Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΑΘΗΝΑ 31-5-2013.

Η Πατρίδα μας στηρίζεται επάνω στα πιο γερά θεμέλια τής πλάσης. Είναι η αγάπη τού λαού μας και η πίστη του στο Θεό, τη Φυλή, τους Προγόνους και τα Παιδιά μας. Τα θεμέλια τής Ελλάδος είναι οι μνήμες και τα οστά των περασμένων γενεών ποτισμένα από το Τίμιο Αίμα τους σε κάθε περίσταση που κλήθηκαν να αποδιώξουν το μίσος και την προδοσία, όποιο πρόσωπο κι αν είχαν, όποιο προσωπείο κι αν φορούσαν αυτά.

Μην κοιτάτε προς τα πίσω. Μην αποστρέψετε το βλέμμα από την πατρίδα σας. Γίνετε κυρίαρχοι στη θέση των κυρίαρχων. Τα όπλα σας στραμμένα πάντα προς τα εμπρός για Νίκη Ελληνική. Προτιμήστε να χαλαστείτε μα ποτέ να μην υποδουλωθείτε. Δώστε μια μεγαλύτερη Πατρίδα στα παιδιά σας και ένα πολύ καλό όνομα για κληρονομιά. Μα και στην χειρότερη περίπτωση, δώστε ένα γλυκό χαμόγελο στις ελληνικές ψυχές που σας βλέπουν από ψηλά και στους απογόνους σας το δικαίωμα να συνεχίσουν τον καλό αγώνα τής Φυλής.

Αυτές είναι ορισμένες από τις Παρακαταθήκες και τις Θείες Εντολές των Πατέρων μας. Να μην πατήσουν βέβηλοι τα πατρογονικά χώματα. Να μην συλήσουν τα Άγια Προσκυνήματα. Να μην μας κλέψουν τον Πολιτισμό και την Λαλιά μας την Ελληνική. Να μην πάρουν εξουσίες οι αχρείοι, οι ανήθικοι και οι εθνομηδενιστές. Να μην στρέψουν την Πίστη ενάντια στη Φυλή οι άπιστοι, οι ολιγόπιστοι και οι ανάξιοι υπερασπιστές Θεού και Ελλάδος. Οι πεμπτοφαλαγγίτες ενάντια στους αληθινούς Φρουρούς τού Ελληνικού Έθνους.

Οι Έλληνες Εθνικιστές λοιπόν είναι αυτοί οι Πιστοί Φρουροί τής Φυλής μας. Δεν φοβούμαστε τους προβατόσχημους λύκους και τους υποκριτές. Δεν υπολογίζουμε διόλου τα τουρκικά όπλα και τα ουρλιαχτά τού «περιούσιου» νεοταξισμού. Τα ματωμένα σύνορα τής Πατρίδος μας δεν καταπέφτουν και δεν συρρικνώνονται. Πυρώνουν τις αληθινές ελληνικές καρδιές και ζεματάνε τα άχρηστα σαρκία των εχθρών μας.

Η Μακεδονία Μας δεν είναι αγοραίο εμπόρευμα που μπορεί ο οποιοσδήποτε πολιτικάντης να το παζαρεύει και ο οποιοσδήποτε κερδοσκόπος να το χαράζει σε ένα χάρτη και να το χαρίζει στον βάρβαρο που το ζητεί. Δεν είναι παιχνίδι η Γη τού Μεγαλέξανδρου. Είναι η βάση που θα εκκινήσει η Νέα Μεγάλη Ελλάδα τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Ο οδικός χάρτης προς τη Φυσική Ελλάδα.

Οι σχεδιασμοί των τοκογλύφων και των σκοτεινών λεσχών τής παγκοσμιοποίησης, ακόμη και οι φαγωμάρες ανάμεσα στις φατρίες που εκπροσωπούνται πολιτικά στην Πατρίδα μας, δεν θα απλώσουν τα βρωμόχερά τους στα γαλάζια ύδατα τού Αιγαίου Μας και τον πλούτο που κρύβει αυτό και κάθε σπιθαμή τής γης μας. Δεν θα μας επιβάλουν την νομή τής φυλετικής μας ύπαρξης με την αποστολή τουρκικών λογχών και αντιρατσιστικών νόμων. Και δεν θα φύγουμε από την γη μας για να έρθουν οι λογιστές τού νεοταξισμού και οι νεομπραίμηδες.

Άρχισε το όμορφο ταξίδι τής ελληνικής αναγέννησης που θα επιφέρει το θάνατο τού Συστήματος. Είναι το μήνυμα των καιρών που έχει απλωθεί σε κάθε γωνιά τής γονατισμένης έως σήμερα Ελλάδος. Ένα μήνυμα που έχει έρθει από ψηλά και το έχουν λάβει ακόμη και οι λαβωμένοι Έλληνες στις προσωρινά σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Τα εθνικά μας σύνορα θα σπάσουν για να φτιαχτούν από την αρχή. Θα πάρουν το σχήμα που ταιριάζει στο Έθνος ώστε να πάψει να ασφυκτιά στα σημερινά στενά του όρια.

