Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπώνΔελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών
Ιδού οι ρατσιστικές επιθέσεις: αλβανός βίασε αλβανίδα στη Σαντορίνη
Ένα «αντιρατσιστικό» της προκοπής είπαν να φέρουν τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, αλλά κάποια… παλιόπαιδα «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» τους τη χαλάνε τη δουλειά, κι όλο τους… εκθέτουν. Έτσι, 25χρονη αλβανίδα κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Σαντορίνης και κατήγγειλε βιασμό της από 27χρονο ομοεθνή της, με την απειλή μαχαιριού. Πιο συγκεκριμένα, ο ομοεθνής της, την παρέσυρε με διάφορες προφάσεις μέσα σε ένα παλιό κτίριο και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι με την απειλή του οποίου την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Ο 27χρονος βιαστής αναζητείται από την Αστυνομία.

"Στρίμωξαν" τον Θεόφιλο για τον έγκλειστο Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναί


Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως ανοίγει επιστολή του σωματείου Δικαιοσύνης και Ισότητας προς το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων που φέρνει στη δημοσιότητα το «Αγιορείτικο Βήμα».
Το σωματείο απαιτεί εξηγήσεις για την αντικατάσταση του εφημέριου της ελληνορθόδοξης κοινότητας Κανά της Γαλιλαίας καθώς και για όσα φέρεται να δήλωσε για το θέμα στα ΜΜΕ ο εκπρόσωπος τύπου του θρησκευτικού μας ιδρύματος στους Αγίους Τόπους.

Επιπλέον, ζητά διευκρινίσεις «σχετικά με τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στον εγκλεισμό του Πατριάρχη Ειρηναίου, τον οποίο εσείς προσωπικά αποφασίσατε» καταγγέλλει τον κ. Θεόφιλο, ο διευθυντής του σωματείου κ. Γιανεμ Χασιμπιουν.
Στην επιστολή αποκαλύπτονται επίσης ονόματα και υποθέσεις που αγνοεί το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ στην Ελλάδα. Αρκετά πιθανόν και το αρμόδιο υπουργείο Εξωτερικών,
Ενδεικτικά αναφέρουμε: α) προσφυγή ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ισραήλ με αριθμό 11/7353 και β) κάθε τι που αφορά τους Ριβίνοβιτς και Μότζιστρον.

Επίσης, το σωματείο θέλει να έχει πρόσβαση σε «κάθε έγγραφο, πιστοποιητικό ή συμφωνία που αφορούν πώληση ή ενοικίαση περιουσιακών ακινήτων, εντός και εκτός επικράτειας, καθώς επίσης κάθε συναλλαγή ή διαδικασία πληρωμής, τραπεζικά εμβάσματα, τραπεζικές επιταγές και άλλα αξιόχρεα που αφορούν τις παραπάνω ενέργειες»!

Τα τίναξε ο τελευταίος Σοβιετικός στρατάρχης - Έμειναν... ορφανά τα ορφανά του Στάλιν!Πέθανε στη Μόσχα, σε ηλικία 91 ετών ο Βίκτορ Κουλίκοφ, στρατάρχης της Σοβιετικής Ένωσης (1977) και διοικητής των ενόπλων δυνάμεων των χωρών του Συμφώνου της Βαρσοβίας (1977-89).

Το δράμα ενός νεαρού με χιλιάδες δολοφονίες στο ενεργητικό του…


Είναι μόλις 27 ετών και ευθύνεται για τη δολοφονία περισσοτέρων από 1.600 ψυχών, αφού ανεξάρτητα εάν κάποιος χαρακτηρίζεται ως φίλος ή εχθρός, τρομοκράτης ή όχι, δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι εμείς…
Ο λόγος για τον Μπράντον Μπράιαντ, εκπαιδευμένο χειριστή μη επανδρωμένων αεροσκαφών που έχει εξουδετερώσει στη σύντομη καριέρα του, από το 2006 μέχρι το 2011, περί τους 1.626 στόχους, βλέποντας τους ανθρώπινους στόχους του να ξεψυχούν αιμορραγώντας στην γιγαντοοθόνη του κομπιούτερ του…

Ουδέν κακό αμιγές καλούΟυδέν κακό αμιγές καλού
Ουδέν κακό αμιγές καλού. Η σημερινή “κρίση” ξύπνησε συνειδήσεις. Μας απελευθέρωσε από την χυδαία, εθνομηδενιστική, πρακτόρισσα της εβραιο-σιωνιστικης αριστεράς και την βρωμιά του 1974-2012.

