Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: «ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ»


ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
ΕΠΙΣΤ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
Π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ

Ερχεται στο τέλος Μαίου μεγάλη μαγνητική καταιγίδα που θα επιρεάσει σοβαρά προβλήματα τόσο στίς τηλεπικοινωνίες οσο και στην ανθρώπινη υγεία.
Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες είναι αποτέλεσμα ηλιακών εκρήξεων ,οπου τεράστιες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων κυρίως πρωτονίων και ηλεκτρονίων εκτοξεύωνται απο την επιφάνεια του ηλίου με ταχύτητες 400 εως 1200 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο και σε δύο περίπου μέρες φθάνουν στην Γή.Τότε αλληλεπιδρούν με το μαγνητικό πεδίο της γής το οποίο και συλλαμβάνει πολλά απο τα φορτισμένα σωματίδια. Αυτό εχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας προκαλώντας... σοβαρές διαταραχές.Οι μαγνητικές καταιγίδες συμβαίνουν συχνά,ίσως και πάνω απο μία φορά τον μήνα και δεν είναι πάντα εύκολο να προβλεφθούν.

Πένθιμες καμπάνες στην Αιγιάλεια για τρεις μέρες λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου > ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ;;;


Από την Τρίτη και για τρεις ημέρες οι καμπάνες στους ναούς της Αιγιάλειας θα χτυπούν πένθιμα για 15 λεπτά.
Αυτό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προωθούμενο νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, το οποίο η μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας θεωρεί "φίμωτρο στους έντιμους και νομοταγείς πολίτες", ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως"αυτομάτως νομιμοποιείται η κάθε μορφής ασυδοσία και παραβατικότης".

Πανελλαδικές 2013- Οι απαντήσεις στη Νεοελληνική ΛογοτεχνίαΠανελλαδικές-Οι απαντήσεις στη Νεοελληνική Λογοτεχνία
Διαβάστε τις απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας:  Α1. Η καταγωγή των ιδεών που προσπαθεί ο Σολωμός να εφαρμόσει στο περιεχόμενο και τη μορφή των έργων του έχει ποικίλες προελεύσεις. Σύμφωνα με τον Στέφανο Ροζάνη, ο Σολωμός έχει δεχθεί....

Βίντεο: Ο Γ. Παπασημάκης για την Τουρκία


Ο πρόεδρος του "ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ" Γεώργιος Παπασημάκης αναφέρει τα εγκλήματα των τούρκων στην περιοχή και εξηγεί γιατί είναι τραγική η εξωτερική μας πολιτική..Δείτε το.. rafailhellas....

Η νοτιοσλαβική τηλεόραση Sitel δημοσίευσε έναν χάρτη της Μεγάλης Μακεδονίας«Να συγχαρούμε τους γείτονές μας νοτιοσλάβους»...
Η νοτιοσλαβική τηλεόραση «Sitel» δημοσίευσε πριν από δύο ημέρες στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook έναν χάρτη της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας» στην οποία περιοχή εμπεριέχονται τμήματα  γεωγραφικών περιοχών της Σερβίας, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, της Ελλάδας.

ΕΛΕΟΣ ! ΘΕΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ) Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΗΝΟΥΛΑΣ! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ BΡΕ;

Ναπολέων Λαπαθιώτης: Ομοφυλόφιλος, κομμουνιστής, τοξικομανής, αυτόχειρας, καταραμένος ποιητής, Όσκαρ Ουάιλντ της Ελλάδας. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα επίθετα που μπορούν να χαρακτηρίσουν το Ναπολέοντα Λαπαθιώτη (1888 - 1944) http://www.e-orfeas.gr
ΚΑΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ
Αυτό το βράδυ, η Ρηνούλα δεν κοιμήθηκε. Σαν ένας πυρετός γλυκός,
της μέλωνε τα μέλη. Όλη νύχτα, μέχρι το πρωί, το αίμα της, πρώτη φορά,
της τραγουδούσε, φανερά, τόσο ζεστά τραγούδια…Κι όταν, προς τα
χαράματα, την πήρε λίγος ύπνος, είδε πως ήταν μέσα σ΄ ένα δάσος, −ένα
μεγάλο δάσος γαλανό, μ’ ένα πλήθος άγνωστα κι αλλόκοτα λουλούδια.
Περπατούσε, λέει, μέσ’ στην πρασινάδα, σκυμμένη, και με κάποια δυσκολία,
χωρίς, όμως αυτό, να συνοδεύεται κ ι απ’ τη συνηθισμένην αγωνία, που
συνοδεύει κάποιους εφιάλτες.

