Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

«Ανθρώπινοι Άνθρωποι»: Οργανώνουν καλλιτεχνική εκδήλωση με γνωστά ονόματα για τους αστέγους


Οι Encardia θα παίξουν ελληνο-ιταλικές ταραντέλες για τους άστεγους.
Καλλιτεχνική εκδήλωση υπέρ των αστέγων οργανώνει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 20:30 στον υπαίθριο χώρο του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας.
Η εταιρία που ιδρύθηκε τον Ιούνιο από την ψυχολόγο Βέρα Μεσσήνη, που είναι και η πρόεδρος της, έχει ως σκοπό την εν γένει συμπαράσταση και υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη....

Θέμα συγκυβέρνησης θέτει το ΠΑΣΟΚ

 
Θέμα συγκυβέρνησης θέτει το ΠΑΣΟΚ facebook share
Διαστάσεις μείζονος πολιτικού ζητήματος τείνει να πάρει η αντιπαράθεση των κομμάτων για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, με τα κόμματα να καταθέτουν -το ένα μετά το άλλο- τις δικές τους προτάσεις. Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ με σχόλιο του Γραφείου Τύπου, ασκεί έντονη κριτική στη ΝΔ και την επιλογή της να καταθέσει δική της πρόταση, μιλά για «κρίση» και κάνει λόγο για «σαφείς ιδεολογικοπολιτικές διαφορές μεταξύ των δύο κομμάτων».

Αφήνει μάλιστα βαρύτατους υπαινιγμούς κατά της ΝΔ, την οποία κατηγορεί, έμμεσα, για έλλειψη σεβασμού προς το Σύνταγμα. Ειδικότερα, σχετικά με την κατάθεση της πρότασης της ΝΔ αναφέρεται: «Αν δεν πρόκειται για απίστευτες προχειρότητες, τίθενται πολύ σοβαρά ζητήματα σεβασμού του Συντάγματος και του κράτους δικαίου».

ΕΚ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ


Ξεχείλισε ο μισελληνισμός μα και το ποτήρι τής οργής των Ελλήνων. Η χώρα ζώνεται από πληθώρα εχθρών αλλά το ψευτορωμέϊκο σχίζεται να φέρει στο κυνοβούλιο το κατά παραγγελία τού νεοταξισμού «αντιρατσιστικό» και ανθελληνικό νομοσχέδιο. Κάθε παλλακίδα τού κατοχικού καθεστώτος φέρνει τη δική της πρόταση νόμου όταν το μόνο νομοσχέδιο που επιβάλλεται να έρθει προς ψήφιση και να εφαρμοστεί άμεσα είναι η ποινικοποίηση τού δωσιλογισμού και τής αρνήσεως τής ματωμένης ελληνικής ιστορίας.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑΞΙΜ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...!!


Η τουρκική αστυνομία χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος έριξε δεκάδες χημικά και προκάλεσαν ασφυκτική κατάσταση στο ομογενειακό σχολείο του Ζαππείου μέσα στο οποίο βρίσκονταν όλα τα Ελληνόπουλα της Πόλης, κάνοντας το μάθημά τους!!!

Δεν θελει να αρθεί η ασυλία του ο Τατσόπουλος Γιατί έχει την...Περίοδο του!


ΚΟΤΕΣ  ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΥΝΕΔΕ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΕ!!!!!!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ


“Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που λένε ότι είναι αληθινή. Προφανώς, συνέβη κάπου στην Αφρική”.

     

Έξι μεταλλωρύχοι εργάζονται σε μια πολύ βαθιά σήραγγα και βγάζουν ορυκτά από τα έγκατα της γης. Ξαφνικά, μια κατολίσθηση φράζει την έξοδο της σήραγγας και τους απομονώνει από τον έξω κόσμο. Μόλις γίνεται αυτό, με μια γρήγορη ματιά, χωρίς να πουν λέξη, εκτιμούν την κατάσταση. Είναι όλοι τους πολύ έμπειροι και καταλαβαίνουν αμέσως πως το μεγάλο πρόβλημα θα είναι το οξυγόνο. Αν κάνουν ό,τι πρέπει, τους μένουν τρεις, το πολύ τρεισήμισι ώρες αέρα.
Ο κόσμος απέξω ξέρει πως είναι εκεί εγκλωβισμένοι, μια τέτοια κατολίσθηση όμως σημαίνει ότι θα πρέπει να ανοίξουν τη σήραγγα από την αρχή για να κατέβουν να τους βρουν. Θα προφτάσουν πριν τους τελειώσει ο αέρας;
Οι έμπειροι μεταλλωρύχοι αποφασίζουν πως πρέπει να εξοικονομήσουν όσο γίνεται περισσότερο οξυγόνο.

ΣΠΙΝΟΣ ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ικέτευε έκλαιγε να μην γίνει άρση

Χ.Α ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - Έρχεται συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα:Σχόλια..

Για την ενημέρωσή σας:  Διάβαζα ειδήσεις από το Yahoo ώσπου έπεσα πάνω σε ένα ρεπορτάζ περί έγκρισης 946,000 Ευρώ για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.
Στο τέλος του άρθρου, στον χώρο των σχολίων, αναγράφεται ένα σχόλιο στα Αραβικά που κάποιος το μετάφρασε εκεί ως εξής:  

Βουλγαρία: Αλλαγές στην Υπηρεσία Εθνικής ΑσφάλειαςΑπό το νέο πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Πλάμεν Ορεσάρσκι, προτάθηκε ο Βαντίμιρ Πισάντσεφ ως αρχηγός της Κρατικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας (ДАНС), προηγουμένως ο μέχρι τώρα επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών,  Κονσταντίν Καζάκοφ υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό.

ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ. Κριστίν Λαγκάρντ: " Μείωση φόρων θέλετε; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;"

Kαι ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά διέρρεε ότι οι δανειστές - δυνάστες μας θα επέτρεπαν την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση  για να αλλάξει την ψυχολογία των Ελλήνων (λες και θα έχουν λεφτά για να τρώνε έξω κάθε μέρα), και να ενισχυθεί ο τουρισμός, έρχεται η καθ'ύλην αρμόδια, το αφεντικό του ΔΝΤ, να πει "οχι σε οποιαδήποτε μέιωση φόρων". 

