Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013Πριν από λίγες ημέρες στην διαδικτυακή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου διεξήχθη μια συζήτηση γύρω από το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Καμία πρωτοτυπία δεν υπήρξε (και) σ' αυτήν την συζήτηση. Αν και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ήταν αναμφίβολα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για το ζήτημα..

"Με αμερικανική παρέμβαση η Ελλάδα παρέδωσε τον Κούρδο στους Τούρκους"


 Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ - Με τον τίτλο «Ενεπλάκησαν οι ΗΠΑ και η Ελλάδα τον έστειλε», η τουρκική εφημερίδα Milliyet δημοσιεύει σήμερα  για τον Κούδο Μπουλούτ Γιαϊλά (που είναι τωρα φυλακισμένος στην Τουρκία) ότι αποκαλύφτηκε πως με τις ενέργειες των ΗΠΑ, τον συνέλαβαν οι ελληνικές Υπηρεσίες Πληροφοριών και τον απέλασαν στην Τουρκία!
Πίσω από τη σύλληψη του Γιαϊλά προέκυψαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες, γράφει η τουρκική εφημερίδα δίνοντας την δική της εκδοχή, τονίζοντας ότι ο Κούρδος, με τις ενέργειες των ΗΠΑ, συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές και εστάλη στην Τουρκία.Έγιναν, αναφερει,

ΑΔΩΝΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΑΤΖΕΝΤΗΣ ... ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ!Πολλοί παλαιοί πολιτικοί φίλοι του Άδωνι λαμβάνουν συνέχεια μηνύματα SMS από τον Άδωνι για τις εμφανίσεις της Μανωλίδου.

Σύγκρουση εργαζομένων – ΕΛΣΤΑΤ για το στατιστικό απόρρητο


Σε σύγκρουση με τη διοίκηση της Στατιστικής Αρχής βρίσκονται οι εργαζόμενοι στην ΕΛΣΤΑΤ.
Όπως ανακοίνωσαν με το υπ’ αρίθμ. 5049/Α1-3549/23-5-2013 έγγραφο της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης, καλούνται οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ να υπογράψουν δισέλιδο κείμενο με τον τίτλο «Δήλωση Τήρησης Στατιστικού Απορρήτου».
«Επειδή:
1. Πιστεύουμε ότι η τήρηση του Στατιστικού απορρήτου καλύπτεται ήδη από τη κείμενη Κοινοτική – Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία.
2. Παραβιάζεται το άρθρο 3 του ν.3832/2010 όπως έχει κατ’ επανάληψη τροποποιηθεί όπου με βάση την παρ.4, το ΣΥ.ΕΛ.Σ.Σ. γνωμοδοτεί για θέματα που αφορούν το Στατιστικό Απόρρητο, κάτι που ουδέποτε έχει γίνει μέχρι σήμερα.
3. Καλεί τους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ να υπογράψουν αμφίβολης νομιμότητας έγγραφα που ακόμη και ο κώδικας των δημοσίων υπαλλήλων επιτρέπει τη μη υπογραφή τους ή τη υπογραφή τους με επιφύλαξη.
4. Τέλος επειδή όπως φαίνεται η συγκέντρωση υπερεξουσιών από τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ δεν είναι αρκετή, προσπαθεί πλέον να επεκταθεί και στο νομοθετικό πεδίο, υποσκελίζοντας το Σύνταγμα και την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Οι υπάλληλοι της Στατιστικής Υπηρεσίας, για άλλη μια φορά καταγγέλλουν τις μεθοδεύσεις του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Α. Γεωργίου και δηλώνουν ότι αρνούνται να υπογράψουν το προαναφερθέν κείμενο».

olympia

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιόν “μπροστάρη” οραματίζεται ο Σταύρος Ψυχάρης για τη νέα “Μεγάλη δημοκρατική παράταξη”;

ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ…

“Οσοι νοµίζουν ότι το ΠαΣοΚ διαλύεται βλέπουν το δένδρο και χάνουν το δάσος. Διότι το ΠαΣοΚ δεν είναι ούτε οι γνωστοί απατεώνες ούτε οι πασίγνωστοι «κηπουροί». Ο τίτλος ΠαΣοΚ, συναισθηματικά φορτισμένος ακόμη σήμερα, έχει τη θέση του ανάμεσα στα ιερά και στα όσια της δημοκρατικής παρατάξεως…” Αυτά έγραφε χθες ο Σταύρος Ψυχάρης και πολλοί θεώρησαν ότι έκανε αβάντα στον Β. Βενιζέλο ή είχε κάποιο “μυστικό σχέδιο” για αλλαγή των ηγετικών συσχετισμών στο κίνημα. ΛΑΘΟΣ. 

ΧΙΛΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΕΠΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. Εως και ισόβια επισύρει το ποσό ζημίας για το δημόσιο


6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ “ΚΡΥΜΜΕΝΑ” ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ!

ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ.

Η ιστορία θα γράψει ότι ένας Πεπόνης όρθωσε ανάστημα απέναντι στο επικίνδυνο και σάπιο σύστημα που διέλυσε την Ελλάδα.


olympia

Καταγγελία ΣΟΚ: Πιάνουν τους λαθραίους στην Ομόνοια και τους αφήνουν στην Ανάβυσσο!Καταγγελία ΣΟΚ: Πιάνουν τους λαθραίους στην Ομόνοια και τους αφήνουν στην Ανάβυσσο!
Σε τεράστιο φιάσκο εξελίσσεται τελικά η επιχείρηση «Ξένιος Δίας» της Αστυνομίας, με την οποία φιλοδοξούσε να καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες. Σχεδόν έναν χρόνο μετά την έναρξη του προγράμματος, κρατητήρια, κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, αλλά και το Τμήμα Αλλοδαπών έχουν γεμίσει ασφυκτικά από προσαχθέντες και πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας άλλων. Έτσι, εδώ και αρκετές εβδομάδες, η Αστυνομία πραγματοποιεί επιχειρήσεις-σκούπα στο κέντρο, συγκεντρώνει τους αλλοδαπούς, τους υποβάλλει σε δακτυλοσκόπηση, τους φορτώνει και πάλι στις κλούβες, τους μεταφέρει στην περιοχή της Αναβύσσου και τους αφήνει ελεύθερους στον δρόμο! Εκείνοι ξεκινούν και επιστρέφουν στην Αθήνα με τα πόδια... Όπως καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Αντώνης Λιακόπουλος, «οι αλλοδαποί που συλλαμβάνονται μπαίνουν από τη μία πόρτα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και βγαίνουν από την άλλη, με αποτέλεσμα να πιάνουν τους ίδιους και τους ίδιους σε εβδομαδιαία βάση».

