Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Καταδικάζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε λουκέταΚαταδικάζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε λουκέτα
Είναι πανθομολογούμενο ότι οι μικρομεσαίοι ελεύθεροι επαγγελματίες υπήρξαν η ατμομηχανή (ή άλλως τα «υποζύγια») της ελληνικής οικονομίας κατά τη μεταπολίτευση. Άνθρωποι σκληρά εργαζόμενοι, κέρδιζαν το ψωμί τους με αξιοπρέπεια και με τον τίμιο ιδρώτα τους. Δεν ζήτησαν χάρη από κανέναν και δεν ήταν κρατικοδίαιτοι.
Με το άρθρο 25 του ν. 3846/2010, η τότε Κυβέρνηση Παπανδρέου υποχρέωσε μεγάλο αριθμό ελεύθερων επαγγελματιών που ασκούν τη δραστηριότητά τους σε περιοχές κάτω των 2000 κατοίκων (ή 1000 στους έξι νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας, Αχαΐας και Θεσσαλονίκης ή σε νησιά κάτω των 3.100 κατοίκων) και υπάγονταν μέχρι τότε στην ασφάλιση του Ο.Γ.Α., να ασφαλιστεί στον Ο.Α.Ε.Ε. Με δεδομένο το αυξημένο κόστος ασφάλισης στον Ο.Α.Ε.Ε. (πρώην Τ.Ε.Β.Ε.) και την κάθετη πτώση των εσόδων τους (μέχρι του σημείου του μηδενισμού για ορισμένους), αυτή η ρύθμιση καταδικάζει ουσιαστικά σε επαγγελματικό αφανισμό πολλούς εξ αυτών.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΔΕΣ - Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

IMIA: "Έτσι κάναμε την επιχείρηση". Τούρκος υπαξιωματικός αποκαλύπτει


Κι έναν υπαξιωματικό που είχε συμμετοχή στην επιχείρηση των Τούρκων στα Ίμια, εντόπισαν τα τουρκικά ΜΜΕ. Η εφημερίδα Askerhaber παρουσιάζει την συνέντευξή του,στην οποία περιγράφει πως έγινε η επιχείρηση.
Η μετάφραση του κειμένου έγινε από τα tourkikanea.gr
“O υπαξιωματικός Τσαλισκάν που σε συνεργασία με τους φυλακισμένους αξιωματικούς έστησαν σημαία στα Ίμια, περιγράφει.

Ο Χακάν Τσαλισκάν μέλος της ομάδας ειδικών δυνάμεων SAT η οποία έστησε την τουρκική σημαία στα Ίμια, κατά την κρίση που έφερε Τουρκία και Ελλάδα στο χείλος του πολέμου, κατά την 17η επέτειο περιέγραψε στην εφημερίδα Μιλλιέτ την επιχείρηση.
Ο Τσαλισκάν που εργάζεται διασφαλίζοντας ασφάλεια για πλοία στον κόλπο του Άντεν περιέγραψε τα εξής :
¨Μόλις λάβαμε εντολή κινητοποιηθήκαμε σε δύο ομάδες. Κάθε πλευρά μας ήταν γεμάτη από ελληνικά πλοία. Για κάποιο διάστημα πριν κινηθούμε, λάβαμε θέσεις. Αρχίσαμε να περπατάμε με τα χέρια μας στην σκανδάλη. Καταλάβαμε τον λόφο όπου βρισκόταν ανηρτημένη η ελληνική σημαία¨.

¨ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ¨
Ο Τσαλισκάν έγραψε επίσης μια επιστολή προς την κοινή γνώμη.
Ο Τσαλισκάν αναφέρει πως τα Ίμια ήταν μια μικρή αποστολή για τα μέλη των SAT, και εστιάζει στην ¨περήφανη στάση¨ των πολιτικών ηγετών της περιόδου εκείνης.

¨Σήμερα είναι η 17η επέτειος από την επιχείρηση βραχονησίδων Ίμια που πραγματοποιήθηκε το 1996. Παρά το ότι εκείνη η μέρα παραμένει στην μνήμη μας σαν να ήταν χτες, στην πραγματικότητα αφορά μια εποχή που έκλεισε και ίσως δεν θα ξαναδούμε ποτέ πια.
Η επιχείρηση μπορεί να σχολιαστεί από πολλές πλευρές.

Βλέποντας την με το μάτι της SAT, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να μεγαλοποιείται, διότι μπροστά στις δυνατότητες, τα χαρακτηριστικά και σε αυτά που μπορεί να κάνει η Διοίκηση της Ομάδας SAT,
επρόκειτο για μια πολύ απλή και εύκολη δουλειά. Μπορούμε να πούμε πως έχουν εκπαιδευτεί για πολύ πιο δύσκολα καθήκοντα και ότι όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα είναι έτοιμοι να αναλάβουν κάθε είδους αποστολή. Επίσης είναι σωστό να αναφέρουμε πως στην επιτυχία της επιχείρησης πέρα από τα ένδοξα μέλη της SAT, σημαντική ήταν η σημασία και η συμβολή του πολύ μεγαλύτερου προσωπικού, που περίμεναν έτοιμοι σε αέρα (με αερόστατα και ελικόπτερα), κάτω από το νερό και πάνω από το νερό.

Δεν είναι σωστό να χρεώσουμε την επιτυχία της επιχείρησης μόνο στα μέλη της ομάδας των SAT. Πέρα από τους SAT που μετείχαν στην επιχείρηση δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα πολλά στοιχεία κολυμβητών, ιπτάμενων και δυτών του Πολεμικού Ναυτικού. Η επιτυχία επήλθε μέσα από την από κοινού και συντονισμένη εργασία όλων αυτών των στοιχείων.
Εξετάζοντας τις επιπτώσεις της επιχείρησης βλέπουμε πως οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δίχως να ρίξουν ούτε μια σφαίρα, ανέτρεψαν τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου τους.
¨Υπήρξαν πίσω μας πολιτικοί που μας στήριξαν¨
Αλλά το πιο σημαντικό από αυτά ήταν το εξής:
Η τότε ηγεσία της Τουρκικής Δημοκρατίας έδειξε με αποφασιστικότητα πως (είτε σας αρέσει είτε όχι) ακόμη και αν πρόκειται για μια γυμνή βραχονησίδα, ή ακόμη και για μια χούφτα γης, δεν πρόκειται να την παραχωρήσει δίχως να πολεμήσει (παρά τις ΗΠΑ και την Ε.Ε.).
Ένα άλλο σημείο είναι πως η τότε ηγεσία επιδεικνύοντας την αποφασιστικότητα της για προστασία του εδάφους έδειξε και την εμπιστοσύνη της προς τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και το Γενικό Επιτελείο, και αυτό με τη σειρά του την εξέφρασε προς το Τουρκικό πoλεμικό Ναυτικό και το πολεμικό του στοιχείο την ομάδα SAT.
……….¨
Χακάν Τσαλισκάν
Askerhaber

“Μαύρη διεθνή των νεοναζί” ανακάλυψαν οι ψευταράδες της “Εφημερίδας των Συντακτών”
Νέα φουρνιά ψεμάτων από τα ''ορφανά του Μάρξ'' εναντίον της Χρυσής Αυγής
Στην σημερινή της έκδοση το ''νόθο'' δημιούργημα της πάλαι ποτέ ''Ελευθεροτυπίας'', δηλαδή η ''Εφημερίδα των συντακτών'', έχει καταχωρημένο ένα ακόμη δημοσίευμα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τίτλος του κειμένου ''Η Μαύρη Διεθνής του Μιχαλολιάκου'' και υπότιτλος ''ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''. Συντάκτης του εν λόγω κατασκευάσματος είναι ο γνωστός, για την λυσσαλέα εμπάθεια εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, Δημήτρης Ψαρράς, μέλος της γνωστής θλιβερής παρεούλας του ''Ιού'', η οποία με τα κατάπτυστα, ανθελληνικά και παραληρηματικά της άρθρα προκαλεί συναισθήματα μεταξύ γέλωτα και αηδίας. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, κλασσική περίπτωση ''ορφανού του Μαρξ'' χωρίς καμία ευοίωνη προοπτική, οφείλει πολλά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ασχολούμενος, αρνητικά, με εμάς βγάζει το ψωμί του, χρόνια τώρα.
Το πρόσφατο συγγραφικό του πόνημα, μια συρραφή των όσων έχει γράψει η παρεούλα του ''Ιού'' όλα αυτά τα χρόνια γαρνιρισμένη με πρόσφατα ''στοιχεία'', αποθεώθηκε απ' όλες τις πτυχές και πτέρυγες του καθεστωτικού Τύπου (''Βήμα'', ''Έθνος'', ''Καθημερινή'' κ.λπ.) αποδεικνύοντας τον συστημικό του χαρακτήρα. Πρέπει, καταρχάς, να διευκρινιστεί κάτι, το οποίο έχει τονιστεί ξανά στο παρελθόν σε σχέση με τον συγκεκριμένο τύπο και τους λοιπούς της παρεούλας του. Δεν επιθυμούμε διάλογο με την ''κλίκα'' του. Διάλογο κάνουμε όταν σεβόμαστε κάποιον και όταν θέλουμε να τον πείσουμε για την ορθότητα των απόψεων μας. Και τον Ψαρρά (όπως και την λοιπή κομπανία) ούτε τον σεβόμαστε, ούτε θέλουμε να τον πείσουμε για οτιδήποτε. Είναι ένα άτομο ποτισμένο με μίσος για καθετί το Ελληνικό και είναι λογικό, εκ τούτου, να μισεί και τον Ιδεολογικό πολιτικό φορέα που προασπίζει την Ελληνικότητα. Στο σημερινό του πόνημα ο Ψαρράς ''ανακαλύπτει'' την υποτιθέμενη Μαύρη Διεθνή, στην οποία προΐσταται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είναι τόσο ''έγκυρος'' στα λεγόμενά του, ώστε σε κάποιο σημείο λέει τα εξής, αναφερόμενος σε υποτιθέμενες ''επαφές ηγετικών στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με πολύ γνωστούς Γερμανούς νεοναζί'', όπως χαρακτηριστικά γράφει: «Στη δικογραφία καταγράφεται επίσκεψη του Νικολάου Μιχαλολιάκου στο σπίτι ενός από τους γνωστότερους Γερμανούς νεοναζί, του Τόρστεν Χάιζε. Η επίσκεψη

Απόδειξη πατριωτισμού από τους Πομάκους της Θράκης!


