Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Μακάβριο. Εκσκαφέας ανοίγει τάφο κοντά στο σπίτι του Μαντέλα ενω αυτός ακόμα ζεί. Στο πλευρό του γέροντες της φυλής

Εκσκαφέας ανοίγει τάφο κοντά στο σπίτι του ΜαντέλαΓέροντες της φυλής Τέμπου του Νέλσον Μαντέλα θα τον επισκεφθούν στο νοσοκομείο της Πρετόρια όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση για να εξετάσουν «τι πρέπει να γίνει, σύμφωνα με πληροφορία που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «The Times».

Εάν δεν μπορείτε να εξοντωσετε 5 ουτσεκαδες που κάνουν πρόβες πολέμου, τότε μόνον ο λαός μπορεί να διαφυλάξει την ελευθερία του


Αντάλλαξαν πυρά με τους αστυνομικούς τα ξημερώματα της Κυριακής, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από το μπλόκο στην ορεινή Ναυπακτία. Για μια ακόμη φορά κατάφεραν να ξεγλιστρήσουν σαν χέλια μέσα από τα χέρια των αστυνομικών οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων!

Hellenic Stompers - Βόρεια Ήπειρος

EΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Γ. Παπασημάκης για τις Ελληνικές μειονότητες

Κρήτη: Δις ισόβια για τη δολοφονία και το βιασμό 73χρονης

Κρήτη: Δις ισόβια για τη δολοφονία και το βιασμό 73χρονηςΤο έγκλημα, είχε γίνει στον Σταυρωμένο της Δημοτικής Κοινότητας Αρκαδίου Ρεθύμνου, τον Ιανουάριο του 2012.

To “success story” που λέγαμε.. Κλείνει η “Κατσέλης”


480 εργαζόμενοι μένουν στο δρόμο μετά την κατάθεση αίτησης πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών από την εταιρεία ΚΑΤΣΕΛΗΣ (Όμιλος Nutriart).

“Αν και το τελευταίο διάστημα κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για την αναδιάρθρωσή της, η επιδείνωση της οικονομικής κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, στη σύναψη και στην υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό την οικονομική της κατάσταση, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της”, ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας με επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Τρισάγιο για τον αστυνομικό που δολοφονήθηκε στο Δίστομο. Άφαντοι οι δολοφόνοι

Τρισάγιο για τον αστυνομικό που δολοφονήθηκε στο ΔίστομοΜε θέατρο του παραλόγου αρχίζει πλέον να μοιάζει το αντικείμενο της έρευνας για τον εντοπισμό των δραπετών- φαντασμάτων στην ορεινή Ναυπακτία.

Σε κομβικό σημείο οι παγκόσμιες εξελίξεις


Στην Ελλάδα η κυβέρνηση «άλλαξε» με τα προβλήματα όμως να παραμένουν και τον λαό αποπροσανατολισμένο από τις διεθνείς εξελίξεις, οι οποίες θα επηρεάσουν την τύχη του πλανήτη. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία η έντονη κινητικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο τον τελευταίο καιρό, με κερασάκι στην τούρτα την δήλωση Ομπάμα στο Βερολίνο, ότι δηλαδή «δεν υπάρχουν πλέον έθνη, παρά είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου».

Η απόφαση φαίνεται ότι ελήφθη και προχωράμε κανονικά για το παγκόσμιο κράτος προς αντιμετώπιση υποτίθεται της παγκόσμιας πείνας, του ρατσισμού αλλά πάνω απ’ όλα της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Οι καταστάσεις έχουν φθάσει σε κομβικό σημείο και μένει ένα μόνο εμπόδιο για την δυτικότροπη παγκόσμια διαπλοκή, η οποία από το Βερολίνο έστειλε μέσω Ομπάμα μήνυμα συσπείρωσης για όλα εκείνα τα συμφέροντα που εμπλέκονται στην προοπτική της παγκοσμιοποίησης.

