Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ… ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

TSIPRAS235
Μπορεί μόλις εχθές να γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά, αλλά ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να γιορτάσουν την… Πρωτοχρονιά! Ναι, δεν πρόκειται περί λάθους, καλά διαβάσατε! Η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, καλεί το κοινό της, στις 11-12 Μαΐου, στην πλατεία Κουμουνδούρου, να συνεορτάσει με τους Μπαγκλαντεσιανούς την… Πρωτοχρονιά τους:
«Στις 11 και 12 Μαΐου του 2013 γιορτάζουμε την πρωτοχρονιά του Μπαγκλαντές στην Πλατεία Κουμουνδούρου. Εκεί θα συναντηθούν πολλοί μουσικοί, χορευτές και άλλοι καλλιτέχνες. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Κοινότητα του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, τον ΟΠΑΝΔΑ, την UNESCO Ν. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ και το Υπουργείο Παιδείας. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, με γεύσεις, παιδικά παιχνίδια, χορούς και μουσική από την πατρίδα μας».

Νέα ένταση σχεδιάζει η Τουρκία στην Κυπριακή ΑΟΖ


Εποφθαλμιά τα οικόπεδα 5 και 6 η Τουρκία στην Κυπριακή ΑΟΖ. Για τον λόγο αυτό, προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αίγυπτο να ακυρώσει τη συμφωνία οριοθέτησης με την ΚΔ, κάτι που ωστόσο το Κάιρο μέχρι στιγμής απορρίπτει. Μάλιστα η Τουρκία φαίνεται να θεωρεί ότι τώρα που η ΚΔ είναι αδύναμη οικονομικά, αποτελεί την μεγαλύτερη ευκαιρία να δημιουργήσει νέα ένταση στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Σίγμα, το Ισραήλ, φαίνεται να έχει ενημερώσει τη Λευκωσία ότι τον τελευταίο καιρό τουρκικά πολεμικά πλοία μπαινοβγαίνουν και αλωνίζουν στα οικόπεδα 5 και 6 στην κυπριακή ΑΟΖ. Μάλιστα το Ισραήλ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μέσα στο Μάη η Τουρκία να μεταφέρει ακόμη και πλατφόρμα σε ένα από τα δύο οικόπεδα για την έναρξη γεωτρήσεων.

Η Λευκωσία πάντως δεν πρόκειται να συνδράμει στην αναζωπύρωση της έντασης, αντίθετα θα απαντήσει μέσω της διπλωματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την επίσκεψη Αναστασιάδη στο Ισραήλ θα καταβληθεί προσπάθεια για ένα κοινό κατά κάποιο τρόπο Υπουργικό Συμβούλιο Αθήνας- Τελ Αβιβ- Λευκωσίας κάτι που θα στείλει και το πλέον ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα

Σε δηλώσεις του στις Τομές στα γεγονότα, ο νομικός Γιώργος Παμπορίδης, επεσήμανε ότι η Κύπρος πρέπει να στηριχθεί στις δικές τις δυνάμεις και ότι δεν πρέπει να περιμένει παρέμβαση άλλων χωρών να επιληφθεί του θέματος. 

Πηγή: sigmalive.com

ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ANTITROMOKRATIKH
Για οπλοκατοχή (και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο – προφανώς ήταν έτοιμος για δολοφονική επίθεση…) είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2011, ο «40χρονος» αναρχοκομμουνιστής (του οποίου τα στοιχεία και τη φωτογραφία αρνείται πεισματικά να δώσει στη δημοσιότητα το «Αρχηγείο» του Δένδια…) και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση, μόνο! Λίγο καιρό μετά την αποφυλάκισή του, ο σταλινοτσολιάς τρομοκράτης πούλαγε εκ του ασφαλούς μούρη από διαδικτύου:«Η σύλληψη δεν ήταν αποτέλεσμα οργανωμένης επιχείρησης. Η συνάντηση με τους ένστολους μισθοφόρους ήταν συμπτωματική. Δεν κατηγορούμαι για κανένα άλλο γεγονός εκτός της οπλοφορίας. Ούτε έγινε μέχρι τώρα κάποια απόπειρα από τους σκηνοθέτες της ασφάλειας να με συνδέσουν με άλλες δικαστικές υποθέσεις ή να εμπλέξουν άλλους ανθρώπους, παρότι εισέβαλαν στο σπίτι μιας συντρόφισσας (συν του δικού μου και του πατέρα μου). Η σύλληψή μου ήταν ευκαιρία για τους αστυνομοτρομοκρατικούς μηχανισμούς ώστε να με αποσπάσουν από τα ανοιχτά εξεγερσιακά κοινωνικά μέτωπα, να με περιορίσουν, να με κατοπτεύσουν. Αυταπατώνται. Όπου σταθούμε είναι ένα σημείο αγώνα ενάντια στο κράτος, σε αφεντικά, σε κάθε τυραννία, σε κάθε εξουσία. Τα τεχνητά σύνορα δεν μπορούν να σπάσουν τους αγώνες. Οι αγώνες θα σπάσουν τις φυλακές».

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ > «Είμαι εχθρός του ελληνικού έθνους»


