Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Χρήστος Παππάς: “Είστε εξαρτημένοι από τη δόση σας” - ΒΙΝΤΕΟΣτην Ολομέλεια της 5 Μαρτίου η κυβέρνηση δεν επανέφερε την τροπολογία για το Γένος στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως είχε δεσμευθεί. Έφερε όμως τροπολογίες με τις οποίες ποινικοποιείται το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, ενώ ενισχύεται ο νόμος περί "φυλετικού μίσους".
Από την τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής επί της αρχής του νομοσχεδίου για τις εξαρτησιογόνες ουσίες: "Δεν είναι εξαρτημένοι οι ναρκομανείς μόνον. Εξαρτημένοι με τη δόση σας είστε και εσείς. Και για να την εξασφαλίσετε, κάνετε διακίνηση ιδεών τρόμου. Σοκ και δέος , δηλαδή. Και δεν είναι μόνο οι 300 θάνατοι των ναρκομανών ετησίως. Από την δική σας μνημονιακή πολιτική είναι 3500 θάνατοι από αυτοκτονίες και άλλοι θάνατοι που δεν καταγράφονται και οφείλονται στην πολιτική σας στην υγεία, και στα φάρμακα, όπως είναι και οι θάνατοι των ατυχών φοιτητών και οι τρεις Έλληνες που αυτοκτόνησαν σήμερα στην Λάρισα. Το ζήτημα των ναρκωτικών επιλύεται, όταν η νεολαία έχει πρότυπα και αρχές, όταν έχει αξίες και ιδανικά. Αυτές τις αξίες και αυτά τα ιδανικά που θα εμφυσήσει η Χρυσή Αυγή στους νέους. Λέμε στους γονείς, σε όσους μας ακούν, φέρτε τα παιδιά σας στη Χρυσή Αυγή αν θέλετε να τα σώσετε από το κράτος που τα θέλει μαστουρωμένα".
Η τοποθέτηση του Συναγωνιστή Παππά στην Ολομέλεια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrhstos-pappas-eiste-ejarthmenoi-apo-th-dosh-sas#.UTiAhDfoino#ixzz2Mr22uDI4

Τα απόνερα του φιάσκου της Πόλης: Ζητούν έμμεσα ακύρωση των ελληνικών ερευνών σε ΑΟΖ


Με μια κίνηση που έχει ως καθαρό στόχο να ακυρώσει τις προσπάθεες της Ελλάδας να εξορύξει τους υδρογονάνθρακες που κρύβει στο ύπέδαφός της ή να αποδεχθεί την συνεκμετάλλευσή τους ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ, δήλωσε ότι "Η Άγκυρα είπε στην Αθήνα πως δεν έχει πρόθεση να διενεργήσει έρευνες στη θάλασσα μεταξύ των δύο χωρών. Δεν έχουμε την πρόθεση να χρησιμοποιήσουμε τα ενεργειακά θέματα ως αφορμή για τη δημιουργία έντασης αλλά ως αφορμή για ανάπτυξη και ενίσχυση των σχέσεών μας.
Θα δούμε εάν και άλλες χώρες θα ακολουθήσουν αυτή την αρχή», είπε ο ΤΓιλντίζ όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ελληνική ρηματική διακοίνωση που επιδόθηκε στα Ηνωμένα Έθνη στις 22 Φεβρουαρίου.
Δηλαδή με απλά λόγια "Αν τολμήσετε να κάνετε έρευνες και να ακακηρύξετε ΑΟΖ θα έχει ένταση με ότι αυτό συνεπάγεται". Πρακτικά τα ίδια λέει και το ελληνικό ΥΠΕΞ του Δ.Αβραμόπολου σε πλήρη ταύτιση πλέον των θέσεων του με το τουρκικό ΥΠΕΞ και του Α.Νταβούτογλου.

«Η πραγματοποίηση ερευνών σε αμφισβητούμενες περιοχές θα δημιουργούσε ανησυχία όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και σε άλλες χώρες», είπε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας σχετικά με την απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης να κάνει έρευνες για υδρογονάνθρακες.

«Λέμε ότι υπάρχουν δύο τρόποι: Ισχυροποιείς τη νομική βάση, αποσύρεσαι από αμφισβητούμενες περιοχές, ή αν εντοπίσεις κάτι εκεί αυτό θα έπρεπε να ανήκει σε ολόκληρη την Κύπρο. Πρόκειται για φυσικούς πόρους. "Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου" (σσ. αναφέρεται στα Κατεχόμενα) είπε όταν ξεκινήσαμε κοινές έρευνες πως οτιδήποτε εντοπιστεί θα μοιραστεί σε λογικά μερίδια. Γιατί τα ενεργειακά θέματα να αποτελέσουν ζήτημα που θα δημιουργήσει ένταση όταν οι σχέσεις μας με την Ελλάδα σε όλους τους υπόλοιπους τομείς πηγαίνουν καλά;», αναρωτήθηκε ο Τ.Γιλντίζ και το ερώτημα είναι σε ποιους τομείς πηγαίνουν καλά; Εκτός και αν εννοεί την μαζική οικονομική διείσδυση των Τούρκων "επιχειρηματιών" στην Ελλάδα

Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας αποκάλυψε ότι η ελληνική κυβέρνηση ρώτησε την τουρκική πλευρά αν σκοπεύει να κάνει έρευνες στο Αιγαίο. «Απαντήσαμε, "μέχρι τώρα δεν σκοπεύουμε να κάνουμε". Μήπως δεν ξέρουμε ότι οι έρευνες δημιουργούν αμφισβητήσεις; Και βέβαια το ξέρουμε», είπε ο Γιλντίζ.

Με την μικρή διαφορά ότι η Άγκυρα ΔΕΝ θεωρεί Αιγαίο, αυτό που θεωρεί η Ελλάδα, δηλαδή την θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου. Αυτό το διευκρίνησαν οι Έλληνες κυβερνητικοί; Γιατί για το Αιγαίο υπάρχει το πρωτόκολλο Γιλμάζ-Παπούλια μετά την κρίση του 1987. Αλλά τις περιοχές ανατολικά της Ρόδου η Τουρκία δεν τις θεωρεί "Αιγαίο", όπως επιμένει να τις θεωρεί η ελληνική.
Επί του προκειμένου: Η Άγκυρα θέλει να ακυρώσει την δυνατότητα η Ελλάδα να προχωρήσει σε έρευνες εντός των περιοχών ελληνικών δικαιωμάτων της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ. Αυτό την ενδιαφέρει περισσότερο και από την συνεκμετάλλευση. Η Τουρκία δεν έχει να χάσει τίποτα με το να μην κάνει έρευνες στο Αιγαίο. Η Ελλάδα έχει να χάσει πολλά. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η Άγκυρα θέλει συνεκμετάλλευση. Για την επιτύχει χρησιμοποιεί την απειλή της έντασης.
Πρόβλεψη: Μετά το "ξύλο" που έπεσε στην Κωνσταντινούπολη απόρροια και του πρωτοφανούς "στησίματος" από τον ΥΠΕΞ Δ.Αβραμόπουλο (καλό είναι να του απονεμηθεί κι ένα τουρκικό διαβατήριο τιμής ένεκεν, αφού είναι και τόσο φίλος με τους Ρ.ΤΕρντογάν και Α.Νταβούτογλου), τα "φτερά" του Α.Σαμαρά είναι "κομμένα" και θα κάνει καιρό να συνέλθει. Θα δούμε πότε θα βγει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα το τουρκικό ερευνητικό. Εκτός και αν πιστέψει κανείς ότι το πήραν για τον Μαύρη Θάλασσα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κασιδιάρης προς καναλάρχες και πολιτικάντηδες: “Τρίβω στα μούτρα σας την αθωωτική απόφαση” - BINTEOΚασιδιάρης προς καναλάρχες και πολιτικάντηδες: “Τρίβω στα μούτρα σας την αθωωτική απόφαση” - BINTEO


Αθωωτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, που κάποιοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν σε επίθεση εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή. Να τονίσουμε πως η σκευωρία εναντίον του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής αφορούσε τις κατηγορίες για συνέργεια στην υπόθεση ληστείας και ξυλοδαρμού ενός μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη το 2007.

Κείμενο στρατιωτικών προς πολίτες: "Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα"!


“Άνοιγμα” στην κοινωνία και στους πολίτες έχουν αποφασίσει να κάνουν οι στρατιωτικοί που συμμετέχουν στον ΣΥΣΜΕΔ. Η προσπάθεια να επισημανθεί ότι οι στρατιωτικοί είναι και εργαζόμενοι ,είναι εμφανής σε κείμενο του Συνδέσμου ,ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται -αν και νόμιμος- υπό διωγμό από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Στο κείμενο γίνεται λόγος για “κατάλυση του Συντάγματος” και για εθνική ταπείνωση της χώρας.

Το κείμενο:“Αγαπητέ Έλληνα και Αγαπητή Ελληνίδα.

Τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας κλίνουν ευλαβικά το γόνυ στις Πολεμικές Σημαίες και τους Ηρωικούς Νεκρούς πολεμικής και ειρηνικής περιόδου.

Θεωρούμε ότι οι Κυβερνήσεις των Μνημονίων οδηγούν τη Χώρα στη διάλυση και την Εθνική καταστροφή. Πιστοί στις εντολές της τρόικας φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν τους Έλληνες, και προετοιμάζουν το δρόμο για την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδας στις ληστρικές ορέξεις του κάθε ξένου και ντόπιου κοτζαμπάση.

Η Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια στοχοποιούνται και τα στελέχη των ΕΔ & ΣΑ περιφρονούνται οδηγούμενα μεθοδευμένα στην πλήρη οικονομική και ηθική εξαθλίωση.

