Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Η Eπιστροφή των Aετών.Αναρτήθηκε στο yiorgosthalassis.blogspot.comΤου Γιώργου Θαλάσση

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κοίταξε με δέος έξω από το παράθυρο τις πορτοκαλιές ανταύγειες που τρεμοπαίζανε κάτω από τον μαβί ουρανό της Κωνσταντινούπολης. «Κωνσταντινίγια…», μονολόγησε πικρά, «έτσι θα σε ξαναπούνε πάλι…», σκέφτηκε φωναχτά.

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ > Βρέθηκε μαζικός τάφος Ελληνοκυπρίων


Η ανακάλυψη από τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους σημείου ταφής στον Κορνόκηπο όπου βρέθηκαν μόνο οστά από γόνατα, ελάχιστα δόντια και λίγα ψιλοθρυμματισμένα κόκκαλα δείχνουν οργανωμένη μετακίνηση οστών με στόχο την απόκρυψη μαζικού τάφου ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα.
Όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», αριθμητικά τα οστά που βρέθηκαν θα μπορούσαν να ανήκουν σε ένα μόλις άτομο, ωστόσο οι εξετάσεις DNA που έγιναν ταυτοποίησαν τα ευρήματα με 29 ελληνοκύπριους νεαρούς στρατιώτες του 361 Τάγματος Πεζικού.
Οι κηδείες των ταυτοποιηθέντων Ελληνοκυπρίων γίνονται τις τελευταίες μέρες και συνεχίζονται, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει αν ο κύριος όγκος των λειψάνων βρίσκεται κάπου αλλού ή έχει καταστραφεί τελειωτικά.
Το όλο θέμα φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της εκκένωσης ομαδικών ταφών και μετακίνησης οστών που γίνεται είτε για κάλυψη προσωπικής ανάμιξης σε κτηνωδίες του 1974, είτε οργανωμένα για απόκρυψη ομαδικών ταφών.
Παρόμοια φαίνεται πως είναι και η περίπτωση των μισών αγνοουμένων Τουρκοκυπρίων της Τόχνης, τα οστά των οποίων φέρονται να έχουν μετακινηθεί μια ή και δυο φορές.
Για τον τάφο των Ελληνοκυπρίων στον κατεχόμενο Κορνόκηπο πληροφορίες και μαρτυρίες αναφέρουν ότι η μετακίνηση έγινε το 1996 με ένα φορτηγό και μια μπουλντόζα. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μετακίνηση έγινε λόγω άσκησης του κατοχικού στρατού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δε σε ξέρει η μάνα σου και θες δημοσιότητα; Κάνε κι εσύ μία δήλωση κατά της Χρυσής ΑυγήςΔε σε ξέρει η μάνα σου και θες δημοσιότητα; Κάνε κι εσύ μία δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής
Ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος στην Ελλάδα του 2013 για να εξασφαλίσει δημοσιότητα όποιος ή όποια έχει τέτοια κάψα, αλλά δεν τον-την ξέρει ούτε η μάνα του-της (που λέμε);

Οι αεροψεκασμοί διδάσκονται στην σχολή Ικάρων των ΗΠΑ από το 1990


Ακαδημία αεροψεκασμών - Οι χημικές ουρές στον ουρανό (chemtrails) δεν είναι μια εφεύρεση συνωμοσίας, αλλά ένας όρος που βρίσκεται στα εγχειρίδια λειτουργίας της στρατιωτικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών τουλάχιστον από τη δεκαετία του '60.
Εδώ είναι μια σειρά από στοιχεία συμπεριλαμβανομένων των Chemtrails, του χημικού στοιχείου 131, και εγχειρίδιο από το φθινόπωρο του 1990 (που δημοσιεύθηκε από το Τμήμα Χημείας, ΗΠΑ Σχολή Ικάρων το 1990), στην οποία συζητείται η τροποποίηση της μετεωρολογίας με ιοντικό πλάσμα και άλλα χημικά προϊόντα. Από το 1990, υπάρχουν μαθήματα με τον τίτλο του «χημικές ουρές» που παρουσιάστηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Σχολή Ικάρων και τα τμήματα χημείας USAFA.


Έτσι, όλα αυτά που βλέπετε στον ουρανό δεν επινοήθηκαν από συνωμοσιολόγους, αλλά αποτελούν πραγματικά γεγονότα. Η «εμφάνιση επίμονων contrails στον ουρανό έχει καταγγελθεί από πολλούς ανθρώπους από τότε μέχρι σήμερα. Το έγγραφο είχε αντιγραφεί σε μικροφίλμ το 1992. Ακόμη και το πρόγραμμα για τη NASA χρονολογείται από το 1966.

Σας παραθέτω ορισμένους συνδέσμους όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα παραπάνω

http://saive.com/WXMOD/NASA_National_and_Interdepartmental_Program_for_Weather_Modification_1966.pdf
http://chemtrailsplanet.files.wordpress.com/2013/03/chemtrails-chemistry-manual-usaf-academy-1999.pdf

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=%22European+Union%22[MeSH+Terms]

http://downloads.climatescience.gov/sap/sap2-3/sap2-3-final-report-all.pdf

http://www.fas.org/man/eprint/leitenberg/weather.pdf

http://www.belfort-group.eu/sites/default/files/page/2010/05/COpart1.pdf

http://saive.com/911/DOCS/Chemtrail-Symposium-Belfort-Group-70Page-Report-Searchable.pdf

http://www.fas.org/nuke/control/enmod/text/environ2.htm

http://chemtrailsplanet.files.wordpress.com/2013/04/public-law-105-85-allows-chemtrails.pdf

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15082100

http://sulatestagiannilannes.blogspot.it/

http://campagnadisobbedienzaciviledimassa.blogspot.it/

 


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/oi-aeropsekasmoi-didaskontai-sthn-sxolh-ikarwn-twn-hpa-apo-to-1990.html#ixzz2Sd6nAglj

Soner Cagaptay: «Γιατί η Τουρκία φοβάται την Ρωσία»

Ο γνωστός Τούρκος αναλυτής/δημοσιογράφος Soner Cagaptay σε ανάλυσή του εξηγεί το φοβικό σύνδρομο της Τουρκίας απέναντι στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρόσφατη επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, στην Άγκυρα πέρασε περίπου απαρατήρητη. Και αυτό γιατί η Άγκυρα απέφυγε να «επιπλήξει» τη Μόσχα για την στάση της στο θέμα της Συρίας. «Αυτό συμβαίνει γιατί η Τουρκία δεν φοβάται κανένα κράτος περισσότερο από τη Ρωσία», επισημαίνει και συνεχίζει:

Όλα τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου διέγραψαν τα πρόστιμα των δημάρχων!


Όλα τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου διέγραψαν τα πρόστιμα των δημάρχων!
ΝΔ, Σύριζα, ΠΑΣΟΚ, Δημάρ και ΑΝΕΛ έδωσαν "άφεση αμαρτιών" στους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς που έκαναν προεκλογική καμπάνια με μαύρο χρήμα!
Το "πλυντήριο" ανομίας και ρουσφετιών που λέγεται ελληνικό Κοινοβούλιο συνεχίζει να λειτουργεί ακατάπαυστα. Στα μουλωχτά και με διαδικασίες εξπρές ΟΛΑ τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου έβγαλαν λάδι τους υποψήφιούς τους που προχώρησαν σε παραβάσεις του εκλογικού νόμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Συγκεκριμένα, η Βουλή ψήφισε με διακομματική συναίνεση,

Σύλληψη Βρετανού με εξελιγμένο “τρομοκρατικό” οπλισμό στην κατοχή του > Τι συμβαίνει στην Αλεξανδρούπολη;


