Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Μεταφορτωμένα βίντεο (λίστα αναπαραγωγής)

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΦΊΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΉ ΑΝΤΏΝΗ ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ!!!!!!!!!!ΖΉΤΩ Η ΑΙΏΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. AΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι αγρότες θα σώσουν την Ελλάδα!

Καταδικάστηκαν γιατροί για ελληνοποίηση Αλβανών


Ποινές φυλάκισης από πέντε μήνες έως δύο χρόνια και οκτώ μήνες επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε πολυμελές κύκλωμα έκδοσης πλαστών ιατρικών βεβαιώσεων σε Αλβανούς για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.    
Για την υπόθεση καταδικάστηκαν συνολικά οκτώ άτομα, μεταξύ αυτών γιατροί των Κέντρων Υγείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, Σκύδρας Πέλλας και Κοζάνης, δημοτικοί υπάλληλοι των δύο πρώτων περιοχών και ιδιώτες.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι γιατροί χορηγούσαν τα
ιατρικά πιστοποιητικά, χωρίς να εξετάσουν τους ενδιαφερόμενους. Οι δε δημοτικοί υπάλληλοι συμπλήρωναν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά βοηθώντας τους αλλοδαπούς να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.
Στη δικογραφία αναφέρονται δεκάδες περιπτώσεις χορήγησης «μαϊμού» πιστοποιητικών κατά το διάστημα 2005/06. Το δικαστήριο ανέστειλε τις ποινές των κατηγορουμένων (μία μόνο μετατράπηκε σε εξαγοράσιμη). Στις απολογίες τους οι γιατροί τα «φόρτωσαν» στους διοικητικούς υπαλλήλους, υποστηρίζοντας ότι οι τελευταίοι προσκόμιζαν συμπληρωμένα τα δικαιολογητικά, με το πρόσχημα ότι οι ενδιαφερόμενοι, λόγω φόρτου εργασίας, θα εμφανίζονταν για εξέταση σε μεταγενέστερο στάδιο.
Οι δε δημοτικοί υπάλληλοι είπαν ότι στις περισσότερες περιπτώσεις θέλησαν να εξυπηρετήσουν σε ανθρώπινο επίπεδο τους αλλοδαπούς για να μη χάνουν πολύτιμο χρόνο.


newpost  

Bουλγαρία: ασπίδες στο οδόστρωμα από τους αστυνομικούς, σε ένδειξη αλληλεγγύης






Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.bloko.gr



Η φωτό από tweet της δημοσιογράφου Mariya Petkova (@ mkpetkova), προφανώς από σημερινή διαδήλωση στη Βουλγαρία, στην Stara Zagora, καθώς η χώρα διανύει σοβαρή πολιτική κρίση.

Από την ίδια και η φωτό της διαδήλωσης στη Stara Zagora, όπου προπορεύονται διαδηλωτές σε αναπηρικά καροτσάκια:  

«Η Μεγάλη Αλβανία δεν είναι μύθος»


Οι κοινές προειδοποιήσεις που έρχονται από το Βερολίνο και την Ουάσιγκτον στα Τίρανα, δείχνουν ότι η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας δεν είναι μύθος, σημειώνει χαρακτηριστικά η σερβική εφημερίδα «Βέτσερνι Νόβοστι».
Οι γερμανο-αμερικανικές αποστολές εξέδωσαν ένα κοινό μήνυμα: ότι η Αλβανία θα πρέπει να εγκαταλείψει την «ανησυχητική εθνικιστική ρητορική» η οποία δρομολογείται στα Τίρανα.
Στις δηλώσεις αυτές προέβησαν σε ξεχωριστές συναντήσεις, σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα, και ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Φίλιπ Ρίκερ και ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκουίντο Βεστερβέλε, υπέρ ενός κοινού στρατηγικού στόχου των Μεγάλων Δυνάμεων και όχι λόγω κινδύνου αποσταθεροποίησης των βαλκανικών κρατών με αλλαγή των συνόρων τους, επισημαίνει η εφημερίδα.
--

Συνέντευξη Χρήστου Παππά στο TV10 Τρικάλων

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Κραδασμοί στις αγορές, πανικός σε Βερολίνο και Βρυξέλλες μετά τις εκλογές στην Ιταλία



Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.antinews.gr


Πανικός έχει πιάσει Βερολίνο, Βρυξέλλες αλλά και τις αγορές ανά τον κόσμο εξαιτίας της ακυβερνησίας στην Ιταλία. Αν και ο Μπερσάνι προηγείται σε ψήφους σε Βουλή και Γερουσία, στη δεύτερη ο Μπερλουσκόνι είναι ο νικητής με αποτέλεσμα η χώρα να περνά μεγάλη πολιτική κρίση. Η Γερμανία και η ΕΕ θα ήθελαν μια κυβέρνηση Μπερσάνι μαζί με Μόντι, όμως, τώρα οι Ιταλοί πολίτες χάλασαν τη συνταγή. Αγορές και κυβερνήσεις έχουν βρεθεί πλέον προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Είναι χαρακτηριστικό τι αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

«Βρυξέλλες και Βερολίνο θα ήθελαν να δουν τον Μπερσάνι να σχηματίζει κυβέρνηση συνασπισμού με τον Μάριο Μόντι. Φοβούνται ότι ένα αβέβαιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια παράλυση α λα ελληνικά στην τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της ευρω-ζώνης», γράφει ο Γκάβιν Χιούιτ του BBC.

«Οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και οι αγορές ανησυχούσαν μήπως οι κάλπες δεν έβγαζαν σαφές αποτέλεσμα, οδηγώντας την Ιταλία σε πολιτικό αδιέξοδο και σε νέα αστάθεια. Φαίνεται ότι οι φόβοι τους μπορεί να επαληθευθούν», γράφει το Spiegel.

«Όλα θα κριθούν στη Γερουσία. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από μερικές κρίσιμες περιφέρειες όπως η Λομβαρδία, όπου η κεντροδεξιά, σε συμμαχία με την Λέγκα του Βορρά, μπορεί να νικήσει και να στερήσει την πλειοψηφία από τον Μπερσάνι», γράφει ο Guardian.

«Ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας είναι οι επιδόσεις του κεντρώου Μόντι. Πρέπει να δούμε αν θα κερδίσει αρκετές έδρες ώστε να μπορέσει να σχηματίσει μαζί του μια κυβέρνηση συνασπισμού ο Μπερσάνι.

Η πολυδιάσπαση στο πολιτικό τοπίο και το περίπλοκο εκλογικό σύστημα έχουν αυξήσει τους φόβους για αδιέξοδο και αδυναμία σχηματισμού ισχυρής κυβέρνησης στην Ιταλία», καταλήγει η βρετανική εφημερίδα.

Με ταυτότητα αστυνομικού νοίκιασαν το ελικόπτερο


Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο γυναικών, οι οποίες, όπως φαίνεται, είχαν υποστηρικτικό ρόλο στην απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων του διαβόητου κακοποιού Παναγιώτη Βλαστού.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις συνεργοί του Βλαστού, οι δύο αλλοδαπές, ο Αλβανός δραπέτης και ο Έλληνας βρίσκονταν από την Παρασκευή στο Πήλιο. Μάλιστα, παρουσιάστηκαν ως ζευγάρια προκειμένου να κλείσουν δύο δωμάτια σε ξενοδοχείο της περιοχής. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμεναν.

Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία προκύπτουν για την ταυτότητα με την οποία νοίκιασαν οι τέσσερις συνεργοί το ελικόπτερο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ταυτότητα είχε κλαπεί από αστυνομικό στην Αθήνα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

SYRIZA3
Όσο πλησιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία, τόσο περισσότερο νερό βάζει στο κρασί του. Έτσι είναι βέβαιο, πως όταν (και αν…) θα ’ρθει η ώρα να την κατακτήσει, μάλλον θα λέμε πως βάζει λίγο κρασί στο… νερό του.
Σε συνέντευξή του, λοιπόν, στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», ο «οικονομικός εγκέφαλος» του συνονθυλεύματος ψάχνει για ξένους «επενδυτές», ξεκαθαρίζει πως η αποκατάσταση μισθών και συντάξεων στα προ κρίσης επίπεδα θα γίνει… σταδιακά (δηλαδή σε 40 χρόνια τούρκικα…) και υπό… προϋποθέσεις, ενώ δηλώνει πως το κόμμα του βαδίζει στα χνάρια του Χαρίλαου Τρικούπη, του Ελευθερίου Βενιζέλου και του (κουφού ψευτοεθνάρχη) Κων/νου Καραμανλή! Τέλος, βρίσκει συμβατή την πολιτική του Ομπάμα με τις επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ και ομολογεί ότι με την Αμερική τα πράγματα είναι «πιο εύκολα», το εστί μεθερμηνευόμενον «τα’ χουμε βρει με τα λόμπι, είμαστε αμερικανάκια». Ιδού ένα… ποτ-πουρί των… εκσυγχρονιστικών απόψεων του συνονθυλεύματος:
«Χωρίς τη λέξη “σταδιακά” δεν έχει νόημα η φράση αυτή. Το “σταδιακά” έχει σημασία. Η επιστροφή μισθών και συντάξεων σε επίπεδα συμβατά με εκείνα προ του 2009 μπορεί να γίνει μόνο υπό την προϋπόθεση ότι η οικονομία ανακάμπτει και βρίσκεται στα επίπεδα του 2009. Αυτό είναι μια σταδιακή διαδικασία. Προφανώς επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι, εφόσον η οικονομία επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης, τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι συνταξιούχοι να έχουν το αναλογούν μερίδιο στην ανάπτυξη αυτή».

