Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

"Υπερκομματικό άνοιγμα Καραμανλή σε (Σημιτικά) στελέχη του δημοσίου" ....μέσω Λ. Παπαδήμου!...

Κομισιόν: Η ελληνική κυβέρνηση να σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ!! Για τον λαθρονόμο, το χαράτσι και το μνημόνιο γιατί το βουλώνατε;


Να σεβαστεί την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ΕΡΤ κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επαναλαμβάνοντας δια του εκπροσώπου της Ολιβιέ Μπαγί ότι δεν ζήτησε ποτέ κλείσιμο του φορέα.

Λαοθάλασσα στους δρόμους της Βραζιλίας. Στην Ελλάδα στους καναπέδες. Φωτογραφίες από τις μαζικές διαδηλώσεις


Λαοθάλασσα στους δρόμους της ΒραζιλίαςΤουλάχιστον 200.000 άνθρωποι, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, βγήκαν στους δρόμους των μεγάλων πόλεων της Βραζιλίας, στις πιο μαζικές διαδηλώσεις που έχουν γίνει στη χώρα την τελευταία 20ετία. 
Οι μισοί από τους διαδηλωτές, περίπου 100.00, κατέκλυσαν τους δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο. 

ΑΙΣΧΟΣ > Τιμοκατάλογος ανθρωπίνων οργάνων μέσα στη Βουλή!


Μια ανατριχιαστική λίστα κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. που με ερώτησή τους προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρές Λυκουρέντζο, ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να «μην μετατραπεί η Ελλάδα σε αποθήκη διαθέσιμων ανθρώπινων ανταλλακτικών» ενώ επικαλούνται στοιχεία από «το επιστημονικό portal Medical Transcription» σύμφωνα με τα οποία «ένας νέος ώμος κοστίζει 500 δολάρια , δηλαδή όσο έναν iPad».

Νέα απόδραση αλβανού βαρυποινίτη από τα δικαστήρια ΛάρισαςΝέα απόδραση αλβανού βαρυποινίτη από τα δικαστήρια Λάρισας
Δεν υπάρχει μέρα που να μην καταγράφεται στο αστυνομικό δελτίο η βαριά εγκληματικότητα των αλβανών. Ληστείες, βιασμοί, δολοφονίες είναι τα τελευταία καταγεγραμμένα κατορθώματα των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών».  Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις οι δράστες ήταν σεσημασμένοι, γνωστοί στις αρχές οι οποίοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή είχαν αποδράσει.

ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ: “ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…


Oλοκληρώθηκε και εφέτος η ετήσια σύνοδος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η οποία έλαβε χώρα στην Αγγλία ως γνωστόν. Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, αποτελεί έναν από τους «εμφανείς άξονες» της παγκοσμιοποιήσεως, έναν μηχανισμό «επιτελικού σχεδιασμού» που κινείται σε ημιδημόσιο επίπεδο, γιατί είναι ευνόητο ότι όπισθεν αυτής υποκρύπτονται ακόμη σκοτεινότερα κέντρα αποφάσεων, τα οποία και δίδουν τις γενικές κατευθύνσεις.


Ανάμεσα στα βασικά θέματα που απασχόλησαν τις εργασίες της Λέσχης εφέτος, συγκαταλέγονται ζητήματα οικονομικής πολιτικής και κυριαρχίας, η αντιμετώπιση του Εθνικισμού ως «εμποδίου» ανασχέσεως των σχεδίων της παγκοσμιοποιήσεως, η διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ με γνώμονα τους νέους παγκόσμιους συσχετισμούς και τα γεωπολιτικά πλανητικά δεδομένα, αλλά και θέματα τεχνολογικού «πολέμου» όπως ο κυβερνοπόλεμος και η διαχείριση των λεγομένων «ασύμμετρων απειλών» («απειλές» στις οποίες εντάσσεται η τρομοκρατία, οι δολιοφθορές, ο ψυχολογικός πόλεμος, η «πυροτρομοκρατία» και άλλες μορφές «κρούσεως»).

Σε δραματικά νούμερα η παιδική φτώχεια στην ΕλλάδαΌλο και περισσότερα παιδιά μπορεί να απειληθούν από την φτώχεια ή τον κοινωνικό αποκλεισμό σε πολλά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω της οικονομικής κρίσης, προειδοποιεί σήμερα η υπηρεσία της ΕΕ για την Προστασία των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων (FRA) σε έκθεσή της, στην οποία επισημαίνει ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δραματική.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ "ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ" ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ;


Ένα υπερσύγχρονο λογισμικό έρχεται να θωρακίσει τις αρχές για την περιφρούρηση της εθνικής Ασφάλειας και την τήρηση της δημόσιας Τάξης.
Πριν από μερικές εβδομάδες το περιοδικό "Time" είχε δημοσιεύσει στο εξώφυλλο το ερώτημα τι πρέπει να επιλέξει η ελληνική κοινωνία, την εσωτερική ασφάλεια ή την ιδιωτικότητα. Το ίδιο δίλημμα αναμένεται να αντιμετωπίσει σε μερικούς μήνες και η ελληνική κοινωνία.
Ως τα τέλη Αυγούστου, η Ελληνική Αστυνομία και οι αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας θα εγκαταστήσουν ένα υπερσύγχρονο σύστημα εντοπισμού και ανάλυσης δεδομένων για «στόχους» έναντι της δημόσιας ασφάλειας και τάξης.
Οι αξιωματικοί κάνουν λόγο για τη «ρουφήχτρα», ένα λογισμικό υψηλής τεχνολογίας που επιτρέπει στις Αρχές να έχουν πρόσβαση ακόμα και στις πιο ευαίσθητες συσκευές επικοινωνίας.