Οι εξελίξεις δεν είναι αναπόφευκτες, είναι σχεδιασμένες…


Το παιχνίδι των ισχυρών ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί μέσα από ένα παγκόσμιο σοκ. Τελικά, γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί η Ελλάδα, η Κύπρος (κυρίως), αλλά και οι χώρες της νότιας Ευρώπης έχουν τόσο μεγάλα οικονομικά προβλήματα;

Η Μάχη της Κρήτης

 


Ως μάχη της Κρήτης έχει επικρατήσει να ονομάζεται η εισβολή των γερμανικών στρατευμάτων στη Κρήτη και η κατάληψη της, κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Η μάχη της Κρήτης αποτέλεσε ένα σπουδαίο πολεμικό γεγονός και κράτησε 11 μέρες από τις 20-31 Μαίου του 1941. Στους Γερμανούς εισβολείς εκτός από τις Ελληνικές και συμμαχικές στρατιωτικές δυνάμεις (βρετανοί, Νεοζηλανδοί, Αυστραλοί) αντιστάθηκαν με ότι μέσο διέθεταν οι κάτοικοι της Κρήτης. Αυτή η αντίσταση των κατοίκων είναι από μόνη της ξεχωριστή για τα στρατιωτικά δεδομένα και μπορεί να συγκριθεί μόνο με την εποποιία του Στάλινγκράντ.

Μπαράζ Τούρκικων παραβιάσεων με 10 Ε/Π και 4 μαχητικά σε ενα σύνολο 33 παραβιάσεων-παραβάσεων σε όλόκληρο το Αιγαίο !


Λυσσάξανε τα Τούρκικα σήμερα σε όλο το Αιγαίο ένας σχηματισμός από 4 μαχητικά τα 2 οπλισμένα το γνωστό και σύνηθες των Τούρκικων πλεόν σχηματισμών, πετάξανε σήμερα στο Αιγαίο από το Βορρά μέχρι το Νότο…Ενώ 10 επιθετικά Ελικόπτερα κινούμενα μεμονωμένα, τα περισσότερα είχαν απογειωθεί από τα Τούρκικα πλοία που συμμετείχαν στην Άσκηση Τουρκική άσκηση DENIZ KURDU 2013. προχώρησαν σε δεκάδες παραβιάσεις και Παραβάσεις του FIR Αθηνών!
Σε συναγερμό τέθηκαν τα κέντρα αεράμυνας της Ελλάδος αλλά και τα μαχητικά μας στη Σκύρο και Λήμνο….

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ: Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Αναρτήθηκε στο hegel-platon.blogspot.gr


Επίκουρος
341–270 π.Χ.

Είναι η ευδαιμονία εφικτή;

“Έκθεση” του state department περί “αντισημητισμού” στην Ελλάδα: Προετοιμάζοντας τη νέα γενοκτονία


Αμέσως μετά την επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ, το State Department “διέρρευσε” μία έκθεση σύμφωνα με την οποία στην Ελλάδα υπάρχει “διωγμός” κατά των μουσουλμάνων και των …Εβραίων! Όλα αυτά καθ’ υποδειξη προφανώς του μεγάλου Βεζύρη ισλαμιστή Ερντογάν, που ως γνωστόν όταν μιλά για “εξαφάνιση του Σιωνισμού” δεν εννοεί τους Εβραίους, αλλά ανδρομέδιους εισβολείς.

