Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

5203560393
Συνάντηση των εκδοτών μειονοτικών εφημερίδων στην Τουρκία, με περιοδεύοντα θίασο της Ε.Ε., έγινε τις προηγούμενες ημέρες. Οι εκδότες έκαναν πολλά παράπονα (σε ώτα μη ακουόντων…), αναφέροντας το μεγάλο πρόβλημα της λογοκρισίας που υφίστανται.
Πιο συγκεκριμένα, ο εκδότης της ελληνικής εφημερίδας «Απογευματινή», Μιχάλης Βασιλειάδης, δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα “Hurriyet Daily News”:

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΗΡΩΪΝΗ

HEROIN
Συνεχίζουν τις… επικερδείς δραστηριότητές τους στην Ελλάδα, οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία. Προχθές το απόγευμα, συνελήφθησαν στη Ν. Ιωνία δύο Αλβανοί ηλικίας 45 και 29 ετών, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης. Οι δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.»

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ: Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

ARVANITHS
Πόλεμος μεταξύ συντρόφων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας! Και πιο συγκεκριμένα, μεταξύ του «παλιού» συντρόφου Μπόμπολα (του ΕΠΟΝίτη που έγινε… βαρόνος) και του «νέου» συντρόφου Κώστα Αρβανίτη, πρώην πλέον δημοσιογράφου της «Πρωινής Ενημέρωσης» της κρατικής ΝΕΤ και νυν διευθυντή του… ράδιο-ΣΥΡΙΖΑ (Ρ/Σ Κόκκινο) και μελλοντικού βουλευτή του συνονθυλεύματος, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας παρακαλώ (όπως λένε οι… κακές γλώσσες).
Ο «παλιός» (που ως γνωστόν είναι… αλλιώς), καταγγέλλει τον «νέο», όχι ως… ωραίο, αλλά ως συστηματικό φοροφυγά, που το όνομά του φιγουράρει σε σχετική λίστα! Μάλιστα, η εφημερίδα του Μπόμπολα δεν έγραφε το όνομα του Αρβανίτη, αλλά τον «φωτογράφιζε», και ο ίδιος είδε μύγες και… μυγιάστηκε, ζητώντας «προστασία» από την ΕΣΗΕΑ (του αριστεριστή Τρίμμη). Ιδού το σχετικό δημοσίευμα του «Έθνους»:
Για τη λίστα Νικολούδη και τους ”ανησυχούντες”.
«Το Έθνος δημοσίευσε στο προχθεσινό φύλλο του αναλυτικές πληροφορίες για ονόματα «υπεράνω πάσης υποψίας» που περιλαμβάνονται στη λεγόμενη «λίστα Νικολούδη». Πρόκειται για πρόσωπα με προβληματικές δηλώσεις Πόθεν Έσχες, τα οποία αφού εντόπισε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες έστειλε τους σχετικούς φακέλους στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για περαιτέρω έρευνα.

Μόνο ένας Πόντιος πατριώτης


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.dimokratianews.gr


Ο γράφων, σε ανύποπτο χρόνο και όταν ο Ταγίπ Ερντογάν ήταν δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, είχε επισκεφθεί τα Ποτάμια Ριζαίου και συνομίλησε με ανθρώπους της περιοχής αυτής, που εξισλαμίστηκε το 16ο-17ο αιώνα, χωρίς έκτοτε και μέχρι σήμερα να έχουν εγκατασταθεί πληθυσμοί από οποιαδήποτε περιοχή της Ανατολής.

Από την περιοχή αυτή κατάγεται ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, με τη βοήθεια του εβραϊκού παράγοντα και των ΗΠΑ, κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην εξουσία, να εξουδετερώσει τους στρατιωτικούς αλλά και τους πανίσχυρους μηχανισμούς των κεμαλιστών και να εδραιωθεί εκεί. Ο Ερντογάν είναι αυτός που πήρε στην πλάτη του την υπόθεση εκδημοκρατισμού -με όρους τουρκο-σουνιτικού Ισλάμ- της Τουρκίας, αλλά και το ζήτημα του πραγματικού εκσυγχρονισμού της τουρκικής οικονομίας, που ήδη έχει εισέλθει στις 20 μεγαλύτερες του πλανήτη, ενώ μετρά 150 δισ. δολάρια εξαγωγές και 32.000.000 τουρίστες.

Αν επιχειρήσει να σκιαγραφήσει κανείς το ψυχολογικό προφίλ του Ερντογάν, θα διακρίνει μια ευθύτητα, μια γενναιότητα και ένα θάρρος που φτάνει μέχρι το σημείο της αυτοκαταστροφής, κοινό χαρακτηριστικό των κατοίκων του Πόντου, χαρακτηριστικό που σμιλεύτηκε επί χιλιετίες σ’ αυτή την περιοχή που ήταν συνεχώς αντιμέτωπη με εξ Ανατολών εισβολείς. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι οι ακρίτες και ο Διγενής έζησαν και μεγαλούργησαν στον Πόντο, ούτε τυχαίο είναι το γεγονός ότι οι Πόντιοι είναι πάντα πρώτοι στους αγώνες και στις θυσίες!

Αυτός ακριβώς ο -μέχρι αυτοκαταστροφής- θαρραλέος χαρακτήρας του Ερντογάν, ίδιον της ποντιακής του καταγωγής, ήταν που τον οδήγησε σε αλλεπάλληλες νικηφόρες συγκρούσεις με υπέρτερες απ' αυτόν δυνάμεις, με τελικό αποτέλεσμα την ισχυροποίηση της Τουρκίας και την απαλλαγή της από τις δυνάμεις του κεμαλικού σκότους και της καταστολής.

