Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΑΘΗΝΑ 5-3-2013.

Κάθε κράτος που επιθυμεί να εξυγιάνει τα οικονομικά του μεγέθη και να δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης πρέπει να εξασφαλίσει περιβάλλον κοινωνικής ειρήνης και συνεργασίας μεταξύ των πολιτών του. Το Έθνος οφείλει να προασπίσει ή να οικοδομήσει από την στιγμή που δεν υπάρχει όπως στο σημερινό ψευτορωμέϊκο μια πολιτεία εθνική, ευνομούμενη και δίκαιη. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πάσα αναφορά περί νοικοκυρέματος του κράτους είναι αναφορά παγιδεύσεως του λαού από την ίδια την πολιτική του ηγεσία.

Τα νούμερα ενός λογιστικού χαρτιού που πλάθονται αναλόγως των καθεστωτικών σκοπιμοτήτων και η εισροή ξένου χρήματος κάμουν την ίδια ακριβώς ζημιά που κάνει και ο αφελληνισμός της ελληνικής κοινωνίας. Τοκογλύφοι και λαθρομετανάστες και προσκυνημένοι πολιτικάντηδες με τα μέτρα τους, τα εγκλήματα και την ανεργία που σκορπούν, αλλοτριώνουν την κοινωνία που αδυνατισμένη από τα καθημερινά πλήγματα και τις απώλειες πελαγοδρομεί. Βγάζει νευρικά συμπεράσματα και ύστερα κλείνεται στο καβούκι της.

Αυτή είναι η σοσιαλφιλελεύθερη καθεστηκυία τάξη που κατά διαστήματα διχάζεται τάχα μεταξύ της για να πετύχει μέσω του αποπροσανατολισμού την συνέχιση της κονιορτοποιήσεως του κοινωνικού μας ιστού. Βγαίνουν κάποιοι κατοχικοί που κάμουν μεροκάματο στην παγκοσμιοποίηση και λέγουν πως πρέπει να δοθούν λίγες ανάσες στο λαό με λιγότερο δυσβάσταχτα μέτρα. Για να απαντήσουν οι κακοί πως η τρόικα και η ανάπτυξη που τάχα φέρνουν επιβάλλουν τη συνέχεια της κατηφόρας.

Η Αριστερά και το παρακράτος βοηθάνε με τις δικές τους ενέργειες τη διάλυση της Ελλάδος. Μοιράζουν τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα. Σε εκείνους που αγωνίζονται τάχα να δημιουργηθεί ένα υποτιθέμενο λαϊκό κράτος το οποίο όμως δεν θα είναι διόλου ελληνικό. Αναγορεύουν σε «λαό» τους στρατευμένους και ηθικά ανερμάτιστους λαθρομετανάστες, γυρολόγους τυχοδιώκτες των νεοταξικών πολέμων σε Ασία και Αφρική, και πολεμούν ενάντια στους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που θέλουν μια καθαρά ελληνική Ελλάδα που θα δίνει εργασία και ψωμί στους Έλληνες κι όχι έγκλημα και δολοφονίες.

Απέναντι στα πραγματικά προβλήματα του τόπου που βάλλεται σκοπίμως εντός μα και εκτός συνόρων από τα νεοταξικά κρατικά μορφώματα που μας περιβάλλουν, οι δήθεν πολιτικοί και ιδεολογικοί αντίπαλοι υπηρετούν με πάθος τον κοινό σκοπό τους. Κι όταν λέμε σκοπό, εννοούμε τις εντολές και την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο διεθνής σιωνισμός. Σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές ζητούν τον θάνατο της Εθνικής Ιδέας και την ποινικοποίηση του Λαϊκού Εθνικισμού γιατί τους εμποδίζει στην δημιουργία της πολυφυλετικής Ελλάδος στην οποία οι Έλληνες θα είναι μειονότητα.

Αλλά σε μια Ελλάδα που δεν θα έχει Έλληνες είναι ουτοπία να μιλάς για ανάπτυξη. Και σε ένα κράτος που δεν θα είναι πλέον εθνικό και επομένως δεν θα παράγει και δεν θα έχει εθνικό προϊόν, δεν μπορείς να μιλάς για νοικοκύρεμα οικονομικό. Διότι σ’ αυτήν την περίπτωση δεν θα υπάρχει εθνική οικονομία. Ήδη 4000000 Έλληνες διαβαίνουν το κατώφλι της φτώχιας και οι περισσότεροι Έλληνες δεν εργάζονται. Το 60% των νέων Ελλήνων δεν βρίσκουν δουλειά.

Στην κοινωνία μας βρίθει το έγκλημα. Το αναρχοκομμουνιστικό παρακράτος δίδει τροφή στα αστυνομικά δελτία με τις «κοινωνικές» ληστείες και τρομοκρατικές ενέργειες που στρέφονται ακόμη και σε βάρος άλλων εργαζόμενων όπως στις Σκουριές Χαλκιδικής. Οι υποτιθέμενοι κοινωνικοί αγωνιστές είναι φύτρα της «εκσυγχρονιστικής» Αριστεράς. Είναι οι ίδιοι τύποι που φωνασκούν μαζί με τους κυβερνητικούς συμμάχους τους πως οι εθνικιστές προσβάλλουν τη δημοκρατία τους και πως πρέπει να διωχθούν οι «φασίστες» από τις γειτονιές.

Κανείς ταγός και προστάτης δεν είπε τίποτα για την αλβανική συμμορία που χτύπησε ένα ελληνόπουλο στο κεφάλι στην Πάτρα για να του κλέψουν λίγα ευρώ. Κανείς τους δεν είπε τίποτα για μια γερόντισσα στην Ιστιαία που την κομμάτιασε ένας πρεζακωμένος λένε αλλοδαπός με κασμά. Κανείς δεν λέει τίποτα για τα παιδάκια που πάνε άρρωστα στο σχολείο γιατί στο σπίτι δεν έχουν ρεύμα να ζεσταθούν. Κανείς δεν λέει τίποτα όταν οι ισχυροί μας εκβιάζουν να υποκύψουμε με μπαμπούλα τις τουρκικές λόγχες που θέλουν τη γη και τη θάλασσά μας.

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα το κυρίαρχο ζητούμενο επάνω από την οικονομία είναι η ενότητα των Ελλήνων και η εθνική μας ανεξαρτησία. Η ανοικοδόμηση ενός εθνικού και λαϊκού κράτους που θα στηριχθεί στην κοινωνική συνοχή και ειρήνη.

Για να πετύχουμε την κοινωνική συνοχή, αφού μονάχα αυτή θα οδηγήσει στην απεξάρτηση από τα ξένα δεσμά, οφείλουμε να επιτύχουμε την εμπέδωση ταυτοχρόνως κοινωνικής δικαιοσύνης και φυλετικής ομοιογένειας. Να δομήσουμε από την αρχή την κοινωνία μας από τους Έλληνες που αγαπούν την εργατικότητα, το ήθος και τον πατριωτισμό.

Ο Εθνικισμός φέρνει σε επαφή τους ωραίους και συνειδητοποιημένους Έλληνες κάτω από τις σημαίες του Έθνους και του Δικαίου. Συνδράμει ενεργά το λαό του μόχθου στα ζητήματα επιβίωσης της καθημερινότητας. Διότι μονάχα η ευημερία των Ελλήνων οδηγεί τα βήματα της Ελλάδος στην δημιουργία γερού και αυτόβουλου κράτους.

