Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Μεγαλεία στην Αγγλία: Ο leader of syriza προσκεκλημένος του London School Of Economics!Μεγαλεία στην Αγγλία: Ο leader of syriza προσκεκλημένος του London School Of Economics!
Όποιος νομίζει πως οι επαφές του πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA με το διεθνές κατεστημένο περιορίστηκαν στις ΗΠΑ, δεν ξέρει τι του γίνεται....
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Εθνικισμός.net

Γ. Αυξεντίου: Μάθατε πως πολεμούν οι Έλληνες...

Μετά το χαράτσι έρχονται και τα ασφάλιστρα ακινήτωνΜετά το χαράτσι έρχονται και τα ασφάλιστρα ακινήτων
Η κυβέρνηση έχει εδώ και πολύ καιρό εξαπολύσει ένα ιδιότυπο κυνήγι μαγισσών ενάντια στην ατομική ιδιοκτησία των Ελλήνων. Ένα κυνήγι που από τα επίσημα στοιχεία έχει χαρακτηριστεί ως πλήρως αποτυχημένο, αφού έχει προσκρούσει στην αδυναμία των Ελλήνων να αποπληρώσουν τις οφειλές που τους επιβάλλει το κράτος. Οι Έλληνες βάλλονται από παντού με νέους φόρους να ξεπηδάνε συνέχεια και να αφορούν πραγματικά τα πάντα. Από την άλλη τα επίσημα στοιχεία – πάλι – δείχνουν ότι οι διάφοροι «ημέτεροι» παραμένουν στο απυρόβλητο. Ενδεικτικά τα στοιχεία για τις εισπράξεις των εφοριών που δείχνουν ότι οι μεγαλοοφειλέτες δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, βάσει των – έτσι και αλλιώς – άδικων νόμων που έχει θεσπίσει το κράτος.

ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η Ε.Ε – ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΚ ΣΕ MAIL – ΠΛΑΣΤΟ Ή ΓΝΗΣΙΟ;;;;


SIRIA
Ζητήματα ασφάλειας των Ευρωπαίων αξιωματούχων που επισκέπτονται την Ελλάδα θέτει ηλεκτρονικό μήνυμα (email) εν όψει της επίσκεψής τους στην Αθήνα το Μάρτιο, περιγράφοντας σενάρια με νεκρούς και πρωτοφανείς ταραχές στην Ελλάδα, και το ερώτημα είναι αν το mail είναι αληθινό ή χαλκευμένο!
Ανάλογες ειδοποιήσεις έχουν σταλεί και...
σε στελέχη του ΔΝΤ που έρχονται στην Ελλάδα, ενώ κάνει λόγο και για ακόμα περισσότερες οδηγίες ασφαλείας που όμως, θα δοθούν προφορικά στους ενδιαφερομένους.
Σύμφωνα με το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής επιστολής πρέπει τα στελέχη της Επιτροπής που έρχονται στην Αθήνα – είτε ξένοι, είτε Έλληνες υπάλληλοι της Κομισιόν – μία σειρά από τρόποι για να μεγιστοποιήσουν την ασφάλειά τους που, υποτίθεται, ότι κινδυνεύει.
Το μήνυμα, αν είναι γνήσιο και όχι χαλκευμένο ενσωματώνει της «προφορικά» εκφρασθείσες ανησυχίες για νεκρούς (!) στην Ελλάδα από κοινωνική αναταραχή και παρουσιάζει τρόπους και μεθόδους διαφυγής από μία χώρα που περίπου μοιάζει με το Ιράκ ή την Συρία!
Το περιεχόμενο του email είναι το ακόλουθο στα αγγλικά:

O BIOS KAI H ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ 89ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ, ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΟΙ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ"


margaret
Σύζυγος, μητέρα και νύφη τριών πρωθυπουργών της Ελλάδας, η 89χρονη Μαργαρίτα Παπανδρέου-Τσαντ είναι η γυναίκα που οι φήμες την ήθελαν πάντα να κινεί τα νήματα πίσω από τους ισχυρούς άντρες της οικογένειάς της. Δυναμική προσωπικότητα και με θέληση «σιδηράς κυρίας», έχει επανειλημμένως βρεθεί στη δημοσιότητα για τις δραστηριότητές της προκαλώντας άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά σχόλια. Ο σάλος που ξέσπασε πρόσφατα από δημοσιεύματα που τη συνδέουν με τη λίστα Λαγκάρντ και το πρόστιμο των 25.000 ευρώ από την Πολεοδομία Κορίνθου για αυθαιρεσίες στο Κτήμα Μαργαρίτα είναι μερικά μόνο από τα θέματα που την έφεραν στο προσκήνιο.
Η «λατρεμένη» μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην περιοχή Αλμυρή Κορινθίας, όπου διατηρεί μια πολυτελέστατη έπαυλη ακριβώς πάνω στο κύμα. Εκτός από ησυχαστήριο η Μαργαρίτα χρησιμοποιεί τη βίλα και για επιχειρηματικούς σκοπούς, αφού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ο εξωτερικός χώρος με το γκαζόν, ο οποίος διαθέτει δυνατότητα εστίασης 600 ατόμων, πίστα χορού δίπλα στη θάλασσα, πισίνα και έναν υπέροχο κήπο γεμάτο τριανταφυλλιές, χρησιμοποιείται για δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», διενεργήθηκε στο κτήμα έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα της Πολεοδομίας Κορίνθου και διαπιστώθηκαν αυθαιρεσίες στην ανέγερση πέργκολας, στο χαγιάτι, αλλά και στην περιτοίχιση του οικοπέδου με πέτρα και συρματόπλεγμα.
Μάλιστα πριν από μερικά χρόνια είχε ξεσπάσει σκάνδαλο ότι έχει καταπατηθεί κομμάτι του αιγιαλού προκειμένου να φτιάξει το μικρό της παλάτι με θέα τον Κορινθιακό κόλπο, κάτι που διερευνάται σήμερα από την Κτηματική Υπηρεσία Κορίνθου. Στο πολυδιαφημισμένο Κτήμα Μαργαρίτα στην Αλμυρή της Κορινθίας άλλωστε η μητέρα του Γιώργου γιόρτασε τον περασμένο Οκτώβριο τα γενέθλια των ογδόντα εννέα της χρόνων μαζί με την οικογένειά της και στενούς τους φίλους.
Love story
Η Μαργαρίτα Τσαντ, που ακόμη δυσκολεύεται ­όπως υποστηρίζουν εκείνοι που τη γνωρίζουν­ να μιλήσει τα ελληνικά, γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1923 στο Οουκ Πάρκ του Ιλινόις των ΗΠΑ. Ο έρωτάς της με τον Ανδρέα Παπανδρέου τη φέρνει στην Ελλάδα. Υπήρξε η δεύτερη σύζυγός του και από τον γάμο τους αποκτά τέσσερα παιδιά: τον Γιώργο, τη Σοφία, τον Νίκο και τον Αντρίκο Παπανδρέου.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ – Ο ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑΑΘΗΝΑ 3-3-2013.