Θορυβημένη η Αθήνα από τις τουρκικές αποβατικές ασκήσεις επιζητεί δυναμική απάντηση


Μετά από 16 μήνες περίπου οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποιούν μεγάλες διακλαδικές ασκήσεις, σχεδόν "κολλητά" στην τουρκική ναυτική άσκηση "Θαλασσόλυκος 2013" και την διακλαδική αποβατική άσκηση "Efes 2013".
Την ερχόμενη Τρίτη ξεκινά η άσκηση «Καταιγίς 13» και παράλληλα, κατά τη διάρκεια της άσκησης, το σύνολο των πολεμικών πλοίων θα συμμετάσχουν στην αεροναυτική διακλαδική άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ 13» (ΗΝΧ-1) της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ θα εκτελεστούν αντικείμενα συνεργασίας με τις ειδικές δυνάμεις και με έτερες μονάδες του Στρατού Ξηράς.

"ΠΡΙΟΝΙΖΕΤΑΙ" Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; Για Τουρκική Άνοιξη κάνουν λόγο τα δυτικά ΜΜΕ - Ερντογάν: "Τα έργα θα γίνουν"

Η εξουσία του Ταγίπ Ερντογάν κλονίζεται για πρώτη φορά στην μακρόχρονη  (άνω δεκαετίας) πρωθυπουργία του. Εξέγερση με απρόβλεπτες διαστάσεις τείνουν να μετατραπούν οι διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων στην περίφημη πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, κάτι που η Τουρκία δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ στη σύγχρονη ιστορία της, καθώς συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι συγκρούσεις στην πλατέια Ταξίμ, μετά την χθεσινή βίαιη καταστολή με τα γνωστά αιματηρά αποτελέσματα τις βραδινές ώρες της Παρασκευής. Ήδη από το πρωί του Σαββάτου οι διαδηλωτές επέστρεψαν στην πλατεία Ταξίμ. Πληροφορίες ξένων πρακτορείων θέλουν τουλάχιστον 40.000 άτομα να συγκεντρώνονται... εκ νέου κοντά στην πλατεία-θέατρο των πρωτοφανών, αιματηρών συγκρούσεων της Παρασκευής. Ένας αριθμός μη ευκαταφρόνητος

Χιλιάδες αξιωματικοί διαδήλωσαν στην Λάρισα (φωτό)


SDC11298_resized.jpg
Δεν ήταν Χιλιάδες ήταν δεκάδες χιλιάδες αυτοί που ήρθαν στη Λάρισα που κάθε πολιτικός φορέας θα επιθυμούσε να ήταν δική του η Μεγαλειώδης συγκέντρωση των Ελλήνων Αξιωματικών που κατέλαβαν το κέντρο της Θεσσαλικής πόλης !

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δεν δίνουν στην δημοσιότητα τα δάνεια των κομμάτωνΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δεν δίνουν στην δημοσιότητα τα δάνεια των κομμάτων
Η τελευταία εικόνα που υπήρχε για τα δάνεια, τα οποία είχαν λάβει τα κόμματα από τις διάφορες τράπεζες, έδειχνε ότι τουλάχιστον η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι παντελώς δέσμιες των τραπεζικών τους δανείων, αφού τα έσοδα τους υπερσκελίζονται από τα έξοδα που αφορούν αποκλειστικά τους τόκους αυτών των δανείων.

ΕΞΕΛΙΞΗ – ΒΟΜΒΑ: Κυπριακό δικαστήριο πάγωσε περιουσιακά στοιχεία €3,79 δις του Βγενόπουλου!


Προκαταρκτικά διατάγματα παγοποίησης περιουσιακών στοιχείων εναντίον των Βγενόπουλου και Μπουλούτα για συνολικό ποσό ύψους €3,79 δισ. και για τον κ. Μάγειρα ύψους €1,5 δισ. εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας.

Την έκδοση Ενδιάμεσων Διαταγμάτων εναντίον των Ανδρέα Βγενόπουλο, Ευθύμιο Μπουλούτα, Κυριάκο Μάγειρα και κατά της Marfin Investment Group Holdings SA πέτυχε η Ειδική Διαχειρίστρια της Λαϊκής Τράπεζας, κ. Άντρη Αντωνιάδου.

Ανέτοιμη η πολιτεία για το ενδεχόμενο κοπής Εθνικού νομίσματοςΑνέτοιμη η πολιτεία για το ενδεχόμενο κοπής Εθνικού νομίσματος
Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Πατρίδα μας κυβερνάται από πολιτικούς υπνοβάτες. Απίθανους τύπους που οδηγούν τη χώρα μας στα τυφλά. Σύρονται από τις εξελίξεις και αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους. Είναι πεπεισμένοι ότι έχουν την ικανότητα να δικαιολογούν τα πάντα, ακόμα και τα αδικαιολόγητα, και ότι θα παραπλανούν τον ελληνικό λαό εσαεί. Τώρα όμως υπάρχει η Χρυσή Αυγή που με τρόπο αυθεντικό θα αποκαλύπτει όλα τα ανομήματα του αμαρτωλού καθεστώτος.

Η δήμαρχος Σουλίου «αποστομώνει» την Ρεπούση και τους υποστηρικτές της για τον «χορό του Ζαλόγγου»


Σκληρή ήταν η απάντηση της δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραΐμη για τα όσα φέρεται να είπε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μ. Ρεπούση για τον «χορό του Ζαλόγγου» σε ραδιοφωνικό σταθμό. Η Ρεπούση σήμερα προσπάθησε να ανασκευάσει, αλλά το ηχητικό απόσπασμα από το σταθμό την εκθέτει ακόμα περισσότερο.

«Κοσσοβοποίηση» της Θράκης προωθούν οι πράκτορες της ΆγκυραςΗ δραστηριότητα στην Θράκη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε έξαρση. Και αυτό διότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση λόγω φοβικότητας, λόγω ανικανότητας αλλά και με έντονα στοιχεία μειοδοτικότητας δεν επιθυμεί να λειτουργήσει με τέτοιον τρόπο, ώστε να «κοπεί με το μαχαίρι» κάθε επικίνδυνη δραστηριότητα των Τούρκων στην περιοχή. Φαίνεται ότι οι μειοδότες Έλληνες πολιτικοί σιωπηλά αποδέχονται την συγκυριαρχία της Άγκυρας στην Θράκη.