«Η Τουρκία επικαλείται το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας χωρίς να το έχει υπογράψει»


Mήνυμα στην Τουρκία για επίλυση των διαφορών στο ζήτημα της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα του συνέδριο Athens Energy Forum 2013, λίγα 24ωρα πριν την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη. Αναφερόμενος συγκεκριμένα στις τουρκικές άδειες έρευνας σε περιοχές της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας, για τις οποίες η χώρα μας κατέθεσε ρηματική διακοίνωση προς τον ΟΗΕ, ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε: «Ήδη καταθέσαμε στον ΟΗΕ ρηματική διακοίνωση όπου επισημαίνουμε ότι η Τουρκία δίνει “οικόπεδα” επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, νοτίως της Ρόδου, για έρευνα.
Εξηγήσαμε ότι αυτός ο χώρος, βάσει του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας βρίσκεται μέσα στα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Η Άγκυρα απάντησε ότι διαφωνεί με αυτή μας τη θέση kαι επικαλείται επίσης το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας. Υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά: Εμείς το επικαλούμαστε το Διεθνές Δίκαιο ενώ το έχουμε υπογράψει, ενώ η απέναντι πλευρά το επικαλείται χωρίς να το έχει υπογράψει! Και η Ελλάδα και η Τουρκία δηλώνουν με κάθε τρόπο ότι επιθυμούν να λύσουν τις διαφορές τους ειρηνικά και φιλικά. Αυτό, είναι πολύ θετικό, αναμφίβολα. Αλλά ο καλύτερος τρόπος να λυθούν διαφορές είναι με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο. Εξ άλλου, το Δίκαιο της Θάλασσας, κερδίζει έδαφος συνεχώς όπως και η αποδοχή του και η ισχύς του. Αφού και μεγάλες χώρες που δεν το έχουν υπογράψει ακόμα, όπως οι ΗΠΑ, προσανατολίζονται πλέον στην κατεύθυνση της τελικής επικύρωσής του».
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε παράλληλα το ρόλο που διαδραματίζει στον τομέα της ενέργειας η ασφάλεια και η διαφοροποίηση των πηγών τονίζοντας ότι στην περίπτωση της χώρας μας, η Ελλάδα έχει ήδη υψηλές δυνατότητες και ρόλο στη διακίνηση ενεργειακών πόρων ενώ σύντομα θα διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην παραγωγή ενέργειας. Χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός τόνισε πως «αρκεί να ρίξετε μια ματιά στον χάρτη για να διαπιστώσετε, ότι η Ελλάδα, που μαζί με την Κύπρο, βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, “κάθεται” κυριολεκτικά πάνω στους κύριους δρόμους ανεφοδιασμού ολόκληρης της Ευρώπης σε πετρέλαιο. Και της Νότιας Ευρώπης σε φυσικό αέριο». Αναφερόμενος στην αξιοποίηση υδρογονανθράκων στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι αυτό αποτελεί τμήμα ενός μακροχρόνιου σχεδιασμού που αφορά τόσο την Ελλάδα όσο και την Ευρώπη και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ύπαρξη μεγάλων κοιτασμάτων.

strategyreports

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

SHMAIA-XA
Συνεχίζεται επί καθημερινής βάσεως η επίθεση του πιο κατεστημένου συγκροτήματος των ελληνικών ΜΜΕ (ΔΟΛ), κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών. Αφορμή για τις καταιγιστικές επιθέσεις ήταν η αναφορά του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής –από το Extra 3- στον βρώμικο ρόλο που έπαιζε διαχρονικά το συγκρότημα. Το νέο δηλητήριο, στο κύριο άρθρο των «Νέων», έχει τίτλο «ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!». Είναι προφανώς ένας τίτλος-διαταγή, που δίνει το πανικόβλητο συγκρότημα που παραδοσιακά ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις, προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», τουτέστιν προς όλα τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, ν’ αφήσουν τις όποιες διαφορές τους και να ενωθούν ενώπιον του κοινού κινδύνου! Φαίνεται πως το συγκρότημα τους έχει όλους «στην τσέπη», κι έτσι μόνο εξηγείται το προστακτικό του ύφος. Ιδού το προκλητικό άρθρο και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των «ΝΕΩΝ» για τη διείσδυση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία φωτίζει μόνο μία πτυχή του φαινομένου: η νεοφασιστική ατζέντα βρίσκει έδαφος σε πολλά – και διαφορετικά – κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας.
Όλες οι δημοσκοπήσεις συμπίπτουν στο συμπέρασμα ότι η Χρυσή Αυγή είναι αυτή την περίοδο το τρίτο σε προτιμήσεις κόμμα, με απόσταση από το τέταρτο, που είναι το ΠΑΣΟΚ. Πρακτικά, ο ένας στους δέκα έλληνες δηλώνει έτοιμος να ψηφίσει υπέρ της…
Βεβαίως, αυτές οι συμπεριφορές είναι γέννημα της κρίσης: περιθωριακό πριν από το Μνημόνιο το κόμμα αυτό, στέγασε την επιθυμία χιλιάδων πολιτών να τιμωρήσουν σύσσωμο το πολιτικό σύστημα για τα δεινά της ακραίας λιτότητας.
Προφανώς δεν είναι νεοφασίστες όλοι όσοι δηλώνουν ψηφοφόροι της: θα είναι όμως πολύ αργά για τη δημοκρατία, όταν όλοι αυτοί οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες συνειδητοποιήσουν την πραγματική φύση της Χρυσής Αυγής.

Εξοργιστική διαρροή για Στουρνάρα: Πήγε να αμνηστεύσει τα καθάρματα που έβγαζαν έξω χρήμα όταν “λεφτά υπήρχαν”!


Η διαρροή προέρχεται μέσα από το Μαξίμου και είναι εξοργιστική. Όπως επίσης, εξοργιστική είναι η συνέχιση παραμονής Στουρνάρα στο υπουργείο, την στιγμή που ο ίδιος ο Σαμαράς έγινε αποδέκτης αυτού του σεναρίου.

Όπως έχουμε γράψει πολλάκις στο παρελθόν, η χειρότερη φάρα καθαρμάτων, ήταν όσοι έβγαζαν εκατομμύρια στο εξωτερικό μετά την άνοδο Παπανδρέου στην εξουσία (πολύ πριν τους “τιτανικούς”). Την στιγμή που είχε φύγει ο “κακός Καραμανλής”, είχε αναλάβει μία κυβέρνηση που ήλεγχε συνδικάτα, διαπλοκή, έλεγε ότι “λεφτά υπάρχουν” και είχε όλα τα φόντα να ασκήσει πολιτική. Και όμως, εκείνη την εποχή, μία κάστα ανθρώπων άρχισαν μανιωδώς να βγάζουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδας. Πράγμα που σημαίνει ότι γνώριζαν πολύ καλά το σχέδιο Παπανδρέου και τι θα επακολουθούσε. Πολλοί εξ’ αυτών μάλιστα, επένδυσαν και αυτά τα λεφτά εις βάρος της χώρας τους.

Χαρακτηριστικότατη περίπτωση, αυτή του συνεργάτη του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του τ. πρωθυπουργού, που έβγαλε έξω 17 εκ. τον Δεκέμβρη του 2009, με πρόσχημα εξαγορές εταιρειών δικών του συμφερόντων! Τα λεφτά αυτά μάλιστα προήλθαν από θαλασσοδάνεια κρατικού τραπεζικού ιδρύματος! Ο ίδιος σήμερα έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα!