Και το όνομα αυτού... MohammedΜωάμεθ το πιο δημοφιλές όνομα στη Βρετανία!
Η είδηση έρχεται από τη Βρετανία και πραγματικά προκαλεί ανατριχίλα, καθώς προφητεύει εικόνες από ένα ζοφερό μέλλον που κάθε πραγματικός Έλληνας απεύχεται.  Το όνομα Mohammed αναδείχθηκε ως το πιο δημοφιλές όνομα για τα αγοράκια που γεννήθηκαν στην Αγγλία και την Ουαλία το 2011, μπροστά από το βρετανικό όνομα Harry, το οποίο βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Μήπως το ΣτΕ δέχεται πιέσεις; Αναρωτιόμαστε: Μήπως;


Καθώς για την τρικομματική κυβέρνηση άρχισε η αντίστροφη μέτρηση του χρόνου και με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ που ήλθε ως «από μηχανής θεός» και έδωσε τη λύση που επεδίωκε (εν. η κυβέρνηση), ας θυμηθούμε τα λόγια του πρώην υπουργού, καθηγητή του Παν. Αθηνών (τμήματος Νομικής) και βουλευτή κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Χατζημιχάλης Νταλιάνηςτο λιοντάρι της Ηπείρου
Ο Μιχάλης Νταλιάνης γεννήθηκε στο Δελβινάκι των Ιωαννίνων (ή στο Αργυρόκαστρο σύμφωνα με άλλες πηγές) το 1775, σε μια περίοδο όπου η τουρκική κατοχή έδειχνε το σκληρότερο πρόσωπό της απέναντι στους υπόδουλους Έλληνες. Το πραγματικό του όνομα ήταν Μιχάλης Χρήστου. Το Νταλιάνης ήταν ψευδώνυμο από τα όπλα μιας ιταλικής εταιρείας που εμπορευόταν.

Κοινό μυστικό η συνεργασία της Google με μυστικές υπηρεσίες


Αμερικανική ιδιωτική εταιρεία πληροφοριών από το 2010 γνώριζε ότι η NSA - η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ - βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία με την Google για θέματα δεδομένων. Αυτό προκύπτει από μηνύματα που διέρρευσαν στο Wikileaks, στα οποία είχαν πρόσβαση «ΤΑ ΝΕΑ» στα πλαίσια της συνεργασίας τους με την αποκαλυπτική ιστοσελίδα.
Από τα συγκεκριμένα στοιχεία φαίνεται ότι η συνεργασία της Google με μυστικές υπηρεσίες ήταν κοινό μυστικό στην κοινότητα των ιδιωτικών  ερευνητών που συνέλεγαν πληροφορίες από πηγές - υπαλλήλους στην εν λόγω εταιρεία υψηλής τεχνολογίας.

“Αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα” - Παραδοχή Διαμαντόπουλου για την αποτυχία Τσίπρα“Αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα” - Παραδοχή Διαμαντόπουλου για την αποτυχία Τσίπρα
Τον Τάσο Μπιρσίμ αναπόλησαν στο Σύριζα, καθώς στην χθεσινή συγκέντρωση (να ΄χαμε να λέγαμε...) στο Σύνταγμα αποδείχθηκε πως ο... βασιλιάς είναι ολόγυμνος. Το βήμα στήθηκε πριν το συντριβάνι στην πλατεία Συντάγματος, ενώ με τα φώτα, τα μεγάφωνα και τα πανό οι διοργανωτές είχαν δημιουργήσει ένα κλειστό τρίγωνο με περίμετρο περίπου 150 μέτρα. Όλοι και όλοι κανά διχίλιαρο έμμισθοι Συριζαίοι μαζεύτηκαν και αυτό ήταν αντιληπτό από τηλεοράσεως, παρά τα προσεγμένα πανοραμικά πλάνα.

Γιατί «αναγκάζεται» να κάτσει παραπάνω στην Αθήνα η τρόικα;


Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να παραταθεί η παρουσία των επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα, με το ακριβές χρονοδιάγραμμα της αποστολής των εκπροσώπων των δανειστών να αναμένεται να καθοριστεί μετά την απογευματινή συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, ενδέχεται, οι επικεφαλής της τρόικας να επιστρέψουν στην Αθήνα αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup, την προσεχή Πέμπτη, στην οποία θα παραβρεθούν μαζί με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα

Δημογραφικό και απεθνικοποίηση, δυο βόμβες για τον αφανισμό της Ελληνικής φυλήςΔημογραφικό και απεθνικοποίηση, δυο βόμβες για τον αφανισμό της Ελληνικής φυλής
του Ηλία Ν. Ηλιακόπουλου, Δρ. Νομικής - δικηγόρου
Η χώρα μας αντιμετωπίζει εδώ και πολλές δεκαετίες οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, αποτέλεσμα μικρόψυχης πολιτικής των κατά καιρούς κυβερνώντων πολιτικάντηδων. Το Δημογραφικό πρόβλημα είναι η δημιουργία επί μέρους προβλημάτων που προέρχονται από την δυσανάλογη αύξηση ή μείωση του πληθυσμού μιας χώρας, χωρίς την επίδραση εξωτερικών αιτίων, όπως οι πόλεμοι, οι επιδημίες κλπ. Ένας τόπος που έχει πληθυσμιακή παρακμή, δεν μπορεί ποτέ να οραματίζεται ότι θα έχει ανάπτυξη. Αυτό ως απάντηση στα ευχολόγια της εσωτερικής τρόϊκας που συνεχίζει τα ασύστολα ψεύδη της!
Το πρόβλημα μέχρι τώρα παρότι εντοπιζόταν , δεν γίνονταν ευρέως γνωστό, δεν γινόταν συνείδηση των κρατικών οργάνων, αφού άλλα τους ένοιαζαν, έτσι ώστε να μη λαμβάνονται μέτρα και η κατάσταση σιγά –σιγά να  φτάσει στο απροχώρητο. Σύντομη ιστορική αναδρομή θα φωτίσει περισσότερο το μεγάλο πρόβλημα της χώρας μας. Από υπάρξεως και ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους, ο πληθυσμός της χώρα ήταν λίγος, μόλις 759.000 περίπου το 1828. Σιγά- σιγά ο πληθυσμός ανήλθε κάπως, φτάνοντας τα 2.500.000 κατοίκους με την απελευθέρωση των Ιονίων νήσων και της Θεσσαλίας.  Από το 1890 έως το 1913 ο πληθυσμός είχε μεγάλες αφαιμάξεις από τις πολεμικές επιχειρήσεις του 1897 ως και του 1912-1913 αλλά και από τις μαζικές μεταναστεύσεις σε Αμερική και Ευρώπη (250.000 νέοι μετανάστες που αποτελούσαν το 1/3 του εργατικού δυναμικού της χώρας και από την μεγάλη θνησιμότητα λόγω επιδημιών). Το 1922 έχουμε μια επίπλαστη αύξηση πληθυσμού λόγω εισόδου στην μητροπολιτική Ελλάδα 1.500.000 προσφύγων, φτάνοντας έτσι τα 5.000.000. ψυχές. Οι καλύτερες συνθήκες ζωής, η καταπολέμηση των επιδημιών δημιούργησαν αύξηση του πληθυσμού σε 7.300.000 το 1940 και 7.600.000 το 1951.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο “ΣΦΑΓΕΑΣ” ΤΗΣ ΕΡΤ; Μία ΝΔ τρέχει να υπερασπισθεί τους εκλεκτούς του Παπανδρέου…


Μέσα στο κακόγουστο τσίρκο γύρω από τις εξελίξεις με την ΕΡΤ, πέρασε στα ψιλά η παρέμβαση του παμμέγιστου Παπανδρέου, ο οποίος… καταδίκαζε τις κυβερνητικές ενέργειες. Τι και αν αυτές αποτελούσαν υλοποίηση του δικού του σχεδιασμού.