Το Σύνταγμα καθημερινά καταλύεται και η Δημοκρατία συστηματικά περιφρονείται με την ψήφιση, καθ’ υπαγόρευση της τρόικας και των εδώ εκπροσώπων της, πληθώρας αντισυνταγματικών νόμων από τη βουλή.
Το πολιτικό σύστημα και οι βολεμένοι εκπρόσωποί του ζητούν συνεχώς από τους Έλληνες περισσότερες θυσίες ενώ οι ίδιοι ζουν πολυτελώς χωρίς να εννοούν να μειώσουν κανένα από τα προνόμιά τους.

Για την ανατροπή όλων αυτών

Διαμαρτυρόμαστε έντονα και σε καλούμε να ενώσεις τη φωνή σου με τη φωνή των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ως εδώ η Εθνική ταπείνωση και η διάλυση της Χώρας.

Λέμε ΟΧΙ στην οικονομική εξαθλίωση και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη δίκαιη και χωρίς διακρίσεις, έναντι των υπολοίπων Ελλήνων, αντιμετώπιση των στελεχών των ΕΔ & ΣΑ.

Ζητάμε να εφαρμόζεται το Σύνταγμα και να επανέλθει η Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε.

Οι θυσίες να ξεκινήσουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ από πάνω προς τα κάτω και οι πολιτικοί να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα.

Εμείς Υποσχόμαστε:

«Την Πατρίδα ουκ ελλάσσω παραδώσω»


Όλοι πλην Χρυσής Αυγής προσκύνησαν τον “Εθνάρχη”Όλοι πλην Χρυσής Αυγής προσκύνησαν τον “Εθνάρχη”
Ήταν όλοι εκεί! Μετά τον Μητσοτάκη, ήρθε η σειρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή του πρεσβυτέρου, για να ενώσει το πολιτικό σύστημα. Όλες οι… συνιστώσες του πολιτικού κατεστημένου έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στο Μέγαρο Μουσικής, με προσκεκλημένη σύσσωμη την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, πλην φυσικά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Τόσο οι υπεύθυνοι των κομμάτων της συγκυβέρνησης, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης όσο και ο Τσίπρας συναγωνίστηκαν μεταξύ τους για το ποιος θα πει την καλύτερη κουβέντα για τον Καραμανλή. Θα μπορούσαμε να αλιεύσουμε αρκετά «μαργαριτάρια» από το ασύστολο γλείψιμο υπέρ του Καραμανλή. Θα περιοριστούμε, όμως, στον «πολύ» Τσίπρα, ο οποίος για μία ακόμη φορά απέδειξε πόσο αδίστακτος και κενός αξιών είναι, προκειμένου να γευθεί, ως γνήσιο λιγούρι, την εξουσία. Αποδεικνύοντας τον ξεκάθαρα τον συστημικό του ρόλο και αγκαλιάζοντας ξεδιάντροπα την ψευδολογία χαρακτήρισε τον Καραμανλή ως «ξεχωριστή προσωπικότητα», ότι «κατάφερε μία σπάνια πολιτική υπέρβαση» και ως «μεγάλο πολιτικό ηγέτη». Το να πηγαίναμε να τιμήσουμε τον Καραμανλή θα ήταν σαν να νομιμοποιούσαμε ηθικά, ιδεολογικά και πολιτικά όλες εκείνες τις πράξεις για τις οποίες τον κατηγορούμε, ως Έλληνες Εθνικιστές. Για τις εθνικά απαράδεκτες συνθήκες Ζυρίχης-Λονδίνου, οι οποίες έθαψαν το ζήτημα της Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα, βάζοντας μάλιστα τους Τούρκους ως ισότιμους συνομιλητές και εγγυήτρια δύναμη (Γι’ αυτές τις συμφωνίες, άλλωστε, είχε θρασύτατα δηλώσει ότι ήταν «οι ευτυχέστερες μέρες της ζωής του»). Για την αλλοπρόσαλλη αντιλαϊκή  πολιτική του, η οποία οδήγησε το μετωπικό σχήμα του ΚΚΕ (την ΕΔΑ) στην αξιωματική αντιπολίτευση το 1958 με 25% (!), 9 χρόνια μετά την στρατιωτική ήττα των κομμουνιστών. Για το πολεοδομικό έκτρωμα της σύγχρονης Αθήνας. Για την απίστευτη ανεργία που δημιούργησε επί εποχής ΕΡΕ, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να φεύγουν στο εξωτερικό για εύρεση εργασίας. Για τη δειλία, που επέδειξε να εγκαταλείψει το κόμμα του το 1963 και να το σκάσει, εν όψει της επερχόμενης εκλογικής συντριβής, με το ψευδώνυμο Τριανταφυλλίδης. Για τη φράση «Η Κύπρος είναι μακριά» το 1974 και την ανάλογη πολιτική, την οποία ακολούθησε.
Για τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ και την παράδοση της πολιτικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής στους μαρξιστές. Για την αρχομανία του, προκειμένου να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για την καταστροφική έλευση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Αυτά, και άλλα πολλά, έκανε ο Καραμανλής. Θα αποτελούσε, λοιπόν, ύβρη απέναντι στις πεποιθήσεις μας να δώσουμε το παρόν σε μία τέτοια εκδήλωση, ακόμη και αν μας καλούσαν. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανόν αυτοί ακριβώς οι λόγοι να ώθησαν τους συστημικούς επικεφαλής των κομμάτων να… συνωστιστούν για να διαγωνιστούν στο ποιος θα υμνήσει περισσότερο τον Καραμανλή. Ας μην μας παραξενεύει αυτό, όμως, γιατί έχει μία πολύ λογική εξήγηση. Ο Καραμανλής είναι κάτι παραπάνω από ένα πολιτικό πρόσωπο, συγκεκριμένης κομματικής προέλευσης και απόχρωσης. Αποτελεί ένα κοινό σύμβολο αφοσίωσης και απόδοσης τιμών στο καθεστώς της Μεταπολίτευσης από το 1974 και σήμερα. Σ ‘αυτό το διεφθαρμένο σύστημα της μνημονιακής εξουσίας και των διαφόρων λιγουριών της εξουσίας που παριστάνουν, εκ του ασφαλούς , τους αντιμνημονιακούς, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές.

Οι Αλβανοτσάμηδες της Τουρκίας


Οι  απόγονοι των Αλβανοτσάμηδων που με την ανταλλαγή των πληθυσμών προσέφυγαν στην Τουρκία κατά τα έτη 1923-1924, έχουν ιδρύσει έναν σύλλογο στη Σμύρνη ‘για τον Πολιτισμό και την Ένωση των Αλβανών μεταναστών, ο οποίος θεωρείται παράρτημα του συλλόγου «Çameria» της Αλβανίας.
Στη συγκέντρωση των Αλβανοτσάμηδων της Σμύρνης, στην Τουρκία, μετέβη και ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων της Αλβανίας –PDIU,  Σπετίμ Ίντριζι καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου των Cham και αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και Επιστημών της Αλβανίας, Αρντιάν Τάνα.

Κατά τη διάρκεια της χαιρετιστήριας ομιλίας του ο πρόεδρος του PDIU, Σπετίμ Ίντριζι, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι Αλβανοί τσάμηδες συναντιούνται μετά από 90 χρόνια και έχουν διατηρήσει την αλβανική γλώσσα, τα έθιμα και τον αλβανικό πολιτισμό.
 
Τόνισε, ακόμη,  ότι  αυτή η συνάντηση καθώς και η δημιουργία ενός παραρτήματος της Ένωσης των τσάμηδων σε μία πόλη όπως είναι η Σμύρνη της Τουρκίας, όπου υπάρχουν Αλβανοί που εκτοπίσθηκαν από τα σπίτια τους, αποτελεί ένα βήμα προς την ενοποίηση των Αλβανών τσάμηδων, ώστε να διατηρηθούν οι αξίες και οι παραδόσεις της ταυτότητας  τους σε εθνικό επίπεδο.
 
--

Με αγορά ελληνικού νησιού δώρο και τα πετρέλαια;Μεθάνιο που φανερώνει κοιτάσματα υδρογονανθράκων εντόπισαν στα νερά του Ιονίου
Φυσαλίδες μεθανίου που διαρρέουν από ρωγμές στον πυθμένα της θάλασσας στο Κατάκολο Ηλείας. Υποδηλώνουν την ύπαρξη υδρογονανθράκων βαθύτερα στο φλοιό, όπως διαπίστωσαν επιστήμονες από το Εργαστήριο Θαλάσσιας Γεωλογίας και Φυσικής Ωκεανογραφίας του Τμήματος Γεωλογίας του πανεπιστημίου Πατρών. Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα μελετώνται τόσο εμπεριστατωμένα οι διαφυγές μεθανίου από ρωγμές και τρύπες στον θαλάσσιο πυθμένα . Η μελέτη του αερίου, που έγινε με την πόντιση υποθαλάσσιου σταθμού αλλά και με παγίδευση μεγάλων φυσαλίδων σε ειδικούς κλωβούς, υπέδειξε την ύπαρξη υδρογονανθράκων, βαθιά κάτω από τον πυθμένα. Ο όγκος του μεθανίου που απελευθερώνεται στην ευρύτερη υποθαλάσσια περιοχή, είναι από τους μεγαλύτερους που έχουν καταγραφεί στην Ευρώπη.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Σαμαράς έβγαλε στο σφυρί ελληνικά νησιά του Ιονίου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από Άραβες επενδυτές. Συγκεκριμένα το νησί Οξιά έχει περάσει στα χέρια του Εμίρη του Κατάρ το οποίο θα αξιοποιηθεί τουριστικά(!) , όπως και άλλα πέντε ενώ σκοπεύει να αγοράσει ένα νησί για κάθε του παιδί, 24 στο σύνολο!
Την πώληση της Οξιάς επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος της Ιθάκης, καθώς υπάγεται διοικητικά στον συγκεκριμένο δήμο. Η νησίδα της Οξιάς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Εμίρη του Κατάρ, αλλά τα σχέδια είχαν ναυαγήσει.
Χάρτης ντοκουμέντο για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στον Πατραϊκό κόλπο.

