Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ – ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ)

BOYTSHS
Δε χάνουν ευκαιρία οι… σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ να δείξουν ότι στην πραγματικότητα δε θέλουν να κυβερνήσουν (γιατί φοβούνται πως θα ξευτιλιστούν και θα εξαϋλωθεί η μεταπολιτευτική ιδεολογική και πολιτική κηδεμονία της αριστεράς).
Τελευταίο κρούσμα ο… σύντροφος Βούτσης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στον «Τύπο της Κυριακής», δηλώνοντας πως «Δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμη οι πολιτικοί συσχετισμοί που θα ευνοούσαν μια αλλαγή πολιτικής με κορμό τη Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο ισχύει για όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου». Επίσης, παραδέχεται ότι «Υπάρχει απογοήτευση σε ένα μέρος την κοινωνίας που ήλπιζε ότι δεν θα μπορέσουν οι σημερινοί συγκυβερνώντες να περάσουν τα ακραία μέτρα αντικοινωνικής έμπνευσης» και προσθέτει ότι «Η αδυναμία διαμόρφωσης πολιτικών συσχετισμών με κέντρο τον ΣΥΡΙΖΑ δυσχεραίνει την κατανόηση της πρότασης του κόμματος ως μια ρεαλιστική εναλλακτική διέξοδο».

Κλειδωμένο και με κωδικό έστειλε το στικάκι στην βουλή ο Πεπόνης!


ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ - Οι εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης παρέδωσαν τον φάκελο της λίστας Λαγκάρντ, στον οποίο συμπεριέλαβαν όχι μόνο το στικάκι που είχαν παραλάβει αλλά και αντίγραφα με κωδικούς ασφαλείας που φτιάχτηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Με κωδικούς ασφαλείας (για τον φόβο των… Ιουδαίων) απέστειλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς στη Βουλή τα αντίγραφα του αντιγράφου (USB) που είχαν στην κατοχή τους και το οποίο ήταν… αντίγραφο του… αντιγράφου του πρωτοτύπου (CD) της λίστας Λαγκάρντ!

SILLIPSI
Δε μας κλέβουν μόνο το όνομα της Μακεδονίας και την ιστορία μας οι Σκοπιανοί. Τώρα άρχισαν να κλέβουν και μας, μέσω των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» τους στην πατρίδα μας!
Έτσι, εξιχνιάστηκε (έστω και με καθυστέρηση) από την Ασφάλεια της Λαμίας ένοπλη ληστεία που έγινε στις 11 Δεκεμβρίου 2012, στα Καμένα Βούρλα. Οι δύο δράστες πήγαν με μια μοτοσυκλέτα σε τράπεζα της περιοχής κι ένας από τους δύο μπήκε μέσα φορώντας περούκα, γυαλιά μυωπίας και κασκόλ και υπό την απειλή όπλου βούτηξε 7.000 ευρώ.

Le Monde > Κονφερανσιέ ο Παπανδρέου!


Παριάς που έγινε κονφερανσιέ o Γιώργος Παπανδρέου, γράφει η Le Monde στο ίσως πιο σκληρό άρθρο που έχει γραφτεί ως τώρα στο διεθνή τύπο για τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό. Το άρθρο, ξεκινώντας με την περιγραφή «της μακριάς σιλουέτας του πρωθυπουργού, με το παχύ μουστάκι», το άρθρο αναφέρει «Το όνομα Παπανδρέου έγινε σύμβολο του νεποτισμού μιας πολιτικής ελίτ, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για την κρίση.
Η δυναστεία φαίνεται ότι τελείωσε μια για πάντα». Αναφερόμενο στην σημερινή του κατάσταση γράφει ότι από παριάς έγινε κονφερασιέ (ομιλιτής), αφού προηγουμένως έσπασε όλα τα ρεκόρ αντιδημοφιλίας και έφυγε από την κυβέρνηση το 2011.
«Έκτοτε ο Γιώργος Παπανδρέου ζει μια άλλη οδύσσεια, αυτή που ζουν πολλοί πρώην αρχηγοί κρατών, που οργώνουν τον κόσμο από διάλεξη σε διάλεξη. Το Νοέμβριο ήταν στη Νορβηγία για μια διάλεξη για τη διαφάνεια και τη φοροδιαφυγή,ενώ στην Ελλάδα κορυφωνόταν η πολεμική για τη λίίστα Λαγκάρντ. Αυτή η λίστα με τα 2.000 ονόματα δεν έγινε αντικείμενο καμιάς έρευνας από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση Παπανδρέου».
Στο άρθρο αναφέρεται επίσης αναφέρεται ότι στις διαλεξεις του υπερασπίζεται τον Αντώνη Σαμαρά.«Η κυβέρνηση όμως δεν βασίζεται στη στήριξη από μια προσωπικότητα τόσο αντιδημοφιλή. Το όνομα Παπανδρέου κατέστη το σύμβολο του νεποτισμού μιας πολιτικής ελίτ, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για την κρίση. Η δυναστεία φαίνεται ότι τελείωσε μια για πάντα».

kourdistoportocali


1932 – 1972 - Στη διαβόητη μελέτη Tuskegee για τη σύφιλη , 200 έγχρωμοι άνδρες διαγνώστηκαν με σύφιλη αλλά ποτέ δεν τους ανακοίνωσαν την ασθένειά τους, στερώντας τους τη θεραπεία..

Χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα, προκειμένου να παρακολουθηθεί η εξέλιξη και τα συμπτώματα της νόσου.

Όλοι στη συνέχεια πεθαίνουν από σύφιλη,στις δε οικογένειές τους ποτέ δεν ειπώθηκε ότι θα μπορούσαν να θεραπευθούν.

Η μελέτη συνεχίστηκε για τέσσερις δεκαετίες. ( MSNBC , το περιοδικό Time , Wikipedia )
1939 - Σε ένα ορφανοτροφείο στην Αϊόβα, 22 παιδιά είναι τα πειραματόζωα για το λεγόμενο πείραμα,”τέρας” με το οποίο επιχειρούν χρησιμοποιώντας ψυχολογική βία να προκαλέσουν στα παιδιά που μιλούσαν κανονικά , τραύλισμα.

Το πείραμα είχε σχεδιαστεί από τον Dr Wendell Johnson, ενός από τα κυριότερους λογοθεραπευτές του έθνους, για τους σκοπούς των δοκιμών σε μία από τις θεωρίες του σχετικά με την αιτία του τραυλισμού. (CBS News , San Jose Mercury News , Wikipedia)

1940 - Στο Σικάγο, 400 κρατούμενοι προσβάλλονται από ελονοσία, προκειμένου να μελετηθούν τα αποτελέσματα των νέων και πειραματικών φαρμάκων για την καταπολέμηση της νόσου.

Ναζί γιατροί αργότερα σε δίκη στη Νυρεμβέργη επικαλέστηκαν αυτή την αμερικανική μελέτη για να υπερασπιστούν τις δικές τους ενέργειες κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. ( Life Magazine , Wikipedia , medlibrary.org )1940 – 1979 - Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας διεξάγει δοκιμές στην ατμόσφαιρα με τη χρήση βακτηρίων και ιών που προκαλούν αντίστοιχες ασθένειες.Πολλές από αυτές τις δοκιμές περιελάμβαναν απελευθερώσεις δυνητικά επικίνδυνων χημικών ουσιών και μικροοργανισμών σε μεγάλα τμήματα πληθυσμού χωρίς το κοινό να ενημερωθεί. ( BBCNews,Guardian)


1943 - Σε απάντηση της πλήρους κλίμακας πρόγραμματος μικροβιακού πολέμου της Ιαπωνίας,οι ΗΠΑ ξεκινούν έρευνα σχετικά με βιολογικά όπλα στο Fort Detrick, MD. ( NPR , Wikipedia )1944 - Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ χρησιμοποιεί ανθρώπους για να ελέγξει την αποτελεσματικότητα σε αντιασφυξιογόνες μάσκες και προστατευτικά ρούχα.

Τα άτομα είναι κλειδωμένα σε θάλαμο αερίων και εκτίθενται σε δηλητηριώδες αέριο μουστάρδας και λουισίτη ,δηλητηριώδες χημικό αέριο.

Μέχρι το τέλος του πολέμου περισσότεροι από 60,000 Αμερικανοί στρατιώτες έχουν χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωα στα χημικά ερευνητικά προγράμματα άμυνας.

Τους λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να αποκαλύψουν τη φύση των πειραμάτων. (Telegraph)

1945 - Σχέδιο Συνδετήρας. Σε αυτό το κορυφαίο μυστικό πρόγραμμα, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ,η μυστική υπηρεσία του Στρατού, και η CIA προσλαμβάνουν επιστήμονες Ναζί και τους προσφέρουν αμνηστία και μυστικές ταυτότητες σε αντάλλαγμα για την εργασία σχετικά με απόρρητα σχέδια της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. ( BBC News , New York Times , MSNBC / AP )

1945 -To ” Πρόγραμμα F” υλοποιείται από την Αμερικανική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας.

Eίναι η πιο εκτεταμένη αμερικανική μελέτη των επιπτώσεων στην υγεία από το φθόριο, που ήταν ένα κρίσιμο χημικό συστατικό στη παραγωγή της ατομικής βόμβας.

Η χρήση του φθορίου στο πόσιμο νερό, έχει διαπιστωθεί, ότι προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Ένα μεγάλο μέρος των πληροφοριών που είναι κρυφό στο όνομα της «εθνικής ασφάλειας» λόγω του φόβου ότι οι αγωγές θα υπονόμευαν την πλήρη κλίμακα παραγωγής ατομικών βομβών. (Project Censored, παραγωγός BBC , Fluoride Action Network)

1946 – 1953 - Σε ένα πείραμα που χρηματοδοτήθηκε από την αμερικανική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας και την εταιρεία Quaker Oats στο Walter E. Fernald Κρατική Σχολή της Μασαχουσέτης, 73 παιδιά με νοητική καθυστέρηση τρέφονταν με πληγούρι βρώμης περιέχον ραδιενεργό ασβέστιο και άλλα ραδιοϊσότοπα, για να παρακολουθήσουν το «πώς θρεπτικά συστατικά αφομοιώνονταν».

Στα παιδιά δεν λένε ότι τρέφονται με ραδιενεργές χημικές ουσίες αλλά ότι συμμετέχουν σε «επιστημονική λέσχη»” ( CBS News )

1950 - Σε ένα πείραμα για να προσδιοριστεί πόσο ευαίσθητη μια αμερικανική πόλη μπορεί νάναι σε βιολογική επίθεση, το Ναυτικό των ΗΠΑ ψεκάζει ένα σύννεφο βακτηριδίων από τα πλοία πάνω από το Σαν Φρανσίσκο.

