Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟ

288548647
Θανατηφόρο ατύχημα με έναν νεκρό ανθυπολοχαγό του Μηχανικού στο Διδυμότειχο. Σύμφωνα με πληροφορίες νάρκη εξερράγη και τρεις πυροτεχνουργοί μεταφέρονται στο νοσοκομείο Διδυμότειχου.
Ο πυροτεχνουργοί προσπάθησαν να εξουδετερώσουν τη νάρκη η οποία έσκασε. Ο ένας πυροτεχνουργός, ανθυπολοχαγός είναι νεκρός.
Τραυματίες ένας ταγματάρχης και ένας υπαξιωματικός. Το συμβάν έγινε στο πεδίο βολής Ψηλός Σταλος.

Εάν δεν αποτραπούν τα μοιραία θα επέλθουν δυστυχώς τα ολέθρια


Η έκδηλη εσωτερική αποδόμηση ακυρώνει τις εθνικές αντιστάσεις!

Του Άνθου Λυκαύγη

ΕΚΕΙΝΟΙ που αναφέρονται στον κίνδυνο εμφυλιοπολεμικών εκτροπών, με όρους παλαιοτέρων
εθνικών παθημάτων, ασφαλέστατα υπερβάλλουν. Όχι γιατί δεν σοβούν διχαστικά σύνδρομα. Σοβούν. Αλλά ο πραγματικός κίνδυνος έγκειται περισσότερο στον εσωτερικό κερματισμό, με την έννοια της αποσυναρτήσεως και τελικά της αποδομήσεως του εσωτερικού μετώπου, ως αποτέλεσμα και της αποσυνθέσεως του κοινωνικού ιστού.

Άλλο εμφύλιος όπως τον εννοούν και τον φοβούνται κάποιοι, ως αιματηρή εκτροπή. Και άλλο συγκρουσιακές δυναμικές, που ήδη εκδηλώνονται και που δηλητηριάζουν το πολιτικό τοπίο, αποδυναμώνοντας καίρια τις εθνικές αντιστάσεις και δημιουργώντας έως και θανάσιμες ρηγματώσεις στο εσωτερικό μέτωπο. Που όσο ποτέ άλλοτε στη μεταπολιτευτική περίοδο, αποτελεί προϋπόθεση τελεσφόρου αντιμετωπίσεως εθνικών προβλημάτων και προφανών κινδύνων που συναπορρέουν από αυτά. Αρχής μεν γενομένης από τα οικονομικά. Που αυτήν τη στιγμή αποβαίνουν κρίσιμο διακύβευμα για τις πολιτικές και τις πρακτικές που αναπτύσσονται απ’ όλες τις πλευρές.

Απλοποιώντας λοιπόν, αλλά κυρίως συγκεκριμενοποιώντας: Από την ώρα που κατατέθηκε και με διαδικασίες «του κατεπείγοντος» εγκρίθηκε η νέα μνημονιακή δέσμη, ο λαός έχει βρεθεί μπροστά σε κυριολεκτικώς πτωχευτικές μετεξελίξεις, με παράγωγα που τον οδηγούν ευθέως και ταχύτατα σε πλήρη εξαθλίωση! Κι εννοούμε κυρίως τις μάζες των μικρομεσαίων, στους ώμους των οποίων και θα πέσει τελικά το σύνολο σχεδόν βάρος των βαναύσων αποφάσεων και των καταθλιπτικών προοπτικών.

Και τότε ακριβώς θα υπάρξουν εντελώς νέες συνθήκες, κάτω από το επαχθές πλαίσιο ζωής που θα έχει μονοδρομικώς επιβληθεί. Οπόταν και δεν είναι δυνατόν να μην υπάρξουν αντιδράσεις. Αντιθέτως αυτές είναι προβλεπτές. Και δεν θα είναι καθόλου ανώδυνες για το σύστημα. Με τη διαφορά ότι τις συνέπειες δεν θα τις πληρώνει μόνο το σύστημα. Θα τις πληρώνει και ο πολίτης-θύμα! Που θ’ αποβεί τελικά θύμα και των ιδίων του των αντιδράσεων. Γιατί έχει εγκλωβισθεί από τη βαναυσότητα της εκτροπής. Κυρίως στο επωδύνως διλημματικό αδιέξοδο του «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα».

Κάτω από το φως αυτών των δεδομένων και όσων σε συνάρτηση μπορούν να προϋπολογισθούν, είναι απολύτως φυσικό ν’ ανακύψουν νέοι και ζοφεροί καθόλα κίνδυνοι.

Που έχουν να κάμουν με την εσωτερική τάξη και γαλήνη. Που αφορούν δηλαδή το εσωτερικό μέτωπο και τις δυνατότητές του, οι οποίες σχετίζονται όχι μόνο με όσα ο λαός θα υποστεί, αλλά και με την απαιτούμενη εγρήγορση όσον αφορά κρισιμότερα εθνικά ζητήματα.

Γιατί –όπως έχουμε άλλωστε φορτικά επανεπισημάνει σ’ αυτήν εδώ την ίδια στήλη– τα μεν θέματα της οικονομικής χρεοκοπίας και τα συναρτώμενα κάποτε θα επιλυθούν. Αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν διέξοδοι.

Αλλά για τα άλλα –που αφορούν ζητήματα εθνικής ασφάλειας και κυριαρχικών δικαιωμάτων– τυχόν απώλειες δεν θα είναι δυστυχώς αναστρέψιμες! Ό,τι απολεσθεί ως προς αυτά, θα έχει χαθεί οριστικά. Και το γνωρίζουν όσοι ποδηγετούν, είτε ως κυβερνώντες είτε ως αντιπολιτευόμενοι, τη μοίρα του τόπου. Γι’ αυτό και οι ευθύνες του σύνολου πολιτικού συστήματος είναι ασήκωτες. Καθόλα ιστορικές. Κι αυτό δεν αποτελεί ρητορική επισήμανση. Αποτελεί προειδοποιητική αναφορά, την οποία δεν πρέπει να υποτιμήσει κανένας από τους θεσμικούς διαχειριστές του τόπου.

Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα της διχαστικής πολυδιασπάσεως και των έωλων συνδρόμων που αναπαράγονται από το κακό παρελθόν: Ενώ είναι φυσικό να υπάρχουν αντιθέσεις και διαφορετικές προσεγγίσεις –κάτι απολύτως υγιές– εντούτοις ο ανατεταγμένος και πολωτικός τόνος και οι οπωσδήποτε υποτροπιάζουσες συγκρουσιακές διαθέσεις μεταξύ όλων των πλευρών, όχι μόνο δεν αφήνουν περιθώρια για τις αναγκαίες ελάσσονες έστω συναινέσεις, αλλά δυναμιτίζουν και αποδομούν ακόμη και τα εναπομένοντα ψήγματα συγκλίσεων. Η πάσα αλήθεια.

Και η αλήθεια είναι ότι: Εάν δεν υπάρξουν τέτοιες συγκλίσεις, τώρα που η χώρα γονατίζει και απειλείται με οικονομικό εξανδραποδισμό, η καταστροφή θα είναι η μόνη απομένουσα δίοδος. Οπόταν και αν ποτέ υπάρξει οποιουδήποτε βαθμού συναντίληψη, αυτή να εκδηλωθεί επί εθνικών ερειπίων! Και δεν κασσανδρολογούμε. Απλώς προειδοποιούμε με αυτές τις σκόπιμες απλουστεύσεις.

Γιατί τα σήματα κινδύνου είναι αρκούντως ευκρινή. Μόνον κωφοί δεν τα συλλαμβάνουν. Και μόνο εθελότυφλοι τα παρακάμπτουν.

Πηγή: Το Παρόν

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

KAMMENOS
Η περίοδος των ποδοσφαιρικών μεταγραφών τελείωσε, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις… πολιτικές μεταγραφές. Βοά, λοιπόν, η πολιτική πιάτσα (ούτε στη Συγγρού να είμαστε…), πως ο πρόεδρος Πάνος, στα πλαίσια της… διεύρυνσης του (καταρρέοντος) αριστεροδεξιοκεντρώου συνονθυλεύματός του, θα μαζέψει όλα τα… υλικά κατεδαφίσεως που λάκισαν πρόσφατα από το κόμμα-σφραγίδα του Καρατζαφέρη. Ήτοι, την Ουρανία Παπανδρέου (για να χτυπήσει τον Μαρκόπουλο στην Εύβοια), Αστέριο Ροντούλη (για να χτυπήσει τον Ζώη στη Λάρισα) τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέκο Χρυσανθακόπουλο (πιο γνωστό ως… «φρουτάκια») και τον… γίγαντα της πολιτικής Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος αν και Αχαιός έχει κάνει συμφωνία να είναι υποψήφιος στη Β’ Αθήνας (για να μην έχουμε… λιγούρες με τον Χρυσανθακόπουλο).

