Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

τουρκικά σήριαλ

Ο ΚΛΕΨΑΣ, ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ… ΑΝΗΛΙΚΟΙ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

GYFTOI
Εγκληματίες… από κούνια γίνονται οι «ευπαθείς», με το γνωστό σύστημα «σόι πάει το βασίλειο».

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Αντικειμενική ενημέρωση από την συντακτική μας ομάδα με έμφαση στα Εθνικά και Κοινωνικά Θέματα που απασχολούν τον Ελληνισμό τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο όσο και στον Ελληνισμό της διασποράς και τις Αλύτρωτες Πατρίδες.
Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα εχθές η ομιλία του Υπεύθυνου Ιδεολογικού και Διεθνών Σχέσεων του Εθνικού Κέντρου Ελλήνων Καθηγητή Δρ.Νικόλαου Χαρακάκου.
Τον Καθηγητή προλόγισε ο Πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Γεώργιος Παπασημάκης, σχολίασαν ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Ιωάννης Τσιλιμίγκρας και ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχαήλ Ζουμής. Απηύθυναν δε χαιρετισμό εκπρόσωποι άλλων φορέων και οργανώσεων.

Θέλουν "Ίμια" οι Τούρκοι > Ανοίγουν πάλι το θέμα "γκρίζες ζώνες"


Του Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ - Επερώτηση στην τουρκική Βουλή με τους ανεδαφικούς ισχυρισμούς περί «κατάληψης τουρκικών νησιών από τους Ελληνες» κατέθεσε ο ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Τουρκίας CHP, κ. Καμέρ Γκέντς ο οποίος στις αρχές του Φεβρουαρίου είχε ισχυριστεί τα ίδια πράγματα σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποίησε στο τουρκικό κοινοβούλιο.
Η επερώτηση - παρά του ότι όπως θα δούμε παρακάτω αλλά και στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ένα γνωστό τουρκικό μοτίβο- αποκτά άλλη διάσταση διότι γίνεται αυτή ακριβώς την στιγμή που η Άγκυρα με διαφόρους τρόπους και προκλήσεις επιχειρεί να ανεβάσει τους τόνους και να δημιουργήσει κλίμα έντασης.


Με την ερώτησή του ο κ. Καμέρ Γκέντς μαζί με συναδέλφους του, ζήτησε να διερευνηθούν οι - γνωστοί και επαναλαμβανόμενοι - ισχυρισμοί τουρκικών κύκλων ότι 16 νησιά στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο έχουν καταληφθεί από την Ελλάδα, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων Αnadolu.Τα νησιά αυτά είναι, αναφέρουν,11 στο Αιγαίο και 5 στην Μεσόγειο.Επίσης στην επερώτηση τίθεται το ερώτημα : « Στις διερευνητικές συνομιλίες που διεξάγονται μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας που ξεκίνησαν το 2002 και συνεχίζονται, άραγε γίνονται μυστικά παζαρέματα; Οι στρατιωτικοί γιατί δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτές τις συνομιλίες;»

 Στην αιτιολογία της επερώτησης αναφέρθηκε ότι στην ιστοσελίδα των δελτίων του Δικαίου της Θάλασσας του ΟΗΕ , είναι εφικτό να δει κανείς και να καταλάβει ότι η «Ελληνοκυπριακή διοίκηση» της «νοτίου Κύπρου» έχει καταλάβει υφαλοκρηπίδα 7.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων που ανήκει στην Τουρκία καθώς και περιοχή ΑΟΖ.

Επίσης ζητήθηκε σύσταση Επιτροπής της Βουλής για να διερευνήσει τους ισχυρισμούς αυτούς.Στην συνέντευξη που είχε πραγματοποιήσει στις αρχές Φεβρουαρίου ο κ. Γκέντς είχε αναφέρει πως « το καθεστώς των νησιών του Αιγαίου και της Μεσογείου και ποια απ’αυτά ανήκουν στην Τουρκία και ποια στην Ελλάδα, καθορίστηκαν με τις συνθήκες του Λονδίνου το 1913, τη συνθήκη της Λαζάνης το 1923 και τη Συνθήκη των Παρισίων το 1947 όμως οι Έλληνες εισέβαλαν σ’αυτά χωρίς να ρωτήσουν σε κανέναν».
Ποια είναι τα 16 νησιά

Τα νησιά που προκλητικά αμφισβητεί την ελληνική κυριότητα ο Γκέντς τα κατονομάζει ως «Οινούσσες, Φούρνοι, Θύμαινα, Αγαθονήσι, Αρκοί, Φαρμακονήσι, Καλόλιμνος, Ψέριμος, Γυαλί, Λέβιθα, Κίναρος Γαύδος, Δία, Διονυσάδες, Γαϊδουρονήσι και Κουφονήσι».

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που θέτουν τέτοιο θέμα οι Τούρκοι μιλώντας άλλοτε για 16, άλλοτε για 110 και άλλοτε για 152 αμφισβητούμενα νησιά!Η κολόνια αυτή κρατά χρόνια και μερικές φορές εντάσσεται και στον ανταγωνισμό των τουρκικών κομμάτων για το πιο θα φανεί πιο ...διεκδικητικό και ...''πατριωτικό''. Μάλιστα λίγες ώρες πριν την συνέντευξη του κ. Γκέντς του CHP,ο κ.Ουμίτ Γιαλίμ, μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του ''Δημοκρατικού Κόμματος ' (DP) είχε ισχυριστεί ότι η σημερινή κυβέρνηση της Τουρκίας έκλεισε τα μάτια στο πρόβλημα των 16 νησιών που ... οικειοποιήθηκε η Ελλάδα, επιθυμώντας το 2004 να αρχίσει ταχύτερα συνομιλίες για την ένταξή της στην ΕΕ...
Παλιό μοτίβο

Το μοτίβο είναι ίδιο είτε το εγείρει το ''Δημοκρατικό Κόμμα'' (DP) είτε το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα ( CHP - που είναι σήμερα αξιωματική αντιπολίτευση): Με δύο λόγια αναφέρουν - με ερωτήσεις προς την Βουλή ή δηλώσεις - ότι τα 16 αυτά νησιά τα οικειοποιήθηκε η Ελλάδα διότι δεν αναφέρονται ονομαστικά στις συνθήκες της Λαζάνης. Δηλαδή,''ξεχνώντας'' ότι τo άρθρo 12 της Συvθήκης αναφέρει ότι η Ελλάδα απoκτά τηv κυριαρχία όλωv τωv vήσωv τoυ Αvατoλικoύ Αιγαίoυ εκτός της ‘Ιμβρoυ, Tεvέδoυ και Λαγoυσώv vήσωv (Mαυριώv) και ότι στo άρθρo 16 η Toυρκία π α ρ α ι τ ε ί τ α ι από oπoιαδήπoτε αξίωση από τα παραπάvω vησιά και κατά συvέπεια δεv επιτρέπεται καμμιά αμφισβήτηση από καvέvα της εθvικής κυριαρχίας της Eλλάδας επί τωv vήσωv τoυ Αιγαίoυ.
"Δεν υπάρχει οποιαδήποτε αμφισβήτηση και οποιοδήποτε σημείο αμφιβολίας ως προς το καθεστώς οποιουδήποτε νησιού ή νησίδας στο Αιγαίο". Τη θέση αυτή της Ελλάδας είχε εκφράσει, προ μηνών, και σε άλλη πανομοιότυπη αμφισβήτηση από τουρκικούς κύκλους της ελληνικότητας 16 νησιών στο Αιγαίο και το Κρητικό Πέλαγος, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών κ. Γρηγόρης Δελαβέκουρας. 

onalert

«ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ»: ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ… ΕΥΠΑΘΗΣ!

PAKETO
Φρίκαραν οι πάσης φύσεως «αντιρατσιστές» με την εξέλιξη της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», που ασχολείται με την ανεύρεση και επανένωση οικογενειών χαμένων από χρόνια. Και αποδεικνύεται για μια φορά ακόμα, πως όση προπαγάνδα και να κάνουν, δεν πρόκειται να δούνε προκοπή.
Πιο συγκεκριμένα, μια κοπέλα, η Μαρία, μόλις έμαθε ότι η βιολογική της μητέρα ήταν της γνωστής «ευπαθούς» ομάδας και είχε δώσει και άλλα παιδιά για υιοθεσία έφυγε πανικόβλητη από την εκπομπή, δηλώνοντας πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της στο μέλλον. «Δεν μπορώ να τους δω σαν οικογένειά μου. Φρίκαρα με το όλο σκηνικό». Κι εμείς, κι εμείς…http://ethnikismos.net/

Τα έβαλε με την Κύπρο η Άγκυρα - Εκβιάζουμε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων ισχυρίζονται


-Δεν θα μπορέσει η Νότια Κύπρος να παραβιάσει την υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας,
-Τα βάζει ξανά και με τις διεθνείς εταιρείες που προχωρούν σε έρευνες στην ΑΟΖ
-Το κλίμα τρομοκρατιάς καλλιεργείται εδω και καιρό

Οι έρευνες για φυσικό αέριο, αποτελούν κόκκινο πανί για την Τουρκία. Καθημερινό είναι το φαινόμενο Τούρκοι αξιωματούχοι να απειλούν θεούς και δαίμονες ,προσπαθώντας να ανακόψουν την προσπάθεια για αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην Κυπριακή ΑΟΖ.


Αυτη τη φορα, δια στόματος του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της, προειδοποιούν ότι δεν θα επιτρέψουν παραβίαση της υφαλοκρηπίδας της από τους Ελληνοκύπριους.

Επιχειρεί να μας πιάσει απ’ τον γιακά ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Νατσί Κορού, οριοθετώντας ως κεκτημένο της Άγκυρας το κομμάτι της μεσογείου που βρίσκεται στο βόρειο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

«Δεν θα μπορέσει η Νότια Κύπρος να παραβιάσει την υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας για την εξερεύνηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο», δήλωσε ο Νατσί Κορού, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του μέσω Twitter, με το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων της Τουρκίας (UIK) στις 22 Φεβρουαρίου. "Η χώρα μας και η Βόρεια Κύπρος έχει αντιρρήσεις για τις δραστηριότητες εξερεύνησης από τη Νότια Κύπρο.

«Η μονομερής στάση της Νότιας Κύπρου είναι η εκβίαση των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων », ισχυρίστηκε, επαναδιατυπώνοντας απειλές και εναντίων των ξένων εταιριών που επέδειξαν ενδιαφέρον για έρευνες στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου, στις οποίες επανέλαβε, ότι δεν θα επιτρέπεται να δραστηριοποιούνται, η να εξασφαλίζουν προσφορές για νέα έργα στην Τουρκία.


newsit.com.cy

ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – «ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!

