Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Απαγορεύουν “δημοκρατικότατα” και τη γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας;Απαγορεύουν “δημοκρατικότατα” και τη γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας;
Σε τεταμένο κλίμα συζητήθηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας η "δημοκρατική" πρόταση για ακύρωση της θερινής γιορτής νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Στο χώρο είχαν συγκεντρωθεί μία χούφτα αριστεριστές και κομμουνιστές του ΠΑΜΕ, του Εργατικού Κέντρου και άλλων οργανώσεων (συνολικά τρεις κι ο κούκος). Ο δήμαρχος Νίκας δεν πήρε θέση, (φοβούμενος διαρροή "δεξιών" ψήφων...) και ζήτησε: "να αξιολογηθεί η κατάσταση από τη Λιμενική Επιτροπή και να παρθεί απόφαση που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης". Με απλά λόγια περιμένει από τις κρατικές αρχές να δώσουν εντολή απαγόρευσης, με πρόσχημα τον φόβο πρόκλησης επεισοδίων. Συριζαίοι και κομμουνιστές από την πλευρά τους επανέλαβαν τις γνωστές αθλιότητες για τα... "χιλιάδες θύματα της γερμανικής κατοχής και στίγμα για τη πόλη που θα χάσει τη φήμη της ως πόλη του πολιτισμού".

Πολιτικό αδιέξοδο! Άμεσο άνοιγμα της ΕΡΤ ή εκλογές θα απαιτήσουν Βενιζέλος και Κουβέλης στην σύσκεψη της Δευτέρας


- Ψάχνουν εναγωνίως φόρμουλα συμβιβασμού
- Ανυποχώρητος ο Αντώνης Σαμαράς για το κλείσιμο της ΕΡΤ
- Μέσω τρίτου κλείστηκε το ραντεβού των τριών - Δεν τηλεφώνησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός
- Βενιζέλος προς Σαμαρά: Basta! "Δεν δεχόμαστε μαθήματα υπευθυνότητας"
- Κουβέλης σε συνεργάτες: "Αν δεν ανοίξει η ΕΡΤ, καλό αγώνα!"

Αμερικανοσιωνιστική επέμβαση στη Συρία: Στέλνουν χερσαίες δυνάμεις κατά του Άσαντ


Αμερικανοσιωνιστική επέμβαση στη Συρία: Στέλνουν χερσαίες δυνάμεις κατά του Άσαντ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Νεκρός ο ένας Ορθόδοξος Μητροπολίτης. Δολοφονήθηκε από τους ισλαμιστές απαγωγείς του ως αντίποινα για την προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων
Πλήρης η επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής σε όσα λέγαμε στο παρελθόν για τις εξελίξεις στον πόλεμο της Συρίας. Γράφαμε στις 4 Οκτωβρίου του 2012, όταν η Τουρκία ξεκινούσε τις απροκάλυπτες επιχειρήσεις, γιατί μέχρι τότε περιοριζόταν στην εκπαίδευση των «ανταρτών», ότι «να είστε σίγουροι πως αν οι τούρκοι στρατιώτες αρχίσουν να έχουν …δυσκολίες θα ενεργοποιηθεί και το άρθρο 4 για την «συμμαχική συνδρομή». Αν δηλαδή οι Τούρκοι χρειάζονται βοήθεια χωρίς “κάλυψη – απόκρυψη”». Aπό ότι φαίνεται από την ειδησεογραφία ο Συριακός στρατός κερδίζει την μάχη, παίρνοντας υπό τον έλεγχο του την μία μετά την άλλη πόλη.

Οι Anonymous "κατέλαβαν" το site του Εφετείου Αθηνών


Άμεση απειλή για ιντερνετικό μπλακ άουτ απηύθυνε η γνωστή ομάδα χάκερς Anonymous η οποία έβαλε στο στόχαστρο την ελληνική κυβέρνηση.
Η απειλή των Anonymous έγινε με βίντεο που ανάρτησε στο Youtube και προειδοποιεί για κυβερνοεπίθεση στις 15 Ιουνίου.