Ρόδος: Σφάζουν γαϊδούρια και τα πωλούν για μοσχαρίσιο κρέας

Από την Αστυνομία συνελήφθησαν 3 άτομα στη Σάλακο που μετέφεραν με αυτοκίνητο 2 κλεμμένα γαϊδούρια.
Η καταγγελία έγινε από την Οργάνωση Paws & Claws Animal Rescue Rhodes.
Μια απίστευτη καταγγελία αναρτήθηκε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της οργάνωσης Paws & Claws Animal Rescue Rhodes.Σύμφωνα με την καταγγελία στη Ρόδο κάποιοι σφάζουν γαϊδούρια και πουλάνε το κρέας τους ως μοσχαρίσιο.
Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι εκπρόσωποι της οργάνωσης επισκέφτηκαν σήμερα το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και κατήγγειλαν ότι τις τελευταίες κλάπηκαν 4 γαϊδούρια από τα οποία το ένα σφάχτηκε και το κρέας του πωλήθηκε, ενώ τα άλλα 3 αναζητούνται από την αστυνομία. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία «χρόνια τώρα κάποιοι κλέβουν και σφάζουν ανυπεράσπιστα ζώα όλων των ειδών και το κρέας τους διατίθεται στην αγορά. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιου είδους καταγγελία και μάλιστα από οργάνωση που ασχολείται με την προστασία των ζώων. Η καταγγελία δεν είναι διασταυρωμένη από την πλευρά του Rodosalarm, αλλά θεωρείται απίθανο να πρόκειται για φάρσα ή για ένα τερατώδες ψέμα, από τη στιγμή που το κείμενο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης.
Συγκεκριμένα στο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εν λόγω Οργάνωσης, αναφέρονται τα εξής:
«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας πούμε ό,τι έχει κυκλοφορήσει και στη Ρόδο κρέας από γαϊδούρι... Αυτοί οι "γνωστοί" χρόνια κακοποιούν, σφάζουν και κλέβουν ανυπεράσπιστα ζώα... Όλων των ειδών! Έχουμε κάνει επαλειμμένος καταγγελίες γι' αυτούς τους "ανθρώπους", όμως κανείς από τους αρμόδιους δεν έκανε κάτι...
Αυτές τις μέρες είχαν κλέψει 4 γαϊδούρια, το ένα το έσφαξαν και το έχουν πουλήσει ήδη σε ντόπια κρεοπωλεία ως βοδινό! Η αστυνομία τώρα ψάχνει τί απ' έγιναν τα άλλα 3! Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου!!! Ας ελπίσουμε πως θα τιμωρηθούν έτσι όπως επιβάλει ο νόμος!»

Τουρκική ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ, ακόμα ένα βατερλώ του ΣαμαράΤουρκική ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ, ακόμα ένα βατερλώ του Σαμαρά
Μόλις μία εβδομάδα μετά την σύγκληση του ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, μια συνάντηση την οποία ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός χαρακτήρισε ως «σημαντική μέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις», η τουρκική πλευρά προχώρησε στην κατάθεση ρηματικής διακοίνωσης στον ΟΗΕ, με την οποία αμφισβητεί με τον επισημότερο τρόπο το δικαίωμα των ελληνικών νήσων σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ. Η αιφνιδιαστική κίνηση της Τουρκίας καταρρίπτει τόσο τον μύθο της «ελληνοτουρκικής φιλίας», τον οποίο υιοθέτησε από τη δεκαετία του 1990 η ελληνική πολιτική σκηνή όλων των τάσεων, όσο και την απορρέουσα ατμόσφαιρα την οποία διαμόρφωσε η ελληνική κυβέρνηση, σχετικά με τα αποτελέσματα των επαφών προ εβδομάδος στην Κωνσταντινούπολη.

Ο δικεφαλος στη ρωσια, κληρονομια της Ζωης-Σοφιας Παλαιολογινας Saint Petersburg, Russia

Κύπρος:Το 3ο τρίμηνο του 2013 αναμένεται η γεώτρηση

Εντός του τρίτου τριμήνου του έτους αναμένεται η αμερικανική εταιρεία Noble να αρχίσει την επιβεβαιωτική γεώτρηση...
στο τεμάχιο 12 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου, δήλωσε χθες ο Κύπριος υπουργός Εμπορίου, Γιώργος Λακκοτρύπης.

Εκπρόσωποι της εταιρείας ενημέρωσαν τον υπουργό αναφορικά με το πρόγραμμα εργασιών της και ειδικά για το χρονοδιάγραμμα της επιβεβαιωτικής γεώτρησης.


Ο κ. Λακκοτρύπης ανέφερε ότι οι εκπρόσωποι της Noble δεν μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαροι, διότι υπάρχουν διάφορες παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Ερωτηθείς, αν η Noble θα πραγματοποιήσει και δεύτερη ερευνητική γεώτρηση, απάντησε καταφατικά, λέγοντας πως αυτή θα γίνει σε κοιτάσματα, τα οποία έχουν ενδεχομένως προοπτικές εξεύρεσης φυσικού αερίου.

Ξεκινούν τα Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας από την Χρυσή ΑυγήΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ «Η Αλήθεια για το ‘21»
Ημερίδα Εθνικής Αφύπνισης - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Παρουσίαση Μορφωτικού Ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ.»
Χρήστος Παππάς – Βουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
«Το κρυφό σχολειό»
Ειρήνη Δημοπούλου – Ιστορικός

«Η αρχή του Αγώνα. Λησμονημένες στιγμές. Ανεξαρτησία»
Ηλίας Κασιδιάρης – Βουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
«Νεομάρτυρες και Εθνομάρτυρες του Ελληνισμού»
Νικόλαος Λεμοντζής – Παιδαγωγός
«Συγκαλύψεις και ψεύδη περί την τουρκοκρατία»
Αθανάσιος Κωνσταντίνου - Ιατρός
«Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας»
Χρήστος Μπολώσης – Υποστράτηγος ε.α., τ. Καθηγητής Στρατιωτικής Ιστορίας Σ.Σ.Ε.
«Το 1821 Σήμερα»
Νικόλαος Μιχαλολιάκος - Γενικός Γραμματέας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Παρασκευή 15 Μαρτίου, ώρα 19.30
Ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισίας 43

Είσοδος Ελεύθερη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jekinoun-ta-mathhmata-ellhnikhs-istorias-apo-thn-chrush-augh#.UUBMsTf2llM#ixzz2NPcCNb4j

Από το αίτημα παραχώρησης καταδρομικών Ticondera στη μίσθωση φρεγατών FREMM και την αποστρατεία του Αρχηγού ΓΕΝ


4mb

Κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ τον περασμένο Ιανουάριο, ο Α/ΓΕΝ ζήτησε τη δωρεάν μεταβίβαση 2 ή 3 καταδρομικών κλάσης Ticonderoga στο ΠΝ.

Με αιχμές προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο παρέδωσε χθες την ηγεσία του ΠΝ ο απερχόμενος Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, καλώντας παράλληλα τα στελέχη να χαλυβδώσουν τη θέλησή τους για τη διαφύλαξη της ελληνικότητας του Αιγαίου.

Απευθυνόμενος προς τον υπουργό, ο Αντιναύαρχος Χρηστίδης υπενθύμισε την ιστορική φράση του Ναυάρχου Κουντουριώτη ότι “καράβια άνευ δυνατού έμψυχου υλικού είναι μόλυβδος, βαρύς, βυθιζόμενος εντός ύδατος” ενώ χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη την γρήγορη ένταξη των υποβρυχίων Τύπου 214 στον Στόλο καθώς “ζημιώνεται το δημόσιο συμφέρον και όχι μόνο”.


url

Η σεμνή τελετή παράδοσης-παραλαβής στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στιγματίστηκε από την πρωτοφανή απαγόρευση εισόδου σε εκπροσώπους των ΜΜΕ αλλά και την απρεπή στάση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να μην επιτρέψει τη δημοσίευση της ΗΔ του παραδίδοντος Αρχηγού στον ιστότοπο του ΠΝ, όπως ακριβώς συνέβη και με τον απερχόμενο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη.

Η απομάκρυνση του Αντιναύαρχου Χρηστίδη αποδίδεται εν μέρει στη συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο, στην οποία έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την επιχειρησιακή ικανότητα του ΠΝ σε περίπτωση περαιτέρω συρρίκνωσης του προϋπολογισμού του.

USS Harry S. Truman (CVN 75) is one of seven aircraft carriers involved in the Summer Pulse '04. The Strike Group is conducting a scheduled training exercise followed by overseas pulse operations.

Ελάχιστοι ωστόσο παρατήρησαν ότι η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του ΥπΕΘΑ για αποδοχή της γαλλικής πρότασης (που στη συνέχεια παρουσιάστηκε ως …ελληνική) περί μίσθωσης φρεγατών τύπου FREMM και αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Ηγεσία του ΠΝ.

Στα τέλη Ιανουαρίου, ο απερχόμενος Α/ΓΕΝ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ, αποδεχόμενος πρόσκληση του Αμερικανού ομολόγου του.

Στις επαφές του με στελέχη του Αμερικανικού Ναυτικού, ο Αντιναύαρχος Χρηστίδης έθεσε το ζήτημα της ενίσχυσης του ΠΝ μέσω δωρεάν παραχώρησης αμυντικού υλικού, μεταξύ άλλων 2 ή 3 καταδρομικών κλάσης Ticonderoga, αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας Ρ-3C Orion και ταχύπλοων σκαφών ειδικών επιχειρήσεων Mark V.

uadxcrl

Ελάχιστες εβδομάδες αργότερα αποκαλύπτεται ότι προωθείται σε ανώτατο επίπεδο συμφωνία για μίσθωση γαλλικών φρεγατών και ΑΦΝΣ ενώ το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο (ANΣ) συνεδριάζει εκτάκτως μία ημέρα πριν την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας της Γαλλίας Jean-Yves Le Drian για την επικαιροποίηση και καταγραφή των ελληνικών θέσεων.

Τα γνωστά παπαγαλάκια των αντιπροσώπων οπλικών συστημάτων και σε αυτή τη περίπτωση θεώρησαν περιττό να αναφερθούν στο γεγονός ότι προϋπολογισμός λειτουργικών δαπανών του ΠΝ είναι μικρότερος από €150 εκατ. ενώ δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τις καίριες επισημάνσεις του απερχόμενου Α/ΓΕΝ.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι τον περασμένο Απρίλιο συζητήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο (και όχι μόνο) κατά πόσο μία ενδεχόμενη μεταβίβαση μεταχειρισμένων καταδρομικών Ticonderoga θα κάλυπτε τις ανάγκες του ΠΝ.