Θα ήταν άλλο ένα παραλήρημα εάν δεν υπήρχε ένα λεπτό σημείο. Η χειρουργική ακρίβεια με την οποία κινήθηκε ο πολιτικός σφαγέας της ΕΡΤ, κύριος Στουρνάρας, που παραπέμπει άμεσα στις αντίστοιχες μεθοδεύσεις Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλου.

Δεν θα τους επιτρέψουμε να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας!Δεν θα τους επιτρέψουμε να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας!
Με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στη Σερβία, δημοσιεύεται σήμερα συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πολίτικα» του Βελιγραδίου, όπου ο κύριος Παπούλιας αναφέρεται στο ζήτημα των Σκοπίων. Ερωτηθείς από τους Σέρβους δημοσιογράφους για το αν υπάρχει πιθανότητα επίλυσης του ζητήματος της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων, ο κύριος Παπούλιας απάντησε: «Ο ΟΗΕ αποφάσισε να μην δεχθεί τη χώρα αυτή με το συνταγματικό της όνομα, νομιμοποιώντας έτσι την αντίθεση της Ελλάδας.

ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ένα ποίημα αφιέρωμα στην Αριστερά της ΜεταπολίτευσηςΈνας ποιητής του διαδικτύου με το ψευδώνυμο "Ποιητής Φανφάρας" έγραψε το παρακάτω πολιτικό ποίημα που σαφώς ξεφεύγει από την πολιτική ορθότητα και αντιμετωπίζει τους "επαγγελματίες" αριστερούς με μία γλώσσα αιχμηρή.
Αν και λέει αρκετές αλήθειες για την πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα μετά την Μεταπολίτευση.
Εν πάση περιπτώσει διαβάστε το και κρίνετέ το...

Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα: Ερνέστο το όνομα του υιού ΤσίπραΜέσα στο σωρό των ζητημάτων που ταλανίζουν την επικαιρότητα πέρασε εντελώς στα ψιλά ένα «κοινωνικό γεγονός». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας την προσεχή Κυριακή 23 Ιουνίου βαφτίζει τον γιο του. Βεβαίως, όταν λέμε ότι βαφτίζει μην πάει ο νους σας στην πατροπαράδοτη τελετή βάφτισης σε ναό με κολυμπήθρα, καθώς δεν πρόκειται για θρησκευτική τελετή, αλλά τελετή ονοματοδότησης η οποία, σύμφωνα με τα «Νέα», θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Αίγινας. Το όνομα του παιδιού, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, Ορφέας Ερνέστο…

Βρέθηκε τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου μεταξύ Καστελόριζου και Ρόδου. 1 τρισ. δολάρια. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/terastia-koitasmata-petrelaiou-sto-aigaio.html#ixzz2WYZZAIAb
'με πολλές λεπτομέρειες τα κοιτάσματα'


Την αποκάλυψη αυτή, που επαναλαμβάνει στο «ΚΑΡΦΙ» ο κ. Αντώνης Φώσκολος, ομότιμος καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, την έχει αναλύσει εδώ και καιρό στον Αντώνη Σαμαρά…


Ο κ. Φώσκολος βρίσκεται στον Καναδά, όπου είναι καθηγητής στο Ινστιτούτο Πετρελαϊκής Ιζηματογενούς Γεωλογίας της καναδικής κυβέρνησης και επιστημονικός ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας Καναδά.
Στις αρχές του Δεκεμβρίου, του ζητήθηκε να συναντήσει στο Μαξίμου τον Έλληνα πρωθυπουργό και να τον ενημερώσει για το μέγεθος των κοιτασμάτων στο ελληνικό υπέδαφος. Ο κ. Φώσκολος μαζί με τον Ηλία Κονοφάγο και τον Νίκο Λυγερό ήταν οι συντάκτες μιας έκθεσης που αποτύπωνε με πολλές λεπτομέρειες τα κοιτάσματα και εκτιμούσε πως μόνο στο βυθό νότια της Κρήτης βρίσκεται «θαμμένος» μαύρος χρυσός και φυσικό αέριο, η αξία των οποίων ξεπερνά το 1 τρισ. δολάρια.


Στη συνάντηση ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το πλούσιο κοίτασμα φυσικού αερίου στην περιοχή του Κατάκολου, το οποίο υπολογίζεται στα 200 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς και για το πετρέλαιο που βρίσκεται εγκλωβισμένο στην ίδια περιοχή, αλλά και για το τεράστιο κοίτασμα στην περιοχή του Καστελόριζου, το οποίο εκτιμάται στα 50 δισεκατομμύρια βαρέλια ή, μεταφρασμένο σε ποσό, ξεπερνά τα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ποσά ικανά να προκαλέσουν ίλιγγο σε κάθε κυβέρνηση και ισχυρές εντάσεις στην περιοχή. Το κοίτασμα του Καστελόριζου βρίσκεται στα όρια της περιοχής που ορίζεται από την ελληνική ΑΟΖ, αλλά διεκδικείται με ένταση και από την τουρκική πλευρά.


Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως στην ημίωρη συνάντηση, κεκλεισμένων των θυρών, μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Ταγίπ Ερντογάν επετράπη μόνο η παρουσία ενός Έλληνα επιχειρηματία της Πόλης, που εκτελούσε χρέη διερμηνέα. Οι δύο ηγέτες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, συμφώνησαν πως… διαφωνούν για το ποιος θα έχει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων. Η Άγκυρα δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο μια επανάληψη της ιστορίας της ΑΟΖ με την Κύπρο και από την άλλη, στην Αθήνα υπάρχουν πολλοί θιασώτες της κυπριακής πολιτικής και πιέζουν σε περίπτωση που επαληθευτούν οι προβλέψεις των Γάλλων η Αθήνα να το κάνει όπως και η Λευκωσία.


