Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣΑΘΗΝΑ 3-4-2013.

Το προσκλητήριο των καιρών για εθνική συστράτευση δόθηκε προς τις εγγενείς πατριωτικές δυνάμεις του ελληνισμού μας. Το έθνος των Ελλήνων δεν δύναται να αφεθεί περαιτέρω στα μολυσμένα χέρια ενός εσμού νεοταξικών ανθρωπόμορφων ναυαγίων. Και φυσικά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ως Έλληνες και ως Εθνικιστές να μας οδηγήσουν στον πάτο της παγκόσμιας διακυβέρνησης όσοι επιδιώκουν να δηλητηριάσουν την εθνική μας συνείδηση απορφανισμένη από ελληνικότητα.

Ο ελληνισμός μας δεν ποινικοποιείται, δεν εκποιείται και δεν παραδίδεται. Οι ανθέλληνες που μας έχουν περιζώσει δεν νοούν να χωνέψουν την φυσική αυτή πραγματικότητα παρά μονάχα με την επαναστατική ορμή. Είναι κι αυτό ένα σημάδι των καιρών πως ήρθε η ώρα να πάρουμε τον κόσμο που μας έκλεψαν πίσω και μάλιστα με τόκο. Να τους δείξουμε πως όσο κι αν πολεμούν τις αξίες μας, εκείνοι που σέρνουν τον χορό της γνώσης, της δημιουργίας και της αντάρας στη Φυλή μας είναι διαχρονικά ο Στρατιώτης και ο Δάσκαλος του Γένους.

Μας είπαν οι πραματευτάδες του ολέθρου να ξεχάσουμε την ιστορία μας. Και για να το πετύχουν αυτό έβαλαν πνευματικούς ταγούς αμαθείς και μοχθηρούς στην εκπαίδευση, ίδιους με την προσκυνημένη πολιτική ηγεσία. Βάλθηκε το ψευτορωμέϊκο να κάμει ψυχικά και σωματικά ρακένδυτους τους Έλληνες, να μας δημιουργήσει ένα ψεύτικο αίσθημα κατωτερότητας και μας ενοχοποιήσει ώστε να αρνηθούμε τα σύμβολα της Πίστης και της Πατρίδος.

Μας είπαν πως πρέπει να κλειδώσουμε έξω από τα σχολεία την προσευχή χάριν μιας πολυπολιτισμικότητας και να πούμε πως ο αρχαιοελληνικός δωρικός χαιρετισμός με το δεξί προτεταμένο χέρι είναι των Ούννων κι όχι των Ελλήνων. Πως έχουμε τάχα χρέος να ανοίξουμε τις αγκάλες μας στον κοσμοπολιτισμό της παγκόσμιας συνύπαρξης, στις συμπράξεις με όσους μας έσφαξαν γυρεύοντας πάντα το χαμό μας και στους οικουμενιστές του νεοταξικού ψευτοθεού. Να ξεπουλήσουμε την ψυχή μας.

Ακούσαμε τις ψευδολογίες για την συνδρομή του ξένου παράγοντα στους απελευθερωτικούς μας πολέμους, ανεχθήκαμε την αποβολή από τα σχολικά βιβλία της ελληνικής σοφίας και υποστήκαμε την απάλειψη των ελληνικών διεκδικήσεων από μια ελληνόφωνη πολιτεία που στηρίζει τις εχθρικές βλέψεις σε βάρος μας. Έβαλαν λοιπόν τα ανθελληνικά απελέκητα ξύλα στην άκρη τον ηρωικό δάσκαλο του Γένους που μάθαινε στα παιδιά μας τα ορθά και χρήσιμα ελληνικά γράμματα, τον άνθρωπο του χωριού και της γειτονιάς που χτύπαγε μαζί με τον παπά τα σήμαντρα της ελληνικής ψυχής.

Και μαζί με την γύμναση της ψυχής οι γραικύλοι έβαλαν στο μάτι τον Έλληνα Στρατιώτη και τους Στρατώνες της Φυλής μας. Τα χτυπήματα απανωτά και από μακρού χρόνου. Εξοβελισμό των πατριωτών αξιωματικών μας, απαγόρευση των εμβατηρίων της Μεγάλης Ελλάδος, οικονομική απαξία σε βάρος της λειτουργικότητας του στρατεύματος και της επιχειρησιακής ετοιμότητος, μείωση της θητείας, μείωση στρατοπέδων και μετατροπή τινών εξ αυτών σε λαθρομεταναστευτικούς κοιτώνες.

Ο σκοπός των αντιεθνικιστών και «αντιρατσιστών» είναι ξεκάθαρος. Η δημιουργία ενός στρατεύματος πλαδαρού, εθνικά απομονωμένου, με απονευρωμένο το πατριωτικό συναίσθημα και το φυλετικό ορμέμφυτο της εθνικής μας ευρυθμίας και αποκαταστάσεως. Θέλουν την καλλιέργεια της ηττοπάθειας αλλά και της ενοχοποίησης για τις επεμβάσεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις κρίσιμες στιγμές που κινδύνεψε η Πατρίδα. Μα περισσότερο όλων τα τσιράκια του σιωνιστικού νεοταξισμού και τα αφεντικά τους φοβούνται την συμπόρευση του Ελληνικού Στρατού με τον Λαϊκό Εθνικισμό.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές ο Στρατιώτης και ο Δάσκαλος αποτελούν την Φυσική Αριστοκρατία του Ελληνικού Γένους, τους δομικούς πυλώνες που όντας ιστάμενοι επάνω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες πλάθουν τον ορθό και τέλειο ελληνισμό. Καλλιεργούν στον ελληνικό λαό το γνώθι σ’ αυτόν και το ιερό χρέος προς την πατρίδα, την εθνική αυτογνωσία μαζί με την ευγένεια της ψυχής, την σκληραγώγηση και τον ορθό προσανατολισμό για την διαφύλαξη των ιερών, τη θωράκιση της κοινωνίας και την απελευθέρωση των προαιώνιων εστιών.

Ο δάσκαλος και ο στρατιώτης του εθνικού κράτους διδάσκουν αξιοπρέπεια, πολιτισμό και νικητήρια διάθεση. Κατίσχυση του Ελληνικού Έθνους, θρίαμβο του Δικαίου, Πίστη στη Φυλή και τις Αξίες της. Φέρνουν στις καρδιές των Ελλήνων τον φιλόσοφο διανοητή κατακρημνίζοντας τον μιμητή βάρβαρων ηθών και εθίμων. Και στη θέση του πειθήνιου και πεισιθάνατου ραγιά φέρνουν τον τολμηρό και ηρωικό πολεμιστή που βαδίζει με άγρια χαρά στην οδό της κατάκτησης και της μεγαλοσύνης του Αιώνιου Ελληνισμού.

Τόσο ο δάσκαλος όσο και ο στρατιώτης της Εθνικιστικής Ελλάδος διδάσκουν στον Έλληνα την τέχνη της αρετής. Ο δάσκαλος μαστορεύει τον νου με τον στοχασμό και το μελάνι. Και ο στρατιώτης ατσαλώνει την ψυχή με την αποφασιστικότητα και τον πόθο για την πατρίδα που βράζουν μες στο αίμα του. Το μελάνι διηγείται την ωραιότερη ιστορία αγάπης και αυτοθυσίας μα και ανυπέρβλητων επιτευγμάτων στο όνομα Θεού και Ελλάδος. Και το Αίμα ολοκληρώνει τα μισοτελειωμένα οράματα και τις ανεκπλήρωτες αποφάσεις του Γένους απομακρύνοντας τους σύγχρονους εισβολείς και εξυψώνοντας την Φυλή μας.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα πορευτεί με την πατριωτική διανόηση  και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θεμελιώνοντας την ταυτότητα και τον προορισμό  του έθνους μας στην ανάκτηση των εθνικών μας αξιών και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΑ ΚΥΠΡΟΥ. Τεράστια τα κοιτάσματα σε Ιόνιο και Κρήτη - Έρχεται η τρόικα για να μας τα αρπάξει


Τεράστια αποδεικνύονται τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στο Ιόνιο και μέχρι τη νότια Κρήτη, παρουσιάζοντας τα δεδομένα της νορβηγικής εταιρείας PGS που διεξάγει τις σεισμικές έρευνες. Oπότε μπορούμε να αναμένουμε επιπλέον κυνήγι και εξαθλίωση από την τρόικα διότι ας μην γελιόμαστε οι «άνθρωποι» για αυτό το λόγο ήρθαν εδώ. Πρόκειται πλέον για ενδείξεις και όχι εκτιμήσεις που διαφαίνονται από την επεξεργασία του πρώτου 30% των δειγμάτων των σεισμικών απεικονίσεων. Η εταιρεία Petroleum Geo Services που διεξήγαγε τις έρευνες με το σκάφος Nordic Explorer σε μία θαλάσσια έκταση που φθάνει τα 225.000...
τετραγωνικά χιλιόμετρα μετέφερε μέσω των επιστημόνων της στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ε. Λιβιεράτο τις πρώτες ενδείξεις για τα πλούσια κοιτάσματα σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Σημειώνεται πώς στις περιοχές αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται ο Πατραϊκός Κόλπος, το Κατάκολο και τα Ιωάννινα για τις οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη διαγωνισμοί με βάση παλαιότερες σεισμικές έρευνες.   
  
Από το 30% των σεισμικών απεικονίσεων που πραγματοποίησε από το Νοέμβριο του 2012 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2013 η PGS προκύπτει ξεκάθαρα πώς το Ιόνιο διαθέτει τεράστιες ποσότητες πετρελαίου και φυσικού αερίου. Μάλιστα οι επιστήμονες της εταιρείες θεωρούν ότι η επεξεργασία των λεγόμενων επιλεγμένων γραμμών δίδει αντιπροσωπευτικά δείγματα των κοιτασμάτων.
Έως το Σεπτέμβριο του 2013 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ερμηνεία ολόκληρου του πακέτου των σεισμικών δεδομένων, τα οποία εν συνεχεία θα διατεθούν προς πώληση στην αγορά προκειμένου εντός του πρώτου εξαμήνου του 2014 να προκηρυχθεί ο πρώτος διεθνής γύρος παραχωρήσεων. Στόχος είναι οι διαγωνισμοί να προκηρυχθούν το συντομότερο δυνατόν, εντός του πρώτου τριμήνου του 2014.
Τα αποτελέσματα έχουν ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον εταιρειών κολοσσών στον πετρελαϊκό χώρο, όπως η γαλλική Total και η αμερικανική Exxon Mobil, οι οποίες βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Νορβηγούς για να αγοράσουν τα σεισμικά δεδομένα.  

