Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Τελείωσαν κι επίσημα τον Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη


Η βουλγαρική Βουλή, με ψήφους 115 έναντι 25, «ακύρωσε οριστικά» το σχέδιο κατασκευής του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, ο οποίος επρόκειτο να μεταφέρει ρωσικό πετρέλαιο στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας.
Για μια ακόμη φορά είναι οι επιπτώσεις στο περιβάλλον και επιτέλους, κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουμε να γινόμαστε καχύποπτοι απέναντι στο συγκεκριμένο επιχείρημα που το ακούμε όλο και συχνότερα και στο εσωτερικό της χώρας μας.

Στη Βουλγαρία, οι βουλευτές επικαλέστηκαν (η κυβέρνηση στην εισηγητική της έκθεση) πως η ανησυχία της κοινής γνώμης για το θέμα αυτό, αλά και το κόστος κατασκευής του έργου που θα ανερχόταν σε ένα δισεκατομμύριο ευρώ την οδήγησαν στην απόφαση…

Ο αγωγός, μήκους 282 χιλιομέτρων θα μετέφερε 35 εκατ. τόνους ρωσικού πετρελαίου το χρόνο στην Αλεξανδρούπολη, μέσω Βουλγαρίας παρακάμπτοντας τα Στενά του Βοσπόρου. Κατά συνέπεια, όλα όσα αναφέρονται είναι απλές δικαιολογίες, πολιτικώς ορθές ενδεχομένως, με στόχο όμως γεωπολιτικό, το να μπλοκάρουν τη ρωσική πρόσβαση σε συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο που θα εξυπηρετούσε τη στρατηγική της Μόσχας στο ζήτημα της ενεργειακής επέκτασης και ελέγχου.
Πάντα θα πρέπει να θυμόμαστε, ότι στην περίπτωση της Ρωσίας οι αποφάσεις για τις κινήσεις των ενεργειακών της κολοσσών, δεν λαμβάνονται μόνο με το οικονομικό κριτήριο, αλλά οι εταιρίες αυτές (π.χ. Gazprom) αποτελούν «μακρύ χέρι» της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής.
Όπως έχουμε ξαναπεί, το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα θα ήταν να μετατρέψει το ελληνικό έδαφος ως πεδίο ανάπτυξης μιας νέας ύφεσης (detente) στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με τη Ρωσική Ομοσπονδία, αφού πέραν του δεδομένου για λόγους συμφέροντος και γενικότερου προσανατολισμού «ανήκομε εις την Δύση», παραμένουμε μια χώρα-γέφυρα ανάμεσα σε ηπείρους και πολιτισμούς και ζωτικό μας συμφέρον είναι να επικρατεί ειρήνη και συνεννόηση.
Όταν αυτό δε συμβαίνει, τα «γεωπολιτικά σταυροδρόμια» υποφέρουν…

defence-point

"Βόμβες" Γκίνη: "Προβληματίζει ο τρόπος που προσεγγίζουν την ασφάλεια της χώρας οι αρμόδιοι"


Ο απερχόμενος Α/ΓΕΣ Κώστας Γκίνη "πολυβόλησε" κατά της κυβέρνησης, λίγη ώρα πριν το κέντρο της Αθήνας κατακλυστεί από εν ενεργεία και απόστρατους στρατιωτικούς. Και οι "πολυβολισμοί" του έγιναν δεκτοί με καταιγιστικό χειροκρότημα απ΄ όσους βρέθηκαν στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Α/ΓΕΣ στην Σχολή Ευελπίδων.

Ο στρατηγός χαρακτήρισε άστοχη την αντικατάσταση τριών Αρχηγών μέσα σε 16 μήνες και φυσικά την δική του μέσα σε οκτώ μήνες και είπε ότι όλα αυτά
"προβληματίζουν για τον τρόπο που οι αρμόδιοι προσεγγίζουν το κρίσιμο θέμα της ασφάλειας της χώρας"!

Ο κ.Γκίνης αναφέρθηκε στις περικοπές λέγοντας ότι αυτές έγιναν χωρίς να εισακουστούν τα Γενικά Επειτελεία.

Για όσους γνωρίζουν τον κ.Γκίνη το να λέει δημόσια όλα αυτά αποτελεί μεγάλο θέμα.

Σε λίγο όλη η ομιλία-βόμβα.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλο προσπάθησε να εκτονώσει τη φορτισμένη ατμοσφαιρα και πήρε το λόγο για να επισημάνει ότι καταννοεί τη φόρτιση των στιγμών αλλά "πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν ανήκουν σε πρόσωπα,ανήκουν στην πατρίδα".
onalert

Μπαφιάσαμε με τους χαρτογιακάδες του ΔΝΤ και τους ανίκανους Υπουργούς


Μπαφιάσαμε να ακούμε για εκθέσεις, μέτρα και διαπραγματεύσεις. Όλοι ορκίζονται ότι δίνουν μάχη για τη σωτηρία της χώρας με μέτρα απίστευτής αγριότητας και απάνθρωπης λιτότητας. 
Ο ένας λέει να διώξουμε οριζόντια δημοσίους υπαλλήλους, ο άλλος να κόψουμε τις συντάξεις, ο άλλος να ξεπουλήσουμε γρηγορότερα, ο άλλος να κουρέψουμε κι ο άλλος μισθούς και φυσικά να κατεβάσουμε, από το επίπεδο του φιλοδωρήματος, τον κατώτο μισθό.


Οι χαρτογιακάδες του ΔΝΤ και των Βρυξελλών μας απειλούν ότι θα πάψουν να μας δανείζουν, ενώ οι Γερμανοί έχουν δώσει εντολή ότι δε θα πρέπει να μιλάμε για χαλάρωση του προγράμματος μετά το λάθος του πολλαπλασιαστή λιτότητας στο πρόγραμμα.

Στο ίδιο έργο θεατές, μια κακόγουστη παράσταση και με ατάλαντους πρωταγωνιστές…  
Οι δήθεν τεχνοκράτες του ΔΝΤ, λογιστές της κακιάς ώρας είναι εκτός τόπου και χρόνου κάνουν προτάσεις χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι η κοινωνία βρίσκεται στα όριά της.
Πως θα πληρωθούν τα χρέη στην εφορία, τα χαράτσια και τα δάνεια όταν έχουν κοπεί οι μισθοί και οι συντάξεις;
Ανίκανοι υπουργοί μακάριοι στην ακινησία τους δεν κάνουν τίποτα για να περιορίσουν την τεράστια σπατάλη του δημοσίου. Λάθος άνθρωποι βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, ορισμένοι νομίζουν ότι θα είναι αιώνια στην καρέκλα τους. Το μόνο που κάνουν άριστα είναι να φροντίζουν την εικόνα τους και την εκλογική τους πελατεία.

Μιλάνε για ανάπτυξη , πως θα ενισχυθεί η κατανάλωση και δε θα βάλουν λουκέτο άλλες επιχειρήσεις όταν ο κόσμος δεν έχει λεφτά να καταναλώσει;

Η κυβέρνηση ξέχασε πολύ γρήγορα τη λαϊκή εντολή για διαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση, αν υποχωρήσει στους χαρτογιακάδες, τότε το καζάνι δεν θα συνεχίζει να βράζει για πολύ αλλά θα τιναχτεί στον αέρα.

Χορτάσαμε από σωτήρες των εαυτών τους και της εξουσίας τους!

Toυρκία: "Κλείνουν στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα" - Αμήχανη απάντηση ΥΠΕΞ


Μα καλοστημένη παγίδα στην οποία έπεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά μαζί του και η χώρα, αποδεικνύεται το ταξίδι στην Τουρκία και το περίφημο "Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας" των δύο χωρών, αφού πλέον η Άγκυρα έβαλε επίσημα στη ατζέντα των συνομιλιών των δύο χωρών την .... "υποστήριξη που παρέχει η Ελλάδα σε Κούρδους τρομοκράτες και γενικά στην τρομοκρατία"!