Κοινωνική συνοχή σημαίνει κοινωνία γεμάτη από Έλληνες Στρατιώτες και Εργάτες της Ελληνικής Φυλής που μάχονται αποκλειστικά για το λαμπρό μέλλον των παιδιών τους. Και κοινωνική ειρήνη επιτυγχάνεται όταν εξαλειφθούν τα διεθνιστικά και παγκοσμιοποιητικά μιάσματα του ψευτορωμέϊκου, των ψευτοπροστατών και των ψευτοσυμμάχων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΟ Ερντογάν προετοίμασε το έδαφος για τους τεμενάδες...Ο Ερντογάν προετοίμασε το έδαφος για τους τεμενάδες...
Συνέντευξη του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, φιλοξένησε η κρατική τηλεόραση σήμερα το πρωί, ενόψει της συναντήσεώς του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στην Κωνσταντινούπολη.
Αν και επιχειρήθηκε να παρουσιασθεί μια προσέγγιση ηπίων τόνων από τουρκικής πλευράς, εν τούτοις ο κύριος Ερντογάν δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ζήτημα της υφαλοκρηπίδας και της εκμετάλλευσης των ενεργειακών κοιτασμάτων. Τόνισε, πως η βάση της επίλυσης των διαφόρων θεμάτων έγκειται στην αμοιβαιότητα και την συνεργασία, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «στρατηγική». Η προοπτική αυτή, καθώς είπε, θα αναβαθμίσει τις συνομιλίες οι οποίες στηρίζονται στη πολιτική των κουτσομπολιών.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός οριοθέτησε το ζήτημα της εκμετάλλευσης των ενεργειακών κοιτασμάτων του Αιγαίου στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων Ελλάδος-Τουρκίας, κάνοντας σαφή και ξεκάθαρη αναφορά σε συνεκμετάλλευσή τους από τις δύο χώρες. Την τουρκική δηλαδή πολιτική, την οποία επιχειρεί να αποκρύψει η μνημονιακή κυβέρνηση και τα καθεστωτικά μέσα, ο κύριος Ερντογάν την θέτει ως βάση συζητήσεως. Συνεκμετάλλευση απαιτεί και για τον ορυκτό πλούτο της Κύπρου, μιλώντας ευθέως και δίχως περιστροφές για ίσα δικαιώματα της νότιας και της βόρειας Κύπρου επ’ αυτού.
Επισημαίνεται πως η συνέντευξη του τούρκου πρωθυπουργού δόθηκε χθες και μεταδόθηκε σήμερα, γεγονός που σημαίνει πως η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά, η οποία έχει μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, είναι πλήρως ενημερωμένη για τις τουρκικές διαθέσεις. Παρά ταύτα, το σκηνικό της β’ συνόδου του ανώτατου συμβουλίου συνεργασίας Ελλάδος-Τουρκίας, μοιάζει περισσότερο με ένα προδιαγεγραμμένο «κατσάδιασμα» των Τούρκων προς τον Σαμαρά και την κυβέρνησή του, με σκοπό τον πλήρη συνετισμό προς τις τουρκικές απαιτήσεις. Όσο κι αν ο Έλληνας πρωθυπουργός και η κυβέρνηση επιχειρούν να εστιάσουν σε θέματα οικονομικής φύσεως και συνεργασίας(προς αυτή την κατεύθυνση και η κουστωδία 100 Ελλήνων επιχειρηματιών που συνοδεύει τον Σαμαρά), οι Τούρκοι δείχνουν αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουν οριστικά την κατάσταση αναφορικά με το κρίσιμο ζήτημα των κοιτασμάτων του Αιγαίου.

Αποκαλυπτική ομολογία δουλέμπορου: Η Τουρκία μας στηρίζει!Αποκαλυπτική ομολογία δουλέμπορου: Η Τουρκία μας στηρίζει!
Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στην τουρκική εφημερίδα Zaman, ένας τούρκος δουλέμπορος, ο οποίος δραστηριοποιείται τουλάχιστον από το 2002 στην μεταφορά λαθρομεταναστών προς την πατρίδα μας. Έχουμε πολλάκις γράψει σχετικά με το σχέδιο Οζάλ, το οποίο λέει ότι οι τούρκοι διεξάγουν πόλεμο με την Ελλάδα δια μέσω της λαθρομετανάστευσης ισλαμιστικών στοιχείων. Ένα σχέδιο που όχι μόνο προχωρά κανονικά με την βοήθεια διεθνών «αντιρατσιστικών» οργανώσεων που καλύπτουν την απόβαση ισλαμιστικού στρατού στην πατρίδα μας, αλλά συνηγορεί και στην εξεύρεση «μειονοτήτων» κατ’ εντολή της Τουρκίας.
Ο τούρκος δουλέμπορος, λοιπόν, είπε στην τουρκική εφημερίδα ότι στην παράνομη δραστηριότητα τους είχαν όχι μόνο την ανοχή, αλλά και την στήριξη του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος της περιοχής, τους έλεγε «κάντε εσείς αυτό που πρέπει και εγώ θα σας στηρίζω», παίρνοντας φυσικά και ένα ποσοστό για τον εαυτό του.

Αββακούμ, τα μακαρόνια να’ ναι Σύριζα!Αββακούμ, τα μακαρόνια να’ ναι Σύριζα!
Μια πολύ «περίεργη» συνέντευξη φιλοξένησε το σαββατιάτικο φύλλο της λαχανοφυλλάδας του «εθνικού μας εργολάβου»

Η μεταναστευτική πολιτική του ισραηλινού κράτους και η υποκρισία των ελληνόφωνων αντιρατσιστώνΗ μεταναστευτική πολιτική του ισραηλινού κράτους και η υποκρισία των ελληνόφωνων αντιρατσιστών
Καθημερινώς και αδιαλείπτως τα κοινοβουλευτικά κόμματα και οι συνέταιροί τους, μεγαλοεργολάβοι-εκδότες και ιδιοκτήτες των μέσων μαζικής ενημέρωσης βομβαρδίζουν τον Ελληνικό Λαό με τόνους λάσπης για τα φαινόμενα «ρατσισμού» στη χώρα μας εις βάρος των μεταναστών. Δίχως την παραμικρή ύπαρξη στοιχείων δε, κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για σωρεία «ρατσιστικών» εγκλημάτων, επιδιώκοντας με αυτό τον τρόπο την λαϊκή κατακραυγή και καταδίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αγαπημένη επωδός των κατηγοριών εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, εκείνη του αντισημιτισμού.
Παραθέτουμε λοιπόν, τμήματα μόνο της εφαρμοζόμενης μεταναστευτικής πολιτικής του κράτους του Ισραήλ, αναμένοντας την καταδίκη της από τα κόμματα της Αριστερής και της Δεξιάς πτέρυγας του κοινοβουλίου. Προσφάτως το Ισραήλ εισήγαγε ένα νέο αντιμεταναστευτικό νόμο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της εισροής μεταναστών από χώρες της Αφρικής, διαμέσου των αιγυπτιακών συνόρων. Συμφώνως προς το νέο αυτό νόμο, οι παράνομοι μετανάστες θα αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης μέχρι 3 έτη για την παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ οι ισραηλινοί πολίτες που βοηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο ή παρέχουν στέγη σ’ εκείνους, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι 15 χρόνια. Ο νέος αντιμεταναστευτικός νόμος δίνει το δικαίωμα στις κρατικές αρχές του Ισραήλ, να φυλακίζουν δίχως δίκη εκείνους που διαμένουν παράνομα στη χώρα αλλά και εκείνους που αιτούνται ασύλου (!), ενώ εντύπωση προκαλεί πως για τρία τουλάχιστον χρόνια δε προβλέπεται το ενδεχόμενο απέλασής τους! Επιπρόσθετα, ο νόμος προβλέπει αυστηρότατες ποινές για τους μετανάστες που εργάζονται στο Ισραήλ. Επί παραδείγματι, ποινή φυλάκισης θα βαρύνει εκείνους τους μετανάστες οι οποίοι θα συλληφθούν για αδικήματα τύπου κλοπής ή ακόμη και ζωγραφικής γκράφιτι!