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Βόμβες από την Ελευθεροτυπία


Διαβάστε το πρωτοσέλιδο άρθρο – κόλαφο της Κυριακάτικης. Μήπως είναι συνωμοσιολόγοι;ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

ΟI ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ απαιτούν καθαρές κουβέντες, σε κάθε κατεύθυνση. Λίγες μέρες πριν, σημειώναμε τα εξής:
“ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ που κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία τρανταεπτά χρόνια δεν διατηρούν ψήγμα, καν, ηθικής νομιμοποίησης. Επειδή αποδεδειγμένα υπέθαλψαν την ατιμωρησία και, με μία άγνωστη εξαίρεση μεταξύ 2004-5, διέπρεψαν στο «κουκούλωμα». H δε αξιωματική αντιπολίτευση επειδή, παρα μία έντιμη προσπάθεια για διαφάνεια που κατέβαλε για τη διαλεύκανση της υπόθεσης SIEMENS, επιχειρεί να «εκπολιτιστεί». Επισκεπτόμενη πλέον δημόσια όσους, στο παρελθόν, δίκαια, κατηγορούσε. Με τον τρόπο αυτό όμως δεν ενισχύει μόνο όσους υποστηρίζουν ότι ευτύχησε, όταν έβρεχε «μίζες», να μην της δίνει κανείς σημασία, απλά και μόνο λόγω αμελητέου εκλογικού ποσοστού. Δείχνει την αδήριτη ανάγκη να γεννηθεί, έγκαιρα, μία πραγματικά εναλλακτική, μία θετική εθνική πολιτική επιλογή”.
ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΓΚΗ, πέρα και πάνω από την καθημερινή επιβίωση κάθε κοινωνού, είναι το πιό σημαντικό ζήτημα. Και αντί να ασχολούμαστε συστηματικά με το πώς θα μπορέσει να γεννηθεί μια θετική εναλλακτική πολιτική επιλογή, όταν κάθε στιγμή μπορεί να είναι το προεκλογικό “παρα πέντε”, εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με κόμματα και πολιτικούς που φέρουν ακέραια την ευθύνη για την σημερινή κατάντια. Για τις συνεχείς εθνικές και οικονομικές ήττες, την ατιμωρησία των μελών της τεράστιας συμμορίας στην οποία συμμετείχαν και η οποία καταλήστεψε και εξακολουθεί να κατασπαταλά τους πόρους του τόπου. Για αυτούς που μαζί τα φάγανε και, δυστυχώς, μαζί εξακολουθούν να τα τρώνε. Χωρις, καν, να προσφερουν οραμα, προοπτικη.
ΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ στην Ελλάδα επενδύοντας χρήμα και κόπο, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν καθημερινά την συνδικαλιστική, πολιτική και επιχειρηματική αλητεία των μελών αυτής της μεγάλης σπείρας που καταλήστεψε και κατέστρεψε την μεταπολιτευτική Ελλάδα. Την υπονόμευση των νοσταλγων της γενιάς της μεταπολίτευσης. Καθίστανται μάρτυρες της ξεδιαντροπιάς και της εξάρτησης ανεπάγγελτων οι οποιοι, αν και δεν πλήρωσαν ποτέ μισθό, διέπρεψαν στην πολιτικη κανοντας «λαμπρές» καριέρες, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και ας υπονόμευσαν πλήθος αναπτυξιακών δυνατοτήτων, όπως για παράδειγμα της εξερεύνησης και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στην Ελλάδα μόλις αυτή είχε, στα σοβαρά, ξεκινήσει.
ΟΙ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ κουβέντες της δηθεν πολιτικής ευπρέπειας πρέπει να σταματήσουν. Και τη θέση τους να πάρουν η ιστορική μνήμη και συγκεκριμένες προτάσεις. Με αρχή, μέση και τέλος.
ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ αυτής της εφημερίδας είναι ανοιχτές σε κάθε τεκμηριωμένη πρόταση. Eiναι περα και πανω από κομματα.
ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ στην δική σας δυνατότητα να παίρνετε θέση. Να εκφραστειτε θετικά, πέρα και πάνω από προσωπικές αντιπαραθέσεις και συμφέροντα, μέσα από το μεγάλο, πλουραλιστικό, ανεξάρτητο και ανήσυχο πολιτικό καφενείο που είναι η εφημερίδα που κρατάτε στα χέρια σας. Η ευκαιρία είναι εδώ. Αδράξτε την. Συμμετέχετε. Μην παραιτείστε. Kαι αφού διαβάσετε τον μεγάλο Αλεξανδρινό, θυμηθειτε και τον μεγαλο Περση, τον Ομαρ Καγιάμ:
“Σαν να’τανε φτιαγμένος για το κέφι σου ο κόσμος ζήσε, λες και τον είχανε ξομπλιάσει για την αφεντιά σου μόνο.
Μα μην το λησμονάς πως δεν εισ’ αλλο από μια χούφτα χιόνι, στην αμμουδιά στρωμένο μία-δυο μέρες, που θα λειώσει”.
Χ.Α.Ος

ΕΚΕΙ μας πάνε τα μνημόνια.Στα 75 ευρώ η κατώτατη σύνταξη στη Βουλγαρία


Αύξηση των συντάξεων από 5 έως 22 λέβα (2,5 έως 11 ευρώ) τέθηκε σε ισχύ από την 1η Απριλίου στη Βουλγαρία και σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Κοινωνικής Ασφάλισης η κατώτατη σύνταξη θα διαμορφωθεί στο ποσό των 150 λέβα (περίπου 75 ευρώ).
Οι τροποποιήσεις του Κώδικα Κοινωνικής Ασφάλισης συζητήθηκαν στο συμβούλιο τριμερούς συνεργασίας, στο οποίο συμμετέχουν τα εργατικά συνδικάτα, οι επιχειρηματικοί και εργοδοτικοί φορείς και το υπουργικό συμβούλιο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας «Novinite».
Το Δεκέμβριο του 2012 η κατώτατη μηνιαία σύνταξη διαμορφωνόταν στα 72,5 ευρώ.http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ;;; > Ο Γολγοθάς των Ελληνορθόδοξων της Συρίας: "Οι ισλαμιστές σφάζουν, βιάζουν, καίνε εκκλησίες"!


Μία σφαγή Ελληνορθόδοξων πιστών την οποία όχι απλώς παρατηρεί αδιάφορα η ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά συμμετέχει σε αυτή εμμέσως, τασσόμενη υπέρ των σφαγέων ισλαμιστών στην Συρία, βιώνει η χριστιανική κοινότητα της Συρίας που αριθμεί περίπου 2.500.000 ψυχές.
Με δραματικά λόγια περιγράφει την κατάσταση στη Συρία ο Μητροπολίτης Λουκάς, ο οποίος υπηρετεί στο Πατριαρχείο Αντιοχείας: "Μέχρι σήμερα 138.000 Ελληνορθόδοξοι χριστιανοί έχουν εκδιωχθεί από τις εστίες τους, ενώ παράλληλα καταστρέφονται συστηματικά χριστιανικές εκκλησίες, ορθόδοξες και καθολικές, όπως επίσης και μοναστήρια. Πρόκειται για γενοκτονία βάσει του θρησκεύματος, όμως. Δεν τους ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες ζωές».
Οι φωτογραφίες προκαλούν πραγματική ανατριχίλα:

Ο Μητροπολίτης, σε συνέντευξή του, αποκαλύπτει τον διωγμό που υφίστανται οι Ελληνορθόδοι της περιοχής, από τότε που ξέσπασε η εξέγερση κατά του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Ειδικά στην πόλη Χομς, προπύργιο των ισλαμιστών έχει συντελεστεί αφανισμός του συνόλου της χριστιανικής κοινότητας με εκατοντάδες δολοφονίες και εκτελέσεις από τους ισλαμιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ενώ δεκάδες είναι και οι περιπτώσεις βιασμών χριστιανών γυναικών.
Ενώ βιασμοί από την άλλη άκρη του κόσμου (Ινδία, Βραζιλία κλπ) γίνονται - και δικαίως - κορυφαίες ειδήσεις που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα, στην Συρία βιάζονται από τους ισλαμιστές πάνω από δέκα Ελληνορθόδοξες γυναίκες την ημέρα και κανείς από την "πολιτισμένη Δύση" δεν συγκινείται.


«Οι πιστοί υποφέρουν ένα νέο διωγμό. Οι εκκλησίες μας έχουν υποστεί ανυπολόγιστες καταστροφές. Τις καίνε, σπάνε τοίχους, τις λεηλατούν. Εδώ δεν ενδιαφέρονται για τις ανθρώπινες ζωές, θα ενδιαφερθούν για τους ιερούς μας χώρους; Οι ενορίτες μας ξυλοκοπούνται όταν δεν δολοφονούνται. Οι γυναίκες βιάζονται. Όλα όσα συμβαίνουν "νομιμοποιούνται" λόγω της εξέγερσης κατά του καθεστώτος και κανείς δεν αντιδρά», αναφέρει ο Ελληνορθόξος ιερέας.
«Οι πρόγονοί μας ήρθαν σε αυτή τη γη πολύ πριν φτάσει εδώ το Ισλάμ. Πολλοί Άγιοι μαρτύρησαν σ' αυτά τα χώματα, κηρύσσοντας της αγάπη», τονίζει ο Μητροπολίτης, ο οποίος παρά τις φρικαλεότητες αποκαλεί τους ισλαμιστές μακελάρηδες, «Αδελφούς».

Και πως άλλως, αφού η ορθόδοξη θρησκεία απορρίπτει τη μισαλλοδοξία έναντι των άλλων δογμάτων.
Και μπορεί η Εκκλησία να επιτάσσει την αγάπη και τη συγχώρεση, όμως η ελληνική κυβέρνηση, αντί να επιχειρήσει να παρέμβει π.χ. με μια αποστολή εκκένωσης, υποστηρίζει άνευ όρων τους ισλαμιστές, τασσόμενη υπέρ των ισλαμιστών, που κρύβουν μέσα στους κόλπους τους ακόμα και οργανώσεις που πρόσκεινται στην Αλ Κάϊντα.

