Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Ο Λαός λιμοκτονεί, ο Στουρνάρας «αισιοδοξεί»…Ο Λαός λιμοκτονεί, ο Στουρνάρας «αισιοδοξεί»…
Μια εικόνα περιγράφει με τον πλέον γλαφυρό και λεπτομερή τρόπο, την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ένα μεγάλο τμήμα του Λαού μας, το οποίο μάλιστα βαίνει συνεχώς αυξανόμενο.
Φτώχεια, εξαθλίωση, ανέχεια και επιπλέον το φάσμα της ανεργίας το οποίο αποτρέπει κάθε χαραμάδα ελπίδας και προοπτικής για το μέλλον. Αυτή είναι η ωμή και δίχως ανούσιες αναλύσεις πραγματικότητα της Ελλάδος του πρώτου μήνα του 2013. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός, πως πουθενά στον ορίζοντα δεν διακρίνεται το ενδεχόμενο της ανακάμψεως, με συνέπεια να βιώνουμε μια μαζική «εθνική κατάθλιψη».
Υπηρετώντας το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα των τοκογλύφων, ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, επιχειρεί να πείσει τους ξένους για την ορθότητα των επιλογών της κυβέρνησης και τους Έλληνες για την αναγκαιότητα των νέων μέτρων. Υπόσχεται πως το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά της ύφεσης, ενώ στο τέλος αυτού του έτους και στην αρχή του επόμενου, θα ξεκινήσει η πολυδιαφημιζόμενη ανάπτυξη… Βέβαια επειδή έχουμε δει πολλάκις τους «οίκους αξιολόγησης» να έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στην έκβαση των εξελίξεων, ο οίκος Moody’s έχει ήδη διαψεύσει τις δηλώσεις Στουρνάρα.
Φρούδες ελπίδες, οι λόγοι του υπουργού οικονομικών. Δηλώσεις-καρμπόν με τις αντίστοιχες των δηλώσεων των πρώην υπουργών οικονομικών, για να πεισθούν οι αφελείς. Ολόκληρη η πορεία των κυβερνήσεων από το πρώτο μνημόνιο και πέρα, βασίζεται σε ένα ψέμα. Ένα τεράστιο ψέμα, πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η απάτη της προσφυγής στο Δ.Ν.Τ.. Το μόνο σχόλιο του κυρίου Στουρνάρα για την ποινική δίωξη του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, ήταν η έκφραση της προσωπικής του ανησυχίας μην τυχόν και αμφισβητήσουμε το επίπεδο του ελλείμματος που ανακοινώθηκε το 2009. Θα πληγεί η αξιοπιστία μας, ισχυρίζεται ο άνθρωπος των τραπεζών. Για το γεγονός ότι ένας ολόκληρος Λαός απειλείται με βιολογική εξόντωση, σιγή ιχθύος από τον υπουργό.

"Οι Έλληνες έκαναν λάθος που δεν έστειλαν τους άνδρες τους και στα δυτικά Ιμια"


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - «Ήταν μεγάλο στρατηγικό λάθος των Ελλήνων, να έχουν αποβιβάσει τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων τους στα ανατολικά Ιμια και να αφήσουν κενό το νησί των δυτικών Ιμίων. Για να ολοκληρώσουν την επιχείρηση που ήδη είχαν ξεκινήσει έπρεπε να είχαν αποβιβάσει τις δυνάμεις τους κι εκεί». Αυτές οι δηλώσεις δεν είναι κάποιοι τυχαίου αναλυτή, αλλά του Ιζ Μετίν, του τούρκου αξιωματικού, του ανθρώπου που συντόνισε όλη την επιχείρηση των Τούρκων κομάντος SAT, στα Ιμια τον Ιανουάριο το 1996. Ηταν ο επικεφαλής όλου του σχεδίου που κατάστρωσαν οι ειδικές δυνάμεις των Τούρκων για να αποβιβαστούν στα Ιμια.

Έχουμε ακούσει πολλές εκδοχές το τι συνέβη στα Ιμια τον Ιανουάριο του 1996. Οι περισσότερες εκδοχές είναι αυτές που έχουν εξηγήσει οι πολιτικοί μας, οι αξιωματικοί μας να ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον.

Ίσως είναι καλό να δούμε το πώς περιγράφουν τη νύχτα εκείνη οι Τούρκοι και πως έδρασαν τη νύχτα εκείνη και ποια ήταν κατά την άποψη τους τα λάθη που έγιναν από την ελληνική πλευρά.
Ο Ιζ Μετίν περιγράφει τις εντολές που είχε λάβει τη 30η Ιανουαρίου του 1996 και αναφέρει πως ο βασικός στόχος των Τούρκων ήταν η απομάκρυνση των Ελλήνων ανδρών ΟΥΚ από τα Ιμια , το σχέδιο άλλαξε στην πορεία. Ο ίδιος έδινε εντολές λεπτό προς λεπτό στους άνδρες του

«Αρχικά είχα λάβει ξεκάθαρη εντολή να ακινητοποιήσω και να «σκουπίσω» την ομάδα ΟΥΚ των Ελλήνων που είχε αποβιβαστεί στα ανατολικά Ιμια. Ετοίμασα όλα τα σχέδια. Το βράδυ όμως η εντολή άλλαξε. Αποφασίστηκε μια ομάδα των ειδικών δυνάμεων μας να αποβιβαστεί στα δυτικά Ιμια.Αρχικά κάναμε μια αναγνωριστική πτήση με ελικόπτερο στην περιοχή. Τα νησιά αυτά είχαν περικυκλωθεί από πλοία του ελληνικού ναυτικού που το πρωϊ αριθμούσαν τα 15 ενώ το βράδυ ο αριθμός τους είχε ξεπεράσει τα 40! Μιλάμε για μικρά και μεγάλα πλοία.»

Ο Μετίν δίνει τη δική του περιγραφή των γεγονότων και κατά τη δική του άποψη μιλά για τα «λάθη» που έκαναν οι ελληνικές δυνάμεις που δεν κατάφεραν να δουν τους τούρκους κομάντος να περνούν από ανάμεσα τους.. « Από τις προηγούμενες κινήσεις και δηλώσεις είχα αντιληφθεί πως οι ελληνικές δυνάμεις δεν είχαν δώσει σημασία στα δυτικά Ιμια. Μας βοήθησαν βέβαια και τα δικά μας ελικόπτερα «Black Hawk» τα οποία πετούσαν στην περιοχή για αντιπερισπασμό. Η προσοχή όλων των ελληνικών πλοίων στράφηκε στα ελικόπτερα αυτά. Παράλληλα και οι καιρικές συνθήκες, η βροχή και η τρικυμία έπαιξαν ρόλο στο να καλυφθούμε και να διεισδύσουμε.»

« Οι ελληνικές δυνάμεις αντιλήφθηκαν την παρουσία μας τα ξημερώματα. Να πως την αλήθεια πως αν στο δυτικά Ιμια υπήρχε ομάδα ελληνικών δυνάμεων επειδή δεν είναι κατάλληλα για άμυνα θα μπορούσαμε άνετα να τους βγάλουμε από το νησί. Αργότερα βέβαια έμαθα πως η δική τους καθυστέρηση περίπου μισής ώρας, μας βοήθησε να βγούμε εμείς στο νησί. Αν εμείς αργούσαμε, οι Έλληνες θα είχαν αποβιβάσεις τους δικούς τους άνδρες στα δυτικά Ιμια και η ένοπλη σύγκρουση θα ήταν αναπόφευκτη».
Ολες αυτές οι δηλώσεις είχαν γίνει απο τον Ιζö σε τηλεοπτική εκπομπή στο Kanal D.
Ακόμη και οι Τούρκοι φαίνεται πως απορούν με τις αβλεψίες που έκαναν κάποιοι από την πλευρά μας και δεν μπορούν ακόμη να εξηγήσουν πως τα δυτικά Ιμια έμειναν άδεια , λες και κάποιοι τα άφησαν έτσι εσκεμμένα, ανοίγοντας την όρεξη των Τούρκων..

Κρούσμα φυματίωσης σε φρουρό του Κέντρου Λαθρομεταναστών Ξάνθης-Βρέθηκε στην απομόνωση στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Σοβαρές οι ενδείξεις, παραπέμφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις στην Καβάλα
-Η είδηση έχει αναστατώσει την περιοχή. Αντιδρούν οι κάτοικοι και Αστυνομικοί της Ξάνθης
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως επαληθεύονται οι ανησυχίες που έχουν εξ αρχής εκφραστεί για τη δημιουργία του Κέντρου Κράτησης Λαθρομεταναστών στην Ξάνθη τόσο για τη δημόσια υγεία όσο και την ασφάλεια της περιοχής. Όπως έγινε γνωστό από πλευράς των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης πριν από μερικές ημέρες αστυνομικός που υπηρετεί ως φρουρός στο Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης, βρισκόταν σε απομόνωση στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με πιθανή διάγνωση φυματίωσης. Μάλιστα επειδή οι ενδείξεις ήταν σοβαρές μεταφέρθηκε στην Καβάλα για περαιτέρω εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται εντός 40 ημερών.