Ημέρες εθνικής υποταγής και λαϊκής θλίψης, ημέρες κατά τις οποίες υπογράφονται μνημόνια συνεργασίας για κοινές μπίζνες μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας σε τουρισμό, ναυτιλία, υγεία, τηλεπικοινωνίες και άλλα τινά, χρειαζόμαστε άλλους είδους Έλληνες και αληθινά εθνικά διδάγματα θάρρους, ήθους και ηρωισμού. Όταν η Τουρκία απειλεί και εξαγοράζει ταυτόχρονα την πατρίδα μας, εμείς στρέφουμε το βλέμμα μας στους ήρωες του Ελληνισμού όπως ο αετός του Μαχαιρά Γρηγόρης Αυξεντίου και παίρνουμε τις εντολές για την ανόρθωση και την αντεπίθεση του Γένους ενάντια σε προσκυνημένους και βαρβάρους.

Έφεδρος ανθυπολοχαγός του Ελληνικού στρατού και υπαρχηγός της ΕΟΚΑ του Αρχηγού Γεωργίου Γρίβα – Διγενή ο Γρηγόρης Αυξεντίου υπήρξε από τους πρωτόκλητους για την υπόθεση της λευτεριάς και της ενώσεως της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. Το καμάρι της κωμοπόλεως Λύσης Αμμοχώστου και πρώτος τομεάρχης Αμμοχώστου σημείωσε μεγάλα πλήγματα ενάντια στις βρετανικές κατοχικές δυνάμεις δίδοντας ψυχολογικό προβάδισμα στον κυπριακό λαό, συγκεντρώνοντας το μένος των κατοχικών αρχών.

Έμελλε ωστόσο να πέσει ως νέος Λεωνίδας κατόπιν προδοσίας ενός ελληνόφωνου βοσκού που οδήγησε τις αγγλικές δυνάμεις ασφαλείας στο κρησφύγετο του Αυξεντίου, μέσα σε μια σπηλιά πλησίον της Μονής Μαχαιρά στο όρος Τρόοδος. Εκεί βρισκόταν ο Ήρωας μαζί με τέσσερις ακόμη συμπολεμιστές του. Οι Βρετανοί κάλεσαν τον Γρηγόρη να παραδοθεί. Εκείνος έδωσε την εντολή στους συντρόφους του να βγουν από το κρησφύγετο. Στην νέα κλήση για παράδοση ο Αυξεντίου απήντησε με το υπερήφανο Μολών Λαβέ.

Η μάχη που ακολούθησε ήταν σκληρή και πολύωρη με τους Βρετανούς να ζητούν ενισχύσεις. Μια χειροβομβίδα έκαμε τους Βρετανούς να πιστέψουν πως κατέβαλαν τον ήρωα του κυπριακού ελληνισμού. Έστειλαν στο κρησφύγετο για επιβεβαίωση τον Αυγουστή Ευσταθίου, έναν από τους συμπολεμιστές του. Η μάχη συνεχίστηκε και από τους δύο πλέον ανδρείους πολεμιστές. Τότε οι Βρετανοί προχώρησαν στη ρίψη εντός της σπηλιάς βομβών πετρελαίου και έβαλαν φωτιά.

Ο Ευσταθίου γλίτωσε με βαριά εγκαύματα. Ο Αετός του Μαχαιρά Γρηγόρης Αυξεντίου, ο Ζήδρος του Απελευθερωτικού Αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού, κάηκε ζωντανός μα υπερήφανος Έλλην λυτρωμένος από τα δεσμά της σκλαβιάς που ποτέ άλλωστε δεν δέχτηκε. Δίδαξε όχι μόνο πως πολεμούν μα και πως πεθαίνουν οι Έλληνες για τη λευτεριά τους.

Εμείς ως Έλληνες και ως Εθνικιστές δίδουμε Όρκο Τιμής πως δεν θα υποκύψουμε στον εσμό των μισελλήνων που περιτριγυρίζει το Έθνος μας και πως θα δικαιώσουμε τη Θυσία του Ζήδρου, του Γρηγόρη Αυξεντίου. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΚΥΠΡΟΣ – ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ!!!  ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ!!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΥΤΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ – ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ!!!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ


natane-to-21
Στίχοι: Σώτια Τσώτου
Μουσική: Σταύρος Κουγιουμτζής
Πρώτη εκτέλεση: Γρηγόρης Μπιθικώτσης
Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα
να 'τανε το 21 να 'ρθει μια στιγμή...
Να περνάω καβαλάρης στο πλατύ τ' αλώνι
και με τον Κολοκοτρώνη να 'πινα κρασί
Να πολεμάω τις μέρες στα κάστρα
και το σπαθί μου να πιάνει φωτιά,
και να κρατάω τις νύχτες με τ' άστρα
μια ομορφούλα αγκαλιά.
Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα
να 'τανε το 21 να 'ρθει μια βραδιά...
Πρώτος το χορό να σέρνω στου Μοριά τις στράτες
και ξοπίσω μου Μανιάτες και οι Ψαριανοί,
Κι όταν λαβωμένος γέρνω κάτω απ' τους μπαξέδες
να με ραίνουν μενεξέδες χέρια κι ουρανοί
Να πολεμάω τις μέρες στα κάστρα
και το σπαθί μου να πιάνει φωτιά,
και να κρατάω τις νύχτες με τ' άστρα
μια ομορφούλα αγκαλιά.
Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα
να 'τανε το 21 να 'ρθει μια βραδιά.http://www.makeleio.gr

ΚΩΝ'ΝΑ ΜΙΧΑΗΛ (ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ": Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΒΛΈΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ!


mixail8
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν αποκαλυπτική σε συνέντευξή της, στην οποία έδειξε ότι είναι άκρως απελευθερωμένη σεξουαλικά και δεν κολλάει πουθενά.
Έτσι, αφού αποκάλυψε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" ότι έχει κάνει one night stand, ότι της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες και ότι όσες γυναίκες λένε ότι έχουν πάει με πέντε άνδρες, λένε ψέματα, μας πέταξε και την βόμβα ότι έχει δει... τσόντες και μάλιστα όλων των ειδών!!!