Κανείς δεν νοιάζεται για τους ανθρώπους αυτούς που κρατούν ζωντανό τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά και την ορθόδοξη πίστη σε μια περιοχή που αποτελεί τον λίκνο του ελληνορθόδοξου πολιτισμού από την εποχή της εμφάνισής του, αλλά και γενικότερα του Ελληνισμού από την εποχή των Ελληνιστικών χρόνων. Μια αλυσίδα Ελληνισμού από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των ελληνιστικών βασιλείων σπάσει επί ημερών Δ.Αβραμόπουλου στο υπουργείο Εξωτερικών και τρόικας στην Ελλάδα και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.
Η ίδια κραυγή αγωνίας βγαίνει και μέσα από τους καθολικούς:
Ο γαλλικής καταγωγής καθολικός επίσκοπος Philippe Tournyol-Clos δήλωσε σχετικά ότι: "Η εικόνα που παρουσιάζουν οι χριστιανικές κοινότητες είναι εικόνα
απόλυτης ερημιάς. Η εκκλησία του Μαρ Ελιάν έχει μισοκαταστραφεί, ενώ η εκκλησία της Παναγίας της Ειρήνης εξακολουθεί να είναι κατειλημμένη από
τους αντάρτες.

Τα σπίτια των χριστιανών έχουν καταληφθεί από τους αντάρτες οι οποιοι βιάζουν και δολοφονούν όποιον η όποια τους αντιστέκεται από τους χριστιανούς. Η περιοχή της Χαμιντιέ συνεχίζει να τελεί υπό κατοχή ένοπλων ομάδων, ανεξάρτητων μεταξύ τους, βαριά οπλισμένων, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται σε λίστα μισθοδοσίας του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας.
Οι περισσότεροι από τους χριστιανούς (138.000 περίπου) έχουν καταφύγει στη Δαμασκό και τον Λίβανο, ενώ άλλοι κατέφυγαν σε αγροτικές περιοχές γύρω από τις πόλεις".
Η Συρία αποτελούσε για μεγάλο διάστημα μια φωτεινή εξαίρεση για τους Χριστιανούς στη Μέση Ανατολή.
ΟΙ Χριστιανοί είχαν ισχυρούς λόγους να αισθάνονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτό. Και αυτό διότι ο Πρόεδρος Άσαντ και τα ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, επέδειξαν διαχρονικά σημαντική κατανόηση προς τα ζητήματά
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους Χριστιανούς της Μέσης Ανατολής ήταν και είναι το ακραίο Ισλάμ.
Σήμερα έχουν μείνει εντελώς απροστάτευτοι απέναντι στους ισλαμιστές, και ζουν καθημερινά σε ένα καθεστώς τρόμου, σαν πρόβατα επί σφαγή...
Οι εικόνες δείχνουν τις ολοκληρωτικές καταστροφές που έχει υποστεί η εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στο Χαλέπι και προκαλούν αλγεινή εντύπωση για την έκταση των ζημιών και το μένος των ισλαμιστών που μέσα στο χάος του πολέμου στη Συρία, δεν έχασαν την ευκαιρία να δείξουν για άλλη μια φορά το πραγματικό πρόσωπο τους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

FLOCAFE ΚΑΙ GOODY'S ΠΑΝΕ ΛΙΒΥΗ...


... ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...
Σε νέα στρατηγική συμφωνία προχώρησε ο Όμιλος Vivartia για την επέκταση του κλάδου εστίασης στην αγορά της Λιβύης....
Ειδικότερα, ο Όμιλος Goody’s- Everest προχώρησε στην υπογραφή συμφώνου με την εταιρεία λιβυκών συμφερόντων Tasty Franchise Ltd για την ανάπτυξη των αλυσίδων Goody’s και Flocafe στη Λιβύη. Η συμφωνία προβλέπει τη λειτουργία τουλάχιστον 10 εστιατορίων Goody’s και 10 καταστημάτων Flocafé σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, ενώ τα πρώτα καταστήματα και των δύο αλυσίδων αναμένεται να έχουν λειτουργήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Νέος γύρος επαφών Νίμιτς για το όνομα


Ο προσωπικός απεσταλμένος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις συνομιλίες ανάμεσα στην Ελλάδα και την πΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς, έχει καλέσει τους διαπραγματευτές των δύο χωρών, πρέσβη Αδαμάντιο Βασιλάκη και πρέσβη Ζόραν Γιόλεφσκι για να συναντηθούν μαζί του, στις 8 και 9 Απριλίου, στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή έπειτα από σοβαρό τροχαίο

Αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή έπειτα από σοβαρό τροχαίο
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο αστυνομικός επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας της.

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ > Λευκο βαν Transporter ΚΡΕ7760 - Συναγερμός για λευκό φορτηγό πιθανότατα με τους δολοφόνους της 25χρονης Κατερίνας!


- Στο "πόδι" είναι αυτή την ώρα η Ελληνική Αστυνομία με μπλόκα σε όλα τα εθνικά οδικά δίκτυα
- Πιθανόν να προσπαθήσουν να περάσουν στην Αλβανία οι δραπέτες, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας
- Στη
Θεσσαλονίκη εθεάθη το κλεμμένο βαν των κακοποιών το μεσημέρι σήμερα
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έχει δοθεί σήμα σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις και έχουν στηθεί μπλοκα σε όλη τη χώρα το λευκό βαν το οποίο εξαιτίας του γεγονότος πως είναι κλεμμένο από την Κόρινθο έχει κάνει την αστυνομία να πιστεύει πως είναι οι δραπέτες των Τρικάλων και οι δολοφόνοι της 25χρονης Κατερίνας.

Το μεσημέρι εθεάθη στη Θεσσαλονίκη, το κλεμμενο λευκο βαν Transporter που είχε κλαπεί από τον Άσσο Κορινθίας, με
αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ7760. Οι αρχές θεωρούν ότι είναι πιθανόν, οι επικίνδυνοι δραπέτες να προσπαθήσουν να περάσουν τα σύνορα για "βγουν" στην Αλβανία.

Στους Αστυνομικούς έχει δοθεί εντολή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην προσέγγιση του λευκού βαν, καθώς μέσα ενδέχεται να είναι οπλισμένοι οι αδίστακτοι κακοποιοί.

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι, λένε
το τελευταίο αντίο, στην 25χρονη Κατερίνα, που "έσβησε" από τα πυρά των κακοποιών, στην Κόρινθο.

Από το σπίτι στο τροχόσπιτο

Οταν χρόνια πριν αντιμετωπίζαμε την «ανταλλαγή» ως φιλική πράξη, η υπόλοιπη Ευρώπη και όχι μόνον, την είχε αναπτύξει ως κοινωνικό μοντέλο. Καλούμαστε, πλέον, να ξανασυστηθούμε με την «ανταλλαγή», την οποία και εκλιπαρούμε να βοηθήσει τη ζωή που χάνουμε ή που χάνουν οι διπλανοί μας. 

Δείτε πως θα βάλουν χέρι στα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Κύπρο…


Πάνε να χώσουν δικες τους εταιρείες συμβούλων για να ελέχουν πλήρως την κατάσταση στο τομέα της ενέργειας….
Δείτε τι γράφεται στη σελίδα 20, στην ενότητα που αφορά την ενέργεια, του μνημονίου της Κύπρου:
“Since these three key elements are strongly interdependent, they need to be developed together over time. In addition, the plan should take account of the current uncertainty over the actual size of domestic, offshore, commercially-viable,

natural gas fields and possible changes in international gas prices and demand, and should be firmly based on alternative world energy scenarios from an internationally-reputed organization and on an appropriate level of technical assistance on technical aspects in this context.”
Και η μετάφραση…
Δεδομένου ότι αυτά τα τρία βασικά στοιχεία είναι αλληλένδετα, χρειάζεται να αναπτυχθούν από κοινού με την πάροδο του χρόνου.
Επιπλέον, το σχέδιο πρέπει να λαμβάνει υπόψη του την τρέχουσα αβεβαιότητα για το πραγματικό μέγεθος της εγχώριας, offshore, εμπορικά βιώσιμων, κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πιθανές αλλαγές στις διεθνείς τιμές του φυσικού αερίου και της ζήτησης, και θα πρέπει να βασίζεται σταθερά σε εναλλακτικά ενεργειακά παγκόσμια σενάρια, από έναν διεθνούς φήμης οργανισμό και σε ένα κατάλληλο επίπεδο τεχνικής βοήθειας για τις τεχνικές πτυχές σε αυτό το πλαίσιο.

Να σας θυμίσουμε τι γράφαμε  πριν λίγες μέρες ΕΔΩ

Δείτε πως θα βάλουν χέρι στους υδρογονάνθρακες..στην προίκα της Κύπρου..
Προσέξτε τι προβλέπει το σχέδιο νόμου “ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ”. 
Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου τελικά ψηφίστηκε στην Βουλή της Κύπρου 
Οι πόροι του Ταμείου προέρχονται 
(α) από εισοδήματα της Δημοκρατίας προερχόμενα από…..
 την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο εδάφιο (2)…
. 

(2) Μερίδιο των εσόδων της Δημοκρατίας από την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων κατάλληλο και επαρκές για την εξασφάλιση της αποπληρωμής και των αποδόσεων των ομολόγων ή/και χρεογράφων ή/και αξιογράφων ή/και άλλων τίτλων αξιών, που εκδίδονται από το Ταμείο σύμφωνα με τους όρους έκδοσής τους, διατίθεται προς το Ταμείο όπως καθορίζεται με διάταγμα που εκδίδεται από το Υπουργικό Συμβούλιο. 
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/04/blog-post_3766.html

ΕΝΩΣΗ! ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕΈνωση ! Τώρα ή Ποτέ

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.antinews.gr


«Στόχος της εισβολής ήταν η δημιουργία μιας ομοσπονδίας στην Κύπρο. Η επιχείρηση ήταν επιτυχής, όμως η δημιουργία της ομοσπονδίας στο τραπέζι ακόμα δεν έγινε κατορθωτή. Ο στόχος αυτός παραμένει απραγματοποίητος»


Κενάν Εβρέν 
«Σημερινή», 12 Φεβρουαρίου 1990

«Η μόνη τελική κατάληξη για την Κύπρο θα είναι η δημιουργία ενός τουρκικού τμήματος, ενός ελληνικού και μιας αγγλικής περιοχής…»

Ουόλτερ Ελιοτ 
(Βουλή των Κοινοτήτων, Ιούλιος 1956)

Πεπόνης: Φέρτε τα πρακτικά της κατάθεσης Διώτη!


