Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Η Τάνια Ιακωβίδου ορίστηκε πρόεδρος του ΕΚΚΑ. Ο Σαμαράς .. φροντίζει & ταϊζει τα .. παιδιά του!
Η δημοσιογράφος και πολιτευτής της Ν.Δ (τ. ΛΑ.Ο.Σ.) Τάνια Ιακωβίδου ορίστηκε από το υπουργείο Εργασίας νέα πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. "Με  2 ετών θητεία στη Γραμματεία Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης  του κυβερνώντος κόμματος ,  με σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό του Πανεπιστημίου Πατρών,  με εξειδίκευση στο τομέα ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,   έχοντας συντάξει το πρόγραμμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της ΝΔ,  έχοντας συμμετάσχει στο Σχέδιο Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που συντάσσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και με θητεία συμβούλου  για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην αρμόδια Γραμματεία  Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης   η δημοσιογράφος-πολιτισμιολόγος  και πολιτευτής της ΝΔ στη Β Αθήνας  Τάνια Ιακωβίδου είναι με απόφαση  του υπουργού Εργασίας  Γιάννη Βρούτση και με τη σύμφωνη γνώμη της τριμερούς συγκυβέρνησης   η νέα πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης",...

Αφανίζουν την Ελληνορθοδοξία στη Συρία!


«Σκοτώνουν ανθρώπους. Δεν τους ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες ζωές». Με αυτά τα δραματικά λόγια περιγράφει την κατάσταση στη Συρία ο Μητροπολίτης Λουκάς, ο οποίος υπηρετεί στο Πατριαρχείο Αντιοχείας.
Ο Μητροπολίτης, σε συνέντευξή του, αποκαλύπτει τον διωγμό που υφίστανται οι Ελληνορθόδοι της περιοχής, από τότε που ξέσπασε η εξέγερση κατά του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Ειδικά στην πόλη Χομς, έχει συντελεστεί ήδη σφαγή εκατοντάδων χριστιανών από τους αντικαθεστωτικούς της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ενώ δεκάδες είναι και οι περιπτώσεις βιασμών.

«Οι εκκλησίες μας έχουν υποστεί ανυπολόγιστες καταστροφές. Τις καίνε, σπάνε τοίχους, τις λεηλατούν. Εδώ δεν ενδιαφέρονται για τις ανθρώπινες ζωές, θα ενδιαφερθούν για τους ιερούς μας χώρους; Οι ενορίτες μας ξυλοκοπούνται και δέχονται βίαιες επιθέσεις. Όλα όσα συμβαίνουν “νομιμοποιούνται” λόγω της εξέγερσης και κανείς δεν αντιδρά», αναφέρει ο Ελληνορθόξος ιερέας.
«Οι πρόγονοί μας ήρθαν σε αυτή τη γη πολύ πριν φτάσει εδώ το Ισλάμ. Πολλοί Άγιοι μαρτύρησαν σ’ αυτά τα χώματα, κηρύσσοντας της αγάπη», τονίζει ο Μητροπολίτης, ο οποίος παρά τις φρικαλεότητες αποκαλεί τους Μουσουλμάνους «Αδελφούς».
Και πως άλλως, αφού η ορθόδοξη θρησκεία απορρίπτει τη μισαλλοδοξία έναντι των άλλων δογμάτων.
Και μπορεί η Εκκλησία να επιτάσσει την αγάπη και τη συγχώρεση, όμως το ελληνικό κράτος δεν θα έπρεπε να έχει παρέμβει;
Όπως σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις, δεν δείχνει να νοιάζεται για τους ανθρώπους αυτούς που κρατούν ζωντανό τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά και την ορθόδοξη πίστη. Δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για το δράμα και τον κίνδυνο που βιώνει η μη φίλα προσκείμενη στους φανατικούς μουσουλμάνους, ελληνική κοινότητα της Συρίας. Αντίθετα, τους έχει αφήσει εντελώς απροστάτευτους απέναντι στους ισλαμιστές, να ζουν καθημερινά σε ένα καθεστώς τρόμου, σαν πρόβατα επί σφαγή…

olympia

Omega Vibes - D N A (Βυζάντιο ξανά..)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑ!Ο ΔΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (και εκθέτει όσους προσπάθησαν να τον φυγαδεύσουν)


Νέα τροπή στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δίνει μια σειρά από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αντάλλαξαν ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης με το Γιώργο Παπακωνσταντίνου για το επίμαχο στικάκι.
Τα email που παρουσίασε στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ο κ. Καπελέρης αντηλλάγησαν ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Παπακωνσταντίνου στις αρχές Ιουλίου του 2011, Όταν δηλαδή ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε ήδη “μετακομίσει” από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπουργείο Περιβάλλοντος άλλα από ότι φαίνεται συνέχιζε να ασχολείται ενεργά με το θέμα της λίστας Λαγκάρντ.

Από τη συγκεκριμένη αλληλογραφία προκύπτει επίσης ότι για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ γνώριζαν τόσο ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όσο και πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας.
Αναλυτικά ο κ. Διώτης κατέθεσε στην Επιτροπή 8 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :
Στο πρώτο email με ημερομηνία 3 Ιουλίου, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου καλεί τον κ. Διώτη στο σπίτι του για φαγητό.
Ο κ. Διώτης απαντά στις 7 Ιουλίου, λέγοντας : “ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά λόγοι Ανεξάρτητοι από την θέληση μου δεν μου επέτρεψαν να έρθω”.
“Να είσαι καλά θα σε πάρω να τα πούμε”, του απαντά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενώ επανέρχεται με επόμενο email :
Περάσαμε καλά κρίμα που δεν μπόρεσες να έρθεις. Πήρες το στικάκι που σου έστειλα;”
“Ναι, αλλά δεν είμαι και ο καλύτερος σε αυτά. Έχει γίνει ήδη επεξεργασία; Έχουμε ήδη συζητήσει με τον Κώστα”, είναι η απάντηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

“Ποιον Κώστα; Είχα δώσει στον Καπελέρη να ελέγξει καμία 30ρια ονόματα. Σου θυμίζω το άλλο θέμα που έχει πάει στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ”, ανταπαντά ο Γιώργος Παπακωνταντίνου.
“Τον Μπίκα εννοώ, μου είπε ότι μιλήσατε και μίλησε και με τον Πρωθυπουργό , το άλλο θέμα το παρακολουθώ”, είναι η απάντηση του κ.Διώτη
“Ναι, μιλήσαμε και του είπα ότι έχεις τα στοιχεία”, απαντά ο κ. Παπακωνσταντίνου.
real.gr – Πρώτο θέμα

Τουρκικό υποβρύχιο στο ΔυρράχιοΣτο λιμένα Δυρραχίου της Αλβανίας κατέπλευσε το υποβρύχιο ΑΝΑFARTALAR (S356) του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού μετά το πέρας της κορυφαίας ανθυποβρυχιακής άσκησης του ΝΑΤΟ «Proud Manta 2013», στην οποία συμμετείχε και το ΠΝ με το υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ (S119).

ΝΕΟ ΠΥΡΙΝΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΑΪ ΓΙΩΡΓΗ ΑΝΩΓΕΙΩΝ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
Τα έψαλε στους Ούνους ο Παπά Ανδρέας των Ανωγείων!Αναρτήθηκε στο yiorgosthalassis.blogspot.com


Αναφερόμενος στην επέτειο από την επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821, ο παπά Ανδρέας, αφού τόνισε πως το μήνυμα της 25ης Μαρτίου «Ελευθερία ή σκλαβιά» είναι επίκαιρο όσο ποτέ, επεσήμανε πως «οι Κολοκοτρώνηδες,οι Παπαφλέσσηδες,οι Καραισκάκηδες και οι Μπουμπουλίνες, δεν μπήκαν σε διαπραγματεύσεις και συναλλαγές, αλλά μπήκαν στην μάχη της φωτιάς για την λευτεριά…» 
Παράλληλα έκανε λόγο για επίθεση του Δ’Ράιχ κατά του ελληνισμού και για τρίτο Αττίλα στην Κύπρο.

