Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ενημερώνεται στην Βουλή από τούρκικο Τύπο - ΒΙΝΤΕΟΒουλευτής του ΠΑΣΟΚ ενημερώνεται στην Βουλή από τούρκικο Τύπο - ΒΙΝΤΕΟ
Μην πάει μακριά το μυαλό σας. Ο λόγος για τον βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν. Όπως αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά ο εν λόγω... εθνοπατέρας ενημερώνεται στο κυλικείο της βουλής από τουρκικές ιστοσελίδες. Νομίζουμε ότι περαιτέρω σχόλια είναι περιττά... Για την ιστορία παραθέτουμε την αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο για τον ρόλο του συγκεκριμένου βουλευτή, τον οποίον καταγγείλαμε ανοιχτά ως πράκτορα της Άγκυρας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bouleuths-tou-pasok-enhmerwnetai-sthn-boulh-apo-tourkiko-tupo-binteo#.UVW9dKJP3xw#ixzz2OwhxFFK8

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ > Νταβούτογλου: «Λύση ή διχοτόμηση της Κύπρου»


«Λύση ή διχοτόμηση» για την Κύπρο είναι ο πρωτοσέλιδος κύριος τίτλος στο σημερινό φύλλο της τουρκικής εφημερίδας «Star» η οποία φιλοξενεί τη συνέντευξη του tούρκου υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ο τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρει ότι η Τουρκία παρουσίασε τρεις εναλλακτικές λύσεις για το Κυπριακό, οι οποίες στρέφονται γύρω από τους φυσικούς πόρους του νησιού, σημειώνοντας ότι η Άγκυρα «για πρώτη φορά μετά από τριάντα χρόνια παίρνει ξεκάθαρη θέση σχετικά με τη λύση δύο κρατών».


«Η εκλογή Αναστασιάδη αναπτέρωσε τις ελπίδες» λέει ο Τούρκος υπουργός και υποστηρίζει ότι «ο Αναστασιάδης απαντώντας στην επιστολή Έρογλου ήταν καταρχήν θετικός, αλλά σημείωσε πως χρειάζεται χρόνο, επειδή ασχολείται με την οικονομική κρίση». Ωστόσο, στη συνέντευξη Νταβούτογλου δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο εάν η συγκεκριμένη «απάντηση» αφορά επιστολή του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου, σχετικά με την τουρκική πρόταση.

Σύμφωνα με τον κ. Νταβούτογλου η τουρκική πρόταση έχει ως εξής:

«1. Ο ΟΗΕ πρέπει να επιταχύνει τη διαδικασία. Οι πλευρές πρέπει το συντομότερο δυνατό να συναντηθούν για την επίλυση. Οι συνομιλίες πρέπει να καταλήξουν σε αποτέλεσμα στο πλαίσιο χρονοδιαγράμματος. Οι φυσικοί πόροι πρέπει να ανήκουν στη νέα ενιαία Κύπρο.

2. Εάν όμως δεν καταστεί αυτό δυνατόν και είναι δεδομένη η ανάγκη για τους φυσικούς πόρους, τότε κατά τη διάρκεια των συνομιλιών οι δύο πλευρές πρέπει να συστήσουν κοινή επιτροπή η οποία θα επιβλέψει την εξόρυξη και εκμετάλλευση των πόρων. Οι οικονομικοί πόροι που θα διαμορφωθούν, να παγώσουν σε έναν τραπεζικό λογαριασμό και να χρησιμοποιηθούν μετά την ειρήνευση και γι΄αυτήν.

Τα περί κοινής επιτροπής είχαν αναφερθεί και σε αντίστοιχη πρόταση της τουρκικής πλευράς το 2011.

3. Εάν δεν καταστεί δυνατόν να γίνει αυτό και η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση Νότιας Κύπρου πει ότι οι φυσικοί πόροι της ανήκουν επειδή βρίσκονται στη δική της πλευρά, πράγμα που θα σημαίνει ότι έμμεσα λέει ότι ο βορράς ανήκει στους βόρειους, τότε εμείς ήμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε στη βάση της λύσης των δύο κρατών. Τα δύο αυτά κράτη στη συνέχεια μπορούν να συναντηθούν στην ΕΕ».