Δεν κομίζουμε γλαύκα ες Αθήνας αν υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, λόγω των καταστροφικών επιλογών της πολιτικής, οικονομικής και πνευματικής (sic) ελίτ της πατρίδας μας από το 1974 και εντεύθεν. Μεταξύ των τραγικών που συμβαίνουν θα επισημάνουμε δύο περιπτώσεις, αυτήν της ιδιωτικοποίησης της ΣΕΚΑΠ, δημιούργημα ενός μεγάλου Πόντιου, του Αλέξανδρου Μπαλτατζή, και της ενοικίασης του εμβληματικού από κάθε άποψη ξενοδοχείου «Μakedonia Palace».

Παρότι υπάρχουν σοβαρότατοι εθνικοί λόγοι -ιδιαίτερα για τη ΣΕΚΑΠ- να παραμείνουν οι επιχειρήσεις αυτές σε ελληνικά χέρια, στους διαγωνισμούς φάνηκε καταρχάς να πλειοδοτούν εταιρίες τουρκικών συμφερόντων, μέχρι που εμφανίστηκε ένας Πόντιος, για να δώσει καλύτερη προσφορά και να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων.

Για να εξηγούμεθα, όπως δραστηριοποιούνται ελληνικά επιχειρηματικά συμφέροντα στα Βαλκάνια και στην Τουρκία, δεν έχουμε αντίρρηση να γίνεται και το αντίθετο. Μόνο που οι Τούρκοι επιχειρηματίες δεν δραστηριοποιούνται μόνο με επιχειρηματικά κριτήρια, αφού είναι γνωστή η επεκτατική και ανθελληνική πολιτική της Τουρκίας στη Θράκη αλλά και στο Μακεδονικό!

ΒΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ 26 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣΣκόπια: Βίαια επεισόδια Αλβανών - Σλάβων με 26 τραυματίεςΑναρτήθηκε στο taxalia.blogspot.com


Στους 26 ανέρχονται οι τραυματίες από τα χθεσινά βίαια επεισόδια μεταξύ αλβανών διαδηλωτών και αστυνομίας, στο κέντρο των Σκοπίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της ΠΓΔΜ, τραυματίστηκαν 13 αστυνομικοί και άλλοι τόσοι διαδηλωτές, εκ των οποίων τέσσερις σοβαρά. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή οκτώ ατόμων για συμμετοχή στα επεισόδια.

Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν ένα αστικό λεωφορείο, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε οκτώ ιδιωτικά οχήματα, σε τέσσερα οχήματα της αστυνομίας και σε δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Kazan - kazan!Γράφει ο Αρίσταρχος 

Έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υφαλοκρηπίδα και με τους Τούρκους στο Ανατολικό Αιγαίο. Και συγκεκριμένα από Ρόδο σε Καστελόριζο. Ακόμη από την εποχή του Αντρέα Παπανδρέου με το περίφημο mea culpa και την εν συνεχεία αξίωση των γειτόνων με τo casus belli. Και για όλα φταίει το πετρέλαιο που κρύβεται κάτω από τα νησιά μας αλλά και η αδυναμία μας να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας όπως απορρέουν από το διεθνές δίκαιο.

Πείτε επιτέλους και ένα όχι!


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.enikos.gr


Η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα συνοδεύεται για άλλη μια φορά από τις συνήθεις πιέσεις και απειλές. Πιέσεις για επιτάχυνση της εφαρμογής του νέου μνημονίου και ιδίως για σύλληψη της φοροδιαφυγής, για άμεσες αποφάσεις στα ανοικτά μέτωπα των αποκρατικοποιήσεων και για απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Απειλές για νέες πρόσθετες περικοπές συντάξεων και μισθών, αν όλα αυτά δεν συμβούν εδώ και τώρα. Και βέβαια μην έχετε καμμιά αμφιβολία ότι, αν η διαπραγμάτευσή τους με την ελληνική κυβέρνηση δεν εξελιχθεί όπως επιθυμούν, οι τροϊκανοί θα επαναλάβουν στη συνέχεια και έναν ακόμη προσφιλή τους εκβιασμό. Αυτόν που ζήσαμε ήδη δυο - τρεις φορές την τελευταία τριετία και που αφορά την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Το παιγνίδι είναι πλέον εξαιρετικά προβλέψιμο, παίζεται με «σημαδεμένα» χαρτιά και κυρίως διεξάγεται ερήμην της ελληνικής κοινωνίας, που βιώνει σήμερα με τον πιο σκληρό και τραγικό τρόπο τη βαθειά οικονομική ύφεση και την εκρηκτική ανεργία.

Η ΧΩΡΑ έχει οπισθοδρομήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε εν έτει 2013 συνάνθρωποί μας να αυτοκτονούν καθημερινά για οικονομικούς λόγους και άλλοι -οι νεαροί σπουδαστές της Λάρισας- να χάνουν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, ενώ προσπαθούσαν να ζεσταθούν από αυτοσχέδιο μαγκάλι, αδυνατώντας προφανώς να πληρώσουν ακόμη και για λίγα λίτρα πετρέλαιο. Και βέβαια οι σκηνές με πρωταγωνιστές συμπολίτες μας της διπλανής πόρτας, που μετά από δεκαετίες σκληρής δουλειάς τα έχασαν όλα μέσα σε λίγους μήνες και τώρα αναζητούν τροφή στους κάδους των σκουπιδιών, είναι πραγματική «γροθιά» στο στομάχι. Η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη μιας σφοδρής ανθρωπιστικής κρίσης, που χειρότερή της δεν έζησε καμμιά ευρωπαϊκή χώρα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να εφαρμόζει δίκην ευαγγελίου μια πολιτική που ακόμη και οι δανειστές μας παραδέχθηκαν ότι ήταν λανθασμένη... Μια πολιτική που μας κατέστησε πρωταθλητές Ευρώπης στην ύφεση και στην ανεργία...

