Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Η χρεοκοπία του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματοςΟ ορυμαγδός τηλεοπτικών δηλώσεων, οι ατελείωτες πολιτικές συζητήσεις, οι φιγουρατζίδικες επιθέσεις ενός πολιτικού διεφθαρμένου συστήματος για το θεαθήναι στα ΜΜΕ και το "καυτό" θέμα της "Βίλλα Αμαλία", αποπροσανατολίζουν εσκεμμένα τον Ελληνικό λαό.
Οι ευθύνες θα αποδοθούν όπως είπε ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς πολύ εύστοχα από το βήμα της πολυτάραχης Βουλής, είτε σήμερα, είτε στο μέλλον. Η πλήρης χρεοκοπία του Πολιτικού συστήματος, απλά αποκαλύπτεται στις μέρες μας υλοποιώντας το δόγμα της πολιτικής "κάθαρσης", εκφραζόμενη από έκθετους πολιτικούς σκελετούς, που σήμερα περιφέρονται κάνοντας την σύγχρονη Ιφιγένεια στα κανάλια. Η διαχείριση της κρίσεως που ξέσπασε, οδήγησε την χώρα σε αυτήν την ανομολόγητη κατάσταση. Δεν θα υποστηρίξω ότι τα οικονομικά δεδομένα των παρελθόντων ετών είναι άσχετα και ότι δεν είναι συνυπεύθυνες  οι κυβερνήσεις Σημίτη, Καραμανλή, οι οποίοι δογματικά με το ιδεολόγημα της παγκοσμιοποιήσης και τον άκρατο Νεοφιλελευθερισμό, μετενσάρκωσαν την Ελληνική κοινωνία σε κάτι που ουσιαστικά δεν ήταν ποτέ. Η πολιτική παθογένεια των μεταπολιτευτικών ετών έχει καταδικάσει την χώρα σε μακροπρόθεσμη ύφεση, αναξιοκρατία, αδιαφάνεια και διαφθορά.
Τα διεφθαρμένα ΜΜΕ ανέβασαν στην εξουσία τον εκσυγχρονιστή Σημίτη - που ο πάλαι ποτέ κουρασμένος και αποστασιοποιημένος πρώην πρωθυπουργός Καραμανλής ονόμαζε Αρχιερέα της διαφθοράς- με ιδεολογική προπαγάνδα, ο οποίος και προετοίμασε μέσω της πολιτικής "οικονομικής προσαρμογής" της χώρας, το πέρασμα στον ανεκδιήγητο Τζέφρυ, τον μνημονιακό σφαγέα ενός περήφανου λαού. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά, γεμάτο ανηφόρες, όμως ο εκπλειστηριασμός της δημόσιας περιουσίας από μία πρόσκαιρη διακυβέρνηση τριών ετερόκλητων κομμάτων, φέρνουν τάχιστα την κοινωνική αναταραχή και την πόλωση έντεχνα ανάμεσα μας, εγκαθιστώντας έτσι την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με τον μόνιμα απόντα πρωθυπουργό Α. Σαμαρά έχουν καταστήσει την Βουλή ένα θέατρο άβουλων πολιτικών.
Σε λίγες μέρες, έρχονται στην Ελλάδα εταιρείες όπως η Grant Thorton, οι οποίες και θα αναλάβουν τον έλεγχο των τραπεζών, με την τεχνογνωσία που έχουν πάνω σε θέματα λογιστικών ελέγχων. Θα περιπλακεί η κατάσταση μετά την ανακεφαλαιοποίηση των 27,5 δισ. ευρώ και την πολιτική χορήγησης δανείων σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, που θα ακολουθήσουν οι ξενόφερτες διοικήσεις τους. Θα δούμε Συναγωνιστές, νέα εταιρικά σχήματα στην οικονομική ελίτ της Ελλάδος, που θα έχουν επικεφαλής ανθρώπους πράκτορες των Γερμανικών συμφερόντων. Η ελληνική αστική τάξη είναι συνυπεύθυνη, λόγω του ότι υπήρξε υποστηρικτής της πολιτικής των Μνημονίων και σήμερα ανέχεται άτομα σαν τον εκατομμυριούχο Ε. Βενιζέλο, να της κουνά το δάχτυλο υποστηριζόμενος απο τον ένθερμότερο υποστηρικτή των μνημονίων Α.Σαμαρά. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι αράδες, στηρίζεται απο μια ολιγαρχία που αποκόμισε κέρδη απο την σύνθλιψη του ελληνικού λαού.
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση,  αφού διέλυσε την κοινωνική συνοχή, τώρα χωρίς πυξίδα θα χειριστεί και τα εξωτερικά ζητήματα της χώρας με τους ανύπαρκτους δημοσιοσχετίστες υπουργούς Παναγιωτόπουλο (Αμύνης) και Αβραμόπουλο (Εξωτερικών). Δεν θα αναφερθώ στα εξωτερικά θέματα, όταν οι Έλληνες διέρχονται ανθρωπιστική κρίση και κυριολεκτικά απελπισμένοι πηδούν απο τα μπαλκόνια, φτάνοντας τον αριθμό των αυτοκτονιών σε δυσθεώρητα για την Ευρώπη ύψη. Αναρωτιέμαι οι ευρωβουλευτές μας τι κάνουν αυτή την δύσκολη για την χώρα περίοδο στο εξωτερικό εκτός από το να θησαυρίζουν; Έχουν μεταφέρει στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, στον ΟΗΕ και σε όλα τα Παγκόσμια συνέδρια, ότι η Ελλάδα μας κάθε μέρα εξαιτίας της πολιτικής των μνημονίων αργοπεθαίνει;
Οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν ζητάνε τίποτα, αλλά αντιθέτως εκφράζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν την ευαρέσκια τους στην Α.Μέρκελ και την πολιτική που ακολουθεί, στο "πείραμα" που ονομάζεται Ελλάδα. Έχουν ανάγει σε ευλογία απο τον Θεό την δόση οι μνημονιακοί πολιτικοί και ελπίζουν ότι η χώρα θα βρεί τον δρόμο της, βασιζόμενοι αποκλειστικά σε προβλέψεις και υπολογισμούς, που έως και τώρα έχουν πέσει εντελώς έξω. Από το Μάιο του 2010 όπου ο ανιστόρητος αμερικανολάτρης Γιώργος Παπανδρέου οδήγησε την Ελλάδα στο καθεστώς εσχάτης υποτέλειας του Μνημονίου μέχρι και το Δεκέμβριο του 2012, δηλαδή μέσα σε ελάχιστα χρόνια, οι πολιτικοί εγκληματίες «φέσωσαν» τη χώρα με νέα δάνεια ύψους 182,9 δισ. ευρώ! Ποσό αδιανόητο, καθώς σε 900 ημέρες δανείστηκαν ποσό ίσο …με το ΑΕΠ της Ελλάδας το 2013, το οποίο εκτιμάται στον προϋπολογισμό από την κυβέρνηση ότι θα είναι 183 δισ. ευρώ και πιθανότατα θα είναι μικρότερο! Δανείστηκαν το ΑΕΠ της χώρας σε 900 ημέρες εξαθλιώνοντας οικονομικά και πολιτικά την Ελλάδα, ευτέλισαν τους Έλληνες στερώντας τους μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους, διέλυσαν όλες τις εργασιακές κατακτήσεις και δικαιώματα ενός αιώνα. Έκαναν το προτεκτοράτο-αποικία η Ελλάς, αποθήκη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, για να προστατευθεί η βόρειος Ευρώπη. Ανοιχτή χρεοκοπία του Πολιτικού συστήματος στα μάτια όλων των Ελλήνων.

Σύλληψη βουλευτών που θα ψηφίσουν την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας ΠΝΠ (ΦΕΚ 240/2012)


Συλληψη Βουλευτων που θα ψηφισουν την ΠΝΠ (ΦΕΚ 240/2012)

Οι βουλευτες που θα ψηφισουν την εκχωρηση της εθνικης μας κυριαρχιας υπογραφοντας το  «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης»
πραττουν το ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Εφοσον το πιστευεις και το αξιολογεις με τον ιδιο τροπο, κανε αυτα τωρα:

1. Τυπωσε το εντυπο ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡ.4/2012 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ σε δυο αντιγραφα. Ειναι στο http://letmefree.gr

2. Καταθεσε το στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου, και παρε τον αριθμο πρωτοκολλου της καταθεσης.

3. Πηγαινε στα γραφεια της ΝΔ/ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ με το αντιγραφο της κατατεθειμένης ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡ.4/2012 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και εξηγησε τους να ενημερωσουν τον βουλευτη τους, οτι ΕΑΝ ψηφίσει υπέρ της παράδοσης της χώρας μας στις 14 Ιανουαριου 2013, θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία την οποία η Ντόρα Κρητικοπούλου έχει αιτηθεί προς τους Εισαγγελείς και στη ΓΑΔΑ, στις 14.01.2013.

Ντορα ΚρητικοπουλουΕξιχνιάστηκε και άλλο «ρατσιστικό» έγκλημα: Αφγανός ο δράστηςΕξιχνιάστηκε και άλλο «ρατσιστικό» έγκλημα: Αφγανός ο δράστης
Ετοιμάζεται αυτές τις μέρες η καθεστωτική ακροαριστερή νομεκλατούρα να στηρίξει το καθεστώς επιχειρώντας χτύπημα ενάντια στην μοναδική δύναμη που παλεύει υπέρ του Λαού και της Πατρίδας, την Χρυσή Αυγή. Κύριο επιχείρημα του εγχειρήματος τους, το οποίο συνυπογράφεί και ο Αρβανίτης της ΕΡΤ, είναι η δολοφονία ενός Αφγανού στην συμβολή των οδών Βαλτινών και Μουστοξύδη. Ένα ξεκάθαρα… ρατσιστικό έγκλημα από φασίστες, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση τους.

Ενταση στη Βουλή προκάλεσε δήλωση Γλέζου > ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ «ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΦΙΛΙΕΣ ΣΤΗ ΝΔ»


Ενταση στη Βουλή προκάλεσε δήλωση Γλέζου Αφορμή για ακόμη μια αντιπαράθεση των κομμάτων της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η τρομοκρατική επίθεση εναντίον των γραφείων της ΝΔ, καθώς στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνουν να εννοηθεί ότι η επίθεση είναι έργο παρακρατικών με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο Μανώλης Γλέζος είπε πως "είναι απαράδεκτο το γεγονός κάθε φορά που συμβαίνει ένα επεισόδιο, όσο τρομερό και αν είναι, εναντίον οποιουδήποτε κόμματος να θεωρούμεθα ένοχοι και να οφείλουμε να απαντήσουμε".Και πρόσθεσε: "Θέλω να εξετάσει η ΝΔ το ενδεχόμενο το γεγονός, μήπως κάποιος ωφελείται και ποιος ωφειλείται από αυτά τα γεγονότα; Δεν ωφελείται οπωσδήποτε η Αριστερά. Κάποιος άλλος ωφελείται. Και μήπως προέρχεται αυτή η ενέργεια από παρακρατικές οργανώσεις φίλες προς τη ΝΔ;".