Ο Τούρκος υπουργός λέει επίσης ότι «η Ελληνοκυπριακή πλευρά χρειάζεται 17 δισ ευρώ. Η ΕΕ δίνει τα 10 δισ και ζητά από την Ελληνοκυπριακή πλευρά να βρει τα υπόλοιπα 7,5 δισ ευρώ. Επιθυμούν να λύσουν το πρόβλημα με την κατάσχεση τμήματος των τραπεζικών καταθέσεων. Επειδή όμως σημαντικό τμήμα των καταθέσεων ανήκει στους Ρώσους, σκέφτονται να πωλήσουν ειδικά στους Ρώσους τα ομόλογα του φυσικού αερίου που βρίσκεται στη Νότια Κύπρου και δεν έχει εξορυχτεί».

Αναφερόμενος στα πληροφορίες που είχαν δημοσιευτεί πρόσφατα στην Τουρκία ότι η Ρωσία ως αντάλλαγμα της οικονομικής βοήθειας θέλει στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο, ο Αχ. Νταβούτογλου λέει ότι «η Τουρκία είναι εγγυήτρια χώρα και όμως δεν έχουμε βάση στην Κύπρο. Αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει με βάση το διεθνές δίκαιο. Δεν παίρνουμε στα σοβαρά τις συζητήσεις αυτές. Κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με την ιδρυτική συμφωνία της Κύπρου, δεν είναι δυνατόν».

«Μετά από τριάντα χρόνια, η Τουρκία για πρώτη φορά παίρνει ξεκάθαρη θέση σχετικά με τη λύση δύο κρατών» λέει και προσθέτει: «Εάν λένε ότι ο νότος ανήκει σε μας και ο βορράς σε σας και προβαίνουν σε μονομερείς ενέργειες στο νότο, τότε αυτό σημαίνει ότι το αποδέχονται. Εάν θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα επί των φυσικών πόρων στον νότο, τότε και η Τουρκία μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει έρευνες για τις πηγές του βορρά, στο πλαίσιο των συμφωνιών που έχει συνάψει με την ΤΔΒΚ. Το θεωρούμε αυτό όχι απειλή, αλλά θετικό μοχλό. Δεν είναι όμως δυνατό να δεχτούμε την αντίληψη ότι όλες οι πηγές τους ανήκουν. Η αντίληψη αυτή καταργεί τις παραμέτρους του ΟΗΕ».

«Μόνο στην Τουρκία και πουθενά αλλού, μπορεί να πάει το φυσικό αέριο» λέει ο Αχ. Νταβούτογλου και υποστηρίζει ότι «υπό την έννοια αυτή, ποια είναι η χώρα που έχει ενεργειακή ανάγκη; Εάν τεθεί θέμα μεταφοράς του αερίου στην Ευρώπη, πώς μπορεί να γίνει αυτό; Υποθαλάσσια στην Κρήτη και από εκεί στην Ελλάδα, όπου όμως υπάρχουν μεγάλα σεισμικά ρήγματα, πράγμα που καθιστά αδύνατη τη μεταφορά από εκεί. Συνεπώς, είναι υποχρεωμένοι».

Εκρηξη σε σπίτι εφοπλιστήΜικρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν από την έκρηξη έξω από την κατοικία του Ν. Τσάκου που σημειώθηκε στις 8:30 το βράδυ. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα και έτσι οι αστυνομικοί που έσπευσαν πρόλαβαν και ενημέρωσαν τον φρουρό ώστε να απομακρυνθεί
Η βόμβα έσκασε στις 8.30, στη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλι και Προπυλαίων, πολύ κοντά στο Ηρώδειο. Είκοσι λεπτά νωρίτερα, είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε εφημερίδα.
Ο ωρολογιακός μηχανισμός βρισκόταν σε σχολική τσάντα που είχε τοποθετηθεί σε παρτέρι έξω από το σπίτι του εφοπλιστή.