Ο Κατσιφάρας, οι… πρασινοφρουφρούδες και η ΕΡΤ«Ο Γιώργος ο Κατσιφάρας, μ’ ένα καμπάρι στο χέρι, στους διαδρόμους της ΕΡΤ το ’84, διάλεγε τις κοπέλες που στέλναν οι βουλευτές για δουλειά»,

Πώς η NSA παρακολουθεί όλο τον κόσμο από τη Γιούτα


ΗΠΑ - Η μέθοδος με την οποία οι 40.000 πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας, με τη χρήση των ισχυρότερων υπολογιστών στον πλανήτη, υποκλέπτουν και μπορούν να αποθηκεύσουν το σύνολο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών της ανθρωπότητας
 
Του Μιχάλη Ψύλου

Νότια του Σολτ Λέικ, στη Γιούτα, εδρεύει η διαβόητη Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για τη μυστική υπηρεσία που είναι αρμόδια για τις παρακολουθήσεις στο εξωτερικό.

Ευκολίες πληρωμής του ελλαδικού κράτους στο Ιράκ (!) την ώρα που ο Λαός πένεταιΕυκολίες πληρωμής του ελλαδικού κράτους στο Ιράκ (!) την ώρα που ο Λαός πένεται
Την ίδια στιγμή που το υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει τη «φοροεπιδρομή» σε μισθωτούς και συνταξιούχους, εμφανίζεται να επιδεικνύει προκλητική αδιαφορία ακόμα και όταν είναι να εισπράξει οφειλές για τις οποίες μάλιστα έχει υπογραφεί επωφελής διμερής συμφωνία.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί το χρέος συνολικού ύψους 260 εκατ. ευρώ που οφείλει το Ιράκ στην Ελλάδα. Ένα χρέος το οποίο η χώρα μας αδυνατεί να εισπράξει, επειδή κανείς από τους αρμόδιους φορείς δεν είχε φέρει τη σχετική συμφωνία, προς κύρωση στη Βουλή μέχρι τη προηγούμενη εβδομάδα (4 Ιουνίου 2013). Μια συμφωνία, που ήδη από το 2008 έχει υπογραφεί και κατατέθηκε για κύρωση μετά από 5 χρόνια .

Μάθημα σε επίδοξους πραξικοπηματίες έδωσε η κυβέρνηση: "Έχεις τον ΟΤΕ; Τα έχεις όλα"!


Πολύτιμα μαθήματα σε επίδοξους πραξικοπηματίες έδωσε η όλη κυβερνητική επιχείρηση κλεισίματος της ΕΡΤ. Αποδείχθηκε ότι τελικά πολύ εύκολα μπορείς να "ρίξεις μαύρο" σε όλα τα ΜΜΕ, αφού από πλευράς μεγέθους και διασποράς η ΕΡΤ αντιστοιχούσε όσο όλα τα άλλα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Κοροϊδία υψηλού επιπέδου η υπόθεση της ΕΡΤ: Τα αίτια και οι σκοποίΚοροϊδία υψηλού επιπέδου η υπόθεση της ΕΡΤ: Τα αίτια και οι σκοποί
Έχει καταστεί προφανές σε όλους ότι η τριμερής συγκυβέρνηση, όπως και οι προκάτοχοι της, ειδικεύονται στα επικοινωνιακά παίγνια, ενώ αποφεύγουν κάθε μορφή πραγματικής εργασίας ή αλλαγής στα τεκταινόμενα της χώρας. Το είδαμε, άλλωστε, αυτό εμπράκτως με τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικώς με τον πολυδιαφημισμένο «Ξένιο Δία», ο οποίος αποδείχτηκε μία μεγαλοπρεπής «τρύπα στο νερό», αφού οι λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται στο κέντρο και αφήνονται ελεύθεροι στην Ανάβυσσο.