Η τοποθέτηση του Μανώλη Γλέζου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια, ο οποίος απάντησε εξαπολύοντας πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του. "Θεωρούσα αυτονόητο και αναμενόμενο -είπε- ότι όλος ο πολιτικός κόσμος θα καταδικάσει την επίθεση, με δύο όπλα παρεμπιπτόντως, όχι με ένα, κατά των γραφείων της ΝΔ. Και ομολογώ ότι με έκπληξη, με οδύνη αν θέλετε, είδα τόσο σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και σε τοποθετήσεις βουλευτών εντός της αιθούσης, καινοφανείς θεωρίες περί 'παρακρατικών της Δεξιάς' και μάλιστα προερχόμενες από τους ίδιους εκείνους που προ ολίγων ημερών έλεγαν ότι τα ευρήματα στη Βίλα Αμαλία, οι αντισφυξιογόνες, οι κάσκες, οι βόμβες μολότοφ, τα υλικά, τα παλούκια, ήταν στοιχεία απαραίτητα για κάθε ελληνικό νοικοκυριό".

Ο υπουργός απηύθυνε έκκληση στον πολιτικό κόσμο της χώρας "να στηρίξει την προσπάθεια αποκατάστασης της νομιμότητας στο κέντρο των πόλεων" και "να αποκηρυχθούν απόλυτα, χωρίς υποσημειώσεις, χωρίς προϋποθέσεις, πρακτικές οι οποίες είναι απαράδεκτες σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα του κόσμου".

Από τη Νέα Δημοκρατία, τους τόνους σήλωσε και ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος τόνισε πως "ούτε ως υπονοούμενο, ούτε ως ενδεχόμενο, δεν μπορεί να γίνεται δεκτό ότι δήθεν επειδή επικοινωνιακά μετακινείται το κέντρο βάρος της συζήτησης από τα μεγάλα προβλήματα στην τρομοκρατία, ωφελείται η ΝΔ, άρα μήπως οι παρακρατικοί και οι φίλες δυνάμεις προς τη ΝΔ βρίσκονται πίσω από την ενέργεια".

"Δεν είναι δυνατόν να ακούγονται αυτά. Και θα μου επιτρέψετε πάρα πολύ, κ. Γλέζο, να σας πω ότι έχουμε καταδικασμένους τρομοκράτες. Έχουμε και προσωρινά κρατούμενους τρομοκράτες. Ουδείς εξ αυτών είναι τρομοκρατικός. Είναι όλοι οι άνθρωποι αναρχικοί και άνθρωποι της άκρας Αριστεράς", συμπλήρωσε ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε έντονο ύφος ήταν και η αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για φιλική αμηχανία προς την τρομοκρατία και για φλερτ με πράξεις βίας. "Ενώ πρέπει να επιδείξουμε εθνική ενότητα και κοινωνική συνοχή και ενώ πρέπει με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και συστράτευση να καταδικάσουμε όχι μόνο ως πολιτικό σύστημα αλλά ως κοινωνία τα φαινόμενα αυτά παρακολουθούμε δυστυχώς μια άλλη εικόνα. Μια αμηχανία φιλική προς πράξεις βίας. Ένα φλερτ με εκδοχές βίας. Μια ροπή προς τον εγκωμιασμό" δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

"Τα έχουμε ζήσει και στο παρελθόν αυτά -συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ακούσαμε διάφορους μύθους κλασικής αριστερής προέλευσης για την τρομοκρατία για την 17 Νοέμβρη και άλλες εγκληματικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Αλλά φαίνεται ότι κάποιοι εξακολουθούν να είναι ανιστόριτοι, να μην μπορούν να μιλήσουν με καθαρό και ευθύ λόγο για τα θέματα αυτά. Για τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, τη νομιμότητα, την ασφάλεια και τα δικαιώματα των πολιτών".

Στον κ. Βενιζέλο απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, λέγοντας: "Λυπούμαι πάρα πολύ, αλλά αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναζητεί στον ΣΥΡΙΖΑ φλερτ με την βία, χτυπάει λάθος πόρτα. Και πολύ φοβούμαι ότι όχι απλώς χτυπάει λάθος πόρτα αλλά παίζει και με την φωτιά. Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την δημοκρατία. Δεν υπάρχει κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε οποιοδήποτε επίπεδο που να δικαιολόγησε στο παρελθόν, τώρα, ούτε θα δικαιολογήσει στο μέλλον πράξεις αθλιότητας σαν και αυτές που έγιναν με σφαίρες και γκαζάκια".

Αιχμές για δράση παρακρατικών άφησαν επίσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή.

"Έχουμε μια κλιμάκωση της βίας. Ξεκίνησε από γκαζάκια. Έγινε μολότοφ σε πολυκατοικίες που διαμένει παιδί τριών χρονών. Σήμερα έγινε καλάσνικοφ. Ελπίζω να μην γίνουν και άλλα μέχρι την Πέμπτη. Και αυτά τα λέω γιατί κάποιοι επιδιώκουν να αλλάξει η ατζέντα. Και αυτοί που το επιδιώκουν να αλλάξει η ατζέντα είναι αυτοί που έχουν συμφέρον να αλλάξει η ατζέντα", τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

"Από αυτή τη βία ωφελείται η κυβέρνηση. Ωφελείται η τρικομματική κυβέρνηση η οποία ασκεί πραγματικά βία", σημείωσε στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.
Bookmark and Share

Προετοιμάζουν το έδαφος για τους διεθνείς τοκογλύφουςΠροετοιμάζουν το έδαφος για τους διεθνείς τοκογλύφους
Ένα άρθρο κόλαφος για την πολιτική που ακολουθούν οι τριμερείς συγκυβερνήσεις του μνημονίου, γράφτηκε στην Wall Street Journal, επιβεβαιώνοντας πλήρως αυτά που φώναζε η Χρυσή Αυγή από την αρχή. Τα βασικά σημεία που μπορεί να συνοψιστεί το άρθρο της εφημερίδας, είναι πρώτον ότι οι πολιτικές του μνημονίου από την αρχή της εφαρμογής τους, έχουν στην πραγματικότητα αυξήσει το χρέος από το 120% που ήταν στο 170%, δεύτερον ότι οι συγκεκριμένες πολιτικές συρρικνώνουν την Ελληνική οικονομία και τρίτον ότι η το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα αποτύχει, όπως και όλα τα προηγούμενα πακέτα μέτρων.
Δεν κάνει, φυσικά, η εφημερίδα κάποια σημαντική αποκάλυψη ή λέει κάτι που απαιτεί ιδιαίτερες οικονομολογικές γνώσεις για να το αντιληφθεί. Αυτό που λέει ότι όσο κλείνουν τα καταστήματα και οι Έλληνες μένουν άνεργοι ή υποπληρωμένοι, όσο οι Έλληνες οδηγούνται όλο και περισσότερο στην απελπισία, τόσο το κράτος θα εισπράττει όλο και λιγότερα. Και όσο εισπράττει λιγότερα, τόσο περισσότερα θα πρέπει να ξοδεύει στις κοινωνικές υπηρεσίες που έχουν ως στόχο τους την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων. Και όσο αυτό συνεχίζεται η Ελληνική οικονομία, όχι μόνο δεν θα ανακάμπτει, αλλά θα βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στο τέλμα της ύφεσης.

Aποκάλυψη > Η σφαίρα στον Αντώνη Σαμαρά έγραφε πάνω "αποκρατικοποιήσεις";


Με ανοιχτό το εκρηκτικό μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων στο οποίο δεσπόζουν ο ΟΠΑΠ, η ΔΕΠΑ, η ΔΕΣΦΑ, το Ελληνικό, τα λιμάνια και πάει λέγοντας έχει σημάνει συναγερμός για την χθεσινοβραδινή επίθεση στα γραφεία της ΝΔ.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η σφαίρα που βρέθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη φημισμένη Συγγρού, είχε και μήνυμα και παραλήπτη. Το μήνυμα έγραφε πάνω “αποκρατικοποιήσεις” και ο παραλήπτης ήταν ο ίδιος ο Σαμαράς. Τα λεφτά είναι πολλά και τα συμφέροντα τεράστια. Πρόσφατα δημοσιεύματα γύρω από την αποκρατικοποίηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ έκαναν λόγο για σύγκρουση των δύο υπερδυναμεων, οργή των ΗΠΑ κλπ.
Αναδημοσιεύουμε από το antinews>
Ο αμερικανικός παράγων ανησυχεί, λένε, για το ενδεχόμενο ρωσικές εταιρείες να πλειοδοτήσουν στο σχετικό διαγωνισμό και να αποκτήσουν την ΔΕΠΑ και τη ΔΕΣΦΑ.
Με τον τρόπο αυτό, λένε οι ανησυχούντες, η Ρωσία θα καταφέρει να ελέγξει τη ροή του φυσικού αερίου όχι μόνο προς την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη!
«Και εσάς τι σας κόφτει;» θα ήταν η εύλογη ερώτηση.
Όμως, οι Αμερικανοί και όχι μόνο, θέλουν να έχουν λόγο για τα ενεργειακά στην περιοχή επειδή τα «λεφτά είναι πολλά», τα συμφέροντα μεγάλα και το γεωστρατηγικό παίχνιο ακόμα μεγαλύτερο.
Ουδείς αμφισβήτησε ποτέ το γεωστρατηγικό ρόλο της χώρας μας. Απλώς, ορισμένες ψοφοδεείς ελληνικές κυβερνήσεις, δεν τολμούσαν να σηκώνουν ανάστημα, όταν και όπου έπρεπε, με αποτέλεσμα να εισακούονται οι …ανησυχούντες.
Θυμίζω ότι ανάλογες ανησυχίες εξέφραζε ο αμερικανικός παράγων, με πρωταγωνιστή εκείνον τον προκλητικό και ανεκδιήγητο κ. Μπράϊζα, και για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Εκεί τα κατάφερε και το έργο ματαιώθηκε.
Aυτά σημειώνουν οι ένοπολοι σύντροι του antinews και στους προβληματισμούς τους προσθέτουμε τα εκρηκτικά φιλέτα όπως είναι αυτά του ΟΠΑΠ και της παραλιακής ζώνης για τα οποία δεν υπάρχει Μαφία στον πλανήτη (Ρωσική, Αμερικανική, Ιταλική, Γερμανική, Κινέζικη και βάλε) που να μην ενδιαφέρεται.
Άσχετα αν το χτύπημα στη Συγγρού ακολουθήσει κάποια προκήρυξη, από αυτές που γράφονται στο γόνατο, από την τρομοκρατική οργάνωση «17ΝΥΧΤΕΣ», το θέμα είναι ότι τα συμφέροντα είναι τεράστια και αντικρουόμενα και το πολιτικό τοπίο ρευστό. Σ΄ αυτό το σκηνικό το να στήσουν, οι σπεσιαλίστες του είδους, μια νέα τρομοκρατική οργάνωση η να αναστήσουν κάποια από αυτές που βρίσκονται εν υπνώσει, είναι το πλέον εύκολο.
Μάλιστα οι κουκούλες θα είναι χορηγία του Δένδια-από αυτές που δεν έχει αφαιρέσει ακόμη.Το πολιτικό σκηνικό μοιάζει με κινούμενη άμμο και μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον κάθε είδους προβοκάτορες ανοίγουν σαμπάνιες κι όχι μόνο...