Κρύος ιδρώτας για το σύστημα Παπανδρέου η άμεση αντίδραση του εισαγγελέα Πεπόνη που ζήτησε τα πρακτικά της νέας κατάθεσης Διώτη στην εξεταστική επιτροπή της βουλής, από την οποία προκύπτουν ευθύνες σε σειρά προσώπων συμπεριλαμβανομένου και του τ. πρωθυπουργού.

Να σημειωθεί ότι εντός της εβδομάδας, ο ηρωϊκός εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει διώξεις οι οποίες παρά το ότι θα είναι σε μη πολιτικά πρόσωπα, μπορεί αυτομάτως να μετατρέψουν τις κατηγορίες των εμπλεκόμενων πολιτικών, σε κακουργηματικές.

Εάν π.χ. ο εισαγγελέας εντοπίσει την διάπραξη οικονομικού εγκλήματος σε κάποιον από τους “διεγραμμένους”, τότε αυτόματα το πολιτικό σκηνικό θα πρέπει να ετοιμάζεται για αλυσιδωτές αντιδράσεις.

olympia

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤουρκικό οργανωμένο έγκλημαΑναρτήθηκε στο infognomonpolitics.blogspot.gr


Του Ιωάννη Μιχαλέτου 

Ιστορία-δράση-τάσεις του Τουρκικού οργανωμένου εγκλήματος

Ως Τουρκικό οργανωμένο έγκλημα νοείται η συνεχής, οργανωμένη και πολυδιάστατη δράση εγκληματικών οργανώσεων που είτε εδρεύουν στη Τουρκία είτε διαχειρίζονται από Τούρκους υπηκόους που διαμένουν στο εξωτερικό. Είναι ενδιαφέρον να ειπωθεί ότι ένα σημαντικό μέρος των Τούρκων υπηκόων είναι Κουρδικής καταγωγής. 

“Είναι καιρός η Κωνσταντινούπολη να επιστραφεί στους αληθινούς της κληρονόμους και νόμιμους ιδιοκτήτες, τον ελληνικό λαό.”


Ανοικτή Επιστολή από τον καθηγητή Στίβεν Πλωτ* προς τον Ερντογάν – Μια απολογία του ισραηλινού λαού προς την Τουρκία

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ:

Εκ μέρους του ισραηλινού λαού, θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τη δειλία και την ανεξιχνίαστη βλακεία του πρωθυπουργού του Ισραήλ. Όπως γνωρίζετε, αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, σας ζήτησε «συγνώμη» επειδή το Ισραήλ αμύνθηκε κατά γενοκτόνων τρομοκρατών οι οποίοι επιτέθηκαν σε Ισραηλινούς στρατιώτες, που ήταν οπλισμένοι μόνο με πυροβόλα όπλα με χρώμα όταν επιβιβάστηκαν στο πλοίο του τρομοκρατικού «στολίσκου» που μας στείλατε για να αμφισβητήσετε το ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ κατά του θύλακα της Χαμάς στη Γάζα.

Ο Νετανιάχου μίλησε μόνο για τον εαυτό του, όταν σας ζήτησε συγγνώμη, διότι το Ισραήλ αμύνεται και προστατεύει τον λαό του μόλις δύο γενιές μετά το Ολοκαύτωμα. Δεν αντιπροσωπεύει κανέναν σε αυτή τη χώρα όταν πρόκειται για αυτή τη «συγνώμη». Κανείς άλλος στη χώρα, με την εξαίρεση κάποιων ριζοσπαστικών αντι-ισραηλινών αριστερών της ακαδημαϊκής κοινότητας, αποδέχεται να ζητήσει το Ισραήλ συγγνώμη επειδή υπεράσπισε τους κάτοικους του.

Πράγματι, εξ ονόματος όλων των ΑΛΗΘΙΝΩΝ Ισραηλινών, θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι μόνο εννέα τρομοκράτες σκοτώθηκαν από τους Ισραηλινούς στρατιώτες στο πλοίο του στολίσκου, ενώ Ισραηλινοί στρατιώτες ήταν θύματα της επίθεσης από τρομοκράτες τουρκικής υπηκοότητας και άλλους. Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί δεν τορπίλισαν και βύθισαν τα τρομοκρατικά πλοία που προσπαθούσαν να σπάσουν τον αποκλεισμό και συνεπώς να παρέχουν βοήθεια στους ναζί της Χαμάς.

Επιμένω να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι το Ισραήλ έχει έναν πρωθυπουργό ο οποίος είναι τόσο ανήμπορος, μουδιασμένος, και αποκομμένος από την εβραϊκή ιστορία, στο σημείο που σκοπεύει να αγοράσει μερικές στιγμές διπλωματικής ησυχίας με έναν μουσουλμάνο επιτιθέμενο, ντροπιάζοντας όλη τη χώρα του με μια «συγγνώμη» προς την Τουρκία, πραγματοποιώντας μία από τις πιο επαίσχυντες πράξεις που διαπράχθηκε ποτέ από έναν Εβραίο στην ιστορία, και όλα αυτά λίγες ώρες μόλις πριν από την εβραϊκή γιορτή της εθνικής απελευθέρωσης, το Πάσχα.

Περεταίρω, νομίζω ότι το Ισραήλ χρεωστάει μια συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν έκανε περισσότερο για να προσελκύσει την προσοχή του κόσμου για την παράνομη κατοχή και την καταστροφή από την Τουρκία του κοσμήματος που λέγεται Κύπρος, της πόλης της Αμμοχώστου.

Το Ισραήλ δεν είπε τίποτα, όταν η Τουρκία κατάκτησε το 40% της Κύπρου και μετέφερε δεκάδες χιλιάδες παράνομους εποίκους από τον δικό της πληθυσμό στο νησί.

Για αυτή τη σιωπή, σας ζητώ συγγνώμη.

Και αφού περάσατε τόσες ώρες τα τελευταία χρόνια για να καταγγείλετε το Ισραήλ ως κατακτητή, νομίζω ότι το Ισραήλ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από όλο τον κόσμο επειδή δεν βοήθησε στο να τερματιστεί η παράνομη τουρκική κατοχή της μεγάλης πρωτεύουσας της αρχαίας Ελλάδας, της Κωνσταντινουπόλεως, σήμερα υπό την παράνομη σαρακηνή κατοχή που συνεχίζεται για πάρα πολύ καιρό. Είναι καιρός η Κωνσταντινούπολη να επιστραφεί στους αληθινούς της κληρονόμους και νόμιμους ιδιοκτήτες, τον ελληνικό λαό.

Ο καθ. Steven Plaut

Είναι λιγότερο από εκατό χρόνια που αυτή η πόλη, επιπλέον από την Σμύρνη και άλλες πόλεις ελληνικής καταγωγής είχαν σχεδόν απελευθερωθεί από τους Έλληνες, ας ήταν μόνο για να μπλοκαριστούν τελικά από τους Τούρκους στρατιωτικούς επιτιθέμενους: τους δολοφόνους της μαζικής δολοφονίας των Αρμένιων.

Συνεπώς, κ. Πρωθυπουργέ, όπως το βλέπετε, φοβάμαι ότι όντως οι Ισραηλινοί χρωστάνε μερικές συγνώμες προς όλον τον κόσμο.

Εκ μέρους των μη- μικρόψυχων πολιτών του Ισραήλ, διατελώ,

Μετά τιμής,

Καθηγητής Στίβεν Πλωτ

*Ο Στίβεν Πλωτ είναι Αμερικανός με ισραηλινή καταγωγή, καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Χάιφα και συγγραφέας.

1greek

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝΠοιοι είναι οι καταζητούμενοι δραπέτες των φυλακών ΤρικάλωνΑναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.e-typos.com


Πλούσιο παρελθόν, με ληστείες, ένοπλες συμπλοκές, σωματικές βλάβες και αποδράσεις, από τη δεκαετία του '90 έως σήμερα, έχουν- όπως προκύπτει από τους φακέλους τους στην Αστυνομία- οι δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που καταζητούνται, μαζί με έναν ακόμα συνεργό τους, για την ένοπλη ληστεία στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών.

Σημειώνεται ότι στην καταδίωξη που ακολούθησε, τραυματίστηκε θανάσιμα από τα διασταυρούμενα πυρά με τους αστυνομικούς, η 25άχρονη Κατερίνα Ζώγαλη, στα Ίσθμια Κορινθίας.

Και οι δύο που έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, εκτός από την τελευταία τους αιματηρή απόδραση, μαζί με άλλους εννέα Αλβανούς από τις φυλακές Τρικάλων, συμμετείχαν στην ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στον Βύρωνα, όπου έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικών 25χρονος βιοπαλαιστής, τον Φεβρουάριο του 2010.