Συνελήφθη Βρετανός με κινητό οπλοστάσιο στην Αλεξανδρούπολη. Η σύνθεση όμως των υλικών που κατείχε, προκαλεί μεγάλη ανησυχία και απορίες γιατί ακόμα δεν έχει παρέμβει η αντιτρομοκρατική. Ειδικά η εθνικότητα του συλληφθέντα παραπέμπει σε παιχνίδια πρακτόρων, αφού είναι γνωστό ότι Βρετανοί “πράκτορες” διατηρούν ανοιχτό δίαυλο με ισλαμιστικές οργανώσεις με σκοπό να τις “ελέγχουν”, προμηθεύοντας τους οπλισμό.
Ο εξοπλισμός αντιμετώπισης χημικού πολέμου που κατείχε ο Βρετανός θα μπορούσε να έχει ως κατάληξη τους εισβολείς της Συρίας. Με σκοπό την προβοκάτσια κατά των Συρίων με επίθεση χημικών.
Η Αλεξανδρούπολη, τόπος της σύλληψης, επίσης προκαλεί εύλογες απορίες. Είχε προορισμό την Τουρκία από όπου περνούν τα όπλα στους ισλαμιστές της Συρίας; Ή υπάρχει ακόμα πιο επικίνδυνο σενάριο;
Ο Βρετανός συνελήφθη χθες, Μεγάλη Παρασκευή, στην Αλεξανδρούπολη.
Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 48χρονου άνδρα βρέθηκαν και
κατασχέθηκαν

- Ένα ζευγάρι κιάλια νυκτός
- Τρεις σκοπευτικές διόπτρες
- Τρία δορυφορικά τηλέφωνα
- Εννέα στολές στρατιωτικού τύπου
- Έντεκα φορητούς πομποδέκτες
- Δεκαπέντε αντιασφυξιογόνες μάσκες
- Δεκαπέντε φορτιστές πομποδεκτών
Ο Βρετανός, ο οποίος κατηγορείται τώρα για λαθρεμπόριο και παράβαση του νόμου περί όπλων, πρόκειται να οδηγηθεί στην εισαγγελέα, ενώ τόσο τα υλικά όσο και το φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν από τις Αρχές.

Η προοδευτική Κική Δημουλά απαντά στον “αντιρατσιστικό νόμο”:”Δεν αντέχω άλλο τους μετανάστες!”Η συγκεκριμένη ποιήτρια, μπορεί να ανήκει στον προοδευτικό χώρο, διαθέτει όμως μία ειδοποιό διαφορά από το συνάφι των Καμίνηδων και των λοιπών επαγγελματιών αντιρατσιστών. Δε μένει στην Εκάλη, αλλά στην Κυψέλη...
Με... ανοιχτό το στόμα έμειναν όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση των Atenistas στην Κυψέλη, όπου η Ελληνίδα ποιήτρια, Κική Δημουλά προχώρησε σε "ρατσιστικό" παραλήρημα. Όπως αναφέρει η Άννα Δαμιανίδη στη στήλη της «Τρίτη Ματιά» στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η ποιήτρια φέρεται να δήλωσε στην εκδήλωση ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, τόσοι πολλοί που είναι πιάνουν και τα παγκάκια, δεν βρίσκει να καθίσει στην πλατεία, ενώ προσθέτει ότι φοβάται να βγει από το σπίτι της γιατί κλέβουν. Λογικό ήταν λοιπόν η συντάκτρια να την κατηγορήσει για ξενοφοβία και ρατσισμό, ενώ ασκεί σκληρή κριτική και στους Μένη Κουμανταρέα και Μενέλαο Καραμαγγιώλη, οι οποίοι προσπάθησαν να προστατεύσουν την Κική Δημουλά αναφέροντας ότι «Στην Κυψέλη μένουν κυρίως οικογενειάρχες που προσπαθούν να ενσωματωθούν».
Στο κείμενο μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Στο τέλος της περιήγησης στην αυλή του σχολείου περιμέναμε ν' ακούσουμε κάτι ωραίο και αξέχαστο από τα χείλη πνευματικών ανθρώπων. Και τι είπε η ποιήτρια; Ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, τόσοι πολλοί που είναι, πιάνουν και τα παγκάκια, δεν βρίσκεις να καθίσεις στην πλατεία, άσε που κλέβουν και φοβάται να βγει από το σπίτι της, α-πα-πα! χάλια. Εντάξει δεν χρειαζόταν να είσαι διακεκριμένη ποιήτρια για να πεις τέτοια. Τα λένε κάθε μέρα γριές στο τρόλεϊ για να πιάσουν κουβέντα. Κι ούτε καν όλες, κάμποσες έχουν καταλάβει ότι δεν μπορείς να γενικεύεις έτσι και συγκρατούνται». Για τους Μένη Κουμανταρέα και Μενέλαο Καραμαγγιώλη «"Στην Κυψέλη μένουν κυρίως οικογενειάρχες που προσπαθούν να ενσωματωθούν", είπαν οι άνθρωποι προσπαθώντας να αλλάξουν κουβέντα. Σιγά, σιγά σηκωθήκαμε να φύγουμε, το έργο το είχαμε ξαναδεί.

Ο εκτουρκισμος της ΑΟΖ απο τους Στουρνάρες της παγκοσμιοποίησης


Να κυματίσει η τουρκική σημαία απαιτούν οι επενδυτές της γείτονος για τις μαρίνες του Φλοίσβου, της Ζέας, της Κέρκυρας, της Λευκάδας, της Καλαμάτας και της Μυτιλήνης, ενώ πολύ σύντομα δεν αποκλείεται η ημισέληνος και το αστέρι των Τούρκων να «σηκωθούν» και στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Ο Φερίτ Σαχένκ, ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στην Τουρκία με προσωπική περιουσία πάνω από 2,6 δισ. δολάρια, ως μεγαλομέτοχος στις μαρίνες του Φλοίσβου, της Ζέας, της Κέρκυρας, της Λευκάδας και της Καλαμάτας θεωρεί πολύ φυσικό να τις μετατρέψει σε τουρκολίμανα, με την ελληνική κυβέρνηση χαρακτηριστικά απούσα!
Την ίδια ώρα η D-Marine Investments Holding B.V., θυγατρική του πανίσχυρου τουρκικού ομίλου Dogus, που ήδη κατέχει το 51% των μετοχών της ελληνικής εταιρίας MedMarinas του ομίλου Κυριακούλη και το 50% της μαρίνας του Φλοίσβου, είναι μεταξύ των «13» που πέρασαν στη β’ φάση για τη διεκδίκηση του τουριστικού συγκροτήματος Αστέρας στον Λαιμό Βουλιαγμένης.
Δεδομένου ότι από τον περασμένο Μάιο η τουρκική Setur, μέλος του τουρκικού ομίλου Koc Group, από κοινού με την εταιρία Folli-Follie Group του Δημήτρη Κουτσολιούτσου ανέλαβε τη διαχείριση του λιμένα Λέσβου, η τουρκική σημαία με την ημισέληνο ενδεχομένως να κυματίσει και στη Μυτιλήνη.
Και το νεοοθωμανικό όραμα της Τουρκίας να επιβληθεί ως ηγέτιδα δύναμη στην ευρύτερη περιοχή, εκμεταλλευόμενη τη μειονεκτική οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, δεν σταματά εδώ. Σημειώνεται ότι μεγάλο ενδιαφέρον για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών έχει εκδηλωθεί από τους Τούρκους και για τη μαρίνα πολυτελείας της Μυκόνου, την οποία το ΤΑΙΠΕΔ έχει επίσης βγάλει προς πώληση.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την πώληση της μαρίνας του Αλίμου, πακέτο με τα τουριστικά αγκυροβόλια του Πόρου, της Υδρας, της Επιδαύρου και των Μεθάνων.
Με το δεύτερο πακέτο ακολουθεί η μαρίνα Γλυφάδας, που πλαισιώνεται από εκείνες της Σερίφου, της Πάρου, της Νάξου και της Ανδρου. Με το τρίτο πακέτο, που αφορά την Κρήτη, οι μαρίνες του Ρεθύμνου και του Αγίου Νικολάου, με το τέταρτο πακέτο των Δωδεκανήσων, το Μανδράκι της Ρόδου και της Κω, με το πέμπτο πακέτο μαρίνες σε Ζάκυνθο και Κατάκολο, με το έκτο της Πάτρας κ.λπ. Εξαιρούνται από τα πακέτα οι μαρίνες της Μυκόνου και Αργοστολίου, οι οποίες προορίζονται να μετατραπούν σε πολυτελείς μαρίνες για τη φιλοξενία mega – yachts.
Δυστυχώς, το ενδιαφέρον των Ελλήνων επενδυτών για «φιλέτα» και λιγότερο «φιλέτα» είναι περιορισμένο. Απλώς περιορίζονται σε κάποιο συμπληρωματικό ρόλο σε περιφερειακά λιμάνια και μαρίνες.
Από την Δημοκρατία