Τηλεφώνημα Ερντογάν προς Σαμαρά "Πάρε πισω το νόμο για τους ιεροδιδασκάλους"


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Έντονη αντίδραση της τουρκικής κυβέρνησης για το νόμο περί ιεροδιδασκάλων στη δυτική Θράκη. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, ανακοίνωσε πως ο Ερντογάν «πριν την αναχώρηση του για το Κατάρ θα τηλεφωνήσει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και θα του συστήσει να μην εγκριθεί από το Κοινοβούλιο αυτός ο νόμος ή αν εγκρίθηκε να επιστραφεί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ο Αρίντς, δήλωσε πως « παρά τις αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να αποσυρθεί ο νόμος, η Ελλάδα που είναι μέλος της Ε.Ε. συνεχίζει την αρνητική της στάση, πρόσφατα εγκρίθηκε ο νόμος περί 240 ιεροδιδασκάλων».

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Cihan, o τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε στο ζήτημα της πιθανότητας της επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και τόνισε πως «εμείς είμαστε θετική στο ζήτημα και το εξετάζουμε στα πλαίσια των θρησκευτικών ελευθεριών, σε αντίθεση η Ελλάδα που δεν ικανοποιεί αυτές τις ανάγκες των Τούρκων της δυτικής Θράκης, αλλά λαμβάνει μέτρα που περιορίζουν τη δυνατότητα ίδρυσης βακουφιών, περιορίζει τις θρησκευτικές ελευθερίες ακόμη και την απόκτηση ακινήτων .Τους δυο μουφτήδες τους διόρισε η Ελλάδα. Εμείς χρησιμοποιήσαμε το νόμιμο μας δικαίωμα και διορίσαμε τους δικούς μας. Αλλά η ελληνική κυβέρνηση δεν δέχεται τους δικούς μας μουφτήδες. Τώρα διορίζουν ιεροδιδασκάλους οι οποίοι θα δουλεύουν υπο τις εντολές των δικών τους μουφτήδων, παραβιάζουν τα δικαιώματα της κοινότητας».

Ο Αρίντς παραλλήλισε το θέμα του Οικουμενικό Πατριάρχη και της Θεολογικής Σχολής και φαίνεται πως η Άγκυρα θα κάνει παζάρια για της δυτική Θράκη για να ανοίξει τη Θεολογική Σχολή. «Αν εμείς εκλέγαμε τον Πατριάρχη εμείς τον διορίζαμε, θα το δεχόσασταν; όχι… «Δεν είναι δυνατόν να φέρουμε δίπλα αυτά που κάνουμε εμείς στην Τουρκία με αυτά που κάνει η Ελλάδα «στην Τουρκική-Μουσουλμανική μειονότητα. Η απόφαση της κυβέρνησης μας είναι η εξής: θα κάνουμε τα πάντα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ελευθερίες, όμως ως αντίκρισμα δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτά που γίνονται σε μια χούφτα Μουσουλμάνων Τούρκων στη δυτική Θράκη. Αυτοί που θέλουν την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής, ας κοιτάξουν αυτή την πλευρά και αργότερα τότε θα λάβουμε στα σοβαρά το αίτημα τους.»

Ο Αρίντς τόνισε πως ηδη ο Αχμέτ Νταβούοτγλου έχει τηλεφωνήσει στον Δημήτρη Αβραμόπουλο για να τονίσει πως αυτό που κάνει η Ελλάδα είναι λάθος.onalert

Και .. ξαφνικά ο Σουλεϊμάν "έκοψε" τον ΑΝΤ1


Εξαφανίστηκε» ο Ant1!
Κόπηκε ξαφνικά το ψηφιακό, αλλά και το αναλογικό σήμα του Ant1 από τις τηλεοράσεις.
Για περίπου 23 λεπτά στο σταθμό του Ant1 και ενώ μεταδιδόταν κανονικά η σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», ξαφνικά η εικόνα χάθηκε και στην αρχή βλέπαμε μια άσπρη οθόνη και έπειτα βλέπαμε ένα μπλε πλαίσιο. Όπως μάθαμε ακόμη και  τα στελέχη του σταθμού ψάχνανε πανικόβλητα να δουν τι συμβαίνει.
Σίγουρα το πρόβλημα που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν είναι τεράστιο αφού η βλάβη όχι μόνο κράτησε πολύ ώρα, αλλά ίσως αυτή να είναι η περισσότερη ώρα που ιδιωτικό κανάλι βρέθηκε εκτός αέρα. Πάντως και η επιστροφή μάλλον είναι επίσης προβληματική ...
καθώς αντί για το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς "Son" μεταδίδεται σε επανάληψη το χθεσινό πρώτο επεισόδιο και το σήμα εξακολουθεί να κόβεται. Ακόμα και μια ώρα μετά, η λειτουργία του σταθμού δεν έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της και όλοι τρέχουν και δεν φτάνουν για να επαναφέρουν το πρόγραμμα στην κανονική του ροή.
Αυτό ήταν ένα μεγάλο κάζο για το κανάλι γιατί η βλάβη προέκυψε σε μια ώρα prime time κατά την οποία ο σταθμός σημειώνει αρκετά μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, αφού ο "Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής" έχει φανατικό κοινό και φυσικά πολλές διαφημίσεις. Άγνωστο παραμένει ακόμα τι θα γίνει με τις εκπομπές που ακολουθούν, όπως οι Ράδιο Αρβύλλα και το "Όλα μπάχαλο φέτος" με τον Θέμο Αναστασιάδη. http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Είχε ο κύριος Μιωνής εταιρεία στην Ελλάδα; Αν είχε πάντως, μόνο στο Κολωνάκι θα μπορούσε να βρίσκεται…


mionis δημοκρατία…όχι στις παρυφές, στους παραδρόμους και άλλα λούμπεν στενά, αλλά φόρα παρτίδα στην πλατεία Κολωνακίου.

Σήμερα λοιπόν η Δημοκρατία έχει μία πληροφορία. Ότι η κυρία Μαρία Παντελή που τώρα βρίσκεται στην Γαλλία, δεν δούλευε ούτε στο Όσλο ούτε στην Γενεύη αλλά στην Αθήνα. Μιλάμε για την περιβόητη διαχειρίστρια του Fund με την κολοσσιαία κατάθεση που υπερβαίνει το μισό δις Ευρώ.


Μπορεί η κυρία Παντελή να έφυγε για την Μασσαλία, η εταιρεία όμως που σύμφωνα με την “Δημοκρατία” ήταν “ντόπια”, πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται στην πλατεία Κολωνακίου, αριθμός 2. Τηλέφωνο 210 33907*1 και φαξ 210 33907*5.

Τώρα τι μορφή έχει, ΕΠΕ, ΟΕ κλπ, ε θα το γνωρίζει η οικεία εφορία. Έτσι δεν είναι; Ή τουλάχιστον θα γνώριζε, όσο αυτή λειτουργούσε. Ψυχή της εταιρείας η ευγενέστατη κυρία Β. Κ.

olympia

ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΤΑΛΤΟΝ ;;


papandreou 33

Η διαβόητη συμμορία των Ντάλτον ήταν ως γνωστόν μία εγκληματική ομάδα, η οποία έδρασε στην Αμερικανική Δύση από το 1890 μέχρι το 1892. Στο διάστημα αυτό τα μέλη της, μεταξύ των οποίων τα αδέρφια Γκράτον (Γκρατ), Γουίλιαμ (Μπιλ), Μπομπ και Έμετ διέπραξαν στις δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ πάμπολλες ληστείες σε τρένα και τράπεζες. 
Η διαβόητη οικογένεια Παπανδρέου...χωρίς να θέλει να την ταυτίσει κατ’ ανάγκη κανείς, είναι μία πολιτική δυναστεία που έδρασε στην Ελλάδα τόσο τη δεκαετία του 1980 όσο και –πολύ περισσότερο– την περίοδο 2009-2011. Στο διάστημα αυτό, της τελευταίας καταστροφικής διετίας, όπου βρέθηκε στην εξουσία της χώρας, τα διαβόητα μέλη της, οι αδελφοί Παπανδρέου, Γιώργος, Νίκος και Αντρίκος, διέπραξαν πολλά… 
Πάμπολλα και ανεκδιήγητα! Πολλοί παρατηρητές λένε ότι ήταν κάτω από την επίβλεψη και τις οδηγίες-εντολές της mama… Το σίγουρο πάντως είναι πως...
δεν μπορεί να πει κανείς ότι έκλεψαν τρένα. 
Σήμερα, η ελληνική Δικαιοσύνη καλείται να απαντήσει επιτέλους με ξεκάθαρο, δίκαιο και πειστικό τρόπο, αν και με ποιους τρόπους έβαζαν (ή δεν έβαζαν) το «χέρι» βαθιά στις ελληνικές τράπεζες και δη στους μικρούς (κυρίως) μετόχους – καταθέτες τους. Αν έβλαψαν ή όχι, συνειδητά ή ασυνείδητα, τελικά, το ελληνικό Δημόσιο και τον ελληνικό λαό. Αν έχουν ή δεν έχουν κοινά (στυγνά) στοιχεία με τους Ντάλτον… Όποια πέτρα, πάντως, κι αν σήκωνε κάποιος, μέχρι πρότινος, για «πράσινες» δράσεις και επενδύσεις… θα ανακάλυπτε τα αδέλφια του πρώην πρωθυπουργού. 
 Από τη μία, είναι βέβαιο ότι θα έβρισκε τον άλλοτε συγγραφέα, διανοούμενο Νίκο, ο οποίος, μεταξύ πολλών άλλων, είχε βάλει σκοπό να δια-σώσει τον Ασωπό, έως ότου εξασφάλισε μία υπέρογκη χρηματοδότηση του Δημοσίου και δη της Εθνικής Τράπεζας ύψους περί τις 500.000 ευρώ, χωρίς τελικά να πραγματοποιηθεί και να παραδοθεί ποτέ αυτή. 
Μία μελέτη, που τουλάχιστον θα έδινε τον «μπούσουλα» για το τι πρέπει να γίνει σήμερα στην ευρύτερη αγροτική και βιομηχανική περιοχή. Εντούτοις, τα χρήματα της χρηματοδότησης από την Εθνική Τράπεζα παραδόξως εκταμιεύθηκαν (!) προς το ΙΣΤΑΜΕ «Ανδρέας Παπανδρέου», του οποίου πρόεδρος (όλως τυχαίως) ήταν ο «σοφός» των αδελφών Παπανδρέου. 
Από την άλλη, επίσης, βέβαιο είναι ότι πίσω από πολλές «περίεργες» και «αμαρτωλές» οικονομικές ιστορίες βρίσκει κανείς τον «Βενιαμίν» της οικογένειας Παπανδρέου, τον επικεφαλής της ΜΚΟ «Ινστιτούτο Κλιματικής Αλλαγής». 
Το εξώδικο – σοκ 
Την ώρα που το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών συζητούσε την περασμένη Πέμπτη (24 Ιανουαρίου) την αγωγή που είχε καταθέσει ο «Βενιαμίν» σε βάρος του κ. Πάνου Καμμένου (ζητώντας αποζημίωση ύψους 1.300.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση, γιατί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον είχε κατηγορήσει διαμέσου του λογαριασμού του στο twitter ότι μέσω μίας off shore εταιρείας συμφερόντων του πρότεινε το ποντάρισμα στη χρεοκοπία της Ελλάδας), η Ένωση Μετόχων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου τού επιφύλασσε μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη: Ζητούσε με εξώδικο – σοκ τον διαχειριστικό έλεγχο για τη ροή του χρήματος της τράπεζας, εμπλέκοντας εμμέσως πλην σαφώς στην πώληση των «αμαρτωλών» CDS την αυτού μεγαλειότητά του… 
Με τον τρόπο αυτόν, λοιπόν, οι μικρομέτοχοι του ΤΤ επέλεξαν να ζητήσουν τη διερεύνηση για το πού πήγαν τα λεφτά της δραστηριότητας που σχετιζόταν με την «Πράσινη Ανάπτυξη», αλλά και να καταγγείλουν την ύπαρξη δύο «περίεργων» εταιρειών (με την ίδια έδρα), οι οποίες επίσης (όλως τυχαίως;) συστεγάζονταν με την ελβετική εταιρεία του Αντρίκου Παπανδρέου(!). 
Μάλιστα, η Ένωση Μικρομετόχων και Φίλων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αναφέρεται ευθέως στην ίδια εξώδικη επιστολή (και) στα κολοσσιαία και σκανδαλώδη δάνεια που δίνονταν στην επιχείρηση που είχε αναλάβει και διοργάνωνε τα περιβόητα συνέδρια του «Βενιαμίν» της «αγίας σοσιαλιστικής» οικογένειας από την εν λόγω κρατική τράπεζα. 
Η ομολογία
Κι όμως, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ο Αντρίκος Παπανδρέου αναγκάστηκε τελικώς να παραδεχθεί ότι είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της ΜΚΟ I4CENSE, η οποία είχε ως «χρυσό χορηγό» το ΤΤ! Η ΜΚΟ είχε και έχει ως πραγματική έδρα της, κατά ομολογία του ιδίου, την Ελβετία, παρότι ως έδρα παρουσίαζε το Πανεπιστήμιο Αθηνών! 
Ακόμη, παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στην εταιρεία επενδυτικών κεφαλαίων UNIGESTION, η οποία ως γνωστόν διαχειρίζεται CDS και πρότεινε στους επενδυτές να ποντάρουν σε ελληνικά CDS υπέρ της χρεοκοπίας της Ελλάδας! 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ '96 > Η ΕΥΠ είχε ενεργοποιήσει εκατοντάδες πράκτορές της μέσα στα βάθη της Τουρκικής ενδοχώρας > "Στρατηγικές γέφυρες, κέντρα διοίκησης, υποδομές, τηλεπικοινωνίες... ήταν έτοιμοι να καταστραφούν, προκαλώντας πραγματικό χάος στην Τουρκία..."


Ο στρατηγός Νίκος Γρυλλάκης είχε οργανώσει σε τέτοιο σημείο τις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, ώστε να θεωρούντο από τις κορυφαίες στην Ευρώπη.

Το ρητό εκείνο που λέει «είναι πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και άλλα που λέγονται και δεν γίνονται» θα έπρεπε φυσιολογικά να ενσωματωθεί με την δράση των μυστικών υπηρεσιών, αφού σε αυτούς τους χώρους βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή του. Οι άνθρωποι που «εργάζονται» σε αυτές τις υπηρεσίες είναι και παραμένουν άγνωστοι, όπως άγνωστες μένουν και οι επιχειρήσεις στις οποίες παίρνουν μέρος.

Μία τέτοια ιστορία, η οποία έχει γραφτεί αλλά κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια εκτός από τους πρωταγωνιστές της, θα παραθέσουμε σήμερα. Δεν είναι σενάριο φαντασίας, ούτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού για πολιτικά ή άλλα οφέλη. Είναι απλά η καταγραφή γεγονότων, χωρίς τις λεπτομέρειες εκείνες που θα πρόδιδαν πρόσωπα και ίσως θα λειτουργούσαν ως πυροκροτητής… Συνιστούμε να διαβάσετε με προσοχή αυτό που κρύφθηκε επιμελέστατα, όπως άλλωστε γίνεται πάντα από τις μυστικές υπηρεσίες… Πολλοί από εσάς θα νομίσετε πως είναι ένα παραμύθι, ενώ δεν είναι. Άλλωστε, αυτού του είδους οι επιχειρήσεις μοιάζουν πάντα σαν παραμύθια… κι εμείς έχουμε μάθει να πιστεύουμε τα παραμύθια αλλά όχι την αλήθεια.
Τι συνέβη στα Ίμια – Τι γνώριζε η ΕΥΠ – Τι μπορούσε και έπρεπε να συμβεί;
Η ΕΥΠ από μήνες πριν ήξερε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις και τα σχέδια των Τούρκων και είχε ενημερώσει τα αρμόδια όργανα της κυβέρνησης. Με το ξέσπασμα ης κρίσης, η ΕΥΠ κινητοποίησε κατάλληλα δεκάδες πράκτορές της στο εσωτερικό της Τουρκίας. Ακόμη και μέσα στα άδυτα του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατού. Γνωρίζαμε κάθε λεπτομέρεια, κάθε κίνηση των Τούρκων. Η ΕΥΠ κατάφερε και υπέκλεψε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ υψηλόβαθμων Τούρκων στρατιωτικών, στην οποία δίνονταν εντολή να μεταφερθεί ομάδα κρούσης Τούρκων κομάντος από την Κωνσταντινούπολη για να καταλάβει μια από τις νησίδες των Ιμίων.

75.627.384 ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ75 εκατομμύρια έγιναν οι Τούρκοι!Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.olympia.gr


Συνεχίζεται η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού της Τουρκίας.

75.627.384 ήταν ο πληθυσμός της Τουρκίας το 2012 σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία της γειτονικής χώρας. Σε σχέση με το 2011 ο πληθυσμός της Τουρκίας αυξήθηκε κατά 903.113!

Το μόνο που μειώθηκε είναι ο ρυθμός αύξησης του πληθυσμού από 13.5 τοις χιλίοις σε 12 τοις χιλίοις. Το εντυπωσιακό στοιχείο των στατιστικών στοιχείων είναι το μεγάλο ποσοστό νεολαίας που διαθέτει η Τουρκία.

Οι ηλικίες 0-14 αποτελούν το 24.9% του πληθυσμού ενώ μόλις 7.5% του πληθυσμού είναι άνω των 65 ετών.

Τουρκικό θράσος: Απαιτούν από τον Κ.Παπούλια να μην υπογράψει το νόμο για τους ιμάμηδες