Το ανέκδοτο με τον Γερμανό καπετάνιο, το ξέρεις;


Μου φάνηκε αρκετά παράδοξο οι ισχυροί τραπεζίτες της Γερμανίας να «ζητιανεύουν» καταθέσεις στον τραπεζικό «σκουπιδότοπο» του… λεηλατημένου τραπεζικού συστήματος της Κύπρου και αναρωτήθηκα, αν έχουν τόσο… ανάγκη, μήπως δεν είναι τόσο… ισχυροί; 
Έκανα μία έρευνα και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα της, γιατί τελικά οι Γερμανικές τράπεζες μπορεί να ειναι πολλά, όμως μόνο για υγιείς κι ασφαλείς δεν φημίζονται! Οι περισσότερες τράπεζες τους είναι ουσιαστικά… υπό κατάρρευση! 
Η ναυαρχίδα του Γερμανικού συστήματος η Deutsche Bank, χρειάζεται άμεσα 10 δις για να ανακεφαλαιοποιήσει τη θυγατρική της στις ΗΠΑ. Έχει χορηγήσει τεράστια ποσά σε ναυτιλιακά δάνεια, τα οποία είναι «σε καθυστέρηση» και η μόνη λύση – που έχει βρει- είναι να μεταθέτει την εξόφληση του κεφαλαίου και να κεφαλαιοποιεί τους τόκους εως ότου «σκάσουν» (Roll over)! 
Ενώ λοιπόν είναι σε δυσμενή φάση - περισσότερο και από τη Lehman Brothers – η έκθεσή της σε ναυτιλιακά δάνεια είναι περίπου όσο το κούρεμα της Κύπρου 6 δις ευρώ!  Μάλιστα εβγαλε στο σφυρί θυγατρικές της αλλά κανείς δεν τις αγοράζει! Όσο για τη δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας, η Commerz Bank, καταρρέει σταθερά, όπως μου εξηγούσε χρηματιστής και φαίνεται από την πορεία της μετοχης της. 
Ολα ξεκίνησαν από τη ναυτιλία. 
Κάποιοι φωστήρες Γερμανοί οικονομολόγοι, σκέφτηκαν ότι επειδή η χώρα τους κατασκευάζει αυτοκίνητα (και έχει βαριά βιομηχανία), μπορεί να ανταγωνιστεί τους Ελληνες και Κύπριους εφοπλιστές.  Γιγάντωσαν λοιπόν ένα στόλο κοντέινερ και βγήκαν στη διεθνή αγορά μεταφοράς εμπορευμάτων. 
Αυτά τη δεκαετία του 90  βρήκαν πρόθυμους τραπεζίτες να τους χορηγήσουν  τεράστια δάνεια, με τα οποία τιτλοποίησαν και «μόλυναν» όλο το τραπεζικό τους σύστημα!
Ο οίκος Moodys εκτιμά ότι η έκθεση των 10 μεγαλύτερων τραπεζών στη ναυτιλία ανέρχεται στα 98 δις, γεγονός το οποίο εδώ και μερικούς μήνες έχει σημάνει κόκκινο συναγερμό τόσο στη Bundesbank, όσο και στην ομοσπονδιακή αρχή οικονομικής εποπτείας BaFin.   
Tο ποσό αυτό είναι, σύμφωνα με τον Αμερικανικό οίκο αξιολόγησης αθροιστικά υπερδιπλάσιο σε σχέση με την έκθεση που υπάρχει στα ομόλογα της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, και της Ισπανίας.  
Ο Andreas Dombret μέλος του Δ. Σ. της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας προειδοποίησε τόν Φεβρουάριο ότι η κρίση στη ναυτιλία θα τινάξει το τραπεζικό σύστημα στον αέρα.  
Ηδη οι δύο μεγαλύτερες τράπεζες στη ναυτιλία η HSH Nordbank και η Commerzbank,  έχουν τεθεί κάτω από τη στενή εποπτεία τόσο της Bundesbank όσο και του BaFin. H Commerzbank το 2012 απορρόφησε την άλλη μεγάλη Γερμανική τράπεζα τη Deutsche Shiffsbank και στη συνέχεια έκλεισε το ναυτιλιακό της κομμάτι, το οποίο αγωνίζεται μάταια να πουλήσει. 
Και ενώ λοιπόν η Μέργκελ με θράσος, εξαγγέλλει πώς οι επενδυτές μέτοχοι, ομολογιούχοι και καταθέτες πρέπει να χάνουν τα χρήματά τους -όταν οι τράπεζες πτωχεύουν- η HSH Nordbank που παραμένει στη ναυτιλία, αναγκάστηκε να ζητήσει και να λάβει κρατική βοήθεια ύψους 1,3 δις ευρώ, από το κρατίδιο Schleswing Holstein το οποίο είναι μέτοχός της, για να μην πτωχεύσει από τις κεφαλαιακές ανάγκες που προκύπτουν από τα επισφαλή δάνεια. Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι το KG Funds που διογκώθηκε την δεκαετία του 90 με τη ναυτιλία.
Οι αυστηροί Γερμανοί που διαφημίζουν παντού τη δίκαιη φορολογική μεταχείρισή τους, πρόσφεραν σε αυτά τα Funds… αφορολόγητες επενδύσεις. Τις μέρες της ναυτιλιακής άνθησης εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανοί με οικονομική επιφάνεια, γιατροί, δικηγόροι, επιχειρηματίες, μηχανικοί, έσπευσαν να τοποθετήσουν εκεί χρήματα έχοντας το πλεονέκτημα της μη φορολόγησης και των υψηλών αποδόσεων. Τα Funds αυτά αγόρασαν και ναυπήγησαν εκατοντάδες πλοία σε υψηλές τιμές, λαμβάνοντας παράλληλα άφθονα δάνεια από τις Γερμανικές τράπεζες. 
Όμως το 2008 η φούσκα των αξιών των πλοίων έσπασε ξαφνικά και από το 2009 η ναυτιλία μπήκε στην περιπέτεια της κρίσης.
Όλα αυτά τα πλοία σήμερα έχουν χάσει και το 70% της αξίας τους και έχουν αποδομήσει κάθε πρόβλεψη των δανειακών τους συμβάσεων. Είναι μία άνευ προηγουμένου καταστροφή την οποία τα KG Funds αδυνατούν να διαχειριστούν διότι δεν έχουν την τεχνογνωσία του εφοπλιστή. Τα πλοία τους βγήκαν στην αγορά για να πωληθούν, ώστε να συμμαζέψουν μέρος της ζημιάς τους.

Οι Ελληνες εφοπλιστές έκαναν πάρτι αγοράζοντας για ένα κομμάτι ψωμί πολλά από τα πλοία που έβγαλαν στο σφυρί οι Γερμανικές τράπεζες.Έτσι εξηγείται λοιπόν η κίνηση «του πνιγμένου που κρέμεται από τα μαλλιά του», και το ζητιάνεμα προς τους πελάτες των Κυπριακών τραπεζών.  
Εξηγείται και το μίσος εναντίον της Ελλάδας και Κύπρου και η άρνηση αλληλεγγύης

Η ναυτιλία της Γερμανίας βούλιαξε από τον ανταγωνισμό των Ελλήνων και Κύπριων εφοπλιστών πού μετά την καταστροφή, αγοράζουν πάμφθηνα τα καράβια τους.
Μπορεί εμείς να διδαχθήκαμε πικρά τι σημαίνει δημοσιονομική σπατάλη (και που μας οδήγησε), οι Κύπριοι τι σημαίνει έκθεση και πιστωτική σύνδεση (σε χώρα με επισφαλή ομόλογα), αλλά πιο πριν οι Γερμανοί πήραν το δικό τους μάθημα.

Έμαθαν με τον πιο σκληρό τρόπο ότι επειδή φτιάχνεις καλά αυτοκίνητα και ηλεκτρικές σκούπες, δεν μπορείς να ανταγωνισθείς τους Ελληνες και Κύπριους εφοπλιστές που κυριαρχούν στις παγκόσμιες θάλασσες 3000 χρόνια!
Το σύντομο ανέκδοτο με δύο λέξεις που προκαλεί γέλιο στους ναυτιλιακούς κύκλους είναι «Γερμανός… καπετάνιος»!

Karfitsa

Μνημονιακό ανέκδοτο: Αποτελεσματικότερος υπουργός ο Στουρνάρας, σύμφωνα με το «Έθνος»!


Μνημονιακό ανέκδοτο: Αποτελεσματικότερος υπουργός ο Στουρνάρας, σύμφωνα με το «Έθνος»!
Το γεγονός ότι η στρατευμένη δημοσιογραφία είναι το πολυτιμότερο γρανάζι του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος της διαφθοράς και της ασυδοσίας, υπήρξε πάγια και ξεκάθαρη θέση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, του χρεοκοπημένου σε όλα τα επίπεδα μεταπολιτευτικού Κράτους, πέραν της καθημερινής λασπολογίας απέναντι στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, φροντίζουν να επαινούν και τους υπεύθυνους της οικονομικής μας εξαθλίωσης, δημοσιεύοντας στημένες, αστείες δημοσκοπήσεις, με τις οποίες γελά όλη η Ελλάδα.
Στα πλαίσια αυτά, η καθεστωτική φυλλάδα «Έθνος», ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας, δημοσιεύοντας δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, για τους πλέον αποτελεσματικούς υπουργούς της τριμερούς συγκυβέρνησης. Θαυμάστε την αξιοπιστία της λιβελοφυλλάδας του καθεστώτος, η οποία έχει αναλάβει εργολαβικά την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…
Σύμφωνα λοιπόν με τη «δημοσκόπηση», αποτελεσματικότερος υπουργός εμφανίζεται ο Γιάννης Στουρνάρας, κερδίζοντας την προτίμηση του 30% των ερωτηθέντων. Προφανώς ο Ελληνικός Λαός είναι περιχαρής για την αισχρή φοροεπιδρομή του υπουργού στα ελληνικά νοικοκυριά, ενώ διόλου απίθανο είναι να δημοσιεύσει η εν λόγω εφημερίδα νέα «έγκυρη» δημοσκόπηση, στην οποία ο Λαός μας θα ζητά επιτακτικά την λήψη πρόσθετων φορολογικών μέτρων, για να σώσουμε το Καθεστώς των διεφθαρμένων.
Δεύτερος σε προτιμήσεις, με ποσοστό 19,5%, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Λογικό το εύρημα της δημοσκόπησης, καθώς δεν υφίσταται κλάδος της ελληνικής οικονομίας στον οποίο δεν ανθίζει η παραγωγή και δεν υπάρχει περιφέρεια της ελληνικής επικράτειας, στην οποία δεν καλπάζει η ανάπτυξη…
Τρίτος στην κατάταξη αποτελεσματικότητος, ο αρλεκίνος της Κατεχάκη, του οποίου το έργο είναι η καθημερινή κατασυκοφάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η εγκληματικότητα αγγίζει πλέον μηδενικά επίπεδα, δολοφονίες, βιασμοί, ληστείες είναι φαινόμενα άγνωστα για το μεταπολιτευτικό Καθεστώς, όπου βασιλεύει η τάξη και ο νόμος. Αλβανοί εγκληματίες δε δραπετεύουν από τις φυλακές- μοτέλ, ενώ αθώοι περαστικοί δε δολοφονούνται από τα καλάσνικοφ τους.
Στη δημοσκόπηση της κιτρινοφυλλάδας, ακολουθεί η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ την πεντάδα κλείνει(κρατήστε τα στομάχια σας!) ο υπουργός των Εξωτερικών, ο πολύς Δημήτρης Αβραμόπουλος! Ναι, καλά διαβάσατε! Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος πέμπτος σε αποτελεσματικότητα υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, διότι μόνο ένας Αβραμόπουλος θα κατόρθωνε να εξηγήσει στον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου, τη σημασία του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και θα ζητούσε με παραπονεμένο ύφος, ένα παραδοσιακό τουρκικό κομπολόι από το φίλο του Ταγίπ Ερντογάν. Είναι βέβαια απορίας άξιο, πως ο κύριος Αβραμόπουλος δε τοποθετείται υψηλότερα στη σχετική δημοσκόπηση, από τη στιγμή που κατέστησε σαφές στην τουρκική πλευρά πως είναι δικαίωμα της Ελλάδος η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου. Ήταν δε τόσο πειστικός απέναντι στους ασιάτες γείτονες, ώστε οι τελευταίοι λίγες μόλις μέρες μετά την επίσκεψη Αβραμόπουλου στην Κωνσταντινούπολη, προχώρησαν σε ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ, με την οποία δεν αναγνωρίζουν την ελληνική ΑΟΖ!
Αυτό είναι το επίπεδο της στρατευμένης δημοσιογραφίας των κρατικοδίαιτων διαμορφωτών της κοινής γνώμης. Αυτών οι οποίοι ανήγαγαν σε επάγγελμα την εξαπάτηση, επιχειρώντας να πείσουν τον Ελληνικό Λαό πως διανύει ένα νέο Χρυσό Αιώνα του Περικλέους, με μοναδική παραφωνία την ύπαρξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Το μόνο το οποίο δυνάμεθα να βροντοφωνάξουμε στο Λαό μας, είναι το εξής:
Ελληνικέ Λαέ, ιδού οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσής σου!
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ΣΚΟΥΡΙΕΣ: «ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ» κα Αντωνοπουλου του ΑΝΤ1