Ο κύριος Στουρνάρας λοιπόν, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Ελλάδα”, προσπάθησε να αποσπάσει την έγκριση του πρωθυπουργού προκειμένου να δομήσει διάταξη με την οποία θα αμνήστευε όσους έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό! Η υπόθεση είναι σοβαρότατη γιατί πήγε να περάσει με προπέτασμα την δήμευση ακινήτων όσων οφείλουν στην εφορία, χωρίς όμως να γίνεται μνεία για τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό… Συμπεριλαμβάνοντας βεβαίως και την απεχθή κατηγορία ανθρώπων που περιγράψαμε στην αρχή του άρθρου.

Η αποκάλυψη αυτή είναι εξόχως σοβαρή και απαιτεί επίσημη τοποθέτηση.

olympia

“Η ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…”: ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ο. ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

DSC02812

”Η πιο όμορφη άνοιξη είναι τα Νιάτα, μια άνοιξη που τραγουδά τον σκοπό των ελπίδων…”

About the Byzantine era





Byzantine era, was not at all a time of decline. It was the continuation of the states, heritage of Alexander the Great, with Roman ecumenical spirit and Greek-Orthodox christian ethics. Κοινή Αττική Greek as language of the State and common people and Greek philosophy, containing mostly or populations within its borders. Byzantine era is Ancient Greece with Modern Greece in an unbroken line of thousands years of historical that produced the greatest civilizations the world has ever know, brought the and born the modern western culture.


Byzantium also guarded well the gates of Europe from the Asian continuing the work of ancient Greek warriors that beat the Persians in the , Salamis, Marathon and . Greek rebel-warriors of 1821 that started the destruction of the Ottoman Empire in the Greek were soldiers of the last Emperor of Constantinople Constantine that to die than surrender the City to the Turks.

Πρόκληση Ερντογάν: Μίλησε για «Νότια Κύπρο» μπροστά στη Μέρκελ


Προκλητικός για μια ακόμα φορά σε δηλώσεις του από κοινού με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις κυπριακές προεδρικές εκλογές, σχολίασε: «Κατ’ αρχάς να τα ξεχωρίσουμε. Δεν ήταν εκλογές στην Κύπρο, αλλά στη Νότια Κύπρο».
Οι σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, το ζήτημα της τρομοκρατίας και οι διμερείς οικονομικές σχέσεις ήταν το περιεχόμενο των επαφών της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στην τουρκική πρωτεύουσα, όπως προκύπτει από τις σχετικές δηλώσεις.
Αναφερόμενη στις συνομιλίες για το Κυπριακό, η καγκελάριος της Γερμανίας τόνισε: «Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν από εδώ και πέρα οι συνομιλίες με την τουρκική πλευρά. Επιθυμούμε να υπάρξει πρόοδος. Στην πραγματικότητα, η υπόθεση του πρωτοκόλλου της Άγκυρας δεν είναι πολύ δύσκολη. Οι χώρες που έχουν υπογράψει συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ, όπως για παράδειγμα η Τουρκία, πρέπει να έχουν καλές σχέσεις και εμπορικές σχέσεις με τις χώρες – μέλη. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα πραγματικότητα μεταξύ της Τουρκίας και της Κύπρου».
Η Μέρκελ πρόσθεσε επίσης ότι «αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Είναι κάτι που θα κάνουν οι ενδιαφερόμενες χώρες. Ο κ. Ερντογάν είπε πως μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο και πως το ίδιο πρέπει να κάνει και η Ελλάδα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε, αλλά η πράξη αφορά τις δύο πλευρές».
Στους γνωστούς τόνους, η καγκελάριος επανέλαβε τις -όχι ιδιαίτερα αρεστές στην Άγκυρα- απόψεις της για τις ευρωτουρκικές σχέσεις.Η Μέρκελ έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας Αμπντουλάχ Γκιουλ και στη συνέχεια με τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ακολούθησε η κοινή συνέντευξη τύπου Μέρκελ-Ερντογάν.
«Επανέλαβα τη στάση μου. Επιθυμούμε να συνεχιστεί η διαδικασία, παρότι έχω αμφιβολίες σχετικά με την ένταξη της Τουρκίας» είπε η Μέρκελ και υπογράμμισε πως «πρέπει να υπάρξει πρόοδος στο θέμα του Πρωτοκόλλου της Άγκυρας. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι περιορισμένος ο αριθμός των κεφαλαίων που θα ανοίξουν. Αλλά αν καταφέρουμε να ανοίξουμε ένα κεφάλαιο, αυτό θα είναι ένα βήμα».
Η καγκελάριος είπε ακόμα πως «οι διαπραγματεύσεις είναι ανοιχτές, πράγμα για το οποίο υπάρχει συμφωνία στην ΕΕ. Δηλαδή δεν γνωρίζουμε από τώρα το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων».
Η Μέρκελ αναφέρθηκε και στο αίτημα της τουρκικής πλευράς για έκδοση Τούρκων πολιτών που καταζητούνται στην Τουρκία ως τρομοκράτες.
«Τα αιτήματα έκδοσης εξετάζονται με μεγάλη ευαισθησία και προσοχή» είπε και τόνισε ότι «υπάρχουν κάποιες σχετικές δικαστικές αποφάσεις. Για παράδειγμα λαμβάνουν υπόψη τις συνθήκες κράτησης και σε περίπτωση που μετά την έκδοση πρόκειται να επιβληθεί ισόβια κάθειρξη, μπορεί και δεν ικανοποιείται το αίτημα περί έκδοσης».
Αναφερόμενη στα μέλη του ΡΚΚ, η Μέρκελ είπε «γνωρίζουμε ότι προκειμένου να πάρουν μέρος σε τρομοκρατικές δραστηριότητες, εργάζονται και σε άλλες οργανώσεις που φέρουν άλλους τίτλους. Είμαστε ευαίσθητοι στο θέμα αυτό και το παρακολουθούμε».
Στο θέμα της τρομοκρατίας αναφέρθηκε και ο Ερντογάν. Η τουρκική πλευρά έχει ζητήσει από τη Γερμανία να εκδοθούν από τη Γερμανία 200 «μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων».
Ο Ερντογάν υπενθύμισε ότι ο δράστης της πρόσφατης βομβιστικής επίθεσης εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα είχε έλθει στην Τουρκία προερχόμενος από τη Γερμανία.
newsbomb.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ… ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΒΛΑΣΤΟΥ

STRATOULHS
Είναι είδηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ –δια στόματος του γραφικού βουλευτή του “εδώ Στρατούλης, με χτυπάει η Χρυσή Αυγή” - τάχθηκε υπέρ της… απόδρασης του κακοποιού Βλαστού; Όπως το πάρει κανείς. Εμείς πάντως σας την παραθέτουμε:
«Αστυνομικού τύπου ήταν η επιχείρηση. Αν έπεσαν περισσότερες ή λιγότερες σφαίρες θα υπάρξουν εκθέσεις γιατί υπάρχουν κανονισμοί γι αυτές τις περιπτώσεις και θα περιμένουμε να κρίνουμε…Να δούμε αν τηρήθηκαν οι κανονισμοί, αν πρέπει να επανεξεταστούν και όχι πάρε ένα όπλο και πυροβόλα».
Και βέβαια, η σχέση που έχει η… συμπαράσταση και… αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ προς τον γνωστό κακοποιό, μπορεί να εξηγηθεί από τις στενές σχέσεις «τρίτου τύπου» του κακοποιού του κοινού ποινικού δικαίου, με τους φυλακισμένους ληστοτρομοκράτες της αναρχοκομμουνιστικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ…http://ethnikismos.net

Θερμό επεισόδιο στα Ελληνοαλβανικά σύνορα!


Αντιμέτωποι με ένοπλους κακοποιούς, βρέθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα δύο αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο άτομα να κινούνται ύποπτα, κοντά στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς και προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.
Οι δυο ύποπτοι αμέσως τράπηκαν σε φυγή και άρχισαν να πυροβολούν τους αστυνομικούς!
Η κινητοποίηση ήταν άμεση κι ακολούθησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και τις πρώτες πρωινές ώρες, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μικρό οπλοστάσιο το οποίο είχαν αφήσει πίσω τους τα δύο άγνωστα άτομα. Συγκεκριμένα βρέθηκαν όπλα, σφαίρες και χειροβομβίδα!