Για μια ακόμη φορά, οι Έλληνες Πομάκοι της Θράκης, μας κάνουν όλους περήφανους με τη στάση τους και τη αγάπη τους για την κοινή μας πατρίδα. Όπως διβάσαμε από στο «ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ» ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων με ανακοίνωση του εκφράζει την ικανοποίηση του για την τροποποίηση του νόμου 3536/2007 και ειδικότερα την αλλαγή του καθεστώτος διορισμού ιμάμηδων, κατηγορώντας τη Τουρκία για προσπάθεια «καπελώματος» της μουσουλμανικής μειονότητας.Η σχετική ανακοίνωση-καταπέλτης για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Άγκυρας, ευχόμενοι να συνοδεύσουν κάποια στιγμή τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου θα βοηθηθούν αποτελεσματικά να θέσουν σε ευρωπαϊκό – τουλάχιστον – επίπεδο την καταπίεση που υφίστανται από τους μηχανισμούς του τουρκικού προξενείου:
«Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων χαιρετίζει την τροποποίηση του νόμου 3536/2007 αναφορικά με το διορισμό των μουσουλμάνων ιεροδιδασκάλων (ιμάμηδων). Συγχαίρουμε όλους τους βουλευτές που δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και στους εκβιασμούς.
Η ψήφιση της τροποποίησης συμβάλλει τα μέγιστα στην ισονομία και ισοπολιτεία μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων. Οι διαδικασίες αυτές αποτελούν εσωτερικό ζήτημα της Ελληνικής Δημοκρατίας και δεν έχει κανένα δικαίωμα να αναμιγνύεται η Τουρκία ή άλλος ξένος παράγοντας. Το ζήτημα δεν σχετίζεται με κανένα τρόπο, νομικό ή ιστορικό με την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.
Εάν η Τουρκία επιθυμεί εκλογή μουφτήδων ή ιμάμηδων θα πρέπει να δώσει η ίδια το παράδειγμα και να εφαρμόσει τις εκλογές στην επικράτειά της. Άλλωστε η εκλογή ιερωμένων αντίκειται στον ίδιο τον ισλαμικό νόμο καθώς θα σπείρει μίσος, διχόνοια και ανταγωνισμό ανάμεσα στους πιστούς.
Η απαίτηση της Τουρκίας για εκλογές έχει καθαρά πολιτικές σκοπιμότητες οι οποίες στρέφονται τόσο κατά της κυριαρχίας της Ελλάδας στην ελληνική Θράκη όσο και κατά των μουσουλμανικών πληθυσμών της Θράκης, τους οποίους προσπαθεί να χειραγωγήσει και να τους στρέψει κατά της πατρίδας τους, της Ελλάδας».
ΠΗΓΗ: «ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ»

Μετά την απόπειρα δολοφονίας ήρθε η ληστεία! Το δράμα του Στρατούλη συγκλονίζει το πανελλήνιο...Θύμα πορτοφολά έπεσε ο βουλευτής του Σύριζα Στρατούλης διερχόμενος το Σάββατο από τη Φθιώτιδα. Ας σημειωθεί ότι μεγάλη συμμορία ρομά εξ Αλβανίας, που διαπράττει ανάλογες αγαθοεργίες, δρα στην περιοχή. Ο σύντροφος Στρατούλης είχε σταματήσει για καφέ στα Καμένα Βούρλα και σύμφωνα με πληροφορίες οι αχάριστοι αλβανοί ρομά - ενώ γνώριζαν ότι αυτός ο άνθρωπος αγωνίζεται νυχθημερόν για τα δικαιώματά τους - του έκλεψαν το πορτοφόλι.
Ο Στρατούλης, καθώς απολάμβανε το καφεδάκι του έβγαλε το παλτό και το ακούμπησε στην πλάτη της καρέκλας. Δυστυχώς όμως όταν αναζήτησε το πορτοφόλι του για να πληρώσει αυτό είχε κάνει φτερά. Ο βουλευτής σηκώθηκε αναστατωμένος και άρχισε να φωνάζει ‘’Στρατούλης με κλέβει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ‘’ και αμέσως έτρεξαν οι θαμώνες της καφετέριας να τον βοηθήσουν.

Μηχανή του χρόνου | Η άλωση της Κωνσταντινούπολης

Αλβανία: Η Ελλάδα προβαίνει σε ταυτοποιήσεις των νεκρών στρατιωτών της


Με βάση τη συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας για την «έρευνα, εκταφή, ταυτοποίηση και ταφή των νεκρών στρατιωτών στον πόλεμο στην Αλβανία κατά τη διάρκεια του ελληνο-ιταλικού πολέμου 1940-41»,άρχισε η διαδικασία εκταφής σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες.

 
Η «Gazeta Shqiptare» δημοσίευσε,χθες ,σχετική επιστολή του Υπουργείου Άμυνας προς το υπουργείο Εσωτερικών στο οποίο ενημερώνει ότι το έργο της έρευνας και της εκταφής θα ξεκινήσει στους νομούς Κορυτσάς, Αργυροκάστρου αλλά και στις πόλεις Αργυρόκαστρο, Κορυτσά, Καλυβάς,Τεπελένι καθώς και στις γύρω περιοχές.
«Για την έγκριση έναρξης των εργασιών σε αυτά τα σημεία θα ζητηθεί άδεια από τις κεντρικές και τοπικές αρχές,ανάλογα με την περίπτωση και την ιεραρχία –Δήμαρχο, Κοινοτάρχη, Θρησκευτική Κοινότητα- τμήμα πολιτιστικής κληρονομιάς, με βάση την επιστολή του Υπουργείου Άμυνας η οποία εστάλη και στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο Τουρισμού.
Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας είχε ζητήσει την άδεια για έρευνα σε 696 διαφορετικές τοποθεσίες στην Αλβανία,κυρίως σε χωριά και πόλεις της νότιας Αλβανίας, για τους Έλληνες στρατιώτες που εισέβαλαν κατά το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.
Αυτό είχε ζητήσει πριν από δύο μήνες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Καράμπελας.
Είπε ότι η έρευνα για τα οστά των στρατιωτών θα γίνει αρχικά σε 6 τοποθεσίες και κατόπιν η έρευνα θα επεκταθεί σε 696 διαφορετικές τοποθεσίες οι οποίες έχουν χαρτογραφηθεί κατά τη συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών που υπεγράφη το Φεβρουάριο του 2009.
Η εν λόγω συμφωνία υπεγράφη από τις δύο χώρες το 2009 όταν αποφασίστηκε να δημιουργηθούν δύο νεκροταφεία, ένα στο Αργυρόκαστρο, στο Βουλιαράτη και ένα στοKosinë Bazaar.
Η συμφωνία πέρασε από την αλβανική Βουλή μόνο με δύο ψήφους κατά, ψήφοι από το κόμμα των αλβανοτσάμηδων–PDIU, όπου ο πρόεδρος του χαρακτήρισε ως «απαράδεκτη’ τη νομιμοποίηση κάποιων τάφων που έγιναν για «στρατιώτες εισβολής».
--
 

Σφάχτηκαν αφγανοί με γεωργιανούς στην Ομόνοια για τα ναρκωτικά - Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίεςΣφάχτηκαν αφγανοί με γεωργιανούς στην Ομόνοια για τα ναρκωτικά - Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες
Φυλετικές μάχες στο κέντρο της Αθήνας.
Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τη νύχτα στην περιοχή της Ομόνοιας. Βγήκαν μαχαίρια μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών που λυμαίνονται το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας και ένας από αυτούς βρήκε άγριο θάνατο στη μέση του δρόμου. Τα ακριβή αίτια δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αλλά προφανώς πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για το ποιος θα κυριαρχήσει στις πιάτσες του αργού θανάτου. Οι  δυο ομάδες αλλοδαπών άρχισαν να συμπλέκονται στη γωνία των οδών Σωκράτους και Ξούθου. Βγήκαν μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας από τους αλλοδαπούς που έπαιρναν μέρος στη συμπλοκή. Ένας 28χρονος από το Αφγανιστάν δέχθηκε χτύπημα και μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο πέθανε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα 47χρονο Γεωργιανό ως δράστη της ανθρωποκτονίας.
Αυτά τα εγκλήματα το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, με την βοήθεια των αριστεριστών του Σύριζα, τα βαφτίζει ''ρατσιστικά'' (από Έλληνες). Εν συνεχεία ο Σύριζα τα κάνει σημαία εντός και εκτός Ελλάδος, με τον κάθε επίτροπο να μιλάει για κακούς Έλληνες ρατσιστές, ενώ η βία και οι δολοφονίες προέρχονται από λαθρομετανάστες σε λαθρομετανάστες.
Ακόμη μια φορά δικαιώνεται πλήρως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κάνει συνέχεια λόγο για απουσία της αστυνομίας  στο κέντρο των Αθηνών με την πολυδιαφημιζόμενη επιχείρηση του Ξένιου Δία να αποδεικνύεται ένα επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης.  Εν τω μεταξύ έχει ήδη ξεκινήσει η λειτουργία των δύο τμημάτων και των 68 γραφείων αντιμετώπισης της ρατσιστικής βίας με 200 και πλέον αστυνομικούς οι οποίοι εγκαταλείψαν σε μια περίοδο αυξημένης εγκληματικότητας το πεδίο δράσης τους, για να απασχοληθούν σε μια νεφελώδους και άνευ αντικειμένου λειτουργίας υπηρεσία. Ρωτάμε ρητορικά φυσικά τον υπουργό Προ-Πο Δένδια:  Θα στείλει το υπουργείο τη νέα υπηρεσία για την πάταξη των ρατσιστικών εγκλημάτων για να επιληφθεί της υποθέσεως, ή μήπως δεν θεωρούνται ρατσιστικά τα εγκλήματα που διαπράττουν αλλοδαποί ;


Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των αγροτών, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα.

Η ομόφωνη απόφαση περιλαμβάνει συμβολικούς αποκλεισμούς σε εθνικές οδούς για μία ώρα κάθε μέρα από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι. Επίσης, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, καθώς δεν τους έπεισαν οι προτάσεις της κυβέρνησης, η οποία και επιμένει ότι δεν υπάρχουν νέα περιθώρια στις διαπραγματεύσεις.


Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών με εκπροσώπους από 33 μπλόκα. Οι αγρότες αποφάσισαν επίσης να συστήσουν επιτροπές και να υπάρχει ένα κεντρικό μπλόκο σε κάθε νομό.

ΤΡΕΜΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

SHMAIA-XA
Το ότι τρέμουν τα συριζόμουτρα την Χρυσή Αυγή στο εσωτερικό της χώρας, είναι γνωστό εδώ και καιρό. Τώρα, όμως, άρχισαν να την τρέμουν και στο εξωτερικό!
Έτσι, με αφορμή την δραστηριοποίηση πυρήνων του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών σε πολλές πόλεις της γης, όπου υπάρχει απόδημος ελληνισμός, οι συριζομούρηδες του τμήματος «Ελληνισμού της Διασποράς» (πρώτη φορά εμφανίζεται αυτό το… εξωτικό φρούτο) εξέδωσαν ειδική ανακοίνωση για τους αποδήμους, με την οποία τους καλούν να γυρίσουν την πλάτη στην Χρυσή Αυγή. Ιδού και η σχετική ανακοίνωσή τους:
Όπου υπάρχουν Έλληνες να γίνουν προπύργια ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και τη Χρυσή Αυγή.
«Το Τμήμα Ελληνισμού της Διασποράς του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί όλους τους Έλληνες που βρίσκονται στη ξενιτιά να απομονώσουν τους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Όλες οι οργανωμένες εκφράσεις του Ελληνισμού της Διασποράς, Κοινότητες, Ομοσπονδίες, Σύλλογοι Γονέων, Σύλλογοι Πολιτισμού, Εθνικοτοπικές Οργανώσεις, κάθε μορφή οργάνωσης, θα πρέπει να απομονώσουν και να εμποδίσουν την δράση των αποβρασμάτων της χειρότερης ανθρώπινης έκφρασης του ναζισμού και του φασισμού.
Μαζί με το προοδευτικό αριστερό κίνημα στις χώρες υποδοχής ο ελληνισμός της Διασποράς θα πρέπει να κλείσει τον δρόμο στους Έλληνες νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής που δεν έχουν καμία σχέση με τις δημοκρατικές και αγωνιστικές παραδόσεις του λαού μας.
Οι περισσότεροι Έλληνες της Διασποράς που έζησαν στο πετσί τους της ξενοφοβία και το ρατσισμό δεν μπορούν και δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με τους υμνητές των φυλετικών διακρίσεων και των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
Οι μνήμες του ναζισμού και του φασισμού είναι νωπές για τον Ελληνικό λαό όπως και για τους λαούς όλου του κόσμου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ χαιρετίζει την καταδικαστική τοποθέτηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας όπως και τις αντιδράσεις δεκάδων κοινοτήτων, ειδικά στην Ευρώπη ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Παρόμοιες τοποθετήσεις θα πρέπει να πάρουν όλες οι Κοινότητες και Ομοσπονδίες σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Μέσα από τις γραμμές των οργανωμένων εκφράσεων του Ελληνισμού της Διασποράς θα πρέπει να ξεπηδήσει ένα πλατύ ενωτικό και μαζικό κίνημα ενάντια στους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Η κάθε κοινότητα, ο κάθε σύλλογος, αλλά και κάθε ενορία σε όλες τις χώρες του κόσμου όπου υπάρχουν Έλληνες να γίνουν προπύργια ενάντια στον φασισμό, το ρατσισμό, τη ξενοφοβία και τη ναζιστική έκφραση της Χρυσής Αυγής».
Και βέβαια, οι απόδημοι Έλληνες δεν είναι… αμερικανάκια, όπως νομίζουν οι… φωστήρες του ροζ συνονθυλεύματος. Θυμούνται πολύ καλά ποιοι έλεγαν ότι «και οι δικοί μας μετανάστες τα ίδια έκαναν» και τους αποκαλούσαν «κλέφτες», «κακοποιούς», «γκάνγκστερ» κ.τ.λ., για να δικαιολογήσουν την εγκληματικότητα των αγαπημένων και προστατευομένων τους λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Θυμούνται πολύ καλά ποιοι τους αρνούνται το δικαίωμα ψήφου από τον τόπο κατοικίας τους στις ελληνικές εκλογές, δικαίωμα που έχουν πλέον οι πάντες, ακόμα και οι… κάφροι της Αφρικής, γιατί είναι «πολιτικά ανώριμοι», «καθυστερημένοι», «δε γνωρίζουν καλά ποια είναι η κατάσταση στην Ελλάδα», «θα αλλοιώσουν τη βούληση του ελληνικού λαού» κ.τ.λ. Τώρα τους θυμήθηκαν, λοιπόν, τους απόδημους; Τώρα πια είναι πολύ αργά!

Με φωτομοντάζ χειρότερο και από του Δένδια διώχνουν την πανάξια Ελένη Σιουρούνη από το Παναρκαδικό!


Ρεσιτάλ γελοιότητας ή βρώμικα παιχνίδια; Τις μαύρες εποχές της βατοπαιδομαχίας αναβίωσε ο Alpha για να εκβιάσει την σκανδαλώδη αποπομπή της διοικητού του Παναρκαδικού νοσοκομείου, Ελένης Σιουρούνη. Με ένα φωτομοντάζ χειρότερο και από αυτά του Βελβεντού, τεκμηριώθηκε η “ορθότητα” της απόφασης του υπουργού. Κάπου εδώ αρχίζουν τα σοβαρά ερωτήματα. Η ανακοίνωση της διοικητού που αποτελεί μνημείο σοβαρότητας και σεβασμού των θεσμών δεν καλύπτει τον υπουργό και τον καλύπτουν άθλιες πλαστογραφίες;
Ο κύριος υπουργός δεν έχει ακούσει τίποτα για τις δικαστικές αποφάσεις κατά παρόμοιων μεθοδεύσεων (συκοφαντίες κατά Ρουσσόπουλου); Ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο;
Η θητεία της κ. Σιουρούνη όχι μόνον είναι επιτυχημένη, αλλά χαρακτηρίζεται από την σύγκρουση της με ντόπια τρωκτικά και συμφέροντα που νόμιζαν ότι θα κάνουν πανηγύρια. Υπερασπίστηκε δηλαδή τη νομιμότητα. Δούλευε νυχθημερόν και έδινε λύσεις σε μία περίοδο που η υγεία καταρρέει. Το επίπεδο του νοσοκομείου ήταν υψηλότατο συγκριτικά με άλλα ιδρύματα, λόγω ακριβώς αυτής της προσπάθειας.
Ε, δεν είναι δυνατόν έναν άνθρωπο που υπερασπίζεται τη νομιμότητα και αγωνίζεται για τους πολίτες να του κολλάς μία μονταρισμένη ταμπέλα “χρυσαυγίτη” και να τον τελειώνεις.
Είναι τουλάχιστον ύποπτο. Δείτε το γελοίο φωτομοντάζ που για τους χρήστες του διαδικτύου είναι εμφανές. Για την γιαγιά όμως που θα την δει στο κανάλι, αντάμα με τις κραυγές των τηλεμαϊντανών, μένει η εντύπωση πως έγινε εισβολή χρυσαυγιτών με εξωγήινους και η Σιουρούνη με λευκή κουκούλα ούρλιαζε “kill – kill”.

20130210-113926.jpg

;

olympia

ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΦΥΣΙΚΑ)

PAME654
Όχι ότι μας προκαλεί κάποια έκπληξη, το αντίθετο θα λέγαμε, αλλά και το «τιμημένο» -φτου, να μην το… ματιάσουμε- ΚΚΕ, το κόμμα του (αλλοδαπού) εργάτη» τάσσεται επισήμως υπέρ της μαύρης εργασίας των αλλοδαπών (φυσικά)! Ιδού και η ανακοίνωσή του σχετικά με την δράση της Χρυσής Αυγής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, ενάντια στη μαύρη εργασία των αλλοδαπών αποκλειστικών νοσοκόμων:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη ρατσιστική δράση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες έφτασαν στο σημείο να εισβάλλουν μεσάνυχτα στους θαλάμους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης και να ζητούν στοιχεία από συνοδούς ασθενών, για να εντοπίσουν μετανάστες! Ευθύνες έχει η διοικήτρια του νοσοκομείου, που όχι μόνο δεν εμπόδισε την εισβολή και την παρενόχληση των ασθενών και των συνοδών τους, ως όφειλε, αλλά και γιατί, με προκλητικό τρόπο, προχώρησε σε κοινή συνέντευξη τύπου με τους τραμπούκους, λέγοντας μάλιστα ότι έχουν κοινούς στόχους και θα αναπτύξουν κοινές δράσεις. Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο που διοικεί, περισσεύουν τα προβλήματα από τη βάρβαρη πολιτική στο χώρο της υγείας”, αναφέρει το ΚΚΕ. Ο λαός χρειάζεται να βγάλει τα συμπεράσματά του και να απομονώσει τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και αυτούς που τους πατρονάρουν».

Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, η «ελληνική κρίση» και ο Γ. Παπακωνσταντίνου


Με άλλους δύο επιφανείς Έλληνες ο πρώην υπουργός συμμετείχε στη φετινή συνεδρίαση της Λέσχης στο ξενοδοχείο “Oosterbeek” της Ολλανδίας όπου «εξετάσθηκε» η κρίση χρέους στην Ελλάδα…
Η μυστική συνάντηση της «Κοινοπραξίας των αδελφών Ροκφέλλερ» στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή του κ. Γιώργου Παπανδρέου κι άλλων 55 πολιτικών, τεχνοκρατών, επιχειρηματιών και στελεχών ΜΚΟ συνδέθηκε με την τελευταία συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

Πρόσωπα που γνωρίζουν πώς λειτουργούν αυτές οι ομάδες εξηγούσαν χθες αργά το βράδυ ότι δεν είναι μόνο τα θέματα ανάπτυξης και πολιτικής σταθερότητας για τα Δυτικά Βαλκάνια που απασχολούν όσους συμμετέχουν σε τέτοια workshops. Υπάρχουν μακρόπνοα στρατηγικά σχέδια όπως η παγκόσμια διακυβέρνηση, τα οποία προωθούνται αργά και σταθερά.
Γι’ αυτό άλλωστε κι έγινε η διασύνδεση του μυστικού φόρουμ της «Κοινοπραξίας» των αδελφών Ροκφέλλερ με τις δραστηριότητες της «Λέσχης Μπίλντεμπεργκ», σε τέτοιο βαθμό που έγιναν συσκέψεις ακόμα και σε μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς.

Το σίγουρο είναι ότι γίνονται ζυμώσεις σε κέντρα λήψης αποφάσεων που αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα της καθημερινότητας, όπως την αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία των πολιτών σήμερα. Δεν μπορεί να θεωρείται τυχαία η συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος αποτελεί τον κατ’ εξοχήν εκφραστή δήθεν καινοτόμων αντιλήψεων, όπως της παγκόσμιας διακυβέρνησης, στην ελληνική κοινωνία.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει συμμετάσχει τουλάχιστον σε τέσσερις συνεδριάσεις της «Λέσχης Μπίλντεμπεργκ» από το 1995 ως το 2005.
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου και το σύστημα Σημίτη
Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται κι άλλα πρόσωπα που έπαιξαν και παίζουν ρόλο στο δημόσιο βίο. Ένα απ’ αυτά είναι του τέως υπουργού Οικονομικών και βασικού προσώπου στην υπόθεση Λαγκάρντ κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος συμμετείχε στις συνεδριάσεις της «Λέσχης Μπίλντεμπεργκ» συνεχόμενα από το 2010 ως το 2012.

