Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Στο κατεστραμένο άγαλμα του Ι. Μεταξά


Ομιλία Γεωργίου Παπασημάκη για τον Παύλο Μελά


Η κατάντια της Ελλάδος: Ανοίγει τουρκικό ιατρικό κέντρο στη Μυτιλήνη!Η κατάντια της Ελλάδος: Ανοίγει τουρκικό ιατρικό κέντρο στη Μυτιλήνη!
Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι το τουρκικό ιδιωτικό ιατρικό κέντρο «Κιορφέζ» που έχει έδρα στο Αδραμύτι της Τουρκίας έχει ανοίξει γραφεία στη Μυτιλήνη μέσω των οποίων εξυπηρετεί τους κατοίκους του νησιού, ενώ διοργανώνει και εκδρομές στην Τουρκία διαφημίζοντας τις ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες του. Όπως αναφέρει το lesvospost την Πέμπτη 18 Απριλίου το Ιατρικό κέντρο διοργάνωσε δωρεάν εκδρομή για περίπου εκατό άτομα, τα οποία μετέφερε στο Αδραμύτι να δουν τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείο στην πόλη, ενώ στο πακέτο συμπεριλάμβανε δωρεάν φαγητό και επιστροφή στο Αϊβαλί στις 3 το μεσημέρι.

Άσαντ: Η Αλ Κάιντα που χρηματοδοτήσατε, θα χτυπήσει στην καρδιά της Ευρώπης!


Συρία: Προειδοποιήσεις Άσαντ προς τη Δύση
Ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-’Ασαντ δήλωσε χθες ότι οι Δυτικοί παίζουν με τη φωτιά χρηματοδοτώντας, όπως είπε, την Αλ-Κάιντα και άφησε να εννοηθεί ότι υπολογίζει να παραμείνει στην εξουσία ως το 2014 και ακόμα περισσότερο.
Ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-’Ασαντ δήλωσε χθες ότι οι Δυτικοί παίζουν με τη φωτιά χρηματοδοτώντας, όπως είπε, την Αλ-Κάιντα και άφησε να εννοηθεί ότι υπολογίζει να παραμείνει στην εξουσία ως το 2014 και ακόμα περισσότερο.

Σε συνέντευξη μιας ώρας στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ-Ιχμπαρίγια, στην οποία εμφανίστηκε ήρεμος, ο ‘Ασαντ προειδοποίησε ότι ο πόλεμος στη χώρα του μπορεί να επεκταθεί στη γειτονική Ιορδανία, την οποία κατηγορεί ότι εκπαιδεύει αντάρτες και ότι διευκολύνει την είσοδο “χιλιάδων” από αυτούς στη Συρία.
“Η φωτιά δε θα σταματήσει στα σύνορά μας. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η Ιορδανία είναι και αυτή εκτεθειμένη (στην κρίση) όπως η Συρία”, δήλωσε, ενώ στην Ουάσινγκτον, ο υπουργός ‘Αμυνας Τσακ Χάγκελ ανακοίνωνε ενίσχυση της αμερικανικής στρατιωτικής δύναμης στην Ιορδανία, η οποία θα ξεπεράσει τους 200 άνδρες.
“Η Δύση έχει ήδη πληρώσει πολύ ακριβά το γεγονός ότι χρηματοδότησε στις αρχές της την Αλ-Κάιντα στο Αφγανιστάν. Σήμερα κάνει το ίδιο στη Συρία, στη Λιβύη και αλλού και θα το πληρώσει ακριβά στην καρδιά της Ευρώπης και στις ΗΠΑ”, προειδοποίησε ο ‘Ασαντ.
Ο ‘Ασαντ αναφερόταν στη βοήθεια που είχε χορηγήσει η Ουάσινγκτον στη δεκαετία του 1980 στο Αφγανιστάν, στους μουτζαχεντίν που μάχονταν κατά της σοβιετικής κατοχής, αναμεσά τους και μέλη της Αλ-Κάιντα.
“Η Δύση δε γνωρίζει ότι η τρομοκρατία αυτή θα στραφεί εναντίον της. Πολεμούν την Αλ-Κάιντα στο Μαλί και την υποστηρίζουν στη Συρία. Είναι μια πολιτική δυο μέτρων και δυο σταθμών”, πρόσθεσε αναφερόμενος στη γαλλική επέμβαση στην αφρικανική χώρα.
Οι δυτικές χώρες, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, αρνούνται να προμηθεύσουν τους αντάρτες με όπλα, υποστηρίζοντας ότι αυτά μπορεί να πέσουν στα χέρια εξτρεμιστών.
‘Ομως, ο ‘Ασαντ τόνισε στη συνέντευξή του ότι “δεν υπάρχει μετριοπαθής τρομοκρατία”, απορρίπτοντας κάθε διάκριση ανάμεσα στους αντάρτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και οργανώσεων όπως το Μέτωπο Αλ-Νόσρα, το οποίο πρόσφατα ορκίστηκε πίστη στην Αλ-Κάιντα.
“Η Αλ-Κάιντα κυριαρχεί (στην εξέγερση) στη Συρία”, υποστήριξε.

Ο ‘Ασαντ υπογράμμισε εξάλλου ότι ενδεχόμενη ήττα του καθεστώτος του από τους αντάρτες, τούς οποίους όπως πάντα χαρακτήρισε “τρομοκράτες”, οι οποίοι χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό, θα σημάνει “το τέλος της Συρίας”.
“Δεν έχουμε άλλες επιλογές από τη νίκη, γιατί εάν δε νικήσουμε, αυτό θα είναι το τέλος της Συρίας”, υποστήριξε.

Αποστολή Ελλήνων βουλευτών και επιχειρηματιών στο ΚουρδιστάνΦωτογραφία από τη χθεσινή επίσκεψη Ελλήνων
Φωτογραφία από τη χθεσινή συνάντηση Ελλήνων βουλευτών με εκπροσώπους του κουρδικού εμπορικού επιμελητηρίου (taxalia.blogspot.com)
Στο Κουρδιστάν βρίσκονται πέντε Έλληνες βουλευτές, συνοδεύοντας 22 επιχειρηματίες εταιρειών κυρίως από τον κλάδο των κατασκευών, της υγείας, των μετάλλων και της γεωργίας. Η επίσκεψη πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των βουλευτών

Οι Ελληνικές τριήρεις θριαμβεύουν στο ΑρτεμίσιοΟι Ελληνικές τριήρεις θριαμβεύουν στο Αρτεμίσιο
Τη στιγμή που οι Πέρσες υπό την ηγεσία του Ξέρξη Α' εισέβαλλαν στην Ελλάδα με όλους τους υποτελείς βάρβαρους της Ασίας και της Αφρικής να κατακλύζουν το ιερό χώμα και πέλαγος οι Έλληνες έτρεξαν να αντιμετωπίσουν και να πετάξουν στην Ασία τους 'χρυσοφόρους Μήδους'. Το 480 π.χ. συγκλήθηκε συνέδριο και μια αντιπροσωπεία των Ελλήνων πρότεινε να στηθεί άμυνα στα στενά των Τεμπών, όμως ύστερα από την υποταγή των Θεσσαλών αποφάσισαν να κλείσουν το στενό των Θερμοπυλών. Παράλληλα ο Ελληνικός στόλος υπό την ηγεσία των Θεμιστοκλή, Ευρυβιάδη και Αδείμαντο θα κάλυπτε τα νώτα από το Αρτεμίσιο.

Τα δάκρυα της βροντώδους υποκρισίας για τη Μανωλάδα


Του Θύμιου Παπανικολάου - Κλαυθμυρισμοί και οδυρμοί για το έγκλημα των δουλοκτητών της Μανωλάδας!!!
Νεροποντές θρήνων και πελώρια κύματα ηθικής αγανάκτησης από όλες τις κατοχικές και «αριστερές» ύαινες του καθεστώτος, που επί δεκαετίες, μεθοδικά, σταθερά, δικτατορικά (ποτέ ο ελληνικός λαός δεν ρωτήθηκε) και με τρομοκρατικά πυροβόλα τον «αντιρατσισμό», τον …Σόρος και CIA, προώθησαν και ευλόγησαν την ΕΙΣΑΓΩΓΗ των αλλοδαπών δούλων για τα υπερκέρδη των επιχειρηματικών μαφιών, αλλά και για τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της…

Μόνο αυτό το συντεταγμένο και ενορχηστρωμένο αμόκ της θρηνωδίας και της «ευαισθησίας» από τους «νταβάδες» των  ΜΜΕ και τα μίσθαρνα δημοσιογραφικά τους απανθρωπάρια, το «αμόκ» από τα ανδρείκελα της κυβέρνησης, καθώς και από τους «αριστερούς» ψάλτες της αποικίας-ΕΛΛΑΣ, αυτό το «αμόκ» των στυλοβατών και διαχειριστών του καθεστώτος αποκαλύπτει περίτρανα τον αβυσσαλέο φαρισαϊσμό  και τη θεατρική μοχθηρία  ΟΛΩΝ τους…
 
Η Ελλάδα έχει κατακλυστεί από αλλοδαπούς δούλους,  έχει μετατραπεί σε ΑΠΟΙΚΙΑ αλλοδαπών δούλων και γκέτο, σε ΑΠΟΘΗΚΗ υποζυγίων για τους νέους «γαιοκτήμονες» και τις γαλέρες του κεφαλαίου, με ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ επιλογή και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο, ΚΑΙ όλος αυτός ο κόσμος της πολιτικής και δημοσιογραφικής «αλητείας», ΤΩΡΑ «ανακάλυψε» τις «γαλέρες» και τους «τσιφλικάδες», τους δουλεμπόρους, τη μαύρη εργασία, τις ζωώδεις συνθήκες διαβίωσης των δούλων κ.λπ!!!
 