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΝΙΚΟΥ


Η πρώτη μεγάλη νίκη του Μεγάλου Αλέξανδρου κατά της Περσικής Αυτοκρατορίας, που εδραίωσε τη φήμη του ως μέγα στρατηλάτη. Έλαβε χώρα στις 22 Μαΐου του 334 π.Χ. στον ποταμό Γρανικό (σημερινό Μπιγκάτσαϊ), που βρίσκεται στην βορειοδυτική πλευρά της Μικράς Ασίας, κοντά στην Τροία.

Οι Πέρσες σατράπες Μιθριδάτης και Σπιθριδάτης κατείχαν τη μία όχθη του Γρανικού ποταμού, έχοντας υπό τας διαταγάς τους 12.000 πεζούς, 15.000 ιππείς και 5.000 έλληνες μισθοφόρους υπό τον Μέμνωνα τον Ρόδιο. Στην αντίπερα όχθη, ο Αλέξανδρος παρέταξε 30.000 πεζούς και 5000 ιππείς.

Η Μέρκελ με στολή πολιτοφύλακα της Ανατολικής Γερμανίας


Ολο και περισσότερα στοιχεία που πιστοποιούν την ενεργή ανάμειξη της Μέρκελ στο ανατολικογερμανικό καθεστώς βγαίνουν στην επιφάνεια…
Η σημερινή Bild δημοσιεύει φωτογραφία της Αγκελα Μέρκελ με τη στολή της πολιτοφυλακής της DDR σε ηλικία τότε 17 ετών, να περπατά ευτυχής δίπλα σε έναν αξιωματικό – εκπαιδευτή κατά τη διάρκεια άσκησης της πολιτοφυλακής της DDR (πρώην Ανατολικής Γερμανίας).

Εκδηλώσεις για τον Αυτονομιακό Αγώνα της Βορείου Ηπείρου στο Δελβινάκι [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]


Τιμήθηκε χθες στο ακριτικό Δελβινάκι, με ιδιαίτερη λαμπρότητα, η Επέτειος του Αυτονομιακού Αγώνα της Βορείου Ηπείρου, που έληξε με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας στις 17.5.1914.

ΜΝΗΜΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟ …ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ)


ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ “ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕΙ”.

Προκαλεί μεγάλες απορίες για το ποιούς ακριβώς θέλει να προστατεύσει. Ποιοί ακριβώς είναι οι “κακοί”. Τι πολίτευμα έχει η χώρα. Εάν υπάρχει ακόμα δημοκρατία ή μειοψηφική φεουδαρχία. Ο οίστρος όμως που επιδεικνύουν ορισμένοι πολιτικοί για να “περάσει” ντε και καλά, μάλλον θα πρέπει να δημιουργήσει καχυποψία και στον πιό καλοπροαίρετο παρατηρητή. Ποιούς στα αλήθεια εξυπηρετεί αυτό το νομοσχέδιο;

Υφυπουργός Εργασίας: Η κυβέρνηση αναγνωρίζει την άδικη διακοπή της προνοιακής σύνταξης του ΟΓΑ και επεξεργάζεται λύση


Η κυβέρνηση γνωρίζει το πρόβλημα και επεξεργάζεται λύσεις για την αντιμετώπιση του, δήλωσε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, απαντώντας σε σχετική Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ > "ΑΓΙΟΠΟΙΟΥΝ" ΛΑΘΡΟMEΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜIT ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ,


Στον Πειραιά δικάζεται αύριο, 22 Μαΐου, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ρέντη, ο οποίος φέρεται ότι έκλεψε 4.000 ευρώ από τον Πακιστανό Ιμτιάζ Αλάμ Τζαφάρι και ακολούθως ότι τον εκβίαζε.
Όπως υποστήριξε ο ενάγων, μετά τη μήνυση που υπέβαλε στο διοικητή, δέχθηκε απειλές για τη ζωή του, με αποκορύφωμα -όπως υποστήριξε- να τοποθετηθεί ηρωίνη σε εμπόρευμά του, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Δερβιτσάνη: Αυτοκινητοπομπή με υποστηρικτές του Ξέρα έβρισαν την Ελλάδα και τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου


- Αήθης ενέργεια και πρωτοφανής πρόκληση προς τους Έλληνες της Δερβιτσάνης!

ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ "ΠΟΝΤΙΚΙΑ" ΑΠ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ! ΠΑΣΟΚ: Ο σώζων εαυτόν σωθήτωΒουλευτές και πρώην Υπουργοί θέλουν να είναι υποψήφιοι με τη Ν.Δ για να επιβιώσουν πολιτικά.
Η δημοσκοπική συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει κύμα πανικού σε Βουλευτές και πρώην Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, που αγωνιούν για την προσωπική πολιτική τους επιβίωση.

Ντούλες προς Μπερίσα: Με συκοφαντίες αποφεύγεις απαντήσεις για καίρια ζητήματα της ΕΕΜ


Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Βαγγέλης Ντούλες, ευρισκόμενος στου Αγίους Σαράντα στα πλαίσια του πολιτικού και προεκλογικού του προγράμματος, πληροφορήθηκε για τις επιθετικές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΚ και Πρωθυπουργού κ. Σαλί Μπερίσα. Προς απάντηση υπονοούμενων από πλευράς του για δήθεν πολιτικά παζάρια στα πλαίσια της Συμμαχίας «Για την Ευρωπαϊκή Αλβανία», ο κ. Ντούλες δήλωσε:

Αποτράπηκε τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα – νεκροί οι δύο βασικοί ύποπτοι


Οι δυνάμεις ασφαλείας της Ρωσίας κατάφεραν σήμερα να αποτρέψουν επιτυχώς τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα, σκοτώνοντας τους δύο βασικούς υπόπτους και συλλαμβάνοντας ακόμη έναν.
Η Εθνική Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Ρωσίας εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι “Οι δράσεις μας κατάφεραν να αποτρέψουν τρομοκρατικό χτύπημα με στόχο την πρωτεύουσα”. 

Ο Μπερίσα καλεί τους Βορειοηπειρώτες να επενδύσουν στην Αλβανία για να γλιτώσει την μέγγενη του ΔΝΤ


- Βλέποντας τα κρατικά ταμεία να αδειάζουν και το χρέος της χώρας να έχει φτάσει στο ζενίθ...

Έκκληση προς τους Βορειοηπειρώτες και όλους τους αλβανούς μετανάστες να επιστρέψουν "και να επενδύσουν τις οικονομίες τους" στην χώρα έκανε ο Μπερίσα κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης με υποστηρικτικές του κόμματος του στην περιοχή του Αργυροκάστρου, ενώ υποσχέθηκε πως όσοι επενδύσουν θα έχουν απαλλαγή από τους φόρους για μια περίοδο 3-5 ετών.
Η δήλωση αυτή του Μπερίσα γίνεται ένα μήνα πριν τις εκλογές και μετά από αλλεπάλληλες συστάσεις του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας για μείωση του δημοσίου χρέους της χώρας το οποίο βρίσκεται σε ιστορικό επίπεδο.

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΣΚΑΪ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ»!!!Ὕβρεις κατὰ τοῦ Κυρίου ἀπὸ Ραδιοφωνικὸ Σταθμὸ

τοῦ περιοδ. «Ο ΣΩΤΗΡ», ἀρ. τ. 2067, 15.05.2013

.             Ἐνῶ  στὴν πρώην ἀθεϊστικὴ
Ἀλβανία συμβαίνει τὸ «θαῦμα τῆς Ἀναστάσεως» καὶ ἡ ἀναζωογόνηση τῆς
Ἑκκλησίας, στὴν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα ὁ πόλεμος κατὰ τῆς Ἐκκλησίας εἶναι
συνεχής. Ἔτσι θεωρεῖται πλέον φυσικὸ ὁρισμένες ραδιοφωνικὲς καὶ
τηλεοπτικὲς ἐκπομπὲς ἤ, ὀρθότερα, κάποιοι δημοσιογράφοι ποὺ συμμετέχουν
στὶς ἐκπομπὲς αὐτές, νὰ λένε «ἄρρητα ρήματα». Βρίσκονται δὲ

