Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΚΑΜΠΑΝΑ. ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΛΕΒΑ
Κατεχόμενη Κύπρος: Εκεί που ΔΕΝ χτύπησε η αναστάσιμη καμπάνα.Αναρτήθηκε στο antiparakmi.blogspot.comΤου Κωνσταντίνου Χολέβα
Πολιτικός Επιστήμων

The Dead Don't Die 1975Κυβέρνηση και συνδικαλιστάδες παίζουν πόλεμο στην πλάτη χιλιάδων νέων παιδιώνΚυβέρνηση και συνδικαλιστάδες παίζουν πόλεμο στην πλάτη χιλιάδων νέων παιδιών
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει και καταδικάζει το άθλιο μέτωπο που άνοιξαν κυβερνητικοί και συνδικαλιστάδες με μοναδικά θύματα χιλιάδες νέα παιδιά. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει νέες ρυθμίσεις - πολλές εκ των οποίων είναι πράγματι ΑΔΙΚΕΣ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ - την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων.

ΣΕ ΑΝΔΡΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μια ιστορική εκκλησία στην περιοχή της Μενεμένης βορειοδυτικά της Σμύρνης όπου πριν από την ανταλλαγή των πληθυσμών υπήρχε έντονο το ελληνορθόδοξο στοιχείο που αναγκάστηκε κυνηγημένο να εγκαταλείψει τα πάτρια χώματα του, έχει μετατραπεί σε άντρο ναρκομανών και διαφόρων περιθωριακών και κακοποιών στοιχείων.
Όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό δημοσίευα της τουρκικής εφημερίδας, Milliyet, με ημερομηνία 5/5, η ιστορική εκκλησία του αγίου Κωνσταντίνου στην πόλη της Μενεμένης η οποία μάλιστα εξ αιτίας της ιστορικής και πολιτιστικής της αξίας τα τελευταία χρόνια είχε ανακαινιστεί για την προσέκλυση τουριστών, κυρίως Ελλήνων που κατάγονται από την περιοχή, τελευταία έχει εγκαταλειφτεί και έχει μετατραπεί σε κέντρο ναρκομανών.

Η ανθελληνική κυβέρνηση βρήκε 1 εκατ. ευρώ για το τζαμί στο Βοτανικό!Σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των ελληνικών οικογενειών οι οποίες λιμοκτονούν, σε μια περίοδο στην οποία μικρά ελληνόπουλα λιποθυμούν ελέω της ασιτίας και της αδυναμίας των οικογενειών τους να τους παράσχουν τα απολύτως αναγκαία για την επιβίωση, η τρικομματική συγκυβέρνηση των προδοτών αποφάσισε να διαθέσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να αρχίσει η ανέγερση του τζαμιού για τους λαθροεισβολείς ισλαμιστές, στο κέντρο της Αθήνας!

Πήραν πίσω το απίθανο ν/σ περί "αντιρατσισμού" και "αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων"


Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα του δήθεν "αντιρατσιστικού" και κατά της "αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων" νομοσχεδίου, είχαμε πριν από λίγο με σχετική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.
Όπως ανακοινώθηκε η κυβέρνηση παίρνει πίσω το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για "επανεξέταση" δικαιώνοντας απόλυτα το defencenet.gr που μόνο απ'όλα τα ελληνικά ΜΜΕ επικροτούσαν την "αντιρατσιστική" πρωτοβουλία του υπουργού Δικαιοσύνης Α.Ρουπακιώτη,  είχε σημειώσει ότι το νομοσχέδιο είναι ανεφάρμοστο και οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΚΙΟΥΡΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ!MEMEBLENDER.COM

Τους πιάνει ο “αντιρατσιστικός νόμος”; Συμπλοκή αλβανών-αράβων στα Γρεβενά: Νεκρός ένας ιρακινόςΤους πιάνει ο “αντιρατσιστικός νόμος”; Συμπλοκή αλβανών-αράβων στα Γρεβενά: Νεκρός ένας ιρακινός
Το θύμα της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα στις δικαστικές φυλακές Γρεβενών, ανάμεσα σε αλλοδαπούς κρατούμενους είναι Ιρακινός υπήκοος, ηλικίας 31 ετών, που εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία.

Απάντησις του Πειραιώς κ. Σεραφείμ στον Έλληνα Γενικό Διδάσκαλο της Μασωνικής Εταιρείας Ιλλουμινάτι


Απάντησις του Πειραιώς κ. Σεραφείμ στον Έλληνα Γενικό Διδάσκαλο της εταιρείας.
Εις συνεργασίαν με τον διεθνή Σιωνισμόν προπαγανδίζει τας αρχάς του εφηρμοσμένου αποκρυφισμού, ενώ προωθεί την επικράτησιν της παγκοσμίου υπερκυβερνήσεως, την οποίαν χαρακτηρίζει (η εταιρεία) «συντονιστικό κέντρο μεταξύ των εθνών».
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ με αφορμήν συνέντευξιν του Έλληνος Γενικού Διδασκάλου της εν Λονδίνω εδρευούσης Μασωνικής Εταιρείας Ιλλουμινάτων, εξέδωσεν ανακοίνωσιν, με την οποίαν αποκαλύπτει τον εωσφορικόν χαρακτήρα της εταιρείας.
Επιπλέον αναδεικνύει την ομολογίαν του Γενικού Διδασκάλου της Μασωνικής εταιρείας των Ιλλουμινάτων, συμφώνως προς την οποίαν η εταιρεία ενδιαφέρεται δια την «ελαχιστοποίηση του ρόλου των Εθνικών Κυβερνήσεων, με σκοπόν την επικράτησιν της παγκοσμίου υπερκυβερνήσεως, την οποίαν χαρακτηρίζει (ο Γενικός Διδάσκαλος) ως «συντονιστικό κέντρο μεταξύ των Εθνών».

Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης: «Απορριπτέα η πρόταση Νίμιτς»


3333
Συνέντευξη στον Γιάννη Βασιλακόπουλο
Σε μια εκ βαθέων και ουσιαστική συνέντευξη, που παραχωρεί στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ», ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος παίρνει ξεκάθαρη θέση για όλα. Χαρακτηρίζει το κράτος «κακό διαχειριστή της περιουσίας του», απορρίπτει τη νέα πρόταση Νίμιτς για το όνομα των Σκοπίων και τονίζει πως «η Ελλάδα πάσχει από έλλειψη ηγετών»…

Σοκ > Ψεκαστικό αεροπλάνο γράφει "last chance" στον ουρανό της Νέας Υόρκης!