Ένα ενορχηστρωμένο, κακόγουστο και άθλιο θέατρο από όλες τις κεφαλές του καθεστωτικού κτήνους, θέατρο «ανθρωπιστικής» ΑΠΑΤΗΣ, οργίλης καταναλωτικής «ευαισθησίας» και κροκοδείλιων δακρύων (ηθικών δακρύων) με ένα και μόνο στόχο: Να συγκαλύψουν και αποκρύψουν το δικό τους, διαρκές, χρόνιο και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και τις ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ στρατηγικές ΕΠΙΛΟΓΕΣ των αφεντικών τους: Την αθρόα και ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ εισαγωγή και οργανωμένη ΜΑΖΙΚΗ εισροή αλλοδαπών δούλων…
 
ΟΛΟΙ αυτοί που θρηνούν σήμερα για τη Μανωλάδα, μηδενός εξαιρουμένου (από τη δεξιά μέχρι το ΚΚΕ και τους επιδοτούμενους «αντιρατσιστές»), ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ που προώθησαν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ευλόγησαν τρομοκρατικά και αφοριστικά, τη μετατροπή της χώρας σε ΑΠΟΙΚΙΑ των λαθρομεταναστών, σε ΑΠΟΘΗΚΗ αλλοδαπών δούλων, υλοποιώντας τις στρατηγικές απαιτήσεις και τις ΕΝΤΟΛΕΣ του μεγάλου κεφαλαίου και των διεθνών χρηματιστηριακών ελίτ της νέας αποικιοκρατίας: Των πλανητικών αρπακτικών και δημίων, του κράτους της Νέας Τάξης.
 
Τώρα οδύρονται, σαν τις μωρές παρθένες, για τη ΦΡΙΚΗ ενός συμπτώματος του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, που οι ίδιοι επιτέλεσαν επί χρόνια και ασταμάτητα. Θρηνούν γοερά για ένα απόστημα της συνολικής, καρκινώδους πολιτικής τους. Θρηνούν για τον Μεσαιωνικό κανιβαλισμό του δουλοκτήτη γαιοκτήμονα της Μανωλάδας: Το τέρας που οι ίδιοι γέννησαν και έθρεψαν…
 
Το τέρας, όμως, αυτό είναι σαρξ εκ της σαρκός τους, εικόνα και ομοίωμά τους.
 
Το απομονώνουν αυτό το τέρας, για να μη φανεί η μήτρα που το γέννησε, η μάνα και ο πατέρας που το έθρεψαν και το γιγάντωσαν. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, δηλαδή, της νέας αποικιοκρατίας (Νέα Τάξη) και τα εγχώρια δωσίλογα όργανά του: Το συνολικό ελληνικό καθεστώς, με τα κόμματά του, με τους προπαγανδιστικούς ροπαλοφόρους του (ΜΜΕ), τα «αριστερά» εξαπτέρυγά του και τα ποικίλα «όργανά» του (θεσμικά, ΜΚΟ,  παρακρατικά), αυτά των επιδοτούμενων «μπράβων» του «αντιρατσισμού», των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», της «πολυπολιτισμικότητας» κ.λπ…
 
ΟΛΟΙ αυτοί, οι γοερά «ευαίσθητοι», Ιάγοι μακιγιαρισμένοι, ξεσηκώθηκαν, ξαφνικά και σαν ελατήριο, για το «ρατσιστή» γαιοκτήμονα της Ηλείας και τους κουμπουροφόρους του για να συγκαλύψουν το αποτρόπαιο δικό τους πρόσωπο…
 
Αν κοίταζαν τον καθρέφτη θα έβλεπαν όλη την ελεεινότητα και κτηνωδία στο πιο ταιριαστό τους αποτύπωμα.
 
Θα έβλεπαν ότι είναι αυτοί που πυροβολούν καθημερινά την  ελληνική κοινωνία και ΕΚΤΕΛΟΥΝ τον ελληνικό λαό ΜΑΖΙΚΑ…
 
Λεηλατούν με πρωτοφανή αγριότητα τον ελληνικό λαό, σαν επιστάτες φεουδαρχών, αφανίζουν μισθούς και συντάξεις, επιβάλλουν χαράτσια, κλέβουν καταθέσεις, προωθούν και το κλέψιμο των κατοικιών του, τον γδέρνουν ζωντανό ΚΑΙ αν διαμαρτυρηθεί στέλνουν τα ΜΑΤ εναντίον του, πυροβολώντας τον με δακρυγόνα και χημικά…
 
Αυτοί, λοιπόν, οι επιστάτες του ευρω-φασισμού που έχουν εκτελέσει άπειρα «συμβόλαια θανάτου» εναντίον του ελληνικού λαού  (φρενοβλάβεια κτηνωδίας και ρατσισμού) και έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ΑΠΟΙΚΙΑ της διεθνούς μαφίας του χρήματος, εξεγείρονται για τους …επιστάτες του «γαιοκτήμονα» της Μανωλάδας και τους φουκαράδες αλλοδαπούς δούλους που οι ίδιοι έφεραν για τα υπερκέρδη και τους σχεδιασμούς (διάλυση της Ελλάδας) των αφεντικών τους!!!

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!

ΠΗΓΗ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=30793#30793

Ισραηλινές πηγές: Διπλοί πράκτορες τα αδέρφια στη Βοστόνη!


Μια εντελώς καινούργια διάσταση δίνει με δημοσίευμά της η γνωστή ισραηλινή ιστοσελίδα «Debka» για την υπόθεση των βομβιστών της Βοστόνης που κατάγονταν από την Τσετσενία. Το σενάριο που έθεσαν στο τραπέζι οι ειδικοί συνεργάτες και οι πηγές της ιστοσελίδας, είναι ότι τα δυο αδέρφια Τσαρνάγιεφ, ο νεκρός σήμερα Ταμερλάν και ο μόλις 19χρονος αδερφός του Τζοχάρ, είναι ότι ήταν διπλοί πράκτορες, στρατολογημένοι από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας, με αποστολή...

Ο βομβιστής που συνελήφθη είχε γίνει Αμερικανός πολίτης στις 11 Σεπτεμβρίου του 2012! > ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό WBZ Newsradio, κάποιος κάτοικος του Γουότερταουν ενημέρωσε την αστυνομία ότι κάποιος κρύβεται σε βάρκα, στην πίσω αυλή σπιτιού. Μάλιστα κάτοικοι είπαν ότι είδαν αίμα έξω από τη βάρκα.Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν ελικόπτερα.
Η αστυνομία χρησιμοποίησε θερμικές κάμερες και τον εντόπισε. Αμερικανοί δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι τον ήθελαν ζωντανό, προκειμένου να τους απαντήσει για τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης.

Οι δύο ύποπτοι για τις βομβιστικές επιθέσεις στο Μαραθώνιο της Βοστόνης είναι αδέλφια ηλικίας 19 και 26 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος ύποπτος σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας), έπειτα από συμπλοκή με αστυνομικούς στην πανεπιστημιούπολη ΜΙΤ, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με το CNN ο Τζοκάρ Τσαρνάεφ έγινε αμερικανός πολίτης την 11η Σεπτεμβρίου του 2012...


«Συνελήφθη! Η καταδίωξη έφτασε στο τέλος. Η έρευνα ολοκληρώθηκε. Ο τρόμος τελείωσε και η δικαιοσύνη νίκησε. Ο ύποπτος κρατείται», αναφέρει σε μήνυμα στο Twitter η αστυνομία της Βοστόνης και οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στους δρόμους και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ρώσοι «παρατηρητές» στη δίκη Τσοχατζόπουλου για να μην μιλήσει για .. μίζες!


diki akiΈγινε γνωστό ότι χθες έφτασαν στην Αθήνα Ρώσοι αξιωματούχοι με επικεφαλής πρέσβη επί τιμή για "να παρακολουθήσουν τη δίκη του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου και λοιπών".