SXOLEIO36
Έχει φτάσει κι έχει ξεπεράσει τα όρια του τρόμου και του πανικού το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, εξαιτίας του φαινομένου Χρυσή Αυγή κι όχι μόνο για το παρόν, αλλά προπάντων για το μέλλον. Διότι βλέπετε, η Χρυσή Αυγή έχει κατακτήσει τα ελληνικά σχολεία κι ως γνωστόν όποιος έχει μαζί του τη νεολαία έχει και λαμπρό μέλλον. Σκέφτηκαν, λοιπόν, πολύ οι (ανεγκέφαλοι)… εγκέφαλοι της δυστυχίας μας και αποφάσισαν να εισάγουν μάθημα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία (!!!), μπας και περιορίσουν τη μαζική προσχώρηση των μαθητών στο κίνημα.
Φυσικά, αυτή τη βρομοδουλειά πρέπει να την κάνουν… πεπειραμένοι μαρξιστές, σπουδαγμένοι ινστρούχτορες στις… βοϊδοσχολές των αλήστου μνήμης κομμουνιστών δικτατόρων – τυράννων και χασάπηδων των λαών τους, Τσαουσέσκου, Χότζα, Στάλιν, Πολ-Ποτ και δε συμμαζεύεται. Η κατοχική-μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας διαθέτει και τοιούτους. Τους δημαραίους του μπαρμπα-Φανούρη Κουβέλη (ή «Κουρέλη», σύμφωνα με τους πρώην συντρόφους του).
Έτσι, ο δημαραίος σταλινοκομμουνιστής των σαλονιών, υφυπουργός (Α)παιδείας της δοσιλογικής ψευτοκυβέρνησης του Αντωνάκη, εδήλωσε σχετικά τα εξής στα καθεστωτικά «Νέα»:
«Το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται στις ρηγματώσεις της κοινωνικής συνοχής, αλλά και εξαιτίας της αδράνειας των θεσμών τα προηγούμενα χρόνια. Είναι δική μας ευθύνη να διδάξουμε και να πείσουμε τους μαθητές ότι ο ρατσισμός, ο φασισμός και η ξενοφοβία είναι μορφές βίας ξένες ως προς το δημοκρατικό πολίτευμα. Δεν παρατηρούμε με απάθεια τις προσπάθειες προσέγγισης (σ. σ.: από τη Χρυσή Αυγή) των μαθητών και παρεμβάσεων στα σχολεία». Σύμφωνα με τον κ. Παπαθεοδώρου το υπουργείο Παιδείας δρομολογεί τη θεσμοθέτηση της Πολιτειακής Παιδείας ως μαθήματος κορμού και κατεύθυνσης στα Γενικά Λύκεια και στα Ημερήσια και Εσπερινά ΕΠΑΛ από το νέο σχολικό έτος. «Προωθούμε από την τρέχουσα σχολική χρονιά στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής Αγωγής δραστηριότητες με αντικείμενο την Πολιτειακή Παιδεία, την εμπέδωση των αρχών και αξιών της δημοκρατίας στο σχολείο. Προωθούμε Πρόγραμμα για το Σχολείο της Δημοκρατίας με στόχο την υποστήριξη μαθησιακών διαδικασιών που θα εμπεδώνουν την ιδιότητα του πολίτη» επισημαίνει ο υφυπουργός».

Έξυπνη Κάρτα: Η “λύση” της ελίτ στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης


«Για να δημιουργήσεις μια αγορά, πρέπει πρώτα να επινοήσεις ένα πρόβλημα και μετά να βρεις τη λύση του». Scott Adams, Αμερικανός συγγραφέας κόμικς
ΚΟ: Διαβάσατε το κύριο άρθρο της Washington Post για την Βιομετρική Ταυτότητα που προβάλλεται ως δήθεν "λύση" στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στις ΗΠΑ.


Διαβάστε παρακάτω τι έγραφε για τη σύνδεση λαθρομετανάστευσης – βιομετρικής ταυτότητας, ήδη από το 1996, ο Αμερικάνος συγγραφέας αποκαλυπτικών βιβλίων Texe Marrs, στο βιβλίο του «Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – Σχέδιο L.U.C.I.D.», (ο τίτλος στα ελληνικά, από τις εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ. Project L.U.C.I.D.: The Beast 666 Universal Human Control Systemο τίτλος στα αγγλικά).

Προσέξτε πως η «λύση» που από τότε προτείνεται για το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, από κυβέρνηση και κατευθυνόμενα media, είναι η εισαγωγή της Έξυπνης Κάρτας / Ταυτότητας. Προσέξτε επίσης πως οι αντιδράσεις ήταν έντονες τότε και για αυτό υπήρξε υπαναχώρηση και η «λύση» μετατέθηκε για αργότερα όταν θα «ωριμάσουν οι συνθήκες». Και σήμερα οι συνθήκες φαίνεται να έχουν ωριμάσει.

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ

LASITA
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί (ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ) σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου οι ιδιοκτήτες ταξί ενημερώθηκαν για τις θέσεις και το πρόγραμμα του νεοσύστατου συνδικαλιστικού φορέα υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής. Σε μια κατάμεστη αίθουσα από Έλληνες επαγγελματίες αυτοκινητιστές ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε αρχικά πως η Χρυσή Αυγή σε καμία περίπτωση δεν καπελώνει τον αγώνα τον εργαζομένων. Στην συνέχεια επισήμανε πως πολύ πριν γίνει η προσπάθεια για την σύσταση του συνδικαλιστικού φορέα, οι Έλληνες οδηγοί ταξί ήταν στην ουσία οι μόνοι που διέδιδαν το μήνυμα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού κόντρα στην φίμωση και την ένοχη ομερτά από τα τουρκοκάναλα της διαφθοράς. Ακόμη, δήλωσε ότι ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. θα αγωνιστεί και θα καταφέρει να εκλέξει αντιπροσώπους στις εκλογές του συνδικαλιστικού οργάνου των αυτοκινητιστών τον προσεχές Μάιο κόντρα στον πόλεμο που θα του γίνει από τα γνωστά κομματόσκυλα.

Κύπρος: Αναίδεια των «κυανόκρανων» για τα θύματα του «Αττίλα»


Σάλος από βίντεο με κυανόκρανους που μετέτρεψαν σε πίστα το αεροπλάνο που δεν πρόλαβε να απογειωθεί όταν έγινε η δεύτερη επίθεση των Τούρκων στη Λευκωσία.
Το καθηλωμένο από το 1974 αεροπλάνο, στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας στη νεκρή ζώνη, μετατράπηκε από σύμβολο πόνου και θύμησης, σε πίστα χορού για άντρες των Ηνωμένων Εθνών.
Χωρίς να σκεφτούν τι συμβολίζει αυτό το αεροπλάνο παρουσιάζουν τις χορευτικές τους ικανότητες…
Με ποιο δικαίωμα βεβηλώνουν αυτό το ιερό σύμβολο; Άραγε θα υπάρξει άμεση απάντηση από επίσημα χείλη;

Τα ερωτήματα που εγείρονται πολλά…
Το πιο σημαντικό ίσως είναι γιατί όλα αυτά λίγες ώρες πριν από τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο;
Προφανώς οι κυανόκρανοι του ΟΗΕ δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους από την προβλεπόμενη νίκη του κ. Αναστασιάδη στις κυπριακές εκλογές.
Αντί να έχουν ρόλο ειρηνευτικής δυνάμεως συμπεριφέρονται ως λεγεώνα παραθεριστών στρατιωτικών με λεφτά ξένων κυβερνήσεων.
Στην Κύπρο ανησυχούν πως μία ενδεχόμενη νίκη του κ. Αναστασιάδη θα αναπτερώσει το ηθικό στους στρατιώτες των Ηνωμένων Εθνών εφ’ όσον δεν θα υπάρχουν σοβαρές πατριωτικές αντιστάσεις στο πνεύμα του Ελληνισμού, όπως στην εποχή του συγχωρεμένου Τάσσου Παπαδόπουλου.
Άμεση ήταν η αντίδραση του επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή Στρατού, στρατηγού ε.α. Δημήτρη Αλευρομάγειρου ο οποίος ζήτησε από την Κυπριακή Δημοκρατία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς τα Ηνωμένα Έθνη με παράσταση διαμαρτυρίας.

450.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ

anergia
Σε 450.000 οικογένειες δεν δουλεύει ούτε ένας εργαζόμενος και στις οικογένειες αυτές ζουν 1,3 εκατ. άνθρωποι δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας.
Σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΑΕΔ «ό,τι διαθέσιμοι πόροι υπάρχουν –κυρίως από το ΕΣΠΑ- θα πρέπει να διατεθούν με βάση την ανάγκη στις οικογένειες των ανέργων κι όχι την ηλικία. Η πρόταση του ΟΑΕΔ, αλλά και των κοινωνικών εταίρων, είναι οι πόροι αυτοί να κατευθυνθούν στις οικογένειες που δεν έχουν κανένα εργαζόμενο».

ΒΟΜΒΑ! Ο ηρωϊκός εισαγγελέας Ορνεράκης κινεί ποινική δίωξη για το σχέδιο “Πυθία” και την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή


Άλλος ένας εισαγγελέας έρχεται να γράψει ιστορία μετά τον εισαγγελέα Πεπόνη, την ίδια στιγμή που η δυσωδία από την απόπειρα συγκάλυψης των μεγάλων σκανδάλων της πολιτικής ηγεσίας έχει σπάσει την μύτη της κοινωνίας! Παρά τις πολιτικές πιέσεις και τις επικοινωνιακές αθλιότητες εκδοτικών συγκροτημάτων και δημοσιογραφίσκων του έσχατου είδους, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έδωσαν κρεσέντο προπαγάνδας παρουσιάζοντας τις αποκαλύψεις – φωτιά ως “γραφικότητες”, ο εισαγγελέας Ορνεράκης ανοίγει την καταπακτή του οχετού που έπνιξε την πατρίδα.

Δεν είνα καθόλου τυχαίο ότι τα καθάρματα του μνημονίου πρωτοστάτησαν στις απειλές και την απαξίωση της υπόθεσης. Οι ίδιοι που παρουσίαζαν ως πανάκεια το μνημόνιο της υποδούλωσης, οι ίδιοι που απαξίωναν τις καταγγελίες για τα CDS, για την ΕΛΣΤΑΤ, τα ίδια βδελύγματα που ετοιμάζονται να κομματιάσουν την πατρίδα προσπάθησαν να “υποβαθμίσουν” την υπόθεση με την κλασσική μέθοδο γελοιοποίησης.

Με μία σύντομη έρευνα όμως, είδαμε και κοινά στοιχεία με αυτούς που απαξίωναν τις καταγγελίες Καμμένου για τα υποβρύχια το 1999. Ναι, τις καταγγελίες που επιβεβαιώθηκαν το 2011 από ξένη έρευνα βεβαίως. Εδώ πάλι ο Καμμένος χαρακτηριζόταν από τα ίδια καθάρματα ως “γραφικός”.

Θα ήταν αστείοι, θα ήταν κωμικοί εάν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι. Κάποιος πρέπει να τους ξεριζώσει από το κορμί της Ελλάδας, που φαίνεται ότι το απομυζούν εδώ και 70 χρόνια.