Με την γνωστή ανατολίτικη κουτοπονηριά η Άγκυρα επιχειρεί να συνδέσει το θέμα της Χάλκης με το νόμο περί ιμάμηδων που ψηφισε η ελληνική Βουλή και με την οποία αποτρέπεται ο διορισμός τους από την ... Άγκυρα.
Ετσι ενώ χθες κυκλοφόρησε φημολογία με την οποία υποτίθεται ότι θα επαναλειτουργούσε η Σχολή της χάλκης έστω ως "ξένο πανεπιστήμιο" σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς συνέδεσε την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκη με την ανάκληση της πρόσφατης τροπολογίας που ψήφισε το ελληνικό Κοινοβούλιο για τον διορισμό 240 ιμάμηδων!
Μάλιστα, ο κ. Αρίντς δήλωσε μετά το πέρας του υπουργικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας ότι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα θέσει το ζήτημα στο ανώτατο επίπεδο προς τον έλληνα Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά, λίγο πριν ή και κατά τη διάρκεια που οι δύο άνδρες θα βρεθούν στο Κατάρ, για διαφορετικούς λόγους, την Τρίτη.
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης μάλιστα δεν δίστασε να προτείνει να επιστρέψει ο νόμος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επεμβαίνοντας στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της Ελλάδας με ένα τρόπο που μόνο το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών οπως έχει διαμορφώσει την τελευταία 5ετία την πολιτική του γραμμή, θα επέτρεπε να συμβεί χωρίς απάντηση.
Σύμφωνα με τον κ. Αρίντς, «εμείς εργαζόμαστε για το θέμα αυτό (σσ. για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης) και το προσεγγίζουμε θετικά για την αντιμετώπιση των θρησκευτικών αναγκών των μειονοτήτων και των ομάδων διαφορετικού θρησκεύματος, από πλευράς ελευθερίας θρησκείας και ελευθερίας συνείδησης. Ομως ενώ εμείς λειτουργούμε κατά αυτόν τον τρόπο και καταβάλλουμε ειλικρινή προσπάθεια, τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα, πέραν του ότι δεν αντιμετωπίζουν τις ανάγκες των "Τούρκων" της Δυτικής Θράκης μας λυπούν πολύ».
Στη συνέχεια και αφού επαναλαμβάνει την πάγια θέση της Άγκυρας για το θέμα των μουφτήδων, ο τούρκος αντιπρόεδρος αναφέρεται στο θέμα των ιμάμηδων: «Αν διορίζαμε τον Πατριάρχη στην Τουρκία εμείς και αν επιλέγαμε εμείς αυτούς που ασκούν καθήκοντα εδώ θα το δεχόσασταν; Όχι. Τότε, τι είναι αυτό που κάνετε εσείς; Πριν μεταβεί στο Κατάρ, ο Πρωθυπουργός μας θα αναζητήσει τον έλληνα Πρωθυπουργό στον οποίο θα συστήσει αυτό να μην περάσει από την Βουλή και αν έχει περάσει να επιστραφεί από τον Πρόεδρο».
Καταλήγοντας, ο κ. Αρίντς σημείωσε: «Κοιτάζοντας τα όσα κάνουμε εμείς στην Τουρκία δεν είναι δυνατόν να φέρουμε δίπλα - δίπλα αυτά που γίνονται στην τουρκική και μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα. Μια απόφαση της κυβέρνησης μας είναι η εξής: Θα κάνουμε όσα απαιτούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ελευθερίες , αλλά έναντι αυτών όλων που κάνουμε εμείς δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε τα όσα υπόκειται μια χούφτα μουσουλμανική τουρκική μειονότητα στην Δυτική Θράκη. Εκείνοι οι οποίοι επιθυμούν την λειτουργία της Θεολογικής Σχολής ας δουν και μια από αυτήν την πλευρά και μετά να συζητήσουμε σοβαρά για τα αιτήματά τους».
Το ότι και μόνο μιλώντας για "Τούρκους της Δυτικής Θράκης" παραβιάζει την συνθήκη της Λοζάνης που δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη εθνικής, παρά μόνο θρησκευτικής μειονότητας, μιλάει από μόνο του.
Nα πούμε βέβαια ότι δεν είναι η πρώτη φορά ου η Άγκυρα συνδέει την Χάλκη με εθνικά θέματα. Και ούτε η τελευταία. Το θέμα της Χάλκης έχει μετατραπεί σε μοχλό πίεσης εδώ και αρκετά χρόνια.
Αναμένεται η ελληνική αντίδραση...
 

ΑΝΩ ΤΟΥ 50% Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕΕκτός ελέγχου η παραβατικότητα σε ενεχυροδανειστήρια και ανταλλακτήρια χρυσού
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.defencenet.grΠριν από λίγα χρόνια τα ενεχυροδανειστήρια και τα ανταλλακτήρια χρυσού ήταν μετρημένα. Λόγω μνημονίων και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, από το 2011 το επάγγελμα του... σαράφη έγινε της μόδας και τα ενεχυροδανειστήρια ξεφυτρώνουν κάθε μέρα σαν τα μανιτάρια, τις περισσότερες φορές εκεί που κλείνουν καταστήματα.

Με βάση ελέγχους του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σε όλη την Ελλάδα, η παραβατικότητα στα ενεχυροδανειστήρια και τα ανταλλακτήρια χρυσού διαμορφώνεται σε επίπεδα άνω του 50%!

Όπως ανακοίνωσε το ΣΔΟΕ, στo πλαίσιo του προγράμματος ελέγχων στα ενεχυροδανειστήρια και ανταλλακτήρια χρυσού, που πραγματοποιεί σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, έως σήμερα έχουν ελεγχθεί περισσότερα από 300 ενεχυροδανειστήρια με παραβατικότητα άνω του 50%.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ξεχωριστές περιπτώσεις αποτελούν:

1. Η ανακάλυψη αδήλωτης αποθήκης ενεχυροδανειστηρίου στο 2ο υπόγειο κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας, όπου το ΣΔΟΕ εντόπισε και κατάσχεσε 35 κιλά κοσμήματα σε τέσσερις σακούλες, έτοιμα για λιώσιμο και 29 κουτιά με χρυσά και αργυρά κοσμήματα.

 2. Η ανακάλυψη παράνομου ενεχυροδανειστηρίου στη Θεσσαλονίκη με χώρο τήξης χρυσού, στον οποίο διαπιστώθηκε η μη έκδοση τιμολογίου πώλησης για κοσμήματα αξίας 26.240 ευρώ, η μη έκδοση τιμολογίου αγοράς- δελτίου αποστολής για χρυσά κοσμήματα αξίας 80.000 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 26.000 ευρώ σε μετρητά, τιμαλφή αξίας 80.000 ευρώ, δύο συσκευές τήξης χρυσών κοσμημάτων, μία συσκευή καθαρισμού κοσμημάτων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Συνελήφθη ο Ελληνοαυστριακός ιδιοκτήτης του παράνομου ενεχυροδανειστηρίου, 58 ετών και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Ο έλεγχος έγινε παρουσία εισαγγελέα.

Ερώτηση Κουντουρά για το κόστος σίτισης των λαθρομεταναστών


Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» της 20ής Ιανουαρίου 2013 επικαλείται η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά, σε ερώτησή της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια.
Στην ερώτησή της, η κυρία Κουντουρά υπογραμμίζει: «Δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Πρώτο Θέμα στις 20/1/2013 έφερε στο φως της δημοσιότητας αποκαλυπτικά στοιχεία αναφορικά με το κόστος χρέωσης που καταβάλλεται ανά μερίδα για τη σίτιση των παράνομων μεταναστών που διαμένουν στα ανά την Ελληνική Επικράτεια ειδικά κέντρα κράτησης».


»Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται η τιμή μερίδας πληρώνεται σε εταιρείες catering στα 5,8€ κατά μέσο όρο, ενώ έχει σημειωθεί και περίπτωση που η τιμή έχει εκτιναχθεί έως και στα 12€. Αναφέρεται επίσης ότι την ίδια ώρα έγγραφο διαγωνισμού του Υπουργείου Παιδείας για τη σίτιση απόρων φοιτητών αποτιμά το κόστος της μερίδας στα 2,2€.».

»Ερωτάται ο Υπουργός: 1.Επιβεβαιώνει ή μη και αν ναι, εν μέρει ή εξ ολοκλήρου, τις πληροφορίες του δημοσιεύματος; 2. Αν ευσταθούν οι πληροφορίες, σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες έχει προβεί το Υπουργείο για να παύσει άμεσα ένα τέτοιο όργιο υπερτιμολογήσεων; 3. Διακόπτονται άμεσα και δραστικά από το Υπουργείο οι όποιες συμβάσεις μίας τέτοιας υπερτιμολόγησης στη σίτιση παράνομων μεταναστών και επιλαμβάνεται ο αρμόδιος πειθαρχικός, διοικητικός, ακόμη και ποινικός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι αρμόδιοι που βάζουν την υπογραφή τους σε τέτοιες συμβάσεις;».
Bookmark and Share

Η Μόσχα επικρίνει τη Δύση για την αδιαφορία της προς τους βανδαλισμούς στο ΚόσοβοΑναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: greek.ruvr.ruΣτη Μόσχα είναι απογοητευμένοι από την αντίδραση των δυτικών εταίρων στη βεβήλωση επιτάφιων πλακών στα σερβικά νεκροταφεία στο Κοσσυφοπέδιο, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΕΝ ΖΩΗ > Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης > Επειδή τελευταία πολλά γράφονται και προβάλλονται σχετικά με το θέμα των Τούρκων κομάντο των Ίμια και ότι όλοι βρίσκονται εν ζωή, όσοι τα γράφουν αυτά θα πρέπει να ξέρουν ότι τον Φεβρουάριο του 2003, ο Alaattin Köseler, δήμαρχος της περιοχής του Beykoz, στην ασιατική ακτή της Βοσπόρου. εγκαινίασε το λεγόμενο, «KARDAK ŞEHİTLERİ PARKI», δηλαδή για όσους δεν ξέρουν τουρκικά, το «ΠΑΡΚΟ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ», δηλαδή το πάρκο των σκοτωθέντων από τους κομάντος των Ιμίων.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένουςΑναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.pentapostagma.gr


Αυτή η φράση-πράξη βγήκε από την ψυχή του Ελληναρά ήρωα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ο λόγος ένας. Οι ραγιάδες κιότευαν και η λευτεριά χανόταν! Για αυτό το λόγο σηκώθηκε σπαθί για να προστατευτεί η Επανάσταση από τους προσκυνημένους ραγιάδες.


Σπαθί σήκωσε κι ο Άγιος Νέστωρας. Ο λόγος; Οι ανήθικοι δήμιοι-μονομάχοι των Ρωμαίων, έσφαζαν σαν κοτόπουλα τους Χριστιανούς στις αρένες προς τέρψη του ανήθικου κοινού.

Σπαθί σήκωσε κι ο Μέγας Κωνσταντίνος όταν είδε το όραμα την 27η Οκτωβρίου του 312μ.Χ ημέρα μνήμης του Αγίου Νέστωρα. Ο λόγος; Η πτώση της ανήθικης Ρώμης.