Το «προξενιό» για τη συνάντηση των τριών επιστημόνων- ερευνητών με τον Αντώνη Σαμαρά το έκανε ο υπουργός ΠΕΚΑ, κ. Λιβιεράτος, που γνώριζε από την πανεπιστημιακή κοινότητα το έργο του κ. Φώσκολου και πως δεν επρόκειτο για κάποιο… χθεσινό που αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη στιγμή και να πουλήσει «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» στον Έλληνα πρωθυπουργό.


Τον είχαν λοιδορήσει


Τα τελευταία 15 χρόνια ο κ. Φώσκολος ήταν ένας από τους ελάχιστους που φώναζε πως το ελληνικό υπέδαφος είναι γεμάτο πετρέλαιο και πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου. Οι διαπιστώσεις του, που γι’ αυτόν βασίζονταν σε επιστημονικές εργασίες, είχαν λοιδορηθεί αρκετές φορές από ανθρώπους που τύχαινε να κατέχουν κρίσιμα πολιτικά πόστα αλλά είχαν επιλέξει να «θάψουν» τις επιστημονικές φωνές για το αντίθετο. Το 1996, με μια υπουργική απόφαση, δείγμα μοναδικής πολιτικής ανευθυνότητας, απαγορεύονταν διά νόμου οι έρευνες για την ύπαρξη ή μη πετρελαίου στον ελλαδικό χώρο. Έπρεπε να φτάσουμε στο 2010 να συσταθεί ειδικό υφυπουργείο, με τον Γιάννη Μανιάτη επικεφαλής, για να παραδεχτεί επιτέλους η επίσημη πολιτεία πως υπάρχουν κοιτάσματα και θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε.


Η δικαίωση ήρθε από τους Νορβηγούς


Η δικαίωση για τον κ. Φώσκολο, αλλά και όσων επί τόσα χρόνια λοιδορήθηκαν ήρθε με την ολοκλήρωση των ερευνών του νορβηγικού πλοίου Nordicexplorer, τα επιστημονικά ευρήματα του οποίου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, όπως ανακοίνωσε ο Σβέρε Στράντερες, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της PetroleumGeoServices(PGS). Η εταιρεία PGSπλήρωσε από την τσέπη της 120 εκατομμύρια ευρώ για να πραγματοποιήσει μια τεράστια έρευνα σε μια συνολική έκταση 12.431 χιλιομέτρων. Οι Νορβηγοί «όργωσαν» το Βόρειο Ιόνιο, τις περιοχές μεταξύ Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Κυθήρων, Κυπαρισσίας, Πύλου και τη Νότια Κρήτη. Η ανάλυση στις φουσκάλες μεθανίου που αναδύονται στην περιοχή του Κατάκολου αποκάλυψε, σύμφωνα με τον κ. Φώσκολο, πως κάτω από τις τεράστιες ποσότητες φυσικού αερίου βρίσκονται εγκλωβισμένες ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες πετρελαίου. «Οι φυσαλίδες των αερίων που διαφεύγουν από τον πυθμένα της θάλασσας αποτελούνται από μεθάνιο κατά 80%-90% και από υδρόθειο σε μικρότερο ποσοστό, κάτι που σημάνει πως υπάρχει πετρέλαιο – και μάλιστα εξαιρετικής ποιότητας, πολύ καλύτερης από αυτής των αραβικών χωρών».
«Να μην πουληθεί η ΔΕΠΑ»


«Η ύπαρξη των υδρογονανθράκων στον ελλαδικό χώρο είχε επιβεβαιωθεί με την ανακάλυψη των κοιτασμάτων του Πρίνου, του φυσικού αερίου στα νότια της Θάσου, του φυσικού αερίου στην Επανομή και του πετρελαίου στο Κατάκολο, αλλά και των επιφανειακών εμφανίσεων στην Ήπειρο. Παρόλα αυτά, η πολιτική επιλογή ήταν να μην αναζητήσουμε τα κοιτάσματα αυτά για χρόνια», υποστηρίζει ο κ. Φώσκολος. Στον πρωθυπουργό μετέφερε και τις υποψίες του εξαιτίας ποιων επί τόσα χρόνια η Ελλάδα καθόταν πάνω σε ένα θησαυρό χωρίς να κάνει τίποτα. «Τώρα θα είναι έγκλημα να πουληθεί η ΔΕΠΑ στους Ρώσους, που με την ανακάλυψη των ελληνικών κοιτασμάτων βλέπουν πως μπορούν να χάσουν μεγάλο μέρος της οικονομικής τους δύναμης, γιατί με αυτά τα αποθέματα η Ελλάδα πια θα μπορεί να τροφοδοτήσει την Ευρώπη για δεκάδες χρόνια.


Η ΔΕΠΑ μπορεί να γίνει η νέα GASPROM και ακόμη μεγαλύτερη», αποκαλύπτει ο άνθρωπος που συνέδεσε την επιστημονική δουλειά του με αυτό που σήμερα θεωρείται πια πραγματικότητα και όχι παιχνίδι φαντασίας.

Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών
freepen.gr

Και ο εβραίος Κον Μπεντίτ ξέρει τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής: Αποκάλυψη από την ΕΡΤΣυνέντευξη στην ΕΡΤ έδωσε ο εβραίος αριστεριστής Κον Μπεντίτ, στην οποία άθελά του ίσως, αποκάλυψε αυτό το οποίο αποτελεί κοινό μυστικό στην ελληνική κοινωνία: το γεγονός οτι τα  πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής βρίσκονται πάνω από 18%.
«Η διενέργεια πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα θα ήταν μια καταστροφή, διότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση δεξιάς- ακροδεξιάς», δήλωσε ο εβραίος προσκεκλημένος των μαρξιστικών φατριών του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Ο από τον Απρίλιο του 1982 δημόσιος υπερασπιστής της παιδοφιλίας, ο γνωστός και ως «κόκκινος Ντάνι», έκρινε σκόπιμο να εκφράσει την σαφή και ξεκάθαρη υποστήριξή του στην εγχώρια Αριστερά, εκ της οποίας και εκπορεύονται οι προβοκατόρικες θέσεις περί συνεργασίας δεξιάς και ακροδεξιάς.
Επιστρέφουμε στον κόκκινο Ντάνι τις συκοφαντίες περί συμπόρευσης με την πατριδοκάπηλο, προδοτική και ψοφοδεή Νέα Δημοκρατία, των οποίων συκοφαντιών στόχος είναι να τρομοκρατηθούν τα τμήματα του Λαού τα οποία στρέφονται πλέον μαζικά στη Χρυσή Αυγή. Βεβαίως ο εβραίος Κον Μπεντίτ, δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να παραστήσει τον χειροκροτητή του Σύριζα και του Mr Alexis. Άλλωστε ο κύριος Τσίπρας ήταν εκείνος ο οποίος πρώτος μίλησε για συμπόρευση της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή, επιχειρώντας με τους γελοίους αυτούς ισχυρισμούς, να περιορίσει τις διαρροές των ψηφοφόρων του προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Προφανώς ο κύριος Τσίπρας και τα στελέχη του αντεθνικού μορφώματος της Κουμουνδούρου, θεωρούν τους Έλληνες χαχόλους. Ο Σύριζα και το σύνολο της Αριστεράς είναι εκείνοι οι οποίοι συνεργάζονται με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να θέσουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή και αύριο, θα είναι πάλι εκείνοι που θα συμπράξουν με τα ίδια αυτά κόμματα, ούτως ώστε να ανακόψουν την πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος προς την οικοδόμηση ενός Εθνικού Κράτους.

Mέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με δολοφόνους
Συγκλονιστικές πληροφορίες και ντοκουμέντα για την εγκληματική δράση της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας (ΤΗΚ) φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ο καλός ιστότοπος AviationLive. To ημερολόγιο γράφει 26 Μαρτίου 1994 όταν πάνω από τα κουρδικά χωριά Kuşkonar και Koçağılı της επαρχίας Sirnak εμφανίζεται ελικόπτερο της Στρατοχωροφυλακής (JİTEM) και ακολουθεί χαμηλή διέλευση αεροσκαφών F-4 και F-16 της ΤΗΚ. Τα αεροσκάφη επανέρχονται και βομβαρδίζουν τα δύο χωριά, αφήνοντας πίσω τους 38 πολίτες νεκρούς, 15 εκ των οποίων ανήλικα παιδιά και βρέφη.

Η εισαγγελική έρευνα των τουρκικών αρχών διαρκεί 10 ολόκληρα χρόνια και μπαίνει στο αρχείο, αποδίδοντας το συμβάν σε ενέργειες του PKK. Οι κάτοικοι που επέζησαν της βάρβαρης επίθεσης αποφασίζουν τον Οκτώβριο του 2004 να κινηθούν νομικά και αναθέτουν την υπόθεση στο δικηγόρο Tahir Elçi. Το 2006, ο γενικός εισαγγελέας του Diyarbakir, Haki Çeliker, δηλώνει αναρμόδιος και παραδίδει την υπόθεση στη στρατιωτική δικαιοσύνη. Με την ίδια αιτιολογία, η υπόθεση της φονικής αεροπορικής επιδρομής στο Uludere της επαρχίας Sirnak που κόστισε τη ζωή σε 35 πολίτες κουρδικής καταγωγής, στη πλειοψηφία τους μεταξύ 16 και 20 ετών, παραδόθηκε προ ημερών στη στρατιωτική δικαιοσύνη.

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στη βουλή κινητοποιεί τον ανάλγητο κρατικό μηχανισμόΗ παρουσία της Χρυσής Αυγής στη βουλή κινητοποιεί τον ανάλγητο κρατικό μηχανισμό
Από την ημέρα της εισόδου της στη βουλή η Χρυσή Αυγή είχε διαμηνύσει πως θα συνεχίσει και θα εντείνει το κοινωνικό της έργο, χρησιμοποιώντας τα μέσα που παρέχονται στα κόμματα του κοινοβουλίου προκειμένου να σταθεί αρωγός στις ανάγκες των Ελλήνων. Ο τομέας της δημόσιας Υγείας είναι από εκείνους στους οποίους η κρατική αναλγησία και ανικανότητα είναι εμφανέστατη, με άμεση συνέπεια την έλλειψη σοβαρού και οργανωμένου συστήματος παροχής υπηρεσιών υγείας στους Έλληνες πολίτες. Δεν είναι λίγες οι φορές που κινδυνεύουν ακόμη και ζωές λόγω της αδιαφορίας που επιδεικνύει η πολιτεία για τον τομέα αυτό, αλλά και της δαιδαλώδους γραφειοκρατίας.

Συμφώνησαν για ανασχηματισμό και νέα προγραμματική συμφωνία - Ξανανοίγει η ΕΡΤ με απόφαση του ΣτΕ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/blog-post_1903.html#ixzz2WYYpM1gQ


Συμφώνησαν για ανασχηματισμό και νέα προγραμματική συμφωνία- Διασώζεται η κυβέρνηση με μία καταρχήν συμφωνία των τριών - Απομακρύνονται οι εκλογές

- Νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου την Τετάρτη
- Το ΣτΕ αποφάσισε ουσιαστικά "ναι στο κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά όχι στο μαύρο" - Αγκάθι η υλοποίηση της απόφασης
- Ουσιαστικά η απόφαση αυτή είναι η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά την Παρασκευή

Βήμα: Μην κάνετε εκλογές, γιατί θα θριαμβεύσουν τα… τέρατα της Χρυσής Αυγής!Βήμα: Μην κάνετε εκλογές, γιατί θα θριαμβεύσουν τα… τέρατα της Χρυσής Αυγής!
Σε μια εξήγηση του γιατί αποφεύγουν τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" τις εκλογές σαν τον διάβολο το λιβάνι προχώρησε πρόσφατα το καθεστωτικό "Βήμα", δίνοντας παράλληλα την γραμμή στους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες.

Η κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας στα χέρια κάποιων «γλωσσολόγων» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/h-kakopoihsh-ths-ellhnikhs-glwssas-sta-xeria-kapoion-glossologwn.html#ixzz2WYYBz7pq


Ξενοφών Ζολώτας, μίλησε σε Συνέδριο
στις ΗΠΑ αγγλικά, με ελληνικές λέξεις!


Ο Ζολώτας  καταπλήσσει τους ξένους όταν μιλά στο ΔΝΤ αγγλικά  με ελληνικές  λέξεις !