Kalash

Κοινό το γενετικό υπόβαθρο πέντε ψυχικών παθήσεων


Ελπίδες για καλύτερη διάγνωση και θεραπεία τους

Ο αυτισμός, η κατάθλιψη, η διπολική διαταραχή (πρώην μανιοκατάθλιψη), η σχιζοφρένεια και η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), παρά τις μεταξύ τους διαφορές, μπορεί να έχουν ορισμένους κοινούς γενετικούς παράγοντες κινδύνου, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη έως σήμερα διεθνή επιστημονική έρευνα αναφορικά με το γενετικό υπόβαθρο των ψυχικών-νοητικών ασθενειών. 

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

3403470933
Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτυλίχθηκαν στην οδό Κάρλο Αλμπέρτο, στο κέντρο της Ρώμης, όταν τρεις αδίστακτοι ένοπλοι που επιχείρησαν να ληστέψουν μια τράπεζα πυροβόλησαν κατά φρουρών ασφαλείας που τους αντελήφθησαν και επιχείρησαν να τους σταματήσουν. Από τους πυροβολισμούς των ληστών τραυματίστηκαν δύο φρουροί ασφαλείας και σκοτώθηκε ένας από τους κακοποιούς. Πρόκειται για τον 56χρονο Τζόρτζιο Φράου, που ήταν παλιός γνώριμος των αρχών ασφαλείας. Ο Φράου ανήκε στην «παλαιά φρουρά» των Ερυθρών Ταξιαρχιών, αποφυλακίστηκε το 1998 για να συλληφθεί εκ νέου στην Περούτζια για ληστεία το 2003. Λοιπόν, να μην έχουμε… παράπονο. Ίδιοι είναι οι… ιδεολόγοι αναρχοκομμουνιστές ληστοτρομοκράτες κι εδώ κι αλλού, παντού! Τους αρέσει το εύκολο χρήμα και δε διστάζουν να σκοτώσουν συνανθρώπους τους για να το πάρουν!
(ΥΓ): Περίεργο: ούτε ο Ιταλός ομόλογος του Δένδια διέταξε ΕΔΕ γιατί πυροβόλισαν οι φρουροί, ούτε ο ιταλικός «ΣΥΡΙΖΑ» εξέδωσε ανακοινώσεις καταδίκης κ.τ.λ. Μήπως είναι ευκαιρία ο Δένδιας και ο εγχώριος ΣΥΡΙΖΑ να… αναπληρώσουν το κενό και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους;

ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ!ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ 40ημέρου ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ


ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ  (+28.01.2013) 


Από την επίσκεψή μας στο κελλί του Στρατηγού, στον Κορυδαλλό.
____________Συμπληρώνονται πια σαράντα ημέρες από την προς τον Κύριο εκδημία του Στρατηγού Νικολάου Ντερτιλή, ο οποίος έζησε σαράντα (40) συναπτά χρόνια μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού, όπου και παρέδωσε το πνεύμα του στις 29 Ιανουαρίου 2013 σε ηλικία 92 ετών. Ακριβέστερα, φυλακισμένος ών, παρέδωσε το πνεύμα του στο Νοσοκομείο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, όπου νοσηλευόταν.

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


PODILATO
«Αντιρατσιστική» ποδηλατάδα (κλασσική «αμερικανιά»…) έγινε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, από την Πλατεία Συντάγματος μέχρι τα Πετράλωνα, «στη μνήμη του Σαχτζάτ» (του Πακιστανού που δολοφονήθηκε προ μηνός σ’ έναν καυγά στο δρόμο, παντελώς άσχετον με τον «ρατσισμό»…), με σύνθημα «Διαφορετικά χρώματα, μια βόλτα». Η ποδηλατάδα έγινε με πρωτοβουλία κάποιας πρωτοεμφανιζόμενης ένωσης ποδηλατών του αμερικανοκομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπών «αντιρατσιστικών δυνάμεων) και στο φινάλε της, στο σημείο που σκοτώθηκε ο Πακιστανός, τοποθετήθηκε μια πλακέτα που έγραφε: «Εδώ δολοφονήθηκε ο φίλος μας Σαχτζάτ Λουκμάν. Όχι στη ρατσιστική βία».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: ΙΔΟΥ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

TROICA72
Μια ανοιχτή επιστολή-δυναμίτη, απέστειλε ένας πατέρας τριών παιδιών με αφορμή την τραγωδία με τους αδικοχαμένους νέους που βρήκαν το θάνατο από μαγκάλι στη Λάρισα, γιατί δεν είχανε λεφτά να βάλουν πετρέλαιο. Ιδού η επιστολή και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Θλίβομαι και θυμώνω! Εξοργίζομαι. Ξέρω πως ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος…. Πρέπει να αφήνεις την…. οργή να κατακαθίσει και μετά να γράφεις. Έτσι λένε οι κανόνες…
Όμως αν είσαι οποιοσδήποτε άνθρωπος με στοιχειώδη ευαισθησία, αν είσαι γονιός που προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά του σε αυτή την άθλια χώρα (όπως την κατάντησαν), αν κάθε μέρα με αγωνία αναλογίζεσαι τι τα περιμένει στο μέλλον, τότε πως μπορείς να μένεις ψύχραιμος;
Δυο παιδιά από τα Χανιά και την Χαλκίδα (21 και 22 ετών) έχασαν τη ζωή τους. Άλλα τρία χαροπαλεύουν. Ακόμη κι αν σωθούν είναι άγνωστο ποιές θα είναι οι εγκεφαλικές βλάβες που θα κουβαλάνε μια ζωή. Κι όλα αυτά για να ζεσταθούν. Με ένα κομμένο θερμοσίφωνο. Ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι. Στην Ελλάδα του 2013.
Θύματα μιας ανάλγητης και αποτυχημένης πολιτικής, που πέτυχε:
- Να υπερδιπλασιασθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης (Το 2010 πληρώναμε 0,578 ευρώ το λίτρο. Το 2013 η τιμή του σχεδόν τριπλασιάστηκε 1,3 ευρώ και …συνεχίζει)
- Να μειωθεί η κατανάλωσή του 70%
- Να περιοριστούν δραματικά τα δημόσια έσοδα.
- Να παγώνουν όλοι στα σπίτια τους
-Να αδυνατούν όλο και πιο πολλοί να πληρώσουν τα κοινόχρηστα
- Να έχουν αυξηθεί κάθε είδους ιώσεις
- Να ανθεί το λαθρεμπόριο στα καύσιμα.
- Να γεμίσει η ατμόσφαιρα επικίνδυνα σωματίδια
- Να αποψιλώνονται τα δάση

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο… ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ

BEPE
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο… ΜΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
Ένα από τα φαινόμενα των προσφάτων εκλογών στην Ιταλία, ήταν και το ποσοστό που απέσπασε το νεότευκτο «απολίτικο» κόμμα «Πέντε Αστέρων» του δημοφιλούς κωμικού Μπέπε Γκρίλο, που δηλώνει πως δεν είναι ούτε δεξιός, ούτε κεντρώος, ούτε αριστερός, χωρίς όμως να δηλώνει τι είναι ακριβώς, αν είναι κάτι. Και δεν ήταν λίγοι, αυτοί που μέσα στον ενθουσιασμό τους υποστήριξαν πως πρέπει να βρεθεί κι εδώ ένας Μπέπε Γκρίλο, για να δει ο τόπος… προκοπή!
Ο κωμικός-πολιτικός, λοιπόν, ο οποίος την επομένη των εκλογών δήλωσε πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν, έδωσε συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Focus, στην οποία υποστήριξε τα… ακριβώς αντίθετα: «Υπό συγκεκριμένους όρους, θα μπορούσα να στηρίξω μια κυβέρνηση κεντροδεξιάς και κεντροαριστεράς. Αν ο Μπερσάνι και ο Μπερλουσκόνι προτείνουν την άμεση αλλαγή του εκλογικού νόμου, τον περιορισμό στα δέκα χρόνια του χρόνου που μπορεί να είναι κανείς βουλευτής και την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων, θα ήμασταν έτοιμοι να στηρίξουμε αμέσως μια τέτοια κυβέρνηση».