«Μπίλντερμπεργκ 2013» και ο διαμελισμός της Ελλάδος


Εάν η εξουσία και το χρήμα είναι μέσα στο παιχνίδι, η φαντασία δεν γνωρίζει σύνορα. Μια από τις πιο περίεργες θεωρίες συνωμοσίας: Η παγκόσμια ελίτ μοιράζει τον κόσμο μεταξύ της, στις απειλητικού χαρακτήρα διασκέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Εάν η εξουσία και το χρήμα είναι μέσα στο παιχνίδι, η φαντασία δεν γνωρίζει σύνορα. Μια από τις πιο περίεργες θεωρίες συνωμοσίας: Η παγκόσμια ελίτ μοιράζει τον κόσμο μεταξύ της, στις απειλητικού χαρακτήρα διασκέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Σε λίγες μέρες, «ανοίγει τις πύλες του» το φετεινό συνέδριο Μπίλντερμπεργκ. Εν τω μεταξύ, ο χώρος της εκδήλωσης έχει επισήμως επιβεβαιωθεί από πολλούς συμμετέχοντες, αν και αυτό δεν έγινε ακόμη από την ίδια την Μπίλντερμπεργκ, από 6 έως 9 Ιούνιου 2013 στο πολύ σικ ξενοδοχείο Grove στο Hertfordshire, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τώρα ανακοινώθηκε ότι η Μπίλντερμπεργκ τελικά θέλει να δείξει μια μεγαλύτερη διαφάνεια στη φετεινή συνεδρίαση.
Στις 17 Απριλίου του 2013 θα ήταν 125 ετών ο ιδρυτής αυτής της της μυστικοπαθούς λέσχης, Józef Hieronim Retinger - ο ταπεινός άνθρωπος με διασυνδέσεις στην αμερικανική CIA, που κάποτε εργάστηκε για πολλά χρόνια για να φέρει τις ελίτ δυνάμεις των δύο πλευρών του Ατλαντικού σε ένα μεγάλο τραπέζι για να διεξαγάγουν συνομιλίες για μια πολιτική διευθέτηση των κρίσιμων ζητημάτων και έτσι να διαλύσουν τις τυχόν παρεξηγήσεις και δυσαρέσκειες της μεταπολεμικής περιόδου.

ΒΟΜΒΑ ! ΝΕ.Ο.Σ : Βιβλίο της Ά γυμνασίου ωθεί ανήλικες μαθήτριες σε σχέσεις με 25χρονους!

ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: 'Αοπλος και ακίνδυνος ο άνθρωπος που γνώριζε τον βομβιστή της Βοστώνης ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/ton-evgalan-apo-th-mesh-me-synoptikes-diadikasies-aoplos-kai-akindynos-o-anthrwpos-pou-gnwrize-ton-vomvisth-ths-vostwnhs.html#ixzz2UrGeIWmh


Καταρρέει ακόμη μία προπαγάνδα των κατευθυνόμενων μέσων ενημέρωσης.. «Οπλισμένος και επικίνδυνος ο «συνεργός» της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστώνη που σκοτώθηκε από πράκτορα του FBI»… ανέφεραν τα δυτικά μέσα..

Νέες πληροφορίες όμως, που προέρχονται από πηγή εντός του FBI, αναφέρουν ότι ο άντρας που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τον «ομοσπονδιακό πράκτορα» ήταν άοπλος, ακίνδυνος και διόλου επιθετικός..

Αντιρατσιστική πολιτική είναι μόνον η ανάπτυξη. Του Σπύρου Ριζόπουλου ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/antiratsistikh-einai-mono-h-anaptyxh.html#ixzz2UrG3jo7I


photo_edito
Ένας χρόνος συγκυβέρνησης ήταν αρκετός για να συνειδη τοποιήσουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ πως οψέποτε κι αν γίνουν εκλογές, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πάρουν ποσοστά που θα θυμίζουν ΚΟΔΗΣΟ και Λεωνίδα Κύρκο. Έτσι έβαλαν μπροστά το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» προκειμένου οριοθετηθούν ιδεολογικά από τη ΝΔ, σε μια λογική του τύπου «συνεργαζόμαστε αλλά δεν είμαστε ίδιοι». Για τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και η εμμονή στην κατάθεσή του είναι καθαρά πολιτικός τακτικισμός. Άλλωστε όλοι ξέρουν πως ο ρατσισμός δεν αντιμετωπίζεται με νομοσχέδια αλλά με ανάπτυξη...
Κι επειδή η ανάπτυξη – κατά πως λέει και η χθεσινή έκθεση του ΟΟΣΑ – θα εξακολουθήσει με τις υφιστάμενες πολιτικές να αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός, εφαρμόζεται η τακτική του «μ’ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ! Δωδεκάχρονοι Ελβετοί πολίστες "κουνούσαν" ευρώ σε Ελληνόπουλα

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δωδεκάχρονοι αθλητές που μετείχαν σε φιλικό τουρνουά πόλο στην Αθήνα, κουνούσαν ειρωνικά χαρτονομίσματα στα αποδυτήρια σε Έλληνες παίκτες. Διαβάστε τι απάντηση πήραν...

Πρώτος στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων – η Παγκόσμια φτώχεια ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/prwtos-stoxos-ths-neas-taxhs-pragmatwn-h-pagkosmia-ftwxeia.html#ixzz2UrFeIYCt


Το Census Bureau ανέφερε ότι το 15% των Αμερικανών ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Μια συγκλονιστική εικόνα. Αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη. Η ανισότητα εξαπλώνεται στις Η.Π.Α σαν μολυσματική ασθένεια, μολύνοντας όλο και περισσότερα νοικοκυριά, και μειώνοντας

τον αριθμό των οικονομικά ασφαλών οικογενειών, ενώ αποκρύπτουν την αλήθεια μόνο και μόνο για να διατηρηθεί ο μύθος της ευημερίας, της Αμερικής σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.
1. Σχεδόν το ήμισυ των Αμερικανών δεν είχε περιουσιακά στοιχεία το 2009
Η ανάλυση του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής (Economic Policy Institute) δείχνει με στοιχεία ότι το περίφημο του Mitt Romney 47 τοις εκατό , οι δήθεν «κτήτορες», δεν έχουν λάβει τίποτα. Το χρέος τους υπερέβαινε τα περιουσιακά τους στοιχεία για το 2009.
2. Είναι ακόμα χειρότερο 3 χρόνια αργότερα

ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΚΡΑΣΣΑΣτη θαλπωρή της γιαγιάς της βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά, που εγκατέλειψε το σπίτι της και εντοπίστηκε στην Καβάλα χθες τα ξημερώματα, μαζί με τον 23χρονο Αλβανό, με τον οποίο διατηρούσαν επικοινωνία τα δυο τελευταία χρόνια. Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, μετά από εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες... Ειδικότερα, οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, πλαισιωμένοι από κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Κ. Ροδόπης, ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης, αλλά και με τη βοήθεια ειδικών σκυλιών ανίχνευσης (ύστερα από παρέμβαση του «Χαμόγελου του Παιδιού»), στις 22.15 της Πέμπτης εντόπισαν τη μικρή Χριστίνα σε δασώδη περιοχή βορειοανατολικά των Λουτρών Ελευθερών Καβάλας.