“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”: Στην ΝΔ φοβούνται σαρωτική νίκη της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές


“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”: Στην ΝΔ φοβούνται σαρωτική νίκη της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές
Πανικός και τρόμος στο επιτελείο του Φον Αντωνάκη
Κρίση… ειλικρίνειας έχει πιάσει τελευταία την καθεστωτική «Καθημερινή». Έτσι, πέραν του γνωστού δημοσιεύματος -προ ολίγων ημερών- που έκανε λόγο για ποσοστά ακόμα και 20% του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών στις επικείμενες ευρωεκλογές (σ’ έναν χρόνο από τώρα), στο λαμπριάτικο φύλλο υπάρχει άρθρο με τίτλο «Προβληματισμός στο πρωθυπουργικό γραφείο για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στα γκάλοπ», με το εξής περιεχόμενο: «Θα καταπλήξουμε δυσάρεστα το παγκόσμιο κοινό στις επικείμενες ευρωεκλογές».

ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ, ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ!


ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ “ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ” ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ CDS, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ.
Ντάισελμπλουμ: Στην Κύπρο ας πρόσεχαν με τα ελληνικά ομόλογα
Το ρίσκο απόκτησης ελληνικών ομολόγων πληρώνουν οι κυπριακές τράπεζες, δήλωσε οεπικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στη συζήτηση για το κυπριακό πακέτο διάσωσης στην Επιτροπή Οικονομικών του Ευρωκοινοβουλίου.
«Ήταν δική τους η απόφαση να επενδύσουν στην Ελλάδα», είπε μιλώντας ενώπιον της επιτροπής Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Το ελληνικό PSI έπληξε τις κυπριακές τράπεζες καθώς εκείνες είχαν προβεί σε “κακά στοιχήματα” στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή η χυδαιότητα θα μείνει αναπάντητη όπως είναι επόμενο από Ελλάδα και Κύπρο, αφού στην ουσία αποκαλύπτει τον λόγο της κατάρρευσης και των δύο χωρών. Η επαναγορά ομολόγων, αλλά και η πώληση των CDS είναι και σύμφωνα με την έκθεση που έφερε στο φως το Ολυμπία, η αιτία της διάλυσης. Αποκάλυψη που ουδείς από τα πολιτικά έρμαια των τραπεζιτών τόλμησε να αναφέρει, ενώ όλοι “την έψαχναν”!
Ο Ντάισελμπλουμ προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα “επικυρώνοντας” στην ουσία του κούρεμα που έρχεται και στην Ελλάδα.
Βεβαίως αποκρύπτει και το κυριότερο: ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ; ΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
Με αποτέλεσμα τώρα να βγαίνει ο Σόιμπλε και να καμαρώνει πως “Η Γερμανία θωρακίστηκε απέναντι σε πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ”!
Χαιρέτησε τη στροφή διασώσεων με καταθέσεις και υπερασπίστηκε τη δράση στη Κύπρο, αλλά παραδέχθηκε ότι “κατέστρεψε την εμπιστοσύνη” στις τράπεζες γι’ αυτό και είναι απαραίτητοι οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων.
«Όσοι επωφελήθηκαν από την ανάληψη κινδύνων από τις τράπεζες πρέπει να αναλάβουν και το κόστος αυτών των κινδύνων», τόνισε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών και επανέλαβε ότι οι καταθέσεις έως 100.000 ευρώ πρέπει να είναι διασφαλισμένες.
Όπως μεταδίδει η Καθημερινή Κύπρου, ο κ. Ντάισελμπλουμ χαρακτήρισε το πακέτο διάσωσης της Κύπρου ως την καλύτερη δυνατή επιλογή για τη Λευκωσία, ενώ ανακοίνωσε πως η πρώτη δόση του δανείου, από τον μόνιμο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ, θα εκταμιευθεί εντός Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΙ: ALVAREZ & MARSAL: Αποκαλύπτουμε την μυστική έκθεση που στέλνει φυλακή τραπεζίτες και πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μια πολύ σημαντική ιατρική έρευνα με ελληνική σφραγίδα


Μια σημαντική ιατρική έρευνα με ελληνική σφραγίδα
Όλα ξεκίνησαν από έναν 95χρονο ασθενή ο οποίος είχε υποβληθεί σε αλλεπάλληλες επεμβάσεις για αφαίρεση μη κρίσιμων μορφών καρκίνου του δέρματος.Για την Ελληνίδα ερευνήτρια του Πανεπιστήμιου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο (UCSF), Ελένη Λινός...

Νέα θηριωδία στην Μανωλάδα! Ανεξελεγκτοι Τούρκοι και ισλαμιστές δουλέμποροι, ντροπή για την Ελλάδα


ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ. Κουβέντα από τους επαγγελματίες “ευαίσθητους” και τους ελληνόφωνους δουλοκτήτες – καραμπινιέρους του σοσιαλισμού.
ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ, ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
Διαβάστε επίσης:
Όταν οικογενειάρχες μετανάστες κομματιαζόταν στην Μανωλάδα από τους πραίτωρες του “προοδευτικού” δουλοκτήτη, δεν δάκρυσε κανείς…

Μία νέα υπόθεση απαγωγής που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη εξετάζουν από νωρίς σήμερα οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας καθώς το ραντεβού για την απόδοση
των λύτρων δόθηκε χθες το βράδυ σε καταυλισμό οικονομικών μεταναστών στην περιοχή της Νέας Μανολάδας. Η συνάντηση τελικά κατέληξε σε… συμπλοκή καθώς τα δύο άτομα που βρέθηκαν στο σημείο για να παραδώσουν μέρος του χρηματικού ποσού που είχε συμφωνηθεί δέχθηκαν επίθεση από πέντε ομοεθνείς τους, που δεν έμειναν ευχαριστημένοι από το παζάρι για τα λύτρα. Σε τέσσερις συλλήψεις έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα το μεσημέρι οι αστυνομικοί.

Η περίεργη αυτή υπόθεση ξεκίνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες όταν αλλοδαπός υπήκοος Μπαγκλαντές που διαμένει στην Αθήνα δέχθηκε τηλεφώνημα, όπου άγνωστος τον ενημέρωνε ότι είχε απαγάγει τον αδερφό του στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Λίγες μέρες αργότερα το τηλέφωνό του χτύπησε ξανά με τον απαγωγέα αυτή την φορά να αξιώνει το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον άτυχο οικονομικό μετανάστη. Όταν ο αδελφός του θύματος ρώτησε τον άγνωστο για τον τρόπο που θα του έδινε το χρηματικό ποσό που απαιτούσε, αυτός του έδωσε ραντεβού σε καταυλισμό στην περιοχή της Νέας Μανολάδας. Εκεί, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο απαγωγέας, θα τον περίμενε κάποιο δικό του άτομο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι πρόκειται για τον αδελφό του δράστη, ο οποίος θα παραλάμβανε τα χρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com ο οικονομικός μετανάστης έφτασε χθες από την Αθήνα στη Μανολάδα, συνοδευόμενος από κάποιον ομοεθνή φίλο του. Όπως κατήγγειλαν στους αστυνομικούς του Τμήματος της Βάρδας, στο σημείο που είχαν δώσει ραντεβού τους περίμεναν πέντε άτομα. Όταν τους εξήγησαν ότι είχαν μόνο πεντακόσια από τις έξι χιλιάδες ευρώ που είχαν συμφωνηθεί, κατέθεσαν ότι δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα, σιδερένια κοντάρια αλλά και μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Οι τραυματίες απευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας όπου ενημέρωσαν τις αρχές για το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες η κινητοποίηση των αστυνομικών υπήρξε άμεση καθώς δίχως να χαθεί πολύτιμος χρόνος, έκαναν σε έρευνες στον καταυλισμό και προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις αλλοδαπών. Αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 13 και 14 εκατοστών, δύο ξύλινα ρόπαλα μήκους 48 και 75 εκατοστών, μία σιδερένια ράβδος μήκους 110 εκατοστών καθώς και ένα ξύλινο μπαστούνι του κρίκετ.
Α.Α. Σολωμός

olympia

ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ... Τυχερή  μέσα στην ατυχία της ήταν  μια μεγαλόσωμη αρσενική αρκούδα που έπεσε θύμα παράσυρσης στον κύριο άξονα της Εγνατίας Οδού στο ύψος του κόμβου «Ταξιάρχη». Παρά τον σοβαρό τραυματισμό της, οι Ομάδες Άμεσης Επέμβασης των οργανώσεων «Αρκτούρος» και «Καλλιστώ» κατάφεραν να τη σώσουν...