Ασύλληπτη γκάφα από τους δωσίλογους και το ΥΠΟΙΚ..η ΕΚΤ μας λέει πως να ελέγξουμε την ΤτΕ..Για να καταλάβετε τι “παίζει” και από ποιον ελέγχεται η Τράπεζα της Ελλάδας…
Δείτε τι έκανε ο Σημίτης το 2000…
Τροποποίησε εν όψει της ένταξης της Ελλάδας στο τρίτο στάδιο της ΟΝΕ το καταστατικό της ΤτΕ.
Σύμφωνα με αυτή την τροποποίηση, όπως βλέπετε και στην εικόνα,

η ΤτΕ και τα μέλη των οργάνων της δεν ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες απ την Κυβέρνηση ή οργανισμούς…: 

Επειδή όμως πολλα γράφονται και ακούγονται, για την δυνατότητα ελέγχου της ΤτΕ απο την κυβερνηση, απο τα παπαγαλάκια και ότι αυτό δήθεν δεν γίνεται..
Δείτε τώρα, τι παράθυρο ανοιχτό-ορθάνοιχτο αφήνει μια πρόσφατη έκθεση της ΕΚΤ…


Στις 26 Φεβρουαρίου 2013 η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έλαβε αίτημα του ελληνικού Υπουργείου Οικονομικών για τη διατύπωση γνώμης αναφορικά με σχέδιο νομοθετικών διατάξεων για το χειρισμό των αδρανών καταθετικών λογαριασμών από τα πιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα (εφεξής το «σχέδιο διατάξεων»). Το σχέδιο διατάξεων αποτελεί τμήμα σχεδίου νόμου αναφορικά με ρυθμίσεις για την τροποποίηση και τη βελτίωση συνταξιοδοτικών, δημοσιονομικών, διοικητικών και λοιπών διατάξεων του υπουργείου Οικονομικών.
Διαβάστε τι αναφέρει στην εισήγησή της η έκθεση της ΕΚΤ για το αίτημα του ΥΠΟΙΚ:
2.3 Τέλος, όσον αφορά την αρμοδιότητα του υπουργού Οικονομικών να ζητά από την Τράπεζα της Ελλάδος, οποτεδήποτε κρίνει σκόπιμο, τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος 5 του σχεδίου διατάξεων, η ΕΚΤ σημειώνει ότι αυτό δεν συνάδει με την απαγόρευση στην Τράπεζα της Ελλάδος να λαμβάνει οδηγίες από την κυβέρνηση.
Εάν η πρόθεση του Έλληνα νομοθέτη είναι να καταστήσει την Τράπεζα της Ελλάδος υπεύθυνη για τα νέα καθήκοντα, θα πρέπει να θεσπίσει κατάλληλο πλαίσιο λογοδοσίας, όπως πρόσθετες υποχρεώσεις υποβολής εκθέσεων.
Υ.Γ
Στην ουσία η κυβέρνηση και το ΥΠΟΙΚ έφτιαξαν ένα σχέδιο νόμου για το χειρισμό των αδρανών καταθετικών λογαριασμών από τα πιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, όπου εμπλέκουν την ΤτΕ ….
και τους λέει η ΕΚΤ ότι αυτό αντιβαίνει στο άρθρο 5 του καταστατικού της ΤτΕ…
αλλά αν θέλετε να το κάνετε, θεσπίστε κατάλληλο πλαίσιο λογοδοσίας..
Μιλάμε για ασύλληπτη γκάφα του ΥΠΟΙΚ..η ΕΚΤ μας λέει πως να ελέγξουμε την ΤτΕ. 
Δείτε τώρα για την ιστορία τι προβλέπει το αντίστοιχο καταστατικό της Τράπεζας της Κύπρου, για την ανεξαρτησία της Τράπεζας:

7. Η Τράπεζα και τα μέλη των οργάνων της , δε ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από κοινοτικά όργανα ή οργανισμούς , την Κυβέρνηση της ∆ημοκρατίας , ή οποιαδήποτε κυβέρνηση άλλου κράτους μέλους ή οποιοδήποτε άλλο οργανισμό κατά την ενάσκηση των αρμοδιοτήτων τους δυνάμει του παρόντος Νόμου 

Όπως θα διαπιστώσατε η σχετική διατύπωση είναι σαφώς καλύτερη από την αντίστοιχη γενικόλογη δική μας…μιας και όπως αναφέρει, δεν δε ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από κοινοτικά όργανα ή οργανισμούς , την Κυβέρνηση της ∆ημοκρατίας , ή οποιαδήποτε κυβέρνηση άλλου κράτους μέλους ή οποιοδήποτε άλλο οργανισμό..
 