Ο ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ συζητήσεων και διαπραγματεύσεων που ξεκινά με την τρόικα δίνει τώρα στην κυβέρνηση την ευκαιρία να αρθρώσει επιτέλους κάποιες πρώτες εύλογες αντιρρήσεις. Να πει τα πρώτα της σημαντικά όχι. Και παράλληλα της δίνει την ευκαιρία να επιδιώξει να ενημερώσει αναλυτικά και σε βάθος τους άλλους λαούς της Ευρώπης για το δράμα των Ελλήνων. Δεν το γνωρίζουν. Και πάντως σίγουρα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως την έκτασή του. Αν καταλάβουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα, είναι απολύτως βέβαιο ότι στη συνέχεια θα συναινέσουν και στη χαλάρωση της άγριας λιτότητας, που καταδυναστεύει τον λαό μας και τον οδηγεί βαθμιαία στην πλήρη και οριστική εξαθλίωση. Αν καταλάβουν πού έχει οδηγηθεί η ελληνική κοινωνία από τις επιλογές του Βερολίνου και της τρόικας, θα υποδεχθούν ευμενώς ή έστω ευμενέστερα και τα πρώτα όχι της κυβέρνησής μας απέναντι στην αδιέξοδη και καταστροφική για την οικονομία μας πολιτική, που για άλλη μια φορά προσπαθούν να μας επιβάλλουν οι δανειστές.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, για παράδειγμα, να μην έχει ήδη πει ένα βροντερό όχι η ελληνική κυβέρνηση στην παράλογη απαίτηση των τροϊκανών να παραμείνει στο 23% ο ΦΠΑ της εστίασης στη χώρα μας ή να μειωθεί μόνο κατά 3-4 μονάδες, όταν όλες οι ανταγωνιστικές τουριστικές «βιομηχανίες» επιβαρύνουν φορολογικά τον λογαριασμό του επισκέπτη τους κάτω από το μισό; Οταν η Τουρκία είναι στο 8%, η Ισπανία στο 10%, η Γαλλία κινείται ανάλογα με την περιοχή από 5,5% έως 7%; Για ποια ανάπτυξη μας μιλούν οι δανειστές, όταν στην πιο σημαντική δραστηριότητα της χώρας μας, στον τουρισμό, μας υπονομεύουν τόσο προκλητικά; Και όταν ήδη μέχρι σήμερα στον κλάδο της εστίασης έχουν κλείσει 4.500 καταστήματα και έχουν χάσει τη δουλειά τους 35.000 εργαζόμενοι;

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, όμως, σημαντικό όχι θα έπρεπε ήδη να έχει πει η κυβέρνησή μας. Αφορά τις ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και για τα λεγόμενα «κόκκινα» δάνεια. Περισσότεροι από 1.200.000 συμπολίτες μας αδυνατούν σήμερα να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Και η τρόικα επιμένει πεισματικά σε μια ρύθμιση που αφορά μόνο το 10% αυτών των οφειλετών. Μια ρύθμιση, δηλαδή, που αφήνει ξεκρέμαστους πάνω από 1.000.000 Ελληνες. Είναι τόσο δύσκολο άραγε να καταλάβουν οι δανειστές ότι εξωθώντας στο περιθώριο της οικονομικής ζωής της χώρας όλους αυτούς τους συμπολίτες μας δημιουργούν τις προϋποθέσεις μιας κοινωνικής έκρηξης, ενώ παράλληλα υπονομεύουν ακόμη περισσότερο, ακόμη χειρότερα την εθνική μας οικονομία; Και αν αυτοί δεν το καταλαβαίνουν ή δεν τους συμφέρει να το καταλάβουν, η ελληνική κυβέρνηση γιατί δεν υψώνει επιτέλους τη φωνή της; Γιατί δεν λέει ένα - δυο βροντερά όχι; Γιατί δεν ανοίγει τον δρόμο για τα επόμενα, τα μεγάλα όχι που, όπως όλα δείχνουν, μπορεί σύντομα να απαιτηθούν; Κάλλιο αργά, παρά ποτέ...

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ" ΤΗΣ Ε. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αναρτήθηκε στο taxalia.blogspot.com


Ερώτηση του ευρωβουλευτή ΝΔ, κ. Γ. Κουμουτσάκου

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την εσωτερική ενημέρωση, εν είδει ταξιδιωτικής οδηγίας, της Κομισιόν προς τους υπαλλήλους της που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Αθήνα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γ.Κουμουτσάκος, μέλος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ε. Κοινοβουλίου, κατέθεσε σχετική ερώτηση προς την Ε. Επιτροπή.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου, η Επιτροπή φέρεται να ενημέρωσε τους υπαλλήλους της σχετικά με ζητήματα ασφάλειας κατά την άφιξη και παραμονή τους στην Αθήνα. 
Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρεται σε πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί σχετικά με βίαιες ταραχές στην Αθήνα τον Μάρτιο, κάνοντας λόγο ακόμη και για αριθμό νεκρών , το ύψος των οποίων όμως δεν αναφέρεται. 
Μάλιστα, επισημαίνεται ότι οι εν λόγω πληροφορίες έχουν γνωστοποιηθεί και στις υπηρεσίες του ΔΝΤ. Στη συνέχεια, παρατίθεται σειρά αναλυτικών οδηγιών για το πώς οι υπάλληλοι της Ε. Επιτροπής μπορούν να αποφύγουν ή και να αντιμετωπίσουν περιστατικά αναρχίας και συγκρούσεων.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και υπογραμμίζοντας ότι η ενημέρωση- οδηγία αυτή κοινοποιήθηκε λίγους μόνο μήνες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, ερωτάται η Ε. Επιτροπή:

1. Εάν επιβεβαιώνει την ύπαρξη της ταξιδιωτικής αυτής οδηγίας. Εάν ναι, ζητάμε να ενημερωθούμε σχετικά με τη βάση και την πηγή αυτών των πληροφοριών.