17/6/13 απαιτούμε διαγραφή όλων των δανείων! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΤHΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΤHΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!
Παραθέτω μια σειρά  από δημοσιεύσεις των τελευταίων ετών που αποδεικνύουν ότι:

  • Για το υπέρογκο χρέος της χώρας ευθύνονται οι τράπεζες! Το κράτος δανείστηκε τεράστια ποσά τα οποία χάρισε στης τράπεζες (για την ακρίβεια μπήκε εγγυητής των δανείων των ελληνικών τραπεζών από την ΕΚΤ τα οποία ανέρχονται σε 233 δις. τα τελευταία 4 χρόνια! )
Ο συλλογισμός είναι απλός ! Μπήκαμε στο μνημόνιο και υποβαλλόμαστε σε άγρια φοροεπιδρομή λόγω του μεγάλου μας ελλείμματος. => Το έλλειμμα αυξήθηκε λόγο της αύξησης του χρέους=> Το χρέος αυξήθηκε λόγο της αύξησης του δημόσιου δανεισμού => Ο δημόσιος δανεισμός αυξήθηκε για να σωθούν οι τράπεζες! => Τα δεινά που περνάει ο Ελληνικός λαός οφείλονται στην ”φιλοτραπεζική”  πολιτική των κυβερνήσεών μας.

Αντέδρασε η Χρυσή Αυγή: “Όχι άλλες άδειες διακοπών στον υπόδικο Τζέφρυ!”Να μπει ένα τέλος στον εμπαιγμό του ελληνικού λαού από τον καταστροφέα της χώρας και δούρειο ίππο του Μνημονίου
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς χαρακτήρισε «υπόδικο» τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του κατά της χορήγησης άδειας από τη Βουλή στον κ. Παπανδρέου για απουσία του στο εξωτερικό.

Bilderberg 2013>Πίσω από τις κουρτίνες του Grove hotel στο Watford της Αγγλίας


Great Wall of WatfordΟσοι βρέθηκαν στο διάστημα 6-9 Ιουνίου στη περιοχή του ξενοδοχείου-spa Grove στο Watford, μία μικρή πόλη λίγο έξω από το Λονδίνο, έμειναν για μια ακόμη φορά εντυπωσιασμένοι από τα πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας και το “Σινικό Τείχος”-ο μεγάλος φράχτης που στήθηκε για να κρατάει στην απέξω περίεργους, διαδηλωτές και δημοσιογραφικά συνεργεία.
Η φετινή σύνοδος της Λέσχης είχε, δημοσιογραφικά τουλάχιστο, την τιμητική της: Mainstream ΜΜΕ, όπως το BBC, εφημερίδες όπως ο Guardian, ιταλικά και γαλλικά κανάλια, βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος δίπλα στον Alex Jones του Infowar σε “περιθωριακούς» bloggers και κυνηγούς του κορυφαίου συνομωσιολογικού event.

Το Athens Gay “Pride” και ο ΤσεΤο Athens Gay “Pride” και ο Τσε
Έλαβε χώρα χθες στην Αθήνα η παρέλαση των "αποπροσανατολισμένων" με ισχνή συμμετοχή (Ούτε 1500 άτομα δεν ήταν), παρά την ανελέητη προπαγανδιστική προσπάθεια 14 ΜΜΕ, της Αμερικάνικης Πρεσβείας, του Δήμου Αθηναίων ακόμη και του Hilton Hotel.
Είναι της πάσης γνωστό ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων με τη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα έλκονται από "αριστερούς επαναστάτες" θεωρώντας, και όχι αδίκως τις περισσότερες φορές, πώς ήταν και οπαδοί της "ελεύθερης έκφρασης" και της "διαφορετικότητας"... Ο ΤΣΕ λοιπόν είναι ο κατ' εξοχήν "ήρωας" των κάθε λογής λοβοτομημένων προοδευτικών.

Bad sex story

Bad sex story
.
Μπορεί το τέλος του κόσμου να μην ήρθε το 2012, όπως προέλεγαν οι Μάγια, αλλά το τέλος της Ελλάδας, έτσι όπως την ξέραμε, ήρθε το 2010, όταν οΓιωργάκης και οι συν αυτώ παρέδωσαν τη χώρα στην αιχμαλωσία της Βαβυλώνος.
Σήμερα, τρία χρόνια μετά, μιλούν για λάθη, του ΔΝΤ ή της Ενωσης, για λάθη που έγιναν ευθύς εξ αρχής, μαντζούνια ατυχή και βασκανίες που δεν έπιασαν.
Μέσα στη συμφορά που μας έχει βρει, ας είμαστε τουλάχιστον σοβαροί. Δεν επρόκειτο περί λάθους, επρόκειτο περί εγκλήματος. Καλά προμελετημένου κι ακόμα καλύτερα εκτελεσθέντος.

Γιούνκερ: Το λάθος μας ήταν ότι ακούσαμε τους γκουρού της αγοράς

Γιούνκερ: Το λάθος μας ήταν ότι ακούσαμε τους γκουρού της αγοράς
«Όταν η Ελλάδα δέχθηκε μια επίθεση άσεμνη και δηλητηριώδη, ήμουν εκεί για να την υπερασπιστώ…
Αισθάνομαι συνιδιοκτήτης της Ελλάδας που αγαπώ», είπε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ξεκινώντας τη διάλεξή του στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα «Ευρώ: Απολογισμός και Προοπτικές» και πρόσθεσε χαρατηριστικά: «Δεν ξέρω αν είναι σωστό να λέμε πως η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη. Ίσως να είναι πιο σωστό να πούμε πως η Ευρώπη ανήκει στην Ελλάδα».