Ο "ΒΡΩΜΙΚΟΣ" ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ > Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΜΠΡΑΪΖΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΑΛΗΝΑΚΗ!


Εδώ και μήνες φωνάζαμε μόνοι μας: Αποκάλυψη – βόμβα: Η ευθεία απειλή του πρέσβη στον Έλληνα υπουργό και ΣΕΞ, ΑΓΩΓΟΙ, ΔΝΤ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΜΒΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑΪΖΑ…
Ο λομπίστας που παντρευόταν την τουρκάλα δημοσιογράφο στην Κωνσταντινούπολη, την ιδια στιγμή που ξεσπούσαν οι Πυρκαγιές στην Ηλεία!

Προηγουμένως είχε “προειδοποιήσει” με δηλώσεις του στο “Βήμα” για την “δυσφορία” σχετικά με την υπογραφή του Southstream.

Σήμερα, νέα στοιχεία-σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το ασφυκτικό pressing που άσκησαν τα τουρκόφιλα λόμπι των ΗΠΑ προς την κυβέρνηση Καραμανλή για την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδος – Ρωσίας.
Σε αυτές τις πιέσεις πρωταγωνιστεί ο περιβόητος Μάθιου Μπράιζα, σύζυγος πλέον της τουρκάλας δημοσιογράφου Zeyno Baran που πρώτη αρθρογράφησε στις αρχές του 2007, κατά της συμφωνίας Πούτιν – Καραμανλή για τον South stream. Λίγες ημέρες μάλιστα πριν από την υπογραφή της συμφωνίας! Τον αγωγό που αχρήστευε τον ενεργειακό ρόλο της Τουρκίας.
Η φρικτή συγκυρία; Την ημέρα που ξεσπούσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Πελοπόννησο, ο κύριος Μπράιζα παντρευόταν την κυρία Zeyno στην Κωνσταντινούπολη. 23 Αυγούστου 2007.

Η Λώρα Ιωάννου στο χθεσινό αφιέρωμα της Real News, αποκαλύπτει τη μυστική συνάντηση Καραμανλή – Στάνισεφ – Πρόντι στις Βρυξέλλες, τον Ιούνιο του 2007, όπου οι τρεις πρωθυπουργοί συνεννοήθηκαν να βγουν την ίδια ώρα από την Σύνοδο Κορυφής προκειμένου να προετοιμάσουν τη συμφωνία για τον South Stream χωρίς να τους πάρουν είδηση οι Αμερικανοί! Την ίδια ώρα, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης αφηγείται τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχθηκε -όχι μία, αλλά πολλές φορές- από τον Αμερικανό ομόλογό του Ματ Μπράιζα. Το γεγονός ότι ο Γ. Βαληνάκης ανήκει στον πολύ κλειστό κύκλο της οικογένειας Καραμανλή φανερώνει ότι οι Αμερικανοί ήθελαν τα προειδοποιητικά sms θα φθάσουν απευθείας στον πρωθυπουργό…
Το πρωτοσέλιδο δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. “Αμερικάνικη δυσφορία για τον αγωγό”, “Όλη η Ελλάδα στις φλόγες”


Τα νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην κατάθεση-φωτιά πρώην κορυφαίου υπουργού στον ειδικό ανακριτή Δημήτρη Φούκα τον Ιανουάριο του 2013. Ο πρώην υπουργός κατέθεσε ότι δέχθηκε συγκεκριμένες πιέσεις από τον τότε Αμερικανό πρέσβη Ντάνιελ Σπέκχαρντ, λίγες ημέρες προτού υπογραφεί η διακρατική συμφωνία Ελλάδας – Ρωσίας για τον South Stream.
Πιέσεις για South Stream
Ο Γ. Βαληνάκης κράτησε το ευαίσθητο «χαρτοφυλάκιο» των ευρωπαϊκών και ελληνοτουρκικών σχέσεων από το 2004 έως το 2009, με «τιμονιέρηδες» στο υπουργείο Εξωτερικών αρχικά τον Πέτρο Μολυβιάτη και μετέπειτα την Ντόρα Μπακογιάννη. Οπως αφηγείται στην εφημερίδα, εκείνη την περίοδο οι Αμερικανοί προσπαθούσαν να τον βάλουν με την πλάτη στον τοίχο… «Με κάθε ευκαιρία, σε κάθε συνάντηση, η συζήτηση ήταν ίδια. Πώς θα ακύρωναν την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας», δηλώνει.
Μοχλός πίεσης ο Αμερικανός ομόλογός του Ματ Μπράιζα. Ο Γ. Βαληνάκης, που σήμερα είναι κοσμήτωρ της Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Κύπρου, αποκαλύπτει δύο χαρακτηριστικές συνομιλίες που είχε με τον Μ. Μπράιζα. Και οι δύο αποπνέουν τη δυσφορία των ΗΠΑ για την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να συμμετάσχει η Ελλάδα στον αγωγό South Stream.

Η γκάφα του Σαμαρά με τη Μάλτα


ΟΣαμαράς δημιούργησε νέα θαλάσσια σύνορα με τη Μάλτα. Παραθέτουμε απόσπασμα από την ομιλία του στο 12ο συνέδριο του Μηχανισμού Ευρωμεσογειακής Συνεργασίας και Επενδύσεων
Σαμαράς: «Σε αυτή την κρίσιμη γωνιά του κόσμου, η Ελλάδα δεν είναι μόνη της. Και η Ευρώπη δεν έχει μόνο την Ελλάδα. Υπάρχουν και τα δύο ευρωπαϊκά νησιωτικά κράτη: η Κύπρος και η Μάλτα. Φανταστείτε τι μπορεί να σημαίνει η θαλάσσια σύζευξη Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και Ελλάδας- Μάλτας. Δέστε στο χάρτη τι τεράστιες δυνατότητες και ευκαιρίες δημιουργεί για την Ευρώπη ολόκληρη η σύζευξη...
της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Ελλάδας με την αντίστοιχη ΑΟΖ της Κύπρου προς Ανατολάς και της Μάλτας προς δυσμάς»

ΔΩΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ > Δυό σούπερ σκάφη στο Λιμενικό


Το Λιμενικό Σώμα εξοπλίζεται με δύο σούπερ ταχύπλοα σκάφη. Πρόκειται για δύο σκάφη 12,5 μέτρων Ribs mrcd 1250.Η απόκτηση των σκαφών γίνεται με συμφωνία που θα υπογραφεί μεταξύ του υπουργείου Ναυτιλίας και Ολλανδικού ναυπηγείου,το απόγευμα της Δευτέρας και αποτελεί δωρεά των Ελλήνων εφοπλιστών.

Η απόκτηση των δύο σκαφών κρινεται πολύ σημαντική γιατί θεωρούνται τα καλύτερα σκάφη της κατηγορίας τους παγκοσμίως. 

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΙΓΟΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ - ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΙΣ 06-07-2007, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΕΣΒΗΣΕ ΧΤΕΣ (16-04-2013) ΑΘΟΡΥΒΑ 24ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΘΥΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ 2007!!!!!

Χθες (16-04-2013)  έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός. Δεν ήταν αρκετά νέος, ήταν ήδη 24 ετών. Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750. Δεν είχε… όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί. Δεν είχε μάνα να τον κλάψει, γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος. Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο. Ποιος είναι ο αστυνομικός;

Επιβεβαιώνεται η πρόθεση πώλησης του κυπριακού χρυσού


Επιβεβαιώνεται δυστυχώς, παρά τις αμφισβητήσεις που διατυπώθηκαν, το δημοσίευμα του Reuters περί πρόθεσης της κυπριακής κυβέρνησης να εκποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των αποθεμάτων χρυσού της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης στην τηλεόραση του Bloomberg, κατά τους σχεδιασμούς της κυπριακής κυβέρνησης η εκποίηση του χρυσού θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες.
Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για μεγάλη απόφαση και σημείωσε πως οι λεπτομέρειες θα προσδιοριστούν εν ευθέτω χρόνω, κυρίως από το διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας.