Ψεκαστικό αεροπλάνο γράφει “LAST CHANCE” στον ουρανό της Νέας Υόρκης Αναρτήθηκε από Ion Maggos // 8 Απριλίου 2013 // info facts, γιατί άραγε; // 2 Σχόλια
Ψεκαστικό αεροπλάνο γράφει “LAST CHANCE” στον ουρανό της Νέας Υόρκης. Στην οδό
Lafayette της Νέας Υόρκης.
Εκπληκτικός ο πιλότος που είχε το θάρρος να το κάνει αυτό! Προειδοποιώντας τους ανθρώπους να κοιτάξουν στον ουρανό και να ξεστραβωθούν… εσείς καταλαβαίνετε;

Ισχυρό σεισμό περιμένει ο Άκης Τσελέντης μέσα στο 2013 !!


Την πιθανότητα, εντός του 2013, να σημειωθεί ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα εκφράζει ο καθηγητής Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης.

Έκθεση-σοκ > Η Βουλή αμφισβητεί τον Γιάννη Στουρνάρα - Τι λέει για την μείωση του κόστους εργασίας


Ως υπερβολική και αντιπαραγωγική χαρακτηρίζει τη μείωση του κόστους εργασίας το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής στην τριμηνιαία έκθεσή του για την πορεία της Οικονομίας. «Με τη μείωση του κόστους εργασίας, επιχειρήθηκε να επιτευχθεί η λεγόμενη εσωτερική υποτίμηση, καθώς αναμενόταν ότι μέσω της μείωσης του κόστους εργασίας θα έπεφταν και οι τιμές, κάτι που τελικά δεν συνέβη.
Η έμφαση που δόθηκε στη μείωση του κόστους εργασίας και στις θεσμικές μεταβλητές ήταν υπερβολική και, πιθανόν, αντιπαραγωγική. Ουσιαστικά, υπερτονίσθηκε ένας παράγοντας, δεν ελήφθησαν υπόψη η ύφεση (πράγμα που εξηγεί γιατί βραχυχρόνια δεν μειώθηκε η ανεργία ενώ οι μισθοί υποχωρούσαν), ούτε η ανατροφοδότηση της ύφεσης από τη μείωση των μισθών, ούτε ο θετικός ρόλος πολλών θεσμών εργασίας σε ένα κόσμο ατελειών (που χαρακτηρίζεται π.χ. από ολιγοπωλιακέςή/και μονοπωλιακές καταστάσεις)» αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! TA EXOYME KATANAΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Εταιρεία χρησιμοποιεί ανθρώπινα έμβρυα ως ενισχυτικό γεύσης…

Ανθρώπινα έμβρυα
Όταν το πρωτοείδαμε, σοκαριστήκαμε. Η είδηση αυτή είναι πραγματικά αποκρουστική
ή και αηδιαστική
Είναι, όμως, πραγματική. Μετά το γεγονός ότι ζύμες (όπως για πίτσες κλπ) περιέχουν ως συστατικό ανθρώπινες τρίχες (το αμινοξύ L-Κυστείνη) ως βελτιωτικό…έρχεται και ένα άλλο ξεχωριστό «συστατικό» που βρίσκεται μέσα σε αρκετά είδη τροφίμων από αυτά που καθημερινά καταναλώνουμε.

Προς τα γκουλάγκ της Δημοκρατίας: Ο αντιρατσιστικός νόμος


Άρθρο του Δημήτρη Παπαγεωργίου - «Στις αληθινές Δημοκρατίες, ο λόγος δεν δένεται με νόμους που ποινικοποιούν την ελευθερία της σκέψης, της γνώμης και της κριτικής. Το νομοσχέδιο μόνο με τον αλήστου μνήμης γαλλικό νόμο Γκαιϋσσώ – Φαμπιούς της 13-7-1990, μπορεί να συγκριθεί: ένα ολοκληρωτικού πνεύματος νομοθέτημα.Αποτελεί για την κυβέρνηση βαρύτατο νομικό και πολιτικό σφάλμα η υιοθέτηση της ποινικής καταστολής ως μέσου για τον περιορισμό των ανεπιθύμητων ή ενοχλητικών για κάποιους χρήσεων του λόγου, στην Πολιτική, στην Κοινωνία, στον Τύπο, στην Ιστορία, στην Τέχνη.


Οι Υπουργοί πρέπει να έχουν συναίσθηση ότι είναι υπάλληλοι της Ιστορίας. Δεν έχουν το δικαίωμα να ενδίδουν σε παράλογες απαιτήσεις “ομάδων επιρροής” ή να υπηρετούν μη ξεπερασμένη (αν μη και ύποπτη) Πολιτική Ορθότητα. Πρωτίστως, όμως, οφείλουν να τηρούν ευλαβικά το Σύνταγμα της Χώρας που παραβιάζεται πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως. Υπό το κράτος, άλλωστε, της ισχύος του ν. 927/79 για τις φυλετικές διακρίσεις στον Τύπο κλπ. η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου έχει κρίνει την αντισυνταγματικότητα ομοίων διατάξεων (Ολ. Α. Π. 3/2010). Αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί γιατί προσβάλλει και την ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού, που ανέδειξε την ανεκτικότητα απέναντι στον Άλλο ως θεμελιώδη δημοκρατική αξία, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να την επιβάλει με μέσα νομοθετικού εξαναγκασμού».

Τι πρέπει να γνωρίζετε (πριν είναι αργά) για το έμφραγμα του μυοκαρδίου;...


Στις αναπτυγμένες κοινωνίες η στεφανιαία νόσος και η δυσμενέστερή της κατάληξη, το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου (ΟΕΜ), αποτελεί το πρώτο αίτιο θανάτου. Περίπου το ένα τέταρτο των ατόμων που εκδηλώνουν ΟΕΜ θα αποβιώσουν. Οι...

ΑΟΖ, Καστελλόριζο και Ζεόλιθος


Του Νίκου Λυγερού
Αν θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε το Καστελλόριζο και να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί από την ήδη πλούσια αποστολή καρτών, μπορούμε να στείλουμε ζεόλιθο, για να προωθήσουμε την όλη προσπάθεια αξιοποίησης του νησιού και μάλιστα σε αναλογικό πλαίσιο. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το νερό στο νησί.

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ > Έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ξεκίνησε αιφνιδιαστικά η Τουρκία σήμερα


Σε κρίση στην περιοχή του νοτιο-ανατολικού Αιγαίου, μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης (Καστελόριζου) οδηγεί η Άγκυρα εκδίδοντας ΝΑVΤΕΧ για έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας με την αποστολή του ερευνητικού σκάφους R/V BILIM το οποίο θα πραγματοποιήσει ωκεανογραφικές έρευνες στην περιοχή μεταξύ Μερσίνας και Ρόδου.