Σε καναδικό fund το μερίδιο της Hochtief στο «Ελ. Βενιζέλος» Χωρίς να δώσουν στην Ελλάδα όσα χρωστάνε


Σε καναδικό fund το μερίδιο της Hochtief στο «Ελ. Βενιζέλος»Στην πώληση της θυγατρικής της εταιρίας (Hochtief Airport GmbH)που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων το αεροδρόμιο της Αθήνας, της Βουδαπέστης, του Αμβούργου, του Ντίσελντορφ, του Σίδνεϊ και των Τιράνων, προχώρησε η μητρική Hochtief. Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης χαρακτήρισε θετικό το γεγονός της καναδικής επένδυσης: «Ενας αξιόπιστος επενδυτής αποφάσισε να επενδύσει στο αεροδρόμιο της Αθήνας και αυτό είναι θετικό», είπε ο υπουργός.....

«Η Τουρκία ετοιμάζεται για πόλεμο;»


«Παράγει συνεχώς ταχύπλοα αποβατικά», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα

Η τουρκική στρατιωτική τεχνολογία  έχει αξιοποιηθεί πλήρως και παράγει πλοία τα οποία είναι πολλές φορές πιο γρήγορα από όλα εκείνα τα παράγονται  μέχρι σήμερα, φθάνοντας μέχρι την ταχύτητα των 18 μιλίων.
Φυσικά τίθεται το ερώτημα ποιος θα χρησιμοποιήσει όλες αυτές τις στρατιωτικές επενδύσεις. Έτσι, η ερώτηση αυτή γεννήθηκε σε δημοσιογράφο του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού CNN Turk,  που αναφέρει σε μια έρευνα, προς τι αποσκοπούν όλα αυτά τα αποβατικά σκάφη, που δημιουργούνται  για να μεταφέρουν τανκς έτοιμα για δράση.

Σύμφωνα με τη δημοσιογραφική έρευνα- γράφει το αλβανικό δημοσίευμα- ο δημοσιογράφος ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο ενός τέτοιου σκάφους ότι το τουρκικό πλοίο  «έχει εξελιγμένα συστήματα προστασίας, τα οποία μπορούν να αντιδράσουν σε κάθε κίνδυνο».
Και στην περίπτωση αυτή δεν εξαιρούνται , αεροσκάφη, ελικόπτερα και άλλα πλοία. Συγχρόνως τα αποβατικά αυτά έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν μεγάλη ταχύτητα και να οδηγήσουν μεγάλο αριθμό στρατιωτών, τεθωρακισμένων και αρμάτων μάχης καθώς και πυρομαχικών .
Ένα χαρακτηριστικό αυτών των σκαφών που παράγονται στην Τουρκία, είναι βάρους 1150 τόνων, μπορεί να φθάσει πολύ κοντά στην ακτή. Το πλοίο έχει μήκος 300 μέτρα και έχει δυνατότητα μεταφοράς 7 αρμάτων μάχης και 270 πεζοναύτες. Ακόμη, μπορεί να πλεύσει  κοντά στην ακτή μέχρι βάθος 1 μέτρο, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα του Shekulli.


--

Guardian: Ο πόλεμος απέτυχε, ώρα για πολιτική λύση στη Συρία Αρθρο του καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο LSE Φαουάζ Γκέρτζες


Guardian: Ο πόλεμος απέτυχε, ώρα για πολιτική λύση στη Συρία
Μπουλντόζα σαρώνει τα ερείπια που άφησε πίσω της η μία από τις δύο αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Συρία, με στόχο, όπως ισχυρίζεται το Τελ Αβίβ, «όπλα που θα κατέληγαν στην οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου».....