Δύο υπόδικοι σε νευραλγικά πόστα του κράτους


Γράφει η Τιτίκα Ανουσάκη - Στην κυβέρνηση ψάχνουν τους επίορκους υπαλλήλους του Δημοσίου με το τουφέκι προκειμένου να τους δείξουν την έξοδο από την υπηρεσία με αφορμή ότι είναι κατηγορούμενοι σε υποθέσεις που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης. Ακόμα και δάσκαλος είδε την έξοδο από την υπηρεσία του επειδή συμμετείχε σε πορεία και συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής, πριν ακόμα η υπόθεση του τελεσιδικήσει.  

Για τα μεγαλοστελέχη όμως δεν ισχύει το ίδιο. Για τους εκλεκτούς πολιτικών και ευρωπαϊκών κύκλων που είναι υπόδικοι εφαρμόζονται εξαιρέσεις, που δύσκολα μπορεί κανείς να ερμηνεύσει και να αποδεχτεί.
Δύο είναι οι πιο κραυγαλέες υποθέσεις δημόσιων λειτουργών σε ανώτατες θέσεις που ενώ εκκρεμούν εις βάρος τους ποινικές διώξεις, σοβαρότατες μάλιστα που έχουν να κάνουν με την άσκηση των καθηκόντων τους εκείνοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης και να εμφανίζονται «κολλημένοι» στην καρέκλα τους.
Ο πρώτος ο Πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός παραμένει στη θέση του, διαπραγματεύεται ακόμη και την ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης ενώ κατηγορείται για την υπόθεση αδιαφανών δαπανών προς τη ΓΕΝΟΠ. Ότι δηλαδή το συνδικαλιστικό όργανο της ΔΕΗ χρηματοδοτούνταν παρανόμως με υπέρογκα ποσά από την ίδια τη ΔΕΗ. Ο κ. Ζερβός μετά την απολογία του στον ανακριτή τον περασμένο Απρίλιο αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ. και στη συνέχεια επέστρεψε ανενόχλητος στο γραφείο του.
Παρόμοια περίπτωση και ίσως και πιο κραυγαλέα είναι και αυτή του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος μαζί με άλλα δύο μέλη της Στατιστικής Υπηρεσίας για παραποίηση των στατιστικών στοιχείων με στόχο να «φουσκώσουν» το έλλειμμα.
Η  Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, για παράβαση καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση και ψευδή βεβαίωση σε βάρος του Δημόσιου. Πιο απλά ο κ. Γεωργίου κατηγορείται ότι παραποίησε τα στοιχεία για το έλλειμμα με αποτέλεσμα η χώρα να μπει στο χορό των Μνημονίων και όλων των δεινών που έφεραν αυτά.
Και ο κ. Γεωργίου όμως παραμένει στη θέση του επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας κάνοντας ανενόχλητα τη δουλειά του. Και εκ τη θέσεως του που η κυβέρνηση του επιτρέπει να διατηρεί προετοιμάζει και το έδαφος για την δικαστική περιπέτεια που έχει μπροστά του.
Έτσι όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι απαίτησε από τους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ να υπογράψουν και να δεσμευτούν πως δεν θα δίνουν στοιχεία που αφορούν στην υπηρεσία σε οποιονδήποτε τρίτο, ακόμα και αν πρόκειται για δικαστική αρχή. Με αυτόν τον τρόπο εμποδίζονται συνεπώς οι όποιες δικαστικές έρευνες και φυσικά και αυτή που τον αφορά.  
Μήπως ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να πάρει θέση ανοιχτά και να λογοδοτήσει στον ελληνικό λαό που τόσα υφίσταται τα τελευταία τρία χρόνια γιατί εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά θυσιάζοντας ακόμα και το εθνικό συμφέρον. Ποια συμφέροντα κρύβονται άραγε πίσω από τους δύο κυρίους;

newpost

Η δικαστική απόφαση του 1974 και οι σκέψεις του Βερολίνου για ένα Ίδρυμα Μνήμης. Το μυστικό ραντεβού για τις Γερμανικές αποζημιώσεις


Το μυστικό ραντεβού για τις αποζημιώσειςΉταν για δέκα και πλέον χρόνια επτασφράγιστο μυστικό: ο Γκέρχαρντ Σρέντερ συναντήθηκε μυστικά τον Νοέμβριο του 2002 στο Βερολίνο με τον Κώστα Σημίτη για να συζητήσουν το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα από την εποχή του ναζισμού. 