Ράπισμα από το άγιο χέρι του Αγίου Νικολάου στον Άρειο. Ο λόγος; Η βλασφημία. Ο Άρειος γνωρίζει φρικτό θάνατο μετά από πύρινη και δίκαιη προσευχή του Αγίου Σπυρίδωνα.

Τα παραπάνω είναι μόνο λίγα παραδείγματα της Ιστορίας και της Ορθοδοξίας από το πλήθος που υπάρχουν, προφανώς για να λειτουργούν για εμάς ως γνώμονες, γιατί παρουσιάζουν καταστάσεις οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με την φύση του πνεύματος, το θέλημα του Θεού και κατ' επέκταση τα ήθη και έθιμα του Έθνους και της πίστης μας.

Ξεκινήσαμε με πίστη με το Σύλλογο του Αγίου Νέστωρα, έναν αγώνα για κάθαρση, για να χτυπηθεί η ανηθικότητα σε όλα τα επίπεδα. Δεν φοβόμαστε για το εγχείρημα, γιατί φοβούμαστε μόνο την κρίση του Θεού απέναντι στη δειλία των ανθρώπων.

Δυστυχώς κάποιοι αντιμετωπίζουν με ελαφρότητα τη σοβαρότητα του εγχειρήματος, προφανώς γιατί με ελαφρότητα βλέπουν και το θέμα της ηθικής. Ακούσαμε κι από “έξυπνα” πουλιά τις τελευταίες ημέρες, διδακτικά, ότι τους αμαρτωλούς πρέπει να τους σκεπάζουμε, να έχουμε διάκριση και ότι το μάτι το δικό μας είναι πονηρό και ότι ουσιαστικά κακό δεν υπάρχει.

Να θυμίσω στα “έξυπνα” πουλιά που πολλές φορές πιάνονται από τη μύτη, τι λένε οι Πατέρες της Εκκλησίας για το θέμα της ηθικής και σε ποιούς δεν θα πρέπει να υποτάσσονται οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Οι πατέρες λοιπόν λένε ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν θα υποτάσσονται και υπακούουν τους ανήθικους και τους αιρετικούς. Αιρετικός και ηθικός υπάρχει, η ιστορία δίνει τέτοια παραδείγματα όπως με την αίρεση των “καθαρών” που αν και ηθικοί, ακόμα και ασκητικοί, έχασαν τελείως την ουσία. Ανήθικος όμως σημαίνει και βλάσφημος, και αιρετικός και ότι λογής αμαρτία βάζει ο νους του ανθρώπου και του διαβόλου. Εξ ού και η φράση του λαού “Αυτός κάνει φροντιστήριο στο διάβολο”.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Γράφει ο Λευτέρης Γκίνης

Καλημέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες.

Χθες 2/9/2012 έπεσε στην αντίληψή μου ένα VIDEO (σχετικά μικρό) το οποίο αναφέρεται με πολύ λίγα λόγια στην παγκοσμιοποίηση (εμμέσως) αλλά και στα κέντρα ελέγχου της.

Εδώ θα πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω την δυνατότητα να ελέγξω την ακρίβεια των αναφερομένων, αλλά δεν νομίζω και κάποιος άλλος να έχει τέτοια δυνατότητα, παρ’ όλα αυτά όμως είμαστε όλοι σε θέση να διαβάζουμε και να κρίνουμε (εκ των αποτελεσμάτων) την ύπαρξη ή μη όλων αυτών που θα μεταφέρω στην περιγραφή μου.

Πολλοί (αν όχι και όλοι) είμαστε αυτοί που αναφερόμαστε στην παγκοσμιοποίηση σαν κάτι αόριστο που όμως καθορίζει την επόμενη ημέρα μας όπως και την κάθε στιγμή μας, χωρίς βέβαια να ερωτώμεθα περί τούτου και χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν το Δημοκρατικό μας δικαίωμα να αποφασίζουμε οι ίδιοι για τον τρόπο ζωής μας.

http://www.defencenet.gr/defence/o/52644

Σήμερα λοιπόν με την βοήθεια του Deffence.net και των στοιχείων που μας δίνει αυτό το σύντομο VIDEO θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τα γεγονότα της παγκοσμιοποίησης (έτσι όπως οι εμπνευστές τους τα θέλουν) καθώς επίσης και θα συνδέσουμε αυτά τα γεγονότα με μία ομολογία ενός Ελβετού τραπεζίτη στις τελευταίες ημέρες της ζωής του την οποία έδωσε σε έναν Ρώσο δημοσιογράφο.

http://www.slideshare.net/ZurichFiles/zurich-files-revelations-of-a-swiss-banker

Μεταφρασμένο το κείμενο θα το βρείτε αναρτημένο:

https://www.facebook.com/groups/anendotos/171294133010235/

Αρχίζουμε λοιπόν την αναφορά μας στο πρώτο από τα τρία κέντρα ελέγχου του πλανήτη μας.

City of London:

Είναι μία πόλη μέσα στην πόλη του Λονδίνου η οποία «έγινε κυρίαρχη πολιτεία από το 1693 όταν ο Βασιλιά William III, ιδιωτικοποίησε και παρέδωσε την τράπεζα της Αγγλίας στους τραπεζίτες», το φαινόμενο αυτό το συναντούμε και στην χώρα μας για κάποιο λόγο.

«Το 1815 ο κ. Nathan Rothschild συντρίβοντας το Αγγλικό χρηματιστήριο, και χρησιμοποιώντας διάφορα άνομα κόλπα (κομπίνες) ανέλαβε τον έλεγχο της τράπεζας της Αγγλίας».

Όπως λοιπόν μαθαίνουμε από αυτό το VIDEO η τράπεζα της Αγγλίας μόνον τράπεζα των συμφερόντων της Αγγλίας δεν είναι.

Με αυτό λοιπόν τον τρόπο το City του Λονδίνου γίνεται πόλη – κράτος και ταυτόχρονα γίνεται και το Παγκόσμιο οικονομικό κέντρο εξουσίας.

Στο ίδιο μέρος (γεωγραφικά) στεγάζεται εκτός από την τράπεζα της Αγγλίας και το Lloyd’s of London, το χρηματιστήριο του Λονδίνου, ΟΛΕΣ οι Αγγλικές τράπεζες, τα γραφεία 385 ξένων τραπεζών, καθώς και τα γραφεία70 Αμερικανικών τραπεζών, επιπλέον δε στεγάζει τα γραφεία της εφημερίδας Fleet Street και άλλων εκδοτικών μονοπωλίων.

Έχει δικά της δικαστήρια, δικούς της νόμους, δική της σημαία, και την δική της αστυνομία. Δεν ανήκει στο ευρύτερο Λονδίνο ά την Αγγλία ή την Βρετανική κοινοπολιτεία, δεν πληρώνει φόρους.

Είναι δε και το κέντρο (αρχηγείο) για τον παγκόσμιο Αγγλικό Ελευθεροτεκτονισμό (το τελευταίο σημειώστε το, θα το συναντήσουμε λίγο πιο κάτω), είναι δε και το αρχηγείο του παγκόσμιου καρτέλ χρημάτων, γνωστό σαν «το Στέμμα», αντίθετα λοιπόν με ότι πιστεύεται «Το Στέμμα» δεν είναι η Βασιλική οικογένεια ή ο Βρετανός μονάρχης, αλλά η ιδιωτική πόλης – κράτος το City του Λονδίνου (το οποίο είναι όπως είπαμε και πιο πάνω το αρχηγείο του παγκόσμιου Ελευθεροτεκτονισμού).

Το ίδιο VIDEO μας ενημερώνει ότι «έχει ένα συμβούλιο 12 μελών, μέσω του οποίου κυβερνούν την επιχείρηση υπό την επίβλεψη του Δημάρχου και ο οποίος αποκαλείται ο Λόρδος Δήμαρχος «Lord Mayor”, αυτός λοιπόν και το 12μελές υπηρετούν ως εγγυητές ή αντιπρόσωποι οι οποίοι εκπροσωπούν τις 13 πλέον ισχυρές και πλούσιες οικογένειες του πλανήτη.

Οι οικογένειες που διακρίνονται μέσα στις 13 είναι τέσσερις:

Α) Rothschild

Β) Warburg

Γ) Oppenheimer (εδώ θα προσπαθούσα να διακρίνω την σχέση αυτού του ονόματος με το άλλο ίδιο όνομα στην Αμερική και την σχέση του με την ατομική βόμβα και την – χωρίς δισταγμό – χρήση της στην Ιαπωνία ΜΟΝΟΝ και όχι πουθενά αλλού όπου θα ήταν και απόλυτα ίσως δικαιολογημένη).

Δ) Schiff

Αυτές λοιπόν και οι απόγονοί τους είναι που διοικούν «Το Στέμμα» του Λονδίνου.

Η επιχείρηση αυτή κατέχει τους τίτλους γης όλων των αποικιών (και ίσως όχι μόνον, αν κρίνουμε από την προσπάθειά τους να αποκτήσουν τους τίτλους γης της Ελλάδας) παγκόσμια όπως του Καναδά της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Το Βρετανικό κοινοβούλιο και ο Βρετανός πρωθυπουργός υπηρετούν την εταιρία σαν «βιτρίνα» την κρυφή δύναμη των οικογενειών που κυβερνούν τον πλανήτη.