SKOURIES ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΒΙΑ ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Του Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλου Αγγελόγλου
Σήμερα (χθες), Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 το βράδυ, στις 10.30 μ.μ., στην πρώτη εκπομπή «ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ» του ΑΝΤ1, η κα Κατερίνα Αντωνοπούλου πρόβαλε το θέμα της επένδυσης μεταλλουργίας χρυσού στην Χαλκιδική. Από όλο το ρεπορτάζ απέδειξε ότι:
.
α) Σε καμμία περίπτωση η ίδια δεν κάθισε να μελετήσει τα όσα αφορούν την σύμβαση μεταβίβασης, ώστε να δει την καταλήστευση της αμύθητης και ανεκτίμητης περιουσίας του ελληνικού δημοσίου, ούτε φάνηκε να αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν και στοιχειοθετούν το μεγαλύτερο και πιο όμορφα συγκαλυμμένο οικονομικό σκάνδαλο· δεν αισθάνθηκε η δημοσιογράφος την ανάγκη να ενσκήψει και να δει πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια υπεραξίες αποκόμισαν οι «εθνικοί εργολάβοι» με την άμεση μεταπώληση του 95% αυτού που τους χαρίσθηκε, πριν καν ακόμα συντάξουν επενδυτικό σχέδιο, πριν αρχίσουν την όποια εκμετάλλευση. Η δημοσιογράφος αυτή αισθάνθηκε μόνο την ανάγκη να παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό αυτά που λέει αυτός που ξεπούλησε τον εθνικό πλούτο στον «εθνικό εργολάβο» και ενέχεται για το σκάνδαλο, δηλ. κατά τη λαϊκή παροιμία «ο λύκος να απολογηθεί για τον χαμό των προβάτων». Για όλα τα υπόλοιπα υπήρξε απόλυτη συνειδητή σιωπή, γιατί απλούστατα η σιωπή ιδίως σε ημέρες κρίσης και του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, είναι προφανώς κυριολεκτικά «χρυσός».
β) Η κυρία αυτή σε καμμία περίπτωση δεν κάθισε η ίδια να μελετήσει την ΜΠΕ και να δει τα όσα καταγγέλλουν το Α.Π.Θ., το Τεχνικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος, το πλήθος των επιστημόνων, ούτε φυσικά αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθυνθεί σε όλους αυτούς τους επίσημους κρατικούς φορείς να ρωτήσει για τα ουσιώδη περιβαλλοντικά θέματα. Ξεμονάχιασε δύο ανήλικα κοριτσάκια στην θάλασσα της Ιερισσού και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την παιδική τους άγνοια. Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη η ίδια να προβεί σε επιβεβαίωση των ρεπορτάζ  και των όσων έλεγαν οι υπερασπιστές της καταστροφής του τόπου, απλώς η ίδια τα επιβεβαίωνε με τον τρόπο της και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει μια τυπική έρευνα και να δείξει μη αναστρέψιμες βλάβες που έχει ήδη υποστεί το περιβάλλον και πόσα εκατομμύρια κυβικά νερού ήδη εκταμιεύονται και αποστραγγίζουν τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής.
γ) Η κυρία αυτή την στιγμή που η Διεθνής Αμνηστία επεμβαίνει με επίσημη δήλωση της ΑΙ Ιndex:EUR 25/004/ 2013/ 22 Mαρτίου 2013 και εγκαλεί την Ελλάδα για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πάλι με την από 10/2012 έκθεσή της καταδικάζει την βίαιη καταστολή των δυνάμεων των ΜΑΤ, το μόνο που η κα Αντωνοπούλου είχε να πει ήταν ότι κατηγορούνται 20 κάτοικοι για κακουργήματα που δήθεν έχουν διαπράξει.
Θα μπορούσα να αναλύσω πλήρως όλες τις πτυχές του «πάμφθηνου ρεπορτάζ» της κας Αντωνοπούλου, απλώς δημόσια, ειλικρινά, της απευθύνω ένα απλό και τίμιο ερώτημα: Κυρία Αντωνοπούλου, η πρώτη σας αυτή «πάμφθηνη» εκπομπή ήταν χορηγία της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.; Αυτό το ρεπορτάζ ήταν ελεύθερο ή πληρωμένο; Τα έξοδα του ρεπορτάζ τα κάλυψε η «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.»;  Εάν το ρεπορτάζ είναι πληρωμένο «Θεός σχωρέσει», αν όμως είναι ελεύθερο και είναι αυτής της ποιότητος, τότε δεν απορούμε και δεν παραξενευόμαστε. Εδώ είχε πτωχεύσει η Ελλάδα και τα ΜΜΕ μας ενημέρωναν ότι «λεφτά υπάρχουν», και το μόνο που αισθανόντουσαν για να μας ενημερώσουν, ήταν για το τι εσώρουχο φορούσε η lady Gaga. Kα Αντωνοπούλου, είδαμε, μάθαμε, πάθαμε, ξέρουμε τώρα, ωστόσο θα αναμένω την απάντησή σας.
Αρχιμ. Χριστόδουλος Αγγελόγλου

ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΑυτό είναι το «bohemian-chic» κελί του Αλ Καπόνε στις Φυλακές της Φιλαδέλφειας! [εικόνες]Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.iefimerida.gr


Η ιστορία λέει πως το σωφρονιστικό ίδρυμα Eastern State Penitentiary στη Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια υπήρξε ένα από πρότυπα ιδρύματα του είδους, τα οποία βασίζονταν στο μοντέλο της ολοκληρωτικής απομόνωσης του έγκλειστου από κάθε επαφή με άλλους συγκρατούμενούς του.

Χτισμένη το 1829 έμελλε να φιλοξενήσει «δοξασμένους» εγκληματίες και μαφιόζους, ανάμεσα στους οποίους και τον Αλ Καπόνε (το 1929), το κελί του οποίου μπορεί να δει κανείς στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Tρόμος στους δρόμους της Αθήνας ...Ανταλλαγή πυροβολισμών στα Εξάρχεια ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/t_31.html#ixzz2PEEBpsrM
Ανταλλαγή πυροβολισμών στα Εξάρχεια - Σφαίρα διαπέρασε τζάμι ΙΧ ...Μία από τις σφαίρες καρφώθηκε σε παρμπρίζ, ενώ μια άλλη στα ρολά καταστήματος.


Πάντως, το επεισόδιο προκαλεί αίσθηση, καθώς σημειώθηκε λιγότερο από δύο 24ωρα μετά το τραγικό περιστατικό με το θάνατο της 25χρονης στην Κόρινθο από σφαίρα κακοποιού. Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αγνώστων σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στα Εξάρχεια. Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Μεταξά. Στη διάρκεια της ανταλλαγής των πυρών, μία από τις σφαίρες διαπέρασε το τζάμι ενός ΙΧ, η οδηγός του οποίου μόλις είχε βγει από το όχημα.Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η ανταλλαγή των πυροβολισμών.
Μία από τις σφαίρες καρφώθηκε σε παρμπρίζ, ενώ μια άλλη στα ρολά καταστήματος.πηγή: Βετεράνος

ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣτις 15 Μαΐου τα πλέι οφ- Δείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το πρόγραμμαΑναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.thestival.gr


Οριστικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (11 Μαΐου), θα ξεκινήσουν τα φετινά πλέι οφ της Super League, όπως ανακοίνωσε η Super League. Παρά το γεγονός πως αρκετές ομάδες είχαν ζητήσει να ξεκινήσουν τα πλέι οφ πιο νωρίς, αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν αρνητικός από την αρχή.

"Όπως είναι ήδη γνωστό, δεν κατέστη δυνατό να ικανοποιηθεί το διαχρονικό αίτημα της Super League προκειμένου ο Τελικός Κυπέλλου να διεξαχθεί και φέτος αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2012-2013.