Η δε δεξαμενή τού ελληνικού πλούτου θα πλημμυρίσει από νέες ελληνικές ευωδίες και ψυχές παλλόμενες. Δεν είναι οι προσευχές τού Αλλάχ που θα απλωθούν στα ελληνικά σχολεία και τα παιδιά μας, αλλά οι εκκλησίες και τα μοναστήρια μας που θα σειστούν από τις κωδωνοκρουσίες τού λυτρωμού. Δεν είναι το Κέντρο των Αθηνών και ο Άγιος Παντελεήμονας που θα σκύψουν στον πολυφυλετισμό αλλά η Αγία Σοφία, η Κωνσταντινούπολη, η Παναγία Σουμελά και η Τραπεζούντα που θα δουν ελληνικά όπλα και χαμόγελα.

Τα μνημόνια για την κατάργηση τού Έθνους και τού λαού μας που γίνηκαν γι’ αυτόν και μόνον το λόγο, θα σκιστούν και θα πεταχτούν μαζί με τους χάρτες των προσωρινών γειτόνων. Όλοι αυτοί έχουν κάνει σύμπραξη με τους γραικύλους πολιτικάντηδες για μια μικρότερη Ελλάδα που θα πετσοκοφτεί από μελάνι και αίμα. Γι’ αυτό και όχι για άλλο λόγο βάλανε στην άκρη την Μεγάλη Ιδέα και φέρανε όλους τους μισέλληνες στα σπίτια μας.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα φέρνει την συμφωνία τού Ελληνικού Γένους για ενότητα και συμπόρευση, για αναδημιουργία και σεβασμό στις Αξίες και την Αποστολή τής Φυλής μας. Οι δικοί μας οι χάρτες λέγουν πως όπου γεννήθηκε και ανδρώθηκε ελληνισμός, εκεί ακριβώς θα επιστρέψει θριαμβεύτρια και τροπαιούχος η Ελλάς. Στις γειτονιές μας βάρβαρα στίφη και ξένες λαλιές θα σβήσουν. Στα σχολεία μας θα γυρίσουν η Ορθοδοξία και η Αυτοκρατορική Ελλάς. Και ο Εθνικός μας Στρατός θα ξεκλειδώσει τις κλειστές πύλες τής Φυλής μας για να εισέλθουν Χριστός και Ελλάς.

Προκαλέστε μας όσο θέλετε. Πολεμήστε μας. Δώστε μας όλες τις αφορμές που γυρεύουμε για να σας συντρίψουμε δια παντός. Γιατί η απόφαση ελήφθη. Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς τώρα!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  


Εχθές ρωτάγαμε: ¨Τυχαίες οι φωτιές στην Κρήτη; Σήμερα:Στα χέρια των αρχών 45χρονος για εμπρησμό από πρόθεση. Κατηγορείται για τη φωτιά στα Μεγάλα Χωράφια ΧανίωνΣτα χέρια των αρχών 45χρονος για εμπρησμό από πρόθεσηΑπό υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), σε συνεργασία με υπαλλήλους του Ανακριτικού Γραφείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, συνελήφθη ο Σ.Α. 45 ετών, με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.

TI ΕΣΤΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ…


Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος

Θα χρειαστείτε ένα ποτό μετά την ανάγνωση του παρακάτω άρθρου.

Μου άρεσε αυτό, γιατί είναι μια πραγματικά αληθινή ιστορία που πολύ σωστά αναλύει μια διαστρεβλωμένη αντίληψη που ακόμη και το ίδιο το Ισλάμ έχει αποτύχει στην κατανόηση της. Αποφασίστε ότι νομίζετε, αφήνοντας τον παράγοντα «φόβο» στην άκρη. Διότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνυπάρξουμε σ’ αυτόν τον Πλανήτη.

Με την ίδρυση Μουσουλμανικών σχολείων αναρωτιέται κανείς πώς τα παιδιά των μουσουλμάνων θα αποκτήσουν τις αξίες μας και θα είναι σε θέση να ενταχθούν με επιτυχία στην κοινωνία μας.

Σιωνιστικό θράσος: με το ζόρι να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!Σιωνιστικό θράσος: με το ζόρι να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!
Απύθμενο το θράσος των σιωνιστών των ΗΠΑ, οι οποίοι συνεχίζουν τις πιέσεις προς την ψοφοδεή ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει προς ψήφιση το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο. Το εβραϊκό λόμπι, ασκώντας ήδη τεράστια επιρροή στα ανώτερα κλιμάκια της αμερικανικής κυβέρνησης, επιχειρεί ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδος, δίχως κανείς εκ των εγχώριων «δημοκρατών» να τολμά να ψελλίσει έστω, πως η παρέμβαση αντιτίθεται στην ελευθερία της έκφρασης λόγου του Ελληνικού Λαού.
Στην ιστοσελίδα της γνωστής εβραϊκής οργάνωσης «Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο» (world jewish congress), ο πρόεδρος αυτής, Ρόναλντ Λόντερ, εκφράζει την απογοήτευσή του εξαιτίας της αδυναμίας της Ελλάδος να υιοθετήσει νόμο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος. Η θέση τούτη αποτελεί και την έμμεση απάντηση στο ερώτημα για το ποιοί είναι οι πραγματικοί συντάκτες του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, το οποίο και αποσύρθηκε διότι πλήθος διατάξεών του, ήταν αντισυνταγματικές!

ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ... > ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ > "Μαύροι Πάνθηρες": Πολιτοφυλακή για αστικές συγκρούσεις οργανώνουν οι λαθρομετανάστες


Μετά την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ότι «Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του", επειδή απλά οι πολίτες της χώρας ζητούν να ισχύσουν οι νόμοι, τώρα έχουμε και τους έγχρωμους που αυτοαποκαλούνται "Μαύροι Πάνθηρες" οι οποίοι συκοφαντούν πλέον ανοικτά την χώρα που τους φιλοξενεί και απειλούν να οργανώσουν ομάδες που θα επιτίθενται κατά των πολιτών που επιζητούν την τήρηση της νομιμότητας και της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών.

Χώρα παραγωγής αλλοδαπών εγκληματιών η ΕλλάδαΧώρα παραγωγής αλλοδαπών εγκληματιών η Ελλάδα
Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου, σχετικά με τους αλλοδαπούς δράστες εγκληματικών πράξεων στην ελληνική επικράτεια κατά τα έτη 1998 μέχρι και το 2012, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαβίβασε τον παρακάτω πίνακα, ο οποίος και αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της ασυδοσίας των λαθροεισβολέων και της ταυτόχρονης ανικανότητας των πολιτικών προϊσταμένων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να παράσχουν ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες.

«Ως μουσουλμάνοι απορρίπτουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα, απορρίπτουμε την δημοκρατία» λέει ο τζιχαντιστής Anjem Choudary


Φυσικά. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στο Ισλάμ. Αυτά τα ισχυρίζεται ο ίδιος ο Choudary, ο οποίος δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια «μικρή μειοψηφία εξτρεμιστών» - όπως προσπαθούν να πείσουν τον βρετανικό λαό οι ελαφρόμυαλοι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας - ο ίδιος πιστεύει ότι μιλάει εκ μέρους της πλειοψηφίας των μουσουλμάνων.

Ξεφτίλα της κυβέρνησης - Η Κομισιόν απέρριψε πρόγραμμα για 400.000 ανέργουςΞεφτίλα της κυβέρνησης - Η Κομισιόν απέρριψε πρόγραμμα για 400.000 ανέργους
Απόλυτο παραλογισμό και απόλυτη ερασιτεχνική δράση της κυβέρνησης αντικατοπτρίζει η απόφαση της κυβέρνησης να ανακοινώσει ένα πρόγραμμα απασχόλησης περίπου 400.000 ανέργων μελών οικογενειών, χωρίς κανένα εργαζόμενο, το οποίο τελικά δεν μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσει. Και αυτό γιατί η Κομισιόν με τη γνωστή ευρωπαϊκή γραφειοκρατία της έστειλε το πρόγραμμα πίσω στην Ελλάδα, απορρίπτοντάς το, παρά το γεγονός πως το πρόγραμμα αυτό είχε καταρτιστεί από το υπουργείο Εργασίας και τον ΟΑΕΔ και είχε μάλιστα και την έγκριση της τρόικας. Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο εισόδημα σε οικογένειες που δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο φαίνεται πως οδεύει προς τα βράχια μιας και ουδείς από την κυβέρνηση δεν φαίνεται να συνεννοήθηκε σωστά με τα αρμόδια κοινοτικά όργανα των Βρυξελλών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μιας και δεν είναι συμβατό με τους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, κάτι που αποσαφήνισε και ο γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Ρισέλ.


Μιλώντας στο δελτίο του Mega ο Φώτης Κουβέλης αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός είχε συμφωνήσει ακόμα και στην επίσπευση ενός αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση είχε δώσει διαβεβαιώσεις για την ψήφισή του και στην ευρωπαία επίτροπο.

Στο... ελλαδιστάν και στην Κένυα: Αρνήθηκαν να κόψουν τον μισθό τους οι βουλευτέςΣτο... ελλαδιστάν και στην Κένυα: Αρνήθηκαν να κόψουν τον μισθό τους οι βουλευτές
Νομίζαμε ότι δεν υπήρχε άλλη χώρα στην οποία οι πολιτικάντηδες θα είχαν τόση αναλγησία, εμπρός στο μαρτύριο που περνάει ο Λαός, τον οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπούν. Δεν ήταν αδικαιολόγητη αυτή η εντύπωση, αλλά αντιθέτως αυθόρμητη, αφού αυτή την εντύπωση θα είχε κάποιος που παρακολουθεί την επικαιρότητα. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να αποκομίσει αυτή την εντύπωση άμα σκεφτόταν τα εξής:

Τώρα, όλοι συνειδητοποιούν ότι ο Παπακωνσταντίνου πάει για ισόβια… Ο Παπανδρέου;


Αυτό που γράφαμε εδώ και 4 μήνες, ότι ο Παπακωνσταντίνου -παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων- δεν θα γλιτώσει τα ισόβια, το συνειδητοποιούν σήμερα όλοι. Επιμένουν όμως να έχουν τον Παπανδρέου στο απυρόβλητο. Ξεχνούν ποιός του έδινε τη νομιμοποίηση, θα το θυμηθούν όμως σύντομα.

Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί στους τοκογλύφους για το «αντιρατσιστικό» έκτρωμαΗ κυβέρνηση έχει δεσμευτεί στους τοκογλύφους για το «αντιρατσιστικό» έκτρωμα
Αφού συνεχίζουν ανενόχλητοι να βυθίζουν τους Λαούς της Ευρώπης στη δουλεία των τόκων, οι μεγαλοπαράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θέτουν σε Νο1 θέμα της ατζέντας τους, το ζήτημα της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής. Τούτο καταδείχθηκε και σε εκδήλωση του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος στο Βερολίνο, όπου το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μονοπώλησε το ενδιαφέρον.
Η Σεσίλια Μάλμστρεμ, επίτροπος της Ε.Ε. για εσωτερικές υποθέσεις, τόνισε πως «το φαινόμενο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα δεν είναι συγκυριακό, ούτε θα εξαφανιστεί όταν ξεπεραστεί η κρίση». Μάλιστα αποκάλυψε, πως στελέχη της κυβέρνησης, την είχαν διαβεβαιώσει κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα, πως το νομοσχέδιο με το οποίο θα επιχειρηθεί η ανάσχεση της δυναμικής της Χρυσής Αυγής, θα κατατεθεί σύντομα.

Η κυρια χωρις τας …γενοκτονίας!


Αφιερωμένο στην κυρία που εκανε μια σφαγή, συνωστισμό!
Η αποχωρηση της κυριας Ρεπουση απο την αιθουσα της Βουλης την ωρα της αποδοσης τιμης στην μνημη των Ποντιων που θερισε το λεπιδι του Κεμαλ, εγινε περσι!

Ενάντια στο πνεύμα του ραγιαδισμού!Ενάντια στο πνεύμα του ραγιαδισμού!
«Ελληνική Φυλή, ο χειρότερος εχθρός σου ο εαυτός σου!»
Περικλής Γιαννόπουλος
Όσο κι αν ακούγεται αξιοπερίεργο, ο μεγαλύτερος εχθρός του Κινήματός μας είναι ο κακός εαυτός του Λαού μας. Είναι εκείνος ο εαυτός ο οποίος επέτρεψε στις συμμορίες των φιλελεύθερων και των μαρξιστών να λαφυραγωγήσουν το Ελληνικό Κράτος κι επιπρόσθετα, να το καταστήσουν προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων και δορυφόρο της Τουρκίας. Είναι εκείνος ο εαυτός ο οποίος θαμπώθηκε από τον κίβδηλο υλικό ευδαιμονισμό των τραπεζικών δανείων. Είναι τέλος, εκείνος ο εαυτός ο οποίος επέτρεψε η ηττοπάθεια, η υποταγή και ο ραγιαδισμός να γίνουν το κύριο δόγμα της μεταπολίτευσης.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΧΡΥΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ” ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ.
Έγγραφο- ντοκουμέντο που απέστειλαν οι Ρώσοι αξιωματούχοι, εκπροσωπώντας το Ρωσικό Δημόσιο στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, συγχαίροντας για την υπογραφή της σύμβασης για τα αντιαεροπορικά συστήματα TOR M1, λίγες μέρες μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει τον Ακη Τσοχατζόπουλο με την οποία επιφυλάχθηκε –για μια ακόμα φορά– να αποφανθεί για την αναγκαιότητα ή μη της κλήτευσης του πρώην πρωθυπουργού ως μάρτυρα στο δικαστήριο.

Βενιζέλος: Το πρώτο θέμα που μας θέτουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι είναι η Χρυσή ΑυγήΒενιζέλος: Το πρώτο θέμα που μας θέτουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι είναι η Χρυσή Αυγή
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα (ίσως και το μόνο…) που θέτουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές στις συναντήσεις τους με τους πολιτικάντηδες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου της δυστυχίας μας;

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΩΝ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…


ΓΙΑΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.
ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ “ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ” ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ “ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ”, ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΣΑΤΕ ΛΕΞΗ.
Είστε υπηρέτες της βαρβαρότητας, είστε εχθροί της ανθρωπότητας.

Δεν πιστέψατε ούτε τον Δαρβίνο που έλεγε: “Ο πολιτισμός οφείλει να εξαφανίσει την Τουρκική φυλή προκειμένου να επιβιώσει!”
Ευτυχώς που υπάρχουν οι ίδιοι οι Τούρκοι για να σας θυμίζουν τι άποψη έχουν για τον πολιτισμό, μέσα στον ίδιο τους τον Εθνικό ύμνο που κάθεστε προσοχή όταν τον ακούτε. Τουλάχιστον είναι ειλικρινείς.
Εσείς είστε εφιάλτες.

Ξανά, οι τελευταίες στιγμές του αθάνατου μαχητή του πολιτισμου και του δικαίου.

20130529-074032.jpg

Γράφει ο Γεράσιμος Γ. Γερολυμάτος

(ΑΠΕΛΛΗΣ)

«Πουλάνε την λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού όχι μόνο το αλάτι!» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/blog-post_6919.html#ixzz2UfXLM7uX
Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο μίλησαν με αφορμή την υπ’αριθμ. 233/05-04-2013 απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων, με θέμα «τη διερεύνηση αξιοποίησης της συμμετοχής του Ελληνικού Δημοσίου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.» για τις αλυκές στο Μεσολόγγι.

Τους επόμενους μήνες θα συζητηθεί στην Ευρώπη ο διαμελισμός της Ελλάδας ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/tous-epomenous-mhnes-tha-syzhththei-sthn-evrwph-o-diamelismos-ths-elladas.html#ixzz2Ulnsd5U6


Οι πολιτικές εξελίξεις στην παγκόσμια πολιτικό – οικονομική σκακιέρα είναι τουλάχιστον σε εμάς γνωστές.

