Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

ΤΟ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΑΘΗΝΑ 22-5-2013.

Πολιτικάντηδες και ξένοι δυνάστες που μας κουβαλήθηκαν με τον μανδύα τού φίλου αποκαλύπτουν καθημερινά τις αληθινές τους προθέσεις σε βάρος τής πατρίδος μας. Θέλει, όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός μας, η κοινή γυνή να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει. Το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας που λείπει από τη συλλογή τού παγκόσμιου εξουσιαστή λύνει γλώσσες, φανερώνει αντιφάσεις και ξεσκεπάζει τα σχέδια τής ανομίας.

Όμως στην περίπτωση τής πατρίδος μας δεν είναι μονάχα ο θησαυρός αλλά και το προαιώνιο σχέδιο εξοντώσεως τής Φυλής μας που οδηγεί τα βήματα των μισελλήνων. Τους ενοχλεί ο εθνικισμός μας, η αγάπη για τη λευτεριά μας, η γη που μας θρέφει. Και έτσι λοιπόν γίναμε μέσα σε λίγες στιγμές φτωχοί τάχα που χρωστάμε πολλά σε κείνους τους περιφερόμενους ψευτοσυμμάχους για την οικονομική ενίσχυση που δώσανε στους ενταύθα διεφθαρμένους πολιτικούς τους υπαλλήλους.

Τις τεράστιες ευθύνες τού κλεπτοκρατικού και δωσιλογικού καθεστώτος τις γνωρίζουμε πολύ καλά. Τις έχουμε επισημάνει όταν ακόμη σκέπαζε την μπόχα το πέπλο τής ψευτοδημοκρατίας, δίνοντας κάλυψη στο ψευτορωμέϊκο που καπηλευόταν όνειρα και έταζε ρουσφέτια. Ευθύνες που το δίχως άλλο θα αποδοθούν με τον πλέον αμείλικτο τρόπο. Ωστόσο το οικόπεδο τής Ελληνικής Φυλής που μας έδωσε απλόχερα ο Θεός είναι τόσο πλούσιο, αν και κουτσουρεμένο, που δεν θα μπορούσε ποτέ να μας αφήσει να δυστυχήσουμε.

Οι εχθροί τού Γένους μας είναι οι ίδιοι που οδήγησαν στα δεσμά τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες, έσπειραν ανάμεσά μας ξένα σώματα ως ηγέτες και τώρα μας στέλνουν πόνο και δυστυχία με τα προγράμματά τους. Όλοι αυτοί που στέλνουν αθώες ψυχές στην αυτοκτονία, που γέμισαν τη χώρα άστεγους, που φέρνουν ως φίλους τάχα τους εχθρούς μας και τα ματωμένα λεφτά τους, φτάνει να αποδιώξουμε τον Εθνικισμό σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Γιατί πολύ απλά δεν θέλουν Έλληνες που θα αξιοποιήσουν το τεράστιο γεωφυσικό πλεονέκτημα τής Ελλάδος.

Η «φτωχή» Ελλάδα είναι μαζί με τη «μικρή» Ελλάδα το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί. Η μεγαλύτερη αθλιότητα και το χειρότερο έγκλημα που έχει εφευρεθεί προκειμένου να εξοντωθεί κι όχι απλώς να υποδουλωθεί ένας ολόκληρος λαός. Κλείνουν στρατόπεδα και σχολεία την ώρα που κουβαλούν τους τυμβωρύχους τής οικουμένης να εξορύξουν τον γεωφυσικό μας πλούτο λαμβάνοντας την μερίδα τού λέοντος οι εφήμεροι δυνατοί, ενώ το προϊόν τής γης μας είναι υπεραρκετό να καλύψει τις δικές μας ανάγκες και να εξαλείψει το όποιο υποτιθέμενο χρέος, κάνοντας τους πιστωτές να μας χρωστούν.

Οι ελληνικοί πόροι αρκούν με το παραπάνω για να μας θρέψουν, να μας θερμάνουν, να χρηματοδοτήσουν την εγχώρια αγορά εργασίας και να δώσουν τις πρώτες ύλες για την ελληνική επιχειρηματικότητα και στρατιωτική βιομηχανία. Δεν μιλάμε μονάχα για πετρέλαιο και φυσικό αέριο αλλά για πληθώρα ενεργειακών και άλλων στοιχείων. Και απέναντί μας δεν έχουμε κάποια κράτη που σφύζουν ενεργειακά αλλά γυάλινους «γίγαντες» που διψούν ακόμη και για υδάτινους πόρους.

Η Πατρίδα μας ελέγχει έναν πολύ σημαντικό σε εύρος και κατεύθυνση γεωστρατηγικό ορίζοντα που διαθέτει πλούσιο φυσικό πλεονέκτημα. Ένα δρόμο που ξεκινάει από την σημερινή τάχα ελεύθερη μα οικονομικά κατεχόμενη Ελλάδα ενώνοντας αυτήν με την Κύπρο και όλα τα σκλαβωμένα εδάφη μας. Είναι απολύτως ενδεικτικό τής σκοπιμότητας όσων επιζητούν τη διευρυμένη λεηλασία μας πως όλα τα εδάφη που μας ζητούν οι προσωρινοί γείτονες βρίσκονται επάνω στις επίζηλες πηγές που μας λένε οι τοκογλύφοι τής παγκοσμιοποίησης πως πρέπει να τις μοιράσουμε σαν τα ιμάτια τού Χριστού μας.