Προκλητικές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο έκανε ο ένας εκ των πέντε συλληφθέντων της Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για τον 40χρονο αντιεξουσιαστή παλιό γνώριμο των αρχών, ο οποίος είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2011 για οπλοκατοχή.
Ο 40χρονος αντιεξουσιαστής, λίγο μετά την φυλάκιση του, είχε κάνει μια ανάρτηση στο διαδίκτυο στην οποία ανέφερε:
«Η σύλληψη δεν ήταν αποτέλεσμα οργανωμένης επιχείρησης. Η συνάντηση με τους ένστολους μισθοφόρους ήταν συμπτωματική.
Δεν κατηγορούμαι για κανένα άλλο γεγονός εκτός της οπλοφορίας. Ούτε έγινε μέχρι τώρα κάποια απόπειρα από τους σκηνοθέτες της ασφάλειας να με συνδέσουν με άλλες δικαστικές υποθέσεις ή να εμπλέξουν άλλους ανθρώπους, παρότι εισέβαλαν στο σπίτι μιας συντρόφισσας (συν του δικού μου και του πατέρα μου). Η σύλληψή μου ήταν ευκαιρία για τους αστυνομοτρομοκρατικούς μηχανισμούς ώστε να με αποσπάσουν από τα ανοιχτά εξεγερσιακά κοινωνικά μέτωπα, να με περιορίσουν, να με κατοπτεύσουν. Αυταπατώνται. Οπου σταθούμε είναι ένα σημείο αγώνα ενάντια στο κράτος, σε αφεντικά, σε κάθε τυραννία, σε κάθε εξουσία. Τα τεχνητά σύνορα δεν μπορούν να σπάσουν τους αγώνες. Οι αγώνες θα σπάσουν τις φυλακές».
Μεταξύ άλλων, στις 29 Φεβρουαρίου του 2012 με ανάρτηση του στο indymedia, τόνιζε: «Είμαι εχθρός του ελληνικού έθνους και κάθε έθνους. Διότι πρόκειται για πολεμικούς μηχανισμούς κοινωνικής αποσύνθεσης και υποδούλωσης. Η εθνική συνείδηση είναι το προκάλυμμα της αφομοίωσης στον αστικό ολοκληρωτισμό, της αφομοίωσης στον ιδιωτικό ωφελιμισμό, στην εκμετάλλευση και στην συσσώρευση, στην δικτατορία του νόμου· είναι η φοβική και μισάνθρωπη κέλευση της υποταγής στο κράτος. Κεφαλαιούχοι, πολιτικάντηδες, λόγιοι βρικόλακες και μισθοφόροι συναποτελούν τον πυρήνα του έθνους εξαπαρχής του. Εκατόν ενενήντα χρόνια εξαπάτησης, καταπίεσης, αποικειοποίησης και μητροπολιτικού εγκλεισμού, η ιστορία του έθνους μέσα στα σύνορα του ελληνικού κράτους. Εκατόν ενενήντα χρόνια πολεμικής συστράτευσης με τις μεγάλες δυνάμεις του κεφαλαίου, η θέση του ελληνικού έθνους στην εξέλιξη της διακρατικής κυριαρχίας».
Φυσικά τελείως συμπτωματικά ακριβώς τις ίδιες θέσεις έχει και η Νέα Τάξη Πραγμάτων, δηλαδή την καταστροφή των εθνών, και των "τεχνητών" συνόρων, και όλοι μαζί να ζήσουμε κάτω από την ίδια στέγη (Παγκόσμιο Καθεστώς), να μην πιστεύουμε τίποτα, και να αναγάγουμε την Υλη σε θεό. Παραδόξως οι σκοποί του ταιριάζουν με τους σκοπούς των εξουσιαστών που απεχθάνεται. Είναι και αυτό ένα από τα "ανεξήγητα" της ζωής.
Πολύ κοντά στις απόψεις της ΝΤΠ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΓΝΩΣΤΟΙ-ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ OI ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ANTITROMOKRATIKH
Προφυλακίστηκαν τελικά οι δύο συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας και καταζητούμενοι για συμμετοχή στις ληστείες τραπεζών Βελβεντού Κοζάνης και Φιλώτα Φλωρίνης, ληστοτρομοκράτες Ανάργυρος Ντάλιος και Φοίβος Χαρίσης-Πούλος, ο οποίος τυγχάνει βλαστός του γνωστού συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ (του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά…) Γιώργου Χαρίση και της γνωστής επίσης Ουρανίας Πούλου, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, υποψηφίας στις δημοτικές εκλογές με συνδυασμό του συνονθυλεύματος και νυν υπαλλήλου της βουλής (όπου ακούτε δύο επώνυμα, να γνωρίζετε πως πρόκειται κατά 99% για αριστεριστές – οι περιβόητες φεμινίστριες επέμεναν τα παιδιά τους να παίρνουν και το δικό τους επώνυμο…). Δείγματα DNA των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν σε διάφορα οικήματα (Βύρωνα, Καλλιθέα, Βόλο, Χαλάνδρι) που χρησιμοποιούσαν μέλη της (ένοπλης συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ) «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Γιατί κατάργησαν την αναλογική τηλεόραση; > Στις επόμενες γραμμές θα μάθετε γιατί και ποια είναι τα απώτερα σχέδια των εξουσιαστών μας


Super-Wi-Fi-logoΠολλοί από εσάς αναρωτιέστε γιατί καταργήθηκε το αναλογικό σήμα εκπομπής τηλεοπτικού σήματος.

Στις επόμενες γραμμές θα μάθετε γιατί και ποια είναι τα απώτερα σχέδια των εξουσιαστών μας.
Για να μάθουμε έλεγε ο Κικέρων ποιος διέπραξε το έγκλημα πρέπει να ρωτήσουμε μια απλή ερώτηση:
Qui Bono?
Ποιος ωφελήθηκε από αυτό;
Θα αναρωτηθείτε τώρα: "Μα καλά εγκληματίες είναι οι άνθρωποι της Digea που μας φέρνουν το ψηφιακό σήμα στις οθόνες μας;"
Με την έννοια του ανθρώπινου νομοθέτη και βάσει της υφιστάμενης νομοθεσίας προφανώς όχι.
Στα μάτια του Θεού όμως είναι εγκληματίες και ανήθικοι.
Στις επόμενες γραμμές θα ξετυλίξω το κουβάρι του κοντινού μας μέλλοντος, και θα καταλάβετε γιατί.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν απαντώντας στην ερώτηση του Κικέρωνα:
Ποιος ωφελείται από την κατάργηση των αναλογικών εκπομπών τηλεοπτικού σήματος;
Η απάντηση είναι η εξής:
Όσοι θα εκμεταλλευτούν τον λευκό χώρο, το whitespace που δημιουργείται.
White space καλείται το φάσμα ραδιοσυχνοτήτων εκμπομπής αναλογικού τηλεοπτικού σήματος.
Διαβάστε τι σημαίνει super wifi, πώς το προωθούν η Google και η Micosoft  και τι συμβαίνει ήδη στην Βόρεια Καρολίνα, των ΗΠΑ.
Οι τηλεοπτικές συχνότητες που απελευθερώνονται από την κατάργηση της αναλογικής τηλεόρασης, τα white spaces κατά τους Αμερικανούς, χρησιμοποιούνται για την δημιουργία ασύρματου δικτύου Wifi με ακτίνα δράσης μιλίων και με την επιπλέον δυνατότητα το σήμα του δικτύου wifi να διαπερνά τοίχους, όπως ακριβώς και το τηλεοπτικό.
Ξεχάστε το οικιακό Wifi. Πλέον το Super Wifi θα καλύπτει ολόκληρους νομούς.
Θα ρωτήσει τώρα κάποιος : "Μα πού το βλέπεις το κακό Χριστιανέ μου;
Λουδίτης είσαι και αντιπαθείς την πρόοδο της τεχνολογίας;"
Καλή ερώτηση. Ας μιλήσουμε λοιπόν για μια άλλη τεχνολογία που χρησιμοποιεί τα δίκτυα Wifi και τις τεχνολογίες RFID.
Την τεχνολογία των συστημάτων RTLS.
Real Time Location Sytems.
Συστήματα Εντοπισμού σε πραγματικό χρόνο.
Χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο Wifi μέσα σε ένα μεγάλο οικόπεδο ή κτίριο,
μπορείς να εντοπίζεις σε πραγματικό χρόνο την θέση ανθρώπων και αντικειμένων,
αρκεί να τα έχεις μαρκάρει με ένα RFID tag.
Ας δούμε μια εφαρμογή RTLS σε μια μάντρα με φορτηγά:

Τέρμα πια το ψάξιμο. Αμέσως το βρίσκει το παλικάρι το φορτηγό του.
Και εδώ πώς παρακαλουθούμε ανθρώπους, εργαλεία και μηχανήματα σε ένα νοσοκομείο με ένα RTLS σύστημα.