Η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει να κατάσχει τις τραπεζικές καταθέσεις μας ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/h-pagkosmia-elit-sxediazei-na-katasxei-tis-trapezikes-katatheseis-mas.html#ixzz2UfWTVE2m


Μην εκπλαγείτε όταν η Παγκόσμια ελίτ κατασχέσει τα χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό σας μια ημέρα. Ήδη με πολλή σαφήνεια σας λένε ότι πρόκειται να το κάνουν. Ο Oλλανδός Υπουργός Οικονομικών Jeroen Dijsselbloem είναι ο Πρόεδρος του Eurogroup - μια οργάνωση των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης που συνέβαλε να θέσει την Κύπρο σε «διαπραγμάτευση» - και έχει πει δημόσια πως ότι συνέβη μόλις στην Κύπρο θα χρησιμεύσει ως ένα πρότυπο για τις μελλοντικές διασώσεις τραπεζών.
Αυτό σημαίνει ότι όταν θα είναι κάτω οι μετοχές τους, θα έρθουν να πάρουν τα χρήματά ΣΑΣ. Έτσι γιατί θα πρέπει κάποιος να βάλει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων στην τράπεζα σε αυτό το σημείο; Ίσως μπορείτε να το κάνετε για το 1% ή 2% των χρημάτων σας εάν κάνετε μια έρευνα αγοράς για μια πραγματικά καλή διαπραγμάτευση, αλλά υπάρχει επίσης μια πιθανότητα ότι το 40% (ή περισσότερο) των χρημάτων σας θα κατασχεθεί εάν η τράπεζα αποτύχει. 
Και λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν τεράστιοι αριθμοί τραπεζών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη που ταλαντεύονται στα πρόθυρα της πτώχευσης, γιατί να θέλει κανείς να διατρέξει έναν τέτοιο κίνδυνο; Αυτό που η Παγκόσμια ελίτ έχει κάνει είναι ότι έχουν προκαλέσει αναστάτωση γύρω από τη θεμελιώδη εμπιστοσύνη που οι άνθρωποι έχουν στο τραπεζικό σύστημα. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

''....Κι᾿ ὁ Βασιλὲς θὰ σηκωθῇ, τὴν σπάθα του θὰ δράξη,καί, στρατηγός σας, θὲ νὰ μπῇ στὸ πρῶτο του βασίλειο τὸν Τοῦρκο νὰ χτυπήσῃ.
Καὶ χτύπα, χτύπα θὰ τὸν πὰ μακρὰ νὰ τὸν πετάξῃ,πίσω στὴν Κόκκινη Μηλιά, καὶ πίσ᾿ ἀπὸ τὸν ἥλιο, ποὺ πιὰ νὰ μὴ γυρίσῃ!...'' ΤΙΜΗ...ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ....ΜΝΗΜΗ....!!
Μανωλία Μάνου

Νετανιάχου σε Αβραμόπουλο: Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε [διάλογοι]


Πιο θερμός από ποτέ για ενίσχυση και εμβάθυνση της ελληνοϊσραηλινής συνεργασίας, αλλά και για σύσφιγξη του άξονα σταθερότητας με τη συμμετοχή και της Λευκωσίας, εμφανίστηκε ο Βενιαμίν Νετανιάχου στη συνάντηση που είχε στην Ιερουσαλήμ με τον έλληνα υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο. 

Τὸ χρονικόν τῆς ἁλώσεως 29 Μαΐου 1453«Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν».
(Ἀπόκριση Αὐτοκράτορος Κωνσταντίνου ΙΑ΄ τοῦ Παλαιολόγου πρὸς Μωάμεθ Β΄ τὸν Πορθητή).
Οἱ κυριότεροι βυζαντινοὶ ἱστορικοὶ χρονογράφοι, οἱ ὁποῖοι κατέγραψαν καὶ διέσωσαν αὐθεντικὰ καὶ τεκμηριωμένα τὰ γεγονότα, πρίν, κατὰ καὶ μετὰ τὴν ἅλωση τῆς Κωνσταντινουπόλεως εἶναι ὁ Δούκας, ὁ Λαόνικος Χαλκοκονδύλης, ὁ Γεώργιος Φραντζὴς καὶ ὁ Μιχαὴλ Κριτόβουλος. Μὲ γνώμονα τὴν ἱστορικὴ γραφὴ τῶν παραπάνω χρονογράφων συντίθεται τὸ «Χρονικόν τῆς ἁλώσεως» μέχρι τὴν 29η Μαΐου τοῦ 1453, ἡμέρα ποὺ σφράγισε ἐπὶ αἰῶνες τὴν πορεία τοῦ εὐσεβοῦς Γένους μας.
 Τὸν Ὀκτώβριο τοῦ 1448 ἐκοιμήθη ὁ βυζαντινὸς αὐτοκράτωρ Ἰωάννης Ἡ΄ Παλαιολόγος καὶ διάδοχος αὐτοῦ ὁρίσθηκε ὁ ἀδελφός του Κωνσταντῖνος ΙΑ΄ ὁ Παλαιολόγος, ὁ ὁποῖος ἐστέφθη στὸ Δεσποτάτο τοῦ Μυστρὰ καὶ «ἐγένετο παρὰ πάντων δεκτὸς» στὴν Κωνσταντινούπολη. Ἀπὸ τὴν ἄλλη πλευρά, κατὰ τὸ ἔτος 1451, εἶχε πεθάνει ὁ Σουλτάνος τῶν ὀθωμανῶν Μουρὰτ Β΄ καὶ διάδοχός του ἀνεδείχθη στὴν Ἀνδριανούπολη ὁ υἱός του, Μωάμεθ Β΄ ὁ μετέπειτα πορθητὴς τῆς Κωνσταντινουπόλεως.