Κ Α Τ Α Ρ Γ Η Σ Ι Σ ...Μήπως γράφτηκε στίς... μέρες μας;;

Φτωχός, χωρίς σύνταξη, άρρωστος χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, 100 ετών και συνεχίζει να δίνει το παρόν στις αρχές.! Διαμένει σε ένα ταπεινό διαμέρισμα στα Α.Πατήσια σε αντίθεση με τους πολιτικούς μας ταγούς οι οποίοι διαμένουν στα βόρεια προάστια.(Παρέδωσε όμως μία ευημερούσα οικονομία και δεν κατηγορήθηκε ποτέ ότι άγγιξε μία δραχμή από τον δημόσιο κορβανά).
Τι κακό έκανε?
Ανέστειλε την ισχύ του Συντάγματος.! Σήμερα που το Σύνταγμα είναι «εν ισχύ» δεν ποδοπατείται ανηλεώς?
Βασάνισε 100-200-500? Σήμερα δεν βασανίζεται και μάλιστα αγρίως, όλος ο λαός? (ΟΧΙ, ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕ. Διονυσος)
Σκότωσε και ποιους? Μέχρι σήμερα δεν σκότωσαν 3.073 πολίτες τα τελευταία 2 χρόνια (οι αυτοκτονίες έχουν πάρει την μορφή μαζικής γενοκτονίας)?
Κάποιοι άλλοι «δημοκράτες»  πολιτικοί, δεξιοί, σοσιαλιστές, αριστεροί, παίζουν με εκατομμύρια, διάγουν πολυτελώς (η σύζυγος του κ. Τσίπρα γέννησε στο ΙΑΣΩ σε σουίτα..!), άδειασαν τα ταμεία και οδήγησαν τον λαό στην φτώχεια  και την πατρίδα μας στην καταστροφή. ΑΙΣΧΟΣ!
http://3.bp.blogspot.com/_U2FQaHZ2t9I/SrY1rBEqvdI/AAAAAAAAFnc/EttlHMscn54/s400/DSCN5773.JPGΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ
Tι κάνει σήμερα ο τελευταίος επιζών του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967 ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ. Υπήρξε στέλεχος του πραξικοπήματος των Συνταγματαρχών την επταετία 1967 - 1973. Για τις πράξεις του την περίοδο εκείνη δήλωνε διαρκώς ότι δεν μετάνιωσε και δε θα μετανιώσει ποτέ. «Ο στρατηγός που εκτελεί κάποιαν ενέργειαν, προηγουμένως την μελετά πολύ. Όταν την μελετήσει και αποφασίσει να την εκτελέσει, την εκτελεί και δεν μετανοεί. Γιατί να μετανοήσω που έκανα την 21η Απριλίου; Δεν μετανοώ καθόλου!», έλεγε χαρακτηριστικά σε συνεντεύξεις του μετά την αποφυλάκισή του.

Βοιωτία: Γύρισε το κεφάλι του δεξιά και τον ''έλουσε κρύος ιδρώτας''...

Ένας κατά τα άλλα συνηθισμένος περίπατος στην περιοχή της Υλίκης πήρε απρόβλεπτη τροπή για ένα νεαρό άντρα...
O πρωταγωνιστής της υπόθεσης, έκανε βόλτα στην περιοχή της Υλίκης. Κάποια στιγμή γύρισε το κεφάλι του και ''πάγωσε''.  Τρία μέτρα μακριά από το νερό, στη θέση «Λάκες του Λαγαρού», βρισκόταν ένα ανθρώπινο κρανίο.

Η άνοδος και η πτώση της λιτότητας

Γράμμα στον Άγιο... και στον εαυτό μας Γράφει ο Κώστας Λαπαβίτσας
Η κρίση του 2007-9 ήταν μεγάλο πλήγμα για τους διαμορφωτές οικονομικής πολιτικής. Για δύο σχεδόν δεκαετίες είχε επικρατήσει η αντίληψη ότι δομικές κρίσεις συμβαίνουν μόνο σε χώρες όπου οι θεσμοί είναι αδύναμοι και η διαφθορά βαθιά. Οι ώριμες χώρες έχουν ανεξάρτητη Κεντρική Τράπεζα, απαλλαγμένη από την πίεση των πολιτικών, που ασκεί αυστηρό έλεγχο στο χρήμα και κρατάει τον πληθωρισμό χαμηλά. Η οικονομία σταθεροποιείται, η παραγωγικότητα ανεβαίνει, τα εισοδήματα αυξάνονται σταθερά, το μέλλον είναι ρόδινο.
.
Βέβαια, υπήρχε ο ‘μάγος’ Άλαν Γκρίνσπαν της Φεντ που κάθε τόσο δημιουργούσε και μια φούσκα στις χρηματοπιστωτικές αγορές παρέχοντας αφειδώς ρευστότητα στις τράπεζες κι αφήνοντας τα ‘γκόλντεν μπόις’ να κερδοσκοπήσουν ελεύθερα. Μικρό όμως το πρόβλημα, αφού ο πληθωρισμός παρέμενε χαμηλός και κάθε νέα φούσκα μάζευε τα αποκαΐδια της προηγούμενης. Από φούσκα σε φούσκα, λοιπόν, καταλήξαμε στην τεράστια κρίση του 2007-9 που κόντεψε να τσακίσει την παγκόσμια οικονομία.

Θρήνος στην Πάτρα – 15χρονος έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του

patra-thrinos-sta-Mpozatika---15xronos-epese-nekros-stin-avli-tou-spitiou-tou-1-315x236
Θρήνος στα Μποζαΐτικα της Πάτρας, για τον 15χρονο Παναγιώτη, μαθητή της Γ” Γυμνασίου που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά αφήνοντας πίσω του θλίψη και ερωτηματικά....

Δειτε το! Έτσι κατέστρεψαν μια πολιτισμένη χώρα και σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/avganistan-eikones.html#ixzz2VoKOWF7N
Μαντέψτε που είναι αυτά τα κορίτσια...Καλοντυμένα... μοντέρνα... χαμογελαστά...
Κι όμως !

Έτσι ήταν οι γυναίκες στο Αφγανιστάν το...1960!