Ο δρόμος για το παγκόσμιο πολίτευμα περνά μέσα από την Ρωσία. Η «Αρκούδα» δέχεται τον τελευταίο καιρό ασφυκτικές πιέσεις να υποχωρήσει στα κομβικής σημασίας θέματα-βήματα για την δημιουργία της παγκόσμια κυβέρνησης. Δεν είναι τυχαίο το ανέβασμα των τόνων που επιχειρεί τον τελευταίο καιρό η Ουάσινγκτον σε σχέση με την Συρία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η απόφαση της Δύσης να τροφοδοτήσει και επίσημα με όπλα τους ισλαμιστές.

Ωστόσο, ένα παγκόσμιο κέντρο εξουσίας για να λειτουργήσει σωστά, χρειάζεται να θέσει υπό τον έλεγχό του όλο τον πλούτο του κόσμου και εκεί είναι το σημαντικότερο σημείο που αντιδράει η Ρωσία με τα τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου και όχι μόνο. Ο Πούτιν μέσω επιχειρηματικών συναλλαγών κέρδιζε, ας το πούμε, χρόνο στις πιέσεις των παγκοσμιοποιητών για έλεγχο του ρωσικού πλούτου από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες του πλανήτη (θυμηθείτε εδώ τι έγραφα).

Τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν για το Κρεμλίνο και μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η Ρωσία, η οποία συνήθως νιώθοντας «στριμωγμένη» βγάζει νύχια, όπως επίσης είχατε διαβάσει σε παλιότερο άρθρο μου. Θα συμβιβαστεί η Μόσχα με τον ρου των γεγονότων ή θα ξεσπάσει γενική σύρραξη με την Ρωσία να αντιστέκεται στην προσπάθεια μονοπώλησης της παγκόσμιας εξουσίας;

Από την στιγμή της σύγκλισης των G20 τον Φεβρουάριο στην Μόσχα, είδαμε και είδατε πολλά και απ’ ότι φαίνεται θα δούμε περισσότερα από εδώ και πέρα, αφού σε πολιτικό-οικονομικό επίπεδο τα πράγματα σαν να ξεκαθαρίζουν. Μένει να δούμε και τι θα πράξει το Βερολίνο, το οποίο δείχνει να ανεβάζει κι αυτό τους τόνους απέναντι στην Μόσχα, μολονότι συνεργάζονται σε πολλούς τομείς. Βέβαια άλλο οικονομία και άλλο σύγκρουση, όπου η Γερμανία εξαρτάται στρατιωτικά από το ΝΑΤΟ.

Η Ελλάδα κανονικά θα έπρεπε να έχει οργανώσει εδώ και καιρό την διπλωματία της, μελετώντας προσεκτικά τις παρούσες συνθήκες και αφήνοντας κατά μέρος τις διεθνιστικές παρακρούσεις μερικών, καθόσον στην πολιτική μετρούν μόνο τα συμφέροντα και τίποτα άλλο. Ο τόπος μας θα ξυπνήσει απότομα, αλλά ίσως τότε αντιληφθούμε τι μετράει περισσότερο από τα λεφτά και την προσωπική καλοπέραση…  

Κίμων Γεωργακάκης, Πολιτικός Επιστήμων

Defencenet: Νέο ισχυρό ρεύμα ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή - Βράζει η βάση της ΝΔDefencenet: Νέο ισχυρό ρεύμα ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή - Βράζει η βάση της ΝΔ
Αυτό που γράψαμε χθες σχετικά με την επερχόμενη φυγή δεκάδων χιλιάδων ψηφοφόρων της ΝΔ και τη μετακίνησή τους προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο, επιβεβαιώνεται ήδη. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για τεράστια εκροή απογοητευμένων πατριωτών από το κόμμα του Σαμαρά. Είναι αρκετά λογική αυτή η εξέλιξη μετά τον οριστικό εναγκαλισμό με τον Βενιζέλο και το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ. Οι μάσκες έπεσαν οριστικά και ο κόσμος ξυπνάει.