Είναι περιττό να επαναλάβουμε όσα
γράψαμε ήδη κατά της εκποίησης των κυπριακών αποθεμάτων χρυσού, και μάλιστα σε τέτοιο ποσοστό. Σημειωτέον ότι όταν δημοσιεύτηκε αρχικά η είδηση, 400 εκ. Ευρώ σε χρυσό αντιστοιχούσαν σε 10,36 τόνους μετάλλου, ενώ τα συνολικά αποθέματα χρυσού της Κύπρου ανέρχονταν σε 13,9 τόνους στο τέλος Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Συμβουλίου Χρυσού (World Gold Council). Στο μεταξύ όμως η κατάρρευση της τιμής του χρυσού στις διεθνείς αγορές σημαίνει ότι για την επίτευξη του στόχου των 400 εκ. Ευρώ θα χρειαστεί η πώληση ακόμη μεγαλύτερης ποσότητας χρυσού.
Εκτός από τη σημασία των αποθεμάτων χρυσού για ένα κράτος στη θέση της Κύπρου, οι δηλώσεις του Κύπριου υπουργού Οικονομικών παραβιάζουν ένα βασικό κανόνα: και αν ακόμη κάποιο κράτος αποφασίσει να πουλήσει χρυσό, η πώληση δεν προαναγγέλλεται, για προφανείς λόγους: η αναγγελία της επικείμενης πώλησης ρίχνει τις τιμές. Ήδη με την αποκάλυψη του σχετικού εγγράφου από το Ρώυτερς στις αρχές του μήνα, η τιμή του χρυσού λόγω της ξαφνικής προσφοράς στη διεθνή αγορά υποχώρησε σημαντικά, και έκτοτε ακόμη περισσότερο. Οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη στο Bloomberg δεν θα τη βοηθήσουν να ανέβει...

Αναρωτιέται κανείς αν έχουμε στην περίπτωση της Κύπρου μια επανάληψη του ελληνικού φαινομένου Παπακωνσταντίνου, δηλαδή έναν υπουργό Οικονομικών που με τις δηλώσεις του χειροτερεύει τη θέση της χώρας. Από τον κ. Παπακωνσταντίνου (και φυσικά τον προϊστάμενό του ΓΑΠ) έχουμε να θυμόμαστε τις δηλώσεις περί "Τιτανικού", που έβαλαν την οριστική ταφόπλακα στην ελληνική οικονομία. Φοβούμαστε ότι από τον κ. Γεωργιάδη και τον προϊστάμενό του Ν. Αναστασιάδη θα έχουμε να θυμόμαστε την εκποίηση των κυπριακών αποθεμάτων χρυσού έναντι πινακίου φακής.
εν κρυπτώ

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΛΑΝΤΛΟΟΥΗ σφαγή του Λάντλοου


Η επονομασθείσα Σφαγή του Λάντλοου υπήρξε μία από τις αιματηρότερες επιθέσεις της εργοδοσίας και του κράτους στο συνδικαλιστικό κίνημα των ΗΠΑ. Έλαβε χώρα στις 20 Απριλίου του 1914 στην πόλη Λάντλοου του Κολοράντο και ήταν το αποκορύφωμα της εργατικής καταπίεσης των 12.000 ανθρακωρύχων της περιοχής.

30 δις μας κοστίζουν οι ¨Μανωλάδες”! Η Τρόικα, πως και δεν το πήρε είδηση;ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΥΤΗ Η “ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ”;ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ”, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Μιλούν για διαρθρωτικές αλλαγές, για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, της εισφοροδιαφυγής, για καταπολέμηση των ελλειμάτων οι Στουρνάρες και οι “σοφοί” της Τρόικας.

Μιλούν επίσης για τους διεφθαρμένους Έλληνες. Πως όμως “ξέφυγε” από τα πολυπληθή κλιμάκια του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και των ντόπιων “συμβούλων” η λεπτομέρεια των 30 δις που
κοστίζουν στην Εθνική οικονομία οι “Μανωλάδες”;
Δεν πήρε κανείς είδηση ότι στην πλάτη του κράτους και του φορολογούμενου κάποιοι θησαυρίζουν αδειάζοντας τα δημόσια ταμεία;
Δεν καταλαβε η σοφή και πολυδάπανη Τρόικα ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες παράνομα εργαζόμενοι σε παράνομες επιχειρήσεις όπου τα πάντα γίνονται “μαύρα”;
Και εδώ έρχεται το μέγα ερώτημα: Ποιοί τα παίρνουν; Αυτά τα 30 δις που θα έπρεπε να καταλήξουν στα κρατικά ταμεία, που ακριβώς πήγαν; Ε κύριοι του ΔΝΤ και του Σόρος;
Ειδικά μετά την αποκάλυψη του Ολυμπία ότι ο κύριος Παπανδρέου υμνούσε το “μοντέλο Μανωλάδας”, που κοστίζει στο δημόσιο δισεκατομμύρια;
Πέφτουν λοιπόν οι μάσκες του “μνημονίου”, της Τρόικας και των πολιτικάντηδων της συμφοράς.
(Το πρωτοσέλιδο από την Δημοκρατία)

olympia

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ - ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΛΥΚΟΥ
Συνέντευξη του Jeffrey D. Simon στον Mark Thompson και στο Time U.S.

O Jeffrey D. Simon είναι συγγραφέας του βιβλίου «Η τρομοκρατία του Μοναχικού Λύκου: καταννοώντας την ανερχόμενη απειλή»..

Ο Mark Thompson είναι κάτοχος του Pulitzer και έχει καλύψει τον τομέα της Εθνικής Ασφάλειας στην Washington από το 1979 και για το Time από το 1994.

Δημοσίευση στο Time U.S. 27 / 02 / 2013

Μετάφραση και Απόδοση στα Ελληνικά:  Γιώργος Ανεστόπουλος

Κάποιοι λένε ότι μια Νέα Εποχή Τρομοκρατίας ανατέλλει με Πρωταγωνιστή τον «Μοναχικό Λύκο».
Από τον A. Breivik στη Νορβηγία μέχρι τον Nidal Malik Hasan  που εκτέλεσε συναδέλφους του σε Αμερικανική Στρατιωτική Βάση στις Η.Π.Α., οι «Μοναχικοί Λύκοι» απέδειξαν ότι μπορούν να είναι εξίσου επικίνδυνοι όσο και μια οργανωμένη τρομοκρατική ομάδα.

Έρογλου: “Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟ 1974″!!! Έχουν το θράσος να μιλούν οι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ…


Η ιστορική μνήμη δεν ξεχνιέται, ούτε χάνεται κ. Έρογλου. Η Ιστορία όσο και να θέλετε δεν ξαναγράφεται και ας προσπαθούν λυσσαλέα ορισμένοι, ακόμα και ντόπιοι πληρωμένοι παπαγάλοι, να μας επιβάλουν νέες “επιστημονικές” δήθεν παραδοχές των γεγονότων.

Μιλώντας σε σεμινάριο τουρκικού πανεπιστημίου ο Έρογλου είπε ότι “οι Ελληνοκύπριοι θα τους έθαβαν, αν δεν επενέβαινε η Τουρκία το 1974″.

Βάφτισε τον Αττίλα και την τουρκική κατοχή, “Ειρηνική επέμβαση”… Το θράσος και ο ΚΕΜΑΛΟΝΑΖΙΣΜΟΣ σας, είναι ασύλληπτος!

Τρέμουν τα κόκκαλα των αγνοουμένων Κυπρίων, των ΜΗ θαμένων Ρωμιών που ξεψυχούσαν στα τάγματα εργασίας, των Ασσυρίων, των Αρμενίων, των Ποντίων και όλων των μικρότερων μη τουρκογενών φυλών που εξοντώσατε εσείς, το ΒΔΕΛΥΡΟ ΕΘΝΟΣ!

ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;; δε νομίζουμε…

Το παρακάτω, αφιερωμένο στους Έλληνες και Κεμαλολάγνους και Τουρλολάγνους

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ

ποντος
κυπρος

armenia genocide 1

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18-04-2013ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18-04-2013

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σπουδαία συνάντηση φιλίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών I.P.A. πραγματοποιήθηκε στις 18-04-2013 στην Θεσσαλονίκη, στην οποία συμμετείχαν οι Τοπικές Διοικήσεις: Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας, Σερρών, Κιλκίς, ο προεδρεύων στα Διοικητικά Συμβούλια του Εθνικού Τμήματος I.P.A., και ο Παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας I.P.A. Επίσης, στην συνάντηση συμμετείχαν, ευρισκόμενοι στην Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μεσσηνίας και ο Γ. Γραμματέας της Τοπικής Διοίκησης Αρκαδίας.


Μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν και ανταλλάγησαν απόψεις για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων ο αθλητισμός στην I.P.A., η εγγραφή νέων μελών κ.λ.π. Αποφασίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από όλους τους συμμετέχοντες, να προταθεί από την Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης στο Εθνικό Τμήμα, η ίδρυση αθλητικού τμήματος με συλλογή - επεξεργασία και αρχειοθέτηση στοιχείων αθλητών μελών μας, για ενημέρωση και υποστήριξή τους, στα αγωνίσματα και σε αγαστή συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών.