Βέβαια στην πράξη και στην πρόσφατη κρίση στην Κύπρο, το καταστατικό της ΤτΚ μάλλον έγινε κουρελόχαρτο…  
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/03/blog-post_4631.html

Δημήτρης Κολλάτος: «Δλδ. Θα με σκοτώσουν αν δουν την ταινία μου;» Περιγράφει τη στιγμή της σύλληψής του και ό,τι ακολούθησε
«Θα με σκοτώσουν αν δουν την ταινία μου;»Ανήρτησε την ελληνική σημαία, με τη γερμανική μπότα, την σβάστικα και αίμα στο μπαλκόνι του ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος και συνελήφθη. Ο σκηνοθέτης, όπως λέει με την κίνησή του δεν προσέβαλε την Ελλάδα. 
«Οι Γερμανοί ήρθαν εδώ, μας έσφαξαν, πάτησαν τη σημαία μας, την Ακρόπολη. Πρέπει αυτά να τα θυμόμαστε», σημειώνει, τονίζοντας ότι δεν θα άνοιγε στους αστυνομικούς εάν δεν ερχόταν ο εισαγγελέας. 
Αναφέρει δε ότι οι Γερμανοί συνεχίζουν την πολιτική του Χίτλερ αφού στόχος τους είναι να εξοντώσουν την Ελλάδα. Σημειώνει δε ότι στη νέα του ταινία που πραγματεύεται την γερμανική βαρβαρότητα είναι ακόμη πιο σκληρός… -Γιατί αναρτήσατε την ελληνική σημαία με την γερμανική μπότα και την Ακρόπολη; 

Βόμβα Διώτη πριν από λίγο: Ναι, υπάρχουν ποινικές ευθύνες και για ΓΑΠ – Βενιζέλο – Παπαδήμο!


Πριν από λίγο στην αρμόδια εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ, ο βασικός μάρτυρας κ. Διώτης εξαπέλυσε βόμβα η οποία έχει βαρύνουσα σημασία καθ’ ότι ο Διώτης είναι νομικός και όχι πολιτικός.Ενώ λοιπόν η συζήτηση περιστρεφόταν στις “πολιτικές ευθύνες” των υπουργών που χειρίστηκαν την λίστα Λαγκάρντ, ο Β. Καπερνάρος ρώτησε τον Διώτη:

- Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά περί “πολιτικών ευθυνών”, διότι είμαι νομικός. Επειδή κύριε Διώτη και εσείς είστε νομικός, σας ρωτώ ευθέως και απαντήστε μου βάσει της ιδιότητος σας και όχι της πολιτικής θέσης που κατείχατε: Έχουν ποινικές ευθύνες οι Παπαακωνσταντίνου, Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπαδήμος; Κοινώς, πρέπει να πάνε στο ειδικό δικαστήριο;
Και ο Διώτης απάντησε: “Ναι, έχουν ποινικές ευθύνες και οι τέσσερις!”
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κύριος Διώτης εκτός από νομικός μα μακρά πείρα, ήταν και βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Παπανδρέου. Δεν ήταν “πολιτικός αντίπαλος”.


olympia

ΣΑΡΡΗΣ ΣΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ:" ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ... ΚΑΒΑΛΑ" Ελα καλέ!http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΪΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. TA EMAILS ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΕΠΟΝΗ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ


Θυμηθειτε τον οχετό συκοφαντίας που δέχθηκαν οι ηρωϊκοί εισαγγελείς όταν “τόλμησαν” να αγγίξουν αυτούς που ρήμαξαν την Ελλάδα. Δείτε τα περιβόητα emails του Παπακωνσταντίνου στον Διώτη και τέλος το ιστορικό υπόμνημα των εισαγγελέων Πεπόνη – Μουζακίτη που αποτελεί την αχτίδα φωτός στην ζοφερότερη περίοδο της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας. Η ιστορία θα γράψει ότι εκείνη την περίοδο ντροπής που υποδούλωσε τις επόμενες γενιές, υπήρξαν κάποιοι που αντιστάθηκαν.

Ο επίλογος τους, αποτελεί οδηγό ήθους για κάθε λειτουργό που θέλει να αγωνιστεί για την Αλήθεια, το Δικαιο και την Πατρίδα. Διαβάστε τις τρομερές αποκαλύψεις που έκρυψαν καποια καθεστωτικά ΜΜ”Ε”, στην προσπάθεια τους να “τελειώνουν” με τους άξιους λειτουργούς.