Μέχρι αυτή την στιγμή ελπίζω να έχετε συγκλονιστεί αρκετά με αυτά τα γεγονότα δείτε τους εαυτούς σας (μας) στο παγκόσμιο αυτό σκηνικό (το οποίο είναι πολύ παλαιό), κρίνετε με πολύ προσοχή την σπουδή ορισμένων κύκλων εδώ στην Ελλάδα που θέλουν να βγάλουν με το ζόρι την Θρησκεία μας από την κοινωνία, κρίνετε με πολύ προσοχή την επιμονή του Κίσινγκερ (Αμερικανό-Εβραίος ελευθεροτέκτονας, υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ την δεκαετία 60-70) «Για να ησυχάσουμε από τους Έλληνες – οι οποίοι αποτελούν εμπόδιο στα σχέδιά μας στην Βαλκανική και γενικότερα στην μεσόγειο – πρέπει να ξεριζώσουμε από την κουλτούρα τους την ιστορία τους και την Θρησκεία τους».

Πρέπει να σκεφτούμε την θέση μας στις μέρες σκοταδισμού που έρχονται, είτε γιατί οι πολιτικοί μας άρχοντες είναι ΗΛΙΘΙΟΙ, είτε γιατί είναι Ελευθεροτέκτονες υπάλληλοι της εταιρίας «Το Στέμμα».

Η δεύτερη πόλις κράτος ιδρύθηκε επισήμως το 1982 στην Αμερική στην καρδιά της Ουάσιγκτον με το όνομα «Περιφέρεια της Columbia».

Είναι τοποθετημένη σε έκταση 10 τετραγωνικών μιλίων, η περιφέρεια αυτή έχει επίσης το δικό της ανεξάρτητο σύνταγμα και την δική της ανεξάρτητη σημαία.

Έχει δε σαν σύμβολο στο κέντρο της γεωγραφικής της έκτασης τον γνωστό οβελίσκο (μία πολύ υψηλή κολώνα η οποία καταλήγει σε μία μύτη.

Το σύνταγμα της περιφέρειας της Columbia λειτουργεί παρόμοια με τον Ρωμαϊκό τυραννικό νόμο, γνωστό ως Lex Fori. Ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το σύνταγμα των ΗΠΑ.

Όταν το Κογκρέσο πέρασε τον νόμο 1871 (act 1871) δημιούργησε μία ξεχωριστή εταιρική κυβέρνηση για την περιφέρεια της Columbia.

Ουσιαστικά η προδοτική αυτή πράξη επέτρεψε στην περιφέρεια της Columbia να δρα ως εταιρία ανεξάρτητα του συντάγματος των ΗΠΑ και των συμφερόντων των Αμερικανών πολιτών.

Η τρίτη πόλης – κράτος είναι το Βατικανό, γι αυτό τον τόπο δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά λόγια όλοι μας γνωρίζουμε την δύναμη που έχει αλλά και το ότι είναι πόλης – κράτος από αρχαιοτάτων ετών.

Εκείνο που δεν γνωρίζουμε όμως είναι ότι συμμετέχει στην τριάδα των πόλεων – κρατών οι οποίες κυβερνούν τον κόσμο, ο ρόλος της είναι η διαχείριση του ανθρώπινου παράγοντα παγκοσμίως (δια μέσου της Θρησκείας).

Αυτές λοιπόν οι τρείς πόλεις κράτη αν και γεωγραφικά αποκομμένες αποτελούν μία ενιαία αυτοκρατορία με το όνομα «Η Αυτοκρατορία της πόλης» “Empire of the City”.

Η σημαία της περιφέρειας της Columbia έχει δύο πολύ φαρδιές κόκκινες γραμμές στο κάτω μέρος και στο άνω μέρος έχει τρία κόκκινα άστρα τα οποία συμβολίζουν τις τρείς πόλεις – κράτη που έχουμε προαναφέρει και τα οποία μετέχουν στην αυτοκρατορία.

Αυτή λοιπόν η αυτοκρατορία ελέγχει τον πλανήτη οικονομικά μέσω της πόλης του Λονδίνου, στρατιωτικά μέσω της περιφέρειας της Columbia, και πνευματικά μέσω του Βατικανού.

Όμως αυτή η αυτοκρατορία έχει μία ακόμα ανάγκη την αποθήκευση του πλούτου της (των χρημάτων της, του χρυσού της) και με τρόπο τέτοιο που να μην ελέγχεται ποτέ και από κανέναν.

Στο σημείο αυτό έρχεται η ομολογία του Ελβετού τραπεζίτη (η οποία δόθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης Ρώσου δημοσιογράφου στην Μόσχα) να μας επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Πακτωλός χρημάτων για να πραγματοποιήσει η αυτοκρατορία τις αποφάσεις της.

Διαχείριση παντελώς αφανής, εδώ θα πρέπει να φέρουμε στην μνήμη μας κάποια πολύ γνωστά μας πρόσωπα της παγκόσμια πολιτικής σκηνής.

Γιάσερ Αραφάτ, Τάσος Παπαδόπουλος, Φιντέλ Κάστρο, Ούγκο Τσάβες, και πολλά άλλα όπως η απότομη και ξαφνική αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή ο οποίος χώθηκε στο καβούκι του και δεν μιλεί ανθρώπου, αλλά και πολλά άλλα ονόματα.

Ας ρίξουμε όμως και ένα βλέμμα στην προσπάθεια δημιουργίας ΕΟΖ στην Ελλάδα και να δούμε την σχέση τους με τα σχέδια των Κινέζων για την δημιουργία του μεγαλύτερου διαμετακομιστικού εμπορικού λιμανιού της Ευρώπης.

Ας είναι λοιπόν αυτό το κείμενο σημείο αναφοράς και πληροφόρησης για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα που θέλει να γνωρίζει τι γίνεται γύρω τους σε παγκόσμιο πολιτικό επίπεδο, και πως αυτό επηρεάζει την καθημερινότητά μας.

Βλέπουμε λοιπόν και κατανοούμε την δράση της εταιρίας «το Στέμμα», την σημασία και τον ρόλο του “City of London”, αλλά και τον ρόλο που διαδραματίζει το Βατικανό στην εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης, στην δημιουργία μιάς μεγάλης παγκόσμιας διακυβέρνησης από τους Rothschild με εργαλεία, τις πιο πάνω ΕΟΖ στο Λονδίνο, στην Αμερική (Κολούμπια), στην Ιταλία το Βατικανό, αλλά και τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζουν οι τράπεζες της Ελβετίας.

Οπότε φίλοι αναγνώστες θα πρέπει να λαμβάνουμε περισσότερο σοβαρά την θέση που ευαγγελίζεται ο κύριο ΓΑΠ για παγκόσμια διακυβέρνηση.

olympia

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.olympia.gr


The bondholder

Πήγα για πρώτη φόρα στην Κωνσταντινούπολη. Πήγα και στην Αγία Σοφία. Θα είναι και η τελευταία μέχρι να ελευθερωθεί η να πεθάνω.

Τι θλίψη.

Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, Δανιήλ: Αυτοί που πολέμησαν τον Χριστόδουλο σήμερα τον ακολουθούν ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_3230.html#ixzz2JNYVMBn1


Στην εκπομπή με τον Νίκο Μάνεση:

Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, Δανιήλ Με αφορμή τα 5 χρόνια από την απώλεια του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου:

«Αυτοί που πολέμησαν τον Χριστόδουλο σήμερα τον ακολουθούν» είπε στον Α 989 ο μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, Δανιήλ, αναφερόμενος στο γεγονός ότι, ενώ βγήκε το θρήσκευμα από την ταυτότητα, ο κ Κουράκης προτείνει να μπει στη φορολογική δήλωση ώστε να φορολογούνται οι χριστιανοί. Ο Σεβασμιότατος Δανιήλ συνέχισε λέγοντας: «Ο Μακαριστός ήταν προφητική προσωπικότητα, ο νους του εκάλπαζε. Εγνώριζα την αγάπη του για τη νεολαία, ήταν 30 και 40 χρόνια μπροστά από την εποχή του. Προσπάθησε να βοηθήσει την κοινωνία και την Εκκλησία μας να ανέβει λίγο ψηλότερα από εκεί που ήταν».

Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό

ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

SAMARAS-ERDOGAN
Στο Κατάρ πήγε ο κατοχικός πρωθυπουργός Αντωνάκης, τον… Ερντογάν συνάντησε! Τυχαία, λέει, πως ήταν συνάντηση, γιατί τα… μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν, στον ίδιο χρόνο, στον ίδιο τόπο, ακόμα και στο ίδιο ξενοδοχείο! Ε. αφού βρεθήκαμε, δεν τα κουβεντιάζουμε κιόλας, θα είπαν…
Η (προγραμματισμένη, για να μην κοροϊδευόμαστε…) συνάντηση κράτησε 40 λεπτά και ήταν… προκαταρκτική της επίσημης επίσκεψης του Αντωνάκη στη φωλιά του (γκρίζου) λύκου, στις αρχές Μαρτίου. Ο Ερντογάν δε δίστασε να παρέμβει με ωμό τρόπο στα εσωτερικά της Ελλάδος και να ευθύς εξ’ αρχής θέσει θέμα τζαμιού στην Αθήνα (στην οποία οι Τούρκοι υπήκοοι είναι ελάχιστοι…), ζητώντας μάλιστα να αναλάβει η Άγκυρα το κόστος οικοδόμησης του. «Υπήρχε και το θέμα του τζαμιού στην Αθήνα. Μας είπε πως το θέμα έχει εγκριθεί από το Κοινοβούλιο. Τους είπαμε πως δεν είναι ανάγκη να το χτίσετε εσείς, αν δώσετε την άδεια οικοδόμησης μπορούμε να το κάνουμε εμείς. Αρκεί να υπάρχει ένας χώρος προσευχής για τους μουσουλμάνους που πηγαίνουν στην Αθήνα», είπε στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση ο Ερντογάν. Είναι φανερό, πως οι Τουρκαλάδες κάνουν παιχνίδι με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που μπαίνουν σωρηδόν στην πατρίδα μας και εμφανίζονται ως προστάτες τους. Επίσης, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο «Αναντολού», «ο Ερντογάν έδωσε συμβουλές στον κ. Σαμαρά σχετικά με την ελευθερία λατρείας και τα ευαγή ιδρύματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, καθώς και για τα μέτρα που περιορίζουν την απόκτηση ακινήτων και το νόμο σχετικά με το διορισμό 240 δασκάλων για το μάθημα των θρησκευτικών στη μειονότητα». Άγνωστο τι απάντησε ο Αντωνάκης, στις «συμβουλές» του Τούρκου…