Του Τάσου Κ. Κοντογιαννίδη
akontogiannidis@yahoo.gr


Όταν το 2001, σαράντα ακαδημαϊκοί εξέφραζαν την ανησυχία τους  για τους κινδύνους που διατρέχει η ελληνική γλώσσα από την κακοποίηση της με την καθιέρωση της φωνητικής ορθογραφίας που εισηγούντο στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο φιλόλογοι και καθηγητές πανεπιστημίων, με την λατινοποίηση της ελληνικής γραφής που ζητούσαν κάποιοι γλωσσολόγοι, με την κατάργηση των διπλών συμφώνων ως και του ω καὶ των ει, η, υ, οι, αλλά και την επιμονή στη γραφή των  greeklish, βγήκαν τότε κάποιοι φωστήρες μίλησαν περιφρονητικά και απαξιωτικά, σε επιστήμονες, που μπροστά  στο πνευματικό τους ανάστημα, μοιάζουν με νάνους.

Νικόλαος Σιαλμάς: Έπεσε υπερασπιζόμενος τα κυριαρχικά δικαιώματα που η κυβέρνηση απεμπολείΝικόλαος Σιαλμάς: Έπεσε υπερασπιζόμενος τα κυριαρχικά δικαιώματα που η κυβέρνηση απεμπολεί
Σαν σήμερα, πριν από 21 χρόνια, ο υποσμηναγός Νικόλαος Σιαλμάς έπεσε στο καθήκον της προάσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της εθνικής μας αξιοπρέπειας. Πολλοί ακόμη αεροπόροι και πριν, αλλά και μετά, όπως ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης έπραξαν το ίδιο. Έδωσαν το αίμα τους για τη διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων.

Ολοι οι βολεμένοι του Σαμαρά… #ERT #EΡΤ #occupyert #ekpmpes_NERIT

http://netakias.com omada alitheias ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ψέματα και αλήθειες για την ΕΡΤ
Του Γιώργου Κογιάννη*
Κύριε πρωθυπουργέ,
Διάβασα με ιδιαίτερη προσήλωση το άρθρο σας στην εφημερίδα «Καθημερινή» και αναρωτήθηκα: Γιατί ξαφνικά γίνατε τόσο σκληρός με τα ίδια τα «παιδιά σας» στα οποία εδώ κι ένα χρόνο παραδώσατε, εν λευκώ, την ΕΡΤ;
Ρωτάτε κύριε πρωθυπουργέ: «Μπορείς να κάνεις μεταρρυθμίσεις χωρίς να ξεβολευτούν οι βολεμένοι»;
Υποθέτω ότι αναφέρεστε σε εκείνους που βολέψατε είτε εσείς ο ίδιος, είτε οι συνοδοιπόροι και εταίροι σας στην κυβέρνηση. Αναφέρεστε, προφανώς, στους 30 – αργόμισθους στην πλειοψηφία τους – ειδικούς συμβούλους και Προσωπικό Ειδικών Θέσεων, που διορίσατε στην ΕΡΤ, από την πρώτη κιόλας μέρα της ανάληψης των καθηκόντων σας.
Υποθέτω ότι αναφέρεστε στον κουμπάρο σας κ. Γιώργο Αντωνίου, τον οποίο διορίσατε με μηνιαίες..
αποδοχές 3.500 ευρώ το μήνα.

Ζαν Κλoντ Γιούνκερ: «Πηγή μεγάλης ανησυχίας η άνοδος της Χρυσής Αυγής»Ζαν Κλoντ Γιούνκερ: «Πηγή μεγάλης ανησυχίας η άνοδος της Χρυσής Αυγής»
Ένας από τους βασικότερους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στο Κυριακάτικο «Βήμα» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Εκτος ευρω η Ελλάδα...συντομα

Εκτιμώ οτι το ευρώ είναι δομημένο πάνω στην οικονομία της Γερμανίας.
Είναι αδύνατο να ταιριάξει μια οικονομία με βιομηχανία υψηλής προστιθέμενης αξίας, με μια οικονομία σαν τη δική μας, που είναι χαμηλής.
 Είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα αποτύχει. Οι Έλληνες ήταν μαθημένοι να...

Η ΕΡΤ, η Φατμαγκιούλ και ο Σουλεϊμάν


Kλείνει η ΕΡΤ. Για να “εξυγιανθεί” θα πέσει ακόμα και το σήμα της. Εκτός εκπομπής το σύνολο της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης

Σε οικονομική ανέχεια οι Έλληνες Αξιωματικοί εξαιτίας της συγκυβέρνησηςΤην ώρα που οι συνέταιροι της τρικομματικής συγκυβέρνησης ασχολούνται με την ΕΡΤ, στοιχεία - σοκ έρχονται στη δημοσιότητα για την τραγική διαβίωση των Ελλήνων Αξιωματικών. Σύμφωνα με τα στοιχεία το 35% των εν ενεργεία Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πια, αναγκάζεται και διατρέφεται από το συσσίτιο των φαντάρων! Αυτό συμβαίνει επειδή οι αποδοχές τους έχουν μειωθεί κατά 45% και κανείς δεν ξέρει αν τους περιμένει και άλλη μείωση.

Ελλάδα - Τουρκία σε αναταραχή και ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έτοιμος να ξεσπάσει


Την ώρα που η έκρηξη πολέμου στη Συρία δείχνει να είναι εξαιρετικά πιθανή, βάζοντας φωτιά που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως και πότε θα σβήσει Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονται σε φάση αποσταθεροποίησης. Και σ΄ αυτή την περίπτωση δύσκολα οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει το ρίσκο πρόβλεψης.

Στην Τουρκία η επιλογή του Ερντογάν για χρήση βίας που μέρα με τη μέρα κλιμακώνεται δεν φαίνεται να έχει το αποτέλεσμα που θέλει . Ο κόσμος παραμένει στον δρόμο και δεν δείχνει καμία απολύτως διάθεση να επιστρέψει στα σπίτια του.

Το πρόβλημα δημοκρατίας που προκάλεσε ο Ερντογάν είναι πολύ σοβαρότερο απ΄ ότι ο ίδιος και το επιτελείο του πιστεύει. Και η “σιδηρά πυγμή” αλά τούρκα που έχει επιλέξει δεν θα του βγει.