Συσκευές παρακολούθησης σε όλη την πόλη,παρακολουθούν προκειμένου να δοκιμαστεί η έκταση της μόλυνσης. Πολλοί κάτοικοι αρρωσταίνουν με πνευμονία- ή από συμπτώματα πνευμονίας.

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος πεθαίνει. ( San Francisco Chronicle , Wall Street Journal – πλήρες κείμενο )


1950 - Στο Πρόγραμμα GABRIEL και στο Προγραμμα SUNSHINE, ερευνητές στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο προσπαθούν να προσδιορίσουν πόσο πυρηνικό νέφος θα έκανε τη γη ακατοίκητη.
Η εξέταση των ανθρώπινων οργάνων θα μπορούσε να αποκαλύψει πόσο το νέφος από βόμβες που εξερράγησαν απορροφήθηκε και κατά συνέπεια το ύψος της ζημιάς που προκάλεσε.
Οι ερευνητές συλλέγουν κρυφά ανθρώπινα σώματα και οστά από όλο τον κόσμο χωρίς άδεια, με ιδιαίτερη έμφαση στα βρέφη. ( Guardian , Deseret News , Wikipedia )

1950 έως 1960 - Η CIA και οι βρετανικές στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες μελετούν το LSD σαν ενδεχόμενο όπλο για χρήση από τις υπηρεσίες πληροφοριών.

Τα ανθρώπινα πειραματόζωα (πολίτες και στρατιωτικοί) χρησιμοποιούνται με ή χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Τουλάχιστον ένα πειραματόζωο πεθαίνει. ( New York Times , το περιοδικό Time , Guardian , ΗΠΑ Τμήμα Ενέργειας )

1951 - Στη γαλλική πόλη Pont-Saint-Esprit το ψωμί εμπλουτίστηκε με LSD από τη CIA ως μέρος ενός πειράματος ελέγχου του νου, που αφήνει πέντε νεκρούς και πολλούς σοβαρά άρρωστους. ( BBC News , Telegraph )

1953 -Η CIA ξεκινά το MKULTRA. Αυτό είναι ένα ένδεκαετές ερευνητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για να παράγει και να δοκιμάζει ναρκωτικά και βιολογικούς παράγοντες που θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του νου και την τροποποίηση της συμπεριφοράς. Έξι από τα υποπρογράμματα αφορούν τον έλεγχο των παραγόντων στα ανυποψίαστα ανθρώπινα όντα. ( Washington Post , New York Times , Wikipedia )


Το 1953 έως το 1970 - Η CIA και το Υπουργείο Άμυνας υλοποιούν το Προγραμμα MKNAOMI, με στόχο τη διατήρηση, την αποθήκευση και τον έλεγχο βιολογικών και χημικών όπλων.

Καθιερώνει ένα ισχυρό οπλοστάσιο μέσα στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της CIA (TSD) που αποτελείται από διάφορες θανατηφόρα και πρόκλησης ανικανότητα υλικά.
(Time , Wikipedia )

1960 – 1971 -Ο Δρ Eugene Saenger, που χρηματοδοτείται από την Defense Atomic Support Agency, εκτελεί πειράματα σωματικής ακτινοβόλησης σε περισσότερους από 90 φτωχούς, μαύρους Αμερικανούς.

Πλαστογραφεί έντυπα συγκατάθεσης, και δεν τους λένε τι κάνει (νομίζουν ότι παίρνουνν ιατρική περίθαλψη). Εκθέτει τα στήθη τους στο ισοδύναμο περίπου 7.500 ακτίνων Χ, οι οποίες προκαλούν έντονο πόνο, εμετό, και αιμορραγία από τη μύτη και τα αυτιά τους.

Τουλάχιστον οκτώ έως και 20 από τα πειραματόζωα πεθαίνουν ως αποτέλεσμα. ( Los Angeles Times , New York Times )


1963 - Ο Γενικός Επιθεωρητής της CIA ολοκληρώνει την έκθεση για το πρόγραμμα MKULTRA δηλώνοντας, «Μια τελική φάση των δοκιμών MKULTRA προϊόντων τοποθετεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών των ΗΠΑ σε κίνδυνο.Η δημοσιοποίηση ορισμένων πτυχών της δραστηριότητας MKULTRA θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις στη κοινή γνώμη των ΗΠΑ». Μόνο ένα αντίγραφο της έκθεσης γίνεται λόγω του “ασυνήθιστου χαρακτήρα.” ( Αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA # 17748 )


1963 - Οι ερευνητές κάνουν ενέσεις σε κρατούμενους και ετοιμοθάνατους με ζωντανά καρκινικά κύτταραγια να ελέγξουν τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού. Τους λένε μόνο ότι πρόκειται για μια «δερματική δοκιμασία.” ( περιοδικό Time )


1965 - Η CIA και το Υπουργείο Άμυνας αρχίζουν το Πρόγραμμα MKSEARCH, ένα πρόγραμμα για να αναπτύξουν την ικανότητα να χειραγωγήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσω χρήσης ψυχοτρόπων φαρμάκων. ( ΗΠΑ, Τμήμα Άμυνας , Wikipedia )


1966 - Ο στρατός των ΗΠΑ διανέμει παραλλαγή του Bacillus subtilis Niger σε όλο το σύστημα του μετρό της Νέας Υόρκης . Πολλές χιλιάδες πολιτών εκτίθενται, όταν οι επιστήμονες του στρατού σπάνε λαμπτήρες γεμάτους με βακτήρια στις σχάρες εξαερισμού. ( Wall Street Journal – πλήρες κείμενο , New York Post )


1970 - Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενισχύει την ανάπτυξη των “εθνικών όπλων” (Στρατιωτική Επιθεώρηση, Νοέμβριος, 1970), με σκοπό επιλεκτικά να στοχοποιήσει και να εξαλείψει εθνικές ομάδες ευάλωτες σε γενετικές διαφορές και παραλλαγές στο DNA. (Project Censored , Telegraph )


1973 – ΟΙ τελευταίοι από πάνω από 2.000 εθελοντές, με το παρατσούκλι οι «λευκές ποδιές» περνούν από το Φορτ Detrick, όπου έχουν προσφέρει μέχρι και τα σώματά τους για την επιστήμη από το 1954.
Οι εθελοντές είναι αντιρρησίες συνείδησης οι οποίοι συμφωνούν να μολυνθούν με παθογόνες ουσίες.

Πολλοί είναι Seventh Day Adventists που επιλέγουν να γίνουν πειραματόζωα για να μην εκτίσουν θητεία. ( BBC News , PBS , Wikipedia )1977 –Σε ακροάσεις στη Γερουσία για την Υγεία και την επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνεται ότι 239 κατοικημένες περιοχές έχουν μολυνθεί από βιολογικούς παράγοντες μεταξύ 1949 και 1969.
Μερικές από τις περιοχές που περιλαμβάνονται είναι το San Francisco, Washington, DC, Key West, Πόλη του Παναμά, Μινεάπολη, και το St Louis. ( Wall Street Journal )


1978 - Πειραματικό εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας Β με δοκιμές που διεξάγονται από το CDC, αρχίζουν στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο.

Η διαφήμιση για τα πειραματόζωα της έρευνας ζητά ρητά – αχαλίνωτους σεξουαλικά ομοφυλόφιλους άνδρες. ( Γνωσιακή βάση Ιατρικής )


1980 - Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ συμπληρώνει 35 χρόνια εκρήξεων πυρηνικών όπλων σε διάφορα σημεία σε όλο τον κόσμο, παρακολουθοντας τους κατοίκους για ιατρικά προβλήματα και ποσοστά θνησιμότητας.

Μια έρευνα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών και το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου υποστηρίζει ότι το πυρηνικό νέφος από αυτές τις δοκιμές με ακτινοβολία μπορεί να έχει προκαλέσει περίπου 11.000 θανάτους. ( CDC Μελέτη ,Wikipedia)


1981 - Τα πρώτα κρούσματα του AIDS επιβεβαιώνονται σε ομοφυλόφιλους άνδρες στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, πυροδοτώντας εικασίες ότι το AIDS μπορεί να έχει εισαχθεί μέσω της ηπατίτιδας Β δοκιμών του εμβολίου που ξεκίνησε το 1978 σε αυτές τις ίδιες τις πόλεις. ( Ιατρική Γνωσιακής Βάσης , Εφημερίδα της Ιατρικής )


1985 – 1986 - Σύμφωνα με το περιοδικό Science,ο HTLV και ο VISNA, ένας θανατηφόρος ιός στα πρόβατα, είναι πολύ παρόμοιοι, που δείχνει μια στενή ταξινομική σχέση.

Τα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών λένε οτι οι HIV και VISNA είναι πολύ παρόμοιοι και μοιράζονται όλα τα δομικά στοιχεία, εκτός από ένα μικρό τμήμα που είναι σχεδόν ταυτόσημο με το HTLV.

Αυτό οδηγεί σε εικασίες ότι ο HTLV και ο VISNA μπορεί να συνδέονται με την παραγωγή ενός νέου ρετροϊού στον οποίο δεν υπάρχει φυσική ανοσία. ( Science , Εθνική Ακαδημία Επιστημών )


1986 - Μια έκθεση προς το Κογκρέσο αποκαλύπτει ότι η σημερινή γενιά της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τους βιολογικούς παράγοντες περιλαμβάνει: τροποποιημένους ιούς, τοξίνες που απαντούν στη φύση, και παράγοντες που έχουν αλλοιωθεί μέσω της γενετικής μηχανικής για να αλλάξουν τον ανοσολογικό χαρακτήρα και να εμποδίσουν τη θεραπεία από όλα τα υπάρχοντα εμβόλια.