2. Εάν έχουν εκδοθεί στο παρελθόν ανάλογες οδηγίες και για άλλα κράτη μέλη, ποια και με τι περιεχόμενο.

Προβοκάτσια ή ανοησία η ταξιδιωτική οδηγία;Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.antinews.grΕδώ και δύο ημέρες ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου με την Κομισιόν και την ταξιδιωτική οδηγία που φαίνεται να εξέδωσαν για την Ελλάδα. Μιλάμε για ένα έγγραφο που ακόμη δεν έχει βρεθεί αλλά που έχει προκαλέσει «διπλωματικό» επεισόδιο μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών.

Από τη μια οι πληροφορίες είναι πλήρεις και κανείς δεν τις διαψεύδει επί της ουσίας, κι από την άλλη η Κομισιόν τηρεί σιγήν ιχθύος προφανώς γιατί έχει «λερωμένη της φωλιά της».

Το έγγραφο που στην ουσία είναι μια ταξιδιωτική οδηγία, προειδοποιεί ότι η Ελλάδα είναι μια ανασφαλής χώρα κι ότι το Μάρτιο θα έχουμε πολύνεκρες διαδηλώσεις.

Κάποιοι υπάλληλοι δηλαδή στις Βρυξέλλες, προφανώς με εντολή ανωτέρων τους, έφτιαξαν μια έκθεση με την οποία προειδοποιούν ότι στην Ελλάδα θα πέφτουν σφαίρες και καλό είναι να μην την επισκεφτεί όποιος το είχε σχεδιάσει. Το έγγραφο, συμβουλεύει τα στελέχη της Κομισιόν να αποφεύγουν τις διαδηλώσεις, να μην τραβούν την προσοχή, να μην στέκονται δίπλα σε παράθυρα, καθώς και να μην κρατάνε πάνω τους ορατά στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι είναι στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή άλλα έγγραφα της υπηρεσίας και να μην κάνουν κρατήσεις σε ξενοδοχεία με το όνομα τους, ενώ τους προτρέπει να αποφεύγουν να συζητάνε για το επάγγελμα τους σε δημόσιους χώρους και να επινοήσουν να μια «ταυτότητα» με έναν συνηθισμένο τρόπο ζωής για τους ανθρώπους που έρχονται καθημερινά σε επαφή όπως τους οδηγούς ταξί.

Μιλάμε δηλαδή για οδηγίες λες και είναι στην παρανομία, τους καταδιώκουν και πρέπει να βρουν τρόπους να προφυλαχτούν. Και κάπως έτσι αρχίζει το θρίλερ με το αν το έγγραφο υπάρχει κι αν έχει σταλεί ηλεκτρονικά. Ο επικεφαλής της Κομισιόν στην Αθήνα Πάνος Καρβούνης, επιβεβαίωσε επί της ουσίας την ύπαρξη του επίμαχου εγγράφου τονίζοντας ότι το Γραφείο Ασφαλείας της Κομισιόν και η ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε συνεργασία προκειμένου να ακολουθούνται αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια των στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκειμένου να ακολουθούν «αυτονόητα μέτρα ασφάλειας».

Τον κ. Καρβούνη πάντως διέψευσε η Υπηρεσία εκπροσώπων Τύπου της Κομισιόν, η οποία χαρακτήρισε το email «σκουπίδια και ανοησίες γραμμένες σε άσχημα αγγλικά» με πολλούς αξιωματούχους να δηλώνουν ότι δεν έλαβαν ποτέ τέτοιο ηλεκτρονικό μήνυμα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ THESTIVAL.GR ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣΑναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.thestival.grΞεκίνησαν τα «παρατράγουδα» στην πόλη της Βεροίας 4 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Άρη. Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η άμεση δράση της αστυνομικής διεύθυνσης Ημαθίας αφορούσε επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από μιάμισι ώρα στο Μακροχώρι (3 χλμ. από τη Βέροια). Στο σημείο σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ οργανωμένων οπαδών του Άρη και μικρής ομάδας οπαδών του ΠΑΟΚ. Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας. Στο Μακροχώρι μετέβη μία διμοιρία των ΜΑΤ για να απομακρύνει τους οπαδούς και να δώσει τέλος στη σύρραξη.

Αυτή την ώρα στο κέντρο της Βέροιας υπάρχουν διάφορες ομάδες οπαδών του Άρη οι οποίες είτε κινούνται στους δρόμους είτε κάθονται στα καφέ της πόλης περιμένοντας την έναρξη του αγώνα. Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας έχουν σημειωθεί τουλάχιστον έξι περαστικά συμπλοκής οπαδών του Άρη με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ή σύλληψη οπαδού. Η αστυνομία προσπαθεί να αποτρέψει τις συναντήσεις οπαδών των δύο ομάδων. Ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία κοντά στους συνδέσμους φίλων των δύο ομάδων.


Δείτε ΦΩΤΟ από τις συμπλοκές μεταξύ Αρειανών και ΠΑΟΚτσήδων στη Βέροια

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Άρη και του Π.Α.Ο.Κ. σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο Μακροχώρι.