Σήμερα δύο τουρκικές εφημερίδες (Star και Sozcu) σε δημοσιεύματά τους αναφέρουν ότι "Κλείνουν τα στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα" δίνοντας μια εικόνα Αφγανιστάν και συκοφαντώντας καθαρά την χώρα.
Όλα αυτά βέβαια, μετά τις στημένςς ερωτήσεις και την αμηχανία του Έλληνα πρωθυπουργού στις απαντήσεις του περί "τρομοκρατίας" στην Κωνσταντινούπολη, δίπλα από τον Ρ.Τ.Ερντογάν.
Η παγίδα περί κλεισίματος στρατοπέδων εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Ελλάδα, προκάλεσαν την αντίδραση του .... υπεύθυνου για το φιάσκο της Πόλης, υπουργείου Εξωτερικών, αλλά τώρα είναι πολύ αργά για δάκρυα.
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας, ανέφερε τα εξής:
«Ανυπόστατοι και προϊόν φαντασίας οι ισχυρισμοί των τουρκικών εφημερίδων. Ποτέ δεν άνοιξε, ούτε ποτέ υπήρξε, στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών στο Λαύριο ή αλλού, για να... κλείσει. Φαίνεται ότι κάποιοι στην Τουρκία είναι ενοχλημένοι από τις ξεκάθαρες θέσεις και το καλό κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, όπως αποτυπώθηκε στην κοινή συνέντευξη τύπου των δύο Πρωθυπουργών».
Ποιοι είναι οι "ενοχλημένοι" στην Τουρκία και από που κι ως που υπήρξε καλό κλίμα που αποτυπώθηκε στην κοινή συνέντευξη Τύπου. Στην ίδια συνέντευξη ο Ρ.Τ.Ερντογάν μίλησε για την τρομοκρατία που υποθάλπτει η Ελλάδα, εμμέσως πλην σαφώς.
Τι να μαζέψει τώρα το ΥΠΕΞ; Αφού η προτροπή του ΥΠΕΞ και του πολιτικού του προϊσταμένου Δ.Αβραμόπουλου για να συγκληθεί το "Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας", προκάλεσε όλη αυτή την κατάσταση και φέρνει την Ελλάδα στο κλαμπ των χωρών που υποστηρίζουν την ... τρομοκρατία!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κοσμοσυρροή και στην συγκέντρωση εφέδρων στο Σύνταγμα! > ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πεπόνης – Μουζακίτης εναντίον τραπεζικής χούντας


Εξαγόρασαν πολιτικούς και συνειδήσεις. Έφεραν στην εξουσία το πολιτικό κάθαρμα που ξεπούλησε την Ελλάδα με το μνημόνιο, τους γέμισε τα σεντούκια και εξασφάλισε την ατιμωρησία τους. Τώρα κάνουν το παν να φυγαδεύσουν τους πολιτικούς τους υπαλλήλους.
Ακόμα και στις ΗΠΑ, οι τραπεζίτες που πήραν “κρατική βοήθεια” βγήκαν από τα γραφεία τους με χειροπέδες.

Στην Ισπανία, ο πατριώτης Ραχόι, υποχρέωσε την ΕΚΤ να αναλάβει την ανακεφαλαιοποίηση φορτώνοντας τον εκεί “Παπαδήμο” με 7 κακουργήματα.

Στην Ελλάδα, όχι μόνον εξαθλίωσαν την κοινωνία για να καλύψουν τα κλεψιμέικα, τις χορηγίες κρατικών τραπεζών στην “αγία οικογένεια”, τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜ”Ε”, όχι μόνο δεν τους έκλεισαν φυλακή, αλλά τους άφησαν αλώβητους στις θέσεις τους.

Οι ηθικοί αυτουργοί έχουν ονοματεπώνυμο. Εύγε Πεπόνη, εύγε Μουζακίτη. Όλοι οι Έλληνες στο πλευρό σας.

olympia

ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ;;;


Η αποκάλυψη που κάνει το Χωνί της Κυριακής, εάν ισχύει, αποτελεί μέγιστη διπλωματική και εθνική πρόκληση από τους “φίλους” που θέλουν και συνδιαχείριση στο Αιγαίο. Εκτός εάν εννοούν τέτοια “συνδιαχείριση”, αυτη που εφαρμόζουν εδώ και αιώνες. Καταλαμβάνουμε, σφάζουμε μέχρι και τα βρέφη και έπειτα “συνδιαχειριζόμαστε” την περιουσία των γηγενών.

Σύμφωνα με το Χωνί, ο πίνακας που αποτελούσε το σκηνικό της κοινής παρουσίας, συμβολίζει την καταστροφή της Σμύρνης. Την χειρότερη έκφανση βαρβαρότητας του σύγχρονου πολιτισμού. Ποτέ άλλοτε στην νεώτερη ιστορία δεν εξοντώθηκαν τόσες χιλιάδες άνθρωποι με τόσο φρικτούς τρόπους μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.
Αναμένουμε να δούμε ολόκληρο το αφιέρωμα για να καταλήξουμε. Δείτε το δελτίο τύπου:

Τον απόλυτο εξευτελισμό του Έλληνα πρωθυπουργού πέτυχε ο Τούρκος ομόλογος του, Ταγίπ Ερντογάν! Στη κοινή συνέντευξη Τύπου, έστησαν τον Αντώνη Σαμαρά μπροστά σε φόντο που απεικονίζει το μνημείο της νίκης του Κεμάλ Ατατούρκ κατά του ελληνικού στρατού, το 1922! Μια μεγάλη αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ της Κυριακής!
Υποχρέωσαν, ουσιαστικά, τον Έλληνα πρωθυπουργό να φωτογραφηθεί με ένα μνημείο που υπάρχει για να θυμίζει στους Τούρκους την εθνική ταπείνωση της Ελλάδας, τους νεκρούς Έλληνες στρατιώτης!
Ο Ερντογάν εξευτέλισε τον Σαµαρά
Όσο οι Έλληνες πολιτικοί έδιναν µάχη για να κερδίσουν την… συµπάθεια του Ερντογάν, ο Τούρκος πρωθυπουργός αύξανε συνεχώς τις απαιτήσεις του, κερδίζοντας πόντους στη διπλωµατική σκακιέρα
Οταν, τον ∆εκέµβριο του 1999, τότε που η Ελλάδα µε υπουργό Εξωτερικών τον περίφηµο Γεώργιο Παπανδρέου, άνοιγε για πρώτη φορά τις πύλες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έναρξη της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας, καταργώντας το βέτο που ασκούσε µέχρι τότε για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, πολλοί είχαν «αγαλλιάσει» και, µάλιστα, έλεγαν ότι «τώρα οι πολεµοκάπηλοι θα χάσουν την δουλειά τους». Ο ίδιος ο ΓΑΠ είχε δηλώσει περιχαρής στις κάµερες ότι «τώρα θα σταµατήσουν οι αεροπορικές παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο και οι αεροπορικές εµπλοκές µεταξύ των ελληνικών και των τουρκικών µαχητικών αεροσκαφών».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ο Ελληνισμός στην κάτω Ιταλία (2005)

AGAPI MOU FIDELLA PROTINI - GHETONIA

Δολοφόνησαν Έλληνα που είχαν απαγάγει ισλαμιστές αντάρτες στην Νιγηρία!!! (Θα πάει να κάνει ρεπορτάζ και να κατηγορεί τους αράπηδες ο Κούλογλου;;;)

Μην περιμένετε να γίνει θέμα από τα ΜΜΕ και τους ευαισθητούληδες. Δεν θα βγει κανένας "σοκαρισμένος" να καταγγείλει την αναίτια βία κατά απλών εργαζομένων από τους κτηνώδεις μουσουλμάνους, ούτε θα καταγγείλει τον ρατσισμό των μαύρων έναντι των λευκών... 