Το απόρρητο πείραμα της CIA στη Γαλλία


Ήταν 16 Αυγούστου 1951, όταν στο χωριό Pont-Saint-Esprit, της νοτιοανατολικής Γαλλίας οι κάτοικοι άρχισαν να παρουσιάζουν ομαδικές βασανιστικές παραισθήσεις… Από τη μια στιγμή στην άλλη 250 άνθρωποι άρχισαν να διηγούνται ιστορίες για “τρομαχτικά τέρατα και φλόγες” που τους έκαναν επίθεση μέσα στη νύχτα! Η “τρέλα” διαδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ!
Ένας 45χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ουρλιάζοντας πως δεν άντεχε άλλο “τον πόνο που του προκαλούσαν τα φίδια που κατασπάραζαν την κοιλιά του”! Ένας άλλος, πήδηξε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου φωνάζοντας “είμαι αεροπλάνο”, ενώ ένα 12χρονο κορίτσι προσπάθησε να στραγγαλίσει τη γιαγιά του! Μια παρέα μαθητών έδειχναν σε όλους με καμάρι “τα …κόκκινα λουλούδια που φύτρωναν στο σώμα” τους και την ίδια στιγμή ο δάσκαλός τους ικέτευε τους αστυνομικούς να του “ξαναβάλουν την καρδιά στη θέση της”, γιατι είχε πέσει στο πάτωμα! Συνολικά 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εκείνες τις ημέρες, δεκάδες οδηγήθηκαν σε ψυχιατρικές κλινικές ενώ σε τουλάχιστον 120 άτομα χορηγούνταν για χρόνια ψυχοφάρμακα! Η διάγνωση: δηλητηρίαση από μύκητα! Οι γιατροί που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, έκαναν αμέσως τη διάγνωση: δηλητηρίαση από έναν παραισθησιογόνο μύκητα , που υπήρχε μέσα στο αλεύρι της σικάλεως το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την παρασκευή ψωμιού.
Το “καταραμένο ψωμί”, που άθελά του έφτιαξε ο φούρναρης του χωριού, ήταν ο ένοχος για την συμφορά που είχε χτυπήσει το Pont-Saint-Esprit. Και παρέμεινε “ένοχος”, για 50 ολόκληρα χρόνια! Η CIA πίσω από τις μαζικές παραισθήσεις! Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ένας αμερικανός δημοσιογράφος, o H P Albarelli Jr., παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για το “καταραμένο ψωμί”!

Σύμφωνα με την έρευνά του το ψωμί ήταν πράγματι “δηλητηριασμένο” αλλά όχι από κάποιον μύκητα και σίγουρα όχι “κατα λάθος”! Πίσω από την περίεργη αυτή ιστορία, κρύβεται η CIA κι ενα άκρως απόρρητο πείραμα που έκανε σε συνεργασία με την υπηρεσία του αμερικανικού στρατού, SOD! Όσο για τους επιστήμονες που έκαναν τότε την διάγνωση περί δηλητηρίασης από μύκητα, “εργάζονταν στην ελβετική φαρμακοβιομηχανία η οποία ήταν ο αποκλειστικός προμηθευτής LSD, για τη CIA και τον στρατό των ΗΠΑ”, υποστηρίζει ο H P Albarelli Jr.

Μια περίεργη αυτοκτονία, οδήγησε στην αποκάλυψη! Ο αμερικανός δημοσιογράφος έφερε στο φως στοιχεία που δείχνουν πως με εντολή της CIA, στο ψωμί του τοπικού φούρνου είχε προστεθεί το παραισθησιογόνο ναρκωτικό LSD ως μέρος ενός πειράματος ελέγχου του μυαλού, mind control, στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου. Η θεωρία αυτή βασίζεται σε απόρρητα έγγραφα της CIA, που κατάφερε να εξασφαλίσει ο κ. Albarelli , στην προσπάθειά του να ερευνήσει την περίεργη αυτοκτονία του Frank Olson, ενός βιοχημικού που εργαζόταν στην υπηρεσία του Αμερικανικού Στρατού, SOD. Ο επιστήμονας είχε πέσει από το παράθυρο του 13ου ορόφου δύο χρόνια μετά την υπόθεση του “καταραμένου ψωμιού”. Ο έλεγχος του μυαλού ήταν το ζητούμενο!

Ερευνώντας την υπόθεση αυτή, ο αμερικανός δημοσιογράφος ανακάλυψε ένα εμπιστευτικό υπηρεσιακό σημείωμα μεταξύ ενός πράκτορα της CIA και ενός υπαλλήλου της φαρμακοβιομηχανίας, στο οποίο γινόταν αναφορά “στο μυστικό του Pont-Saint-Esprit” αλλά και “τις ομοιότητες που παρουσιάζουν τα συμπτώματα του LSD που χορηγήθηκε με τον μύκητα της σίκαλης”! Με το στοιχείο αυτό στα χέρια του, ο δημοσιογράφος άρχισε να ψάχνει απαντήσεις μεταξύ των συνεργατών του αυτόχειρα. Και 50 χρόνια μετά, είδε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του το κουβάρι των αποκαλύψεων.

Δύο από τους βιοχημικούς που εργάζονταν τότε με τον Frank Olson, είχαν αποκαλύψει στους δικούς τους ανθρώπους ότι επρόκειτο για πείραμα της CIA με χρήση LSD, το οποίο έβαζαν στο αλεύρι που προοριζόταν για τον μοναδικό φούρνο της περιοχής, στη νοτιοανατολική Γαλλία! Από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής δεν προκύπτει εμπλοκή των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών στο “πείραμα ελέγχου του μυαλού”. Μάλιστα , σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι γάλλοι διπλωμάτες έχουν ήδη ζητήσει από τη CIA να πάρει θέση για τις αποκαλύψεις του κ. Albarelli.

ΠΗΓΗ

Ανδρείας Ήθος - Παιάνας Σπαρτιατών


Βαδίζοντας πρὸς τὴ μάχη, οἱ σπαρτιάτες πολεμιστὲς ἔψαλλαν τὸν παιάνα...

Ἀγετ', ὦ Σπάρτας εὐάνδρω
κῶροι πατέρων πολιατᾶν
λαιὰ μὲν ἴτυν προβάλεσθε,
δόρυ δ' εὐτόλμως ἄνχεσθε,
μὴ φειδομένοι τᾶς ζωᾶς.
Οὐ γὰρ πάτριόν τα Σπάρτα!

Ἐμπρὸς ὢ τῆς εὐάνδρου Σπάρτης
τέκνα πατέρων πολιτῶν,
διὰ τῆς ἀριστερᾶς χειρὸς τὴν ἀσπίδαν προβάλετε,
διὰ δὲ τῆς δεξιάς μὲ τόλμη τὸδόρυ ὑψώσατε,
μὴ φειδόμενοι τὶς ζωὲς
γιατί αὐτὸ δὲν εἶναι πατροπαράδοτον
στήν Σπάρτη !"Forward, men of Sparta
sons of fathers citizens
pop out the shield with the left arm
raise up your spear with dare
with no fear for your lives.
Because this is NOT suitable to Sparta!"

Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣΣτον πρόναο του Ναού του Απόλλωνος στους Δελφούς, ανεγράφοντο τα δύο περίφημα Δελφικά παραγγέλματα, ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ, εκατέρωθεν του ιερού γράμματος Ε.

Ειδικές Δυνάμεις στο Αιγαίο !


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η παγκόσμια θρησκεία, είναι εδώ... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/nea-taxh-pragmatwn-kai-h-pagosmia-thriskeia.html#ixzz2QzjJS9iE«Διαθρησκευτικός διάλογος»... στην Κομοτηνή!
«24 νέοι από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Σουηδία, τη Λετονία, το Ισραήλ και την Παλαιστίνη βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Κομοτηνή συμμετέχοντας στο διεθνές σεμινάριο Mind Games για τον διαθρησκευτικό διάλογο, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την ειρηνική επίλυση συγκρούσεων», διαβάσαμε. Και ποιος το χρηματοδοτεί αυτό; Εμείς!

Διαβάστε και αυτό: «Το σεμινάριο χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση και διοργανώνεται από την System and G με την υποστήριξη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής. 'Η επιλογή των συμμετεχόντων έγινε στοχευμένα μεταξύ νέων που εργάζονται σε διάφορους οργανισμούς, οι οποίοι προσπαθούν να προωθήσουν τον διαθρησκευτικό διάλογο γύρω από τις περιοχές στις οποίες ζουν, όπου υπάρχουν διαμάχες', λέει ο Αργύρης Χούλιας, εκ των διοργανωτών του προγράμματος».