Όλως τυχαίως στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο ζητήματα όπως η κρίση χρέους στην ευρωζώνη που αφορούν άμεσα και την Ελλάδα. Πέρυσι μάλιστα υπήρξαν πολλές συζητήσεις για τα σενάρια χρεοκοπίας και πιθανής (τότε) εξόδου της χώρας μας από την ευρωζώνη, όπως σάς ενημέρωσε το NewsBomb.gr.

Μαζί με τον κ. Παπακωνσταντίνου μετείχαν και άλλοι δύο Έλληνες: το ισόβιο μέλος της Λέσχης Bilderberg, κ. Γιώργος Δαυίδ, πρόεδρος της Coca-Cola Hellas και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) κ. Λουκάς Τσουκάλης.
Τα σενάρια, ο Στουρνάρας και ο… Κυριακόπουλος

Τότε, η παρουσία του πρώην υπουργού Οικονομικών προκάλεσε έκπληξη, αν και είχε αποδοθεί σε προσωπική επιθυμία του κ. Παπανδρέου και δεν πείσθηκαν με το επιχείρημα πως είχε προσκληθεί πάλι στο παρελθόν. Σε συνδυασμό με όσα συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της «Λέσχης Μπίλντεμπεργκ» ίσως ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε «απολογισμό έργου». Ειδικά, αν λάβουμε ως δεδομένες τις διάφορες θεωρίες που συνδέουν την Λέσχη με τον Διεθνή Σιωνισμό ή τον Παγκόσμιο Καπιταλισμό ή, έστω, τον προφανή ρόλο της ετήσιας διάσκεψής της, δηλαδή της προώθησης των συμφερόντων αυτών που την οργανώνουν.
Προσέξτε τώρα κάτι συμπτώσεις.
Σε συνεδρίαση της «Λέσχης» συμμετείχε μαζί με τον κ. Παπακωνσταντίνου, το 2011, ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης που τυγχάνει να είναι οικονομικός σύμβουλος τραπεζικού ομίλου και διατηρεί στενή φιλία με τον κ. Κώστα Σημίτη.
Την προηγούμενη χρονιά, στη συνεδρίαση που έγινε από τις 3 ως τις 6 Ιουνίου 2010 στο ξενοδοχείο “Dolce Sitges” της νότιας Βαρκελώνης συμμετείχε ο σημερινός εκφραστής του «συστήματος Σημίτη» κ. Γιάννης Στουρνάρας ως γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ. Μαζί του ήταν και ο πολύ γνωστός μας κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος με την ιδιότητα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου “S&B” αφού δεν είχε ενταχθεί ακόμα στο ΙΟΒΕ.
Τι αποφασίζεται κάθε χρόνο
Οι εργασίες της σύσκεψης που κάνει ετησίως η «Λέσχη Bilderberg» αποτελεί μυστικό. Ακόμη και τα πρακτικά που τηρούνται δεν περιέχουν τα ονόματα των ομιλητών πριν από κάθε πρόταση. Ωστόσο, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς από την σύνθεση της ομάδας και από την παραδοχή των μελών της ότι στο τέλος πάντοτε καταλήγουν σε μια κοινή απόφαση για δράση. Τα πολιτικά στελέχη που προσκαλούνται προφανώς εντέλλονται να εφαρμόσουν τις αποφάσεις που λαμβάνονται.
Διεθνώς, η Αριστερά θεωρεί ότι η «Λέσχη Bilderberg» εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Παγκόσμιου Καπιταλισμού. Αντιθέτως η Δεξιά υποστηρίζει πως είναι τα συμφέροντα του Διεθνούς Σιωνισμού που προωθούνται περισσότερο, με την επιβολή μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης» που θα ελέγχεται από το εβραϊκό λόμπι.

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ

63457029239
Διάβασα σε ένα από τα θεωρούμενα ως «έγκριτα» Blog (στο Newsit του Ευαγγελάτου), ένα θέμα με τίτλο: «Ωμή παραδοχή Μιχαλολιάκου: έχουμε φίλους στην αστυνομία και τον στρατό».
«Παραδέχεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος ότι η Χρυσή Αυγή έχει φίλους και στην αστυνομία και στον στρατό, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash. Απαντώντας στην ερώτηση αν το κόμμα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ΕΛ.ΑΣ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρει: “Φίλους μπορεί να έχουμε, αλλά μόνο με αυτήν την έννοια. Κοιτάξτε να δείτε. Στην αστυνομία υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν και ψηφίζουν τη Χρυσή Αυγή, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά δεν υπάρχει κάποια οργάνωση ή κάποιο συνδικαλιστικό όργανο της Χρυσής Αυγής”. Στην ερώτηση αν η Χρυσή Αυγή έχει φίλους και το στρατό ο αρχηγός της απαντά: “Φυσικά και έχουμε. Έχουμε υποστηρίξει τα συμφέροντα των στρατιωτικών και συνεχώς αυξάνονται τα στελέχη του στρατού που έρχονται κοντά μας. Όσο πιο χαμηλοί είναι οι βαθμοί, τόσο πιο πολλοί είναι οι Χρυσαυγίτες μέσα στο στράτευμα και είναι λογικό, διότι για τα γαλόνια κάποιοι πουλάνε και την ψυχή τους”».

Τα περίεργα παιχνίδια του «ανθύπατου» του ΔΝΤ σε βάρος της Ελλάδας


Ο Ολλανδός τεχνοκράτης του ΔΝΤ Μπομπ Τράα είχε κηρυχθεί persona non grata στον Ισημερινό, λόγω των παρασκηνιακών του ενεργειών. Στην Ελλάδα, όμως, όπως φαίνεται βρήκε πρόσφορο έδαφος για να συνεχίσει ακάθεκτος τα περίεργα παιχνίδια του.
Ο κ. Τράα, ο οποίος εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ως «ανθύπατος» του ΔΝΤ τον Οκτώβριο του 2010, υποτίθεται ότι θα βοηθούσε στην εισροή εσόδων στα ταμεία του κράτους.
Ωστόσο, οι ενέργειές του απέχουν παρασάγγας από τα δήθεν καθήκοντά του, γεγονός που αποδεικνύεται από την εξωφρενική πρόταση που έκανε σε Έλληνα βιομήχανο.


Όπως διαβάζουμε στο «Πρώτο Θέμα», ο κ. Τράα σε συνάντηση που είχε με τον Ευάγγελο Βουλγαράκη, ιδιοκτήτη της υαλουργίας «Γιούλα», τον προέτρεψε να πάρει το εργοστάσιο του από την Ελλάδα και να το εγκαταστήσει στη Βουλγαρία!
Είναι δυνατόν ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να βοηθήσει στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας, να συμβουλεύει το βιομήχανο να πάρει το εργοστάσιο του και να το μεταφέρει εκτός συνόρων;
Είναι δυνατόν την ίδια στιγμή που υποτίθεται ότι δίνεται αγώνας για την προσέλκυση ξένων επενδυτών, το ελληνικό κράτος να διώχνει τους ντόπιους επιχειρηματίες;
Και όμως ναι. Μήπως τελικά τα «λάθη» του ΔΝΤ δεν ήταν τυχαία;
Για το γεγονός, αναφέρει η εφημερίδα, ενημερώθηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Άραγε θα υπάρξει επίσημη αντίδραση ή θα καταχωρηθεί και αυτό το περιστατικό στην κατηγορία των «παράπλευρων απωλειών» της μάχης για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας;

ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ: ΣΤΟΧΟΣ Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

NGM23
Δηλώσεις για την αναρχοκομμουνιστική ληστοτρομοκρατία έχει κάνει ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί. Και πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτει ότι δύο ληστοσυμμορίτες του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, τον Μάιο του 2011, κοντά στο σπίτι του, στην Πεύκη:
«Το σημείο που επέλεξαν είναι σε απόσταση 300 μ. από το σπίτι μου. σε ανεπίσημη ενημέρωση, μου ανέφεραν ότι ήμουν στόχος. Επίσημα, δεν είχα ποτέ ενημέρωση. Το θεωρώ δεδομένο. Μας είχαν επισημάνει να προσέχουμε. Υπήρχαν ενδείξεις για στοχοποίηση και μας είχαν υποδείξει να λάβουμε μέτρα ασφαλείας. Μας έχουν περιγράψει σε προκηρύξεις. δεν το αρνούνται”. Τότε σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος είχε καταγγείλει ως υπόθεση τρομοκρατίας το περιστατικό. “Από τα δελτία ειδήσεων η κοινή γνώμη πληροφορήθηκε ότι η συμπλοκή της Πεύκης σχετίζεται πιθανότατα με… πολιτικό πρόσωπο, το οποίο διαμένει κοντά στο σημείο ανταλλαγής πυροβολισμών. Κανείς τους, όμως δεν είπε ποιο είναι το πρόσωπο ή τουλάχιστον σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκει….” ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση».
Βέβαια, η απόπειρα δολοφονίας δεν έγινε ποτέ (ήταν θέμα τύχης –που ευνοεί τους τολμηρούς- ή μήπως επενέβη ο Θεός της Ελλάδος;), γιατί διερχόμενοι από το σημείο αστυνομικοί παρατήρησαν ότι οι δύο επίδοξοι δολοφόνοι συμπεριφέρονταν νευρικά και ύποπτα, επιχείρησαν να τους ελέγξουν και τότε αυτοί άρχισαν να πυροβολούν. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν οι δύο αστυνομικοί, που όμως ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο ένας ληστοσυμμορίτης και να συλληφθεί αργότερα από άλλους αστυνομικούς. Ο δεύτερος ληστοτρομοκράτης διέφυγε. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ο Δ. Πολίτης, ένας από τους συλληφθέντες ληστοτρομοκράτες στην πρόσφατη διπλή ληστεία στην Κοζάνη…

ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΧΙΑΣ...