Το πολύ-πολύ να δείξει η κρατική τηλεόραση για πολλοστή φορά σε επανάληψη το ταξίδι του Κούλογλου στην Γερμανία όπου πριν από 11 χρόνια νεοναζί που σκότωναν Τούρκους, δολοφόνησαν έναν Έλληνα επειδή τον πέρασαν για Τούρκο.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του άτυχου Έλληνα από τις αρχές και δεν είναι γνωστό αν έχει ενημερωθεί η οικογένειά του για την τραγική εξέλιξη... Eκτελέστηκε ο Έλληνας όμηρος που είχε πιαστεί πριν τρεις εβδομάδες στη Νιγηρία μαζί με άλλους έξι ξένους εργαζόμενους σε τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην χώρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που ανάρτησε στο διαδίκτυο η ισλαμική εξτρεμιστική οργάνωση "Ανσάρου" οι επτά Χριστιανοί αιχμάλωτοι εκτελέστηκαν ως αντίποινα για μία επιχείρηση απελευθέρωσής τους από νιγηριανές και βρετανικές ειδικές δυνάμεις που κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία. Στη Νιγηρία είχε σπεύσει και κλιμάκιο Ελλήνων αστυνομικών, αναφέρει μία πηγή, αλλά δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί το γεγονός. Οι επτά όμηροι απήχθησαν στις 17 Φεβρουαρίου από ενόπλους που επιτέθηκαν σε εργοτάξιο της κατασκευαστικής εταιρείας Setraco Nigeria στο βόρειο τμήμα της Νιγηρίας. Πέραν του Έλληνα ομήρου που δολοφονήθηκε, στα χέρια των ισλαμιστών βρίσκονταν πολίτες του Λιβάνου, της Βρετανίας, της Ιταλίας και των Φιλιππίνων. 


Η επιχείρηση έγινε από μονάδα της SAS, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο που βρίσκονταν οι όμηροι, αφού συνάντησαν σφοδρή αντίσταση. Είναι η δεύτερη αποτυχημένη ειδική επιχείρηση δυτικών ειδικών δυνάμεων που αποτυγχάνει το τελευταίο δίμηνο και οδηγεί στην εκτέλεση των ομήρων. Η πρώτη ήταν στον Σομαλία τον περασμένο Ιανουάριο όταν Γάλλοι κομάντο απέτυχαν να απελευθερώσουν ένα όμηρο ομοεθνή τους. Κατά την διάρκεια εκείνης της επιχείρησης σκοτώθηκαν δύο Γάλλοι, ένας κομάντο κι ένας πιλότος ελικοπτέρου.

defencenet.gr

ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΕΡΓΟΛΑΒΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.


Γράφει ο Κερατιώτης
Aγαπητό Fimotro,
Ψεύτη και συκοφάντη χαρακτήρισε κάτοικος της Ιερισσού τον 'Αδωνι Γεωργιάδη στο ΣΚΑΙ για την αναφορά που έκανε σε βίντεο με δηλώσεις του κατοίκου. Τι απορία δημιουργήθηκε στον τηλεθεατή; "Tι πρεμούρα είναι αυτή βρε αδελφάκι μου που έχει ο 'Αδωνις με τον Μπόμπολα;"
Βρε 'Αδωνι, μπορείς να μας πεις πόσο αγόρασε ο Μπόμπολας την έκταση που θέλει να αποψιλώσει για να βγάλει το χρυσό; μήπως την πήρε με λιγότερο από φιλοδώρημα;
Και τέλος πάντων, όταν δεν βρίσκεται ένας τοπικός βουλευτής να υποστηρίξει τον Μπόμπολα, τι σε κόφτει εσένα;
Τώρα να πούμε μιά αλήθεια, ότι από τον 'Αδωνι δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο.
Ο Μάκης ο Βορίδης όμως; Μήπως πρέπει να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στην Ιερισσό;
Μην αρχίσουν και βγαίνουν αυτά που έλεγε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κερατέας για την αμέριστη υποστήριξη των κατοίκων όταν αυτοί συγκρούονταν με την Αστυνομία γιά 4.5 μήνες!...

Ξεπουλάνε τα μυστικά της πατρίδας μας!! ΕΛΕΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/xepoulane-ta-mistika-tis-patridas-mas.html#ixzz2N3Vgg17W


 
Εκχωρούν πολύτιμες πληροφορίες μαζί με το ξεπούλημα δημόσιου πλούτου -Ψηφίστηκε χθες κατά πλειοψηφία η τροπολογία για την πρόσβαση σε πληροφορίες και εμπιστευτικά στοιχεία επιχειρήσεων ενόψει των αποκρατικοποιήσεων.

Η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι η τροπολογία αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσει στις αρχές Απριλίου η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ και της ΔΕΠΑ, καθώς οι επενδυτές, για να μπορέσουν να καταθέσουν προτάσεις, πρέπει να γνωρίζουν συγκεκριμένα τεχνικά στοιχεία.

Αρχικά είχε αποφασιστεί να δίνονται στοιχεία στους «υποψήφιους» επενδυτές. Δηλαδή σε όποιον εκδήλωνε ενδιαφέρον το κράτος θα έδινε χωρίς δεύτερη σκέψη στρατηγικής σημασίας μυστικά.
Έπειτα από τις σφοδρές αντιρρήσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση ανακοίνωσε αναδιατυπώσεις στην τροπολογία αυτή και πλέον ορίζεται ότι οι πληροφορίες θα είναι δυνατό να δίνονται μόνο σε προεπιλεγέντες επενδυτές.

Αυτό ωστόσο που δεν ξεκαθαρίζεται είναι τι είδους στοιχεία θα μπορούν να παίρνουν οι επενδυτές και αν θα υπάρχει κάποια Αρχή η οποία θα ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται αυτές οι πληροφορίες.

Με αναδιατύπωση η κυβέρνηση εξασφαλίζει ότι η δυνατότητα παροχής εμπιστευτικών πληροφοριών που προβλέπεται από την τροπολογία, δεν θα περιλαμβάνει πληροφορίες και στοιχεία που αφορούν ή σχετίζονται με την εθνική ασφάλεια και την εθνική άμυνα της χώρας, η δε παροχή των πληροφοριών αυτών από την Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και την ΕΛΒΟ θα χορηγείται μόνο ύστερα από σχετική έγκριση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση εκχωρεί πολύτιμες πληροφορίες με στόχο το ξεπούλημα δημόσιου πλούτου. Αλήθεια, δεν έχει σκεφτεί κανείς πως οι συγκεκριμένες πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε θέλει να κάνει κακό στη χώρα;
Δεν έχει αντιληφθεί κανείς τη γεωστρατηγική σημασία της Ελλάδας;
Πώς είναι δυνατόν να δίνονται τόσο απλά μυστικές πληροφορίες που αφορούν τη χώρα, με το πρόσχημα της προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα;

-Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Η επίμαχη τροπολογία προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
«Το να εκχωρείτε απόρρητα και μυστικά των επιχειρήσεων αυτών είναι μέσο επίτευξης καλύτερου τιμήματος ή είναι παραχώρηση πλεονεκτήματος τους; Προσπαθείτε να πιάσετε τη Βουλή στον ύπνο και να περάσετε αυτή την τροπολογία» κατήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Ανοίγετε την πόρτα των επιχειρήσεων αυτών στους ανταγωνιστές και τους οφειλέτες τους» είπε η βουλευτής και επεσήμανε ότι οι επιχειρήσεις αυτές «δεσμεύονται από εμπορικές συμβάσεις και διακυβερνητικές συνθήκες οι επιχειρήσεις αυτές και μπορεί να υπάρχει παραβίαση διακυβερνητικών πληροφοριών», σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Να καταθέσει το κόμμα της αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας» προκάλεσε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου. Υπογράμμισε επίσης ότι το κόμμα του δεν θα δώσει κάλυψη σε όσους εμπορεύονται τα στοιχεία των επιχειρήσεων και παρατήρησε ότι μετά τις βελτιώσεις που επέφερε η κυβέρνηση, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα την ψηφίσουν.