Τι κάνουμε τώρα;-Όχι στην παγκοσμιοποίηση!

Χαρακτηριστικό του καθαρά αποπροσανατολιστικού ρόλου που αντικειμενικά παίζει σήμερα ένα μεγάλο τμήμα της Μαρξιστικής Αριστεράς (συνήθως Τροτσκιστικών τάσεων, αλλά όχι μόνο!) είναι ότι μη έχοντας καμιά αντίληψη του νέου συστημικού φαινομένου που αποτελεί η νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, και της αποκεντρωμένης άτυπης Υπερεθνικής ελίτ που την διαχειρίζεται, καταφεύγει στα Μαρξιστικά κιτάπια του 19ου αιώνα για να καταλήξει ότι ο δρόμος για την αυτοχειραφέτηση των εργαζομένων και τον σοσιαλισμό περνά μέσα από την παγκοσμιοποίηση!

Έτσι, επιστρέφουμε στην παρωχημένη ιδέα της “Προόδου” και στην υιοθέτηση αντιδραστικών στην ουσία τους θέσεων, όπως ότι η αποικιοκρατία έπαιζε προοδευτικό ρόλο, σαν “αναγκαίο” κακό στην ίδια πορεία για τη σοσιαλιστική κοινωνία! Περιττό να αναφέρω ότι παρόμοιες απόψεις (όπως και οι αντίστοιχες των Νέγκρι και Χαρντ) αγκαλιάζονται από τα διεθνή ΜΜΕ που παίζουν σήμερα τον ρόλο των ιδεολογικών οργάνων της παγκοσμιοποίησης. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν πολλοί από τους ίδιους “αριστερούς” που αγκαλιάζουν την παγκοσμιοποίηση υιοθέτησαν χθες τη σφαγή του λαού της Λιβύης από την υπερεθνική ελίτ, και σήμερα της Συρίας, με το να υποστηρίζουν τους Νατοϊκούς “επαναστάτες” που, αφού αρχίσουν τις σφαγές, στη συνέχεια καλούν το ΝΑΤΟ για να τις ολοκληρώσει!

Μετά το AIDS , την Ελονοσία, την ηπατίτιδα, κ.λ.π. γεμίσαμε ΚΑΙ ΨΩΡΑ απ τους Λαθρομετανάστες. Κρούσματα ψώρας στο Α/Τ ΜαρκόπουλουΤον κώδωνα του κινδύνου για τις συνθήκες, που επικρατούν στα κρατητήρια της χώρας, κρούει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), καταγγέλλοντας την εμφάνιση κρουσμάτων ψώρας σε εννέα αλλοδαπούς κρατούμενους στο Αστυνομικό Τμήμα Μαρκόπουλου.

Η πτώση της Κωνσταντινούπολης

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Ή ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/antiratsistiko-nomosxedio-diogmos-kata-tis-ekklisias.html#ixzz2UqlKow5H


Τους ασκούς του Αιόλου και του Δια-βόλου κατά της Εκκλησίας μας ανοίγει το προς ψήφιση «Αντιρατσιστικό» και Αντι-Χριστιανικό νομοσχέδιο αφού είναι προφανής ακόμα και σε ένα μικρό παιδάκι η πονηριά και η κακοβουλία που υποκρύβει μέσα του εναντίον σε ο,τιδήποτε Χριστιανικό

Αναφέρεται μέσα στα πολλά ότι :

«Τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή 5 έως 20 .000,00 ευρώ όποιος με κάθε μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε μίσος κατά προσώπων ή ομάδες προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλων.»

Αυστηρός έλεγχος και νέα κριτήρια για την έκδοση αδειών οπλοφορίας. ΣΧΟΛΙΟ: Ας γελάσω. Θα πάρουν ΚΑΙ του Μάκη; Στο τέλος του άρθρου.


Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν.Δένδια.
Από αυστηρό έλεγχο θα περνούν στο εξής όλες οι άδειες οπλοφορίας ακόμα και αυτές που έχουν ήδη εκδοθεί, (για βουλευτές και μη) σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια. Ο κ. Δένδιας, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, προχώρησε στην απόφαση για κατάρτιση νομοσχεδίου που θα καθορίζει τις λεπτομέρειες για την έκδοση αδειών οπλοφορίας, καθώς και την επανεξέταση όλων αυτών που έχουν ήδη εκδοθεί, μετά από εισήγηση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου, Νίκου Παπαγιαννόπουλου..., με αφορμή την εκπυρσοκρότηση του όπλου του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Γρέγου, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Πέραν των τυπικών προϋποθέσεων που ίσχυαν μέχρι σήμερα, όλοι οι αιτούντες άδειας οπλοφορίας θα εξετάζονται από τριμελή επιτροπή που θα ελέγχει, εκτός των άλλων, αν ο αιτών γνωρίζει τον ακριβή τρόπο λειτουργίας του όπλου και αν έχει την εμπειρία και την ικανότητα να το χειριστεί.
Την επιτροπή θα στελεχώνουν τρεις αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων θα έχει την ειδικότητα του οπλουργού.
Μέχρι σήμερα εξετάζεται ο ενδιαφερόμενος για άδεια θήρας με κυνηγετικό όπλο από επιτροπή του οικείου Δασαρχείου, σχετικά με τη γνώση βασικών στοιχείων χρήσης, μεταφοράς και κανόνων ασφαλείας του κυνηγετικού όπλου, αλλά δεν ισχύει το ίδιο με την άδεια οπλοφορίας, για τη χορήγηση της οποίας απαιτείται να πληρούνται ορισμένες τυπικές μόνον προϋποθέσεις.
Οι νέες προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούνται για τη χορήγηση της άδειας οπλοφορίας είναι:
- Η άρτια γνώση χειρισμού του όπλου από το πρόσωπο το οποίο έχει κριθεί ότι πληροί τις αναγκαίες τυπικές προϋποθέσεις για χορήγηση άδειας οπλοφορίας. Δεν αρκεί η γενική στοιχειώδης γνώση περί πυροβόλων όπλων, αλλά η επαρκής γνώση του συγκεκριμένου τύπου όπλου, δεδομένου, ότι υπάρχουν πολλοί τύποι όπλων με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες στη χρήση τους.