Μπράβο στον ηρωϊκό εισαγγελέα που δεν γονάτισε. Και αναγκαστικά θα ρίξει τις μάσκες πολλών υποκριτών.
olympia
Bookmark and Share

ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

VHMA
Προ δύο ημερών, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του σε κανάλι (στο EXTRA 3 – τα «μεγάλα» καθεστωτικά ΜΜΕ «δημοκρατικότατα» δεν τον καλούν ποτέ…), ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής ξεδίπλωσε ένα παλιό φύλλο των «Νέων», του 1968, που είχε στην προμετωπίδα του το σύνθημα του στρατιωτικού καθεστώτος «Ελλάς- Ελλήνων- Χριστιανών». Επίσης, υπενθύμισε τη συνεργασία του συγκροτήματος με τις γερμανικές αρχές κατοχής, γι’ αυτό οι δύο εφημερίδες του, τα «Αθηναϊκά Νέα» και το «Ελεύθερον Βήμα» υποχρεώθηκαν μεταπολεμικά να αλλάξουν τους τίτλους τους, σε «Νέα» και «Βήμα» αντίστοιχα.
Αναμενόμενη ήταν, λοιπόν, η απάντηση του φοβερού και τρομερού συγκροτήματος (που «ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις», σύμφωνα με παλαιό πολιτικό…), στον μόνο πολιτικό αρχηγό εν Ελλάδι που δεν το προσκυνάει. Επειδή δε, δεν υπάρχει απάντηση στην Χρυσή Αυγή από όργανο του κατεστημένου που να έχει ως βάση της επιχειρήματα, επιστρατεύτηκε η συνήθης τερατολογία, σε υποτιθέμενο ρεπορτάζ με τίτλο: «Πως η Χρυσή Αυγή στρατολογεί μαθητές στα ελληνικά σχολεία» και ψευδές- κατάπτυστο περιεχόμενο, ότι το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών οργανώνει τα παιδιά σε ομάδες που επιτίθενται σε «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» και τα τοιαύτα. Τα ίδια της συγχωρεμένης…

Οι αδελφότητες, η Σιωνιστική Κυριαρχία και ο Διαμελισμός της Ελλάδας!


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Τις ημέρες αυτές έγινε στη Μόσχα ένα ασύνηθες γεγονός.
Η σύνοδος της Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας. Έτσι απέδειξαν την ύπαρξή τους. Μέχρι τώρα τους γνωρίζαμε από τις θεωρίες συνωμοσίας.
Τις ημέρες αυτές της συνόδου κορυφής των δύο Αδελφοτήτων, συνέβησαν τρία γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο.
Η πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία, η παραίτηση του Πάπα, η ανακήρυξη από το πρόεδρο ΟΒΑΜΑ της οικονομικής ένωσης ΗΠΑ & Ε.Ε. , και η σύνοδος των G20. Όλα αυτά είναι τυχαία;;; δεν νομίζω!!!
Εκ των γεγονότων, και εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι, ο πλανήτης Γη κυβερνάται από δύο δυνάμεις-οντότητες.
1.- Τη Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα, και
2.- Τη Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.
Αναφέρουμε και αναλύουμε τις δύο αυτές οντότητες, διότι παίζουν ενεργό ρόλο στα γεγονότα που διαδραματίζονται στη πατρίδα μας.
Οι δύο αυτές δυνάμεις-οντότητες, έχουν σχέδιο για τη πατρίδα μας.
Το βλέπουμε να εξελίσσεται προοδευτικά.
Το σχέδιο είναι Σατανικό. Να προκαλέσουν στην Ελλάδα οικονομική
καταστροφή, για να μπορέσουν να διαμελίσουν τη χώρα.
Το πρώτο είναι ήδη σε εξέλιξη. Το δεύτερο ακολουθεί οσονούπω.
Για να το επιτύχουν αυτό εξαθλιώνουν οικονομικά τον Ελληνικό Λαό,και διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε αμφότεροι Λαός και Στρατός,
να μη μπορέσουν να αντισταθούν στα άνομα σχέδιά τους.
Για το διαμελισμό της Ελλάδος βλέπε δηλώσεις-προειδοποιήσεις, της τότε προέδρου της Βουλής, Άννα Μπενάκη, προς το πρόεδρο Κάρολο Παπούλια. Αιτίες όλων αυτών είναι,
1.- Ο Ορυκτός πλούτος της Ελλάδος, σε χρυσό & πετρέλαια.
2.- Η ίδρυση του Κουρδιστάν.
3.- Η όλη Γεωπολιτική της περιοχής.

Ανάλυση

1.-Για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, και την ενέργεια που κρύβει μέσα της η χώρα μας, σε ξηρά & θάλασσα, είναι γνωστός ο ανταγωνισμός των δύο αυτών οντοτήτων και γιγάντων.
Γιαυτό δεν μας αφήνουν να ανακηρύξουμε την Ελληνική Α.Ο.Ζ. για να αρπάξουν το χρυσό & πετρέλαια, σε δεδομένη στιγμή, «αντιστάσεως μη ούσης». Εφαρμόζουν το νόμο της ζούγκλας. Βρήκαν να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα, τη πιο πλούσια χώρα του κόσμου σε ιστορία & πολιτισμό.
Ενώ «Αυτοί» έβγαλαν τα πετρέλαιά τους, σε μας το απαγορεύουν!!!
Τελικά οριοθετήσαμε με γεωγραφικές συντεταγμένες την Ελληνική ΑΟΖ, αλλά οι Σιωνιστές Αμερικάνοι, πιόνια & μαριονέτες των κ.κ. Rothschilds & Rockefellers , έβαλαν το «μπαμπούλα» Τούρκο, να μας φοβίσει με πόλεμο, για να αρπάξουν τα αρπακτικά της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. τα πετρέλαια, με χωροφύλακες τους Τούρκους. Η Τουρκία εφαρμόζει το διεθνές δίκαιο, και το δίκαιο της θάλασσας, όπως τη βολεύει, εφαρμόζει την αρχή «Τα δικά μου δικά μου, και τα δικά σου δικά μου.» Θέλει τα χωράφια του γείτονα. Οι κουτοπόνηροι Τούρκοι, ανακήρυξαν τη δική τους ΑΟΖ στη Μαύρη θάλασσα, αλλά αρνούνται το δικαίωμα της Ελλάδος να έχει Ελληνική ΑΟΖ στο Αιγαίο.
Την Ελληνική Α.Ο.Ζ. έπρεπε να είχαμε χαράξει και ανακηρύξει εδώ και 40 χρόνια, τότε που οι μεγάλες δυνάμεις ανακήρυξαν τη δική τους ΑΟΖ, τότε που είμασταν ισχυροί και οι Τούρκοι ανίσχυροι, αλλά οι ανίδεοι, φοβισμένοι, & δοσίλογοι πολιτικοί, έκαναν ότι τους διέταζε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, μέσω Σιωνιστικής Αμερικής, & Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.

2.-Για την ίδρυση του Κουρδιστάν. Η Τουρκία για να παραχωρήσει εδάφη στην Ανατολία, για την ίδρυση του Κουρδιστάν, ζητά από τους ισχυρούς της Γης, σαν ανταλλάγματα, τμήματα της Ελληνικής επικράτειας. Και οι Κοσμοκράτορες τα παραχωρούν, αφού από εδώ μεριά υπάρχουν δοσίλογοι, φοβισμένοι πολιτικοί, που δεν αντιδρούν.

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

CAYENNE
Σχέδιο απόδρασης τουλάχιστον 15 αναρχοκομμουνιστών κρατουμένων, μελών της ληστοτρομοκρατικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», με ελικόπτερο που θα προσγειωνόταν στο προαύλιο της Α’ πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού σχεδίαζαν τα καινούργια φρούτα της κόκκινης τρομοκρατίας, που συμμετείχαν στη ληστεία στο Βελβενδό. Μάλιστα, οι αναρχοκομμουνιστές Β.Π. (Βορείων Προαστίων), είχαν συγκεντρώσει στοιχεία και πληροφορίες από ιδιωτικές εταιρείες προκειμένου να ενοικιάσουν ελικόπτερο μεγάλης χωρητικότητας, εμφανιζόμενοι ως εκπρόσωποι Ελλήνων και ξένων «επενδυτές», που τάχα ήθελαν να δουν από αέρος κάποιες περιοχές της χώρας, στις οποίες ενδιαφέρονταν να «επενδύσουν» και είχαν ενημερώσει σχετικά τους φυλακισμένους «συντρόφους» να’ χουνε το νου τους.

Περικλής Κατέρης: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΠΥΘΙΑ» ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


-13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ...ΕΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ!-ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
-ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ.
-ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ “ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ”
-2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ, “ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ”.Γράφει ο Στέφανος Χίος - Στον αριθμό 6515 του κοιμητηρίου του Δήμου Ζωγράφου κρύβεται το μεγάλο μυστικό του τραγικού τέλους του 44χρονου ανθυπαστυνόμου της πρώην πρωθυπουργικής φρουράς του Κώστα Καραμανλή που βρέθηκε νεκρός υπό μυστηριώδεις συνθήκες το σούρουπο της 15ης Ιουλίου 2008 σε άλσος, 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του. Τα μνήματα όμως δεν αποκρίνονται. ‘Αρα θα πρέπει να μιλήσουν οι ζωντανοί και συγκεκριμένα οι τότε συνάδερφοι του αλλά και στελέχη των κρατικών αρχών ασφαλείας που λένε ότι ξέρουν πολλά. Για να απαντήσουν στις πολύ μεγάλες υποψίες και στα επίμονα ερωτήματα που εγείρονται εδώ και αρκετές εβδομάδες από πηγές του πολιτικού παρασκηνίου οι οποίες συσχετίζουν την καταχωρημένη ως αυτοκτονία του αστυνομικού σωματοφύλακα με τις κινηματογραφικές παραμέτρους του σχεδίου «Πυθία 1». Της εμπλοκής δηλαδή μελών «συμμαχικών μυστικών υπηρεσιών» και της MOSSAD στην εφαρμογή σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σατανικού πλέγματος αποσταθεροποίησης της χώρας, όπως αποκαλύφθηκε την προηγούμενη άνοιξη από εβδομαδιαίο περιοδικό.


