Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΤΣΟΛΕΡΙΔΟΥ - ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ.Λιάνα Τσολερίδου στην ημερίδα της ΠΟΑΣΥ: "Είπα θα φωνάξω πως και οι Εσταυρωμένοι έχουν μάνες..."Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.bloko.gr


Παρέμβαση κας Λιάνας ΤΣΟΛΕΡΙΔΟΥ, μητέρας Αστυνομικού

Κυρίες και Κύριοι,

Επιτρέψτε μου να μην ακολουθήσω την κλασική συνήθεια των προσφωνήσεων. Χαίρομαι που είμαι μαζί σας και χαίρομαι διπλά που μου δώσατε αυτό το βήμα, για να εκφράσω, ως μάνα, τα συναισθήματά μου, τις απόψεις μου, τις ανησυχίες μου, τις σκέψεις μου και τους φόβους μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι' αυτήν την τιμή.

Αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη ο Παπανδρέου


Την ώρα που μιλούσε για διεφθαρμένους και φοροφυγάδες Έλληνες, μοίραζε εκατομμύρια χωρίς παραστατικά!Αρνούνται να τον στηρίξουν ακόμα και οι δικοί του.
Δεν διαψεύδεται η αποκάλυψη για το πόρισμα των οκρωτών – ψελλίζουν διαρροές περί “οργής” για να κρύψουν τον τρόμο.
Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες. Τα 100 εκατομμύρια που διακινήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι χρήμα κάποιας ιδιωτικής επιχείρησης αλλά δημόσιο χρήμα.

Διακεκριμένοι εισαγγελείς συμφωνούν ότι σε οποιαδήποτε κρατική δομή να συνέβαινε κάτι παρόμοιο, όλοι οι
εμπλεκόμενοι θα είχαν οδηγηθεί σιδεροδέσμιοι στις φυλακές.
Αυτό όμως που έχει εξοργίσει το δικαστικό σώμα είναι τα “χαρτάκια” με τις δαπάνες που έφεραν την υπογραφή του! “Ο άνθρωπος που μας ανάγκασε να δικάζουμε τίμιους μεροκαματιάρηδες για χρέη, συνέβαλλε άμεσα σε μία κολοσσιαία υπόθεση φοροδιαφυγής!”
“Δεν θα τολμήσει κανείς να βάλει φάκελλο στο αρχείο, θα τον συντρίψουμε εμείς οι ίδιοι” συμπληρώνουν.
Και είναι απολύτως λογικό. Αυτός ο άνθρωπος την ώρα που τολμούσε να μιλά για διαφθορά, που αποκαλούσε τους Έλληνες “φοροφυγάδες”, έκανε πάρτι εκατομμυριων μαζί με τους λεγόμενους “κηπουρούς” σκορπίζοντας δημόσιο χρήμα. Ήδη το πρώτο χτύπημα στον Αθανασάκη είναι ενδεικτικό: “Φέρε πίσω τα 300.000″ λέγεται πως ήταν το τελεσίγραφο που έλαβε. Ο ένας μετά τον άλλον που κάποτε έσπευδαν για να μπουν στον “στενό κύκλο” της αθλιότητας, τώρα πανικόβλητοι διαχωρίζουν την θέση τους. “Εμείς δεν ξέραμε τίποτα. Τα πάντα περνούσαν από τον πρόεδρο”.
Ο νόμος περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος είναι εκεί και δεν αναιρείται από καμμία ασυλία.


olympia

Μαζικές διαδηλώσεις στην Συρία για την απελευθέρωση των ιεραρχών. ΕΔΩ τσιμουδιά!
Στην Ελλάδα δεν ακούγεται ΑΧΝΑ. Στον υποτιθέμενο θεματοφύλακα της Ελληνορθόδοξης κληρονομιάς. Είμαστε πιο ανάξιοι απ’ όσο φανταζόμασταν. Φανταστείτε ότι υπάρχουν ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” που περιέγραφαν τον
Ελληνα Ορθόδοξο ιεράρχη ως …φιλέλληνα! Τέτοια ντροπή πως να ξεπλυθεί ΡΕΕhttp://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...> Ασκήσεις ετοιμότητας Στρατού Ξηράς, Ειδικών Δυνάμεων και εφέδρων (φωτορεπορτάζ)


Σε μια προσπάθεια να επιδείξουν ετοιμότητα παρά τα μεγάλα προβλήματα που εντιμετωπίζουν οι ΕΔ λόγω τηςμείωσης των προϋπολογισμών των τελευταίων ετών, περίπου σε ποσοστό 50% και παρά την επώδυνη πραγματικότητα παλαίωσης πολλώ συστημάτων και μη αντικατάστασης ή εκσυγχρονισμού τους, τα στελέχη και το προσωπικό των ΕΔ κάνουν ότι μπορούν.
Στην Χίο βολές συστημάτων πυροβολικού και όπλων υποστηρίξεως Πεζικού πραγματοποίησαν με επιτυχία μονάδες και ανεξάρτητες υπομονάδες της 96 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (96 ΑΔΤΕ). Το νησί έχοντας υποστεί μεγάλη καταστροφή από την θερινή μεγάλη πυρκαγιά πο αποτέφρωσε σημεία απόκρυψης και εκτόξευσης βολών πυροβολικού υπό κάλυψη, αποτελεί και λόγω της εγγύτητας με την μικρασιατική ακτή, μια μεγάλη αμυντική πρόκληση για τους υπεραπιστές της.
Κατά τη διάρκεια της επιχειρησιακής εκπαίδευσης που διεξήχθη ημέρα και νύκτα, εκτελέστηκαν βολές από αυτοκινούμενα οβιδοβόλα M109A2 των 155 χλστ., M110A2 των 203 χλστ. Και πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων (ΠΕΠ) RM-70.

 Παράλληλα έγιναν με επιτυχία βολές κατευθυνόμενων αντιαρματικών βλημάτων TOW από αντιαρματικούς εκτοξευτές M901A2 ITV, ενώ συγκροτήματα εκτέλεσαν διάφορα τακτικά σενάρια.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Η Πατρίδα μας βρίσκεται ενώπιον τής πλέον σημαντικής καμπής τής ιστορίας της και εμείς καλούμαστε να αποδειχτούμε άξιοι Έλληνες αναλαμβάνοντας τις ιστορικές μας ευθύνες. Η συγκυρία τής κορύφωσης των εθνικών και κοινωνικών μας υποθέσεων πρωτίστως και δευτερευόντως των οικονομικών μας προβλημάτων ως απόρροια των πρώτων είναι τρανή απόδειξη πως βρισκόμαστε σε ακήρυχτο μα συντόμως πραγματικό πόλεμο. Στον πόλεμο όμως πας με πατριώτες πολεμιστές κι όχι με δειλούς και προδότες. Αυτή τη στιγμή όμως στο τιμόνι τής χώρας βρίσκονται οι δειλοί και οι προδότες, πράμα που είναι αφενός μεν επικίνδυνο, αφετέρου δε μέγιστη ύβρη και ατίμωση. Είναι σαν να παραδεχόμαστε πως σαν βιασμένες υπάρξεις πρέπει να παραμείνουμε κάτω από τον σύγχρονο ζυγό τού σιωνιστικού νεοταξισμού!...

Μας εμφανίζουν λοιπόν γραικύλοι και ψευτοσωτήρες ως λύση απάντων των προβλημάτων μας την ταχεία οπισθοχώρηση και την εκχώρηση τής πατρίδος μας στα κτήνη τής παγκοσμιοποίησης και τού οικουμενισμού. Να συλήσουμε με τα χέρια μας, με την ανοχή μας δηλαδή στους άτιμους που το πράττουν, τις εστίες μας, τα Ιερά μας, την Φυλή μας.

Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ!

Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Ο Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, τελευταίος απόγονος της δυναστείας των Οσμανλιδών, εγγονός του Abdülhamid Han Hazretleri τελευταίου επίσημου σουλτάνου της Τουρκίας και απ’ ευθείας απόγονος του περίφημου Σουλεϊμάν του «Μεγαλοπρεπή», που έχει κατακτήσει τους Έλληνες τουρκολάγνους, ζήτησε δημόσια να ξαναγίνει η αγία Σοφία, το σύμβολο της ελληνικής ορθοδοξίας, μουσουλμανικό τέμενος.
Σε «βαρυσήμαντη» συνέντευξη που έδωσε ο τελευταίος διάδοχος του Οθωμανικού θρόνου στον δημοσιογράφο Davut Şahin, στην τουρκική εφημερίδα, Milli Gazete και η οποία αναμεταδόθηκε από το τουρκικό κανάλι TV5, τόνισε πως σαν απόγονος του μεγάλου Πορθητή της Κωνσταντινούπολης, δηλαδή του Μωάμεθ του Φατίχ, ο οποίος είχε μετατρέψει την αγία Σοφία σε μουσουλμανικό τέμενος, επιθυμεί να την ξαναδεί να λειτουργεί σαν τζαμί και να συγκεντρώνει τους πιστούς μέσα στους ιερούς της χώρους. Μάλιστα τόνισε πως αυτή είναι και η επιθυμία του …Αλλάχ, ο οποίος δεν θέλει να βλέπει το κτίσμα της αγίας Σοφίας να παραμένει μουσείο και να μην ακούγεται μέσα στους χώρους του η μουσουλμανική προσευχή.
Οι δηλώσεις αυτές του τελευταίου απογόνου της οθωμανικής δυναστείας έρχονται παράλληλα με μια μεγάλη εκστρατεία που έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό στην Τουρκία με πορείες και συλλογή υπογραφών για την εκ νέου μετατροπή της αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τέμενος. Την εκστρατεία αυτή υποστηρίζουν πολλά τουρκικά ΜΜΕ τα οποία στηρίζουν την ισλαμική κυβέρνηση του Ταΐπ Ερντογάν, ενώ ακόμα και κεμαλικές οργανώσεις συντάσσονται παρά του ότι ο ίδιος ο Κεμαλ Ατατούρκ είχε μετατρέψει την αγία Σοφία σε μουσείο σταματώντας την λειτουργία της σαν μουσουλμανικό τέμενος.
Ο Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, ο οποίος είναι και ο διεκδικητής του σουλτανικού θρόνου, έχει κάνει εντυπωσιακή επανεμφάνιση στην τουρκική επικαιρότητα δείχνοντας πως η νεοοθωμανική πορεία της σύγχρονης Τουρκίας με τους Ερντογάν και Νταβούτογλου ανασύρει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας όλα εκείνα τα οθωμανικά σύμβολα που είχαν θαφτεί επί δεκαετίες με τις αλλαγές που είχε κάνει ο ιδρυτής της κοσμικής Τουρκίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Η οθωμανική αυτή υστερία έγινε πιο έντονη με την προβολή της περίφημης ταινίας, «Fetih 1453» που δείχνει με πάρα πολλές σκόπιμες ιστορικές ανακρίβειες πώς οι Οθωμανοί κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη και κατέλυσαν την βυζαντινή αυτοκρατορία. Η ταινία έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων καθώς εκατομμύρια έσπευσαν να την δουν παρά του ότι και πολλοί Τούρκοι έχουν κατακρίνει τις κραυγαλέες ιστορικές της ανακρίβειες.
Αυτό είναι λοιπόν ο Abdülhamid Kayıhan που απαιτεί να ξαναγίνει η αγία Σοφία τζαμί, ο απ’ ευθείας απόγονος του Σουλεϊμάν του «Μεγαλοπρεπή» με τον οποίο κάθε βράδυ τον πληρώνουν οι νεοέλληνες τηλεθεατές για να εκστασιάζονται από τα ερωτικά του καπρίτσια στην ομώνυμη τηλεοπτική αθλιότητα.
Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Σήμερα η καταβολή συντάξεων του ΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ Δώρο Πάσχα μετά απο 100 χρόνια.Σήμερα η καταβολή συντάξεων του ΙΚΑΣήμερα Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου θα καταβάλει το ΙΚΑ τις συντάξεις του Μαΐου, με εξαίρεση τους ασφαλισμένους του τέως Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού ΟΤΕ (ΤΑΠ-ΟΤΕ), οι οποίες λόγω τεχνικού προβλήματος θα καταβληθούν τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου.
Υπενθυμίζεται πως φέτος είναι η πρώτη φορά που οι συνταξιούχοι δεν θα πάρουν καθόλου δώρο, μετά την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για κατάργησή του στο πλαίσιο των μέτρων για την εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας.

Υπό πτώχευση όσες χώρες έχουν φυσικό αέριο! Ελλάδα-Κύπρος και τώρα Λίβανος!


Ποια είναι η βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει μία χώρα στην εκμετάλλευση του όποιου ενεργειακού πλούτου διαθέτει; Να …πτωχεύσει. Ή πιο σωστά να επιβιώνει στο όριο μεταξύ πτώχευσης και σωτηρίας. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι μετά από την Ελλάδα και την Κύπρο, τώρα στο στόχαστρο μπαίνει ο Λίβανος,όπου έχει κοιτάσματα φυσικού αερίου!

Ήδη το κλίμα έχει αρχίσει να διαμορφώνεται.Μια έκθεση της Oxford Analytica “προειδοποιεί” ότι η διαφθορά, τα διαρθρωτικά προβλήματα και φυσικά το μεγάλο χρέος θα εμποδίσουν την προσπάθεια εκμετάλλευσης του φυσικού πλούτου, μέσω του οποίου θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Η UPI σημειώνει ότι
την περασμένη εβδομάδα το χρέος έφθασε τα 58 δισεκατομμύρια (€ 44.5 δισ.), πάνω από το 135% του ετήσιου ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος της.

Η
Oxford Analytica παρατηρεί ότι “οι θρησκευτικές αντιπαραθέσεις στο πολιτικό σύστημα και θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα σημαντικό εμπόδιο για την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου."

onalert

Ναυάγιο στη Μεσσηνία, αγνοούνται 10 Σύροι ναυτικοί


Ναυάγιο στη Μεσσηνία, αγνοούνται 10 Σύροι ναυτικοί
Τουλάχιστον 10 ναυτικοί αγνοούνται  μετά τη βύθιση φορτηγού πλοίου, ύστερα από σύγκρουση με άλλο φορτηγό πλοίο, νοτιοδυτικά της νήσου Σαπιέντζα στις νοτιοδυτικές ακτές της Μεσσηνίας, απέναντι από τη Μεθώνη. Το φορτηγό πλοίο CONSOUTH...

27/03/2013: Ν.Δένδιας: Η χώρα είναι γεμάτη καλάσνικοφ! - 24/04/2013: Δένδιας: Λίγες πόλεις στην Ευρώπη είναι τόσο ασφαλείς όσο η Αθήνα


27/03/2013: Ν.Δένδιας: Η χώρα είναι γεμάτη καλάσνικοφ!
24/04/2013: Δένδιας: Λίγες πόλεις στην Ευρώπη είναι τόσο ασφαλείς όσο η Αθήνα

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=266997

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=274725


ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ – ΚΟΥΡΕΛΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

7893248745928
Την ίδια ώρα που ο κόντε-Δένδιας (του… συνταγματικού τόξου) ανακοίνωνε από την… Νέα Υόρκη «σχέδιο δράσης για τα θέματα της μετανάστευσης και του ασύλου, από τα πλέον σύγχρονα στην Ευρώπη», 2.000 λαθρομετανάστες συμμετείχαν σε συλλ-αλητήριο που διοργάνωσε η ΜΚΟ του Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡCIA στην Νέα Μανωλάδα, κατά παράβαση του Συντάγματος που προβλέπει δικαίωμα συνάθροισης μόνο για τους Έλληνες. Όπως πληροφορούμε από ιστοσελίδα «αλληλέγγυων», οι αφιονισμένοι λαθρομετανάστες φώναζαν «stop στη ρατσιστική δολοφονική τρομοκρατία των αφεντικών,

ΠΡΟΣΟΧΗ- Ξεσηκωμός των αλλοδαπών στην Ελλάδα τις μέρες του Πάσχα;


Πηγές της ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνουν τον κίνδυνο ξεσηκωμού των Αλλοδαπών στην Ελλάδα τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης εβδομάδας.
Οι πληροφορίες που έχει η ΕΛ.ΑΣ είναι πως εξτρεμιστικές ομάδες αλλοδαπών μουσουλμάνων που ζουν στην χώρα μας ετοιμάζονται για μεγάλης κλίμακας χτυπήματα προς τα τέλη της Μεγάλης εβδομάδας, ως υποτιθέμενη απάντηση στα γεγονότα της Ηλείας.