Παράλληλα δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των ΠΑΕ που διεκδικούν βαθμολογικά τη συμμετοχή τους στα Play Off 2013, ώστε με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ να ξεκινήσουν οι αγώνες πριν τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ως εκ τούτου, η Super League προχώρησε στον ορισμό των Play Off 2013  μετά τον τελικό Κυπέλλου στις 11 Μαΐου, όπως ορίζει ο ΚΑΠ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης Play Off ΟΠΑΠ 2013 είναι το ακόλουθο:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 19 Μαΐου 2013

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 26 Μαΐου 2013

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η κλήρωση θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2012-2013".

14 Σημάδια 'Οτι Ο Σύγχρονος Κόσμος Μας Έχει Αρχίσει Να Καταρρέει!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/14-shmadia-oti-o-sygxronos-kosmos-mas-exei-arxisei-na-katarreei.html#ixzz2PEDvyPKr


 
Το τέλος του κόσμου όπως το ξέρουμε έχει ήδη αρχίσει . Και αυτό δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου.Σημαίνει το κλείσιμο μιας εποχής και τη γέννηση μίας νέας. Είναι μια μετάβαση μεταξύ των εποχών. Η συγκεκριμένη μετάβαση, όμως, υπόσχεται να είναι η πιο ταραχώδης και δαπανηρή μετάβαση που η ανθρωπότητα έχει δει ποτέ.
Εδώ είναι 14 σημάδια που δείχνουν ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αλλάζει τώρα. Ζούμε το τέλος μιας εποχής και την γέννηση μίας νέας . Στο μέλλον, θα κοιτάξουμε πίσω και θα μας φαίνεται σαν μια στιγμή στην ιστορία, αλλά για όσους ζουν αυτή την εποχή, φαίνεται να κινείται προς τα εμπρός σχεδόν σε ρυθμούς χελώνας. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος: Ζούμε μέσα από το άνοιγμα κεφαλαίων από το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, και από την άλλη πλευρά από όλα αυτά θα προκύψει ένας νέος κόσμος που θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουμε σήμερα.
# 1 - Ανεμοστρόβιλοι , τυφώνες, σεισμοί και τσουνάμι - Στην αρχή φαινόταν σαν μια απροσδόκητη τύχη αλλά τώρα είναι ένα μοτίβο. Ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ακραίος. Πάνω από 120 ανεμοστρόβιλοι έπληξαν πρόσφατα τις μεσοδυτικές ΗΠΑ . Το Τέξας καίγεται και δυστυχεί μέσα από μια ακραία ξηρασία. Και όπου δεν υπάρχουν πυρκαγιές και ξηρασίες, υπάρχουν πλημμύρες . Αυτή είναι μόνο η αρχή ... τους επόμενους 18 μήνες ο καιρός θα γίνει ακόμη περισσότερο αφύσικος.
# 2 - Η σιωπή των μελισσών - Η κατάρρευση των αποικιών των μελισσών συνεχίζει να επιταχύνεται σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Γνωρίζουμε ήδη ότι αυτό προκαλείται εν μέρει από χημικά φυτοφάρμακα (και πιθανώς επιδεινώνεται από τα ΓΤΤ), αλλά η χημική βιομηχανία έχει εμπλακεί σε μία πλεκτάνη συγκάλυψης και άρνησης της αλήθειας, ενώ οι επικονιαστές υποφέρουν μια καταστροφική κατάρρευση του πληθυσμού. (http://www.naturalnews.com/028218_pesticides_honeybees.html )
# 3 - Η αποτυχία της πυρηνικής επιστήμης - Η καταστροφή στη Φουκουσίμα αποδεικνύει ένα πράγμα: Οι επιστήμονες είναι επικίνδυνα αλαζόνες στο σχεδιασμό των μεγάλων έργων, και δεν λαμβάνουν υπόψιν την τρομερή δύναμη της Μητέρας Φύσης. Η Πυρηνική επιστήμη μας υποσχέθηκε καθαρή, πράσινη ενέργεια - αλλά τώρα μας παράδωσε ένα σιωπηλό, αόρατο δηλητήριο που μολύνει τον πλανήτη μας.
# 4 - Η φαύλη εκδίωξη του Wikileaks - Σε μια εποχή τέτοιας αχαλίνωτης εξαπάτησης, δεν υπάρχει χώρος για την αλήθεια. Έτσι, αυτοί που λένε την αλήθεια (Wikileaks) εκδιώκονται άγρια ​​σαν να είναι εγκληματίες.
# 5 - Η άνοδος του ιατρικού αστυνομικού κράτους - Ο ένοπλες επιδρομές των SWAT Maryanne Godboldo στο Ντιτρόιτ είναι μόνο η αρχή ( http://www.naturalnews .com/032091_Maryanne_Godboldo_gun_rights.html ). Η αλήθεια είναι ότι το ιατρικό σύστημα χρησιμοποιεί τα όπλα για να επιβάλει τα εμβόλια και τη χημειοθεραπεία του σε παιδιά και εφήβους σε ολόκληρη την Αμερική. Το ιατρικό σύστημα έχει γίνει τόσο εντελώς άχρηστο, διεφθαρμένο και επικίνδυνο που πρέπει να απειλήσει βάζοντας όπλα στα πρόσωπα των ανθρώπων μόνο και μόνο για να τους "πείσει" να πάρουν το φάρμακο τους. Αυτό το ιατρικό μονοπώλιο επιβάλλεται με τα όπλα και αποτελεί απειλή για την υγεία μας και τις ελευθερίες μας.
# 6 - Η αύξηση της συχνότητας ελλείψεων των τροφίμων και οι αποτυχίες των καλλιεργειών - Ανακοίνωση για την άνοδο των τιμών των τροφίμων. Αυτό είναι μόνο η αρχή: Οι τιμές των τροφίμων θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν στα ύψη τα επόμενα χρόνια λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, την απώλεια των επικονιαστών και την παγκόσμια μόλυνση των καλλιεργειών λόγω των γενετικών τροποποιημένων σπόρων. Οι πραγματικές τροφές γίνονται όλο και πιο σπάνιες στον κόσμο μας. Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε την δημιουργία κήπου στο σπίτι ...
# 7 - Η ανεξέλεγκτη καταστροφή του κόσμου από τις εταιρείες ενέργειας - Το ραδιενεργό νέφος από τη Φουκουσίμα δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες ενέργειας καταστρέφουν τον κόσμο μας: Μην ξεχνάτε την εξέδρα Deepwater Horizon και τη μαζική διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού - μια διαρροή η οποία δεν έχει τελειώσει. Ακόμη ψεκάζουν Corexit στον Κόλπο ένα χρόνο αργότερα!
# 8 - Η συνεχιζόμενη με γενετικούς τροποποιημένους οργανισμούς μόλυνση του πλανήτη μας - Αυτό μπορεί να είναι το χειρότερο κεφάλαιο κατά την προσεχήκατάρρευση : Η εκτεταμένη γενετική ρύπανση του πλανήτη μας μέσα από τα ΓΤΤ. Αυτό είναι ένα έγκλημα κατά της φύσης και της ανθρωπότητας. Πρόκειται για ένα "διαρρέων γονίδιο" , το οποίο απλώνεται θανατηφόρα, αλλάζει το DNA των τροφίμων στον κόσμο, οδηγεί σε αποτυχίες των καλλιεργειών και δημιουργεί πείνα ( http://www.naturalnews.com/032167_gene_spill_GMOs.html ). Η χρήση των ΓΤΤ είναι το πιο κοντινό πράγμα σε ότι αποκαλούμε σατανικό. Η ατζέντα πίσω από αυτό είναι καθαρά κακή.
# 9 - Η τυραννία και τα ποινικά μέτρα καταστολής που στοχεύουν πραγματικά στα τρόφιμα (νωπό γάλα) - Όταν δεν μπορείτε καν να πουλήσετε τρόφιμα από το αγρόκτημα σας στους γείτονές , χωρίς να γίνεται στόχος και να συλληφθείται από τους αστυνομικούς, κάτι είναι τρομερά λάθος με τον κόσμο. Αλλά αυτό συμβαίνει σήμερα, σε όλη την Αμερική. Τώρα οι ομοσπονδιακοί στοχεύουν ακόμα και στο νωπό γάλα (Amish !) ( http://www.naturalnews.com/029322_raw_milk_Amish.html )
# 10 - Η κλιμάκωση της παραχάραξης της προσφοράς χρήματος - Σε μια αποτυχημένη οικονομική κατάρρευση του συστήματος που πλησιάζει, οι βλακώδεις ηγέτες μπορεί να σκέφτονται μόνο τις "λύσεις" που στην πραγματικότητα επιταχύνουν την δική τους πτώση. Η παραχάραξη χρήματος από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (με την "ποσοτική χαλάρωση" και άλλες πλαστές μεθόδους) είναι ένα κλασικό σημάδι ότι το τέλος του τρέχοντος συστήματος πλησιάζει. Οι οικονομικές παραφροσύνες είναι προφανές σε όποιον μπορεί να κάνει ακόμα μαθηματικά.
# 11 - Η κατακόρυφη πτώση της νοημοσύνης των μαζών - Ένα από τα πιο ανησυχητικά σημάδια ότι είμαστε ήδη στην κατάρρευση είναι η ηλιθιότητα των μαζών. Τους τρέχουν τα σάλια, βλέποντας το CNΝ, ζόμπι κυριαρχούν στην τηλεόραση, χωρίς απολύτως καμμία αξία για τον κόσμο. Αυτοί είναι οι «ανόητοι καταναλωτές", οι οποίοι εμβολιάζονται, παρακολουθούν τηλεόραση και τρώνε επεξεργασμένες τροφές καθώς και παστεριωμένο πρόχειρο φαγητό. Στην πραγματικότητα είναι ψυχιατρικοί ασθενείς και πιστεύουν ό, τι η κυβέρνηση τους λέει. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους, φυσικά, δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν από την κατάρρευση.