Eίμαι παιδί του '74... Όχι μη γελιέσαι Έλληνα… Δεν είμαι παιδί του πολυτεχνείου… δεν γεννήθηκα 17 Νοεμβρίου… Τη μέρα που γεννιόμουνα χανόταν για εμένα Έλληνες λοκατζήδες... εκεί στον τύμβο της Μακεδονίτισσας… 22 Ιουλίου 1974… Ελλάδα είμαι δημιούργημά σου…
Μου είπες πως είμαι...
τυχερή, γιατί δεν γνώρισα τη χούντα... Μα με υποχρέωσες να ζω σε μια δημοκρατία που τη χούντα της κρατούσαν καλά οι δημοκράτες πολιτικοί της…
Μου έμαθες τα πρώτα Ελληνικά, με δασείες-περισπωμένες,... μα πριν καλά-καλά τα μάθω τα κατήργησες. ενώ ήμουν Δευτέρα δημοτικού...
Με έντυσες με μπλε ποδιά... αυτή για το σχολείο με τ’ άσπρο γιακαδάκι... κι όταν άρχισε να μου αρέσει την κατήργησες. Πάντα για το καλό μου, χωρίς να με ρωτήσεις...
Με έμαθες να λέω τον εθνικό ύμνο και πλήρωνες δασκάλους για να με μάθουν πως τιμιότερον απάντων εστί η πατρίς. Μα σαν μεγάλωσα άφησες τη σημαία να χαθεί στον βράχο των Ιμίων...
Με έβαλες να μάθω ιστορία για να μπω στο πανεπιστήμιο και αρχαία ελληνικά. Μα σήμερα μου λες πως η Μακεδονία είναι τα Σκόπια και η Θράκη μας Τουρκία...
Σαν έγινα έφηβη με έβαλες να δω τον Λάλα αλυσοδεμένο να χάνει τη ζωή του για εσένα... Και σήμερα εσύ δίνεις ιθαγένεια στον κάθε αλλοδαπό μα όχι στον Έλληνα τον σταυρό... για φαντάσου...
Μου δίδαξες σαν ήρωα και εθνάρχη τον Βενιζέλο... μα σαν έγινα δασκάλα τον βρήκα να προδίδει εσένα Έλληνα ...θυμάσαι τον Γενάρη του 34...εκεί στη Σουηδία... προτείνει για το Νόμπελ της Ειρήνης τον σφαγέα των προγονών μου Κεμάλ...!!!
Μου ζήτησες να έχω κριτική σκέψη... μα έκοψες την έκθεση ως μάθημα και λογοκρίνεις τη σκέψη μου... Βλέπεις εγώ για εσένα είμαι ακραία...
Μου έμαθες στο σχολείο πως πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία κι όταν σου ζήτησα να με αφήσεις στου χάρτη την πινέζα... εκεί στο Δέρειο... κι οχι στο Κολωνάκι... με ανάγκασες να βάλω μέσο τον πατέρα μου για να μη με διώξεις από εκεί...
Μου έμαθες προσευχή... μα τώρα πια μόνο για Χριστό δε θες να μου μιλήσεις..
Σου ζήτησα να πάω στην πρώτη τη γραμμή και μ’ άφησες μονάχη...
Μου έμαθες όμως καλά πως το Προξενείο κι όχι εσύ είναι εκεί και έχει όνομα... ε;… Ιλμή… ε;… Απτουραχήμ..ε;... Αλή..ε;… Μουαρέμ… ε;...
Μου ζήτησες να εργάζομαι σκληρά... για εθελοντισμό μιλούσες... μα όταν το 'κανα κι αυτό έστειλες τους ''δραγουμάνους'' να μου πουν πως δε θέλουν να κάνω επιπλέον μαθήματα στα πομακόπουλα γιατί σε ενοχλεί... τα παίρνω βλέπεις από την αγκαλιά του Προξενείου...
Και εγώ... εγώ μεγάλωνα μέσα σε μια αντίφαση... στο μαύρο και το άσπρο...
Μα χθες βρέθηκα κάτω στο υπόγειο του σχολείου... σε είδα εκεί κάτω Ελλάδα... ήσουν εκεί... πίσω απ' τις κουτές. σκονισμένη... κοιτώ το άγαλμα του Αλέξανδρου αραχνιασμένο... μόνο εγώ και εσύ...η προτομή του μέγα Αλέξανδρου...
Δάκρυσα... πόνεσα...μα σε άκουσα Ελλάδα απ' τη φωνή του...
''Ποιος είναι εθνάρχης'' με ρωτά...''ο Βενιζέλος;.. ποιος αγωνίζεται σκληρά... ο Γιώργος απ' τα ξένα;
Για σκέψου εσύ δασκάλα... με ξαναρωτά... αν τώρα εδώ μέσα, από την πόρτα έμπαινε και ερχόταν κι ο Κολοκοτρώνης... και μας ρωτούσες και τους δυο ποιο μέρος της Ελλάδας θα θυσιάζαμε στο χθες για χάρη της ειρήνης... Μακεδονία ή Ήπειρο... Θράκη ή το Αιγαίο...
Αναλογίσου εσύ δασκάλα... θα το σκεφτόμασταν πολύ;
Τι να διαπραγματευτώ... τη γη μου ή το νερό μου;... μα εσύ δασκάλα δίδαξες εκείνον ως εθνάρχη... και όχι εμάς ...εμάς κλειδώνεις στα ''μπουντρούμια''...
Ελλάδα μες στις αντιφάσεις σου... ξεχνάς τα σύνορά σου και τον εχθρό ποτίζεις εδώ μέσα... προδότες ελληνόφωνοι... διαλέξτε επιτέλους τον Λεωνίδα αρχηγό...ή μήπως εφιάλτη;... κι ιστορία θα φερθεί ανάλογα εις τον καθένα...
Γέμισαν τάφοι με κορμιά πιλοτών... γιατί έχουμε ειρήνη!!!!
Γέμισε και η βουλή ελληνόφωνους απ’ την ελληνοτουρκική φιλία...
Φτάνει, δε θέλω πια να ακούω τη φωνή σας ...γιατί πιστεύω στο έθνος μου κι όχι στο ''nation'' που θα ’λεγε και ο ''μέγας'' ο Γιωργάκης... το έθνος είναι ελληνικό, είναι ήθος και έθος ρωμιοσύνης... το ''nation'' είναι η ''φύση'' του... εκ γενετής προδότης...
Κι' αν όλα αυτά δε σ’ άρεσαν ''λόγιε'', ''πολιτικέ'' δημοκρατίας, να το θυμάσαι ...
είμαι δημιούργημα της πιο παράλογης... δικής σου αναρχίας..

Ανταπόκριση από την εκδήλωση στους Καπέδες


Λίγες μέρες έμειναν από τις Προεδρικές εκλογές και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συνεχίζει τις προεκλογικές του εκδηλώσεις. Σταθμός των Εθνικιστών αυτή τη φορά το χωριό Καπέδες της επαρχίας Λευκωσίας. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του κινήματός μας Χρίστος Χρίστου και ο υποψήφιος για την Κυπριακή Προεδρία Γεώργιος Χαραλάμπους. 
Η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα από τον συναγωνιστή Στέλιο Νεάρχου. Ο συναγωνιστής αφού καλωσόρισε τους φίλους που έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση κάλεσε στο βήμα τον Γεώργιο Χαραλάμπους. 
Ο συναγωνιστής Χαραλάμπους, ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τους παρευρισκομένους και στην συνέχεια ανέπτυξε την πολιτική σταδιοδρομία των ανθυποψηφίων του, αποδεικνύοντας πως είναι όλοι αναξιόπιστοι. Ακολούθως, ανέπτυξε το πρόγραμμα του κινήματός και ανέλυσε πώς αυτό θα δώσει ώθηση στην Κύπρο μας, για να ξεφύγει από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είτε σε οικονομικό, είτε σε Εθνικό επίπεδο. 

Πριν την προδοσία η συκοφαντία μετά την προδοσία η Παλιγγενεσία ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_726.html#ixzz2KWLbO0Dt