Το τουρκικό σκάφος R/V BILIM-2 (μήκος 40.36 μέτρα, πλάτος 9.47 μέτρα, εκτόπισμα 433 τόνoi,  βύθισμα 3.80 μέτρα, μέγιστη ταχύτητα 11.5 knots, ταχύτητα πλεύσης 9.5 knots, εμβέλεια 6500 ναυτικά μίλια), το οποίο ανήκει στο πανεπιστήμιο METU ξεκίνησε σήμερα σύμφωνα με την NAVTEX που εκδόθηκε από την Άγκυρα (μόλις χθες...), έρευνες στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Μερσίνας και των παράκτιων περιοχών απέναντι από την Ρόδο συμπεριλαμβάνοντας στο δρομολόγιο του τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νοτιοανατολικά της Ρόδου και νότια του Καστελορίζου.

Η στρατηγική της Καρυάτιδας


 
Του Νίκου Λυγερού
Η στρατηγική της Καρυάτιδας δεν είναι απλώς μια νομικίστικη προσέγγιση, όπως θα ήθελαν μερικοί κύκλοι. Δεν μπορείς να εξετάσεις μόνο τα νομικά, όταν ξέρεις ότι ο αντίπαλός σου είναι ένα κράτος που δεν παραδέχεται τίποτα. Και δεν επαρκούν τα αρχαιολογικά επιχειρήματα, διότι κάθε φορά θα βρίσκουν καινούρια. Στην αρχή μας έλεγαν ότι το Μουσείο μας δεν ήταν αρμόδιο και τώρα κατασκευάσαμε το Νέο. Ύστερα μίλησαν για ενότητα των αρχαιολογικών συμπλεγμάτων, για να αποφύγουν την έννοια της κληρονομικότητας, αλλά και πάλι δεν ισχύει, διότι ο Παρθενώνας βρίσκεται στην Ακρόπολη και δεν είναι ένα μετέωρο άγαλμα που δεν ανήκει πουθενά. Τώρα

Στρατιωτικό Σύστημα Ανταμοιβών ή απλά Μισθολόγιο;


Μπορεί σε εποχές μνημονίου να  υπάρχουν πολλοί στην κυβέρνηση, που στα
διλήμματα βρίσκουν, έναν εύσχημο τρόπο να επιβάλλουν την θέλησή τους σε πλατιές λαϊκές μάζες κυρίως  και να δικαιολογούν  τα αδικαιολόγητα,

11 ΜΑΪΟΥ... ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ...

Με το όνομα Γενέθλιον της Κωνσταντινούπολης εορτάζεται κατ΄ έτος από τους Χριστιανούς στις 11 Μαΐου η ανάμνηση των εγκαινίων "της θεοφυλάκτου και θεομεγαλύντου Κωνσταντινουπόλεως, εξαιρέτως ανακειμένης την προστασία της Παναχράντου και Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας και παρ΄ Αυτής διασωζομένης".

1987: Όταν οι τουρκικοί τσαμπουκάδες "κόπηκαν μαχαίρι"


Πολλά, πάρα πολλά έχουν λεχθεί για την κρίση του 1987. Τα περισσότερα αποτελούν αποκυήματα φαντασίας διαφόρων, ενώ έχει σταθεροποιηθεί η (μειωτική για την Ελλάδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις) άποψη πως επρόκειτο για ένα "πολιτικό παιχνίδι" του Ανδρέα Παπανδρέου. Ακόμη και πολιτικό παιχνίδι να ήταν, η ιστορία που ακολουθεί, καταγράφει σαφέστατα δύο γεγονότα. Την αποφασιστικότητα των Ελλήνων στρατιωτικών και την δειλία των Τούρκων όταν συνάντησαν αυτή την Ελληνική στάση (βέβαια οι τούρκοι είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως από τις ΗΠΑ, πως οι Έλληνες τους περιμένουν...). To ίδιο ακριβώς σθένος και με την ίδια πεποίθηση ήταν και το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας...

Το ΠΑΣΟΚ έδινε «μαύρο» χρήμα σε αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς..«Σημεία και τέρατα» αποκαλύπτονται συνεχώς γύρω από τα 116 εκατομμύρια ευρώ «μαύρης τρύπας» στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. 
Χρήματα από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τον Τζέφρυ και τους υπόλοιπους ‘‘πρυτάνεις’’ της κλεψιάς και της διαφθοράς, προκειμένου να πλουτίσουν οι ίδιοι αλλά και να εξυπηρετήσουν βρώμικα πολιτικά σχέδια. 
Ενδεικτικό της διαχείρισης αυτών των ‘‘μαύρων χρημάτων’’ είναι και τα διάφορα τιμολόγια για εκδηλώσεις, οι οποίες ή δεν έγιναν ποτέ ή ήσαν εντελώς άσχετες με την κομματική δράση του ΠΑΣΟΚ.

Η μεγάλη απεργία που μας «φόρεσε» τον Γιωργάκη


Ανήκω στη σειρά του ’88, τότε που είχαμε την πρώτη μεγάλη απεργία των καθηγητών. Μια απεργία που πήγε πίσω τις πανελλήνιες (έτσι λεγόταν τότε) ένα μήνα και δώσαμε εξετάσεις κάπου στα μέσα Ιουλίου. Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι τους συνδικαλιστο-πολιτικούς συσχετισμούς, πάντως κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου. Άρα…


Γράφει ο Γιάννης Κεσσόπουλος

Επιβεβαιωτική γεώτρηση στο «οικόπεδο 12» με κάλυψη απο δυνάμεις Ελλάδας-Κύπρου-ΙσραήλΚοινή στρατιωτική άσκηση σχεδιάζουν Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ στην ανατολική Μεσόγειο με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας πάνω από τα κοιτάσματα των υδρογονανθράκων στις ΑΟΖ των τριών χωρών. Η άσκηση σχεδιάζεται για τον προσεχή Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Φώτης Φωτίου και θα είναι έρευνας και διάσωσης με διευρυμένη....
όμως συμμετοχή από πλευράς Ισραήλ.

Συνελήφθη 56χρονος εκβιαστής


Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, σήμερα το πρωί, ένας 56χρονος ημεδαπός που κατηγορείται για εκβίαση καθώς και ένας 45χρονος φερόμενος ως συνεργός του. 

Οι δύο άντρες πιάστηκαν "στα πράσα  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο γραφείο του 44χρονου θύματος.

Πουλάνε στο e-bay αντικείμενα της αρχαίας Ελλάδας που έκλεψαν οι Γερμανοί στην κατοχή'Ερευνες μετά την αποκάλυψη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου
'Ερευνες μετά την αποκάλυψη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" από τον συγγραφέα του βιβλίου «Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί κατοχής» Γιώργο Λεκκάκη ότι αρχαία αντικείμενα που έκλεψαν οι ναζί από την Ελλάδα, διατίθενται..