Η υπόθεση είναι ήδη ανοιχτή, πιστεύει δεν πιστεύει κανένας τις απόρρητες αναφορές της FSB(Federal Security Service of the Russian Federation), της πανίσχυρης Ρωσικής Υπηρεσίας Ασφαλείας αλλά και τα έγγραφα της ΕΥΠ. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών από την προηγούμενη Δευτέρα έχει αναθέσει σε εισαγγελέα Πρωτοδικών την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης με βάση τα στοιχεία του ρεπορτάζ των «Επικαίρων», στα οποία περιλαμβάνονται τα άκρως απόρρητα Ειδικά Δελτία Ενημέρωσης της ΕΥΠ Νο 53/13 Ιανουαρίου 2009 αλλά και Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009. Άρα η Εισαγγελία έλαβε υπόψη τα στοιχεία των δημοσιευμάτων και τα θεώρησε επαρκή προκειμένου να διεξαχθεί η σχετική έρευνα. Εκεί προφανώς οφείλονται και οι όποιες διαρροές γίνονται τις τελευταίες μέρες- σε διάφορους κύκλους- ανακατεύοντας στα ίχνη των μυστικών υπηρεσιών το μπαρούτι που σκορπίστηκε στο σώμα του αδικοχαμένου ανθυπαστυνόμου. Κάποιοι είναι εμφανές ότι σπρώχνουν τις εισαγγελικές αρχές(εκτός των άλλων)και στην επανεξέταση του αιματηρού περιστατικού που μπήκε στα συρτάρια με την ένδειξη «αυτοκτονία».

Η τελευταία διαδρομή στο άλσος της οδού Πριγκιποννήσων
Ο ανθυπαστυνόμος Περικλής Κατέρης χάθηκε δυόμιση ακριβώς μήνες μετά την περιγραφείσα στο σχέδιο «Πυθία1» εμπλοκή των 19 Ρώσων πρακτόρων(20 και 25 Απριλίου του 2008)στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ. Όσοι στηρίζουν το σενάριο να είδε, να μίλησε, να πιέστηκε και να ωθήθηκε στην αυτοκτονία το βράδυ της 15ης Ιουλίου 2008, προσθέτουν ότι «οι μυστικές υπηρεσίες δεν προειδοποιούν και δεν χαϊδεύουν, εαν θέλουν να βρεθεί κάποιος κρεμασμένος . Και αυτή τη μορφή του σκηνοθετημένου θανάτου ξέρουν να την κάνουν δολοφόνοι από γνωστή χώρα». Μόνον που ο 44χρονος έντιμος, ευαίσθητος και ψυχικά ευάλωτος ένστολος με καταγωγή από τα Γιάννενα δεν βρέθηκε κρεμασμένος αλλά πυροβολημένος εξ επαφής θανάσιμα στο κεφάλι. Η σκηνή του θανάτου προεξόφλησε την αυτοκτονία από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα με όσα είχαμε καταγράψει τρεις ώρες μετά την εύρεση του πτώματος στο άλσος της οδού Πριγκιποννήσων, ο ανθυπαστυνόμος πήγε στο σπίτι του απέναντι από το δασάκι, έμεινε για λίγη ώρα και στη συνέχεια κατέβηκε τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας, περπάτησε 200 μέτρα, άνοιξε την πόρτα του άλσους, κάθισε σε ένα παγκάκι και πάτησε την σκανδάλη. «Νομίσαμε ότι έγινε κάποια τρομοκρατική ενέργεια. Μέσα σε λίγα λεπτά η περιοχή γέμισε από περιπολικά, τζιπ και συμβατικά της ασφάλειας που έζωσαν την γειτονιά και δεν άφηνα κανέναν να περάσει στο πάρκο» είχε περιγράψει εκείνη τη νύχτα ο κ. Κώστας, ιδιοκτήτης περιπτέρου απέναντι από το σημείο του συμβάντος. Όταν ρωτήσαμε τότε ιατροδικαστή για τον τρόπο αυτοκτονίας, μας είχε πει σιβυλλικά ξύνοντας το κεφάλι του: «Ασυνήθιστος τρόπος αυτοχειρίας, ειδικά περπατώντας από το σπίτι του σε γειτονικό σημείο. Σκοτεινές όμως οι βουλήσεις της ψυχής». Από την αστυνομία έγινε τότε γνωστό ότι ο 44χρονος είχε αφήσει πίσω του δύο επιστολές. Στα δύο γράμματα διαπιστωνόταν η ψυχική του κατάσταση πριν από το τέλος. Το ένα το είχε αφήσει στο σπίτι του και απευθυνόταν στη γυναίκα του:

«…Είσαι ηρωίδα, το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου, να προσέχεις τα παιδιά μας…» φέρεται να έγραφε. Στο δεύτερο σημείωμα που βρέθηκε κοντά στο άψυχο σώμα του, έγραφε: «…Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους, να προσέξτε τα παιδιά μου». Για τον Περικλή Κατέρη ειπώθηκε επίσης ότι «είχε προβλήματα…», έπαιρνε αναρρωτικές άδειες, αντιμετώπιζε οικονομικές και προσωπικές δυσκολίες, είχε υπερβολικό άγχος. Τότε η είδηση θάφτηκε σε 48 ώρες. Σήμερα εκείνο το περαστικό δεδομένης της εισαγγελικής έρευνας αποκτά άλλο ενδιαφέρον…

Μην χάσετε αύριο την εφημερίδα “Δημοκρατία” με νέες αποκαλύψεις για την σκοτεινή υπόθεση, μέρος μίας εφιαλτικής αλήθειας που οδήγησε την Ελλάδα στην υποδούλωση.

dimokratianews.gr

«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

DIARIKSEIS
Άλλη μια ληστοσυμμορία «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», από την Αλβανία, που είχαν ρημάξει τον τόπο μας, αποκαλύφθηκε!
Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη ένα από τα μέλη της συμμορίας, ένας 26χρονος Αλβανός, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συγκεκριμένοι ομοεθνείς του, ένας επίσης 26χρονος κι ένας 21χρονος, διότι είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε οικίες Ελλήνων. Οι συμμορίτες επέλεγαν οικίες στις οποίες αφού διαπίστωναν ότι απουσίαζαν οι ένοικοι, εισέρχονταν διαρρηγνύοντας την κλειδαριά της πόρτας εισόδου και αφού ερευνούσαν τους χώρους αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη.

ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΜ ...ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...


Οι τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις έχουν “μεταφερθεί” από τον εναέριο στο θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου. Το “παραδοσιακό” πεδίο της εκδήλωσης τουρκικής παραβατοκότητας, άλλαξε και είναι οι παραβιάσεις των χωρικών υδάτων μας πλέον που πααρουσιάζουν σημαντική αύξηση , αντιστρόφως ανάλογη με τις παραβιάσεις στον εναέριο χώρο, που μειώνονται.
Σύμφωνα με...
στοιχεία του ΓΕΕΘΑ που επικαλείται σε δημοσίευμά της η Ελευθεροτυπία “οι παραβιάσεις των εθνικών χωρικών υδάτων από τουρκικά πολεμικά πλοία αυξήθηκαν κατά 332% την τελευταία τετραετία,γράφοντας κάθε χρόνο και από ένα νέο “ρεκόρ”. Αντιθέτως το ίδιο διάστημα οι παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά βαίνουν μειούμενες”. AΠΟ ΤΟ ΟΝΑLERT
 

KKE-BERLIN
Βιομηχανία ψηφισμάτων από δήθεν οργανώσεις Ελλήνων του εξωτερικού κατά της Χρυσής Αυγής, έχει στήσει ο ελεεινός και τρισάθλιος μηχανισμός του ΚΚΕ. Και λέμε «δήθεν οργανώσεις», διότι πρόκειται για οργανώσεις-σφραγίδες, που στήνονται από μια δράκα μπολσεβίκων και δεν εκπροσωπούν κανέναν και τίποτα πέραν αυτών των ελαχιστοτάτων, με σκοπό την έκδοση ανακοινώσεων, σε πνεύμα… σταλινικό. Έτσι, μετά από κάποια σταλινοειδή της Γερμανίας, ήρθε η σειρά των σταλινοειδών της Σουηδίας, να ανακοινώσουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι… ανεπιθύμητη μεταξύ των Ελλήνων της χώρας αυτής. Ιδού το παραλήρημά τους:
Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης πραγματοποίησε γενική συνέλευση στις 17 Φεβρουαρίου για τον απολογισμό του περασμένου χρόνου και εξέδωσε δύο ψηφίσματα, με ομόφωνη απόφαση, ένα ενάντια στη Χρυσή Αυγή και ένα ενάντια την κρατική καταστολή, Ειδικότερα στο ψήφισμά της για τη Χρυσή Αυγή αναφέρει: «Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης με αφορμή τις προσπάθειες που κάνει η φασιστική Χρυσή Αυγή να δημιουργήσει οργανώσεις στο εξωτερικό για παράδειγμα στην Γερμανία, ΗΠΑ και αλλού δηλώνει ότι είναι ανεπιθύμητη στη Σουηδία όπως και παντού. Ο εθνικισμός και η έχθρα προς το διαφορετικό δεν έχουν θέση σε καμία μεταναστευτική κοινότητα. Είμαστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα και τη μαζική μας δράση για να τη σταματήσουμε. Σαν μετανάστες και εμείς, θύματα της καπιταλιστικής κρίσης, αρνούμαστε να δεχθούμε ως λύση το διαίρει και βασίλευε, ιδίως από μια ήπειρο που το παρελθόν της σημαδεύτηκε από τα φρικτά εγκλήματα του ναζισμού, έχουμε χρέος να μην επιτρέψουμε τη διάδοση της ιδεολογίας του ρατσισμού και του μίσους. Να δηλώσουμε Έλληνες και ξένοι, εργάτες ενωμένοι. Καλούμε όλους να σταθούν εμπόδιο και να απομονώσουν κάθε προσπάθεια ανάπτυξης του νεοναζισμού. Κάθε απόπειρα προπαγανδισμού βίας, μισαλλοδοξίας και κοινωνικού κανιβαλισμού πρέπει να πέσει στο κενό. Επίσης σε σχέση με την αντιδραστική απόφαση του ΣτΕ για την παροχή ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών στην Ελλάδα η γενική συνέλευση της Ελληνικής κοινότητας Στοκχόλμης και από την εμπειρία των μελών της για το τι ισχύει για τους μετανάστες (και τους Έλληνες) στη Σουηδία, δηλώνει ότι υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, την απόδοση ίσων δικαιωμάτων στα μεταναστόπουλα με τα παιδιά των Ελλήνων, την εγγραφή τους σε ειδικά δημοτολόγια, την αυτοδίκαιη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας μετά την ενηλικίωσή τους, εφόσον τα ίδια το επιθυμούν, την πολιτογράφηση με αντικειμενικά και δίκαια κριτήρια και όχι με κριτήρια ψηφοθηρίας και υποταγής στο εκμεταλλευτικό σύστημα. Καταδικάζει την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που είναι διαποτισμένη από εθνικιστικό-ρατσιστικό δηλητήριο».

ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ!