Έρχεται Καταιγίδα στο Αιγαίο την ερχόμενη εβδομάδα - Άσκηση απάντηση στη τουρκική αλαζονεία


Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ Μεγάλη  άσκηση ετοιμάζει  το Πολεμικό Ναυτικό για την επόμενη εβδομάδα στο Αιγαίο.
Πρόκειται για την άσκηση <<Καταιγίδα>> η οποία πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της κρίσης και της ανάγκης , όπως αναφέρθηκε, να περιοριστούν τα έξοδα,μέσω άλλων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Η τελευταία <<Καταιγίδα>> είχε γίνει από 30 Μαΐου μέχρι 3 Ιουνίου 2011
Η άσκηση, στην οποία θα συμμετάσχουν σε φάσεις της και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουνίου, ίσως δε μια φάση της παρακολουθήσει και η πολιτική ηγεσία του Πενταγώνου.

Τι χούντα είναι αυτή; Καταργείται η Ελευθερία του Λόγου!!!!

Γράφει ο Θάνος
Εχει παντελώς εξευτελιστεί το πολιτικό σύστημα εδώ και χρόνια αλλά με κάθε νέα νομοθετική πράξη απλά η ξεφτίλα επιβεβαιώνεται και αναπαράγεται...
Εχουν κατατεθεί 3, 4, 5 κανένας δεν ξέρει πόσα, αντιρατσιστικά νομοσχέδια....
Τα κόμματα τρέχουν να προλάβουν την εντολή της Νέας Τάξης, που μας έρχεται, όπως όλες τελευταία, μέσω Ε.Ε. για αυστηρότερη νομοθεσία απέναντι σε ρατσιστικά εγκλήματα...

ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΒΡΟΥ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...> ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΑ


Ενώ στην Αθήνα η πολιτική σκηνή προκαλεί μόνο πόνο, στην ακριτική Θράκη και ειδικότερα στην Ροδόπη κάποιοι ετοιμάζονται γι αυτό που είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει, αργά ή γρήγορα, δεδομένης της παρακμής και της πολιτικής του κατευνασμού που εφαρμόζουν οι πολιτικές ηγεσίες από το 1974 μέχρι σήμερα.
Σε μια άσκηση διαφορετική από τις άλλες στο η Εθνοφρουρά της Ροδόπης δείχνει ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μπορεί να μετατρέψει τα αγροτικά αυτοκίνητα σε κινητά πολυβολεία και τα τρακτέρ σε ρυμουλκά όπλα καταστολής αεροπρογεφυρωμάτων, όπως είναι το πυροβόλο ZU-23-2 της φωτό που ρυμουλκείται από το τρακτέρ.

Αυτοκτονίες: η επάρατος αλήθεια. Γράφει: Η Μαριάννα Τζιαντζή

Ρεκόρ 50ετίας σημείωσαν στην Ελλάδα οι αυτοκτονίες το 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Η αύξησή τους είναι 26,52% σε σύγκριση με το 2010 ενώ ο αριθμός τους έφτασε τις 477.
Όπως κάποιοι δεν θέλουν να μιλούν για την «κακιά αρρώστεια» ή την επάρατο νόσος, έτσι και οι τάχα σοβαροί» πολιτικοί και ΜΜΕ δεν μιλούν για τις κακές, τις επάρατες αλήθειες -και μια από αυτές είναι το κύμα των αυτοκτονιών.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;;; > Ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για παράνομους μετανάστες


Η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία ασφαλείας- ФСБ, έχει εκδώσει μια σειρά οδηγιών για τις δραστηριότητες που πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή προκειμένου να προληφθεί η παράνομη μετανάστευση.  Στις οδηγίες αυτές υπάρχουν συνημμένες αναλύσεις στις οποίες αναφέρονται οι απειλές της παράνομης μετανάστευσης.
Τα παραπάνω σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο Interfax που επικαλείται δηλώσεις του αναπληρωτή διευθυντή της Υπηρεσίας Ασφαλείας, Αλεξάντερ Ροστούπκιν.

Βαρύτατες οι ευθύνες της κυβέρνησης: ο Αλβανός απαγωγέας είχε απελαθεί και ξαναγύρισεΒαρύτατες οι ευθύνες της κυβέρνησης: ο Αλβανός απαγωγέας είχε απελαθεί και ξαναγύρισε
Η υπόθεση με την απαγωγή της 13χρονης από τον Αλβανό είχε τελικώς αίσιο τέλος, αφού βρέθηκε το κορίτσι, όμως αυτό δεν ακυρώνει τις ευθύνες της κυβέρνηση. Αξίζει να σημειωθεί στα της υποθέσεως ότι ο Αλβανός είχε συλληφθεί στο παρελθόν με ποσότητα ναρκωτικών και είχε απελαθεί. Αυτό είχε γίνει πριν ένα χρόνο, όμως η διοικητική απέλαση δεν κατάφερε να κρατήσει τον Αλβανό εκτός Ελλάδος. Λίγους μήνες μετά και αφότου «ξεκουράστηκε» πέρασε και πάλι τα αφύλακτα, «τρύπια», ελληνοαλβανικά σύνορα ερχόμενος σε θέση να ξαναεγκληματίσει απάγοντας αυτή την φορά μία 13χρονη.

Υπέρ βωμών και εστιών πολεμούν οι Χριστιανοί - Σκοτώθηκε ελληνορθόδοξος υπολοχαγός


Στην Συρία, οι Χριστιανοί δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα της επιβίωσης απέναντι στους ισλαμιστές, έχοντας βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν από το μπααθικό καθεστώς το Μπασάρ Αλ Άσαντ και έχουν οργανώσει πολιτοφυλακές συντασσόμενοι με τον τακτικό Στρατό.
Την περασμένη Δευτέρα εκατοντάδες Χριστιανοί, μεταξύ των οποίων γυναίκες, ηλικιωμένοι και νεογέννητα σφαγιάστηκαν στο χωριό al-Duvair, στα σύνορα της Συρίας με το Λίβανο κοντά στην πόλη Χομς.

Μια ανακάλυψη που προκαλεί… ανατριχίλα


Το πρώτο κρούσμα παιδικής κακοποίησης εκτιμούν ότι ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο.

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ; ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΜΕ 25ΧΡΟΝΟΥΣ, Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ;


13χρονη βιβλιο

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ. 

Βιβλίο της Ά γυμνασίου, παρουσιάζει δεσμό 15χρονης με 25χρονο ηλεκτρολόγο, ως “πρώτο έρωτα” με ρομαντική διάθεση!

Θυμίζουμε πως το κείμενο απευθύνεται σε 13χρονα παιδιά…
Η “ΑΡΠΑΓΗ” ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ.