Γιατί ο πλανητάρχης έχει στην αναμονή το Σαμαρά - Μια ανάλυση που εξηγεί πολλά


Στον Λευκό Οίκο αδυνατούν να κατανοήσουν του λόγους γιά τους οποίους ο Αντώνης Σαμαράς ζητάει συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα .
Σε μια δισέλιδη ανάλυσή  της η Κύρα Αδάμ,στην εφημερίδα  «ΕΛΛΑΔΑ αύριο», εξηγεί τους λόγους :

Ο Τόνι Μπλερ σύμβουλος του Ράμα

Ένας πρωθυπουργός πότε δεν πάει χαμένος. Ετσι κι ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, αποφάσισε να μην μείνει άλλο άνεργος και συμφώνησε να συμβουλεύει την επόμενη κυβέρνηση της Αλβανίας,  σε μια συμφωνία η οποία θα μπορούσε να του αποφέρει εκατομμύρια λίρες. 

Προσευχή στον Αλλάχ σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα!


Σημερινό δημοσίευμα φέρει καθηγητή να μαθαίνει μουσουλμανικές προσευχές στους μαθητές
Για την κατάσταση στο Κέντρο της Αθήνας έχουν γραφεί πάρα πολλά και ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι επικρατεί στα σχολεία.

Αλληλοσπαράζονται στην Ερυθρόμαυρη Συμμαχία


Αντιδρούν οι υποψήφιοι βουλευτές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στο Αργυρόκαστρο στα λεγόμενα του επικεφαλής του κόμματος στο νότο Vioment Karagjozi.

Στο 40% η ανασφάλιστη εργασία – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ»Τα επιφαινόμενα θετικά στοιχεία της "ευνοϊκής" μεταστροφής στα στατιστικά στοιχεία της απασχόλησης αποκρούονται μέσω της ανεξέλεγκτης αύξησης της ανασφάλιστης εργασίας που αγγίζει πλέον το 40%.

Τι κερδίζει η Ελλάδα με τον αγωγό TAP - Τι σημαίνει για τις σχέσεις μας με Τουρκία και Αλβανία


- Ο αγωγός ΤAP θα μεταφέρει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν προς την Ευρώπη

- Η Ελλάδα μπαίνει στον ενεργειακό χάρτη

- 2.700 θέσεις εργασίας και 35 δις ευρώ το οικονομικό κέρδος για τη χώρα μας λέει το ΙΟΒΕ 

Τι έγινε φερέφωνα; Δεν “απελευθερωθηκαν” ακόμα; > Όλοι ξέχασαν τους απαχθέντες ιεράρχες στην Συρία


Όλοι ξέχασαν τους απαχθέντες ιεράρχες στην Συρία, που “απελευθερώθηκαν” κατά τα πουλημένα στον Σόρος ΜΜ”Ε”, λίγο πριν ψηφιστεί η βοήθεια στους ισλαμοφασίστες.

«Τρείς κι ο κούκος» στην συγκέντρωση του MEGA στην Άρτα – Τι λέει κάτοικος της περιοχής


Στιγμιότυπο απ’ την «θερμή» υποδοχή των στελεχών του MEGA στην Αρτα. Στιγμιότυπο απ’ την «θερμή» υποδοχή των στελεχών του MEGA στην Αρτα.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην ηγεσία του MEGA η μικρή συμμετοχή του κόσμου στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε την Δευτέρα στο χωρίο Άρτα της Αυλώνας, όπως μας ενημερώνει στέλεχος του κόμματος απ’ την Αθήνα.

Η «τριπλή ιδιωτικοποίηση» ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ!