Κατά της τροπολογίας τάχθηκαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με τη Ραχήλ Μακρή να καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη χώρα σε γερμανικό προτεκτοράτο. Επεσήμανε, επίσης, ότι η διαδικασία που ακολουθείται σε όλες τις παρόμοιες συναλλαγές διέπεται από τα «standard incoterms» του 2010, σύμφωνα με τα οποία, για να δοθούν πληροφορίες συναλλαγών εξασφαλίζεται ότι οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν καταθέσει ισόποση του τιμήματος αγοράς εγγυητική επιστολή.

Κατά της τροπολογίας τάχθηκε η Χρυσή Αυγή, με την Ελένη Ζαρούλια να προειδοποιεί ότι με την τροπολογία αυτή ανοίγει ο δρόμος να εμφανιστεί φορέας ως υποψήφιος επενδυτής για να λάβει εμπιστευτικές πληροφορίες. «Καταψηφίζουμε γιατί η εθνική ασφάλεια και αξιοπρέπεια στέκονται υπεράνω της προσέλκυσης επενδυτών αμφιβόλου αξίας και σκοπών και δεν αποτελεί πηγή πιθανής κτήσης εσόδων» σημείωσε η βουλευτής. Ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου κατήγγειλε η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, η οποία επέκρινε την κυβέρνηση για τη λογική των τροπολογιών, ιδίως για κρίσιμα ζητήματα. Την τροπολογία ψήφισε η ΔΗΜΑΡ, με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη να ζητάει να σταματήσει η άρνηση και η γενίκευση που τίθεται ως ανάχωμα στις προσπάθειες για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.

Πηγή

Αυτά που ακολουθούν γράφτηκαν 11 χρόνια πριν..

 
Η Παγκόσμια Τράπεζα – ΔΝΤ ανήκουν και ελέγχονται από την NM Rothschild και 30 – 40 από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Για πάνω από 150 χρόνια έχουν προγραμματίσει να καταλάβουν όλο τον κόσμο μέσω του χρήματος. Ο πρώην επικεφαλής νομπελίστας και οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ο Joe Stiglitz, απολύθηκε πρόσφατα. Επεσήμανε σε κορυφαία στελέχη ότι κάθε χώρα όπου το ...
ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα ενεπλάκησαν κατέληξαν σε μια οικονομική συντριβή, καταστράφηκαν κυβερνήσεις, και μερικές φορές χώρες παραδόθηκαν στις φλόγες με ταραχές.
Πριν ο Joe Stiglitz απολυθεί,πήρε μια μεγάλη στοίβα μυστικών εγγράφων από την Παγκόσμια Τράπεζα. Τα απόρρητα έγγραφα από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποκαλύπτουν ότι το ΔΝΤ ζητάει από τις χώρες:
1. να υπογράψουν μυστικές συμφωνίες από 111 αντικείμενα
2. στις οποίες συμφωνούν να πουλήσουν βασικά περιουσιακά στοιχεία τους όπως: νερό, ηλεκτρικό, φυσικό αέριο, κλπ.
3. στις οποίες συμφωνούν να λάβουν οικονομικά μέτρα, πραγματικά καταστροφικά για τις χώρες που εμπλέκονται
4. στις οποίες πληρώνουν πολιτικούς με δισεκατομμύρια δολάρια σε ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς για να κάνουν αυτή τη μετατροπή των κρατικών περιουσιακών στοιχείων
Αν δεν συμφωνούν με αυτά τα βήματα είναι κομμένοι από διεθνή δανεισμό.
Σήμερα, αν δεν μπορείς να δανειστείς χρήματα στη διεθνή αγορά, κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει, άσχετα αν είναι άνθρωποι ή εταιρείες ή χώρες.
Αν αυτά δεν πετύχουν ανατρέπουν την κυβέρνηση και κατασκευάζουν ψέματα για την προηγούμενη κυβέρνηση ή και ακόμα ξαναγράφουν την ιστορία.
Το αυθεντικό κείμενο στα αγγλικά:
The World Bank – IMF is owned and controlled by NM Rothschild and 30 to 40 of the wealthiest people in the world. For over 150 years they have planned to take the world over through money. The former chief economist of the World Bank, Joe Stiglitz, was fired recently. He pointed out to top executives that every country the IMF/World Bank got involved in ended up with a crashed economy, a destroyed government, and sometimes in flames with riots. Jim Wolfensen, the president of the World Bank would not comment on his dismissal.
Before Joe Stiglitz was fired he took a large stack of secret documents out of the World Bank. These secret documents from the World Bank and the International Monetary Fund reveal that the IMF required nations:
1. to sign secret agreements of 111 items
2. in which they agreed to sell off their key assets – water, electric, gas, etc.
3. in which they agreed to take economic steps which are really devastating to the nations involved
4. in which they pay off the politicians billions of dollars to Swiss bank accounts to do this transfer of a countries fixed assets
If they do not agree to these steps they are cut-off from all international borrowing. Today if can’t borrow money in the international marketplace, no one can survive, whether you are people or corporations or countries. If that does not work they overthrow the government and plant lies about the former government and/or even rewrite history.

Οι Ναΐτες Ιππότες

Οι Ναΐτες Ιππότες

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ... ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!
Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com ΕΚΤΑΦΗ...

JUMBO ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ

Είναι ένα κείμενο του συντάκτη Πολύβιου που υπέπεσε αργά στην αντίληψή μας. Ήμασταν στη δυσάρεστη θέση να το διαγράψουμε. Στη θέση του δημοσιεύουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση του ίδιου του καταστήματος, το οποίο είναι μια Ελληνική επιχείρηση η οποία δίνει εργασία σε πολλούς Έλληνες, έχει υποκαταστήματα στο εξωτερικό και προμηθεύει φθηνά αλλά και ποιοτικά προϊόντα τους καταναλωτές. Εμείς δε οι ίδιοι είμαστε τακτικοί πελάτες του!

Γιατί η νοσοκόμα της βασίλισσας Ελισάβετ φοράει ζώνη με μασονικά σύμβολα; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/zwnh-me-masonika-sumvola.html#ixzz2N3U7RRfy

!
Vigilant Citizen / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 
Κάθε φορά που μια ιστορία περιλαμβάνει την βρετανική βασιλική οικογένεια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι γρήγορα στο να καταγράψουν κάθε λεπτομέρειά της. Όταν η βασίλισσα Ελισάβετέφυγε από το Νοσοκομείο King Edward VII στις 3 Μαρτίου, δημοσιογράφοι κάλυψαν την εκδήλωση σε μεγάλο βαθμό, περιγράφοντας ακόμα και τι φορούσε, το μαργαριταρένιο κολιέ της και την καρφίτσα της.

Υπάρχει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αγνόησαν εντελώς. Κοιτάξτε την πόρπη της ζώνης της νοσοκόμας.

Η νοσοκόμα της Βασίλισσας φοράει μια πόρπη ζώνης που φέρει μασονικά σύμβολα.

Αυτή η μεγάλη πόρπη ζώνης διαθέτει το μασονικό διαβήτη και πυξίδα μαζί με μια  πεντάλφα - άλλο ένα σημαντικό μασονικό σύμβολο που χρησιμοποιείται στη μαγεία.
Σύμφωνα με τη Βιβλιοθήκη και το Μουσείο του Τεκτονισμού, η πόρπη της ζώνης δόθηκε στις νοσοκόμες που είχαν εκπαιδευτεί στο Royal Masonic Hospital, ένα ιδιωτικό νοσοκομείο για Ελευθεροτέκτονες και άλλους δωρεάν ασθενείς. Το Royal Masonic Hospital σταμάτησε να υπάρχει το 1992, αλλά οι πόρπες του προφανώς εξακολουθούν να φοριούνται από "ελίτ" νοσοκόμες, όπως αυτή που ανέλαβε την βασίλισσα.
Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε πώς τα σύμβολα της εξουσίας εμφανίζονται σε θέσεις εξουσίας.
Χειραψία με τη Βασίλισσα. Ένα προνόμιο που δεν επιτρέπεται σε κοινούς θνητούς.