Θόδωρος Κατσανέβας: Γιατί προτείνω επιστροφή στη δραχμή

  • Θόδωρος Κατσανέβας: Γιατί προτείνω επιστροφή στη δραχμή
Επιμένουν οι ευρωπαράλυτοι στον ψευδεπίγραφο «παράδεισο» της ευρωζώνης, που μας έχει ρίξει στα Τάρταρα της οικονομικής εξαθλίωσης και εθνικής αναξιοπρέπειας. Οι Μνημονιακοί τρομοκράτες, δεν εξηγούν πως επιβιώνουν, ή μάλλον πως ζουν πολύ καλύτερα, τόσες άλλες χώρες με τα δικά τους νομίσματα. Εμείς, πως ζήσαμε τόσα χρόνια με την ταπεινή δραχμή; Πόσο περισσότερο μπορεί να μας υποβαθμίσουν από την κατηγορία «σκουπίδια» οι οίκοι αξιολόγησης-οίκοι ανοχής του καζινοκαπιταλισμού;
Γιατί δε μας πουλάνε τίποτε βερεσέ οι διεθνείς αγορές, σε αντίθεση με ότι γινόταν παλαιότερα; Γιατί αντί να συγκλίνουν οι ευρωπαϊκές οικονομίες, αυτό που αποτέλεσε βασική συνιστώσα για την Ενωμένη Ευρώπη, το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει; Τι περισσότερο μπορεί να μας συμβεί από τα σημερινά δεινά; Η Ευρώπη γιατί δε μας παρέχει τουλάχιστον αμυντική ασφάλεια που μας στοιχίζει πανάκριβα σε εισαγωγές αμυντικού εξοπλισμού;
Οι ευθύνες μας οι δικές μας και αυτές του «ευρωπαράδεισου»
Είναι αλήθεια ότι, μέρος της ευθύνης για τα χάλια μας, οφείλεται στις ανεύθυνες πολιτικές ηγεσίες των τελευταίων δεκαπέντε ετών και στην πλαστή ευημερία με δανεικά. Αυτό εξηγεί γιατί εμείς σέρνουμε το χορό του Ζαλόγγου και ακολουθούν οι άλλες περιφερειακές οικονομίες της ευρωζώνης, οι λεγόμενες GIPSI ( Greece, Italy, Portugal, Spain, Ireland). Με την Κύπρο, μια από την ανθηρότερες οικονομίες της Ευρώπης στο παρελθόν, να ακολουθεί επίσης από κοντά. Είναι προφανώς αστείο να πιστεύει κανείς ότι αν συνέφερε στην κα Μέρκελ, δε θα μας πέταγε έξω από τον «ευρωπαράδεισο», κακήν κακώς. Ας είμαστε σοβαροί. Το σκληρό ευρώ ευνοεί τη Γερμανία και τις αδερφές της χώρες, Ολλανδία, Αυστρία, Φιλανδία, που παράγουν ολιγοπωλιακά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και υπεραξίας και ανταγωνίζονται κυρίως με σκληρά νομίσματα, όπως των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας. Αντίθετα, ελαχιστοποιεί την ανταγωνιστικότητα οικονομιών όπως η Ελλάδα, οι οποίες στηρίζονται σε παραγωγή χαμηλής τεχνολογίας, κυρίως στον τουρισμό και τη γεωργία, όπου υπάρχει υψηλή συμμετοχή του κόστους εργασίας, το οποίο δεν μπορεί να συμπιεστεί κάτω από ένα σημείο. Το δωμάτιο ενός ελληνικού ξενοδοχείου είναι δύο φορές πιο ακριβό από το αντίστοιχο στην Τουρκία, αφού εκεί το κόστος εργασίας αλλά και το κόστος ζωής αντίστοιχα, είναι πολύ χαμηλότερο λόγω της υποτιμημένης Τουρκικής λίρας. Την αρνητική συστημική-διαρθρωτική επίδραση που έχει η ευρωζώνη στις περιφερειακές οικονομίες, την έχουν αντιληφθεί όλες οι υποψήφιες χώρες, η Βουλγαρία, Τσεχία,Πολωνία, Ρουμανία και γι' αυτό φεύγουν τρέχοντας. Η Τουρκία έχει η ίδια παγώσει τις ενταξιακές της προθέσεις. Η αναγκαιότητα της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα συνυπογράφεται από επιφανή μέλη της «συμμορίας της δραχμής», όπως μεταξύ άλλων, οι Ζισκάρ Ντ' Εσταίν, Βλαδιμήρ Πούτιν, Βάτσλαβ Κλάους ( Πρόεδρος Τσεχίας), Πωλ Κρούγκμαν, Τζόζεφ Στίγκλιτς, Κένεθ Ρογκόφ, Ότμαρ Ίσιγκ, Τόμας Μάγερ, Μάρτιν Σμίθ, Νουριέλ Ρομπινί, Μαρτσέλο ντε Κέκο, Βέρνερ Σίν, Μάικαελ Φούκς,Σέφαν Χόμπουργκ, Ρότζερ Μπούτλ ( Wolfson prize) Σάιμον Ντρέικ, Ζάκ Σαπίρ, Τζώρτζ Φρίτμαν του Statforr Institute, οι Ιάπωνες του Ναμούρα και πολλοί-πολλοί άλλοι, ξένοι και Έλληνες. 'Οπως και μεγάλο μέρος του δύσμοιρου ελληνικού λαού που τείνει να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα με πολιτική προοπτική. Αρκεί να σημειωθεί εδώ ότι, παρ' όλη την τεράστια επιχείρηση κατατρομοκράτησης από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, στην τελευταίο γκάλοπ της Public Issue, το 38% των ερωτηθέντων υποστηρίζει την επιστροφή στη δραχμή. Ενώ ο Μπέμπε Γκρίλο στη γειτονική Ιταλία, με σημαία το δημοψήφισμα για το ευρώ ή τη λιρέτα, έρχεται πλέον πρώτος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Το σχέδιο Β για την έξοδο από το ευρώ
Η επιστροφή στη δραχμή, σε συνδυασμό με περίοδο χάριτος, κούρεμα και αναδιάρθρωση του χρέους, μπορεί να μετατρέψει την οικονομία μας σε ανταγωνιστική ώστε να υπάρξει έξοδος απ' την κρίση. Ενώ το ανελέητο Μνημόνιο που μαστιγώνει και υποθηκεύει τη χώρα, δεν αφήνει περιθώρια ελπίδας Το παράδειγμα της Αργεντινής που ανέκαμψε εντυπωσιακά ύστερα από την αποδέσμευση της από το σκληρό δολάριο, μιλά από μόνο του. Οι ασύστολες ψευδολογίες που μεταδίδονται για δήθεν κακή πορεία της χώρας αυτής, είναι ένα ακόμα δείγμα του πανικού για να πλαστογραφεί η αλματώδης οικονομική της ανάπτυξη και η σαρωτική αποδοχή της κυβέρνησης της Κριστίνας Κίρτσνερ από το 53 % του Αργεντίνικου λαού στις τελευταίες εκλογές του Νοεμβρίου 2011.
Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα βέβαια δε είναι στρωμένη με ρόδα. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γυρίσουμε στην εποχή των παχιών αγελάδων, των τεμπέληδων της εύφορης κοιλάδας. Γι' αυτό, χρειαζόμαστε άξιους και έντιμους κυβερνήτες που θα διαχειριστούν την έξοδο με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, με αναπτυξιακό όραμα, με νοικοκύρεμα, πάταξη της σπατάλης, της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής. Με στήριξη της ελληνικής παραγωγής, ενίσχυση στρατηγικών τομέων της ελληνικής οικονομίας, με άμεση αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων και στροφή στην εσωτερική κατανάλωση. Σε μια τέτοια αρχικά επώδυνη αλλά ελπιδοφόρα προοπτική, αυτό συνεπάγεται συντεταγμένη έξοδο από την ευρωζώνη, με εύστροφη και δυναμική διαπραγμάτευση με τους δανειστές για την αποπληρωμή και αναδιάρθρωση του 50-70% των χρεών. Αντί να επαιτούμε τα ευρώ της κας Μέρκελ, μπορούμε να εκδώσουμε δραχμές, με φειδώ, από το Χολαργό. Που φυσικά δε θα τα πετάμε αλόγιστα από το παράθυρο προς δόξαν της διαπλοκής, της παρασιτοκρατίας, σε νέους κύκλους αντιαναπτυξιακών και πολιτικάντικων παροχών. Αλλιώς αλίμονο μας. Ο υπερπληθωρισμός με τις καταστροφικές του συνέπειες και όχι μόνο, θα μας τιμωρήσουν αλύπητα.
Η νέα δραχμή και οι ελπιδοφόρες προοπτικές
Η νέα δραχμή θα υποτιμηθεί αρχικά κατά 50% και εφ' όσον χρειαστεί, θα ακολουθήσει συγκρατημένη διολίσθησή της ανάλογα και με τις ισχύουσες καταστάσεις. Εκτιμούμε ότι η δύσκολη αρχική περίοδος, αν και δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς,, θα διαρκέσει 6-14 μήνες, όπου θα βιώσουμε αρρυθμίες στην αγορά, πληθωριστικές πιέσεις, προσωρινές ελλείψεις αγαθών. (Θα μας λείψουν ιδιαίτερα το χαβιάρι, το ουίσκι, οι Πόρσε Καγιέν, κλπ.! ). Στην περίοδο αυτή, μια συνετή κυβέρνηση οφείλει να φροντίσει για την κάλυψη βασικών αναγκών, κυρίως σε τρόφιμα και φάρμακα, με διακρατικές συμφωνίες. Τα διαθέσιμα σε ευρώ των Ελλήνων πολιτών θα υποτιμηθούν και αυτά κατά 50%, αλλά το ίδιο θα ισχύσει για τις δανειακές υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες, οι οποίες θα υποστούν σοκ. Στις πρώτες μέρες φυσικά, οι Τράπεζες θα κλείσουν όπως και για εύλογο διάστημα το Χρηματιστήριο. Μετά την πρώτη αρχική περίοδο του σοκ κατά την οποία πρέπει να αποφευχθεί ο πανικός και να παταχθούν μαυραγορίτικες πρακτικές, σταδιακά θα εξομαλυνθεί η λειτουργία της αγοράς, θα ισχυροποιηθεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών και η εσωτερική ζήτηση, με ευνοϊκές συνέπειες για την ανάπτυξη και την απασχόληση. Η εγχώρια παραγωγή θα επαναενεργοποιηθεί, αφού θα έχει γίνει πιο φτηνή, με συνέπεια την αύξηση των εξαγωγών και μείωση των ακριβότερων εισαγωγών. Ύστερα από ορισμένο διάστημα θα επανέλθει, η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα, με συνέπεια να εισρεύσουν από το εξωτερικό καταθέσεις σε ξένα νομίσματα. Με προϋπόθεση την πάταξη της γραφειοκρατίας, της διαφθοράς, τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, το νοικοκύρεμα του δημοσίου, μπορεί να δούμε επιτέλους το φως ξένων επενδύσεων. Όταν επιστρέψει η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία, τότε μπορούμε να ακολουθήσουμε μια συγκρατημένη Κευνσιανή πολιτική που θα κατευθύνει πόρους στην ανάπτυξη και όχι σε παροχές, εκτός απ' αυτές που αφορούν την κοινωνική πρόνοια. Οφείλουμε να πιστέψουμε στη χώρα μας και στους εαυτούς μας, να σταθούμε στα πόδια μας σε μια πορεία αυτοδύναμης ανάπτυξης και εθνικής αξιοπρέπειας. Η έξοδος από την κόλαση του ευρώ είναι η προοπτική της ελπίδας, σε αντίθεση με την προοπτική της απέραντης φτώχειας και δυστυχίας που προτάσσεται από την ευρωζώνη. Αυτή είναι η μόνη έντιμη καθαρή αντιπρόταση στο τερατώδες Μνημόνιο. Γιατί όταν αρνούμαστε το Μνημόνιο και ταυτόχρονα επαιτούμε για τα ευρωδάνεια των δημίων μας, γινόμαστε τουλάχιστον γραφικοί. Γιατί είναι γνωστό ότι, δεν μπορεί να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
Αναγκαία η ανάπτυξη πολιτικής πλατφόρμας
Για το σκοπό αυτό, είναι πλέον καιρός να υπάρξει ένα μεγάλο δημοκρατικό αγωνιστικό, ενωτικό Κίνημα, όπου θα συμπαραταχθούν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις, χωρίς αποκλεισμούς. Οι δυνάμεις που δεν έχουν μολυνθεί από το Μνημόνιο και στηρίζουν τη βασική επιλογή της επιστροφής στο εθνικό μας νόμισμα, την ανατροπή με τη δραχμή, με κοινωνική δικαιοσύνη, με εθνική αξιοπρέπεια, με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα. Η Κίνηση θα απαιτήσει τη διενέργεια δημοψηφίσματος όπως κάνει ο Μπέπε Γκριλο στην Ιταλία και όχι μόνο. Και θα είναι παρούσα στις ευρωεκλογές τον επόμενο χρόνο. Είναι καιρός να τελειώνουμε με το Μνημόνιο και το ευρωμάρκο που είναι αδιαίρετοι Σιαμαίοι αδερφοί. Και να τελειώνουμε με τους φωνασκούντες ενάντια στο Μνημόνιο, αλλά επιμένουν να θεωρούν ταμπού το ευρώ. Τους αδιέξοδους αντιπολιτευόμενους χωρίς πρόταση, που συνειδητά ή ασυνείδητα λειτουργούν ως βαλβίδες εκτόνωσης της λαϊκής οργής και αγανάκτησης. Όλους όσους φοβούνται τη σύγκρουση και γι' αυτό βολεύονται με την υποταγή.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕ .ΕΡΝΤΟΓΑΝ? Οι Τούρκοι "Σφάζουν" Σύριους πρόσφυγες στα τουρκικά νοσοκομεία για εμπόριο ανθρωπίνων οργάνωνΤην ώρα που ο Ερντογάν έχει το θράσος να αποκαλεί τον Άσαντ "σφαγέα" αποκαλύπτεται ότι οι Τούρκοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από το βάρβαρο παρελθόν τους, καθώς χρησιμοποιούν τους Σύριους πρόσφυγες που είχαν την ατυχία να τραυματιστούν, για το πολύ επικερδές εμπόριο οργάνων.
Τούρκοι σφάζουν τραυματίες και πωλούν τα όργανά τους!...