kourdistoportocali

Τσίπρας καλεί Σόιμπλε κατά Χρυσής ΑυγήςΤσίπρας καλεί Σόιμπλε κατά Χρυσής Αυγής
Ούτε τα προσχήματα δε τηρούν πλέον οι προδότες του Έθνους, οι οποίοι έχουν το θράσος να καταφεύγουν στους ξένους αναζητώντας διεθνείς συμμαχίες κατά της Χρυσής Αυγής! Μια τέτοιου είδους συμμαχία υπήρξε και το αντικείμενο της συναντήσεως Τσίπρα-Σόιμπλε στη γερμανική πρωτεύουσα. Η συνάντηση η οποία έλαβε χώρα στο Βερολίνο, είχε πολυδιαφημιστεί από τα εν Ελλάδι μαρξιστικά φερέφωνα του καθεστώτος, ως μια ευθεία σύγκρουση Τσίπρα- Σόιμπλε. Αυτή την εικόνα χτίζουν στον κύριο Τσίπρα, οι υπερατλαντικοί του σύμμαχοι και τα στρατευμένα ελληνόφωνα μέσα εξαπάτησης. Όμως, μια συνάντηση των δυο τους υπήρξε αρκετή για να καταρρεύσει ο μύθος του ''λαϊκού προστάτη'' Τσίπρα και μαζί του ολόκληρη η παραμύθα της αντεθνικής αριστεράς. Η συνάντηση διήρκεσε μία ώρα, αντί μισής όπως ήταν προγραμματισμένο. Όσο και να γάβγιζαν επί τόσο διάστημα τα δημοσιογραφικά σκυλιά της καθεστωτικής αριστεράς, τα οποία θαρρούν ότι ο Ελληνικός Λαός θα πτοηθεί από τους τρομοκράτες προστατευόμενους και τους κουκουλοφόρους χαϊδεμένους του Σύριζα, ο κύριος Τσίπρας, στάθηκε εμπρός στον ''μεγάλο του εχθρό'', ως ο υπάλληλος εμπρός στον προϊστάμενό του!
Χαρακτηριστικές του εγκάρδιου κλίματος στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, οι δηλώσεις του προέδρου του Συριζα, κυρίου Τσίπρα: ''Είχα την ευκαιρία να έχω μια χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Του ανέλυσα τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση. Του είπα ότι τα σχέδια της λιτότητας έχουν αποτύχει και στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Τα μνημόνια της λιτότητας τα απέρριψε η ίδια η ζωή. Και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις. Να αντιμετωπίσουμε την εξαθλίωση, την ανεργία, την άνοδο του φασισμού. Αυτός ο εφιάλτης δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ούτε να επεκταθεί στην Ευρώπη. Οι διαφορές μας είναι πολιτικές, όχι προσωπικές''. Υποτίθεται πως ένας πολιτικός άνδρας, ο οποίος εμφανίζεται από την πλειοψηφία των ελληνικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης ως ''προστάτης του Λαού'' ενάντια στην τοκογλυφική βαρβαρότητα του διεθνούς καπιταλισμού, θα αποδείκνυε εν τοις πράγμασι αυτή του τη διάθεση.
Αντιθέτως, ο κύριος Τσίπρας είχε μια ''χρήσιμη και εποικοδομητική'' συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό οικονομικών, μια συνάντηση η οποία αναλώθηκε στον καθορισμό της από κοινού καταπολέμησης του ''φασισμού''. Όπου ''φασισμό'', η καθεστωτική αριστερά υπονοεί τον Ελληνικό Εθνικισμό, μιας και το λεπτεπίλεπτο, κρατικοδίαιτο στομάχι του κυρίου Τσίπρα, είναι αδύνατο να χωνέψει οποιαδήποτε λέξη περιέχει την ρίζα Έθνος. Οι κατ' επάγγελμα ψεύτες της αριστερίστικης καθεστωτικής δημοσιογραφίας, θα γράψουν διθυράμβους για τον ηγέτη τους, διθυράμβους όμοιους με εκείνους που έγραφαν για τον Τζέφρυ Παπανδρέου, όταν έταζε λεφτά στον Ελληνικό Λαό. Για το Λαό μας όμως, η αφελής προσδοκία από ένα ηγετίσκο-κατασκεύασμα του συστήματος της διαφθοράς και της προδοσίας, θα μετατραπεί στη συνειδητοποίηση της ξεκάθαρης πραγματικότητος: Τσίπρας και Σόιμπλε δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και πολύ περισσότερο τους ενώνει ένας κοινός εχθρός: η Χρυσή Αυγή! Ο Ελληνικός Λαός λιμοκτονεί, εξαθλιώνεται,

Έλληνες κατάσκοποι σε τουρκικό έδαφος, αποκαλύπτουν οτι υπάρχει σχεδιασμός πολεμικής σύρραξης για το Αιγαίο!


Ενώ η προπαγάνδα της Αγκυρας παρουσίασε ως επιτυχία τη σύλληψη τριών Τούρκων πολιτών για κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδας, το «ΘEMA» αποκαλύπτει τις αληθινές ιστορίες δύο Ελλήνων αξιωματικών που έδρασαν για χρόνια κάτω από τη μύτη της ΜΙΤ.
Η υπόθεση είχε έντονη την οσμή της τουρκικής προπαγάνδας, όχι πάντως από την αρχή.
Την πρώτη μέρα που δημοσιοποιήθηκε πέρασε στα ψιλά των τουρκικών εφημερίδων με μονόστηλα και μόνο το περασμένο Σάββατο πήρε διαστάσεις, όταν η «Hurriyet» το ανέδειξε με εκτενές «ρεπορτάζ».


 Κάτι που δεν έκανε φυσικά σε άλλες περιπτώσεις, όταν οι Ελληνες πράκτορες της τότε ΚΥΠ αλώνιζαν στη Σμύρνη, μπαίνοντας μέσα σε στρατόπεδα, φυλακές ασφαλείας ή στρατολογώντας Τούρκους αξιωματικούς, οι οποίοι σήμερα είναι φυλακισμένοι.