Καταιγίδα παραιτήσεων στις Ενοπλες Δυνάμεις


Εντείνεται μέρα με τη μέρα η ένταση στις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας, ως συνέπεια των μεγάλων μειώσεων που έχουν υποστεί τα τελευταία περίπου τρία χρόνια και αγγίζουν, αν όχι ξεπερνούν, το 50%. Ενα ακόμη κομμάτι στο παζλ του πονοκεφάλου που αντιμετωπίζουν η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας προστίθεται πλέον με τις παραιτήσεις πάνω από 100 ταξιαρχών και συνταγματαρχών, οι οποίοι σπεύδουν να φύγουν πριν από την έναρξη των ετήσιων τακτικών κρίσεων, που θα ξεκινήσουν από την άλλη εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, η εκτίμηση είναι ότι ο συνολικός αριθμός ταξιαρχών και συνταγματαρχών που θα υποβάλουν «φιλικές αναφορές αποστρατείας» ώστε η υπηρεσία να τους αποστρατεύσει κατά τις κρίσεις θα κυμανθεί περίπου στα 150-200 στελέχη, που μεταφράζεται σε ποσοστό 25% επί των θέσεων των ανώτατων αξιωματικών.

Σύμφωνα με όσα λένε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους τα στελέχη που έχουν υποβάλει ήδη την παραίτησή τους, οι λόγοι που τους οδηγούν στην έξοδο από το στράτευμα είναι κυρίως η μείωση του εφάπαξ από το 2014, καθώς και το γεγονός ότι με το νέο μισθολόγιο, που θα ισχύσει από το 2014, τα στελέχη θα πληρώνονται στον διοικητικό βαθμό που φέρουν και πιθανότατα καταργείται το επίδομα εξομάλυνσης.

Είναι αλήθεια, πάντως, ότι από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας καταβάλλεται προσπάθεια το νέο ειδικό μισθολόγιο που σχεδιάζεται να εφαρμοστεί από το 2014 για τους στρατιωτικούς, να προσεγγίζει τις τρέχουσες αποδοχές, φυσικά με τον φέροντα διοικητικό βαθμό και προφανώς με ένα επιπλέον επίδομα, ώστε να καλυφτεί κατά το μεγαλύτερο μέρος η διαφορά. Η τελική μορφή του νέου ειδικού μισθολογίου αναμένεται να ληφθεί μετά τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα έχει κατά μεγάλο βαθμό ξεκαθαρίσει και η οικονομική κατάσταση για το υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή κατά πόσον επιτυγχάνονται οι στόχοι του έτους. Σε περίπτωση που χρειαστούν νέα δημοσιονομικά μέτρα στο τέλος του έτους, τότε φυσικά θα έχουμε νέο ειδικό μισθολόγιο από το νέο έτος, με περαιτέρω μειώσεις των μισθών.

Η κατάσταση παραμένει εκρηκτική, διότι πέρυσι η στρατιωτική ηγεσία δεν μπόρεσε να ανακόψει το κύμα μειώσεων σε βασικούς μισθούς και επιδόματα και να εμποδίσει την κατάργηση των οδοιπορικών μηνός και επιδόματος παραμεθορίου. Αυτό το γεγονός δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας στα στελέχη, κατά πόσον η υπάρχουσα στρατιωτική ηγεσία είναι σε θέση να διαχειριστεί επαρκώς και για το συμφέρον των στελεχών το νέο ειδικό μισθολόγιο, που σχεδιάζεται για το 2014.

Εν τω μεταξύ, στους δρόμους βγαίνουν το Σάββατο (πλατεία Κλαυθμώνος, στις 16.00) οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι, εκτός από τις τρομακτικές μειώσεις που έχουν υποστεί στις συντάξεις τους, δεν μπορούν πλέον να ανεχτούν τον εμπαιγμό που υφίστανται από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς. Επίσης στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου, με τα εν ενεργεία στελέχη, τα οποία φέρεται ότι είναι αποφασισμένα να κατέβουν στη συγκέντρωση με τις στολές τους, κάτι που επί της ουσίας έχει απαγορέψει με διαταγή του ο κ. Κωσταράκος.

Δημοκρατία

Πλύση εγκεφάλου με εντολή του υπουργείου Παιδείας στους μαθητές!Πλύση εγκεφάλου με εντολή του υπουργείου Παιδείας στους μαθητές!
Συνεχίζεται η αριστερή προπαγάνδα στα σχολεία…
Μετά από «εντολή» που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας προς όλες τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ανά τη χώρα, προκηρύσσει διαγωνισμό, ο οποίος θα έχει θέμα «οι πρόσφυγες του 2013, η σιωπή είναι ανοχή;». Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλες οι «ευαισθητοποιημένες» ομάδες υπέρ των παράνομων αλλοδαπών, ενώνονται και πάλι για να σπείρουν μερικά ακόμα ψέματα στα μυαλά των αθώων παιδιών. Φυσικά, χωρίς καμία συγκατάθεση από τους γονείς! Πρόκειται για μια εξίσωση των λαθρομεταναστών με τους πρόσφυγες που τους παρουσιάζει ως «θύματα» της ρατσιστικής βίας! Με αφορμή ένα βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά «Η μαύρη γάτα», ουσιαστικά «εμπλουτίζουν» τις γνώσεις μικρών παιδιών με την προπαγάνδα τους… Το τέλος του κειμένου παρουσιάζεται ως προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους μαθητές να συμπονέσουν τα θύματα και να αντιμετωπίσουν συλλογικά τα ρατσιστικά φαινόμενα και τη βία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Πολλές φορές ο φόβος, η άγνοια, το γεγονός ότι πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση μας κάνει να σιωπούμε. Να συμπονάμε εκείνους που πέφτουν θύματα ρατσιστικής βίας, να διαφωνούμε με εκείνους που την ασκούν όμως να μην υψώνουμε την φωνή μας ή να μην αντιστεκόμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους περιστατικά και καταστάσεις».
Αλήθεια, το υπουργείο Παιδείας γιατί δεν διοργανώνει ημερίδα και διαγωνισμό για τους Έλληνες που καθημερινά πέφτουν θύματα της απάνθρωπης βίας που ασκείται από τους λαθροεισβολείς στη χώρα μας; Γιατί δεν επιτρέπεται να τους μιλήσει κανείς για τους βιασμούς και τις ληστείες που διαπράττουν οι λαθρομετανάστες; Αντίθετα, το υπουργείο επιβάλλει στους μαθητές να εφεύρουν οι μαθητές σώνει και καλά περιστατικά ρατσιστικής βίας στα οποία ήταν και οι ίδιοι παρόντες! Η αριστερή προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο… Το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζουν τους Έλληνες ως κακούς και τους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες ως θύματα… Το χειρότερο είναι ότι όλη αυτή η προπαγάνδα προορίζεται για μαθητές δημοτικού! Και πάλι η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται απολύτως! Στα σύγχρονα Ελληνικά (;) σχολεία το μόνο που δεν γίνεται είναι… μάθημα και το κράτος βάζει τα δυνατά του για να δηλητηριάζει όσο καλύτερα μπορεί τις παιδικές ψυχές. Έτσι, η Χρυσή Αυγή μετά τα μαθήματα Ελληνικής μυθολογίας στους μικρούς φίλους του Κινήματος θα ξεκινήσει και μαθήματα Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία, με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Έλληνες. Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στην συνεχή διαστρέβλωση της Αλήθειας και στα ρυπαρώδη ψεύδη που το μόνο που κάνουν είναι να μεγαλώνουν ανθέλληνες.
Μαριλένα Κατσινοπούλου

Δείτε τι πήγε να περάσει η ανάλγητη κυβέρνηση...


Απίστευτη τροποποίηση πήγαν να περάσουν στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, μέσα από σχετική διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, για την διευκόλυνση των επενδύσεων στην Ελλάδα…
Η έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αποκαλύπτει ότι, στις αρχικές προθέσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης ήταν η μείωσηστα 600 ευρώ, από τα 1.000, του ακατάσχετου ορίου μισθών και συντάξεων για χρέη προς το Δημόσιο.

Δείτε τι αναφέρει ρητά στην σελίδα 16 η έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους
: «μειώνεται σε 600 ευρώ από 1.000 ευρώ που ισχύει, το ύψος του ανώτατου ορίου ακατάσχετου ποσού μισθών και συντάξεων για χρέη προς το Δημόσιο».

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/03/blog-post_6.html

Ο Τζέφρυ Παπανδρέου στην προστατευτική αγκαλιά του ΣόροςΟ Τζέφρυ Παπανδρέου στην προστατευτική αγκαλιά του Σόρος
Αφού επιδόθηκε με χαρακτηριστικό ζήλο στη λεηλασία της ελληνικής οικονομικής ζωής, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έχει πλέον αναλάβει ένα εξίσου κρίσιμο έργο: εκείνο της διεθνούς προωθήσεως της αναγκαιότητας δημιουργίας μιας παγκόσμιας κυβερνήσεως.
Στα πλαίσια αυτά, ο Παπανδρέου υπήρξε κεντρικός ομιλητής σε συζήτηση-φόρουμ, που οργανώθηκε από το πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Από το συγκεκριμένο φόρουμ, δε θα μπορούσε βεβαίως να απουσιάζει ο διεθνής, στυγνός κερδοσκόπος Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος από μακρού χρόνου έχει πάρει τον Τζέφρυ υπό την προστασία του. Θέμα του φόρουμ ήταν το μέλλον της Ευρώπης. Και ποιος ο αρμοδιότερος να μιλήσει επ' αυτού, από το εξαιρετικό εκείνο δίδυμο το οποίο σχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε την κρίση στην ευρωζώνη, τις δραματικές συνέπειες της οποίας βιώνει κατά τρόπο βάναυσο και απάνθρωπο ο Ελληνικός Λαός.
Μιας και ο Γιώργος Παπανδρέου εκτέλεσε το σχέδιο της καταστροφής της ελληνικής οικονομίας και εξαθλίωσης του Λαού μας με αριστοτεχνικό τρόπο, το αδίστακτο και αιμοβόρο όρνεο των αγορών τον ανταμείβει με συμμετοχή στα φόρουμ όπου συνωστίζεται η σύγχρονη πολιτική και οικονομική ελίτ, προτείνοντας με θρασύτητα λύσεις στα προβλήματα που εκείνη δημιούργησε. Όταν κατά το πρόσφατο παρελθόν, η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε το οργανωμένο σχέδιο της καταστροφής της Ελλάδος, με σχεδιαστή τον σιωνιστή Σόρος και εκτελεστή τον Γιώργο Παπανδρέου, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της ντόπιας καθεστωτικής δημοσιογραφίας μας αποκαλούσαν συνωμοσιολόγους. Εν τούτοις, αποδεικνύεται σήμερα πως όλα λειτούργησαν συμφώνως προς το σχέδιο το οποίο ξεκινώντας από την Ελλάδα, απέβλεπε στην οικονομική εξαθλίωση των ευρωπαϊκών λαών.