1987 - Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ παραδέχεται ότι, παρά τη συνθήκη που απαγορεύει την έρευνα και την ανάπτυξη των βιολογικών παραγόντων, εξακολουθεί να διεξάγει τέτοιες έρευνες σε 127 εγκαταστάσεις και πανεπιστήμια σε όλο το έθνος. ( περιοδικό Science )


1990 - Περισσότερα από 1.500 έξι μηνών Αφρο-αμερικανών και ισπανόφωνων μωρών στο Λος Άντζελες τους δίνεται ένα πειραματικό εμβόλιο κατά της ιλαράς που ποτέ δεν έίχε άδεια χρήσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το CDC παραδέχεται στη συνέχεια ότι οι γονείς δεν ενημερώθηκαν ότι το εμβόλιο που χορηγήθηκε στα παιδιά τους ήταν πειραματικό. ( Los Angeles Times , New Scientist )


1994 - Ο Αμερικανός Γερουσιαστής John D. Rockefeller εκδίδει μια έκθεση που αποκαλύπτει ότι για τουλάχιστον 50 χρόνια το Υπουργείο Άμυνας έχει χρησιμοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτικό προσωπικό σε ανθρώπινα πειράματα και για την εκ προθέσεως έκθεση σε επικίνδυνες ουσίες.
Περιλαμβάνονται: αέριο μουστάρδας, το φυσικό αέριο νεύρων, ιονίζουσα ακτινοβολία, ψυχοτρόπα, παραισθησιογόνα και ναρκωτικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου. ( Rockefeller Έκθεση )


1994 – 1995 Ο Δρ Garth Nicolson στο MD Anderson Cancer Center στο Χιούστον, Τέξας ανακαλύπτει ότι πολλοί βετεράνοι που επιστρέφουν από την Καταιγίδα της Ερήμου έχουν μολυνθεί με ένα μεταλλαγμένο στέλεχος του Mycoplasma incognitus, ένα μικρόβιο που χρησιμοποιείται ευρέως για την παραγωγή βιολογικών όπλων. Αποκαλύπτει στη συνέχεια αποδεικτικά στοιχεία ότι οι βιολογικοί παράγοντες που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου είχαν κατασκευαστεί στο Χιούστον,, TX and Boca Raton, Fl και είχαν δοκιμαστεί σε κρατουμένους στις φυλακές του Τέξας. ( Περιοδικό του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου , ο λοχαγός Joyce Riley, USAF )


1995 - Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι είχε προσφέρει σε Ιάπωνες εγκληματίες πολέμου επιστήμονες που είχαν πραγματοποιησει ανθρώπινα ιατρικά πειράματα , μισθούς και ασυλία από ποινική δίωξη σε αντάλλαγμα για στοιχεία σχετικά με τη βιολογική έρευνα πολέμου.

Μερικοί από αυτούς τους επιστήμονες είχαν βασανισει μέχρι θανάτου τους ανθρωπους που πειραματίστηκαν. ( Los Angeles Times , ΗΠΑ Σήμερα / Associated Press )


1996 - Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ παραδέχεται ότι οι στρατιώτες στη Καταιγίδα της Ερήμου είχαν εκτεθεί σε χημικούς παράγοντες.

Μια επιστημονική επανεξέταση διαπιστωνεί ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της έκθεσης σε ορισμένα χημικά προϊόντα και την ασθένεια του Πόλεμου του Κόλπου από οπου υποφέρουν πολλοί από τους βετεράνους. (CNN News , CNN δεύτερο άρθρο , Washington Post , New York Times )


1999 – Ο Jesse Gelsinger πεθαίνει ως αποτέλεσμα της δοκιμαστικής γονιδιακής θεραπείας από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας.
Ο κύριος ερευνητής της μελέτης, ο James Wilson κατέχει το 30% των μετοχών της Genovo, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα για την άδεια χρήσης του φαρμάκου υπό μελέτη. Το πανεπιστήμιο κατέχει 3,2% της εταιρείας.

Όταν η Targeted Genetics Corp αποκτά αργότερα τη Genovo, ο Wilson κερδίζει $ 13.500.000 και το πανεπιστήμιο της Pennsylvania 1.400.000 δολάρια. ( περιοδικό Time )


2000 – Πειραματικό τεχνητό αίμα μεταγγίζeται σε ανθρώπινα πειραματόζωα στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Αργότερα, οι μελέτες δείχνουν ότι το τεχνητό αίμα προκαλεί σημαντική αύξηση του κινδύνου καρδιακής προσβολής και θανάτο. ( ABC News )


2002 – Ο πυρηνικός σταθμός της Βόρειας Καρολίνας Shearon Harris περιέχει τις μεγαλύτερες πισίνες ραδιενεργών αποβλήτων αποθήκευσης στις ΗΠΑ.

Αν η ψύξη του συστήματος δυσλειτουργήσει, η φωτιά θα μπορούσε να προκαλέσει μια πυρηνική κρίση.


Το 2002, οι διαχειριστές των εγκαταστάσεων αναγκάζονται να κλείσουν χειροκίνητα τους αντιδραστήρες τέσσερις φορές.

Μεταξύ του 1999 και του 2003, εκκρεμούν δώδεκα μεγάλα προβλήματα που απαιτούν την παύση της λειτουργίας του εργοστασίου. Ωστόσο, η των ΗΠΑ Πυρηνική Ρυθμιστική Επιτροπή αγνοεί τους δυνητικούς κινδύνους. ( Counterpunch , ABC θυγατρική , Associated Press )


2007 -Ο κυβερνήτης του Τέξας Rick Perry κάνει το εμβόλιο Gardasil υποχρεωτικό για όλες τις Τεξανές μαθήτριες.

Το εμβόλιο έχει σχεδιαστεί για να αποτραπεί ο σεξουαλικώς μεταδιδόμενος ιός καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αλλά ακόμα και τα κορίτσια που δεν είναι σεξουαλικά ενεργά είναι υποχρεωμένα να κάνουν το νέο εμβόλιο.

Ο Perry υπερασπίζεται τη σχέση του με τη Merck & Co,που είναι οι κατασκευαστές του εμβολίου.
Η ασφάλεια του εμβολίου είναι επίσης όλο και περισσότερο υπό αμφισβήτηση. ( MSNBC / AP , Los Angeles Times )


2008 - Η νανοτεχνολογία, με κινδύνους για την υγεία ακόμα άγνωστες, χρησιμοποιείται ευρέως σε καταναλωτικά προϊόντα. Μερικοί ειδικοί λένε ότι οι μικροσωληνίσκοι μπορούν να εισέλθουν εύκολα στο σώμα μας και αυτό μπορεί να ενέχει κινδύνους για την υγεία και το περιβαλλον.

Ερευνητές στη Σκωτία λένε ότι μπορεί να αντιμετωπίζουμε τους ίδιους κινδύνους για την υγεία, όπως ο αμίαντος. Ωστόσο, η βιομηχανία υιοθετεί γρήγορα αυτή την επικίνδυνη τεχνολογία με ελάχιστη εποπτεία. ( New York Times , , Science News )


2009 - Η Αμερικανική Ακαδημία Περιβαλλοντικής Ιατρικής κάνει εκκλήσεις για αναστολή, στα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα.

Αναφέρει στην έκθεσή τους, «τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία στους τομείς της τοξικολογίας, αλλεργίας και της ανοσοποιητικής λειτουργίας, την αναπαραγωγή, καθώς και το μεταβολισμό τη φυσιολογία και τη γενετική υγεία».

Ωστόσο, οι ΗΠΑ απειλούν με έναν εμπορικό πόλεμο εναντίον οποιασδήποτε χώρας, η οποία αντιτίθεται σαυτά τα frankenfoods. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ αποτυγχάνουν παταγωδώς να παρουσιάσουν έστω και μια συζήτηση σχετικά με αυτό το κρίσιμο θέμα της υγείας. ( Αμερικανική Ακαδημία Ιατρικής του περιβάλλοντος , Guardian )

2011 - Οι ερευνητές υποπτεύονται ότι το ερευνητικό πρόγραμμα (HAARP), που διαταράσσει συχνά στην ιονόσφαιρα με τη χρήση ισχυρών δεσμίδων ενέργειας, τοποθετεί την ανθρωπότητα σε υψηλό κίνδυνο λόγω των αθέλητων συνεπειών. Μερικοί πιστεύουν ότι το HAARP μπορεί ακόμη και να επηρεάσει κάποιες φυσικές καταστροφές, όπως σεισμούς και τυφώνες. ( CBC ντοκιμαντέρ [του Καναδά PBS], ο καθηγητής Michel Chossudovsky )

2011 - Τρεις πυρηνικές σχεδιαστές που απασχολούνταν από την General Electric είχαν παραιτηθεί το 1976 μετά από την αναθεώρηση του πυρηνικού σχεδιασμού των αντιδραστήρων – το Mark 1 – επειδή ήταν τόσο ελαττωματικός και θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν καταστροφικό ατύχημα.
Πέντε από τους έξι αντιδραστήρες στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ιαπωνίας, η οποία βιώνει μια πυρηνική τήξη από το Μάρτιο του 2011 είναι Mark 1. ( CBS News )


Από το 1988 έως το 2008, ο αριθμός στις υπερπόντιες κλινικές δοκιμές για φάρμακα αυξάνεται κατά 2.000%, σε περίπου 6.500 δοκιμές.

Αυτές οι δοκιμές συχνά διεξάγονται σε περιοχές με μεγάλο αριθμό φτωχών και αγράμματων που χορηγούν τη συγκατάθεσή τους, υπογράφοντας με ένα “X” ή ένα δακτυλικό αποτύπωμα.

Οι δοκιμές σπάνια παρακολουθούνται από τον FDA, και σε ορισμένες περιπτώσεις αποδεικνύονται θανατηφόρες. 49 μωρά πεθαίνουν στο Νέο Δελχί, Ινδία κατά τη διάρκεια 30 μηνών δοκιμής.

Το κόστος των δοκιμών σε χώρες χωρίς κανονισμούς για την ασφάλεια είναι πολύ χαμηλότερο και, λόγω της χαλαρής ή ανύπαρκτης εποπτείας, οι φαρμακευτικές εταιρείες (ή οι εταιρείες ερευνών ) μπορούν πιο εύκολα να καταστείλουν την έρευνα που αποδεικνύει τις βλαβερές συνέπειες και να αναφέρουν μόνο τα θετικά αποτελέσματα. ( Vanity Fair ) http://www.i-sis.org.uk/FDAinDrugTrial.php


Eυαγγέλου Μαριάννα βιοχημικός Μsc

http://episthmi.blogspot.gr

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_1961.html#ixzz2IbKPLRyZ

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ «ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ»