Το όλο θέμα προέκυψε όταν, ομάδα προσκυνητών σε συγκεκριμένη μονή του Αγίου όρους με έκπληξη ενημερώθηκαν από τους πατέρες της μονής, ότι τα γεγονότα της Ηλείας δεν ήταν καθόλου τυχαία και μάλιστα θα λειτουργήσουν ώς αφορμή για μεγάλης κλίμακας αντίποινα των αλλοδαπών τις Άγιες ημέρες.

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ» ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

LATHRO
1η Περίπτωση:
Μια ακόμη πολυμελής και… πολυεθνική ληστοσυμμορία «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στη Γλυφάδα εννέα (9) «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», εκ των οποίων έξι (6) Γεωργιανοί και τρείς (3) Βούλγαροι, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διαρρήξεις κατοικιών. Συνελήφθη επίσης και μία (1) «κατατρεγμένη κ.τ.λ.» από την Γεωργία, ιδιοκτήτρια ενεχυροδανειστηρίου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Όπως προέκυψε από την έρευνα οι ανωτέρω είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, που με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέπραττε διαρρήξεις κατοικιών, κυρίως στα Νότια προάστια, από τις οποίες αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, υπολογιστές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Τελευταία φορά, στις 16-4-2013 μέλη της σπείρας μπήκαν σε διαμέρισμα 95χρονης ανυπεράσπιστης Ελληνίδας στη Γλυφάδα και αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας. Στο παραπάνω διαμέρισμα εργαζόταν ως οικιακή βοηθός 34χρονη Γεωργιανή, μέλος της σπείρας που συνελήφθη.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ο ΠΕΠΟΝΗΣ!


ΟΡΓΗ ΠΕΠΟΝΗ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ.
“Δεν αναγνωρίζουμε την ασυλία που ψήφισε πρόσφατα η βουλή για τους τραπεζίτες που δάνεισαν τα κόμματα. Θα ασκήσουμε διώξεις και σε πολιτικά πρόσωπα που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα.”

Αυτή είναι η θέση των ηρωϊκών εισαγγελέων Πεπόνη – Μουζακίτη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την αποκάλυψη των οικονομικών οργίων και της διακίνησης μαύρου χρήματος στην Ιπποκράτους. Μπορεί τα ΜΜ”Ε” να μην έδωσαν στην είδηση την πραγματική διάσταση, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κολοσσιαίο, πρωτοφανές οικονομικό – πολιτικό σκάνδαλο διαπλοκής και ασυδοσίας:
Συγκεκριμένα, η βουλή και ειδικά το ΠΑΣΟΚ, ενώ γνώριζε τα πορίσματα των ορκωτών λογιστών για την μαύρη τρύπα Παπανδρέου, ψήφιζε την κατάπτυστη ασυλία των τραπεζιτών που χορήγησαν τα δάνεια! Στις 18 του μήνα δημοσιεύθηκε το σχετικό ΦΕΚ με το οποίοι οι τραπεζίτες απαλάσσονται από ποινικές ευθύνες για απιστία, για τα κομματικά δάνεια που έδωσαν “σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Τράπεζας της Ελλάδος”! Λίγες ημέρες πριν την δημοσιοποίηση του σκανδάλου!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν, οι οικονομικοί εισαγγελείς θα προχωρήσουν στην άσκηση διώξεων ακόμα και για πολιτικά πρόσωπα, κρίνοντας αντισυνταγματική την συγκεκριμένη (ν)τροπολογία. Πράξη ευθύνης, ηρωϊσμού και πραγματικής προστασίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος που κάποιοι το βίασαν ως σύγχρονες Αντουανέτες.
Μόνο σε ακραία φεουδαρχικά – μοναρχικά καθεστώτα έχουμε δει να υποθηκεύονται χώρες την ίδια στιγμή που οι ηγεμόνες έχτιζαν παλάτια και ξόδευαν δημόσιο χρήμα για επίδειξη χλιδής. Παραπέμποντας στους Εμίρηδες με τα χρυσά πόμολα, που τόσο λάτρεψε το καθεστώς Παπανδρέου.
Οι πληροφορίες του “Ολυμπία” λένε ότι η ανακοίνωση των διώξεων θα φτάσει τόσο ψηλά, που θα προκαλέσει σεισμό σε όλο το σύστημα των διεφθαρμένων. Σε ανώτατο πολιτειακό επίπεδο. Και οι Έλληνες Ντι Πιέτρο, έχουν αποδείξει ότι τηρούν τις υποσχέσεις τους.


olympia

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ… ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

GAZA
Αυτές τις ημέρες είναι στην (διεθνή) επικαιρότητα η -φημολογούμενη από δυτικές πηγές- χρήση χημικών όπλων (αερίου «σαρίν») από την κυβέρνηση της Συρίας κατά των «απελευθερωτών ανταρτών» (ισλαμιστών κατσαπλιάδων), πάνω στην οποία πατάνε οι πολεμοκάπηλοι παγκόσμιοι αφέντες για να δικαιολογήσουν μια πιθανή εισβολή τους στη χώρα.

Η Τουρκία δημοσιεύει χάρτες με Ελληνικά και Βουλγαρικά εδάφη, την ώρα που εμείς……καταστρέφουμε το στράτευμα


20130427-211525.jpg

…καταστρέφουμε το στράτευμα. Η Βουλγαρία το έχει εκποιήσει εδώ και τέσσερα χρόνια. Η δε Συρία στενάζει. Το τρίγωνο Ανδρέα – Ζίβκοφ – Ασάντ του ’87, μοιάζει διαλυμένο.Από την πρώτη στιγμή της προδοσίας (Φλεβάρης 2010) λέγαμε ότι οι γερμανοί δεν δίνουν δεκάρα για την σύνταξη του κυρ Μήτσου. Ήθελαν τον κυρ Μήτσο εξαθλιωμένο για να πει “να πάνε στο διάολο τα κανόνια και το Καστελόριζο, εγώ πεινάω”.
Η ιστορία όμως έχει αποδείξει ένα πράγμα και μόνο:

Το χρήμα πάει, έρχεται, χρεώνει και εξοφλείται. Αυτό που δεν επανέρχεται ποτέ, είναι η Γη. Κάθε σπιθαμή που εκχωρούμε στους ιμπεριαλιστές, δεν επανέρχεται ποτέ. Γι’ αυτό πάντα μας “δικαίωναν” με σχέδια Μάρσαλ, αλλά όχι με την Βόρειο Ήπειρο ή άλλα εδάφη. Ας είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στο τι θα εκχωρήσουμε. Είμαστε το τελευταίο ανάχωμα στην βαρβαρότητα.

olympia

Και μια έγκυος ανάμεσα στους τραυματίεςΑνταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, μπροστά στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης Παλάτσο Κίτζι με τραυματίες δύο αστυνομικούς και μία έγκυο γυναίκα. Σύμφωνα με το Skynews  οι δύο αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους ενώ ο «πιστολέρο» έχει συλληφθεί. Ελαφρά τραυματισμένη είναι η έγκυος γυναίκα...
«Μια μεμονωμένη πράξη» χαρακτήρισε το περιστατικό ο νέος Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο. «Αυτό τουλάχιστον προκύπτει, από τα μέχρι τώρα στοιχεία» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών. 
Ο Αλφάνο, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Λέττα,πρόσθεσε ότι «για τους πυροβολισμούς ευθύνεται ένας 49χρονος άνεργος που ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν τα κατάφερε, διότι είχαν εξαντληθεί οι σφαίρες που είχε στην διάθεσή του». 
Οι έρευνες συνεχίζονται, υπογράμμισε, τέλος, ο Αλφάνο, κάνοντας γνωστό, παράλληλα, ότι έχει ενισχυθεί, πάντως, η φύλαξη των λεγόμενων «ευαίσθητων στόχων». Οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα μπροστά από το κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης, σε κοντινή απόσταση από το προεδρικό παλάτι, λίγο μετά την 
ορκωμοσία της κυβέρνησης Λέτα.