Στον αέρα όσοι πλήρωσαν για τα αυθαίρετα - Τίθενται υπό αμφισβήτηση όλες οι νομιμοποιήσεις!Στον αέρα όσοι πλήρωσαν για τα αυθαίρετα - Τίθενται υπό αμφισβήτηση όλες οι νομιμοποιήσεις!
Σε ομηρία χιλιάδες πολίτες - Μετά από δύο χρόνια το Σ.τ.Ε. θυμήθηκε να κηρύξει αντισυνταγματικό τον νόμο περί αυθαιρέτων - σκοτεινός ο ρόλος και του ΤΕΕ
Μετά από δύο χρόνια το Σ.τ.Ε. θυμήθηκε να κηρύξει τον νόμο περί αυθαιρέτων αντισυνταγματικό,

Την προστασία του Οικουμενικού Πατριάρχη ζήτησε από τον Ομπάμα ο Αρχιεπίσκοπος ΔημήτριοςΈστειλε σχετική επιστολή
Επιστολή στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, απέστειλε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, καλώντας τον να...

Το Απονενοημένο Διάβημα του Συναδέλφου μας ...Στις εκατοντάδες των συμπατριωτών μας, που έθεσαν τέρμα στη ζωή τους, λυγίζοντας κάτω από την πίεση των οικονομικών αδιεξόδων, που έχει επιβάλει στην χώρα μας η ανάλγητη οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων της τελευταίας τριετίας, έρχεται να προστεθεί και η πρόσφατη απώλεια του συναδέλφου μας.
Έμπειρος στρατιωτικός, οικογενειάρχης, καλός συνάδελφος, που όμως δεν άντεξε κάτω από την αφόρητη πίεση που ασκεί το σκληρό σύστημα, αγνοώντας τον παράγοντα άνθρωπο. Ένα σύστημα που ξέρει να μετράει μόνον αριθμούς και να ταλανίζει το λιγοστό μυαλό που διαθέτει με την αναπροσαρμογή των οικονομικών μεγεθών σύμφωνα με τις επιταγές των ξένων δανειστών και της τρόικα, ένα σύστημα που συμπεριφέρεται στους πολίτες ως να βρίσκονται φόρου υποτελείς σε αποικιοκρατικές μοναρχίες, ένα σύστημα που δεν συγκινείται από τις εκατοντάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας για οικονομικούς λόγους.Ο θάνατος δυστυχώς κτύπησε και τη δική μας πόρτα. Μπαίνει και στο δικό μας σπίτι. Σε ένα σπίτι που έχει δοκιμασθεί σε ταλαιπωρίες, κακουχίες, στερήσεις και που εκ της φύσεώς του είναι εκπαιδευμένο να μην λυγίζει. Στο σπίτι των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου οι κάτοικοί του έχουν εκπαιδευθεί και γαλουχηθεί να υπομένουν, να ανέχονται, να σιωπούν, να εκτελούν άνευ αντιλογίας, να θυσιάζουν και να θυσιάζονται για το σύνολο.Όμως σε αυτό το σπίτι όταν η τιμή και το φιλότιμο έχουν να αντιμετωπίσουν την ανέχεια, όταν έχουν να αντιμετωπίσουν την κοινωνική και οικονομική απαξίωση, όταν έχουν όλα δοκιμασθεί και δεν υπάρχει λύση, θα υπάρξει και εκείνος που δεν θα αντέξει. Θα ακολουθήσει τον δρόμο τόσων άλλων συμπατριωτών του, που και αυτοί δεν άντεξαν.Ας αναλογισθούν οι στρατιωτικές και πολιτικές ηγεσίες την ευθύνη που έχουν για όσους διοικούν και για όσα η Πατρίδα αναμένει από αυτούς. Ας κοιτάξουν στα μάτια τα αγαπημένα πρόσωπα που έμμειναν πίσω.Το απονενοημένο διάβημα του συναδέλφου μας, θα αγγίξει άραγε τις χορδές της ψυχής εκείνων που πρέπει να αποτελούν το στήριγμά μας; Και ας δώσουν επί τέλους μια απάντηση. Γιατί μας φέρατε σε αυτό το έσχατο σημείο εξαθλίωσης;


Αιωνία η μνήμη σου αγαπητέ συνάδελφε.Για την Α.Κί.Σ.

Το Γραφείο Τύπου

Σπάει όλα τα ρεκόρ η ανεργία στην Ελλάδα του μνημονίουΣπάει όλα τα ρεκόρ η ανεργία στην Ελλάδα του μνημονίου
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, ο εποχιακά προσαρμοσμένος δείκτης ανεργίας για τον μήνα Φεβρουάριο του 2013, διαμορφώνεται ως εξής: Το ποσοστό ανεργίας το Φεβρουάριο του 2013 ανήλθε σε 27 %, έναντι 21,9% το Φεβρουάριο του 2012 και 26,7% τον Ιανουάριο του 2013.

Νικ. Σωτηρόπουλος - Η Ανάσταση του Χριστού και τα Ψεύδη των Εβραίων


Αυτό που από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν οι Εβραίοι, σχετικά με την Ανάσταση του Χριστού, είναι εκείνο το οποίο συνεχίζουν να υποστηρίζουν μέχρι και σήμερα, 2.000 χρόνια περίπου μετά. Ότι δηλαδή οι μαθητές του Χριστού, ήρθαν τη νύχτα και ενώ κοιμόνταν οι στρατιώτες-φύλακες του Τάφου, έκλεψαν το Σώμα Του και στη συνέχεια διέδωσαν πως Αυτός Αναστήθηκε. 
Το συγκεκριμένο όμως επιχείρημα, ανατρέπεται χωρίς ιδιαίτερη σκέψη και με μεγάλη ευκολία από τα ίδια τους τα λεγόμενα. Διότι πώς είναι δυνατόν, οι φρουροί που υποτίθεται πως κοιμόνταν, να είδαν τους μαθητές του Χριστού να κλέβουν το Σώμα Του; «Εκείνοι που κοιμούνται δεν μπορούν να δουν πραγματικά γεγονότα, παρά μόνο όνειρα», παρατηρεί πολύ εύστοχα ο Άγιος Αυγουστίνος.