Κατά διαβολική σύμπτωση, μετά από λίγες ημέρες εμφανίστηκαν πανομοιότυπες καταχωρήσεις ακόμα και σε εφημερίδες που καλούσαν το ΠΝ να μην αποδεχθεί “μουσειακά πλοία του Ψυχρού Πολέμου”…

To dhm

strategyreports.wordpress.com

Έκτακτη είδηση: Νεκρός Έλληνας Αξιωματικός εν ώρα καθήκοντοςΈκτακτη είδηση: Νεκρός Έλληνας Αξιωματικός εν ώρα καθήκοντος
Ένα τραγικό συμβάν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί  κοντά στα Λάβαρα του Έβρου είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας Έλληνας αξιωματικός. Κάτω από άγνωστες συνθήκες και ενώ οι τρεις πυροτεχνουργοί ήταν κοντά σε οβίδα σημειώθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να τραυματιστεί σοβαρά και να ξεψυχήσει κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Το συμβάν έγινε στο πεδίο βολής "Ψηλός Στάλος". Από την έκρηξη σκοτώθηκε ο αξιωματικός με βαθμό Ανθυπολοχαγού που βρισκόταν πιο κοντά στην οβίδα, ενώ τραυματίστηκαν ένας ακόμη αξιωματικός με βαθμό Ταγματάρχη και ένας υπαξιωματικός. Οι πυροτεχνουργοί κλήθηκαν να να καταστρέψουν πυρομαχικά. Κατά τη διάρκεια των εργασιών μια οπλοβομβίδα εξερράγη κάτω από άγνωστες συνθήκες. Οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Υπάρχει μέλλον για το τεθωρακισμένο όχημα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» της ΕΛΒΟ;


elvowb

Η ΕΛΒΟ θα μπορούσε να προσφέρει στη διεθνή αγορά ένα χαμηλού κόστους, υψηλών προδιαγραφών ΤΟΜΑ μετά από επανασχεδιασμό του πρωτοτύπου.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στελέχη της ΓΔΑΕΕ συναντήθηκαν στις 6 Μαρτίου 2013 με το Γενικό Εμπορικό Διευθυντή της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) κατόπιν αιτήματος της εταιρείας και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη Σύμβαση 2/2002 του ΥΠΕΘΑ με την εταιρεία για τη βελτίωση κατασκευής του πρωτοτύπου Τεθωρακισμένου Οχήματος Μάχης (ΤΟΜΑ), καθώς επίσης και τα προγράμματα αντισταθμιστικών ωφελημάτων, στα οποία συμμετέχει η εταιρεία.

Προφανώς η ανακοίνωση αναφέρεται στο πρωτότυπο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» σχεδίασης και ανάπτυξης της ΕΛΒΟ στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 για σχετικό πρόγραμμα προμήθειας νέων ΤΟΜΑ από τον Ελληνικό Στρατό, το οποίο όμως έχει μηδενικές προοπτικές υλοποίησης οπότε δεν τίθεται θέμα χρηματοδότησης για την περαιτέρω βελτίωση του οχήματος.Υπό τις σημερινές συνθήκες η ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού της εταιρείας αποτελεί μονόδρομο, όχι απαραίτητα δύσβατο αφού η ΕΛΒΟ κατάφερε να διεισδύσει στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Μέσης Ανατολής με την ανάθεση κατασκευής στρατιωτικών φορτηγών από χώρα της αραβικής χερσονήσου που υπεγράφη στην τελευταία έκθεση IDEX των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Όσον αφορά το «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» και λαμβάνοντας υπόψη τις διεθνείς τάσεις για τεθωρακισμένα οχήματα, η εταιρεία θα μπορούσε να αναζητήσει συνεργασίες από το εξωτερικό και να προσφέρει στη διεθνή αγορά ένα χαμηλού κόστους και υψηλών προδιαγραφών ΤΟΜΑ/ΤΟΜΠ εφόσον προχωρήσει στην επανασχεδίασή του και συγκεκριμένα:

1. στην αντικατάσταση του πύργου ΚUKA Ε8 των 30mm ενός ατόμου γερμανικής κατασκευής από τηλεχειριζόμενο πύργο.

Ενδεικτικά, ισραηλινή εταιρεία προσφέρει τηλεχειριζόμενο πύργο εξοπλισμένο με πυροβόλο 30mm και δίδυμο εκτοξευτή Α/Τ βλημάτων Spike, ως λύση αναβάθμισης των γνωστών ΤΟΜΠ Μ-113.

Αυτό θα είχε ως αποτελέσμα την μείωση της απαίτησης επάνδρωσης από πλήρωμα 3 ατόμων σε 2 και τη επακόλουθη αύξηση του αριθμού της αποβιβαζόμενης ομάδας σε 10 άτομα, την μείωση του συνολικού βάρους αλλά και τη μείωση της τελικής προσφερόμενης τιμής.

2. στην διαπλάτυνση και μείωση του ύψους του σκάφους, με προβλέψεις για την τοποθέτηση πρόσθετης σύνθετικής/κεραμικής θωράκισης, ακόμα και αν αποβεί σε βάρος της δυνατότητας αερομεταφοράς από αεροσκάφος C-130.

Ως πρότυπο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το σκάφος των αρμάτων μάχης Leopard-2A6, τα οποία είχε συναρμολογήσει η ΕΛΒΟ στις εγκαταστάσεις της.

Μ’ αυτό τον απατεώνα συνομιλούν Σαμαράς και Αβραμόπουλος;Μ’ αυτό τον απατεώνα συνομιλούν Σαμαράς και Αβραμόπουλος;
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην "Καθημερινή" παραχώρησε ο τούρκος υπουργός των Εξωτερικών, Αχμέντ Νταβούτογλου. Τα όσα δήλωσε ο άνθρωπος, τον οποίο περιβάλλει με σεβασμό στα όρια του δέους η ελίτ του πολιτικού και πνευματικού υποκόσμου του Καθεστώτος της μεταπολίτευσης, βρίθουν ανακριβειών και ψευδών, επιβεβαιώνοντας τους φόβους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για το γεγονός ότι η κυβέρνηση Σαμαρά (στα χνάρια των προηγούμενων μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων) συζητά και εν τέλει υποτάσσεται στις απαιτήσεις ενός παρανοϊκού.
Αν και η καθεστωτική "Καθημερινή", η ναυαρχίδα της φιλελεύθερης λαίλαπας, επιχειρεί να στολίσει τον κύριο Νταβούτογλου με το φωτοστέφανο της ειλικρίνειας και της αληθούς επιθυμίας για την βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, εν τούτοις δε κατορθώνει να αποκρύψει το προφανές: οτι ο Τούρκος υπουργός των Εξωτερικών έχει την αίσθηση πως ανήκει στην πάλαι ποτέ κραταιά Οθωμανική Αυτοκρατορία, διαφεντεύοντας ολόκληρη τη λεκάνη της ανατολικής Μεσογείου. Ο Νταβούτογλου, αφού εξαπολύει τα πυροτεχνήματα «θαυμασμού» προς το πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και προς τον -όπως τον χαρακτήρισε- αδερφό του, Δημήτρη Αβραμόπουλο, φτάνει μέχρι το σημείο να παρομοιάσει τους Ερντογάν-Σαμαρά και τις κυβερνήσεις τους, με εκείνες των Κεμάλ και Βενιζέλου, τονίζοντας πως ακόμη και μετά τον πόλεμο, μπορεί να υπάρχει ένα αληθινό πνεύμα φιλίας! Το γεγονός και μόνον οτι ο δαιμόνιος Νταβούτογλου εξυμνεί Σαμαρά και Αβραμόπουλο, αρκεί για να προκαλέσει έντονη ανησυχία στην ελληνική πλευρά, για τα όσα διημείφθησαν κατά την πρόσφατη συνάντηση της ελληνικής και της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας στην Κωνσταντινούπολη.
Ερωτηθείς για το αν αμφισβητεί το δικαίωμα της Ελλάδος να εκμεταλλευτεί τους ενεργειακούς πόρους στο θαλάσσιο χώρο της, ο τούρκος υπουργός των Εξωτερικών έκανε μια αστεία και εξίσου ενδεικτική των προθέσεών του αναφορά στην αναγκαιότητα της «κοινής εικόνας» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Χαρακτηρίζοντας, διαποτισμένος με οθωμανικό δεσποτισμό, το Αιγαίο ως θάλασσα φιλίας και διαλόγου, έκανε λόγο για προσπάθεια η οποία πρέπει να γίνει αμοιβαία από τις δύο χώρες, ώστε αυτό να καταστεί πηγή πλούτου και για τις δυο, τονίζοντας πως πρέπει να συνεχιστούν οι συνομιλίες προκειμένου να διαμορφωθεί μια κατάσταση κοινά επωφελής.
Το σημείο όμως, όπου διακρίνεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, το πνεύμα του κυρίαρχου απέναντι στον υποτελή, είναι εκείνο στο οποίο ο Νταβούτογλου απαντά στο ερώτημα εάν το Διεθνές Δίκαιο θα πρέπει να αποτελέσει τη βάση για την επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών στο Αιγαίο. Η απάντηση του τούρκου υπουργού αποτελεί την επιτομή της τουρκικής αδιαλλαξίας, με την οποία κανένα πρόβλημα δεν έχει να συνδιαλέγεται η κυβέρνηση Σαμαρά: «φυσικά, το Διεθνές Δίκαιο και η εθνική κυριαρχία αποτελούν τη ραχοκοκαλιά αυτών των συνομιλιών, αλλά εξαρτάται από το πώς ορίζει κανείς το Διεθνές Δίκαιο»! Αυτή την πέρα ως πέρα παρανοϊκή αποδοχή και κατανόηση της έννοιας του Διεθνούς Δικαίου, χαρακτήρισαν προ μιας μόλις εβδομάδος ως «εποικοδομητικό διάλογο», τόσο ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, όσο και ο υπουργός των Εξωτερικών, μετά το πέρας των επαφών της Κωνσταντινούπολης…

ΞΕΦΤΙΛΑ: 250 ευρώ το μήνα ο αντιρρησίας συνείδησης… 10 ευρώ ο Στρατιώτης που υπηρετεί ευόρκως!


 
 
 
 
 
 
1 Votes

http://216.243.140.220/assets/images/preview/7489/32ba51bc5ede9d5c69d9c39b56565c56_xl__article.jpg

Το ελληνικό κράτος επιβραβεύει όσους αρνούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα.