Τα χρυσά έπη του Πυθαγόρα


Αναρτήθηκε στο arxaia-ellinika.blogspot.gr


Τα χρυσά έπη του Πυθαγόρα, είναι εβδομήντα ένας στίχοι, γραμμένοι σε δακτυλικό εξάμετρο - δηλαδή το ποιητικό μέτρο του Ομήρου, καθώς και άλλων φιλοσόφων, όπως ο Εμπεδοκλής και ο Παρμενίδης. Συνιστούν μία σύντομη εισαγωγή στον τρόπο ζωής των Πυθαγορείων. Είναι άγνωστο ποίος έγραψε τα Χρυσά Έπη.

Σίγουρα είναι Πυθαγόρεια, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε πως τα έγραψε ο ίδιος ο Πυθαγόρας, καθότι γνωρίζομε πως δεν άφησε κανένα γραπτό κείμενο. Απλά εντάσσονται στην παράδοση των Πυθαγορείων.

Αυτή τη θέση έχει κρατήσει ο Ιάμβλιχος, ο Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός, ο Ιεροκλής, ο Πρόκλος και ο Σιμπλίκιος.

Σύμφωνα με τον σχολιασμό του Ιεροκλέους, τα εν λόγω Έπη λέγονται "Χρυσά" για να επισημανθεί ότι “περιέχουν την τελειότατη στοιχείωση της φιλοσοφίας των Πυθαγορείων". Ο χρυσός, σύμφωνα πάντα με τον Ιεροκλή, είναι μέταλλο καθαρότατο, και ανώτερο από τα υπόλοιπα, διότι δεν οξειδώνεται, ενώ τα υπόλοιπα αλλοιώνονται, καθώς προσμειγνύονται με ξένα και γήινα συστατικά.

Το ποίημα μπορεί να χωριστεί σε δύο ενότητες. Η πρώτη, 1 στίχος ως 49α στίχος, περιέχει απλές γνώμες και έχει χαρακτήρα προστακτικό. Η δεύτερη, 49β στίχος ως 71στίχος, περιέχει υποσχέσεις και υποδεικνύει τους έσχατους σκοπούς. Συνεπώς, σύμφωνα με τη δομή του ποιήματος, μπορούμε να πούμε ότι μας λέει πως, αν κάνουμε αυτό που μας προτρέπει στο πρώτο μέρος, τότε θα έχουμε τα πλεονεκτήματα που μας υπόσχεται στο δεύτερο.

Το βασικό θέμα των Χρυσών Επών, είναι η βαθιά γνώση. Στην πρώτη ενότητα τίθεται σε επίπεδο ηθικό, ενώ στη δεύτερη σε επίπεδο μεταφυσικό. Όταν κάποιος κατορθώσει να αποκτήσει τη βαθιά γνώση, η ηθική και η μεταφυσική συνάπτονται μαζί και γίνονται ένα. Αυτός είναι ο καρπός της φιλοσοφίας. Κατά τη φάση αυτή, σύμφωνα με τους δύο τελευταίους στίχους, στίχος 70 και 71, των Χρυσών Επών, ο άνθρωπος, αφού εγκαταλείψει το σώμα του, μετέρχεται στον ελεύθερο αιθέρα, γίνεται αθάνατος, Θεός άμβροτος και δεν είναι πια θνητός.

Αθανάτους μεν πρώτα θεούς, νόμω ως διάκεινται τίμα και σέβου όρκον· έπειθ' ήρωας αγαυούς, τους τε καταχθονίους σέβε δαίμονας έννομα ρέζων τους τε γονείς τίμα τους τ' άγχιστ' εκγεγαώτας, των δ' άλλων αρετή ποιού φίλον όστις άριστος. Πραέσι δ' είκε λόγοις έργοισί τ' επωφελίμοισι, μήδ' έχθαιρε φίλον τον αμαρτάδος είνεκα μικρής όφρα δύνη· δύναμις γαρ ανάγκης εγγύθι ναίει.

Γρηγόρης Αυξεντίου (1928 – 1957)


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.sansimera.gr


Ήρωας του ελληνοκυπριακού αγώνα κατά των άγγλων δυναστών στη μεγαλόνησο.

Γεννήθηκε στο χωριό Λύση Αμμοχώστου στις 22 Φεβρουαρίου 1928. Με την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο μετέβη στην Ελλάδα για να σπουδάσει στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Μπήκε τελικά στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών και παράλληλα μελετούσε για να εγγραφεί στη Φιλοσοφική. Υπηρέτησε στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα ως Ανθυπολοχαγός πεζικού και μετά επέστρεψε στην Κύπρο, όπου εργάστηκε ως οδηγός ταξί.

Στις 20 Ιανουαρίου 1955 έγινε η πρώτη συνάντηση του Αυξεντίου με τον Γεώργιο Διγενή - Γρίβα, που ήταν αρχηγός της Ε.Ο.Κ.Α. (Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών) και μπήκε στον αγώνα κατά των Άγγλων. Την άνοιξη του ιδίου χρόνου συμμετείχε στις επιθέσεις κατά της Ηλεκτρικής Εταιρείας και του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Λευκωσίας.

Πολύ γρήγορα διακρίθηκε για τις ηγετικές του ικανότητες και του δόθηκε η θέση του υπαρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α, της μεγαλύτερης απελευθερωτικής οργάνωσης στο νησί, με κύριο στόχο την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης αντιστασιακής του δράσης έλαβε τα ψευδώνυμα «Ζήδρος», «Ρήγας», «Αίαντας», «Άρης», «Μάστρος» και «Ζώτος».