Ανάξιοι παιδαγωγοί παίζουν με την αγωνία των μαθητώνΑνάξιοι παιδαγωγοί παίζουν με την αγωνία των μαθητών
Είναι επιεικώς απαράδεκτη η στάση του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών, της ΟΛΜΕ, να προωθεί απεργία την περίοδο των πανελλήνιων εξετάσεων. Οι συνδικαλιστές παίζουν με την αγωνία χιλιάδων Ελλήνων μαθητών και των οικογενειών τους. Τι παράδειγμα δίνουν άραγε στους μαθητές αυτοί οι παιδαγωγοί;

Η Ελλάδα πωλείται! Δείτε τον κατάλογο του ξεπουλήματος ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/h-ellada-pwleitai-katalogos.html#ixzz2SsUHpZp9Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής στο Ταμείο (ΤΑΙΠΕΔ) μεταφέρθηκαν:

Ο Τουριστικός λιμένας Φαλήρου,
το αεροδρόμιο Σέδες στη Θέρμη Θεσσαλονίκη (1,3 εκατ. τ.μ.),
το Ξενία Βιτύνας, που βρίσκεται στη θέση «Καμπέα» ή «Καμίνια» της πρώην κοινότητας Κάτω Μαγουλιάνας του Δήμου Βυτίνας,
το Ξενία Δελφών, που βρίσκεται στην Περιφερειακή Ενότητας Φωκίδας στους Δελφούς του Δήμου Δελφών,
το Ξενία Αράχωβας, που βρίσκεται στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, στη θέση «Κουμουλά» του οικισμού της Αράχοβας, του Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας,

το Μοτέλ Ξενία του Καρτερού στο Ηράκλειο της Κρήτης,
το Ξενοδοχειακό Συγκρότημα Λητώ στο Καμινάκι της Μυκόνου,

Προς τα γκουλάγκ της Δημοκρατίας: Ο αντιρατσιστικός νόμος


Άρθρο του Δημήτρη Παπαγεωργίου - «Στις αληθινές Δημοκρατίες, ο λόγος δεν δένεται με νόμους που ποινικοποιούν την ελευθερία της σκέψης, της γνώμης και της κριτικής. Το νομοσχέδιο μόνο με τον αλήστου μνήμης γαλλικό νόμο Γκαιϋσσώ – Φαμπιούς της 13-7-1990, μπορεί να συγκριθεί: ένα ολοκληρωτικού πνεύματος νομοθέτημα.Αποτελεί για την κυβέρνηση βαρύτατο νομικό και πολιτικό σφάλμα η υιοθέτηση της ποινικής καταστολής ως μέσου για τον περιορισμό των ανεπιθύμητων ή ενοχλητικών για κάποιους χρήσεων του λόγου, στην Πολιτική, στην Κοινωνία, στον Τύπο, στην Ιστορία, στην Τέχνη.


Οι Υπουργοί πρέπει να έχουν συναίσθηση ότι είναι υπάλληλοι της Ιστορίας. Δεν έχουν το δικαίωμα να ενδίδουν σε παράλογες απαιτήσεις “ομάδων επιρροής” ή να υπηρετούν μη ξεπερασμένη (αν μη και ύποπτη) Πολιτική Ορθότητα. Πρωτίστως, όμως, οφείλουν να τηρούν ευλαβικά το Σύνταγμα της Χώρας που παραβιάζεται πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως. Υπό το κράτος, άλλωστε, της ισχύος του ν. 927/79 για τις φυλετικές διακρίσεις στον Τύπο κλπ. η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου έχει κρίνει την αντισυνταγματικότητα ομοίων διατάξεων (Ολ. Α. Π. 3/2010). Αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί γιατί προσβάλλει και την ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού, που ανέδειξε την ανεκτικότητα απέναντι στον Άλλο ως θεμελιώδη δημοκρατική αξία, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να την επιβάλει με μέσα νομοθετικού εξαναγκασμού».

Άθλια παρέμβαση του διεθνούς σιωνισμού στα εσωτερικά της ΕλλάδοςΆθλια παρέμβαση του διεθνούς σιωνισμού στα εσωτερικά της Ελλάδος
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει από μακρού χρόνου επισημάνει πως οι κομματικές συμμορίες, τόσο των φιλελεύθερων όσο και των μαρξιστικών ιδεολογημάτων, κινούνται παρασκηνιακά από τις οδηγίες του ίδιου κέντρου, το οποίο όχι μόνο παρεμβαίνει αλλά επί της ουσίας επιβάλλει τις κατευθύνσεις της ελληνικής πολιτικής ζωής.

Νόμος είναι το δίκιο της πατρίδας
Από τις Σκουριές μέχρι το Καστελλόριζο, η Πατρίδα καταστρέφεται υπό το πρίσμα της «νομιμότητας». Στην Ελλάδα που γέννησε το Δίκαιο, νόμος είναι το δικαίωμα του Έθνους για επιβίωση και μόνον

«Νόμος» είναι το δίκαιο της ελεύθερης αγοράς. Με αυτόν τον μανδύα, επίορκοι πολιτικοί παρέδωσαν τα σπλάχνα της μάνας Γης στις αδηφάγες ορέξεις τοκογλύφων και κέντρων παγκόσμιου σκοταδισμού. Τι και αν οι ...
υπουργοί που υπέγραψαν είναι τώρα υπόδικοι;

Όλο το κράτος υποκλίνεται στη νομιμότητα μίας καταστροφικής επένδυσης που λυμαίνεται τον Ελληνικό πλούτο καταστρέφοντας την απαράμιλλη Ελληνική φύση. Ένας τ. πρωθυπουργός εμπλεκόμενος σε πλήθος υποθέσεων, χρησιμοποίησε τον ναό της Δημοκρατίας για να σφίξει το χέρι ενός χρηματοδότη τρομοκρατών και να παραδώσει το Ελληνικό φως βορά στο σκοτάδι.

Σοφία Βούλτεψη: «Δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιγαντώνεται»Η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη είναι από εκείνες τις κλασικές περιπτώσεις του ελληνικού πολιτικαντισμού, όπου «το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά». Η "πολιτική κληρονομικότητα", η παρακμιακή λογική του "τζακιού", βρίσκει εδώ ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η εν λόγω κυρία, κόρη του Γιάννη Βούλτεψη, θεώρησε ότι μπορεί να βγει από τον πάτο της πολιτικής αφάνειας και να αναδυθεί στον αφρό με το να πει και αυτή κάτι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Στα 2,4 δις τα κέρδη της Alpha Bank επειδή πήρε την Εμπορική

kalaitzhs piss bankers ΤΡΑΠΕΖΑ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ALPHA,ΑΓΡΟΤΙΚΗ,ΑΤΕ,ΕΤΕ,ΤΤ,ΕΜΠΟΡΙΚΗ,ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ,ΣΑΛΛΑΣ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΑΤΣΗΣ ÔÑÁÐÅÆÁ -ALPHA BANKeconomikos

ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ – ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ!

Τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου προ φόρων της Alpha Bank συμπεριλαμβανομένης της αρχικής θετικής επιπτώσεως από την εξαγορά της Εμπορικής Τραπέζης ύψους Ευρώ 2.632,3 εκατ. ανήλθαν σε Ευρώ 2.403,9 εκατ., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Alpha Bank.

Αν δεν συμπεριληφθεί η επίπτωση από την Εμπορική η Alpha Bank κατέγραψε ζημιές προ φόρων 228,4 εκατ. το α΄ τρίμηνο.

Στα τέλη Μαρτίου 2013, τα Κύρια Βασικά Ίδια Κεφάλαια της Alpha Bank ανήλθαν σε Ευρώ 7,8 δισ. και ο Δείκτης Κυρίων Βασικών Ιδίων Κεφαλαίων σε 13,9% λαμβάνοντας υπ’ όψιν την κεφαλαιακή ενίσχυση από την εξαγορά της Εμπορικής Τραπέζης και το Σχέδιο Κεφαλαιακής Ενισχύσεως.

Οι συνολικές καταθέσεις του Ομίλου ανήλθαν σε Ευρώ 42 δισ. στα τέλη Μαρτίου 2013, αυξημένες κατά Ευρώ 0,7 δισ. σε τριμηνιαία βάση. Οι καταθέσεις στην Ελλάδα, μετά την εξαγορά της Εμπορικής Τραπέζης, διαμορφώθηκαν σε Ευρώ 36 δισ., αντιπροσωπεύοντας μερίδιο της τάξεως του 21% επί του συνόλου της αγοράς.

Έτσι μας έριξαν στα μνημόνια. Ο ρόλος των κερδοσκοπικών κεφαλαίων και οι ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης


Οι συνεχείς υποβαθμίσεις από τους οίκους αξιολόγησης πυροδότησαν την πώληση των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων και απογείωσαν το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους, κάτι που σε μια χρονιά όπως το 2010, που η Ελλάδα είχε να χρηματοδοτήσει χρέος ύψους 54 δισ. ευρώ, αποτελούσε τραγική εξέλιξη. Ο μεγαλύτερος όγκος πωλήσεων των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με τα «Επίκαιρα», δεν προήλθε από τα άκρως κερδοσκοπικά κεφάλαια, αλλά από τα πλέον συντηρητικά, τα οποία και επένδυαν επί σειρά ετών δεκάδες δισεκατομμύρια στη χώρα. 

Βγάλαμε τό κράνος ἀπό ἄτομο πού φορᾶ μαῦρο μπλουζάκι καί χτυπᾶ λαθρομετανάστες

 
 
Ἡ προπαγάνδα τῶν καθεστωτικῶν ΜΜΕ δέν ἔχει ὅρια. Μή τούς ἀκοῦτε. Ψεύδονται ἀσυστόλως διότι τά παίρνουν. Δύσκολοι καιροί. Πολλοί θά ἔκαναν τό ἴδιο ἄν τούς ἐδίδετο ἡ εὐκαιρία.
.
Μας τα κάνανε τσουρέκια, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, με τις δήθεν καταγγελίες ακροαριστερών, φασιστών αριστεριστών και λαθρομεταναστών για ξυλοδαρμούς και βασανισμούς λαθρομεταναστών από κρανοφόρους με μαύρα μπλουζάκια που γράφουν Χρυσή Αυγή.
 
Ιδού λοιπόν:
Χρυσαυγίτης Failed…

Καλό στην καρδιαγγειακή υγεία του ανθρώπου κάνουν τα κατοικίδια

Οι άνθρωποι που έχουν κατοικίδια ζώα, ιδίως σκυλιά, κινδυνεύουν λιγότερο από καρδιακά προβλήματα, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο CirculationΗ μελέτη του Δρ Γκλεν Λιβάιν, καθηγητή του Κολεγίου Ιατρικής Μπέιλορτου Χιούστον, εστίασε σε δείγμα άνω των 5.200 ενηλίκων και δείχνει ότι η κατοχή ενός κατοικίδιου μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιοπάθειας, ενώ σχετίζεται με λιγότερη παχυσαρκία, καθώς επίσης....
με χαμηλότερα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης, των λιπιδίων (τριγλυκεριδίων) και της χοληστερόλης.

Μας έπεισε ο Στουρνάρας: Επί των ημερών μας μπήκαν στη φυλακή 650 άτομα… Δεν χωράνε ο Μαντέλης, ο Γιάννος και ο Τσουκάτος;


Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ ο κ. Στουρνάρας προέβλεψε ότι ο δείκτης της ανεργίας θα αρχίσει να πέφτει από το 2014, ενώ επανέλαβε ότι δεν θα χρειαστεί να ληφθούν νέα μέτρα αν τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα.

«Θα θέλαμε πιο καλά αποτελέσματα στη φοροδιαφυγή», είπε ο κ. Στουρνάρας ερωτηθείς για τη φοροδιαφυγή, στη συνέντευξή του στο πρωϊνό της ΝΕΤ. «Στη δική μας κυβέρνηση θα πρέπει να σας πω ότι πάνω από 650 μπήκαν στη φυλακή, έχουν γίνει κατασχέσεις πάνω από 2 δισ. ευρώ σε περιουσιακά στοιχεία εκ των οποίων έχουμε ρευστοποιήσει περίπου 400 εκατ. ευρώ. Τα δύσκολα όμως παραμένουν μπροστά μας».

650 άτομα και οι Γιάννοι, Τσουκάτοι και Μαντέληδης βαράνε βόλτες στην ηλιόλουστη Ελλάδα.

olympia

ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 11-5-2013.

Το ανθελληνικό καθεστώς τής ντροπής και τής υποταγής εφορμά σαν την μεγαλύτερη φονική επιδημία για να ισοπεδώσει τα έσχατα αποθέματα τής Φυλής μας σε αντιστάσεις. Στοχοποιεί τον πατριωτισμό των Ελλήνων, επιχειρεί να αλλοιώσει την εθνοφυλετική συνείδηση και το ελληνικό ήθος κάνοντας πειράματα με αντιρατσιστικούς νόμους που στοχεύουν ξεκάθαρα και πανθομολογούμενα το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα και την καρδιά τού λαού μας. Βάλλει κατά των στρατευμένων παιδιών τού Έθνους, βαθαίνει την εξαθλίωση των Ελλήνων και ταυτόχρονα ανοίγει τις πύλες στους ζητούντες εθνική γη.