813
Την προηγουμένη εβδομάδα, αποκαλύψαμε πως η ίδρυσις του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας έγινε τον Ιούλιο του 1944 με την υπογραφή του τότε πρωθυπουργού της αναγνωρισμένης από τους «Συμμάχους» κυβερνήσεως του Καΐρου, Γεωργίου Παπανδρέου (του πρεσβυτέρου) και με την παρουσία στην Διάσκεψη του Ανδρέα Παπανδρέου, ως εμπειρογνώμονος της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε ότι η ίδρυσις των ανωτέρω τοκογλυφικών οργανισμών (συμμοριών) εις τις οποίες είναι σήμερα δέσμια η Ελλάς, έγινε με την σύμφωνη γνώμη του ΚΚΕ και της ευρυτέρας αριστεράς! Και ιδού πως:
Μέχρι το καλοκαίρι του 1944, το ΕΑΜ/ ΚΚΕ τηρούσε αδιάλλακτη στάση έναντι της κυβερνήσεως Παπανδρέου. Μάλιστα, είχε σχηματίσει μια δική του ψευτοκυβέρνηση στα βουνά της Ευρυτανίας, της Π.Ε.Ε.Α. (Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθερώσεως), ενώ είχε οργανώσει και μια ανταρσία στις ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις στην Μέση Ανατολή, που απέτυχε. Όμως, αιφνιδίως, το ΕΑΜ/ΚΚΕ άλλαξε στάση και με την Συμφωνία του Λιβάνου, απεδέχθη την νομιμότητα της κυβερνήσεως Παπανδρέου. Αιτία της αλλαγής ήτο η επίσκεψη στο στρατηγείο των συμμοριτών μιας σοβιετικής αντιπροσωπείας, υπό τον συνταγματάρχη Ποπώφ, που προφανώς μετέφερε την νέα «γραμμή» από την Μόσχα (είχε προηγηθεί η επίσκεψη του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών, Α. Ήντεν στην Μόσχα, όπου έγινε η προεργασία της συναντήσεως Τσώρτσιλ-Στάλιν και της οριστικής «Συμφωνίας των ποσοστών» για τα Βαλκάνια – κατόπιν επιμονής του Ήντεν, συμφωνήθηκε προφορικά να μείνει η Ελλάς στο Δυτικό στρατόπεδο).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ – ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

SKOYRIES
Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο ατόμων στον Πολύγυρο Χαλκιδικής προχώρησε η αστυνομία, λίγες ώρες πριν το αυριανό συλλαλήτηριο-διαμαρτυρία για τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές.
Σ’υμφωνα με το seleo.gr, οι κάτοικοι χαρακτηρίζουν “αναίτιες” τις προσαγωγές και εκφράζουν τον φόβο τους για την αντιμετώπιση που θα έχουν αύριο από τις αστυνομικές δυνάμεις, στη διαδήλωση διαμαρτυρία ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.
Αυτήν την ώρα πολίτες πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Ιερισσό και παράλληλα καλούν τον κόσμο να δώσει το “παρών” αύριο στη διαδήλωση στη Μεγάλη Παναγιά.
Διαψεύδει τις καταγγελίες η ΕΛΑΣ
Την ίδια ώρα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης διαψεύδει τις καταγγελίες και τα δημοσιεύματα «περί κατατρομοκράτησης πολιτών, τυφλών προσαγωγών, αναίτιων κρατήσεων, παράνομης λήψης γενετικού υλικού, εξαφανίσεων και απαγωγών προσαχθέντων από τις αστυνομικές αρχές» για την υπόθεση της εμπρηστικής επίθεσης στις Σκουριές.

ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΣΠΕΙΡΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΩΝ ΑΠΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

silipsi
Μια σπείρα «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από το Μπαγκλαντές, αποτελούμενη από εφτά άτομα, ηλικίας από 20 μέχρι 37 ετών, εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία. Τα μέλη της σπείρας απήγαν αλλοδαπούς –και κατά προτίμηση ομοεθνείς τους, προφανώς για λόγους… εύκολης συνεννόησης-, τους βασάνιζαν και τους εκβίαζαν για να αποσπάσουν χρήματα από συγγενείς τους (γνωστό «σπορ» των Πακιστανών…). Τα χρηματικά ποσά που απαιτούσαν ως λύτρα κυμαίνονται μεταξύ 7 και 15.000 ευρώ!
Η αρχή του τέλους ήταν η καταγγελία ενός 39χρονου ομοεθνούς τους, που οδήγησε τους αστυνομικούς στις γιάφκες των συμμοριτών, σε Ζεφύρι και Μενίδι. Μάλιστα, στο Μενίδι κρατούσαν όμηρο έναν 25χρονο ομοεθνή τους, τον οποίο είχαν απαγάγει τέσσερις ημέρες. Στην έρευνα που έγινε στα κρησφύγετά τους, βρέθηκαν –μεταξύ των άλλων- και είκοσι έξι (26) κινητά τηλέφωνα, με τα οποία έκαναν τους εκβιασμούς…

ΝΑΤΟΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΝΕΦΗ ΚΑΙ ΚΥΜΜΑΤΑ ELF. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/kymata-elf.html#ixzz2Lk7zFobU


Επιχείρηση “ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ”
ΝΑΤΟΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΝΕΦΗ ΚΑΙ ΚΥΜΜΑΤΑ ELF. ΜΕ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ .
Αποκαλύπτει την εθνική προδοσία ο συγγραφέας-ερυνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
Οταν ξεκίνησα αυτήν την έρευνα το 2007, με αφορμή κάποια “περίεργα” σύννεφα που εντελώς αδικαιολόγητα σχηματίζονταν στον καλοκαιριάτικο γαλανό ουρανό, ούτε μπορούσα να φανταστώ που θα με οδηγούσε.
Και με οδήγησε σε κάτι που έμοιαζε με “όνειρο”. Σε κάτι που θα μπορούσε να ήταν ένα σενάριο, σε έργο επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 80. Η πραγματικότητα όμως ειναι αμίλεικτη και τα χαστούκια που δίνει είναι αληθινά.
Τόσα χρόνια αυτά τα χαστούκια τα δεχόμουν μόνος μου. Σήμερα θα τα δεχθούμε όλοι και δύο πράγματα μπορεί να συμβούν. Ή να μας ξυπνήσουν όπως ξύπνησαν εμένα ή να κλείσουμε τους υπολογιστές και να συνεχίσουμε τον ύπνο μας.
Δεν γνωρίζω πόσοι θα αντιληφθούν και θα συνειδητοποιήσουν σήμερα αυτά που θα διαβάσουν, γιατί δεν γνωρίζω, πόσοι έχουν μείνει ακόμα σ' αυτή την έρημη πατρίδα, που δεν έχουν υποταχθεί και έχουν ακόμα τον έλεγχο της συνείδησής τους, αφού μας πολεμούν με όπλα υποταγής συνειδήσεως από το 2005 και εντατικά από το 2008.
Όσοι νομίζετε, ότι αυτή η αδιαφορία που δείχνουν οι Έλληνες, απέναντι σε όλα αυτά τα αισχρά και απίστευτα που συμβαίνουν στη χώρα τα τελευταία χρόνια, είναι συνειδητή επιλογή, σίγουρα δεν γνωρίζετε, τι προκαλούν στον άνθρωπο οι ουσίες καταστολής και τα κύμματα ELF. (χαμηλές συχνότητες)
Η Ελλάδα δέχεται μία κατά μέτωπον επίθεση, με όπλα υποταγής συνειδήσεως και δυστυχώς τα όπλα τους έχουν επιδράσει στον ελληνικό λαό. Βλέπουμε να οδηγούν απροκάλυπτα τη χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή και τον ελληνικό λαό να κάθετε απλά και να παρακολουθεί τα γεγονότα. Έχει υποστεί ο λαός μια ψυχική και πνευματική καθήζηση, σε σημείο να μην μπορεί να αντιδράσει. Όχι επειδή έχει χάσει τη ψυχική του δύναμη και την αγάπη του για την πατρίδα, αλλά επειδή έχουν επιδράσει και τον έχουν επηρεάσει, όλες αυτές οι ουσίες καταστολής, που ρίχνουν στην ατμόσφαιρα με τα χημικά σύννεφα και το θόλωμα του εγκεφάλου, που

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ… ΖΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


PSOMIADHS
«Σήμερα ανήκω στη ΝΔ με αρχηγό τον Σαμαρά», δήλωσε στο ιντερνετικό site Voria.gr, ο έκπτωτος περιφερειάρχης (και κατά περίσταση… Ζορό, αρκουδιάρης κ.τ.λ.) Παναγιώτης Ψωμιάδης, αλλά προανήγγειλε πως το αργότερο μέχρι το Πάσχα θα έχει ανακοινώσει το νέο του κόμμα, το οποίο θα αποτελεί μετεξέλιξη του «ομίλου προβληματισμού» ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.: «θα υποβάλω, μέχρι το Πάσχα, τη σχετική αίτηση στον Άρειο Πάγο. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου».
Με ποιους θα στήσει το νέο κόμμα; Ο ίδιος υποστηρίζει πως κουβεντιάζει με τον… γίγα της πολιτικής Νίκο Νικολόπουλο και τον πεθαμένο κι άταφο (πολιτικά εννοούμε) Γ. Καρατζαφέρη. Όπως υποστηρίζει ο… Ζορό, ο κάθε συμμετέχων θα κρατήσει την… αυτονομία του, κάτι δηλαδή σαν τις… συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ: «Μιλάω με όλους, γίνονται ζυμώσεις αυτόν τον καιρό. Καθένας βέβαια θα διατηρήσει την πολιτική αυτονομία του, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει προεκλογικές ή μετεκλογικές συνεργασίες». Σίγουρα, το νέο εγχείρημα του Ψωμιάδη (αν τελικά γίνει και δε μείνει στα λόγια…) θα είναι ένα ακόμα ανάχωμα του συστήματος στην άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ένα ανάχωμα της εσχάτης απελπισίας, καθώς πλέον ο Ψωμιάδης έχει ξοφλήσει πολιτικά. Πόσο δε τα υπόλοιπα «ρετάλια» που θα σύρει μαζί του στον πολιτικό χορό του Ζαλόγγου…
PSOMIADHS4http://ethnikismos.net

ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ

523589288383
Μια άλλη πτυχή της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών και των μελών των λεγόμενων «ευπαθών» ομάδων, είναι και το «κυνήγι του χαλκού». Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι συμμορίτες είναι και αδίστακτοι, καθώς κλέβουν τα καπάκια από τα φρεάτια, βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πεζών και οδηγών. Είναι ενδεικτικό, πως μόνο στον Δήμο Αθηναίων έχουν κλαπεί περί τα 900 καπάκια φρεατίων, σ’ ολόκληρο τον Νομό Αττικής γύρω στα 4.000 καπάκια και σ’ ολόκληρη τη χώρα πάνω από 100.000!
Και βέβαια, κι αυτά τα «σπασμένα» (κλεμμένα), μαζί με όλα τ’ άλλα, τα πληρώνουμε εμείς, οι Έλληνες φορολογούμενοι, μέσω των δημοτικών τελών, που έρχονται με τους λογαριασμούς του νερού.