Εδώ παρακολουθούμε πώς εντοπίζονται άνθρωποι και αρχεία σε μια δημόσια υπηρεσία ασφαλείας:

Θα ρωτήσει πάλι ο καλόπιστος:
"Μα καλά άνθρωπέ μου, κακό είναι να εφαρμόζουμε αυτή την τεχνολογία".
Φανταστείτε αντί για τους ασθενείς, τους γιατρούς, τους φακέλους, την αστυνομία, τα φορτηγά,
το νοσοκομείο και την μάντρα, ολόκληρες πολεις.
Φανταστείτε τις πόλεις μας γεμάτες με κεραίες super wifi, rfid recievers,
και τα πάντα και τους πάντες μαρκαρισμένους με rfid tags.
Πόλεις - ανθρώπινες φυλακές. Πόλεις όπου όποιος φοράει το rfid tag εντοπίζεται σε πραγματικό χρόνο από τις αρχές.
Η απόλυτη παρακολούθηση. Η ονείρωξη του Μεγάλου Αδερφού.
Θα μπορούσε κάποιος ευφάνταστος αναγνώστης να αντιτείνει τώρα ότι:
" Θα έκανα την δουλειά μου με το rfid tag (π.χ. θα ψώνιζα, θα περνούσα τα διόδια στην Αττική Οδό, θα μπαινοέβγαινα στην δουλειά μου ή στο νοσοκομείο) , και μετά θα έβγαζα την ετικέτα rfidκαι θα απολάμβανα τις ιδιωτικές μου στιγμές".
Λάθος!!! Γιατί το tag θα είναι ένα τατουάζ χαραγμένο στο κεφάλι ή στο χέρι σας:

Κανείς δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει σε μια σύγχρονη πόλη χωρίς το χαραγμένο ηλεκτρονικό τατουάζ.
Ο απόλυτος έλεγχος, ο εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο ανθρώπων και αντικειμένων και η αδυναμία διενέργειας αγοραπωλησιών χωρίς το χάραγμα είναι θέμα ετών ίσως δεκαετίας.
Ο εγκληματίας που κατήργησε το αναλογικό σήμα τηλεόρασης πριν καταργήσει την ελευθερία μας αποκαλύπτεται σε αυτό το άρθρο:
Είναι ο κατά Orwell Μεγάλος Αδερφός. Στα καθ΄ημάς ο Αντίχριστος και οι οπαδοί του.
Το τέλος φτάνει. Αλλά η νίκη δεν είναι δική του. Η νίκη όπως έχουμε πει δεκάδες φορές σε αυτή την ιστοσελίδα, ανήκει σε Άλλον:
Αυτόν που θα τους συντρίψει ως σκεύη κεραμέως...

Μαρτυρία - ΣΟΚ μητέρας που είχε κακοποιηθεί άσχημα από τους «ληστές με τα καλάσνικοφ»Οργή και σοκ προκαλεί η μαρτυρία της μητέρας, η οποία είχε κακοποιηθεί άσχημα από τους «ληστές με τα καλάσνικοφ», προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο. Η μητέρα, στο σώμα της οποίας ασέλγησαν αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα σπάει την σιωπή της, μετά την καταδίκης τους και αποκαλύπτει:
«Ήταν βίαιοι και απάνθρωποι. Δεν είχαν σεβασμό στον άνθρωπο, σε μητέρα, σε παιδί, τίποτα. Στο δικαστήριο μίλησαν οι δικηγόροι τους για μεταμέλεια, όμως εγώ δεν την είδα αυτή την μεταμέλεια πουθενά. Αγριοκοίταζαν, απειλούσαν... οι ίδιοι και οι συγγενείς τους μπροστά στους αστυνομικούς». «Μιλάμε για νέους ηλικίας μέχρι 25 ετών που θα μπορούσαν να είναι παιδιά μου στο κάτω - κάτω. Και δεν μπορώ να καταλάβω, αφού πήρες χρήματα. Μην εξευτελίζεις, μην ταπεινώνεις, μην κακοποιείς τον άλλον. 

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων παραμένει εις τους αιώνας Ελληνικότατο!


Στη Μέση Ανατολή η εικόνα από πλευράς θρησκεύματος του πληθυσμού είναι κατά πολύ πιο περίπλοκη. Θα εξετάσουμε τις χώρες Ισραήλ, το οποίο ιδρύθηκε στο έδαφος της Παλαιστίνης (1948), Λίβανο και Συρία.
Στην Παλαιστίνη παρά τις αιρέσεις της Ανατολής διατηρήθηκε ορθόδοξο Πατριαρχείο. Η περιοχή δοκιμάστηκε ... από τους Πέρσες εισβολείς, οι οποίοι, συνεπικουρούμενοι από Εβραίους, κατέσφαξαν 80.000 χριστιανούς (614 μ. Χ.) και έλαβαν ως λάφυρο τον τίμιο Σταυρό του Κυρίου μας.
Το Πατριαρχείο επιβίωσε και μετά την κατάκτηση της γης από τους Άραβες. Οι χριστιανοί που άντεξαν στην πίεση προς εξισλαμισμό με την πάροδο των αιώνων απώλεσαν την ελληνική ή την αραμαϊκή γλώσσα και έγιναν αραβόφωνοι όχι όμως Άραβες. Ακόμη και σήμερα προσδιορίζονται ως Ρουμ ορτοντόξ. Είναι οι τελευταίοι Ρωμηοί, αφού εμείς οι δυτικόπληκτοι οπαδοί του Κοραή αισθανόμαστε προϊούσα την απέχθεια προς την αυτοκρατορία της Ρωμανίας, την αποκληθείσα από τους δυτικούς μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης Βυζάντιο, και η περιφρόνησή μας προς την παράδοση της ρωμηοσύνης, την ελληνορθόδοξη παράδοση, ογκώνεται.

ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (Β. Σκουλάς, «Ήλιος Θεός»)

Α, μπα; Οι ελεγκτες δεν βρίσκουν στοιχεία ξεπλύμματος στην Κύπρο. Αλλά τώρα “το ψηφίσαμε” ε;


ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;
Δεν επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί και οι επιθέσεις κατά της Κύπρου περί ξεπλύματος χρήματος, σύμφωνα με την προκαταρτική έκθεση της Moneyval και της Deloitte.
Ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, δήλωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Moneyval και της Deloitte για το θέμα του ξεπλύματος χρήματος. Στάλθηκαν, είπε, τα προκαταρτικά αποτελέσματα, τα οποία δεν είναι προς δημοσίευση.
Πριν την εκταμίευση της πρώτης δόσης θα ετοιμαστεί το πλήρες πόρισμα και θα δοθεί στην
τρόικα.