Περισσότερα χρήματα δαπανώνται για τους αντιρρησίες παρά για τους στρατιώτες που εκτελούν τη θητεία τους.
Την ώρα που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται από τα σκληρά οικονομικά μέτρα που επιβάλλουν η τρόικα και η κυβέρνηση οδηγώντας στην ανέχεια εκατομμύρια συμπατριώτες μας, το ίδιο το κράτος χρηματοδοτεί -σύμφωνα με τον νόμο- τους αντιρρησίες συνείδησης που αρνήθηκαν να υπηρετήσουν την πατρίδα και εκτελούν εναλλακτική θητεία σε φορείς και οργανισμούς του δημοσίου.

Ειδικότερα όλοι όσοι δηλώνουν αντιρρησίες συνείδησης κυρίως γιατί φοβούνται τις “δύσκολες συνθήκες” που επικρατούν στο Στρατό, αλλά και για «ιδεολογικούς λόγους» απολαμβάνουν μηνιαίο μισθό 250 ευρώ.
 Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στην «Διαύγεια» το υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε το ποσό των 2.866,80 ευρώ για την ανάγκη πληρωμής μισθοδοσίας αντιρρησία συνείδησης.
Ωστόσο, την ίδια ώρα που ο απλός στρατιώτης παίρνει 10 ολόκληρα ευρώ για να «φυλάττει με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός του» την πατρίδα, οι αντιρρησίες, οι οποίοι στην πλειονότητά τους είναι αναρχοαριστεροί επικαλούνται δήθεν «ιδεολογικούς λόγους»  για να αποφύγουν τις δυσκολίες της θητείας, αμείβονται για τις εναλλακτικές τους υπηρεσίες με μηναίο μισθό 250 ευρώ!
Τα χρήματά αυτά δίνονται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», για τη σίτιση και τη στέγαση τους, αφού οι αντιρρησίες αρνούνται ακόμα και να διαμείνουν ή να φάνε σε στρατιωτικές μονάδες, όπως όλοι οι υπόλοιποι στρατιώτες. Βέβαια, το γεγονός αυτό δεν καθιστά λιγότερο παράλογη την προνομιακή και ιδιαίτερη μεταχείρισή τους.
Η Χρυσή Αυγή έχει φέρει ήδη το θέμα στην βουλή έχοντας καταθέσει σχετική ερώτηση και αναμένουμε την απάντηση..

mikromeseos.blogspot.gr

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο δήθεν αντισημιτισμός του ΕρντογάνΑΝΑΛΥΣΗ: Ο δήθεν αντισημιτισμός του Ερντογάν
Ο Ερντογάν δεν θα έβλεπε την καρέκλα του πρωθυπουργού και δεν θα νικούσε τους στρατηγούς ούτε στον ύπνο του, αν δεν είχε τη στήριξη του εβραϊκού παράγοντα. Το 2005 βραβεύεται από την ADL στις ΗΠΑ, που είναι μια από τις ισχυρές εβραϊκές οργανώσεις, με τεράστια επιρροή! Επίσης έλαβε και το "Εβραϊκό Μετάλλιο Ανώτερης Ανδρείας" από την οργάνωση AJC των ΗΠΑ το 2004.
Η Τουρκία άρχισε να κεφαλαιοποιεί πολιτικά το γεγονός και η κόντρα με το Ισραήλ να γίνεται μέρος της στρατηγικής της Τουρκίας να γίνει ηγέτιδα δύναμη στη Μέση Ανατολή και στον μουσουλμανικό κόσμο. Στα πλαίσια της στρατηγικής αυτής οι βαθιές δομές του τουρκικού κράτους χρηματοδότησαν την αποστολή του Μαβί Μαρμαρά στη Λωρίδα της Γάζας, με μερικές δεκάδες νέους από τους «ακτιβιστές» να έχουν εκπαιδευτεί πριν από την αναχώρηση του πλοίου από τους βατραχανθρώπους του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στην απόκρουση εισβολής από ελικοπτέρου!

TO ΞΕΡΑΤΕ ? ? ΑΝ ΟΧΙ.....ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ !!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ..........!!!!


Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:"Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου."
 
Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;
Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)
Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.
Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.
Ή για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι. Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα (ΝΑΙ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.
Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο 'Federal Reserve' το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του. Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο 'Federal Reserve' δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο Federal Reserve το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο(!!!)
Έτσι για να καταλάβετε: Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του Federal Reserve για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια !!!
Προσέξτε: Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες (και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο) (!!!) Βλέποντας ο Πρόεδρος Κένεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο Νο:11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του 'Federal Reserve' και να τυπώσει και διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος παρακάμπτοντας τους τραπεζίτες.
Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω UNITED STATES NOTE αντί του FEDERAL RESERVE NOTE που γράφεται πάντα. Αυτά τα UNITED STATES NOTE χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.
Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρ'ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα.(!!) Δηλαδή με το νόμο του Κένεντι θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο. Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο Federal Reserve (δηλαδή στους τραπεζίτες), για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο (!!!!)
Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον (από τους δημιουργούς του Αμερικανικού θαύματος - του τότε, του αληθινού): "Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν».
Και για την ιστορία: Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν (John Wilkes Booth) και του Κένεντι (Lee Harvey Oswald) δολοφονήθηκαν και οι δυο πριν προλάβουν να δικαστούν.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
Δ.Π

Χρυσή Αυγή Εναντίον Όλων! Ούτε Μάρξ, ούτε ΡοκφέλερΧρυσή Αυγή Εναντίον Όλων! Ούτε Μάρξ, ούτε Ροκφέλερ
Δύο είναι τα κραταιά συστήματα – ιδεολογίες σήμερα, ασχέτως των όποιων αιρέσεων γεννώνται στο εσωτερικό τους. Αυτές είναι ο μαρξισμός και ο φιλελευθερισμός, δύο ιδεολογίες που ομολογουμένως έχουν πολλές διαφορετικές εσωτερικές κινήσεις, που σχετίζονται κυρίως με το ποσοστό της κρατικής παρέμβασης στην οικονομία ή την διαδικασία της μετάβασης προς την «αταξική κοινωνία».
Παρά τις όποιες φαινομενικές διαφορές, όμως, ο μαρξισμός και ο φιλελευθερισμός αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, αφού στα ουσιαστικά ζητήματα, όχι μόνο συμφωνούν, αλλά ταυτίζονται. Ακόμα και σε αυτά που φαινομενικά διαφωνούν και αλληλοκαταγγέλλονται θα μπορούσαν να συμπλεύσουν αν χρησιμοποιούσαν το ίδιο «γλωσσάρι», ώστε να μπορούν να συνεννοηθούν.
Στο οικονομικό επίπεδο αμφότερες οι ιδεολογίες πρεσβεύουν την απόλυτη κυριαρχία ενός οργανισμού, που στην μία περίπτωση καλείται πολυεθνική εταιρία και στην άλλη περίπτωση  καλείται «κόμμα». Αυτή η κυριαρχία και στις δύο περιπτώσεις συνοδεύεται από στυγνή βία εναντίον του όποιου αντιτίθεται στις επιταγές του καθεστώτος, μόνο που στον κομμουνισμό ο αντιφρονούντας είχε να αντιμετωπίσει το περίστροφο του κομισάριου, ενώ στον φιλελευθερισμό τον αθέμιτο ανταγωνισμό των πολυεθνικών, την εχθρότητα των κυβερνητικών νομοθεσιών και εν τέλει τον κλητήρα που μεταφέρει την εντολή κατασχέσεως. Σίγουρα πιο πολύπλοκη και «βελούδινη» η επιβολή της κυριαρχίας του καθεστώτος στον φιλελευθερισμό, όμως εν τέλει αυτό που βιώνει ο απλός άνθρωπος δεν απέχει και πολύ, ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα, ο φιλελευθερισμός είναι στην ουσία του ακόμη πιο βάρβαρος.
Υπάρχει, όμως, και το ζήτημα των πατροπαράδοτων αξιών της Φυλής μας, οι οποίες είναι οι προαιώνιοι και διαχρονικοί συνεκτικοί δεσμοί του Έθνους μας, διαχρονικοί συνοδοιπόροι του Λαού μας στους αγώνες του για Πατρίδα και Ελευθερία. Και σε αυτό το ζήτημα, το μείζων αυτό εθνικό και κοινωνικό θέμα, οι μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι, όχι μόνο συμφωνούν, αλλά ταυτίζονται. Πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια αποτελούν μισητές αξίες για αμφότερες αυτές τις αντιφυσικές ιδεολογίες που αποτελούν προϊόντα της ίδιας ιδεολογικής ρίζας. Ο φιλελευθερισμός με τον οικουμενισμό του και ο μαρξισμός με τον διεθνισμό, πρεσβεύουν και προάγουν τις βασικές αρχές τις παγκοσμιοποίησης, που προστάζουν την διάλυση των εθνών, την κατάργηση των συνόρων, τον άθεο υλιστικό τρόπο ζωής και σκέψης και την επικράτηση της λατρείας του χρήματος.
Τις συνέπειες της επερχόμενης παγκοσμιοποίησης τις βλέπουμε όλοι γύρω μας. Από τις ΜΚΟ που πληρώνονται αδρά για να πουλάνε ανέξοδα αντιρατσισμό, μέχρι τις συμμορίες λυμαίνονται τις γειτονιές της Πατρίδας μας. Από τα ναρκωτικά που μαστίζουν την Ελληνική Νεολαία, μέχρι τους νόμους περί αποποινικοποίησης της χρήσης και καλλιέργειας ναρκωτικών τους από τους πολιτικάντηδες και το κήρυγμα των δημοσιογραφίσκων για τις «θετικές» επιδράσεις τους.  Από την διαφθορά που δήθεν καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πολιτικάντηδες, μέχρι το γεγονός ότι οι ίδιοι είναι οι πρώτοι και καλύτεροι κήρυκες της.