Ω  ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ χώρα των μεγάλων Ανδρών και των μεγάλων προδοτών. Ποια θεόσταλτη μοίρα σε έστησε πάνω σε αυτό τον βράχο μέσα στην θάλασσα να καμαρώνεις για ανδραγαθήματα και να κλαίς για πικρές προδοσίες.
Ο λογισμός αρπάζεται  με γρηγοράδα μέσα στο παρελθόν άθελα του, στέκεται και σημαδεύει τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες, τον Πήλιο Γούση στο Σούλι, τον Νενέκο στην Πελοπόννησο και αποτροπιάζει σε τόσα άλλα ιστορικά βδελύγματα. Αγανακτεί και μετά σπαράζει όταν αντικρίζει τα κομματιασμένα Σπαρτιάτικα κορμιά, όταν βλέπει τις τιμημένες Σουλιώτισσες πεσμένες κάτω από το Ζάλογγο, την φυλακή του Κολοκοτρώνη, την επαιτεία του Νικηταρά, την δολοφονία του Καποδίστρια, την πονεμένη Βόρεια Ήπειρο, την προδομένη Κύπρο  και για λίγο σταματά να λειτουργεί  στο μυαλό μη αντέχοντας τέτοιους πόνους. Με την παύση αυτή παίρνει χρόνο και προσπαθεί να κατανοήσει τα αναπάντεχα δράματα του Γένους των Ελλήνων. Αλλά στις σκέψεις δεν υπάρχει χωροχρόνος και τότε ο λογισμός εκτοξεύεται πάλι με ταχύτητα φωτός και προσγειώνεται στην κοιλάδα του κλαυθμού και του οδυρμού της καθημερινής Ελληνικής πραγματικότητας. Είναι εκείνη η καθοριστική στιγμή που δεν αναρωτάτε μόνο ο λογισμός, αλλά βοά σύγκορμα η ψυχή (γιατί ΘΕΕ μου τέτοια διαχρονική προδοσία στο γένος των Ελλήνων??)
Όμως η απάντηση έχει ήδη δοθεί από τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ
( οι αληθινοί  ήρωες σφυρηλατούνται σαν το καθαρό χρυσάφι μόνο  μέσα στο καμίνι των πειρασμών της συκοφαντίας και της προδοσίας).
Τα χρόνια που πέρασαν επάχυναν όχι μόνο τα κορμιά των Νεοελλήνων, αλλά εμαλάκωσαν σφόδρα και την διάνοια τους. Το αποτέλεσμα απέβη  τραγικό  γιατί στερήθηκε η ράτσα μας από ηρωικό φρόνημα και ανώτερα ιδανικά , ενώ την ίδια στιγμή γέμισε με αποψυχωμένες και  καταφρονεμένες φιγούρες, έρμαια  σε χέρια προδοτών και  συκοφαντών.
Έτσι τους τελευταίους τρείς χρόνους ζήσαμε για τα καλά στο πετσί πρωτόγνωρη και γενικευμένη  συκοφαντία από κύκλους μέσα και έξω από την πατρίδα μας. Δεν πέρασε πολύς καιρός και  έπεσε επί των κεφαλών μας  και το πνευματικό παιδί της συκοφαντίας δηλ.  η επαίσχυντη ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  Τώρα κλαίμε, πονάμε και πεινάμε, σε λίγο όμως πλησιάζει και η ιστορική συγκυρία που θα  γίνουμε ΚΥΡΙΟΙ του εαυτού και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας με την πλήρη κατανόηση των όσων θα συμβούν ιστορικά. Σήμερα είμασθε πνευματικά κλινήρεις και γευόμασθε ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΤΙ το καλύτερο φάρμακο ίασης και αυτογνωσίας που δεν είναι  τίποτε άλλο παρά η επίγνωση των συνεπειών της ατομικής, οικογενειακής και κοινωνικής προδοσίας των ζωών μας από ανθρώπους και συστήματα που εμπιστευθήκαμε.
Είναι λοιπόν χρήσιμοι οι συκοφάντες και οι προδότες εκτός από καταδικαστέοι? Μήπως λειτουργούν και σαν ιστορικοί καταλύτες σε γεγονότα Εθνικής Παλιγγενεσίας? Το σίγουρο είναι ότι ο πόνος και η καταστροφή που επιφέρουν ξυπνάει τον λαό από την λήθη και την αποβλακωμάρα του.
Αυτός λοιπόν ο αγουροξυπνημένος λαός σήμερα εκφράζεται με ένα κοινό ερώτημα.( Μα δεν θα βρεθεί κάποιος Άνδρας, κάποιος μπροστάρης για να σταματήσει αυτήν την πορεία προς τον κατήφορο?). Και φυσικά ο ένας υποδεικνύει τον άλλον αναπαυόμενοι ότι δήθεν κάναμε  το καθήκον μας. Ενώ γνωρίζουμε ότι όλοι σαν Έθνος Ελλήνων βρεθήκαμε αναπάντεχα μέσα στο σκοτάδι του Νοητού σπηλαίου του Πλάτωνος, παρόλο αυτά αποφεύγουμε να  βάλουμε πλάτες αντιστήριξης  ο ένας με τον άλλον για να μπορέσουμε να βγούμε στο ξέφωτο της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.
 Όπως ζητάμε αίμα επειγόντως, έτσι και αυτές τις στιγμές της ανείπωτης θλίψης απαιτείται κοινό ηρωικό φρόνημα, αρχοντική λεβεντιά και ανθρώπινη αλληλεγγύη για να πυροδοτήσουν το καλό τμήμα του γενετικού υλικού μας σε πράξεις ανδραγαθίας και πνευματικής ανάτασης.
Ένα καλό μάτι μέσα από την ανάγνωση της Παγκόσμιας Ιστορίας βλέπει ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν ευλογεί το άδικο και  την συκοφαντία πόσο μάλλον δε την προδοσία που την γεύθηκε ο ίδιος ο ΘΕΑΝΔΡΩΠΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. Άρα οι προδότες είναι από τώρα ήδη τελειωμένοι πνευματικά. Και φυσικά με τα αργύρια της προδοσίας αγοράζονται μόνο νεκροταφεία , όπως  ο αγρός του Κεραμέως  στα ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  της Μεγάλης Εβδομάδας.
Οι σημερινοί εξουσιαστές μιλάνε για ανάπτυξη και πρόοδο, δεν γνωρίζουν όμως  ένα βασικό σημείο, ότι για να λειτουργήσει ο ΡΩΜΗΟΣ χρειάζεται πρώτα να γλυκάνει το μέσα του και να αποτινάξει τον ιστό της πνευματικής και οικονομικής σκλαβιάς.
Δεν θα κρατήσει πολύ αυτή η περίοδος της θλίψης γιατί ο Έλληνας βιώνει με φιλότιμο την ανάγκη της Λευτεριάς και αποτροπιάζει  στο βίωμα της προδοσίας.
Τα ψέματα τελείωσαν και τώρα αρχίζουν οι αλήθειες.  
Αυτή η προδοσία είναι που θα οδηγήσει τον κατατρεγμένο ΡΩΜΗΟ  στην δεύτερη και τελική πνευματική έξοδο του Μεσολογγίου, αλλά τώρα τέτοια θα είναι  η ορμή του που θα τον οδηγήσει πολύ μακριά και αλώβητο να χορεύει καλαματιανό, ηπειρώτικο, κρητικό, ποντιακό, μακεδονικό και μπάλο σε σχηματισμούς τεράστιων ανθρώπινων κύκλων μπροστά στις υψηλές θύρες της ΤΡΟΦΟΥ και ΜΑΝΑΣ Εκκλησίας ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ στο μεγαλύτερο πανηγύρι Παλιγγενεσίας του ΕΘΝΟΥΣ και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας.
Πάντα τα κλοπιμαία γυρίζουν πίσω στους φυσικούς ιδιοκτήτες τους και τότε αυτοί χαίρονται γιατί θα τα αποδώσουν στα παιδιά τους και στην προκειμένη περίπτωση θα είναι η καλύτερη πνευματική κληρονομία προς αυτά. ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΒΑΡΔΑΚΑΣ

ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ


TSIP32405
Όταν σχετικά πρόσφατα (και όχι μόνο μία φορά, αλλά τρεις συνεχόμενες…) συναντήθηκε ο Τσίπρας με τον αρχηγό του γερμανικού κόμματος Die Linke (Η Αριστερά), Γκρέγκορ Γκίζι, τον αποκαλέσαμε –διόλου τυχαία- «ορφανό της Στάζι». Όπως φαίνεται από την παρακάτω είδηση, δικαιωνόμαστε απολύτως:
«Γερμανοί εισαγγελείς διέταξαν τη διεξαγωγή έρευνα κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς της Γερμανίας (Die Linke) Gregor Gysi για τις ενδεχόμενες σχέσεις που φέρεται να είχε με την διαβόητη αστυνομία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας Στάζι. Ο Gregor Gysi κατηγορείται πως τα τελευταία χρόνια της ΛΔΓ όταν και εργαζόταν ως δικηγόρος στην Ανατολική Γερμανία κατέδιδε πελάτες του οι οποίοι ήταν πολέμιοι του κομουνιστικού καθεστώτος».

Μεγάλη αδικία Προστατευόμενα τέκνα τέλος: Δηλώσεις εισοδήματος για μαθητές και φοιτητές ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_7074.html#ixzz2KWLC8uyj


foithtes922013

Βάσει της νέας διάταξης, όλοι οι Έλληνες που έχουν που έχουν κλείσει τα 18 έτη ηλικίας, έστω και αν δεν είχαν καθόλου εισόδημα το 2012, έστω και αν συντηρούνταν από τους γονείς τους σαν προστατευόμενα τέκνα, υποχρεούνται να υποβάλουν δηλώσεις εισοδήματος για το προηγούμενο έτος.
Νέα διάταξη – φωτιά του ΥΠΟΙΚ. Χαράτσια και σε ανήλικα – προστατευόμενα τέκνα, για να εισρεύσει ζεστό χρήμα στον κρατικό κορβανά. Σε ΔΟΥ σπεύδουν μαθητές και φοιτητές. Πόσο θα πληρώσουν και ποιο το “αυτόματο” τεκμαρτό εισόδημά τους
Υπόχρεοι απόκτησης Αριθμού Φορολογικού Μητρώοι και υποβολής φορολογικών δηλώσεων είναι ακόμα και οι μαθητές Λυκείου, αλλά και οι φοιτητές.

ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΑΛΒΑΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΦΓΑΝΟ

METANASTES
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Αρεόπολης Λακωνίας, ληστρική επίθεση που δέχθηκε ένας 24χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Αφγανιστάν. Δράστες είναι δύο επίσης «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», από την Αλβανία.
Πιο συγκεκριμένα, οι δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ. είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του Αφγανού, μέσα στη νύχτα. Την ώρα που αυτός έμπαινε στο σπίτι του, οι δύο Αλβανοί τον ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλων, κι αφού τον σακάτεψαν στο ξύλο του πήραν όσα λεφτά είχε καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και εξαφανίστηκαν. Συνελήφθη ένας 43χρονος Αλβανός, ενώ διαφεύγει της σύλληψης ο έτερος ληστής.

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ & AΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. Έγγραφο «φωτιά» του 2010 για μείωση του ελλείμματος ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/2010_9.html#ixzz2KWKhiv9L


"Το ΔΝΤ ουδέποτε υποχρέωνε μία κυβέρνηση να περιορίσει το δημοσιονομικό έλλειμμα κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες  σε ένα μόνο έτος (στόχο που τον χαρακτήρισε υπερβολικά φιλόδοξο  και μάλλον ανέφικτο καθώς δεν υφίστατο προηγούμενο σε ιστορία παγκόσμιας οικονομίας"αναφέρει το τηλεγράφημα που είχε αποστείλει στις 29 Μαρτίου 2010 ο Π.Ρουμελιώτης, τότε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Με αυτό προειδοποιούσε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ότι «υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΝΤ θεωρούν πως μόλις συμφωνήσει η Ελλάδα να μπει σε μνημόνιο, θα πρέπει ταυτόχρονα να προχωρήσει σε μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους της, προκειμένου να καταστεί επιτυχές και βιώσιμο το πρόγραμμα». Το συγκεκριμένο τηλεγράφημα, κοινοποιήθηκε όπως υποστηρίζει ο κ.Ρουμελιώτης και στον τότε πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου και τον τότε υπουργό οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.Τρεις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την 1η Απριλίου του 2010, το ανώτατο διπλωματικό στέλεχος της ελληνικής πρεσβείας κ. Βράιλας...
με άκρως απόρρητο και επείγον τηλεγράφημα από την Ουάσιγκτον, ενημερώνει την ελληνική κυβέρνηση ότι στελέχη του ΔΝΤ αμφισβητούν έντονα το αν μπορεί το ελληνικό πρόγραμμα να αποδειχθεί βιώσιμο χωρίς αναδιάρθρωση. Ο πρέσβης τόνιζε μάλιστα πως το ΔΝΤ, χαρακτήριζε το στόχο «άπιαστο» και επεσήμαινε πως αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση θα υπάρξει έξαρση των κοινωνικών αντιδράσεων. 
ellinonpaligenesia.blogspot.gr

ΤΑ “ΠΑΙΔΙΑ” ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ”