Τι συνέβει και έγιναν ...έτσι ! τον 21ο αιώνα;
(στο τέλος του δημοσιεύματος ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό! Δείτε το!)


Το 1978, η κυβέρνηση του Αφγανιστάν ήταν ειρηνική, μέτρια, προοδευτική και μη-κομμουνιστική.
Όμως κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετούσε τα μεγάλα συμφέροντα...
Η CIA αποφασίζει να χρηματοδοτήσει κάποιους μουσουλμάνους εξτρεμιστές ώστε να συγκρουστούν με την εξουσία του Αφγανιστάν.

Η CIA ιδρύει και χρηματοδοτεί τις εξτρεμιστικές ομάδες μουσουλμάνων.

Προωθούνται αλλαγές στον "Τειρεσία"

Προωθούνται αλλαγές στον Τειρεσία
Σε διαβουλεύσεις με την Τράπεζα της Ελλάδος βρίσκεται το υπουργείο Ανάπτυξης για να αλλάξει το κανονιστικό πλαίσιο για τον Τειρεσία ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας απόψε στη Βουλή στο νομοσχέδιο για το πρόγραμμα διευκόλυνσης των δανειοληπτών....

Αναγνώστης: «ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ;» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/uiothesies-apo-omofilofilous.html#ixzz2VoJgnwIa


ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΣ ΣΤΑΛΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΝΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Β.Χ.

Πρέβεζα: Μητέρα με ανήλικο παιδί ζουν με τη βοήθεια συμπολιτών μας – Έκκληση για βοήθεια

Ένα πραγματικό δράμα εκτυλίσσεται στην Πρέβεζα, κάτω από τα βλέμματα πολλών συμπολιτών μας, εδώ και αρκετό καιρό με μητέρα να προσπαθεί να μεγαλώσει σωστά το ανήλικο 7χρονο παιδί της....

Με εντολή Σαμαρά, έφτασε η ώρα των απολύσεων στο δημόσιο ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/me-entoli-samara-apoluseis-sto-dhmosio.html#ixzz2VoJKagbrΤης Αγγελικής Λάζου 
Η έλευση της τρόικας ανάβει τις κυβερνητικές μηχανές καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών επιστρέφουν στην Αθήνα με άγριες διαθέσεις για όσα έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν με το βλέμμα κατά κύριο λόγο στη δημόσια διοίκηση. 
Ωστόσο αυτή τη φορά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως η ιστορία δεν θα επαναληφθεί ως φάρσα, τουλάχιστον στο θέμα του δημοσίου που σχεδόν μονοπωλεί τις συζητήσεις δανειστών- κυβέρνησης. Αν και η επίσκεψη των εκπροσώπων της τριμερούς δεν συνδέεται με την εκταμίευση κάποιας δόσης , εντούτοις θεωρείται δεδομένο πως η στάση που θα κάνει η Τρόικα...

στη Βασιλίσσης Σοφίας θα έχει ως στόχο να γραφτεί στο fillofax του σκληρού Π. Τόμσεν το σύνολο των ονομάτων και των διευθύνσεων των 12.500 δημοσίων υπαλλήλων που θα ενταχθούν στο καθεστώς της κινητικότητας και φαίνεται πως το υπουργείο είναι έτοιμο να παραδώσει το συγκεκριμένο κατάλογο για τις μετακινήσεις μέχρι το τέλος Ιουνίου. 

Guardian: Τετελεσμένο γεγονός η πανωλεθρία της Ελλάδας - Τι πρέπει να κάνουν οι φταίχτες Ε.Ε. και ΔΝΤ από εδώ και πέρα

Guardian: Τετελεσμένο γεγονός η πανωλεθρία της Ελλάδας - Τι πρέπει να κάνουν οι φταίχτες Ε.Ε. και ΔΝΤ από εδώ και πέρα«Επισκοπώντας το πρώτο από τα τρία πακέτα μέτρων λιτότητας, το οποίο η Ευρώπη και το ΔΝΤ επέβαλαν στην Ελλάδα, αποδεικνύεται πως η αισιοδοξία της τρόικα αναφορικά με το πώς η ελληνική οικονομία θα αντιδρούσε στη λιτότητα υπήρξε εντελώς εσφαλμένη», αναφέρει το χθεσινό editorial της βρετανικής εφημερίδας Guardian....

Δε σβήνει η «φωτιά» των διαδηλώσεων στην Τουρκία ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/de-sbhnei-h-fwtia-twn-diadilwseon-sthn-tourkia.html#ixzz2VoIiM78g


Δε σβήνει η «φωτιά» των διαδηλώσεων στην Τουρκία.
Σχεδόν μία βδομάδα μετά το πρώτο ξέσπασμα των διαμαρτυριών δεκάδες
χιλιάδες διαδηλωτές αψηφούν τις εντολές Erdogan και τον αστυνομικό
κλοιό, παραμένοντας στις πλατείες. 
Την ώρα που ο Τούρκος Πρωθυπουργός καλούσε τους οπαδούς του να δώσουν
"μάθημα" στους διαμαρτυρόμενους στις κάλπες του προσεχούς Μάρτη, αίσθηση
προκαλεί δημοσίευμα της Hurryiet, στο οποίο αναφέρεται ότι έξι
αστυνομικοί αυτοκτόνησαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων.
«Η βία που βλέπετε είναι, σε τελική ανάλυση, το αποτέλεσμα της βίας που
υφίστανται οι αστυνομικοί. Δεν πρόκειται απλά για τη βία των διαδηλωτών
εις βάρος τους, αλλά και για τις 120 ώρες συνεχόμενης δουλειάς, πολλές
φορές χωρίς ψωμί και φαγητό» τόνισε ο επικεφαλής των συνδικαλιστών της
αστυνομίας, Φαρούκ Σεζέρ, στην τουρκική εφημερίδα. Επισήμανε δε ότι
αιτία των αυτοκτονιών είναι η η αυστηρή κριτική που ασκήθηκε στα όργανα
της τάξης, ως προς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τις διαδηλώσεις,
αλλά και στις εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες, υπό τις οποίες
υποχρεώθηκαν να εργαστούν.Την απολογία του ωστόσο για την αστυνομική βία κατά
των διαδηλωτών εξέφρασε δια twitter και ο κυβερνήτης της
Κωνσταντινούπολης. 