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/03/photo-diotis-mpikas-800.jpg?w=640&h=331

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/03/photo-diotis-5-800.jpg?w=640&h=379
ΠΕΠΟΝΗΣ CDS1
ΠΕΠΟΝΗΣ CDS2
ΠΕΠΟΝΗΣ CDS3

Το νέο πρόγραμμα του MEGA δια στόματος..Παπανδρέλληνα ... Αλλοδαπού
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το MEGA δεν σεβάστηκε την Εθνική μας εορτή. Αλήθεια, ιδέα του Βενιζέλου είναι να λέει το πρόγραμμα του καναλιού αλλοδαπός;; 
Μετά τα τούρκικα θα μας επιβάλλουν και τα σπαστά ελληνικά;; 
Αυτή την Ελλάδα ονειρεύονται;;

 www.trelokouneli.gr Αναρτήθηκε από 

Ακόμα και βίαια στη Βουλή ο Γιώργος!


Την κλήτευση του Γιώργου Παπανδρέου ακόμα και… βιαίως -σε περίπτωση που αυτός αρνηθεί- αποφάσισε χθες η Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη «λίστα Λαγκάρντ», έπειτα από την -μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Διώτη – Παπακωνσταντίνου- αποκάλυψη ότι ο πρώην πρωθυπουργός ενημερωνόταν από τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνο Μπίκα για την υπόθεση. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι μετά τις προχθεσινές αποκαλύψεις η Επιτροπή κάλεσε εσπευσμένα από το Λονδίνο τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνο Μπίκα, ο οποίος θα καταθέσει σήμερα το απόγευμα για να δώσει εξηγήσεις. Τα μέλη της Επιτροπής είναι μάλιστα έτοιμα ακόμα και στο σενάριο που ο κ. Μπίκας επικαλεστεί τον όρκο που δίνουν οι υπάλληλοι της ΕΥΠ περί εχεμύθειας. «Υπάρχει δικονομική διάταξη την οποία θα χρησιμοποιήσουμε και μέσω ΥΠΕΞ θα τον απαλλάξουμε από τον όρκο. Πρέπει να μάθουμε την αλήθεια» είπε χθες μέλος της Επιτροπής.
Χθες πάντως συνεχίστηκε η κατάθεση του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη, ο οποίος υποστήριξε ότι το στικάκι δεν αλλοιώθηκε από τα δικά του χέρια. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε ότι από την ξαφνική αναλαμπή της μνήμης του κ. Διώτη ενδεχομένως να ξαναμπλέξει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και να ξαναμπεί στο κάδρο των υπόπτων. Κι ενώ ο ίδιος ο κ. Διώτης στην Επιτροπή Θεσμών τον περασμένο Οκτώβριο είχε υποστηρίξει ότι παρέδωσε το USB στον κ. Βενιζέλο τον Αύγουστο του 2011, χθες είπε ότι είναι πιθανό να του το έδωσε στις 8 Ιουλίου του 2011. Η ημερομηνία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού το βράδυ εκείνης της ημέρας, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, ανοίχτηκαν τρεις φάκελοι (ονόματα) από τη «λίστα Λαγκάρντ». «Πόσες φορές θα αλλάξει τις καταθέσεις του ο κ. Διώτης; Ξεκίνησε να λέει ότι δεν είχε το στικάκι και μετά αποδείχθηκε ότι το έχει. (… ) Αλλάζει συνεχώς αυτά που λέει και αποδεικνύονται στην πράξη ότι δεν ισχύουν» απάντησαν συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου.
Κατά τη χθεσινή κατάθεσή του πάντως ο κ. Διώτης απέδωσε σε λανθασμένη διατύπωση στο e-mail την εμπλοκή Μπίκα. «Δεν τον ήθελα για να επεξεργαστούμε το USB αλλά για να μάθω πώς έφτασε αυτό στην Ελλάδα» φέρεται να κατέθεσε ο κ. Διώτης, ενώ πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει αν ο κ. Παπανδρέου ήταν εν τέλει ενήμερος για τη «λίστα Λαγκάρντ». Πρόσθεσε ωστόσο ότι στις 22/8/2011 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τη φοροδιαφυγή, στην οποία συμμετείχαν οι «Γ. Παπανδρέου, Ευ. Βενιζέλος, Ηλ. Πλασκοβίτης, Ρ. Βάρτζελη, Χρ. Παπουτσής, Π. Οικονόμου και Μιλτ. Παπαϊωάννου». Εκεί συζητήθηκε το θέμα των ελληνικών καταθέσεων σε ελβετικές τράπεζες, χωρίς όμως να γίνει αναφορά στη «λίστα Λαγκάρντ»!
Πολλοί βουλευτές πάντως έκαναν λόγο για πολλές αντιφάσεις, αλλά και για κατάθεση η οποία περισσότερο θολώνει τα νερά παρά διαφωτίζει την υπόθεση.
Γιώργος Λυκουρέντζος – Δημοκρατία