Παπανδρέου στο CNN: Υποφέρω κι εγώ με τον πόνο των Ελλήνων ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/cnn.html#ixzz2Lk7SklLA


gap_cnn_632_355


Παίρνει κι αυτός παστίλιες για τον πόνο του άλλου που λέει και η διαφήμιση;

“Πονάει κι εμένα ο πόνος του ελληνικού λαού” είπε ο Γιώργος Παπανδρέου σε χθεσινή του συνέντευξη του στο CNN και στην Κριστιάν Αμανπούρ! «Χρειαζόμαστε πια λιγότερη λιτότητα και έμφαση σε ακόμη περισσότερες μεταρρυθμίσεις, αυτό έλεγα πάντα», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη ΓΑΠ στο CNN

Η πρώτη ερώτηση που έκανε η γνωστή δημοσιογράφος, που μίλησε για τραγωδία του ελληνικού λαού, στον πρώην πρωθυπουργό ήταν: “τι νιώθετε όταν βλέπετε τον πόνο των Ελλήνων”. Η απάντηση του Γ. Παπανδρέου ήταν: “πονάω κι εγώ γιατί αναγκάστηκα να πάρω πολύ δύσκολες αποφάσεις γιατί απειλούμασταν με χρεοκοπία. Δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά περιμέναμε περισσότερη βοήθεια από την Ευρώπη”.

«Όταν εμείς, προκειμένου να μειώσουμε το έλλειμμα μας, αναγκαζόμασταν να εφαρμόσουμε ένα είδος εσωτερικής υποτίμησης, το οποίο όφελος πετυχαίναμε εκμηδενιζόταν άμεσα από τις ανατιμήσεις του ευρώ. Σε αυτό το θέμα όπως και σε άλλα, παρεμφερή με την δομή του ευρωπαϊκού νομίσματος, έπρεπε και πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των εταίρων της ευρωζώνης», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.
Και πρόσθεσε ότι «η διαρκής λιτότητα δεν είναι λύση», ενώ σε άλλο σημείο επεσήμανε ότι «σίγουρα δεν μπορεί να εφαρμοσθεί παράλληλα με τις μεταρρυθμίσεις», φέρνοντας για παράδειγμα την ίδια την Γερμανία αμέσως μετά την ενοποίηση της όπου σύμφωνα με τον τότε καγκελάριο Γκέρχαρντ Σρέντερ «λιτότητα και μεταρρυθμίσεις δεν μπορούσαν να εφαρμοσθούν ταυτόχρονα».
Σε ερώτηση σχετικά με τα πρώτα θετικά σημάδια στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, ο Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλές δυνατότητες σε πολλούς τομείς αλλά η προσπάθεια στον τομέα των μεταρρυθμίσεων θα πρέπει να συνεχισθεί. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη εφαρμογής ενός προγράμματος εκπαίδευσης ανέργων σε ευρωπαϊκή κλίμακα, αντίστοιχης του φοιτητικού προγράμματος Erasmus.
Για το θέμα της φοροδιαφυγής ζήτησε περισσότερη συνεργασία σε διεθνές επίπεδο. «Ενώ παίρνουμε μέτρα σε εθνικό επίπεδο όπως κάναμε εμείς στην Ελλάδα με την άρση του τραπεζικού απορρήτου πχ την ίσια στιγμή βλέπουμε τεράστια κεφάλαια να διακινούνται μέσω τραπεζών σε διάφορους φορολογικούς παραδείσους. Σε αυτόν το τομέα πρέπει να συνεργασθούμε όλοι. Η φοροδιαφυγή είναι παγκόσμιο πρόβλημα και όχι αποκλειστικά ελληνικό. Είναι λάθος και άδικο να «ελληνοποιούνται» όλα τα προβλήματα του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Η Ελλάδα έκανε το χρέος της είπε αλλά «σαν Ευρώπη αποτύχαμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των λαών μας. Είμαστε ακόμη διχασμένοι σε πολλά θέματα από το θέμα της τραπεζικής Ένωσης μέχρι τους τρόπους αύξησης της ανταγωνιστικότητας».
Η Ευρώπη κατέληξε χρειάζεται μια ισχυρή ηγεσία ώστε να καταστεί ένα φωτεινό παράδειγμα για όλο τον κόσμο.
newsit.gr

Οι ψευταράδες του ΔΟΛ διαψεύδουν τους εαυτούς τους: Νέα αήθης επίθεση κατά Χρυσής Αυγής από “ΤΑ ΝΕΑ”Οι ψευταράδες του ΔΟΛ διαψεύδουν τους εαυτούς τους: Νέα αήθης επίθεση κατά Χρυσής Αυγής από “ΤΑ ΝΕΑ”
Η προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής από τα κανάλια και τις εφημερίδες των μεγαλοεργολάβων ακολουθεί ένα πολύ συγκεκριμένο σύστημα, το οποίο στοχεύει τις ψευδολογίες του στο θυμικό των Ελλήνων. Από τις αλλεπάλληλες «ειδήσεις» για δήθεν επιθέσεις σε αλλοδαπούς, περάσαμε στην επίκληση του θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων και τώρα ο στόχος τους είναι η επίκληση του μητρικού ή πατρικού αισθήματος που διακατέχει τους Έλληνες. Δεν είναι καθόλου σύμπτωση τα δημοσιεύματα που μιλούν για «5χρονους χρυσαυγίτες στα νηπιαγωγεία». Δεν είναι σύμπτωση το ότι με απόσταση ολίγων ημερών η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και ακολούθως η εφημερίδα «Τα Νέα» φιλοξενούν ρεπορτάζ ίδιου ύφους και ίδιου μηδενικού ήθους, αφού είναι ανυπόστατα μέχρι το μεδούλι και σκοπό τους έχουν αποκλειστικά και μόνο την διατήρηση του αμαρτωλού καθεστώτος της κλεπτοκρατίας που επί χρόνια τους εξέτρεφε.
Το γελοίο δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» για τους χρυσαυγίτες στα νηπιαγωγεία το είδαμε πριν λίγες μέρες. Τώρα τα «Νέα» επικαλούνται δηλώσεις μαθητών που, όπως δηλώνουν, πρόσκεινται στην Χρυσή Αυγή. Το ζήτημα είναι ότι μέσα στην προχειρότητα και την παντελή έλλειψη επαγγελματισμού τους οι δημοσιογραφίσκοι για άλλη μία φορά γίνονται ρεζίλι και αποδεικνύονται (επίσης για άλλη μία φορά) ως ψεύτες του χειρίστου είδους. Όχι μόνο από τα λογικά επιχειρήματα που έρχονται απευθείας στο νου του οποιουδήποτε σκεπτόμενου ανθρώπου, αλλά και από τα ίδια τα γραφόμενα τους. Μιλάνε για «χρυσαυγίτες στα σχολεία» που δήθεν κάνουν επιθέσεις σε αλλοδαπούς για χόμπι. Πέραν των δηλώσεων από σκληροπυρηνικούς κομμουνιστές καθηγητές, οι δηλώσεις που φιλοξενούν από τους μαθητές (αν υποθέσουμε ότι όντως υπάρχουν αυτές οι δηλώσεις.) αποδεικνύουν από μόνες τους την ψευδολογία. Επικαλούνται, λοιπόν, τις δηλώσεις δύο μαθητών. Του Δημήτρη από τα Βόρεια Προάστια και του Αποστόλη από την Δυτική Αττική.

«Η Κραυγή του πολέμου» ήρθε από τη Βουλγαρία: Επιβεβαιώνεται ο Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_7514.html#ixzz2Lia9dQ4g


Ιωσήφ Βατοπεδινός: «Κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία»  

Ανεξέλεγκτες αναμένονται οι παγκόσμιες κοινωνικές εκρήξεις στο άμεσο μέλλον 

Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία, κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία».

Βουλγαρία: η χώρα με το χαμηλότερο ποσοστό δημόσιου χρέους ως προς το Α.Ε.Π (μόλις 19,5%) στην Ε.Ε. και έλλειμμα μόλις 1,5%: μία χώρα με άριστους οικονομικούς δείκτες ή μάλλον όχι;
Η βαλκανική χώρα είναι η φτωχότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθηλωμένη μόνιμα στην 27η θέση των 27 χωρών-μελών αναφορικά με τους δείκτες ευημερίας... Η βουλγαρική κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Μπόικο Μπορίσοφ εφαρμόζει επί σειρά ετών ένα τόσο βάρβαρο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα κοινωνικής και οικονομικής λιτότητας... που θα έκανε ακόμη και τους εμπνευστές των μνημονίων να «ζηλεύουν»...
Η πρόσφατη παραίτηση της κυβέρνησης Μπορίσοφ ήρθε ως αποτέλεσμα των συνεχόμενων διαδηλώσεων διαμαρτυρίας σε 35 πόλεις της χώρας. Για ποιόν ακριβώς λόγο όμως συντελέστηκε η κοινωνική έκρηξη;
Το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων των δημόσιων υπηρεσιών και προγραμμάτων οδήγησε στο να εκποιηθεί η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας όχι απλά σε εγχώρια ιδιωτικά κεφάλαια.. αλλά σε ξένους ιδιώτες. Δύο εταιρίες τσεχικών συμφερόντων και μία αυστριακών ανέλαβαν να παρέχουν υπηρεσίες ηλεκτροδότησης σε 2-3 εκατομμύρια Βούλγαρους πολίτες.
Το αποτέλεσμα ήταν να εφαρμόζεται άριστα ο κανόνας του ιδιωτικού τομέα (αποκλειστικός γνώμονας το κέρδος) και η τιμολογιακή πολιτική της τσεχικής εταιρίας CEZ να είναι ολοένα και πιο «άγρια» με συνεχείς και μεγάλες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα...
Οι βίαιες διαδηλώσεις και οι αλλεπάλληλες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας, η κοινωνική έκρηξη εν συντομία και η γενικευμένη κοινωνική αναταραχή ανάγκασαν τον Μπορίσοφ να παραιτηθεί και να οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές.
Η Κραυγή του Πολέμου σύμφωνα με τις προφητείες του Γέροντα ήρθε από τη Βουλγαρία: είναι η αντίδραση των λαών κατά των διεφθαρμένων πολιτικών που προδίδουν και ξεπουλούν τις πατρίδες τους για το χρήμα και το συμφέρον; Είμαστε έτοιμοι για γενικευμένες κοινωνικές εκρήξεις στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο;
pentapostagma.gr

Ξεμπροστιάστηκε πάλι ο Σύριζα: Ο Σόρος χρηματοδότησε την περιοδεία Τσίπρα στις ΗΠΑ!Ξεμπροστιάστηκε πάλι ο Σύριζα: Ο Σόρος χρηματοδότησε την περιοδεία Τσίπρα στις ΗΠΑ!
Μια συνταρακτική αποκάλυψη (για όσους δεν είναι «μυημένοι» στα πολιτικά παρασκήνια, δηλαδή για το 99,9% του ελληνικού λαού) κάνει το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche: ότι ο γνωστός εβραιοσιωνιστής διεθνής κερδοσκόπος-τοκογλύφος Τζορτζ Σόρος, ήταν αυτός που κανόνισε και χρηματοδότησε το ταξίδι του… leader of SYRIZA στην Αμέρικα, μέσω του Ιδρύματός του «ΙΝΕΤ» και ότι χρησιμοποιεί τους αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του – και γενικότερα των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων.