Την απειλή της ισόβιας κάθειρξης αντιμετωπίζει ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Εκρηκτικό συνδυασμό ποινικών διατάξεων που φέρνουν αντιμέτωπο των κ. Γιώργο ...
Παπακωνσταντίνου ακόμα και με το ενδεχόμενο της ισόβιας κάθειρξης προκαλούν τα νέα στοιχεία που διαβίβασε το ΣΔΟΕ στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Ειδικότερα, τα μέλη της πλειοψηφίας της προανακριτικής είχαν άτυπη σύσκεψη λίγες ώρες μετά την παραλαβή της έκθεσης του ΣΔΟΕ που δείχνει ότι οι τέσσερις συγγενείς του πρώην υπουργού (Ανδρέας Ρωσσώνης, Συμεών Σικιαρίδης, Ελένη και Μαρίνα

ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/allonizoun-anenohlitoi-oi-iehonades.html#ixzz2VoIItgsN
ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΣΤΩΝ;
Φωτογραφία από παλαιότερη συγκέντρωση των αιρετικών
 
Είναι πραγματικά απίστευτο το θράσος των αιρετικών «Μαρτύρων του Ιεχωβά», που διοργανώνουν συγκεντρώσεις προπαγάνδας ΑΠ' ΑΚΡΗ Σ' ΑΚΡΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, χωρίς να ενοχλούνται από κανέναν!!! Δυστυχώς, η επίσημη Εκκλησία, ο Αρχιεπίσκοπος και οι Μητροπολίτες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, αφήνοντας τα φαρμακερά φίδια του Χιλιασμού να διασπείρουν ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους, δηλητηριάζοντας έτσι τις ψυχές χιλιάδων Χριστιανών!
Αναλυτικά το χιλιαστικό «πρόγραμμα συνεδρίων»:

Αν ο θεός ήταν... γυναίκα

Αν ο θεός ήταν... γυναίκα
• Όλες οι γυναίκες θα είχαν το ίδιο μέγεθος στήθους.

• Δεν θα υπήρχε ποδόσφαιρο.

Σαν σήμερα: Η σφαγή του Διστόμου. Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μαρτύρων από τις κτηνωδίες των γερμανών! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/san-shmera-h-sfagh-tou-distomou.html#ixzz2VoHz1EgA-------Ακούω μια γυναικεία φωνή να σκούζει, να οδύρεται, να θρηνολογεί. Ήταν η μάνα μου. Φτάνω τρέχοντας και τι να δω! Την αδερφή μου κομματιασμένη, βιασμένη, κατακρεουργημένη. Κατασκισμένα ρούχα και σάρκες είχαν γίνει ένα. Το αίμα έτρεχε από τα σκέλια της. Τα βυζιά της κατασφαγμένα, φέτες. Το πρόσωπό της παραμορφωμένο και σ’ όλο το σώμα σημάδια άγριας πάλης. Δίπλα της σε μια κούνια το μικρό κορίτσι της τη Ζωή, εφτά μηνών, το είχαν ξεκοιλιάσει, του είχαν κόψει το λαιμό και κρέμονταν τα λαρύγγια του στο στήθος μπλεγμένα με τα βγαλμένα έντερα.---------


«Την ημέρα της σφαγής από το πρωί κουβαλούσαμε σανό με τον πατέρα μου. Οι Γερμανοί με μια μεγάλη φάλαγγα αυτοκινήτων έφτασαν πριν το μεσημέρι. Θυμάμαι πως έπιαναν το δρόμο Λιβαδειάς από λεύκες Καραστάμου (σήμερα αλευρόμυλος) ως το δικό μας σπίτι (μπροστά στο μνημείο της Δημαρχίας). Οι στρατιώτες περιφέρονταν γύρω από τα φορτηγά δίχως να χρησιμοποιούν τα όπλα τους. Ο πατέρας μου με έστειλε με την μικρότερη αδελφή μου Λουκία, εφτά χρονών, για κρεμμύδια σ’ ένα χωράφι μας έξω από το χωριό.
Στο γυρισμό βλέπω στο φυλάκιο του λόφου Κούλια τρεις Γερμανούς φρουρούς με τα όπλα προτεταμένα Ακούω να πέφτει μια ριπή δίχως να καταλάβω καλά – καλά και αμέσως δίπλα στο χωματόδρομο που βαδίζαμε σηκώθηκε κουρνιαχτός από το ανεμοβολητό των βλημάτων.
Φτάσαμε στο σπίτι μας και βλέπω μπαίνοντας στην αυλόπορτα να κάθονται στο μπαλκόνι ο πατέρας μου και γύρω του κατάχαμα και στα σκαλιά δέκα με δεκαπέντε γυναίκες. Σε κάποια στιγμή ύστερα από το μεσημέρι ακούσαμε πυροβολισμούς από την τοποθεσία αγία Ειρήνη προς το Στείρι όπου είχαν τραβήξει τα μπροστινά αυτοκίνητα της γερμανικής φάλαγγας. Τότε ο πατέρας μου είπε στις γυναίκες : «Φαίνεται πως έχουν πιάσει μάχη οι αντάρτες με τους Γερμανούς. Δεν σηκώνεστε να πάτε στα σπίτια σας μήπως μας δουν πολλούς και μας ενοχοποιήσουν;». Οι γυναίκες απάντησαν όλες μαζί τρομαγμένες : «Μπάρμπα Σπύρο εμείς ήρθαμε δω για να είμαστε πιο ασφαλισμένες. Δεν θέλουμε να πάμε σπίτια μας». Και δεν το κούνησε καμιά. Μόνο η Παναγιού Σκούτα θύμωσε κι έφυγε. Αργότερα μάθαμε πως δεν τη σκότωσαν οι Γερμανοί. Γλίτωσε.

ΣΟΚ: Κορυφαία γιατρός δηλητηρίασε τον εραστή της

ΣΟΚ: Κορυφαία γιατρός δηλητηρίασε τον εραστή της Η κορυφαία γιατρός στο Χιούστον κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον εραστή και συνάδελφό της
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Ana Maria Gonzalez-Angulo, ...