ANTIMEΤΩΠΟΣ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ‏
Την ώρα που μιλούσε για διεφθαρμένους και φοροφυγάδες Έλληνες, μοίραζε εκατομμύρια χωρίς παραστατικά!
Αρνούνται να τον στηρίξουν ακόμα και οι δικοί του.

Δεν διαψεύδεται η αποκάλυψη για το πόρισμα των οκρωτών – ψελλίζουν διαρροές περί “οργής” για να κρύψουν τον τρόμο.
Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες. Τα 100 εκατομμύρια που διακινήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι χρήμα κάποιας ιδιωτικής επιχείρησης αλλά δημόσιο χρήμα. Διακεκριμένοι εισαγγελείς συμφωνούν ότι σε οποιαδήποτε κρατική δομή να συνέβαινε κάτι παρόμοιο, όλοι οι
εμπλεκόμενοι θα είχαν οδηγηθεί σιδεροδέσμιοι στις φυλακές.
Αυτό όμως που έχει εξοργίσει το δικαστικό σώμα είναι τα “χαρτάκια” με τις δαπάνες που έφεραν την υπογραφή του! “Ο άνθρωπος που μας ανάγκασε να δικάζουμε τίμιους μεροκαματιάρηδες για χρέη, συνέβαλλε άμεσα σε μία κολοσσιαία υπόθεση φοροδιαφυγής!”
“Δεν θα τολμήσει κανείς να βάλει φάκελλο στο αρχείο, θα τον συντρίψουμε εμείς οι ίδιοι” συμπληρώνουν.
Και είναι απολύτως λογικό. Αυτός ο άνθρωπος την ώρα που τολμούσε να μιλά για διαφθορά, που αποκαλούσε τους Έλληνες “φοροφυγάδες”, έκανε πάρτι εκατομμυριων μαζί με τους λεγόμενους “κηπουρούς” σκορπίζοντας δημόσιο χρήμα. Ήδη το πρώτο χτύπημα στον Αθανασάκη είναι ενδεικτικό: “Φέρε πίσω τα 300.000″ λέγεται πως ήταν το τελεσίγραφο που έλαβε. Ο ένας μετά τον άλλον που κάποτε έσπευδαν για να μπουν στον “στενό κύκλο” της αθλιότητας, τώρα πανικόβλητοι διαχωρίζουν την θέση τους. “Εμείς δεν ξέραμε τίποτα. Τα πάντα περνούσαν από τον πρόεδρο”.
Ο νόμος περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος είναι εκεί και δεν αναιρείται από καμμία ασυλία.ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝ.ΕΛ. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΜΠΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΓΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ; Γράφει η "ΤΣΟΥΧΤΡΑ"

Τα πάντα, μα τα ΠΑΝΤΑ, γίνονται για την πουτ@να, Αυτήν την ρημαδιασμένη και απ όλους καταραμένη καρέκλα. Ειδικά αν έχεις το ψώνιο και την ειδίκευση να την κυνηγάς παντού ε, εκεί την πατάς. Η Ευγενία λοιπόν, η Πρεβεζάνου γνωστή κατ` άλλους ως ΑΡΒΑΝΙΤΗ , όνομα που χρησιμοποιεί στις εκλογές για να είναι ψηλά το όνομά της στα εκάστοτε ψηφοδέλτια κομμάτων, δήμων, σωματείων κ.λ.π.

Πασάρουν σιγά σιγά ως μόδα το «Χάραγμα»


Δείτε πως πασάρουν σιγά σιγά ως μόδα το «χάραγμα». Μετά από αυτή τη συσκευή έρχεται το τσιπάκι;;; Ακίνδυνο και καλά, αφού δεν χρειάζεται να κουβαλάς κάρτες ή χρήματα επάνω σου, το paytouch υπόσχεται «ασφάλεια» σε όλους!
Μέχρι που οι ληστές θα αρχίσουν να μας κόβουν τα... δάχτυλα για να μας κλέψουν τα δακτυλικά αποτυπώματα! Έχουμε μεγάλη φαντασία λέτε;;;

Μία νέα συσκευή υπόσχεται τέλος στο κουβάλημα των πιστωτικών καρτών και των χρημάτων, μιας και το μόνο που πρέπει να έχει μαζί του ο χρήστης είναι τα... δάχτυλά του.


Ο λόγος για το Paytouch το οποίο είναι μία υπηρεσία η οποία παίρνει τα δακτυλικά σας αποτυπώματα τα συνδέει με έναν λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα και στη συνέχεια πληρώνεται με αυτά.

Η συσκευή που χρησιμοποιεί, μοιάζει πολύ με τις συσκευές που έχουν τα εμπορικά καταστήματα για πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών με μόνη διαφορά ότι στην άλλη άκρη του αντί για υποδοχή για κάρτα, έχει σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι εγγραφή μέσα από τα ειδικά μηχανήματα τα οποία συνδέουν τα αποτυπώματά του με κάποιο λογαριασμό ή πιστωτική και αυτό ήταν...

Για την ώρα το Paytouch είναι διαθέσιμο στην Ibiza (μιας κι εκεί ο κόσμος δεν θέλει να κουβαλάει πολλά πράγματα μαζί του) και μέσα στο χρόνο αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες του κόσμου.

What is PayTouch?

ΠΗΓΗ

Ο (απίθανος) Θεοχάρης στο κόμμα του Μόσιαλου!


Μπορεί δημοσίως να εμφανίζεται με προφίλ τεχνοκράτη, αλλά στην πραγματικότητα και παρασκηνιακώς ο (γνωστός) γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης έχει αρχίσει να αναπτύσσει πολιτική και κομματική δράση!
Οπως μάλιστα αποκαλύπτει σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία», ο κ. Θεοχάρης -που με τις αποφάσεις, τις δηλώσεις και τα κατά καιρούς «τιτιβίσματά» του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει πυροδοτήσει ποικίλες αντιδράσεις- προσχώρησε στο κομματίδιο ενός επίσης αμφιλεγόμενου πολιτικά προσώπου, του Ηλία Μόσιαλου...

Πρόγευση της Νέας Τάξης Πραγμάτων στη Βοστώνη;


Ήδη από την επόμενη ημέρα των όσων έγιναν στη Βοστώνη είχα γράψει σχετικά κάποιους προβληματισμούς. Τι να ξημερώνει η Βοστώνη;
του Στρατή Μαζίδη

Ο Κώστας Τερζής στο kostasxan έπιασε τη συνέχεια. Πολύ φοβάμαι τελικά πως η Βοστώνη ήταν πια πρόγευση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κι αυτό φάνηκε εκ του αποτελέσματος.

Δύο μέρες και δύο νύχτες κλειδωμένοι στα σπίτια τους οι κάτοικοι της πόλης. Αλήθεια στη σύγχρονη εποχή που οι εργοδότες σε ξεζουμίζουν από το πρωί ως βράδυ λέγοντας “έχουμε δουλειά”, εδώ πως δύο ημέρες πάγωσαν όλα; Αυτό αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι πρωτοφανές.
Τα πρόβατα, δηλαδή οι κάτοικοι της Βοστώνης έμειναν δύο μέρες μέσα πίνοντας κόλα και βλέποντας τηλεόραση. Αν ήταν τρεις θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για αναπαράσταση της καθόδου στον Αδη. Και κανείς δεν είπε τίποτε. Κανείς δε διαμαρτυρήθηκε. Κανείς δεν απόρρησε. Μέσα; Μέσα. Έξω; Εξω.

Όσο για τους συλληφθέντες, ο πρώτος ένοχος (;) νεκρός με το πτώμα του να κυκλοφορεί σε όλο το διαδίκτυο.

Μπορεί να κάνω και λάθος, όμως κάτι δε μου πάει καλά. Σα να έγιναν όλα με μια αρμονική σειρά. Έσκασαν οι βομβίτσες, επικράτησε ο πανικός, υπήρξαν θύματα, χάος στις αρχές και σε απειροελάχιστο χρόνο εξουδετερώθηκαν οι παρουσιασθέντες ως ένοχοι.