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


814
Ο πανικός του συστήματος για τις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές.
Το ότι καίγεται η μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας (ομοίως και οι αριστεροί συνεταίροι της στο μεταπολιτευτικό κατεστημένο – ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) για το ποσοστό που θα πάρει η Χρυσή Αυγή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές κι αν θα αναδειχθεί απ’ αυτές αξιωματική αντιπολίτευση, είναι γνωστό και στις… γάτες ακόμα. Αλλά, βουλευτικές εκλογές δε φαίνονται στον ορίζοντα, γιατί ΚΑΝΕΝΑ κόμμα -πλην Χρυσής Αυγής- δεν τις θέλει, το καθένα για τους δικούς του λόγους. Οπότε, έχουμε μπροστά μας τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές. Οι ευρωεκλογές είναι στάνταρ. Ως γνωστόν, θα γίνουν την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου 2014, σε ολόκληρη την Ευρώπη κι αυτό δεν αλλάζει ούτε με… σφαίρες. Με τις δημοτικές/περιφερειακές, όμως, τι γίνεται;
Δεν… εννοήσαμε καλώς!
Λίγο πριν από τις προηγούμενες, που έγιναν τον Νοέμβριο του 2010, ο τότε αρμόδιος υπουργός είχε ανακοινώσει ότι η θητεία αυτών που θα εκλεγούν θα είναι τριάμισι χρόνια, οι επόμενες δημοτικές/περιφερειακές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2014 και από κει και πέρα θα γίνονται κάθε 5 χρόνια, μαζί με τις ευρωεκλογές, για λόγους εξοικονόμησης πόρων. Από τότε… ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Έπεσε σιγή ασυρμάτου! Με αποτέλεσμα, να κυκλοφορούν διάφορες φήμες, που λένε πως δεν… εννοήσαμε καλώς αυτό που είπε ο τότε αρμόδιος υπουργός, πως η τρέχουσα θητεία –κι όχι η επόμενη- των εκλεγμένων του 2010 είναι 5ετούς διάρκειας, άρα οι επόμενες δημοτικές/περιφερειακές εκλογές θα γίνουν τον Νοέμβριο του 2015! Όσον αφορά τους λόγους οικονομίας που επικαλέστηκε, για να συμπίπτουν οι δημοτικές/περιφερειακές με τις ευρωεκλογές, ισχύουν μεν, αλλά κατόπιν… ωρίμου σκέψεως οι αρμόδιοι άλλαξαν γνώμη, λαμβάνοντας υπόψη τους το δεδομένο ότι με τρεις κάλπες μαζί θα μπερδευτεί ο κόσμος, θα πέφτουν ψηφοδέλτια άλλα αντί άλλων στις 3 κάλπες κι έτσι θα προκύψουν πολλά άκυρα και θα εκφυλιστεί η όλη διαδικασία.
Χρυσαυγίτες δήμαρχοι/περιφερειάρχες.
Είναι προφανές, ότι οι παλινωδίες αυτές δεν οφείλονται στο φόβο ότι θα… μπερδευτεί ο κόσμος από τις 3 κάλπες, αλλά στη σιγουριά των νυν δημάρχων-περιφερειαρχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, πως αν γίνουν σύντομα εκλογές υπ’ αυτές τις συνθήκες, θα καταποντιστούν και οι 9 στους 10 δεν πρόκειται να επανεκλεγούν. Και στη σιγουριά των τριών καμπαλέρος της συγκυβέρνησης (και των αριστερών συνεταίρων τους στη… μάσα), ότι η Χρυσή Αυγή θα εκλέξει πολλούς δημάρχους και περιφερειάρχες, ακόμα κι αν τότε δε θα είναι ακόμα δεύτερο κόμμα. Και ιδού πως:
1ον) Οι δημοτικές/περιφερειακές εκλογές είναι «ελεύθερες», δε μπορεί να έχουν σοβαρά εκβιαστικά διλήμματα (του τύπου «ή εμείς ή το χάος της χρεωκοπίας» κ.α.), άρα πολύς κόσμος θα θελήσει να τιμωρήσει τη συγκυβέρνηση και θα το κάνει αβίαστα.
2ον) Σε πολλές περιπτώσεις θα μπαίνουν στο 2ο γύρο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής. Κι ότι κι αν πει ο Αντωνάκης, οι ψηφοφόροι της ΝΔ, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, θα ψηφίζουν τον χρυσαυγίτη υποψήφιο.
3ον) Δε συμφέρει το σύστημα να αναγκαστεί –υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής- η ΝΔ να υποστηρίζει στο 2ο γύρο υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και το ανάποδο, γιατί έτσι θα φανεί η ωμή πραγματικότητα: πως «μια παρέα είναι όλοι τους»!
Σατανικό σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής.
Μπροστά, λοιπόν, σ’ αυτόν τον πραγματικό εφιάλτη για το σύστημα και τους ξένους προστάτες του, να βρεθεί αύριο η χώρα με δεκάδες –ή και εκατοντάδες- χρυσαυγίτες δημάρχους/περιφερειάρχες, τα… μεγάλα μυαλά του καθεστώτος έκατσαν κάτω μέχρι που έβγαλαν οι κώλοι τους… καρούλες και εκπόνησαν ένα σατανικό σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής στους δήμους και στις περιφέρειες, το οποίο και θα σας παρουσιάσω ευθύς αμέσως. Πως το ’μαθα; Μου το’ πε ένα… πουλάκι.
Τουρλού-τουρλού οι υποψήφιοι!
Θα υπάρχουν από δύο διαφορετικά ψηφοδέλτια για κάθε περίπτωση, δύο για τον Δήμο και δύο για την Περιφέρεια. Στα μεν πρώτα, θα υπάρχουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι/περιφερειάρχες, οι οποίοι βεβαίως θα είναι εκ των προτέρων γνωστό τι καπνό φουμάρουν και ποιο κόμμα εκπροσωπούν. Στα δεύτερα «κοινά» ψηφοδέλτια, που θα είναι «σεντόνια» στο μέγεθος, θα υπάρχουν όλοι –τουρλού- τουρλού- ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι δημοτικοί/περιφερειακοί σύμβουλοι, ανεξαρτήτως ποιον υποψήφιο δήμαρχο/περιφερειάρχη υποστηρίζουν και από ποιο κόμμα υποστηρίζονται.
Έχουν γνώση οι φύλακες…