Υπάρχει κενό εξουσίας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα


Από τη στιγμή που εκδόθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ και η πράξη αυτή δεν μπορεί να εφαρμοστεί από την κυβέρνηση υπάρχει κενό εξουσίας.

Συνεχίζονται αμείωτα οι τουρκικές προκλήσεις στη ΘράκηΣυνεχίζονται αμείωτα οι τουρκικές προκλήσεις στη Θράκη
Ενώ μια ολόκληρη κυβέρνηση σύρεται στα σιωνιστικά συνέδρια ανά τον κόσμο, απολογούμενη για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην ελληνική πολιτική ζωή και λαμβάνοντας οδηγίες περιορισμού της με κάθε μέσο (θεμιτό ή αθέμιτο), οι πράκτορες της Άγκυρας αλωνίζουν στην ελληνική Θράκη, καλώντας τον μουσουλμανικό πληθυσμό να ξεσηκωθεί κατά του ελληνικού κράτους!

Εδώ δεν έχουν ακόμα αποξηράνει την λίμνη της Κωπαΐδας, την κρατική τηλεόραση πάνε να εξυγιάνουν;


Προτρέπω με κάθε ευκαιρία τους φίλους μου να μην ανοίγουν τη συσκευή της τηλεόρασης τους, εκτός κι αν πρόκειται να δουν καμιά καλή ταινία, και μ΄ αυτό το πνεύμα, αντιπολιτευτικό της Ελληνικής Τηλεδημοκρατίας, που συμπεριλαμβάνει την κρατική τηλεόραση, θα μιλήσω.
Πρέπει να πάσχει κανείς από τη νόσο Alzheimer για να ξεχνάει ότι με Πράξεις Πραξικοπηματικού Περιεχομένου κυβερνιόμαστε πολύ καιρό τώρα… Από την εποχή του Γιωργάκη Mind-the-GAP. Μιλάμε λοιπόν για το “Σύνταγμα” και τις παραβιάσεις του, ξεχνώντας ότι το έχουν καταντήσει κουρελόχαρτο το ελληνικό Σύνταγμα, χρόνια τώρα, συστηματικά βιασμένο, στην κεφαλή των βιαστών ο πρώτος τη τάξει κρονόληρος.

Η άνοδος και η πτώση του ΚαλιγούλαΤο 37 μ.Χ. ξεκινά η βασιλεία του Αυτοκράτορα που συνδύασε το όνομα του με την δολοπλοκία, τον αυταρχισμό και την ασυδοσία. Του Αυτοκράτορα που όλοι πια αναφέρουν σαν τρελό. Μόλις τέσσερα χρόνια μετά, το 41 μ.Χ., η βασιλεία αυτή θα τελειώσει, καθώς ο Αυτοκράτορας θα πέσει νεκρός από μερικούς από τους άντρες της Πραιτωριανής Φρουράς. Στην πραγματικότητα ο Καλιγούλας προκάλεσε μόνος του την πτώση του καθώς πίστεψε πως μπορεί να κάνει ότι θέλει και κανείς να μην αντιδράσει. Αυτή είναι η αλλαζονεία της εξουσίας, που πάντα όμως βρίσκει στο τέλος την δίκαιη ανταμοιβή της.

Τούρκικη εφημερίδα πανηγυρίζει την «Κοινή Ελληνοτουρκική Επιχείρηση» για την σύλληψη του πολιτικού πρόσφυγα!


Türk-Yunan operasyonu!
07.06.2013
Yunanistan’da özel operasyonla yakalandı
SAVAŞ AKIN / VATAN İSTİHBARAT
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün geçen ay terör örgütü DHKP-C’ye yönelik operasyonu öncesi son anda kaçan canlı bomba Bulut Yayla, Yunanistan’da özel operasyonla yakalandı.