Το δεξί και το αριστερό χέρι τού νεοταξισμού σφίγγουν τις αναπνευστικές οδούς τής Φυλής μας. Πάψτε να είστε Έλληνες και δώστε στο ταμείο τής παγκοσμιοποίησης γη και ψυχή. Δεν σας ανήκουν, μας λέγουν καταχρηστικά και εθνοπροδοτικά τα κοράκια τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας που θρέφαμε στον κόρφο μας ως πολιτική ηγεσία. Να αρνηθούμε επιπλέον την Πίστη μας και την αντρειοσύνη τού Γένους, αποδεχόμενοι την εισβολή των ανήθικων. Και παράλληλα προσπαθούν μαζί με την απώλεια εθνικών εδαφών να μας βάλουν με το ζόρι σε γενικότερες εθνικές περιπέτειες.

Το πέπλο των ιδεολογικών διαφορών που κάλυπτε την κοινή ασχήμια των γραικύλων πολιτικάντηδων πέφτει οριστικά και πανθομολογούμενα. Είναι εκείνοι οι εθνικά ανέστιοι και ηθικά ανύπαρκτοι που επικροτούν τις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων στη Θεσσαλονίκη αλλά αρνούνται την παραχώρηση των πλατειών για τις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης τής Ποντιακής Γενοκτονίας από τους Τούρκους. Είναι εκείνοι που υβρίζουν τον Εθνικισμό μας και επιτίθενται σε βάρος τής παροχής αγαθών τής Χρυσής Αυγής προς τους πλέον αδύναμους και βαλλόμενους από το καθεστώς τής σήψης συμπατριώτες μας.

Απέναντί μας έχουμε το δεξί και αριστερό τερατούργημα που αντιποιείται τις αρμοδιότητες τού ελληνικού κράτους ενώ είναι στην πραγματικότητα ένα ψοφοδεές ψευτορωμέϊκο. Είναι εκείνο το πολιτικάντικο μόρφωμα που ξεπουλάει την Μακεδονία Μας στους Σκοπιανούς πράκτορες τού νεοταξισμού όταν μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων διαβιβάζεται αλληλογραφία τής νορβηγικής πρεσβείας με αποδέκτη την πρεσβεία τής «Μακεδονίας»! Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά, αφού έχουν προηγηθεί άλλες εμπορικές και συναλλακτικές πράξεις.

Στην Κύπρο μαθαίνουμε πως τα συστημικά αδέλφια των πολιτικάντηδων τής Μητροπολιτικής Ελλάδος βαδίζουν σταθερά στον ίδιο δρόμο. Ήδη εν μέσω μεσοπολεμικών καταστάσεων το Ιράν απέσυρε τον πρέσβη του μετά την παράδοση Ιρανού πολίτη στις ΗΠΑ που τον καταζητούσαν. Η δε Τουρκία, όπως λέγουν ακόμη και τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, εξοπλίζεται με ταχύτατα αποβατικά μέσα μεταφοράς στρατιωτών, αρμάτων μάχης και πυρομαχικών. Ενώ στον Έβρο συνελήφθησαν 5 Ευρωπαίοι πολίτες τριών διαφορετικών εθνικοτήτων όταν εντοπίστηκαν να κινούνται χωρίς άδεια εισόδου σε απαγορευμένη Ζώνη Ασφαλείας Προκαλύψεως στην περιοχή των Φερών.

Όμως οι πιστές θεραπαινίδες τής παγκοσμιοποίησης διόλου δεν ταράζονται. Υποδέχονται μάλιστα τους εισβολείς έχοντας προσφέρει την πλήρη κυριαρχία τής πατρίδος μας στα χέρια τους. Δεν θα εισβάλλουν για να πάρουν τα σκήπτρα παρά μονάχα όσους Έλληνες αντισταθούν. Ήδη λέγεται πως το Φθινόπωρο στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ενσωμάτωση τού Αγίου Όρους στην Ελληνική Πολιτεία θα έρθει μεταξύ των ξένων ηγετών ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν. Προφανώς για να επιθεωρήσει όπως ελπίζει την οθωμανοποιημένη Ελλάδα.

Επειδή όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αφού η Ελλάδα διαθέτει ως κάστρα απόρθητα τον Εθνικό Στρατό και τον Εθνικισμό της, βαλθήκανε οι τοποτηρητές τής ξενοκρατίας να προκαλέσουν ρωγμές στους πυλώνες μας. Ο ψυχολογικός πόλεμος σε βάρος των στρατιωτικών μας έφτασε δυστυχώς μέσω τής οικονομικής αιχμαλωσίας μέχρι την αυτοκτονία αξιωματικών μας που κάνουν δεύτερες δουλειές σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βαστήξουν με λιγότερα τραύματα τις οικογένειές τους όπως πολλοί συμπατριώτες μας.

Ακόμη και το άκουσμα τού εθνικού μας ύμνου από τους μαθητές των στρατιωτικών παραγωγικών σχολών το βράδυ τής Αναστάσεως συγκέντρωσε την μήνη του ΣΥΡΙΖΑ, τού καθεστωτικού αναπληρωτή και εκλεκτού τής Εσπερίας. Βγήκε ο αρμόδιος για θέματα αριστερής διαλύσεως τής εθνικής μας άμυνας και δήλωσε πως ο εθνικός μας ύμνος στα χείλη των αυριανών αξιωματικών μας ήταν «κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού» και ενέργεια που «κινείται στα όρια τής ασέβειας»!

Θυμήθηκαν οι πολέμιοι τής Πίστης πως το «Θείο Πάθος» έχει οικουμενικό πνεύμα όταν πριμοδοτούν τον οικουμενισμό και την πανθρησκεία τής παγκοσμιοποίησης. Μίλησαν μάλιστα για πατριωτισμό οι κήρυκες τής σλαβικής και τής τουρκικής ανεξαρτησίας τής Μακεδονίας και τής Θράκης μας!

Κοινά τα έργα των καθεστωτικών ολετήρων, δεξιών και αριστερών, αφού από κοινού επιδιώκουν την είσοδο αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές, την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, τις μνημονιακές εξαρτήσεις και «διαπραγματεύσεις». Μαζί λοιπόν ολοκληρώνουν το έργο με την επιχείρηση αλλοίωσης τής εθνικής συνειδήσεως και τής εθνοφυλετικής πληθυσμιακής μας συνθέσεως.

Επιτίθενται σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τού Ελληνικού Λαού φέρνοντας και αποσύροντας για επανεξέταση ένα νομοσχέδιο που θα τιμωρεί λένε την ώθηση σε βία με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την καταγωγή και το γενετήσιο προσανατολισμό. Θα τιμωρούνται ακόμη μας είπαν η άρνηση γενοκτονιών και εγκλημάτων πολέμου.