Αφαίρεσαν το διδακτορικό από τον Άδωνι Γεωργιάδη εξαιτίας λογοκλοπής

Το Πανεπιστήμιο του Νόουας Μπέττερ του Κέσινγκτον, αφαίρεσε το διδακτορικό τίτλο του Έλληνα βουλευτή, καθώς έκρινε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε βασίσει σε λογοκλοπή "εκτεταμένο μέρος" της διατριβής του.
Όπως έκρινε η 15μελής επιτροπή του βρετανικού πανεπιστημίου, που είχε βάλει εδώ και μήνες τον Έλληνα βουλευτή και πρώην υφυπουργό, στο στόχαστρο, ο κος Γεωργιάδης "σκόπιμα και συστηματικά" διέπραξε λογοκλοπή στη διατριβή του. Όπως μας μετέφερε στενός συνεργάτης του, ο κύριος Γεωργιάδης αρνείται τις κατηγορίες και προτίθεται να κινηθεί δικαστικώς κατά της απόφασης. Ωστόσο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας εδώ, ο βουλευτής της Ν.Δ. έσπευσε να αφαιρέσει από το βιογραφικό, που έχει αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα, το κομμάτι όπου ανέφερε ότι είναι κάτοχος διδακτορικού!
To theblob.gr εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα το επίμαχο σημείο της διατριβής του κου. Γεωργιάδη και το αναδημοσιεύει αυτούσιο:
lorem-phd
Σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες, όπου κάποιο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο αφαιρεί εξαιτίας λογοκλοπής, διδακτορικό τίτλο από εν ενεργεία πολιτικό σε κάποιο κράτος-μέλος της Ευρωζώνης. Είχε προηγηθεί, στις αρχές Φεβρουαρίου, η περίπτωση της Γερμανίδας υπουργού Παιδείας Ανέτε Σαβάν.

Κασιδιάρης για την δεύτερη άρση ασυλίας του

ΣΔΟΕ ΚΑΛΕΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΒΕΡ!

SDOE
Μαζί με τα στελέχη του βαθέως ΠΑΣΟΚ που με… ελαφρά πηδηματάκια την έκαναν προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά, είναι και ο γνωστός «εργατολόγος» και παρουσιαζόμενος ως… ειδήμων περί των αιτίων της οικονομικής κρίσης και του Μνημονίου, καθηγητής Αλ. Μητρόπουλος, ο οποίος μάλιστα κατόρθωσε να γίνει και βουλευτής του συνονθυλεύματος.

«ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ»!!! ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΗ" ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/anthimos-xristodoulos.html#ixzz2NKvrCU18Ο Μητροπολίτης που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές τον πιστό λαό με τις απαράδεκτες τοποθετήσεις του (και βλέπετε στη φωτογραφία αριστερά κατά τη διάρκεια του συνεδρίου "Εκκλησία και αριστερά"), ξαναχτύπησε! Σε συνέντευξή του στην "Ελεύθερη Ώρα", έφτασε να καταφέρεται εναντίον (!!!) του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, ενώ δηλώνει πως "η στάση της σημερινής ηγεσίας της Εκκλησίας είναι χρήσιμη για τον τόπο"!!!

Αναλυτικά, το επίμαχο απόσπασμα από τη συνέντευξή του:5. Εκκλησία και μνημόνιο... Ποιμενάρχες που καλούνται να συμπληρώσουν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων τα στοιχεία τους, στο πλαίσιο της καταγραφής δεδομένων. Πως βλέπετε αυτή την κατάσταση;Να σας πω, ξεκάθαρα. Σε καμιά Νέα Τάξη δεν είμαι διατεθειμένος να παραδοθώ και καμιά Νέα Τάξη δεν φοβάμαι. Ο Χριστός και η Εκκλησία του είναι οι νικητές της Ιστορίας. Όλα, όσα τεκταίνονται απ' οπουδήποτε, θα συντελέσουν στην επιβεβαίωση αυτού που σας λέω.

6. Σας λείπει η εποχή του Χριστόδουλου; Μήπως ο Μακαριστός Χριστόδουλος είναι περισσότερο επίκαιρος - από κάθε άλλη φορά - αυτή την εποχή που όλα έχουν καταπατηθεί στο όνομα του μνημονίου; Άλλωστε πολλοί υποστηρίζουν ότι λείπει ο πύρινος λόγος του Χριστόδουλου που άγγιζε τα πλήθη και ειδικά τους νέους...

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος που "έδεσε" με την εποχή στην οποία έδρασε και την χαρακτήρισε με το πέρασμά του. Η σημερινή εποχή είναι τελείως ανάρμοστη με την τακτική Χριστόδουλου. Νομίζω ότι η σημερινή ποιμαντική στάση της Εκκλησίας μας στην Ελλάδα είναι η απολύτως επιβεβλημένη και χρήσιμη για τον τόπο και τους Έλληνες.

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ!!! Μα καλά, πού ζείτε, Σεβασμιώτατε;;; Δηλαδή "δεν ταιριάζει" στην εποχή μας ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ και ΕΘΝΙΚΟΣ λόγος του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου;Και "ταιριάζει" η αφωνία του διαδόχου του; 

Αυτό μας λέτε;;;Έχετε συναίσθηση της πραγματικότητας; 

Αν ναι, γιατί δεν ρωτάτε το ποίμνιό σας στην Αλεξανδρούπολη τι γνώμη έχει για το θέμα;;;

Φυσικά, μπορεί απλά να θέλετε να είστε αρεστός σε συγκεκριμένους εκκλησιαστικούς κύκλους! Επαναλαμβάνουμε όμως: Είστε εκτός πραγματικότητας!
Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΖΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΤΟΥ!!!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/anthimos-xristodoulos.html#ixzz2NKvmArh3

ΤΡΙΠΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ

EKTAKTO
Την ίδια ώρα που ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ περί… Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής τυρβάζει, ασύδοτοι οι αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες της Συνωμοσίας Πυρήνων του ΣΥΡΙΖΑ χτυπάνε όπου γουστάρουν!
Έτσι, πριν από λίγη ώρα έγινε σχεδόν ταυτόχρονα τριπλό (!!!) τρομοκρατικό χτύπημα, με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τα πολιτικά γραφεία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρου Καλαφάτη, του βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα και του πρώην υφυπουργού, Γιώργου Ορφανού. Την ώρα της επίθεσης στο γραφείο του Γ. Ορφανού βρίσκονταν δύο συνεργάτες του. Από την έκρηξη ο χώρος γέμισε καπνός και αναγκάστηκαν να βγουν στο μπαλκόνι και οι πυροσβέστες που έφθασαν γρήγορα κατάφεραν να τους απομακρύνουν. Στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Γκιουλέκα, στη συμβολή των οδών Πρασακάκη και Κεραμοπούλου, εγκλωβίστηκε λόγω του καπνού μία εργαζόμενη, Με τη βοήθεια πυροσβεστών βγήκε έξω και πήγε σε κοντινό φαρμακείο για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Στο γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη, στην οδό Κατούνη, βρισκόταν δύο εργαζόμενες, οι οποίες πήδηξαν από τον 8ο όροφο στον 7ο, με αποτέλεσμα, μια από τις δύο να πάθει κάκωση στο πόδι.

«ΔΙΑΛΕΞΤΕΕΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΤΙΡΙΑ» ! Πουλάνε την ΓΑΔΑ και τα μισά ακίνητα της ΕΛΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ.. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/StavridisTAIPED-xepoulima-elladas.html#ixzz2NKvE5yO6

!

Aνακοινώθηκε η αντικατάσταση με την σύμφωνη γνώμη του κλιμακίου της τρόϊκα που βρίσκεται στην Αθήνα του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ T.Aθανασόπουλο από τον μηχανικό - οικονομολόγο Στέλιο Σταυρίδη μέχρι σήμερα Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή από το υπουργείο Οικονομικών,...
πριν τον διορισμό του θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για τη διατύπωση γνώμης από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Ο Σ.Σταυρίδης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος του Πολυτεχνείου Ζυρίχης με μεταπτυχιακές σπουδές σε Business Administration και Οικονομικά. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και καλά Ιταλικά και Ισπανικά. Εχει εργαστεί με επιτυχία ως μάνατζερ σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε πολύ μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες, όπως ο Όμιλος Lavipharm, η Κλωστοϋφαντουργία Αιγαίον, τα Τσιμέντα Ηρακλής-Lafarge, τα Ελληνικά Πετρέλαια και τα Ελληνικά Διυλιστήρια Ασπροπύργου. Είναι επίσης ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ideales. Εκτός των άλλων, η πλούσια καριέρα του περιλαμβάνει εκτενή διεθνή δραστηριότητα σε πολλές χώρες, αλλά και έντονη δραστηριοποίηση σε Ενώσεις, Επιμελητήρια και Συνδέσμους. Επίσης ανακοινώθηκε η πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πώληση και μίσθωση 28 δημοσίων κτιρίων.  Το ερώτημα είναι αν προλαβαίνουν να προχωρήσουν οι απoκρατικοποιήσεις σε ΟΠΑΠ και ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σε ένα μήνα, έως τις 5 και 12 Απριλίου αντίστοιχα. Τα 28 κτίρια τα οποία περιλαμβάνονται στην πρόσκληση είναι τα εξής:
 • Υπουργείο Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας)
 • Υπουργείο Εσωτερικών Κεντρικό Κτίριο
 • Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών
 • Υπουργείο Δικαιοσύνης
 • Υπουργείο Υγείας
 • Υπουργείο Παιδείας
 • Γενικό Χημείο του Κράτους
 • Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων
 • ΕΛ.ΑΣ Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών
 • Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος (EΛΣΤΑΤ)
 • Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης
 • Αρχηγείο Αστυνομίας Θεσσαλονίκης
 • Τμήμα Αλλοδαπών Aττικής
 • Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών
 • ΔΟΥ Ξάνθης (A&B) και το Χημείο Ξάνθης
 • A' ΔΟΥ Αθηνών
 • IZ ΔΟΥ Αθηνών
 • B' ΔΟΥ Κορίνθου
 • B' ΔΟΥ Χαλκίδας
 • ΔΟΥ Σταυρούπολης
 • ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης
 • ΔΟΥ Αγίων Αναργύρων
 • ΔΟΥ Παλλήνης
 • IΘ' ΔΟΥ Αθηνών
 • ΔΟΥ Γλυφάδας
 • ΔΟΥ Χολαργού
 • ΔΟΥ Κηφισιάς
Eντυπωσιάζει βέβαια ότι πωλούν την ΓΑΔΑ, το Τμήμα Αλλοδαπών Αττικής, το Αρχηγείο Θεσσαλονίκης κλπ. Έχοτν σκεφτεί που θα πάνε όλες αυτές οι υπηρεσίες; Και ποιος θα αγοράσει την ΓΑΔΑ; Ένα χαοτικό κτίριο, αρκετών χρόνων. Και πόσο θα στοιχίσει η μετεγκατάστασή της;
Σε δύο φάσεις η διαδικασία
Η πρώτη φάση για την πώληση ή ενοικίαση των κτιρίων θα ξεκινήσει στις 19 Απριλίου 2013 με αυτούς που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον εγγράφως και θα μπορούν να αποδείξουν πως πληρούν τα κριτήρια που περιγράφονται στην πρόσκληση. Οσοι πληρούν τα κριτήρια θα επιλεγούν και θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση.
Στη δεύτερη φάση οι προεπιλεγέντες επενδυτές θα υπογράψουν μία συμφωνία εμπιστευτικότητας και θα παραλάβουν την πρόσκληση υποβολής προσφορών, η οποία θα περιλαμβάνει περαιτέρω λεπτομέρειες για την διαδικασία της φάσης , τα κριτήρια επιλογής των επιλεγέντων επενδυτών και την δομή της συναλλαγής.