Όπως είναι γνωστό, προχθές βγήκε η τελική απόφαση του Εφετείου για την περιβόητη υπόθεση «ζαρντινιέρα» (όπως ειρωνικά την είχαν ονομάσει τότε οι αριστεριστές των ΜΜΕ), που αφορούσε ξυλοδαρμό Κύπριου φοιτητή από αστυνομικούς, στις 17 Νοεμβρίου 2006, έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Οι 6 αστυνομικοί αθωώθηκαν, ενώ 2 καταδικάστηκαν σε μικρές ποινές και με πολλά ελαφρυντικά. Όπως καταλαβαίνετε, η όλη υπόθεση αποδείχθηκε φιάσκο!
Η απόφαση σχολιάστηκε με ένα άρθρο-κατεβατό, με βίντεο κ.τ.λ., στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, με τον προκλητικό και απειλητικό τίτλο «Πως θα κοιμηθούν απόψε οι δικαστές του φοιτητή με τη ζαρντινιέρα;». Ιδού και κάποια σημεία του άρθρου:
«Μπορεί να ήταν μπροστά στο επεισόδιο ο διοικητής της ασφάλειας, μπορεί στο βίντεο να είδαμε όλοι ότι, όχι, ΔΕΝ έφταιγαν μόνο δύο άτομα, κι όμως, μετά από άπειρες δικαστικές περιπέτειες, ο Δημητρίου σήμερα αδειάστηκε απ’ την ελληνική δικαιοσύνη, μεγαλοπρεπώς. (Νωρίτερα σερνόταν για χρόνια σε δίκες ως κατηγορούμενος απ’ τους αστυνομικούς, αυτός, που εξαιτίας τους έπαιρνε ψυχοφάρμακα και δεν έβγαινε από το σπίτι. Το θράσος τους δεν είχε όρια.) Μου έγραψε ο Σ.Δ. μάλιστα πριν λίγο: “Νομίζω ότι αξίζει η επισήμανση ότι ο Εισαγγελέας που παρέπεμψε οκτώ αστυνομικούς το 2006 είναι ο ίδιος που ζήτησε την αθώωση τους σήμερα.” 15/12/2006 Ποινικές ευθύνες σε οκτώ αστυνομικούς για τον ξυλοδαρμό του κύπριου φοιτητή Ποινικές ευθύνες σε οκτώ αστυνομικούς καταλογίζει ο εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, Ζαχαρίας Μουράτης, στο πόρισμά του μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε για τον ξυλοδαρμό του 24χρονου κύπριου σπουδαστή Αυγουστίνου Δημητρίου, από αστυνομικούς με πολιτικά, το βράδυ των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου…
Και τώρα, έξι χρόνια αργότερα, η δικαιοσύνη είδε κάποιες ευθύνες (με ελαφρυντικά) σε δύο μόνο άτομα, που πήγαν ξανά σπίτι τους, ελεύθερα – και αναρωτιέμαι μάλιστα αν ακόμα εργάζονται στην αστυνομία, στο Δημόσιο δηλαδή, και τους πληρώνουμε κάθε μήνα εμείς και τους μισθούς τους. Κι οι δικαστές; Δεν είδαν το βίντεο; Θα το καταλάβαινα να μην μπορούσαν να το λάβουν υπόψη τους αν ήταν προϊόν υποκλοπής ή κρυφής κάμερας, όμως δεν ήταν! Έκαναν ότι δεν το είδαν; Οι όλοι εμείς που το έχουμε δει είμαστε τυφλοί – και ηλίθιοι; Έξι χρόνια μετά απ’ όλα αυτά, και σήμερα αυτό. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω: Ντροπή».

Βουλευτής – έμπορος ναρκωτικών και… Πράκτορας;;

ΕΚΤΟΣ ΣΑΜΑΡΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ, ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.


karamanlis
Για πρώτη φορά, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής διαφοροποιήθηκε από την επίσημη κομματική γραμμή της ΝΔ και δεν ψήφισε μόνο για παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου (όπως έκανε ο Αντώνης Σαμαράς), αλλά ψήφισε και στην κάλπη εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου!
Ο κ. Καραμανλής γνώριζε ότι ο Πρωθυπουργός θα ψήφιζε μόνο στην κάλπη για την πρόταση της κυβέρνησης που προέβλεπε παραπομπή σε προανακριτική για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Εντούτοις, ακολούθησε τον δικό του δρόμο επιλέγοντας να ψηφίσει σε όλες τις κάλπες, όπως έπραξαν και άλλοι βουλευτές που ανήκουν στο λεγόμενο «καραμανλικό μπλοκ».

Γέμισαν οι γειτονιές της Αθήνας απο αυτοκίνητα με βουλγάρικες πινακίδες μαιμού!


Η λύση βρέθηκε στη γειτονική Βουλγαρία, όπου με τη διαμεσολάβηση «κατάλληλων» γραφείων οι κάτοχοι των πολυτελών αυτοκινήτων δημιουργούν εικονικές εταιρείες, στις οποίες και καταγράφουν το αυτοκίνητό τους, έναντι κάποιου ελάχιστου ποσού.
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής», ήδη πάνω από 10.000 αυτοκίνητα Ελλήνων κατόχων κυκλοφορούν στη χώρα με βουλγαρικές πινακίδες.
Το απίστευτο στην όλη υπόθεση, σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, είναι το ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δεκάδες αγγελίες σχετικά με τον τρόπο έκδοσης βουλγαρικών πινακίδων με αναλυτικά κοστολόγια.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της αποτυχίας των κυβερνητικών μέτρων, όπου αντί τα κρατικά ταμεία να επωφεληθούν από την αύξηση του συγκεκριμένου φόρου, θα ζημιωθούν πάλι κατά κάποια δεκάδες εκατομμύρια που στο μεταξύ θα έχουν χαθεί από τα τέλη κυκλοφορίας, από τις ασφάλειες κ.λπ.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/272001/voylgarikes-pinakides-to-elliniko-daimonio-xanahtypise#ixzz2IXqOyhRd

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ


GIAGIA
Μετάνιωσε πικρά για την φιλανθρωπία της μια ηλικιωμένη γυναίκα που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στον Ασώματο της Κω σε δυο Αλβανούς οι οποίοι της ζήτησαν φαγητό. Η γριούλα τους λυπήθηκε και τους προσέφερε φαγητό, νερό, ακόμη και γλυκό. Εκείνοι, όμως... της το ανταπέδωσαν κλέβοντας τα λίγα που είχε! Οι δυο αλλοδαποί έπιασαν την κουβέντα στην καλόκαρδη γυναίκα αλλά, όσο εκείνη τους ετοίμαζε να φάνε, έκαναν επίδειξη αχαριστίας αρπάζοντας από το διπλανό δωμάτιο την τσάντα της την οποία έκρυψαν και πήραν φεύγοντας μαζί τους! Μέσα, δεν υπήρχαν πολλά... Μόλις 40 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα της ηλικιωμένης. Ωστόσο, εκείνο που μετράει είναι η αγνωμοσύνη των δραστών που ξεπλήρωσαν με τόσο άθλιο τρόπο τη φιλοξενία της.

Αποκάλυψη μετά από 23 χρόνια: “Οι συμφωνίες για τον διαμελισμό σας έχουν ήδη υπογραφεί”!


Ένα βαρύ μυστικό που κρατούσε στην καρδιά του επί δεκαετίες, φανέρωσε ο Δημήτρης Παξινός. Ένας εκ των σοβαρότερων λειτουργών στον χώρο της δικαιοσύνης και της μαχόμενης δικηγορίας. Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, είχε επισκεφθεί το Βελιγράδι μαζί με αντιπροσωπεία του ΔΣΑ το 1989. Τότε που όλα ήταν ακόμα ρευστά και το Γερμανικό σχέδιο διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας δεν είχε γίνει εμφανές στο βαθμό που εκδηλώθηκε στην συνέχεια.

Σ’ εκείνη την επίσκεψη, άκουσε τον ομόλογο του, πρόεδρο του οικείου δικηγορικού συλλόγου του Βελιγραδίου, απολύτως πεπεισμένο για την λαίλαπα που θα ακολουθούσε. Του δήλωσε μάλιστα ξεκάθαρα ότι “Οι συμφωνίες διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας υπήρχαν και περίμεναν την ώρα.Υπάρχουν όμως και για εσάς!!”
Ίσως αυτό να φάνταζε απίστευτο εκείνον τον καιρό. Σημερα όμως οι εξελίξεις στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν το κανουν να ακούγεται. Γι’ αυτό και απαιτείται εθνική ενότητα και εγρήγορση. Από όλους, όχι από την “αριστερά” ή την “δεξιά” κυβέρνηση. Διότι ο κύριος Παξινός, στο ίδιο του το άρθρο στα Επίκαιρα, δίνει την εξήγηση της κακοδαιμονίας μας: “Όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν να διχάσουν τον Ελληνικό λαό με ιδεοληψίες, νεκραναστάσεις και φαντάσματα, μεταφέροντας σκηνές εμφυλιακών συγκρούσεων, ιδιαίτερα παραμονές εκλογών”.
Οι καταστάσεις απαιτούν να δώσουμε άμεσα ένα τέλος

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ MALL ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! "ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"


.
papariga
Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δεν συμφωνούμε με το ΚΚΕ στα περισσότερα θέματα. Σήμερα όμως η ανακοίνωση που έβγαλε αναφορικά με την βομβιστική επίθεση στο MALL στο Μαρούσι, έχει πιάσει διάνα. Ήταν η πιο εύστοχη ανακοίνωση από όλα τα πολιτικά κόμματα. Ιδού τι ανέφερε το ΚΚΕ: «Το ΚΚΕ καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Είναι μια άκρως επικίνδυνη και ύποπτη ενέργεια. Εντάσσεται στο σχεδιασμό εκφοβισμού του λαού και προσφέρει υπηρεσίες σε όσους επιδιώκουν την ενδυνάμωση των μηχανισμών καταστολής και τρομοκράτησης του λαού».
Την ώρα που ο λαός μαστίζεται από τα βάρβαρα μέτρα της δωσίλογης τρικομματικής κυβέρνησης, την ώρα που σχεδιάζεται οι νέος σφαγιασμός του κοσμάκη (ήδη το ΔΝΤ προετοιμάζει με την έκθεσή του το έδαφος) οι συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών, σηματοδοτούν το πισθάγκωνο δέσιμο του λαού και στο θέμα του ελέγχου της δημόσιας τάξης από το Βερολίνο. Μην αμφιβάλλει κανείς ότι ετοιμάζεται να έρθει εισαγόμενος στρατός για την επιβολή της δημόσιας τάξεως.

Πρόβες ανωμαλίας με την επίθεση στο Mall


Ανάλυση που αποκαλύπτει πόσο απέχει το Mall του Αμαρουσίου, από τη Μαδρίτη\ Παρέμβαση του Ειδικού Συνεργάτη

Του Ειδικού Συνεργάτη
Μέχρι στιγμής το αντάρτικο πόλης έχει κρατηθεί μακριά από την ισλαμική τρομοκρατία που τώρα, με τα γεγονότα στην Αλγερία και το Μαλί φαίνεται να ανακάμπτει.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις πιέσεις για την ΑΟΖ μπορεί να φέρει ραγδαίες ανακατατάξεις στην φύση της τρομοκρατίας όπως την γνωρίζουμε.


Το χτύπημα στο The Mall, αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο χτύπημα σε χώρο μαζικής προσέλευσης, έστω και αν είχε όλα τα χαρακτηριστικά του συμβολικού χτυπήματος.