Ο Γ. Παπασημάκης για τις Ελληνικές μειονότητες

Παρέλαση 25 Μαρτίου 2013 - Parade March 25 2013

Η επικίνδυνη ανοχή της Αθήνας στην τουρκική προκλητικότητα


Οι τουρκοπράκτορες ζητούν αλλαγή του εκλογικού νόμου για να δημιουργήσουν βάσεις πολιτικού ελέγχου της χώρας. Σε… «νεκρό χρόνο» το εθνικιστικό τουρκικό κόμμα DEB, έκανε την εμφάνισή του και εκμεταλλευόμενο την πολιτική και οικονομική αναστάτωση που υπάρχει στην Ελλάδα, κατόρθωσε και δημιούργησε ένα «ιστορικό προηγούμενο», το οποίο έμεινε αναπάντητο(;) από την κυβέρνηση των Αθηνών.

Για την ακρίβεια, πριν από μερικές ημέρες, οι κεμαλοναζιστές ανθυποπράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη, οι συνεργαζόμενοι με τους Γκρίζους Λύκους και τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, το κόμμα που δεν μπορεί να αιτιολογήσει ούτε τα ποσά απόκτησης αυτοκινήτου πολυτελείας του προέδρου και αρχηγού του, έθεσε θέμα αλλαγής του υφιστάμενου εκλογικού νόμου. Συγκεκριμένα, αιτήθηκε την αλλαγή του ορίου του 3% (σύνολο ψήφων ανά την Επικράτεια της χώρας) για την εισαγωγή ενός κόμματος στην Ελληνική Βουλή. Το «πολιτικό» αυτό αίτημα, «στολίσθηκε» με το αιτιολογικό της διεύρυνσης της δημοκρατίας στην Ελλάδα και της δυνατότητας εκλογής τοπικών βουλευτών από ισχυρές «μειονότητες»…

Η συνέχεια εδώ: http://kostasxan.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1772.html

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΑ
Η φωνή των Ηρώων, τα καλύτερα ξυπνητήριαΑναρτήθηκε στο taxalia.blogspot.com


Και έχουμε και κάμποσα και δυνατά ξυπνητήρια για να μας θυμίζουν την ευλογημένη μέρα την γιορταστική της 25ης Μαρτίου του 1821.

“ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ” ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ! ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ CDS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΕΕ!


ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Απροσδόκητη τροπή λαμβάνει η έρευνα των ευρωπαϊκών αρχών για τα περιβόητα CDS (ασφάλιστρα κινδύνου) καθώς στο στόχαστρο της έρευνας τίθεται πλέον και η International Swaps and Derivatives Association, η διεθνής ένωση swaps και παραγώγων, που αποφασίζει πότε υπάρχει πιστωτικό γεγονός και πληρώνονται τα ασφάλιστρα κινδύνου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των ρυθμιστικών αρχών αναφέρει πως «υπάρχουν ενδείξεις ότι η ISDA συμμετείχε στη συντονισμένη προσπάθεια των επενδυτικών τραπεζών για αναβολή ή παρεμπόδιση της εισόδου άλλων χρηματιστηρίων στην αγορά πιστωτικών παραγωγών».

«Εξετάζεται εάν ένας αριθμός επενδυτικών τραπεζών χρησιμοποίησαν τη Markit, τον κύριο πάροχο πληροφοριών για την αγορά των CDS, ώστε να αποκλειστεί η ανάπτυξη ορισμένων πλατφόρμων συναλλαγών για CDS» αναφέρει η ανακοίνωση και συμπληρώνει: «Αυτό ίσως επετεύχθη μέσω συνομωσίας ή εκμετάλλευσης της συλλογικής κυριαρχίας στον κλάδο»

«Είμαστε βέβαιοι σωστά και πως δεν παραβίασε τους ευρωπαϊκούς κανόνες ανταγωνισμού» απάντησε η ISDA και συμπλήρωσε: «συνεργαζόμαστε πλήρως με τις ρυθμιστικές αρχές»

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ – ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!FRANCE-ANTIGAY
Μια τεράστια διαδήλωση διάρκειας 4 ωρών και με τη μαχητική συμμετοχή 1.400.000 διαδηλωτών, έγινε στη βορειοδυτική πλευρά του Παρισιού, κατά του νομοσχεδίου που νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ των κιναίδων αλλά και την υιοθεσία παιδιών! Οι διαδηλωτές, ζήτησαν από τον πρόεδρο της χώρας να αποσύρει το σχετικό νομοσχέδιο, διότι “συνταράσσει την κοινωνία, προκαλεί αναπόφευκτες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες και εγείρει ζητήματα βιοηθικής” και επιχείρησαν να φτάσουν στο Μέγαρο των Ηλυσίων (κάτι σαν το δικό μας Προεδρικό Μέγαρο), αλλά δέχτηκαν βροχή από… σοσιαλιστικά δακρυγόνα και οπισθοχώρησαν.

Στην βουλή το σκάνδαλο κλοπής ρεύματος που φέρεται να γινόταν από το Mega, με ερωτήσεις από τον Ν. Νικολόπουλο!


Τρεις ερωτήσεις κατατέθηκαν στη Βουλή από τον ανεξάρτητο Βουλευτή Ν. Νικολόπουλο με αφορμή την καταγγελία, που προέκυψε από έλεγχο τεχνικών της ΔΕΗ, ότι το MEGA έκλεβε ρεύμα για τον πομπό του στον Υμηττό! Οι ερωτήσεις απευθύνονται στους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης και Οικονομικών. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ μετά από έλεγχο που διεξήχθη στης 12/12/12 τεχνικοί της ΔΕΗ του Τομέα Τεχνικών Εργασιών Δικτύου διαπίστωσαν ότι η εταιρεία «Τηλέτυπος» στην οποία ανήκει το τηλεοπτικό κανάλι MEGA προχωρούσε σε… ρευματοκλοπή ζημιώνοντας τεράστια ποσά την ΔΕΗ και κατ’ επέκταση το ελληνικό δημόσιο. Οι τεχνικοί διαπίστωσαν ότι το καλώδιο έντασης προς τον μετρητή Τ φάσης στην μπουάτ ήταν κομμένο, ενώ «πειραγμένος» ήταν ο μετρητής του καναλιού ώστε να δείχνει κατανάλωση 12 KW αντί για 58 KW. Έτσι ο μετρητής κατέγραφε 4,8 φορές μικρότερη κατανάλωση ζημιώνοντας τεράστια ποσά την ΔΕΗ.

AvantiPopoloGR

olympia

«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
silipsi
Άλλοι δύο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από το Μαρόκο (και τέτοιους έχουμε!), 23 και 26 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν επί τω έργω στην Ιεράπετρα Λασιθίου. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο κλεφταράδες συνελήφθησαν την ώρα που προσπαθούσαν με την χρήση μεγάλου μαχαιριού, με μήκος λάμας (35) εκατοστών, να διαρρήξουν την πόρτα οικίας στην Ιεράπετρα.
Ακολούθησε έρευνα, στο σπίτι που διέμεναν, όπου βρέθηκαν τα σύνεργα της… δουλειά τους, δύο ψαλίδες μήκους (15) και (20) εκατοστών και ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας (10) εκατοστών, με τα οποία είχαν διαπράξει κι άλλες 5 κλοπές από σπίτια και καταστήματα στην Ιεράπετρα, για να εξασφαλίσουν τα… προς το ζην.