Σας θυμίζει μήπως το “Όλοι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, φοροφυγάδες κλπ” πριν το μνημόνιο;

olympia

Νομοθετώντας τη φρίκη


Αν ο μισθός είναι δείκτης δημοκρατίας, από την Κυριακή το βράδυ τα κόμματα του μνημονιακού «συνταγματικού» τόξου απέχουν από τους νεοναζί κατά 4 ευρώ και 60 λεπτά πέρσι το Γενάρη, απαντώντας σε ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ο αλήστου μνήμης Λουκάς Παπαδήμος προειδοποιούσε ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να μην εξετάσει το ρόλο του μισθολογικού κόστους». Θυμάστε το ακαταμάχητο σκεπτικό: «Οι άνεργοι δεν έχουν κατώτατο μισθό, ούτε 13ο και 14ο μισθό, και πρέπει να νοιαστούμε και γι΄αυτό». Εξάλλου, όπως το έθετε ο ίδιος, «είναι προτιμότερο να υπάρχουν ανοιχτές επιχειρήσεις με λίγο χαμηλότερες αποδοχές, αντί κλειστές επιχειρήσεις.. και περισσότεροι άνεργοι». Σε κάθε περίπτωση, δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας: από την επανεξέταση των στρεβλώσεων (sic) θα εξαιρούνταν οι χαμηλόμισθοι, σε μια εποχή που ο ελάχιστος μισθός, τουλάχιστον στα χαρτιά, βρισκόταν στα 876,62 (βλ. εδώ). 

«ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ»

O λόγος του Γάλλου λογοτέχνη Robert Najemy για την Ελλάδα που μας κάνει να ανατριχιάζουμε από υπερηφάνια! 

21-11-2012 @ 19:53 
Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων ...
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, ανά τον κόσμο ...
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη ...
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού ...
Από την ιατρική της χώρας σας, από την φαρμακευτική ...
Από τα ανώτερα μαθηματικά (γεωμετρία, άλγεβρα) ...
Από τη Φυσική και από τη χημεία ...
Από την αστρονομία, από την αστροφυσική ...
Από την πολιτική της χώρας σας ...
Από την καθημερινότητα σας ...
Διαγράψτε και τα απλά μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα...
Κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη,
σβήστε τη γεωμετρία από τα κτίρια σας,
από τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας,
σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου,
διαγράψτε τη δημοκρατία και την πολιτική,
διαγράψτε τη βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω,
αλλάξτε τους δορυφόρους σας ώστε να έχουν τετράγωνη τροχιά,
αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει έστω μια λέξη ελληνική), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη,
αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού,
(κι αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα), αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (ώστε να χάσει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο,
σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες,
αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας,
αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας,
αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό,
διαγράψτε τη φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε ...

Θα πείτε .. «δεν γίνεται» ...
Σωστά, δεν γίνεται, γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε πρόταση!
Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα,
ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη ...
Η πρόκληση πάντως ισχύει ...
Πηγή: http://links.causes.com/s/clKlFL?r=wRgS

Ύστερα από όλα αυτά αναλογιστείτε τι βλάβη προκαλούν όλοι εκείνοι οι ασυνείδητοι, οι αφελείς υποτελείς των ξένων συμφερόντων, οι ανορθόγραφοι κομπλεξικοί, που εξακολουθούν να εκφράζονται με greeklish (κι όλοι όσοι επίσης τα ανέχονται)... Όλοι μαζί αυτοί κάθε μέρα εκτελούν την Ελλάδα. Γιατί Ελλάδα είναι ο πολιτισμός που γέννησε, διέδωσε και στήριξε η γλώσσα μας!
Καλέστε τους φίλους σας να γίνουν μέλη μας, ελάτε μαζί μας να σταματήσουμε την κατάρα των greeklish, ενημερώστε αυτούς που γράφουν κορακίστικα!
Δεν πρέπει να αφήσουμε έναν πολιτισμό χιλιάδων χρόνων στην καταστροφική μανία όσων πιθηκίζουν δήθεν "μοντέρνα, ευρωπαϊκή γραφή".

Καλή Ανάσταση, φίλοι, με όλη τη σημασία που πάντα έδινε στη λέξη ο λαός μας!

Θόδωρος Καλαμπούκας
Δημιουργός-διαχειριστής

Άκης Tσοχατζόπουλος – N. Kωνσταντόπουλος. Ένα μακροχρόνιο πολιτικό φλερτ.

Tο φλερτ Άκη – Kωνσταντόπουλου

Eκτός των άριστων διαπροσωπικών σχέσεων, υπάρχει σύμπτωση πολιτικών συμφερόντων.
"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" - KYPIAKH 20 ΔEKEMBPIOY 1998
Tου ΣTAYPOY ΛYΓEPOY
 Mεταξύ του κυβερνώντος κόμματος(ΠAΣOKκαι του Συνασπισμού υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια μία ατέρμων συζήτηση για συνεργασία, η οποία ποτέ δεν ευδοκίμησε.  Όταν το ΠAΣOK βρίσκονταν σε πλεονεκτική θέση, η φιλολογία περί συνεργασίας ήταν προσχηματική με σκοπό την αλίευση ψήφων ή τις εκλογικές συμμαχίες στην Tοπική Aυτοδιοίκηση. Όταν το ΠAΣOK ως κυβέρνηση βρισκοταν σε δυσχερή θέση, επεδίωκε ειλικρινώς τη συνεργασία, αλλά τότε τα κόμματα της Αριστεράς δεν ήταν διατεθειμένα να το στηρίξουν και να μοιρασθούν τις δικές του ευθύνες. O κ. Λαλιώτης που εδώ και πολλά χρόνια ειλικρινώς επιδιώκει μία στρατηγική σύγκλιση... και συμμαχία με τον Συνασπισμό, επανέφερε την πολιτική του πρόταση, αλλά χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα.