Είμαστε λοιπόν μεγάλοι και σημαντικοί, αλλά έχουμε στο τιμόνι λάθος ανθρώπους που σκορπούν την πατρίδα μας στα γαμψά νύχια των σαρκοβόρων τής παγκοσμιοποίησης. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας δεν ψάχνει για εναλλακτικά δεσμά και δεν σκορπά τον αγαπημένο Ελληνισμό στον σιωνιστικό μινώταυρο. Η κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση με την εσωτερική αναχρηματοδότηση και την υλικοτεχνική υποστήριξη θα βασιστεί στην απόλυτη αξιοποίηση τού γεωφυσικού μας πλεονεκτήματος.

Θα σκάψουμε τη γη μας, θα στραφούμε στον θαλάσσιο ορίζοντα και θα ανταποκριθούμε στο μόνο υπαρκτό χρέος μας έναντι πατρίδος και λαού. Το μυστικό τής ζωής βρίσκεται στην επιστροφή μας στην πραγματική οικονομία και τον εδαφικό παράγοντα που μάς στέρησαν στρέφοντας μας σε υπηρεσίες παροχών και δάνεια.

Η δε υπηρέτηση των εθνικών μας υποθέσεων κατά τρόπο επωφελή συνδέεται άρρηκτα με την άσκηση των δικαιωμάτων που απορρέουν από το διεθνές κυριαρχικό δίκαιο και το δικαίωμα επεκτάσεως των θαλασσίων χωρικών υδάτων. Έργο που αντιστοιχεί σε μια Εθνικιστική Διακυβέρνηση που θα συνδυάσει την ανάπτυξη και την επέκταση τού Ελληνικού Έθνους.

Δεν έχουμε καμία απολύτως έλλειψη σε υλικά αγαθά. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η θέληση να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη έχοντας ως στρατηγικό όραμα τη χάραξη εθνικής πολιτικής που θα στρέψει τις ισορροπίες υπέρ των δικών μας συμφερόντων. Εθνική συνείδηση και πυγμή πως την περιουσία και τη γη των πατέρων μας θα την αυξήσουμε με χέρια ελληνικά και θα τη δώσουμε ακέραιη στα παιδιά μας. Θα επανεκκινήσουμε τα χωράφια και τα εργοστάσια μας, θα θωρακίσουμε το στρατό μας, θα αγκαλιάσουμε τα αδέρφια μας που μάς περιβάλλουν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Περί του “αντιρατσιστικού” νόμου: - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου«Βαρβάρων δ’Έλληνας άρχειν εικός, αλλ’ ού βαρβάρους Ελλήνων. Το μεν γαρ δούλον, οι δ’ ελεύθεροι.» 
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν γνωρίζουμε πότε, πως και με ποια τελική μορφή θα προχωρήσει ο περίφημος «αντιρατσιστικός» νόμος, ένας νόμος τέρας, ο οποίος δημιουργεί αδικήματα γνώμης και παραβιάζει ευθέως βασικά άρθρα του Συντάγματος. 
Μόλις ο υπουργός δικαιοσύνης έδωσε στην δημοσιότητα το τραγελαφικό αυτό νομοσχέδιο, αμέσως μετά κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας διέρρεαν ότι λόγω αντιδράσεων το νομοσχέδιο πάει πίσω… Όμως, ο Ρουπακιώτης με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Την ίδια ώρα δε κατά την οποία οι κυβερνητικές πηγές δήλωναν ανεπισήμως ότι απαιτούνται βελτιώσεις, το ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ δημόσια εξέφραζαν την επιμονή τους στην άμεση κατάθεση και υπερψήφιση του νομοσχεδίου. 
Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης έγραψε μάλιστα ότι: «το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη προχωράει κανονικά». Βεβαίως από πλευράς κυβερνήσεως υπήρξε και κάποιος ο οποίος ετάχθη με την πλευρά της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ. Ήταν ο υπουργός Δένδιας, ο οποίος δήλωσε πως «η πρόταση Ρουπακιώτη είναι προς την σωστή κατεύθυνση και είναι απαραίτητο να εκπέμψει η χώρα αυτό το μήνυμα.» 
Είναι νέος ο νόμος Ρουπακιώτη;
Πόσο νέος όμως είναι ο νόμος Ρουπακιώτη; Δεν είναι καθόλου νέος, είναι ο νόμος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε κατατεθεί τον Μάρτιο του 2011 επί κυβερνήσεως Παπαδήμου. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από την δήλωση της εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, η οποία είπε: «Να μη υπάρξει καμμία αναβολή, να κατατεθεί και να ψηφιστεί άμεσα το νομοσχέδιο, που πρέπει να στηρίζεται στην πρόταση νόμου που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ». Απόλυτα σχετικό και το παρακάτω, το οποίο σας παραθέτουμε: 
«Ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Αργολίδας καθ. Γιάννης Μανιάτης, μετά από σχετικές οδηγίες του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, επικοινώνησε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος και τον διαβεβαίωσε ότι η πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για την καταπολέμηση της ρατσιστικής βίας αποτελεί τον κορμό της σχετικής ρύθμισης που ετοιμάζεται για κατάθεση στη Βουλή.» 

Hassan Al-Banna > "Ισλαμικές αποικίες τα Ελληνικα νησιά που πρέπει να επιστραφούν"


Σε άρθρο του, ο κ. Ανδρέας Μπανούτσος στο διαδικτυακό ιστότοπο http://www.rimse.gr/ δημοσιεύει σε κάποιο σημείο τη δήλωση του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Hassan al-Banna. 