OPLA
Μας έχουν πρήξει τις τελευταίες ημέρες τα κόκκινα ΜΜΕ των «αλληλέγγυων», φανερών και κρυφών, με τα «παιδιά», τους εφήβους», τους «νεαρούς» κ.τ.λ., εννοώντας τους αδίστακτους ληστοτρομοκράτες με τα καλάσνικοφ –και όχι μόνον- που πήγαν εκεί αποφασισμένοι να σκοτώσουν, εάν χρειαστεί (το καλοκαίρι σε ανάλογη ληστεία στην Πάρο «χρειάστηκε», με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε έναν νεκρό…). Η προσπάθειά τους εμφανέστατη: να δημιουργήσουν κλίμα συμπάθειας για τη συνιστώσα των ληστοτρομοκρατών (Βορείων Προαστίων…) στην κοινή γνώμη, με επακόλουθο να πέσουν στα μαλακά στο δικαστήριο και να μην δημιουργηθεί πανικός και επηρεαστεί η στρατολόγηση κι άλλων επίδοξων τρομοκρατών από την αστείρευτη πηγή των φλώρων Βορείων Προαστίων.
Σήμερα, λοιπόν, με σημαντική και εντελώς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τα φονικά όπλα και τα υπόλοιπα… αξεσουάρ των ληστοτρομοκρατών.
Πρόκειται για:

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ στο ''Επί του Πιεστηρίου'' - 06/02/13

Προβάρει «κοστούμι αρχηγού» στη μετά Βενιζέλου εποχή


raveikustumi

Τελικά λύθηκε το αίνιγμα, ποιους ψεκάζουν. Τους «πασόκους» ψεκάζουν και αυτοί αντιδρούν περίεργα, σκέφτονται με πιρουέτες. Και εκεί που νομίζαμε, πως ότι μπορούσε να εφεύρει εγκέφαλος σε πιρουέτα το έχουν εξαντλήσει πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, το «brand name του μνημονίου» που στράφηκε πρόσφατα κατά του ΔΝΤ, αίφνης ενέσκηψε Φίλιππος Σαχινίδης.
Ο άνθρωπος που εξέφραζε από τη θέση του αρμόδιου επί των οικονομικών την απόφαση του Βενιζέλου να συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά και την μνημονιακή πολιτική, βρέθηκε εν όψει συνεδρίου να τίθεται επικεφαλής μιας ομάδας πρώην Παπανδρεϊκών υφυπουργών, που και το Βενιζέλο καταγγέλλουν ότι έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ ουρά της ΝΔ και θέμα ηγεσίας έχουν θέσει (Ξυνίδης) και αντιμνημονιακά πλέον αλληθωρίζουν.
Η είδηση, ότι ο Σαχινίδης προσχώρησε εκ νέου στην «ομάδα των 7» (Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραΐτης, Μανώλης Οθωνας, Γιάννης Δριβελέγκας, Σωκράτης Ξυνίδης, Γιώργος Πεταλωτής) κάποτε μια ακραιφνώς «παπανδρεϊκή» μάζωξη υφυπουργών, έσκασε σαν βόμβα στον πασοκικό μικρόκοσμο το απόγευμα της Πέμπτης. Οι κακιές γλώσσες, που είναι πολύ πρόθυμες το τελευταίο διάστημα λένε, ότι οι 7 υποσχέθηκαν στον Σαχινίδη να τον βάλουν επικεφαλής για αρχηγό, θα ήθελε ο Θάνος Μωραϊτης αλλά βλέπει ότι δεν τραβάει. Ως εδώ καλά, οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές, μόνο που κανείς δεν καταλαβαίνει πως ακριβώς τις επιδιώκει ο Φίλιππος Σαχινίδης.
Η κρίση που κατέστρεψε πολλές πολιτικές καριέρες στη χώρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια εκτόξευσε τον Σαχινίδη στο πολιτικό στερέωμα. Ευνοούμενος του Παπακωνσταντίνου βρέθηκε υφυπουργός στο Οικονομικών, έγινε αναπληρωτής υπουργός επί Βενιζέλου και υπουργός από τον Παπαδήμο. Σε μια εποχή που οι πρώην υπουργοί Οικονομικών είτε διώκονται, είτε ιδιωτεύουν και τους βρίζουν, ο Σαχινίδης επανεξελέγη πανηγυρικά βουλευτής και έκτοτε όλοι τον σπρώχνουν προς τα πάνω. Τελευταία και ο ίδιος ο Βενιζέλος τον σπρώχνει, που τον πήρε μαζί του στο Βερολίνο, στη συνάντηση με τον Στάινμπρoυκ και τον έστειλε στη Λισσαβώνα στη σοσιαλιστική Διεθνή. Όλο το «μεταρρυθμιστικό» ΠΑΣΟΚ έσπρωχνε με χίλια τον Σαχινίδη προς τα πάνω ώστε να «χτίσει» ένα αντίπαλο δέος στη Φώφη για την επόμενη μέρα…
Εκείνος ή δεν το πήρε χαμπάρι ή το φοβήθηκε που είναι ένα και το αυτό. Την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη μια μάζωξη «μεταρρυθμιστών» (με τις ευλογίες Βενιζέλου) που σκόπευε να εκδηλωθεί εν όψει συνεδρίου στο πλευρό του προέδρου και της πολιτικής του επιλογής για σύμπλευση με τον Σαμαρά. Αντί όμως ο Σαχινίδης να βρεθεί στο φυσικό του χώρο ο Σαχινίδης (την πολιτική της συμπόρευσης με τη ΝΔ πιστεύει, και άλλωστε υπηρετεί από θέσεις κλειδιά το μνημόνιο από την υπογραφή του) πήγε στη μάζωξη των 7 και όπως καταγγέλλουν οι «μεταρρυθμιστές», γνωρίζοντας εκ των έσω το σχεδιασμό τους, επικοινώνησε με ανθρώπους στους οποίους σκόπευαν να απευθυνθούν για να τους πείσει να προσχωρήσουν στους 7.
Έμπειροι πολιτικοί έχουν για όλα αυτά μια πολύ μπανάλ εξήγηση, πέραν του ότι όταν σε ευνοεί η τύχη, χάνεις το μέτρο. Στους «μεταρρυθμιστές» δεν είχε αποφασιστεί ακόμα ποιόν θα χρίσουν επικεφαλής, θέλει και ο Μανιάτης. Από τους «7» όμως του είχαν υποσχεθεί να τον κάνουν «αρχηγό». Τώρα βέβαια αν κάποιος πιστεύει ότι με στήριγμα τον Ξυνίδη και το Δριβελέγκα θα κερδίσει τη Φώφη στο δικό της τερέν τότε όντως ή υπεργαλαξιακή φαντασία διαθέτει ή κάτι άλλο, περίεργο πρέπει να συμβαίνει…
Θέμης Δαγκλής


πηγη

Αλβανοί ληστές βασάνισαν με πιρούνια ηλικιωμένο ζευγάρι!Αλβανοί ληστές βασάνισαν με πιρούνια ηλικιωμένο ζευγάρι!
 Άλλη μια ληστεία αλβανικής συμμορίας που προκαλεί κοινωνική οργή!
Οι τέσσερις αλβανοί δράστες περίμεναν να γυρίσει σπίτι του ο 72χρονος άνδρας και η 66χρονη σύζυγός του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Βάρδα Ηλείας. Φορώντας κουκούλες είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι των δύο ηλικιωμένων. Όπλα τους ήταν ένα μαχαίρι, ένα πριόνι και ένα πιρούνι τα οποία και είχαν κλέψει από παρακείμενη ψησταριά. Με το πιρούνι, ο ένας από τους αλβανούς επιτέθηκε στον 72χρονο τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και έτσι ανάγκασε τον άτυχο άντρα να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και να ψάξουν οι ληστές για οτιδήποτε αξίας. Έβαλαν μέσα και το ζευγάρι και τους έδεσαν για να ψάξουν με την ησυχία τους. Μετέπειτα, οι «κακόμοιροι» αλλοδαποί βρήκαν το δίκαννο του ηλικιωμένου, τον απείλησαν με αυτό για να τους υποδείξει που βρίσκονταν αντικείμενα αξίας. Τελικά αυτό που βρήκαν ήταν 1.500 ευρώ στο πορτοφόλι του 72χρονου, τα κοσμήματα της συζύγου του και ένα ρολόι.

ΑΙΣΧΟΣ: ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ!

People reach out reach out for a bag of
Εκτός περικοπών οι πολιτικοί! Κανείς δεν άγγιξε τις διπλές συντάξεις βουλευτών και δημάρχων
Φέρνει το θέμα στη βουλή η Χρυσή Αυγή με ερώτηση προς τον προκλητικό υπουργό οικονομικών
Τη στιγμή που οι συνταξιούχοι παλεύουν με νύχια και με δόντια για να τα βγάλουν πέρα μετά τις περικοπές στους μισθούς τους, οι βουλευτές και άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης συνεχίζουν να παίρνουν κανονικά τις συντάξεις τους χωρίς τη μείωση 20% ή 30% που περιλαμβάνεται στη σχετική διάταξη.
Σύμφωνα με δημοσίευματα του Τύπου, οι περικοπές στις βουλευτικές συντάξεις θα υπολογιστούν σε διαφορετικό πλαίσιο από τις μειώσεις που έγιναν στους υπόλοιπους «κοινούς θνητούς» συνταξιούχους. Συγκεκριμένα, η διάταξη που αναφέρεται στην παράγραφο Θ του ενός και μόνο άρθρου του ν. 4093/12 και η οποία δεν έχει εφαρμοστεί, προβλέπει ότι οι καταβαλλόμενες κατά την 1η Ιανουαρίου 2013 κανονιζόμενες συντάξεις των βουλευτών και των τοπικών αρχόντων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, που λαμβάνουν και δεύτερη σύνταξη από οποιονδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης ή το Δημόσιο, μειώνονται κατά 20%. Το ποσοστό μείωσης ορίζεται στο 30%, εάν τα ανωτέρω πρόσωπα λαμβάνουν και τρίτη σύνταξη, συμπεριλαμβανομένης και της βουλευτικής ή της χορηγίας.  Η διάταξη ορίζει, ότι ένας πρώην δήμαρχος ή βουλευτής που παίρνει δύο συντάξεις, μία βουλευτική, έστω 3.000 ευρώ και μία εξ επαγγέλματος, έστω 1.800 ευρώ, η βουλευτική ή δημαρχιακή σύνταξη θα κοπεί κατά 20% και θα πέσει στις 2.400 ευρώ. Αν υπάρχουν συνολικά τρεις κύριες συντάξεις, τότε η βουλευτική κόβεται κατά 30% και από 3.000 ευρώ θα έπρεπε να πέσει στα 2.100 ευρώ, από την 1η Ιανουαρίου του 2013.