Το τζαμί που δεν θα είναι τζαμί αλλά τέμενος


Σχετικά με το τζαμί
Γράφει ο Καπιδάκης Γεώργιος, Ιστορικός
      Τα μεγαλύτερα γεγονότα της ανθρωπότητας ξεκίνησαν από μικρο συμβάντα ή απρόσεκτες κινήσεις.
     Πρέπει να σταματήσουμε τον βανδαλισμό της παράδοσής μας.
     Το μέλλον μετά την κατασκευή του τεμένους στην συγκεκριμένη περιοχή  μας επιφυλάσσει εκπλήξεις που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.
      Τα εκατομμύρια μουσουλμάνων που έχουν έρθει στην Ελλάδα και συνεχίζουν να έρχονται αλλοιώνουν  τον ελληνικό πολιτισμό και την παράδοσή  μας (υπογεννητικότητα των Ελλήνων). Δεν είναι δυνατόν απέναντι από τον ναό του Παρθενώνα και σε ένα ιερό χώρο όπως είναι ο Ελαιώνας να υπάρχει τέμενος μουσουλμανικό, που είναι ξένο προς την παράδοση και στην κουλτούρα του Έλληνα. Είναι ιεροσυλία προς τους αρχαίους προγόνους μας και προς την θρησκεία τους την οποία δεν σεβαστήκαμε μέχρι σήμερα.
       Η γυναίκα από την αρχαιότητα είχε αξία και ήταν πολύ σημαντική στις ελληνικές κοινωνίες.
      Δεν είναι δυνατόν μετά από μερικά χρόνια να δούμε την γυναίκα μας και την κόρη μας  με μπούρκα και κατώτερο μέλος στην οικογένεια.
      Κάποιοι θα αναρωτηθούν τι πιστεύω.
     Είμαι χριστιανός ορθόδοξος.
      Δεν είμαι θρησκόληπτος, σέβομαι τους μουσουλμάνους και τους θεωρώ αδελφούς. Δεν είμαι ρατσιστής, αγαπώ όλους τους ανθρώπους.
     Δέχεται ένας μουσουλμάνος να παντρευτεί μια χριστιανή ή πρέπει να παντρευτεί βάση της θρησκείας του μουσουλμάνα;
Και ένα πρόσφατο παράδειγμα για το τι μας περιμένει όταν μετά από χρόνια θα είμαστε μειοψηφία στην πατρίδα μας: 
__________________________    
www.tovima.gr/culture/article/?aid=509268
«Ντύστε τα αγάλματα»
Μαύρα πέπλα, κάτι σαν τα τσαντόρ, που φορούν οι γυναίκες της χώρας του Κατάρ ήθελαν να ρίξουν πάνω στα γυμνά, ελληνικά αγάλματα οι οργανωτές της έκθεσης «Ολυμπιακοί Αγώνες: Παρελθόν - Παρόν», που παρουσιάζεται στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων και Αθλημάτων της Ντόχα.
Η  ακάλυπτη ηβική χώρα των αγαλμάτων (Κούρο του Πτώου και νεαρό αθλητή από την Ελευσίνα) θεωρήθηκε προσβολή διότι την έκθεση θα έβλεπαν και γυναίκες, όπως αναφέρθηκε - έτσι άρχισε μία διαπραγμάτευση με τους έλληνες αρχαιολόγους που είχαν συνοδέψει τα αρχαία έργα.
Πρώτη πρόταση ήταν το... τσαντόρ, που πάντως απορρίφθηκε.
 Η δεύτερη, που τελικώς εφαρμόστηκε, ήταν να κρυφτούν τα έργα πίσω από ένα παραβάν. Εκεί ακριβώς που τα βρήκε ο προσκεκλημένος στα εγκαίνια της έκθεσης αναπληρωτής υπουργός για τον Πολιτισμό κ. Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος ορθώς πράτων ζήτησε να αποσυρθούν και να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
__________________________

Δε ν είναι δυνατόν να προσβάλλεται με αυτόν τον τρόπο η πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.  
Δεν καταλαβαίνω και την νοοτροπία κάποιων που θέλουν να κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο και κόπτονται να υπερασπιστούν την κατασκευή ενός τεμένους ξένου προς  τις παραδόσεις μας (Τους ενημερώνω ότι Χάνουν Ψήφους, η νοοτροπία τους αυτή θα τους επαναφέρει στο παλιό τους ποσοστό).
 Οι ιστορικές εμπειρίες του Ελληνισμού αποτελούν πρόσκομμα στην άκριτη αποδοχή κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους στην πρωτεύουσα της χώρας. Η σχέση των Ελλήνων με το Ισλάμ, τους τελευταίους πέντε αιώνες, ήταν σχέση σκλάβου – κατακτητή, «εμπειρία» από την οποία ελάχιστοι ευρωπαϊκοί λαοί θα επεβίωναν.
Και που είσαι ακόμα
Το  υπουργείο παιδείας για την κατασκευή του τεμένους θα διαθέσει:  846.000 ευρώ.

Και μια πρόταση για να βρεθούν τα λεφτά που δεν υπάρχουν: να μπει χαράτσι  στην ΕΥΔΑΠ

Ανασχηματισμός… ντάλα καλοκαίρι. Toυ Σπύρου Ριζόπουλου


edito-1-5Πιο αποκαλυπτικός δεν μπορούσε να γίνει ο Φώτης Κουβέλης. Χθες συγκάλεσε την Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματός του και ανακοίνωσε στα μέλη της ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει τον Ιούλιο. Μέσα στο κατακαλόκαιρο δηλαδή… Τι τους είπε; Ότι ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού στην κυβέρνηση, υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης τον ενημέρωσε προσωπικά ότι λόγω του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας τον ερχόμενο Ιούνιο, ο ανασχηματισμός δεν μπορεί να προηγηθεί και επομένως θα μετατεθεί για αμέσως μετά, λίγο πριν από τα μπάνια του λαού…

ο νερουλάς και τα 3 χιλιάρικα


Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής, παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον... Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας...;
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν 1300 ευρώ λιγότερα από τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα Βουλή!
στη
1600 ευρώ λιγότερα από τον κύριο αυτό παίρνει και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, ενώ ο γιατρός μετά από 10 χρόνια και ο οποίος έχει δαπανήσει άλλα σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει γιατρός, παίρνει 1800 ευρώ λιγότερα από τον νερουλά της Βουλής!
Την ίδια στιγμή ο γενικός γραμματέας των Υπουργείων παίρνει 400 ευρώ περισσότερα από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου που σύμφωνα με το Σύνταγμα κανείς δεν μπορεί να παίρνει περισσότερα ούτε καν οι Βουλευτές οι οποίοι παίρνουν τα διπλάσια και αν προσθέσουμε και τα προνόμια των Βουλευτών που ο ΠτΑΠ δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του, τότε τριπλασιάζονται οι αποδοχές των Βουλευτών οι οποίες θα έπρεπε να είναι τρεις φορές μικρότερες σύμφωνα με το Σύνταγμα εφόσον θα έπρεπε να είναι ισότιμες με αυτές του ΠτΑΠ!!!
Φυσικά θα γίνουν χιλιάδες ομαδικές και μαζικές προσφυγές στο μισθοδικείο και οι δικαστές θα πάρουν και αναδρομικά και εντόκως τους μισθούς τους πίσω και θα διεκδικήσουν και τα προνόμια των Βουλευτών και θα τα κερδίσουν για να μάθουν κάποτε οι κύριοι της Εκτελεστικής και Νομοθετικής Εξουσίας να σέβονται το Σύνταγμα, όμως θα πρέπει να φτάνουμε στα δικαστήρια για να σέβονται οι κυβερνώντες το Σύνταγμα το οποίο μετέτρεψαν σε κουρέλι και σκουπίδι;
Εάν λοιπόν πραγματικά ενδιαφέρονται οι βουλευτές μας για τη σωτηρία της Πατρίδας, ας κόψουν τους μισθούς τους εδώ και τώρα κατά 70% και στα επίπεδα του Προέδρου του Αρείου Πάγου καθώς και όλα τα προνόμια τους, για να μη κατατεθούν οι χιλιάδες προσφυγές στο μισθοδικείο και φυσικά τους νερουλάδες της Βουλής να τους πάνε εκεί που πρέπει μισθολογικά. Στα 800 ευρώ και πολλά τους είναι. Δεν μπορεί ο νερουλάς της Βουλής να παίρνει 4 φορές μεγαλύτερο μισθό από τον Ανθυπολοχαγό. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Μπαγκλαντές, δεν συνέβησαν ποτέ ούτε καν στην Σοβιετία...