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ

XA-VOUNO
Ο Εθνικιστής έχει συνταυτισμένη την ύπαρξή του με το Έθνος του και την Φυλή του. Αγωνίζεται κάθε στιγμή και λεπτό για την ευημερία τους και την διαφύλαξη τους από ξενόφερτα ήθη και τρόπων ζωής όπως το American life.Γιατί για να είναι ένα Έθνος βιώσιμο, πρέπει να είναι δυνατό, να φτιάξει μια δική του βάση από Αξίες και Ιδανικά τα οποία ανέδειξαν οι ένδοξοι πρόγονοί μας.
Βασικό στοιχείο στον τρόπο της ζωής του είναι η ΤΙΜΗ. Ο Εθνικιστής πρέπει να τα θυσιάζει όλα για το Έθνος του και την Φυλή του: όπως την περιουσία, την καριέρα, οικογενειακή γαλήνη, προσωπικά αισθήματα και ότι άλλο χρειαστεί. Ένα πράγμα καλείται και έχει υποχρέωση να κρατήσει για τον εαυτό του. Την Τιμή του. Για κάθε Λευκό Εθνικιστή ο λόγος του πρέπει να είναι συμβόλαιο, γιατί σαν ενεργητικό όργανο του Έθνους και της Φυλής, μιας και έχει συνταυτίσει την ύπαρξή του με αυτά, κάθε πράξη του αντανακλά πάνω τους. Αυτό που τον συνδέει με την Φυλή του, δεν είναι το υλικό συμφέρον, είναι το Ιδανικό, το αιμάτινο ποτάμι αμέτρητων γενεών που κυλάει μέσα στις φλέβες του ανασταίνοντας όλους τους προγόνους του. Χωρίς τιμή δεν μπορεί να νοηθεί Εθνικιστής.
Επιπλέον, ο τρόπος της ζωής του πρέπει να διακατέχεται από αυτοθυσία. Έχοντας για σκοπό της ζωής του την Φυλή του και το Έθνος του δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να ακολουθεί το φυσικό του προορισμό: Την διαφύλαξή τους. Για να πετύχει όμως αυτός ο σκοπός χρειάζονται Αγώνες και Θυσίες, και αυτό τον διαφοροποιεί από τον «Εθνικιστή του καναπέ». Τα άτομα δεν έχουν τόση σημασία στον Αγώνα, όσο έχει ο σκοπός. Η Φυλή θα ζήσει Αιώνια, από αυτήν εξαρτιόμαστε και σε αυτήν θα ζήσουν οι απόγονοί μας. Στον ένα πεσόντα, θα ανασηκωθούν άλλοι 100 για να τον αντικαταστήσουν, πιστοί πάντα στο παράδειγμά του. Σημασία έχει η επίτευξη του Μεγάλου Σκοπού. Ποτέ το αίμα που χύθηκε δεν πάει χαμένο, είναι πάντα για τους συνεχιστές, οδηγός στον δρόμο της Νίκης. Σε έναν πραγματικό αγώνα, ένα σύνθημα ταιριάζει: ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Για να επιτευχθεί όμως η Νίκη, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον Θάνατο.Ο Αγώνας για την Διαφύλαξη της Φυλής μας δεν γίνεται για ατομικά κέρδη, δεν έχουμε να περιμένουμε κανένα κέρδος Αγωνιζόμενοι, δεν πολεμάμε για εμάς αλλά για την Φυλή μας. Αν θέλαμε να βγάλουμε λεφτά θα γινόμασταν τσιράκια του συστήματος. Έχοντας συνταυτίσει τον εαυτό του με την Φυλή του, το κέρδος των κόπων του και των Θυσιών του είναι η ευημερία της Φυλής του. Η μόνη ανταμοιβή του, είναι η Δόξα γιατί αγωνίστηκε για αυτόν τον σκοπό, όπως και χιλιάδες ένδοξοι προγονοί μας.

“Xαστούκι” δικαστικών υπαλλήλων στην τρόικα! Αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί τους


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) αρνήθηκε την πρόσκληση της τρόικας για συνάντηση με αντικείμενο τα προβλήματα στο χώρο της Δικαιοσύνης.
Η ΟΔΥΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «οι πολιτικές μνημονίων έχουν οδηγήσει σε μεγάλη αρνησιδικία και διάλυση των δικαστικών υπηρεσιών».


olympia

Vasil II The Bulgar Slayer




The Bulgar Slayer




Basil II the Bulgar slayer was Born in 958 and died in 15 December 1025. He was the Predecessor of John I Tzimiskes and he was successed by Constantine VIII.
His father was Romanos II and his mother Theophano. He was a member of the famous Macedonian dynasty. Emperor Basill II is one of the most important men of the Hellenic Nation. He is the one that saved Macedonia and the rest of Greece from the Bulgarian threat that after the creation of the Bulgaric state in the lands of Ano Mysia became very dangerous for all European lands of the Empire. Basill became an Emperor in the age of 18 and he managed to win the battle against the rebels great landowners of Asia Minor, Bardas Skleros and Bardas Phokas which he was stricktly punished.

Δελτίο Τύπου (25/02/13) για την εκλογή Νίκου Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας


Το χθεσινό αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Η εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στον προεδρικό θώκο διαφάνηκε από το μεγάλο ποσοστό το οποίο έλαβε στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών και το αντίστοιχα χαμηλό του ανθυποψηφίου του στον δεύτερο γύρο Σταύρου Μαλά. 



Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) εξ' αρχής γνώριζε πως δεν μπορούσε να περιμένει τίποτα από του τρεις κύριους υποψηφίους, οι οποίοι είχαν αντίθετες θέσεις ή μη αγνές προθέσεις σε αντίθεση με τις προγραμματικές μας προτάσεις. 

Η oμοφυλοφιλία ως πάθος





του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου δασκάλου- συγγραφέα
ΓΕΝΙΚΑ: Ομοφυλοφιλία ορίζεται η ερωτική έλξη ή σεξουαλική επαφή ατόμου προς άτομο του ιδίου φύλου. Ο όρος ομοφυλοφιλία πλάστηκε στην Ελληνική τον 19ο αι. ως απόδοση του όρου Homosexualitat, που είχε πλάσει ο Αυστριακός νευρολόγος-ψυχίατρος Krafft-Ebing, μελετητής των σεξουαλικων αποκλίσεων. Η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται από πολλούς ως κάτι αρνητικό. Πολλά θρησκεύματα την αντιμετωπίζουν ως αμαρτία και σε πολλές κοινωνίες στιγματίζεται ως ανεπιθύμητο φαινόμενο. Το ποσοστό των ομοφυλόφιλων, σύμφωνα με αξιόπιστες στατιστικές πηγές, ανέρχεται στο 4% παγκοσμίως.

Η ΦΥΣΗ: Κυριότερος λόγος για την αρνητική αντιμετώπιση της ομοφυλοφιλίας είναι η υπέρβαση του καθιερωμένου: το αρσενικό ζευγαρώνει με το θηλυκό. Γι' αυτόν το λόγο έχει χαρακτηριστεί "αφύσικη έλξη". Απόρροια αυτού είναι η αντίληψη της “ανατομικής μαρτυρίας” που αντιμάχεται την υποχρέωση όλων για σεβασμό του δικαιώματος επιλογής συντρόφου. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και το επιχείρημα ότι από την ομόφυλη σχέση δεν παράγονται απόγονοι. Θεωρείται ότι η φύση έχει προικίσει και τον άνθρωπο με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, που περιέχει και την τάση αναπαραγωγής. Η σεξουαλική ηδονή είναι έκφραση-παρότρυνση αυτού του ενστίκτου. Μια ένωση ομοφύλων αντιτίθεται στη φυσική πρόνοια για τη διαιώνιση των ειδών, καταχρώμενη τη σεξουαλική ηδονή χωρίς να παράγει καρπούς Τα αντεπιχειρήματα είναι δύο: Το επιχείρημα από τη φύση είναι ότι η ομοφυλοφιλία συναντάται και σε ζώα. Το δεύτερο επιχείρημα είναι ότι το σεξ με προφυλάξεις (που στοχεύει μόνο στην ηδονή) και τα ετερόφυλα, άτεκνα με τη θέλησή τους ζευγάρια, δεν αντιμετωπίζουν την ίδια εχθρότητα με τους ομοφυλόφιλους, παρ' όλο που δεν αναπαράγονται.

ΜΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΟΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!!!




ΤΑ 'ΠΙΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ... Χωρίς κανένα απολύτως δικό μας σχόλιο, διαβάστε την ανακοίνωσε που εξέδωσε ο γνωστός και ως ντουντουκοφόρος Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:
"Ανακοίνωση για την ναζιστική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Μωϋσή Λίτση
Οι νεοναζί αρνητές του ολοκαυτώματος με ένα εμετικό λιβελλογράφημα της φασιστοφυλλάδας ΣΤΟΧΟΣ βάζουν στο στόχαστρο της τρομοκρατίας τον αγωνιστή δημοσιογράφο  Μωυσή Λίτση με υστερικές κραυγές του τύπου ο «Εβραίος Ταμίας της ΕΣΗΕΑ». Ο ΣΤΟΧΟΣ για λογαριασμό των νεοναζί της Χρυσής Αυγής στρέφεται με μίσος κατά ενός μαχόμενου δημοσιογράφου θυμίζοντας τις εκστρατείες του Χίτλερ

Καμπάνα και από Γερμανία για την εθνικιστική προεκλογική ρητορική στην Αλβανία

 

"Απαράδεκτη" χαρακτήρισε την εθνικιστική ρητορική που αποσκοπεί στην αλλαγή των συνόρων ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αλβανό ομόλογό του Έντμοντ Παναρίτι, μετά τη σημερινή συνάντησή τους, στα Τίρανα.