Σε «Ιδιωτική εταιρεία Ασφαλείας » για αρχή τα κέντρα κράτησης Λαθρομεταναστών και έπονται οι Φυλακές; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/se-security-ta-kentra-krathseis-lathrometanastwn.html#ixzz2UfU007AP


Αλλά ...Πώς όμως θα γίνει αυτό αφού οι Υπηρεσίες Ασφαλείας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα δεν οπλοφορούν;;;...Μήπως ήρθε η ώρα να έρθει κάποια μεγάλη Ευρωπαϊκή Ιδιωτική  Εταιρεία Ασφαλείας στην Ελλάδα  ;;

Στη φάση σύνταξης των τευχών για την/./...
πρόσληψη ιδιωτικής επιχείρησης, η οποία θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με την ΕΛΑΣ στα κέντρα κράτησης μεταναστών που βρίσκονται παράνομα στην χώρα, βρίσκεται το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Δένδιας.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/pou-pane-ta-ekatommyria-apo-tis-thysies-twn-ellhnwn.html#ixzz2UfTQ3Tyw


epixorhghseis
Λεφτά όπως βλέπετε υπάρχουν και μάλιστα όπως σας γράφουμε και σας ξαναγράφουμε πολλά λεφτά...Δείτε τι ωραία που επιχορηγούν με  3,6 εκατομμύρια ευρώ το....
 Μέγαρο και με 1,5  το...μουσείο της μάνας του Γερουκλάνου...10,7 εκατομμύρια απο το υστέρημα μας υπογράφει φαρδιά πλατιά ο Σταϊκούρας και βέβαια χωρίς "ψαλίδι" και εκπτώσεις...
epixorigiseis1


ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΥΡΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ... ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/feugei-h-myrtw-gia-amerikh-me-exoda-tou-ellhnikou-kratous.html#ixzz2UfStn4oNΣε εξειδικευμένο κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών θα μεταφερθεί η 15χρονη Μυρτώ, η οποία κακοποιήθηκε, το περασμένο καλοκαίρι, στην Πάρο.
Με εντολή του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, ενέκρινε τη δαπάνη για τη νοσηλεία της δεκαπεντάχρονης Μυρτώς σε ειδικό κέντρο των ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αεροδιακομιδή της ασθενούς. 


zougla.gr

Ο Βενιζελος εδωσε ΠΑΡΑΓΩΓΑ στην Φινλαδια!

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!

Από τον Πόρτα – Πόρτα

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ…. ΜΕ ΤΟΝ …..ΛΑΘΡΟΤΡΟΜΟΝΟΜΟ...Η γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας και του Παλαιού Φαλήρου είναι γεγονός  παρά τις εξαγγελίες της κυβερνήσεως περί καθαρισμού της περιοχής από τους λαθρομετανάστες . 
Περιοχές της πρωτεύουσας που παλιά κατοικούνταν από πολύ καλό κόσμο τώρα έχουν υποβαθμισθεί στο έπακρο ….. 
Απτό παράδειγμα σε περιοχή της αριστοκρατικής περιοχής της Κυψέλης στεγάζεται κλινική .. Ο κόσμος από την Κλινική δεν μπορεί να βγει έξω και να κυκλοφορήσει πέραν των 2100 λέγοντας τους οι υπεύθυνοι <<πως με δική τους ευθύνη βγαίνουν >> με τον φόβο της επιθέσεως και της σωματικής τους ακεραιότητας τους .
Δεν κυκλοφορεί Έλληνας παρά μόνο βλέπεις μια μαυρίλα … 
Οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης αυτής της πόλης γίνεται . Από διακίνηση παράνομων εμπορευμάτων , απαγορευμένων ουσιών , μέχρι και πορνεία … 

Φρένο στο παράνομο διαδικτυακό στοίχημα βάζει η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων

Φρένο στο παράνομο διαδικτυακό στοίχημα βάζει η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας ΠΣτη Βουλή βρέθηκε την Τρίτη ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων Ευγένιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την κατάσταση που επικρατεί στο διαδικτυακό στοίχημα....

«Η Ελλάδα κολυμπάει σε πετρέλαιο και σε φυσικό αέριο αξίας δις δολαρίων»«Όπως αξιολόγησαν Νορβηγοί εμπειρογνώμονες το υπέδαφος της Ελλάδας έχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο συνολικής αξίας 1,7 τρις δολαρίων.

Το σχέδιο νόμου για τις σχολάζουσες κληρονομιές

 Το σχέδιο νόμου για τις σχολάζουσες κληρονομιές
H σύσταση Εθνικού Μητρώου Κληροδοτημάτων και Μητρώου εκκαθαριστών κοινωφελών περιουσιών και κηδεμόνων σχολαζουσών κληρονομιών προβλέπεται μεταξύ άλλων στο Σχέδιο Νόμου «Κώδικας Κοινωφελών Περιουσιών και λοιπές διατάξεις»..
που δόθηκε για δημόσια διαβούλευση από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταικούρα.