Πηγή: http://www.to-mati.gr/
Tags: ,

Οι αυτοκτονίες είναι φαινόμενο του υλικού μας Κόσμου. Το φάρμακο πρόληψης είναι η επιστροφή στην Πνευματικότητα της Ορθοδοξίας ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/h-aytoktonies-fainomeno-toy-ilikoy-mas-kosmoy.html#ixzz2S28Ems1h
Με αφορμή την αυτοκτονία ενός ακόμη επίλεκτου μέλους της Κοινωνίας μας, Αντιπρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Κώστα Ρεσβάνη, θέλω να σας καταθέσω δύο ιστορίες από το περιβάλλον μου.

Γνωστός μου, με τρείς απόπειρες αυτοκτονίας, με το ένα πόδι στο Δρομοκαϊτιο και με προταθείσα αγωγή ψυχοφαρμάκων, μετά από
Εξομολόγηση σε Αγιορείτη στην Αθήνα πέρυσι τον Απρίλιο, πήγε στο Άγιο Όρος στην καλύβα του Αγιορείτη για περίπου ένα μήνα. 

Στην επιστροφή του από το Άγιο Όρος, εκπλαγήκαμε για την επαναφορά του σε κατάσταση ηρεμίας και στην διάρκεια των επόμενων 12 μηνών είδαμε και χαρήκαμε για την αισθητή βελτίωση του. Την εικόνα του συγκεκριμένου συνανθρώπου μας την βιώσαμε περισσότεροι από 20 συνάδελφοι, μεταξύ των οποίων και συνάδελφοι που είναι κατά της Εκκλησίας!!!

Ένας άλλος γνωστός, υπήρξε πολύ μεγάλος επιχειρηματίας σε χώρα της Νοτίου Αφρικής. Στα 65 του, πιάστηκε για παράνομη εξαγωγή συναλλάγματος και κατασχέθηκε όλη η περιουσία του. Ο ίδιος οδηγήθηκε στην φυλακή για 2 χρόνια εκτίοντας ποινή δύο ετών σε καταναγκαστικά έργα. Μετά την αποφυλάκιση του, ξεκίνησε μια επιχειρηματική προσπάθεια εκτροφής αγελάδων. Η ιδέα του ήταν αποτυχημένη και έχασε ότι του είχε απομείνει από τις παράνομες εξαγωγές συναλλάγματος. Σε ηλικία 70 ετών και παντελώς κατεστραμμένος ξεκίνησε νέα προσπάθεια, στον τομέα εμπορίας μετάλλων σε συνεργασία με ένα φίλο του που ήταν και ο χρηματοδότης. Στα 75 του ήταν πάλι πολύ πλούσιος. Πέθανε τελικά από Καρκίνο στα 75 του.

Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι οι επιστήμες μπορεί να οδηγούν σε οικονομική ευμάρεια, αλλά όχι σε πνευματική επάρκεια και σε κτίσιμο ισχυρών προσωπικοτήτων. Η επιλογή της αυτοκτονίας συνδέεται με την έλλειψη πραγματικού σθένους για να αντιμετωπιστεί η απώλεια μιας περιουσίας. Γιατί έχουμε στηρίξει το "είναι μας" στον Υλικό Πλούτο. Δεν είναι έτσι.

Άλλοι καταλήγουν στα ψυχοφάρμακα που θέτουν τους ασθενείς σε μόνιμη εξάρτηση από τους γιατρούς και τα ψυχοφάρμακα. Δηλαδή τους βάζουν σε ένα λαβύρινθο χωρίς τέλος.

Μην στηρίζετε την ζωή σας στα υλικά αγαθά. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τον δρόμο της Πνευματικής μας Κληρονομιάς. Επισκεφτείτε το Άγιο Όρος ή άλλες Μονές όπου υπάρχουν πολύ καλοί Πνευματικοί. Γνωρίστε τον δρόμο της Πνευματικότητας. Μην απελπίζεσθε. Θα βρείτε ανάπαυση και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα δύσκολα με περισσότερη δύναμη.


«Θέλω να σταθώ και πάλι στα πόδια μου». Το συγκινητικό μήνυμα του 17χρονου που θέλει να περπατήσει ξανά


«Θέλω να σταθώ και πάλι στα πόδια μου»Στην Λάρισα βρίσκεται ο 17χρονος Γρηγόρης Παπαγιάννης, ο οποίος έμεινε παράλυτος κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο κεφάλι. Μιλώντας στο lesvosnews.gr ο μαθητής ευχαρίστησε εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και είπε πως θέλει να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο. 

Στη άσκηση "Μακεδονομάχος 2013'' και οι Έφεδροι Μαχητές της Χαλκιδικής ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/2013.html#ixzz2S27z9tno

Το τριήμερο 5/7 Απριλίου 2013 η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ έλαβε μέρος στον “ παραδοσιακό . . . . .για εμάς . . . λαμβάνουμε μέρος από το 2008 “ Π.Σ.Α.Α, ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2013.Την εκδήλωση οργάνωσε η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ υπό την αιγίδα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ.

Κάθε χρονιά παρατηρείται φοβερή βελτίωση τόσο ως προς την οργάνωση αλλά και ως προς τους συμμετέχοντες.

Το σενάριο, τα αντικείμενα, η οργάνωση και η εκτέλεση της εκδήλωσης κατά εμάς ήταν σχεδόν τέλεια καθ΄όλα.

Η λέσχη έλαβε μέρος με ένα ασκούμενο περίπολο των 8 ανδρών με δυο αξιωματικούς που επάνδρωσαν ένα εκπαιδευτικό αντικείμενο και με έναν αξιωματικό στην οργανωτική επιτροπή.

Κλείνοντας θέλουμε να συγχαρούμε τα μελή μας που έλαβαν μέρος καθώς και όλους τους συναδέλφους μας, από όλες τις περιοχές της πατρίδας μας και της Κύπρου, που ασκήθηκαν η βοήθησαν στην οργάνωση της . . . μοναδικής στο είδος της γιορτής των εφέδρων.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες μας για την κατανόηση τους . . . . . . γιατί κάπως έτσι χτίζετε ένας θεσμός, ο θεσμός του ΠΟΛΙΤΗ – ΟΠΛΙΤΗ.

ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ

ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


πηγή: Βετεράνος

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΔΩΝ ΝΥΧΤΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ .."ΦΟΥΣΤΙΚΑ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!Υπέβαλε την παραίτησή του ο Ηλίας ΚικίλιαςΤην παραίτησή του από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, υπέβαλε -και καλά- με επιστολή προς τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ο Ηλίας Κικίλιας.
Στην επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας, ο κ. Κικίλιας αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι κατά τη θητεία του συγκρούστηκε με «μικροπολιτικές σκοπιμότητες και πελατειακές νοοτροπίες, που θέλουν το δημόσιο έρμαιό τους» και προσθέτει, ότι «η δραστηριότητα του ΟΑΕΔ στηρίχθηκε στο στελεχιακό του δυναμικό και την στενή συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους». Αναφερόμενος στην υλοποίηση των προγραμμάτων για την καταπολέμηση της ανεργίας, υποστηρίζει ότι «το πρόγραμμα απασχόλησης...