Απάντηση στους γελοίους και χυδαίους του κόμματος των πολιτικών κομμάτωνΑπάντηση στους γελοίους και χυδαίους του κόμματος των πολιτικών κομμάτων
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

Μόνο ο διάβολος θα σχεδιάζε αυτό το ευρώ


Μόνο ο διάβολος θα μπορούσε να ρυθμίσει τόσο έντεχνα το ενιαίο νόμισμα (ευρώ) άσχετων μεταξύ των κρατών, ώστε να εξασφαλίζεται η κυριαρχία ενός κράτους (Γερμανία) χωρίς να μπορούν τώρα πλέον τα υπόλοιπα να αντιδράσουν.
Τα περισσότερα κράτη της Ευρωζώνης και ειδικά του Νότου έχουν πιαστεί στο αγκίστρι και όσο σπαρταράνε τόσο πιο πολύ τραυματίζονται και αγκιστρώνονται. Το αγκίστρι έχει δύο σκέλη, αφενός το υπερβολικό δημόσιο χρέος των κρατών και αφετέρου τη χρηματοπιστωτική φούσκα των τραπεζών τους.
Η κυριαρχία της Γερμανίας εδώ είναι απόλυτη. Το ένα σκέλος το ελέγχει μέσω του δανεισμού από τον μηχανισμό της τρόϊκας και κυρίως μέσω των μνημονίων που υποχρεώνει τα κράτη να υπογράφουν και το άλλο, αυτό της φούσκας των τραπεζών, το ελέγχει μέσω της ρευστότητας από την ΕΚΤ, την οποία επίσης ελέγχει. Ανά πάσα στιγμή δηλαδή μπορεί να «σκάσει» οποιοδήποτε εθνικό τραπεζικό σύστημα θέλει, εκβιάζοντας το αντίστοιχο κράτος. Όλοι είδαμε τι έκανε στην Κύπρο. Η ΕΚΤ έχει θεσμοθετηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μην έχει την αποκλειστική ευθύνη του συνόλου του τραπεζικού συστήματος της Ευρωζώνης, κάτι που θα απάλλασσε τα κράτη και τους φορολογούμενους από αυτόν το βραχνά, αλλά να είναι ένας κερδοσκοπικός οργανισμός σε βάρος κρατών και τραπεζών, χωρίς καμία ευθύνη, πλην αυτής της παροχής ρευστότητας κάτω από προϋποθέσεις που κάνουν εύκολη την επέμβαση της Γερμανίας.  
Τον απόλυτο έλεγχο ολόκληρου του τραπεζικού συστήματος της Ευρωζώνης, δεν τον θέλουν ούτε οι εθνικές πολιτικές και οικονομικές ολιγαρχίες, με πρώτες τις γερμανικές, γιατί θέλουν να κάνουν τα ντόπια παιχνίδια τους. Όμως η Γερμανία αφενός γνωρίζει πολλά για τους σκελετούς που κρύβουν στις ντουλάπες τους αυτές οι ολιγαρχίες, αφετέρου γνωρίζει τη θεσιλαγνία και το πάθος για εξουσία αυτών των ολιγαρχιών. Έτσι το παιχνίδι της γίνεται πολύ πιο εύκολο, γιατί μέσω αυτών των ολιγαρχιών, που σχηματοποιούν τα πολιτεύματα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, ελέγχει και τους λαούς οι οποίοι δεν μπορούν θεσμικά να αντιδράσουν.  
Μόνο λοιπόν ο διάβολος θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό. Ο Χίτλερ μοιάζει νηπιαγωγείο μπροστά σ’ αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Κάποιος πρέπει να σπάσει πρώτος την αλυσίδα του ευρώ που κρατά δεμένα τα κράτη και ανελεύθερους του λαούς της Ευρωζώνης. Είναι η μόνη λύση ας μην κρυβόμαστε. Η Ελλάδα δεν το τόλμησε, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ισπανία και η Κύπρος το ίδιο. Δεν βλέπουμε ούτε τους Ιταλούς ικανούς για κάτι τέτοιο, παρά τις αερολογίες του Μπερλουσκόνι που τον έχουν στριμώξει δικαστικά και την πολιτική αδυναμία του Γκρίλο.
Έτσι όμως όπως πάνε τα πράγματα, η βέβαιη κατά τα άλλα διάσπαση αυτής της Ευρωζώνης που θα απελευθερώσει τους λαούς, δεν προβλέπουμε να είναι μια ομαλή εξέλιξη. Μάλλον θα είναι ένα δράμα.
Πέτρος  Χασάπης

olympia

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
5230989402
ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ!
Πριν προλάβει το σάπιο σύστημα να συνέλθει από τον ελληνικότατο χαιρετισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, έρχεται και δεύτερο «κρούσμα», αυτή τη φορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (τοπικό Αχαΐας). Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής Σπύρος Σουγλέρης σκόραρε στην αναμέτρηση της Αστραπής Ψαροφαΐου με την ομάδα του Λιμνοχωρίου και πανηγύρισε με υψωμένο χέρι!
Μάλιστα, ο Σουγλέρης δεν είναι Κατίδης, που μόλις έπεσαν όλοι απάνω του να τον φάνε, έλεγε τη μια κουταμάρα μετά την άλλη, αλλά γνωρίζει πολύ καλά τι έκανε και γιατί το έκανε και δε φαίνεται να υπολογίζει τους ιεροεξεταστές της καθεστωτικής πολιτικής ορθότητας.

Δὲν ἦταν ἄνθρωποι. Θεοὶ ἦταν!

Δὲν ἦταν ἄνθρωποι. Θεοὶ ἦταν!Ἀπὸ μικρὸ παιδάκι λάτρευα νὰ μελετῶ τὶς βιογραφίες τῶν ἡρώων τῆς Ἐπαναστάσεως.
Μὲ μάγευαν.
Ἤμουν ὅμως καὶ τυχερή. 
Λίγο ὁ δάσκαλός μου, ποὺ ἐπίσης τοὺς λάτρευε… 
Λίγο ὁ Τάκης Λάππας, ποὺ ἔγραψε εἰδικῶς γιὰ παιδιά, τὶς βιογραφίες τῶν ἡρώων μας….
Θέλει καί πολύ; Δὲν θέλει…
Μαγεύεσαι…
Θυμᾶμαι, παιδάκι ἀκόμη, ἤμουν δὲν ἤμουν ἑπτὰ ἐτῶν, διάβασα τὴν βιογραφία τοῦ Μάρκου Μπότσαρη. Συγκλονίστηκα. Δὲν γνώριζα τίποτα γιὰ τὸ Μεσολόγγι ἔως τότε. 
Κι ἀπό ποῦ νά πιάσω τό κουβάρι γιά νά μάθω; Ἀφῆστε δὲ ποὺ δὲν ζοῦσα στὴν Ἑλλάδα, γιὰ νὰ μπορῶ νὰ βρῷ ἀνᾲ πάσᾳ στιγμῇ ὅλα τὰ βιβλία ποὺ χρειαζόμουν. Μία φορὰ τὸν χρόνο, κι ἐάν…. 
Μετὰ ἀκολούθησαν ὁ Κολοκοτρώνης, ὁ Καραϊσκάκης, ὁ Ἀθανάσιος Διάκος, ὁ Ὀδυσσέας Ἀνδροῦτσος, ἡ Μπουμπουλίνα… Ἀτελείωτες ὧρες παρέα μαζύ τους…
Τὶς νύκτες κάτω ἀπὸ τὸ μαξιλάρι μου κάποιος ἀπὸ ὅλους αὐτοὺς μοῦ ἔκανε συντροφιά… Πάντα…
Μεγαλώνοντας πιάστηκα μὲ τὸν Φωτιάδη, μὲ τὶς αὐτοβιογραφίες τῶν ἀγωνιστῶν, μὲ τὸν Κόκκινο, μὲ τὸν Παπαρρηγόπουλο, μὲ τὸν Κορδᾶτο,  μὲ τὸν… ἐπίσης ἀτελείωτος ὁ κατάλογος. 

«ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ» ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Greece's President Karolos Papoulias pay
«Αυστηρό μήνυμα στο Βερολίνο», σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ, έστειλε ο πρόεδρος της δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου. Σύμφωνα, λοιπόν με τον Παπούλια, η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κύπρο δεν είναι ανεκτή γιατί είναι επιλεκτική. «Θα πρέπει η ΕΕ να μην επιλέγει τα θύματά της όπως εκείνη νομίζει ότι πρέπει να επιλέξει γιατί δημιουργεί ένα χάσμα μεταξύ των ονείρων των ευρωπαϊκών λαών ότι μπορεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι μια στέγη για όλους τους αδύναμους».

Τίμησαν και οι τουρκοχαφιέδες της Θράκης την…εθνική τους επέτειο!


Ανακοινώσεις για την επέτειο της Μάχης των Δαρδανελίων (1914-1915) από τουρκοσυλλόγους, ενώ οι ψευδομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής παρέστησαν και αυτοπροσώπως στις σχετικές εκδηλώσεις που έγιναν επί τουρκικού εδάφους…
    Εθνική εορτή είχαμε εμείς χτες (και πιο συγκεκριμένα, για να παραφράσω και την παλιά εκείνη, εξαιρετική φράση του Ντίνου Χριστιανόπουλου, τιμήσαμε τους ήρωες που έχυσαν κάποτε το αίμα τους, για να μπορούν τα σημερινά νεοελληνέζικα σούργελα να βλέπουν ανενόχλητα…«Σουλεϊμάν» και «Φατμαγκιούλ»)!  
    Κάποιοι συντοπίτες μας όμως και … «συνέλληνές» μας φαίνεται πως τη δική τους … εθνική επέτειο την τίμησαν ακριβώς μία εβδομάδα νωρίτερα. Ο λόγος για τις ιστορικές μάχες των Δαρδανελίων (=Τσανάκκαλε) και της Καλλίπολης του 1914 και 1915  μεταξύ Αντάντ και Οθωμανών, στη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου έχασαν τη ζωή τους πολλές δεκάδες χιλιάδων Τούρκων, αλλά από την άλλη και Αυστραλών και Νεοζηλανδών (που πολεμούσαν ως σύμμαχοι των Βρετανών). Αυτές τις μάχες τις τιμούν οι φίλοι μας οι Τούρκοι (ως μνημείο ηρωισμού και εθνικής αντίστασης), αλλά φυσικά, όπως καταλάβατε, τις τιμούν και οι καθ’ ημάς χαφιέδες τους (ψευτομουφτήδες, τουρκοσύλλογοι και λοιποί προξενοκίνητοι φορείς).  
    Δείτε για παράδειγμα την ανακοίνωση που εξέδωσε στις 18 Μαρτίου το γνωστό – και παράνομο – άντρο τουρκισμού που αυτο-αποκαλείται «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», στην οποία αναγράφεται ότι «οι ναυμαχίες που συνέβησαν μεταξύ Νοεμβρίου του 1914 και 18 Μαρτίου 1915 στα στενά των Δαρδανελίων, αποτελούν η κάθε μια τους από μια μυθική νίκη που γέμισαν τις σελίδες της τουρκικής ιστορίας. Στις 18 Μαρτίου που τιμούνται οι μάρτυρες, τιμούμε με σεβασμό καταρχήν τον αρχιτέκτονα αυτής της νίκης Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, και ζητάμε το έλεος του Θεού για τους γενναίους μάρτυρες μας που θυσίασαν τις ζωές τους στις μάχες του Τσανάκκαλε»!
    Δείτε όμως και άλλους δύο…αξιότιμους συντοπίτες μας που δεν άντεξαν να μείνουν μακριά και ταξίδεψαν ως τα Δαρδανέλια, για να παραστούν αυτοπροσώπως στις εκεί εκδηλώσεις και να τιμήσουν το…μέγα γεγονός της…εθνικής Ιστορίας τους! Ο λόγος βέβαια για τους ψευτομουφτήδες Αχμέτ Μέτε (Ξάνθης) και Ιμπραήμ Σερήφ (Κομοτηνής), που (όπως μας ενημερώνει η ίδια η επίσημη ιστοσελίδα του τελευταίου) στις 18 Μαρτίου «μετείχαν στην τελετή τιμή του Τσανάκκαλε». Και συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα (μετάφραση tourkikanea.gr):
    «Στην τελετή που οργανώθηκε στο Τσανάκκαλε επ’ ευκαιρία της 98ης επετείου από τη νίκη του Τσανάκκαλε, μετείχε ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ και ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.
    Μετά από την τελετή, στον χώρο του μνημείου πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο (βλ. τη 2η φωτογραφία, όπου δίπλα στον Μέτε μπορείτε μάλιστα να διακρίνετε και τον άλλο…δυτικοθρακιώτη συντοπίτη μας – και νυν Υπουργό Υγείας της Τουρκίας - Μεχμέτ Μουεζίνογλου). Αργότερα μαζί με τον υφυπουργό Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας Χασάν Καμίλ Γιλμάζ πήγαν στη μουφτεία του Ετζεαμπάτ.
    Οι μουφτήδες μας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον υπουργό Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας Μεχμέτ Γκιορμέζ (σ.σ. εμ βέβαια, μια που πήγαν, να μη δώσουν δηλαδή κι αναφορά στο…αφεντικό;), ενώ μετά από το βραδινό γεύμα μετείχαν σε μεβλίτ (σ.σ. είδος επιμνημόσυνης δέησης) που αναγνώσθηκε μέσα στο τζαμί Γκαζί Σουλεϊμάν Πασά της Καλλίπολης (βλ. 3η φωτογραφία). 
    Μετά το μεβλίτ οι μουφτήδες μας έδωσαν συνεντεύξεις στο τηλεοπτικό κανάλι της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας (Diyanet TV). (σ.σ. όπως βλέπετε και στην 4η φωτογραφία)» 
    Το ερώτημα που θα έκανε ο οποιοσδήποτε στοιχειωδώς σκεπτόμενος είναι φυσικά πολύ απλό: αν όλοι αυτοί ήταν  πράκτορες (εννοούμε ΚΑΙ επισήμως) της Τουρκίας, τι παραπάνω άραγε θα μπορούσαν να κάνουν; Μην το πολυψάχνετε! Απολύτως τίποτε!