Ο… ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΟΙ «ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ» ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

KAMMENOS
Το γύρο της Πελοποννήσου κάνει αυτές τις ημέρες ο… ανεμοδούρας (δεξιοαριστεροκεντρώος) αρχηγός Πάνος (Καμμένος). Μεταξύ άλλων επισκέφτηκε και το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη, όπου συνομίλησε με εργαζομένους και δήλωσε με στόμφο εντελώς αντίθετος σε τυχόν «αποκρατικοποίηση» (όπως κατ’ ευφημισμόν λέγεται η ιδιωτικοποίηση) της ΔΕΗ: «Η κυβέρνηση της εσωτερικής τρόικας πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παίζει με την ενέργεια και με τη ΔΕΗ, εκτελώντας εντολές των δανειστών…»
Πολύ καλά τα λέει τώρα ο αρχηγός Πάνος! Όντως, είναι αδιανόητο τομείς όπως η ενέργεια της χώρας, να μη βρίσκονται στα χέρια του κράτους, και για κοινωνικούς, αλλά και για προφανείς εθνικούς λόγους.

ΑΒΒΑΚΟΥΜ, ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ’ ΝΑΙ… ΣΥΡΙΖΑ!

MEGISTHS-LAVRAS
Μια πολύ «περίεργη» συνέντευξη φιλοξένησε το σαββατιάτικο φύλλο της λαχανοφυλλάδας του «εθνικού μας εργολάβου» (ή αλλιώς του ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος»), Μπόμπολα. Κάποιου τύπου αγνώστων στοιχείων, που δηλώνει «μοναχός» στο Άγιο Όρος (υπάρχουν χιλιάδες…), αλλά επιθυμεί να παραμείνει… άγνωστος («Ζω σε μια γωνία της γης, από επιλογή, μακριά από τη δημοσιότητα και προτιμώ να παραμείνω άγνωστος»), με μια φωτογραφία-πλάτη, στην οποία εικονίζεται κάποιος μοναχός (θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε μοναχός και να μην έχει καμία σχέση με τη «συνέντευξη»). Ο εμφανιζόμενος, λοιπόν, ως «μοναχός Αββακούμ», εκεί που ζούσε επί 20 συναπτά έτη αποτραβηγμένος από τα εγκόσμια, ξαφνικά… άλλαξε γνώμη. Γιατί; Ιδού η απάντηση στην περιέργειά σας:
«Πρόσφατα βγήκε από το ησυχαστήριό του, με αφορμή την ανησυχητική εξάπλωση της Χρυσής Αυγής, γεγονός που τον εξόργισε και τον προκάλεσε να γράψει ακόμη ένα βιβλίο…» Στο οποίο βιβλίο, γράφει πως η Χρυσή Αυγή… εξαπατά τον κόσμο εμφανιζόμενη ως χριστιανική, ενώ στην ουσία δεν είναι, και αναμασά τις γνωστές κουταμάρες περί… ειδωλολατρίας κ.λπ. και ζητά από την Εκκλησία της Ελλάδος «να αποκηρύξει επίσημα τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της Χρυσής Αυγής ως αίρεσης ή σέχτας».
Αλλά, ας παρακολουθήσουμε κάποια σημεία της «συνεντεύξεως»:
Μπομπολιάδα: Ποιο ήταν το κίνητρό σας να γράψετε το συγκεκριμένο βιβλίο;
«Αββακούμ»: Εντυπωσιάστηκα από τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που δέχθηκα το τελευταίο διάστημα από ανθρώπους απλούς, οι οποίοι μου έλεγαν ότι δέχονται πιέσεις να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Οι πιέσεις προέρχονται και από κληρικούς. Εξοργίστηκα και κατάλαβα ότι ο κόσμος είναι παγιδευμένος γιατί δεν γίνεται πνευματική καθοδήγηση από τους ιερείς.
Αργότερα αντιλήφθηκα ότι και οι αρχιερείς είναι σε ένα βαθμό μοιρασμένοι και χωρίζονται σε εκείνους που είναι αδιάφοροι με τη Χρυσή Αυγή, σε εκείνους που είναι εναντίον και σε αυτούς που είναι υπέρ ή την ανέχονται. Τότε πήρα την απόφαση να τοποθετηθώ.
Ας… τοποθετηθούμε κι εμείς, λοιπόν. Αλήθεια, και που ήξεραν οι ανά τη χώρα «απλοί άνθρωποι που δέχονται πιέσεις από κληρικούς για να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή», ότι κάπου εκεί στο Άγιον Όρος υπάρχει κάποιος μοναχός ονόματι «Αββακούμ», στον οποίο έπρεπε να τηλεφωνήσουν για να πουν τα… παράπονά τους; Γιατί άραγε πήραν αυτόν στο τηλέφωνο κι όχι κάποιον από τους χιλιάδες άλλους; Και εν τέλει, γιατί δεν έπαιρναν τηλέφωνο τους 4-5 γνωστούς Μητροπολίτες που έχουν προ καιρού τοποθετηθεί κατά της Χρυσής Αυγής και προτίμησαν τον «Αββακούμ»; Σα να μη μας τα λέει καλά…
Συνεχίζουμε. Θα περίμενε κανείς, πως αφού ο ζηλωτής «μοναχός Αββακούμ» ενδιαφέρεται για την προστασία του ποιμνίου της Εκκλησίας από τους… «πολιτικούς απατεώνες» της Χρυσής Αυγής, θα επεδείκνυε ανάλογο ενδιαφέρον για την προστασία του ποιμνίου και από τους δεδηλωμένους άθεους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, που θαυμάζουν καθεστώτα τα οποία απηγόρευσαν δια νόμου την Ορθόδοξη Πίστη, φυλάκισαν, εξόρισαν και δολοφόνησαν τους λειτουργούς της, μετέτρεψαν τις εκκλησίες σε στάβλους, έκαψαν τις εικόνες κ.τ.λ. Φευ, ο «μοναχός Αββακούμ» δηλώνει πως αυτούς τους αντίχριστους τους… σέβεται: «Εγώ τους άθεους τους σέβομαι. Τους χρυσαυγίτες όμως όχι».
Κι όχι μόνο τους σέβεται, αλλά τους παρακινεί κιόλας να… σώσουν τον λαό και τη νεολαία από την Χρυσή Αυγή, οδηγώντας τους στο δρόμο της… αθεΐας!
Ρωτάει, λοιπόν, η Μπομπολιάδα: Τον ρόλο της διαφώτισης προτείνετε να τον αναλάβουν οι ιερείς;
Και απαντά ο… σύντροφος «μοναχός Αββακούμ»:
Η Εκκλησία έχει τον σημαντικότερο ρόλο, αλλά θεωρώ ότι και τα αριστερά κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ μπορούν να λειτουργήσουν ως αντίρροπες δυνάμεις. Κυρίως προς τη νεολαία που είναι η εύκολη λεία και στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή αναζητώντας τρόπους να διοχετεύσει την ορμή της και να εκδηλώσει την οργή της.
Και βέβαια, οι αντίχριστοι μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσίευσαν αμέσως τη «συνέντευξη» υπό τον παρακάτω πανηγυρικό τίτλο:
«Μοναχός Αββακούμ: Η Χρυσή Αυγή εξαπατά τον λαό που υποφέρει – Η αριστερά να γλιτώσει τη νεολαία».