Ο ΝΕΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ:"ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ"


.
DIMOSKOPISI
Είναι ο νέος εισαγόμενος από τρόικα και άλλα κέντρα των δανειστών, εκβιασμός.
Πρόκειται περί ευθείας παρέμβασης στην άσκηση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της ψήφου. "Εάν οι Έλληνες ψηφίσουν κι εκλέξουν αντιμνημονιακό κόμμα, τότε σταματάνε οι δόσεις προς την Ελλάδα και επιστρέφει στην δραχμή"!

Αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς: "Ψευτοαναρχικοί και ψευτοτρομοκράτες - Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!


Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!

ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ: ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2009. ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ "ΞΥΠΝΗΜΑ"


tromokratia-astynomia
Στη "σημαδιακή" χρονολογία του 2009, εστιάζονται οι αρχές ασφαλείας όταν μέσα σε έναν χρόνο υπήρξαν τρομο-χτυπήματα από εγχώρια αντάρτικα πόλης που αναστάτωσαν την Ελλάδα και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Κάποια από αυτά θυμίζουν έντονα την βομβιστική ενέργεια στο Mall, το αντικειμενικά μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης. Το ANFO που ακόμα δεν έχει ερευνηθεί εαν χρησιμοποιήθηκε καθώς και η κατσαρόλα παραπέμπουν σε χτυπήματα του "Επαναστατικού Αγώνα" αλλά και των "Πυρήνων" που έχουν εξαρθρωθεί(;)τουλάχιστον όπως πίστευε η αστυνομία. Κάποια από τα συμβάντα του 2009 παρουσιάζουν ομοιότητες με το κυριακάτικο "ξύπνημα"¨.
Ας τα δούμε:
"Με χτυπήματα, ορισμένα εντυπωσιακά του «Επαναστατικού Αγώνα», δηλαδή της πιο σοβαρής τρομοκρατικής απειλής στην μετά «17 Νοέμβρη» εποχή, ο οποίος μάλιστα προσέθεσε στο οπλοστάσιό του το εκρηκτικό ΑΝFO.
Με ζυμώσεις στο χώρο του λεγόμενου αντάρτικου πόλης, ειδικά μετά το φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, που αποκάλυψαν επαφές και υπόγειες διασυνδέσεις μεταξύ οργανώσεων και ομάδων. Μέσα από τις διεργασίες αυτές ομάδες που ξεκίνησαν με γκαζάκια, φαίνεται πως πέρασαν στις βόμβες και τελευταία με τη συνεργασία «συντρόφων στο πλαίσιο της επαναστατικής εξέλιξης» τοποθέτησαν «αναβαθμισμένους εκρηκτικούς μηχανισμούς» .
Είχαμε όμως και συλλήψεις τρομοκρατών που σύμφωνα με την Αστυνομία διατηρούσαν «γιάφκα» στο Χαλάνδρι, έβαζαν βόμβες σε γραφεία πολιτικών, τις οποίες τοποθετούσαν μέσα σε κατσαρόλες , και την ώρα που άλλα 10 μέλη τους καταζητούνται και έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, συνεχίζουν να βάζουν βόμβες.
Ο λόγος γίνεται για την «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς - Φράξια Μηδενιστών» που ανέπτυξε συνεργασία με την «Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών» και άλλες ομάδες , αναβάθμισε την επιχειρησιακή της δράση και ανέλαβε την ευθύνη για την τελευταία επίθεση στο συγκρότημα γραφείων της Εθνικής Ασφαλιστικής στον Νέο Κόσμο, ενέργεια που η Αντιτρομοκρατική απέδιδε στον «Επαναστατικό Αγώνα».
Μετά την επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, στην οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο Διαμαντής Μαντζούνης ο «Επαναστατικός Αγώνας» έκανε στροφή σε χτυπήματα σε οικονομικούς στόχους με επιθέσεις σε 3 τράπεζες και στο Χρηματιστήριο της Αθήνας. Οι επιθέσεις συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του 2009 και από τις «μικρότερες» τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως την «ΕΝΕΔΡΑ» και την «Λαϊκή Θέληση».
Οι επιθέσεις
5 Ιανουαρίου 2009: Επίθεση σε διμοιρία ΜΑΤ στα Εξάρχεια
Η επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ έγινε στη διασταύρωση των οδών Ζαΐμη και Κουντουριώτου πίσω από το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι τρομοκράτες πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, με αυτόματο ΜΡ 5 και φεύγοντας έριξαν χειροβομβίδα. Από τα πυρά τραυματίστηκε σοβαρά ο αστυφύλακας Διαμαντής Μαντζούνης.
Την ευθύνη ανέλαβε ο «Επαναστατικός Αγώνας» με προκήρυξη στην εφημερίδα ΠΟΝΤΙΚΙ στις 15 Ιανουαρίου, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη και για την επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ στο Γουδί πριν από τα Χριστούγεννα του 2008.
Στην προκήρυξη η οργάνωση αναφέρει ότι η επίθεση ήταν απάντηση στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, εκτοξεύει απειλές εναντίον των αστυνομικών, κατηγορεί την αστυνομία ότι δεν αντέδρασε όταν δέχτηκε επίθεση η κλούβα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια και απορρίπτει ότι η αστυνομία έχει κύκλο υπόπτων ατόμων για συμμετοχή στην οργάνωση.
3 Φεβρουαρίου 2009: πυροβολισμοί στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού
Οι τρομοκράτες ξημερώματα πυροβόλησαν εναντίον του κτιρίου τουλάχιστον 19 φορές χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας. Χρησιμοποίησαν ένα υποπολυβόλο Σκόρπιον και ένα 9άρι πιστόλι που δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες τρομοκρατικές ενέργειες. Φεύγοντας έριξαν αμυντική χειροβομβίδα, η οποία δεν εξερράγη.
Την ευθύνη ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», που έστειλε την πρώτη της προκήρυξη στις 5 Φεβρουαρίου στα Νέα.
17 Φεβρουαρίου 2009: Πυροβολισμοί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ
Τέσσερα άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες πυροβόλησαν εναντίον των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ στο Περιστέρι, χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί. Οι τρομοκράτες ήρθαν τετ α τετ με έναν τεχνικό και του ζήτησαν να φύγει. Μετά την επίθεση διέφυγαν με μοτοσυκλέτες. Χρησιμοποίησαν το ίδιο Σκόρπιον και το ίδιο 9αρι με την επίθεση στο ΑΤ Κορυδαλλού. Την ευθύνη ανέλαβε και για το χτύπημα αυτό η «Σέχτα Επαναστατών» με προκήρυξη στα Νέα, στις 20 Φεβρουαρίου.
18 Φεβρουαρίου2009: απόπειρα ανατίναξης με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο στα κεντρικά της CITYBANK στην Κηφισιά
Στο παγιδευμένο αυτοκίνητο είχαν τοποθετηθεί περισσότερα από 120 κιλά ΑΝFO, μέσα σε μεγάλες άδειες φιάλες υγραερίου. Οι τρομοκράτες ήταν τουλάχιστον τρεις και φορούσαν κουκούλες. Αφού έκοψαν την κλειδαριά της καγκελόπορτας, οδήγησαν το παγιδευμένο όχημα στην είσοδο του κτιρίου , το εγκατέλειψαν και διέφυγαν. Ευτυχώς η βόμβα δεν εξερράγη πιθανότατα από λάθος στη συνδεσμολογία ή στη σύσταση των εκρηκτικών.
Σε αντίθετη περίπτωση οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα μπορούσε να ισοπεδώσει τα γραφεία της τράπεζας και να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στα παρακείμενα κτίρια. Είναι η πρώτη φορά που τρομοκρατική οργάνωση χρησιμοποιεί την εκρηκτική ύλη ΑΝFO (πρόκειται για πρόσμιξη νιτρικού αμμωνίου, δηλαδή λιπάσματος με πετρέλαιο). Την ευθύνη ανέλαβε ο «Επαναστατικός Αγώνας».
9 Μαρτίου 2009: έκρηξη αυτοσχέδιου ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού στη Φιλοθέη
Ο «Επαναστατικός Αγώνας» τοποθέτησε αυτοσχέδιο ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό σε υποκατάστημα της CITYBANK, στη Φιλοθέη. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Η πυροδότηση της βόμβας έγινε με καλώδιο.
11 Μαρτίου 2009: έκρηξη αυτοσχέδιου ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου
Από την επίθεση στα γραφεία της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, πολύ κοντά στον Άρειο Πάγο και την ΓΑΔΑ προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Η πυροδότηση έγινε πιθανότατα με τηλεκοντρόλ. Την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση «Λαϊκή Θέληση».
11 Μαρτίου 2009: «Ορφανό» χτύπημα στην Καλλιθέα
Αυτοσχέδιος ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λ. Κατσώνη, στην είσοδο 6οροφου κτιρίου, όπου στεγάζονται γραφεία ξένων τραπεζών και ασφαλιστικών εταιριών, προκαλώντας υλικές ζημιές. Προηγήθηκε προειδοποιητικό ηχογραφημένο μήνυμα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Μέχρι σήμερα καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.
12 Μαΐου 2009: έκρηξη ισχυρού ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού σε κτίριο της EUROBANK στην Αργυρούπολη, πρώτο τετ α τετ αστυνομικών-μελών του «Επαναστατικού Αγώνα»
Τρείς συνοριοφύλακες, δύο άνδρες και μια γυναίκα, είδαν έξω από την τράπεζα μια μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες, στην οποία επέβαιναν δυο άτομα με κράνη. Θεώρησαν ότι πρόκειται για κλέφτες. Επιχείρησαν να τους κάνουν έλεγχο. Ο συνεπιβάτης τράβηξε πιστόλι και απείλησε τους αστυνομικούς. Την ίδια στιγμή από τον προθάλαμο της τράπεζας βγήκαν άλλα δύο άτομα με κράνη, επιβιβάστηκαν σε δεύτερη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες και έφυγαν. Τέσσερα λεπτά μετά το τετ α τετ τρομοκρατών –αστυνομικών, άγνωστος τηλεφώνησε στην Ελευθεροτυπία και προειδοποίησε ότι σε μισή ώρα θα γίνει έκρηξη στην τράπεζα. Έτσι και συνέβη. Ο μηχανισμός που εξερράγη στις 04:05 τα ξημερώματα αποτελείτο από περίπου 15-20 κιλά ζελατοδυναμίτιδα και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο.
20 Μαΐου 2009: έκρηξη βόμβας στο Κολωνάκι
Η έκρηξη έγινε στις 20:05 σε γραφεία επενδυτικής εταιρίας στην οδό Λυκαβηττού και προκάλεσε υλικές ζημιές. Την ευθύνη για το χτύπημα ανέλαβε η «Λαϊκή Θέληση».
5 Ιουνίου 2009: έκρηξη βόμβας στο Ψυχικό
Η βόμβα εξερράγη λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα στην ΔΟΥ Ψυχικού, προκαλώντας μικρές ζημιές. Την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση «ΕΝΕΔΡΑ» . Ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε κατσαρόλα . Η βόμβα είχε αφεθεί σε περβάζι αεραγωγού στην πίσω πλευρά του κτιρίου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Αστυνομίας η «ΕΝΕΔΡΑ» θεωρείται συνέχεια της οργάνωσης «Λαϊκή Επαναστατική Δράση», που έδρασε την περίοδο 2002-2006 .
17 Ιουνίου 2009: Δολοφονία αστυνομικού στα Άνω Πατήσια
Ο υπαρχιφύλακας της Αντιτρομοκρατικής, Αντώνης Νεκτάριος Σάββας, 41 ετών πατέρας ενός ανήλικου παιδιού , είχε υπηρεσία φρούρησης έξω από το σπίτι μάρτυρος στην υπόθεση της δίκης του ΕΛΑ, η οποία ήταν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων από τον Ιούνιο 2002. Στις 06:20 το πρωί λίγη ώρα αφότου είχε αναλάβει υπηρεσία ο 41χρονος, τρείς άγνωστοι πλησίασαν πεζή το αυτοκίνητο-σκοπιά , και πιθανότατα οι δύο εξ αυτών πυροβόλησαν τουλάχιστον 24 φορές . Ο άτυχος αστυνομικός δεν πρόλαβε να πυροβολήσει. Στην επίθεση χρησιμοποιήθηκε το 9αρι πιστόλι, με το οποίο μέλη της οργάνωσης είχαν πυροβολήσει εναντίον του ΑΤ Κορυδαλλού και του Άλτερ, καθώς και ένα ακόμη «άγνωστο» όπλο των 9 χιλιοστών. Η «ΣΕΧΤΑ» ανάλαβε την ευθύνη με προκήρυξη που έστειλε στα ΝΕΑ, μία εβδομάδα αργότερα.
3 Ιουλίου 2009: έκρηξη ωρολογιακού μηχανισμού στους Αμπελοκήπους
Ο ωρολογιακός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος κάτω από τη ράμπα εισόδου ΑΜΕΑ σε ταχυφαγείο αμερικανικής αλυσίδας . Το κατάστημα είναι στο ισόγειο και στους πάνω ορόφους στεγάζεται η ΚΑ ΔΟΥ . Προειδοποιητικά τηλεφωνήματα έγιναν περίπου 45 λεπτά πριν στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία και Νέα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο κατάστημα και σε τζάμια διπλανών κτιρίων. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ήταν διπλός ο στόχος του χτυπήματος, που έγινε παραμονή της επετείου της 4ης Ιουλίου στις ΗΠΑ. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την ενέργεια αυτή.