Συνεργασία: Θέλουν την Ελλάδα αποικία του ΙσλάμΣυνεργασία: Θέλουν την Ελλάδα αποικία του Ισλάμ
Hassan al- Banna (ιδρυτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας): ”Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα. Η Ανδαλουσία, η Σικελία, τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά  αποτελούν ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ.” Η Μουσουλμανική Αδελφότητα (Muslim Brotherhood) αποτελεί  το κυρίως ρεύμα του σουνιτικού ισλαμισμού και είναι μία από τις μεγαλύτερες ισλαμικές οργανώσεις παγκοσμίως με παρακλάδια σε όλα τα κράτη που ζουν μουσουλμάνοι. Έτσι και η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας αποτελεί έναν βραχίονα αυτής της οργάνωσης.

Ξέφραγο αμπέλι…Μαθήματα Τουρκικών σε Κωνσταντινοπουλίτες, από την πρεσβεία της Άγκυρας στην Αθήνα…


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ…
Σύμφωνα με την Χουριέτ:  Έλληνες της Κωνσταντινούπολης που μετεγκαταστάθηκαν στην Αθήνα, έχουν αρχίσει να διδάσκουν τις νεότερες γενιές την τουρκική μετά από χρόνια την αποφυγή της γλώσσας, σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.

Είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και φοβήθηκεΠιπιλή: Υπάρχουν τρελοί που οπλοφορούν στη Βουλή
Επιστολή απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Βουλής, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην «αντικειμενική» δημοσιογράφος, Φωτεινή Πιπιλή, με την οποία επαναφέρει το θέμα της απαγόρευσης της οπλοφορίας των βουλευτών, εντός του κοινοβουλίου. Το αποκάλυψε η ίδια σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο καθεστωτικό "Βήμα", ζητώντας να ληφθούν μέτρα από τον Πρόεδρο της Βουλής και τη διάσκεψη των προέδρων.

Ρουφιάνοι σουηδοί δημοσιογράφοι “έδωσαν” Σομαλή συνάδελφο τους που αποκάλυψε ισλαμοφασιστικό πυρήνα στην Σουηδία!


Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση, αποκαλύπτει όμως και τον βρώμικο ρόλο των “δημοσιογράφων” φερεφωνων του Σόρος στην επιβολή του παγκόσμιου φασισμού και της εξόντωσης κάθε ελεύθερης φωνής.

Όχι στην φορολόγηση των αγροτεμαχίωνΌχι στην φορολόγηση των αγροτεμαχίων
Παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις από επίσημα κυβερνητικά χείλη ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανενός είδους φορολόγηση στα αγροτεμάχια των κατ' επάγγελμα αγροτών ή πάσης φύσεως ιδιοκτητών, έχοντας διδαχθεί πλέον να είμαστε επιφυλακτικοί με τις διάφορες εξαγγελίες της κυβέρνησης, οφείλουμε να δηλώσουμε και δημόσια την αντίθεσή μας σε ένα μέτρο που σε περίπτωση εφαρμογής του θα σημάνει τη χαριστική βολή στον αγροτικό κόσμο.

Νέος “άθλος” Ρουπακιώτη! Υπό όρους αποφυλακισμένος ο Αλβανός που έπαιζε ρώσικη ρουλέτα στον κρόταφο μεροκαματιάρη ταξιτζή!


Ο 23χρονος που πιάστηκε στην Παλλήνη, είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους ενώ εξέτιε ποινή κάθειρξης επτά ετών για ληστείες σε βάρος οδηγών Ταξί, που είχε διαπράξει μαζί με συνεργούς του το έτος 2009. Και τι έκανε με το που βγήκε; Λήστευε ταξιτζήδες!

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ – Μια συγκλονιστική Έρευνα- Ε’ Μέρος : «ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ & Η ΚΑΜΠΑΛΑ»


«Οι Μασόνοι παραπονιούνται που οι Εβραίοι έχουν την κυριαρχία σε όλες τις Στοές, σε όλα «τα επίπεδα της πυραμίδας », σε όλα τα έθνη, σε όλα τα μέρη της γης. Η τυραννία τους επιβάλλεται στο πεδίο της πολιτικής και της οικονομίας. Από τη Γαλλική Επανάσταση έχουν εισβάλει πλέον στις Στοές και σήμερα η εισβολή τους είναι ολοκληρωτική. Δεδομένου ότι η Μασονία είναι κράτος εν κράτει, έτσι, οι Εβραίοι αποτελούν μια Μασονία εντός της Μασονίας.

Άφεση αμαρτιών Σαμαρά μέσω… Αζερμπαϊτζάν. Του Σπύρου Ριζόπουλου

edito-20-5Να λοιπόν που το 12άρι της Ελλάδας στο τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision, ήταν στρατηγικά στοχευμένο, όπως αποδείχθηκε από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μπακού.

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο «κλυδωνίζει» την κυβέρνηση


H υπόγεια σύγκρουση του Αντώνη Ρουπακιώτη με το Μέγαρο Μαξίμου καλά κρατεί με αιχμή του δόρατος το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. 

Το νομοσχέδιο που πριν καν κατατεθεί έχει προκαλέσει μια ενδοκυβερνητική ρήξη και μια πρωτοφανή αντιπαράθεση στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή, φαίνεται πως αποτελεί προσωπική υπόθεση του υπουργού Δικαιοσύνης που διαμηνύει πως αν δεν προχωρήσει θα παραιτηθεί. 

Κάνουν έξωση στο ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους! Παρέα με τους άστεγους να δούν τη .. γλύκα!


pasok ipokratousΣε κατάσταση πανικού βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ καθώς εντός των επόμενων ημερών θα πρέπει να έχει εντοπίσει το κτίριο στο οποίο θα στεγάσει τις υπηρεσίες του μετά την απειλή έξωσης και κατάσχεσης από πλευράς του ιδιοκτήτη του κτιρίου της Ιπποκράτους.