Εδώ στην Ελλάδα απόψε παίζεται η τύχη της τρικομματικής κυβέρνησης με αφορμή ένα θέμα που ο Σαμαράς δεν περίμενε ότι θα γινόταν βόμβα μεγατόνων που θα απειλούσε τα θεμέλια της εύθραυστης κυβέρνησής του. Η ΕΡΤ έμοιαζε εύκολος στόχος. Οι κατασυκοφαντημένοι δημοσιογράφοι των 800 και των 1000 ευρώ είχαν μπει εδώ και καιρό στο ίδιο τσουβάλι με τους “μεγαλοκαρχαρίες” της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης . Αυτό το τσουβάλι “πέταξαν” στην αρένα οι επιτελείς του Σαμαρά πιστεύοντας ότι όλος ο κόσμος έχει πειστεί από την καθολική ισοπέδωση επαγγελματικών ομάδων και κοινωνικών τάξεων. Το “κόλπο” έχει χρησιμοποιηθεί και με τους στρατιωτικούς από την κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου αλλα και από τον “φιλικό” υποτίθεται προς τις Ένοπλες Δυνάμεις Αντώνη Σαμαρά.

Όπως και στην Τουρκία έτσι κι εδώ η επιλογή φαίνεται να είναι η “σιδηρά πυγμή”. Δείγμα αυτής της επιλογής ήταν και το “μαύρο” στην δημόσια ραδιοτηλεόραση. Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις που επιχειρήθηκε να ασκηθεί αυτή η “σιδηρά πυγμή” η κυβέρνηση βγήκε πολλαπλά χαμένη. Θα αναφερθούμε και πάλι στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων όπου το “κυνηγητό” όσων τόλμησαν να εκφέρουν άποψη για τις περικοπές και τα εργασιακά μάλλον “έγιναν ήρωες” παρά μπήκαν στην λογική του “κυνηγημένου”. Παρόλα αυτά η κυβέρνηση δεν φαίνεται και έτσι όπως έχουν έρθει και τα πράγματα δεν μπορεί κιόλας να αλλάξει στάση.

Τα όσα έχει πει τα τελευταία 24ωρα ο πρωθυπουργός και κυρίως ο τρόπος που τα έχει πει δημιουργούν μεγάλο προβληματισμό για το αν απόψε η κυβέρνηση θα επιβιώσει.

Σε μία άλλη χώρα η προσφυγή στις κάλπες ακόμη και σε διάστημα λίγων μηνών δεν θα αποτελούσε ...απειλή. Αντιθέτως .

Φαίνεται ότι δεν ισχύει το ίδιο για την Ελλάδα του σήμερα . Και ειδικά με την πόλωση που αναμένεται να κορυφωθεί σε ενδεχόμενο εκλογών.

Η κατάσταση που επικρατεί σε Ελλάδα και Τουρκία επαναλαμβάνουμε ότι είναι απρόβλεπτη και σε μια περίοδο που στην γειτονιά μας ,το φυτίλι έχει ανάψει κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα ξημερώσει.


onalert

Ξεκίνημα με απειλές από τους εβραίους προς τον νέο πρόεδρο του ΙράνΞεκίνημα με απειλές από τους εβραίους προς τον νέο πρόεδρο του Ιράν
Στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής διεξάγεται εδώ και πολλά χρόνια ένα γεωπολιτικό παίγνιο που έχει ως αυτοσκοπό του τον έλεγχο της παγκόσμιας ενέργειας. Σε αυτό το παίγνιο τα έθνη και οι εθνικοί στρατοί είναι απλώς πιόνια που κινούνται από τους διεθνείς επικυρίαρχους και οι δήθεν «δημοκρατικές ανησυχίες» είναι απλώς και μόνο για να τις δείχνει η τηλεόραση και να την αναμασούν οι αφελείς.

Ελληνικά νοικοκυριά... από την Βουλγαρία

Ελληνικά νοικοκυριά... από την ΒουλγαρίαΝταλίκες με φορτωμένα νοικοκυριά ακόμη και ολόκληρα προκατασκευασμένα σπίτια περνούν καθημερινά το μεθοριακό σταθμό του ...
Προμαχώνα με προορισμό την Ελλάδα, καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες, κυρίως από τη Β. Ελλάδα, φαίνεται να προτιμούν για οικονομικούς λόγους την αγορά της Βουλγαρίας, για να ανακαινίσουν τα σπίτια τους ή για να στήσουν τα εξοχικά τους.

Τα πάντα ανοιχτά στην κρίσιμη σύσκεψη Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη > Η ΕΡΤ ΕΧΕΙ «ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΙ» ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ


Μία από τις πιο κρίσιμες συνεδριάσεις των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:30 το απόγευμα.
Η απόφαση για κλείσιμο στην ΕΡΤ έχει προκαλέσει σοβαρούς «τριγμούς» στον κυβερνητικό συνασπισμό, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να δείχνει ανυποχώρητος και τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη να λένε «ναι» στην αναδιάρθρωση, αλλά με ανοιχτή δημόσια ραδιοτηλεόραση. 

ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ! - Αλβανός απέδρασε από τα δικαστήρια Λάρισας!

Δραπέτευσε από τα δικαστήρια της Λάρισας, αμέσως μόλις άκουσε την απόφαση για την καταδίκη του σε 17 χρόνια κάθειρξη, για σωρεία ληστειών και κλοπών... Ο λόγος για έναν 22χρονο Αλβανό, ο οποίος εξαφανίστηκε μέσα από τα χέρια των σωφρονιστικών υπαλλήλων, αμέσως μόλις άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΑΕΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 19-6-2013.

Κι αν μας πληγώσανε εκ των έσω ξιπασμένοι δούλοι τού ανθελληνισμού, κι αν μας ζώσανε τής πλάσης οι ζήτουλες εξουσίας ανοίκειας και τής Τουρκίας οι πειρατές των συνόρων μας, εμείς ως Έλληνες και Εθνικιστές, παιδιά τού δίκαιου θυμού και τής αντάρας είμαστε ζωντανοί και δυνατοί. Απλώνουμε τις φτερούγες τού δικού μας Αυτοκρατορικού Αετού και ενωνόμαστε με τον Ανίκητο Ήλιο τού πανώριου Ελληνισμού για να λιώσουμε τα χιόνια τής θλίψης, τής καταφρόνιας και τής υποταγής.

Δεν μας νοιάζουν διόλου οι έχθρες των κομμάτων, των αποκομμάτων και των διεθνών οργανισμών τής παγκοσμιοποίησης. Είναι όλα αυτά τα ασπόνδυλα που φτιάχνουν νόμους και δίδουν εντολές που αποσκοπούν στο εκτεταμένο ολοκαύτωμα τής Ελληνικής Φυλής. Από την έξω πλευρά των συνόρων οι εντολείς και από μέσα τα υποπόδια τής συμφοράς που στέλνουν το παιδί τής ελληνικής οικογένειας στα κέντρα στήριξης παιδιού και οικογένειας, πολλούς γονείς υπό το βάρος των χρεών στην αυτοκτονία και τους μόχθους μιας ζωής στους εγκληματίες τοκογλύφους.