ΜΕΓΑΛΗ… «ΧΟΥΝΤΑΡΑ» Η ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ

LIANA81
Μια φωτογραφία από εξώφυλλο περιοδικού προ 40ετίας της σημερινής… Πασιονάριας της Εκάλης, Λιάνας Κανέλλας, δημοσίευσε γνωστή ιστοσελίδα, για να μας δείξει τι… όμορφη που ήταν στα νιάτα της.

Άθεοι αριστεροί προσπαθούν να κάνουν τα Ελληνόπουλα αθεόπουλα… ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/atheoi-ellinopooula-thriskeutika.html#ixzz2NKu93ify


Και φυσικά η Εκκλησία της Ελλάδος, που «παίζει» με τον ΣΥΡΙΖΑ και οργανώνει συνέδρια μαζί του, κάνει την πάπια...
Ο λόγος για το νέο πρόγραμμα σπουδών του μαθήματος των θρησκευτικών, που εφαρμόζεται «πιλοτικά» σε ορισμένα σχολεία της χώρας και θα υλοποιηθεί από τη νέα σχολική χρονιά σε όλα τα σχολεία. Σύμφωνα με ειδικούς, που εξέφρασαν τις ενστάσεις τους στο πλαίσιο του πανελλήνιου επιστημονικού συνεδρίου «Το μάθημα των Θρησκευτικών: Προβληματισμοί – επισημάνσεις – προτάσεις», που πραγματοποιείται στο τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το να μιλάς για τον βουδισμό και τον ταοϊσμό σε παιδιά μόλις οκτώ ετών (με σαφή στόχευση να μεταβληθούν αυτά σε άθρησκους νέους), τη στιγμή που το Σύνταγμα άλλα προβλέπει (δημιουργία εθνικής & πατριωτικής συνείδησης), δημιουργεί σύγχυση στους μαθητές. Και φυσικά, δεν συμβάλει στην ανάπτυξη της θρησκευτικής ταυτότητάς τους.
Θρησκειολογία λοιπόν στα παιδιά... Κάτι που σε όλη σχεδόν την Ευρώπη έχει απορριφθεί, γιατί απλά απέτυχε. Ποιος εισηγήθηκε λοιπόν όλα τα παραπάνω; Κάποιος που θέλει να δει να αποχρωματίζεται θρησκευτικά η κοινωνία μας. Και το μάθημα των Θρησκευτικών, να μην απηχεί τις παραδόσεις της χώρας... Όπως μάλιστα επισήμαναν οι ομιλητές, από το νέο πρόγραμμα σπουδών απουσιάζουν σημαντικά στοιχεία από τον ορθόδοξο πολιτισμό, από την μυστηριακή ζωή, από τις χριστιανικές αρετές και πρότυπα. Στόχος κάποιων, είναι η δημιουργία μιας ελευθεριακής κοινωνίας. Όπου όμως η ανθρώπινη ζωή, δεν θα αξίζει τίποτα...
Προσέξτε: το νέο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους δασκάλους να επιλέγουν ελεύθερα τα θέματα διδασκαλίας από εξωτερικούς... χορηγούς! Όπως οι Σαϊεντολόγοι ας πούμε... Περίμεναν την εκδημία του μακαριστού Χριστόδουλου για να τα κάνουν όλα αυτά χωρίς αντίσταση... Σωστά λοιπόν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων, Ηλίας Φραγκόπουλος, επεσήμανε ότι το ελληνικό κράτος αντιστρατεύεται την ορθόδοξη χριστιανική συνείδηση των μαθητών, κατά παράβαση του Συντάγματος αλλά και του δικαιώματος κάθε χριστιανού να καλλιεργεί την πίστη των πατέρων του.


πηγη

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ Ο… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ;

NAYTHS
Τσάρκα στο Φάληρο έκανε αυτές τις ημέρες ο… leader of SYRIZA. Όχι, δεν πήγε να… μαζέψει ανοιξιάτικο ήλιο, ούτε για να… εισπνεύσει θαλάσσια αύρα. Το Συγκρότημα Αλαφούζου (ΣΚΑΪ και ΣΙΑ) επισκέφθηκε, στα πλαίσια των επαφών του με τη διαπλεκόμενη ολιγαρχία των ΜΜΕ, για να γίνει (όποτε γίνει κι αν γίνει…) ο… καταλληλότερος πρωθυπουργός των «νταβατζήδων».
Κατ’ αρχάς, ο… leader συμμετείχε σε σύσκεψη με τον ιδιοκτήτη και τους διευθυντές του σταθμού και σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, βγήκε από το γραφείο τους με πλατύ χαμόγελο, απόδειξη ότι τα βρήκανε και τα συμφωνήσανε. Στη συνέχεια, με τη συνοδεία των στελεχών του, Μουλόπουλου, Σκουρλέτη και Δραγασάκη, περιηγήθηκε στο Συγκρότημα όλο χάρη και καμάρι, προφανώς για να μάθει τους χώρους και να νιώθει σαν… στο σπίτι του.

ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΗΜΑΡ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΜΩΣ Τ`ΑΚΟΥΣΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/kraximo-sth-DHMAR.html#ixzz2NKtqdhGC


ΠΑΤΡΑ: Αποδοκίμασαν τον Τσούκαλη. Ακόμα και σήμερα τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ εξακολουθούν να το ... παίζουν αριστεροί - φιλολαϊκοί ενω με τις υπογραφές και την στήριξή τους στέλνουν σωρηδόν τους αθώους πολίτες στα κρεματόρια της Γερμανοκίνητης Τρόϊκα. Στόχος μερίδας του πλήθους, που συμμετείχε σε εκδήλωση του Δήμου Πατρέων, έγινε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης. Ο Αχαιός βουλευτής έγινε δυο φορές αποδέκτης δυσμενών σχολίων. Την πρώτη κατά την άφιξή του στο χώρο της εκδήλωσης και την δεύτερη όταν οι διοργανωτές τον κάλεσαν να...
καταθέσει στεφάνι. Πολλοί από τους συγκεντρωμένους και στις δυο περιπτώσεις φώναζαν συνθήματα του τύπου «να πάς να ψηφίσεις μνημόνια» και πως  «πρέπει να ντρέπεσαι». Ο κ. Τσούκαλης, κάτω από τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν, αρνήθηκε να μιλήσει από το βήμα. Πηγή: patrastimes.gr

Ο ΕΟΤ επιβραβεύει τους επίορκους υπαλλήλους με μισθούς άνω των 10.000 ευρώΤη στιγμή που η κυβέρνηση πιέζεται για την απόλυση επίορκων υπαλλήλων, στελέχη σε δημόσιες υπηρεσίες "ανταμείβονται" με καλοπληρωμένες θέσεις στο εξωτερικό παρά το γεγονός ότι εμπλέκονται ποινικά σε υποθέσεις κακοδιαχείρισης. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση υπαλλήλων του ΕΟΤ, οι οποίοι αν και είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, κατορθώνουν να ανελιχθούν συνεχώς σε καλύτερες θέσεις εργασίας, αφού τα αρμόδια πειθαρχικά συμβούλια φρόντισαν να τους αθωώσουν! Συγκεκριμένα, οι εν λόγω υπάλληλοι μετατέθηκαν σε θέσεις εργασίας στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες ηπείρους με μηνιαίο εισόδημα που ξεπερνά τα δέκα χιλιάδες ευρώ!


Ενδιαφέρον για το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα, εκφράζει ο φιλικά προσκείμενος στην κυβέρνηση Ερντογάν, Τούρκος επιχειρηματίας Χαμντί Ακίν, διευθύνων σύμβουλος του τουρκικού ομίλου «Akfen», ο οποίος δηλώνει πως ο όμιλός του «θα εξετάσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο θέμα των λιμανιών».
«Σκεφτόμαστε να ενταχθούμε στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων της Ελλάδας», είπε ο Χ. Ακίν σε δηλώσεις του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή»

και ανέφερε πως ο όμιλός του θα παρακολουθήσει τις ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι «δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη αν ενταχθούμε σε αυτό το πλαίσιο, αγοράζοντας κάτι μικρό ή μεγάλο».