Έρχεται η ανάπτυξη, αλλά για την Κίνα..142 πλοία αγοράζει η Ελλάδα απ την Κίνα !!!


ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΥΣ !!!
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ…
Ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης δήλωσε το Σάββατο από την Κίνα ότι Έλληνες πλοιοκτήτες έχουν πρόσφατα υπογράψει συμβάσεις για την αγορά 142 νέων πλοίων από κινεζικές εταιρείες της ναυπηγικής βιομηχανίας

Γ. Αγγελοπούλου. «Φορούσα μίνι και οι άντρες πάθαιναν εγκεφαλικό».Ολοι το πάθαμε, όχι απ τα μπούτια σου (Μπλιάχ) αλλά απ τις σπατάλες σου.Όλο ποτό και μέντα, και για το «φονικό» κουβέντα. Κάτι τέτοιο θυμίζει το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου. Στις σελίδες του κάνει εκτενέστατη αναφορά στη φλογερή εφηβεία της, στα πόδια της, «που επιτέλους άξιζε να φανούν», στις λιχουδιές που τις πρότεινε να τη φιλέψει ο Θόδωρος Αγγελόπουλος στο ξενοδοχείο του όταν τον γνώρισε, αλλά και στο σπίτι εμβαδού 30.000 τ.μ. στο Λονδίνο. Μέσα από τις σελίδες του...

Προκήρυξη σοκ: "Σκοτώστε τους επισκόπους"! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...


Αποκλειστικό ierovima.gr Από Δημήτρη Πορφύρη και Πηνελόπη Σταφυλά
Στις 16 Μαϊου, το ανεξάρτητο λιβανέζικο πρακτορείο ειδήσεων LEBANON FILES, όπως μας ενημέρωσαν οι Δημήτρης Πορφύρης και Πηνελόπη Σταφυλά, δύο άνθρωποι που παρακολουθούν τις εξελίξεις στη Συρία και ιδιαίτερα το θέμα των απαχθέντων επισκόπων, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του αντίγραφο της προκήρυξης που εξέδωσε η οργάνωση ΣΥΡΙΑΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (αλ Χιζμπ αλ Ταγουιντ λ Ισλάμι).

Στην 'Κατάψυξη" το Αντιρατσιστικό τερατούργημα για μην "κάψει" την δοσιλογική "Κυβέρνηση"

Στο «ψυγείο» της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής της βουλής φαίνεται πως θα παραμείνει το νομοσχέδιο του υπ. Δικαιοσύνης
Σύμφωνα με πληροφορίες το επίμαχο νομοσχέδιο θα κατατεθεί αύριο στην νομοπαρασκευαστική επιτροπή της βουλής – όπως γίνεται με κάθε πρόταση νόμου – ωστόσο θα παραμείνει εκεί μέχρι νεωτέρας καθώς οι αντιδράσεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά και στο κόμμα της ΝΔ είναι έντονες.  Το Μαξίμου μετά το επιτυχημένο -λεμε τώρα- ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Κίνα αλλά και την σύνοδο Κορυφής που ακολουθεί δεν επιθυμεί με κανένα τρόπο να αλλάξει την πολιτική ατζέντα. Γι αυτό τον λόγο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν για αρκετό καιρό....

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα και η καταγωγή της Μέρκελ;

Επειδἠ πάρα πολλοί σε αυτήν εδώ τη χώρα συνεχίζουν να αποκαλούν τη Μέρκελ «Ναζί» και άλλα παρεμφερή (φυσικά ανόητα για να μη πούμε βλακώδη), καλούμε τους πάντες να διαβάσουν με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή το παρακάτω άρθρο και να θυμηθούν τη ρήση του Ernest Renan :  Όπου επικρατεί ο Ιουδαίος ο άλλος δεν μπορεί να ζήσει.


Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου  

ΠΑΣΟΚ: Σε θετική κατεύθυνση το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο! Συνάντηση Ρουπακιώτη-Μανιάτη(Να το πείτε & στη μάνα της Μυρτώς ρεμάλια)


ΠΑΣΟΚ: Σε θετική κατεύθυνση το αντιρατσιστικό νομοσχέδιοΤο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ήταν το μοναδικό θέμα της σημερινής συνάντησης των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη. Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, τόνισε ότι το επίμαχο νομοσχέδιο «είναι σε θετική κατεύθυνση».

ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥEΦΣΚΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ... ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΡΩΝ VMRO-NP ΤΟΥ ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΦΣΚΙ...!

Το κόμμα VMRO-NP (Λαϊκό) του Λιούπτσο Γκεοργκιέφσκι,
συγχαίρει την κυβέρνηση για τη «μεγάλη ανακοίνωση που έκανε στην εκπομπή
του Γιάντι Μπούρεκ- Јади Бурек, ότι έχει βρεθεί, σίγουρα, ο τάφος του Μεγάλου
Αλεξάνδρου».

Αποτυχία το ταξείδι του Σαμαρά στην Κίνα. Η προπαγάνδα καλά κρατεί…

  Συνέλληνας από Ιαπωνία γράφει … 

Αποτυχία το ταξείδι του Σαμαρά στην Κίνα. Η προπαγάνδα καλά κρατεί… 
Δεν ξέρω τί σας ταίζουν ή με τί σας ραντίζουν απο τον ουρανό αλλά πρέπει να το ψάξετε. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι σας έχουν σε κατάσταση ύπνωσης. Δεν αντιδράτε με τίποτα και σε τίποτα. Ότι σας δώσουν το μασάτε σαν προβατάκια χωρίς να το εξετάσετε.