Οι Άγγλοι κατακτητές έκαναν πολλές προσπάθειες για να τον συλλάβουν και τον επικήρυξαν με 5.000 λίρες. Ο Αυξεντίου πάντα τους ξέφευγε και ποτέ δεν έχασε το κουράγιο του. Μια φορά μεταμφιέστηκε σε καλόγερο και κέρασε τους άγγλους διώκτες του χωρίς να τον αναγνωρίσουν. Στις 10 Ιουνίου του 1955 βρήκε την ευκαιρία να παντρευτεί την αγαπημένη του Βασιλική στο μοναστήρι του Αχειροποιήτου.

Στις 12 Δεκεμβρίου 1955 ο Αυξεντίου και όλη η ιεραρχία της ΕΟΚΑ παγιδεύτηκαν από τους Βρετανούς στο όρος Τρόοδος, κοντά στο χωριό Σπίλια. Ο Αυξεντίου, όχι μόνο οδήγησε τους συντρόφους του σε ασφαλές μέρος, αλλά άφησε τους Άγγλους να αλληλοπυροβολούνται και να έχουν πολλά θύματα.

Πως η πολιτική ελίτ χρησιμοποίησε την κρίση χρέους για να πετύχει την ενοποίηση των εθνών σε ένα υπερκράτος

Το πιθανότερο φινάλε για την κρίση χρέους της Ευρώπης είναι γνωστό: αμοιβαιοποίηση του χρέους και μεγαλύτερη ενοποίηση. 
Ωστόσο το «μαύρο χιούμορ» της υπόθεσης προέρχεται από το πολιτικό θέατρο που κυριαρχεί στην εξέλιξή της.

Αντιμέτωποι με ένα δυσεπίλυτο σύνολο προβλημάτων, οι Ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν ενστερνιστεί τη λογοτεχνική παράδοση του μαγικού ρεαλισμού, όπου η φαντασία αποτελεί φυσικό κομμάτι της ρεαλιστικής αφήγησης. Οι πολιτικοί είναι πρόθυμοι να πουν στους ψηφοφόρους ότι δεν θα πληρώσουν για τυχόν απώλειες.

Το Νοέμβριο του 2012, η Ελλάδα χρειαζόταν μεγαλύτερη ελάφρυνση χρέους. Ωστόσο, με το 60-70% του ελληνικού χρέους να κατέχεται πλέον από επίσημους συντελεστές, η αναγνώριση των ζημιών ήταν πολιτικά δύσκολη.
Αντ’ αυτού, για τη μείωση του χρέους, χρησιμοποιήθηκε η επαναγορά χρέους, η οποία απέδωσε τεράστια κέρδη στα hedge funds, χαμηλότερα κουπόνια και μεγαλύτερες διάρκειες. Η φαντασία του «μηδενικού τοκομεριδίου στο διηνεκές για το ελληνικό χρέος» επέτρεψε στην καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να τιμήσει την υπόσχεσή της ότι οι Γερμανοί δεν θα υποστούν απώλειες από το σχέδιο διάσωσης.

Το τελευταίο συμφωνημένο μέτρο «διάσωσης» είναι οι Οριστικές Νομισματικές Συναλλαγές (ΟΝΣ) της ΕΚΤ, σύμφωνα με το οποίο η ΕΚΤ είναι έτοιμη να αγοράσει απεριόριστο Ευρωπαϊκό δημόσιο χρέος.

This is politics…

conspiracy

Κάποιος είχε πει ότι στην πολιτική όλα επιτρέπονται. Εάν γνωρίζαμε τι γίνονται στα παρασκήνια μπορεί να τρελαινόμαστε.

του Ευάγγελου Σταυριανάκη

Ο πρώτος «προδίδει τον δεύτερο». Ο δεύτερος « πουλάει τον τρίτο». Ο τρίτος «καρφώνει τον τέταρτο» κ.ο.κ. Ο ένας συμφωνεί , ο άλλος διαφωνεί , ο ένας αλλάζει στάση λόγω νέων δεδομένων , ο άλλος μένει σταθερός, κ.ο.κ.

Κάποιοι θα λέγανε « politics…this is politics..». Ένας πρώην αρχηγός της CIA είχε πει « δεν λέμε ψέματα στον κόσμο..Απλά λέμε την μισή αλήθεια»

Το να γνωρίζεις την μισή αλήθεια είναι χειρότερο από το να μην γνωρίζεις όλη την αλήθεια. Η ημιμάθεια χειρότερη από την αμάθεια.
Ο καθένας γνωρίζοντας την μισή αλήθεια και έχοντας και την πεποίθηση ότι την γνωρίζει όλη κάνει υπολογισμούς και το μυαλό του διαδρομές Αθήνα – Θεσσαλονίκη ενώ η υπόλοιπη αλήθεια μπορεί να βρίσκεται στο διπλανό τετράγωνο.

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που παίζονται πολλά πολιτικά παιχνίδια για πολλούς και διάφορους λόγους. Είτε είναι οικονομικοί ,είτε γεωπολιτικοί κ.ο.κ .

Soldiers of Byzantine Empire Ⓒ [HD]