Μην ξεχνάτε ότι το King Edward VII Hospital είναι το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε η Kate Middleton λόγω μιας σχετικής με την εγκυμοσύνη ασθένειας, η οποία οδήγησε στην αυτοκτονία μιας από τις νοσηλεύτριες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΦΑ'ΤΟ... "Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΦΗ ΠΡΟΟΔΟ" ΛΕΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΜε θετικές τοποθετήσεις και εύσημα για την Ελλάδα, η οποία, όπως τονίζει, «κάνει σαφείς προόδους στην οικονομική ανάκαμψη», εμφανίζεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε σημερινή εκτενή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ».

Όπως επισημαίνει, στην πρόσφατη έκθεση της τρόικας, επιβεβαιώνεται ότι η Ελλάδα εφαρμόζει το πρόγραμμα όπως έχει συμφωνηθεί, το έλλειμμα μειώνεται, οι εξαγωγές αυξάνονται και αυτή την εβδομάδα υπήρξε, για πρώτη φορά, μείωση στον αριθμό των ανέργων.

ΚΑΛΗΝΥΦΤΑ, ΣΑΛΕΝΤΟ Κ. ΙΤΑΛΙΑ, G. MANZAΗχογραφήθηκε, το 1981, στο χωριό Κοριλιάνο της ελληνόφωνης κοινότητας Σαλέντο της Κ. Ιταλίας από τους Νίκο Διονυσόπουλο και Λάμπρο Λιάβα. Τραγουδούν ο Giovanni Manza και κάτοικοι του Κοριλιάνο. Η ορχήστρα αποτελείται από δύο αρμόνικες, ταμπορέλο (ντέφι) και κούπα-κούπα. Περιέχεται στο cd "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑΣ". Η απόδοση των στίχων του τραγουδιού στην καθ' ημάς ελληνική γλώσσα είναι η κάτωθι:

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. «Προδότες, προδότες». Αποδοκιμάστηκαν Παπούλιας, Σαμαράς, Ιερώνυμος μέσα στην Ακαδημία Αθηνών ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/papoulias-samaras-ieronymos-eurokinissi-660.html#ixzz2N3TYpljl
Σε εκδήλωση για το χθες το σήμερα και το αύριο της Ελληνικής γλώσσας παρίσταντο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, σύμφωνα με πληροφορίες...
τρεις κοπέλες σηκώθηκαν από το κοινό της αίθουσας κατευθύνθηκαν προς την πρώτη σειρά των επισήμων όπου κάθονταν οι τρεις πολιτειακοί παράγοντες και αφού σταμάτησαν λίγα μέτρα μακρυά τους φώναξαν: «Προδότες, προδότες. Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό», αναφερόμενες προφανώς στην οικονομική κατάσταση της χώρας και το Μνημόνιο.
Ακολούθησε αναταραχή και οι τρεις διαμαρτυρόμενες οδηγήθηκαν εκτός της κεντρικής αίθουσας προκειμένου να αρχίσει η εκδήλωση.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και η Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά (ΕΓΚ).
Η εκδήλωση κινείται με βάση την παραδοχή πως η γλώσσα δεν είναι απλά ένα μέσο επικοινωνίας αλλά είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ψυχή και την ταυτότητα του Έλληνα, όπως επίσης με τον πολιτισμό αλλά και την ιστορική συνέχεια. Να πούμε πως η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος της "Ελληνικής Γλωσσικής Κληρονομιάς" και σήμερα επίτιμος πρόεδρός της.
Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ελληνιστές, επιστήμονες και πνευματικοί άνθρωποι, όπως ο Ισπανός ελληνιστής F. R Adrados, καθηγητής γλωσσολογίας και ελληνιστής του Πανεπιστημίου Μαδρίτης, ακαδημαϊκός, ξένος εταίρος της Ακαδημίας Αθηνών και εκδότης του Αρχαιοελληνικού-Ισπανικού λεξικού, ο ακαδημαϊκός Ο. Panagl, καθηγητής γενικής και συγκριτικής γλωσσολογίας (και Μυκηνολόγος) στο Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, η K. Crnkovic κλασσικός φιλόλογος και ελληνίστρια, ο Κ. Δεσποτόπουλος, ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφίας του Παντείου Πανεπιστημίου, πρώην πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και πρώην Υπουργός Παιδείας, ο Ν. Κονομής, ομότιμος καθηγητής Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, ο Π. Λιγομενίδης, ομότιμος καθηγητής πληροφορικής Πανεπιστημίου UCLA και πρώην Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, ο ακαδημαϊκός Δ. Σκαρβέλης, στρατηγός και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο δημοσιογράφος Γ. Μαρίνος, πρώην ευρωβουλευτής και πολλοί άλλοι.ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/papoulias-samaras-ieronymos-eurokinissi-660.html#ixzz2N3TUTG3Y

700 νέοι άνεργοι κάθε μέραΤα στοιχεία για την ανεργία που δημοσίευσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ, προκαλούν σοκ, καθώς, όπως προκύπτει, οι άνεργοι στη χώρα μας αυξήθηκαν, μέσα σε διάστημα ενός έτους, από το Δεκέμβριο του 2011 έως το Δεκέμβριο του 2012, κατά 263.596 άτομα.
Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι η κρίση «γεννούσε» κάθε μέρα περισσότερους από 700 νέους ανέργους!
Συμφωνα λοιπόν με την ΕΛΣΤΑΤ, οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 263.596 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2011 (αύξηση 24,9%) και κατά 4.584 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2012 (αύξηση 0,3%).
Το ποσοστό ανεργίας το Δεκέμβριο του 2012 ανήλθε στο 26,4%, έναντι 21,4% το Δεκέμβριο του 2011 και 26,6% το Νοέμβριο του 2012.
Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.321.236 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.341.863 άτομα. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Την ίδια ώρα, μία στις τρεις γυναίκες με παιδιά στην ΕΕ ημιαπασχολείται, όταν το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες είναι μόλις 5%, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Σε γενικές γραμμές, τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν ότι τα ποσοστά των ημιαπασχολούμενων γυναικών αυξάνονται, όταν αποκτούν παιδιά, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά των ανδρών παραμένουν σταθερά.
Ειδικότερα, το 2011 στην ΕΕ, μία στις τρεις γυναίκες ηλικίας 25-54 ετών, με τουλάχιστον ένα παιδί κάτω των έξι ετών, είχε μερική απασχόληση, ενώ οι γυναίκες με τρία ή περισσότερα παιδιά ημιαπασχολούνταν σε ποσοστό 50%. Για τους άντρες, τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν αισθητά χαμηλότερα (5% και 7% αντιστοίχως).
Την ίδια χρονιά στην Ελλάδα, το 2011, ημιαπασχολούνταν το 10,2% των γυναικών με ένα παιδί κάτω των έξι ετών (έναντι 3% στους άνδρες) και το 13,7% των γυναικών με τρία ή περισσότερα παιδιά (έναντι 2,7% στους άνδρες).
Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους Έλληνες χωρίς παιδιά, ημιαπασχολούνται το 8,4% των γυναικών (22% στην ΕΕ) και το 4,4% των ανδρών (7% στην ΕΕ).
Τα υψηλότερα ποσοστά ημιαπασχολούμενων γυναικών με παιδιά σημειώνονται στην Ολλανδία (πάνω από 81%), στην Αυστρία (πάνω από 60%), στη Γερμανία (πάνω από 56%) και στη Μ. Βρετανία (πάνω από 48%).
Εξάλλου, η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό γυναικών σε διοικητικές θέσεις (23%) στην ΕΕ, μετά τη Μάλτα (24%) και ακολουθεί η Κύπρος (15%).
Τα υψηλότερα ποσοστά γυναικών σε θέσεις στελεχών επιχειρήσεων, καταγράφονται στη Λετονία (45%), στην Ουγγαρία (41%) και στη Γαλλία (40%). Το αντίστοιχο ποσοστό στην ΕΕ είναι 33%.