Kissinger: Αν δεν μπορείτε να ακούσετε τα τύμπανα του πολέμου πρέπει να είστε κουφοί!


Μια αξιοσημείωτη ομολογία του πρώην Γενικού Γραμματέα του κράτους, της εποχής Νίξον, Henry Kissinger, αποκαλύπτει το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ιδίως στη Μέση Ανατολή.
Μιλώντας από το πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν, ο ηλικιωμένος πολιτικός, ο οποίος θα είναι 89 χρονών τον Μάιο, είναι πολύ μπροστά με τις αναλύσεις του για την τρέχουσα κατάσταση των παγκόσμιων γεγονότων Γεωπολιτικής και οικονομικών…


 
“Οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπούν την Κίνα και την Ρωσία, και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο θα είναι το Ιράν, το οποίο είναι, φυσικά, ο κύριος στόχος του Ισραήλ. Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει τη στρατιωτική της δύναμη και στη Ρωσία να ανακτήσει τις δυνάμεις της από το Sovietization, να τους δώσουμε μια ψευδή αίσθηση από νταηλίκι. Είμαστε σαν τον ακροβολιστή ο οποίος προκαλεί το υποχείριο να πάρει το όπλο του και όταν αυτό προσπαθήσει να πάρει το όπλο του το πυροβολεί αμέσως. Αυτό, θα δημιουργήσει ένα κοινό και γρήγορο αφανισμό τους.

Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι τόσο σκληρός που μόνο μία υπερδύναμη μπορεί να κερδίσει, και αυτή θα είμαστε εμείς. Για το λόγο αυτό η ΕΕ βιάζεται να σχηματίσει ένα ολοκληρωμένο υπέρ-κράτος, γιατί ξέρουν τι έρχεται, και για να επιβιώσει, η Ευρώπη, θα πρέπει να είναι ένα συνολικά συνεκτικό κράτος. Η βιασύνη τους μου λέει ότι ξέρουν πολύ καλά ότι η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών.
Ω, πόσο έχω ονειρευτεί αυτή την ευχάριστη στιγμή. “

“Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώπους.”

Ο κ. Κίσινγκερ, στη συνέχεια, πρόσθεσε:
“Αν είστε ένα συνηθισμένο άτομο, τότε μπορείτε να προετοιμαστείτε για πόλεμο μετακινούμενος προς την ύπαιθρο και κτίζοντας μια φάρμα, αλλά πρέπει να πάρετε μαζί σας όπλα, αφού οι ορδές των πεινασμένων θα περιφέρονται. Επίσης, αν και η ελίτ θα έχει ασφαλή σημεία φύλαξης και ειδικά καταφύγια, πρέπει κατά τη διάρκεια του πολέμου, να είναι εξίσου προσεκτικοί με τους απλούς πολίτες, διότι τα καταφύγιά τους μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο”.

Μετά από λίγα λεπτά διακοπή ώστε ο ο κ. Κίσινγκερ να συγκεντρώσει τις σκέψεις του, συνέχισε:

«Είπαμε στον στρατό ότι θα έπρεπε να καταλάβουμε πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τη δουλειά τους. Όλοι γνωρίζουμε τι πιστεύω για τον στρατό, αλλά πρέπει να πω ότι αυτή την φορά υπάκουσαν τις διαταγές με το παραπάνω. Είναι ακριβώς αυτό το τελευταίο στάδιο, δηλαδή το Ιράν, το οποίο θα αλλάξει την ισορροπία.
Πόσο καιρό μπορεί η Κίνα και η Ρωσία να κάθεται και να βλέπει την Αμερική να καθαρίζει; Η μεγάλη ρωσική αρκούδα και το κινέζικο δρεπάνι θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, και αυτό θα γίνει όταν το Ισραήλ θα πρέπει να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις και οπλισμό για να σκοτώσει όσους περισσότερους Άραβες μπορεί.
Ας ελπίσουμε ότι αν όλα πάνε καλά, η μισή Μέση Ανατολή θα είναι Ισραηλινή. Οι νέοι μας έχουν εκπαιδευτεί καλά, την τελευταία δεκαετία περίπου, στα παιχνίδια κονσόλας πολεμικών τεχνών.ήταν ενδιαφέρον να δούμε το νέο Call of Duty Modern Warfare 3, το οποίο αντανακλά ακριβώς αυτό που πρόκειται να έρθει στο εγγύς μέλλον με τον έξυπνο προγραμματισμό του.
Οι νέοι μας στις ΗΠΑ και τη Δύση, είναι προετοιμασμένοι, διότι έχουν προγραμματιστεί να είναι καλοί στρατιώτες, βορά των κανονιών και όταν θα διαταχθούν να βγουν στους δρόμους και να πολεμήσουν τους τρελούς Κινέζους και Ρώσους, θα υπακούσουν στις εντολές τους.
Από τις στάχτες θα οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία, θα μείνει μόνο μία υπερδύναμη, και αυτή η μια θα είναι η παγκόσμια κυβέρνηση που θα κερδίσει. Μην ξεχνάτε, οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν τα καλύτερα όπλα, έχουμε πράγματα που κανένα άλλο έθνος δεν έχει, και θα παρουσιάσει τα όπλα αυτά στον κόσμο, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή”.

Τέλος της συνέντευξης. Ο ρεπόρτερ μας υποχρεώθηκε να εξέλθει από το δωμάτιο από τον φροντιστή του Κίσινγκερ.

_______________

H συνέντευξη στο πρωτότυπο (αγγλικά)

Henry Kissinger: “If You Can’t Hear the Drums of War You Must Be Deaf”

NEW YORK – USA – In a remarkable admission by former Nixon era Secretary of State, Henry Kissinger, reveals what is happening at the moment in the world and particularly the Middle East.

Speaking from his luxurious Manhattan apartment, the elder statesman, who will be 89 in May, is all too forward with his analysis of the current situation in the world forum of Geo-politics and economics.

“The United States is bating China and Russia, and the final nail in the coffin will be Iran, which is, of course, the main target of Israel. We have allowed China to increase their military strength and Russia to recover from Sovietization, to give them a false sense of bravado, this will create an all together faster demise for them. We’re like the sharp shooter daring the noob to pick up the gun, and when they try, it’s bang bang. The coming war will will be so severe that only one superpower can win, and that’s us folks. This is why the EU is in such a hurry to form a complete superstate because they know what is coming, and to survive, Europe will have to be one whole cohesive state. Their urgency tells me that they know full well that the big showdown is upon us. O how I have dreamed of this delightful moment.”

“Control oil and you control nations; control food and you control the people.”

Mr Kissinger then added: “If you are an ordinary person, then you can prepare yourself for war by moving to the countryside and building a farm, but you must take guns with you, as the hordes of starving will be roaming. Also, even though the elite will have their safe havens and specialist shelters, they must be just as careful during the war as the ordinary civilians, because their shelters can still be compromised.”

After pausing for a few minutes to collect his thoughts, Mr Kissinger, carried on: “We told the military that we would have to take over seven Middle Eastern countries for their resources and they have nearly completed their job. We all know what I think of the military, but I have to say they have obeyed orders superfluously this time. It is just that last stepping stone, i.e. Iran which will really tip the balance. How long can China and Russia stand by and watch America clean up? The great Russian bear and Chinese sickle will be roused from their slumber and this is when Israel will have to fight with all its might and weapons to kill as many Arabs as it can. Hopefully if all goes well, half the Middle East will be Israeli. Our young have been trained well for the last decade or so on combat console games, it was interesting to see the new Call of Duty Modern Warfare 3 game, which mirrors exactly what is to come in the near future with its predictive programming. Our young, in the US and West, are prepared because they have been programmed to be good soldiers, cannon fodder, and when they will be ordered to go out into the streets and fight those crazy Chins and Russkies, they will obey their orders. Out of the ashes we shall build a new society, there will only be one superpower left, and that one will be the global government that wins. Don’t forget, the United States, has the best weapons, we have stuff that no other nation has, and we will introduce those weapons to the world when the time is right.”

End of interview. Our reporter is ushered out of the room by Kissinger’s minder.