"Τα εθνικά αισθήματα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή, ειδικά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Κοινός στόχος θα πρέπει να είναι η ένταξη όλων των χωρών της περιοχής στην Ευρωπαϊκή Ένωση και
η ελεύθερη κυκλοφορία όλων των πολιτών. Για εμάς, οι αλλαγές των συνόρων στα Βαλκάνια είναι κάτι απαράδεκτο" πρόσθεσε ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας.

Ο κ. Βεστερβέλε δήλωσε ότι η χώρα του στηρίζει την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ, αλλά η τελευταία θα πρέπει να εκπληρώσει τα κριτήρια που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/metaleia-skouries.html#ixzz2LuTOWnok



Η μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μεταλλείων στις Σκουριές που είχε ένταση και παλμό, πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013. Υπήρξαν πολλοί ομιλητές.
Κατόπιν αιτήσεως των κατοίκων, κύριος και πρώτος ομιλητής είχε ορισθεί ο αγωνιστής Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος, Πνευματικός και εφημέριος του Ησυχαστηρίου «Πααγία, η Φοβερά Προστασία», που εδρεύει στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής. Ο κόσμος παρ’ ότι η ομιλία του ήταν μακροσκελής, τον παρότρυνε να συνεχίσει.
Δημοσιεύουμε αυτούσιο τον λόγο του χωρίς σχόλια.
Αρχιμ. π. Χριστοδούλου Αγγελόγλου, Πνευματικού και εφημερίου
του Ι. Γ. Ησυχαστηρίου «Παναγία, η Φοβερά Προστασία»
«ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ»
Κάτοικοι της Μεγ. Παναγίας και της Ιερισσού με παρακάλεσαν να μιλήσω σήμερα στην αγάπη σας και, αφού προηγουμένως έθεσα το θέμα στην Γεροντική Σύναξη του Ησυχαστηρίου, έκανα υπακοή.
Πριν σας καταθέσω όσα οφείλω, θέλω να σας διαβιβάσω την αμέριστη συμπαράσταση της Αδελφότητας του Ιερού Ησυχαστηρίου μας, το οποίο σταθερά από το 2006 στα πλαίσια της γνωμοδότησης της τοπικής κοινωνίας για το επενδυτικό σχέδιο ανάπτυξης, εγγράφως, ως οι νόμοι ορίζουν, μαζί με τους άλλους φορείς κατέθεσε την αρνητική του θέση γι’αυτό το οικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα. Έκτοτε το Ησυχαστήριο έχει νομίμως εξουσιοδοτήσει τον ομιλούντα να το εκπροσωπώ στα Συντονιστικά όργανα των Επιτροπών, να συμπαραστέκομαι νυχθημερόν δίπλα στους κατοίκους, που με τον δίκαιο αγώνα τους αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις να μην καταστραφεί ο τόπος τους και το μέλλον των παιδιών τους. Η Αδελφότητα του Ησυχαστηρίου μού είπε να σας διαβιβάσω ότι η Παναγία, η Φοβερά Προστασία, παρ’όλες τις συνέπειες που υφίστανται τα μέλη που Την υπηρετούν, σε καμμία περίπτωση δεν θα μετατραπεί σε «Παναγία αδιαφορούσα» για την καταστροφή τη δική σας και του τόπου μας. Δεν είναι τυχαίο ότι η Παναγία επονομάσθη και «Ορος αλατόμητον».
Αυτά όσον αφορά την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση της Αδελφότητας του Ησυχαστηρίου στον δίκαιο και νόμιμο αγώνα σας.
Όσα θα πω στην συνέχεια, θέλω να διευκρινίσω ότι: α) δεν τα λέω με την ιδιότητά μου ως Ιερέας αλλά ως Έλληνας πολίτης, και β) ότι έχω υπ’όψιν μου ότι ο Χριστός στον Οποίο ομνύει το Σύνταγμά μας, επί 30 χρόνια εκάθητο εν ησυχία και ουδείς ενοχλήθη. Τρία χρόνια βγήκε στην δημόσια ζωή και στο κήρυγμα και ο κόσμος Τον επευφημούσε. Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη, τρεις ημέρες άσκησε κριτική στο κατεστημένο της εξουσίας λέγοντάς τους: «ουαί», και Τον σταύρωσαν. Ο Τίμιος Πρόδρομος επί χρόνια κήρυττε δημοσίως, όταν όμως απηύθυνε στον βασιλέα το: «ουκ έξεστι», του πήραν αμέσως το κεφάλι. Όσα λοιπόν θα σας πω, τα λέω εν πλήρη επιγνώσει των συνεπειών.

ΕΕΜΜ-MEGA: Δεν μας ενδιαφέρουν οι ανίερες συμμαχίες αλλά μια ουσιαστική ελληνική συμμαχία με μόνο γνώμονα την υπεράσπιση του εθνικού συμφέροντος!




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Προεδρείο του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ-MEGA συνεδρίασε το Σάββατο 23 Φλεβάρη 2013 στα κεντρικά του γραφεία στην πόλη των Αγίων Σαράντα, με κύριο θέμα ημερήσιας διάταξης “Πολιτική πλατφόρμα, στρατηγική και οργανωτικά μέτρα για τις γενικές εκλογές του Ιουνίου".
Στη συνεδρίαση, εκτός από τα μέλη του προεδρείου, συμμετείχαν και περιφερειακοί συντονιστές του Κόμματος από τις περιφέρειες Αργυροκάστρου, Αυλώνας, Αθήνας κλπ.
Στην έναρξη της συζήτησης ο Πρόεδρος κ. Κίτσιος ενημέρωσε τα μέλη και τους άλλους παρευρισκόμενους σχετικά με τις επαφές υψηλού επιπέδου που είχε πριν μια εβδομάδα στην Αθήνα
με τους υπουργούς Εργασίας, Εσωτερικών και Παιδείας, τον Υπουργό Εξωτερικών με τους οποίους συζήτησε εποικοδομητικά  το θέμα του συντάξιμου επιδόματος των υπερήλικων Βορειοηπειρωτών, την ασφάλεια υγείας τους, την απαλλαγή της χρονοβόρας γραφειοκρατίας στην παροχή της ελληνικής ιθαγένειας, την προγραμματισμένη υποστήριξη της παιδείας και αρκετά πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βορειοηπειρώτες στην Ελλάδα και στην Αλβανία.
Στην ενημέρωση του ο κ. Κίτσιος τόνισε ότι, πέρα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, οι πολιτικοί παράγοντες της μητρόπολης  επανέλαβαν την καλή βούληση της κυβέρνησης να συμπαραστέκεται στους Βορειοηπειρώτες και να δίνει λύσεις σε ότι στέκεται εμπόδιο στην πορεία τους όχι μόνο στην ελληνική επικράτεια αλλά και στις πατρογονικές εστίες τους. Αποκόμισε τη δέσμευση του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση, για την επαναφορά και παγίωση του συντάξιμου επιδόματος στους υπερήλικες κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο σχετικό νόμο.
Σχετικά με το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης ο πρόεδρος του Κόμματος κ. Κίτσιος τόνισε ότι εμείς ως εθνικός φορέας σ’ αυτές τις εκλογές έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της ανάδειξης του προφίλ της πραγματικής και όχι της πλασματικής εκπροσώπησης του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και καλούμαστε ως ηγεσία να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων αναδεικνύοντας τις καλύτερες αρετές που χαρακτηρίζουν το γένος μας: τον πολιτισμό και τη δημοκρατία. Στοχεύουμε σοβαρά στη συμμαχία των Ελλήνων και καλούμε όλους τους παράγοντες να συνδράμουν σ΄αυτό. Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός αν ακολουθήσει τη φόρμουλα συσπείρωσης και δημοκρατικής αναμέτρησης που προτείνουμε, θα έχει αυτή τη φορά την καλύτερη ποιοτικά και ποσοτικά εκπροσώπηση στο αλβανικό κοινοβούλιο. Το κόμμα μας, ως φορέας που δημιουργήθηκε για να αναβαθμίσει τον εθνικό χαρακτήρα της οργάνωσης της Ομόνοιας θα λειτουργήσει αυτόνομα, χωρίς δεσμεύσεις προς άλλα συμφέροντα και ανίερες συμμαχίες για να μπορέσει να υπερασπιστεί πραγματικά τα συμφέροντα του Ελληνισμού.
Ακολούθησαν στη συνέχεια συζητήσεις των μελών του προεδρείου σχετικά με τον τρόπο καθόδου του κόμματος των Ελλήνων στις εκλογές του Ιουνίου και  επικράτησε η άποψη ότι από την ίδια την αποστολή του, που είναι μία και μοναδική: η προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων των Ελλήνων, το Κόμμα των Ελλήνων επιλέγει τη Συμμαχία των Ελλήνων για να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στους Βορειοηπειρώτες, για να αποκαταστήσει τη δημοκρατία μεταξύ τους και να αποδείξει στη χώρα την ισχυρή παρουσία του Ελληνισμού. 