Ο Χ. Ακίν εκτίμησε ότι «θα είναι επιτυχία εάν μέχρι το 2015 γίνουν στην Ελλάδα ιδιωτικοποιήσεις της τάξης των 70 δισ. δολαρίων» και σημείωσε: «Οι ιδιωτικοποιήσεις μπορούν να εκληφθούν και ως κοινωνικό πρόγραμμα. Νομίζω ότι η Αθήνα το έχει δεχθεί αυτό. Οι Έλληνες ήταν αντίθετοι. Η λέξη αγορά εκνευρίζει τους ανθρώπους». Γνωστός με τις αγαστές σχέσεις του με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Χαμντί Ακίν και ο όμιλός του δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως τα λιμάνια, οι κατασκευές, οι θαλάσσιες μεταφορές, η ενέργεια και η αγορά ακινήτων.

Ο όμιλος «Akfen» ελέγχει το 8% της εταιρείας «TAV», η οποία διαθέτει τα αεροδρόμια Κωνσταντινούπολης, Άγκυρας, Σμύρνης και Αττάλειας. Ο Χ. Ακίν είναι διευθύνων σύμβουλος της «TAV». Ο όμιλος «Akfen» συμμετέχει, επίσης, με ποσοστό 21% στην κατασκευαστική εταιρεία της «TAV», ενώ έχει αγοράσει από το δήμο Κωνσταντινούπολης το 30% της εταιρείας «IDO», η οποία δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές (ταχύπλοα πλοία). Ο όμιλος «Akfen» ελέγχει επίσης το αεροδρόμιο της Μερσίνας.


Σκότωσαν, καταδικάστηκαν, φυλακίστηκαν και πληρώνονται ακόμα από το δημόσιο!Σκότωσαν, καταδικάστηκαν, φυλακίστηκαν και πληρώνονται ακόμα από το δημόσιο!
Απόλυτη πρόκληση - Οι ταμίες σκότωσαν το δήμαρχο Παγγαίου και τους στέλνουν το μισθό στη φυλακή

Η διαφθορά και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος δεν έχει τέλος, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να κρατάει τα σκήπτρα της κακοδιαχείρισης. Το πάρτυ της διαφθοράς καλά κρατεί και όπως φαίνεται δεν μπορεί να θεραπευτεί αφού οι προκλήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Τελευταία αποκάλυψη φέρει δύο φυλακισμένους ταμίες -δημοτικοί υπάλληλοι- που βρίσκονται στη φυλακή καταδικασμένοι σε ισόβια και 17 χρόνια κάθειρξης αντίστοιχα για τη δολοφονία του δημάρχου Παγγαίου, να συνεχίζουν να πληρώνονται.

Το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο δεν έχει ακόμα συνεδριάσει προκειμένου οι δύο υπάλληλοι να απολυθούν. Υπενθυμίζεται πως έχουν περάσει τρία χρόνια από την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημάρχου Παγγαίου Καβάλας, οι δράστες κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν, αλλά το 50% του μισθού τους πάει κάθε μήνα στη φυλακή. Πρόκειται για δύο ταμίες, 50 και 51 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι δολοφόνησαν τον δήμαρχο τα Χριστούγεννα του 2009 για να καλύψουν  τη μαύρη τρύπα 710.000 ευρώ στα ταμεία του δήμου. Οι δύο δημοτικοί υπάλληλοι τον σκότωσαν πυροβολώντας τον 8 φορές στο κεφάλι και στη συνέχεια έκρυψαν το πτώμα του στο χώρο αποσκευών των αυτοκινήτων του. Οι δράστες έφτασαν ακόμη και στο σημείο να μηνύσουν τον αντικαταστάτη του δολοφονημένου δημάρχου, ο οποίος με την προφυλάκισή τους έδωσε εντολή για τη διακοπή της μισθοδοσίας τους, ωστόσο έξι μήνες μετά υποχρεώθηκε να την αποδεσμεύσει, αλλιώς κινδύνευε να συρθεί εκείνος στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος!

Το ξεχαρβάλωμα του δημοσίου τομέα είναι γεγονός, με αποκλειστική ευθύνη των κοινοβουλευτικών κομμάτων που τόσα χρόνια διόριζαν αργόμισθους και κατέκλυσαν τον κρατικό μηχανισμό με παρατρεχάμενους. Τις συνέπειες αυτής της πελατειακής πολιτικής τις βιώνει και φυσικά τις πληρώνει σήμερα ο Ελληνικός Λαός.

«Ζήτω η Ελλάς» αναφώνησε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/antiproedros-komision-zhto-h-ellas.html#ixzz2NKOIGz8x«Εάν δεν υπήρχε η Ελλάδα θα ήμασταν ακόμα βάρβαροι και ειδωλολάτρες», δήλωσε ο κ. Ταγιάνι προσθέτοντας ότι η Ευρώπη θα πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα ώστε να μην χάσει τα εργαλεία της για την ανάπτυξη. Απευθυνόμενος στο κοινό συνεδρίου για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, αλλά και στους Έλληνες εν γένει, ο κ. Ταγιάνι είπε ότι μισό δισεκατομμύριο Ευρωπαίοι οφείλουμε την ύπαρξη μας στην Ελλάδα κι αναφώνησε: «Ζήτω η Ελλάς». «Η Ελλάδα έκανε ήδη πολλά για να εκσυγχρονίσει την οικονομία της»....
 δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΕ τονίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη χωρίς Ελλάδα , τόνισε. «Όταν ένα παιδί δυσκολεύεται ο πατέρας πρέπει να δείξει σε αυτό το ενδιαφέρον του για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία. Αυτό πρέπει να κάνουμε και με την Ελλάδα», συμπλήρωσε. Ο ευρωπαίος Επίτροπος σημείωσε επίσης την ανάγκη να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , αλλά και να τονωθεί η εξωστρέφεια σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας όπως είναι ο τουρισμός, η τεχνολογία, η βιομηχανία.


πηγη

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/antiproedros-komision-zhto-h-ellas.html#ixzz2NKOD7s9b

Οριστική διάλυση, πωλούνται τα πάντα όλα – Κοράκια σπεύσατε!Οριστική διάλυση, πωλούνται τα πάντα όλα – Κοράκια σπεύσατε!
Τα… πάντα όλα, ξεπουλάει μπιρ-παρά η μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας, σε μια προσπάθεια να μην αφήσει λίθον επί λίθου στον τόπο ετούτο.
Στην πώληση, λοιπόν, 28 δημοσίων κτιρίων (ανάμεσα στα οποία κι αυτά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, αστυνομικών τμημάτων, της ΕΛΣΤΑΤ, της ΓΓΠΣ, υπουργείων και εφοριών), προχωρά το λεγόμενο «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου» (ΤΑΙΠΕΔ) – «Ταμείο Ξεπουλήματος των πάντων». Ιδού τα 28 κτίρια, τα οποία ξεπουλιούνται σε τιμή ευκαιρίας – κοράκια σπεύσατε, προθεσμία υποβολής δηλώσεων μέχρι την 19η Απριλίου…: • Υπουργείο Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας) • Υπουργείο Εσωτερικών Κεντρικό Κτίριο • Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών • Υπουργείο Δικαιοσύνης • Υπουργείο Υγείας • Υπουργείο Παιδείας • Γενικό Χημείο του Κράτους • Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων • ΕΛΑΣ Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών • Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος (EΛΣΤΑΤ) • Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης • Αρχηγείο Αστυνομίας Θεσσαλονίκης • Τμήμα Αλλοδαπών Αττικής • Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών • ΔΟΥ Ξάνθης (A&B) και το Χημείο Ξάνθης • A΄ ΔΟΥ Αθηνών • IZ΄ ΔΟΥ Αθηνών • B΄ ΔΟΥ Κορίνθου • B΄ ΔΟΥ Χαλκίδας • ΔΟΥ Σταυρούπολης • ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης • ΔΟΥ Αγίων Αναργύρων • ΔΟΥ Παλλήνης • IΘ΄ ΔΟΥ Αθηνών • ΔΟΥ Γλυφάδας • ΔΟΥ Χολαργού • ΔΟΥ Κηφισιάς

TZAMI ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΕΛΕΤΕ; ΑΥΤΑ θα δείτε: Κλειστά τα χριστιανικά σχολεία στο Πακιστάν μετά την επίθεση μουσουλμάνων σε χριστιανούς ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/PAKISTAn-tzami-sthn-athina.html#ixzz2NKNoh3Ru

Πολλά χριστιανικά σχολεία έμειναν σήμερα κλειστά στο Πακιστάν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταστροφή περισσότερων από εκατό σπιτιών της χριστιανικής μειονότητας από ένα πλήθος οργισμένων μουσουλμάνων αυτό το Σαββατοκύριακο στην Λαχόρη...