Πηγή:dailysquib

Κοινωνία μαστουρωμένων θέλει το αντεθνικό ΚράτοςΚοινωνία μαστουρωμένων θέλει το αντεθνικό Κράτος
Το γεγονός ότι το Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα μας, είναι αντεθνικό σε κάθε του ενέργεια, είναι λίγο-πολύ γνωστό τοις πάσι. Το γεγονός όμως, πως το ίδιο αυτό Καθεστώς αποποινικοποιεί στην ουσία την καλλιέργεια χασίς, αποδεικνύει οτι προκειμένου να επιτευχθεί η νάρκωση του Λαού μας, το Κράτος δε διστάζει να λάβει τις πλέον ανήθικες αποφάσεις.
Εν προκειμένω, στο νομοσχέδιο περί ναρκωτικών, προβλέπονται ποινές χάδια για εκείνους που κατέχουν ή και καλλιεργούν στο σπίτι τους φυτά κάνναβης, για προσωπική τους χρήση. Επί της ουσίας, πρόκειται για το πρώτο σημαντικό βήμα προς μια μελλοντική πλήρη αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Αυτή η θέση άλλωστε, έχει εκφραστεί ανοιχτά και δημόσια ακόμη και από τα χείλη του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.
Χαρακτηριστικά, το άρθρο 29 του νομοσχεδίου αναφέρει:
Άρθρο 29 Προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για προσωπική χρήση
1.Δεν τιμωρείται όποιος για δική του αποκλειστική χρήση προμηθεύεται ή κατέχει με οποιονδήποτε τρόπο ναρκωτικά σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται μόνο για την ατομική του χρήση.
2. Όποιος για δική του αποκλειστική χρήση καλλιεργεί φυτά κάνναβης σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται μόνο για την ατομική του χρήση, τιμωρείται με κράτηση μέχρι τριών μηνών και με πρόστιμο μέχρι χιλίων (1.000) ευρώ.

Για να διατηρούν το παιδί "ήρεμο" και κοιμισμένο όλη μέρα, το ναρκώνουν με αλκοόλ ή ναρκωτικά.Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα παιδιά που κρατούν οι "επαγγελματίες επαίτες" κοιμούνται συνεχώς;


dinatos-info5.jpg
Το άρθρο αυτό έχει κυκλοφορήσει στο facebook και ο συγγραφέας του είναι άγνωστος. Η ιστορία του όμως είναι, δυστυχώς, πολύ γνωστή.
Σίγουρα έχει μία δόση αλήθειας, αν και οι "ουσίες" φαντάζουν υπερβολικές.
Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η ανθρώπινη θηριωδία δεν έχει όρια. Ας θυμηθούμε το "ελεύθερο Κόσοβο" στο οποίο έσφαζαν αμάχους και τους έπαιρναν τα όργανα. Όταν η Κάρλα Ντελ Πόντε το αποκάλυψε, πήγε απ' ευθείας στα αζήτητα.
Διαβάστε:

Στη στάση του μετρό συναντώ καθημερινά μια.. γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας. Τα μαλλιά της βρώμικα και ανακατεμμένα, τα ρούχα της κουρελιασμένα και το πρόσωπό της σκιμμένο στη θλίψη.
Η γυναίκα κατάχαμα στο βρώμικο πάτωμα και δίπλα της το ποτηράκι, όπου οι περαστικοί προσφέρουν τον οβολόν τους. Στα χέρια της γυναίκας, κοιμάται ένα δίχρονο παιδάκι. Του φοράει ένα βρώμικο καπέλο και εξίσου βρώμικα ρούχα.
Οι περισσότεροι περαστικοί, συγκινημένοι από το θέαμα προσφέρουν αβίαστα και το τελευταίο κέρμα από το πορτοφόλι τους, ξορκίζοντας με ανακούφιση την ενοχή της δικής τους ευδαιμονίας.
Καθημερινά, επί ένα μήνα, προσπερνούσα τη ζητιάνα, χωρίς βεβαίως να της δίνω χρήματα, γνωρίζοντας καλά ότι είναι "υπάλληλος" μιας καλοστημένης επιχείρησης απάτης, με διαχειριστή τον τοπικό ζητιανομαφιόζο, πιθανό ιδιοκτήτη βίλας και πολυτελούς αυτοκινήτου. Σε αυτόν θα καταλήξει η είσπραξη της ημέρας της ζητιάνας. Όχι ότι κι αυτή δεν κερδίζει τίποτα φυσικά. ένα μπουκάλι βότκα κι ένα σουβλάκι στο τέλος της ημέρας είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται.
Αφού λοιπόν την προσπερνούσα αδιάφορα επί ένα μήνα, ξαφνικά το συνειδητοποίησα. Στέκομαι μπροστά της κοιτάζοντας αυτό το μωρό και συνειδητοποιώντας ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένα δίχρονο μωρό, από το πρωί μέχρι το βράδυ "κοιμάται" συνεχώς στην αγκαλιά της "μαμάς" του, χωρίς να κλαίει, να γκρινιάζει, να μουρμουρίζει, να σαλεύει καν!
Όποιος από εμάς έχει παιδιά, ξέρει καλά. ένα μωρό σε αυτήν την ηλικία με δυκολία κοιμάται ακόμα και τη νύχτα, πόσο μάλλον ολόκληρη την ημέρα συνεχώς!
Το συγκεκριμένο μωρό της ζητιάνας, για ένα συνεχόμενο μήνα, δεν το είδα ποτέ ξύπνιο. Κοιτούσα μια αυτό, μια εκείνη, και οι υποψίες μου όλο και φούντωναν. Στο τέλος, δείχνοντας το μωρό, τη ρώτησα:"-Γιατί κοιμάται συνέχεια;"
Εκείνη, με αγνόησε, προσποιούμενη ότι δεν με άκουσε. Επανέλαβα την ερώτηση. Σήκωσε το βλέμμα της, φανερά ενοχλημένη, και με απόμακρο ύφος μουρμούρισε μια βρισιά μέσα από τα χείλια της.
Ξαναρώτησα με απόγνωση: "-Γιατί κοιμάται συνέχεια;!" . Πίσω μου, κάποιος με έπιασε από τον ώμο. Ένας ηλικιωμένος κύριος, ενοχλημένος από την "απάνθρωπη" συμπεριφορά μου, με επέπληξε: "Γιατί την ενοχλείς; Δεν την αφήνεις ήσυχη στην δυστυχία της;" . και απομακρύνθηκε αφού πέταξε μερικά νομίσματα στο ποτηράκι της ζητιάνας, ικανοποιημένος σίγουρα για την καλή του πράξη της ημέρας. Εκείνη, σαν "καλή χριστιανή", τον ευχαρίστησε αρχίζοντας να σταυροκοπιέται με μανία.
Την επόμενη μέρα ήρθα σε επικοινωνία με έναν παλιό γνωστό. Έναν ρουμανικής καταγωγής αστείο ανθρωπάκο, με μικρά κατάμαυρα μάτια. Η μόρφωσή του περιορίστηκε στις τρεις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου, αυτό δεν τον εμποδίζει όμως να κυκλοφορεί με πανάκριβα αυτοκίνητα και να είναι περήφανος ιδιοκτήτης μιας έπαυλης με -ποιός ξέρει πόσα- δωμάτια και μπαλκόνια. Αυτός ο "φίλος" με κατατόπισε επαρκώς γι αυτήν την μπίζνα:
Πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση, παρά το φαινομενικά πρόχειρο και αυθόρμητο σκηνικό της. Τα παιδιά που χρησιμοποιούν, είτε τα έχουν ενοικιάσει από οικογένειες αλκοολικών, ή απλώς τα έχουν κλέψει. Έπρεπε όμως να μάθω και γιατί κοιμούνται συνέχεια.
Ο "φίλος" μου, πολύ φυσικά και με κανένα δισταγμό (σαν να μου έλεγε για τον καιρό) απάντησε στην ερώτησή μου: "-Ναι, είναι ναρκωμένα. με ηρωίνη ή βότκα" . Έμεινα αποσβολωμένος. "-Ποιά είναι ναρκωμένα με ηρωίνη ή βότκα;!" "-Τα παιδιά ντε, για να μην έχουν φασαρίες. Θα πρέπει να μένουν καθηλωμένα με μια άγνωστη γυναίκα όλη μέρα, φαντάζεσαι πόσο θα γκρίνιαζαν;"
Αυτό κάνουν. Για να διατηρούν το παιδί "ήρεμο" και κοιμισμένο όλη μέρα, το ναρκώνουν με αλκοόλ ή ναρκωτικά. Φυσικά, ο παιδικός παρθένος οργανισμός δεν το αντέχει και τα παιδιά αυτά πεθαίνουν. Συχνά κιόλας, το παιδάκι ξεψυχά στην αγκαλιά της ζητιάνας, κατά τη διάρκεια της "εργασίας" της. Και η υποτιθέμενη "μάνα" είναι αναγκασμένη να κρατά στην αγκαλιά της το νεκρό παιδάκι μέχρι το βράδυ που θα τελειώσει η "βάρδιά" της. Συμβαίνει σ' αυτή τη "δουλειά" . Και οι περαστικοί θα την υποστηρίζουν ρίχνοντας την ελεημοσύνη τους στο ποτηράκι της, πιστεύοντας ότι κάνουν την καλή πράξη της ημέρας.
Την επόμενη μέρα ξαναπέρασα από το ίδιο σημείο, με τη δημοσιογραφική μου ταυτότητα, έτοιμος για σοβαρή επέμβαση. Η ζητιάνα καθόταν πάλι στο ίδιο σημείο, κρατώντας πάλι ένα παιδί. Ένα διαφορετικό από το χθεσινό παιδί. Άρχισα να της κάνω ερωτήσεις: πού είναι το χθεσινό παιδί, αν έχει χαρτιά για το παιδί.
Κι ενώ εκείνη με αγνοούσε συστηματικά, οι υπόλοιποι περαστικοί αντίθετα, με κατηγορούσαν ότι επιτίθεμαι σε μια κακόμοιρη ζητιάνα μάνα χωρίς λόγο, και με απομάκρυναν με περιφρόνηση. Δεν είχα άλλη λύση από το να απευθυνθώ στην αστυνομία. Όταν όμως η αστυνομία εμφανίστηκε, η ζητιάνα με το παιδί είχε εξαφανιστεί. Αισθάνθηκα σαν να παλεύω με ανεμόμυλους.
Την επόμενη φορά που θα δείτε ζητιάνα με παιδί, σκεφτείτε καλά πριν "βοηθήσετε" με τον οβολό σας. Μην κοιτάξετε το παιδάκι με τρυφερότητα, να το κοιτάξετε με τρόμο. Πρόκειται για ένα κακοποιημένο δυστυχισμένο πλάσμα, υποχείριο αδίστακτων κακοποιών. Με το να δώσετε χρήματα σε αυτήν που το εκμεταλλεύεται, διαιωνίζετε την αλυσίδα αυτής της "μπίζνας" και συμβάλλετε ενεργά στο φόνο ενός ακόμη παιδιού.
Όπως κάθε επιχείρηση που κλείνει όταν δεν έχει πια πελάτες, έτσι κι αυτή θα εξέλειπε, αν δεν υπήρχε κόσμος που να ανταποκρίνεται, αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη "πελατεία" της. Η εξάλειψη τέτοιου είδους "επιχειρήσεων" σημαίνει ότι λιγότερα παιδιά θα κλαπούν και θα δολοφονηθούν από χορήγηση ναρκωτικών και αλκοόλ.
Τώρα πια γνωρίζετε γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνέχεια. Η επιλογή είναι δική σας.