Δύο από τους Ελληνες αξιωματικούς που διακρίθηκαν για τη δράση τους εντός του τουρκικού εδάφους είναι ο κ. Βασίλης Γιαννόπουλοςκαι ο διάδοχός του -γνωστός από την υπόθεση Οτσαλάν- κ. Σάββας Καλεντερίδης. Και οι δυο έδρασαν για περισσότερο από μια δεκαετία, από τα μικρασιατικά παράλια μέχρι την ενδοχώρα της Τουρκίας, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, συλλέγοντας πολύτιμες πληροφορίες, υποκλέπτοντας απόρρητα έγγραφα και σχέδια, ενώ στρατολόγησαν μέχρι και αξιωματικούς του τουρκικού στρατού
ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ
Μέχρι την εμπλοκή του στην υπόθεση Οτσαλάν, το 1999, ο κ.Σάββας Καλεντερίδης ήταν ένας άγνωστος ακόμα και σε στελέχη της ΕΥΠ, που τον έβλεπαν στα κεντρικά της Υπηρεσίας, στο κτίριο της λεωφόρου Κατεχάκη. Ο διάδοχος του κ. Γιαννόπουλου στην Τουρκίααποδείχτηκε λίρα εκατό, αφού έσπασε κάθε ρεκόρ παραμονής μένοντας περίπου έξι χρόνια, τη στιγμή που οι αξιωματικοί επιστρέφουν παγίως έπειτα από τέσσερα.
Διαθέτοντας μοναδική επικοινωνιακή ιδιότητα, ο Ελληνας αξιωματικός στρατολόγησε εθοδικά tρεις αξιωματικούς των γειτόνων μας σε εκείνες τις αποστολές που καλύπτονται από τον χαρακτηρισμό «άκρως απόρρητη». Χάρη σε αυτή του την κίνηση η Ελλάδα είχε χαρτογραφημένες δεκάδες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, βάσεις στα παράλια της Μικράς Ασίας και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τους απόρρητους κώδικες επικοινωνίας της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο επισμηναγός Μεχμέτ Μπαρούτ και άλλοι δύο Τούρκοι αξιωματικοί συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν, την ίδια στιγμή που ο κ. Καλεντερίδης συνέχιζε τη δράση του. Η φράση «ο άνθρωπος έκανε το τέλειο έγκλημα», που ακούστηκε χρόνια έπειτα από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΜΙΤ, δικαιώνει απόλυτα τον Ελληνα αξιωματικό, που όργωσε την Τουρκία.
Δεν έδωσε ποτέ το δικαίωμα στους Τούρκους να τον συλλάβουν, παρόλο που ύστερα από κάποια χρόνια άρχισαν να τον παρακολουθούν, ψάχνοντας μια αφορμή ή ένα λάθος. Δεν το έκανε ποτέ, ακόμα και όταν οι γείτονες τον επικήρυξαν με 1 εκατ. δολάρια, λίγες ημέρες μετά την έκρηξη που διέλυσε ένα εργοστάσιο πυρομαχικών.
Οι πληροφορίες της ΜΙΤ τον ήθελαν παρόντα στο συμβάν, που αποδόθηκε τελικά στους Κούρδους,ενώ η έκρηξη παρουσιάστηκε ως πυρκαγιά σε διυλιστήριο. Εκτός από την επικήρυξη, οι πληροφορίες ήθελαν την τότε πρωθυπουργό Τανσού Τσιλέρ να υπογράφει την εντολή δολοφονίας του κ. Καλεντερίδη, ενώ μια δεύτερη εντολή εξόντωσης ήρθε λίγο αργότερα σε μια άτυπη συνάντηση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας. Στη λίστα που κυκλοφορεί τότε στην αίθουσα, το όνομα του Ελληνα αξιωματικού φιγουράρει πρώτο.
Ο κ. Καλεντερίδης, καλυπτόμενος πίσω από την ιδιότητα του εμπορικού ακολούθου στο προξενείο της Σμύρνης, καταλαβαίνει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει όταν οι Τούρκοι που αναγνώριζε σταματούν να τον παρακολουθούν.
Αντιλαμβάνεται ότι νέα πρόσωπα προσπαθούν να τον έχουν από κοντά και η διορατικότητά του είναι τέτοια που συνειδητοποιεί ότι ετοιμάζονται να τον δολοφονήσουν.
Κινητοποιώντας το δικό του σύστημα ετοιμάζει τη διαφυγή του, η οποία θα γίνει βράδυ, όταν τρία αυτοκίνητα του ελληνικού Προξενίου θα φύγουν μαύρα μεσάνυχτα από τη Σμύρνη. Στο ένα επιβαίνει ο Σάββας, που θα επιστρέψει προσωρινά στην Ελλάδα, λίγο πριν ακολουθήσει τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν στο μοιραίο ταξίδι της Κένυας, το οποίο οδήγησε στην απαγωγή και παράδοση του Κούρδου ηγέτη από ξένες μυστικές υπηρεσίες σε κλιμάκιο ανδρών της ΜΙΤ. Την επόμενη μέρα ο κ. Καλεντερίδης θα διαβάσει στο ηλεκτρονικό πρωτοσέλιδο της «Hurriyet» τον τίτλο της πρώτης σελίδας στην οποία δέσποζε η φωτογραφία του.
«Ο υπερπράκτορας της Ελλάδας παγιδευμένος στην Κένυα». Ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα επιζητούσε οποιαδήποτε δημοσιότητα είχε γίνει διάσημος και είχε «καεί» οριστικά και αμετάκλητα ως πράκτορας.
BΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο θρυλικός… ιχθυέμπορος που εισέβαλε νύχτα στο τουρκικό στρατηγείο
ΑΠO ΤΟ 1987 μέχρι και το 1995,ο κ. Βασίλης Γιαννόπουλος έδρασε στην Τουρκία ως επιχειρησιακός πράκτορας της τότε ΚΥΠ, γράφοντας ιστορία με τις αποστολές που έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.
Ισως οι γείτονες Tούρκοι να μη θυμούνται ότι για χρόνια ο στρατηγός εν αποστρατεία κ. Βασίλης Γιαννόπουλος δρούσε ανενόχλητος και χωρίς να τον υποπτευτεί κανείς στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης.
Από το 1987 μέχρι και το 1995, ο αντισυνταγματάρχης τότε κ. Γιαννόπουλος κρέμασε τη στολή του αξιωματικού στην ντουλάπα και ξεκίνησε τη δράση του ως επιχειρησιακός πράκτορας της ΚΥΠ.
Oποτε επιβαλλόταν έμπαινε νύχτα στην Τουρκία, κρυφά από τη θάλασσα ή τα σύνορα στη Θράκη, όταν οι συνηθισμένοι άνθρωποι κοιμόντουσαν και κάποιοι άλλοι ασυνήθιστοι έπιαναν δουλειά. Στα σαράντα του χρόνια ο κ. Γιαννόπουλος είχε μαύρα μαλλιά, μουστάκι και την εμφάνιση Ανατολίτη, ενώ μιλούσε άπταιστα τα τουρκικά.
Επισήμως εμφανιζόταν ως ιχθυέμπορος και η πρώτη του μεγάλη επιτυχία είχε να κάνει με τη στρατολόγηση ενός Τούρκου αξιωματικού, που υπηρετούσε σε νευραλγική θέση της 4ης Στρατιάς, που έδρευε στη Σμύρνη.
Η επιχείρηση που τον έκανε θρύλο στην Υπηρεσία ήταν όταν κατάφερε να εισβάλει στο υπαίθριο στρατηγείο της «Στρατιάς του Αιγαίου», όπως ήταν γνωστή η 4η Στρατιά, κατά τη διάρκεια άσκησης στην οποία σκόπευαν να δοκιμάσουν την εφαρμογή πραγματικών επιθετικών σχεδίων ενάντια στην Ελλάδα. Κύριος στόχος τους σε μια πολεμική σύρραξη με τη χώρα μας ήταν τα μεγάλα νησιά του Αιγαίου, όπως η Λέσβος και η Χίος.
Ο κ. Γιαννόπουλος, που ήξερε τα πάντα για την άσκηση, διέσχισε τον κόλπο του Ντογάν και αποβιβάστηκε αθόρυβα στην περιοχή του Ντογάνμπεη. Ντυμένος πιθανότατα σαν ρακοσυλλέκτης –μια άλλη εκδοχή τον θέλει με στολή Τούρκου στρατιώτη- μπήκε στο στρατόπεδο και έφτασε μέσα από σκηνές και υπαίθρια καταλύματα στο αντίπαλο στρατηγείο. Πήρε χάρτες, επιχειρησιακά σχέδια και απόρρητα έγγραφα, ενώ φεύγοντας φωτογράφησε με ειδική μηχανή τους Τούρκους στρατηγούς που κοιμόντουσαν.
Εφυγε έτσι αθόρυβα όπως μπήκε, χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι και την επόμενη μέρα έστειλε μέσω της κατάλληλης οδού όλα τα στοιχεία στα κεντρικά της Κατεχάκη.
Στη Σμύρνη έμελλε να γνωρίσει και έναν Τούρκο πρώην αλεξιπτωτιστή, που είχε λάβει μέρος στην εισβολή της Κύπρου. Η γνωριμία έγινε μέσω ενός δικτύου πληροφοριοδοτών που είχε στήσει ο Ελληνας αξιωματικός, το οποίο τον ενημέρωσε ότι ο άνθρωπος αυτός βασανιζόταν από τύψεις συνειδήσεως, αφού είχε εκτελέσει άοπλους αιχμαλώτους πολέμου.«Οταν τον προσέγγισα», είχε δηλώσει ο κ. Γιαννόπουλος, «ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν στα όρια της τρέλας από τις ενοχές και μου ζήτησε να τον φέρω στην Ελλάδα για να δικαστεί».
Εχοντας πολλά χρόνια συνεχούς δράσης στην Τουρκία, ο Ελληνας αξιωματικός κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν ο Τούρκος αλεξιπτωτιστής εξαφανίστηκε εν μια νυκτί. «Πρέπει να είχαν αντιληφθεί τις κινήσεις του γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη τέθηκε σε καθεστώς στενής παρακολούθησης, πιθανόν από τη ΜΙΤ, και κάπου εκεί δυσκόλεψαν τα πράγματα για μένα». Ο κ. Γιαννόπουλος έφυγε από την Ανατολία και λίγους μήνες αργότερα τη θέση του πήρε ο«μαθητής» του κ.Σάββας Καλεντερίδης, που έμεινε και αυτός αξέχαστος στους Τούρκους.
Η ιστορία με τους τρεις Τούρκους που συνελήφθησαν για κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδας είναι απλώς άλλο ένα επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ της ΕΥΠ και της ΜΙΤ. Επειτα από παρακολούθηση της MIT (πρόκειται για την Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών), σε συνεργασία με την Ασφάλεια και το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής που εδρεύει στη Σμύρνη, οι τρεις άνδρες ήδη είναι προφυλακισμένοι.

http://triepsilites.wordpress.com

Καραγκιοζιλίκια σκοπιανών κατά της ΕλλάδαςΓια ακόμη μια φορά οι σκοπιανοί αποφάσισαν να διασύρουν την Ελλάδα (καθώς το ΥΠΕΞ μόνο στα λόγια υπάρχει) κοροϊδεύοντας και προκαλώντας εκ νέου. Συγκεκριμένα, μεταμφιεσμένοι σκοπιανοί σε καρναβαλίστικη παρέλαση περιέφεραν τον «τάφο» της χώρας μας, σκεπασμένο με την Ελληνική σημαία και την ένδειξη "Yunanistan" και "Hell-ass". Στην εν λόγω «παρέλαση» εμφανίστηκαν και πανό με χάρτες της "Μεγάλης Μακεδονίας" και με τον 16ακτινο ήλιο της Βεργίνας! Με λίγα λόγια, ξανά και ξανά οι σκοπιανοί λοιδορούν την χώρα μας χωρίς κανείς να τους εμποδίσει. Η συγκεκριμένη όμως παρέλαση δεν έγινε για πρώτη φορά, αφού πέρσι κατά τον ίδιο τρόπο οι σκοπιανοί παρουσίασαν ως κεντρικό θέμα της παρέλασης τους την «κηδεία της Ελλάδας». Εκεί, παρουσίασαν ένα φέρετρο, τυλιγμένο με τη σημαία της Ελλάδας και με ένα κηδειόχαρτο στο οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων: «Καλά νέα. Απρόσμενα, μετά από μακροχρόνια ενόχληση, μας άφησε ο αγαπητός μας γείτονας, πρώην τουρκική επαρχία - Ελλάδα ή Γιουνανιστάν ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί - στην ηλικία των 181 χρόνων. 1830 - 2011 Η κηδεία θα λάβει χώρα στο κέντρο του Βέβτσανι στις 13 και 14 Ιανουαρίου. Οι πενθούντες: Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ,

“Σφάχτε τους Ελληνες”. Εγγραφο – ντοκουμέντο αποκαλύπτει τα χυδαία ψεύδη του “συνωστισμού”!


20130114-135741.jpg
Οταν στή Σμύρνη επικρατούσε …συνωστισμός (τα έγγραφα σπάνε κόκκαλα). Εγγραφο-διαταγή του Διοικητή Σμύρνης, σε Οθωμανική γραφή, μεταφρασμένο από Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών.Το πρωτότυπο Φυλάσσεται στά Ιστορικά Αρχεία της Αγκυρας
Το παρόν τρίπτυχο ανήκει στό Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου.

Έδιωξαν τη μητέρα του αλλοδαπού δολοφόνου και τον σύντροφό της από τα Κομνηνά!


-Συνεχίστηκε η ένταση στον ορεινό οικισμό της Ξάνθης
-Στους δρόμους και πάλι οι κάτοικοι του χωριού, προπηλάκισαν για δεύτερη φορά τον συγχωριανό τους και σύντροφο της μητέρας ενός εκ των δραστών
-Όπως αποκάλυψε το ThrakiToday.com οι κάτοικοι του χωριού βγήκαν στους δρόμους το βράδυ της Παρασκευής, ενώ κάτι αντίστοιχο έκαναν και το μεσημέρι της Κυριακής
-Ο Α.Χ. είχε υποσχεθεί ότι θα φύγει από το χωριό  ωστόσο πέρασαν δύο μέρες χωρίς αυτό να συμβεί και η οργή των κατοίκων ξεχείλισε 
Άρον, άρον εκδιώχθηκαν από την ορεινή περιοχή των Κομνηνών Ξάνθης η μητέρα ενός εκ των δραστών του διπλού φονικού που συντάραξε την περιοχή πριν από μερικές ημέρες και ο σύντροφός της, Α.Χ.,..