Καρκινοπαθής έψαξε σε όλη την Eλλάδα για το φάρμακό του και τελικά το βρήκε από ασθενή που είχε πεθάνει!Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό ήρθε να προστεθεί στις τραγικές συνέπειες που προκαλούν οι ελλείψεις φαρμάκων για την θεραπεία των καρκινοπαθών από τα φαρμακεία των Νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ.
Καρκινοπαθής από την Πάτρα αναζητούσε προ ημερών φάρμακο για την προγραμματισμένη χημειοθεραπεία του, αλλά αδυνατούσε να το βρει στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ. Σε συνεργασία με φίλους και γνωστούς (εκεί κατάντησε το σύστημα) έψαξε στα φαρμακεία των Νοσοκομείων όλης της χώρας χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σοκ: Πάνε για ευθανασία το σκυλί που γάβγισε στην τρόικα

Κοινωνία
Σοκ: Πάνε για ευθανασία το σκυλί που γάβγισε στην τρόικα
Σοκ: Πάνε για ευθανασία το σκυλί που γάβγισε στην τρόικα

Ο Ρούμπι, το σκυλάκι που «συνέλαβαν» στο Σύνταγμα επειδή γάβγισε τους εκπροσώπους της τρόικας, κρίθηκε… επιθετικό και μεταφέρθηκε στα Μέγαρα, όπου «κρατείται» στην Αστική Πανίδα στο καταφύγιο των Μεγάρων.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretablog.gr, στον Ρούμπι πρόκειται να κάνουν ευθανασία, επειδή ο αντιδήμαρχος της περιοχής κατάγγειλε ότι τον δάγκωσε, ενώ το σκυλί επιτέθηκε επειδή το κλώτσησαν…
Σημειώνουμε ότι οι φιλόζωοι που φροντίζουν τον Ρούμπι, τονίζουν ότι είναι ιδιαίτερα φιλικό, κοινωνικοποιημένο και καθόλου επιθετικό.
Από τους ανθρώπους που φροντίζουν τον Ρούμπι γίνεται έκκληση για βοήθεια. Όσοι επιθυμούν μπορούν να καλέσουν στο 210 32 39 201.


Πηγή: cretablog.gr

Χ. Παππάς: Άπειρες οι καταθέσεις Βενιζέλου στην Κύπρο - ΒΙΝΤΕΟΟ Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς έθεσε το θέμα των λογαριασμών που βρέθηκαν μπλοκαρισμένοι στις τράπεζες της Κύπρου μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Τόνισε τον αμέτρητο πλουτισμό αρχηγών κομμάτων αλλά και βουλευτών και συγκεκριμένα του Βαγγέλη Βενιζέλου που έχει στην κατοχή του αμέτρητα ακίνητα, καταθέσεις και μετοχές.
Το εισόδημα του ανέρχεται σε 101.903 ευρώ, ενώ η αμύθητη περιουσία του αποτελεί πρόκληση για τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.