Μάριο Ντράγκι: «Η ανεργία των νέων θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/mario-draghi-h-anergia-twn-newn-tha-odhghsei-se-anexelegkth-koinwnikh-ekrhxh.html#ixzz2SbBfaObX


Η ανεργία, ιδιαίτερα, στην κοινωνική ομάδα των νέων καθιστά ορατό πλέον τον κίνδυνο δημιουργίας μίας ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

Στο εδώλιο οι Γερμανοί νεοναζιστές για τη δολοφονία του Ελληνα Θεόδωρου Βουλγαρίδη και 9 ΤούρκωνMια από τις δίκες που θεωρούνται από τις σημαντικότερες στη μεταπολεμική ιστορία της Γερμανίας ξεκίνησε σήμερα στο Εφετείο του Μονάχου, αυτή για την ακροδεξιά νεοναζιστική οργάνωση NSU, μέλη της οποίας φέρονται να δολοφόνησαν οκτώ Τούρκους και έναν Ελληνα, τον Θεόδωρο Βουλγαρίδη...

Το 62% των Τούρκων συμφωνεί με τον ξυλοδαρμό των συζύγων τους ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/62.html#ixzz2SbBNQS7kΣύμφωνα με πρόσφατη είδηση, το ποσοστό δολοφονιών γυναικών στην Τουρκία αυξήθηκε κατά 1400%, μεταξύ των ετών 2002 και 2009.Το Ισλάμ έχει μια εμφανώς προοδευτική στάση απέναντι στις γυναίκες με τον Μωάμεθ να δηλώνει ότι οι περισσότεροι από αυτούς που είναι στην κόλαση είναι γυναίκες. Και καθώς η Τουρκία έχει έλθει τα τελευταία χρόνια πιο κοντά στο Ισλάμ, η μεταχείριση των γυναικών έχει γίνει πιο άσχημη.Μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 3.500 Τούρκοι που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Kirikkale και την οργάνωση «Χαρούμενα Παιδιά» απέδειξε αυτό που είναι ούτως ή άλλως μια αυταπόδεικτη αλήθεια στην Τουρκία: φυσικά οι περισσότεροι άνδρες στην Τουρκία θεωρούν ότι η βία κατά των γυναικών είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό, λογικό και πρακτικό.Το 28 τοις εκατό των ερωτηθέντων θεωρούν την βία κατά των συζύγων ότι είναι απαραίτητη: είναι αναγκαία για να τους επιβληθεί πειθαρχία. Το 34 τοις εκατό ήταν πιο συγκρατημένο καθώς θεωρεί τη βία κατά των συζύγων μόνο "αναγκαία" "περιστασιακά".
Το να χτυπά ένας μουσουλμάνος άντρας την σύζυγο είναι μέρος του ισλαμικού νόμου με συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς και πότε να το κάνει. Υπάρχουν μουσουλμανικά εγχειρίδια ξυλοδαρμού της συζύγου και μουσουλμάνοι κληρικοί συνεχώς δίνουν διαλέξεις σχετικά με το σωστό τρόπο για να χτυπήσετε τη σύζυγό σας. Και όλα αυτά υπάρχουν στο Κοράνι και τη Χαντίθ.Abu Dawud (2142) - "Ο Προφήτης (ειρήνη σε αυτόν) είπε: Ένας άντρας δεν θα ρωτηθεί ως προς το γιατί έδερνε την γυναίκα του."Bukhari (72:715) - Μια γυναίκα ήρθε στον Μωάμεθ παρακαλώντας να σταματήσει ο σύζυγός της να την χτυπάει. Το δέρμα της ήταν μελανιασμένο τόσο άσχημα που αυτό περιγράφονταν ως πιο "πράσινο" από το πράσινο πέπλο που φορούσε. Ο Μωάμεθ δεν επέπληξε τον σύζυγό της, αλλά, αντίθετα, διέταξε να επιστρέψει σ’ αυτόν και να υποκύψει στις σεξουαλικές επιθυμίες του.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/62.html#ixzz2SbBImDxn

Πότε θα ψηφιστεί ο νόμος περι υποτίμησης και προσβολής του ελληνορθόδοξου στην πατρίδα του;Ελευθερία λόγου υπάρχει προς την οποιανδήποτε προσβολή του Ιησού Χριστού και ποινικοποίηση με φυλάκιση  έστω δια του λόγου για τους λαθραίους!
Θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, μετά το Πάσχα.Έρχονται βαριά πρόστιμα και φυλάκιση για τους ρατσιστές.
Μέχρι και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων των ρατσιστών προβλέπει το νέο νομοσχέδιο.

Ifo: «Η Ελλάδα θα είχε βγει από την κρίση αν χρεοκοπούσε το 2010» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/h-ellada-tha-eixe-vgei-apo-thn-krisi-an-xreokopouse.html#ixzz2SbB4aSguΣήμερα η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε ξεπεράσει την οικονομική κρίση, εάν είχε επιλέξει την άνοιξη του 2010 να αποχωρήσει από την ευρωζώνη και να χρεωκοπήσει, δήλωσε σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Ifo.
"Η Ελλάδα θα είχε σε μεγάλο βαθμό απελευθερωθεί από το χρέος της και θα είχε, με μια υποτιμημένη δραχμή, ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της. Η ανεργία των νέων σίγουρα δεν θα ήταν στο 60% που είναι σήμερα, αλλά ούτε στο 10%", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χανς-Βέρνερ Ζιν.
Ο Ζιν υποστήριξε και πάλι την πρότασή του για μία ανοιχτού τύπου νομισματική ένωση όπου τα κράτη-μελή θα μπορούν να αποχωρούν προσωρινά, αναζητώντας χρηματική υποστήριξη μεταβατικού χαρακτήρα.