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπώνΔελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών
Ακόμα ένα αποτρόπαιο έγκλημα στην Φθιώτιδα! Αλλοδαποί εργάτες χτύπησαν ηλικιωμένη μέχρι θανάτου!
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Φθιώτιδας, καθώς είναι η δεύτερη ηλικιωμένη γυναίκα που δέχεται δολοφονική επίθεση ληστών μέσα στο σπίτι της, σε διάστημα τεσσάρων ημερών! Η 78χρονη γυναίκα βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα, φιμωμένη και σκεπασμένη σε ένα κρεβάτι του σπιτιού της, πολύ κοντά στη πλατεία του Μώλου Φθιώτιδας. Ζούσε μόνη της και μοναδικό της στήριγμα ήταν κάποιοι γείτονες και η ανίψια της.  Κάθε πρωί την συναντούσε ένας γείτονας της, που περνούσε από το σπίτι της. Καθώς χθες δεν την είδε, ανησύχησε, φώναξε ακόμη έναν γείτονά τους και παρουσία της αστυνομίας άνοιξαν το σπίτι για να βρεθούν μπροστά σε ένα φρικτό σκηνικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες παραβίασαν ένα μικρό παράθυρο και μπήκαν στο πλινθόκτιστο παλιό σπίτι. Οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι άνω κάτω, γεγονός που προδίδει ότι οι δράστες αναζητούσαν χρήματα, που πίστευαν ότι είχε η 78χρονη. Η αστυνομία άρχισε να ερευνά κάποιους αλλοδαπούς, τους οποίους, σύμφωνα με τους γείτονες, η ηλικιωμένη γυναίκα χρησιμοποιούσε σε αγροτικές εργασίες. Ως γνωστόν, η δράση των αλλοδαπών δεν περιορίζεται σε μια ληστρική επίθεση, αλλά καταλήγει συχνότατα σε δολοφονίες Ελλήνων πολιτών.
Ισόβια στον 45χρονο ρουμάνο για τον βιασμό και τη δολοφονία ηλικιωμένης
Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 45χρονος Ρουμάνος για τη ανθρωποκτονία της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη στο χωριό Επισκοπή Πεδιάδος στο Ηράκλειο, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τον Μάρτιο του 2012. Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες της κτηνωδίας σε βάρος της ηλικιωμένης ήταν ο 45χρονος αλλά και ο 17χρονος γιος του ο οποίος έχει καταδικαστεί από το Σεπτέμβριο από το Τριμελές Ανηλίκων Ηρακλείου σε 19 χρόνια κάθειρξη. Το έγκλημα έγινε στις 18 Μαρτίου, όταν οι δύο αλλοδαποί μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης για να την ληστέψουν και ακολούθως την φίμωσαν με ένα πανί και της έδωσαν τη χαριστική βολή. Όπως έδειξε η έρευνα και η ιατροδικαστική εξέταση, η δύστυχη ηλικιωμένη υπέστη βασανιστήρια στα χέρια των φονιάδων της που νόμιζαν, ότι επειδή διατηρούσε ένα ψιλικατζίδικο στο χωριό, πως θα είχε πολλά χρήματα στο σπίτι. Την χτύπησαν ανηλεώς, ο 45χρονος την βίασε δύο φορές και στο τέλος η γυναίκα ξεψύχησε στα χέρια τους από ασφυξία αφού της είχαν δέσει σφιχτά το στόμα και τα μάτια. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει ότι της πήραν χρήματα παρά μόνο βρήκαν τα κλειδιά του μαγαζιού της το οποίο πήγαν το άνοιξαν και πήραν από μέσα μία σακούλα τσιγάρα. Ο εντοπισμός των δύο αλλοδαπών έγινε, στα μέσα Απριλίου περίπου, μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA της 85χρονη σε συνδυασμό με γενετικό υλικό που είχε συλλέξει η αστυνομία κατά την προσαγωγή υπόπτων. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και η επαναπροώθηση στις χώρες προέλευσης τους!

Θλίψη στην Χρυσή Αυγή... Δεν προσκληθήκαμε στο τελευταίο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ!Θλίψη στην Χρυσή Αυγή... Δεν προσκληθήκαμε στο τελευταίο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ!
Κατήφεια και περισυλλογή επικρατεί στα μέλη και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, καθώς μία καρέκλα έχει μείνει κενή στο ΣΕΦ, εκεί όπου διεξάγεται το τελευταίο (κατά τα φαινόμενα) συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος προφανής... Δεν προσκληθήκαμε σε αυτό το γλέντι κομματόσκυλων εν αντιθέσει με όλα τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού και "δημοκρατικού" τόξου.

Επίσκεψη και ομιλίες βουλευτών Χρυσής Αυγής στην ΚρήτηΕπίσκεψη και ομιλίες βουλευτών Χρυσής Αυγής στην Κρήτη
Αύριο 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες των συναγωνιστών Λαγού Ιωάννη, Παναγιώταρου Ηλία, Καρεφυλλάκη Σταύρου, Κτιστάκη Παύλου και Πατεράκη Οδυσσέα, στο ξενοδοχείο BELVEDERE στην Χερσόνησο Ηρακλείου στις 11 το πρωί.
Είσοδος ελεύθερη
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013 - 11:00
Ξενοδοχείο BELVEDERE, Χερσόνησος Ηρακλείου

Προκαλούν οι Σκοπιανοί με το video clip για την Eurovision

Οι γνωστοί αναρχοαριστεροί ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό γραφείων της Τ.Ο. ΠειραιάΟι γνωστοί αναρχοαριστεροί ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό γραφείων της Τ.Ο. Πειραιά
Μέσω του παράνομου και ανθελληνικού indymedia του Τζορτζ Σόρος η οργάνωση "Μηδενική Ανοχή" ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου
Οι πασίγνωστοι στις Αρχές αναρχοαριστεροί παρακρατικοί ανέλαβαν σήμερα μετά από δυο εβδομάδες την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Με ένα κείμενο που ανάρτησαν στην γνωστή ανθελληνική ιστοσελίδα indymedia του Τζορτζ Σόρος, η οποία λειτουργεί υπό την ανοχή του κράτους μέσα από τα ελληνικά πανεπιστήμια, οι αναρχοαριστεροί επαναλαμβάνοντας την ρητορεία του αριστερού συρφετού κατά της Χρυσής Αυγής δικαιολόγησαν την τρομοκρατική τους επίθεση. Μιλώντας για το... μακρύ χέρι του συστήματος και μια "ναζιστική" συμμορία μπράβων και δολοφόνων αναπαράγουν στην ουσία την λάσπη όλων των αργυρώνητων ΜΜΕ και την συκοφαντία όλων των απο - κομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου. Αξίζει να σταθούμε σε συγκεκριμένα σημεία της προκήρυξης:
Για το χρονικό της επίθεσης: "Την Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2013 περίπου στις 21.00 πυρπολήσαμε τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Πειραιά της Χ.Α. επί της οδού Καραϊσκου 111, στον έβδομο όροφο, δίπλα σχεδόν από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά. Η ενέργεια ήταν απόλυτα επιτυχής μέσα σε μια μπατσοκρατούμενη περιοχή και βέβαια πήραμε όλες τις προφυλάξεις ώστε να μην κινδυνεύσει κανένας άσχετος τόσο στον ίδιο όσο και στους άλλους ορόφους".

Συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με το συντονιστικό Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων
Αντιπροσωπεία του συντονιστικού συμβουλίου των ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων συναντήθηκε χθες με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο στα γραφεία του κόμματος στην Βουλή. Οι εκπρόσωποι των αποστράτων εξέθεσαν στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Στρατός από τις συνεχείς περικοπές στις αποδοχές αλλά και στα κονδύλια που αφορούν τον εξοπλισμό των Ελλήνων στρατιωτών, με συνέπεια να υποβαθμίζεται το αξιόμαχο του στρατεύματος. Παράλληλα, ενημέρωσαν για τις 7 μειώσεις που έχουν υποστεί στη σύνταξή τους και τους επαίσχυντους ηλικιακούς περιορισμούς στην εργασία και την λήψη κανονικής σύνταξης. Τόνισαν ακόμη πως τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων  Δυνάμεων και κατ' επέκταση οι απόστρατοι είναι οι αμειβόμενοι με τις μικρότερες αποδοχές από όλες τις λοιπές κατηγορίες των ειδικών μισθολογίων.

Εργολάβοι και πολιτικάντηδες ετοιμάζουν το νέο 2004


Εργολάβοι και πολιτικάντηδες ετοιμάζουν το νέο 2004
«Πλατάνια και ακακίες, γιακαράντες, μουριές και νεραντζιές, σιντριβάνια και πουλιά που κελαηδούν στην Πανεπιστημίου. Στην τετράγωνη Πλατεία Ομονοίας κάποιοι απολαμβάνουν τον καφέ τους, την ώρα που οι λάτρεις του ποδηλάτου κινούνται με ασφάλεια από τη Λεωφόρο Αμαλίας έως την Πλατεία Αιγύπτου - μια απόσταση περίπου 2,5 χλμ., όπου δεν θα κυκλοφορούν αυτοκίνητα. Τα περίπου 400 πλήρως ή μερικώς εγκαταλειμμένα κτίρια της διαδρομής ζωντανεύουν ξανά καθώς θεατρικές ομάδες και εικαστικοί δημιουργοί έχουν προχωρήσει  σε «πολιτιστική κατάληψη» . Και η θερμοκρασία έχει μειωθεί - ειδικά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες - κατά δύο-τρεις βαθμούς».
Μήπως παραφρόνησε κάποιος ταλαιπωρημένος Έλληνας και βλέπει σαν τον διψασμένο στην έρημο ξένοιαστους συνέλληνές του να πίνουν το καφεδάκι τους στην Πλατεία Ομονοίας σαν τον παλιό καλό καιρό, πριν επιδράμουν οι αλλόφυλοι; Μήπως έπεσε βαρύς ο μπάφος σε κάποιον μαλλιαρό καλλιτέχνη; Και ποιοι είναι αυτοί που ετοιμάζουν «πολιτιστική κατάληψη» ούτε σε ένα, ούτε σε δύο αλλά σε τε-τρα-κό-σια πλήρως ή μερικώς εγκαταλελειμμένα κτίρια; Τίποτε (περίπου) από αυτά. Οι πολιτικάντηδες σκαρφίστηκαν μια ακόμη ρεμούλα την οποία με θράσος προωθούν εν μέσω πλήρους οικονομικής κατάρρευσης της Ελληνικής κοινωνίας. Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, Παπαδημούλης, Σοφιανός (του ΚΚΕ), Καμίνης, όλος ο καλός κόσμος χειροκροτεί και συγχαίρει. Επιτέλους, βρήκαν δουλειά στους Πακιστανούς, τους Αλβανούς και τους Νιγηριανούς φίλους τους!
Ω, ναι. Αυτή θα είναι η εικόνα του κέντρου της Αθήνας το 2015. Την ώρα που η οικονομία καταρρέει, οι πολιτικάντηδες στέλνουν πάνω-κάτω τα αυτοκινητάκια, αλλάζοντας κατεύθυνση στους δρόμους και μοιράζοντας εργολαβίες σε ξένους. Είναι βέβαιον ότι όλο και κάποιος θα παραφρονήσει μαθαίνοντας ότι ο προϋπολογισμός του έργου είναι 80 εκατομμύρια ευρώ, 30 εκατομμύρια για την «ανάπλαση» και 50 εκατομμύρια για την επέκταση της γραμμής του τραμ. Να πάρει ο Αθηναίος το τραμ να πάει πού; Για δουλειά; Αστείο πράγμα, και με το μισθό χαρτζιλίκι, πού θα πάει, να ταΐσει τα περιστέρια στο Σύνταγμα; Και μέχρι το 2015 πώς θα ρημαδοκυκλοφορεί ο όποιος εργαζόμενος στο κέντρο; Η θα το κλείσουμε εντελώς το μαγαζί να κυκλοφορούν μονάχα οι αραπάδες; Τι εμπορική αναζωογόνηση να γνωρίσει το κέντρο με τους Έλληνες ανέργους και τα καταστήματα να αποκεφαλίζονται στη γκιλοτίνα του μνημονίου;

Ρεκόρ ντροπής της ανεργίας στην Ελλάδα


Ρεκόρ ντροπής της ανεργίας στην Ελλάδα
Εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας χάθηκαν σχεδόν αποκλειστικά στην Ευρωζώνη τον πρώτο μήνα του 2013, με τους άνεργους νέους να ξεπερνούν τα 3,6 εκατ. άτομα. Σε ετήσια βάση έχουν χαθεί περίπου 2 εκατ. θέσεις εργασίας. Όπως ανακοίνωσε η Eurostat την Παρασκευή, η ανεργία στην Ευρωζώνη συνέχισε να αυξάνεται τον Ιανουάριο, σε 11,9% από 11,8% τον περασμένο Δεκέμβριο και 10,8% τον Ιανουάριο του 2012. Οι άνεργοι στις 17 χώρες που χρησιμοποιούν το ευρώ έφτασαν τα 18,998 εκατ. άτομα, αυξημένοι κατά 201.000, ενώ οι νέοι κάτω των 25 εκτός της αγοράς εργασίας τα 3,642 εκατ. άτομα, αριθμός κατά 295.000 θέσεις σε σχέση με τον περσινό Ιανουάριο. Στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 27 χωρών μελών, οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 222.000 στα 26,617 εκατ. άτομα, με τον δείκτη της ανεργίας να φτάνει τον πρώτο μήνα του 2013 το 10,8%, από 10,7% τον Δεκέμβριο και 10,1% τον Ιανουάριο του 2012. Οι νέοι άνεργοι έφτασαν τα 5,732 εκατ. άτομα, αυξημένοι κατά 264.000 σε ετήσια βάση.