ΠΑΣΟΚ: Παλιά μου τέχνη κόσκινο …Έβαλαν τους Πακιστανούς να ψηφίσουν Μπένυ !


http://olympiada.files.wordpress.com/2013/02/20130224-185105.jpg?w=606&h=404

ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ: “ψηφίζουν αλλοδαποί που δεν μιλούν ούτε λέξη Ελληνικά”!

ΠΑΣΟΚ: Καταγγελίες και για… αλλοδαπούς! Εντάξει, την προνομιακή σχέση του ΠΑΣΟΚ με αλλοδαπούς διαμένοντες εν Ελλάδι τη γνωρίζουμε λίγο-πολύ.

Ειδικά στις εκλογές του 2000 (πότε θα γραφτεί η ιστορία ντροπής αυτών των εκλογών;) αλλά και στην αλήστου μνήμης εποχή του ΓΑΠ, τότε που διάφοροι αλλοδαποί (πακιστανοί, μπαγκλαντεσιανοί, σομαλοί και… άλλες δημοκρατικές δυνάμεις) πρωταγωνιστούσαν στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ κραδαίνοντας πράσινα σημαιάκια και φωνάζοντας «ζήτω ο Γιώργος»!

Αλλά και επί Μπένι;



20130224-185357.jpg

Και τώρα να πρωταγωνιστούν;
Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι στην Ιπποκράτους έχουν φτάσει καταγγελίες ότι (και) στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή συνέδρων σε διάφορες περιοχές εμφανίστηκαν και ψήφισαν πολλοί αλλοδαποί, ακόμα και άτομα που δεν μιλούν ελληνικά!

Ε, φαίνεται ότι την… τεχνογνωσία παλιότερων περιόδων την πήρε και ο μηχανισμός του νέου αρχηγού και την εφαρμόζει σήμερα!
Για να δούμε, θα τους… κράξει ο Παναγιωτακόπουλος;
Πάντως δεν μπορείτε να πείτε, το ΠΑΣΟΚ διδάσκει! Ο κουμπάρος

olympiada

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: "Στις στρατιωτικές σχολές, όσοι είναι Έλληνες στο γένος"


Αλλαγή του νόμου για τους εισακτέους στις στρατιωτικές σχολές ζητά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκος. Τροπολογία από 84 βουλευτές της ΝΔ
Υπέρ της ψήφισης νομοθετικής ρύθμισης με την οποία οι εισακτέοι στις στρατιωτικές σχολές πρέπει να είναι Έλληνες στο γένος, τάσσεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.
Όπως έγραψε στην προσωπική ιστοσελίδα του ο κ. Κωσταράκος "η ρύθμιση του ελληνικού γένους δεν αφορά στους στρατιωτικούς φίλων χωρών που εκπαιδεύονται στις στρατιωτικές σχολές μας και στελεχώνουν τις δικές τους Ένοπλες Δυνάμεις".

"Ήρθε χρονικά η στιγμή να ρυθμίσουμε νομοθετικά το θέμα του γένους των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές. Επιβάλλεται να είναι Έλληνες στο γένος", αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
Τροπολογία από τη Νέα Δημοκρατία
Την εισαγωγή σε στρατιωτικές, αστυνομικές και λιμενικές σχολές μόνο όσων είναι Έλληνες κατά το γένος και την ιθαγένεια, προβλέπει τροπολογία που κατέθεσαν 84 βουλευτές της ΝΔ με πρώτο υπογράφοντα τον Αθανάσιο Μπούρα.

Ό,τι πεις στο Facebook μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/oti-peis-sto-facebook-mpori-na-hrisimopiithi-enantion-sou.html#ixzz2LuSyUseN


 
Το Facebook μπορεί να μοιάζει με αβλαβές χόμπι αλλά στην Αμερική αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο: οι γκάφες που δημοσιεύονται στις προσωπικές σελίδες μπορεί να εμφανιστούν στο δικαστήριο.
Το Μάρτιο ένας άντρας από το Μίσιγκαν καταδικάστηκε για πολυγαμία μετά από δημοσίευση φωτογραφιών του δεύτερου γάμου του στο Facebook.
Η γάμος ήταν έκπληξη για την πρώτη του γυναίκα, με την οποία ήταν σε διάσταση, αλλά δεν είχε πάρει διαζύγιο. Όλο και πιο συχνά ο κόσμος ανακαλύπτει ότι οι σελίδες τους στο Facebook μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον τους στο δικαστήριο, γράφει το Lawyers.
Στο δικηγορικό γραφείο οικογενειακών υποθέσεων Newton Health LLP οι δικηγόροι λένε ότι είναι όλο και πιο συνηθισμένη η χρήση των social media ως αποδεικτικά στοιχεία σε περιπτώσεις διαζυγίου και επιμέλειας τέκνων. «Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να ακολουθούν πέντε βήματα, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις επιμέλειας. Αλλάξτε όλους τους κωδικούς πρόσβασης, έτσι ώστε η πρώην σας να μην έχει πρόσβαση.
Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας σας, έτσι ώστε μόνο οι φίλοι να μπορούν να δουν τη σελίδα σας (και όχι οι φίλοι των φίλων), και έτσι ώστε να ειδοποιείστε όταν κάποιος βάζει ετικέτα στη φωτογραφία σας. Αφαιρέστε αμφιβόλου μηνύματος φωτογραφίες, ειδικά αυτές που σας απεικονίζουν να καταναλώνετε αλκοόλ. Καταργήστε το wall σας έτσι ώστε άλλοι χρήστες να μη μπορούν να αφήνουν ανεπιθύμητα σχόλια.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ – ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

62520209393
Κατά διαβόλου πάνε τα οικονομικά της χώρας, παρά την άγρια φορομπηχτική πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης των τριών… καμπαλέρος. Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο κοσμάκης αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους και τα χαράτσια!
Έτσι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το πρώτο δίμηνο του 2013 θα μπει στα κρατικά ταμεία 1 δισ. ευρώ λιγότερα από όσα μπήκαν το πρώτο δίμηνο του 2012. Πιο συγκεκριμένα, τα καθαρά έσοδα του κράτους το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2012 ήταν 9,25 δις. ευρώ, ενώ για φέτος η αισιόδοξη πρόβλεψη είναι να ανέλθουν το πολύ στα 8,4 δις. ευρώ.
Μάλιστα, η υστέρηση στα έσοδα έγινε αισθητή τον τρέχοντα μήνα και αποκλείεται να επιτευχθεί ο μηνιαίος στόχος για έσοδα 4 δισ. ευρώ. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι έως τις 15 Φεβρουαρίου είχαν εισπραχθεί έσοδα 1,17 δισ. ευρώ, έναντι 1,36 δισ. ευρώ που αναμένονταν, δηλαδή 180 εκατ. ευρώ λιγότερα από το στόχο.