Για το "ψωμάκι" τους οι καημένοι εκβίαζαν ομοεθνή τους 4 υπήκοοι Μπαγκλαντές στη Ν. Μανωλάδα.


Ομοεθνή τους εκβίαζαν 4 υπήκοοι Μπαγκλαντές στη Ν. ΜανωλάδαΓια εκβίαση ομοεθνή τους κατηγορούνται τέσσερις υπήκοοι Μπαγκλαντές, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 35χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, που διαμένει μόνιμα σε περιοχή της Αττικής, δέχθηκε πριν από έξι μέρες τηλεφώνημα, από άγνωστους δράστες, οι οποίοι σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, είχαν απαγάγει τον αδερφό του, στην Τουρκία και ζητούσαν την καταβολή σε συνεργούς τους, στη Νέα Μανωλάδα, το χρηματικό πο

Φεστιβάλ... μαστούρας στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων! Μαζί με το Ισλαμ, τους Λάθρο, τους Gay, τους πρέζονες ο Δήμαρχός μας. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/festibal-mastouras-ston-dhmo-athinaion.html#ixzz2SbAmDk5sΑντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ με χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγων και Δήμου Αθηναίων. Η παρακμή, ο εκφυλισμός και η ηθική αποσάθρωση τελειωμό δεν έχουν, όπως φαίνεται, για τους παράγοντες και τους… παραγοντίσκους του καθεστώτος. Στην προσπάθειά τους να εκτελέσουν πιστά τα σχέδια των εντολοδοτών τους για ολοκληρωτικό αφανισμό της Πατρίδας μας, βασικό τους μέλημα είναι να εξαλείψουν εξαρχής κάθε αντίσταση στα ύπουλα σχέδιά τους. Και τι σπουδαιότερο για εκείνους από το να οδηγήσουν την ελληνική κοινωνία σε πλήρη διάλυση και το δυναμικότερο κομμάτι της, τη Νεολαία, στην απόλυτη ύπνωση.  Όπως είναι γνωστό κάθε χρόνο τελείται, συνήθως εντός του περίφημου πανεπιστημιακού ασύλου, το γνωστό «αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ» με κεντρικό θέμα την πλήρη αποποινικοποίηση της κάνναβης (χασίς). Διοργανώνεται από τα γνωστά «επαναστατημένα» νιάτα της άπλυτης αριστεράς, αποτελεί επί της ουσίας την ετήσια εμποροπανήγυρη «χόρτου»-και όχι μόνο-και απολαμβάνει της πλήρους ανοχής από την επίσημη πολιτεία η οποία όχι μόνο δεν το απαγορεύει αλλά στέκεται αδρανής καίτοι γνωρίζει... πως με το πρόσχημα της «έκφρασης των ιδεών» συντελείται ένα έγκλημα εις βάρος της κοινωνίας και της Ελληνικής Νεολαίας. Στο εν λόγω φεστιβάλ γίνεται πλύση εγκεφάλου σε εκατοντάδες νεολαίους, σε μεγάλο ποσοστό ανήλικους, προκειμένου να αποδεχθούν ως «φυσιολογική» και «αβλαβή» τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Και, φυσικά, το τι περεταίρω συμβαίνει το αφήνουμε στη φαντασία του αναγνώστη. 
Φέτος η εν λόγω εκδήλωση -διαφήμιση της»μαστούρας» θα διεξαχθεί σε τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα στις 8, 9, 10 και 11 Μαΐου. Μάλιστα, για την έναρξη της εκδήλωσης έχει διατεθεί το… Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων! Άμεση, δηλαδή, συνδρομή του Καμίνη στην διοργάνωση του συγκεκριμένου φεστιβάλ με αντικείμενο, σύμφωνα με τους διοργανωτές του, την «αντίθεση στην απαγόρευση» του «χόρτου»! Ίσως θα πρέπει ο κύριος Καμίνης να προχωρήσει σε ανάλογη εκδήλωση (με αντίστοιχο «κέρασμα») κατά την προεκλογική των δημοτικών εκλογών περίοδο, καθώς στην περίπτωση που είναι υποψήφιος και πάλι μόνο «φτιαγμένος» κάποιος κάτοικος του Δήμου Αθηναίων θα τον ψήφιζε..


πηγη

ΟΤΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ .. ΝΤΥΝΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ" ΔΕΙΤΕ ΤΟ... ΣΤΥΛ ΜΑΝΤΟΝΑ !Θλίψη προκάλεσε το θέαμα της 54χρονης Μαντόνα να εμφανίζεται στην ετήσια δεξίωση του Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης με διχτυωτό καλσόν, φούξια γόβεες και ένα τεράστιο εσταυρωμένο να κρέμεται στους γλουτούς της. «Πάνκ σημαίνει....

ΣΤΗΝ ΆΓΚΥΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΩ ΖΗΤΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/apagoreysan-ekklhsies-sthn-toyrkia-eno-zhtoyn-tzamia-sthn-athina.html#ixzz2SbAU7oZL20130506-143618.jpg
Σαν μεγάλη τουρκική πρόκληση έρχεται η είδηση από την Άγκυρα όπου σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Cumhuriyet, στις 6/5, το αίτημα χριστιανών κατοίκων της τουρκικής πρωτεύσας να ανεγερθεί μια χριστιανική εκκλησία καθώς δεν υπάρχει καμία εκκλησία στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, όχι μόνον απορρίφτηκε από τις τοπικές αρχές αλλά στο ίδιο μέρος που είχε επιλεγεί για την ανέγερση της εκκλησίας τελικά θα ανεγερθεί άλλο ένα μουσουλμανικό τζαμί. Το σκάνδαλο παίρνει μεγάλες διαστάσεις καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στην τουρκική  πρωτεύουσα ήδη υπάρχουν και λειτουργούν 3.000 τζαμιά ενώ δεν υπάρχει καμία χριστιανική εκκλησία για όσους χριστιανούς βρίσκονται στην Άγκυρα. Για τον λόγο αυτό εδώ και λίγο καιρό ζητήθηκε από την δημαρχία της Çankaya, ένα προάστιο της τουρκικής πρωτεύουσας, η άδεια για να ανεγερθεί μια εκκλησία. Μάλιστα είχε επιλεγεί και η τοποθεσία για την ανέγερση της πρώτης χριστιανικής εκκλησίας...
στην τουρκική πρωτεύουσα. Η τοποθεσία αυτή, όπως αναφέρει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, ήταν στην περιοχή Kırkkonaklar σε μια έκταση που είχε εκποιηθεί για το αποκαλούμενο «Σύλλογο Ανεξαρτήτων Εκκλησιών» που εκπροσωπεί τους χριστιανούς της Άγκυρας.
Μόλις όμως έγινε γνωστό το θέμα αμέσως επενέβηκε η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, (κάτι ανάλογο με την δική μας Αρχιεπισκοπή) και μετά από παρέμβαση της όχι μόνο σταμάτησε η διαδικασία για την ανέγερση της μοναδικής εκκλησίας που θα κτίζονταν στην τουρκική πρωτεύουσα αλλά στην ίδια περιοχή αποφασίστηκε να… ανεγερθεί άλλο ένα μουσουλμανικό τέμενος προσθετό στα ήδη 3.000 τζαμιά που λειτουργούν στην Άγκυρα. Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις στην τουρκική εφημερίδα του Metin Tasigül, εκπροσώπου της Θρησκευτικής Αρχής της Τουρκίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες έχουν ήδη αρχίσει οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου σε έκταση 4.407 τετραγωνικών χιλιομέτρων για την ανέγερση νέου μεγαλοπρεπούς τεμένους που θα δεσπόζει στην περιοχή.
Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι η Θρησκευτική Αρχή της Τουρκίας είχε απευθυνθεί και σε άλλες τρεις περιοχές της τουρκικής πρωτεύουσας για την ανέγερση καινούργιου μουσουλμανικού τεμένους και τελικά επιλέχτηκε η περιοχή του Kırkkonaklar όπου όμως, όπως ήταν γνωστό, είχε ζητηθεί από τους χριστιανούς της Άγκυρας για την ανέγερση της μοναδικής χριστιανικής εκκλησίας που θα εξυπηρετούσε τα θρησκευτικά καθήκοντα των χριστιανών της τουρκικής πρωτεύουσας.
Είναι σίγουρα μεγάλο σκάνδαλο που το γεγονός αυτό συμβαίνει την ίδια περίοδο που ο ισλαμιστής κ Ερντογάν απαίτησε από τον Έλληνα πρωθυπουργό την ταχεία ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα και την ιδία περίοδο που διάφοροι τουρκολάγνοι δήμαρχοι καταστρώνουν σχέδια για να γεμίσουν με μουσουλμανικούς μιναρέδες τους δήμους τους.
Γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι όχι μόνο δεν υπάρχει καμία χριστιανική εκκλησία στην τουρκική πρωτεύουσα αλλά ακόμα και το αίτημα για την ανέγερση της μοναδικής χριστιανικής εκκλησίας όχι μόνον απορρίφτηκε από τις τοπικές αρχές αλλά στην ίδια περιοχή που είχε επιλεχτεί για τον χριστιανικό ναό θα αναγείρουν άλλο ένα μουσουλμανικό τέμενος ; Να δούμε και τι θα πουν όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» που κόπτοντας για τις θρησκευτικές ελευθερίες για το γεγονός ότι στην τουρκική πρωτεύουσα απαγορεύτηκε η ανέγερση της μοναδικής χριστιανικής εκκλησίας ;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-ΤουρκολόγοςΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/apagoreysan-ekklhsies-sthn-toyrkia-eno-zhtoyn-tzamia-sthn-athina.html#ixzz2SbAPhcF7