Ίσως ένα πείραμα που εκ του αποτελέσματος να κρίνεται επιτυχημένο αφού τα πρόβατα εισήλθαν αμέσως στο μαντρί.

Ποιος από τους χαμπουργκεριασμένους αμερικανούς που βομβάρδισαν απίθανες χώρες στην άλλη άκρη του κόσμου γιατί πείστηκαν πως αποτελούν απειλή, δε θα δεχθούν σκληρά μέτρα ασφαλείας, ακόμη και αυτό το τσιπάρισμα, για το…καλό τους;

Με την ευχή να πέσω 100% έξω, θα αναμένω τη συνέχεια…

ΠΗΓΗ

Απελπισμένη» ενέργεια ή «μεγάλο παιχνίδι;» Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου


Ορκίστηκε η νέα Ιταλική Κυβέρνηση που προέκυψε από την απροσδόκητη συνεργασία του «δεξιού-συντηρητικού» Κόμματος του κ berlusconi με το «αριστερό» Κόμμα του κ Letta!...
Αντιπρόεδρος στη Νέα Κυβέρνηση θα είναι ο k Alfano, προερχόμενος από το Δικαστικό Σώμα και έμπιστος Σύμβουλος του κ Berlusconi…
Για πολλούς η επιλογή της συνεργασίας του κ Berlusconi με το Δημοκρατικό Κόμμα του κ Letta ήταν μια πρώτου μεγέθους έκπληξη (που βρίσκεται στα σύνορα πράξεων που χαρακτηρίζονται ως «απελπισμένες ενέργειες».

140 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΑΝ... ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΩΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/ekanan-ftera-lefta-apo-to-tameio-anergwn.html#ixzz2RkSSZK6KΣτη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η ΓΣΕΒΕΕ για να διαπιστώσει πού πήγαν περίπου 140 εκατ. ευρώ, τα οποία - όπως καταγγέλλει - λείπουν από το Ταμείο Ανέργων και το Ταμείο Κοινωνικού Τουρισμού του Ο.Α.Ε.Ε, ενώ έπρεπε...
να βρίσκονται στη διάθεση του Ο.Α.Ε.Δ.για να τα χορηγήσει στους άνεργους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους και στον κοινωνικό τουρισμό.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς, μιλώντας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, ανακοίνωσε ότι η Συνομοσπονδία «θα προβεί σε χρήση νομικών και ένδικων μέσων για να διαπιστώσει πού είναι αυτά τα ποσά».

«Η κυβέρνηση κωφεύει»

Ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, στην ομιλία του, επισήμανε ότι έχουν περάσει 10 μήνες από τότε που ανέλαβε καθήκοντα η νέα κυβέρνηση, όμως ο πρωθυπουργός δεν έχει δεχθεί ακόμη τα Προεδρεία της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ για να ακούσει τις απόψεις τους.

Ο Γ. Καββαθάς τόνισε ότι όλοι οι Ευρωπαίοι μιλάνε για ανάπτυξη μέσα από της μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στις οποίες η απασχόληση και η ανάπτυξη είναι άμεση, ενώ «η κυβέρνηση βλέπει μόνο μεγάλους επενδυτές». Επέκρινε την κυβέρνηση ότι κωφεύει απέναντι στα στοιχεία της Ε.Ε, βάσει των οποίων το 85% των νέων θέσεων εργασίας δημιουργούνται στις μικρές επιχειρήσεις.

«Πότε θα «ωριμάσουν» οι νέες επενδύσεις για να γίνουν, αν γίνουν, και τι ανάπτυξη και απασχόληση θα φέρουν; Σε ένα, σε δυο χρόνια; Και 200.000 θέσεις εργασίας να φέρουν τι θα γίνει με τους υπόλοιπους 1,3 εκ. που θα παραμείνουν άνεργοι;» διερωτήθηκε.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κάνει προσχηματικό διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους αλλά δέχεται τις «συμβουλές» μιας πανσπερμίας «άσχετων», περίεργων, και διαπλεκομένων».

Ανέφερε ότι η Συνομοσπονδία ζήτησε από τις τράπεζες και την κυβέρνηση άλλη διευθέτηση δανείων και άλλη πολιτική χρηματοδότησης. «Ήταν αρνητικές για όσους δεν έχουν ασφαλιστική, φορολογική ενημερότητα, όσοι είναι στον Τειρεσία. Απαντήσαμε με προώθηση της ιδέας της Αναπτυξιακής Τράπεζας Μικρομεσαίων με τη συνένωση σε κοινό δίκτυο των 13 Συνεταιριστικών Τραπεζών» πρόσθεσε ο κ. Καββαθάς.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κτυπάει στην ουσία το συνδικαλιστικό κίνημα, με την κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής στα επιμελητήρια, αφού η ΓΣΕΒΕΕ ενισχύεται οικονομικά από τα επιμελητήρια.
(Πηγή: ΑΜΠΕ)

Πηγή

Kατερίνα Στανίση: «Έχασα ό,τι είχα και δεν είχα. Έμεινα στον άσο» Της έφαγαν τα πάντα οι Τράπεζες


Katerina stanisi exasa oti eixa kai den eixa emeina ston aso 1 315x236 Kατερίνα Στανίση: «Έχασα ό,τι είχα και δεν είχα. Έμεινα στον άσο»Πάλι από την αρχή ξεκινά την καριέρα της η Κατερίνα Στανίση, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια καθώς όπως όλοι οι Έλληνες, έτσι και εκείνη έχει οικονομικά προβλήματα.

ΟΛΗ Η λίστα με τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/rakintzisdiafthoraaftodioikisi-lista-me-tous-epiorkous.html#ixzz2RkSB10VdΣτα χέρια του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη παραδόθηκε από τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή η λίστα με τα ονόματα 229 επίορκων υπαλλήλων οι οποίοι διώκονται ποινικά για βαριά κακουργήματα. Η λίστα περιλαμβάνει προκλητικές περιπτώσεις δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι διώκονται ακόμη και για ασέλγεια σε ανήλικα και αναμένεται να καθίσουν στα εδώλια των Κακουργιοδικείων της χώρας, χωρίς όμως να έχουν υποστεί την παραμικρή πειθαρχική δίωξη και μάλιστα συνεχίζουν ακόμα να πληρώνονται από το ελληνικό Δημόσιο. Τη λίστα δημοσίευσε η εφημερίδα "Παραπολιτικά" και περιλαμβάνει τους φορείς όπου εργάζονται και το ποινικό αδίκημα που έχουν διαπράξει. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ:

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ο ΠΕΠΟΝΗΣ!

ΟΡΓΗ ΠΕΠΟΝΗ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ.
“Δεν αναγνωρίζουμε την ασυλία που ψήφισε πρόσφατα η βουλή για τους τραπεζίτες που δάνεισαν τα κόμματα. Θα ασκήσουμε διώξεις και σε πολιτικά πρόσωπα που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα.” Αυτή είναι η θέση των ηρωϊκών εισαγγελέων Πεπόνη – Μουζακίτη...

Ανασχηματισμός – Ποιοι υπουργοί φεύγουν, ποιοι μπαίνουν
Το απόλυτο κυβερνητικό μπάχαλο της τελευταίας εβδομάδας χτύπησε «συναγερμό» στο Μέγαρο Μαξίμου και ήδη ο πρωθυπουργός αλλάζει γραμμή, φέρνοντας πιο κοντά τον ανασχηματισμό...

στον οποίο σκεφτόταν να προχωρήσει τον Ιούνιο.