Διόδια, βενζίνη και κακοί δρόμοι μείωσαν κατά 40% την κυκλοφορία των οχημάτων στις εθνικές οδούς

Διόδια βενζίνη και κακοί δρόμοι μείωσαν κατά 40% την κυκλοφορία των οχημάτων στιΗ μείωση της κυκλοφορίας οχημάτων στις εθνικές οδούς φτάνει σε ποσοστό που προσεγγίζει το 40% αθροιστικά από την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα...
Αιτία τα αυξημένα διόδια, η ακριβή βενζίνη και τα συνεχή έργα στους οδικούς άξονες. Μάλιστα η κυκλοφορία λιγότερων οχημάτων έχει προκαλέσει ζημιές και στην εταιρεία παραχώρησης Ολυμπία Οδός Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει την εκμετάλλευση και λειτουργία του οδικού άξονα Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα.

Η Πόπη Τσαπανίδου κατακεραύνωσε τον αστυνομικό συντάκτη που μιλούσε για “17χρονο που είδε την 20χρονη” (και την πέταξε στο γκρεμό)


ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΤΟΥ “ΑΦΓΑΝΟΥ”.

Απίστευτη πρόκληση πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ όπου ο αστυνομικός συντάκτης αναφερόμενος στην θηριωδία του “Αφγανού” στην Κέρκυρα, μίλησε για “17χρονο που είδε μία 20χρονη και πήγε να τις κλέψει την τσάντα”! Βέβαια όπως φάνηκε, ο άνθρωπος μάλλον υποχρεώθηκε να μεταδώσει έτσι την είδηση αφού ζοριζόταν σε κάθε λέξη που έλεγε.

ΣΚΕΠΑΣΕ ΜΑΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕ

ΑΘΗΝΑ 30-5-2013.

Θέλουνε να αφανίσουν το ελληνικό έθνος τα μολυσμένα κτήνη τού νεοταξισμού και δεν το κρύβουν. Απλώνουν την λογοκρισία σε βάρος τού εθνικού συναισθήματος τα καθεστωτικά βαποράκια τής παγκοσμιοποίησης. Στήνουν προβοκάτσιες οι σκιές τού Συστήματος για τον κίνδυνο που διατρέχουν τάχα οι μουσουλμάνοι γενικά και αόριστα από τους «κακούς» Έλληνες που μπορεί και να είναι εθνικιστές. Προσέξτε, οι μουσουλμάνοι, όχι οι λαθρομετανάστες, για να φτιάξουν κλίμα «ισλαμικής άνοιξης».

Πόσο πολύ ηλίθιους μάς περνάνε λοιπόν οι εχθροί Ελληνισμού και Εθνικισμού και πόσο αληθινά ηλίθιοι είναι οι ίδιοι οι μισητές Θεού και ανθρώπου. Αυτοί που πλάσανε την υποτιθέμενη οικονομική κρίση ως δυσεπίλυτο εμπόδιο για να γυρίσουνε στη συνέχεια να μας πούνε να αποκόψουμε κάποιες σάρκες από τον Εθνικό Κορμό για να ανασάνουμε! Μέσα σ’ αυτές τις σάρκες μάλιστα συμπεριλαμβάνουν τις θρασείς αλυτρωτικές βλέψεις των γειτονικών ψευδοκρατών και νεοταξικών δορυφόρων.

Θέλουν να μας δημιουργήσουν νέες γενοκτονίες και εθνικές καταστροφές. Η ταχεία αντίδραση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την ανάπτυξη αυτών σε όλο το εύρος τού Αιγαίου έως την Κύπρο Μας είναι η πιο ενδεδειγμένη απάντηση στα μισελληνικά παράσιτα.

Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μάς θέλουν διαιρεμένους και στοχοποιούν τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό μας ώστε να διαιωνιστεί η σκλαβιά και να εφορμήσουν οι εισβολείς, ελληνόφωνοι και λαθραίοι και τουρκομογγολικοί. Και έτσι ποινικοποιούν με αντιρατσιστικούς και άλλους νόμους την επιχείρηση τής εθνικής μας απελευθερώσεως και ολοκληρώσεως!

Τα ραβασάκια για τον κίνδυνο που διατρέχουν τάχα οι μουσουλμάνοι κινούνται στην τροχιά τής προβοκάτσιας όπως αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι αποδέκτες. Οι παγκοσμιοποιητές δεν έχουν άλλο τρόπο να μας αποδυναμώσουν παρά μονάχα την ενεργοποίηση των λαθρεπιβατών τής γης μας και των απάτριδων λαθροθηρών. Δεν είναι ανδρείοι και δεν έχουν τα κότσια να βγουν οι ίδιοι εμπρός μας. Και φυσικά η τουρκική έμπνευση για την διενέργεια των στρατιωτικών ασκήσεων μαζί με τις δικές μας είναι τόσο «τυχαία» όσο και η εισβολή των τόκων.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν ανακόπτεται διότι είναι η φωνή τού ελληνικού λαού και η συνείδηση τού Ελληνικού Έθνους. Η Ελλάς έχει μια και μόνη αποστομωτική απάντηση να δώσει στους αρνητές της. Θα γίνει οπωσδήποτε η στοργική Μάνα που θα σκεπάσει τα παιδιά της όλα ανεξαιρέτως, από την υποτιθέμενη λεύτερη πατρίδα έως τις αλύτρωτες πατρίδες που θλίβονται αλλά αναμένουν με περίσσεια ελπίδα το σηκωμό τού Γένους.