κάτοικος του χωριού που σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα με θύματα της δύο ηλικιωμένες αδελφές.
Μετά τον προπηλακισμό κατά του Α.Χ. από συγχωριανούς του την ημέρα της σύλληψης των τριών Γεωργιανών που διέπραξαν το φρικιαστικό έγκλημα και τα όσα είχαν σημειωθεί στο χωρίο των Κομνηνών, οπότε και είχε απαιτηθεί η επέμβαση της Αστυνομίας για να εκτονωθεί η ένταση, οι κάτοικοι του χωριού βγήκαν και πάλι στους δρόμους ζητώντας επιτακτικά από τον Α.Χ. και τη σύντροφό του, μητέρα ενός εκ των δραστών, να φύγουν από την περιοχή καθώς τους θεωρούν υπεύθυνους για το διπλό φονικό.
Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για ακόμη μια φορά έξω από το σπίτι του Α.Χ. προπηλακίζοντάς τον ξανά, ζητώντας του να φύγει με την οργή τους προς το πρόσωπό του να μετουσιώνεται σε πράξεις βίας προκαλώντας υλικές ζημίες στο σπίτι του ιδίου. Ακολούθως το ίδιο συνέβη και στο σπίτι της Γεωργιανής μητέρας ενός εκ των δολοφόνων, με τους δύο τους να αναγκάζονται πλέον να εγκαταλείψουν την περιοχή καθώς θεωρούνται πρόσωπα ανεπιθύμητα.

Στις 8 Μαρτίου το πόρισμα για τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία


Ο μεγάλος όγκος του υλικού του ΓΛΚ που εξετάζει η ομάδα εργασίας που συστήθηκε για να ερευνήσει τα κρατικά αρχεία σχετικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, επιβάλλει την μετάθεση της ημερομηνίας παράδοσης του σχετικού πορίσματος.
Η σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα που υπεγράφη στις αρχές Σεπτεμβρίου προέβλεπε ολοκλήρωση του έργου ως τις 31/12/2012, αλλά τελικά αυτό θα γίνει στις 8 Μαρτίου φέτος.

Η «έρευνα των αρχείων του Γ.Λ. Κράτους σχετικά με το θέμα των Γερμανικών Αποζημιώσεων» έχει καθυστερήσει, όπως διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών, λόγω του μεγάλου όγκου του αρχειακού υλικού το οποίο θα πρέπει να συγκεντρωθεί, να καταγράφει και να ερευνηθεί με σκοπό την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος ως προς την αξιολόγησή του.

Φαρ-Ουέστ για Δημοσιογράφους-Πολιτικούς


Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ξεκάθαρα την επιβεβαίωση
ή εάν προτιμάτε τις Διαπιστώσεις που έχουμε συνηθίσει να
αρκούμαστε άπραγοι, χρόνιων σχεδίων εις βάρος της Ελλάδος.
Η "φωτοβολίδα" με τις Far-West τύπου βομβιστικές και πλέον
ένοπλες επιθέσεις κατά Δημοσιογράφων και Πολιτικών ορίζει
εγκαινιάζει την Far-West εποχή στην Ελλάδα που ήταν μιά
απο τις λίγες χώρες με την σχεδόν ανύπαρκτη τρομοκρατία.
Τώρα είμαστε σε μιά εποχή μεταβατική, κατα την οποία όλοι
οι συντελεστές και πρωτεργάτες αυτής πρέπει να λάβουν την
θέση τους ως τα περιεχόμενα ενός νέου γνωστής μορφής και
δικαιοδοσίας ερμητικά κλειστού Κυπριακού Φακέλλου. Και
όπως έχω αναφερθεί παλαιότερα, πάντα με την ίδια συνταγή...
Δημοσιογράφοι και Πολιτικοί που όντως ευθύνονται για την
αναβίωση και την κατάντια μας σε αυτή την Far-West εποχή,
τώρα μένουν έκθετοι και ανυπεράσπιστοι γιατι απλά πλέον
δέν χρειάζονται. Δέν θα αναφερθώ εκτενέστερα στην τηλεοπτική
σκηνοθεσία πλύσεως εγκεφάλου και την δήθεν ανθρωπιά με την
οποία υπνώτισαν και αποβλάκωσαν τους Φραπεδο-Έλληνες, αλλα
θα αναφερθώ μόνον στα σημαντικότερα επίτεύματά τους.
Αφόπλισαν φυχολογικά τους Έλληνες και τους χαλάρωσαν τόσο
πολύ την Συνείδησή τους ωστε να ξεχάσουν οτι έχουν ένα δικό
τους Ελληνικό Κράτος το οποίο δειλιάζουν να το διεκδικήσουν.

Εσείς Δημοδιογράφοι και Πολιτικοί,
τι σημασία νομίζετε οτι έχει πλέον η τρομαγμένη γραφίδα σας,
η τρομαγμένη έκκλησή σας για βοήθεια και συμπαράσταση τώρα
που αντιμετωπίζετε κι εσείς όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι την
ληστεία, τον φόνο, τον βιασμό αυτά δηλαδή που αδιαφορούσατε
και τα θάβατε σαν να μήν συνέβαιναν γύρω σας αλλα όχι σ'εσάς?
Είστε ανάξιοι διοτι θρασσύτατα απευθύνεστε για βοήθεια προς τα
ζόμπι που εσείς δημιουργήσατε σε αυτούς που εσείς λοβοτομήσατε.
Είστε μόνοι σας να υποφέρετε στην Far-West Ζώνη του Λυκόφωτος
κι εμείς άβουλα ζόμπι θεατές μιάς τηλεόρασης στα χαλάσματα.


Far-West for Journalists-Politicians.
Recent bombing and firings against Journalists and Politicians
shows clearly the confirmation, or if you like the Findings
that we have use to satisfy ourselves with no action, those
of many year underground plans against Greece.

The "flare" of a Far-West type bombings and firings against
Journalists and Politics launches a new Greek Far-West era
in a country that was between the few with the almost none
terrorism fear. Now we are in a transition era where all
rates and pioneers of it have to take their places as the
contains of a brand new but familiar tightly closed Cyprus
File. As i have mentioned in past, by the same known recipe.

Journalists and Politicians that are responsible for the
revival and our plight to this Far-West era, now they have
been exponent and defenseless because they have no use any
more. I will not expand to their TV direction of our brain
washing and their supposed humanitarian intentions that
they used to hypnotize and stupefaction Frappe-Greeks, but
i will mention their most important achievements.
They disarmed psycologically all Greeks, they have eased so
much Greeks conscience so to forget that they have one and
their own State and finally to become cowards to claim it.

Η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας μετακόμισε στο Βερολίνο…


Αυτό που βλέπετε είναι το ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 3 (ΦΕΚ Α3) ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 1 με τίτλο:“Καθορισμός βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για την επαγγελματική δραστηριότητα της εκτέλεσης συντήρησης, επισκευής και επιτήρησης της λειτουργίας ψυκτικών εγκαταστάσεων και προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα.”Δείτε στην συνέχεια τις υπογραφές του εν λόγω ΦΕΚ….διαβάστε την συνέχεια και θα καταλάβατε.
Δηλαδή τι θέλουν να μας πουν ότι ο κ. Παπούλιας υπέγραψε το εν λόγω ΦΕΚ από το Βερολίνο όπου βρισκόταν για επίσημη επίσκεψη ;;
Απίστευτο και όμως αληθινό…Γίναμε Βερολίνο..


Η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας μετακόμισε στο Βερολίνο…

ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ 'Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ??? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

Οι ΑΧΡΕΙΟΙ του Mega έχουν αποχαλινωθεί τελείως…

MEGA_GEGONOTA Με την κεντρική αυτή εστία της δωσίλογης αυθάδειας και μοχθηρίας έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές.
Κάποια, ωστόσο, γεγονότα της επικαιρότητας μας υποχρεώνουν να επαναλάβουμε κάποια πράγματα.
Ποια είναι αυτά τα γεγονότα;
α). Το δάνειο-μαμούθ, ύψους 98 εκατ. Ευρώ: Οι δωσίλογες εστίες και οι γενίτσαροι του καθεστώτος αμείβονται πάντα. Και είναι τόσο πιο σκανδαλώδης η αμοιβή τους όσο μεγαλύτερος είναι ο δωσιλογισμός τους και ο βαθμός της αγριότητας, αλλά και της βλακείας του ροπαλοφόρου…
β). Η εμετική καμπάνια της megaφιλανθρωπίας!
Επ’ αυτού έχουμε γράψει εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7153
γ). Τα «γκαζάκια» εναντίον των τηλεστάρ του δωσιλογισμού και οι λεονταρισμοί τους για την τρομοκράτησή τους: Την τρομοκράτηση της «αντικειμενικής ενημέρωσης»(εδώ γελάνε)!!!
Σημείωση: Η τρομοκράτηση των δωσίλογων δεν μας ξενίζει, απεναντίας μας ικανοποιεί. Εμείς είμαστε του δόγματος του Κολοκοτρώνη: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»…
Τα παιχνίδια, όμως, με τα «γκαζάκια», από «κουκουλοφόρους», μας παραπέμπουν στις κατασκευασμένες και σκηνοθετημένες τρομοκρατικές προβοκάτσιες των μυστικών υπηρεσιών: Μια πρακτική τόσο γνωστή…
Διατηρούμε, λοιπόν, τις επιφυλάξεις μας για τέτοιου είδους πρακτικές, αν και το Mega έχει προκαλέσει τέτοια ΟΡΓΗ που τίποτα δεν αποκλείουμε.
Το σίγουρο πάντως είναι ένα: Όπως στρώνει κανείς κοιμάται…
Το δημοσιογραφικό «πορνείο» του Mega θα έχει την ίδια τύχει με τα αφεντικά του και τους δωσίλογους πολιτικούς: ΟΧΙ με «ύποπτα» γκαζάκι (που ηρωοποιούν), αλλά με λαϊκό λιντσάρισμα…
δ). Ο ακραία προσβλητικός και προκλητικός εμπαιγμός της νοημοσύνης μας από τους «εισαγγελείς» της κακοήθους νεοπλασίας του Δελτίου των 8!!!
Οι «γορίλες» αυτοί του γλοιώδους λακεδισμού μάς δηλώνουν ανερυθρίαστα ότι θα συνεχίσουν να είναι «τσεκουράτοι»: Δηλαδή ακόμα πιο «τσεκουράτοι» δωσίλογοι και «εισαγγελείς»…
Διαβάστε επ’ αυτού το μικρό σχόλιο του Νίκου Μπογιόπουλου, ΕΔΩ:
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=11/1/2013&columnId=1821
ε). Οι «Ρινόκεροι» της «αλητείας» και της χυδαιότητας: Καμπουράκης-Οικονομέας.