Λεφτά υπάρχουν: Μοίρασε λάπτοπ η βουλή στους βουλευτές ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_7004.html#ixzz2JNXrzcZWΜοίρασε λάπτοπ η βουλή στους βουλευτές


Λάπτοπ στους νεοεκλεγέντες βουλευτές για την υποστήριξη του κοινοβουλευτικού τους έργου μοίρασε η βουλή.Μα πως θα σπαταλούν τις ώρες τους στη Βουλή και θα παίρνουν τόσο κρίσιμες αποφάσεις χωρίς ούτε μία ταινιούλα; Απάνθρωπο!

Μπορεί ο κόσμος να υποφέρει και να πεινάει η Βουλή όμως για να υποστηρίξει το κοινοβουλευτικό έργο των βουλευτών τους μοίρασε λαπτοπ.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», το project δεν ήταν και τόσο καλά οργανωμένο, αφού ξέχασαν να δώσουν υπολογιστές σε ορισμένους βουλευτές, ανάμεσά τους και ένας του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνολικά πάντως η βουλή προμηθεύτηκε και μοίρασε 170 φορητούς υπολογιστές, ενώ θα ακολουθήσει η προμήθεια εκτυπωτών. Το κόστος κάθε λάπτοπ ανέρχεται σε 825 ευρώ, ενώ η συνολική δαπάνη φθάνει τα 140.250 ευρώ.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αντιδράσεις ορισμένων εκ των νεοεκλεγέντων βουλευτών όταν παρέλαβαν το «δώρο» τους. Έτσι, ένας βουλευτής, ζητούσε να τον πληροφορήσουν μέχρι πότε είχε περιθώριο να παραλάβει τον υπολογιστή προκειμένου να πετύχει... χρώμα της αρεσκείας του, ενώ έτερος συνάδελφος διαμαρτυρόταν επειδή το ολοκαίνουργιο λάπτοπ του δεν μπορούσε να παίξει ταινίες τεχνολογίας blue ray.
Ήθελε να διασκεδάσει το παιδί Τέλος, νέος βουλευτής, έβγαλε από το κουτί το λάπτοπ και πέταξε τη συσκευασία σε κάδο απορριμμάτων στο γκαράζ της βουλής. Για κακή του τύχη όμως, στο κουτί παρέμεινε το τροφοδοτικό του υπολογιστή...
Λεφτά για πέταμα που λέει και ο ελληνικός λαός...
Κάποιοι πεινούν κύριοι, κάποιοι δίνουν τον αγώνα της επιβίωσης και εσείς κοιτάτε χρώματα και blu ray για τα λάπτοπ;
Έχετε χάσει τελείως την επαφή σας με την πραγματικότητα;
lesvospost.com      

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

TSIPRAS
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην τηλεόραση της ΝΕΤ και στην εκπομπή της Έλλης Στάη, φορώντας ένα ροζ πουκάμισο, έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA. Αναφερόμενος στην επίσκεψή του σε Γερμανία και Αμερική, είπε ότι θα συμμαχήσει και με τον… διάβολο, για να… σώσει την Ελλάδα. Και βέβαια, ο… χαριτωμένος leader δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι… «δολοφονεί καθημερινά». Όμως, εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο ολοκλήρωσε τη συνέντευξη. Κοίταξε στα μάτια την Έλλη Στάη και με ύφος δραματικό της είπε επί λέξει: «Αν βγω κι εγώ αναξιόπιστος, τότε την επόμενη φορά θα μιλάτε με τον Μιχαλολιάκο κυρία Στάη και δε σας το εύχομαι αυτό». Προφανώς του ξέφυγε, αλλά είπε και μια μεγάλη αλήθεια! Μια μεταφορική εικόνα από το (καθόλου μακρινό) μέλλον…http://ethnikismos.net

Αυτός είναι ο κομμουνισμός: Σκοτώνουν και τρώνε τα παιδιά τους στην Βόρειο Κορέα - Απίστευτη η πείνα!!! (Γιατί δεν πας να μείνεις εκεί κνιτάκο;;;) ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_5509.html#ixzz2JNXX1Lrf- Independent, Sunday Times και άλλες εφημερίδες επικαλούνται σοκαριστικές μαρτυρίες 
- Τα περιστατικά κανιβαλισμού στην Βόρεια Κορέα δεν είναι ένα και δυο αλλά δεκάδες 
- Φόβοι ότι το φαινόμενο αυτό θα εξαπλωθεί 
- 10.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει από την πείνα μέσα σε λίγους μήνες 
- Απίστευτες ιστορίες .

Αν αληθεύουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, τότε μιλάμε για επιδημία κανιβαλισμού στην Βόρεια Κορέα. Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας είναι η αλήθεια ότι δεν αφήνει εύκολα να βγουν προς τα έξω ειδήσεις που θα πλήξουν την εικόνα του. Δεν πάει πολύς καιρός που οι εικόνες από τον οδυρμό των κατοίκων αυτής της χώρας για τον θάνατο του ηγέτη της έκαναν τον γύρο του κόσμου, με μια υποσημείωση. Όποιος δεν θρηνούσε αρκετά το πλήρωνε ακόμα και με φυλάκιση....

 Ο λαός της Βόρειας Κορέας πεινάει. Είναι όμως η πείνα του τόσο μεγάλη ώστε στην κυριολεξία να τρώει τα παιδιά του; Όπως γράφει η εφημερίδα Independent, ένας άνδρας καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε γιατί σκότωσε τα δύο παιδιά του για να τα φάει! Επίσης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ένας ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του για να το φάει! Ο λιμός που πλήττει αρκετές επαρχίες της χώρας έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής 10.000 άτομα και εκφράζονται φόβοι για διάδοση του κανιβαλισμού! Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το πρακτορείο ειδήσεων Asia Press αναδημοσιεύονται και από τους Κυριακάτικους Times. Πολλοί θεωρούν ότι όλα αυτά συμβαίνουν και εξαιτίας των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στην Βόρεια Κορέα για τις πυραυλικές δοκιμές, κυρώσεις που έχουν καταδικάσει τον λαό της χώρας να λιμοκτονεί.

 Σύμφωνα με το newsit,οι πληροφορίες θεωρούνται αξιόπιστες αφού το συγκεκριμένο πρακτορείο ειδήσεων έχει "στρατολογήσει" πολίτες της Βόρειας Κορέας οι οποίοι μεταδίδουν πληροφορίες από την καρδιά του καθεστώτος. Η Βόρεια Κορέα δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε και έχει διαψεύσει τις πληροφορίες 10.000 νεκρούς από την πείνα. Σκότωσε τα δυο του παιδιά για να τα φάει Ο Ζίρο Ισιμάρου από το πρακτορείο Asia Press περιγράφει: "H γυναίκα του έλειπε στην δουλειά της. Τότε εκείνος σκότωσε την μεγάλη τους κόρη και επειδή ο γιος του τον είδε, τον σκότωσε και αυτόν. Όταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι της πρόσφερε τα παιδιά τους μαγειρεμένα και της είπε: "Εχουμε να φάμε κρέας". Ομως, η γυναίκα του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Τότε οι αρχές ανακάλυψαν μέρος των σορών των δυο παιδιών πίσω από το φράχτη."

 Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι μαρτυρίες για περιστατικά κανιβαλισμού δεν έχουν τελειωμό! Είναι το περιστατικό του παππού που ξέθαψε το εγγόνι του για να το φάει, όπως και το περιστατικό σε χωριό της επαρχίας Τσονγκτάν όπου ένας πατέρας έβρασε το παιδί του και το έφαγε.

πηγή http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2013/01/blog-post_2149.html

Ο ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ… ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ!