proxeneio-stop

Και στην Αγγλία αντιδρούν στις επιταγές της παγκοσμιοποίησηςΚαι στην Αγγλία αντιδρούν στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης
Ένας εναλλακτικός τίτλος για το παρόν άρθρο θα μπορούσε να είναι: «Ιδού ποιοι είναι οι αντιδραστικοί». Εντυπωσιακή υπήρξε η προσέλευση κόσμου σε μεγάλη διαδήλωση στο Λονδίνο ενάντια στον γάμο των ομοφυλοφίλων που έγινε στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αγγλίας, δηλώνοντας την πλήρη αντίθεση του στις επιταγές των διεθνιστικών – παγκοσμιοποιητικών διακυβερνήσεων που λυμαίνονται ολόκληρη την Ευρώπη.
Λίγο παραπέρα μια γραφική συγκέντρωση με ακριβώς το αντίθετο αίτημα κατάφερε να συγκεντρώσει, σύμφωνα με τις αριστερές πηγές, πολύ μικρότερο αριθμό, δείχνοντας το ποιοι είναι οι συνοδοιπόροι του συστήματος και προς τα πού πραγματικά ρέπει η λαϊκή θέληση, ασχέτως που θέλουν να την καπηλεύονται.Αξιοσημείωτο, φυσικά, ότι οι εν λόγω διαδηλώσεις με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα γίνανε στην Αγγλία και στο Λονδίνο, που αποτελεί την «Μέκκα» της παγκοσμιοποίησης.
Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι το ρεζίλεμα των αριστερών το μάθαμε από το «ρεπορτάζ» που έγραψε μια «αντιρατσίστρια», η οποία υποτίθεται ότι είχε πρόθεση να φέρει σε δύσκολη θέση τους διαδηλωτές, «αντιδρώντας» ημίγυμνη, στην λαϊκή βούληση. Εν τέλει το μόνο που κατάφερε το στέλεχος του Δημητρά (Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι) και μέλος αρκετών άλλων ανθελληνικών ενώσεων, ήταν να γίνει διεθνώς ρεζίλι η ίδια, αφού οι διαδηλωτές προσπαθούσαν να την καλύψουν με μεγάλες σημαίες (κατά δήλωση της), αλλά φευ ο όγκος ήταν παγκάλειος.
Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ξεσκεπάζονται οι εντολοδόχοι του Σόρος, που πηγαίνουν χέρι χέρι με τις νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεων των μνημονίων. Δεν έχουν παντελώς κανένα έρεισμα σε οποιαδήποτε κοινωνία και το μόνο που τους έχει απομείνει είναι η γελοιότητα  και η στήριξη των πάσης φύσεως στοών, λεσχών και κυβερνήσεων.          


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-sthn-agglia-antidroun-stis-epitages-ths-pagkosmiopoihshs#.UVHr0BdP3xw#ixzz2Oflp36Wn

ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΡΥΝΤΕΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ...ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ (!!!) ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!«Προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων, ἔσωθεν δέ εἰσιν λύκοι ἅρπαγες» - Κατά Μαθαίον, 7:15
Απίστευτο και όμως αληθινό: Η Βασούλα Ρύντεν, σε ρόλο...ιέρειας «ευλογεί» τα πλήθη!!!

Δ.ΚΟΛΛΑΤΟΣ:ΜΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
Κολλάτος: Με συλλαμβάνουν για τη σημαία στο σπίτι μου
"Έχω δέκα αστυνομικούς έξω από το σπίτι μου, που ζητούν να κατεβάσω τη σημαία. Αλλά δεν θα την κατεβάσω" είπε πριν από λίγο στο enikos.gr o Δημήτρης Κολλάτος, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι από στιγμή σε στιγμή, φθάνει Εισαγγελεάς για να μπει στο σπίτι του.

Κύπρος - Ντόμινο που θα συμπαρασύρει τους πάντες! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/kypros-domino-pou-tha-symparasirei-tous-pantes.html#ixzz2OdhXUx4S


 
ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ PIMCO - Για αρνητικές επιπτώσεις στην Ελλάδα, μετάδοση σε ευάλωτες χώρες της Ευρωζώνης της ανησυχίας για την ασφάλεια των καταθέσεων και ενδεχόμενη έξοδο της Κύπρου από το ευρώ προειδοποιεί σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, ο Μοχάμεντ ελ Αριάν, επικεφαλής της Pimco, της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης ομολόγων στον κόσμο, η οποία εξέτασε σε βάθος τον τραπεζικό τομέα της χώρας και συνέταξε την έκθεση για την ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών.
Στην ερώτηση τι μπορεί να σημαίνει για την ευρωζώνη η κρίση στην Κύπρο ο Μοχάμεντ ελ Αριάν απαντά: «Οι συστημικές επιπτώσεις θα εξαρτηθούν από το εάν οι Κύπριοι και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα καταφέρουν να επαναφέρουν με ταχύ, αξιόπιστο και βιώσιμο τρόπο το σχέδιο διάσωσης στη σωστή πορεία.
Εάν αποτύχουν υπάρχουν δύο πιθανές πηγές που θα προκαλούσαν περιφερειακές διαταράξεις. Μια πολιτική και κοινωνική αναταραχή στην Κύπρο, που θα δυσχεράνει την παραμονή της χώρας στο ευρώ και η πιθανότητα μετάδοσης σε άλλες ευάλωτες χώρες της ανησυχίας για την ασφάλεια των τραπεζικών καταθέσεων».
Όσο για το πόσο θα επηρεαστεί η Ελλάδα «περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης στην Κύπρο θα είχε δυσμενείς επιπτώσεις σε αρκετές ευρωπαϊκές οικονομίες, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής. Θα αναζωπυρωθούν οι ανησυχίες σχετικά με τη στιβαρότητα της ευρωζώνης, τη συνεργασιμότητα και τον καθοριστικό ρόλο της ΕΚΤ».

Συνεχίζουν τα παραμύθια για το ΤΑΙΠΕΔ τα παπαγαλάκια του ΜαξίμουΣυνεχίζουν τα παραμύθια για το ΤΑΙΠΕΔ τα παπαγαλάκια του Μαξίμου
Τελειωμό δεν έχουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια της ψευτιάς και της παραπληροφόρησης από το γνωστό παράκεντρο Τύπου του Μαξίμου. Ο σκοπός πάντα είναι ο ίδιος, αλλά όλες οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό. Τελευταίο δείγμα (παρα)γραφής από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου που λασπολογούν συνεχώς της Χρυσή Αυγή ήταν η υπόθεση με την εκλογή του Στέλιου Σταυρίδη στο τιμόνι του ΤΑΙΠΕΔ.

Χαστούκι στη Γερμανία για ξέπλυμα χρήματος - Στα χαμηλά της λίστας η Κύπρος ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/xastouki-sth-germania-gia-xeplyma-xrhmatos-sta-xamhla-ths-listas-h-kypros.html#ixzz2OdhH6zfW


 
- Πολύ πιο ψηλά στη λίστα της διαφθοράς βρίσκονται η Γερμανία, στην 68η θέση και η Ολλανδία στην 114η η Κύπρος. - Τι κατέδειξε ανεξάρτητη έρευνα, που έχει διεξάγει το μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο της Βασιλείας. - Η Κύπρος, στο δείκτη αποτελεσμάτων συγκεντρώνει βαθμολογία 4,93 (medium risk) ενώ η Γερμανία 5,8.  

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, μετά το πέρας της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, η έρευνα παρουσιάζει το επίπεδο του κινδύνου μιας χώρας σε ό,τι αφορά το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. "Με βάση αυτή την έρευνα, η Κύπρος παίρνει καλύτερη θέση από χώρες όπως είναι η Γερμανία και η Ολλανδία και αυτό καταδεικνύει ότι όντως η Κύπρος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πάρα πολλά βήματα προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, κάτι που καταδεικνύει και σειρά άλλων ερευνών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο", πρόσθεσε. 