Η Τούρκικη εφημερίδα Vatan με τον πηχαίο τίτλο «Ελληνοτουρκική Επιχείρηση» πανηγυρίζει για την «κοινή επιχείρηση Τουρκικής και της Ελληνικής αστυνομίας» στην απαγωγή και σύλληψη του Γιαϊλά!

: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ...

 
Θα ξεκινήσω με κάποιες επισημάνσεις και ξέρω ότι θα δεχτώ διαφωνίες, κριτική, αλλά και ύβρεις (λογικό):
α) η ΕΡΤ έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να έχει αλλάξει
β) η ΕΡΤ είχε πάρα πολλούς απαίδευτους, ανίκανους και αργόσχολους εργαζόμενους και αρκετούς πολύ ικανούς και μορφωμένους που έβγαζαν τη δουλειά.
γ) όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ (πλην ελαχίστων εκατοντάδων που είχαν μπει μέσω ΑΣΕΠ ή διαγωνισμών) είχαν μπει στην εταιρεία με αδιαφανείς διαδικασίες. Επιπλέον έως φέτος, εκατοντάδες συμβασιούχοι μπαινόβγαιναν με επίσης αδιαφανείς συνθήκες, προκειμένου να βγάζουν τη δουλειά που αδυνατούσαν να βγάλουν οι μόνιμοι.
δ) η ΕΡΤ ουσιαστικά συνδιοικούνταν από τους συνδικαλιστές που επέβαλαν τους κανόνες τους και μπλόκαραν τα προηγούμενα χρόνια τα όποια σχέδια εξυγίανσης γιατί δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτα.
ε) αναίμακτος τρόπος εξυγίανσης δεν υπήρχε εδώ που είχε φτάσει
η κατάσταση, 
αλλά αυτός ήταν σίγουρα ο χειρότερος.
στ) το σύνολο των ευθυνών για το χάλι της ΕΡΤ ανήκει σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και δευτερευόντως στα υπόλοιπα συστημικά κόμματα. Επιπλέον, δεκάδες εργαζόμενοι είχαν στήσει παραμάγαζα εντός της ΕΡΤ (εταιρείες παραγωγής στο όνομα συγγενών, βόλεμα παιδιών και συγγενών μέσω  εταιρειών παραγωγής, αργομισθίες, μίζες κλπ)

Διεθνή ΜΜΕ για ΕΡΤ - «Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ... Ούτε στη δικτατορία» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/diethni-MME-gia-ERT.html#ixzz2W5LbF7V6 Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της γαλλικής “Le monde”, που αναφέρει: “Κλείσιμο της ΕΡΤ, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί, ούτε κατά τη διάρκεια της δικτατορίας”.
Στο άρθρο της, φιλοξενεί δηλώσεις όσων βρέθηκαν στην ΕΡΤ...., τη στιγμή της απόφασης με χαρακτηριστικότερη αυτή του Κωνσταντίνου Ζαμπούνη, τενόρου της χορωδίας της ΕΡΤ, ο οποίος σοκαρισμένος είπε: 
''Αυτό είναι η Χούντα που έρχεται''. Και συμπλήρωσε: 
Για εμένα αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Είναι όπως η Χούντα, που επέβαλε τη δικτατορία στην Ελλάδα το 1967. 
Όσα συμβαίνουν είναι αντιδημοκρατικά.
Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων δηλώνει: 

Διαγράφεται ο Κεδίκογλου από την ΕΣΗΕΑ σαν προδότης που είναι. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/diagrafetai-o-kedikoglou-apo-thn-ESHEA.html#ixzz2W5KyI7tX


Σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να προχωρήσει το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με αντικείμενο τη διαγραφή αππό τα μητρώα του Σίμου Κεδίκογλου.
Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραπέμπεται για διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ λόγω αντιδημοσιογραφικής και αντισυναδελφικής συμπεριφοράς.
Το ερώτημα της οριστικής διαγραφής , όπως προβλέπει το καταστατικό, περιλαμβάνεται σε επιστολή του πρώην Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Κων. Μπετινάκη.

ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Οι γιατροί προειδοποιούν για ανεξέλεγκτες επιδημίες - Χωρίς εμβόλια και φάρμακα οι πολίτες ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/giatroi-proeidopoioun-den-uparxoun-thaumata.html#ixzz2W5KhJ0f5
Το δημόσιο σύστημα υγείας έχει καταρρεύσει. Οι ασθενείς πεθαίνουν στο δρόμο γιατί δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακα τους. Άλλοι αναγκάζονταν να φέρνουν ακόμη και γάζες από το σπίτι τους, ενώ οι γιατροί προειδοποιούν πώς η κατάσταση μοιάζει πλέον με ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να ...
εκραγεί, με συνέπεια ακόμη και το ξέσπασμα επιδημιών.

Σαν τους λοιμούς που ξεσπούσαν από την ασιτία μετά από ένα πόλεμο. Σε αυτό το σημείο μας έχουν οδηγήσει, αυτοί που σήμερα δήθεν ανταλλάσουν πυρά για το ποιος μας χορήγησε τη θανατηφόρα συνταγή.

Τουρκία: Εργαλείο για τους διαδηλωτές το Google Maps ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/toyrkia-ergakeio-to-google-maps-gia-tous-diadilwtes.html#ixzz2W5KJKomw
Ως μέσο αναγνώρισης χρησιμοποιούν οι Τούρκοι διαδηλωτές το Google Maps, δημιουργώντας το Istanbul Polis Hareketleri: ένα χάρτη κινήσεων της αστυνομίας, που επικεντρώνεται στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, την «καρδιά» των διαδηλώσεων εναντίον της κυβέρνησης Ερντογάν.
Η χαρτογράφηση/ παρακολούθηση των ....
διαδηλώσεων και των κινήσεων της αστυνομίας σε πραγματικό χρόνο αποτελεί νέο φαινόμενο, το οποίο παρατηρήθηκε και το 2010 κατά τις φοιτητικές διαδηλώσεις στο Λονδίνο. Οι φοιτητές χρησιμοποιούσαν το Google Maps για να επισημάνουν τη δράση της αστυνομίας και τις κινήσεις αστυνομικών οχημάτων και ελικοπτέρων.

Στην περίπτωση της Κωνσταντινούπολης, πέρα από τις κινήσεις της αστυνομίας, επισημαίνονται τοποθεσίες και σημεία ενδιαφέροντος όπως μπλόκα, επισημάνσεις ανοιχτών και κλειστών οδών, επισημάνσεις χαρακτηριστικών ομάδων (ποιοι βρίσκονται πού και γιατί διαδηλώνουν) και άλλα στοιχεία ενδιαφέροντος. Ωστόσο, απουσιάζουν (κατά πάσα πιθανότητα εσκεμμένα) άλλα, πιο ευαίσθητα στοιχεία, όπως οι θέσεις συγκεκριμένων ατόμων, όπως εθελοντών γιατρών.

Το Κατοχικό Δάνειο, οι Πολεμικές Αποζημιώσεις και οι Μάου Μάου ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/katoxiko-daneio.html#ixzz2W5JxdbHa

Το 2009, τέσσερεις γηραιοί Κενυάτες έγειραν αγωγή κατά της Βρετανικής κυβέρνησης για τον βασανισμό τους από την Βρετανική αποικιακή διοίκηση κατά την διάρκεια της εξέγερσης των Μάου Μάου την περίοδο 1952-1963. Ακολούθησαν πάνω από 5 000 πρόσθετες αγωγές.