DIAMANTO
Το παιδί το… παρεξήγησαν. Έκοψαν κι έραψαν τις δηλώσεις του για τον στόχο των κόκκινων τρομοκρατών, το Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου. Και δεν κατανόησαν ότι οι γιάφκες των αναρχοκομμουνιστών είναι «πολιτιστικά κέντρα στα οποία γίνονται μαθήματα ζωγραφικής». Δεν είναι φιλοτρομοκράτης, είναι… κάργα δημοκράτης ο αναρχοαυτόνομος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ! Κι απεχθάνεται τη βία, την τρομοκρατία και τα καλασνίκοφ. Ωστόσο, προεκλογικά, σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Δίκτυο» της Καστοριάς (εκλογικής του περιφέρειας) φορούσε προκλητικά και επιδεικτικά μια μπλούζα που εικόνιζε ένα καλασνίκοφ, ενώ αναγράφονταν και τα αρχικά του όπλου: ΑΚ-47. Τυχαίο; Δε νομίζω!http://ethnikismos.net

Αίγυπτος: 15 χρόνια φυλάκιση, γιατί έγιναν ΧριστιανοίΠοινικό δικαστήριο της Αιγύπτου καταδίκασε μια μητέρα και τα επτά παιδιά της στην πόλη Beni Suef, σε 15 χρόνια φυλάκιση επειδή εγκατέλειψαν το Ισλάμ και ασπάστηκαν το Χριστιανισμό. Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης επτά άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση με πέντε χρόνια φυλάκιση.
Η Nadia Mohamed Ali προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ ενώ ήταν χριστιανή πριν από 23 χρόνια, όταν παντρεύτηκε τον Mohamed Abde-Wahhab Mustafa. Μετά το θάνατό του, σχεδίαζε να επιστρέψει πίσω στο χριστιανισμό, μαζί με την οικογένειά της.
Η οικογένεια προσπάθησε να πάρει νέα δελτία ταυτότητας το 2004. Η Ali και οι γιοι της ήρθαν σε επαφή με επτά υπαλλήλους προκειμένου να αλλάξουν τα ονόματά τους στις ταυτότητες τους υιοθετώντας χριστιανικά ονόματα, καθώς και την αλλαγή του τόπου κατοικίας τους.
Ένας από τους γιους της, συνελήφθη στην έδρα του Κέντρου Πληροφόρησης δύο χρόνια αργότερα, όταν η αστυνομία παρατήρησε ότι είχε αλλάξει το όνομά του, και ο ίδιος ομολόγησε ότι τα έγγραφα αυτά τα είχαν αλλάξει παράνομα.
Υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων λένε ότι αυτή την περίπτωση είναι ένα σημάδι του πως έχουν τα πράγματα με το νέο σύνταγμα προέδρου Mohammed Morsi.
Σύμφωνα με το Fox News, θρησκευτικές μεταστροφές, όπως αυτή της Νάντια ήταν κάτι κοινό στο παρελθόν, λέει ο Samuel Tadros, ένας ερευνητής στο Hudson Institute’s Center for Religious Freedom. Ωστόσο, το νέο Σύνταγμα της Αιγύπτου που βασίζεται στην Σαρία είναι μια πραγματική καταστροφή όσον αφορά τις θρησκευτικές ελευθερίες.”
“Τέτοιες περιπτώσεις θα αυξηθούν στο μέλλον,” δήλωσε ο Tadros. “Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να επιστρέψουν στο χριστιανισμό.”
Διαδεχόμενος τον κοσμικό τρόπο διακυβέρνησης του Χόσνι Μουμπάρακ, ο οποίος βρίσκεται τώρα στη φυλακή, ο Morsi εξελέγη τον περασμένο Ιούνιο, και από τότε έχει ωθήσει το νέο σύνταγμα.
Κοσμικές και φιλελεύθερες ομάδες, καθώς και οι Κόπτες Χριστιανοί, περίπου το 10 τοις εκατό του πληθυσμού της Αιγύπτου, έχουν αντιταχθεί για το σύνταγμα και διαμαρτυρήθηκαν κατά τη στιγμή που πέρασε, λόγω του ότι συνδέει τον βασιζόμενο στη Σαρία νόμο με την πολιτική.
«Τώρα που ο νόμο της Σαρία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του νέου συντάγματος της Αιγύπτου, οι Χριστιανοί σε αυτή τη χώρα βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο από ποτέ», ανέφερ στο FoxNews ο Jordan Sekulow, εκτελεστικός διευθυντής του Αμερικανικού Κέντρου για το Νόμο και τη Δικαιοσύνη (American Center for Law and Justice).
“Αυτό είναι μια άλλη τραγική υπόθεση που υπογραμμίζει το αυξανόμενο πρόβλημα της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας στον μουσουλμανικό κόσμο,” πρόσθεσε ο Sekulow. “Το να επιβληθεί ποινή φυλάκισης σε μια οικογένεια, λόγω της χριστιανικής της πίστης αποκαλύπτει την πραγματική, δυστυχώς, ατζέντα αυτής της νέας κυβέρνησης: η Αίγυπτος δεν έχει κανένα σεβασμό για το διεθνές δίκαιο και τις θρησκευτικές ελευθερίες.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ»

LEVY
Πήγε στις ΗΠΑ, ο Τσίπρας και η κουστωδία του, προσκύνησε τους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ και το αμερικανικό κατεστημένο, και επέστρεψε στη βάση του. Πως βρέθηκε ο Τσίπρας στην Αμέρικα; Επισήμως τον προσκάλεσαν τα Ινστιτούτα Brookings και Levy. Δείτε, όμως, τι ρόλο παίζει το Ινστιτούτο Λεβί, σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση συνιστώσας του συνονθυλεύματος (από δημοσίευμα του καθεστωτικού «Βηματοδότη»):
«Σας είναι ήδη γνωστό ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο κ. Αλ. Τσίπρας μίλησε σε εκδήλωση για την ελληνική οικονομία που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και το Ινστιτούτο Λεβί. Αυτό που ενδεχομένως δεν σας είναι γνωστό, είναι ότι λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2012, η Αυτόνομη Παρέμβαση, η οποία είναι μία από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε η ΓΣΕΕ με το Ινστιτούτο Λεβί. «Το συγκεκριμένο Ινστιτούτο ανήκει στο δίκτυο των φορέων που συνεργάζονται στενά με το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ» ανέφερε η συγκεκριμένη ανακοίνωση καλώντας τη ΓΣΕΕ να ανακαλέσει τη συνεργασία του. Αναρωτιέμαι πώς σχολιάζει τώρα η συγκεκριμένη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ την εμφάνιση του αρχηγού της σε μια εκδήλωση του Ινστιτούτου Λεβί. Άραγε διατηρεί τις ίδιες απόψεις;»

ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_9117.html#ixzz2JNWnOZVfΔεν γνωρίζουμε αν ισχύουν όσα αναφέρει το παρακάτω άρθρο. Όμως, όποιοι αυτές τις ώρες του θανάτου ενός ανθρώπου προσπαθεί είτε να εμποδίσουν την κηδεία του (!!!), είτε να την εκμεταλλευτούν πολιτικά, απλά είναι ΑΛΗΤΕΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Παρασκήνιο: Η ΝΔ, η Χ.Α. και η κηδεία του Ντερτιλή


Ένα απίστευτο παρασκήνιο εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες και ουσιαστικά από το απόγευμα της Δευτέρας, οπότε και δημοσιοποιήθηκε ο θάνατος του τελευταίου «σκληρού» της χούντας Νίκου Ντερτιλή που άφησε την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού σε ηλικία 92 ετών.
Στο παρασκήνιο αυτό έχουν συμμετοχή νεοδημοκρατικά στελέχη, ο ηγετικός κύκλος της Χρυσής Αυγής και βέβαια οι τελευταίοι – ελάχιστοι – φίλοι του θανόντος.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr αμέσως μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του Ντερτιλή στη Νέα Δημοκρατία, στελέχη της Συγγρού έκαναν σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι η εξόδιος ακολουθία δεν πρέπει, επ' ουδενί λόγω, να ψαλεί σε κεντρική αθηναϊκή εκκλησία. Η λογική της σκέψης αυτής ήταν ότι για τους εναπομείναντες χουντικούς ο Νικόλαος Ντερτιλής είναι ένα σύμβολο διαρκούς αντίθεσης με το «μεταπολιτευτικό καθεστώς», όπως το αποκαλούν.
Ο νεοδημοκρατικός... φόβος
Και ως εκ τούτου θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει πολιτική εκμετάλλευση όχι τόσο προς όφελος μιας πολιτικής παράταξης αλλά για την υστεροφημία των συντελεστών της «επανάστασης της 21ης Απριλίου 1967» και όλων όσων «υγιών» θεωρούν οι συγκεκριμένοι κύκλοι ότι εκπροσωπεί αυτή.

ΓΙΑ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

ASTYNOMIA
Προχθές, αναφερθήκαμε στο μαύρο χάλι των περιπολικών της Αστυνομίας («Χάρβαλα τα περιπολικά – Κινδυνεύουν ζωές»), με αφορμή δύο περιστατικά που έλαβαν χώρα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.
Όπως φαίνεται, όμως, το πρόβλημα είναι πανελλαδικό. Έτσι, με αφορμή ανάλογα περιστατικά που συνέβησαν στα Χανιά, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το θέμα «του πλημμελούς τεχνικού ελέγχου και συντήρησης των υπηρεσιακών οχημάτων» της ΕΛ.ΑΣ.
«Το ζήτημα του πλημμελούς τεχνικού ελέγχου και συντήρησης των υπηρεσιακών οχημάτων έχει αναδειχθεί κατ’ επανάληψη από την Ομοσπονδία μας και τα πρωτοβάθμια σωματεία, με αναφορές προς την αρμόδια Φυσική και Πολιτική Ηγεσία, τις οποίες σας επισυνάπτουμε. Όπως προκύπτει από τα διδάγματα της κοινής πείρας, η πλημμελής συντήρηση των οχημάτων δύναται να οδηγήσει αιτιωδώς στην τέλεση εξ αμελείας αξιόποινων πράξεων. Είναι προτιμότερη η εκ των προτέρων ενεργοποίηση όλων των συναρμόδιων για τη συντήρηση των υπηρεσιακών οχημάτων φορέων, για την πρόληψη τυχόν ατυχημάτων και τη διαφύλαξη της ασφάλειας, τόσο του αστυνομικού προσωπικού όσο και των πολιτών, από την εκ των υστέρων αναζήτηση των κατά περίπτωση τυχόν ποινικών ευθυνών».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...