ΒΡΗΚΑΝ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

KORYDALOS
Ελλάς το μεγαλείο σου που τελειωμό δεν έχει! Ένα όπλο και δύο χειροβομβίδες βρέθηκαν εχθές μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού, σε κοινόχρηστο χώρο της Δ΄ Πτέρυγας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, ανακρίνονται τρία άτομα, Κούρδοι και Αλβανοί, που όπως φαίνεται ετοίμαζαν αιματηρή απόδραση, με ομηρία φρουρών και υπαλλήλων. Πάντως, και το 1999 είχε πάλι βρεθεί ένα όπλο και δύο χειροβομβίδες στο κελί του αναρχοαριστερού κακοποιού Π. Βλαστού, στον Κορυδαλλό.
Ωστόσο, γεγονός είναι ότι το κατοχικό ψευδοκράτος του Αντωνάκη είναι πέρα για πέρα διαλυμένο και δε χρειαζόμασταν ειδήσεις όπως η παραπάνω για να βεβαιωθούμε γι’ αυτό!

Αξίζει να το διαβάσουν όσοι πραγματικά αγαπούν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό "Εσείς οι Έλληνες υποτιμάτε αυτό που έχετε"Στην Ουρουγουάη συμβαίνει το παράδοξο φαινόμενο να υπάρχουν πάνω από 3.000 Έλληνες μετανάστες αλλά και διπλάσιος αριθμός Ουρουγουανών που μιλούν ελληνικά.
Σε αυτή τη μικρή χώρα της Λατινικής Αμερικής οι πολίτες της δεν είναι απλά φιλέλληνες, είναι ελληνολάτρες.
Σε πρόσφατη έρευνα της Eurostat το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων ουρουγουανών απάντησε ότι πολιτιστικά ταυτίζονται με την Ευρώπη και στην δεύτερη ερώτηση για το ποιά χώρα από την Ευρώπη έρχεται πρώτη στο μυαλό τους, η πλειοψηφία απάντησε: Η Ελλάδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ – “ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ”!

SHMAIA5
Συγκλονίζει η επιστολή μαθήτριας δημοτικού από τον Πύργο. «Είναι τιμή μου που είμαι Ελληνίδα», αναφέρει προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, αλλά και αποδεικνύοντας πώς ακόμη υπάρχουν σε αυτή τη χώρα πραγματικά Έλληνες. Υπάρχει αχτίδα φωτός πως το Γένος αυτό δεν θα χαθεί, όπως επιδιώκουν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την κρίση και την παγκοσμιοποίηση.
Αυτοί που αντιδρούν σφόδρα στην επαναφορά του ελληνικού γένους ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές και οργανώνουν ημερίδες και παραστάσεις για την ενίσχυση της άποψης ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι «μπείτε σκύλοι αλέστε». Ας διαβάσει ο κ. Πάγκαλος την επιστολή της μικρής μαθήτριας που θεώρησε «κουρέλι» τη ελληνική σημαία στα Ύμια και ο κ. Βαρβιτσιώτης που υποστήριξε αυτούς που την έκαψαν.
Ας παραδειγματιστούν όλοι τους. Ας παραδειγματιστούμε όλοι μας. Θαυμάστε την επιστολή της μαθήτριας της πέμπτης Δημοτικού από τον Πύργο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ίδια και την οικογένεια της.
Συγκλονιστική είναι η επιστολή της μικρής Εύης, η οποία σε πείσμα όσων προσπαθούν να μας κάνουν να μισήσουμε τη χώρα μας, δηλώνει ότι είναι «τιμή της που είναι Ελληνίδα». Ολόκληρο το κείμενο της Εύης, όπως δημοσιεύεται στο patrisnews.gr:
«Θα ήθελα να ταξιδέψω στην Αρχαία Ελλάδα, διότι ήταν μια εποχή που άνθησε ο πολιτισμός, η μουσική, οι επιστήμες και ο αθλητισμός.
Πηγαίνοντας εκεί θα συναντούσα τον Ασκληπιό και τον Ιπποκράτη, οι οποίοι ήταν δάσκαλοι της Ιατρικής και τον Φειδία έναν από τους καλύτερους γλύπτες.

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ… ΤΡΕΧΟΥΜΕ!

XA-NAYPLIO1
Μία και μοναδική είναι η έγνοια των καλοζωισμένων καθεστωτικών παπαγάλων της δυστυχίας μας: πως θα… κατατροπώσουν τη Χρυσή Αυγή, που αποτελεί τον μέγα και τον μοναδικό κίνδυνο για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα που τους ταΐζει! Και τίποτα άλλο δεν κάνουν, παρά χτυπούν συνεχώς το καμπανάκι του κινδύνου προς τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου να αφήσουν τις… τσιριμόνιες και να ενωθούν προ του κοινού εχθρού, γιατί αργότερα θα… τρέχουν και δε θα φτάνουν! Κι όταν λένε όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, εννοούν όλα! Και τους νοσταλγούς του Στάλιν και τους ομολόγους τους, του Τσαουσέσκου. Σου λέει, αφήστε τις ποπουλίστικες σαχλαμάρες σύντροφοι, ότι «η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του συστήματος». Εσείς είστε το κοντό και το μακρύ χέρι και το πόδι που στηρίζεται το σύστημα. Πολύ σωστά! Άλλωστε, μια παρέα είναι όλοι τους κι όλοι μαζί τα φάγανε –«δεξιοί» κι «αριστεροί» όλοι ίδιοι στο φαί», που λέει κι ο «Στόχος»-, άλλος πιο πολλά κι άλλος λιγότερα, κι όλοι κινδυνεύουν να πληρώσουν όταν θα ’ρθει το πλήρωμα του χρόνου (είναι πολύ κοντά, περισσότερο κοντά απ’ ότι περιμένουν…)! Σας παραθέτουμε, λοιπόν, ολόκληρο –χωρίς καμιά περικοπή- άκρως κινδυνολογικό δημοσίευμα της «Καθημερινής», με τον τίτλο «Η διείσδυση της Χρυσής Αυγής»:
«Αν υπάρχει ένα κόμμα που δουλεύει μεθοδικά και ταυτόχρονα απειλητικά για το δημοκρατικό πολίτευμα και το σύνολο της κοινωνίας σήμερα, είναι η Χρυσή Αυγή. Η ηγεσία της ακολουθεί πλήρως τις μεθόδους και τα διδάγματα από την πορεία της ανόδου των Γερμανών ναζί προς την εξουσία και εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο τις μεγάλες δυσκολίες που βιώνουν οι περισσότεροι Έλληνες, το κλίμα του λαϊκισμού και τις σχετικές δοξασίες, τη φθορά της πολιτικής τάξης και των κομμάτων, τις ρωγμές, αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει το δημοκρατικό πολίτευμα, ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα είναι σε θέση να το ανατρέψει. Κυρίως, όμως, εκμεταλλεύεται την αφασία της ελληνικής κοινωνίας και την αδυναμία της συντεταγμένης δημοκρατικής πολιτείας να υπερασπίζεται στοιχειωδώς τον εαυτό της. Προφανώς γιατί η αστική τάξη της χώρας είναι ουσιαστικά ανήμπορη, αν όχι ανύπαρκτη…

Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών στο Ερωκοινοβούλιο


Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών
Δελτίο Τύπου (28-02-2013)
Συνέδριο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θέμα
«Η Αποκατάσταση και οι Επανορθώσεις προς την Ελληνική Κοινότητα της Κωνσταντινούπολης: Θεμελιώδες Ζήτημα Δικαιωμάτων του Ανθρώπου»
Το Συνέδριο που οργανώθηκε από την Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών σε συνεργασία με την Ευρωβουλευτή κυρία Ροδή Κράτσα-Τσαγκαροπούλου πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

ΒΗΜΑ» ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ: ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ «ΜΑΖΕΨΕΙ» ΟΛΟΥΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


XA
Άοκνες και αγωνιώδεις προσπάθειες καταβάλλουν επί καθημερινής βάσεως τα καθεστωτικά ΜΜΕ (δηλαδή, τα παπαγαλάκια της δυστυχίας μας), για να πείσουν τις διάφορες εκδοχές του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος –«δεξιές», «κεντρώες» και «αριστερές- να πάψουν τα αναμεταξύ τους τεχνητά (για την εξαπάτηση των αφελών…) «μίση» και «πάθη», να αφήσουν στην άκρη τα Μνημόνια και τα αντιμνημόνια και τις σαχλαμάρες και να ενωθούν όλοι μαζί κατά του κοινού εχθρού που τους απειλεί, δηλαδή κατά της Χρυσής Αυγής.
Πολύ λογική η πρόταση! Συμφωνούμε απόλυτα! Άλλωστε, τι έχει να χωρίσει η Νουδούλα, το κόμμα Καμμένου και το ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ; Ποια είναι η πραγματική τους διαφορά; Ουδεμία! Παιδιά του ιδίου συστήματος είναι, όλοι μαζί τα φάγανε από όλους εμάς τα «κορόιδα», κι όλους μαζί θα τους… «φάει» ο ελληνικός λαός μόλις θα ’ρθει η ώρα της κρίσεως (που πλησιάζει επικίνδυνα). Ιδού, λοιπόν, το σχετικό άρθρο της καθεστωτικής ναυαρχίδας «Το Βήμα», με τον… διδακτικό τίτλο «Η απαξίωση της πολιτικής από τα ίδια τα κόμματα ανοίγει τον δρόμο στη Χρυσή Αυγή» (το οποίο ως πραγματικοί δημοκράτες το παραθέτουμε ολόκληρο προς εξαγωγή συμπερασμάτων, εν αντιθέσει με τα πανικόβλητα παπαγαλάκια του συστήματος, που στα ΜΜΕ τους «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»):
«Το παιγνίδι των άκρων και της βίας, λεκτικής και μη, που παίζουν τον τελευταίο καιρό τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τα κοινοβουλευτικά όρια και με τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής απειλεί πλέον ανοιχτά τη σταθερότητα της Δημοκρατίας. Η απαξίωση της πολιτικής ζωής από τα ίδια τα κόμματα του συνταγματικού τόξου μέσα στο Κοινοβούλιο, με αλληλοκατηγορίες που εκτοξεύουν στελέχη τους, αφήνει διάπλατη την πόρτα στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής να επιδίδεται σε καθημερινό αντικομμουνιστικό κήρυγμα μισαλλοδοξίας και να φέρνει στο σήμερα τις μαύρες μετεμφυλιακές μέρες που πέρασε η χώρα μας. Οι ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας που κάνουν λόγο για οικογενειακή ευθύνη στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έτυχε κάποιοι συγγενείς τους να παρανομήσουν και οι αντίστοιχες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αφήνουν να εννοηθεί ότι μέρος του μαύρου χρήματος από την υπεξαίρεση για την οποία καταδικάστηκε σε ισόβια ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος εισέρρευσε με κάποιο τρόπο στα ταμεία της Ρηγίλλης δίνουν το δικαίωμα στις αντικοινοβουλευτικές δυνάμεις να διατυπώνουν έναν λαϊκίστικο αλλά φαινομενικά πειστικό λόγο για ένα, δυστυχώς σημαντικό, τμήμα του λαού που βρίσκεται βαθιά μέσα στην οικονομική κρίση. Τα κόμματα του συνταγματικού τόξου πρέπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να συνειδητοποιήσουν ότι η αντιπαράθεσή τους αυτή είναι βούτυρο στο ψωμί της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, που ακριβώς αυτό θέλει για να προπαγανδίσει και να πιάσουν τόπο τα φασιστικά της πιστεύω. Δεν είναι τυχαίο και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί από τις δημοκρατικές δυνάμεις, ότι γονείς πήγαν τα παιδιά τους στα «φροντιστήρια» της Χρυσής Αυγής στην Αρτέμιδα. Άμεσα το πολιτικό παιγνίδι πρέπει να επανέλθει εντός των ορίων της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να απομονώσουν τα στελέχη τους που αποδίδονται σε αυτές τις πρακτικές της βίας αν επιθυμούν να συνεχίσουν υπάρχουν σε μία Δημοκρατία που μπορεί να έχει να μύρια προβλήματα αλλά αφήνει τους πάντες να διαλαλήσουν την ιδεολογία τους. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις ενάντια στην ίδια τη Δημοκρατία.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΣ: ΤΖΑΜΙ ΓΙΟΚ

ANTIMOSQUE
Μπορεί ο λαθροδήμαρχος Αθηνών Καμίνης να δηλώνει πρόθυμος για την κατασκευή μουσουλμανικού τζαμιού για να εξυπηρετούνται οι λαθρομετανάστες ψηφοφόροι του, αλλά αυτό δε σημαίνει πως άλλοι δήμαρχοι μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων είναι… σαν τα μούτρα του.
Όπως π.χ. ο δήμαρχος της Μόσχας, Σομπυάνιν, ο οποίος σε συνέντευξή του δήλωσε οριζοντίως και καθέτως αντίθετος με την κατασκευή τζαμιών στην πόλη του:
«Δεν θα χτιστεί ούτε ένα. Αυτοί που το “απαιτούν” είναι παράνομοι και δεν έχουν σχέση με την Ρωσική κουλτούρα. Δεν θα χτίσουμε τζαμιά για ανθρώπους που βρίσκονται στην Μόσχα παράνομα. Δεν μπορεί κάποιος που δεν είναι καν Ρώσος να έχει απαιτήσεις που πληρώνουν οι Ρώσοι. Ήδη πολλοί συμπολίτες μου είναι εξοργισμένοι με την συμπεριφορά των παράνομων μεταναστών».
Κάτι τέτοια θα δηλώνει και ο επόμενος (χρυσαυγίτης) δήμαρχος της (προσωρινής, γιατί η μέλλουσα είναι η Πόλη) πρωτεύουσας του Ελληνισμού!