Η δημόσια αντιπαράθεση των «Αντώνηδων της ΔΗΜΑΡ» (Μανιτάκη και Ρουπακιώτη), ο αιφνιδιασμός Βρούτση με τροπολογία που κατήγγειλε δημόσια το ΠΑΣΟΚ, καθώς και η…..
ανταρσία της (επίσης ΔΗΜΑΡίτισας) Σκοπούλη, μέσα στο υπουργικό συμβούλιο, έπεισαν τον Αντώνη Σαμαρά ότι πρέπει να επιταχύνει τις εξελίξεις.
Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελε να φανεί ότι ενδίδει στις πιέσεις Βενιζέλου για αλλαγές στο τρόπο της κυβερνητικής λειτουργίας και στα πρόσωπα, αλλά η εικόνα ξεκουρδισμένου γραμμόφωνου του υπουργικού σχήματος δεν του αφήνει περιθώρια.
Άλλωστε, τώρα πια ανασχηματισμό φαίνεται πως θέλει και ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος ρίχνει ιδιαίτερο βάρος και στη δημιουργία συντονιστικού οργάνου (από εκπροσώπους των τριών κομμάτων), για την αποφυγή ενδοκυβερνητικών αντιπαραθέσεων.
Η Εβδομάδα των Παθών που ξεκινά, δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία για αρκετούς υπουργούς. Ο Αντώνης Ρουπακιώτης μάλλον θα αποχαιρετήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως και ο υπουργός Εργασίας Νίκος Βρούτσης. Την ίδια τύχη, πιθανότατα, θα έχει και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Ειδικά για το υπουργείο Υγείας ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να ξηλωθούν όλοι. Δηλαδή και ο αναπληρωτής υπουργός Μάριος Σαλμάς και η υφυπουργός Σκοπούλη.
Προς αντικατάσταση οδεύει και ο υπουργός Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βαλίτσες πρέπει να ετοιμάζει ο επί της Ναυτιλίας, Μουσουρούλης, όπως και ο υπουργός Ενέργειας, Λιβεριάτος.
Μην εκπλαγείτε αν τον δρόμο προς την έξοδο δει και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης.
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο ανασχηματισμός θα είναι ευρύτατος, δεν θα γίνουν απλώς δυο τρεις διορθωτικές κινήσεις. Από το ΠΑΣΟΚ θα μπουν πολιτικά στελέχη (Φώφη Γεννηματά, Γιάννης Μανιάτης, Πάρις Κουκουλόπουλος και άλλοι), ενώ ερώτημα παραμένει η επιλογή του Φώτη Κουβέλη.

Ντοκουμέντο που σοκάρει! Η μετάλλαξη του Έλληνα βουλευτή!  Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η μετάλλαξη των ειδών στη φύση!ΔΕΙΤΕ>>

ΑΝΑΠΤΥΞΗ !! Στάση πληρωμών απ’ όλους σε όλους...!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/stasi-pliromon-ap-olous-se-olous.html#ixzz2RkRKm668


* Κούφια λόγια οι πρωθυπουργικοί -και χθες- ισχυρισμοί περί "επανεκκίνησης" της οικονομίας...

* Περαιτέρω μείωση κατά 3,5% σημείωσε τον Μάρτιο η δανειοδότηση επιχειρήσεων και νοικοκυριών από τις τράπεζες

* Αυξήθηκαν κατά 2,2 δισ. στο τρίμηνο τα χρέη προς το Δημόσιο
* Σήμερα και αύριο στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με στόχο έσοδα 6 δισ.
Βαθιά στην κατάψυξη βρίσκεται η ελληνική οικονομία, με τα στοιχεία να διαψεύδουν πανηγυρικά το καθημερινό πλέον "μοντάζ" της πραγματικότητας από την κυβέρνηση των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη.... Λίγες ώρες μετά τη "φωτογράφιση" του κ. Σαμαρά με τους εκπροσώπους της Nokia, η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε ότι η δανειοδότηση επιχειρήσεων και νοικοκυριών από τις τράπεζες παρουσίασε επιβράδυνση και τον Μάρτιο κατά 3,5%. Παράλληλα, γινόταν γνωστό ότι τον ίδιο μήνα οι οφειλές των ιδιωτών προς τις εφορίες αυξήθηκαν κατά 800 εκατ. ευρώ. Για το πρώτο τρίμηνο του έτους τα χρέη επιχειρήσεων και νοικοκυριών αυξήθηκαν κατά 2,2 δισ., ενώ συνολικά παλαιές και νέες οφειλές έφτασαν τα 57,2 δισ. ευρώ.Η εικόνα αυτή συμπληρώνεται από το στοιχείο που έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, ότι το τελευταίο διάστημα αυξάνονται και οι οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες. Με λίγα λόγια, δεν κινείται τίποτα, προς καμιά κατεύθυνση

Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Ο Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, τελευταίος απόγονος της δυναστείας των Οσμανλιδών, εγγονός του Abdülhamid Han Hazretleri τελευταίου επίσημου σουλτάνου της Τουρκίας και απ’ ευθείας απόγονος του περίφημου Σουλεϊμάν του «Μεγαλοπρεπή», που έχει κατακτήσει τους Έλληνες τουρκολάγνους, ζήτησε δημόσια να ξαναγίνει η αγία Σοφία, το σύμβολο της ελληνικής ορθοδοξίας, μουσουλμανικό τέμενος.
Σε «βαρυσήμαντη» συνέντευξη που έδωσε ο τελευταίος διάδοχος του Οθωμανικού θρόνου στον δημοσιογράφο Davut Şahin, στην τουρκική εφημερίδα, Milli Gazete και η οποία αναμεταδόθηκε από το τουρκικό κανάλι TV5, τόνισε πως σαν απόγονος του μεγάλου Πορθητή της Κωνσταντινούπολης, δηλαδή του Μωάμεθ του Φατίχ, ο οποίος είχε μετατρέψει την αγία Σοφία σε μουσουλμανικό τέμενος, επιθυμεί να την ξαναδεί να λειτουργεί σαν τζαμί και να συγκεντρώνει τους πιστούς μέσα στους ιερούς της χώρους. Μάλιστα τόνισε πως αυτή είναι και η επιθυμία του …Αλλάχ, ο οποίος δεν θέλει να βλέπει το κτίσμα της αγίας Σοφίας να παραμένει μουσείο και να μην ακούγεται μέσα στους χώρους του η μουσουλμανική προσευχή.
Οι δηλώσεις αυτές του τελευταίου απογόνου της οθωμανικής δυναστείας έρχονται παράλληλα με μια μεγάλη εκστρατεία που έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό στην Τουρκία με πορείες και συλλογή υπογραφών για την εκ νέου μετατροπή της αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τέμενος. Την εκστρατεία αυτή υποστηρίζουν πολλά τουρκικά ΜΜΕ τα οποία στηρίζουν την ισλαμική κυβέρνηση του Ταΐπ Ερντογάν, ενώ ακόμα και κεμαλικές οργανώσεις συντάσσονται παρά του ότι ο ίδιος ο Κεμαλ Ατατούρκ είχε μετατρέψει την αγία Σοφία σε μουσείο σταματώντας την λειτουργία της σαν μουσουλμανικό τέμενος.
Ο Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, ο οποίος είναι και ο διεκδικητής του σουλτανικού θρόνου, έχει κάνει εντυπωσιακή επανεμφάνιση στην τουρκική επικαιρότητα δείχνοντας πως η νεοοθωμανική πορεία της σύγχρονης Τουρκίας με τους Ερντογάν και Νταβούτογλου ανασύρει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας όλα εκείνα τα οθωμανικά σύμβολα που είχαν θαφτεί επί δεκαετίες με τις αλλαγές που είχε κάνει ο ιδρυτής της κοσμικής Τουρκίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Η οθωμανική αυτή υστερία έγινε πιο έντονη με την προβολή της περίφημης ταινίας, «Fetih 1453» που δείχνει με πάρα πολλές σκόπιμες ιστορικές ανακρίβειες πώς οι Οθωμανοί κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη και κατέλυσαν την βυζαντινή αυτοκρατορία. Η ταινία έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων καθώς εκατομμύρια έσπευσαν να την δουν παρά του ότι και πολλοί Τούρκοι έχουν κατακρίνει τις κραυγαλέες ιστορικές της ανακρίβειες.
Αυτό είναι λοιπόν ο Abdülhamid Kayıhan που απαιτεί να ξαναγίνει η αγία Σοφία τζαμί, ο απ’ ευθείας απόγονος του Σουλεϊμάν του «Μεγαλοπρεπή» με τον οποίο κάθε βράδυ τον πληρώνουν οι νεοέλληνες τηλεθεατές για να εκστασιάζονται από τα ερωτικά του καπρίτσια στην ομώνυμη τηλεοπτική αθλιότητα.
Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

"ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" Σύντροφος (Έτσι;) ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ: Οι 15.000 υπάλληλοι που θα αποχωρήσουν από το Δημόσιο


Πειθαρχικά υπόλογους, καταργούμενους οργανισμούς, προσόντα στην κινητικότητα, εθελούσια έξοδο και νομιμότητα των συμβάσεων «έδειξε» ο Αντώνης Μανιτάκης, μιλώντας στην Βουλή.
Τις ομάδες εργαζομένων από τις οποίες θα αναζητηθούν οι 15.000 υπάλληλοι που θα πρέπει να αποχωρήσουν μέχρι το τέλος του 2014, περιέγραψε με σαφήνεια ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης μιλώντας απόψε στη Βουλή.