ΠΑΕΙ ΚΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ. ΜΕ 29 ΝΑΙ - 27 ΟΧΙ, ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/kypros-psifise-nai-sta-mnhmonia.html#ixzz2S27j9Fb1Με οριακή πλειοψηφία η κυπριακή Βουλή ενέκρινε το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση. Υπέρ ψήφισαν 29 βουλευτές και κατά 27. Μεταξύ αυτών που ψήφισαν υπέρ είναι οι βουλευτές του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ και ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης. Καταψήφισαν οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, της ΕΔΕΚ, των Οικολόγων, ο βουλευτής του ΕΥΡΩΚΟ Νίκος Κουτσού και ο βουλευτής της εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου Ζαχαρίας Κουλίας. Η σύμβαση προνοεί την παραχώρηση 10 δισ. ευρώ από τους εταίρους της ευρωζώνης και το ΔΝΤ. Δεν προνοεί τη στήριξη των δύο τραπεζών που θα ανακεφαλαιοποιηθούν από τους ανασφάλιστους τους καταθέτες.
Νωρίτερα το κοινοβούλιο ψήφισε σειρά μέτρων για περαιτέρω μείωση των μισθών και των συντάξεων, αύξηση του φόρου ακινήτων...

και διαφοροποίηση των ωφελημάτων ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Παρόλο που ψηφίστηκαν οι νέες μειώσεις στους μισθούς, ο ΔΗΣΥ δια του προέδρου Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε ότι το κόμμα του κατέθεσε πρόταση νόμου για περαιτέρω μειώσεις στο κρατικό μισθολόγιο από τις οποίες θα προκύψουν 6,5 εκ. ευρώ έτσι ώστε τα έσοδα που αναμένονται από τη φορολόγηση των ακινήτων να ανέρχονται στα 69 εκ. ευρώ αντί στα 75 εκ. ευρώ που προβλέπει το νομοσχέδιο.

Η πρόταση προβλέπει περαιτέρω μείωση των μισθών από 0,2% με 0,5%, ενώ όπως σημειώνεται το ποσό των 6,5 εκ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί για να μειωθούν οι συντελεστές στο φόρο ακινήτων για κάποιες κατηγορίες ιδιοκτητών.

Επίσης το ΔΗΚΟ κατέθεσε πρόταση νόμου για μειώσεις στις περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες του κράτους κατά 17,3 εκ. ευρώ με στόχο το ίδιο ποσό να χρησιμοποιηθεί για μείωση του φόρου ακινήτων.

Οι δύο προτάσεις θα συζητηθούν σε κατοπινό στάδιο.

Το κυβερνητικό νομοσχέδιο για περαιτέρω περικοπές στους μισθούς των δημόσιων υπαλλήλων και του ευρύτερου δημόσιου τομέα από 0,8% μέχρι 2% ψηφίστηκε σήμερα ομόφωνα.

Το πράσινο φως δόθηκε και στο νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην υγεία. Συγκεκριμένα, για να είναι κάποιος δικαιούχος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης θα πρέπει να έχει φορολογικό φάκελο και να καταβάλλει για τρία χρονιά εισφορές στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Με την αρνητική ψήφο των 18 βουλευτών του ΑΚΕΛ και τη μία ψήφο του βουλευτή των Οικολόγων, ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία οι κανονισμοί που προβλέπουν την εισαγωγή εισφοράς 1,5% για τους δημόσιους υπαλλήλους, αναθεώρηση τελών καθώς την επιβολή τελών για τις πρώτες βοήθειες, για φάρμακα και για ιατρικές εξετάσεις.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις κομμάτων ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας, το οποίο προβλέπει ελάχιστο τέλος 75 ευρώ για κάθε ιδιοκτήτη και αναλόγως της αξίας του ακινήτου αυξάνεται ο συντελεστής φορολόγησης.

Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 29 βουλευτές του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ και ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης, ενώ 26 βουλευτές από το ΑΚΕΛ, την ΕΔΕΚ, των Οικολόγων, ο βουλευτής του ΕΥΡΩΚΟ Νίκος Κουτσού και ο Ζαχαρίας Κουλίας τοποθετήθηκαν αρνητικά επί του νομοσχεδίου.

Ομόφωνα ψηφίστηκαν τροπολογίες σύμφωνα με τις οποίες η επιπρόσθετη επιβάρυνση σε περίπτωση μη καταβολής της φορολογίας μειώνεται από 20% στο 10%.

Επίσης παραχωρείται και έκπτωση 10% σε όσα πρόσωπα πληρώσουν το φόρο 30 ημέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας για καταβολή του φόρου.

Ομόφωνα εγκρίθηκε και συμπληρωματικός προϋπολογισμός ύψους 9,6 εκ. ευρώ, ποσό που θα διατεθεί για την πρόσληψη πέραν των 900 ωρομίσθιων εργαζόμενων στο δημόσιο.

Πριν την έγκριση των νομοσχεδίων βουλευτές κομμάτων κατηγόρησαν αλλήλους και εξέφρασαν για άλλη μια φορά τη διαφωνία τους για τις πρακτικές που εφαρμόζει η τρόικα στην Κύπρο.
Με οριακή πλειοψηφία η κυπριακή Βουλή ενέκρινε το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση. Υπέρ ψήφισαν 29 βουλευτές και κατά 27. Μεταξύ αυτών που ψήφισαν υπέρ είναι οι βουλευτές του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ και ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης. Καταψήφισαν οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, της ΕΔΕΚ, των Οικολόγων, ο βουλευτής του ΕΥΡΩΚΟ Νίκος Κουτσού και ο βουλευτής της εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου Ζαχαρίας Κουλίας.

Η σύμβαση προνοεί την παραχώρηση 10 δισ. ευρώ από τους εταίρους της ευρωζώνης και το ΔΝΤ. Δεν προνοεί τη στήριξη των δύο τραπεζών που θα ανακεφαλαιοποιηθούν από τους ανασφάλιστους τους καταθέτες.

Νωρίτερα το κοινοβούλιο ψήφισε σειρά μέτρων για περαιτέρω μείωση των μισθών και των συντάξεων, αύξηση του φόρου ακινήτων και διαφοροποίηση των ωφελημάτων ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Παρόλο που ψηφίστηκαν οι νέες μειώσεις στους μισθούς, ο ΔΗΣΥ δια του προέδρου Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε ότι το κόμμα του κατέθεσε πρόταση νόμου για περαιτέρω μειώσεις στο κρατικό μισθολόγιο από τις οποίες θα προκύψουν 6,5 εκ. ευρώ έτσι ώστε τα έσοδα που αναμένονται από τη φορολόγηση των ακινήτων να ανέρχονται στα 69 εκ. ευρώ αντί στα 75 εκ. ευρώ που προβλέπει το νομοσχέδιο.