Ο κ. Στεφάνου είπε πως "η έρευνα του Ινστιτούτου της Βασιλείας έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες έρευνες, αλλά ταυτόχρονα υπογραμμίζει το γεγονός ότιη Κύπρος άδικα και αστήρικτα δέχεται τόσες πολλές επιθέσεις για δήθεν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην Κύπρο". Η έρευνα αυτή, όπως και οι υπόλοιπες έρευνες και εκθέσεις που έχουν γίνει για την Κύπρο, συμπλήρωσε, αποτελούν για μας ένα σημαντικό εργαλείο και όπλο στα χέρια της χώρας μας, για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές οι αστήρικτες κατηγορίες που εκτοξεύονται σε βάρος της και για να πείσουμε ότι όντως η Κύπρος όχι απλώς έχει υιοθετήσει όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς νομοθεσίες, αλλά τις εφαρμόζει κιόλαςΜελέτη που δημοσιεύθηκε από το Tax Justice Network, που εξέτασε 70 χώρες, καταδεικνύει ότι η Γερμανία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παράδεισους για φοροδιαφυγή και κατατάσσεται πιο ψηλά ακόμη και από την Ελβετία, τα Νησιά Κέϊμαν, το Λουξεμβούργο ή το Τζέρσεϊ, αναφέρει το δημοσίευμα. 

Στην έρευνα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Δίωξης Εγκλημάτων (ΒΚΑ)αναφέρεται και η ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας Zeit, η οποία αναφέρει ότι το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος στη χώρα έχει φθάσει το 2011 σε επίπεδα ρεκόρ από την ημέρα εφαρμογής του νόμου περί ξεπλύματος χρήματος, το 1993. Η ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας “Zeit”, zeit.de, σε άρθρο της ημερομηνίας 29.10.2012, αναφέρει ότι όλο και περισσότεροι εγκληματίες ξεπλένουν βρόμικο χρήμα στη Γερμανία. «Στη Γερμανία, ξεπλένεται όλο και περισσότερο βρόμικο χρήμα από το εξωτερικό. Ενδεικτικό αυτού είναι η αύξηση των αναφορών για ύποπτες συνδιαλλαγές για ξέπλυμα χρήματος, οι οποίες, σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Γραφείο Δίωξης του Εγκλήματος (BKA), έφθασαν πέρσι (το 2011) σε νέο υψηλό από την εφαρμογή του νόμου περί ξεπλύματος χρήματος, το 1993», αναφέρει η εφημερίδα. Σημειώνει ότι το 2011 έγιναν 12.868 αναφορές ύποπτων συναλλαγών στην Εθνική Κεντρική Υπηρεσία για την Καταπολέμηση του Ξεπλύματος Χρήματος και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, στο πλαίσιο του νόμου κατά του ξεπλύματος. 

Ο Πρόεδρος της ΒΚΑ Γιόργκ Τσίρκε δήλωσε υπήρξε αύξηση κατά 17% των αναφορών ή 1.800 περισσότερες περιπτώσεις από ό, τι το 2010. Σε περίπου 44% των περιπτώσεων, η υποψία είχε τεκμηριωθεί. Σύμφωνα με την BKA, η αναζήτηση για ασυνήθιστες οικονομικές συμπεριφορές αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. «Η καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνικής σταθερότητας», δήλωσε η γενική διευθύντρια της Ομοσπονδιακής Αρχής Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας (BaFin), Γκαμπριέλε Χαν.

Χρυσή Αυγή: Κάνατε το κράτος οίκο ανοχής - ΒΙΝΤΕΟΜε σκληρή γλώσσα επιτέθηκε στην μνημονική συγκυβέρνηση ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος με αφορμή την συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά την Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ. Τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι «Ο χρυσός είναι η αιτία της κυπριακής καταστροφής» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/GOLDCYPRUS-xrusos-kypros.html#ixzz2OdgzkeCbΣύμφωνα με τα μεγάλα ρωσικά ειδησεογραφικά δίκτυα, από την αντιπολιτευόμενη την κυβέρνηση Β.Πούτιν  «Φωνή της Ρωσίας»  (Voice of Russia - Πηγή RUVR ) μέχρι το Russia 24 η εξήγηση γύρω από αυτή την εμμονή έτσι ώστε η Κύπρος να αναγκαστεί να «γονατίσει» ενώπιον των δανειστών της είναι ο κυπριακός χρυσός. Επίσης το κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Russia 24αναφέρει ότι "κάτω από το συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο συζητείται σήμερα στο κυπριακό κοινοβούλιο η κεντρική τράπεζα της Κύπρου πρόκειται να πουλήσει τα αποθέματα του κυπριακού χρυσού έτσι ώστε να καλύψει μέρος του ποσού των 5,8 δισ.€..

το οποίο έχει ζητήσει το Εurogroup. Οι άλλες πηγές αυτοχρηματοδότησης της Κύπρου  περιλαμβάνουν τέτοια ακατανόητα και εξοργιστικά μέτρα όπως η κατάσχεση λογαριασμών αλλά και η δήμευση των αποθεμάτων των ασφαλιστικών ταμείων έτσι ώστε να διαφύγει η προσοχή από τα αποθέματα χρυσού της Κύπρου τα οποία φτάνουν τους 13,9 τόνους"

Αν και η συγκεκριμένη ποσότητα δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μεγάλη εντούτοις η ποσότητα αυτή είναι πραγματική αντιπροσωπεύσει δηλαδή «πραγματικό χειροπιαστό χρυσό» και όχι «νοητό διαπραγματευόμενο χρυσό» κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα χρήσιμο σε ότι αφορά τη χειραγώγηση της αγοράς χρυσού προς όφελός τους.


Εάν οι κεντρικές τράπεζες  και οι οικονομικοί οργανισμοί που συμπιέζουν την τιμή του χρυσού προς τα κάτω μένουν σταδιακά χωρίς αποθέματα πραγματικού χρυσού τότε κάθε ουγκιά πραγματικού μη εναποθηκευμένου χρυσού είναι πολύτιμη.


Άλλωστε διαφορετικά η πρόταση για τη "διάσωση" της Κύπρου όπως αυτή έγινε από το Eurogroup είναι τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά εντελώς παράλογη.


Αλλά μήπως ο αληθινός λόγος πίσω από την κρίση αυτή είναι η επιθυμία κάποιων να πάρουν στα χέρια τους το χρυσό της Κύπρου; Η ΕΕ, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ το μόνο που κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να πιέζουν την Κύπρο προς την χρεωκοπία ρισκάροντας ταυτόχρονα την πρόκληση μιας επιδημίας η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε ολική κατάρρευση της ευρωζώνης.


Οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν ήδη προσφέρει πακέτα διάσωσης στην Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιταλία. Τι όμως είναι αυτό που κάνει το πακέτο διάσωσης της Κύπρου τόσο ιδιαίτερο;


Γιατί οι ηγέτες της Ευρώπης προτιμούν να σπρώχνουν τη χώρα προς μια χρεωκοπία και επιδρομή ταυτόχρονα στις καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών αντί να την διασώσουν ουσιαστικά;


Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για μια τέτοια συμπεριφορά. Ή οι ηγέτες της τρόικα έχουν κάνει ένα λάθος με καταστροφικές συνέπειες ή απεργάζονται ένα σχέδιο το οποίο δεν είναι γνωστό σε κανένα άλλο πλην αυτών των ιδίων. Εάν αυτό το πακέτο διάσωσης συνδυαζόμενο με την κατάσχεση των καταθέσεων είναι ένα τραγικό λάθος γιατί οι ίδιοι δεν φαίνονται πρόθυμοι να το διορθώσουν;


Οι ευρωπαίοι διαπραγματευτές επιμένουν ότι η Κύπρος πρέπει να συνεισφέρει με 5,8 δισ.€ γνωρίζοντας όμως ταυτόχρονα ότι το κυπριακό κράτος δεν έχει τα συγκεκριμένα χρήματα. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι η τρόικα δρα με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο. Τι ακριβώς όμως προσπαθούν να επιτύχουν με αυτό;


Τα μεγάλα ΜΜΕ αγνοούν το δεδομένο αυτό αλλά αρκετοί έχουν προχωρήσει σε αποκαλύψεις για αυτό το θέμα όπως το πρώην στέλεχος της Goldman Sachs Andrew Maguire ο οποίος έχει δημοσιεύσει στοιχεία τα οποία υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη υπόθεση μιας εκτεταμένης συνωμοσίας με σκοπό να ωθούν την τιμή του χρυσού και του αργύρου προς τα κάτω.