Αυτές οι γλίτσες που έχουν φιλήσει, όλες τις πασοκικές κατουρημένες ποδιές και που ηδονίζονται με αυτές τις διαστροφές τους, αυτοί που το παίζανε κάποτε και «ντούροι» αντιεξουσιαστές (Οικονομέας) έχουν ξεπεράσει κάθε όριο: Η παλιά Τρούμπα ωχριά μπροστά τους…
Για όλους αυτούς του λόγους θα αναδημοσιεύσουμε ένα απόσπασμα από παλιό μας άρθρο, με τίτλο:
«Mega: Η επίλεκτη «ομάδα κρούσης» του κατοχικού καθεστώτος…»
Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6969
Το Mega είναι από τις πιο επιθετικές και δόλιες «ομάδες κρούσης» του καθεστωτικού δωσιλογισμού.
Το Mega είναι ο μεγάλος και κεντρικός φακός μέσα από τον οποίο καθρεφτίζεται, πιο μακάβρια, ο ολοκληρωτισμός των ισχυρών ελίτ εξουσίας, συνακόλουθα και ο ολοκληρωτισμός της σήψης του καθεστώτος, των μηχανισμών του και των «εκτελεστών» μπράβων του, δηλαδή των δημοσιογράφων: Εδώ γιγαντώνεται και χρωματίζεται έντονα, με όλα τα χρώματα της ίριδας, η καθεστωτική αθλιότητα και αναισχυντία, οι ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ του κόσμου του θεάματος και των «μπράβων» του.
Στην επίλεκτη αυτή «ομάδα κρούσης» των «νταβάδων» ξεπετιέται, σαν ορμητικός χείμαρρος, ΟΛΗ η φαιά Πανούκλα της μωρολογίας και της ηλιθιότητας…
Αλλά και η αβυσσαλέα σήψη των συντελεστών του τηλεθεάματος. Σε αυτό το αυτιστικό θέαμα αποτυπώνεται δραματικά όλη η πνευματική ανέχεια, η κυνική μωρολογία, η σήψη και αυθάδεια των κυρίαρχων ελίτ εξουσίας και των ροπαλοφόρων τους.
Ο δωσιλογισμός, η κομπάζουσας βλακεία, το αχαλίνωτο ψεύδος, η παρασιτική «αλητεία» και το κιτσαριό, όλα αυτά στο Mega παίρνουν αποκρουστικές μορφές, μέσα από ένα θίασο πολύχρωμης ποικιλίας και ρόλων…
Το Mega τα έχει όλα και «συνθέτει» κάθε καρυδιάς καρύδι: Από «σοβαρούς» και επιτήδειους τηλεστάρ-λακέδες που φοράνε, μάλιστα, και τη γενειάδα της «προοδευτικότητας» και της «αμεροληψίας (Τσίμας, Πρετεντέρης, Τρέμη και ΣΙΑ) μέχρι καραμπινάτους συμπλεγματικούς βλάκες και μωρολόγους, μαϊμούδες και χυδαιολόγους: Καψής, Σκαρβελάκης, Καμπουράκης, Οικονομέας και λοιποί…
Όλος αυτός ο θίασος, με αλαλαγμούς υστερικούς, δίνει τα ρέστα του σε κάθε επιλογή της ευρω-χρηματιστηριακής χούντας και των εγχώριων «νταβάδων» της.
Θυμάστε το θεατρικό σκηνικό που έστησε αυτός ο θίασος στην εκλογή Παπαδήμου. Τέτοια εργολαβία ανοικτής, αφηνιασμένης και φαιής προπαγάνδας υπέρ του τραπεζίτη δεν έχουμε ξαναζήσει…
Ανεπανάληπτη είναι επίσης η καθημερινή καταιγίδα που βιώνουμε, ΥΠΕΡ των ευρω-κατοχικών δυνάμεων. Μια καταιγίδα παραφιλολογίας, ψεύδους και παραπληροφόρησης, μωρολογίας και χυδαιότητας εναντίον του ελληνικού λαού και ΟΛΩΝ όσων αντιδρούν και εξεγείρονται εναντίον της αποικιοκρατικής ΦΡΙΚΗΣ και των δυναστών μας.
Τέτοιο τηλεοπτικό δωσιλογισμό, τέτοιες δοξολογίες υπέρ του ευρω-φασισμού, αλλά και τέτοιες νεροποντές φθόνου, μίσους και υστερίας εναντίον του αγρίως λεηλατημένου ελληνικού λαού δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο.
Οι ΑΧΡΕΙΟΙ του Mega έχουν αποχαλινωθεί τελείως…
resaltomag.gr

Τουρκικά σήριαλ – Οι Έλληνες της Τουρκίας διαμαρτύρονται …Έντονη διαμαρτυρία της ελληνικής μειονότητας στην Τουρκία για τουρκικά σίριαλ που θίγουν συστηματικά τους Ελληνες… Η διαμαρτυρία έγινε από τον Πρόεδρο κ. Λάκη Βίγκα και την γεν. γραμματέα Κατερίνα Πρόκου των ελληνικών μειονοτικών ευαγών ιδρυμάτων, ενώπιον του τουρκικού Ανώτατου Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (RTÜK) με … αφορμή τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται η ελληνική μειονότητα της Τουρκίας. Ορισμένοι χαρακτήρες απεικονίζονται κατά τρόπο που φέρνει σε δύσκολη θέση την ελληνική μειονότητα της Τουρκίας, τα μέλη της οποίας είναι πολίτες αυτής της χώρας, τόνισε ο κ. Βίγκας,...

«Στην Αλβανία οι Ορθόδοξοι είναι 24% πληθυσμού»ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ


Είναι γνωστή η προσπάθεια των Αλβανών με "μουσαντένια" απογραφή να δώσουν την εντύπωση ότι η Ελληνορθόδοξη μειονότητα στην Αλβανία είναι πολύ μικρότερη από ότι είναι στην πραγματικότητα.
Ο μητροπολίτης Κορυτσάς, Ιωάννης, ο οποίος έχει σπουδάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, έδωσε συνέντευξη στον Lorenc Vangjeli, για εβδομαδιαίο περιοδικό.
Ο επίσκοπος αναφέρθηκε στα πρόσφατα αποτελέσματα της απογραφής του πληθυσμού και είπε «Είμαστε πολλοί περισσότεροι Ορθόδοξοι από τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στην απογραφή. Οι Ορθόδοξοι σε όλη τη χώρα είναι πάνω από 24 τοις εκατό του πληθυσμού.


Τα παραπάνω αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα που έχει ως τίτλο: «Ο άνθρωπος που έχει κάνει τα περισσότερα για την Αλβανίας, είτε για αλλοδαπούς είτε για Αλβανούς, είναι ο Αρχιεπίσκοπος Γιαννουλάτος. Ποιος το λέει αυτό, ο Μητροπολίτης Κορυτσάς!».
Ο επίσκοπος Ιωάννης τονίζει ότι ο αριθμός των Ορθοδόξων στην Αλβανία είναι από εμπειρική έρευνα που διενεργήθηκε από την Εκκλησία. Ο ίδιος επιμένει ότι η απογραφή δεν είναι μόνο λανθασμένη αλλά και ‘νοθευμένη σκόπιμα’.
Η αποτίμηση αυτή, η οποία δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί, παραμένει στον αέρα, επειδή ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν έχει δώσει περαιτέρω στοιχεία γιατί έχει διαστρεβλωθεί το ποσοστό αυτό, το οποίο θα μπορούσε να είναι εθνικό σκάνδαλο, αν ήταν αληθινό, σημειώνει το δημοσίευμα της Respublica.
Μάλιστα ο μητροπολίτης Ιωάννης θα επισημάνει ότι ο εθνικισμός είναι ένα προϊόν το οποίο αναζωογονεί τις ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές σε λαούς, ενισχύοντας την απογοήτευση και επιτείνει την ηθική και οικονομική κρίση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συλλήψεις βουλευτών ζητούν πολίτες στην Πάτρα. Κάνουν λόγο για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας


Συλλήψεις βουλευτών ζητούν πολίτες στην ΠάτραΤη σύλληψη όσων βουλευτών ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, που ορίζουν μια σειρά από δημοσιονομικά, μισθολογικά και άλλα θέματα, όλα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης, ζητούν πολίτες και από την Πάτρα.
Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, σήμερα το μεσημέρι δύο Πατρινοί πήγαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησαν με έγγραφο τους να συλληφθούν όσοι βουλευτές

Σώστε τις Ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων ...Σώστε τη τροφή μας ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_7826.html#ixzz2HwX17Ayv
Ήταν απλά θέμα χρόνου οι Ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων να βρεθούν στο στόχαστρο της επίθεσης, όπως αυτή εξαπολύεται με την μορφή του κλεισίματος της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού.Η αλήθεια είναι ότι γενικά η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για τις φυσικές, ντόπιες ποικιλίες σπόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες με κάθε τρόπο επιχειρείται να εξαφανιστούν και να κυριαρχήσουν όχι απλά τα υβρίδια αλλά οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι.

Με τον ίδιο τρόπο που μέσα σε μόλις 3-4 δεκαετίες οι φυσικές τροφές ξεχάστηκαν σχεδόν εντελώς και μπήκαν στο περιθώριο και οι άνθρωποι πλέον τρέφονται με επεξεργασμένες τροφές γεμάτες κάθε είδους δηλητήρια, με αντίστοιχο τρόπο προχωράει ραγδαία και η εξαφάνιση των φυσικών σπόρων.

Το σχέδιο έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί (5 εταιρείες ελέγχουν το εμπόριο σπόρων) και προωθείται με συντονισμένη εκστρατεία των εταιρειών βιοτεχνολογίας, των διεθνών νεοταξικών οργανισμών (με τα ολοκληρωτικά τους νομοθετήματα codex alimentarious, agenda 21) και των κυβερνήσεων πιόνια τους (με νόμους όπως ο S.510 στις ΗΠΑ).

Η νέα τάξη δείχνει μια πρωτοφανή εμμονή να επιβάλλει τους γενετικά τροποποιημένους (GMO) σπόρους και οργανισμούς με κάθε τρόπο, σε σημείο πλέον οι «ανθρωπιστικές» της επεμβάσεις να γίνονται με αυτόν ως έναν από τους κυρίαρχους λόγους.

Γνωρίζουμε ότι στο Ιράκ ένας από τους πρώτους νόμους που πέρασε το κατοχικό καθεστώς ήταν η απαγόρευση στους αγρότες να διατηρούν σπόρους για να ξανασπείρουν την νέα σοδειά, όπως γινόταν για χιλιετίες. Και όταν αυτό αφορά την περιοχή της αρχαίας Μεσοποταμίας από όπου ξεκίνησε η γεωργία πριν 10 χιλιάδες χρόνια, τότε μια τέτοια ενέργεια είναι πολύ περισσότερο μια ξεκάθαρη δήλωση της νέας τάξης για το τέλος της γεωργίας και της τροφής όπως την ξέραμε.