Λίνκολν και Κένεντι: Δολοφονήθηκαν επειδή προσπάθησαν να πάρουν την εξουσία από τους τραπεζίτες!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/KENNENTY-linkoln-trapezites.html#ixzz2LiZskdi3
Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:“Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.” (!!!)

Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;

Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)

Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.

Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.

Ή για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει  χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι.Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα (ΝΑΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.

Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο ‘Federal Reserve’ το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του. Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο ‘Federal Reserve’ δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο ‘Federal Reserve’ το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο(!!!)

Έτσι για να καταλάβετε: Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του ‘Federal Reserve’ για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια !!!

Προσέξτε:Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες  (και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο) (!!!) Βλέποντας ο Πρόεδρος Κένεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο Νο:11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του ‘Federal Reserve’ και να τυπώσει και διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος παρακάμπτοντας τους τραπεζίτες.

Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω ‘UNITED STATES NOTE’ αντί του ‘FEDERAL RESERVE NOTE’ που γράφεται πάντα. Αυτά τα ‘UNITED STATES NOTE’ χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.

Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρ’ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα.(!!) Δηλαδή με το νόμο του Κένεντι  θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο. Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο  Federal Reserve (δηλαδή στους τραπεζίτες), για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο (!!!!)

Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον (από τους δημιουργούς του Αμερικανικού θαύματος – του τότε, του αληθινού): “Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους  έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν».

Και για την ιστορία: Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν (John Wilkes Booth) και του Κένεντι (Lee Harvey Oswald) δολοφονήθηκαν και οι δυο πριν προλάβουν να δικαστούν.

Γράφει ο ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΣ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/KENNENTY-linkoln-trapezites.html#ixzz2LiZoDUB4

1 εκατ. ευρώ σε ΜΚΟ έδωσε ο Καμίνης1 εκατ. ευρώ σε ΜΚΟ έδωσε ο Καμίνης
Μνημόνιο υπέγραψε ο Καμίνης με τρεις τουλάχιστον ΜΚΟ για την χορηγία 952.000 ευρώ προς αυτές, χωρίς καν να θέσει το ζήτημα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών. Ο σκοπός της εν λόγω χορηγίας είναι η δημιουργία πέντε δομών για την  καταπολέμηση της φτώχειας και συγκεκριμένα κέντρου ημέρας, υπνωτηρίου, κέντρου σίτισης, κέντρου διαμεσολάβησης και κοινωνικού φαρμακείου. Αυτά τα χρήματα δεν αφορούν, βέβαια, την εκμίσθωση κτηρίων, όπως θα επέβαλε η κοινή λογική, αφού αυτή την δαπάνη την καλύπτει ο δήμος.
Το σκανδαλώδες, φυσικά, δεν είναι η δημιουργία δομών αλληλεγγύης για τους συνέλληνες μας που έχουν ανάγκη (ασχέτως που ο Καμίνης θα τα διαθέσει όλα αυτά σε λαθρομετανάστες, τελικά…), αλλά το γεγονός ότι το όλο εγχείρημα έγινε χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου και ουσιαστικά χωρίς να χρειάζεται, αφού όπως τονίζει δημοτικός σύμβουλος έχει ήδη κατασκευαστεί υπνωτήριο από τον δήμο με κόστος 1,5 εκ. ευρώ, το οποίο δεν χρησιμοποιείται. Αντιστοίχως από το 1999 λειτουργεί το Ίδρυμα Αστέγων, το οποίο περιλαμβάνει κοινωνικό φαρμακείο και κοινωνικό παντοπωλείο, όμως δεν επιλέχθηκε για να κατευθυνθούν εκεί τα κονδύλια.

Όταν οι Έλληνες αντιστέκονταν περήφανα στις κατοχικές κυβερνήσεις...


Με την είσοδο του 1943, οι Έλληνες, εκτός από την πείνα και την καταπίεση, αντιμετώπιζαν και τον κίνδυνο της πολιτικής επιστράτευσης, παρά τις διαψεύσεις από τις γερμανικές αρχές κατοχής. Το μέτρο δεν αφορούσε τους έλληνες εβραίους, οι οποίοι σταδιακά άρχισαν να στέλνονται στην Πολωνία «για να εργασθούν».
Στις 23 Φεβρουαρίου δημοσιεύεται τελικά στην εφημερίδα «Γερμανικά Νέα» η διαταγή του στρατηγού Σπάιντελ για την πολιτική επιστράτευση των Ελλήνων. Οι κατοχικές δυνάμεις σκόπευαν να στείλουν κόσμο στη Γερμανία και ανά τη Μεσόγειο για να δουλέψει σε καταναγκαστικά έργα. Το ίδιο βράδυ ο κατοχικός πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Λογοθετόπουλος (από τους πρωτοπόρους της γυναικολογίας - μαιευτικής στην Ελλάδα) και ο υπουργός Εργασίας Νικόλαος Καλύβας (παλιός συνδικαλιστής και σοσιαλιστής, που εκτελέστηκε στις αρχές του 1944 από την ΟΠΛΑ), έσπευσαν να δημοσιεύσουν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως σχετικό διάταγμα με τίτλο «Περί υποχρεωτικής εργασίας του αστικού πληθυσμού της Ελλάδος».
Η αντίδραση των δοκιμαζόμενων Ελλήνων υπήρξε ακαριαία. Την επόμενη μέρα (24 Φεβρουαρίου) χιλιάδες άνθρωποι ξεχύνονται στους δρόμους της Αθήνας για να βροντοφωνάξουν «Κάτω η επιστράτευση» και να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο. Μία ομάδα διασπά τον αστυνομικό κλοιό και καταστρέφει το γραφείο του κατοχικού πρωθυπουργού Λογοθετόπουλου στη Βουλή. Μία άλλη, αφού υπερφαλαγγίζει τους ιταλούς καραμπινιέρους, πυρπολεί το Υπουργείο Εργασίας (Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα γωνία), όπου είχε γίνει ο προπαρασκευαστικός σχεδιασμός για την επιστράτευση. Κατά τις συγκρούσεις, τρεις διαδηλωτές σκοτώνονται και τριάντα τραυματίζονται σοβαρά.
Τις επόμενες μέρες το αυθόρμητο δίνει τη θέση του στο οργανωμένο. Τηλεφωνητές, δημόσιοι υπάλληλοι και μαθητές κατεβαίνουν στους δρόμους. Η αντίδραση κατά της επιστράτευσης φουντώνει. Η κηδεία του εθνικού ποιητή Κωστή Παλαμά στις 28 Φεβρουαρίου μετατρέπεται σε αντικατοχική διαδήλωση.
Στις 5 Μαρτίου συγκροτείται μεγάλη διαδήλωση κατά της πολιτικής επιστράτευσης. Από την παράνομη εφημερίδα «Το Ελληνικόν Αίμα» (φ. 15/3/1943) διαβάζουμε:
«…Την πρωΐαν της ημέρας εκείνης (5/3/1947) εσημειώθησαν μεγάλαι συγκεντρώσεις εις τα κεντρικώτερα σημεία της πόλεως. Αι συγκεντρώσεις μετετρέποντο εις διαδηλώσεις, αίτινες διά της συνεχούς ενώσεως των διαφόρων ομάδων απετέλουν έναν αφαντάστως ορμητικόν χείμαρρον, έτοιμον ­εν κυριολεξία να παρασύρη κάθε ίχνος των βαρβάρων… Μία των μεγαλυτέρων διαδηλώσεων διήλθε προ του Δημαρχειακού Μεγάρου, όπου ο παριστάνων τον δήμαρχον κύναιδος ετόλμησε να εξέλθη εις τον εξώστην διά να... καθησυχάση τα πλήθη. Από τα στόματα των χιλιάδων διαδηλωτών ­ διατηρούντων όλον το αθηναϊκόν χιούμορ των ηκούσθη η σύστασις: ­Μέσα αδελφή! Και η Αγγέλα έσπευσεν να εισέλθη...».
Σημειώνεται ότι διορισμένος Δήμαρχος εκείνη την περίοδο ήταν ο συνδικαλιστής βιοτέχνης Άγγελος Γεωργάτος.
Προ της ογκούμενης λαϊκής αντίδρασης, οι κατακτητές αναγκάζονται να ακυρώσουν την πολιτική επιστράτευση στις 10 Μαρτίου 1943. Πρόκειται για μεγαλειώδη στιγμή της Εθνικής Αντίστασης, ένα ανεπανάληπτο γεγονός σε πανευρωπαϊκή κλίμακα. Η ματαίωση της πολιτικής επιστράτευσης ήταν και η τελευταία πολιτική πράξη της δεύτερης κατοχικής κυβέρνησης. Ο Κωνσταντίνος Λογοθετόπουλος αντικαταστάθηκε ως ανεπαρκής από τους Γερμανούς με τον Ιωάννη Ράλλη τον Απρίλιο του 1943.
[Πηγή sansimera.gr]

... ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΝΗΜΗ, ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συνεχίζει την κοροϊδία ο Τζέφρυ: Κι εγώ πονούσα όταν έπαιρνα σκληρά μέτρα για το λαό!Συνεχίζει την κοροϊδία ο Τζέφρυ: Κι εγώ πονούσα όταν έπαιρνα σκληρά μέτρα για το λαό!
Μια δήλωση ανάλογου βεληνεκούς του αλήστου μνήμης "Λεφτά υπάρχουν" έκανε ο λαομίσητος κληρονομικός διάδοχος του ΠΑΣΟΚ που εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου για την Ελλάδα, στέλνοντας μας στα γαμψά νύχια των διεθνών τοκογλύφων, του μνημονίου και του ΔΝΤ.
Σε συνέντευξη που έδωσε ο Τζέφρυ Παπανδρέου στο CNN (στα ώπα - ώπα τον έχουν στις ΗΠΑ για τα... κατορθώματά του) εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του για τον γονατισμένο ελληνικό λαό από την οικονομική κρίση, δηλώνοντας ότι και ο ίδιος πονάει με τα σκληρά μέτρα. «Κι εγώ πονάω. Έπρεπε να πάρω δύσκολες αποφάσεις, γιατί αντιμετωπίζαμε τη χρεοκοπία και φυσικά θέλαμε να την αποφύγουμε. Και έπρεπε να πάρουμε επώδυνα μέτρα και ο πόνος είναι ακόμα εκεί».

Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος της Χρυσής Αυγής ανάγκασε το κράτος να αποζημιώσει τους Έλληνες εμπόρουςΟ κοινοβουλευτικός έλεγχος της Χρυσής Αυγής ανάγκασε το κράτος να αποζημιώσει τους Έλληνες εμπόρους
Είναι γνωστά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην μεγάλη αντιμνημονιακή πορεία της 12ης Φεβρουαρίου 2012.  Στα επεισόδια αυτά έγιναν εκτεταμένες ζημιές σε μαγαζιά του κέντρου των Αθηνών, με αποτέλεσμα πολλοί  έμποροι να υποστούν τεράστιες ζημιές , το κυριότερο όμως ήταν ότι δεν μπορούσαν να δουλέψουν τα μαγαζιά τους για αρκετά μεγάλο διάστημα. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση, σε μία προσπάθεια να μην δημιουργηθούν εντάσεις στο εμπορικό κόσμο, αλλά και για να δώσει τις γνωστές εργολαβίες δεξιά και αριστερά, προέβη σε κύρωση πράξεως νομοθετικού περιεχομένου, ώστε  να γίνουν απογραφές των ζημιών και να πληρωθούν οι έμποροι. Και θα έλεγε κάποιος καλόπιστος, μέχρι εδώ καλά.
Όχι βέβαια. Αρχίζει για τους πληγέντες εμπόρους ένας γραφειοκρατικός κυκεώνας, με το να τους έχουν κάνει μπαλάκι πότε το υπουργείο Εσωτερικών, πότε ο Δήμος Αθηναίων και πότε το υπουργείο Οικονομικών. Το θέμα των αποζημιώσεων είχε βαλτώσει στην κυριολεξία οδηγώντας σε απόγνωση τους εμπόρους. Φυσικά, κανένα από τα κόμματα πολιτικού κατεστημένου, από αυτούς που δήθεν κόπτονται για την ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν προέβη σε κάποια ενέργεια. Ήταν όλοι τους ευχαριστημένοι, μετά την κύρωση της πράξεως νομοθετικού περιεχομένου από την Βουλή.
Ο συναγωνιστής βουλευτής της Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, έμπορος ο ίδιος,  αφού ήρθε σε επαφή με δεκάδες εμπόρους που ήταν πλέον σε πλήρη απόγνωση, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για το ζήτημα, ώστε να αναγκασθούν οι αρμόδιοι υπουργοί να έρθουν στην Βουλή και να απαντήσουν, ώστε να πάψει πλέον ο εμπαιγμός των εμπόρων. Οι υπουργοί δήλωσαν κώλυμα και η επίκαιρη αναβλήθηκε. Συνηθισμένη πρακτική, όσον αφορά πολλές από τις επίκαιρες ερωτήσεις που καταθέτει ο «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή», τις οποίες αποφεύγουν, γιατί δεν έχουν τι να απαντήσουν και πώς να αντιμετωπίσουν τα τρέχοντα προβλήματα.
Και όμως. Ενώ η επίκαιρη ναι μεν δεν απαντήθηκε, ξαφνικά, όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια λύθηκαν και οι πληγέντες έμποροι, αρχίζουν να καλούνται για είσπραξη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε. Απλά οι συναρμόδιοι υπουργοί και ο αποτυχημένος δήμαρχος κατάλαβαν πού θα πήγαινε η κατάσταση, επιτάχυναν τις διαδικασίες από τον φόβο μην ξεφτιλιστούν τελείως στους εμπόρους.

ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ – ΜΙΑ ΨΥΧΗ – ΕΝΑ ΕΘΝΟΣΑΘΗΝΑ 24-2-2013.

Ο ελληνικός λαός διαβιεί κάτω από ένα καθεστώς ολότελα ξένο προς την εθνική του ιδιοσυστασία και τις πραγματικές του ανάγκες. Οι προβλεπόμενοι όρκοι στους νόμους και το έθνος έχουν καταπατηθεί και αντικατασταθεί από τις ξένες οδηγίες και τα συμφέροντα της παγκόσμιας τυραννίας που ήδη εξαπλώνεται. Τοκογλύφοι και εχθροί του Γένους μας υποβάλλουν διαρκώς νέους όρους σκλαβιάς στους προβατόσχημους λύκους που συνθλίβουν καθημερινά τους Έλληνες ως γραικύλοι πολιτικάντηδες.

Όλοι τούτοι έχουν πλακώσει την ψυχή ενός ολόκληρου λαού σχηματίζοντας την πλέον τερατώδη κατοχή που έχει γνωρίσει ποτέ λαός. Κάθε μέτρο σωτηρίας τάχα της οικονομίας και πάσα κίνηση μιας δήθεν μετριοπαθούς στάσης ειρηνεύσεως στα εθνικά μας θέματα αποσκοπούν στην επιχείρηση νομιμοποίησης της κατοχής από τους πολίτες και στην απεμπόληση της εθνικής μας υποστάσεως.

Το φακέλωμα των πολιτών για λόγους τάχα φορολογικής ευταξίας και η διάλυση του εθνικού κράτους με τον πλειστηριασμό εθνικής κυριαρχίας εξυπηρετείται δια της ποινικοποιήσεως του πατριωτισμού και της πάταξης των λαϊκών αντιδράσεων από τις μνημονιακές και τις «αντιμνημονιακές» πολιτικές δυνάμεις από κοινού. Οι λεγόμενοι τάχα αντιδραστικοί στην κατοχή για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης έχουν άλλωστε ήδη δώσει πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης στα κονκλάβια της Εσπερίας.

Αυτό που ενώνει τους καθεστωτικούς πραιτοριανούς είναι η εξάλειψη του εθνικισμού από την πρωτοπορία του αγώνα για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή ελευθερία. Οι υποταγμένοι σε ξένες σημαίες και σκοτεινά διεθνή κέντρα σιωνιστικών εξουσιών ενοχλούνται από τους Έλληνες Εθνικιστές που τιμούν και βιώνουν στην δική τους καθημερινότητα τον μόνο ιερό και παραδεκτό όρκο που έχουν δώσει. Να υπηρετούμε τις Ελληνικές Σημαίες με πίστη και αφοσίωση μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματος μας και να μην τις εγκαταλείπουμε ποτέ.

Κάποιοι δεν γνωρίζουν και κυρίως δεν θέλουν να γνωρίζει ο Έλληνας τι σημαίνει Σημαία. Για εμάς τους Εθνικιστές όμως η Σημαία είναι πολλά περισσότερα από το ορατό ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένη. Είναι η ζώσα απεικόνιση του Ελληνικού Έθνους σε ολόκληρη την μακραίωνη ιστορική πορεία του. Η Ελλάδα στο χθες, το σήμερα, το διηνεκές. Οι Ελληνικές Σημαίες είναι η ψυχή των Ηρώων, το Θυσιαστικό Αίμα που έχει ποτίσει τη γη και την καρδιά μας, ο Σαλπιγκτής που βροντοφωνάζει στην πρώτη γραμμή του πυρός το προσκλητήρι των καιρών.

Όταν πιστεύεις στα λάβαρα της Φυλής, έχεις εθνική αυτογνωσία και αίσθηση του χρέους απέναντι στο λαό σου. Ανήκεις ολότελα σ’ αυτόν τον λαό και δεν δέχεσαι την λογιστική αντιμετώπιση του Έθνους. Δεν ξαπλώνεις στην διεθνιστική κλίνη και δεν σαλιαρίζεις με τον εχθρό που λίγο πριν έχει στερήσει ελληνικές ζωές. Και φυσικά δεν μπαίνεις σε διαπραγματεύσεις για πλαστά χρέη και ξένες δοξασίες κανονίζοντας την ισόβια υποθήκευση της Φυλής.

Κυρίαρχο δόγμα του Λαϊκού Εθνικισμού είναι το τρίπτυχο Μια Σημαία – Μια Ψυχή – Ένα Έθνος. Αυτό σημαίνει πως μέσα σ’ έναν κόσμο που συνθλίβεται και ομογενοποιείται βιαίως από τις «δημοκρατικές» δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης εμείς εμμένουμε στην εθνική μας αυτοτέλεια και ανάπτυξη. Δεν δεχόμαστε το ηλεκτρονικό ρουφιάνεμα περιουσιών και ψυχών και φυσικά δεν μοιραζόμαστε την εθνική μας περιουσία και δεν δίνουμε συγχωροχάρτια στους εχθρούς της πατρίδος από φόβο. Το φόβο που σπέρνουν στις καρδιές των Ελλήνων νενέκοι και ψευτοσύμμαχοι «διασώστες».

Υπακούμε λοιπόν μονάχα στις Σημαίες της Φυλής που έχουν καμωθεί να υψώνουν το σημείο Ελληνικής Λευτεριάς από όπου περνούν. Υπακούμε στις Σημαίες της Ορθοδοξίας που φέρουν το σημείο του σταυρού όπου κι αν βρίσκονται. Τα αναπεπταμένα λάβαρα σημαίνουν πως ο Ελληνισμός είναι Ζωντανός και Νικητής. Αυτό ακριβώς σημαίνει Ζωή Ελληνική. Να βούλεσαι ελευθέρως, να καλλιεργείς μονάχος σου το οικόπεδο της Φυλής, να πολεμάς το κακό ακόμη κι όταν προσποιείται τον ανθρωπιστή, να διώκεις αμφισβητίες και κατακτητές του Ελληνισμού. Να πολεμάς και να νικάς για μια και μόνη Σημαία μεγαλώνοντας το οικόπεδο της Ελληνικής Φυλής.

Πολλές φορές οι εσωτερικοί αμφισβητίες είναι απείρως χειρότεροι των εξωτερικών κατακτητών. Είναι εκείνοι που ζητούν περιστολές των ελευθεριών όταν μας λέγουν και διδάσκουν μέσα στα ίδια μας τα σχολεία πως δεν είμαστε απόγονοι Ελλήνων. Εκείνοι που μας λένε πως τάχα δολοφονήσαμε τους κατακτητές μας. Εκείνοι που μας λένε να διαλύσουμε στρατόπεδα για να βάλουμε μέσα λαθρομετανάστες. Να στερήσουμε το ψωμί Ελλήνων. Και ακόμη να ανεχθούμε τους κάθε λογής πράκτορες που ψάχνουν ξένες μειονότητες προσκυνώντας Τούρκους, Σιωνιστές και πάσης λογής ανθέλληνες αντίχριστους.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός δεν αποδέχεται καμία ξένη διοίκηση και δεν κάνει καμία συζήτηση με τους ντόπιους εκφραστές μιας ανθελληνικής ψευτοδημοκρατίας. Έχουμε δώσει την Πίστη στο Θεό και την Αφοσίωση στο Ελληνικό Έθνος. Έχουμε σφιχταγκαλιάσει τις Σημαίες του Ελληνισμού και του Εθνικισμού μας και έχουμε πάρει την απόφαση να τις ποτίσουμε με όσο αίμα κι αν χρειαστεί.

Ατενίζουμε στα μάτια των παιδιών μας τον ήλιο δικαιοσύνης ελληνικής βαδίζοντας στην οδό των πεπρωμένων και των εντολών που έρχονται από τα βάθη της φυλετικής ψυχής του λαού μας. Είναι το αίτημα να ενώσουμε τους Έλληνες, να βαδίσουμε επαναστατικά μπροστά, να δώσουμε ελληνική πολιτική διοίκηση και να δυναμώσουμε την Ελλάδα στέλνοντας τούς εχθρούς της σε καταδίκη αιώνια και ανεπίστρεπτη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