του Αριστοτέλη Βασιλάκη - Μόλις η συγκυβέρνηση ένιωσε «ασφαλής», μετά την εξασφάλιση και της επόμενης δόσης και αφού έγινε το σχετικό «δημοσκοπικό μασάζ» από τις φίλα προσκείμενες εταιρείες…δημοσκοπήσεων, ευθύς αμέσως μπήκε στην ατζέντα της επικαιρότητας η «δύσκολη» ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Και είναι δύσκολη η συγκεκριμένη ιδιωτικοποίηση, για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Η σιωνιστική κυβέρνηση της Γαλλίας καταργεί τη λέξη «Φυλή» από τη γαλλική νομοθεσίαΗ σιωνιστική κυβέρνηση της Γαλλίας καταργεί τη λέξη «Φυλή» από τη γαλλική νομοθεσία
Το μέλλον της Ευρώπης, όπως το οραματίζονται οι παγκόσμιοι εξουσιαστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, διαγράφεται ήδη στη Γαλλία υπό τη σοσιαλιστική κυβέρνηση του Ολάντ. Μια Ευρώπη, η οποία θα αποτελεί τον παράδεισο των εκατομμυρίων εισβολέων της Αφρικής και της Ασίας και την κόλαση των Λευκών γηγενών πληθυσμών, οι οποίοι αργά και μεθοδικά θα οδηγούνται προς την εξάλειψη.

Ποιοι θέλουν την Ελλάδα "μαύρη γεωπολιτική τρύπα" κι εμείς τους τη προσφέρουμε


Η είδηση ήρθε από την Κύπρο. Η οποία μόλις πριν από μερικές εβδομάδες ήταν πρώτο θέμα σ΄ όλο το πλανήτη ως μία χώρα που διαλύεται. Χθες ο υπουργός Άμυνας αυτής της χώρας ανακοινωσε ότι η Κύπρος θα προχωσήσει στη προμήθεια δύο πολεμικών πλοίων ,εξηγώντας ότι αυτά είναι απαραίτητα για την “ενεργειακή ασφάλεια” των υδρογονανθράκων που έχουν εντοπιστεί στην ΑΟΖ.

12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΤΩΡΑ! Δέσμευσαν ολόκληρο το Αιγαίο για ασκήσεις οι τούρκοι12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΤΩΡΑ! Δέσμευσαν ολόκληρο το Αιγαίο για ασκήσεις οι τούρκοι
Ξεκίνησε η μεγαλύτερη ετήσια ναυτική άσκηση των Τούρκων, στο Αιγαίο, βγάζοντας σχεδόν ολόκληρο το στόλο τους. Μάλιστα για πρώτη φορά συμμετέχει και η κορβέτα τύπου Stelth F-511 TCG Heybeliada. Επικεφαλής της άσκησης είναι ο αρχηγός στόλου του τουρκικού ναυτικού. Έχουν δεσμεύσει σχεδόν ολόκληρο το Αιγαίο και από τον 28 μεσημβρινό και ανατολικότερα δεν θα ήταν υπερβολή ότι υπάρχει καθεστώς τουρκοκρατίας. Όπως πάντα θα εκτελέσουν και ασκήσεις με το προσφιλές τους σενάριο αποκλεισμού και κατάληψης μικρού ή και μεγάλου νησιού.

Αποκάλυψη της ταυτότητας του σταθμάρχη της CIA στη Μόσχα


Ο Αμερικανός διπλωματικός υπάλληλος Ryan Fogle αναχώρησε χθες από τη Μόσχα μετά τον χαρακτηρισμό του ως persona non grata από τις ρωσικές αρχές ωστόσο τα ερωτήματα για την υπόθεση παραμένουν. Eκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) που μίλησε στο ημικρατικό πρακτορείο ειδήσεων Russia Today υποστήριξε ότι παρόμοια δραστηριότητα του Fogle είχε

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις αιμοδοσίες της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕΔύο μέτρα και δύο σταθμά για τις αιμοδοσίες της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ
Το ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο αντισυστημικό και αντικαθεστωτικό κόμμα αποδεικνύεται καθημερινά όλο και περισσότερο. Όπως, επίσης, καθημερινά ξεγυμνώνεται σ' όλο της το θλιβερό μεγαλείο η υποκρισία του κατεστημένου, το οποίο κρατά δύο μέτρα και δύο σταθμά σχετικά με την αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ και των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου». Όλοι ενθυμούνται την υποκριτική αγανάκτηση διαφόρων «ευαίσθητων», όταν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διοργάνωσε και πραγματοποίησε αιμοδοσία μόνο για Έλληνες.