WALL STREET JOURNAL "O ελληνικός λαός θα διώξει το ευρώ"Με άρθρο καταπέλτη σήμερα η Wall Street Journal προειδοποιεί ότι σύντομα ο ίδιος ο ελληνικός λαός θα επιβάλει την έξοδο από την ευρωζώνη, καθ'ότι συνειδητοποιεί το μάταιον της παραμονής στο ευρώ....

Η Βρετανική μυστική υπηρεσία ΜΙ6 προειδοποιεί για «γενετικές» βόμβες!


Πριν από 15 χρόνια υπήρξαν οι πρώτες δημόσιες αναφορές για μια υποτιθέμενη ανάπτυξη «εθνοβομβών» - όπλα που σκοτώνουν μόνο ορισμένες ομάδες του πληθυσμού μιας χώρας. Πολλοί έχουν γελάσει γι 'αυτό. Εν τω μεταξύ, είναι μια πραγματικότητα.
Το 1998 για πρώτη φορά ένα άρθρο της Λονδρέζικης Sunday Times έτυχε της παγκόσμιας προσοχής, όπως έγραφε ότι Ισραηλινοί επιστήμονες εργάζονται σε μια βιολογική βόμβα που θα σκοτώνει μόνο τον αραβικό πληθυσμό - αλλά όχι τον εβραϊκό. Αλλά και η εξειδικευμένη στρατιωτική έκδοση Jane's Foreign Report έχει αναφέρει ότι οι Ισραηλινοί εργάζονται σε μια επιδημία πανώλης, η οποία θα αποδεκατίζει μόνο Παλαιστίνιους. 
Νωρίτερα, ο τότε αμερικανός Υπουργός Άμυνας Ουίλιαμ Κόχεν είχε αναφέρει ότι πολλές χώρες εργάζονται πάνω σε βιολογικά όπλα, τα οποία είναι για να αποδεκατίζουν μόνο συγκεκριμένες εθνοτικές ομάδες - τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το θεώρησαν προφανές ως ένα παράλογο αστείο. 
Παρόλο που έχουν αναφερθεί συχνά σε αυτό, δεν έλαβαν ποτέ το θέμα στα σοβαρά. Τέλος, λένε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Έτσι, δεν υπάρχουν γενετικές διαφορές μεταξύ των ομάδων των ανθρώπων. Οι επιστήμονες της γενετικής έκριναν για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι είναι αδύνατο να αναπτυχθούν «εθνοτικά όπλα».

“¨Εσπασε” Βρετανός υπουργός: Συμμορίες Πακιστανών βιάζουν και βασανίζουν ανήλικα κορίτσια!


Μέχρι σημερα, οι φρικιαστικές υποθέσεις συμμοριών ισλαμοφασιστών που απήγαγαν, έθιζαν στα ναρκωτικά, βίαζαν, εκπόρνευαν και βασάνιζαν παιδιά, καλύπτοντο από ένα πέπλο εμετικής “αντιρατσιστικής” λογοκρισίας. Οδηγώντας σε ακόμα χειρότερο ρατσισμό αφού οι δράστες περιγράφοντο ως “Ασιάτες”, βάζοντας έτσι στο ίδιο καζάνι δισεκατομμύρια ανθρώπων.

ΣΟΚ - Μητέρα αυτοκτόνησε μπροστά στην 4χρονη κόρη της

Μητέρα αυτοκτόνησε μπροστά στην 4χρονη κόρη της
Μπροστά στα μάτια της 4χρονης κόρης της αυτοκτόνησε μια μητέρα στο Κερατσίνι. Η γυναίκα σε κατάσταση αμόκ έβαλε τέλος στη ζωή της αφού πρώτα είχε αυτοτραυματιστεί στο λαιμό, στο στήθος στο ύψος της καρδιάς και στην κοιλιακή χώρα...

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Σαμαράς με παρακάλεσε να τον βοηθήσω για να μη γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑΑποκαλύψεις φωτιά από την πρώην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία όπως είπε δεν αισθάνεται ευτυχής που είναι πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς
Για το παρασκήνιο της επιστροφής της στη ΝΔ μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική
εκπομπή.

ΔΕΙΤΕ: Θα κλαίτε απο τα γέλια με τη φωτογραφία της στο Facebook

Αν για κάποιο λόγο έχετε κατάθλιψη, άγχος, στρες ή γενικά κακή διάθεση, δεν έχετε παρά να...

δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, Εύα Λάσκαρη.

ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!


genoktonia-pontion-tourkiaΜε λαμπρότητα και κραυγές νίκης γιόρτασαν στην Τουρκία και φέτος την εθνική τους εορτή ανήμερα της επετείου της θλιβερής γενοκτονίας των Ποντίων. Στη Προύσα (που πήρε το όνομά της από τον Προύσιο Α' της Βιθυνίας το 202 π.Χ.) σήμερα την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας  πλήθος κόσμου παρέλασε σους κεντρικούς δρόμους με εθνικιστική έπαρση "τιμώντας" την 19 Μαΐου 1919 όταν ο Μουσταφά Κεμάλ (Ατατούρκ) αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα με αποστολή να αναλάβει τη διοίκηση δύο σωμάτων στρατού στην Ανατολία. Από τη μέρα αυτή ξεκίνησε η επισφράγιση και η κορύφωση της γενοκτονικής συμπεριφοράς των Τούρκων κατά των Ελλήνων του Πόντου, που είχε αρχίσει ήδη χρόνια πριν.