Απίστευτος χορός αποκαλύψεων - Και άλλο ''λάθος'' παραδέχτηκε τώρα το ΔΝΤ – Αποδεικνύεται πως ανίκανοι και άσχετοι έκαναν πειραματόζωο την Ελλάδα


- Νέα πρωτοφανής ομολογία αποτυχίας και από τον επικεφαλής οικονομολόγο του ΔΝΤ
- Πριν από λίγο ψέλλισε πως το ΔΝΤ και η Ευρώπη ολιγώρησαν ενώ ταυτόχρονα τα ''μούσκεψαν'' στις επιπτώσεις της βαριάς λιτότητας στην Ελληνική οικονομία
- ''Το χρέος της Ελλάδας παραμένει υψηλό και αυτός είναι ο λόγος που φοβούνται να πλησιάσουν την χώρα επενδυτές''
- Ένα προς ένα απαρίθμησε ο Ρουμελιώτης τα ''λάθη'' του τραγικού διδύμου Παπανδρέου Παπακωνσταντίνου
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι Ευρωπαίοι "έχασαν χρόνο" στην οικονομική διάσωση της Ελλάδας, αρνούμενοι να μειώσουν από το 2010 το βάρος του χρέους της, παραδέχτηκε ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ Ολιβιέ Μπλανσάρ, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα από το γαλλικό κρατικό ραδιόφωνο "France Inter".

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Τουρκία: «Δεν υπάρχει περίπτωση πρόωρων εκλογών»


Το κυβερνών κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης – AKP, του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι στη χώρα δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές.

Ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος απειλεί με «εμφύλιο» στις τάξεις των εθνικιστών. «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή»


«Αν ανοίξω το στόμα μου, θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή»Το δικό του μήνυμα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στέλνει ο πάλαι ποτέ «υπαρχηγός» του Νίκου Μιχαλολιάκου, Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος μάλιστα απειλεί με «εμφύλιο» στις τάξεις των εθνικιστών.

Περίεργος θάνατος στρατιωτικού > Νεκρός λοχαγός στην Κύπρο


Ο 33χρονος στρατιωτικός είχε αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί από την Λευκωσία για να μεταβεί στην Πάφο αλλά από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Το αυτοκίνητο του είχε εντοπιστεί από τουρίστα περιηγητή εγκαταλελειμμένο κοντά στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας με τα κλειδιά στην μηχανή.

Στην Ελλάδα η παρουσίαση του μεγαλύτερου αεροσκάφους παγκοσμίως - Φωτογραφίες


- Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» επέλεξε η Lufthansa για να παρουσιάσει για πρώτη φορά το μεγαλύτερο σε μήκος αεροσκάφος του κόσμου

Οι Τούρκοι εκθέτουν την ΕΛ.ΑΣ για την απαγωγή > "Έτσι πήραμε τον Κούρδο από την Αθήνα"


 Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ - Και συλλάβαμε στην Αθήνα και παραδώσαμε <<γκαγκστερικά >> στα ελληνοτουρκικά σύνορα στην Τουρκία τον φερόμενο ως βομβιστή αυτοκτονίας  Μπουλούτ Γιαϊλά και μας  κατηγορούν από πάνω ότι αυτός εκπαιδευόταν στο...στρατόπεδο ...Λαυρίου !!!
Η επιβεβαίωση ότι οι ελληνικές αρχές σε συνεργασία με την τουρκική ΜΙΤ απήγαγαν << μέρα μεσημέρι>>στο κέντρο της Αθήνας τον φερόμενο από την Τουρκία ως ύποπτο για βομβιστικές επιθέσεις ( ''ζωντανή βόμβα'' τον λένε οι Τούρκοι) Μπουλούτ Γιαϊλά ήρθε από τον τουρκικό τύπο,μετά φυσικά από τις κατάλληλες διαρροές.


Τουρκικές εφημερίδες δίνουν σήμερα το σενάριο της απαγωγής (σύλληψης,λένε)  και της παράδοσης,έτσι όπως είχε καταγγελθεί από τον ίδιο και έτσι όπως προέκυπτε βάσει της κοινής λογικής
 Η Vatan, λοιπό, στην  πρώτη σελίδα, με τον τίτλο «Τη ζωντανή βόμβα την είχε κάνει πακέτο ο γείτονας», γράφει ότι, ο υπεύθυνος για τη νεολαία του κόμματος DHKP-C, Μπουλούτ Γιαϊλά, συνελήφθη με την επιχείρηση της Τουρκικής και της Ελληνικής Αστυνομίας, που έμοιαζε με κινηματογραφική ταινία.