Μια πολύ δυσάρεστη αλλα ρεαλιστική γνώμη

Αν συνδυάσουμε:
- την επίσκεψη Ομπάμα,
- την συμφιλίωση Τουρκίας- Ισραήλ και
- την άνιση μεταχείρηση της Ελληνικής Κϋπρου
- συν το δόγμα ότι οι θησαυροί της Κύπρου  ανήκουν και στους Τουρκοκύπριους και
- την μνείαν του Σoϊμπλε ότι η Κύπρος τιμωρείται διότι είπε ΟΧΙ στο σχέδιο Αννάν ΚΑΙ
- η έλευσις του ΑναΝστασιάδη,
Βλέπουμε εδώ με αυτό το συντονισμένο timing (συν την ενορχηστρωμένη smear campaign της Γερμανίας) ότι εδώ πρόκειται περί εμφανούς και γιγαντιαίων διαστάσεων complot κατεστρωμένου προ πολλού χρόνου στα πρότυπα του ανανεωμένου ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ με επιλεγμένο θύμα την Ελλάδα την οποία έχουν Ολοι ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ να σβήσουν.
Μη ξεχνάμε και την εντός Ελλάδος διάλυση σύμφωνα:
-με τα θρυλούμενα ότι ελέχθησαν από τον Κίσσινγκερ,
- τα «Τσοβόλα δώστα όλα» του αγύρτη τυχοδιώκτη
- την προτροπή του Σημίτη «να αποτρέψουμε με κάθε κόστος την προσήλωση στην ιδέα του Έθνους»,
- την δραστηρότητα του ΕΛΙΑΜΕΠ χρηματοδοτούμενου από Αμερικανικές Τράπεζες και Σόρος,
- την εντατική των καναλιών για 1821 και τουρκικά σήριαλ,
- τον νομο της Γιαννάκου για εκμάθηση της Τουρκικής από τα ελληνόπαιδα κλπ κλπ άλλα πάμπολλα «εντός, εκτός και επί τα αυτά μέρη». 
Όσον αφορά την συμμετοχή μερικών Ελλήνων σε αυτά (και τα εκτός και τα εντός Ελλάδος) είναι ευκόλως κατανοητόν ότι στην Ελλάδα οι Εφιάλτες και μητραλίες για ίδιον συμφέρον δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Έλλην εδολοφόνησε τον Γεώργιο Α,  Έλλην εδολοφόνησε τον Καποδίστρια, Έλλην (ο Αλκιβιάδης) έδειξε στους Σπαρτιάτες πώς να καταλάβουν την Αθήνα, Έλληνες της Αχαϊκής συμπολιτείας συνεμάχησαν με τους Ρωμαίους, Έλληνες περίμεναν στην Gare de Lyon τον Βενιζέλο επιστρέφοντα με την Συνθήκη των Σεβρών στην τσέπη να τον δολοφονήσουν, Έλληνες εκραύγαζαν δεν θέλουμε Μεγάλη Ελλάδα θέλουμε μικράν και έντιμονΈλλην ήταν και ο Αχιλλεύς που εγκατέλειψε τους άλλους Έλληνες στην μάχη δια την «μήνιν ουλομένην» επειδή του κλέψανε το κορίτσι! (τα ανακατεψα επίτηδες στην χρονική αλληλουχία !)
Νομίζω ότι ΟΛΟΙ έχουν πλέον καταδικάσει την Ελλάδα σε θάνατο δια διαμελισμού.
ΝΟΜΙΖΩ ότι αυτά πρέπει να θεωρηθούν ως δεδομενα και να κοιτάξουμε μήπως υπάρχει άλλη λύσις και κατεύθυνσις για πιθανή σωτηρία (αν και εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει - είναι πολύ μεγάλη η ορμή του χεμάρρου
Άλλως ο αλλοτε «περιπλανώμενος Ιουδαίος» θα αλλάξει ταυτότητα. 
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Geneva 27.3.13

Ομολογία ΚΚέδων για τα αμερικάνικα κολέγια - ΒΙΝΤΕΟΟμολογία ΚΚέδων για τα αμερικάνικα κολέγια - ΒΙΝΤΕΟ
O Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος από το βήμα της βουλής κατά τη διάρκεια συζήτησης που αφορούσε θέματα Παιδείας ξεφτίλισε τους αμερικανοκομμουνιστές.Στην ομιλία του ανέφερε ότι η κόρη της Παπαρήγα φοιτά στο ιδιωτικό Αμερικάνικο Κολέγιο της "φτωχολογιάς" το επονομαζόμενο και ως “Deree”, το οποίο διοικείται από τον Αλέξανδρο Σαμαρά, αδελφό του σημερινού πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά.