Μάλιστα διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι οι  μεγάλες τράπεζες, ιδιαίτερα η JP Morgan Chase και η HSBC, είναι, μαζικά «καθαρά αρνητικές» στο ασήμι. Με άλλα λόγια, ότι οφείλουν τεράστια ποσά από ασήμι σε άλλους μέσω της αγοράς παραγώγων. Έτσι, ως αποτέλεσμα, φέρονται να είναι «απελπισμένες» να διατηρούν την τιμή προς τα κάτω, και να εμπλέκονται ή να έχουν εμπλακεί, σε μαζική χειραγώγηση της αγοράς για να γίνει αυτό.


Αν αλήθευαν αυτά, η εκτίναξη των τιμών του ασημιού θα μπορούσε να φέρει τις τράπεζες στο χείλος της καταστροφής. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβαίνει και με την αγορά του χρυσού.


Για αρκετά χρόνια γνωστοί επενδυτές όπως ο Eric Sprott και John Sinclair προσπαθούν να εστιάσουν τη διεθνή προσοχή στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Eric Sprott είναι πολύ πιθανό η αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα να μην έχει καθόλου αποθέματα χρυσού αποδυναμώνοντας έτσι και την ικανότητά της να συνεχίζει να συμπιέζει την τιμή του χρυσού προς τα κάτω. Μάλιστα η Γερμανία μόλις πρόσφατα αποφάσισε τον επαναπατρισμό όλου του γερμανικού χρυσού από την αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα.


Εάν αυτό αληθεύει τότε η κυπριακή κρίση είναι μια πρώτης ευκαιρία για αυτούς που χειραγωγούν τις αγορές.


Ο χρόνος έχει δείξει ότι αυτοί που εκμεταλλεύονται την αγορά του χρυσού είναι εξαιρετικά ισχυροί και μπορούν να φτάσουν μέχρι τα άκρα προκειμένου να κρατήσουν τις τιμές του χρυσού και του αργύρου χαμηλές. Εάν είναι απαραίτητο να οδηγήσουν μια χώρα στην χρεωκοπία προκειμένου να πάρουν 13,9 τόνους χρυσού και να τον χρησιμοποιήσουν για κρατήσουν τις τιμές χαμηλές θα το κάνουν.


Εάν κριθεί  απαραίτητο να δημιουργήσουν ένα αντιπερισπασμό στα ΜΜΕ όπως η κατάσχεση λογαριασμών θα το κάνουν και αυτό. Και εάν είναι επιτυχείς στην περίπτωση της Κύπρου, τότε ο ισπανικός ή ο ιταλικός χρυσός θα είναι οι επόμενοι.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/GOLDCYPRUS-xrusos-kypros.html#ixzz2OdgvGdJx

Η αιώνια ιστορία των “πατριωτών” της ψευτοδεξιάς: Λούφα και παραλλαγή!Ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν διαχρονικά, ως «σταθερή αξία», τη ΝΔ και τη «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη» είναι η απαξίωση των διάφορων στελεχών της απέναντι στην Ιερή, για Εμάς τους Εθνικιστές, έννοια του Στρατού. Πριν αναφερθούμε στην πιο πρόσφατη περίπτωση, μπορούμε να δούμε ορισμένες μόνο περιπτώσεις «αστέρων» του εν λόγω κόμματος.
Πρώτος (και καλύτερος) διδάξας, ο ιδρυτής του κόμματος και ιερό «τοτέμ» κάθε φιλελεύθερου (και όχι μόνο) στοιχείου, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, καθώς απηλλάγη «λόγω κώφωσης». Ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υπηρέτησε λίγους μήνες και εξαγόρασε την υπόλοιπη θητεία του, ενώ θέμα υπήρξε και με τον «ό,τι  είναι νόμιμο είναι και ηθικό» Γιώργο Βουλγαράκη, κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90 σχετικά με την στρατιωτική του θητεία, την οποία δεν είχε μέχρι τότε υπηρετήσει. Επειδή, λοιπόν, "το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά", η τακτική αυτή, έστω και σε πιο ήπια μορφή, συνεχίζεται. «Άξιος» συνεχιστής των προηγούμενων ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης. Για να είμαστε ειλικρινείς ο συγκεκριμένος οννεδίτης ούτε απηλλάγη εξαιτίας κάποιας αναπηρίας, ούτε εξαγόρασε τη θητεία του, ούτε υπήρξε φυγόστρατος με οποιοδήποτε τρόπο. «Απλώς», ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, «λουφάρει» χαρακτηριστικά, καθώς αν και θα έπρεπε να βρίσκεται στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), εκεί όπου τοποθετήθηκε προκειμένου να υπηρετήσει εύκολα και ανέμελα τη θητεία του, εκείνος , απών από την υπηρεσία του, συνεχίζει απερίσπαστος το κυνήγι των ψήφων του, αφήνοντας τον Στρατό για «τα κορόιδα» του Λαού. Προκλητικός ο Ιωαννίδης.

Παπαδόπουλος: Πρέπει να εξετάσουμε την έξοδο από το ευρώ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/papadopoulos-exodos-euro.html#ixzz2OdgguRRyΑίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλής της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της κυπριακής Βουλής, αλλά και αντιπροέδρου του ΔΗΚΟ, κ. Νίκου Παπαδόπουλου.

«Θέλουμε να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη, αλλά η έξοδος από την Ευρωζώνη τώρα είναι κάτι που πρέπει να διερευνήσουμε, γιατί, θα εισέλθουμε σε πολύ βαθιά ύφεση με υψηλή ανεργία και χωρίς προοπτικές ανάπτυξης», είπε μιλώντας στο Bloomberg ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος. «Πρέπει να εξετάσουμε εάν υπάρχουν άλλοι τρόποι να ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια», τόνισε ολοκληρώνοντας ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ.
newsbomb.gr

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! - Ομιλίες από την δυναμική διαμαρτυρία στο Mega - ΒΙΝΤΕΟΑποσπάσματα ομιλιών από την δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega κατά της προσβολής της ελληνικής ιστορίας και των τουρκοσήριαλ.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ochi-sthn-prosbolh-ths-ellhnikhs-istorias-omilies-apo-thn-dunamikh-dia#.UVHq2xdP3xw#ixzz2OfkmzL3t

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματίας ο Κολοκοτρώνης, αστεία τα περί εθνεγερσίας! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/syriza-eglimatias-o-kolokotronis.html#ixzz2OdgQw5YV
Προκλητική αρθρογραφία  

Ο Νάσσος Θεοδωρίδης, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε αρθογραφία του για την επανάσταση του 1821:
• υποστηρίζει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι ένας «επονείδιστος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας»,

• χαρακτηρίζει «γελοίες ερμηνείες τα περί εθνεγερσίας» και
• αναφέρει την Ελληνική επανάσταση ως «κυρίαρχο εθνικιστικό μύθο, που θέλει γενικώς τους "Έλληνες" να ξεσηκώνονται κατά των “Τούρκων”»
Η παραμονή Θεοδωρίδη στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελούσε ντροπή για οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα.
Τι περιμένει ο κ. Τσίπρας και τον κρατάει ακόμα κοντά του;


Oλόκληρο το άρθρο: 