‘Οταν τα Ελληνικά Μαχητικά κυνήγησαν τα Τούρκικα μέχρι το αεροδρόμιο του …Dalaman !


Ήταν ενα καλοκαιρινό πρωινό του 2000 και τίποτε δεν προμήνυε κάτι το ασυνήθιστο …Ο Ελεγκτής βάρδιας του RADAR της Ρόδου ψάχνει τον ουρανό για κάτι το παράξενο αλλά μάταια!Ξάφνου χτυπάει το alert στο IFF και δείχνει δύο εισβολείς να έρχονται καταπάνω τους !
Σημαίνει συναγερμός και ειδοποιείται το κέντρο επιχειρήσεων και το ΑΤΑ στη Λάρισα ,που ο Αρχηγός του Ιπτάμενος και ο ίδιος από τους λίγους ,κατέβασε όλα τα διαόλια που ήξερε !
Οι Τούρκοι εισβολείς παραβιάζουν το Ελληνικό FIR και με περισσή θρασύτητα πετούν βόρεια της Ρόδου και παραλιακά μέχρι την Λίνδο …

Το προδιαγεγραμμένο πολιτικό τέλος του ΒενιζέλουΤο προδιαγεγραμμένο πολιτικό τέλος του Βενιζέλου
Ότι κι αν πει κανείς για τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι πολύ λίγο. Ο άνθρωπος ενός πρώην κραταιού κόμματος εξουσίας, το οποίο πνέει τα λοίσθια με τα αληθινά εκλογικά ποσοστά του να κινούνται περί το 3%, είναι πλέον ο αποκλειστικός εταίρος του Αντώνη Σαμαρά στην συγκυβέρνηση. Το πάθος του συγκεκριμένου πολιτικάντη για την εξουσία είναι ακόρεστο και θέλει να την γευτεί έστω και σαν αντιπρόεδρος μιας συγκυβέρνησης, η οποία δεν πρόκειται να αντέξει πέρα από τον Οκτώβριο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

Όταν λέει ο Σαμαράς, «άμεση προτεραιότητα να αποφύγουμε νέα μέτρα»;


Δεν ήταν τα τελευταία αυτά που πέρασαν πριν από λίγους μήνες;

Ο ψευτοθόδωρος και οι στατιστικέςΟ ψευτοθόδωρος και οι στατιστικές
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορείς να αποδείξεις οτιδήποτε με την Στατιστική. Όπως έλεγε ο Αγγλοεβραίος πολιτικός και πρωθυπουργός της Αγγλίας Benjamin Disraeli (1804-1881): «Υπάρχουν τριών ειδών ψέματα: τα ψέματα, τα καταραμένα ψέματα και η στατιστική».

[Ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες] Γαλλία: Τέρμα η λέξη "Μητέρα" και "Πατέρας" από τον Σεπτέμβριο στα δημοτικά σχολεία.


Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται.
Κατά τη νέα σχολική χρονιά, ένα νέο υποχρεωτικό μάθημα, της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα εισαχθεί σε όλα τα Γαλλικά σχολεία. Τα παιδιά θα πρέπει να εκπαιδευτούν από την ηλικία των έξι ετών! Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι για να μετατοπίσει πλήρως την αντίληψη των παραδοσιακών βιολογικών ρόλων των ανδρών και γυναικών στο μυαλό των παιδιών, αντικαθιστώντας τις με τις νέες ιδέες σχετικά με το λεγόμενο "κοινωνικό φύλο".

Σοβιετικής εμπνεύσεως ο «αντιρατσιστικός» νόμος!Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, το μείζον θέμα ήταν το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, με εμφανή στόχο την καταπολέμηση του φαινομένου – Χρυσή Αυγή. Ήρθαν, όμως, οι εξελίξεις στην ΕΡΤ και το θέμα μπήκε προσωρινώς στο… ψυγείο. Λίαν συντόμως θα εξέλθει και θα επανέλθει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητος.