Οι ποινές που προβλέπονται  στο αρχικό σχέδιο για τους παραβάτες είναι πρόστιμο 20000 ευρώ, έξι χρόνια φυλάκιση, στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, στέρηση βουλευτικής ιδιότητας αν πρόκειται για βουλευτές, περικοπή κρατικής χρηματοδότησης τού συγκεκριμένου κόμματος.

Δεν μας είπαν όμως για τον «αντιρατσιστικό» νόμο, όπως και όταν επανέλθει, αν θα ισχύσει για τους σοσιαλφιλελεύθερους και μαρξιστές αρνητές τής Ποντιακής Γενοκτονίας και φίλους των Τούρκων και για τα αληθινά ρατσιστικά εγκλήματα των λαθρομεταναστών που έχουν γεμίσει τις φυλακές σε βάρος Ελλήνων.

Οι γραικύλοι τύραννοι είναι ταυτόχρονα άρπαγες τού λαϊκού μόχθου, πωλητές τής πατρίδος και ψεύτες. Θέλουν να ποινικοποιήσουν ακόμη και τον υπερήφανο ελληνικό δωρικό χαιρετισμό με το δεξί αναπεπταμένο χέρι ως δήθεν ναζιστικό, δηλαδή ως δήθεν γερμανικό.

Οι φιλελεύθεροι συνέταιροι τής τοκογλυφικής κατοχής μιλούν για την δίωξη τής αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς κατά αυτούς τής Χρυσής Αυγής, για κρατητήρια, για την αποφυγή δήθεν κηρυγμάτων μίσους και για τους επαίνους στη «μεταξική δικτατορία» που έχτισε εργατικό δίκαιο και έγραψε το έπος τού Σαράντα εκεί που οι δημοκράτες ξεγράφουν δικαιώματα και γκρεμίζουν Ελλάδα. Στοχοποιούν επιπλέον τις αιμοδοσίες από Έλληνες σε Έλληνες και τις διανομές τροφίμων σε άπορους Έλληνες που ο νεοταξισμός και οι πολιτικές τους στέλνουν στο θάνατο.

Λέγουν λοιπόν όλοι τούτοι πως με τον νέο «αντιρατσιστικό» νόμο, κατόπιν βέβαια τής όποιας επεξεργασίας υποστεί, θα οδηγήσουν τους Έλληνες Εθνικιστές στην άρνηση τού εαυτού τους ή σε διαφορετική περίπτωση εκτός κοινοβουλίου. Και ακόμη μας λένε πως «τα νταηλίκια τής Χρυσής Αυγής πρέπει να αντιμετωπιστούν τώρα»! Δεν λένε όμως τίποτα απολύτως όταν στην Ρόδο λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε Έλληνα φοιτητή που είχε πάει να επισκεφτεί τους γονείς του κλέβοντας ακόμη και τα παπούτσια του ενώ τον έστειλαν στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα με σιδηρολοστούς. Δεν λένε τίποτα για άπειρες παρόμοιες περιπτώσεις.

Λυσσάξανε οι φυλλάδες τής κατοχικής διοικήσεως να υμνούν τον νέο «αντιρατσιστικό νόμο» αποκαλώντας τον απαραίτητο. Είναι όμως αυτό το ανθελληνικό τερατούργημα ελληνικό εφεύρημα; Όχι βέβαια, το ομολογούν τόσο οι ελληνόφωνες φυλλάδες όσο και οι πραγματικοί του εμπνευστές.

Οι πρώτες γράφουν πως μετά την επίσκεψη Δένδια στις ΗΠΑ οι ψευτοσύμμαχοι περιμένουν από το προτεκτοράτο «πιο ενεργητική αντιμετώπιση τού εγχώριου νεοφασιστικού φαινομένου». Και στην Βουδαπέστη που πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο για την αντιμετώπιση τής ανόδου τού Εθνικισμού και τού αντισιωνισμού στην Ευρώπη, επισημάνθηκε η άνοδος τής Χρυσής Αυγής με τον επικεφαλής του ΚΙΣ στην πατρίδα μας να βεβαιώνει τους ομόφυλούς του πως η «ελληνική» κυβέρνηση θα φέρει το γνωστό νομικό τερατούργημα με την αρχικώς εγνωσμένη μορφή του.

Ο επικεφαλής τής αμερικανοεβραϊκής επιτροπής είχε μιλήσει για τις σχέσεις Ελλάδος και Ισραήλ και για ένα λαμπρό μέλλον ευημερίας από το οποίο πρέπει να απουσιάζουν οι Έλληνες Εθνικιστές. Όμως η Πατρίδα μας έχει γεμίσει από τα ζωντανά πτώματα των αστέγων Ελλήνων και κάποια στρατόπεδα ετοιμάζονται να μετατραπούν σε χώρους κράτησης οικονομικών κρατουμένων. Όχι βέβαια αυτών που λυμαίνονται τον πλούτο τής χώρας όντας μέρος τού Συστήματος, αλλά αυτών που αδυνατούν να πληρώσουν τους κεφαλικούς φόρους.

Κάποια άλλα στρατόπεδα ήδη στεγάζουν λαθρομετανάστες και κάποια άλλα κλείνουν για λόγους οικονομικής κατάληψης τής Ελλάδος. Ενώ κάποια ελληνικά σχολεία και εδώ και στην Ομογένεια κλείνουν προκειμένου μέσω επικλήσεως των ίδιων λόγων να εξαλειφθεί η ελληνική γλώσσα και Φυλή.

Αυτό λοιπόν το άνομο χέρι τού Νεοταξισμού που σηκώνεται σε βάρος τού Ελληνισμού μας θα αποκοπεί. Με ή χωρίς τις κάλπες η Ελλάδα θα διοικηθεί από Έλληνες Εθνικιστές. Θα ζήσει, θα αναπτυχθεί από Έλληνες, θα μεγαλώσει, θα μείνει ελληνική, θα μείνει στο πλευρό τού Θεού της. Η επαναστατημένη Ελλάς θα μεγαλουργήσει με τον Στρατό και τον Λαϊκό Εθνικισμό της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

   
Ξυνίδης: Ψεύτη Κουκουλόπουλε πάρε πίσω ό,τι είπες

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για την «μαύρη» τρύπα στα οικονομικά του κόμματος. Αυτή τη φορά ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης έγινε πυρ και μανία με τις δηλώσεις του Πάρι Κουκολόπουλου. 

Δίαυλος επικοινωνίας με τον αλβανικό παράγοντα της ΠΓΔΜ


Για ονομασία με «καθαρά γεωγραφικό προσδιορισμό, που δε θα αφήνει κανένα περιθώριο σε αλυτρωτικές πολιτικές και που βεβαίως δε θα έχει κανένα έλλειμμα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το υψηλής ευαισθησίας θέμα του πολιτιστικού και ιστορικού σεβασμού» έκανε λόγο ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...