Περιοδικό “Επίκαιρα”: Η ατζέντα της Χρυσής Αυγής για τα Εθνικά θέματα"Χρυσή... ΑΟΖ": Άρθρο του Δημήτρη Κοτταρίδη στο περιοδικό "Επίκαιρα" για τις θέσεις του Κινήματός μας σχετικά με την ενεργειακή και την εξωτερική πολιτική της χώρας. Από τις ελάχιστες περιπτώσεις που έντυπο ευρείας κυκλοφορίας παρουσιάζει αντικειμενικά προτάσεις της Χρυσής Αυγής.
"Στα εθνικά θέματα στρέφει την προσοχή της η Χρυσή Αυγή ενόψει και της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην Κωνσταντινούπολη την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και τις συζητήσεις που έχει ξεκινήσει για την αξιοποίηση των ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων. Στη Χρυσή Αυγή κατηγορούν ευθέως την ελληνική κυβέρνηση ότι παρακολουθεί αμήχανα την Άγκυρα να προχωρεί σε συγκεκριμένες κινήσεις, όπως η παραχώρηση αδειών για έρευνα εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και πώς προέβη στη ρηματική διακοίνωση με μεγάλη καθυστέρηση.
Στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου εκτιμούν ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην παραχώρηση των κοιτασμάτων αυτών σε ευρωπαϊκά συμφέροντα, με συμφωνίες που δεν θα διασφαλίζουν κανένα όφελος για την ελληνική κοινωνία. Σε κάθε περίπτωση, στη Χρυσή Αυγή ζητούν την άμεση επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, την καταγγελία στον ΟΗΕ του τουρκικού casus belli και την ταυτόχρονη ανακήρυξη της ΑΟΖ. Ζητούν δε η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων να γίνει με στρατηγικούς συμμάχους που θα επιλεγούν με βάση το εθνικό συμφέρον".
Για τη Χρυσή Αυγή η βελτίωση της ελληνικής οικονομίας και η έξοδος από την κρίση συνδέονται άμεσα με την εκμετάλλευση των ελληνικών κοιτασμάτων και επισημαίνουν ότι το οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι τίποτα μπροστά στο ενεργειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη. Σε άρθρο του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης ζητεί από την κυβέρνηση να καταγγείλει όλα τα επαχθή εις βάρος της χώρας μέτρα, να ζητήσει τη διαγραφή του παράνομου χρέους της και να προχωρήσει άμεσα στη σύναψη ενεργειακής και στρατιωτικής συμμαχίας με τις ευρωπαϊκές δυνάμεις, για τις οποίες τα ελληνικά ενεργειακά αποθέματα έχουν ζωτική σημασία, αλλά στη βάση ισότιμων κρατών και όχι με όρους προτεκτοράτου.

Συγκλονιστική επιστολή 8χρονης μαθήτριας αποκαλύπτει την τραγωδία των μνημονίωνΣυγκλονιστική επιστολή 8χρονης μαθήτριας αποκαλύπτει την τραγωδία των μνημονίων
Συναγωνίστρια από την Καρδίτσα μας έστειλε την παραπάνω επιστολή που είχε αναρτηθεί σε Λύκειο της Καρδίτσας
"Με λένε Μαρία ... και πηγαίνω στο 5ο δημοτικό σχολείο ...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε βάζετε σχολικά λεωφορεία για τα παιδιά! Πώς θα πάνε τα παιδιά στο σχολείο τους, αν δεν έχουν λεφτά για τα εισιτήριο, άραγε όταν θα πάω εγώ γυμνάσιο πώς θα πηγαίνω; Στο σχολείο μου υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν να φάνε, σε λίγο καιρό που θα κάνει κρύο άραγε θα μας βάλουν πετρέλαιο; Δεν θέλω να κρυώνω στο σχολείο ούτε οι συμμαθητές μου να πεινάνε, είμαι πολύ μικρή για να κάνω κάτι για όλα αυτά, κάντε εσείς που μπορείτε!"
Το γράμμα της μικρής Μαρίας που αφήνει άφωνο κάθε αναγνώστη! Βρήκα αυτό το κείμενο στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου. Αυτό το ανθελληνικό και προδοτικό κράτος που χρόνια τώρα δρούσε ανενόχλητο εις βάρος του βολεμένου νεοέλληνα, που δεχόταν ο,τιδήποτε του πετούσαν με αναίδεια αρκεί και ο ίδιος βέβαια να βολευόταν από τους βο(υ)λευτές "μας" (πλην ελαχίστων περιπτώσεων). Αυτό λοιπόν το τραγελαφικό, υποτιθέμενο δημοκρατικό καθεστώς της μεταπολίτευσης που έχει οδηγήσει το λαό μας στην εξαθλίωση και στον εξευτελισμό, ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει και να πληρώσει για όλες τις απάνθρωπες αυτές ενέργειες, που το μόνο που έκαναν είναι να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα!
Δούλοι του συστήματος οι βo(υ)λευτές "μας" λοιπόν με μοναδικό σκοπό την υποδούλωση του Ελληνικού λαού. Με κύριο στόχο να αφανίσουν τις αξίες και τα ιδανικά του μεγάλου μας Έθνους. Ας έρθει λοιπόν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος ή ο Τσίπρας να απαντήσουν στα ερωτήματα αυτού του μικρού παιδιού, να του πούνε πως εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή, εμείς σου στερήσαμε την παιδική ανεμελιά, εμείς κάναμε το σχολείο σου να μην έχει θέρμανση, εμείς είμαστε ο λόγος που δεν έχετε τα απαραίτητα, εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι οδήγησαν 3.000 Έλληνες στην αυτοκτονία! Εμείς ευθυνόμαστε για όλα τα δεινά του Έθνους! Κι όμως είμαστε ακόμη ελεύθεροι. Τραγική ειρωνεία...

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΑΘΗΝΑ 4-3-2013.

Η ισοπέδωση των αξιών και των αντοχών του ελληνικού λαού αποτελεί στις μέρες μας το κύριο μέλημα του κατοχικού καθεστώτος των ελληνόφωνων συνεργατών της παγκοσμιοποίησης. Λέγουν με θράσος οι διάφοροι δημοκρατικοί τάχα ταγοί πως έχουμε ευνομούμενη πολιτεία και θεσμοθετημένες ελευθερίες.

Οι ίδιοι όμως δεν είναι καθοδηγητές αλλά καθοδηγούμενοι υπαλληλίσκοι της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας που σέρνουν το έθνος σε κατακερματισμό και το λαό σε φυσική εξόντωση πουλώντας εθνικό πλούτο και αιχμαλωτίζοντας ελληνικές ψυχές. Οι δε θεσμοί που πρέπει να εμποδίζουν βάσει του συντάγματος και του εθνικού συμφέροντος την κατάργηση της πατρίδος και την αλλοτρίωση του λαού, έχουν ποδηγετηθεί από το ψευτορωμέϊκο ή έχουν τεθεί στο περιθώριο με την ακύρωση πάσης μη βολικής για το πολιτικό σύστημα θέσης.

Υποτίθεται πως στα φερώνυμα δημοκρατικά καθεστώτα, στα συστήματα εκείνα που ερωτάται τάχα ο πολίτης και δίδει γνώμες και βουλήσεις για τα θέματα που τον αφορούν, ισχύει η λεγόμενη διάκριση των εξουσιών. Είναι το πρότυπο εκείνο που κατέλειπε μεταξύ σωρείας αντεθνικών και αντιχριστιανικών αλλαγών η γαλλική επανάσταση πως θα πρέπει να διαχωριστεί η εξουσία με σαφή όρια στην εκτελεστική, στην νομοθετική και την δικαστική ούτως ώστε να προλαμβάνονται και να διορθώνονται τυχόν στρεβλώσεις. Απότοκος εκείνης της περιόδου υπήρξε και η τοποθέτηση του Βολτέρου πως πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, ακόμη και από όσους διαφωνούν με κάποια.