Νέα πρόκληση από τους γυφτοσκοπιανούς: Ο Μέγας Αλέξανδρος στην EurovisionΠαρουσιάζουν Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στο τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα τους στο διαγωνισμό της Eurovision.


Η προπαγάνδα και το θράσος των σκοπιανών έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Όπου βρεθούν και όπου σταθούν καπηλεύονται την Ιστορία και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Οι σκοπιανοί μετά την τελευταία πρόκληση με την πιστωτική κάρτα που έχει την προσωπογραφία του Μ.Αλεξάνδρου προχωρούν ακόμα ένα βήμα και επεκτείνουν την προπαγάνδα τους στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Το κομμάτι που παρουσίασαν ονομάζεται «Imperija», δηλαδή «Αυτοκρατορία», και το ερμηνεύουν δύο σκοπιανοί, ένας άντρας και μια γυναίκα ενώ συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ, όπου φαίνεται ξεκάθαρα το άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου να φιγουράρει σε κεντρική πλατεία των σκοπίων. Το ρεφρέν του τραγουδιού αναφέρει ‘’Αυτοκρατορία, αυτοκρατορία, Γη είναι ένα Βασίλειο Μουσική, Αυτοκρατορία, αυτοκρατορία, η ισχυρότερη δύναμη στη Γη’’ ενώ την ίδια στιγμή στο βίντεο κλιπ εμφανίζεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κάνοντας εμφανές το προπαγανδιστικό μήνυμα που θέλουν να περάσουν μέσω του διαγωνισμού αφού το συγκεκριμένο κομμάτι θα προβληθεί σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ: Ο LEADER OF SYRIZA ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ LONDON SCHOOL OF ECONOMICS!

LSE
Όποιος νομίζει πως οι επαφές του πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA με το διεθνές κατεστημένο περιορίστηκαν στις ΗΠΑ, δεν ξέρει τι του γίνεται. Έτσι, ο… διεθνής Alexis, τώρα που πήραν… αέρα τα πανιά του (και τα μυαλά του…) και γιόμισαν οι τσέπες του, συνεχίζει απτόητος για… μεγαλεία στην Αγγλία και στις 14 Μαρτίου θα παραβρεθεί στο Λονδίνο στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης του London School of Economics, για να μιλήσει ως… ειδήμων για την… έξοδο της Ελλάδας από την κρίση!

ΟΡΘΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ, ΕΥΘΥ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑΑΘΗΝΑ 3-3-2013.

Η σφοδρή αναμέτρηση με τους εφιάλτες και τους επικυρίαρχους εισβολείς πρέπει αναμφισβήτητα να είναι η τελική απόφαση του Γένους μας. Απόφαση στερεή και γρήγορη. Το καλεί η Πατρίδα και το μέλλον του Έθνους. Η προάσπιση της Γης των Πατέρων και η κληροδότηση υγιούς προτύπου Έλληνα στα παιδιά μας. Το πρότυπο εκείνο του διανοούμενου πολεμιστή που μεταφράζει εύκολα το μελάνι και τις διδαχές με το αίμα και την ανόρθωση πατρίδος απόρθητης από τον εχθρό.

Μας ζητούν οι επικυρίαρχοι δια των συνειδητών ενεργειών των προδοτών του κατοχικού καθεστώτος να δεχτούμε το βάθεμα της εξαθλίωσης και της πείνας. Να ζήσουμε με μισθούς που θα ανοίξουν το δρόμο στην αρπαγή των σπιτιών μας, στην ουσιαστική ανεργία, στον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, στην ανεργία, στις περισσότερες αυτοκτονίες. Μας λένε οι ψευτοευρωπαίοι όσα έχουν διατάξει τους πολιτικάντηδες πιο πριν να πουν για την καταπολέμηση του ρατσισμού και την ανάπτυξη μιας Ελλάδος που θα ανήκει σε σιωνιστές τοκογλύφους και λαθρομετανάστες.

Οι εθελόδουλοι ραγιάδες όχι μονάχα συμφωνούν στην κατάρρευση της ελληνικής κοινωνίας αλλά αποδέχονται τη διαμήνυση απεσταλμένων των νεοταξικών αφεντικών τους εντός Ελλάδος περί των αποδεκτών και των απορριπτέων συμμαχιών της πατρίδος μας. Μας λέγουν οι δυνατοί της Εσπερίας πως δεν πρέπει να δώσουμε τον ενεργειακό τομέα στη Ρωσία αλλά στα αρπακτικά τους χέρια. Έτσι λένε οι Αμερικανοί όταν οι Φραντσέζοι μας στέλνουν τρόπους και ανθρώπους για να βγάλουμε τον πλούτο τον ελληνικό κατευθείαν στα χέρια των πατρόνων του ντόπιου νεοταξισμού. Κι όλα αυτά όταν η Τουρκία ξαμολιέται σε έρευνες και πολεμικές προεργασίες σε βάρος μας.

Τώρα λοιπόν έφτασε η ώρα Τρανών Ελλήνων Προγόνων να μιλήσουν μέσα από τα λόγια και τις πράξεις Άξιων Ελλήνων Απογόνων. Να πούμε πως δεν παίρνουμε το ψωμί μα και την εθνική γνώση και αυτογνωσία μακριά από τα παιδιά μας. Δεν θα τους μάθουμε μήτε την άρνηση της Φυλής τους μήτε την λιποταξία και την παράδοση της πατρίδος σε ξένες επιδιώξεις. Η ελληνική γη και εργασία είναι έννοιες αδιαχώριστες και συνυφασμένες με το αίμα, την ψυχή και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Μένουν στα δικά του χέρια και ρυθμίζονται μονάχα με γνώμονα τις δικές του ανάγκες.