Περίπατος στα Τείχη της Βασιλεύουσας!

Η ιστορία αυτού του μοναδικού τόπου χάνεται στα βάθη του χρόνου και συναντά τον μύθο. Έχω την τύχη και την χαρά, να περπατώ και να περιπλανιέμαι στην αγαπημένη μου Πόλη και ανακαλύπτοντας κάθε πτυχή της, να γίνομαι ένα με αυτήν. Εξάλλου κάθε σπιθαμή της έχει κάτι να σου διηγηθεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τα Τείχη της, τα οποία ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι της Κωνσταντινούπολης. Περπατώντας αμέτρητες ώρες γύρω, μέσα και πάνω σε αυτά, τα γνώρισα καλύτερα, τα θαύμασα και ένοιωσα να μου διηγούνται τις χιλιόχρονες ιστορίες τους.


Τείχη από την περιοχή του Κεράτιου κόλπου
Ο θρύλος θέλει τον Βύζα κατασκευαστή των πρώτων Τειχών με την βοήθεια του Απόλλωνα και Ποσειδώνα. Στο σημερινό Saray Burnu όμως έχουν βρεθεί υπολείμματα Κυκλώπειου Τείχους, πιθανόν από πρώιμο οχυρωμένο συνοικισμό που ονομάζονταν Λύγος.
Τα Τείχη ήταν ανέκαθεν αναγκαία για την προστασία ενός από τα στρατηγικότερα σημεία ολάκερου του αρχαίου ελληνικού κόσμου. Έτσι από εκείνη την σχεδόν μυθική εποχή εως τα χρόνια του αρχαίου Βυζαντίου τα Τείχη ήταν τόσο ισχυρά που, μαζί με εκείνα της Ρόδου και ύστερα από αυτά των Μυκηνών, θεωρούνταν τα ισχυρότερα του αρχαίου κόσμου.
Από τους αρχαίους χρόνους λοιπόν και έπειτα, στα χρόνια του Σέβηρου, του Μέγα Κωνσταντίνου και του Θεοδοσίου 'Β, κάθε φορά που ανοικοδομούνταν τα Τείχη, αύξαναν την έκταση και την αντοχή τους.

Πενθεί η “Ελευθεροτυπία” για την εκδήλωση Μνήμης της Χρυσής Αυγής για της άλωση της Πόλης


Παράκρουση έπαθε για ακόμη μία φορά η "Ελευθεροτυπία" με αφορμή την εκδήλωση Μνήμης για την άλωση της Πόλης. Η "έγκυρη" δημοσιογράφος Γεωργία Δάμα είδε μόνο 1500 Χρυσαυγίτες στην μεγαλειώδη συγκέντρωση (προφανώς έχουν σοβαρό πρόβλημα με το μέτρημα), ενώ για ακόμη μια φορά παρατήρησαν μαύρες "σβάστικες" στις σημαίες της Χρυσής Αυγής. Παραθέτουμε αυτούσιο το παραληρηματικό ρεπορτάζ της "Ελευθεροτυπίας", επισημαίνοντας πως καμία φυλλάδα δεν αναφέρθηκε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. Προφανώς για αυτούς το γεγονός πως χιλιάδες Έλληνες απέτισαν φόρο τιμής στον Μαρμαρωμένο Βασιλιά είναι άνευ σημασίας, ενώ αν μαζευτούν μια χούφτα παρτάλια αναρχοαριστερών είναι μείζον ζήτημα.

“Αντιρατσιστικό” και από τον Καμμένο: Βάλτε τώρα που γυρίζει!“Αντιρατσιστικό” και από τον Καμμένο: Βάλτε τώρα που γυρίζει!
Μετά από παρατεταμένη σιωπή, για το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο (όλοι οι δημαγωγοί είναι αναποφάσιστοι, περιμένουν που θα «κάτσει η μπίλια» και μετά παίρνουν θέση), το «παιδί μίλησε»! Ο Πάνος ο Καμμένος (ή «Βαμμένος», σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη), λοιπόν, όχι μόνο είναι υπέρ ενός «αντιρατσιστικού» νόμου, αλλά ήδη επεξεργάζεται (όχι αυτός, για τους γνωστούς λόγους, αλλά οι γνωρίζοντες πέντε πράγματα της νομικής υπηρεσίας του κόμματός του…) έναν δικό του «αντιρατσιστικό» νόμο,

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΒΑΝΟΙ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ > Ο Αλβανός που άρπαξε την 13χρονη Χριστίνα ποζάρει με... μαχαίρι και λεφτά! ΦΩΤΟ


- Η αστυνομία αναζητά τον 23χρονο για κακούργημα
- Φαίνεται πως σχεδίαζε από καιρό την αρπαγή της 13χρονης
- Πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός Αλβανός έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε υπόθεση με ναρκωτικά

ΕΚ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΑΘΗΝΑ 1-6-2013.

Ξεχείλισε ο μισελληνισμός μα και το ποτήρι τής οργής των Ελλήνων. Η χώρα ζώνεται από πληθώρα εχθρών αλλά το ψευτορωμέϊκο σχίζεται να φέρει στο κυνοβούλιο το κατά παραγγελία τού νεοταξισμού «αντιρατσιστικό» και ανθελληνικό νομοσχέδιο. Κάθε παλλακίδα τού κατοχικού καθεστώτος φέρνει τη δική της πρόταση νόμου όταν το μόνο νομοσχέδιο που επιβάλλεται να έρθει προς ψήφιση και να εφαρμοστεί άμεσα είναι η ποινικοποίηση τού δωσιλογισμού και τής αρνήσεως τής ματωμένης ελληνικής ιστορίας.

Οι προθέσεις των αχαμνών γραικύλων είναι να δημιουργήσουν εσωτερικά ρήγματα διευκολύνοντας τα πυρά που θα δεχτούμε στα σύνορα και την κοινωνία. Τα «περιούσια» αφεντικά τους έχουν αντιληφθεί πως η άνευ όρων παράδοση των αληθινών Ελλήνων στα δίχτυα τής παγκοσμιοποίησης ακυρώνεται ήδη στην πράξη από την εκρηκτική άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είναι η λαϊκή και φυλετική ψυχή εκείνη που ρυθμίζει επάνω και από κόμματα και από συντάγματα την απαίτηση για μια αληθινά ανεξάρτητη, επομένως Ισχυρή Ελλάδα.