Μαρξιστική Χούντα: Αποβάλλουν μαθητές, επειδή σήκωσαν Ελληνική Σημαία!Μαρξιστική Χούντα: Αποβάλλουν μαθητές, επειδή σήκωσαν Ελληνική Σημαία!
Μετά τον δήθεν σάλο που προκάλεσε η διαπαιδαγώγηση των παίδων από την Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής, ολάκερος ο μαρξιστικός υπόκοσμος που λυμαίνεται τα ελληνικά σχολεία ξεσηκώθηκε και κρίνοντας εξ' ιδίων τα αλλότρια, έκαναν λόγο για «παιδομάζωμα». Το μίσος τους όμως για ο,τιδήποτε ελληνικό δεν περιορίζεται σε υστερικές κραυγές και απειλές.
Συγκεκριμένα, μαθητές Λυκείου του Κορυδαλλού καταγγέλλουν πως συμμαθητές τους απειλούνται με αποβολή διότι είχαν τη «ρατσιστική, φασιστική και ξενοφοβική» ιδέα να σηκώσουν την Ελληνική Σημαία! Το γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, η οποία περιελάμβανε ξενάγηση επί του θρυλικού θωρηκτού «Αβέρωφ». Ενώ οι μαθητές ξεναγούνταν, ορισμένοι εξ αυτών, ξεδίπλωσαν Ελληνική Σημαία προκειμένου να φωτογραφηθούν. Ο καθηγητής που συνόδευε τους μαθητές, εξοργισμένος, φανέρωσε στα νεαρά παιδιά το αληθές πρόσωπο του απεχθούς και μισελληνικού μαρξισμού: απαίτησε να την μαζέψουν και τους κατέβασε από το θωρηκτό!
Τα ελληνόπουλα ανέμισαν και φωτογραφήθηκαν με τη Σημαία (φασιστικό σύμβολο βεβαίως για τη μαρξιστική πανούκλα των «προοδευτικών καθηγητάκηδων) ακόμη και όταν κατέβηκαν από το θωρηκτό, αποδεικνύοντας οτι η αντεθνική προπαγάνδα των αποβλήτων της στέππας, δεν έχει πια θέση στα ελληνικά σχολεία. Οι εποχές που τα ορφανά του Μαρξ αλώνιζαν ανενόχλητα στη δημόσια εκπαίδευση έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ενώ θεριεύει ο άνεμος του Ελληνικού Εθνικισμού.
Έχει την εντύπωση η καθεστωτική αριστερά των βολεμένων και κρατικοδίαιτων κοπρόσκυλων πως μπορεί με αποβολές και άλλου είδους τιμωρίες να λυγίσει το εθνικό φρόνημα της Ελληνικής Νεολαίας! Πλανώνται! Τίποτε δε μπορεί να μπει μπροστά στη πορεία της Νεολαίας η οποία δρα με αγνά κίνητρα, την φιλοπατρία και τον έμφυτο πατριωτισμό!

Για την Γερμανία του 1953 η λιτότητα και η επιστροφή των δανείων δεν αποτελούσε επιλογή.

Guardian: Έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας από την Ευρώπη!


arthrografia_germany_412886472«Εγκλημα» εις βάρος της Ελλάδας και των υπόλοιπων υπερχρεωμένων χωρών της Ευρωζώνης διαπράττουν οι ηγέτες της ΕΕ υποστηρίζει ο βρετανικός «Guardian».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το έγκλημα διαπράττεται από την Ευρώπη παρά το γεγονός ότι πριν 60 χρόνια συμφώνησαν να κουρέψουν το γερμανικό χρέος, οδηγώντας την οικονομία της χώρας στο λεγόμενο «οικονομικό θαύμα». Την εν λόγω συμφωνία είχε προσυπογράψει και η Ελλάδα.

«Σαν σήμερα πριν από εξήντα χρόνια, η συμφωνία του Λονδίνου διέγραφε το μισό μεταπολεμικό χρέος της Γερμανίας. Αυτή η διαγραφή, με τον τρόπο που έγινε, ήταν ζωτικής σημασίας για την ανοικοδόμηση της Ευρώπης μετά τον πόλεμο. Βρίσκεται δε σε πλήρη αντίθεση με τις δοκιμασίες που υφίστανται σήμερα οι λαοί της Ευρώπης στο όνομα του χρέους» τονίζει η εφημερίδα.

Επισημαίνει ακόμη ότι «χώρες όπως η Ελλάδα και η Ισπανία πρόθυμα πήραν μέρος στη συμφωνία για να βοηθήσουν να δημιουργηθεί μια σταθερή δυτική Ευρώπη της ευημερίας, παρά τα εγκλήματα πολέμου που είχαν διαπράξει οι Γερμανοί κατακτητές μερικά χρόνια πριν».

Ο Guardian συνεχίζει λέγοντας πως «το αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής ήταν, από τη Λατινική Αμερική και την Αφρική το '80 και το '90, μέχρι την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Ισπανία σήμερα, να αυξηθεί η φτώχεια και η ανισότητα. Στην Ελλάδα σήμερα, η οικονομία έχει συρρικνωθεί περισσότερο από 20%, ενώ ένας στους δύο νέους είναι άνεργος».

Σημειώνει ακόμη ότι για τη Γερμανία του 1953 η λιτότητα και η επιστροφή των δανείων δεν αποτελούσε επιλογή. Το αντίθετο! Η γερμανική οικονομία χρειαζόταν φρέσκο χρήμα για την ανοικοδόμηση της χώρας και την ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης. Η συμφωνία δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να γίνει η Γερμανία εξαγωγική δύναμη, διότι ήταν υποχρεωμένη να εξυπηρετεί το χρέος της μόνο αν κέρδιζε χρήματα από τις εξαγωγές.

Defencenet: Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι Βρετανοί για ρατσισμό- Ιδού τι έκαναν στους Έλληνες της ΚύπρουDefencenet: Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι Βρετανοί για ρατσισμό- Ιδού τι έκαναν στους Έλληνες της Κύπρου
Ρεπορτάζ του Defencenet.gr για το "ντοκουμέντο" του Channel 4
Πάλι ανακάλυψαν "φασίστες" στην Ελλάδα οι Βρετανοί και οι ντόπιοι συνεργάτες τους, με ρεπορτάζ του Channel 4.
Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Κωνσταντίνος Γεωργούσης δήλωσε στο Channel4: «Ήμουν τρομοκρατημένος από το γεγονός ότι αυτοί οι χρυσαυγίτες ήταν περήφανοι να εκφράσουν τις ακραίες ιδέες τους κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ανοιχτά στο κοινό. Σοκαρίστηκα από την εχθρότητα τους και από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στις αθηναϊκές πλατείες.» Δηλώσεις έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είπε ότι οι απόψεις που ακούγονται στο ντοκιμαντέρ, «δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού».
«Θα κάνουμε σαπούνια τους Έλληνες; Μα, είστε σοβαρή κυρία μου» με αυτή φράση ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με παρέμβαση του στον ΣΚΑΪ απάντησε στις νέες βρετανικές συνωμοσίες κατά του ελληνικού εθνικιστικού χώρου ότι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ζήτησε να γίνουν οι μετανάστες σαπούνια. «Ήταν κάποιοι δημοσιογράφοι που πήγαν σε ένα καφενείο χωρίς να αναφέρουν στον κόσμο που ήταν εκεί πως τους μαγνητοσκοπούν. Αυτά είναι παραμύθια, είναι υπόθεση για τα πανηγύρια. Να προβάλετε συνέχεια το βίντεο για να γελάει ο κόσμος», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως η ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα κινηθεί νομικά εναντίον του channel 4.
Μάλιστα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί και στον απίθανο Θάνο Τζήμερο που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή (από εκεί μπορούμε να κρίνουμε και την σοβαρότητα της εκπομπής) λέγοντας «η Χρυσή Αυγή δεν είναι η αρρώστια, όπως είπε ο κ. Τζήμερος, αλλά το φάρμακο απέναντι στην διαφθορά και την παρακμή».