Κραυγή απόγνωσης των Αστυνομικών …Μας σκοτώνουν και εσείς τους αποφυλακίζετε


Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, προκάλεσε η απόφαση του δικαστηρίου για αποφυλάκιση ληστών που τραυμάτισαν σοβαρό με καλάσνικοφ Αστυνομικό στα Φάρσαλα προς διετίας, λόγω μη τήρησης τυπικής διαδικασίας.Η συγκεκριμένη ληστεία είχε γίνει τον Ιούλιο του 2010 στην Εθνική Τράπεζα των Φαρσάλων οπότε δύο ληστές με Καλάσνικοφ άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών τραυματίζοντάς τον ένα σοβαρά. Η ανακοίνωση της Ένωσης:


«Μετά από τη κατά «λάθος» αποφυλάκιση ενός εκ’ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη, μετά από τις τόσες αποφυλακίσεις λόγω παρέλευσης του 18μήνου, με λύπη μας μάθαμε ότι από 12 Δεκεμβρίου 2012 έχει ακυρωθεί το βούλευμα κράτησης των 3 ληστών με τα Καλάσνικοφ, οι οποίοι είναι υπαίτιοι για πολλές ένοπλες ληστείες και για το τραυματισμό μέλους μας που υπηρετεί στο Α.Τ. Φαρσάλων, κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας σε τράπεζα της πόλεως.
Η ακύρωση του βουλεύματος έγινε διότι «ο γραμματέας του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου δεν ειδοποίησε έγκαιρα και εντός των νομίμων προθεσμιών τους προφυλακισμένους κατηγορούμενους ή τους συνηγόρους τους για να διατυπώσουν τις απόψεις τους με έγγραφο υπόμνημα».
Τελικά θα βρεθεί κάποιος να αναλάβει τις ευθύνες του; Υπάρχει αρμόδιος πειθαρχικός έλεγχος ή μόνο στην Υπηρεσία μας οι απολογίες και οι διαθεσιμότητες υπάρχουν έστω και για «ψύλλου πήδημα»;
Έως πότε οι Αστυνομικοί με άμεσο κίνδυνο της ζωής μας θα αντιμετωπίζουμε και θα συλλαμβάνουμε επικίνδυνους κακοποιούς και αυτοί μετά από λίγο καιρό θα είναι ελεύθεροι είτε γιατί δεν επέστρεψαν από άδεια είτε από «λάθη» υπαλλήλων σαν το παραπάνω;
Η Ομοσπονδία μας παρακαλείται να προβεί σε έντονες και εν ανάγκη δυναμικές διαμαρτυρίες ώστε να σταματήσουν πλέον τέτοια «λάθη» και «παραλήψεις».


ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ…ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ… Ανοιχτή πρόσκληση Σαμαρά σε «πολιτικές συμμαχίες». Του Ντίνου Μπάνου


Με τη φράση «είμαστε ανοιχτοί σε όλους» ο Α. Σαμαράς απευθύνει προσκλητήριο για μια «συμμαχία ευρύτερων πολιτικών δυνάμεων και προσώπων», δηλαδή συνενόχων, έτσι ώστε να στηριχθεί, λέει, η μεταρρυθμιστική πολιτική, αλλά κυρίως να επιμεριστούν οι πολιτικές και νομικές ευθύνες που αργότερα θα προκύψουν για το κατάντημα στο οποίο οδήγησαν οι όποιοι συγκυβερνώντες την Ελλάδα και για τους οποίους στη Βουλή θα ξαναστηθούν κάλπες, ή ακόμη και… 
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα», ο πρωθυπουργός προειδοποιεί ότι «τα δύσκολα είναι μπροστά» και επειδή διαβλέπει ότι η επονομαζόμενη «λίστα Λαγκάρντ» μπορεί να προκαλέσει διάλυση της συγκυβέρνησης, καθότι το κύριο στήριγμά της, το ΠΑΣΟΚ, συνεχώς φυλλορροεί... με αποχωρήσεις και διαγραφές μελών, που δεν επιθυμούν να λερώσουν το όνομά τους ακόμη περισσότερο, αλλά και με τον πρόεδρο του κόμματος κ. Ε. Βενιζέλο, να είναι πλέον κατηγορούμενος, σε βαθμό που πιθανόν να τον οδηγήσει να κάνει παρέα στον Τσοχατζόπουλο, προσπαθεί να προλάβει το κακό!!
Ο Α. Σαμαράς κρούει επίσης τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως «δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση της προσπάθειας» (εννοεί της εξόντωσης των φτωχών Ελλήνων), καθότι τους έχοντες και κατέχοντες δεν τους αγγίζει και καλεί κάθε ανεύθυνο πολιτικό λαμόγιο, να πλαισιώσει «το μαντρί» της συγκυβέρνησης, προκειμένου αυτή να μην καταρρεύσει (που θα καταρρεύσει και πολύ σύντομα)…
Ο πρωθυπουργός υποστηρίζει πως «η κυβέρνηση έχει πιάσει τους στόχους της για τη μείωση του ελλείμματος» αφού «έγδαρε» πολύ περισσότερο από ότι της ζήτησε η Τρόϊκα, μισθωτούς και συνταξιούχους, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Όλι Ρεν, απαντώντας στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χουντή, αφού «άφησε τα Ελληνόπουλα στα σχολεία της χώρας και κυρίως της Βορείου Ελλάδος, να τουρτουρίζουν από το κρύο και να λιποθυμούν από την πείνα», αφού κατάφερε την Ελλάδα να είναι η «πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία», αφού άφησε χωρίς κινητήρια καύσιμα, ανταλλακτικά και«άλλα πολλά», τις Ένοπλες Δυνάμεις, αφού κατάφερε τον Έλληνα πολίτη «να τρώει ληγμένα τρόφιμα» και αφού, δυστυχώς, αύξησε τις αυτοκτονίες...    
Ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει πως «προτεραιότητά του είναι η διόρθωση των αδικιών, κάτι που θα γίνει μόλις αρχίσει η κυβέρνηση να ξεπερνά τους στόχους της», δηλαδή κατά το …2050…
Επίσης ο πρωθυπουργός υποστηρίζει ψευδώς, ότι τα φαινόμενα διαφθοράς θα παταχθούν, λέγοντας: «Για πρώτη φορά υποθέσεις φτάνουν στη δικαιοσύνη και οι υπεύθυνοι καλούνται να λογοδοτήσουν», ενώ αναφερόμενος στη «λίστα Λαγκάρντ» δεσμεύεται πως «οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», την ίδια στιγμή που κάνει τιτάνιες προσπάθειες να διασώσει τον κυβερνητικό του συνέταιρο, Ε. Βενιζέλο και πρώην υπουργούς του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, καθώς και κάθε κατηγορούμενο της οικογένειας του «συμφοιτητή» του, προκειμένου «να μην χαλάσει η ομάδα» και να ολοκληρώσει τη πλήρη καταστροφή της χώρας και του λαού της…
Έτσι με το κάλεσμά του ότι «είναι ανοικτός για πολιτικές συμμαχίες», δείχνει την αγωνία του να μείνει «γαντζωμένος» στο τιμόνι της χώρας, μη διστάζοντας να συμπεριλάβει στην τριμερή συγκυβέρνηση, ή σε κάποιο νέο κόμμα, άτομα που ήδη έβλαψαν την Ελλάδα, είτε σαν υπουργοί της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, όπως π.χ. οι μνημονιακοί Μ. Χρυσοχοϊδης και Α. Διαμαντοπούλου κ.ά, είτε σαν παλαιότερα υψηλόβαθμα οικονομικά στελέχη των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, όπως π.χ. ο Γ. Στουρνάρας, που συμμετείχε στο βρώμικο 
deal της ένταξης της Ελλάδας στην ΟΝΕ, μαζί με τoν Κ. Σημίτη και τηνGoldman Sachs, άτομα 
που βρωμίζουν τον πολιτικό χώρο…

50 ερωτήσεις που θα σε πείσουν για την μελλοντική παγκόσμια κατάρρευση!!.. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/50_19.html#ixzz2IVW6QuAc