Έρχεται η Αυτοκρατορία του Αντίχριστου;
Πολλοί φοβούνται ότι ζούμε στις έσχατες ημέρες, και ότι το “βδέλυγμα της ερημώσεως” ο “υιός της ανομίας” ο περιβόητος Αντίχριστος είναι προ των πυλών, αυτό βασίζεται σε διάφορα σημεία των καιρών.
Μπορούμε να μιλήσουμε για τσιπάκια, Παγκοσμιοποίηση,πολέμους, κυριαρχία του Μαμωνά, δλαδή του “φανταστικού” χρήματος, και άλλα πράγματα που δείχνουν την προσπάθεια δημιουργίας μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας, αφού οι δημοκρατίες στην πράξη καταλύονται από τις αγορές, σχεδόν σε όλο τον πλανήτη. Όποιος αμφιβάλλει ας δει την χώρα μας.
Το μέγιστο όμως σημείο είναι ότι οδεύουμε στην “ολοκλήρωση της Αποστασίας από τον Θεό”. Τα ήθη έχουν συντριφτεί, οι οικογένειες έχουν διαλυθεί, οι θεσμοί του Έθνους, της Δικαιοσύνης, τρεκλίζουν, οι θρησκείες πριονίζονται, δηλαδή η Αποστασία είναι προ των πυλών! Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τον Χριστιανισμό μιας που ο Θεός εκπροσωπεί όλες τις Αξίες που κάνουν την ζωή ευάρεστη. Από αυτές τις Αξίες ο άνθρωπος έχει αποκοπεί.
Τώρα βρισκόμαστε υπό πρωτοφανή οικονομική κρίση, και όποιος εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στον κόσμο εύκολα θα κυριαρχήσει, όπως έλεγε κάποιος Αγιος ” ο διάβολος θα πιάσει τον άνθρωπο από την γαστέρα (στομάχι)”.
Το παρακάτω βίντεο δείχνει μια άποψη πως ο Αντίχριστος θα μπορούσε σύντομα να επιβληθεί στον κόσμο, με σχετική άνεση,είναι μια άποψη που πρέπει να ληφθεί υπόψιν, άλλωστε οι καιροί είναι όντως ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ.


2 «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ» ΜΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΜΕΣΩ ΣΚΟΠΙΩΝ

MKO
Πληροφορίες ότι –τουλάχιστον- δύο «ελληνικές» ΜΚΟ χρηματοδοτούντο απευθείας από τα Σκόπια (για τους γνωστούς λόγους), με τεράστια ποσά, διερευνά το ΣΔΟΕ και η ΕΥΠ. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τα χρήματα δεν κατέληγαν στους λογαριασμούς των συγκεκριμένων ΜΚΟ, αλλά στις τσέπες των φυσικών προσώπων που τις διευθύνουν! Λέγεται μάλιστα, πως οι δύο ΜΚΟ σχετίζονται με κοινοβουλευτικό πολιτικό κόμμα που έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων, με τον όρο «Μακεδονία» μέσα και ότι ο πραγματικός χρηματοδότης δεν είναι τα Σκόπια, αλλά ο γνωστός εβραιοσιωνιστής – διεθνής τοκογλύφος Τζώρτζ Σόρος, μέσω των Σκοπίων!
Ποιες είναι οι χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ; Εδώ είναι δύσκολη η απάντηση, καθώς σχεδόν όλες οι ΜΚΟ που ασχολούνται με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο με τα εθνικά θέματα, έχουν καθαρά φιλοσκοπιανές θέσεις. Υπομονή, θα μάθουμε σε λίγο καιρό…
Ή μήπως δε θα μάθουμε ποτέ, γιατί η υπόθεση θα χρησιμοποιηθεί ως εκβιασμός για να «κάτσει φρόνιμα» το κόμμα που κρύβεται πίσω από τις ΜΚΟ των… ατσίδων;
87565365363http://ethnikismos.net

Όχι στη Λαπωνία, αλλά στην .. Ελλάδα. Θερμοκρασίες υπό το μηδέν στα νοσοκομεία .. πάγου! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_3519.html#ixzz2KUlWqlVH


Θερμοκρασίες υπό το μηδέν επικρατούν σε πολλά νοσηλευτικά ιδρύματα και Κέντρα Υγείας σε όλη την Ελλάδα, εξαιτίας της άρνησης των προμηθευτικών εταιρειών να παραδώσουν πετρέλαιο αλλά και των αυξημένων λειτουργικών εξόδων των νοσοκομείων, που οδήγησαν σε συνακόλουθη μείωση των δαπανών για την προμήθεια πετρελαίου....
Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι, όσο βαθύτερα μπαίνουμε στον χειμώνα και αυξάνεται η κατανάλωση, τόσο το πρόβλημα θα γίνεται εντονότερο. Δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη και σόμπες στους διαδρόμους, ενώ ήδη σε κάποια νοσοκομεία οι γιατροί και οι ασθενείς κυκλοφορούν με μπουφάν!

Zougla.gr: Με πάνω από 14% η Χρυσή Αυγή κινείται σταθερά προς την κορυφήZougla.gr: Με πάνω από 14% η Χρυσή Αυγή κινείται σταθερά προς την κορυφή
Πέφτουν καθημερινά ΝΔ και Σύριζα, πατώνουν όλα τα άλλα κόμματα - 3ος καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Μαζικές διαρροές ΝΔ, Σύριζα, Πασόκ προς Χρυσή Αυγή
Μία νέα δημοσκόπηση από την ιστοσελίδα zougla.gr δημοσιεύθηκε πριν από λίγο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι έρευνες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αποδείχθηκαν οι πλέον έγκυρες και πλησίασαν περισσότερο από όλες τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα, η Χρυσή Αυγή στην πρόθεση ψήφου λαμβάνει 14,2%, ενώ Σύριζα και ΝΔ ισοψηφούν λίγο πάνω από το 20%. Τα υπόλοιπα κόμματα πιάνουν πάτο, με ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ να βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ενώ ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ μπαίνουν, δε μπαίνουν στην επόμενη βουλή.


Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της εν λόγω έρευνας είναι ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναδεικνύεται 3ος καταλληλότερος για πρωθυπουργός.


Έχει επίσης αξία να δούμε που διοχετεύονται οι διαρροές των κομμάτων: ΝΔ, Σύριζα και Πασόκ έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό διαρροών τους προς την Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα το κόμμα παίρνει 11,9% των διαρροών της ΝΔ, 7,2% των διαρροών του Σύριζα και 12,8% των διαρροών του Πασόκ. Με απλά λόγια έχουμε αλώσει και τα τρία συστημικά κόμματα, γι’ αυτό και το τελευταίο διάστημα μας πολεμούν όλοι με το ίδιο μένος. Έτσι ακριβώς εξηγείται και η τελευταία συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από ακροαριστερά (εφημερίδα Συντακτών, Ελευθεροτυπία) μέχρι άκρως μνημονιακά ΜΜΕ (ΜΕΓΚΑ).

ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_1010.html#ixzz2KUl920f5ΜΑΤ ΓΙΑΓΙΑ

Το κράτος- πορτοφολάς έδειξε για μια ακόμη φορά το ταξικό του πρόσωπο. Μετά την καταλήστευση που υπέστησαν χιλιάδες μικροομολογιούχοι, τώρα τους δείχνει και τα “δημοκρατικά” δόντια του.
Παρακάτω φιλοξενούμε την καταγγελία που μας έστειλε συγγενής μικροομολογιούχου  που συμμετείχε στην σημερινή συγκέντρωση.
Τα γεγονότα εξελίχθησαν όταν φοβήθηκαν την προσέγγιση της ειρηνικής πορείας των διαμαρτυρόμενων συμπολιτών μας στη γειτονιά που βρίσκεται το σπίτι του Σαμαρά.
Μα τόσο πολύ φοβούνται τον οργισμένο λαό;
Παρακάτω η επιστολή- καταγγελία που δεχθήκαμε:
“ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 9/2/2013 


Το “δημοκρατικό” κράτος  στο οποίο διαβιούμε έδειξε για  άλλη μια φορά τα δόντια του. 
Θύματα αυτή  τη φορά είναι  οι μικρο-ομολογιούχοι οι οποίοι διαμαρτύρονται για το κούρεμα που υπέστησαν τα ομόλογα τους . 
Κατόπιν της ειρηνικής συγκέντρωσής τους στο δημαρχείο Κηφισιάς, επακολούθησε ειρηνική πορεία προς το κέντρο της Κηφισιάς. 
Σύμφωνα με μαρτυρία μικρο-ομολογιούχου οι αστυνομικές δυνάμεις (τουλάχιστον 5 διμοιρίες των ΜΑΤ) δεν επέτρεψαν στην πορεία να προχωρήσει και επιτέθηκαν αναίτια στους διαδηλωτές επιρρίπτοντας χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, και ξύλο σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας καθώς ο μικρότερος  ήταν 50 χρόνων! 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αστυνομικής βίας είναι ο βάναυσος ξυλοδαρμός μια γυναίκας 65 χρονών η οποία είχε την ατυχία να βρίσκεται μπροστά στο πανό. 
Ακολούθησαν σκηνές καθαρής “δημοκρατίας” με ξύλο στους διαδηλωτές, σπρώξιμο με τις ασπίδες, φυσουνιές,  κρότου λάμψεις, χημικά και συλλήψεις καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις προφανώς θεώρησαν ότι  αποτελούν κίνδυνο για τη “δημοκρατία” τα παραπάνω άτομα. 
Συγχαρητήρια για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού. “

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω καταγγέλει την βάναυση συμπεριφορά των δυνάμεων καταστολής του καθεστώτος, που για μια ακόμη φορά δεν διστάζουν να ξυλοκοπήσουν μεγάλους ανθρώπους που διαδηλώνουν ειρηνικά.
Έχουμε την εφαρμογή του καθεστώτος του Νόμου και της Τάξης στις πλάτες μιας ομάδας συναθρώπων μας που το ίδιο το κράτος τους καταλήστεψε με το κούρεμα των ομολόγων τους.
Οι περισσότεροι από αυτούς όντας δημόσιοι υπάλληλοι έκαναν το λάθος να εμπιστευθούν ένα κράτος- πορτοφολά που αφού τους απέσπασε βίαια και αρπακτικά τα χρήματα τους, τους ξυλοκοπεί γιατί διαμαρτύρονται για την κλοπή.
Όλος ο λαός, που αποτελεί το 99% της κοινωνίας πρέπει να ενωθεί και να διώξει με τις κλωτσιές ολους τους λήσταρχους , ντόπιους και ξένους, που εξουσιάζουν τις ζωές μας.
Να πάρουμε τις τύχες στα δικά μας χέρια!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
κεντρικά γραφεία: Καυτατζόγλου 35- Πατήσια, τηλ. 211 0192839 
www.kinimadenplirono.gr


πηγη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...