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων κτηνοτρόφωνΗ Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων κτηνοτρόφων
Με εκπρόσωπους κτηνοτρόφων συναντήθηκε χθες κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής ομάδας στη Βουλή και συγκεκριμένα με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Φυλής Χόλσταϊν Ελλάδος. Το σωματείο αυτό αποτελεί επιστημονικός και συνδικαλιστικός φορέας των παραγωγών αγελαδινού γάλακτος στη χώρα μας και  προωθεί μεθόδους αποτελεσματικότερης παραγωγής και ανάπτυξης της συγκεκριμένης παραγωγής.
Τα μέλη του συμβουλίου ανέπτυξαν τις ανησυχίες τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί αγελαδινού γάλακτος της χώρας και ανέδειξαν τα φαινόμενα παθογένειας του κλάδου. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην συνεχή αύξηση του κόστους παραγωγής, καθώς και στο γεγονός ότι μειώνεται συνεχώς η παραγωγή αγελαδινού γάλακτος, αφού πολλοί παραγωγοί εγκαταλείπουν την δραστηριότητα απελπισμένοι και εγκαταλελειμμένοι από το κράτος. Επίσης, ανέφεραν ότι ο κλάδος υποφέρει από την εκτεταμένη πρακτική «ελληνοποίησης» γάλακτος από διάφορες χώρες και τους κινδύνους που ευδοκιμεί η πρακτική αυτή για το ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ… ΝΙΚΟΛΑΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ

chaushesku
Τα μάθατε τα νέα; Η Χρυσή Αυγή θέλει να αναβιώσει το… Άουσβιτς και τη Μακρόνησο! Ποιος τα λέει αυτά; Τα ορφανά του Τσαουσέσκου και της φοβερής και τρομερής Σεκιουριτάτε, που άλλαξαν αφέντη και σήμερα είναι πλέον αμερικανοκομμουνιστές με τη… βούλα των Σόρος και ΣΙΑ, εκμεταλλευόμενοι βίντεο της πλάκας που διακινεί βρετανικό κανάλι, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για αστεία. Όχι, λένε τα ορφανά του Νικολάε, είναι προτροπή σε… βαριές κακουργηματικές πράξεις. Και ζητούν να επέμβει το σύστημα και να ανοίξει κάτεργα για τους εθνικιστές, κυριολεκτικά χάρη γούστου.
Και με την ευκαιρία, αμολάνε μελάνι και για τη δίκη του συναγωνιστή Κασιδιάρη, που οι ίδιοι προκάλεσαν με στημένες κατηγορίες και με τους συνήθεις ψευδομάρτυρες. Ιδού οι… Πουαρώ του συνονθυλεύματος που αναβιώνουν τον… Νικολάε Τσαουσέσκου:

ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. O Βενιζέλος που υπέγραψε τις απολύσεις στο Δημόσιο δηλώνει τώρα ότι δεν τίθεται θέμα! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/benizelos-koroideuei-ton-ellhniko-lao.html#ixzz2MlnX1XYpΕμπαίζει τον Ελληνικό λαό ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οραματίζεται να τεθεί επικεφαλής μίας μεγάλης κεντροαριστεράς παράταξης όταν δεν μπορεί να ελέγξει το ΠΑΣΟΚ του 5%. Με απύθμενο θράσος ομολόγησε πώς το «αδιέξοδο είχε εμφανιστεί πολύ νωρίς» και «τα λάθη του ΔΝΤ, αλλά και συνολικά της τρόικας δεν είναι λογιστικά αλλά πολιτικά». Αυτό ισχυρίζεται ο άνθρωπος που διατέλεσε υπουργός Οικονομικών του ΓΑΠ, υπέγραψε δύο μνημόνια για την εξόντωση της ελληνικής κοινωνίας, μας «φόρτωσε» με το χαράτσι της ΔΕΗ και ένα σωρό άλλους φόρους. Την πολιτική που στήριξε μετ’ επιτάσεως ο ίδιος έρχεται τώρα να μας πει ότι, ήταν λάθος....


Γιατί δεν πηγαίνει τα το πει στις οικογένειες των φοιτητών που έχασαν τις ζωές τους αναζητώντας λίγη ζεστασιά, επειδή ο Βενιζέλος και η λοιπή κυβερνητική συνομοταξία διπλασίασαν σε δύο χρόνια την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, όπως και σε χιλιάδες ακόμη Έλληνες που πληρώνουν καθημερινά «φόρο ζωής». Γιατί απλά ο ίδιος έχει λύσει το οικονομικό πρόβλημα του έχοντας λογαριασμούς 3 εκατομμυρίων ευρώ στις τράπεζες.
Το ερώτημα είναι ποιοι είναι αυτοί που ακόμη ψηφίζουν και στηρίζουν Βενιζέλο. Όπως, ποιοι είναι αυτοί που χειροκροτούσαν τον ΓΑΠ στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και τον επευφημούσαν γιατί κατέστρεψε και ξεπούλησε τη χώρα.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega, είπε πώς δεν τέθηκε θέμα απολύσεων στο Δημόσιο από την τρόικα. Αφού υπέγραψε το μνημόνιο που προβλέπει 25.000 απολύσεις εντός του 2013 και ενώ η τρόικα βάζει το θέμα αυτό στην κορυφή της ατζέντας και κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν πώς «δύσκολα θα αποφευχθούν οι απολύσεις στο Δημόσιο, αυτός «κοροϊδεύει» κατάμουτρα τους υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα.
Ποντάρει φαίνεται στις ψήφους των Δημοσίων Υπαλλήλων για τη μεγάλη κεντροαριστερά παράταξη που οραματίζεται να δημιουργηθεί με εκείνον φυσικά επικεφαλής. «Τι νομίζετε ότι θα οχυρωθώ πίσω από την αρχηγία του ΠαΣοΚ;», είπε. Επισήμανε επίσης ότι το ΠαΣοΚ πρέπει να συζητήσει με τη ΔΗΜΑΡ, με τις κινήσεις και με πρόσωπα αλλά είναι διαφορετικό να καλείς κινήσεις και άλλο ένα πρόπλασμα κόμματος, εννοώντας τη ΡΙΚΣΣΥ του Ανδρέα Λοβέρδου.
Πρόσθεσε ότι απευθύνεται και στην κοινωνική βάση αλλά όχι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία καταλόγισε «πολιτικό σχεδιασμό» για την σκευωρία εναντίον του με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Τους ψηφοφόρους, όμως, είπε «θα τους πείσουμε όχι ακολουθώντας στον ΣΥΡΙΖΑ σαν καθυστερημένη ουρά του». «Δεν νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στα στελέχη του ΠαΣοΚ, που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ, ενώ έπαιξαν κεντρικό ρόλο στην κυβέρνηση Παπανδρέου», πρόσθεσε φωτογραφίζοντας τη Λούκα Κατσέλη.
Μέχρι πάντως να γίνει η κεντροαριστερά παράταξη ο κ. Βενιζέλος θα ήθελε έναν ανασχηματισμό για να συμμετάσχουν και πολιτικά πρόσωπα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Το ΠαΣοΚ θα μπει με πολιτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση, αν συμφωνήσουμε στην πολιτική», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι, «ο ανασχηματισμός είναι δευτερεύων θέμα» και ότι το σημαντικό είναι «να καθίσουμε να συζητήσουμε ξανά με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Κουβέλη και να συμφωνήσουμε για μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη κυβέρνηση».


ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

BOTHROS
Για το αστείο βίντεο που κυκλοφορεί σε πρόθυμες καθεστωτικές και αριστερές ιστοσελίδες, καθώς και στα κανάλια της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου, γνωρίζετε ασφαλώς, από προηγούμενη ανάρτησή μας.
Όμως, το ότι το παραπάνω βίντεο θα ήταν η αφορμή για να βγάλουν πύρινες ανακοινώσεις τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου που ευθύνονται για τη σημερινή δυστυχία μας, αυτό μάλλον δεν το ξέρετε.
Πρώτοι-πρώτοι οι… κοπρολάγνοι του Περισσού, που αποφάνθηκαν πως η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη να ανοίξει τους… φούρνους, να… γδάρει ανθρώπους και άλλα μακάβρια (που συνέβαιναν στην πραγματικότητα στα διαβόητα Γκούλαγκ του ινδάλματός τους…).
Για να γελάσετε με τα χάλια τους και για να δείτε με τι ασχολούνται οι κουκουέδες όταν δε φυλάνε τη βουλή από την οργή του λαού (δίκην Κοζάκων στα Χειμερινά Ανάκτορα…) κι όταν δεν πετάνε στους δρόμους σα στυμμένες λεμονόκουπες τους ίδιους τους εργαζομένους τους, ανοίγουμε τον ξεχειλισμένο… βόθρο τους και σας παραθέτουμε ολόκληρο το παραλήρημά τους:
«Ξεχείλισε η σαπίλα της Χρυσής Αυγής»
Ξεχείλισε για άλλη μια φορά η σαπίλα της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, με τη ρατσιστική χολή της και τη συστημική της βία να επιδεικνύεται ξανά εναντίον μεταναστών βιοπαλαιστών αλλά και αγωνιστών του λαϊκού κινήματος. Όπως και οι πρόγονοί τους χιτλερικοί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι χρυσαυγίτες απειλούν ανθρώπους ότι θα τους γδάρουν το δέρμα, θα τους κάψουν σε φούρνους, θα τους βγάλουν τα δόντια!
Συγκεκριμένα στην προεκλογική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, σπουδαστής σχολής κινηματογράφου φέρεται να πέρασε ένα μήνα κοντά στην οργάνωση μαζεύοντας υλικό για ντοκιμαντέρ. Η κάμερα καταγράφει το στέλεχος της οργάνωσης και υποψήφιο βουλευτή τότε στην Α’ Αθηνών, Α. Πλωμαρίτη, να μοιράζει ψηφοδέλτια σε λαϊκές αγορές βρίζοντας αλλοδαπούς αλλά και να συνομιλεί με ομοϊδεάτες του για το θέμα των μεταναστών και τους τρόπους… εξουδετέρωσής τους.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Μας σκοτώνουν σαν κουνούπια. Τρεις αυτοκτονίες στη Λάρισα μόνο σήμερα ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/autoktonies-sthn-ellada.html#ixzz2Mln9FgNvΣοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μόνο σήμερα τρεις άνθρωποι έβαλαν τέλος στη ζωή τους στη Λάρισα.  Η πρώτη τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 12:00 όταν ένας 45χρονος εντοπίστηκε κρεμασμένος με σχοινί στο σπίτι του στην περιοχή Αβέρωφ. Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε η μητέρα του αυτόχειρα, η οποία έμελλε να αντικρίσει κρεμασμένο το άψυχο κορμί του γιου της.  Η δεύτερη αυτοκτονία σημειώθηκε στα Βαλανίδα Ελασσόνας όπου συγγενείς, βρήκαν σε αποθήκη έναν 50χρονο κρεμασμένο από τον σωλήνα του καλοριφέρ. Τέλος στη ζωή της έβαλε και μία 80χρονη γυναίκα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε το πρωί στον Πηνειό.