Μέσα από την επιθετική και παραπλανητική δράση των εταιρειών βιοτεχνολογίας, οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες έχουν τώρα εξαπλωθεί σε πάνω από 25 χώρες, έναντι μόλις 3 χωρών (ΗΠΑ, Καναδάς, Αργεντινή) μέχρι πριν λίγα χρόνια. Χαρακτηριστικό και τραγικό παράδειγμα η Ινδία, όπου μέσω της εξαπάτησης των μικρών αγροτών για μεγαλύτερες σοδειές, αυτοί χρεώθηκαν για να αγοράσουν γενετικά τροποποιημένους σπόρους οι οποίοι όμως είχαν πολύ χειρότερη απόδοση από τις δικές τους ντόπιες ποικιλίες.

Το αποτέλεσμα είναι οι χιλιάδες αυτοκτονίες αυτών των αγροτών. Και η ΕΕ, το άλλοτε «ισχυρό» προπύργιο ενάντια στα μεταλλαγμένα, τώρα φαίνεται καθαρά τι ρόλο έπαιζε όλα αυτά τα χρόνια, αφού με συγκεκριμένα νομοθετήματα υποσκάπτει πλέον ενεργά την σταθερή αποστροφή των Ευρωπαίων πολιτών απέναντι στους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Ένα ακόμη ύποπτο στοιχείο είναι ότι οι ίδιες οι εταιρείες που προσπαθούν με απόλυτη μανία να μας επιβάλλουν τα μεταλλαγμένα, φέρονται να έχουν χρηματοδοτήσει την παγκόσμια κιβωτό των σπόρων στο Σβαρμπαλντ της Νορβηγίας.

Γιατί άραγε θα πρέπει να ταϊστεί η ανθρωπότητα με μεταλλαγμένα, με κάτι δηλαδή αφύσικο το οποίο δεν είναι τροφή, ενώ οι φυσικοί σπόροι θα είναι όλοι μαζεμένοι και υπό τον έλεγχο τους;

Τι άραγε σχεδιάζουν και τι διακυβεύεται με την τροφή μας και την επιβίωση μας;

Όμως ας επανέλθουμε στην Ελλάδα, για την οποία ακούμε συνήθως να λέγεται ότι όλα αυτά που τώρα υφίσταται, είναι ένα μεγάλο πείραμα της νέας τάξης, το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί και αλλού αν πετύχει. Τίποτε δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα από όσο αυτή η άποψη. Και αυτό γιατί στην Ελλάδα δεν γίνεται κανένα πείραμα.

Στην Ελλάδα εφαρμόζεται η δοκιμασμένη λύση σε πάνω από 30 χώρες στον κόσμο με συμβολικότερη περίπτωση αυτήν της Αργεντινής. Αν θέλουμε να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί, ας μελετήσουμε προσεκτικά τι έγινε εκεί και πως η Αργεντινή από πλούσια και αυτάρκης χώρα βρέθηκε να πεινάει, να έχει ιδιωτικοποιηθεί ο πλούτος της και το νερό της και να τρώει μεταλλαγμένα. Αυτή είναι η κληρονομιά του ΔΝΤ και εκεί σκοπεύουν να οδηγήσουν κι εμάς αν δεν μπλοκαριστούν από έξυπνες δικές μας πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν ήδη εμφανιστεί σε τοπικό επίπεδο, όμως θα πρέπει να επεκταθούν σε κάθε πλευρά της ζωής μας και πρώτιστα στον έλεγχο της τροφής.

Ας μην γελιόμαστε η τροφή μας είναι ήδη σοβαρότατα αλλοιωμένη και τα μεταλλαγμένα είναι ήδη εδώ σε κάποιο ποσοστό: στις μεταλλαγμένες ζωοτροφές που δίνονται στα ζώα, στην γλυκαντική ουσίαασπαρτάμη, η οποία προέρχεται από μεταλλαγμένο βακτήριο και είναι τοξική, και ποιος ξέρει που αλλού, αφού δεν υπάρχει σήμανση και έλεγχος.

Η κατάσταση είναι πάρα, μα πάρα πολύ σοβαρή και ανεξάρτητα από το αν το έχουμε αντιληφθεί ή όχι, το πρώτο βήμα άλωσης της τροφής μας έχει γίνει. Αν αύριο έκαναν το τελικό βήμα και προσπαθούσαν να μας επιβάλλουν την καλλιέργεια μεταλλαγμένων σπόρων, θα υπήρχε άραγε η απαιτούμενη γενική κατακραυγή και ενεργοποίηση ή θα πέρναγε κι αυτό όπως όλη η μέχρι τώρα κομπίνα του ψευδοχρέους;

Το ζήτημα της τροφής είναι κορυφαίας και ζωτικής σημασίας και δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο ζήτημα, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για δήθεν άλλες προτεραιότητες. Είναι το πρωτεύον γιατί έχει να κάνει με την υγεία και την επιβίωση, και ειδικά για την Ελλάδα, έχει να κάνει με την αυτάρκεια μέσω της βιοποικιλότητας, και την διατροφική ασφάλεια μας με φρέσκια, αγνή, φυσική τροφή.

Επίσης είναι το πρωτεύον γιατί τελικά η τροφή έχει να κάνει με τον έλεγχο του μυαλού μας, αφού ουσιαστικά μέσω αυτής επιχειρούν και καταφέρνουν να μας κάνουν να συναινέσουμε με το δικό τους σκεπτικό αντίληψης των πραγμάτων, το οποίο όμως αντανακλά τα δικά τους και μόνο συμφέροντα. Με την «πράσινη επανάσταση» μας έκαναν να συναινέσουμε και να αποδεχθούμε ότι αυτό που θα τρώμε θα περιέχει δηλητήρια (φυτοφάρμακα).

Με την βιομηχανική εκμετάλλευση των ζώων μας έκαναν να συναινέσουμε στην καταπίεση των άλλων αισθανόμενων όντων του πλανήτη και έτσι τελικά και εμάς των ίδιων. Τώρα με την «επανάσταση της βιοτεχνολογίας» μας παραπλανούν να συναινέσουμε, ούτε λίγο ούτε πολύ, στο ίδιο το τέλος της ζωής, πάντα μέσα από τις γνωστές, απατηλές κενολογίες περί ασφάλειας, αντιμετώπισης της πείνας, κλπ.

Με απλά λόγια λοιπόν, το κεφάλαιο των σπόρων είναι το τελικό και απόλυτα θεμελιώδες πεδίο αναμέτρησης, γιατί πάνω από όλα είναι ένα ιδεολογικό πεδίο, όπου θα πρέπει να χτυπηθεί μια για πάντα η αντίληψη ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ότι δηλαδή με το πρόσχημα της παραγωγής τροφής μπορούν να επιδοθούν κάποιοι στην καταστροφή του οικοσυστήματος και στην καταπίεση της πλειοψηφίας των ανθρώπων και όλων των ζώων.

Η τρέχουσα συγκυρία επιθετικής προώθησης των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και οργανισμών δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε ουρανοκατέβατη, αλλά πατάει σε μια πολλή γερή βάση: στην ιδεολογική χειραγώγηση της ανθρωπότητας ότι είναι «φυσιολογικό» να δηλητηριάζουμε αυτό που θα φάμε, ύστερα από τις 5 και πλέον δεκαετίες συμβατικής, χημικής γεωργίας. Αφού απέσπασαν την αποδοχή μας στο πρώτο κακό, αφού δηλαδή δεχθήκαμε τον τρόπο παραγωγής τους ο οποίος γεμίζει την τροφή μας με δηλητήρια, τώρα θεωρούν ότι είναι πλέον ανοιχτός ο δρόμος να επεκτείνουν αυτό το κακό εκθετικά, διατηρώντας τα δηλητηριώδη φυτοφάρμακα και επιπλέον προσθέτοντας μια κακόβουλη γενετική μετάλλαξη του DNA, η οποία δεν θα συνέβαινε ΠΟΤΕ στην φύση.

Επιμένουν δηλαδή στην απόλυτη ανωμαλία, η οποία αποδείχθηκε τραγικά αδιέξοδη, μη αειφόρος και καταστροφική, και την παρουσιάζουν ως μονόδρομο, ενώ αποσιωπούν με κάθε τρόπο τις πραγματικά αειφόρες και φιλικές μορφές καλλιέργειας, όπως η περμακουλτούρα, η φυσική καλλιέργεια, και η βιολογική veganic καλλιέργεια, οι οποίες είναι οι μόνες που μπορούν να διασφαλίσουν αυτό που πραγματικά θα αξίζει να αποκαλείται τροφή.

Το τελευταίο ύπουλο επιχείρημά τους είναι αυτό της δήθεν «συνύπαρξης» των μεταλλαγμένων και φυσικών σπόρων.

Όμως, όπως πολύ εύστοχα είπε κάποιος, «δεν μπορεί να συνυπάρχει η εγκυμοσύνη με την παρθενία», και οι μεταλλαγμένοι σπόροι θα αλλοιώσουν και θα εξαφανίσουν τους φυσικούς σπόρους, με αποτέλεσμα να χαθεί η βιοποικιλότητα. Κι ενώ όλα τα άλλα ξαναγίνονται, και τα ψευδοχρέη πχ διαγράφονται, η βιοποικιλότητα που θα χαθεί, δεν επανέρχεται. Αν μας πάρουν τους σπόρους, μας παίρνουν και τον τελευταίο έλεγχο στην ίδια μας την ζωή και τότε θα μιλάμε για την πλήρη μετάλλαξή μας, σε ένα άλλο, απόλυτα διαχειρίσιμο και αναλώσιμο είδος, έρμαιο στα κακόβουλα σχέδια της νέας τάξης.