Στο μοναστήρι που υψώθηκε το Λάβαρο της Επαναστάσεως. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/to-monastiri-pou-ypsothike-to-labaro-ths-epanastaseis.html#ixzz2VoHMf8FFΗ Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας βρίσκεται 5 χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των Καλαβρύτων και είναι ευρύτατα γνωστή ως η Μονή όπου στις 18 Μαρτίου του 1821 υψώθηκε το λάβαρο της Ελληνικής Επανάστασης από τον Μητροπολίτη Παλαιών Πατρών Γερμανό και το επαναστατημένο πλήθος, καθώς επί τουρκοκρατίας η περιοχή αποτελούσε κέντρο Εθνικής Δράσης.
                                             
Η ιστορία της Μονής
Κατά την παράδοση, η ιστορία της Μονής ξεκινά κατά την περίοδο της αυτοκρατορίας του Νικηφόρου Φωκά. Χτίστηκε το 961 μ.Χ. από τον ασκητή της Μονής της Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους, Ευγένιο, στη θέση Παλαιομονάστηρο, δυτικά του σημερινού μοναστηριού.Κατά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του το μοναστήρι ήταν μετόχι της Μονής αυτής του Αγίου Όρους, όταν όμως ο αριθμός των μοναχών αυξήθηκε σημαντικά, το μοναστήρι ανεξαρτητοποιήθηκε.

Σάσα Σταμάτη: «Αναστάτωσε» τους πάντες με τα πλούσια προσόντα της!

Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις των παρουσιαστριών! Αφού η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε με κατακόκκινο μαγιό και η Σάσα Σταμάτη σιγά μην δε φορούσε το μαγιό της....
Η Σάσα Σταμάτη "έκοψε την ανάσα" και πάλι, με την σημερινή της εμφάνιση στο "Πρωινό mou". Όλη αυτή την εβδoμάδα θα βαίνουν από την Κυλλήνη και οι παρουσιάστριες το πιο

Στην Ουρουγουάη χτυπά η καρδιά της Ελλάδας! Από τον Δημήτρη Παρούση

 

 
            Στη λατινική Νότιο Αμερική, ζεί και βασιλεύει το Ελληνικό Πνεύμα! Στην Ουρουγουάη δε, υπάρχουν χιλιάδες ουρουγουανοί οι οποίοι ομιλούν...άπταιστα Ελληνικά και πολλοί απο αυτούς...Αρχαία Ελληνικά!
http://1.bp.blogspot.com/-LI-Alnst1Ec/UNR3c2c0fnI/AAAAAAABI9E/RbuEmFtIoMk/s640/omogeneia.jpg
 
         Στην Ουρουγουάη συμβαίνει το παράδοξο φαινόμενο να υπάρχουν πάνω από 3.000 Έλληνες μετανάστες αλλά και διπλάσιος αριθμός Ουρουγουανών που μιλούν ελληνικά. Σε αυτή τη μικρή χώρα της Λατινικής Αμερικής οι πολίτες της δεν είναι απλά φιλέλληνες, είναι ελληνολάτρες.
         Σε πρόσφατη έρευνα της Eurostat το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων Ουρουγουανών απάντησε ότι πολιτιστικά ταυτίζονται με την Ευρώπη και στην δεύτερη ερώτηση για το ποιά χώρα από την Ευρώπη έρχεται πρώτη στο μυαλό τους, η πλειοψηφία απάντησε: Η Ελλάδα.
         Η εκπαίδευση στην Ουρουγουάη είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και από μικρά παιδιά μαθαίνουν για την Ελλάδα. Μάλιστα στο Μοντεβιδέο έρχονται χιλιάδες φοιτητές από άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής τόσο για την ποιότητα των σπουδών, όσο και γιατί η Παιδεία εδώ είναι δωρεάν με πολλές παροχές και κίνητρα για τους φοιτητές.
          Έτσι εξηγείται κατά ένα μέρος η ελληνολατρία. Λέξη που την πρωτοάκουσα στην Ουρουγουάη, έναν από τους σταθμούς της περιπλάνησής μου στον κόσμο.

Προσοχή, δεν είναι πλάκα: Το ΚΚΕ φτιάχνει χορωδία για να ερμηνεύει τραγούδια του.. κόκκινου στρατού!


Προσοχή, δε σας κάνουμε καθόλου πλάκα! Η παρακάτω είδηση είναι 100% αληθινή

Καθησυχάζει ο Φ. Φωτίου για τα πυρομαχικά στη θάλασσα Ζυγίου: Θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες


-"Για το θέμα έχουν ήδη ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο"
-"Η ακριβής γεωγραφική θέση απόρριψης των πυρομαχικών δεν είναι ακόμα γνωστή"
-"Είναι ένα ευαίσθητο θέμα που ήρθε στην αντίληψη μας τώρα"

Σε εγρήγορση βρίσκεται το Υπουργείο Άμυνας για αντιμετώπιση του θέματος που σχετίζεται με παλιά πυρομαχικά της ΕΦ τα οποία ποντίστηκαν την περίοδο 1980 – 1993 στη θαλάσσια περιοχή Ζυγίου και το οποίο εγείρει θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, το περιβάλλον, την υγεία, την αλιεία αλλά και τους ενεργειακούς σχεδιασμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ούτε την μνήμη των Ελλήνων του Διστόμου δε σεβάστηκαν τα κοράκια του πολιτικού κατεστημένουΟύτε την μνήμη των Ελλήνων του Διστόμου δε σεβάστηκαν τα κοράκια του πολιτικού κατεστημένου
Χωρίς ιερό και όσιο τα ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος: Ακόμα και στο χώρο του μαρτυρίου των προγόνων μας, τα κοράκια του "συνταγματικού τόξου" εξύβριζαν την Χρυσή Αυγή. Τσίπρας, Νεοδημοκράτες, ΚΚΕδες και Καμμένος σε ρόλο τυμβωρύχων, έκαναν πολιτική σπέκουλα πάνω στο μνημείο των σφαγιασθέντων του Διστόμου. Χαρακτηριστικό ήταν το χαζοχαρούμενο γελάκι του Καμμένου στον τόπο του μαρτυρίου. Δήλωσαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι του καταρρέοντος κλεπτοκρατικού τόξου, εκτοξεύοντας πάλι λάσπη και γελοίες κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής:

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ


Πάμε για .. ανάπτυξη με την όπισθεν. Στα 7,3 δισ. ευρώ το έλλειμμα της ΑΝΙΚΑΝΗΣ κεντρικής κυβέρνησης

Το έλλειμμα της κεντρικής κυβέρνησης αυξήθηκε στα 7,3 δισ. ευρώ στο πεντάμηνο Ιανουαρίου - Μαΐου από 5,1 δισ. ευρώ που ήταν το αντίστοιχο πεντάμηνο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία για το έλλειμμα του Προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος τη Δευτέρα.