# 12 - Η πλήρης και απόλυτη κατασκευή των mainstream ειδήσεων - Μεγάλο μέρος των mainstream ειδήσεων είναι εντελώς κατασκευασμένες αυτές τις μέρες: Η αναφορά του Ομπάμα για μακροπρόθεσμη μορφή πιστοποιητικού γέννησης, η είδηση ​​για τον πόλεμο στη Λιβύη, η κάλυψη της οικονομίας και του χρέους των ΗΠΑ ... Είναι όλα τόσο εντελώς ψεύτικα και είναι απίστευτο το γεγονός ότι ένας έξυπνος άνθρωπος,βλέποντας τις ειδήσεις, δεν εκρήγνυται από το γέλιο. Είναι ένα σημάδι της κατάρρευσης ότι οι πηγές των πληροφοριών που επικαλούνται, δεν είναι σε θέση να αναφέρουν την αλήθεια πια και πρέπει να καταφύγουν σε ύφανση πολιτικά σκόπιμων μύθων για τα πάντα, από την υγειονομική περίθαλψη και την ιατρική έως την τύχη του δολαρίου των ΗΠΑ .
# 13 - Η συνεχιζόμενη φαρμακευτική ρύπανση του κόσμου μας - Πέρα από την μόλυνση με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και τη μόλυνση ακτινοβολιών του κόσμου μας, βιώνουμε και τη μαζική φαρμακευτική μόλυνση του πλανήτη μας. Δεν είναι μόνο τα φαρμακευτικά εργοστάσια , που απορρίπτουν τα προϊόντα τους στα ποτάμια (http://www.naturalnews.com/025415_water_Big_Pharma_chemicals.html ), είναι επίσης το γεγονός ότι πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού παίρνει φάρμακα τώρα σχεδόν καθημερινά, και αυτά τα φάρμακα περνούν μέσα από το σώμα τους και καταλήγουν στην παροχή νερού, όπου θα μολύνουν τα ψάρια ( http://www.naturalnews.com/025933.html ).Ακόμη και πέρα από αυτό, τα φάρμακα καταλήγουν ως λυματολάσπη, συσκευάζονται και πωλούνται ως "οργανικό χώμα!" (http://www.naturalnews.com/029504_organic_biosolids_toxic.html )
# 14 - Η ραδιενεργός μόλυνση της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων - Εδώ είναι αυτό που είναι πραγματικά ύπουλο: Η παγκόσμια προσφορά τροφίμων είναι πλέον μολυσμένη με το ραδιενεργό νέφος από τη Φουκουσίμα. Μας λένε ότι τα επίπεδα είναι "χαμηλά", αλλά δεν λένε την αλήθεια ότι τα ραδιενεργού καισίου ισότοπα παραμένουν στις τροφές για αιώνες . Πώς είναι δυνατόν η ανθρώπινη φυλή να επιβιώσει όταν εκτίθεται συνεχώς σε ακινοβολίες μέσω αξονικών τομογραφιών, ραδιενεργών τροφίμων, ακτινογραφιών θώρακος, TSA σαρωτών σώματος, ακόμα και μυστικών DHS κινητών X-ray μονάδων που μπορούν να διαπεράσουν το σώμα με ακτίνες Χ, καθώς περπατάτε σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Η συνολική επιβάρυνση ακτινοβολίας στην ανθρώπινη φυλή έχει φθάσει τώρα στο σημείο της υπογονιμότητας της μάζας . Αυτή είναι η πραγματικότητα.
ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ
Οι ημέρες αυτές είναι ημέρες ενεργοποίησης για κάποια περαιτέρω επιτάχυνση της ταχείας διαλεύκανσης της κοινωνίας. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος: Βιώνουμε την κατάρρευση του σύγχρονου κόσμου μας, και μάλιστα την παρακολουθούμε από την πρώτη σειρά καθισμάτων! (Συναρπαστικό, ε;)
Σκεφτείτε τι συμβαίνει γύρω σας αυτές τις μέρες. Αυτά είναι τα σημάδια των τελευταίων, απελπισμένων συμπλεκτών ενός πολιτισμού χτισμένου σε εντελώς μη βιώσιμες πρακτικές που δεν έχουν τη ζωή ως αξία για τον κόσμο μας. Αυτά είναι τα έσχατα της εταιρικής ολιγαρχίας.
Η μονοπωλιακή αυτή κερδοσκοπική εταιρεία κατέστρεψε τα πάντα στον κόσμο μας σε αντάλλαγμα για μια ελαφρώς υψηλότερη τριμηνιαία έκθεση κερδών. Στην αναζήτηση για περισσότερα χρήματα, η ανθρωπότητα έχει θυσιάσει τον εφοδιασμό τροφίμων της, τους επικονιαστές, τους ωκεανούς, τα δάση και τα εδάφη.
Η απληστία με γνώμονα τον άνθρωπο έχουν χρησιμοποιήσει άλλους ανθρώπους ως ιατρικά πειράματα και βορά των κανονιών. Έχουμε δημιουργήσει πολέμους για να πουλήσουμε περισσότερες βόμβες, και έχουμε εφεύρει ασθένειες για την πώληση ψυχιατρικών χημικών ουσιών. Αυτές είναι οι πρακτικές ενός αποτυχημένου πολιτισμού ... και εκείνου του οποίου οι μέρες είναιμετρημένες.
Βλέποντας όλα αυτά να καταρρέουν είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε την συνεχιζόμενη καταστροφή, γιατί θα σας κάνει να δώσετε προσοχή και να συνειδητοποιήσετε ότι ένας νέος μελλοντικός πολιτισμός πρέπει να πάρει τη θέση του υπάρχον αμέσως μετά την κατάρρευση .
Πείτε αντίο στην ψευδή δύναμη των θεσμικών οργάνων
Θα ήταν ωραίο αν οι μελλοντικοί ηγέτες μας έφερναν πάλι στο μυαλό τους τη σημασία της ελευθερίας και της προσωπικής ευθύνης, φυσικά.
Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του κόσμου, αποδεικνύεται, ότι είναι η ελευθερία - ελευθερία στην ιατρική, την ελευθερία στην οικονομία και την ελευθερία από την τυραννία της κυβέρνησης. Διότι, ας το παραδεχτούμε: Η βασική αιτία των περισσότερων προβλημάτων, αυτών που φέρνουν κάτω τον κόσμο μας αυτή τη στιγμή, Είναι κακή κυβέρνηση .
Είναι η κακή κυβέρνηση (Big Government) η οποία ενέκρινε τα ΓΤΤ. Η κακή κυβέρνηση επέβαλε το ιατρικό μονοπώλιο και επιτρέπει στα φυτοφάρμακα να σκοτώσουν τις μέλισσες. Η κακή κυβέρνηση μας οδήγησε στο αναπόφευκτο χρέος και τους δαπανηρούς εξωτερικούς πολέμους. Η κακή κυβέρνηση παραχώρησε την εκτός νόμου ελευθερία και προστασία της υγείας των μονοπωλιακών πρακτικών από τις επιχειρήσεις τροφίμων, των φαρμακευτικών εταιρειών και των εταιρειών χημικών.
Η πτώση του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού είναι, όπως ίσως μαντέψατε, επίσης, η πτώση της ίδιας της ιδέας ότι η Big Government δημιουργεί μια καλύτερη κοινωνία. Διότι, αν υπάρχει μια ιδέα που χρειάζεται να παραμείνει νεκρή μετά την κατάρρευση, είναι η ιδέα ότι Εμείς οι άνθρωποι πρέπει με κάποιο τρόπο, μια άλλη ομάδα ανθρώπων (κυβέρνηση), να ζει από τη σκληρή δουλειά μας, ενώ μας ελέγχουν με την ψευδή αρχή τους, κατευθύνοντας κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωή μας.
Αυτό που χρειαζόμαστε στον κόσμο μας δεν είναι περισσότερη κυβέρνηση, αλλά περισσότερη ελευθερία . Αν είχαμε την ελευθερία, την ακεραιότητα και την προσωπική ευθύνη, δεν θα είχαμε καν να αντιμετωπίσουμε την παγκόσμια κατάρρευση που έχει ήδη αρχίσει. Αλλά δυστυχώς, η ανθρώπινη φυλή είναι ένα είδος που βρίσκεται σε βρεφική και θα πρέπει να μάθει κάποια πράγματα με το δύσκολο τρόπο, όπως φαίνεται. Αυτό το μάθημα θα πρέπει να το θυμόμαστε καιρό: Αν αφήσετε τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις να κατευθύνουν τις οικονομίες σας, τις φάρμες σας και τις ζωές σας , θα σας υποδουλώσουν και θα κλέψουν το μέλλον σας ενώ κοιμάστε.
Θα εγχύσουν σιωπηλά δηλητήρια στον πολύ κόσμο γύρω σας μέχρι να ξυπνήσετε μια μέρα και διαπιστώσετε ότι όλα όσα δημιούργησατε έχου καταστραφεί. Θα σας υπόσχονται τον παράδεισο, αλλά θα σας προσφέρουν μόνο το θάνατο.
Προσέξτε οποιαδήποτε οντότητα που δεν είναι ένα ζωντανό πρόσωπο
- Καμιά κυβέρνηση, κανένα θεσμικό όργανο, καμία εταιρεία έχει ψυχή, ούτε καρδιά, ούτε συνείδηση. Είναι οι δυνάμεις της οργανωμένης καταστροφής που αποδεκατίζουν αυτά τα πράγματα που είναι προσφιλή, παρέχοντας παράλληλα πράγματα που μας υποδουλώνουν μόνο ή μας βλάπτουν.
Προσέξτε την εταιρεία, την κυβέρνηση, το μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα γιατί λειτουργεί ως ομάδα πρώτης γραμμής για τον ιδιωτικό τομέα. Ποτέ μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να βρεθεί κάτω από την διακυβέρνηση κάθε θεσμικού οργάνου που υπάρχει μόνο ως ένα φανταστικό κατασκεύασμα που διοργανώθηκε από την προβολή της ανθρώπινης απληστίας.
Και να είστε έτοιμοι για την επιτάχυνση της κατάρρευσης. Διότι, αν διαβάζετε αυτό, θα είναι το μέλλον της ανθρώπινης φυλής . Έχετε καθήκον να παραμείνετε ζωντανοί, να κρατήσετε τα γονίδιά σας ανέπαφα, και να συμβάλετε στη δημιουργία της επόμενης κοινωνίας αμέσως μετά την επικείμενη κατάρρευση.
Από naturalnews
Απόδοση Κειμένου dorieas