Δολοφόνοι.H BAYER διαθέτει στην αγορά φάρμακα μολυσμένα με τον ιό του AIDS γνωρίζοντας το βέβαια. ΒΙΝΤΕΟ
Εσύ παίρνεις το φάρμακο για άλλη οχι τόσο σοβαρή αρρώστια και πεθαίνεις από aids. 
Τρελό και όμως αληθινό. 
Μας μολύνουν επίτηδες.(σχέδιο αποπληθυσμού)

ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΚΝΕ – ΤΟΣΟ “ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ” ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ!

kke-katixitiko
Σας το χουμε ξαναπεί. Αυτό το site φτιάχτηκε για να λέει αλήθειες και να μην εξυπηρετεί καμία παραταξιακή μορφή οργανωμένης πελατείας. Δεν θα μας δώσουν αυτοί ούτε να φάμε, ούτε να πληρώσουμε το ενοίκιο και ούτε να διορίσουμε τα παιδιά μας στο δημόσιο. Πρακτικές που δεν μας ήταν ποτέ οικείες και αρεστές.
Τις τελευταίες μέρες μας έχουν πρήξει οι καθεστωτικές ναυαρχίδες των ΜΜΕ των νταβατζήδων που έφτασαν -όπως διαβάσαμε- να κατηγορούνται ακόμα και για λογοκλοπή ότι η μισητή Χρυσή Αυγή μάζεψε παιδιά, τους κάνει κατηχητικό και τα εντρυφεί στην φασιστική κουλτούρα. Όλη η αλήθεια όμως έχει κοντά ποδάρια, όπως ξέρετε.
Φίλοι από το blog http://ygro-pyr.blogspot.gr/ μας έστειλαν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Για ρίξτε μια ματιά.

ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ – Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΝ… ΦΕΣΩΣΕ!

SAMARAS-FESI
Σε βατερλώ κατέληξε η πολυδιαφημισμένη επίσκεψή του κατοχικού πρωθυπουργού Αντωνάκη στην Τουρκιά, κι ας δήλωσε πως «σήμερα είναι μια καλή ημέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»!
Στις καθιερωμένες κοινές δηλώσεις που έκαναν μετά τη συνάντηση οι δύο πρωθυπουργοί, ο Ερντογάν Πασάς, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις, απαίτησε μοίρασμα του Αιγαίου και του ενεργειακού του πλούτου: «Σε ότι αφορά την ΑΟΖ, συζητήσαμε ότι μπορούμε να εργαστούμε από κοινού και μοιραστήκαμε την άποψη ότι τα βήματα αυτά στην ανατολική Μεσόγειο πρέπει να γίνουν στη βάση της αρχής της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας».

ΟΙ ΔΟΛ-ΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

DOL
Ποιο είναι το μέγα θέμα που απασχολεί τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Μνημονίου; Μήπως είναι η δυστυχία του ελληνικού λαού, για την οποία ευθύνονται οι προστάτες τους, του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου κι αυτά τα ίδια τα παπαγαλάκια που τους στηρίζουν μανιωδώς; Όχι, βέβαια. Αυτά είναι… ψιλά γράμματα γι’ αυτούς τους μασκαράδες. Το πρόβλημά τους είναι η ανάσχεση της Χρυσής Αυγής, που τους «κόβει την ανάσα», όπως ομολογούν. Κι από κει κι έπειτα, ο καθένας απ’ αυτούς τους αναλυτές (εκ του προχείρου…), δίνει το δικό του γιατροσόφι για την πολυπόθητη ανάσχεση. Τι κι αν όλα εφαρμόζονται και αποτυγχάνουν; Αυτοί, εκεί, στις… επάλξεις του συστήματος, συνεχίζουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Θα σας παραθέσουμε παρακάτω ένα άρθρο με τον προκλητικό τίτλο «Δαίμονες», από έντυπο του ΔΟΛ-ιου συγκροτήματος για να διαπιστώσετε ιδίοις όμασι τον πανικό και την απελπισία τους:
«Ορισμένοι προτείνουν από καιρό ειδικά μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής – ακόμη και να μην υπολογίζονται στο μέτρημα οι ψήφοι των βουλευτών της ζήτησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Ακολουθούν και άλλοι που βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος. Νομίζουν ότι πρόκειται απλώς για μια νεοναζιστική παρέα.
Η επιπολαιότητα στην αντιμετώπιση μιας Ακροδεξιάς που δεν κινείται πλέον στο περιθώριο του κοινοβουλευτικού συστήματος, αλλά έχει αλώσει ένα τμήμα του «με τη θέληση του κυρίαρχου λαού», μπορεί να αποβεί αέρας στα πανιά της.
Στη συνταρακτική αποκάλυψη των «ΝΕΩΝ» για τα «κατηχητικά του μίσους», οι πολιτικές δυνάμεις αντέδρασαν με τον συνήθη τυφλοσούρτη: κατήγγειλαν, προειδοποίησαν, ανέλυσαν, διακήρυξαν κατά της Χρυσής Αυγής και των μεθόδων της. Η ψυχολόγος Μαριέττα Πεπελάση όμως πήγε στον πυρήνα του προβλήματος: «Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται τα κενά που υπάρχουν στον τόπο».
Από αυτή την άποψη το πρόβλημα δεν βρίσκεται στους ακροδεξιούς μασκαράδες που κάνουν τους καθηγητές, τους εκπαιδευτές, τους φιλάνθρωπους ή τους καλούς Σαμαρείτες. Αυτούς που πέρυσι τέτοιο καιρό δεν ήξερε κανείς, ούτε απασχολούσαν κανέναν με τις λίγες χιλιάδες ψήφους που έπαιρναν επί δεκαετίες στις εκλογές.
Το πρόβλημα βρίσκεται στην ελληνική κοινωνία: τετρακόσιες πενήντα χιλιάδες χέρια έριξαν στην κάλπη το «μαύρο ψηφοδέλτιο», κατ’ επανάληψη, το περασμένο καλοκαίρι. Αν πάρουμε τοις μετρητοίς τους δημοσκόπους, στις επόμενες μπορεί να είναι περισσότεροι. Και αν αναλογιστούμε πώς ψήφισαν οι Ιταλοί, μπορεί να μας κοπεί η ανάσα για το πού μπορεί να φτάσει η εκτροπή στην Ελλάδα.
Αυτό δεν συμβαίνει υπό την επήρεια της γοητείας του Μιχαλολιάκου, τις αγοραίες εκφράσεις του Παναγιώταρου και τους κουτσαβακισμούς του Κασιδιάρη. Δεν είναι η Χρυσή Αυγή που παράγει τον τύπο ψηφοφόρου που θέλει να τους τσακίσει όλους. Είναι αυτός ο τύπος ψηφοφόρου που παράγει τη Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν οι μαυροντυμένοι που κάνουν στα σχολεία ακροδεξιά κατήχηση. Αλλά υπάρχουν και οι γονείς που προσφέρουν τα παιδιά τους.
Τα κοινοβουλευτικά κόμματα πρέπει να κατανοήσουν ότι είναι λάθος να μεταφέρουν τη συγκεκριμένη οργάνωση στο κέντρο της πολιτικής σκηνής, με εύκολες δηλώσεις. Οι «εγέρθητοι» και τα καμώματά τους υπόκειται στον ποινικό νόμο, όχι στην πολιτική κριτική και δεν αντιμετωπίζονται με ιδέες όπως να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα τους.

ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ…

SYRIZA
Όλος ο κόσμος ο… καλός του παλιού ΠΑΣΟΚ –του κόμματος που κατ’ εξοχήν ευθύνεται για τη δυστυχία μας- έχει πλέον μετακομίσει στο… ΠΑΣΟΚ Νο2, στον ΣΥΡΙΖΑ. Η τελευταία μεταγραφή φαίνεται πως είναι το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (και επί σειράν ετών υπουργός Οικονομικών, όταν δανειζόμαστε μέχρι σκασμού…), Γεράσιμος Αρσένης.

ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ (JEFFREY) ΚΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ (ΣΟΡΟΣ) ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

SOROS-JEFFREY.jpg
Δεν συναγελάζεται μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ ο πασίγνωστος διεθνής κερδοσκόπος (και «σοφός της Σιών»…) Τζορτζ Σόρος. Προ ημερών, μετείχε σε ανοιχτή συζήτηση που οργάνωσε το ξακουστό πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης, με τον εξολοθρευτή της Ελλάδος και του λαού της, Jeffrey τον… τρομερό.
Θέμα της συζήτησης ήταν «Το μέλλον της Ευρώπης». Τι σχέση έχει ο εθνικός μας εξολοθρευτής με τον διεθνή κερδοσκόπο; Από αυτά που προκάλεσε ο ένας κερδίζει ο άλλος!
(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, από το πανεπιστήμιο Κολούμπια πέρασε και ο… leader of SYRIZA κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Αμέρικα. Τυχαίο; Δε νομίζω!


ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΧΕΙ;


tsipras-kammenos-234
Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ (ο οποίος τελευταία τον προβάλλει μανιωδώς…) έδωσε ο… αποκλεισμένος από τα ΜΜΕ (όπως υποστηρίζει όταν βρίσκεται εκτός των τηλεοπτικών στούντιο) σύντροφος-αρχηγός Πάνος και μεταξύ των άλλων υπενθύμισε την έκκληση που έχει κάνει προς τις λοιπές… δημοκρατικές δυνάμεις της άκρας αριστεράς για σύμπτυξη… Λαϊκού Μετώπου:
«Έχω καλέσει Τσίπρα και ΚΚΕ να μιλήσουμε για να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο μέτωπο για να αντιμετωπίσουμε την ξένη κατοχή με όλες τις διαφωνίες μας, για να δημιουργηθεί αντίσταση του ελληνικού λαού. Η ξένη κατοχή παραβιάζει το σύνταγμα».

Ηλίας Κασιδιάρης: «Ψευδείς και κακοστημένες από τον Σύριζα οι εις βάρος μου κατηγορίες»