«Στόχος της Μπίλντερμπεργκ είναι η μείωση του πληθυσμού» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/stoxos-ths-bilderberg-h-meiosh-plithismou.html#ixzz2W5JWMJWD


Σήμερα εορτάζεται η ετήσια σύνοδος κορυφής της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ «που στοχεύει να αναλάβει τον έλεγχο όλων των εξουσιών και γι αυτό χρειάζεται να καταστρέψει το σύνολο της παγκόσμιας οικονομίας, προκειμένου να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό», είπε στο Russia Today ο Ντανιέλ Εστουλίν

Περίπου 150 άτομα, μεταξύ των οποίων πολιτικοί, βασιλείς, τραπεζίτες, δισεκατομμυριούχοι και επιχειρηματίες , συμμετέχουν στη...
συνεδρίαση των πιο σημαντικών ανθρώπων στην Watford, βόρεια του Λονδίνου.

ΟΧΙ …ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ….ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:


ΟΧΙ …ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ….ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:
  • ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ...ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Η ΕΡΤ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΡΟΥΖΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ

Τι έγινε χθες βράδυ στην πλατεία Taksim;Τα μεγάλα τουρκικά μέσα ενημέρωσης κουράστηκαν, φαίνεται, από τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης Ερντογάν και σε μια προσπάθειά τους να μην πάρουν θέση υπέρ των διαδηλωτών ή υπέρ της κυβέρνησης, βρίσκουν ως καλύτερη λύση την παρουσίαση του φωτο-ρεπορτάζ.
Όπως αυτό που ακολουθεί, και είναι φωτό από τις χθεσινές διαμαρτυρίες και συγκρούσεις των Τούρκων διαδηλωτών με την αστυνομία στην κεντρική πλατεία της Κωνσταντινούπολης.

Δημητρόπουλος: Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 11ης Ιουνίου 2013 είναι αντισυνταγματική


Του Ανδρέα Δημητρόπουλου* - Η  Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 11ης Ιουνίου 2013 είναι έντονα αντισυνταγματική και ως προς την ουσία και ως προς τη διαδικασία της. (α) Το κλείσιμο της ΕΡΤ προσκρούει στα άρθρα 5Α, 14 και 15 του Συντάγματος, πλήττει καίρια τη Δημοκρατία και το δικαίωμα πληροφόρησης των πολιτών, το οποίο δεν μπορεί...να εξαρτάται μόνον από ιδιωτικά τηλεοπτικά μέσα.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ > Διεθνής Τύπος: "Το κλείσιμο της ΕΡΤ αποτέλεσμα της αποτυχίας πώλησης της ΔΕΠΑ στη Gazprom"


Ο διεθνής Τύπος συνδέει το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ με την αποτυχία ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ, κατόπιν βέβαια αξιώσεως της Κομισιόν και ΗΠΑ. Επισημαίνει πώς μετά την κατάρρευση του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων, αφού υπολόγιζε πώς από την πώληση των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ θα έβαζε στα δημόσια ταμεία περί τα 2 δις ευρώ, επιχειρεί να δείξει στην τρόικα ότι είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει το μνημόνιο.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΑΘΗΝΑ 14-6-2013.

Το καθεστώς τής εθνικής ανασφάλειας που μας περιβάλλει είναι το κορυφαίο πρόβλημα τού ελληνικού λαού. Είναι μια πολύπλοκη κατάσταση που υπερβαίνει ακόμη και τα όρια τής οικονομικής εξαθλίωσης και εξαπλώνεται σε πόλεις και χωριά, σε γειτονιές και εθνικά σύνορα.

Η Ελλάς των μνημονίων υπόκειται στην ξένη εγκληματικότητα, στον λαθροεποικισμό και την διεκδικητική επιθετικότητα των προσωρινών γειτόνων μας ταυτόχρονα. Ένας πολυάριθμος στρατός κατοχής εφορμά ως υποστηρικτική δύναμη των διεθνών τοκογλύφων τη στιγμή ακριβώς που η διεκδίκηση ελληνικών εδαφών συνδυάζεται με την επιχείρηση αρπαγής τού γεωφυσικού μας πλούτου και την εσωτερική μας γενοκτονία.