Ένας Κρητικός μπαίνει σε ένα μπαράκι και βλέπει στον τοίχο ένα κατάλογο που έγραφε :

Ανέκδοτο: Η όρασή σου όμως είναι τέλεια...Ρακή σφηνάκι..................Ευρώ 1,00
Μπύρα............................Ευρώ 2,50
Σπανακόπιτα....................Ευρώ 2,00
Σάντουιτς.........................Ευρώ 3,00
Χάϊδεμα σεξουαλικών οργάνων.........

Μυστικές συμφωνίες με τους τούρκους για τα πετρέλαια παραδέχθηκε ο ΣαμαράςΜυστικές συμφωνίες με τους τούρκους για τα πετρέλαια παραδέχθηκε ο Σαμαράς
Εθνικά ύποπτες, τουλάχιστον, μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του εντολοδόχου της τρόικα Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, ενώπιον των εναπομεινάντων κομματικών  οπαδών του σχετικά με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Σαν τελικό συμπέρασμα των δηλώσεων του,  αν κατορθώναμε να υποστούμε Εθνική αμνησία, θα ήταν ότι με τους Τούρκους δεν τρέχει τίποτα και όλα βαίνουν καλώς.

"Μαύρη" επιχείρηση της ΜΙΤ στην Αθήνα - Συνεργάστηκαν με την κυβέρνηση σε απαγωγή


Τελικά η υπόθεση του καταζητούμενου στην Τουρκία υπεύθυνου για τη νεολαία του κόμματος DHKP-C, Μπουλούτ Γιαϊλά εξελίσσεται σε νέα υπόθεση Οτσαλάν, καθώς όλες οι τουρκικές εφημερίδες επιβεβαιώνουν την εκδοχή που είχε γράψει την περασμένη εβδομάδα το defencenet.gr ότι η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ οργάνωσε επιχείρηση απαγωγής του στην Αθήνα!
Ο συγκεκριμένος καταζητείτο για την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία βομβιστή αυτοκτονίας.

ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗΑΘΗΝΑ 11-6-2013.

Το Γένος των Ελλήνων κι αν το βαρούν απ’ όλες τις μεριές οι λυσσασμένοι αγέρηδες τού μισελληνισμού, δεν το έχει γραφτό η μοίρα του να δύσει. Θα μείνει για πάντα ο ήλιος τής δικαιοσύνης και το αγλάισμα των Εθνών για να σκορπά στη λησμονιά τους εχθρούς τού Θεού και τού Έλληνα Ανθρώπου. Κι αν για λίγο καμφθήκαμε από μισερούς αγύρτες που χώθηκαν ανάμεσά μας υπηρετώντας το νεοταξικό σκοτάδι, τώρα θα πάρουμε το αίμα μας πίσω δίνοντας τρανό παράδειγμα ελευθερίας στην κορυφή τής πυραμίδας των Εθνών.

Επιχείρησαν οι γυρολόγοι παγκοσμιοποιητές να μας κάνουν άπιστους και ανήθικους. Να αναζητήσουμε νέες δοξασίες και νέες ολότελα ξένες στέγες για τη Φυλή μας. Να αφήσουμε δηλαδή στην άκρη την ορθή φρόνηση και την Πατρίδα ακουμπώντας στον πολιτικό «ορθολογισμό» ώστε να γίνουμε πολίτες τού κόσμου. Για λίγες ψεύτικες ανάσες να διαλύσουμε το Έθνος μας και να παραδώσουμε την κοινωνία και τα παιδιά μας σ’ ένα ταξίδι απώλειας τής ψυχής μας δίχως επιστροφή.

Κάνουν λένε οι γραικύλοι πολιτικάντηδες νόμους «αντιρατσιστικούς» και «ανθρωπιστικούς» και συνάξεις «φιλίας» για να εξασφαλίσουν λένε ειρηνική συμβίωση και κοινωνική συνοχή. Προσπερνάνε τις εθνικές επετείους τιμής και μνήμης βάζοντας τον Ελληνισμό να βαδίσει ευθεία μέσα στο στόμα τού τουρκικού λύκου. Οι προοδευτικότεροι εξ αυτών μαρξιστές κάμουν παρέα με τους πράκτορες τού εχθρού πολεμώντας τον «κακό» Ελληνικό Εθνικισμό αλλά αναγνωρίζοντας τις διεκδικήσεις των κρατικών πρακτόρων τής παγκοσμιοποίησης σε βάρος μας.

Αποδέχονται την ισλαμοποίηση τής Ελλάδος μέσα από τη λαθρομετανάστευση όταν τα αλλόφυλα και αλλόθρησκα κύματα ανά την Ευρώπη δημιουργούν κοινωνικές αναταράξεις και αξιώνουν κυριαρχικά δικαιώματα που ανήκουν μονάχα στα γεννήματα των εθνών. Οι διορισμένοι εκ του «περιούσιου» νεοταξισμού καθεστωτικοί επιτηρητές συνασπίζουν τις πολιτικές τους συμμορίες για να διασώσουν το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα υποθηκεύοντας περιουσίες και εθνικό πλούτο διώκοντας το εθνικό και πατριωτικό συναίσθημα.