Ο Τσιτσί-μαμά

Ιστορικός Χάρτης Μικράς Ασίας
Όπως τα περισσότερα χωριά έχουν κάποιον τύπο με τον οποίο οι υπόλοιποι περνούν την ώρα, έτσι και το δικό μας το χωριό, το μικρό Γιαγτζιλάρ, είχε έναν έφηβο, ένα παιδί, γιατί παιδί είχε μείνει ο Δημήτρης στην τόσο σύντομη ζωή του.

Ήταν από τα παιδιά που συνηθίζομε να λέμε πως είναι αδικημένα από τη φύση, γιατί από τη γέννησή τους έχουν κάποιο κουσούρι. Ο Δημήτρης λοιπόν είχε γεννηθεί αγαθός, όχι τρελός.

Π. Κονδύλης: Ιχνηλατώντας τις προφητικές διαπιστώσεις του μεγάλου στοχαστήΠ. Κονδύλης: Ιχνηλατώντας τις προφητικές διαπιστώσεις του μεγάλου στοχαστή
... Γιατί η Ευρωπαϊκή ένωση (και πάντως τα ισχυρότερα μέλη της) μη μπορώντας να δώσει στην Τουρκία όλα όσα επιθυμεί, θα επιδιώκει να την κατευνάσει με Ελληνικά έξοδα, πιέζοντας δηλαδή την Ελλάδα να δεχθεί τις Τουρκικές αξιώσεις στο Αιγαίο και στην Κύπρο....
...Ενώ δηλαδή η Ελλάδα προσανατολίστηκε ψυχή τε και σώματι στην “Ευρώπη” γιά να διασφαλιστεί από τον Τουρκικό κίνδυνο, ακριβώς ο ευρωπαϊκός της προσανατολισμός θα μεταβληθεί σε όργανο de facto μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας......
.....δεν αποκλείεται η Ελληνική πλευρά, ανίσχυρη και αναζητώντας παρηγοριές ή εκλογικεύσεις, ν' αρχίσει κάποτε να θεωρεί κι ή ίδια τις υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας ως αυτονόητο μέρος και αυτονόητο καθήκον του “εξευρωπαϊσμού” της, αφού μάλιστα οι “πολιτισμένοι άνθρωποι”, που έχουν ξεπεράσει τους “εθνικιστικούς αταβισμούς”, δεν ξεκινούν πολέμους γιά πράγματα τόσο απαρχαιωμένα μέσα στον εκλεπτυσμένο μας κόσμο, όσο είναι δα τα κυριαρχικά δικαιώματα......

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ!


ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;

Τα συγχαρητήριά του στον ηγέτη του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, Έντι Ράμα, το κόμμα του οποίου ήρθε πρώτο στις αλβανικές εκλογές, εξέφρασε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Σε φορτισμένο κλίμα η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπ. Δικαιοσύνης. Η μόνη σωστή επιλογή Σαμαρά

Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου (αριστερά) και ο απερχόμενος υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης (δεξιά), αγκαλιάζονται στη σημερινή τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο.Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα έγινε η τελετή παράδοσης παραλαβής του υπουργείου Δικαιοσύνης.

ΚΟ, ΚΟ, ΚΟ... Η "ΚΥΡΙΑ ΚΟΚΟΒΙΚΟΥ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ..."


beni-kontini
Σούζα ο αντιπρόεδρος... «Συμφωνώ με όσα είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


Η αποτελεσματική δημόσια διοίκηση ενός κράτους ρυθμίζει επαρκώς τα ζητήματα ευθυκρισίας, ευνομίας, δημόσιας ασφάλειας και εξυπηρέτησης των πολιτών. Κι αυτή η αποτελεσματικότητα κρίνεται από την ταύτιση τής λαϊκής ευημερίας και τού εθνικού συμφέροντος. Τούτο σημαίνει πως η πολιτεία που έχει τέτοια διοίκηση είναι μια ανεξάρτητη και ελεύθερη κοινωνία πολιτών, επομένως ένα καλά θεμελιωμένο εθνικό κράτος.
Το καταρρέων ψευτορωμέϊκο δεν είναι τίποτα από όλα αυτά.