Μάλλον όχι γιατί ότι και να σου δείχνω δεν βλέπω να προετοιμάζεσαι!! Ακόμα ειρωνεύεσαι για το θέμα αποθήκευσης και προετοιμασίας ! Δεν με πιστεύεις ότι έρχεται παγκόσμιο γονάτισμα της ανθρωπότητας μέσω μιας ξαφνικής κρίσης στην Αμερική ? Ο εμφύλιος της Αμερικής? Τότε γιατί:
1) Γιατί οι πωλήσεις σε ασήμι και ιδιαίτερα σε ασημένια νομίσματα έχουν σπάσει ρεκόρ κάθε εποχής? Τον πρώτο μήνα του 2013 το νομισματοκοπείο της Αμερικής πούλησε περισσότερα νομίσματα ασημιού από ότι ολόκληρο το 2007 !!
2) Γιατί η Γερμανία ανάγγειλε ότι θα μεταφέρει τον χρυσό της από την Νέα Υόρκη και το Παρίσι πίσω στην χώρα της? Τι έγινε χάθηκε η εμπιστοσύνη μεταξύ παγκόσμιων τραπεζών?
3) Γιατί η Κίνα έχει τρελαθεί να συσσωρεύει χρυσό ? Όπως βέβαια και Η Ρωσία!!
4) Γιατί οι δισεκατομμυριούχοι σε στυλ Σορρος και Τζον Παλσον ξεσκίζονται στην αποταμίευση χρυσού?
5) Γιατί οι δισεκατομμυριούχοι σε όλο τον κόσμο με μανία αγοράζουν ράντζα και γη με στόχο την παραγωγή τροφής .
6) Γιατί Η Ρωσία λέει και ξαναλέει ότι πλησιάζει ένας παγκόσμιος νομισματικός πόλεμος?
7) Γιατί ο Μπαρακ Ομπαμα διάλεξε τώρα να επιτεθεί στην δεύτερη τροπολογία του Συντάγματος?
8) Γιατί ο Μπαρακ Ομπαμα ζητάει από τους γιατρούς να συλλέγουν πληροφορίες από τους ασθενείς τους για το θέμα της κατοχής όπλων !
9) Γιατί υπάρχει ξαφνικά στην αγορά της Αμερικής μια απίστευτη έλλειψη πυρομαχικών?
10) Γιατί εισήχθη στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ νομοσχέδιο που θα απαγορεύει τις αγορές στο Διαδίκτυο για πυρομαχικά?
11) Γιατί οι υποστηρικτές ελέγχου των όπλων, όπως Piers Morgan πιέζει για να μοιάσει η ΗΠΑ πιο πολύ με την Αγγλία ενώ στην πραγματικότητα η Αγγλία χει υψηλότερο δείκτη εγκληματικότητας?

12) Γιατί ένα άρθρο του Forbes που κάνει μια σύνδεση μεταξύ της χρήσης ψυχοφαρμάκων και τις μαζικές εκτελέσεις μόλις βγήκε στο διαδίκτυο εξαφανίστηκε ως δια μαγείας?

13) Γιατί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θέλει να τοποθέτηση "μαύρα κουτιά" σε όλα τα νέα μηχανοκίνητα οχήματα;
14) Γιατί μερικές πολιτείες των ΗΠΑ με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών προσπαθούν να προβλέψουν "μελλοντικά εγκλήματα?"

15) Γιατί οι ειδικές μαυροντυμένες swat ομάδες ασχολούνται και κυνηγάνε αγρότες με φάρμες?

16) Γιατί όλα τα σώματα εκπαιδεύονται ώστε το ένα να κατασκοπεύει το άλλο?

17) Γιατί έχουν προχωρήσει τόσο πολύ σε κάμερες αναγνώρισης προσώπου και έχουν εγκατασταθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες;
18) Γιατί τα αστυνομικά τμήματα σε όλη την Αμερική προμηθεύτηκαν drones ειδικά μηχανήματα παρακολουθήσεις από αέρα και επιτηρούν τον ουρανό πάνω από τις όλες τις πόλεις;
19) Γιατί τα σχολεία σε όλη την Αμερική αρχίζουν να απαιτούν από τους σπουδαστές να φέρουν αναγνωριστικά με RFID μικροτσίπ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝΕ;
20) Γιατί οι Αμερικάνοι δεν είναι εξοργισμένοι που στο όνομα μια ψευδής ασφάλειας συμπεριφέρονται οι "μπράβοι" των σωμάτων ασφαλείας στα παιδιά και στις γυναίκες τους λες και είναι ζώα?
21) Γιατί ένας ηλικιωμένος επιζών της ναζιστικής κατοχής της Αυστρίας, ο Kitty Werthmann προειδοποιεί οτι η Αμερική του θυμίζει ακριβώς τα γεγονότα που έζησε?
22) Αν η οικονομία είναι σε καλή κατάσταση, τότε γιατί είναι κάτι περισσότερο από ένας στους τέσσερις εργαζόμενους των ΗΠΑ με μια ειδική συνεχή δανειοδότηση , προκειμένου να πληρώσει τις τρέχουσες δαπάνες;
23) Γιατί στελέχη της Federal Reserve συνεχίζουν να επιμένουν ότι η οικονομία βρίσκεται σε "βελτίωση", όταν προφανώς δεν είναι έτσι;
24) Γιατί τόσοι λίγοι Αμερικανοί μπορούν να εξηγήσουν πώς τα χρήματα δημιουργούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες;
25) Γιατί το δολάριο των ΗΠΑ υποχώρησε σε αξία κατά πολύ πάνω από το 95 τοις εκατό οταν δημιουργήθηκε το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό ταμείο;
26) Γιατί το εθνικό χρέος των ΗΠΑ εγινε πάνω από 5000 φορές μεγαλύτερο από ό, τι ήταν όταν δημιουργήθηκε η Federal Reserve ;
27) Γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ ΔΕΝ συζητούν το γεγονός ότι το αμερικανικό δολάριο κινδυνεύει να χάσει τη θέση του ως το κύριο αποθεματικό νόμισμα του κόσμου;
28) Γιατί οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν την τετράκις εκατομμύρια δολάρια σε φούσκα που υπαρχει στα παράγωγα;
29) Γιατί το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ αυξάνεται κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων ετών της κυβέρνησης Ομπάμα κατά περίπου όσο αυξήθηκε από τη στιγμή που ο George Washington ανέλαβε τα καθήκοντά του μέχρι τη στιγμή που ο Τζορτζ Μπους ανέλαβε τα καθήκοντά του;
30) Γιατί η μεσαία τάξη στην Αμερική φερνει στο σπίτι το μικρότερο μερίδιο της συνολικής πίτας σε εισόδημα από ό, τι ειχε καταγραφεί ποτέ πριν;Ρεκόρ θέλουν να κάνουν?
31) Αν η αμερικανική οικονομία παράγει ένα υγιές αριθμό καλών θέσεων εργασίας, τότε γιατί να δαπανούν σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο δολάρια το χρόνο για την πρόνοια (ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΩΝ);
32) Αν η αμερικανική οικονομία δεν καταρρέει, τότε γιατί ο αριθμός των Αμερικανών ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ κουπόνια τροφίμων αυξήθηκε από 17 εκατομμύρια το 2000 σε περισσότερα από 47 εκατ. που είναι σήμερα;
33) Αν η Αμερική εξακολουθεί να είναι μια οικονομική δύναμη, τότε γιατί έχουν χαθεί πάνω από 56.000 εγκαταστάσεις παραγωγής από το 2001;
34) Γιατί χάνονται μισό εκατομμύριο θέσεις εργασίας στην Κίνα κάθε χρόνο;
35) Γιατί ένα από τα δέκα σπίτια που πωλούνται στην πολιτεία της Καλιφόρνια αγοράζονται από Κινέζους πολίτες;
36) Γιατί το ποσοστό των ανδρών με θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει πέσει τόσο δραματικά; Πίσω στο 1950, περισσότερο από το 80 τοις εκατό όλων των ανδρών στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν μια θέση εργασίας. Σήμερα, λιγότερο από το 65 τοις εκατό όλων των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν θέσεις εργασίας.
37) Γιατί είναι τόσο πολλοί Αμερικανοί φτωχοί σήμερα; Σύμφωνα με την Υπηρεσία Απογραφής των ΗΠΑ, περισσότερα από 146 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι είτε "φτωχοί" ή "χαμηλού εισοδήματος". Γιατί συμβαίνει αυτό;
38) Γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει μια ιστοσελίδα που διδάσκει τους μετανάστες πώς να υπογράφουν για τα προγράμματα πρόνοιας από τη στιγμή που φτάνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες;
39) Γιατί αριθμός των μελών σε συμμορίες που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε με μια εκπληκτική άνοδο της τάξης 40 τοις εκατό από το 2009;
40) Γιατί περίπου ένα στα τρία παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες ζουν σε ένα σπίτι χωρίς πατέρα; Μπορεί μια τέτοια κοινωνία να ευημερήσει σε μακροπρόθεσμη βάση;
41) Γιατί τα σουπερμάρκετ έχουν πλημμυρίσει με γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, όταν μια ολόκληρη σειρά από μελέτες έχουν δείξει ότι είναι δυνητικά επικίνδυνες τροφές για την ανθρώπινη υγεία;
42) Αν η οικονομία έχει "βελτιωθεί" κατά τη διάρκεια των ετών του Ομπάμα, γιατί η πείνα και η φτώχεια εξακολουθεί να έχει εκτοξευθεί στα ύψη στις Ηνωμένες Πολιτείες;
43) Γιατί είναι κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο μαθητές των δημόσιων σχολείων στις Ηνωμένες Πολιτείες άστεγοι;
44) Γιατί είναι περισσότερο από το 50 τοις εκατό τα παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας στο Ντιτρόιτ; Το Ντιτρόιτ παλιά ήταν μία από τις μεγαλύτερες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Πώς προέκυψε αυτή η ευημερία να μετατραπεί σε τέτοια ερημιά;
45) Γιατί βίαιες ταραχές ξέσπασαν σε μια εκδήλωση όπου δινόντουσαν από την κυβέρνηση 8 κουπόνια στέγασης και έγινε χαμός στο Ντιτροιτ νωρίτερα αυτό το μήνα; Είναι αυτό το είδος απο αναταραχές που μπορούμε να περιμένουμε να δούμε σε όλη τη χώρα, όταν τα πράγματα γίνουν πολύ άσχημα;
46) Γιατί σε όλες τις πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι παράνομο να ταΐζουν τους άστεγους;
47) Γιατί ο ΟΗΕ προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του Διαδικτύου;
48) Γιατί οι παγκόσμιες προμήθειες τροφίμων βυθίστηκαν στο χαμηλότερο επίπεδό τους που έχει να καταγράφει εδώ και 40 χρόνια;
49) Γιατί η παγκόσμια δύναμη συγκεντρώνεται σε λίγα χέρια ; Σύμφωνα με το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο, ένα δίκτυο από 147μεγαλο οργανισμών έχει το 40 τοις εκατό του συνόλου του πλούτου στον κόσμο, έξι αισχρά ισχυρές εταιρείες κυριαρχούν εντελώς τον κλάδο των μέσων ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι καλό για μια τέτοια απίστευτη δύναμη να συγκεντρώνεται στα χέρια τόσο λίγων ανθρώπων;
50) Μετά από όλα αυτά μπορείς να δεις με λιγότερο καχυποψία και ειρωνεία το θέμα Παγκόσμια οικονομική κατάρρευση? Το θέμα αποθήκευση και προετοιμασία? Το θέμα ενός μεγάλου πλανητικού σχεδίου και εχθρού της ανθρωπότητας? Αν ναι ..τότε και εγώ νοιώθω ότι κάτι πρόσφερα!!