Αλλά και η Ελλάς αναγνωρίζει μονάχα μια σημαία και ένα εθνικό συμφέρον. Την αιματοβαμμένη γαλανόλευκη με τον τιμημένο σταυρό στη μέση και την ελληνική εθνική επιδίωξη και αποστολή για υποταγή των βαρβάρων, για τράνεμα, για χάραξη κυριαρχίας και συνόρων που αποπνέουν γερές ανάσες και δικαιοσύνη. Στην πατρίδα των πολιτισμών και των ηρώων που αρέσκονται στην αναζήτηση και την κατάκτηση του καινούργιου και του ωραίου, μας αρέσει η γη που πατάμε να μας δίδει άνεση και να μας θρέφει με επάρκεια. Να είναι όλοι οι Έλληνες λεύτεροι, να διοικούμαστε από δικά μας παιδιά, να κάνουμε πράξη όσα μας είπαν οι φιλόσοφοι ως πιστοί πολεμιστές της Ελληνικής Φυλής.

Είμαστε εργατικοί και δίκαιοι. Είμαστε λαός ειρηνικός που ξέρει πολύ καλά ποτέ πρέπει να σηκώσουμε το λάβαρο του πολέμου. Αγαπούμε τον άνθρωπο και είμαστε αυτό ακριβώς που δεν θέλουν οι εχθροί του ελληνισμού μας. Είμαστε Εθνικιστές και Φυλετιστές. Αυτό σημαίνει πως απορρίπτουμε τον ρατσισμό των ανθελλήνων σε βάρος των Ελλήνων και την ξενοδιοίκητη Ελλάδα του ψευτορωμέϊκου δίχως Έλληνες. Αγαπούμε πάρα πολύ τη ράτσα μας την ελληνική και πιστεύουμε πως η πατρίδα μας της ανήκει ολοκληρωτικά.

Αγαπούμε πάρα πολύ το Θεό των Πατέρων μας και ακολουθούμε τον Ορθό Λόγο Εκείνου που πάντα μας στήριξε στις δύσκολες στιγμές του Γένους μας. Και όπως ακριβώς δεν γκρεμίζουμε τα τείχη προς χάριν της παγκόσμιας διακυβέρνησης των γυρολόγων εμπόρων των εθνών, έτσι ακριβώς δεν γκρεμίζουμε τους ναούς και τα θυσιαστικά βήματα της πατρίδος μας προς χάριν των αντίχριστων ρουφιάνων της αθεΐας και του μισελληνισμού.

Κοιτάζουμε στα μάτια τα παιδιά μας και φέρνουμε στο νου όσα τους μάθαμε. Πως ο πολιτισμός και ο ηρωισμός είναι έννοιες που γεννήθηκαν σε τούτο τον τόπο και αποτελούν ιερό χρέος απαράγραπτο όλων των Ελλήνων σαν φανεί απειλή και σαν δοθεί το έναυσμα να δοξαστεί η πατρίδα. Και ακόμη πως η Ελλάς έχει γεννηθεί για να σκορπίζει φως και δύναμη, να καθίσταται μεγαλύτερη και καλύτερη κι όχι μικρότερη και χειρότερη.

Οι δε νεότερες γενιές ασκούμενες ομοίως και αόκνως σε πνεύμα και σώμα, στo σχολείο και στο γυμναστήριο, έχουν μόνο προσανατολισμό να γίνουν καλύτερες των προγόνων τους, συντρίβοντας εκείνους που θα ζητήσουν το δικό τους θάνατο και την προγονική ατίμωση. Και οι γυναίκες μας, τρυφερές σύζυγοι μα και άξιες αμαζόνες στο πλευρό μας, ζητούν το ευθύ βλέμμα μας να συναντήσει το ορθό ελληνικό παράστημα.

Δεν θα φοβηθούμε τις όποιες απειλές και δεν θα βάλουμε αρνητικές σκέψεις. Θα αποκόψουμε την προδοσία, θα αποδιώξουμε τους κλέφτες του ιδρώτα μας, θα βαστήξουμε τον πλούτο της γης μας μακριά από τυχοδιώκτες εισβολείς. Εργασία και Γη μονάχα σε Έλληνες. Και εθνική κυριαρχία με εθνικιστικό λόγο και στρατιωτικές λόγχες μονάχα στη Μεγάλη Ελλάδα του Λαϊκού Εθνικισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΟΙ… «ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ» ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ

ΒΕΝΥ
Στο συνέδριο του θλιβερού αποκόμματος του Ντούτσε, που άρχισε τις εργασίες του εχθές, συμμετέχουν εκπρόσωποι απ’ όλα τα κατεστημένα κόμματα του… «συνταγματικού τόξου», οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό. Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων –εκτός της Χρυσής Αυγής φυσικά…) που παρευρίσκονται στην έναρξη του συνεδρίου είναι οι: Μ. Κεφαλογιάννης (ΝΔ), Δ. Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ), Σπ. Λυκούδης (ΔΗΜΑΡ), Γ. Γκιόκας (ΚΚΕ), Μ. Χαραλαμπίδης (ΛΑΟΣ), Μ. Τρεμόπουλος και Κωνσταντίνα Κοσμίδου (Οικολόγοι).

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: ΒΟΡΙΔΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ!

522070223
Άρχισαν τα όργανα για τους αναίσθητους κατοχικούς κυβερνήτες της πατρίδας μας, που έχουν οδηγήσει στην πείνα και στη δυστυχία το λαό μας, εκτελώντας πιστά τις προσταγές των ξένων προστατών τους!
Χθες το βράδυ, στην πόλη της Καβάλας, αγανακτισμένοι εργαζόμενοι της KAVALA OIL, μεγάλοι άνθρωποι και οικογενειάρχες, καθοδηγούμενοι από την απελπισία τους και μόνο, σε μια έκρηξη πηγαίας λαϊκής αγανάκτησης, μπούκαραν σε αίθουσα που ήταν προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μάκη Βορίδη και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...