Σε φυλακή με ψυχιατρικό τμήμα ο 20χρονος Ολλανδός «Δεν θυμάμαι τίποτα» είπε στον ανακριτή ο μαχαιροβγάλτης


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ που το βράδυ της περασμένης Τρίτης δε δίστασε να...
ξεσπάσει τη μανία του στο 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία μαχαιρώνοντάς το περισσότερες από 20 φορές.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου από την πίσω πόρτα και κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας. Ο Σράιβερ έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας περίπου 15 λεπτά και σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα του λόγια ήταν πως δεν θυμάται τίποτα!

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!KAMENOSGIOTΟ άνθρωπος δυστυχώς έδειξε ότι ηταν μια πολιτική φούσκα.
Ο κόσμος στήριξε ελπίδες  πως μπορούσε να φέρει μια αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, ο Καμμένος όμως αποδείχθηκε ανεπαρκής, ακατάλληλος και ...παιδική χαρά! Έτσι ακριβώς κατάντησε το κόμμα του. Μια αλάνα, ένα σκορποχώρι, του "μπάτε σκύλοι, αλέστε".

«Βήμα»: Κάντε γρήγορα, δεν έχουμε χρόνο. Η Χρυσή Αυγή θα μας βάλει στο γύψο!


«Βήμα»: Κάντε γρήγορα, δεν έχουμε χρόνο. Η Χρυσή Αυγή θα μας βάλει στο γύψο!
Αγωνιώδεις είναι –ειδικά μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Παρασκευής- οι εκκλήσεις των καθεστωτικών φυλλάδων, να φτιαχτεί… αντιφασιστικό μέτωπο από τις «δεξιές» και τις «αριστερές» συνιστώσες του… συνταγματικού τόξου και να ψηφιστεί τώρα αμέσως, ο «Νόμος του Αίσχους»,

ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ...

Ο λεγόμενος πρωθυπουργός κ. Κιουτσιούκ επίσπευσε την επιστροφή του από τις ΗΠΑ. Σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι «οι πρόωρες εκλογές είναι αναπόφευκτες». Έμαθε, αναφέρει, ότι κάποιοι στο κόμμα προβαίνουν σε ενέργειες για να ...
ρίξουν την «κυβέρνηση», τη στιγμή που αυτός βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Κύπρο.

Τον Ιούλιο η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση;

Τον Ιούλιο η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση;Από την 1η Ιουλίου έχει τη δυνατότητα το υπουργείο Οικονομικών να μειώσει τον συντελεστή 23% του ΦΠΑ στην εστίαση, εφόσον, φυσικά...
υπάρξει συμφωνία τον Ιούνιο με τους επικεφαλής της τρόικας.
Αυτό δήλωσε υψηλόβαθμος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τον οποίο, οι εκπρόσωποι των δανειστών θα επανέλθουν στην Αθήνα στις αρχές Ιουνίου - και κατά πάσα πιθανότητα στις 4 του μηνός - για τη νέα αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας.

Ποιοι θέλουν την Ελλάδα "μαύρη γεωπολιτική τρύπα" κι εμείς τους τη προσφέρουμε


Η είδηση ήρθε από την Κύπρο. Η οποία μόλις πριν από μερικές εβδομάδες ήταν πρώτο θέμα σ΄ όλο το πλανήτη ως μία χώρα που διαλύεται. Χθες ο υπουργός Άμυνας αυτής της χώρας ανακοινωσε ότι η Κύπρος θα προχωσήσει στη προμήθεια δύο πολεμικών πλοίων ,εξηγώντας ότι αυτά είναι απαραίτητα για την “ενεργειακή ασφάλεια” των υδρογονανθράκων που έχουν εντοπιστεί στην ΑΟΖ.

BIAΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...

Συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη θα έχει αύριο Δευτέρα στις 12.00 ο Γραμματέας της Κοινοοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Στόχος του κ. Μανιάτη, σύμφωνα με την Ιπποκράτους,...

Δύο νεκροί και 23 τραυματίες από την πτώση αερόστατου στην Καππαδοκία

 Δύο νεκροί και 23 τραυματίες από την πτώση αερόστατου στην Καππαδοκία
Δύο τουρίστες, ένας Βραζιλιάνος και ένας Ισπανός, έχασαν τη ζωή τους και 23 ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα στην Καππαδοκία, στην κεντρική Τουρκία, όταν το αερόστατο που...
τους μετέφερε κατέπεσε, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας τοπικός αξιωματούχος.
Ο προηγούμενος απολογισμός που είχε δώσει στην δημοσιότητα ένας αξιωματούχος έκανε λόγο για έναν Βραζιλιάνο νεκρό και 24 τραυματίες.

Γιώργος Δελαστίκ - Το πανηγύρι των απατεώνων. (Ολο και πιο πολλοί Ελληνες διαβάζουν τα άρθρα του. Κάτι μεγάλο έρχεται...)