Και όμως η ΕΛΛΑΔΑ θα διασωθεί στο ΈΠΟΣ του 2013 !!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/epos-tou-2013.html#ixzz2LuSip4O2



((Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρείς και τον τσακώνουμε και στην φυλακή τον χώνουμε.)) Και φυσικά δεν μιλάω για τους δικούς μας κλέφτες, άλλωστε το θέμα τους δεν έχει εξαντληθεί, ακόμα και με την αφάνταστη ταλαιπωρία που διερχόμασθε , απομένει όμως να το εξαντλήσει διεξοδικά στον κατάλληλο χρόνο η Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και η διάκριση του αδικημένου λαού μας. Τώρα μιλάω για τους Παγκόσμιους Διαχρονικούς κλέφτες των ανθρώπινων ζωών, συγκεκριμένα για αυτούς που αιματοκύλισαν τον πλανήτη επί δυο συνεχόμενες φορές με εκατόμβες ανθρώπινων τραγωδιών. Και στους δυο Παγκοσμίους πολέμους ο σχεδιασμός αυτών ήταν απαράμιλλα ίδιος και ταυτιζόταν με τον κοινό στόχο να μειωθεί δραματικά ο πληθυσμός της Γης για να επιβληθούν πιο εύκολα σχέδια και τακτικές που εξυπηρετούσαν το κατεξοχήν ανθρωποκτόνο αφεντικό τους, τον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ.
Επειδή όμως απέτυχαν και τις δυο φορές να σκοτώσουν τον κόσμο που επιθυμούσαν, θέλουν τώρα σαν τον κλέφτη να δοκιμάσουν και Τρίτη φορά( φαρμακερή), βεβαιωμένοι ότι τώρα θα πετύχουν γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους καλά προπονημένους.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΘΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.
Αναλογισθήκαμε διεξοδικά εμείς σαν Έλληνες που κολλάμε στο Παγκόσμιο παίγνιο που στήθηκε επί των ημερών μας? Άραγε συναισθανθήκαμε ποτέ τα βάσανα των προγόνων μας στην διάρκεια των δυο και όχι μόνο μεγάλων πολέμων? Αναλύθηκε καλά η ΙΣΤΟΡΙΑ εκείνων των στιγμών , βγήκαν σωστά συμπεράσματα? η πάμε πάλι στα τυφλά για να πέσουμε σε νέες γεωπολιτικές παγίδες?
Και στους δυο Παγκόσμιους , οι ανθρωποκτόνοι εργάτες των πολεμικών σχεδιασμών φρόντισαν να εμπλέξουν την Ελλάδα επιμελημένα και με δόλια μεθοδικότητα για να την κάνουν γρανάζι των στρατιωτικών μηχανών τους , το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να το πετάξουν και να το αντικαταστήσουν με άλλο λαό-γρανάζι.
Σήμερα υπό καθεστώς ΧΡΕΩΣΤΑΣΙΟΥ και ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ, δηλ, υπό συνθήκες εν δυνάμει ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ που φρόντισαν κάποιοι να μας οδηγήσουν , οι διάδοχοι αυτών έβγαλαν και ξεσκόνισαν από το συρτάρι της λήθης τα ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και μας τα μόστραραν με νέες διεθνείς έννοιες και όρους.
.. Καλά περίμεναν πρώτα να παγώσουμε και να πεινάσουμε και μετά να σκεφθούν ΕΘΝΙΚΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ??
Ακόμα και τα υποσιτιζόμενα παιδιά του Δημοτικού, σήμερα γνωρίζουν ότι κάποιοι τρέχουν πίσω από την ουρά των εποχούμενων γαιδάρων από τους τοκογλύφους δανειστές μαζεύοντας τις καβαλίνες τους. Και αυτή η σκληρή πραγματικότητα της εξαχρείωσης και της εκτεταμένης κοινωνικής εξαθλίωσης όσο και να πονάει , όμως ξυπνάει αντανακλαστικά επιβίωσης και δίχως να το θέλει φρεσκάρει την ιστορική μνήμη μας σε σύγχρονες τραγωδίες του νεώτερου Ελληνικού Κράτους.
Οι σχεδιαστές των πολεμικών βιομηχανιών φαίνεται ότι πρώτα θα θελήσουν να ανοίξουν τον πόλεμο στην Μεσόγειο (για αυτό κουβαλάνε εδώ τόσα πλοία) και μετά με την άνεση τους θα εξορύξουν και θα λεηλατήσουν τους ενεργειακούς θησαυρούς της περιοχής. Φυσικά κούνια που τους κούναγε!! Γιατί ο Έλληνας δεν αντέχει άλλη εξαθλίωση και άλλη προδοσία, και η μεγαλύτερη μερίδα του Ελληνικού λαού δεν θα επιθυμούσε να ξαναπέσει στις ίδιες δαιμονικές παγίδες που του στήσανε πριν ξεσπάσουν οι δυο προηγούμενοι Παγκόσμιοι πόλεμοι .

Αυτό σήμερα είναι και το θαύμα του διαδικτύου που μαθαίνει εκ των υστέρων την ιστορία στον Έλληνα με πλουραλιστικό τρόπο για να μην μένει κανένας παραπονεμένος και απληροφόρητος.!!!
Έτσι οι περισσότεροι έχουμε μυρισθεί αυτό που παίζεται. Την στιγμή δηλαδή που μας πήραν και τα σώβρακα με τους δυσβάστακτους φόρους (να με συμπαθάτε για τις εκφράσεις), την ίδια στιγμή κατά φαντασία θέλουν να μας φορέσουν ευρύχωρες κελεμπίες για αισθανθούμε πετρελαιοπαραγωγοί !! Αυτή η βιασύνη της τελευταίας στιγμής θυμίζει τις απευθείας αναθέσεις των τότε Ολυμπιακών έργων για να προλάβουν δήθεν το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα που κάποιοι φρόντισαν να το παραβιάσουν για τις γνωστές ανάγκες της τσέπης τους.
Φαίνεται ότι κάποιοι σοβαροί λόγοι θα μας ανασηκώσουν από τα ανάκλιντρα του εφησυχασμού και τέτοια θα είναι η επιβεβαίωση των γεγονότων που θα επιθυμούσα να μην μεταλλαχθεί σε πετροβὀλο οργή, αλλά να μετουσιωθεί σε αυθόρμητη γνήσια έκφραση προάσπισης της Συνταγματικής Νομιμότητας, σε επιτακτική ανάδειξη του υπερέχοντος Εθνικού Συμφέροντος αλλά και της Κοινής Λογικής από το Ελληνικό Λαό για να μπορέσει να απαντήσει με ολοκληρωμένες λύσεις στην πιθανή κρισιμότητα των στιγμών, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ΛΕΒΕΝΤΙΑ και ΣΘΕΝΟΣ.
Φυσικά όταν θέλεις να κτίσεις ένα στιβαρό πετρόκτιστο αυλόγυρο ποτέ δεν χρησιμοποιείς σαπιόπετρες από κάποιες που υπάρχουν σήμερα στο πολιτικό δυναμικό της χώρας, αλλά στέκεσαι Δημοκρατικά απέναντι στους συμπολίτες σου με κατάθεση απόψεων και ιδεών, όπως ήδη γίνεται από πολλούς για να φτιαχτεί η κουλτούρα της Απαλλαγής από την μνημονιακή μιζέρια .
ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ?
Η ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ότι

Το Πετρέλαιο και ο ορυκτός πλούτος που υφίστανται στην Ελληνική Επικράτεια να μην ισοσκελίσουν το δόλιο ΑΠΕΧΘΕΣ χρέος ,απόρροιας κακουργηματικών παραλείψεων και πράξεων.
Να έχουμε σαν Έθνος πλήρη εικόνα και με τεκμηρίωση ποια γεγονότα μας έσυραν σε αυτήν την ολέθρια πορεία.
Να αξιολογήσουμε τις δυνατότητες επιλογής νέων Πολιτικών μεταξύ των οποίων και αυτής της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ , την στιγμή μάλιστα που θα σκάζει το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ που στις ημέρες μας φαίνεται κάποιοι να αρχίζουν να το ανάβουν. Είναι θέμα κοινής και εθνικής λογικής να επιλέξουμε αυτό προκειμένου να αποφύγουμε τα ολέθρια λάθη του παρελθόντος καιρού με τις εκατόμβες θυμάτων συμπολιτών μας στους δυο προηγούμενους Παγκόσμιους πολέμους, γνωρίζοντας μάλιστα ότι τότε οι σημερινοί σύμμαχοι μας ξεπλήρωσαν το ηθικό χρέος τους απέναντι μας με επιπλέον πόνο και ύπουλη προδοσία!!. Αυτό άλλωστε έλεγε και ο Πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος ότι (( οι φίλοι μας θέλουν να μας τσαλακώσουν)).Αναλογισθήτε ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ να μας κάνουν οι ΕΧΘΡΟΙ μας? ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, συμπλήρωνε ο Γέροντας. Για τον λόγο αυτό πρέπει επιτέλους να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και την προάσπιση του ζωτικού χώρου που μας ανήκει και να μην γινόμασθε κολαούζοι κανενός περιστασιακού συμμάχου. Μόνο τότε μπορούμε να σχεδιάσουμε με πολιτική διαύγεια και εθνική οξυδέρκεια την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου που θα συνταξιοδοτήσει άνετα όλες τις υπόλοιπες Ελληνικές γενιές και όχι αυτές των τοκογλύφων.

Όταν η εξωτερική πολιτική γίνεται πολλές φορές εν κρυπτώ συμβαίνει να την πιάνουν πολλές φορές και βιασύνες και τότε ((όποιος βιάζεται σκοντάφτει)) και είναι πλέον σίγουρο ότι έχουμε ήδη σκοντάψει στους σχεδιασμούς των φίλων γειτόνων για την απληστία των οποίων ισχύει ( το μωραίνει ΚΥΡΙΟΣ όν θέλει απολέσει ). Οι άφρονες ας απολεσθούν, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ διότι σε τέτοια περίπτωση που απευχόμασθε όλοι μας θα μείνουν οι καρέκλες και οι καναπέδες της Ελληνικής επικράτειας κενοί , δίχως χρήστες … και τότε ο ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι του.