Βίντεο σοκ, της Γαλλικής τηλεόρασης, για το Ισλάμ στην Ευρώπη.

Καθηγήτρια σε χρόνο ρεκόρ

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΤΕ, ΟΟΟΣΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΤΕ, ΟΙ ΡΕΠΟΥΣ(Τ)ΗΔΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΛΟΓΩ... ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ!

550_334_184104

Tης ΜΑΙΡΗΣ ΠΟΛΛΑΛΗ

Οι βλέψεις της Μαρίας Ρεπούση για την ανέλιξή της στον τομέα της ιστορικής διδασκαλίας φάνηκαν ήδη από τα νεανικά της χρόνια, όταν ήταν διορισμένη ως καθηγήτρια Γαλλικών σε γυμνάσιο των Ιωαννίνων. Η πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας (σ.σ οπου στην Γαλλική Φιλολογία πάνε αυτοί που εχουν αποτύχει να μπουν στην Φιλοσοφική με την πρώτη, και οχι απο αγάπη για την Γαλλική Φιλολογία) δεν άργησε να μεταπηδήσει στον κλάδο της Ιστορίας,

Φωτογραφίες Ακη, Λάκη κ.λ.π. στον ΚορυδαλλόΣτιγμιότυπα ντοκουμέντα από την 6η πτέρυγα των φυλακών όπου «συγκατοικούν» Γαβαλάς, Τσοχατζόπουλος και άλλη «λαμπεροί» κρατούμενοι δημοσιεύει η espresso της Κυριακής.......

Μετά την ομολογία του ΔΝΤ θα έπρεπε να ακούγαμε το θόρυβο από τις μηχανές των ελικοπτέρων!


Γράφει ο Μαγια

Τρία 24ωρα μετά τη δεύτερη -κυνικότερη της πρώτης- ομολογία του ΔΝΤ για το βρόμικο και κτηνώδες παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας από το Δ΄ Ράιχ και τη διεθνή των τοκογλύφων. Και στην
καθημαγμένη Ελληνική κοινωνία επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή. Ουδεμία αντίδραση. Παντού η ίδια καταθλιπτική αμηχανία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ευρισκόμενος σε εσωκομματική «προεκλογική» περίοδο αδυνατεί να αρθεί στο ύψος της ιστορικής πρόκλησης και να προκαλέσει μια επωφελή για την κοινωνία κίνηση προς τα μπρος. Ετσι, αναγκάζεται για μια ακόμη φορά να παίξει το χαρτί της «επιβεβαίωσης» («εμείς τα λέγαμε») και των διαπιστώσεων περί της καταστροφής που έχει προκαλέσει στη χώρα η βαρβαρότητα των μνημονίων.

ΗΠΑ: 18χρονος απόφοιτος λυκείου σκίζει την ομιλία του και λέει το «Πάτερ Ημών» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/apofoitos-sthn-amerikh-skizei-thn-omilia-tou-kai-leei-to-pater-hmwn.html#ixzz2VcDMlqWj
Η αποχαιρετιστήρια ομιλία αποφοίτου στη Νότια Καρολίνα συγκέντρωσε ενθουσιώδη χειροκροτήματα όταν εκείνος έσκισε την [προ-εγκεκριμένη] προγραμματισμένη ομιλία του και αντί αυτής είπε την προσευχή του Κυρίου στην αποφοίτηση από το Λύκειό του το Σάββατο.Η πράξη ήταν προφανώς μια ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της σχολικής περιφέρειας Pickens County School District να μην περιλαμβάνεται προσευχή στις τελετές αποφοίτησης, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Christian News. Αξιωματούχοι είπαν ότι η απόφαση αυτή ελήφθη αφότου η περιοχή κατακλύσθηκε από καταγγελίες αθεϊστικών ομάδων.

Άρχισαν τα «παιχνίδια» με τα ελληνικά πετρέλαια


Την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς βεβαιώνει με επίσημες δηλώσεις του τον ελληνικό λαό ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ξένων εταιρειών για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στη χώρα μας, τονίζοντας ότι η ύπαρξη των ελληνικών υδρογονανθράκων «αποτελεί μεγάλο συγκριτικό και γεωπολιτικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα», μία καθηγήτρια του Πολυτεχνείου, που μετείχε στις έρευνες του νορβηγικού πλοίου προ τριμήνου για πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε Ιόνιο και Κρήτη, η κ. Σοφία Σταματάκη, σε αλλεπάλληλες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις απαξιώνει τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες μιλώντας για ποσότητες που δεν αξίζουν το ενδιαφέρον μας.