Δεν χωράει αμφιβολία ότι φέτος η 25η Μαρτίου δίνει πολλές αφορμές για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Σε αντίθεση με τον κυρίαρχο εθνικιστικό μύθο, που θέλει γενικώς τους "Έλληνες" να ξεσηκώνονται κατά των «Τούρκων» συλλήβδην, και που δυστυχώς διαιωνίζεται στα σχολεία αναπαράγοντας μια δηλητηριώδη κουλτούρα για τη συνύπαρξη των δύο λαών, χρέος κάθε ανθρώπου που επιθυμεί τη χειραφέτηση και την ελευθερία είναι να ερμηνεύει ορθά τα γεγονότα, δηλαδή ενταγμένα μέσα στο σωστό ιστορικό και κοινωνικό πλαίσιο.
Έτσι, αν αποτινάξουμε από το μυαλό μας τη σκουριά της εθνικιστικής ανάγνωσης της Ιστορίας, που μάλιστα φτάνει μέχρι το σημείο να αποκρύπτει ακόμη και σήμερα το όνειδος ενός επονείδιστου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι ορδές του Κολοκοτρώνη, δηλ. τη «σφαγή της Τριπολιτσάς», θα διαπιστώσουμε ότι οι εξεγερμένοι βαλκανικοί λαοί αναζητούσαν την πραγμάτωση ενός οράματος πολιτικής αυτοδιάθεσης, που τότε ταυτιζόταν με την «πολιτειακή συγκρότηση» και εθεωρείτο προϋπόθεση για την κοινωνική απελευθέρωση ενός λαού. Δεν επιζητούσαν, δηλαδή, τη διαφυγή από μια απροσδιόριστη «σκλαβιά» στην οποία ήταν δήθεν υποδουλωμένη η καθημερινότητα τους, αφού ως γνωστόν στην πολυεθνική οθωμανική αυτοκρατορία υπήρχε πλήρης ελευθερία διδασκαλίας και ανάπτυξης θρησκευτικής και ευρύτερης πολιτισμικής συνείδησης, περιχαρακωμένης βεβαίως στα πλαίσια του «μιλιέτ», και έχοντας ως υποκείμενο της τις κοινότητες και όχι τα άτομα καθαυτά.
Συνεπώς ο ανικανοποίητος πόθος όλων των υπηκόων για εξέγερση και ριζική αλλαγή του ημιφεουδαρχικού συστήματος δεν στόχευε στην αντικατάσταση της ηγεσίας μιας χώρας από μια άλλη που θα προέρχεται από άτομα της «εθνικής ομάδας» των εξεγερμένων. Κάτι τέτοιο δεν θα είχε κανένα νόημα, δεδομένου ότι αρκετοί Ρωμιοί Φαναριώτες συμμετείχαν ενεργά στη διαχείριση της εξουσίας στο πλευρό του σουλτάνου την ίδια στιγμή που εκατομμύρια Τούρκοι υφίσταντο την ίδια πολιτική περιθωριοποίηση με τους Ρωμιούς, μη έχοντας ούτε πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας ούτε φυσικά δικαίωμα ψήφου. Ο πολυεθνικός ξεσηκωμός αποσκοπούσε κυρίως στην επίτευξη ενός περιζήτητου (και «εθνικά ουδέτερου») αγαθού που τα μεταγενέστερα δυτικά συντάγματα αποκάλεσαν εύστοχα «λαϊκή κυριαρχία» («Βουλγάροι κιι Αρβανήτες, Αρμένιοι και Ρωμιοί, Αράπηδες και άσπροι, με μια κοινήν ορμή»).
Το αίτημα του '21 ήταν η πολιτική ελευθερία ως δυνατότητα αυτοδιακυβέρνησης δίχως ετεροκαθορισμό από τη σουλτανική εξουσία, και όχι η εν στενή εννοία «εθνική απελευθέρωση», αφού η οθωμανική αυτοκρατορία δεν ήταν δομημένη πάνω σε ένα σύστημα διακρίσεων λόγω εθνικότητας. Οι εξαιρέσεις σε αυτό τον κανόνα αφορούσαν μάλλον ζήλο, διαφθορά ή αυταρχισμό συγκεκριμένων εκπροσώπων της εξουσίας παρά το δομικό προφίλ του ίδιου του μοντέλου διακυβέρνησης. Επιπλέον, οι Ρωμιοί άρχισαν να σφυρηλατούν συνείδηση αυτοπροσδιορισμού τους ως οντότητας που επιθυμεί τη δική της «πολιτειακή συγκρότηση» (με βάση τις νέες αξίες της ανερχόμενης αστικής τάξης) μόνο κατά τη διάρκεια των χρόνων του αγώνα, καθώς πρωτύτερα υπήρχαν απλώς διαφορές λόγω θρησκεύματος και γλώσσας, πράγμα σύνηθες και αδιάφορο μέσα στις αχανείς εκτάσεις της εποχής.
Άλλωστε, επί φεουδαρχίας το «έθνος» θεωρούνταν ως στοιχείο που «ενώνει» τους «από κάτω» συμβάλλοντας στην ανατροπή παρωχημένων θεσμών. Έπρεπε να κυλήσουν μερικές δεκαετίες για να γίνει αντιληπτό το δηλητηριώδες περιεχόμενο που φωλιάζει μέσα σε έναν τέτοιο φαντασιακό όρο. Επομένως, το αίτημα για πολιτική ελευθερία, αποσυνδεδεμένο πλήρως από γελοίες ερμηνείες περί «εθνεγερσίας» (λες και ήταν στο ψυγείο ένα «έθνος» και κάποιος άνοιξε την πόρτα), είναι το μοναδικό στοιχείο που πρέπει να συγκρατήσει η αριστερά, προκειμένου να αντιπαρατεθεί στις σύγχρονες απόπειρες κατάλυσης της λαϊκής κυριαρχίας μέσω επιβολής δημοσιονομικής δικτατορίας από ανεξέλεγκτα θεσμικά κέντρα, που απειλούν κοινωνικές κατακτήσεις χωρίς οι λαοί να έχουν δυνατότητα να πάρουν πολιτικές αποφάσεις για θέματα που τους αφορούν. Όμως τα κέντρα αυτά είναι επικίνδυνα και αυταρχικά όχι επειδή είναι «αλλογενή» και «ξένα», αλλά επειδή είναι καπιταλιστικά.
* Ο Νάσος Θεοδωρίδης είναι μέλος του ΣΥΝ και της Αντιεθνικιστικής Κίνησης.
http://www.parapolitika.gr


Η Χρυσή Αυγή στις παρελάσεις, όσα δεν έδειξαν τα τσοντοκάναλα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΒΙΝΤΕΟΗ Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες του 1821, συμμετέχοντας στις επίσημες εκδηλώσεις και παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που δε λένε τα τσοντοκάναλα είναι πως όπου πηγαίνει η Χρυσή Αυγή, ο ελληνικός λαός την αποθεώνει. Αν όμως βρεθεί κάποιο σκουπίδι κρυμμένο μέσα στο πλήθος να ψελλίσει... "φασίστες", αμέσως τα τσοντοκάναλα βρίσκουν θέμα: "Αποδοκιμασίες κατά της Χρυσής Αυγής... αντίσταση των πολιτών στους νεοναζί" και λοιπές κουταμάρες. 
Θεσσαλονίκη: Τα τιμώμενα πρόσωπα είναι οι νεκροί και οι αγωνιστές του 1821 και όχι οι "επίσημοι" της εξέδρας. 
Στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος. Παρ' όλο που είχε προσκληθεί να παρακολουθήσει την παρέλαση από την εξέδρα των "επισήμων", ο ίδιος επέλεξε να μην ανεβεί στην εξέδρα μαζί με τους πολιτικάντηδες, αλλά να παρακολουθήσει την παρέλαση από τον δρόμο και κοντά στους απλούς Έλληνες συμπολίτες μα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...