“ΤΑ ΝΕΑ”: Αμερικανοσιωνιστικός δάκτυλος πίσω από την καταστολή στη διανομή τροφίμων του Συντάγματος


“ΤΑ ΝΕΑ”: Αμερικανοσιωνιστικός δάκτυλος πίσω από την καταστολή στη διανομή τροφίμων του Συντάγματος
«Τέλος ανοχής στη Χρυσή Αυγή, με ανοιχτή γραμμή Δήμου Αθηναίων – Αστυνομίας», προαναγγέλλουν τα καθεστωτικά «ΝΕΑ», και εμμέσως πλην σαφώς υποδεικνύουν και τους σκοτεινούς εντολοδότες της. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα:

ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ KAI ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ


Στην εγκυκλοπαίδεια διαβάζουμε, «Παγανισμός εκλήθη υπό των φανατικών Χριστιανών, η ειδωλολατρία, και η πολυθεϊα».
                                 

Τα κάτωθι εγράφησαν με την απλή γλώσσα του λαού, για να είναι
κατανοητά από τον κυρίαρχο λαό.
Ειδωλολάτρες & πολυθεϊστές δεν ήσαν μόνο οι Αρχαίοι Έλληνες, αλλά και όλοι οι άλλοι λαοί, αν και οι Έλληνες μέσα από τη φιλοσοφία τους είχαν ανακαλύψει τον ένα και μοναδικό Θεό, τον δημιουργό του σύμπαντος. Επάνω από τους 12 Θεούς του Ολύμπου, είχαν τον Ένα και μοναδικό Θεό. (Θεούς αποκαλούσαν τους πνευματικά υπερανθρώπους, σαν τους σημερινούς Αγίους). Οι Έλληνες μέσα από φιλοσοφία είχαν ανακαλύψει το Μονοθεϊσμό!!!!
Στη θέση των Αγίων της Χριστιανικής θρησκείας, είχαν τους 12 Θεούς-(Αγίους)- του Ολύμπου. Έτσι αντί για τη Παναγία είχαν την Αθηνά, αντί για το Χριστό είχαν τον Δία, αντί για το Πέτρο, είχαν τον Απόλλωνα, αντί για τον Άγιο Νικόλαο, είχαν τον Ποσειδώνα, αντί για τον Άγιο Γεώργιο-Δημήτριο,(τους στρατηλάτες), είχαν τον Άρη, αντί για την Αγία Μαρίνα, είχαν π.χ. την Ήρα, αντί για τη Αγία Ειρήνη, είχαν τη Δήμητρα, κ.ο.κ., αντί για τη Σάρα, Ρεββέκα, Ραχήλ, είχαν τις Σίβυλλες και τις πυθίες, κ.ο.κ.
Μαζί με το Χριστιανισμό μας έφεραν και όλη τη βάρβαρη Εβραϊκή θρησκευτική κουλτούρα, και έτσι κατάστρεψαν τον όμορφο Ελληνικό πολιτισμό!!!
Παγανιστές δεν είναι μόνο εκείνοι που πιστεύουν τον Δία, Απόλλωνα,
Άρη, Ποσειδώνα, Ερμή, Αθηνά, Ήρα, κ.λ.π., είναι και εκείνοι που λατρεύουν τον Αβραάμ, Μωϋσή, Ιακώβ, Δαυϊδ, Σολομώντα, Ηλία, Ησαϊα, Ιερεμία, Ιωήλ, κ.λ.π.
Αυτά για να είμαστε δίκαιοι κριτές, και να αποδίδουμε «Τα του Καίσαρος»….. Ο Δυτικός Εβραϊκός Χριστιανισμός μας έφερε όλες αυτές τις Σατανιστικές  Σιωνιστικές οργανώσεις, που μαστίζουν σήμερον την ανθρωπότητα, όπως Σιωνισμό, Μασονισμό, Πεφωτισμένους, Ναϊτες, Τοξότες, Ροδόσταυρους, Σταυροφόρους, Μορμόνους, Bilterberg, Trillateral commission, Κρανία & Οστά, Προτεστάντες, Μορμόνους, Σαϊεντολόγους, Rotary, OPUS DEI, κλπ.
Οι Αρχαίοι Έλληνες, μέσα από φιλοσοφία καλλιεργούσαν τον Μονοθεϊσμό. Ο Ιησούς Χριστός όταν συνάντησε τους Έλληνες ανεφώνησεν. «Νυν εδοξάσθη ο Υιός του Ανθρώπου»………..
 Οι Σιωνιστές επιμένουν να είναι στην εποχή του Αβραάμ & Μωϋσή!    
Ο όρος Νέο-Παγανισμός είναι των επιτελών της Ιεράς Μητροπόλεως
Πειραιώς. Την 25ην Απριλίου 2013 η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς, εξέδωσεν ένα πικρό ανακοινωθέν με τίτλο, «ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ». Στο ανακοινωθέν αυτό λέει, «Ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική κοινωνία είναι το φαινόμενο του Νέο-Παγανισμού».
Οι συντάκτες του ανακοινωθέντος της Ι.Μ.Π. ήρξαντο χειρών αδίκων, κατά του Ελληνισμού και των Ελλήνων. Έσπειραν διχόνοια.
To ανακοινωθέν αυτό είναι γεμάτο μίσος, κατά των άλλων Ελλήνων, και υποκινείται από τους εχθρούς του γένους, αποβλέποντας στο διχασμό των Ελλήνων. Oι Αρχαίοι Έλληνες είχαν Ελληνική θρησκεία, ενώ οι φονταμεντραλιστές  της Ορθοδοξίας έχουν Εβραϊκή θρησκεία, έχουν τον Αβραάμ, Μωϋσή, και όλους τους προφήτες και Πατριάρχες μιας ξένης θρησκείας, ξένης δυνάμεως, ενός ξένου έθνους- κράτους.
O Σεβασμιώτατoι δεν πρέπει να επιτρέπουν στους φανατικούς φονταμενταλιστές της Μητροπόλεώς τους να κάνουν τόση μεγάλη ζημιά στη Βυζαντινή Σιωνιστική Ορθοδοξία, και γενικά στον Ελληνισμό. Πρέπει να έχουν υπό έλεγχο τους λάτρεις των Προφητών & Πατριαρχών του ξένου κράτους-έθνους των Ιουδαίων, Σιωνιστών.
Σεβασμιώτατοι, και Πατέρες, το σοβαρό πρόβλημα είναι ο Σιωνισμός, & η Ισλαμοποίηση της χώρας, και όχι η Αρχαία Ελληνική θρησκεία.