Ηλίας Κασιδιάρης: «Ψευδείς και κακοστημένες από τον Σύριζα οι εις βάρος μου κατηγορίες» - ΒΙΝΤΕΟ
Η εκδίκαση της υπόθεσής μου αναβλήθηκε και αυτή τη Δευτέρα και θα πραγματοποιηθεί τελικώς την Πέμπτη 7/3 στις 9.00 στον 4ο όροφο του Εφετείου Αθηνών. Με απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη θα καθίσω στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αναμένοντας να κριθώ δίκαια και με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι την πολιτική μου δράση.
Δυστυχώς έτυχε να έχω πέσει πολύ πρόσφατα θύμα καταχρήσεως εξουσίας – και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω - μετά το γνωστό επεισόδιο στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Τότε που ένας δημοσιογράφος υπαγόρευσε τηλεφωνικώς σε μία εισαγγελέα την κατηγορία που θα μου προσάψει, προσφωνώντας την μάλιστα και με το άκρως υποτιμητικό για τον θεσμό της Δικαιοσύνης: «Έλα Ελένη…»! Τελικώς κατηγορήθηκα για… «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης» (ευτυχώς όχι για «απόπειρα ανθρωποκτονίας»). Η εξήγηση για αυτή την πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά απόφαση ήταν απλή: η δίωξη κινήθηκε αυτεπάγγελτα, δε χρειάστηκε μήνυση και έτσι ήταν πολύ πιθανότερη η σύλληψη και η μετέπειτα διαπόμπευσή μου. Τελικώς το σχέδιο απέτυχε. Φυσικά και αυτή η ιστορία έχει λάβει τη δικαστική οδό και ο εν λόγω δημοσιογράφος έχει μηνυθεί για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας.
Ας περάσουμε στα σημερινά. Τελικώς η υπόθεση ανεβλήθη και πάλι, παρά την πρόθεσή μου να δικαστώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και να φύγει από πάνω μου η σκιά της υποδικίας. Ήδη από τις 12 Ιουλίου του ’12 είχα αιτηθεί να αρθεί η ασυλία μου από την ολομέλεια της βουλής. Το θέρος όμως η βουλή αργεί (όχι ότι το υπόλοιπο έτος δουλεύει) και έτσι η υπόθεση έφτασε τώρα στο ακροατήριο. Επιμένω πως η όλη ιστορία είναι κακοστημένη και αυτό θα το αποδείξω ενώπιον της Δικαιοσύνης. Προς το παρόν θα αναφερθώ σε κάποια εξαιρετικά σημαντικά στοιχεία, τα οποία έχουν θαφτεί απολύτως από τα ΜΜΕ της διαφθοράς, που πολεμούν με κάθε μέσο την Χρυσή Αυγή.
1ον) Στην εν λόγω γελοία υπόθεση με εμπλέκει μία μόνο μαρτυρική κατάθεση γεμάτη αντιφάσεις, κενά και καταφανή ψεύδη. Όλως τυχαίως, το πρόσωπο που έδωσε αυτή την κατάθεση (2 ολόκληρες εβδομάδες μετά το επίδικο συμβάν) είναι υψηλόβαθμο στέλεχος του Σύριζα και συγκεκριμένα μέλος της εκλογικής του επιτροπής. Σημειώστε ότι κατηγορείται για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.
2ον) Η περιβόητη «ληστεία» στην οποία δήθεν συνέδραμα κάποιους αγνώστους (παραχωρώντας τους το αυτοκίνητό μου και χωρίς να είμαι παρών!) αφορά ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Με απλά λόγια, έδωσα το αυτοκίνητό μου σε κάποιους αγνώστους για να πάρουν την ταυτότητα από κάποιον που εγώ δεν γνωρίζω (ούτε εκείνος με αναγνωρίζει) χωρίς κανένα λόγο και κίνητρο.

Μαύροι οι οιωνοί για τις μικρομεσαίες επιχειρήσειςΜαύροι οι οιωνοί για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Έκθεση κόλαφο έστειλε η ΕΣΕΕ προς τα αρμόδια υπουργεία της τρικομματικής συγκυβέρνησης σχετικά με το μέλλον που επιφυλάσσει για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις η εφαρμογή του μνημονίου και γενικότερα των επιταγών των παγκόσμιων επικυρίαρχων της παγκοσμιοποίησης. Σύμφωνα, λοιπόν, με την έκθεση ο τζίρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα είναι πεσμένος το 2013 κατά 15% σε σχέση με το 2012, ενώ η μείωση σε σχέση με το 2009 φτάνει μέχρι και το 37%. Παράλληλα με αυτή την μεγάλη και ομολογουμένως δυσβάσταχτη μείωση στον κύκλο εργασιών τους οι ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων έχουν να αντιμετωπίσουν και την φορολαίλαπα που συνεχώς επεκτείνει η μνημονιακή συγκυβέρνηση.  
Τα στοιχεία όταν επικεντρώνονται στο λιανικό εμπόριο δείχνουν ακόμα πιο γλαφυρά και μαύρα την κατάσταση που έχει επικρατήσει στον χώρο του εμπορίου. Ο τζίρος στο λιανικό εμπόριο έχει πέσει κατά 54,6% σε σχέση με το 2009, ενώ η κερδοφορία για τον κλάδο του εμπορίου παρουσιάζει μείωση 85,6% σε σχέση με το 2009.
Αυτά τα στοιχεία είναι ουσιαστικά ο προάγγελος του θανάτου της μεσαίας τάξης και της ραγδαίας «κινεζοποίησης» - προλεταριοποίηση του Λαού μας. Όλα αυτά ως συνέπεια της φοροαρπακτικής πολιτικής του μνημονίου, της «αντιρατσιστικής» φρενίτιδας που έχει επικρατήσει σε συγκυβέρνηση και «αντιπολίτευση». 

Κόμπλεξ δημιούργησε στους καθεστωτικούς δημοσιογράφους η “Διάπλαση των Παίδων”Κόμπλεξ δημιούργησε στους καθεστωτικούς δημοσιογράφους η “Διάπλαση των Παίδων”
Σε νέο κύμα λιβελογραφημάτων προβαίνει σήμερα η δευτεράντζα της καθεστωτικής δημοσιογραφίας που ελέγχεται από τους μεγαλοεργολάβους και συμβούλους του Αντώνη Σαμαρά. Η αφορμή αυτή τη φορά ήρθε από τις δηλώσεις του Συναγωνιστή, Ηλία Παναγιώταρου, για δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών από την Χρυσή Αυγή. Πολλοί φελλοί του πολιτικού κατεστημένου παρέλασαν είτε από τα κανάλια, είτε από τις σελίδες των καθεστωτικών φυλλάδων για να παραθέσουν την «άποψη» τους, απουσίαζε φυσικά η άποψη της Χρυσής Αυγής για το θέμα, ως είθισται στην «δημοκρατική» δημοσιογραφία.
Η υποκρισία τους προφανής και τα πολιτικά τους κίνητρα εμφανή, όμως αξίζει να κάνουμε έναν σχετικό σχολιασμό που θα καταδείξει για άλλη μία φορά το πόσο καθεστωτικά ανδρείκελα είναι όλοι αυτοί και το πόσο μακριά τοποθετούνται από την υποτιθέμενη αποστολή τους, που είναι η διάδοση των ειδήσεων. Καταρχάς να παραθέσουμε δύο φωτογραφίες από εκδηλώσεις του ΚΚΕ για μικρά παιδιά, με τις οποίες ουδέποτε ασχολήθηκε η καθεστωτική δημοσιογραφία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...