STOP στην ιδιωτικοποίηση πόσιμου νερού βάζει η Ε.Ε ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/idiotikopoihsh-posimou-nerou.html#ixzz2XEgv5OIAΔεν ιδιωτικοποιείται το νερό στην ΕΕ
Το πόσιμο νερό δεν θα ιδιωτικοποιηθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διαβεβαίωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δίνοντας απάντηση σε δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και δημιούργησαν θύελλα αντιδράσεων στους ευρωπαίους πολίτες, που συγκέντρωσαν 1,5 εκατομμύριo υπογραφές.
Η Right2Water, μια μη κυβερνητική οργάνωση η οποία πασχίζει η πρόσβαση στο πόσιμο νερό και στα δίκτυα αποχέτευσης να αναγνωριστεί ως ανθρώπινο δικαίωμα, συγκέντρωσε 1,5 εκατ. υπογραφές αξιώνοντας από την ΕΕ να μην προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, όπως φέρεται να σχεδίαζε "μυστικά", σύμφωνα με δημοσιεύματα. Το θέμα είχε προκαλέσει κατακραυγή στη Γερμανία.

ΔΕΣ ΜΑΝΟΥΛΑ , ΔΕΣ ..


Δημιουργήθηκε ο λεπτομερέστερος χάρτης του ανθρώπινου εγκεφάλουΗ Γη διαθέτει τους ψηφιακούς χάρτες του Google Earth και ο ανθρώπινος εγκέφαλος απέκτησε κάτι ανάλογο χάρη σε έναν νέο ανατομικό «άτλα», ο οποίος ονομάζεται «Μεγάλος Εγκέφαλος» (Big Brain). Πρόκειται για τη λεπτομερέστερη μέχρι σήμερα τρισδιάστατη ψηφιακή χαρτογράφηση του εγκεφάλου, που επιτρέπει στους επιστήμονες να βλέπουν χαρακτηριστικά μικρότερα και από μια τρίχα του κεφαλιού.
Ο «χάρτης», που έχει ανάλυση 50 φορές μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλο υπήρχε μέχρι σήμερα, δίνει στους νευροεπιστήμονες καλύτερη από ποτέ πρόσβαση στις δομές του εγκεφάλου που εμπλέκονται στη νόηση, τα συναισθήματα, την ομιλία, τη γήρανση και τις διάφορες νευροεκφυλιστικές ασθένειες (Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον κ.α.).

'Οταν τα Ελληνικά Μαχητικά κυνήγησαν τα Τούρκικα μέχρι το αεροδρόμιο του ...Dalaman !


Ήταν ενα  καλοκαιρινό πρωινό  του 2000 και τίποτε δεν προμήνυε κάτι το ασυνήθιστο ...Ο Ελεγκτής  βάρδιας του RADAR της Ρόδου  ψάχνει τον ουρανό για κάτι το παράξενο αλλά μάταια! Ξάφνου χτυπάει το alert στο  IFF  και δείχνει δύο  εισβολείς να έρχονται καταπάνω τους ! Σημαίνει συναγερμός  και ειδοποιείται  το κέντρο επιχειρήσεων και το ΑΤΑ στη Λάρισα που ο  Αρχηγός του... Ιπτάμενος  και ο ίδιος από τους λίγους κατέβασε όλα  τα διαόλια που ήξερε !
Οι Τούρκοι εισβολείς παραβιάζουν το Ελληνικό FIR και με περισσή θρασύτητα πετούν βόρεια της Ρόδου και παραλιακά μέχρι την Λίνδο ...
Από την Κάρπαθο έχουν σηκωθεί   δυο Ελληνικά μαχητικά με χειριστές δυο από καλύτερους Άσσους της Πολεμικής Αεροπορίας με τα νεύρα τους  τσατάλια !