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ!

ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ! Με ακινητοποίηση κινδυνεύουν οι ΕΔ - Η έλλειψη καυσίμων υπονομεύει την ανακήρυξη ΑΟΖ


Σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο βρίσκεται η επιχειρησιακή κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς το βασικότερο μέσο για την διατήρηση της ετοιμότητάς τους, η παροχή καυσίμων απειλεί να ακινητοποιήσει ολόκληρο τον μηχανισμό του. Χαρακτηριστικό είναι ότι το ζητούμενο για την άσκηση που έχει προγραμματιστεί στην Α.Μεσόγειο επάνω στις περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας που η Τουρκία έχει εξαγγείλει έρευνες για υδρογονάνθρακες, είναι η εύρεση καυσίμων. Ανώτατος αξιωματικός του ΓΕΝ μιλώντας στο defencenet.gr δηλώνει οτι "Πρέπει να βγάλουμε τον Στόλο. Δεν πάει άλλο. Από τον Μάρτιο έχουμε να βγάλουμε πλοία στο Αιγαίο. Αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν δεν μας κόψουν κι άλλα καύσιμα"....
Αλλά πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν ότι  για το τρέχον έτος, προϋπολογίζονται για τις λειτουργικές δαπάνες των Ενόπλων Δυνάμεων (καύσιμα, συντήρηση, ανταλλακτικά, στρατιωτικές εκπαιδεύσεις) περίπου 675 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μόλις κατά το πρώτο εννεάμηνο του 2012, για τον ίδιο σκοπό, δαπανήθηκαν 823 εκατομμύρια ευρώ.
Πόσα χρειάζονται άμεσα οι ΕΔ; Τουλάχιστον 100 εκατ. Τα 675 εκατ. ευρώ δεν φτάνουν ούτε για τα στοιχειώδη.
Στα Επιτελεία έχουν εκπλαγεί και με τον "φιλοτουρκισμό" που καταγράφεται στις δηλώσεις του Γ.Στουρνάρα ότι "Δεν έχει πρόβλημα να πουληθεί οτιδήποτε στην Τουρκία από τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου".
Και διερωτώνται μήπως αυτά τα δύο συνδέονται: "Κάποιος που δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει τα πάντα στην Τουρκία, γιατί να θεωρεί απειλή για την χώρα και να δαπανά κονδύλια για την άμυνά της"; διερωτάτο άλλος ανώτερος αξιωματικός τυο Στρατού με άριστη γνώση των πολεμικών αποθεμάτων και ως  εκ τούτου ιδιαίτερα προβληματισμένος από την κατάσταση όπως έχει εξελιχθεί.
Το ζήτημα είναι το κάνει και τι σκεφτεται για όλα αυτά ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς, ο οποίος δεν μπορεί να κατηγορηθεί για έλλειψη ενδιαφέροντος στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και παντελή απουσία κουλτούρας ασφάλειας, όπως οι προκάτοχοί του, Γ.Παπανδρέου και  Λ.Παπαδήμος...

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση 15 χρόνων οικογένεια που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/15_8735.html#ixzz2IVVdcaUH


Ποινικό δικαστήριο της Αιγύπτου καταδίκασε μια μητέρα και τα επτά παιδιά της στην πόλη Beni Suef, σε 15 χρόνια φυλάκιση επειδή εγκατέλειψαν το Ισλάμ και ασπάστηκαν το Χριστιανισμό. Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης επτά άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση με πέντε χρόνια φυλάκιση.Η Nadia Mohamed Ali προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ ενώ ήταν χριστιανή πριν από 23 χρόνια, όταν παντρεύτηκε τον Mohamed Abde-Wahhab Mustafa. Μετά το θάνατό του, σχεδίαζε να επιστρέψει πίσω στο χριστιανισμό, μαζί με την οικογένειά της.Η οικογένεια προσπάθησε να πάρει νέα δελτία ταυτότητας το 2004. Η Ali και οι γιοι της ήρθαν σε επαφή με επτά υπαλλήλους προκειμένου να αλλάξουν τα ονόματά τους στις ταυτότητες τους υιοθετώντας χριστιανικά ονόματα, καθώς και την αλλαγή του τόπου κατοικίας τους.Ένας από τους γιους της, συνελήφθη στην έδρα του Κέντρου Πληροφόρησης δύο χρόνια αργότερα, όταν η αστυνομία παρατήρησε ότι είχε αλλάξει το όνομά του, και ο ίδιος ομολόγησε ότι τα έγγραφα αυτά τα είχαν αλλάξει παράνομα.Υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων λένε ότι αυτή την περίπτωση είναι ένα σημάδι του πως έχουν τα πράγματα με το νέο σύνταγμα προέδρου Mohammed Morsi.Σύμφωνα με το Fox News, θρησκευτικέςμεταστροφές, όπως αυτήτης Νάντια ήταν κάτι κοινόστο παρελθόν, λέειο Samuel Tadros, ένας ερευνητήςστο Hudson Institute’s Center for Religious Freedom. Ωστόσο, το νέο Σύνταγμα της Αιγύπτου που βασίζεται στην Σαρία είναι μια πραγματική καταστροφή όσον αφορά τις θρησκευτικές ελευθερίες.""Τέτοιες περιπτώσεις θα αυξηθούν στο μέλλον," δήλωσε ο Tadros. "Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να επιστρέψουν στο χριστιανισμό."
Διαδεχόμενος τον κοσμικό τρόπο διακυβέρνησης του Χόσνι Μουμπάρακ, ο οποίος βρίσκεται τώρα στη φυλακή, ο Morsi εξελέγη τον περασμένο Ιούνιο, και από τότε έχει ωθήσει το νέο σύνταγμα.Κοσμικές και φιλελεύθερες ομάδες, καθώς και οι Κόπτες Χριστιανοί, περίπου το 10 τοις εκατό του πληθυσμού της Αιγύπτου, έχουν αντιταχθεί για το σύνταγμα και διαμαρτυρήθηκαν κατά τη στιγμή που πέρασε, λόγω του ότι συνδέει τον βασιζόμενο στη Σαρία νόμο με την πολιτική.

Συγκέντρωση Χριστιανών στην Αίγυπτο

«Τώρα που ο νόμο της Σαρία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του νέου συντάγματος της Αιγύπτου, οι Χριστιανοί σε αυτή τη χώρα βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο από ποτέ», ανέφερ στο FoxNews ο Jordan Sekulow, εκτελεστικός διευθυντής του Αμερικανικού Κέντρου για το Νόμο και τη Δικαιοσύνη (American Center for Law and Justice)."Αυτό είναι μια άλλη τραγική υπόθεση που υπογραμμίζει το αυξανόμενο πρόβλημα της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας στον μουσουλμανικό κόσμο," πρόσθεσε ο Sekulow. "Το να επιβληθεί ποινή φυλάκισης σε μια οικογένεια, λόγω της χριστιανικής της πίστης αποκαλύπτει την πραγματική, δυστυχώς, ατζέντα αυτής της νέας κυβέρνησης: η Αίγυπτος δεν έχει κανένα σεβασμό για το διεθνές δίκαιο και τις θρησκευτικές ελευθερίες.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Ανακάλυψαν γρανάζι ηλικίας 300 εκατ. ετών (!!!), στο ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ της ΡΩΣΙΑΣ

Ένας κάτοικος του Βλαδιβοστόκ ο οποίος προσπαθούσε να ζεσταθεί παρατήρησε στα κομμάτια κάρβουνου που χρησιμοποιούσε ένα μεταλλικό αντικείμενο το ήταν συμπιεσμένο μέσα σε ένα κομμάτι κάρβουνου....
Το κομμάτι αυτό του προκάλεσε την περιέργεια καθώς φαινόταν ότι δεν «ανήκε» εκεί που το είχε βρει. Μετέφερε το μεταλλικό αντικείμενο στην περιοχή Primorye όπου ζήτησε βοήθεια από επιστήμονες για να διαπιστωθεί η δύση αυτή του αντικειμένου. Αυτό που ανακάλυψαν οι επιστήμονες ήταν από περίεργο έως ανεξήγητο: 

Το μεταλλικό αυτό αντικείμενο ήταν ηλικίας 300 εκατ. ετών!...

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε δημοσίευμά της η αγγλόφωνη έκδοση της «φωνής της Ρωσίας». Όπως αναφέρεται το κάρβουνο προερχόταν από το ορυχείο Chernogorodskiy στην περιοχή της Khakasia. Η μέτρηση της ηλικίας του μεταλλικού αντικειμένου επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός ότι το κάρβουνο που προέρχεται από τη συγκεκριμένη περιοχή και μέσα στο οποίο βρέθηκε έχει ηλικία 300 εκατ. ετών.
Όταν γεωλόγοι έσπασαν το κέλυφος μέσα στο οποίο ήταν συμπιεσμένο το αντικείμενο και αφού υπέστη ειδική χημική επεξεργασία διαπιστώθηκε ότι ήταν ελαφρύ και σχετικά μαλακό. Από τη χημική ανάλυση εξακριβώθηκε ότι το αντικείμενο αποτελείται από 98% αλουμίνιο και 2% μαγνήσιο. Τέτοιες αναλογίες τόσο καθαρού αλουμινίου είναι πολύ σπάνιες για να βρεθούν σε ελεύθερη μορφή στη φύση και αυτό προβληματίζει τους επιστήμονες.
Αυτό όμως που τους προβλημάτισε ακόμη περισσότερο είναι ότι το αντικείμενο αυτό μοιάζει ως τεχνητά δημιουργημένο καθώς μοιάζει με ένα οδοντωτό τροχό με έξι πανομοιότυπα «δόντια» τέτοιον που χρησιμοποιείται σε γρανάζια.