Είναι σίγουρο ότι οι τοκογλύφοι μας έπιασαν στον ύπνο, τώρα μας βλέπουν αγουροξυπνημένους. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΞΥΠΝΙΟΥΣ … ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?


Επειδή στο Παγκόσμιο χωριό σχεδόν τίποτε δεν πάει καλά και τα δαιμονικά σύννεφα έχουν ήδη πυκνώσει σήμερα επικίνδυνα , κατέθεσα ταπεινές απόψεις που επιθυμώ μοιρασθώ με τις ατέλειες και την συναισθηματική φόρτιση που έχουν, ορμώμενος από αγάπη όπως και ΕΣΕΙΣ την εκφράζεται ανελλιπώς στα κοινωνικά δίκτυα για την γλυκιά πατρίδα μας Ελλάδα, με την ευχή να μας ανασηκώσει το Χέρι του ΧΡΙΣΤΟΥ από το Εθνικό κατα βύθισμα στο οποίο βρεθήκαμε εξ αιτίας της ολιγοπιστίας και του εφησυχασμού , όπως έσωσε τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΕΤΡΟ που δίστασε να περπατήσει με παρρησία επί των υδάτων. Αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε και εμείς σημαντικό ,να δώσουμε με εμπιστοσύνη το χέρι μας στον ΚΥΡΙΟ της ΖΩΗΣκαι της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, όπως ακριβώς έκανε και ο ΠΡΩΤΟΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και ο ένας υποστηρίζει τον άλλον εργαζόμενοι με εμπιστοσύνη για το κοινό καλό, ιδανικά που πρέπει να τα εμπνεύσουμε πρώτα στους ιδίους εαυτούς , μετά στα παιδιά μας , μη προσδοκώντας να μας τα εμπνεύσουν ψεύτικοι μεσσίες. Πιστεύω τότε ότι οι ιστορικοί του μέλλοντος θα γράφουν ότι η Ελλάδα διασώθηκε στο ΈΠΟΣ του 2013 από ένα μεγάλο ΘΑΥΜΑ που έγινε με την συμμετοχή των παιδιών της που ευαγγελίσθηκαν πάλι τις ΑΞΙΕΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ;

DRAGASAKHS3
Τα γυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ εις ότι αφορά την οικονομική του πολιτική! Μέχρι τώρα, ίσχυε (θεωρητικά βέβαια, αλλά ίσχυε…) η δέσμευση Τσίπρα όπως διατυπώθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2012 κατά την επίσκεψή του στη Λάρκο: «Το μεγαλύτερο έγκλημα δεν είναι οι μισθοί και οι συντάξεις, γιατί αυτούς θα τους επαναφέρουμε με έναν νόμο και ένα άρθρο, όταν πολύ γρήγορα θα βρεθούμε, με τη βοήθεια του λαού, σε θέση διακυβέρνησης για να αντιστρέψουμε αυτή την καταστροφή».
Τώρα αλλάζουν τα πράγματα! Έτσι, εμφανισθείς ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σκουρλέτης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real ρωτήθηκε για το τι θα ισχύσει στο θέμα των απωλειών εισοδήματος και του χαρατσιού της ΔΕΗ και απήντησε ως εξής: «Εμείς ούτε διαθέτουμε το μαγικό ραβδί, για να βελτιώσουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά κυρίως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι, κάθε μέρα που εφαρμόζεται αυτή η πολιτική τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο χειρότερα. Είναι ανυπολόγιστη αυτή η καταστροφή. Άρα και πιο δύσκολη η αποκατάσταση των αποτελεσμάτων αυτής της πολιτικής». Ταυτόχρονα, ο υπεύθυνος Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ και «σκιώδης υπουργών Οικονομικών» σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση του συνονθυλεύματος, Γ. Δραγασάκης, μιλώντας στην ΝΕΤ υποστήριξε ότι η κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ δεν θα αφορά όλους, αλλά μόνο ορισμένες κατηγορίες πολιτών, χωρίς ασφαλώς να γίνει πιο σαφής για το ποιες θα είναι αυτές οι κατηγορίες, για ευνόητους λόγους. Επίσης, είπε πως η εξαγγελία (του Τσίπρα) για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα επίπεδα προ κρίσης, «γίνεται δύσκολο να υλοποιηθεί όσο παρατείνεται η ύφεση». Με λίγα λόγια, ο Δραγασάκης υποστήριξε αυτά που είπε και ο Σκουρλέτης. Άρα, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με προσωπικές απόψεις, ούτε με… ανταρσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τη γραμμή του κόμματός τους. Απλώς, άλλαξε η… γραμμή!
Γιατί, όμως, άλλαξε; Μήπως γιατί υπάρχει σοβαρότατη περίπτωση η κατάρρευση των εσόδων να επιφέρει κατάρρευση του προϋπολογισμού κι αυτή με τη σειρά της κατάρρευση της συγκυβέρνησης, εκλογές και ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα; Οπότε, μαζεύονται άρον-άρον οι προσδοκίες που καλλιεργούσε μέχρι πρότινος το συνονθύλευμα, για να μην πέσουν γρήγορα οι… πατσαβούρες στην… κυβερνώσα αριστερά του άμεσου μέλλοντος;

Την επιστροφή του στη ΝΔ προαναγγέλλει ο Μαρκόπουλος.( Για ΠΟΙΟ Υπουργείο;). «Ο πρωθυπουργός θα ηγηθεί της ανασύνθεσης της Κεντροδεξιάς» Λέει. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_25.html#ixzz2LuSOde19



Την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία, προαναγγέλλει ο Κώστας Μαρκόπουλος, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη «Real News».
Όπως αναφέρει ο βουλευτής που αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες: «Ο πρωθυπουργός ασφαλώς και θα ηγηθεί της ανασύνθεσης της Κεντροδεξιάς. Του ταιριάζει ο ρόλος του μεταρρυθμιστή, παρά του διαχειριστή-λογιστή. Έχει περάσει όλες τις πολύπαθες στροφές της πολιτικής».
Μάλιστα προσθέτει: «Σε ό,τι με αφορά, πάντα συζητούσα με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με τα οποία μας συνδέουν 30 χρόνια συνύπαρξης. Είμαι οπαδός της δημόσιας πολιτικής και της ανοικτής διαδικασίας. Απεχθάνομαι την... παρακάμαρα στην πολιτική. Ούτε υπάρχουν προϋποθέσεις εκ μέρους μου, ούτε τις χρειάζομαι. 
Οι πολίτες της Εύβοιας που με έστειλαν στη Βουλή πρώτο σε σταυρούς από όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων, μου λένε σε μεγάλη πλειοψηφία ότι δεν πρέπει να αρνηθώ, αν η μεγάλη οικογένεια της Κεντροδεξιάς ξαναμαζευτεί για να στεριώσει την πατρίδα και να ανατρέψει το κύμα μετανάστευσης των παιδιών μας. Αυτό δεν είναι όρος. Είναι στόχος, είναι οικονομικός πατριωτισμός. Σε αυτόν δεν μπορώ να είμαι απών».


πηγη

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ, ΑΝΤΑΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ

PASOK
Σήμερα φεύγουν οι υπογεγραμμένες από τον… Ντούτσε «διακεκριμένες» προσκλήσεις από το ΠΑΣΟΚ για το επικείμενο συνέδριό του (την 1η Μαρτίου, αν και η πιο κατάλληλη ημερομηνία για την πραγματοποίησή του θα ήταν η… Πρωταπριλιά και ο πιο κατάλληλος χώρος η… σπηλιά του Νταβέλη, για προφανείς λόγους…). Σύμφωνα με πληροφορίες των κατεστημένων ΜΜΕ, θα προσκληθούν όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου (δηλαδή όλοι πλην Χρυσής Αυγής), ήτοι οι Αντωνάκης, μπάρμπα-Φανούρης, leader of SYRIZA, Καμμένος και Παπαρήγα. Επειδή, όμως, οι… παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, θα κληθεί και ο άλλοτε συνέταιρος στην ψήφιση του Μνημονίου και στην αλήστου μνήμης πρώτη μνημονιακή συγκυβέρνηση Παπαδήμου, Γ. Καρατζαφέρης, καθώς και οι (Σ)οικολόγοι. Τουτέστιν, όλοι αυτοί που τα φάγανε μαζί…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...