Σοκαριστική επιστολή Τούρκου διαδηλωτή: Ετσι βασανίζει η αστυνομία τους συλληφθέντες ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/epistolh-tourkou-diadiloti-gia-ta-basanistiria-sthn-tourkia.html#ixzz2VcCfKhKWΕπιστολή που σοκάρει έστειλε στο cnn ένας Τούρκος πολίτης ο Ερκάν Γιολαλάν, στην οποία κάνει λόγο για άγρια βασανιστήρια που δέχθηκε από την τουρκική αστυνομία κατά τη διάρκεια της σύλληψης του, ενώ παράλληλα καταγγέλλει και μια απόπειρα στραγγαλισμού κοπέλας από αστυνομικούς.
Στο γράμμα του, ο Ερκάν Γιολαλάν αναφέρει πως δεν έχει παρανομήσει ποτέ και «δεν έχει δεχθεί ούτε κλήση για παράνομο παρκάρισμα», αλλά πλέον λόγω της αντίδρασης του στο καθεστώς Ερντογάν βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» των «εχθρών του τουρκικού κράτους».
Στη συνέχεια της επιστολής του ο Ερκάν περιγράφει το χρονικό της σύλληψης του σε συνοικία του Μπεσίκτας.
Οπως αναφέρει τη στιγμή της σύλληψης του «πέντε, έξι ένστολοι με πλησίασαν και μου έστριψαν το χέρι με τόση δύναμη που πίστεψα ότι θα σπάσει.

Ντιρκ Μιούλερ:«Ο Παπανδρέου ήταν «εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ», η Ντόρα Μπακογιάννη ήξερε ...» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/o-papandreou-htna-marioneta-twn-amerikanwn.html#ixzz2Vc3tN3LXasdasfa

Ο Παπανδρέου ήταν «εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ», η Ντόρα Μπακογιάννη ήξερε για τα πετρέλαια και το ΔΝΤ θέλει να στίψει την Ελλάδα πριν την ξεπουλήσει για τα κοιτάσματά της. Αυτά τα συγκλονιστικά γράφει, μεταξύ... άλλων, ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown». Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν είχε το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, όπως λέει, «στο ελληνικό υπέδαφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη», ενώ τονίζει ότι σκοπός του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές....


Η Ευρώπη δεν λαμβάνεται υπόψιν, το παιχνίδι κυριαρχίας παίζεται αλλού

Daily Telegraph: Ο Ρεν πρέπει να παραιτηθεί για τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/daily-telegraph-o-ren-prepei-na-paraiththei-gia-ta-egklhmata-kata-ths-elladas.html#ixzz2Vc3P6nJN


ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑ...ΓΚΙΟ!
Πάρε την παλιοσημαία σας να σκουπίζεις τα δάκρυά σου όταν όλα θα πάνε στραβά για εσάς...

Να παραιτηθεί ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Olli Rehn, ζητά ο γνωστός αρθρογράφος της Daily Telegraph, Ambrose Evans-Pritchard.
“Κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τα καταστροφικά λάθη που έκανε η τρόικα της ΕΕ και του ΔΝΤ στην Ελλάδα, όπου η νεανική ανεργία μόλις άγγιξε το 58,3%.
Κανείς δεν έχει παραιτηθεί, δεν έχει χάσει έστω ένα ημερομίσθιο και δεν έχει αντιμετωπίσει την οποιασδήποτε μορφής λογοκρισία από ένα εκλεγμένο όργανο”, εξηγεί ο αρθρογράφος.

Έτσι χαρακτήρισε την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων η Φωτεινή Πιπιλή: "Επιστημονική άποψη"!Kατά την άποψη της Νέας Δημοκρατίας, όπως εκφράστηκε σήμερα από την βουλευτή του κόμματος Φωτεινή Πιπιλή η θέση της συναδέλφου της επίσης κυβερνητικής βουλευτού Μαρίας Ρεπούσης περί ανυπαρξίας της Γενοκτονίας των Ποντίων δεν είναι ιστορική ύβρις κατά του Ελληνισμού και ειδικά κατά του Ποντιακού Ελληνισμού, αλλά ... "επιστημονική αποψη".

Ναι, έτσι χαρακτήρισε την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων η Φωτεινή Πιπιλή: "Επιστημονική άποψη"! Σημειώνεται ότι η Γενοκτονία των Ποντίων έχει αναγνωριστεί επίσημα από την Βουλή των Ελλήνων το 1994.

ΝΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ DEUTSCHE TELEKOM. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΟΥΝ…


ΟΤΙ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩΛΕΤΤΗ. ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ Η ΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.Την ίδια στιγμή, ένα πολιτικό σύστημα αερολογεί για “αντιναζισμούς” και “αντιρατσισμούς” λες και είναι θεωρητικά σχήματα κάποιου ακριβοπληρωμένου ινστρούχτορα και όχι ζωντανή ιστορία γραμμένη με αίμα.

«Αντικείμενο 911»: Στα «άδυτα» των ισραηλινών πυραυλικών εγκαταστάσεων

Μια ιστορία «αποκάλυψης» από τον Δεκέμβριο 2012, επανέρχεται ξανά στα φώτα της δημοσιότητας - με υπευθυνότητα της βρετανικής στρατιωτικής έκδοσης IHS Jane's, και μιας σειράς αναδημοσιεύσεων του ισραηλινού Τύπου. Για ποιό λόγο;
Το Αμερικανικό Πεντάγωνο έχει δημοσιεύσει πληροφορίες σχετικά με έναν διαγωνισμό για την κατασκευή μιας βάσης αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ, θέτοντας έτσι σε ανοικτή πρόσβαση άκρως απόρρητα στρατιωτικά χαρακτηριστικά αυτών των μελλοντικών εγκαταστάσεων.

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ:ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ;;;!


Σε παλαιότερα αναρτημένο άρθρο μας είχαμε κάνει αναφορά στην πιθανότητα τερματισμού του θεσμού των παρελάσεων.

Δυστυχώς το ζήτημα αυτό επανέρχεται στο προσκήνιο, από την τρόικα, η οποία με την άφιξη της στη χώρα θα συζητήσει και το εν λόγω θέμα.

Με το πρόσχημα πρώτον της οικονομικής δυσχέρειας, άρα κατ' επέκταση της περικοπής "περιττών" εξόδων και δεύτερον της αποτροπής εμφάνισης εθνικιστικών αναταραχών.ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…21,3% KΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
(ΑΛΚΟ – ολικοί τείνουν να γίνουν οι δημοσκόποι)
Ήταν “κρυφό” μυστικό όλων των αναλυτών και των δημοσκόπων. Οι δημοσιογράφοι το συζητούν μεγαλόφωνα πια και το κονκλάβιο του καθεστώτος αναζητά καθημερινά και νέους τρόπους για να σταματήσει το φαινόμενο που λέγεται “Χρυσή Αυγή”, που ως άλλος Ηρακλής έρχεται να καθαρίσει τους κόπρους του Αυγεία, που συμβολικά σήμερα παίρνει τη μορφή του πολιτικο -οικονομικού καθεστώτος.

Η κυρία Σούλα, ο ρατσιστής, το ντόπερμαν και άλλες ιστορίες για… αγρίουςΗ κυρία Σούλα, ο ρατσιστής, το ντόπερμαν και άλλες ιστορίες για… αγρίους
Κάθε μέρα που περνάει, βγαίνει στη δημοσιότητα από τα πάντα «πρόθυμα» ΜΜΕ κι ένα περιστατικό -αληθινό ή ψεύτικο- που «εκθέτει» την Χρυσή Αυγή. Αν το περιστατικό έχει κάποια βάση παρουσιάζεται κατά τρόπο τέτοιον, ώστε να «εκθέτει» την Χρυσή Αυγή.

"Καταιγίδα" στο Αιγαίο: Απόβαση-ανακατάληψη της Ρόδου - Η σωστή απάντηση στην EFES 2013


Μια άψογα εκτελεσμένη διακλαδική αποβατική άσκηση στην Ρόδο, στον αντίποδα της τουρκικής απόβασης EFES 2013 ήταν ο καλύτερος αποχαιρετισμός στον άτυχο 20χρονο πεζοναύτη Στάθη Κρόκο που σκοτώθηκε στο τραγικό ατύχημα με το Μ113.
Οι συνάδελφοί του στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών τον "αποχαιρέτησαν" όπως έπρεπε: Επιστρέφοντας στην Άγκυρα το απειλητικο μήνυμα που έστειλε με την EFES 2013. Με φωτιά και ατσάλι.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣΑΘΗΝΑ 9-6-2013.