Τα σημεία των καιρών δίδουν το στίγμα τους. Ρωτήθηκε λοιπόν ο επικεφαλής τής «μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδος», εκείνων που είχαν τάχα απειληθεί δηλώνοντας ετοιμότητα για την υπεράσπιση τής πίστης τους, αν προηγείται γι’ αυτούς η δημοκρατία ή το Ισλάμ. Και εκείνος απάντησε πως προηγείται το Ισλάμ, γιατί αυτό είναι η δημοκρατία!

Την ίδια στιγμή εμφανίζεται μια οργάνωση με την επωνυμία Μαύροι Πάνθηρες που απειλεί τη Χρυσή Αυγή με αφανισμούς και παγκόσμιους πολέμους, απαιτώντας να μην ενοχλούνται οι μαύροι! Αυτά δηλώθηκαν στο βρετανικό Channel 4, το γνωστό κανάλι που αναπαράγει τα προοδευτικά παραμύθια για δήθεν βιαιοπραγίες των «κακών» Εθνικιστών σε βάρος λαθρομεταναστών. Όμως οι δολοφονίες και οι βιαιοπραγίες γίνονται σε βάρος Ελλήνων, όπως στην επίθεση που δέχτηκε 20χρονη ελληνοπούλα στην Κέρκυρα από Αφγανό που προσπαθώντας να την ληστέψει, την πέταξε σε βράχο από ύψος 8 μέτρων δίχως ευτυχώς η κοπέλα να χάσει τη ζωή της.

Ο Θεός σώζει λοιπόν τους Έλληνες όταν η ελληνόφωνη πολιτεία αδιαφορεί. Όμως οι ζημιές σε περιουσίες και γραφεία εθνικιστικά μαζί με κάποιες γραφικές διαμαρτυρίες λαμβάνουν χώρα αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία επιθυμεί σφόδρα να δημιουργήσει μια νέα «ισλαμική άνοιξη» στον τόπο των Αγίων και των Ηρώων. Γιατί εμφύλιος δεν πρόκειται να συμβεί, αφού οι Έλληνες αντιλαμβάνονται πως ο αγώνας επιβίωσης αφορά όλους όσους πιστεύουν σαν μια γροθιά σε Θεό και Ελλάδα.

Όμως οι ψευτοσύμμαχοι στις Βρυξέλλες, στη Γερμανία και όπου αλλού βρίσκουν βήμα λόγου λέγουν πως η Ευρώπη χρειάζεται έως το 2050 άλλα 50 εκατομμύρια μεταναστών, εννοώντας φυσικά τους λαθροεισβολείς. Ενισχύουν μάλιστα στη Συρία τους φονιάδες των Ελληνορθόδοξων σε οπλισμό για να δημιουργήσουν ένα ακόμη προτεκτοράτο από αυτά που εξάγουν εξτρεμιστές στην Ελλάδα και την λοιπή Ευρώπη.

Όμως οι προσκυνημένοι κάμουν παραλλαγές αντιρατσιστικών νομοσχεδίων που θα ποινικοποιούν την ελευθερία τής γνώμης, θα αναγνωρίζουν ξένες γενοκτονίες  αλλά θα πετούν στην άκρη τα ελληνικά ολοκαυτώματα, γιατί αυτό τους ζήτησε ο σιωνιστικός νεοταξισμός, η «Ευρωπαία» Επίτροπος για την Εσωτερική Ασφάλεια, οι διεθνείς σοσιαλιστικές και αριστερές πολιτικές ομάδες. Υπερδυνάμεις εφήμερες και θεραπαινίδες πρόθυμες.

Η δε Τουρκία στέκει ολόθερμα στο πλευρό των ελληνόφωνων σοσιαλμαρξιστών προκειμένου να σταματήσει λένε η Ελλάδα τις «εχθρικές και ρατσιστικές πρωτοβουλίες» για την απόδοση Τιμών προς τους Μεγάλους μας Νεκρούς. Οι Τούρκοι βέβαια μπορούν να καταστρέφουν εκκλησίες ή να τις κάνουν στάβλους και Τζαμιά έως σήμερα, να συλλαμβάνουν Έλληνες στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη, να φτάνουν τα πολεμικά τους πλοία έως το Σούνιο, να διεκδικούν με τα όπλα και τις «επενδύσεις» ελληνικό έδαφος σε Θράκη και Αιγαίο.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι μαρξιστές συνευρίσκονται στη Θράκη μας σε τουρκοσυνάξεις τού «συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων τής Δ. Θράκης» που σκοπεύουν όπως λένε «στη συνέχιση τού δίκαιου αγώνα τής τουρκικής μειονότητας τής Δ. Θράκης. Παρέχουν δηλαδή άλλοθι και τελικά αναγνώριση τής δήθεν τουρκικότητας τής ακριτικής μας περιφέρειας. Σ’ αυτήν την αλληλεγγύη το πολιτικό πτώμα που καλείται ΠΑΣΟΚ δεν έχει ασφαλώς την αντίρρηση που εξέφρασε πως έχει ζητώντας με νόμο την απαγόρευση των «συσσιτίων μίσους» τής Χρυσής Αυγής προς τους εξαθλιωμένους από τις πολιτικές των μνημονίων Έλληνες. Η δε ελαφροδεξιά σέρνεται πρόθυμα στα άνομα σχέδια.

Από την άλλη πλευρά ακούσαμε την Ρεπούση των συνωστισμών που παλεύει για το δικαίωμα τής άρνησης τής Γενοκτονίας των Ποντίων, να χαρακτηρίζει τον χορό των Ελληνίδων προς την ελευθερία και την αθανασία στον Ζάλογγο «εθνικό μύθο»! Είναι μια ακόμη άθλια επιχείρηση στην κατεύθυνση τής αλλοιώσεως τής ελληνικής ιστορίας για την ενοχοποίηση τού Έθνους μας που ευνοεί την αποδοχή τού επιδιωκόμενου τεμαχισμού μας μέσα από τις γνωστές διεκδικήσεις των «γειτόνων».  

Η «παιδεία» και η πολιτική τού καθεστώτος τίθενται στη διάθεση των εμπόρων των εθνών. Ήδη οι ψευτοευρωπαίοι συζητούν την είσοδο τής ψευτομακεδονίας στην «Ε»Ε και στην Κύπρο Μας προχωρούν στην τουρκοποίηση με τη συμμετοχή των «δύο κοινοτήτων» σε κυβερνητικές θέσεις!  

Είπαμε όμως. Πάνω από όλα το αντισυνταγματικό «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο τού πολυφυλετισμού, των κοινωνικών αναταράξεων και τού αφελληνισμού. Μέχρι και αλλαγή στην κεφαλή τού κατοχικού καθεστώτος λέγεται πως μεθοδεύεται.