Τρελό πανηγύρι έχουν στήσει πάνω από το κουφάρι της Ελλάδας οι κάθε λογής απατεώνες, με πρώτους τους πολιτικούς της κυβέρνησης. Ταΐζουν τον κοσμάκη με παραμύθια. Αφού

Αναφορά κατά Δραγασάκη και Πάντζα από την Χρυσή Αυγή: Να αποβληθεί ο θίασος του Σύριζα!Αναφορά κατά Δραγασάκη και Πάντζα από την Χρυσή Αυγή: Να αποβληθεί ο θίασος του Σύριζα!
Την περασμένη Παρασκευή είχαμε μία στημένη ερώτηση «σούπα» ενός αριστερού κομματάρχη (Mr Αλέξης Τσίπρας) προς έναν δοτό αριστερό υπουργό (Ρουπακιώτης) σχετικά με τον «αντιρατσιστικό» νόμο.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ 1944!


troika-greeceΑσυλίες και χλιδάτα προνόμια επιβάλλουν οι διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες για το προσωπικό του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τα μέλη της Ομάδας Δράσης που βρίσκονται στην Ελλάδα...
όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΙΣΧΟΣ! ΠΛΑΣΙΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ LIDL Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ; ΒΙΝΤΕΟ


AΠΟΚΑΛΥΨΗ:.. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!
Δίπλα στο Κύριε Ελέησον, θα υπάρχει και το

σλόγκαν της LIDL;

· Οι εταιρίες Γερμανικών συμφερόντων που δρουν στην Ελλάδα, είναι εν δυνάμει πράκτορες -κατάσκοποι, του Βερολίνου. Εκτελούν πολιτική της Μέρκελ, αυτής που σκοτώνει τον ελληνικό λαό! Και αυτούς προμοτάρει η Εκκλησία της Ελλάδος!!!

Χιλιάδες Γεωργιανοί ματαίωσαν την πορεία για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων»


Ορθόδοξοι ιερείς και χιλιάδες Γεωργιανοί έσπασαν τα φράγματα της αστυνομίας και ανάγκασαν τους «γκέι ακτιβιστές» να εγκαταλείψουν την Παρασκευή, την σύντομη εκδήλωσή τους, για την «παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας».

Κοίτα ποιος μιλάει: Ο Τατσόπουλος αποκαλεί τους Χρυσαυγίτες διαταραγμένους!Γνωστός ο Τατσοπούλος, γνωστά και τα έργα του. Ένας άνθρωπος, ο οποίος πρόσφατα αποκάλεσε «μαλα....» τους Χρυσαυγίτες, εμπνεόμενος τον χαρακτηρισμό από μια εφηβική συνήθεια που ίσως να μην έχει ξεπεράσει ακόμη, τουλάχιστον σε πνευματικό επίπεδο. Αυτός ο ψευτόμαγκας, που κρύφτηκε πίσω από την ασυλία του πρόσφατα για να μην λογοδοτήσει για τους χαρακτηρισμούς του σε βάρος Βουλευτή του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, παρουσιαζόμενος στο πρωινό του Mega το Σάββατο, με περισπούδαστο ύφος - ανάμεσα στις άλλες λεκτικές μπούρδες - υποστήριξε, αναφερόμενος στους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ότι «τα περισσότερα είναι ψιλοδιαταραγμένα άτομα και διαρκώς σκεφτόμαστε πότε θα τους γυαλίσει το μάτι και θα τραβήξουν το όπλο».

ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

ΑΘΗΝΑ 21-5-2013.

Η πολιτική αποτελεί διακονία τού λαού στον σωστό δρόμο για την αντιμετώπιση των ζητημάτων τής καθημερινότητας και την υιοθέτηση κοινών στόχων για την ανάπτυξη τής εθνικής κοινότητας. Αποτελεί το πεδίο λήψεως των κοινών αποφάσεων στο οποίο ο λαός αναδεικνύει τους ηγέτες του και ορίζει τους κανόνες που θα διέπουν την πολιτική του ζωή.

Επομένως οι πολιτικοί ηγέτες πρέπει να επιλεχθούν μεταξύ των αρίστων στην πίστη, το ήθος και τον πατριωτισμό ως υπηρέτες τού λαού κυρίαρχα κι ύστερα ως άρχοντες τού κράτους. Οι δε κανόνες ορίζονται από την ύπαρξη σαφούς ιδεολογίας και την τήρηση τού πολιτικού λόγου στο ακέραιο. Η απουσία ιδεών σηματοδοτεί ξένη εξάρτηση και πολιτικαντισμό, επομένως εθνική προδοσία. Η δε αθέτηση τού λόγου λαϊκή εξαπάτηση.

Προδότες και καταπατητές τής λαϊκής εμπιστοσύνης αποβάλλονται από την εθνική κοινότητα που θέτει το κοινό καλό υπέρ άνω όλων με την αυστηρότερη των ποινών. Για τον Λαϊκό Εθνικισμό η πολιτική οφείλει να ακολουθεί τα βήματα τής Πίστεως και τής δεσμεύσεως έναντι τού Θεού. Η πολιτική για εμάς τους εθνικιστές είναι η πίστη στο λαό και τις εθνικές μας αξίες με την υπηρέτηση αυτών μέσα από ένα σαφές σύστημα αρχών και θέσεων.

Η Πατρίδα είναι ο Ναός τού Γένους και ο λαός το πλήρωμα αυτού. Και μέσα σ’ αυτόν τον Ναό εισέρχονται όσοι προέρχονται από τα σπλάχνα τού Ελληνισμού και ορκίζονται να ενεργήσουν κατά πάντα υπέρ τού λαού και τής αποστολής τού Ελληνικού Έθνους. Η τήρηση των Παραδόσεων τής Φυλής μας και η Ισχύς τού Έθνους είναι κοινές συνισταμένες τής πολιτικής μας ζωής και κινήσεις αλληλένδετες.

Η αξιοπρέπεια τού λαού μας, η εθνική ταυτότητα και ιδιοπροσωπία, η υπεράσπιση τής ιστορίας μας και η ανάδειξη των χαρισμάτων και ικανοτήτων πατρίδος και λαού είναι φάρος και οδηγός μας. Η Ελληνική Σημαία είναι η ηγέτιδα δύναμη στην κορυφή τής παρατάξεως των Ελλήνων. Ο Εθνικός μας Ύμνος στα χείλη των στρατευμένων παιδιών μας και ολάκερου τού ελληνικού λαού είναι το σάλπισμα ενός ακατάπαυτου αγώνα για προκοπή, ανεξαρτησία και κυριαρχία.