την μεγαλύτερη πόλη στο ανατολικό τμήμα της χώρας.
Περισσότεροι από 3.000 οργισμένοι μουσουλμάνοι πυρπόλησαν το Σαββατοκύριακο περίπου εκατό σπίτια στην Τζόζεφ Κόλονι, μια συνοικία της Λαχόρης στην οποία ζουν χριστιανοί, μετά την σύλληψη ενός χριστιανού ο οποίος κατηγορείται ότι είχε κάνει βλάσφημα σχόλια κατά του προφήτη Μωάμεθ. Για το έγκλημα αυτό μπορεί να του επιβληθεί η θανατική ποινή στο Πακιστάν.
Δεν υπάρχουν θύματα από τα βίαια επεισόδια του Σαββατοκύριακου καθώς οι οικογένειες των χριστιανών είχαν φύγει από την συνοικία πριν πυρποληθούν τα σπίτια τους.
"Τα θρησκευτικά σχολεία της Λαχόρης θα παραμείνουν κλειστά σήμερα λόγω της σφαγής στην Τζόζεφ Κόλονι", δήλωσε ο επίσκοπος Σεμπάστιαν Σο, διευθυντής της επιτροπής καθολικών σχολείων. Σύμφωνα με αξιωματούχους, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα έμειναν επίσης κλειστά στο Καράτσι και στο νότιο τμήμα της Παντζάμπ, της πολυπληθέστερης περιοχής του Πακιστάν.
Στην Μουλτάν, την μεγαλύτερη πόλη της Παντζάμπ, αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί μπροστά από τις εκκλησίες, τις κατοικίες του κλήρου, την τοπική επιτροπή για την ειρήνη και μπροστά από πολλά σχολικά και δημόσια ιδρύματα, σημείωσε ο Άαμερ Ζουλφικάρ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας.
Μετά τα βίαια αυτά επεισόδια, χριστιανοί διαδήλωσαν χθες στις μεγάλες πόλεις του Πακιστάν με αίτημα την καλύτερη προστασία τους. Ωστόσο στην Λαχόρη η αστυνομία διέλυσε το πλήθος κάνοντας χρήση δακρυγόνων και ροπάλων, ενώ μικροσυμπλοκές σημειώθηκαν στο Ισλαμαμπάντ, το Καράτσι, την Μουλτάν και την Κουέτα.
Το περιστατικό αυτό στην Λαχόρη αποτελεί άλλη μία ένδειξη των θρησκευτικών εντάσεων που μαστίζουν το Πακιστάν, στο οποίο ποσοστό μεγαλύτερο από το 97% των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι, και αποτελεί μια ανησυχητική εξέλιξη την ώρα που πλησιάζουν οι γενικές εκλογές, οι οποίες προβλέπεται να γίνουν τον Μάιο.
Εξάλλου φέτος ήδη περισσότεροι από 250 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από ένα κύμα επιθέσεων κατά της σιιτικής μειονότητας της χώρας

πηγη

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/PAKISTAn-tzami-sthn-athina.html#ixzz2NKNhLUD5

Ξεπουλούν την εθνική μας άμυνα - Εξώδικο εργαζομένων των ΕΑΣ κατά Στουρνάρα και ΠαναγιωτόπουλουΞεπουλούν την εθνική μας άμυνα - Εξώδικο εργαζομένων των ΕΑΣ κατά Στουρνάρα και Παναγιωτόπουλου
Δεν υπάρχει τίποτα σ’ αυτόν τον τόπο που να μη θέλουν να το ξεπουλήσουν οι αδίστακτοι εγκέφαλοι της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Ανάμεσα σ’ αυτά και νευραλγικοί τομείς της εθνικής ασφάλειας, όπως τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ (ΕΑΣ), τα οποία προήλθαν από τη συγχώνευση των εταιρειών ΠΥΡΚΑΛ και ΕΒΟ, με ιστορία 145 ετών.
Η προσπάθεια αυτή του ξεπουλήματος των ΕΑΣ συνάντησε τη σφοδρή αντίδραση των εργαζομένων στην εταιρεία, οι οποίοι επέδωσαν εξώδικο κατά των υπουργών Οικονομικών και Άμυνας, Στουρνάρα και Παναγιωτόπουλου, αλλά και εναντίον άλλων, δηλώνοντας ότι θα αναζητήσουν ποινικές ευθύνες για την υποβάθμιση, απαξίωση και προσπάθεια πώλησης περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας. Σε μία εποχή, όπου και τα τελευταία απομεινάρια Εθνικής Ανεξαρτησίας έχουν παραχωρηθεί, από τους υπαλλήλους της συγκυβέρνησης, στους ξένους τοκογλύφους, το ξεπούλημα (και) της ΕΑΣ έχει τόσο συμβολικό όσο και ουσιαστικό χαρακτήρα. Η ΕΑΣ, πέραν της μοναδικότητας της ως Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας παραγωγής πυρομαχικών, όπλων και οπλικών συστημάτων, αποτελεί απαραίτητο στοιχείο ενός Κράτους, το οποίο θέλει να διαφυλάξει την εδαφική του ακεραιότητα. Σε μία εποχή όπου οι γείτονες μας σε Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια αποθρασύνονται όλο και περισσότερο εναντίον των Ελληνικών Εθνικών συμφερόντων, αποτελεί ντροπή και προδοσία οποιαδήποτε σκέψη πώλησης ενός τόσο νευραλγικού τομέα.
Και όμως, οι αδίστακτοι και ανάλγητοι πολιτικάντηδες, δεν διστάζουν να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των αφεντικών τους, αδιαφορώντας πλήρως για τον κίνδυνο στον οποίο θέτουν την άμυνα της Χώρας. Δεν χωρούν δισταγμοί, διάλογος και μεσοβέζικες λύσεις σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Η αντίσταση και η ματαίωση κάθε είδους προσπάθειας ξεπουλήματος της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας, αποτελεί μονόδρομο για την Εθνική και Κοινωνική επιβίωση. Οι πρόθυμοι υπηρέτες του μνημονίου ας πουλήσουν τα σπίτια τους, τις βίλες τους, τα κότερα τους και ας αφήσουν ήσυχη τη δημόσια περιουσία παντός είδους, η οποία ανήκει μόνον στην Πατρίδα και το Λαό.
Γιώργος Μάστορας
Η Χρυσή Αυγή είχε φέρει το μείζον αυτό εθνικό θέμα στη Βουλή και η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτική!
Η ανακοίνωση των εργαζομένων των ΕΑΣ
Στελέχη και εργαζόμενοι όλων των βαθμίδων των ΕΑΣ(ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) επέδωσαν εξώδικο κατά των υπουργών Οικονομικών και Άμυνας κκ. Στουρνάρα και Παναγιωτόπουλου (μεταξύ άλλων) δηλώνοντας ότι θα αναζητήσουν ποινικές και αστικές ευθύνες για την υποβάθμιση, απαξίωση και προσπάθεια πώλησης περουσιακών στοιχείων της εταιρίας.
Το εξώδικο (συν.) αφορά αυτούς που οραματίζονται το ξεπούλημα της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας  αντί τριάντα αργυρίων. Αφορά αυτούς που διορίζουν  διοικητικά συμβούλια σε κρατικές εταιρίες με προφανή στόχο το πλιάτσικο της ακίνητης περιουσίας αυτών των εταιριών. Την περίοδο αυτή εξυφαίνεται μία από τις μεγαλύτερες προδοσίες της σύγχρονης ιστορίας μας αναφορικά με την εθνική αμυντική βιομηχανία. Δημόσια αγαθά που ανήκουν στους  Έλληνες και κατακτήσεις εκατό και πλέον ετών στην τεχνογνωσία παραγωγής αμυντικού υλικού οι προδότες συγκυβερνήτες τα ξεπουλάνε θέτοντας σε κίνδυνο την άμυνα της χώρας.
Θα αντισταθούμε και θα ματαιώσουμε  κάθε προσπάθεια απαξίωσης ή πώλησης της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας, διότι η άμυνα της χώρας δεν δύναται να εξαρτάται από τους τοκογλύφους και τους απατεώνες πολιτικούς.
Το εξώδικο των εργαζομένων κατά Στουρνάρα και Παναγιωτόπουλου
Ενώπιον παντός Δικαστηρίου και Πάσης Αρχής ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Των

ΑΓΡΙΟ ΣΟΚ! Αστυνομικοί συνέλαβαν Έλληνες πολίτες και τους πήγαν στην Αμυγδαλέζα για να καθαρίσουν το στρατόπεδο των λαθρομεταναστών... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/tous-ebalan-na-katharisoun-kentro-kratisis-metanaston.html#ixzz2NKNEOI00Σκούπα αστυνομικών σε Έλληνες σαν να ήταν λαθρο μετανάστες!
Σοκ προκαλεί σε όλους τους Έλληνες, εν δυνάμει συλληφθέντες για αγγαρείες, η καταγγελία που έκανε Έλληνας πολίτης στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA στην εκπομπή του κ. Παυλόπουλου. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα σήμερα (Δευτέρα) το μεσημέρι, στην περιοχή της Βαρβακείου,  αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη άνευ λόγου 30 ατόμων, Ελλήνων πολιτών. Χωρίς να τους δώσουν καμία εξήγηση, σύμφωνα με την καταγγελία, οι 4 αστυνομικοί τους οδήγησαν σε βαν και στη συνέχεια τους μετέφεραν…στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζας...
 για μια «τυπική» εξακρίβωση στοιχείων!! Ναι καλά διαβάσατε, τους  Έλληνες πολίτες, οι οποίοι είχαν ταυτότητες επάνω τους, τους οδήγησαν στην Αμυγδαλέζα για εξακρίβωση στοιχείων.
Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ. Αφού οι Έλληνες μεταφέρθηκαν στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών, εκεί τους περίμενε άλλη μια έκπληξη. Αγγαρείες!! Ναι, ναι αγγαρείες. Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι έσυραν τους Έλληνες στο κέντρο κράτησης των λαθρομεταναστών, τους έβαλαν να καθαρίσουν τον χώρο στον οποίο διαβιούν οι λαθραίοι!! Τους ανάγκασαν να καθαρίσουν τις ακαθαρσίες που δημιουργούν οι παράνομα εισελθόντες στη χώρα, με το πρόσχημα ότι όποιος καθαρίσει θα φύγει πιο γρήγορα…!
Τα γεγονότα αυτά επιβεβαίωσε, κατά την διάρκεια της εκπομπής, με γραπτό μήνυμα προς τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο, Αξιωματικός ο οποίος υπηρετεί στην Αμυγδαλέζα…!
Και ερωτούμε, προσπαθώντας να συγκρατήσουμε την οργή μας…! Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα «κύριοι» να μετατρέπετε τους Έλληνες σε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών;Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα, ανδρείκελα, να κάνετε «Σκούπα» σε Έλληνες πολίτες χωρίς κανέναν λόγω και να τους οδηγείτε σαν ζώα στο στρατόπεδο κράτησης των λαθρομεταναστών για να καθαρίσουν τον χώρο;
Αίσχος! Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ήδη ο Υπουργός και ο Αξιωματικός ο οποίος έδωσε τέτοια εντολή, ή γνώριζε και δεν εμπόδισε το γεγονός. Ότι και να κάνετε δεν θα τρομοκρατήσετε τους Έλληνες! Οι προδότες αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν…!   ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/tous-ebalan-na-katharisoun-kentro-kratisis-metanaston.html#ixzz2NKN8x6J0

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...