Μια ανθρώπινη τανάλια έχει περικυκλώσει την πατρίδα μας και τη σφίγγει στο λαιμό. Η υπογεννητικότητα που έχει έρθει από την δημοκρατική αφαίμαξη και έχει φουντώσει από τα νεοταξικά μνημόνια συμπληρώνεται από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών που διαθέτει τα χαρακτηριστικά τού ανθελληνικού μίσους.

Παράλληλα το διπλό έγκλημα τής παράνομης διέλευσης των συνόρων και τού εποικισμού αποσκοπεί ξεκάθαρα στην εθνολογική μετάλλαξη τού Ελληνισμού όταν οι ίδιοι οι ψευτοευρωπαίοι και τα σιωνιστικά αφεντικά τους επιτάσσουν τον πολυεθνικό και πολυφυλετικό χαρακτήρα των ευρωπαϊκών εθνών. Επίσημες μετρήσεις λένε πως το 30% των μουσουλμάνων στην πλειοψηφία λαθρομεταναστών που διήλθαν την Ευρώπη πέρασαν από την Ελλάδα.

Αυτό λοιπόν το μεγάλο ρεύμα τής παράνομης μετακίνησης πληθυσμών προς τη χώρα μας το στηρίζουν οι ψευτοσύμμαχοι με τους νόμους τύπου Δουβλίνο που μας τους στέλνουν, οι πολιτικάντηδες με τους αντιρατσιστικούς νόμους και φυσικά η Τουρκία που τους χρησιμοποιεί ως πέμπτη φάλαγγα σε βάρος μας. Οι Τούρκοι στηρίζουν όλα τα ανθελληνικά ανδρείκελα και συνομιλητές τους την ώρα που αυξάνουν τις καραβιές που διέρχονται τα εθνικά μας σύνορα με τη συνοδεία τουρκικού στρατού και πυρών, όπως συνέβη πρόσφατα στη Σύμη.

Παράλληλα η διεκδικητικότητα των νεοταξικών κρατικών μορφωμάτων σε βάρος των ελληνικών εδαφών στα βορειοανατολικά μας σύνορα έχει σημειώσει ραγδαία άνοδο. Δεν φτάνει που μας στέλνουν κι αυτοί τους δικούς τους λαθροεισβολείς αλλά διαχέουν παντού ανά την Ευρώπη και την Εσπερία την μολυσματική τους προπαγάνδα που έχει τους εκφραστές της ακόμη και σε ελληνικό έδαφος. Οι πράκτορες των «γειτόνων» αλωνίζουν για να φτιάξουν αλβανικές, σλαβικές και τουρκικές συνειδήσεις, οι αιτήσεις για Τζαμιά και γλώσσα τουρκική αυξάνονται και τα ψηφίσματα των ψευτοσυμμάχων ενισχύουν τον μισελληνισμό.

Η άθλια προπαγάνδα όπως ακριβώς και η λαθρομετανάστευση στηρίζεται στο άφθονο χρήμα των πασίγνωστων εμπόρων των εθνών. Η χρηματοδότηση έχει σκοπό την μόνιμη κατασκήνωση τού κακού. Οι εχθροί μας έχουν αποφασίσει τον διαμελισμό τής Ελλάδος που θα βασιστεί τόσο στην οικονομική αφαίμαξη όσο και στον αφελληνισμό μας. Τα δε Τζαμιά και η υποστήριξη που προσφέρει η Τουρκία στις διεκδικήσεις των ετέρων μορφωμάτων στα οποία διαθέτει από οικονομικούς δεσμούς έως και τουρκικές στρατιωτικές βάσεις συνδυάζονται άριστα με τις προετοιμασίες για δήθεν έρευνες και εν τέλει στρατιωτική εισβολή.