ΚΥΠΡΟΣ: ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/anastas-nikos-kypros-h-kybernhsh-moirazoi-lefta.html#ixzz2RkPpQo4XΆπλυτα στα μανταλάκια κρεμάνε η κυβέρνηση του Νίκου Χρύσανθου Αναστασιάδη (ΝΧΑ) και οι πρώην ‘’Κυβερνώντες’’, ενώ κλιμακώνουν το παιχνίδι ευθυνών για την τραγική  κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κυπριακή οικονομία. Το ΑΚΕΛ ζήτησε εξηγήσεις για τους συνεχείς διορισμούς ειδικών συμβούλων στο Προεδρικό. Το δε Προεδρικό πέρασε στην αντεπίθεση με τις επιταγές που μοίρασε η κυβέρνηση Χριστόφια παραμονές της λήξης της θητείας της, εν μέσω κρίσης και με τα κρατικά ταμεία άδεια.
Το κουτί της Πανδώρας (Όχι αυτό που άνοιξε με το θέμα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από το δικηγορικό γραφείο του ΝΧΑ, …το άλλο κουτί ) άνοιξε όταν ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Σταύρος Ευαγόρου υπέβαλε επερώτηση...
προς τον υπουργό Οικονομικών για τους διορισμούς που έγιναν στο Προεδρικό, ζητώντας να δοθούν στη Βουλή στοιχεία για το τι προνοούν τα συμβόλαια των συνεργατών του Προέδρου ΝΧΑ , ως προς τις αμοιβές και τα καθήκοντα ενός εκάστου.

Σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε λιτανεία για τη Κυριακή των Βαΐων στην Κέρκυρα


ΒΙΝΤΕΟ- Κατανυκτική λιτανεία στην Κέρκυρα
Δείτε το βίντεο του ALPHA>>

Σάλος από το δημοσίευμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Δώστε τα λεφτά που χρωστάτε στους Έλληνες ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/salos-apo-to-dhmosieyma-gia-ths-germanikes-apozhmioseis.html#ixzz2RkNZY1MfΡεκόρ σχολίων από αναγνώστες της ηλεκτρονικής έκδοσης της συντηρητικής γερμανικής εφημερίδας “Die Welt” , ιδιοκτησίας του ομίλου που εκδίδει τη λαϊκή “Bild”, κατέγραψε άρθρο που αναφέρεται στην πιθανότητα η Γερμανία να πρέπει να καταβάλει στην Ελλάδα το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο. Η γερμανική εφημερίδα στο άρθρο που συνοδεύεται με φωτογραφία ναζί αξιωματικών στην κατεχόμενη Αθήνα, με λεζάντα «οι Ναζί στο λίκνο της Δημοκρατίας» αναφέρεται στις πρόσφατες δηλώσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την καταβολή του κατοχικού δανείου αλλά και της...
κατηγορηματικής άρνησης του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας.Ο Μανώλης Γλέζος αυτός ο βετεράνος ήρωας της ελληνικής αντίστασης ερεύνησε το ζήτημα, έγραψε βιβλία και ουδέποτε σταμάτησε να ζητεί την καταβολή των αποζημιώσεων στην Ελλάδα. Σε μια συνέντευξή του στη “Welt” πριν από λίγο καιρό υπογράμμισε πως η Γερμανία οφείλει περισσότερα από  160 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.
Η γερμανική εφημερίδα, στο δημοσίευμα με τίτλο «κύριε Σόιμπλε μιλήστε για τα χρέη του πολέμου», αναφέρεται ακόμα και στα αντιγερμανικά συνθήματα της αριστερής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, τα οποία μπορεί να σοκάρουν (σ.σ. τη γερμανική κοινή γνώμη) κάνοντας λόγο για την πίεση που δέχεται η ελληνική κυβέρνηση να απαιτήσει από τη Γερμανία να πληρώσει τις υποχρεώσεις της για τα εγκλήματα της ναζιστικής κατοχής.
Τα περισσότερα σχόλια των αναγνωστών δείχνουν την αγανάκτηση του μέσου γερμανόφωνου αναγνώστη για τις απαιτήσεις της Ελλάδας έπειτα από περίπου επτά δεκαετίες καθώς και για τον χρόνο και τρόπο που η χώρα μας εκφράζει ένα τέτοιο αίτημα. «Δεν πρόκειται απλώς να ασχοληθώ ποτέ ξανά με την Ελλάδα. Ούτε για διακοπές δεν αξίζει να πάει κάποιος σε αυτή τη χώρα» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας αναγνώστης, ενώ άλλο σχόλιο υποστηρίζει πως 160 δισεκατομμύρια ευρώ δεν κοστίζει ούτε ολόκληρη η Ελλάδα. «Αρχίζω να σιχαίνομαι την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη – μέλη της» αναφέρει άλλος αναγνώστης, ενώ τα περισσότερα σχόλια φέρεται να προέρχονται από γερμανόφωνους που δεν έζησαν την περίοδο του ναζισμού και αδυνατούν να κατανοήσουν για ποιο λόγο ένα κράτος –μέλος της Ε.Ε ζητεί κάτι τέτοιο από έναν εταίρο του.πηγη

100 χρόνια από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ


Με τη συμμετοχή κλήρου, αρχών, αντιστασιακών οργανώσεων και λαού, άρχισαν την περασμένη παρασκευή στο Ηράκλειο οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής  της Περιφέρειας Κρήτης για τα 100 χρόνια από την Ένωση της νησού με την Ελλάδα.

ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΑΛΛΑ.. ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ! ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

Γράφουν και σβήνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή τα αρμόδια στελέχη του κυβερνητικού επιτελείου τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που θα καταργηθούν και θα απολυθούν οι εργαζόμενοί τους αμέσως μετά το Πάσχα. Η ανακοίνωση της τελικής κατάστασης με τους φορείς αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, πιθανότατα τη Μεγάλη Τρίτη ή τη Μεγάλη Τετάρτη.  Στα χέρια του κυβερνητικού επιτελείου έχει περιέλθει λίστα-φωτιά που αφορά την κατάργηση 20+2 φορέων του Δημοσίου, η οποία στηρίζεται σε μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας των οργανισμών, που έχουν πραγματοποιήσει ιδιωτικές εταιρείες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα...
που αποκαλύπτει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής», καθώς και οι μελέτες σκοπιμότητας και βιωσιμότητας των οργανισμών θα αποτελέσουν τον βασικό άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί η τελική απόφαση για την κατάργηση των φορέων.

Γράμμα ναυάρχων που προειδοποιεί την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά…


Πρωτοβουλία ανέλαβαν ναύαρχοι εν αποστρατεία, επίτιμοι αρχηγοί του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), προειδοποιώντας την κυβέρνηση για το τι σημαίνει η απραξία στον τομέα της άμυνας, αλλά και οι επιπτώσεις στο ηθικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τις συνεχείς περικοπές.
Ακολουθεί η επιστολή:
Αθήνα 23 Απριλίου 2013
Προς τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
Κύριον Αντώνιο Σαμαρά


Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ
Την 14η Απριλίου του 2011 με αφορμή την σταδιακά αποκαλυφθείσα δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, συνεπεία της επί σειράν ετών κακής διαχειρίσεως των δημοσίων πραγμάτων με τις γνωστές οδυνηρές συνέπειες για τον Ελληνικό λαό, επτά τον αριθμό Επίτιμοι Α/ΓΕΝ απέστειλαν προς τον τότε Πρωθυπουργό ανοικτή επιστολή, δια της οποίας υπέβαλλαν ορισμένες σκέψεις, που τους απασχολούσαν, σχετικά με την ΑΜΥΝΑ της χώρας στο πλαίσιο της καλπάζουσας οικονομικής κρίσεως.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣΑΘΗΝΑ 29-4-2013.