Υπάρχει καμία διαμάχη στην Κομοτηνή που να μην τη γνωρίζουμε; «Διαμάχες» εφευρίσκουν πόλοι, όποως το τουρκικό προξενείο, για να δημιουργούν θέματα, εκεί που δεν υπάρχουν. Απλά πράγματα. Για πάμε παρακάτω: «Αναφορικά με την παρουσία εκπροσώπων της Σουηδίας και της Λετονίας στο σεμινάριο, ο κ. Χούλιας εξηγεί ότι επελέγησαν οι δύο αυτές χώρες ως παραδείγματα πολυπολιτισμικών κοινωνιών, όπου αναπτύσσεται διαθρησκευτικός διάλογος. 'Η Σουηδία δέχεται πάνω από 100.000 μετανάστες τον χρόνο. Έχει, συνεπώς, δημιουργηθεί ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον κι έχουν αναπτυχθεί μέθοδοι κι εργαλεία προώθησης του διαθρησκευτικού διαλόγου - καλές πρακτικές δηλαδή. Το παράδειγμα της Λετονίας ίσως είναι λιγότερο γνωστό, αλλά στη χώρα αυτή έχει αναπτυχθεί διαθρησκευτικός διάλογος καθώς συνυπάρχουν χριστιανοί ορθόδοξοι, καθολικοί και προτεστάντες', επισημαίνει ο κ. Χούλιας».

Και μας στέλνουν διάφορους εδώ: «Για τις ανάγκες του σεμιναρίου, στην Κομοτηνή βρίσκεται ο διεθνούς φήμης εκπαιδευτής πάνω σε τέτοιου είδους ζητήματα Γιόργκεν Γιόχανσεν, ο οποίος έχει αναπτύξει δράση σε πάνω από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων και ορισμένες από τις πιο θερμές γωνιές του πλανήτη».

Η πρόθεση, είναι σαφής: προώθηση των αρχών της παγκοσμιοποίησης, δηλαδή πολυπολιτισμικότητα, παγκόσμια θρησκεία, πόλεμος ανηλεής εκ μέρους του συστήματος κατά των εθνικών ιδιαιτεροτήτων και της παράδοσης. Και έχουν και το θράσος και μιλούν για mind games...ΠΗΓΗ

Κυπριακές κατάρες • Όρκοι • Ευχές


 ΚΑΤΑΡΕΣ

Η κατάρα που βραίνει από το στόμα ενός ανθρώπου κα απευθύνεται προς έναν άλλο προέρχεται από ξεχείλισμα ψυχικής οργής, αγανάκτησης κα θανάσμου μίσους που γεμίζουν τα σωθικά του καταρώμενου για κείνον που του προξένησε κάποιο μεγάλο ασυχώρτο κακό. Επικαλείται τότε και τη θεία τιμωρία ή τις  διαβολικές δυνάμεις να τον εκδικηθούν με αρρώστια, με θάνατο, με κάθε καταστροφή. Οι κατάρες, που οι αρχαίοι Έλληνες τις έλεγαν «αι αραί», υψώνονται σ' επικλήσεις προς τη θεά Νέμεση ή προς τις σκοτεινές Ερινύες από τους αδικούμενους ή βασανιζόμενους από τους συνανθρώπους των.

VIDOVDAN (na Kosovu, na Gazimestanu)

Η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΥΟΦΥΛΑΚΗΗ Aγία Tράπεζα της Αγίας Σοφίας και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς.

Tου Ιωάννη Καρυοφυλάκη 

Τουρκία: «Σας παρακολουθούμε όλους»! Ομολογία


Στην αποκάλυψη-σοκ ότι  ότι στην Τουρκία οι παρακολουθήσεις συνεχίζονται προέβη ο πρώην βοηθός Γενικού Διευθυντή της τουρκικής Ασφάλειας και ειδικός θεμάτων πληροφοριών, Εμίν Ασλάν . 

Όπως γράφει ο τουρκικός τύπος, ο κ. Ασλάν είπε ότι παρακολουθούνται οι Δικαστές, οι Εισαγγελείς, οι Πολιτικοί και οι γραφειοκράτες. Επίσης είπε ότι, οι καταγραφές που γίνονται φυλάσσονται για να χρησιμοποιηθούν όταν έρθει ο καιρός. 

Ο ίδιος τόνισε ότι, μεταξύ αυτών που παρακολουθούνται υπάρχουν ονόματα από όλα τα κόμματα, συμπεριλαμβανομένου και του κυβερνώντος κόμματος. 

Τέλος είπε ότι εάν μέσα στη διοργάνωση αυτή δεν βρίσκονταν ορισμένες μονάδες της Ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών, τότε θα είχαν διαλευκανθεί προ πολλού οι περιπτώσεις κασετών όσον αφορά τον πρώην Πρόεδρο του CHP, κ. Μπαϊκάλ, και ορισμένους βουλευτές του αντιπολιτευόμενου MHP. 


Πηγή

Τσετσένοι οι δράστες της Βοστώνης- Ξεφτιλίστηκαν πάλι τα ΜΜΕΤσετσένοι οι δράστες της Βοστώνης- Ξεφτιλίστηκαν πάλι τα ΜΜΕ
Παρά τις «φιλότιμες» και απεγνωσμένες προσπάθειες της εγχώριας δημοσιογραφικής συμμορίας να συνδέσει το ειδεχθές αιματοκύλισμα στη Βοστώνη με λευκούς ακροδεξιούς τρομοκράτες, εν τέλει παρέμειναν για μια ακόμη φορά με τις... ονειρώξεις τους. Διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδωσαν πως οι δράστες είναι τσετσενικής καταγωγής, θέτοντας τέλος στην ακροδεξιά τρομολαγνεία των εγχώριων μέσων ενημέρωσης, τα οποία θέλησαν να εκμεταλλευτούν τα τραγικά γεγονότα της Βοστώνης, προκειμένου να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή. Προς τούτη τη κατεύθυνση, έσπευσαν να διαρρέουν «ασφαλείς» πληροφορίες περί αρρωστημένων ακροδεξιών, οι οποίοι σπέρνουν βόμβες ενάντια σε ανυπεράσπιστους και αθώους πολίτες. Αφού ξεδίπλωσαν με μαεστρία το δημοσιογραφικό τους «ταλέντο», με το αζημίωτο φυσικά, οι καθεστωτικοί ρουφιάνοι κατάπιαν πλέον τις γλώσσες τους με την ανακοίνωση πως οι δύο δράστες είναι αδέρφια από την Τσετσενία και μάλιστα φανατικοί μουσουλμάνοι. Όμως ποιός Έλληνας απώλεσε την έννοια της ντροπής για να τη βρουν οι δημοσιογραφικοί πραίτορες του Καθεστώτος της σαπίλας;

Η Aγία Tράπεζα της Αγίας Σοφίας και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/t.html#ixzz2QziLXJRK

!

Σύμφωνα με την παράδοση πριν ο Μωάμεθ ο Β΄ καταλάβει την Κωνσταντινούπολη, ο αυτοκράτορας Κων/νος διέταξε να μεταφέρουν την αγία τράπεζα και όλα τα κειμήλια της Αγίας Σοφίας μακριά από την πόλη για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Τρία καράβια Ενετικά λοιπόν ξεκίνησαν από την πόλη γεμάτα με όλα αυτά τα κειμήλια, όπως λέει και ο θρύλος,