Έκοψαν το λαιμό ανάπηρου παιδιού γιατί έμοιαζε με τον « αντίχριστο » ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/dolofwnies-sti-syria.html#ixzz2XEgGgEyO


Έκοψαν το λαιμό ανάπηρου παιδιού γιατί έμοιαζε με τον « αντίχριστο »Δολοφόνησαν 24χρονη γιατί έμπαινε στο fbΑποκεφάλισαν    online 23χρονο λοχία με θεατές τους γονείς του


   Από Βρυξέλλες, Δημήτρης Πορφύρης και Πηνελόπη Σταφυλά

  1. Το Σάββατο 22/06/13 στη γειτονιά Αλ Φαρντούς στο νότιο Χαλέπι , Ισλαμιστές σφαγίασαν δημοσίως,  ένα εκ γεννετής ανάπηρο παιδί. Έξω από ένα τζαμί έκοψαν το λαιμού του άτυχου αγοριού Μοχάμαντ Χάμσο Αμπντούλ Ραχμάν, διότι η δυσπλασία που παρουσίαζε στο ένα του μάτι (κλειστός οφθαλμός με υπερμεγέθη λιπώδης μάζα) θεωρήθηκε δαιμονικό σημείο (ντατζάλ). Δικαιολόγηθηκαν στους έντρομ

Ο ανασχηματισμός έβγαλε απ τα θηκάρια τα πρασινομπλέ χατζάρια. Κοχλάζουν τα κόμματα


«Γκρίνια» και στα δύο στρατόπεδα έφερε ο ανασχηματισμός καθώς βουλευτές τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους που δεν μπήκαν στην κυβέρνηση ή γι αυτούς που μπήκαν....
Άφαντη παραμένει από χθες το βράδυ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, έπειτα από την απόφασή της να μη δεχθεί τη θέση του υφυπουργού Υγείας. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λώρας Ιωάννου στον Real Fm, ακόμα και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μανώλης Κεφαλογιάννης δεν μπορούσε να την βρει. Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για τους λόγους που αρνήθηκε τη θέση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος της παραίτησης της ήταν ότι θα «συγκατοικούσε» στο Υπουργείο Υγείας με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο τους δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις και όταν συναντιούνται στη βουλή δεν ανταλλάσσουν λέξη. Μάλιστα, η κυρία Βούλτεψη όταν ρωτήθηκε από βουλευτή, για τους λόγους που παραιτήθηκε φέρεται να απάντησε: «Άστα καημένε…».
Δυσαρεστημένος φέρεται να είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κουκοδήμος επειδή δεν πήρε χαρτοφυλάκιο στον τομέα του Αθλητισμού, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Λώρα Ιωάννου στον Real Fm.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ! - Masonichip: Στόχος των Μασόνων το τσιπάρισμα όλων των παιδιών ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/apolytos-efialths-masonichip-stoxos-twn-masonwn-to-tsiparisma-olwn-twn-paidiwn.html#ixzz2XEfiXYcR


 
Η Masonichip international, μία Μασονική οργάνωση που δρα νομίμως στη Βόρεια Αμερική, έχει θέσει πλέον ως άμεσο στόχο της το «μαρκάρισμα» όλων των παιδιών στις Η.Π.Α. και τον Καναδά, και τη συλλογή των βιομετρικών τους δεδομένων (σ.σ. pentapostagma.gr – δαχτυλικά αποτυπώματα, σάρωση ίριδος οφθαλμού, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά προσώπου) σε μία και μοναδική ταυτότητα, με πρόφαση την «ασφάλεια» και την ανεύρεση των παιδιών που χάνονται.

Εισαγγελέας προς Τσοχατζόπουλο: Εδώ δεν είναι καφενείο, καθήστε κάτω

Εισαγγελέας προς Τσοχατζόπουλο: Εδώ δεν είναι καφενείοΤην έντονη αντίδραση του εισαγγελέα της έδρας Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου προκάλεσε η συμπεριφορά του Άκη Τσοχατζόπουλου. 