Ο παραλογισμός, η παραφροσύνη και η προδοσία στροβιλίζονται σε έναν τρελό ανθελληνικό χορό πάνω από το ελληνικό έθνος. Μια μιαρή μάζα από ελληνόφωνους κομπάρσους τού νεοταξισμού και τής παγκοσμιοποίησης έχουν πάρει εντολή να φιμώσουν το Γένος μας και να ανοίξουν τις πύλες στους πολέμιους τής Φυλής μας.

Το καθεστώς μάς θέλει άφωνους και παραζαλισμένους, εύκολη λεία στις παρεμβάσεις των εχθρών μας που πλέον συμβαίνουν στα εσωτερικά μας ζητήματα ακόμη και έως νομοθετικές παρεμβάσεις των προσκυνημένων. Δεν είναι τυχαίο πως ενώ ο κόσμος δίπλα μας αλλάζει, οι λαθραίες μετακινήσεις πληθυσμών εντείνονται, η ξένη εγκληματικότητα φουντώνει και η φτωχοποίηση οδηγεί στην απελπισία και το χαμό το λαό μας, το κατοχικό καθεστώς έχει λυσσάξει και τρώει ακόμη και τις σάρκες του για να περάσει με αντιρατσιστικούς νόμους την περιστολή τού Εθνικιστικού Κινήματος.

Η ελευθερία τού λόγου παύει ουσιαστικά να υφίσταται και αποσυνδέεται πλέον από την υπηρέτηση τού εθνικού συμφέροντος. Στα συστημικά ΜΜΕ ακούγονται μονάχα οι αρεστές φωνές που εκθειάζουν την υποδούλωση και το ξεπούλημα τής Πατρίδος που ονομάζουν προκλητικά μοναδική οδό διαφυγής από το αδιέξοδο. Ένα αδιέξοδο που οι ίδιοι προκάλεσαν ρίχνοντας την Πατρίδα μας στη μέγγενη των «συμμαχικών βοηθειών». Βοήθειες οι οποίες λαμβάνονται με την προϋπόθεση να καταστραφεί η εναπομένουσα παραγωγικότητα τής χώρας και να εκχωρηθεί ολοκληρωτικά η εθνική μας κυριαρχία στα χέρια παγκοσμιοποιητών και γειτόνων.

Μας ζητούν να αποδεχτούμε την κατάρρευση των εθνικών συνόρων και των διακριτών οικονομικών τειχών. Να μπούμε στην χορεία των πολυφυλετικών και πολυπολιτισμικών κρατών που έχουν υπαχθεί σε αόρατα κέντρα πολιτικής διοίκησης που βρίσκονται εκτός των ορίων τής Ελληνικής Πολιτείας. Να αναγνωρίσουμε ανύπαρκτες ευθύνες ακόμη και στις εθνικές μας υποθέσεις, αποδεχόμενοι ξένες γενοκτονίες αλλά όχι τις δικές μας υπαρκτές και επαναλαμβανόμενες.

Ελληνικές τραγωδίες από την Ποντιακή Γενοκτονία έως τους θανάτους Ελλήνων από τη στημένη κρίση, τις αυτοκτονίες και τη λαθρομεταναστευτική βία πρέπει να κάνουμε πως δεν τις βλέπουμε. Τις παρεμβάσεις των Τούρκων υπέρ των ελληνόφωνων «προοδευτικών» κομμάτων για την σύγκλιση τού θύτη και τού θύματος με τη λησμονιά τού ελληνικού αίματος χάριν τής συγκυριαρχίας που τόσο λατρεύει και ζητάει ο «περιούσιος» νεοταξισμός πρέπει να τις δούμε ως περίπου φυσιολογικό φαινόμενο. Να ζητούν οι Τούρκοι να μην είμαστε λέει ρατσιστές και να μην ακούγεται η φωνή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος! Σημεία των παγκοσμιοποιημένων καιρών το δίχως άλλο.

Αυτά που ζητούν οι εχθροί μας είναι τα ίδια ακριβώς που λέγουν συκοφαντικά σε καθημερινή βάση οι δήθεν αυτόβουλοι μα βαθύτατα ξενοκίνητοι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Οι εντολές τού νεοταξικού παράγοντα για την εκχώρηση ιστορικών εθνικών μας δικαιωμάτων με την νομή ονομάτων και την αποδοχή βάρβαρων διεκδικήσεων και η διεθνοποίηση τού οικονομικού «μας» προβλήματος γίνονται «ειρηνευτικές» προτάσεις και κυβερνητικές αποφάσεις τάχα ελληνικές. Όμως οι Έλληνες Εθνικιστές και ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να αντιπαραθέσουν εθνικές συμπεριφορές και ελληνικές λύσεις. Δεν πρέπει να μιλάμε και δεν μας επιτρέπεται να αντιδράσουμε.