πηγη

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & CIA ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/jail-papakonstantinou-ellhnikos-xrusos.html#ixzz2N3SeMAYD


Στις 17 Ιουνίου 2011 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου γίνεται «πρώην» Υπουργός Οικονοµικών και στον ανασχηµατισµό ανακοινώνεται ότι αναλαβαίνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής. Στις 26 Ιουλίου του 2011 ο Γ. Παπακωνσταντίνου υπογράφει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (που δεν υπέγραφε µε τίποτα η προκάτοχός του Μπιρµπίλη) που κατέθεσε η «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.»
και αφορά στη µεταλλευτική περιοχή των 317.000 στρεµµάτων της Β. Χαλκιδικής,..

η οποία περιήλθε στην κατοχή της µε την σύµβαση που έγινε µε το ελληνικό δηµόσιο τον Δεκέµβριο του 2003 και κυρώθηκε από την Βουλή τον Ιανουάριο του 2004. Με το νόµο3220/2004 ΦΕΚ 15Α / 28.1.2004, τα µεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής περνούν στην ιδιοκτησία της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ(European Goldfields και Ελλάκτωρ). Η νεοσύστατη τότε εταιρείαΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ δίνει 11.000.000 ευρώ. Στο ελληνικό δηµόσιο; Οχι. Το τίµηµα των 11.000.000 ευρώ δόθηκε στην TVXαπό το ελληνικό δηµόσιο για την αγορά των δικαιωµάτων, αφού η TVX ήταν η προκάτοχος των δικαιωµάτων εξόρυξης της περιοχής. Κατά συνέπεια το όφελος από την αγοραπωλησία για το ελληνικό δηµόσιο ήταν µηδενικό! Μπορεί βέβαια κάποιος να σκεφτεί: «δεν µπορεί, το δηµόσιο θα κατοχύρωσε δικαιώµατα επί του µεταλλεύµατος όταν γίνει η εξόρυξη…» Λάθος. Στη σύµβαση ορίζεται ρητά ότι το ελληνικό δηµόσιο δεν κατοχύρωσε δικαιώµατα επί του εξορυσσοµένου µεταλλεύµατος. Ολα δικά τους. ΟΛΑ. Και το επιχείρηµά τους είναι ότι θα κερδίσουν από τη φορολόγηση των κερδών. Χωρίς σχόλια… Τον Οκτώβρη του 2011,όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της

Μπορεί ένας λαός να νικήσει τoυς διεθνείς τραπεζίτες; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/mporei-enas-laos-na-nikisei-tous-diethneis-trapezites.html#ixzz2N3SFebNOΥπάρχουν κάποιοι λαοί σήμερα που ακυρώνουν σε αποτελεσματικό βαθμό τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών για την ανατροπή της εθνικής κυριαρχίας της χώρας τους, αλλά οι προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν είναι ακόμη αρκετές.

Toυ Tony Cartalucci
Global Research *  
14 Οκτωβρίου 2012
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Η Βενεζουέλα έχει προσφέρει στον κόσμο ένα επιτυχημένο μοντέλο για την αντιμετώπιση των ανατρεπτικών μεθόδων που χρησιμοποιούν η Wall Street και το Λονδίνο στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν το ένα μετά το άλλο τα έθνη-κράτη και να τα εντάξουν στην τεράστια παγκόσμια αποικία τους. 

Ωστόσο, κάποιοι έχουν εκφράσει την άποψη ότι ο πρόεδρος Hugo Chávez είναι αποτυχημένος ηγέτης, με λανθασμένες πολιτικές, πολλές από τις οποίες λειτουργούν αντίθετα προς τις έννοιες της προσωπικής ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Αν και αυτό θα μπορούσε να ειπωθεί για σχεδόν κάθε πολιτικό, το γεγονός παραμένει ότι, παρά τις όποιες ελλείψεις του Προέδρου Chávez, έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό εμπόδιο στις φιλοδοξίες και ορέξεις των άπληστων δυνάμεων της Δύσης για όλη τη Νότια Αμερική, και έχει επανειλημμένα αντιταχθεί στη μηχανορραφία των Δυτικών σε όλο τον κόσμο.

Δείκτες ανάπτυξης και άλλα στατιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν την επιτυχημένη πολιτική του Chávez σε διάφορους τομείς: θεαματική μείωση του δείκτη ανεργίας, κατακόρυφη αύξηση του κατά κεφαλήν ΑΕΠ, σημαντική μείωση της βρεφικής θνησιμότητας και του δείκτη της φτώχειας, τετραπλασιασμός των εξαγωγών πετρελαίου.  (Πηγή: The Guardian)

Από άλλους αναλυτές, που επίσης αμφισβητούν τον Πρόεδρο Chávez, έχει επισημανθεί ότι είναι επικεφαλής ενός πολιτικού κινήματος που δεν διαφέρει πολύ από το καθεστώς του Thaksin Shinawatra της Ταϊλάνδης, που ενώ υπηρετεί την Wall Street, εφαρμόζει λαϊκιστικές πολιτικές με στόχο την οικοδόμηση ενός πιστού στρατού ψηφοφόρων και την διαρκή παραμονή του στην εξουσία. Εν μέρει αυτό είναι αλήθεια, αλλά θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι πολιτικές της Βενεζουέλας είναι βιώσιμες, και αυτό είναι το άμεσο αποτέλεσμα της κρατικοποίησης της βιομηχανίας πετρελαίου της χώρας, ενώ ο Shinawatra της Ταϊλάνδης πήρε απλά τα χρήματα από τα κρατικά ταμεία, ενώ προσπαθεί να προωθήσει την ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα των τεράστιων εθνικών πόρων της Ταϊλάνδης στις ξένες πολυεθνικές.

Με εντολή πρωθυπουργού χτίζεται τελικά το τζαμί στην Αθήνα!


TZAMIathensXLΣΧΕΔΟΝ 1 ΕΚΑΤ. ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ!

Στην τελική ευθεία, με εντολή Σαμαρά, έχει μπει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το μόνο που απομένει για την ανέγερση του μοντέρνου κτιρίου που σε τίποτα δεν θα θυμίζει τα παραδοσιακά τζαμιά με τους μιναρέδες, είναι η δημοπράτηση του έργου από το Υπουργείου Μεταφορών.
Η απόφαση για την υλοποίηση του τζαμιού είχε παρθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, αρκετά πριν από την προσβλητική προσφορά του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, να πληρώσει η Τουρκία για την οικοδόμηση του τεμένους, απόφαση κατά της οποίας τάχθηκαν οι μουσουλμανικές ενώσεις της Αθήνας, υπογραμμίζοντας ότι το έργο είναι υπόθεση της ελληνικής πολιτείας.
Να σημειωθεί, ότι ο Αρχιεπίσκοπος στην περιοχή του οποίου θα ανεγερθεί το μουσουλμανικό τζαμί έχει ταχθεί υπέρ της κατασκευής του στο πλαίσιο του σεβασμού όλων των θρησκευτικών ελευθεριών.
Το κόστος του μουσουλμανικού τεμένους -χωρητικότητας 350 ατόμων- θα αγγίξει τα 846.000 ευρώ, ενώ από το κτίσμα θα απουσιάζουν οι παραδοσιακοί μιναρέδες, καθώς το αρχιτεκτονικό γραφείο του Αλέξανδρου Τομπάζη που έχει αναλάβει το έργο, έκρινε ότι η κατασκευή ενός μιναρέ δεν έδενε αρμονικά με το περιβάλλον.
[Μήπως θα πρέπει να χαιρόμαστε κιόλας επειδή θα το φτιάξουν... μοντέρνο και διακριτικό; Συγχαρητήρια στην "προοδευτική" μας κυβέρνηση για την επιτυχία της...]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