Η Πατρίδα μας βρίσκεται ενώπιον τής πλέον σημαντικής καμπής τής ιστορίας της και εμείς καλούμαστε να αποδειχτούμε άξιοι Έλληνες αναλαμβάνοντας τις ιστορικές μας ευθύνες. Η συγκυρία τής κορύφωσης των εθνικών και κοινωνικών μας υποθέσεων πρωτίστως και δευτερευόντως των οικονομικών μας προβλημάτων ως απόρροια των πρώτων είναι τρανή απόδειξη πως βρισκόμαστε σε ακήρυχτο μα συντόμως πραγματικό πόλεμο.

Στον πόλεμο όμως πας με πατριώτες πολεμιστές κι όχι με δειλούς και προδότες. Αυτή τη στιγμή όμως στο τιμόνι τής χώρας βρίσκονται οι δειλοί και οι προδότες, πράμα που είναι αφενός μεν επικίνδυνο, αφετέρου δε μέγιστη ύβρη και ατίμωση. Είναι σαν να παραδεχόμαστε πως σαν βιασμένες υπάρξεις πρέπει να παραμείνουμε κάτω από τον σύγχρονο ζυγό τού σιωνιστικού νεοταξισμού!

Μας εμφανίζουν λοιπόν γραικύλοι και ψευτοσωτήρες ως λύση απάντων των προβλημάτων μας την ταχεία οπισθοχώρηση και την εκχώρηση τής πατρίδος μας στα κτήνη τής παγκοσμιοποίησης και τού οικουμενισμού. Να συλήσουμε με τα χέρια μας, με την ανοχή μας δηλαδή στους άτιμους που το πράττουν, τις εστίες μας, τα Ιερά μας, την Φυλή μας.

Μας λέγουν στο Κυπριακό να γίνει σύσφιξη με τον τουρκικό πύθωνα για να πάει η Άγκυρα στις Βρυξέλλες και η Κύπρος στον δανεισμό πουλώντας λαό και πλούτο! Δώστε χρυσό και πάρτε αέρα κοπανιστό, φτώχια και διαιώνιση σκλαβιάς.

Στην Αλβανία, σ’ αυτό το ψευδοκράτος που έφτιαξε ο νεοταξισμός για να μας κλέψει την Βόρειο Ήπειρο ενώ εμείς σιτίζουμε τους λαθροκατσαπλιάδες παρακρατικούς και εισβολείς σε σπίτια και φυλακές, θέλουν λένε να περάσουν ψήφισμα για την δήθεν γενοκτονία των τουρκαλβανών Τσάμηδων. Πράμα που σημαίνει πως αντί να αναγνωρίσουν τις δολοφονίες των αδελφών μας στα αλύτρωτα ελληνικά εδάφη, μας ζητούν κιόλας την Ελεύθερη Ήπειρο Μας!

Στο ζήτημα των Σκοπίων και ενώ Σλάβοι και Αλβανοί τρώγονται μεταξύ τους, οι ψευτοσύμμαχοι με την συνδρομή τού ελληνόφωνου κατοχικού καθεστώτος ετοιμάζουν την μακεδονοποίηση τού μορφώματος που στήθηκε για να λεηλατηθεί η ελληνική Βόρειος Μακεδονία Μας.

Αλλά οι προσκυνημένοι των Αθηνών λεηλατούν την εργασία και τα σπίτια τού λαού μας για να μείνει σκυφτός και άλαλος. Μοιραίος, αυτόχειρας και βιασμένος. Με τα Τζαμιά και τα «περιούσια» κέντρα των «ισλαμικών ανοίξεων» στις γειτονιές μας. Και τους Τούρκους καλά κατασκηνωμένους στη θύρα τής Θράκης και των νησιών μας.

Όμως το Συμβόλαιο τής Ελληνικής Φυλής με την Ιστορία λέει άλλα πράματα. Λέει πως καμία «Ευρώπη» και κανένα χρήμα δεν είναι επάνω από Αίμα, Πατρίδα και Τιμή Ελληνική. Λέει ακόμη το Συμβόλαιο τής Τιμής πως στο εσωτερικό έχουμε χρέος να φέρουμε την ανάπτυξη με τα δικά μας παραγωγικά έργα και πως με τα ιερά ελληνικά όπλα θα θωρακίσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία. Και στο εξωτερικό περιβάλλον που είναι η αλύτρωτη Ελλάδα, για την Τουρκία και τα λοιπά μορφώματα έχουμε λευτεριά πάσης ελληνικής γης και αύξηση τής εδαφικής μας επικράτειας.

Τούτο το Συμβόλαιο έχει γραφτεί αντί για μελάνι με το αίμα Ελλήνων Ηρώων. Και το Αίμα των Ηρώων είναι πύρινη ρομφαία που πυρώνει καρδιές ελληνικές και ζεματάει τους βέβηλους. Τώρα πια οι μάσκες πέσανε οριστικά. Τα στρατόπεδα σχηματίστηκαν. Ο φερετζές των ψεύτικων ιδεολογημάτων έπεσε με τις «ευλογίες» και των παγκοσμιοποιητών. Το ένα στρατόπεδο είναι εκείνο των πατριωτών και των πιστών. Και το άλλο στρατόπεδο είναι εκείνο των προδοτών και των απίστων.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει άκρως σημαντική αποστολή να επιτελέσει. Ιστορική ευθύνη βαριά ωσάν την ελληνική ιστορία. Έχει χρέος να το κάμει και θα το κάμει. Να λάβει την ευλογία τού Ζώντος Θεού και να προβεί στην ταχεία ενότητα τού ελληνικού λαού. Να προκαλέσει τον σηκωμό τού Γένους και να πει πως τούτος ο τόπος είναι η Γη των Πατέρων μας και τίποτα άλλο έξω από αυτό. Και έτσι να πετάξει στη θάλασσα όλους όσους λυμαίνονται την Ελλάδα. Ελληνόφωνους, βαρβάρους και διεθνιστές.

Τότε η καθάρια πλέον Ελληνική Φυλή μας θα έχει δημιουργήσει στέρεες βάσεις για προκοπή και λευτεριά. Και το επόμενο βήμα που θα συμβεί είναι ο διωγμός των εχθρών μας από τις προαιώνιες ελληνικές εστίες. Να είστε σίγουροι πως όταν πέσει η άτιμη Τουρκία, τότε το κουβάρι θα ξετυλιχθεί. Θα γίνει σχοινί που θα ξεπαστρέψει όλους όσους μας κουνάνε όπλα και τόκους. Όσοι περισσότεροι μνηστήρες συναθροίζονται στα μέρη και τα καλούδια μας, τόσο περισσότερο θα στραβωθούν μεταξύ τους και τόσο συντομότερα θα ανοιχθεί η γέφυρα που θα περάσει ο Ελληνικός Στρατός.

Θα μεγαλώσει λοιπόν η Πατρίδα μας. Θα γίνει ό,τι έχει πει ο Θεός με τους λόγους των Γερόντων τής Πίστης μας. Φτάνει να καθαρίσουμε τις πλάτες μας από τους μισέλληνες και την καρδιά μας από την μιζέρια και την ηττοπάθεια.

Μια καρδιά από ατόφιο ελληνικό ατσάλι προς δόξα Θεού και Μεγάλης Ελλάδος. Και μια Φάλαγγα Σιδερόφρακτων Πολεμιστών έτοιμων για αντάρα μεγάλη, για την κοσμοκρατόρισσα Ελλάδα, για την Νέα Ρωμανία. Τούτα είναι τα χρειαζούμενα στο Γένος Μας. Σήμανε η ώρα για την χρυσοστόλιστη αυγή τού Ελληνισμού μας. Μεγάλη Ελλάς, Ελληνικός Στρατός, Λαϊκός Εθνικισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...