Η πρόταση προβλέπει περαιτέρω μείωση των μισθών από 0,2% με 0,5%, ενώ όπως σημειώνεται το ποσό των 6,5 εκ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί για να μειωθούν οι συντελεστές στο φόρο ακινήτων για κάποιες κατηγορίες ιδιοκτητών.

Επίσης το ΔΗΚΟ κατέθεσε πρόταση νόμου για μειώσεις στις περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες του κράτους κατά 17,3 εκ. ευρώ με στόχο το ίδιο ποσό να χρησιμοποιηθεί για μείωση του φόρου ακινήτων.

Οι δύο προτάσεις θα συζητηθούν σε κατοπινό στάδιο.

Το κυβερνητικό νομοσχέδιο για περαιτέρω περικοπές στους μισθούς των δημόσιων υπαλλήλων και του ευρύτερου δημόσιου τομέα από 0,8% μέχρι 2% ψηφίστηκε σήμερα ομόφωνα.

Το πράσινο φως δόθηκε και στο νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην υγεία. Συγκεκριμένα, για να είναι κάποιος δικαιούχος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης θα πρέπει να έχει φορολογικό φάκελο και να καταβάλλει για τρία χρονιά εισφορές στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Με την αρνητική ψήφο των 18 βουλευτών του ΑΚΕΛ και τη μία ψήφο του βουλευτή των Οικολόγων, ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία οι κανονισμοί που προβλέπουν την εισαγωγή εισφοράς 1,5% για τους δημόσιους υπαλλήλους, αναθεώρηση τελών καθώς την επιβολή τελών για τις πρώτες βοήθειες, για φάρμακα και για ιατρικές εξετάσεις.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις κομμάτων ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας, το οποίο προβλέπει ελάχιστο τέλος 75 ευρώ για κάθε ιδιοκτήτη και αναλόγως της αξίας του ακινήτου αυξάνεται ο συντελεστής φορολόγησης.

Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 29 βουλευτές του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ και ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης, ενώ 26 βουλευτές από το ΑΚΕΛ, την ΕΔΕΚ, των Οικολόγων, ο βουλευτής του ΕΥΡΩΚΟ Νίκος Κουτσού και ο Ζαχαρίας Κουλίας τοποθετήθηκαν αρνητικά επί του νομοσχεδίου.

Ομόφωνα ψηφίστηκαν τροπολογίες σύμφωνα με τις οποίες η επιπρόσθετη επιβάρυνση σε περίπτωση μη καταβολής της φορολογίας μειώνεται από 20% στο 10%.

Επίσης παραχωρείται και έκπτωση 10% σε όσα πρόσωπα πληρώσουν το φόρο 30 ημέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας για καταβολή του φόρου.

Ομόφωνα εγκρίθηκε και συμπληρωματικός προϋπολογισμός ύψους 9,6 εκ. ευρώ, ποσό που θα διατεθεί για την πρόσληψη πέραν των 900 ωρομίσθιων εργαζόμενων στο δημόσιο.

Πριν την έγκριση των νομοσχεδίων βουλευτές κομμάτων κατηγόρησαν αλλήλους και εξέφρασαν για άλλη μια φορά τη διαφωνία τους για τις πρακτικές που εφαρμόζει η τρόικα στην Κύπρο.Η τελευταία μόδα αυτοκινήτων ήρθε και στην Ελλάδα. Οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος κάνουν το αυτοκίνητο να δείχνει καινούριο


Η τελευταία μόδα αυτοκινήτων ήρθε και στην ΕλλάδαΌ,τι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί στο χώρο του επώνυμου lifestyle στο εξωτερικό είναι οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος 3Μ (car wrapping).
Πλέον ο καθένας μπορεί να αλλάξει το χρώμα του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας του, χωρίς βάψιμο ή άλλες μη αναστρέψιμες μεθόδους μέσα μόνο δύο εργάσιμες ημέρες και με μικρότερο κόστος.

Η Αντιτρομοκρατική συνέλλαβε τους δύο απο την ληστεία στο Φιλώτα φλώρινας (φώτο) ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/blog-post_4406.html#ixzz2S1zPBm4s

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή δύο εκ των προσαχθέντων στη ληστεία στο Φιλώτα Φλώρινας, ερευνάται η εμπλοκή τους στη ληστεία του Βελβεντού αλλά και οι πιθανοί δεσμοί με την οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».


Σε έξι προσαγωγές προχώρησε νωρίτερα σήμερα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πηγές.

Οι προσαγωγές έγιναν από καφετέρια της Νέας Φιλαδέλφειας και ερευνάται η συσχέτιση των προσαχθέντων με τρομοκρατικές οργανώσεις όπως οι Πυρήνες της Φωτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, ο ένας εκ των προσαχθέντων αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για τους δύο επιβεβαιώθηκε ότι ήταν τα πρόσωπα που καταζητούνταν για την ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινας και φέρονται να σχετίζονται με την ληστεία στο Βελβεντό της Κοζάνης.

Για τους υπόλοιπους τρεις εκ των συλληφθέντων, ερευνάται η σύνδεσή τους με τρομοκρατική οργάνωση και με την ληστεία της Αγροτικής στο Βελβεντό, η οποία, υπενθυμίζεται, ότι είχε διαπραχθεί από οκτώ δράστες, εκ των οποίων είχαν ήδη συλληφθεί οι τέσσερεις.

Οι δύο που συνελήφθησαν καθώς καταζητούνταν για την ληστεία στον Φιλώτα είναι οι:

ΧΑΡΙΣΗ – ΠΟΥΛΟ Φοίβο, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην ΑθήναΝΤΑΛΙΟ Ανάργυρο, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα
πηγή: Βετεράνος

ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗΣ ! Tου “Αλιέως”


Εν τέλει είσαι τεράστιος Μιχάλη Σάλλα. Ο άπαιχτος, ο άνθρωπος όλων των εποχών, ο γητευτής των τραπεζών, ο έχων το μεγαλύτερο διαφημιστικό budget  αυτή την περίοδο.
Παίζεις παντού, ΜΜΕ, εφημερίδες, περιοδικά, sites ακόμη και σε blogs  βλέπω καταχωρήσεις της Πειραιώς, της Αγροτικής, της Γενικής. Σε λίγο θα αρχίσουν να τρέχουν και τα προγράμματα της CPB, της Κύπρου, της Millennium. Τεράστια η διαφημιστική σου παρουσία Μιχάλη Σάλλα, να υποθέσω πως ανάλογη είναι και η επιρροή που ασκείς στα καθημαγμένα μέσα ενημέρωσης (;), στα χρεοκοπημένα κανάλια και εφημερίδες. Σούζα θα πρέπει να κάθονται απ΄ ότι φαντάζομαι.
Για αυτό και διάβασα την συνεντευξάρα σου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, τεράστια συνέντευξη, με δηλώσεις σου πως δεν θα χρηματοδοτείς εταιρείες που απασχολούν μαύρο προσωπικό΄΄ και "ανασφάλιστη εργασία"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...