Εκπαιδευμένες παραστρατιωτικές αλβανικές ομάδες έχουν ήδη διεισδύσει στην χώρα... > Σπαρμένες με παγιδευμένα εκρηκτικά οι φυλακές Τρικάλων!


Επιβεβαιώνεται πλήρως το δημοσίευμα του defencenet.gr για την ομάδα των Αλβανών που επέδραμε στις φυλακές Τρικάλων ότι επρόκειτο περί οργανωμένης στρατιωτικής ομάδας.
Πλιν από λίγο εκδοθηκε ανακοίνωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυμας σύμφωνα με την οποία "διατέθηκε ομάδα του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκοπεδίου Ξηράς (ΤΕΝΞ) με σκοπό τον εντοπισμό, την επισήμανση και εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών που απέμειναν στον χώρο της εξωτερικής περιβόλου των φυλακών Τρικάλων κατά την πρόσφατη απόδραση κρατουμένων.

Η ομάδα του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκοπεδίου Ξηράς από το Σάββατο 23 έως και την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013 προέβη στην προσέγγιση-αναγνώριση του χώρου και στην συνέχεια στην επισήμανση και εξουδετέρωση των εκρηκτικών μηχανισμών".
Δηλαδή είχαν αφήσει επιπλέον εκρηκτικού μηχανισμούς (βασικά, παγιδευμένες χειροβομβίδες) για να καλύψουν την αποχώρησής τους. Πριν τέσσερις ημέρες γράφαμε χαρακτηριστικά ότι: "Ισχυρά στοιχεία ότι οι περίπου 15 Αλβανοί που επέδραμαν στην φυλακή των Τρικάλων και απελευθέρωσαν τους έντεκα ομοεθνείς τους (οι τρεις συνελήφθησαν λίγο μετά) δεν ήταν απλοί κακοποιοί, αλλά ομάδα με υψηλή εκπαίδευση και στρατιωτική πειθαρχεία έχουν οι αρχές ασφαλείας της χώρας.
Στοιχεία που παραπέμπουν σε εμπειροπόλεμους Αλβανούς από συγκρούσεις στο Κοσυφοπέδιο ή  στην αλβανική περιοχή του Τέτοβου στα Σκοπια. Με απλά λόγια θεωρούν ότι ειχαμε την πρώτη ένοπλη παρουσία μελών του UCK στην Ελλάδα και μάλιστα κατά οχυρωμένου στόχου και ύπαρξης ένοπλων φρουρών με άριστα αποτελέσματα ως προς ττην τελική έκβαση.
Η ορθή χρήση χειροβομβίδων και τα στοχευμένα πυρά κάλυψης των Αλβανών που δραπέτευαν, αλλά και ο τρόπος που έσβησαν τα ίχνη τους παγιδεύοντας το αυτοκίνητο που τους μετέφερε με χειροβομβίδες δείχνει άριστη στρατιωτική εκπαίδευση από παραστρατιωτική μονάδα.
Φυσικά εντυπωσιάζει και ο τρόπος διαφυγής τους με παγίδευση της περιοχής και το γεγονός ότι έδειχναν πολύ σίγουροι για τις κινήσεις τους καθ'οδόν προς τις φυλακές των Τρικάλων και ενώ μετέφεραν όλο αυτό το οπλοστάσιο.
Ο τρόπος με τον οποίο έδρασε η ομάδα των 15 ατόμων που προσέβαλε την εξωτερική φρουρά των φυλακών στα Τρίκαλα ήταν άψογα οργανωμένος και σχεδιασμένος με στρατιωτική συνέπεια ως προς τη σύλληψη και την εκτέλεση. Χρησιμοποιήθηκαν τέσσερα σημεία προσέγγισης
Ψύχραιμοι έδωσαν μάχη επί 45' με τους φρουρούς των εξωτερικών φυλακίων μέχρις οτου ολοκληρωθεή η απόδραση και στοιχεία που έχουν οι αρχές συγκλίνουν στο ότι υπήρε και δεύτερη ομάδα κάλυψης ανεπτυγμένη στις οδικές αρτηρίες που οδηγούσαν στην φυλακή προκειμένου να τις αποκόψουν αν χρειαζόταν!"
Που σημαίνει ότι ήδη εκπαιδευμένες παραστρατιωτικές αλβανικές ομάδες έχουν ήδη διεισδύσει στην χώρα...

defencenet