Αν όμως ανατρέψουμε το σκεπτικό τους στο βασικό πεδίο της τροφής και τους αφαιρέσουμε κάθε νομιμότητα να μας ελέγχουν με το δήθεν πρόσχημα ότι παράγουν την τροφή μας, τότε ανοίγει ο δρόμος να τους αμφισβητήσουμε και στον έλεγχο της υγείας και σε κάθε άλλη πλευρά της ζωής μας και τότε φυσικά τα ψέματα θα έχουν τελειώσει για το ανοσιούργημα και την ανωμαλία που λέγεται σύστημα της νέας τάξης.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_7826.html#ixzz2HwWvQWDn

Να σε δουλεύει κι ο Πάγκαλος βρε Αλέξη; «Καλώς ήρθες Αλέξη, χαίρομαι που θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την εφαρμογή του μνημονίου»


Έχει δείξει ότι δεν διστάζει να διατυπώσει τη σκέψη του ακόμη κι αν… πληγεί πολιτικά. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος που σήμερα δεν είναι στην κυβέρνηση, δίνει ρεσιτάλ στο λογαριασμό του στο twitter. 
Έτσι λοιπόν, με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο αλλά και μετά τη συνάντησή του με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, αποσπάσματα από παλαιότερες δηλώσεις στελεχών της Κουμουνδούρου, καθώς και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.
Δείτε πως σχολίασε τα σημερινά γεγονότα...http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_2543.html#ixzz2HwWawqRMΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Σημείο αναφοράς" για εξωγήινους, για τους ΕΛ ή στρατιωτικό μυστικό σχέδιο σε βουνό των Ιωαννίνων; 

-Στρατιωτική περιοχή σε σχήμα εμβρύου μέσα στη μήτρα σε βουνό των Ιωαννίνων.
-Φαίνεται πεντακάθαρα ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος.
-Στρατιωτικά ραντάρ σε "κυκλικό σχήμα μυαλού" στο κεφάλι του εμβρύου!
-Μηχανήματα μετάδοσης και λήψης δεδομένων στη θέση της καρδιάς!
Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Μελέτησα πολύ το θέμα πριν να το δημοσιεύσω...Σίγουρα θα υπάρξουν αυτοί που θα αρχίσουν (ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) ...
φαντασιοπληξίες, συνομωσιολογίες, χαζομάρες... και τα τοιαύτα.
Πρίν να σχολιάσετε όμως και να πείτε οτιδήποτε σας συμβουλεύω να μελετήσετε τις φωτογραφίες.

Είναι από το Google Earth απ΄ όσο παλιά μπορεί κανείς να δει έως σήμερα!
Στην κορυφή λοιπόν αυτού του βουνού, πολύ κοντά στην πόλη των Ιωαννίνων, υπάρχειστρατιωτική περιοχή που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα προς τοποθέτηση ραντάρ, αγνώστου εργασίας, αλλά και μηχανημάτων με δικές τους γεννήτριες.
Σίγουρα υπάρχει υπόγειος χώρος, εφόσον υπάρχει καταπακτή, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι υπάρχει εκεί κάτω.

Έως εδώ ας πούμε όλα καλά...

Τι έχετε να πείτε όμως αν σας πω όμως πως η χαλικόστρωση που έχει διαμορφώσει το χώρο, από ψηλά δείχνει ένα έμβρυο μέσα στον πλακούντα, με εμφανή τον ομφάλιο λώρο;
-Τυχαία ο δρόμος συνδέεται στην κοιλιά του;
-Τυχαία τα ραντάρ σε κυκλική μορφή μυελού είναι τοποθετημένα στο κέντρο του "υδροκέφαλου" εμβρύου;
-Τυχαία στη θέση της καρδιάς είναι τοποθετημένα τα μηχανήματα αποστολής και λήψης δεδομένων;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΤΙΠΟΥΡΤΗ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ epirus-ellas.gr


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “WATER GATE” ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. (ποια κυβέρνηση δηλαδή που μόνο αυτή δεν κυβερνάει την Ελλάδα)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
Αν θέλουμε να το ονομάσουμε με μία πρόταση και με βάση την χρησιμότητα της λειτουργείας τους, είναι οι αντικαταστάτες των αεροψεκασμών. Επίγεια μηχανήματα που σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες σε μορφή αερίων.
ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ
Δεν είναι ελληνικά ούτε εξωγήινα. Είναι πείραμα που διεξάγεται με άκρα μυστικότητα από το Γερμανικό κράτος χρηματοδοτούμενο από το Γερμανικό κράτος (από που προέρχονται τα κονδύλια είναι μυστήριο διότι μιλάμε για δισ) και οι Έλληνες είναι τα “πειραματόζωα”. Οι περιοχές αυτές δεν ανήκουν ούτε ελέγχονται από τον Ελληνικό στρατό και το υπουργείο εθνικής άμυνας. (εδώ δεν έχουν πόρους για καύσιμα και ανταλλακτικά οχημάτων του στρατού. Θα χρηματοδοτούσαν μυστικές εργασίες άγνωστων και προηγμένων ερευνητικών προγραμμάτων;) Τα χερίζονται Γερμανοί και Έλληνες αλλά τελούν υπό τον έλεγχο και τις οδηγίες Γερμανών.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
Μπορούν να σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες από νευροτοξικά αέρια έως απλές ιώσεις με δύο τρόπους. Και οι δύο τρόποι όμως είναι με δημιουργία ΝΕΦΟΥΣ. Ή μικρό ΝΕΦΟΣ που θα διαλυθεί γρήγορα σκορπώντας την ουσία στον αέρα ή μεγάλο ΝΕΦΟΣ που θα ομοιάζει με πραγματικό με μία ιδιαιτερότητα.
ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ από τον άνεμο σιγά σιγά και διαλύεται, αφήνει μία “ομίχλη” που θολώνει την ατμόσφαιρα. Μέσα εκέι μεταφέρονται τα σωματίδια της χημικής ουσίας που έχουν επιλέξει να ψεκάσουν.
Ανάλογα με τη χημική ουσία που ψεκάζουν έχουμε ή έξαρση διαφόρων ιώσεων, περισσότερο αναπνευστικών με ρινική καταρροή ή γαστρεντερικών, ή αν πρόκειται για νευροτοξικά χημικά, έχουμε εγκεφαλικές ενοχλήσεις, δηλαδή πονοκεφάλους, ειδικά στις μικρές ηλικίες (παιδιά- εφήβους) που τις περισσότερες φορές (όταν είναι ισχυρές οι δόσεις) δεν υποχωρούν με αναλγητικά.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ
Αυτή τη στιγμή σε όλες τις ορεινές τοποθεσίες που βρίκονται πλησίον μεγαλουπόλεων, αλλά και πλησίον όλων των προτευουσών των νομών της Ελλάδος, όπως και στα νησιά. Δεν μπορεί να μην έχετε αντιληφθεί ότι σχεδόν όλο το καλοκαίρι υπάρχουν πάντα κάποια σύννεφα πάνω από αυτά τα βουνά και γενικώς μια θολή ατμόσφαιρα.
Δεν είναι εγκατεστημένα στις υψηλότερες και μπροστινές κορυφές, αλλά στις πιο πίσω και χαμηλώτερες, ώστε τα ΝΕΦΗ να φαίνονται ότι έρχονται πίσω από το βουνό. Σε πολλές εγκαταστάσεις η πρόσβαση γίνεται μόνο από αέρος αλλά όλες οι εγκαταστάσεις αναγνωρίζονται και διακρίνονται μόνο από αέρος. (μπορεί να γίνει με τη βοήθεια και τη συνεργασία της αερολέσχης κάθε περιοχής)
ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ
Ξεκίνησαν την κατασκευή των εγκαταστάσεων περί το 2000. Το 2007 ξεκίνησαν τις πρώτες δοκιμαστικές ρίψεις χημικών και για να αποκτήσουν νομιμοποίηση διέταξαν την ελληνική κυβέρνηση να τους νομιμοποιήσει. Το υπουργείο περιβάλλοντος υπάκουσε και δια επισήμου εγγράφου τους κάλεσε για να διεξάγουν τα πειράματα τους στο ελληνικό έδαφος.
Υποτίθεται ότι είναι μυστικά πειράματα “συλλογής νερού” και υπεύθυνη είναι η επιστημονική κοινότητα του πολυτεχνείου της Στουτγκάρδης. (θέλω να δω πως θα δικαιολογήσουν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις τόσων δισεκατομμυρίων που έχουν δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΜΒΡΥΩΝ ΚΑΙ ΜΩΡΩΝ
1ον: Διακρίνονται εύκολα από αέρος οι εγκαταστάσεις και δίνεται η δυνατότητα της εύκολης προσέγγισης ιπτάμενων μέσων, μέσω των οποίων γίνεται η τροφοδοσία και η υποστήριξη.
2ον: Αν τα δει κάποιος όπως τα είδατε εσείς θα αρχίσει να ψάχνει και να αναζητά εξωγήινους και UFO όπως άλλωστε κάνατε και εσείς. (σιγά μη πήγαινε το μυαλό σας ότι είναι εγκαταστάσεις ψεκασμών και χημικού πολέμου)
Ξέχασα να σας πω ότι η κωδική ονομασία της “επιχείρησης” είναι “Ομιχλοπαγίδα” 
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Θα μας στρίψει εντελώς ε; Πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα για την αποφυλάκιση των 3 ληστών κατόπιν εορτής


Τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας για την αποφυλάκιση τριών ληστών, οι οποίοι τον Δεκέμβριο του 2011 είχαν συλληφθεί και προφυλακιστεί για τρεις ένοπλες ληστείες τραπεζών στα Φάρσαλα και στην Πιερία, διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες.
Στόχος της πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν για τις αποφυλακίσεις ευθύνονται ή όχι δικαστές ή δικαστικοί υπάλληλοι.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη ληστεία στα Φάρσαλα οι δράστες είχαν ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών, τραυματίζοντας τον έναν σοβαρά. Η συνολική λεία τους από τις τρεις ληστείες ανερχόταν στο ποσό των 344.000 ευρώ.http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση γνωστού ανθοπώλη της Ξάνθης. Με το φως της ημέρας αύριο οι έρευνες στην περιοχή της Γαλάνης ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_1878.html#ixzz2HwWDmLMQ
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση γνωστού ανθοπώλη της Ξάνθης. Με το φως της ημέρας αύριο οι έρευνες στην περιοχή της Γαλάνης.
 Δυστυχώς η χρονιά δεν μπήκε και τόσο καλά για την περιοχή μας αφού μετά την άγρια δολοφονία των δυο ηλικιωμένων γυναικών στα Κομνηνά, ακόμα ένα περιστατικό ήρθε να προσθέσει πονοκέφαλο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. Υπόθεση εξαφάνισης γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης καλείται τώρα να διαλευκάνει η Αστυνομία , αφού όπως έγινε γνωστό ο Ξανθιώτης Β. Κωστόπουλος ανθοπώλης στο επάγγελμα, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Παρασκευής όπου και αγνοείτε. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο Β. Κωστόπουλος είχε ραντεβού εκείνο το βράδυ με αγνώστους για την αγορά γης και πιθανότατα επάνω του έφερε μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά από την στιγμή που έκλεισε το μαγαζί του και μετά δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Οι έρευνες τις Αστυνομίας επικεντρώνονται στην περιοχή της Γαλάνης, μιας και το κινητό του τηλέφωνο είναι ανοιχτό και δέχεται κλήσεις αλλά δεν απαντά κανένας και το στίγμα δίνει ακτίνα 30 χιλιομέτρων στην προαναφερόμενη περιοχή. Από το πρωί της Δευτέρας στις έρευνες θα πάρει μέρος και ελικόπτερο πράγμα το οποίο θα βοηθήσει να εντοπιστεί το όχημα του γνωστού επιχειρηματία άμεσα.

πηγη www.fonitisxanthis.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...