παμπινιώτης καὶ κωλοτοῦμπες.Ο καθηγητής της Γλωσσολογίας Γεώργιος Μπαμπινιώτης
Γιατί ὅλα τὰ ποντίκια ἐγκαταλείπουν τὸ καράβι πρὶν βουλιάξῃ; Τί ἔνστικτο ἐπιβιώσεως μέγιστο διαθέτουν; Διότι τελικῶς τὰ τρωκτικὰ ἔχουν μεγάλη διαίσθησι… (Μήπως νὰ τοὺς ὁμοιάσουμε λίγο;)
Μεταφέρω ἀπὸ παλαιότερες  ἀναρτήσεις τοῦ ἱστολογίου (Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ κι ὁ πραγματικός του ῥόλος. Μπαμπινιώτης, κόρες καὶ συμπέθεροι.): 
Τώρα φθάσαμε στ καλλίτερο!!! Μπαμπινιώτης!!! «γαπημένος» πολλν καδίως μο!!!
Αὐτὸ τὸ πρᾶγμα, ποὺ λέγεται μάλλιστα καὶ «γλωσσολόγος» εἶναι ὁ κύριος (ἐπισήμως) ὑπεύθυνος τοῦ ἐνταφιασμοῦ τῆς γλώσσης μας!!! Αὐτὸς, ποὺ ὅταν κάποτε οἱ κάτοικοι τοῦ χωριοῦ Κοπανός, διεπίστωσαν πώς ἡ ὀνομασία τῆς περιοχῆς τους ἐπί Ἀλεξάνδρου τοῦ Μεγάλου ἦταν Μίεζα, στὴν ὁποίαν ἐδίδαξε ὁ ἐπίσης μεγάλος διδάσκαλος Ἀριστοτέλης, αἰτήθησαν στὴν ἁρμόδια ἐπιτροπὴ   νὰ ἀλλάξουν τὸ ὄνομα τοῦ χωριοῦ τους!! Τὶ ἀπεφάνθη ὁ πρόεδρος τῆς ἐπιτροπῆς, πολύς κύριος Μπαμπινιώτης; «τὸ ὄνομα Μίεζα δὲν εἶναι ἑλληνικό!!» Ὢωωωω, ναὶ!! Αὐτό εἶπε!!! Ὁ καθηγητής!!!
Αὐτὸς ποὺ τὸ αὐγὸ τό ἔκανε ἀβγό, τὸ αὐτί ἀφτί, τό χρῶμα χρόμα, τήν βρώμα, βρόμα καὶ γενικῶς, ἄλλαξε τὰ φῶτα σὲ κάθε ἑλληνικὴ λέξι πρὸ κειμένου νὰ πάρῃ τὸ χρῆσμα ἀπό τὰ ἀφεντικά του!!! Δὲν τὸ ἔλαβε ὅμως!!! Κι αὐτό τό πληρώνουμε ἐμεῖς καὶ τὰ παιδιά μας!!  Βέβαια τώρα τελευταῖα κάποιες λέξεις ξαναποκτοῦν τὴν ἱστορική τους ὀρθογραφία… Ἀνακαλεῖ βλέπετε!  Πόσες γενεές κατέστρεψε στὸ μεταξύ;
Θὰ πρέπῃ φυσικὰ νὰ διαβάσετε τὴν πορεία του καὶ νὰ καταλάβετε ποῦ παίζει!! 
Οἱ ποντικοί, ἀντιλαμβάνονται πὼς τὸ πλοῖο ποὺ ἐπέλεξαν βουλιάζει καὶ τὴν κοπανοῦν; Ἢ ἁπλῶς τώρα ποὺ τελειώνει ἡ καριέρα τους εἶπαν νὰ κυττάξουν καὶ λίγο τὴν ὑστεροφημία τους; Τὰ τρωκτικά ὅμως παραμένουν πάντα τρωκτικά… Εἶναι ἡ ῥημάδα ἡ φύσις τέτοια…
Πρὶν σᾶς παρουσιάω τὶς κωλοτοῦμπες τοῦ κωλοτούμπα, ἕνα σχόλιο ἀπό φίλο γιὰ τὶς κωλοτοῦμπες τοῦ κωλοτούμπα:
«Μιλάει ὁ ξεφτίλας»…
Νομίζω μᾶς ἐκάλυψε ὁ φίλος… 
Γιὰ νὰ δοῦμε ὅμως ὁ τρωκτικοξεφτίλας-Μπαμπινιώτης τί λέει:
Μπαμπινιώτης: «Οι νέοι θα πληρώσουν ακριβά τα greeklish»
Τον κίνδυνο της «αποξένωσης» από την εικόνα των ελληνικών λέξεων, λόγω της αυξανόμενης χρήσης των «greeklish», επισήμανε ο καθηγητής της Γλωσσολογίας Γεώργιος Μπαμπινιώτης.
Μιλώντας στα Χανιά, σε ημερίδα του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου για τη γλώσσα, ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης της ελληνικής γλώσσας σε ένα επίπεδο ποιότητας.
«Εγώ θα έλεγα στον κόσμο που μας ακούει: ‘’τη γλώσσα και τα μάτια σας’’. Θα έλεγα ότι σε ημέρες κρίσης θα πρέπει να σκύψουμε σε ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτός ο τόπος, που είναι ο πολιτισμός μας, η παράδοση μας και με τον πιο εύγλωττο τρόπο η γλώσσα μας», ανέφερε ο κ. Μπαμπινιώτης και πρόσθεσε:
«Δεν είναι απλό εργαλείο η γλώσσα. Είναι ο πολιτισμός μας, είναι η ιστορία μας, είναι η σκέψη μας, είναι η νοοτροπία μας, είναι η ταυτότητά μας. Πάνω από όλα η γλώσσα είναι αξία».
Αναφερόμενος στην ευρέως διαδεδομένη χρήση των «greeklish» (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) μεταξύ των νέων που στέλνουν γραπτά μηνύματα από τα κινητά τηλέφωνα ή συνομιλούν μέσω του Διαδικτύου, ο Ομότιμος και Επίτιμος Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής, και πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, τόνισε:
«Τα greeklish είναι ο καλύτερος δρόμος αποξένωσης από την εικόνα της λέξης. Αυτό μπορεί οι νέοι άνθρωποι να το πληρώσουν ακριβά. Έχουμε ελληνικές γραμματοσειρές και μπορούμε, αξιοποιώντας το Διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά μέσα, να χρησιμοποιούμε τις ελληνικές γραμματοσειρές που έχουν το προτέρημα να δίνουν την εικόνα της λέξης, το οπτικό ίνδαλμα, και να μας συμφιλιώνουν με την ορθογραφία της λέξης και με τη σημασία της». (Τὰ νέα)
Τρία πουλάκια κάθονται στοῦ Διάκου τὸ ταμπούρι…
Τί νὰ πῶ; 
Τὰ λέει ὅλα ἡ  «ἀγωνία» του νὰ μᾶς «πείσῃ»…
Φιλονόη.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΣΑΘΗΝΑ 10-3-2013.

Το περιβάλλον της τεχνητής κρίσης μάς θέτει ενώπιον μιας συστημικής και καλά οργανωμένης προσπάθειας να διαρραγεί η σχέση κράτους και τοπικών κοινωνιών. Η λεγόμενη αποκέντρωση αρμοδιοτήτων που προβάλλεται ως δικαιολογία για την ταχύτερη αντιμετώπιση των ζητημάτων κάθε περιφέρειας δεν αρκεί μα και διαψεύδεται από τη διόγκωση των προβλημάτων και την απουσία του κράτους.