αλλά το τρίτο από αυτά που μετέφερε την αγία τράπεζα βυθίστηκε στα νερά του Βοσπόρου στην περιοχή του Μαρμαρά.
Από τότε μέχρι σήμερα στο σημείο εκείνο που είναι βυθισμένη η αγία τράπεζα τα νερά της θάλασσας είναι πάντοτε ήρεμα και γαλήνια, ασχέτως με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην γύρω περιοχή. Το φαινόμενο μαρτυρούν και σύγχρονοι Τούρκοι επιστήμονες, που έχουν κάνει κατά καιρούς απόπειρες να ανακαλύψουν που οφείλεται αυτό το περίεργο φαινόμενο, αλλά λόγω της λασπώδους σύστασης του βυθού, επέστησαν άκαρπες.Στο βιβλίο του Δωροθέου Μονεμβασίας με τίτλο “Βίβλος Χρονική” (1781) διαβάζουμε:” Οι Ενετοί την υπερθαύμαστον και εξάκουστον Αγίαν Τράπεζαν της Αγίας Σοφίας, την πολύτιμον και ωραιότατην, έβγαλαν από τον Ναό και έβαλαν εις το καράβι, και καθώς έκαναν άρμενα και επήγαιναν προς Βενετία, ω, του θαύματος! Πλησίον της νήσου του Μαρμαρά άνοιξε το καράβι και έπεσεν εις την θάλασσαν η Αγία Τράπεζα κξαι εβούλησε και είναι εκεί ως σήμερον, και τούτο είναι φανερόν και το μαρτυρούν οι πάντες, διότι όλον το μέρος εκείνο, όταν κάμνει φουρτούνα, η θάλασσα όλη κάμνει κύματα φοβερά, εις δε τον τόπο όπου είναι η Αγία Τράπεζα είναι γαλήνη και δεν ταράσσεται η θάλασσα. Και υπαγαίνουν τινές εκεί με περάματα, και λαμβάνουν από την θάλασσαν εκείνην, όπου είναι η Αγία Τράπεζα, και μυρίζει θαυμασιώματα μυρωδίαν, από το άγιον μύρον όπου έχει και των άλλων αρωμάτων “Ο πατέρας της Ελληνικής λαογραφίας, Νικόλαος Πολίτης, γράφει για το περιστατικό:“ Την ημέρα που πάρθηκεν η Πόλη έβαλαν σ’ ένα καράβι την Αγία Τράπεζα, να την πάνε στην Φραγκιά, για να μην πέσει στα χέρια των Τούρκων. Εκεί όμως στην θάλασσα του Μαρμαρά, άνοιξε το καράβι και η Αγία Τράπεζα εβούλιαξε στον πάτο. Στο μέρος εκείνο η θάλασσα είναι λάδι, όση θαλασσοταραχή και αν είναι γύρω. Και το γνωρίζουν το μέρος αυτό από τη γ΄λήνη που είναι πάντα εκεί και από την ευωδία που βγαίνει. Πολλοί μάλιστα αξιώθηκαν να την ιδούν στα βάθη της θάλασσας.”Θα μπορούσε να είναι άλλος ένας μύθος που κατάφερε να επιβιώσει τόσους αιώνες μέσα στις καρδιές των Ελλήνων μαζί με τον κρυφό πόθο της επιστροφής της Κωνσταντινούπολης και πάλι σε Ελληνικά χέρια. Αυτός ο κρυφός πόθος εξάλλου μεγάλωσε, και θα μεγαλώνει, αμέτρητες γενιές Ελλήνων. Όμως σύμφωνα με ντόπιους Τούρκους της Κωνσταντινούπολης, το σημείο αυτό είναι υπαρκτό και τα τελευταία χρόνια μετακινείται πλησιάζοντας την πόλη. Σύμφωνα με προφητεία η αγία τράπεζα θα μεταφερθεί και πάλι μέσα στον ναό για να τελειώσει η θεία λειτουργία που διεκόπη όταν εισέβαλαν στην πόλη οι Τούρκοι.Τα τελευταία χρόνια μαθαίνω όλο και περισσότερα νέα και για τον μαρμαρωμένο βασιλιά. Πολλοί νομίζουν ότι λέγοντας “μαρμαρωμένος” εννοούμε τον τελευταίο αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κων/νο Παλαιολόγο. Όμως η προφητεία μιλάει ξεκάθαρα για τον Ιωάννη και όχι για τον Κων/νο, που σύμφωνα με τον Φραντζή, σκοτώθηκε μαχόμενος των Τούρκων στην αποφράδα μέρα της πόλης και το πτώμα του αναγνωρίστηκε από της χρυσές περικνημίδες του με τους δικέφαλους αετούς.Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς λοιπόν είναι ο Ιωάννης Βατάτζης, ο οποίος είναι πράγματι μαρμαρωμένος σε σημείο κρυφό από τα μάτια των Τούρκων, και φυλάσσεται από ένα μυστικό τάγμα Ελλήνων εξισλαμισθέντων Κρυπτοχριστιανών, σε κάποιο σημείο της Τουρκίας. Δεν θέλω να γράψω περισσότερα για τον τόπο που βρίσκεται ο βασιλιάς γιατί πιστεύω πως δεν έχει φτάσει ακόμη ο καιρός που θα γίνει γνωστό. Να αναφέρω όμως το σώμα του Ιωάννη είναι σε κατάσταση στάσης, κάτι που θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε με την χειμερία νάρκη που πέφτουν τον χειμώνα οι αρκούδες. Είναι ζωντανός αλλά με αδρανοποιημένες όλες τις σωματικές του λειτουργίες, ξαπλωμένος και κρατά στο χέρι του μία βυζαντινή ρομφαία.Η ρομφαία είναι μέσα στο θηκάρι της, αλλά κάθε χρόνο το χέρι του Ιωάννη τραβά μέρος του ξίφους έξω. Όταν το ξίφος αποχωριστεί της θήκης του τότε θα ΄ρθεί η ώρα που προφήτευαν οι άγιοι για την επιστροφή της πόλης στους Έλληνες.Μία τελευταία πληροφορία είναι ότι η ρομφαία είναι σχεδόν έξω από την θήκη της και λίγος είναι ο καιρός που μένει για να αποχωριστεί πλήρως από αυτή.Όλα τα γεγονότα αυτό δείχνουν. Ο πόλεμος της Τουρκίας με την Ρωσία πλησιάζει όλο και πιό κοντά μας. Η καταστροφή της Τουρκίας είναι κάτι που είχε προφητευθεί αιώνες πριν αλλά μόλις τα τελευταία χρόνια φάνηκαν οι ρωγμές της. Η κατάρρευση της σε οικονομικό επίπεδο είναι γεγονός, μιλώντας με αριθμούς, με μόνη σωτηρία της τα πετρέλαια του Αιγαίου. Οι κραυγές πολέμου πλήθυναν και οι προκλήσεις της εντάθηκαν απέναντι σε όλες της γειτονικές της χώρες. Όλοι μιλούν για επερχόμενο θερμό επεισόδιο αλλά και για την εμπλοκή τρίτων χωρών με μεγάλα συμφέροντα στην περιοχή μας. Αυτά όμως τα προφήτευσαν πολλά χρόνια πριν και είμαι σίγουρος ότι θα εκπληρωθούν όπως τόσα άλλα που πολύ εύστοχα προείπαν οι άγιοι μας.Αν σας φαίνονται περίεργα όλα αυτά που ανέφερα, να σας πω ότι θαύματα γίνονται ακόμη στις μέρες μας. Αρκεί να πιστέψεις. Και στις δύσκολες στιγμές που περνά ο Έλληνας στις μέρες μας, μόνο ένα θαύμα θα μας σώσει.Ο καιρός γαρ εγγύς και είδομεν τι μέλλει γεννέσθαι.Ιωάννης Καρυοφυλάκης.

Μία οφειλόμενη απάντηση στους πρώην αποικιοκράτεςΜία οφειλόμενη απάντηση στους πρώην αποικιοκράτες
Από χθες, κυκλοφορεί σε ξένες ιστοσελίδες η πιο πάνω αφίσα, που καλεί σε μποϋκοτάζ στις φράουλες Μανωλάδας Ηλείας και αναφέρει τα εξής:

H άλωσης του Αιγαίου ...προ των Πυλών


ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Στα τέλη Φεβρουαρίου ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μυτιλήνης Παναγιώτης Προβέτζας, κατήγγειλε ότι το ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο «ΚΙΟΡΦΕΖ» που βρίσκεται στο Αδραμύτι της Τουρκίας, άνοιξε στη Μυτιλήνη γραφείο εξυπηρέτησης των κατοίκων του νησιού προκειμένου να του προωθεί την Τουρκία για Ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες.

Tου Κώστα Χαρδαβέλλα

Ακολούθησαν αναρτήσεις από το aegaio.blogspot.gr, στο οποίο δημοσιεύτηκε ακόμη και ο τιμοκατάλογος του τουρκικού νοσοκομείου τυπωμένος στα Ελληνικά, με την ακριβή διεύθυνση του παραρτήματος της Λέσβου.

Λίγες ημέρες αργότερα ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ κατέθεσε στην Βουλή την υπ’αριθμόν 7594/25-2-2013 ερώτηση προς τους Υπουργούς Εξωτερικών και Υγείας σχετικά με το θέμα.

Περίπου έναν μήνα αργότερα ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος απάντησε ότι δεν υπάρχει καμία σχετική καταγγελία η πληροφορία στο Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά σε κάθε περίπτωση η υπόθεση «εκφεύγει των αρμοδιοτήτων του».