Διασυρμός Γεωργιάδη και ΝΔ: “ΟΛΟΣΩΣΤΗ η τροπολογία-πλυντήριο για τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα!”Σε μία άνευ προηγουμένου πρόκληση για τον ελληνικό λαό, που σπαράσσεται από τη μνημονιακή πολιτική, προέβη και σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Γεωργιάδης. Σε ραδιοφωνική συζήτηση στον ΣΚΑΪ με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και τον δημοσιογράφο Πορτοσάλτε δήλωσε πως η τροπολογία που ξεπλένει τους τραπεζίτες που έδωσαν θαλασσοδάνεια σε κομματικά ιδρύματα (ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ΙΣΤΑΜΕ κλπ) είναι ΟΛΟΣΩΣΤΗ.
Σε άλλη ερώτηση του εκπροσώπου μας για το ποιος θα πληρώσει για τα εκατομμύρια που άρπαξαν τα κόμματα από τις τράπεζες (με το σκεπτικό ότι θα εκλέγονται με απόλυτη πλειοψηφία για τα επόμενα 200 χρόνια!) η απάντηση ήταν ότι: "τα δάνεια αυτά εξυπηρετούνται". Για να δούμε, μετά τις επόμενες εκλογές που η ΝΔ δεν θα λάβει ούτε 15% και η επιχορήγηση δε θα φτάνει ούτε για τα κομματικά τους γραφεία, ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα και ποια κομματόσκυλα θα πάνε φυλακή. Γιατί αν περιμένουν να πληρώσει ο ελληνικός λαός για τα δάνεια των απο-κομμάτων τους, είναι απόλυτα γελασμένοι!

Αποχώρησε η Ρεπούση στο «ενός λεπτού σιγή» για τη Γενοκτονία των Ποντίων!


Ανακοίνωση για να δικαιολογήσει τα … αδικαιολόγητα αναγκάστηκε να εκδώσει η ΔΗΜΑΡ μετα τον θόρυβο που προκλήθηκε – κυρίως μεταξύ των βουλευτών – από την αποχώρηση της κυρίας Μαρίας Ρεπούση από την αίθουσα της Ολομέλειας όταν ο πρόεδρος του κοινοβουλίου ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Ποντιακής γενοκτονίας.

H εγκατάλειψη του Πεδίου Άρεως από το λαθροδήμαρχο ΚαμίνηH εγκατάλειψη του Πεδίου Άρεως από το λαθροδήμαρχο Καμίνη
Το Πεδίο του Άρεως αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας, μετά τον Εθνικό Κήπο και εκτείνεται σε μια μεγάλη έκταση από την οδό Πατησίων και την οδό Κορδιγκτώνος, μέχρι τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και τα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων. Εξάλλου, στο εσωτερικό του πάρκου βρίσκεται η περίφημη Λεωφόρος των Ηρώων, στην οποία υπάρχουν προτομές όλων των αγωνιστών της Επανάστασης του 1821. Η αρμοδιότητα για τη διαχείριση του πάρκου ανήκε μέχρι πρότινος στην Περιφέρεια Αττικής.

Οι ισλομαφασίστες τα βρήκαν και πάλι…. πάνω από το «πτώμα» της Ελλάδας

Νίκος Καρατουλιώτης Υποστράτηγος ε.α
Μέλος Κίνησης Εθνικής Άμυνας (Κ.ΕΘ.Α)

1400 σχολεία και φροντιστήρια
1890 εκκλησίες και 1460 ιερείς
353.000 ψυχές χάθηκαν
930.000 πρόσφυγες διώχτηκαν
Η γενοκτονία που συντελέστηκε την περίοδο 1912-1922 σε βάρος του ελληνισμού, ήταν απόρροια του ισλαμοφασισμού.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...