 Όμως οι Τούρκοι μάς έστειλαν το επισκεπτήριο μιας τορπιλακάτου με οκταπλό εκτοξευτή πυραύλων μέσα από τις Κυκλάδες και έως το Σούνιο! Οι τουρκικές ασκήσεις στο Αιγαίο διεξάγονται με συχνότατη παραβίαση των εθνικών μας χωρικών υδάτων φτάνοντας έξω από το Φαληράκι τής Ρόδου. Αλλά εμείς έχουμε στην Ευρωβουλή εκπροσώπους με οικολογική και «μακεδονική» συνείδηση που ασχολούνται με την προώθηση των σκοπιανών φίλων τής Άγκυρας κι όχι με την εθνική μας ασφάλεια.

Οι Τούρκοι έχοντας πάρει τη σαφέστατη διαβεβαίωση τού νεοταξικού αφεντικού τους για τον επερχόμενο πόλεμο, κάνουν ό,τι χρειάζεται για να ανάψουν το φυτίλι. Είδαμε λοιπόν στην περίπτωση τής βλάβης μιας τουριστικής θαλαμηγού κοντά στο Φαρμακονήσι, να σπεύδει ταυτόχρονα με το ελληνικό λιμενικό σκάφος κι ένα σκάφος τής τουρκικής ακτοφυλακής. Οι Τούρκοι απαίτησαν με απύθμενο θράσος από τον Βέλγο κυβερνήτη τής θαλαμηγού να απευθύνει το αίτημα διάσωσης στην τουρκική ακτοφυλακή και από το ελληνικό λιμενικό να αποχωρήσει από την δήθεν ζώνη τουρκικής κυριότητας! Τελικά οι Τούρκοι αφού έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς, αποχώρησαν όταν εστάλη και δεύτερο ελληνικό περιπολικό.

Οι πολιτικές αρχές όμως βρίσκονται στην γνωστή αφασία τής σκόπιμης υποχωρητικότητας. Κι όμως, την ίδια στιγμή ο ρωσικός στόλος τού Ειρηνικού κατέρχεται στο Αιγαίο μας. Τα πρώτα πολεμικά του πλοία φτάνουν στη Λήμνο ενώ ακολουθούν ένα αντιτορπιλικό και δύο αποβατικά. Άλλα σκάφη έχουν αναπτυχθεί από Κύπρο και Συρία έως Λίβανο και Ισραήλ. Παράλληλα αμερικανικά, γερμανικά και άλλα νατοϊκά πολεμικά σκάφη βρίσκονται από τη Σούδα έως τη διακεκαυμένη ζώνη στα ανατολικά μας.

Το κακό λοιπόν πάει να έρθει από χαμηλά και ο Θεός έχει αποφασίσει να σκορπίσει τους θρασείς χρυσοθήρες. Η Ελλάς με τα στρατευμένα παιδιά της θα κάμει το καθήκον της παρά την ενδοτική ακράτεια τού ψευτορωμέϊκου. Και ο Εθνικισμός μας θα σκορπίσει τους ελληνόφωνους εισπράκτορες τής παγκοσμιοποίησης.

Οι προσκυνημένοι κάνουν σχέδια αλλαγής τής μεθόδου αναδείξεως των αυτοδιοικητικών συμβουλίων. Θέλουν όλοι μαζί οι «συνταγματικοί» να ανακόψουν την ανάδειξη εθνικιστικών τοπικών συμβουλίων βάζοντας λένε άλλες λίστες για δημάρχους και περιφερειάρχες και άλλες για τους συμβούλους. Αδιαφορούν για τις συνέπειες στη Θράκη μας και συνασπίζουν το «συνταγματικό» τους τόξο.

Καταργούν δημοκρατικά τη δημοκρατία τους οι «δημοκράτες». Την ίδια μάλιστα στιγμή μετατρέπουν τις φορολογικές δηλώσεις σε μηχανισμούς κατάσχεσης περιουσιών και σχεδιάζουν ευρεία μείωση μισθών και συντάξεων με πρόσχημα το κούρεμα τού «χρέους».

Εξαθλιώνουν έναν ολάκερο λαό όταν τα διεθνή πρακτορεία ενημέρωσης βοούν για τον τεράστιο γεωφυσικό πλούτο σε στεριά και θάλασσα που ξεπουλιέται. Ένας ακατάσχετος εσμός από διεφθαρμένους και ιδιόρρυθμους νομιμοποιούν τη σαπίλα και καταδιώκουν Πίστη και Εθνικό Συναίσθημα.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε μια πανστρατιά με τους Έλληνες που ζουν και ανασαίνουν για Χριστό, Ελλάδα και Ελληνική Οικογένεια είναι έτοιμοι να δώσουν την πρέπουσα απάντηση σε κείνους που μεθοδεύουν την εξόντωση τού Γένους μας. Εκ της πυρός θα ξεκινήσουμε τον αγώνα για την εθνική μας αναγέννηση.

Εισβολέα μέσα στα σπλάχνα τής Πατρίδος δεν θα αφήσουμε κανέναν. Σχέδια και νόμοι τού αίσχους θα ριχτούν στα σκουπίδια. Έλληνες με τη γενναία τους καρδιά θα πάρουν τα κλειδιά και τις τύχες τού Ελληνισμού στα χέρια τους. Και στα γαλανά νερά τού Αιγαίου μας μια Νέα Ελλάδα πολύ πιο μεγάλη, πολύ πιο τρανή θα αναδυθεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  

     


Συνεργασία: Ελληνοτουρκική φιλία ισούται με εθνοπροδοσίαΣυνεργασία: Ελληνοτουρκική φιλία ισούται με εθνοπροδοσία
Πριν αναλύσουμε το θέμα μία παράκληση προς τους αναγνώστες. Θυμηθείτε αυτούς τους Έλληνες πολιτικούς που έθεσαν διλήμματα όπως «βούτυρο ή κανόνια» ή «τα σύνορα που τα διασχίζουν εμπορεύματα δεν τα διασχίζουν στρατοί» ή τους «κουμπάρους» ή αυτούς που χόρευαν εξευτελιστικά ζεϊμπέκικα ενώπιον Τούρκων υπουργών.

ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ > Ψήφιση του αντιρατσιστικού ζητά το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος


Να κατατεθεί στη Βουλή ο νόμος κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού καλεί, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ). Το ΚΙΣΕ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «καλεί όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να υπερψηφίσουν ένα νόμο που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και στη διάψευση του Ολοκαυτώματος».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...