Η Ελλάς δεν πρέπει να ξεγελαστεί και να αποπροσανατολιστεί από τις ταραχές τής κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης αφού ο τουρκικός σχεδιασμός για την αρπαγή τού Έβρου, νησιών τού Αιγαίου και τού γεωφυσικού μας πλούτου ουδόλως επηρεάστηκε. Τουναντίον, εξελίσσεται και δίδει διαρκώς νέα επεισόδια στον δρόμο τής υποταγής που σχεδίασε η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία.

Ο δικός μας δρόμος είναι η πτώση τού προσκυνημένου ψευτορωμέϊκου που δρα επικουρικά στον εχθρό και η ανάδειξη μιας Πατριωτικής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης. Η διασφάλιση μιας Καθαρής και Ασφαλούς Ελλάδος και εν συνεχεία η πολεμική προπαρασκευή με την οποία θα βρεθούμε στη θέση να διαβούμε την Πύλη τής Μεγάλης Ελλάδος. Εθνικά ασφαλές κράτος είναι μονάχα το αρτιμελές κράτος που είναι σε θέση να προασπίσει αφ’ εαυτού την εθνική του κυριαρχία. Και ειρήνη μόνιμη και δίκαιη έχει μονάχα το Έθνος που σέβεται τις προγονικές θυσίες και είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για πόλεμο.

Η Ελλάς σήμερα δεν είναι ασφαλής γιατί δεν έχει αρτιμέλεια και ελληνική πολιτική διοίκηση. Οι κύριοι παράγοντες τής ανασφάλειας εισάγονται από τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες και τα διάτρητα σύνορά μας. Αυτό σημαίνει πως τα εθνικά μας σύνορα δύνανται να προστατευτούν με το μεγάλωμά τους υπέρ τής Ελλάδος. Με την καταδίωξη των εισβολέων και την ενσωμάτωση των αλύτρωτων πατρίδων από την Μητέρα Ελλάδα που έχει κάθε δικαίωμα βάσει τού διεθνούς δικαίου να προστατεύσει τους Έλληνες εντός και εκτός των προσωρινών μας συνόρων. Όπως ακριβώς ασκούν αυτό το δικαίωμα οι «ισχυροί», έτσι ακριβώς θα πράξουμε κι εμείς.

Αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και την Ελλάδα για τα ζητήματα τού «ανθρωπισμού», θα το κατεβάσουν αμέσως μόλις τους υποδείξουμε τη δική τους συμπεριφορά στο θέμα τής μετακίνησης πληθυσμών με πλήρη στοιχεία. Και σε ό,τι αφορά το γεωφυσικό μας πλούτο, θα τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο ενισχύοντας την εθνική οικονομία, την εργασία των Ελλήνων, την πολεμική μας βιομηχανία και τις εξωτερικές μας σχέσεις.

Η γη μας είναι η δύναμή μας. Και τη δύναμή μας θα την μεγαλώσουμε. Όσοι τυχόν θέλουν συμμαχία, πρέπει να αποδεχτούν την ισχυρή παρουσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και τις εθνικές μας διεκδικήσεις. Καθαρή, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

Ξαφνικός θάνατος: Μετά την ΕΡΤ η αμυντική βιομηχανία;


Ο ξαφνικός θάνατος της ΕΡΤ με τον τρόπο που έγινε δείχνει τι έχει στο μυαλό της η κυβέρνηση για το αμέσως επόμενο διάστημα. “Ξαφνικός θάνατος” ...παντού ρισκάροντας βέβαια μια δική της εξίσου ξαφνική ...ανακοπή!Επόμενο πεδίο “θανάτου” το έχουμε γράψει εδώ και καιρό είναι η αμυντική βιομηχανία. Σχεδόν το έχουν ανακοινώσει και το δείχνουν με τον απόλυτο παραλογισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν το θέμα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...