Φυσικά η γαλλική σκέψη εκμεταλλεύτηκε την αρχαία ελληνική πολιτική παράδοση και φιλοσοφία. Τουλάχιστον στο σημείο εκείνο της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισοπολιτείας, της εφαρμογής των νόμων, της ελευθερίας του λόγου και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Διότι στο σκέλος που αφορά το θρησκευτικό συναίσθημα τα πράματα οδηγήθηκαν προς την αθεΐα, πρόδρομο της πανθρησκείας που βολεύει σήμερα την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση, ενώ και το εθνοφυλετικό στοιχείο άρχισε να αδυνατίζει εν σχέσει με τις μοντέρνες εκδόσεις ενός καινοφανούς πολυφυλετικού και ηθικά χαλαρού «πατριωτισμού».

Η διάκριση των εξουσιών είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Έχει μονάχα ονομαστική αξία με μηδενικό πρακτικό αντίκρισμα. Την αναφέρουν οι εκφραστές της αστικής δυτικότροπης δημοκρατίας, της άκρατης ξενοκρατίας δηλαδή επί της ουσίας, μονάχα για να επικαλεστούν την επίπλαστη νομιμοποίηση της εθνοβλαβούς πολιτικής τους παρουσίας. Ακριβώς όπως συμβαίνει με την εκλογική διαδικασία κατά την οποία οι γραικύλοι πολιτικάντηδες βάζουν τους Έλληνες να ψηφίσουν τα διορισμένα πρόσωπα που εγκρίνει η Εσπερία, λέγουν πως θα φτιάξουν τη χώρα και κατόπιν γκρεμίζουν τα τείχη της χώρας και την κοινωνία με κεφαλικούς φόρους, πολιτικά δικαιώματα σε ξένους και υποθήκευση εθνικής περιουσίας.

Έχουμε λοιπόν την νομοθετική εξουσία των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του λαού για να φτιάχνει νόμους ηθικούς, δίκαιους και εθνικά επωφελείς. Έχουμε ακόμη την εκτελεστική εξουσία που συμπτύσσει η εκάστοτε κυβερνώσα παράταξη ή συμμαχία για να εφαρμόζει την εθνική στρατηγική της και τους νόμους μα και τις βουλήσεις όπως όλα τούτα αποφασίζονται στο κοινοβούλιο.

Υποτίθεται πως οι αποφάσεις υπακούν στην λογική της εθνικής ισχύος, της ανάπτυξης και της λαϊκής θελήσεως, ότι εκφράζουν απολύτως και αποκλειστικώς το Ελληνικό Έθνος και τον Ελληνισμό. Και ακόμη έχουμε τη δικαστική εξουσία για να εφαρμόζει τους νόμους της ηθικής, του πατριωτισμού και του δικαίου ακόμη κι όταν η πολιτεία, δηλαδή το ψευτορωμέϊκο, τους παραβαίνει και τους παραβιάζει με δωσιλογισμούς και ανήθικους ψευτονόμους παραδόσεως της χώρας σε λαθρεπιβάτες και βαρβάρους του ελληνισμού και της εξουσίας.

Αντί όλων αυτών των προβλεπόμενων για το καλό της Ελλάδος, το κατοχικό καθεστώς έχει συμπτύξει όλες τις εξουσίες κάτω από το ανθελληνικό του σκήπτρο, δανεικό κι αυτό σαν την εξουσία του. Έχει τοποθετήσει από της ιδρύσεώς του ακόμη επιτρόπους, υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους σε κάθε κυβερνητικό πόστο και τους έχει θέσει ως πολιτικούς προϊσταμένους των δήθεν ανεξάρτητων θεσμικών εξουσιών. Έχει βάλει πειθήνια κομματόσκυλα να νομοθετούν, να αποφασίζουν και να πράττουν πάσα αυθαιρεσία, πάσα ανηθικότητα και κάθε λογής κατάρριψη εθνικών αξιών και ιδανικών ερήμην του δήθεν κυρίαρχου λαού.

Έχουν βαλθεί να κάμουν τους λαθρομετανάστες Έλληνες, να φορολογούν με αξίες που αποτελούν παρελθόν, να φτιάχνουν χλιδή και νόμους βολευτικής ασυλίας, να πολεμούν τον εθνικισμό και τον φυλετισμό με φτιαχτές κατηγορίες για να μεταστρέψουν την εθνική μας φυσιογνωμία, να εκχωρούν εθνική κυριαρχία και να συνομιλούν με τα αρπαχτικά που έστειλαν στη γειτονιά μας οι ίδιοι νεοταξίτες τοκογλύφοι που μας φέρανε για επικυρίαρχους.

Απέναντι στην σαπίλα της ψευτοδημοκρατίας τους, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαντάει με την ευθεία αμφισβήτηση της νομιμότητας του καθεστώτος και με την αδιαπραγμάτευτη απόφαση για την ανέγερση ενός Εθνικού Λαϊκού Κράτους. Δεν υπάρχουν για εμάς χαριστικά προνόμια αλλά εξουσίες και δικαιώματα που πηγάζουν από ελεύθερους Έλληνες στο γένος και το αίμα για μια Ελλάδα κυρίαρχη και δυνατή που ανήκει σε όσους δίνουν μόχθο και αίμα για τα παιδιά τους και την πατρίδα.

Δίκαιο είναι αυτό που παράγει ο ελληνικός λαός με γνώμονα το ήθος, την εντιμότητα, την εργασία, την φιλοπατρία. Και εξουσία ελληνική και επομένως αποδεκτή για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές είναι εκείνη που εργάζεται για μια Ελλάδα Ανεξάρτητη, Αυτάρκη και Μεγάλη. Έθνος, Φυλή και Λαός ένα ενιαίο Σώμα Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο: ΟΧΙ στην υποδούλωση - ΟΧΙ στο μνημόνιοΕθνικό Λαϊκό Μέτωπο: ΟΧΙ στην υποδούλωση - ΟΧΙ στο μνημόνιο
Πρώτο θέμα καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ είναι η μεγάλη οικονομική κρίση και τα όσα δεινά έχει επιφέρει κυρίως στις μικρομεσαίες τάξεις, με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες συμπατριωτών μας να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και ορισμένες στην εξαθλίωση! Μια κρίση, κατ’ εμένα τεχνητή αφού εμφανίστηκε όταν έγινε ευρέως γνωστό το θέμα με το φυσικό αέριο, που στόχο έχει να υποδούλωση τα Έθνη, τις μελλοντικές γενεές να εκχωρήσει τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων.
Μια κρίση την οποία τα ΜΜΕ μεγαλοποιούν καθημερινά διογκώνοντας ακόμη περισσότερο το πρόβλημα, με τις ευλογίες φυσικά των πολιτικάντηδών μας αλλά και των ξένων εξουσιαστών. Έτσι, προκαλούν στον λαό αίσθημα διαρκούς ανασφάλειας και τον οδηγούν σε μια μόνιμη κατάσταση ανισορροπίας. Σκοπός τους οι άνθρωποι να αισθάνονται πολύ κουρασμένοι και εξουθενωμένοι, ούτως ώστε να μην μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους, πιο είναι το καλό της πατρίδας τους. Μπερδεύουν τόσο πολύ τον λαό σε σημείο που θα προκαλέσουν απάθεια και αδιαφορία στην μάζα, για να προωθήσουν τα δικά τους σχέδια.