Στην σημερινή κατεχόμενη Ελλάδα δεν υφίσταται διαχείριση ελληνική ούτε καν στον ελληνικό ουρανό, όταν τα «συμμαχικά» ψεκαστικά αεροπλάνα ρίχνουν τόνους δηλητηρίων με ανυπολόγιστες συνέπειες. Επιδιώκουν κάποιοι πασίγνωστοι πραματευτάδες με την ανοχή των ενταύθα προσκυνημένων να αδυνατίσουν τα αντανακλαστικά τού ελληνικού λαού και να πλήξουν την υγεία του δημιουργώντας μια πραγματική εσωτερική γενοκτονία. Μια ακόμη δίπλα στην ομηρία και την μετάλλαξη που έχει σχεδιαστεί. Όμως τη λαλιά των Ελλήνων και την εθνική αντεπίθεση για την απελευθέρωση τής πατρίδος από το μολυσμένο ψευτορωμέϊκο δεν μπορούν να την αποτρέψουν.

Βγάλτε αφρούς, διαμορφώστε πολιτικούς συσχετισμούς και παρανοϊκούς σχεδιασμούς νεοταξικά ενεργούμενα,  αλλά η Ελλάς θα μείνει όρθια. Θα σηκώσει περήφανα το κεφάλι και θα φτιάξει την πολιτεία της με βλέμμα κοφτερό και αποφασιστικότητα ατσάλινη.

Η ελευθερία τού λόγου τόσο για τα πολιτικά πράγματα τής χώρας όσο και για τις ιστορικές αλήθειες και αναγκαιότητες ανήκει μονάχα στα αληθινά ελεύθερα πνεύματα που καθοδηγούνται από το αιμάτινο ποτάμι τής Φυλής. Με ακατάλυτο το αίσθημα δικαιοσύνης και το πάθος για πλέρια εθνική κυριαρχία.

Την ελευθερία τού λόγου μπορεί και δικαιούται να την επικαλείται μονάχα εκείνος που νοιάζεται έμπρακτα για την ελευθερία τού Ελληνικού Έθνους. Εκείνος μάλιστα που νοιάζεται για την ελευθερία τού Έθνους είναι εκείνος που ανήκει ψυχή και σώμα στον λαό που τον γέννησε. Εκείνος που κρατάει ανόθευτα τα ζώπυρα και τις παραδόσεις τής Φυλής. Εκείνος που δεν προσκυνά ξένους θεούς, λαούς και διοικήσεις.

Η ελευθερία τού λόγου ανήκει σε εκείνον που ορίζει την περιουσία τού Γένους, υλική και πνευματική, κατά αποκλειστικότητα. Από την σημαία και το εθνικό έδαφος έως τον γεωφυσικό πλούτο τής Πατρίδος και από την εθνοφυλετικά καθαρή κοινωνία έως την παιδεία και την εθνική ασφάλεια. Εκείνος που συμπεριφέρεται ελληνικά στους λόγους και τα έργα.

Δικαίωμα λόγου έχει αυτός που φροντίζει να αυξηθούν οι ελληνικές γέννες. Αυτός που αποδίδει στο λαό εργασία και ψωμί που βγάζουν ελληνικά χέρια. Αυτός που αποδιώχνει τον εχθρό λευτερώνοντας σκλάβα ελληνική γη. Κι αυτός είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής που φέρνει τη χρυσοστόλιστη αυγή τού Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  
Οι ΗΠΑ υιοθέτησαν επίσημα τον “Μεγάλο αδερφό”Η κυβέρνηση του δημοκράτη Obama κατασκοπεύει τους πολίτες των ΗΠΑ και δυστυχώς όχι μόνον. Σύμφωνα με το διαβαθμισμένο ως άκρως απόρρητο έγγραφο με τον κωδικό ΒR 15-80 από 25.04.2013, το οποίο σε κάθε σελίδα του φέρει τα χαρακτηριστικά «TOP SECRET//SI//NOFORN», υποχρεούται η αμερικανική τηλεφωνική  εταιρία Verizon, θυγατρική της Telekom, να δώσει όλα τα αρχεία της (ήτοι ποιος, πότε και που τηλεφώνησε) στην μυστική υπηρεσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ την NSA (National Security Agency).

Σατανιστικές τελετές ή επιστημονική έρευνα; Γιατί ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ζητά όρκο σιωπής με υπεύθυνη δήλωση; Από που κρατάει τους Βενιζέλο-Σαμαρά;