Η υπογεννητικότητα κατατρώγει τις σάρκες τού Έθνους όταν οι γεννήσεις ελληνοπαίδων στις μέρες των μνημονίων υπολείπονται εκείνων τού 1940! Όμως το ψευτορωμέϊκο σχίζεται προκειμένου να φτιάξει τους αντιρατσιστικούς νόμους και τα κόμματα τής ψευτοδημοκρατίας αναγνωρίζουν ως το μόνο πρόβλημα τής σύγχρονης Ελλάδος το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Είναι η άρνηση τού σκυψίματος τής κεφαλής και τής παρανοϊκής λογικής τού σφάξε με αγά μου να αγιάσω και να σωθώ! Και ακόμη ο σχηματισμός μιας Φάλαγγας Γενναίων Ελλήνων Πολεμιστών που γκρεμίζει το ένοχο καθεστώς και σηκώνει το αποφασισμένο και περήφανο βλέμμα τού αετού προς τον ζωοδότη ήλιο και τον κύριο των όλων Θεό.

Ο Ήλιος αφουγκράζεται την άκαμπτη επιθυμία τής υψηλής γενιάς μας. Δέχεται με περίσσεια ικανοποίηση τον χαιρετισμό που τού στέλνουν οι Φρουροί τού Ελληνισμού ως σημείο εκκινήσεως για την ανακαίνιση τής Φυλής μας. Όσο πιο πολύ ουρλιάζει η ύαινα τού «περιούσιου» νεοταξισμού που κουλουριάζεται οικειοποιούμενη δικαιώματα στην Γη των Αγίων και των Ηρώων και όσο λυσσομανούν οι τουρκόσποροι για ξεσηκωμό μέσα στα αιματοβαμμένα χώματά μας και για φωτιά στα προσωρινά μας σύνορα, τόσο πιο πολύ φλέγονται οι καρδιές μας για Κάθαρση και Νίκη Ελληνική.

Ισχύς μας ακατάλυτη είναι η Πίστη στο Χριστό και η Αγάπη των Ελλήνων. Απέναντί μας είναι μαζωμένες πλέον όλες οι ορδές που επιτρέψαμε έως σήμερα να πληγιάσουν το κορμί και το μυαλό μας. Δεν είναι η δύναμή τους που είναι τάχα μεγαλύτερη από τη δική μας. Είναι η δική μας ανοχή και η παραίτηση από τα πεπρωμένα μας που είχαν ίσαμε τώρα σκορπίσει την καταχνιά και την αιχμαλωσία μας. Όμως τώρα πια ο δικός μας Εθνικιστικός Ελληνισμός χαλάει τον κόσμο. Ανατρέπει τους αχαμνούς και τσακίζει τους εισβολείς. Τώρα τα βουνά τού Γένους μας αντιλαλούν το μήνυμα τού σηκωμού και ο Ανίκητος Ήλιος εισακούει το κάλεσμα τού λυτρωμού.

Οι δημοσκοπήσεις τού Συστήματος, κρυφές και φανερές, ξερνάνε την αλήθεια εν μέσω των γνωστών μαγειρεμάτων στα ποσοστά των κομμάτων. Ο Εθνικισμός είναι ο βατήρας τής αναγεννητικής πορείας τής Νέας Ελλάδος. Ταυτόχρονα οι Έλληνες βαθμιαία απαξιώνουν τους σοσιαλφιλελεύθερους και τους μαρξιστές βαστάζους τής παγκοσμιοποίησης και τού πολυφυλετισμού. Αυτό πρακτικά σημαίνει δύο πράματα. Το πρώτο είναι πως ο λαός μας αναγνωρίζει τον ανθελληνικό χαρακτήρα τού Συστήματος πυκνώνοντας τις τάξεις τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Και το δεύτερο είναι πως οι Έλληνες αποδεικνύουν πως δεν φοβούνται τους εκβιασμούς και τις πιέσεις που δέχεται το Έθνος. Θέλουν Ελεύθερη Ζωή για τα παιδιά τους και Δυνατή Ελλάδα, ανεξάρτητη και απόλυτα δική τους.

Όσο κι αν προσπαθούν οι νεοταξίτες να ποινικοποιήσουν τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό μας, όσο κι αν προσπαθούν να ξαρματώσουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όσο κι αν θέλουν τους Έλληνες αποκομμένους από πάσης μορφής οπλισμό με πονηρές μεθοδεύσεις και την Ελλάδα διαμελισμένη και απορφανισμένη από Έλληνες, θα σπάσουν τα μούτρα τους. Η απόφαση ζυμώθηκε με τον λαό μέσα στην κοινωνία και με τα στρατευμένα παιδιά μας μπροστά στο Πεδίο τής Τιμής. Ελήφθη στην κορυφή τού πιο ψηλού βουνού τής οικουμένης, στις αετοφωλιές τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού. Στα γαλανά νερά τού Αιγαίου, στους αιθέρες τής Πατρίδος μας, στην Κοινωνία που πάλλεται για Ελλάδα που θα εμπνέει φόβο και σεβασμό. 

Ξημερώνει η ροδαλή και χρυσάκτινη αυγή τού Ελληνικού Έθνους. Στερεύουν πόνοι και δάκρυα και στεναγμοί. Η εφόρμηση των Αετών τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος θα δώσει την χαριστική βολή στα δεινά μέσα από την νικηφόρα αναμέτρηση με τις σκιές. Η σωτηρία και η μεγαλοσύνη τού Γένους κρύβονται μέσα στην καρδιά μας και βρίσκονται στα χέρια μας. Δεν μας λυγάνε εμάς οι μπόρες γιατί είμαστε τα παιδιά τής καταιγίδας. Κύριοι τής Γης μας, Απελευθερωτές Ελλήνων, Μπροστάρηδες στην πυραμίδα των Εθνών.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΨΕ; ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΣτΕ Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΪΚΗ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;


Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Με πρόσχημα πάντα την ΕΡΤ.

Το λογικό, είναι να τα βρουν με μικρές υποχωρήσεις. Σε αυτό θα λειτουργήσει καταλυτικά η απόφαση του ΣτΕ που θα τους δώσει αφορμή για να “ρίξουν νερό στο κρασί τους”.