Η κατάσταση χειροτερεύει όταν οι ξένοι επικυρίαρχοι της πατρίδος μας επεμβαίνουν ακόμη και στους τρόπους στελέχωσης των υπηρεσιών και κατανομής αυτών επί της μαρτυρικής επαρχίας. Είναι ένα πρόβλημα που έχει ήδη διογκώσει το υδροκέφαλο μεταπολιτευτικό καθεστώς όταν από της εγκαταστάσεώς του κιόλας επιδόθηκε με ανθελληνικό ζήλο στην καταστροφή της αγροτικής και της βιομηχανικής παραγωγής στον φυσικό σιτοβολώνα της χώρας ώστε να εγκλωβίσει τον ελληνικό λαό στην Αθήνα, στα λοιπά αστικά κέντρα και στις ρουσφετολογικές δαγκάνες των κομμάτων του διαβόητου «συνταγματικού τόξου».

Αν λάβουμε υπ’ όψη την ραγδαία αύξηση της λαθρομεταναστευτικής ακρίδας που διαβαίνει ελευθέρως τις οδούς της πατρίδος μας με αστείες διατυπώσεις και «ελέγχους» και αν προσθέσουμε τις διαβόητες ειδικές οικονομικές ζώνες που θέλουν γραικύλοι και δυνάστες ψευτοσύμμαχοι να φτιάξουν στην ελληνική ύπαιθρο, τότε εύκολα μπορούμε να φτάσουμε στους σκοπούς των μισελλήνων. Η ανεργία των Ελλήνων, τα φθηνά ξένα μεροκάματα και η επιδίωξη φορολογικών παραδείσων με εργαζόμενους είτε εξαθλιωμένους Έλληνες είτε κυρίως ξένους γυρολόγους θα δημιουργήσουν ένα κενό σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Η έξαρση της ξένης εγκληματικότητας βοηθά το σενάριο σε μεγάλο βαθμό.

Όλοι γνωρίζουμε πως στην περιφέρεια μιας χώρας που ήδη μαστίζεται από την υπογεννητικότητα ο πληθυσμός που μένει εκεί είναι φθίνων και γηράσκων. Η απασχόληση στην εγχώρια παραγωγή κατά συνέπεια μειώνεται ισόποσα και φυσικά στον μεγαλύτερο βαθμό όσοι αποχωρούν δεν αντικαθίστανται.

Κατά αυτόν τον τρόπο οι διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού μας εξαρτώνται διαρκώς και αυξανόμενα από εισαγωγές επικίνδυνων προϊόντων ενώ οι δυνατότητες συντηρήσεως των ανθρώπων μας μειώνονται από ένα ψευτορωμέϊκο που απομυζά τις έσχατες οικονομίες τους. Αυτή η κατάσταση ισοδυναμεί με επιχείρηση βιολογικής εξόντωσης των Ελλήνων όταν η σκοπούμενη φτωχοποίηση οδηγεί με τη σειρά της τους αστικούς πληθυσμούς μας μπροστά σε έναν λιμό.

Αλλά φυσικά υπάρχει και η εθνική διάσταση που στηρίζεται κι αυτή στον παραδοσιακό ελληνικό κοινοτισμό. Τα κενά γεμίζουν γειτονικοί και ισλαμιστές λαθρομετανάστες ενώ ανθέλληνες πράκτορες έρχονται να στηρίξουν τάχα τους εναπομείναντες Έλληνες στα ακριτικά σημεία της πατρίδος μας προκειμένου να τους αφελληνίσουν. Τάζουν με χρήματα, δηλητηριάζουν με προπαγάνδα και απειλούν με την έλευση στρατιωτικών μέσων προκειμένου να σύρουν ψυχές και έπειτα γη στα βορειοανατολικά αρπακτικά, από Αλβανία έως Τουρκία.

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα η μεγάλη δύναμη του Ελληνισμού μας βρίσκεται στην επιστροφή του κοινοτικού τρόπου ζωής. Ίση διανομή ελληνικών πληθυσμών και εθνικής επιχειρηματικής και παραγωγικής δραστηριότητας σε όλες τις γωνιές της πατρίδος μας, μέχρι και το τελευταίο χωριό μας. Ανασύσταση των κοινοτήτων όπως ήταν προ Καλλικράτη και συμφώνως με τη βούληση και τις ανάγκες των κατοίκων. Οικονομική ενίσχυση και κίνητρα από το κράτος για την επάνδρωση της επαρχίας με πλήρεις δραστηριότητες σε παιδεία, υγεία και δημόσια διοίκηση. Επιστροφή στην καλλιέργεια της γης και άνοιγμα των εργοστασίων από όσους στράφηκαν πριν στις πόλεις.

Ο Ίων Δραγούμης είχε πει πως ο Ελληνισμός είναι μια οικογένεια από κοινότητες. Και ακόμη πως το έθνος μας ολάκερο πάλι με κοινότητες πρέπει να κυβερνηθεί και μόνο με κοινότητες θα προκόψει. Η πληρότητα της εδαφικής επικράτειας σε πληθυσμούς αποτελεί εκτός από δύναμη επισιτιστικής επάρκειας και την καλύτερη δύναμη ανάσχεσης των προκλήσεων των εχθρών μας σε βάρος της εθνικής μας ακεραιότητας και ελευθερίας. Περισσότεροι Έλληνες, περισσότερα ελληνόπουλα, περισσότεροι πολεμιστές ακρίτες. Ακέραιη και Ζωντανή Ελλάς.

Αυτός ο κοινοτικός τρόπος ανάπτυξης πρέπει να επεκταθεί δυναμικά και στις προσωρινά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες. Αυτές οι ματωμένες Ελλάδες έχουν πληγωθεί ομοίως από την σκοπούμενη απόσυρση του ελλαδικού κράτους και την καταπίεση του αλύτρωτου ελληνισμού από τους νεοταξικούς δορυφόρους. Στην Βόρειο Ήπειρο πολλά ελληνόπουλα εξωθούνται σε μετανάστευση, η ελληνική γλώσσα και θρησκεία ασκούνται με σημαντικούς περιορισμούς, οι ελληνικές κοινότητες δεν αναγνωρίζονται και απειλούνται. Στην Βόρεια Μακεδονία οι Έλληνες ούτε αναγνωρίζονται ούτε καταγράφονται, ενώ υφίστανται μισελληνικές πολιτικές ξένης αφομοιώσεως.

Ίδια εικόνα επικρατεί σε όλες τις σκλάβες πατρίδες μας. Πρέπει λοιπόν να στηριχτεί το ελληνικό στοιχείο. Να απολαύσει όλα τα εθνικά και θρησκευτικά του δικαιώματα, να κατοχυρώσει την ελληνικότητά του, να εργαστεί και να περιφρουρήσει την γη των πατέρων του, να λάβει διάσταση επίσημων ελληνικών κοινοτήτων και αυτοδιοικητικές εξουσίες. Να βρει στήριξη κρατική, επένδυση ελληνική και προστασία πολιτική και στρατιωτική. Και οι ομογενειακές ενώσεις μας ανά την υφήλιο να γενούν ελληνικές κι όχι κομματικές κοινότητες με αμφίδρομη προσφορά μητροπόλεως και διασποράς, όπως επιθυμούν οι Έλληνες οι καθαροί σε αίμα μα και καρδιά.

Στηρίζοντας τον κοινοτισμό μας, στηρίζουμε την εξάπλωση του Ελληνισμού μας σε ψυχές, παραγωγή, εθνική έκταση και ισχύ. Βαστούμε όρθιες τις ελληνικές πατρίδες εκεί που βλασταίνουν και δραστηριοποιούνται και φτιάχνουμε μια κραταιά και αληθινά ανεξάρτητη Μεγάλη Ελλάδα με πιστούς και ακμαίους Έλληνες. Είναι η Ελλάς του Λαϊκού Εθνικισμού που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣLinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...