Η αποστολή τής Φυλής μας, εκείνης της πανώριας έννοιας που πάνε να καταργήσουν στην Γαλλία, είναι να τεθούμε στην υπηρεσία τής Ελληνικής Σημαίας βαλμένης στο κεφάλι τής εθνικιστικής φάλαγγας Ελλήνων Πολεμιστών και να αναλάβουμε αγώνα ιερό. Αγώνα για την αποκατάσταση τής εθνικής μας κυριαρχίας και την ενδυνάμωση τής γεωπολιτικής μας παρουσίας. Και εκεί που λέγεται διαρκώς και έντονα πως θέλουν να καταργήσουν τον Σταυρό από την Ελληνική Σημαία, να καταργήσουνε δηλαδή το Έθνος μας, να κάμουμε Σταυροφορία Πανελληνισμού και να καταργήσουμε δίχως έλεος τούς ενάντιους ημών.

Ο τρόπος είναι ένας, ουσιαστικός και αποφασιστικός και η πορεία δεδομένη. Να καταργήσουμε τα ψεύτικα διαχωριστικά τείχη που έχουν βάλει οι εγχώριοι και διεθνείς νεοταξίτες ανάμεσά μας. Να σωριαστούν τα ψευτοδημοκρατικά τόξα σε ερείπια και να εξαλειφθεί κάθε ίχνος αυτών. Είμαστε εμείς οι Έλληνες από την μια πλευρά και οι ανθέλληνες από την άλλη. Τελεία και παύλα.

Να φτιάξουμε ευθύ και ασφαλή εν συνεχεία τον δρόμο για την άνοδο τού Έθνους μας. Από την επισκευή των τειχών τής Καστροπολιτείας μέχρι την επιθετική και διεκδικητική γραμμή τού στρατηγικού σχεδιασμού τής Λαϊκής Εθνικιστικής Πολιτείας, τής Εθνικής Διπλωματίας και τού Ελληνικού Στρατού. Ο σκλάβος που ανέχεται τη διαιώνιση των δεσμών πέθανε. Τον σκότωσε η Εθνική Ψυχή τού Έλληνα. Η Εθνική Απελευθέρωση συντελείται μονάχα με την ολοσχερή εξόντωση τού εχθρού. Και ακόμη συντελείται με την Καθαρή εσωτερικά και Φυσική στο εύρος και την επιρροή Ελλάδα.

Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά έρχεται στην επιφάνεια απολύτως δικαιωμένο το δόγμα τού Εθνικισμού μας που λέγει πως υπάρχει Ένα Έθνος, Μια Φυλή, Ένας Λαός, Μια Ενιαία Πολιτική Διοίκηση, Μια Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς. Η Μητέρα όλων των Ελλήνων στην Καρδιά και το Αίμα είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν εγκαταλείπουν ποτέ μήτε την Μητέρα μήτε τα αδέρφια τους. Όχι όσο είναι οι ίδιοι ελεύθεροι. Και αυτό ακριβώς κάνουμε σήμερα. Κατακτούμε την αληθινή λευτεριά μας προασπίζοντας την Πίστη και τα έργα μας. Και ευθύς αμέσως απλώνουμε το Θείο Δώρο τού Λυτρωμού στα υπόδουλα αδέρφια μας.

Θέλουν το Αιγαίο Μας, την Μακεδονία Μας, τη Θράκη Μας, την Ήπειρό Μας μαζεύοντας στρατούς και κατσαπλιάδες και ό,τι άθλιο έχει εισχωρήσει εντός μας. Εμείς λοιπόν λέμε πως το Έθνος και η Φυλή μας είναι επάνω από όλα τα συντάγματα τού κόσμου. Και ακόμη πως η Ελληνική Σημαία και τα Ιερά Ελληνικά Όπλα θα φθάσουν στην Βόρειο Ήπειρό Μας, στην Βόρεια Μακεδονία Μας, στην Ανατολική Θράκη Μας, στην Ανατολική Ρωμυλία Μας, στην Ιωνία και τον Πόντο Μας. Σκέπασε Μάνα, σκέπασε τα πανώρια παιδιά και τους Πολεμιστές τής Φυλής μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Καμμένος:Σκοπιμότητες πίσω από το αντιρατσιστικό

Καμμένος:Σκοπιμότητες πίσω από το αντιρατσιστικό«Σκοπιμότητες» και «τεχνητή ένταση, μέσω έντονων διαφωνιών», πίσω από το θόρυβο που υπάρχει για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο...
βλέπει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τα όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

29 Μαΐου 1453: Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους - Οι σφαγές και οι λεηλασίες


Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία μόνο κατ' όνομα υπήρχε τις παραμονές της Άλωσης. Ήταν περιορισμένη, κυρίως, στην περιοχή γύρω από την Κωνσταντινούπολη και σε κάποιες σκόρπιες περιοχές, όπως το Δεσποτάτο του Μυστρά. Οι θρησκευτικές έριδες, οι εμφύλιες διαμάχες, οι σταυροφορίες, η επικράτηση του φεουδαρχισμού και η εμφάνιση πολλών και επικίνδυνων εχθρών στα σύνορά της είχαν καταστήσει την πάλαι ποτέ Αυτοκρατορία ένα «φάντασμα» του ένδοξου παρελθόντος της.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ, ΠΗΡΕ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


Ο “αριστερός”, φεντεραλιστής υπουργός.

Θα συνέβαινε μόνο σε χώρα με τυραννικά καθεστώτα. Σε μία χώρα όπου νόμος θα ήταν το δίκιο του μονάρχη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...