Η αλληλεγγύη στον εθνοφυλετικό μας αδερφό και το αγκάλιασμα των πλέον αδυνάμων, η υπεράσπιση τής ελληνικότητάς μας και η αντιμετώπιση των προβλημάτων των αδερφών μας από ολάκερη την εθνική κοινότητα είναι ιερό καθήκον και παρακαταθήκη αιώνων. Όλοι οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή μαζί σαν ένα Σώμα. Στα καλά και στα κακά, στις χαρές και στις λύπες. Στη δόξα και στην λύτρωση από τα δεσμά.

Οι Έλληνες είναι οι σεπτές εικόνες τής Ελλάδος. Και όπως ακριβώς λαμπρύνουμε τον Ναό τής Ορθοδοξίας, έτσι ακριβώς θα λαμπρύνουμε το Ελληνικό Έθνος και θα τού αφιερώσουμε μεγαλύτερα προσκυνήματα. Θα πάρουμε μάλιστα πίσω όσα δικαιώματα και ζωτικούς χώρους τού αφαίρεσαν οι βέβηλοι και οι ιερόσυλοι, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι ψευτοσύμμαχοι. Όσους «αντιρατσιστικούς» ψευτονόμους κι αν στρέψουν εναντίον μας και όσες συγκυριαρχίες κι αν μας γυρέψουν, ο εθνικισμός και ο πατριωτισμός μας θα συντρίψουν τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση.

Η Πίστη των Ελλήνων Εθνικιστών θα νικήσει την απιστία. Η αγάπη μας για τον ελληνικό λαό που μας ανάστησε με τη Θεία Χάρη θα επικρατήσει. Η Ελλάς θα ζήσει και θα αναπτυχθεί. Θα εργαστούμε και θα επιτύχουμε τους στόχους μας. Και οι στόχοι μας είναι να ανθίσουν η ελληνική οικογένεια και η εθνική μας παραγωγή. Να χτίσουμε την Νέα Ελλάδα του Πολιτισμού και της Φυλετικής Ψυχής.

Θέλουμε να δημιουργηθούν πολυμελείς οικογένειες που θα γεμίσουν την κοινωνία μας με ελληνόπουλα. Να πάρουμε τη γη στα χέρια μας και να εναποθέσουμε τους χυμούς τής ζωής σε μια αληθινή Εθνική και Λαϊκή Πολιτεία. Να σκορπίσουμε το φως τής γνώσης στα σχολεία μας, πολιτική διοίκηση που θα εμπνέει σεβασμό και στρατό που θα κάμει πράξη τον πόθο τής καρδιάς για Κραταιά Ελλάδα. Θέλουμε Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Δικαίωση.

Αυτοί που πολεμούν την Ελλάδα και τον Λαϊκό Εθνικισμό μας είναι όσοι έχουν γεμάτη την καρδιά από μίσος και όσοι είναι παντελώς αποστερημένοι από ιδανικά. Οι αλαζόνες τού σιωνιστικού νεοταξισμού και οι ματαιόδοξοι εκμεταλλευτές τού λαού. Αυτοί που λατρεύουν το σκότος και γυρεύουν σκήπτρα ματωμένα. Αυτοί όμως δεν δικαιούνται μήτε γνώμη να έχουν μήτε απαιτήσεις εναντίον Ελλήνων να εγείρουν μήτε να μολύνουν την ιερή γη μας με τα ποδάρια τους.

Αποκλείουμε λοιπόν πάσα ξένη και εγχώρια, νεοταξική και εθνομηδενιστική συνείδηση από τις ζωές μας. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε Πολεμιστές τής Φυλής και Υπηρέτες των Ιδεών. Κάθε λάβαρο τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού είναι μετερίζι και αφετηρία νέας δόξας. Κάθε λιθάρι τής πατρίδος μας είναι ιερή μνήμη και εντολή ταυτόχρονα για την δημιουργία μιας ακόμη καλύτερης Ελλάδος. Το δε βλέμμα των Ελλήνων και των αγαπημένων μας προσώπων αναδεικνύει τον Ιερό Όρκο να παραμείνουμε πιστοί στις Ιδέες μας.

Θα νικήσουμε λοιπόν ενάντια σε τόκους, βαρβαρικές προκλήσεις και δανεικούς πολιτικάντικους λόγους. Τα λόγια των Εθνικιστών είναι η Φωνή του Ελληνικού Λαού. Και οι πράξεις μας είναι η Μεγάλη Ελλάδα του Λαϊκού Εθνικισμού που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ   
Γιατί τα χρηματιστήρια καλπάζουν ενώ οι οικονομίες καταρρέουν;Σαμπάνια! Ο δείκτης CAC 40 αποδεικνύει σε όσους δεν ήθελαν να το πιστέψουν ότι οι αγορές είναι σε πλήρη φόρμα. Ξεπερνώντας το συμβολικό κατώφλι των 4000 μονάδων, ο παρισινός δείκτης ξαναβρήκε το επίπεδο του Ιουλίου 2011. Το ηθικό είναι εξαιρετικό στους διαπραγματευτές του Χρηματιστηρίου αλλά ο πυρετός των αγορών δεν αντανακλάται στην πραγματική οικονομία, γράφει σε ανάλυσή της η Huffington Post.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...