Χθες 18 Απριλίου 2013, το τουρκικό ιατρικό κέντρο διοργάνωσε την πρώτη δωρεάν (!) εκδρομή για 100 άτομα από την Μυτιλήνη στο Αδραμύτι της Τουρκίας. Η εκδρομή περιλαμβάνει ξενάγηση στον χώρο του Νοσοκομείου καθώς και δωρεάν διατροφή.

newsbomb.gr

Ποιoς κυβερνά την Ευρώπη;Το ερώτημα «ποιoς κυβερνά την Ευρώπη» φαίνεται να απασχολεί ολοένα και περισσότερους Ευρωπαίους και δη αυτούς του Νότου, ο οποίοι βιώνουν την πρωτόγνωρη επίθεση του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου. Η αρχική εικόνα μιας Ενωμένης Ευρώπης κοινών πολιτισμικών καταβολών, κοινής κουλτούρας, κοινών οραμάτων και βεβαίως αλληλεγγύης προς τους ευρωπαϊκούς λαούς, ξεθώριασε μέσα σε ένα απροσδόκητα ίσως, βραχύ χρονικό διάστημα. Σήμερα, έκπληκτοι οι Λαοί της Ευρώπης βιώνουν το πραγματικό, στυγνό και απάνθρωπο πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Τραπεζών, συνεπώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Σιωνισμού.
Έχοντας ήδη εισέλθει στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, διαπιστώνουμε την ριζική αντίθεση μεταξύ των αρχικώς διακηρυχθεισών αρχών της Ενωμένης Ευρώπης, η οποία αποτελεί πλέον μια οικονομική και νομισματική ένωση, με κέντρο των αποφάσεων το κατευθυντήριο των Βρυξελλών. Ακόμη πιο ανησυχητικό, το γεγονός πως το ίδιο κατευθυντήριο δεν περιορίζεται σε οικονομικές αποφάσεις, αλλά λαμβάνει και τις πολιτικές, οι οποίες καθορίζουν και την μελλοντική πορεία των ευρωπαϊκών λαών. Ο εβραίος μεγαλοτραπεζίτης Μ.Α. Ρότσιλντ, διακήρυξε με στόμφο κάποτε: «επιτρέψτε μου να ελέγχω και να εκδίδω το χρήμα και μου είναι αδιάφορο ποιός δημιουργεί τους νόμους». Η διακήρυξη αυτή, φαίνεται πως ακολουθείται κατά γράμμα από εκείνους οι οποίοι συνέλαβαν, εκτέλεσαν και εκτελούν ακόμη το σχέδιο «Ευρωπαϊκή Ένωση».

Μέλη του ΠΑΣΟΚ οι μακελάρηδες της Μανωλάδας;


Ν. Μιχαλολιάκος: «Μέλη του ΠΑΣΟΚ οι δράστες της επίθεσης στη Μανωλάδα»
  Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία του στην Κ.Ο. του κόμματος καθώς, όπως υποστήριξε, αυτοί που πυροβόλησαν κατά των αλλοδαπών στη Μανωλάδα Ηλείας δεν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά του ΠΑΣΟΚ.  Για τα θέματα της οικονομίας, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής τάχθηκε υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, αναφέροντας χαρακτηριστικά «επιστροφή στη δραχμή, στην εθνική μας μοναξιά για να βοηθήσουν οι Έλληνες τους Έλληνες».

  Μάλιστα υποστήριξε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την μονομερή καταγγελία του μνημονίου και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν μιλάει πλέον για κατάργηση του μνημονίου αλλά για αναστολή του».
  Παράλληλα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι «καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο αλλά τώρα είναι μέγας υπέρμαχος του μνημονίου» για να συμπληρώσει «μα πού ζει αυτός ο άνθρωπος; Δεν βλέπει τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις που κλείνουν;».
  Στην ομιλία του ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε πως «η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα και αποκόμματα του πολιτικού κατεστημένου που διαλύονται» και τόνισε πως «στις εκλογές θα υπάρχει ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, θέλουν δεν θέλουν».
Σχετικά με την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, υποστήριξε ότι δικαιώθηκε η θέση της Χρυσής Αυγής καθώς, όπως ανέφερε, «προέκυψαν βασικά στοιχεία ενοχής για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάλυψε για δεύτερη φορά τον πρώην πρωθυπουργό όταν πρότειναν τη βίαιη προσαγωγή του.
  Τέλος κατηγόρησε τον Τύπο και κυρίως τους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι αποκλείουν τη Χρυσή Αυγή από το πρόγραμμά τους. Όπως είπε «μέσα σε ένα χρόνο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής δεν έχει κληθεί ούτε μια φορά σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας» και κατηγόρησε την ΕΡΤ πως «παίρνει κατεύθυνση από τα υπόγεια του Μαξίμου και της τρικομματικής κυβέρνησης και από την Ρεπούση εναντία στους έλληνες εθνικιστές».


πηγη

Διαφυγή από τον «σοσιαλιστικό παράδεισο» της Βόρειας Κορέας


Διαφυγή από τον «σοσιαλιστικό παράδεισο» της Βόρειας Κορέας
Τη φοβερή εμπειρία της από το σύγχρονο κολαστήριο της κόκκινης Βόρειας Κορέας, περιέγραψε μια φυγάς από τον… «σοσιαλιστικό παράδεισο», η Χγεόνσεο Λι. Η διαφυγή της έγινε το 1997, αλλά διάλεξε να μιλήσει τώρα για πρώτη φορά για τη δική της περιπέτεια, αλλά και την οδύσσεια της οικογένειάς της.

Λουκάνικα της «ΝΙΚΑΣ» με φαινυλοβουταζόνηΤα δύο δείγματα της εταιρείας «Π. Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ» της σειράς «ΝΙΚΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙ» τα οποία είχαν παρασκευασθεί με βόειο κρέας προέλευσης Ιταλίας και είχαν βρεθεί θετικά σε παρουσία DNA αλόγου, βρέθηκαν θετικά και στην ουσία φαινυλοβουταζόνη (phenylobutazone).
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων,  τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν αποσυρθεί από τα ράφια από το τέλος Μαρτίου 2013 και δεν βρίσκονται πλέον στην αγορά.
Η ουσία φαινυλοβουταζόνη είναι μη στεροειδής αντιφλεγμονώδης ουσία, η οποία θεωρείται επικίνδυνη για τον άνθρωπο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ένας “αντιφασίστας” που παριστάνει τον εξυπνάκια


Λέγεται Νίκος Ζαχαριάδης. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάποιον απόγονο του προδότη που ήταν Γ.Γ. του ΚΚΕ για μια 25ετία 1931-1956. Δεν μας νοιάζει κιόλας. Ο τύπος αυτός δηλώνει δημοσιογράφος. Συν τοις άλλοις είναι ‘‘προοδευτικός’’ και ‘‘αντιφασίστας’’. Αυτά τα δυο, εξάλλου, συνήθως πάνε μαζί. Γι’ αυτό, άλλωστε, ουκ ολίγες φορές, βγάζει ένα μένος σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τα διάφορα έντυπα που αρθρογραφεί.
Ειδικά σε μια εβδομαδιαία Free Press εφημερίδα, η οποία έκανε τον ατομοκεντρισμό στάση και τρόπο ζωής, φροντίζει συχνά - πυκνά να δείχνει αυτό το μένος. Αν κάτι χαρακτηρίζει τον χαρακτήρα των γραφομένων του είναι ο φτηνός εξυπνακισμός και το φαιδρό χιούμορ που διαπερνούν τα κείμενά του. Ο ίδιος, προφανώς, με λεκτικούς εμετούς τύπου «Απλοϊκό, ηλίθιο και εύκολο. Άρα Χρυσαυγίτικο» νομίζει ότι εντυπωσιάζει το αναγνωστικό του κοινό. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει ακόμα κόσμος που να ικανοποιείται με κρυάδες του χειρίστου (και αισχίστου) είδους, από έναν άνθρωπο ο οποίος δείχνει να έχει σοβαρά προβλήματα ψυχολογικού χαρακτήρα. Ακόμα και η τιτλοφόρηση της στήλης του ως «Η εβδομάδα του Forrest Gump», η οποία παραπέμπει στον συμπαθή βλάκα της ομώνυμης ταινίας (γιατί υπάρχουν και αντιπαθείς βλάκες όπως ο Τζέφρυ…) δημιουργεί αν μη τι άλλο, εύλογους προβληματισμούς για τους λόγους επιλογής του συγκεκριμένου τίτλου από τον αρθρογράφο. Αυτογνωσία; Παραδοχή μειωμένης διανοητικής αντίληψης; Η απλώς μια ακόμη επίδειξη εξυπνακισμού, δήθεν ανεκδοτολογίας, όπως και το περιεχόμενο των γραφόμενων του εν λόγω ‘‘πλακατζή’’;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...