Αλλάζουν χρώμα όταν βλέπουν τους Έλληνες να στηρίζονται στην Ορθοδοξία και τον Στρατό τους αλλά γίνονται μια μάζα από μικρά προσκυνημένα ανθρωπάκια όταν λαμβάνουν εντολές να εγείρουν Τζαμιά και να παζαρέψουν την εθνική μας κυριαρχία. Κάθονται ακίνητοι και άβουλοι, μοιραίοι και ολέθριοι όταν γκρεμίζονται εκκλησίες είτε στην ελεύθερη Ελλάδα είτε στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες.

Χάνουν τον ανθρωπισμό τους όταν αυτοκτονούν ή δολοφονούνται Έλληνες από τον πολυφυλετισμό και τα μνημόνια γιατί πολύ απλά, όπως ομολογούν οι ίδιοι οι ψευτοσύμμαχοι και δανειστές των εθνών, όλα όσα κάνουν ως δικές τους πράξεις είναι στην πραγματικότητα οι εντολές τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Εντολές στις οποίες οι ελληνόφωνοι ηγετίσκοι πρέπει να υπακούσουν ώστε να μείνουν στις θέσεις τους και στα στασίδια τής παγκοσμιοποίησης.

Οι Έλληνες έχουν περάσει οριστικά στην αντεπίθεση. Η ώρα τού θριάμβου τής Ορθής Πίστης και τής Ελληνικής Ηθικής έχει έρθει. Το στρατόπεδο τού Έθνους πυκνώνει τις δικές του γραμμές με τους Εργάτες και τους Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής που έχουν γεμάτες τις καρδιές τους με Χριστό και Ελλάδα. Το Φρόνημα και η Αποστολή τού Γένους μας δεν διώκονται αλλά αποδιώκουν τους άνομους και τους βάρβαρους.

Αυτός που μετέρχεται ελληνικής λαλιάς που δεν τού ανήκει αλλά λαλεί ξένους σκοπούς, αυτός θα σταλεί στο βαρβαρικό στρατόπεδο ως αποστάτης μολυσμένος. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, πανάρχαιος μύστης τού Ελληνισμού και ισόχρονος τής Τρανής Γενιάς μας, θα φέρει την κάθαρση τής ιερής φλόγας και τής νέας πολιτισμικής δημιουργίας. Οι ασχήμιες τού ψευτορωμέϊκου θα γενούν αποκαΐδια και η Νέα Εθνικιστική Ελλάδα θα χτιστεί από Έλληνες με φρόνημα αλύγιστο και ηθικό ατσάλι.

Οι Εθνικιστές είναι οι μαχητές των Ιδεών και τής Αντάρας. Δεν είναι οι δούλοι τής ύλης και οι σκυφτοί ραγιάδες μήτε άνθρωποι καμωμένοι μονάχα για τις χαρούμενες και τις εύκολες στιγμές. Είμαστε οι Σταυροφόροι τής Πίστης και τής Φυλής που σημαίνουμε τα σήμαντρα τού χαλασμού πιάνοντας το πρώτο μετερίζι τής μάχης. Οι Ακρίτες Φρουροί και το Εκστρατευτικό Σώμα τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού που θα βρεθούμε όπου μας καλέσει το καθήκον με τα πρόσωπα απαστράπτοντα να κοιτούν το Θεό και τον ήλιο με διάθεση αναγεννητική. Με τα κορμιά μας ζωντανές πολεμίστρες και τείχη αλύγιστα.

Την Πατρίδα μας την παραλάβαμε από χέρια ελληνικά και σε χέρια ελληνικά θα την παραδώσουμε. Δεν θα μοιράσουμε σε ξένα συμφέροντα ούτε ένα λιθάρι και δεν θα καταληφθεί η κοινωνία μήτε θα χαθούν οι Έλληνες από την Γη των Ηρώων και των Αγίων. Πατρίς, Θρησκεία και Οικογένεια είναι το δόγμα που μας κράτησε δυνατούς και ακμαίους. Κι αυτό ακριβώς θα συμβεί. Φωνή λαού, οργή Θεού. Ελλήνων  Εθνικιστών παρόντων, οι ελληνικές οικογένειες θα δώσουν πολλούς νεαρούς ελληνικούς βλαστούς στην κοινωνία μας. Η δε Ελλάς θα αναπτυχθεί στηριζόμενη στους γερούς θεμέλιους πυλώνες της, την Εθνική Εργασία και Γη.

Οι Ναοί μας σημαίνουν την αιώνια παρουσία τού Θεού στις ζωές μας. Η Φυλή μας είναι η ορατή και στερεή έκφραση τής Ελληνικής Ψυχής, επομένως αναλλοίωτη και αθάνατη. Και το Ελληνικό Ήθος διδάσκεται στην καθημερινότητα και το Πεδίο τής Τιμής προς τα παιδιά μας όταν ομορφαίνουμε και μεγαλώνουμε την Πατρίδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


    


Όλο το σύμπαν παραδέχεται την αποτυχία του Μνημονίου εκτός από τους ξεπουλημένους της τρικομματικήςΌλο το σύμπαν παραδέχεται την αποτυχία του Μνημονίου εκτός από τους ξεπουλημένους της τρικομματικής
Η Χρυσή Αυγή από τις πρώτες μέρες του πρώτου ακόμα μνημονίου είχε καταγγείλει την δολιότητα πίσω από τα μνημόνια, τα οποία εκχωρούσαν εθνική κυριαρχία, παρέδιδαν για ξεπούλημα το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και φτωχοποιούσαν τους Έλληνες με αντάλλαγμα δόσεις, που πήγαιναν απευθείας πίσω στους δανειστές και διαρθρωτικές αλλαγές, που φρόντιζαν ότι η Ελλάδα θα παραμείνει σε έναν φαύλο κύκλο ύφεσης. Αυτά που είπε από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή δεν είναι η «σοφία» κάποιου οικονομολόγου της συμφοράς, αλλά η κοινή λογική ανθρώπων που ζουν μέσα στην πραγματική οικονομία και δεν ασχολούνται μοναχά με δείκτες.

"Ηλεκτρονικό φακέλωμα για όλους"Σε απευθείας σύνδεση με όλες τις τράπεζες θα βρίσκεται η εφορία σύμφωνα με τη ρύθμιση του υπουργείου οικονομικών, που κατατίθεται τη Δευτέρα στη Βουλή.

Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, η ρύθμιση