ΙΣΡΑΗΛ: ΧΩΡΙΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!

7347424622
Μια πρωτοφανή στα χρονικά απόφαση έλαβε η κυβέρνηση του σιωνιστικού Ισραήλ. Χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα παράπονα των εποίκων ότι κινδυνεύει η ασφάλειά τους, οι ισραηλινές αρχές έκαναν ειδικές γραμμές λεωφορείων στα οποία επιβιβάζονται μόνο οι Παλαιστίνιοι που μεταβαίνουν από τα κατεχόμενα στο Ισραήλ για δουλειά.

Καρκινικό όπλο σκότωσε τον Τσάβεζ; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Εμείς θα προσθέταμε:Δεν είναι εξίσου περίεργοι οι θάνατοι από την ίδια νόσο του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και του Εθνάρχη Τάσου Παπαδόπουλου;

Δεν είναι εξίσου περίεργοι οι θάνατοι από την ίδια νόσο του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και του Εθνάρχη Τάσου Παπαδόπουλου; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>>ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΖ! ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/nekros-o-ougko-tsaves.html#ixzz2Mlmr1LpR
Απεβίωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ, μετά από μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 58 ετών: Ακόμα μία δυνατή φωνή εναντίον της σιωνιστικής παγκόσμιας δικτατορίας χάνεται, με τρόπο παρόμοιο  με αυτόν του Μακαριστοού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, του Τάσσου Παπαδόπουλου και όσων ενοχλούν τα σκοτεινά σχέδια της νεοταξικής «ελίτ»!

Τυχαίο θα είναι κι αυτό...! ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, βρίσκεται με «φυτευτό» καρκίνο για να φύγει από την μέση!!!

Ευχόμαστε Καλό Παράδεισο στον Ούγκο, που εκτός των άλλων ήταν και πιστότατος Χριστιανός.

ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΕΙΝΑΙ… ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ!

SYRIZA-TURK
Τον τελευταίο καιρό, που είναι στην επικαιρότητα το ζήτημα της ελληνικής ΑΟΖ, ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάζεται που και που να λέει από δω κι από κει κάποια νεφελώδη μισόλογα γεμάτα ασάφειες, μην τολμώντας να αμφισβητήσει ευθέως (και σε τέτοιους καιρούς μάλιστα…) την αξιοποίηση του εθνικού μας πλούτου, για να μην ξεσηκώσει τη λαϊκή αγανάκτηση εναντίον του. Αυτό όμως που διστάζει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για ψηφοθηρικούς λόγους, δε διστάζουν να το κάνουν οι συνιστώσες του. Όπως για παράδειγμα η ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά), εκπρόσωποι της οποίας βρίσκονται και μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού, λοιπόν, οι σχετικές θέσεις της συνιστώσας (η χαρά των Τουρκαλάδων…) και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Η  ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη), το προνόμιο δηλ. μιας χώρας να εκμεταλλεύεται τα ύδατα, το βυθό και το υπέδαφος, σε θαλάσσιες περιοχές που εκτείνονται πολύ πιο μακριά από τα χωρικά της ύδατα (στα 200 μίλια), αποτελεί εδώ και δύο χρόνια περίπου αντικείμενο συζήτησης στην Ελλάδα.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ RFID CHIP ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/paypass-hlektronikh-karta-tsipaki.html#ixzz2MlmWFUwp


Η Τράπεζα EUROBANK ανακοίνωσε εδώ και λίγο καιρό στην ιστοσελίδα της (Αντιγράψτε και επικολλήστε σε νέα καρτέλα το παρακάτω λινκ για να εμφανιστεί σωστά) http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=1027&mid=961&lang=gr
Ήδη τηλεοπτική διαφήμιση μιας από τις εν λόγω κάρτες προβάλλεται και στην τηλεόραση (πατήστε εδώ)
Πέραν της τηλεοπτικής διαφημίσεως η εν λόγω τράπεζα προωθεί τις συγκεκριμένες κάρτες της και με άλλες προωθητικές ενέργειες όπως μεταξύ άλλων «ένα μεγάλο ποπ κορν» δωρεάν.(Αντιγράψτε και επικολλήστε σε νέα καρτέλα το παρακάτω λινκ για να εμφανιστεί σωστά) http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=341&mid=693&lang=gr
Επίσης στις ανωτέρω ιστοσελίδες δίδονται και άλλες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία Pay Pass καθώς και απαντήσεις σε διάφορες υποθετικές ερωτήσεις.
Συμπληρωματικά σε όσες πληροφορίες αναφέρονται εκεί θα θέλαμε να επισημάνουμε και τα ακόλουθα:
1) Η τεχνολογία PayPass σημαίνει ότι οι κάρτες με την τεχνολογία αυτή περιέχουν rfid chip. (βλ. μεταξύ άλλων εδώ)
Paypass Card
Στην αριστερά φωτογραφία μιας Αυστραλιανής ημιδιάφανης κάρτας paypass φαίνεται το rfid chip και η κεραία του.
2) Οι κάρτες αυτές είναι του τεχνολογικού πρότυπου (στάνταρντ) ISO/IEC 14443 της ίδιας δηλαδή τεχνολογίας -με chip rfid- που χρησιμοποιούν μεταξύ άλλων τα βιομετρικά διαβατήρια και η Γερμανική Κάρτα του Πολίτη.(δείτε εδώ) Να αναφέρουμε εδώ ότι στα Βρετανικά διαβατήρια με την εν λόγω τεχνολογία οι κωδικοί ασφαλείας «έσπασαν» σε λιγότερο από 48 ώρες.(δείτε εδώ)
3) Επίσης οι κάρτες αυτές είναι της κατηγορίας EMV, για τις οποίες όμως εγείρονται σοβαρά ζητήματα ασφαλείας. (δείτε εδώ)
Μεταξύ άλλων να αναφέρουμε ότι οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ Steven Murdoch και Saar Drimer έχουν καταδείξει τα προβλήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας η οποία -σύμφωνα με τα λεγόμενά τους- «είναι τόσο απλή που τους σοκάρισε». Σύμφωνα με τις επιστημονικές ανακοινώσεις τους, αυτοί που θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του συγκεκριμένου συστήματος αρκεί να έχουν προπτυχιακές γνώσεις ηλεκτρονικών – γνώσεις που από παλαιότερες επιθέσεις έχει αποδειχθεί πως είναι κτήμα όσων ασχολούνται με το ηλεκτρονικό έγκλημα. Το θέμα αποτέλεσε και αντικείμενο της εκπομπής Newsnight του BBC την οποία, όσοι γνωρίζουν αγγλικά, μπορούν να δουν εδώ.
Αλλά και άλλοι επιστήμονες έχουν καταδείξει προβλήματα στη συγκεκριμένη τεχνολογία όπως οι Andrea Barisani, Daniele Bianco, Adam Laurie και Zac Franken με σχετικές ανακοινώσεις τους σε συνέδρια. Στην πράξη θα πρέπει να αναφέρουμε την περίπτωση της Shell που αναγκάστηκε να ακυρώσει την εν λόγω τεχνολογία EMV από τις κάρτες της αφού είχαν κλαπεί περίπου 1.000.000 λίρες από πελάτες της (δείτε εδώ) αλλά και τη μαζική επέμβαση από εγκληματίες (;) από το Πακιστάν και την Κίνα σε αναγνώστες τέτοιων καρτών που διατέθηκαν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και αφαίρεσαν από χρήστες των καρτών συνολικό ποσό άνω των 10 εκατομμυρίων λιρών. Το τελευταίο γεγονός ανάγκασε τον Υπεύθυνο Εθνικής Αντικατασκοπίας των ΗΠΑ Joel Brenner, να δηλώσει ότι «μέχρι πρότινος μόνο κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών μπορούσαν να εκτελέσουν κάτι τέτοιο. Είναι τρομακτικό»
(δείτε εδώ)
Ύστερα από τα παραπάνω θα θέλαμε η Τράπεζα Eurobank να μας ενημερώσει:
1) Για ποιο λόγο αποφάσισε να μην ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό ότι οι εν λόγω κάρτες της περιέχουν rfid chip και την εν λόγω τεχνολογία και πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει τις συγκεκριμένες αδυναμίες που προαναφέρθηκαν;
2) Δεδομένου ότι το εν λόγω rfid chip έχει μνήμη και ως εκ τούτου βάση δεδομένων, τι είδους προσωπικά δεδομένα του χρήστη θα συλλέγει η κάρτα ανέπαφων συναλλαγών, τι χρήση θα κάνει αυτών και ποιοι ασύρματοι αναγνώστες δύνανται να λαμβάνουν γνώση αυτών των δεδομένων;
3) Εάν έχει ενημερώσει σχετικά την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Ζητάμε επίσης από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να μας ενημερώσει πώς αντιμετωπίζει το θέμα των βάσεων δεδομένων των τραπεζικών καρτών με rfid chip και των συσκευών απομακρυσμένης ανάγνωσής τους. Να επισημάνουμε εδώ ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, το 2013 έχει προγραμματιστεί ως η χρονιά εφαρμογής των ανέπαφων συναλλαγών στις τραπεζικές κάρτες.
(δείτε εδώ)
Κλείνουμε με την ελπίδα ότι σύντομα θα υπάρξει μια απάντηση στα ανωτέρω και θα ακολουθήσουν οι δέουσες ενέργειες της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...