Ο Σαμαράς ανασχημάτισε την Κυβέρνηση και εσωσε την Πατρίδα. #anasximatismos

Κληρονομική δημοκρατία.

mr-creosote1

 Η σύνθεση του ελληνικού κοινοβουλίου καταδεικνύει ότι «σόι πάει το βασίλειο».

Παιδιά, ανίψια και εγγόνια γνωστών πολιτικών διαδέχονται στα έδρανα τους συγγενείς τους, παρουσιάζοντας μια απογοητευτική εικόνα για την ποιότητα και τη λειτουργία της δημοκρατίας μας.
-Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, Απόστολος Κατσιφάρας, Απόστολος Τζιτζικώστας, Αριστείδη, Αριάδνη, Αρια, Αγάτσα, Αθανάσιος Δαβάκης, Αθανάσιος Κανελλοπούλος, Αθανάσιος Ταλιαδούρου, Αθανάσιου, Αθανάσιου Τσαλδάρη, Αικατερίνη Περλεπέ-Σηφουνάκη, Αλέξανδρου Ακριβάκη, Ανδρέα Καραγκούνη, Αννα Νταλάρα, Βασίλη, Βασίλη Κεδίκογλου, Βασίλη Μπεκίρη, Βασίλη Μπεκίρης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Γεράσιμος Αρσένης, Γεωργίου Καστανίδη, Γιώργος Λιάνης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Γιώργου Κατσιφάρα, Γιώργου Παναγιωτόπουλου, Γιώργου Σταμάτη, Γιώργου Τζιτζικώστας, Γιάννη, Γιάννη Γιαννακόπουλου, Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, Γιάννης Αλευράς, Γιάννης Ραγκούσης, Δήμητρας Λιάνη, Δημήτρη Κεφαλίδη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Δημήτρης Διαμαντίδης, Δημήτρης Σταμάτης, Δημήτριου, Ευάγγελος Παπαχρήστος, Ελευθέριου Καλογιάννη, Ελισάβετ Παπαδημητρίου, Ζέτα Μακρή, Θόδωρος Πάγκαλος, Θάνου Πετραλιά, Ιωσήφ Βαλυράκης, Ιωάννη Δαβάκη, Ιωάννης Βαλυράκης, Ιωάννης Διαμαντίδης, Ιωάννης Σκουλάς, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κώστας Καραμανλής, Καλαντζάκου, Καλλίμαχου Παπαχρήστου, Κεδίκογλου, Λούκα Κατσέλη, Μπινοπούλου, Μανώλη Κεφαλογιάννη, Μανώλης Κεφαλογιάννης., Μανούσος Βολουδάκης, Μανούσου, Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, Μιχάλης Λιάπης, Μιχάλης Μπεκίρης, Μιχάλης Μακρής, Μιλτιάδη Εβερτ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Ντόρα Μπακογιάννη, Νόρας Κατσέλη, Νάσος Αλευράς, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Νίκου Παναγιωτόπουλου, Νίκου Σηφουνάκη, Ολγα Κεφαλογιάννη, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Πέτρος Δούκας, Σπύρος Ταλιαδούρος, Σπύρου Ταλιαδούρου, Στ. Μπινόπουλος, Σταύρος Καλογιάννης, Συμεών, Συμεών Κεδίκογλου, Σίμος, Σίμος Κεδίκογλου, Σίμου Κεδίκογλου, Σοφία, Χάρης Καστανίδης, Χαρά Κεφαλίδου, γιώργος παπανδρέου,Κληρονομική δημοκρατία,neopotismos,ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ,νεποτισμός
Θυμάστε στην ταινία «Αντίο Λένιν» τη μητέρα του πρωταγωνιστή η οποία ξυπνά από κώμα μετά από χρόνια και ο γιος της, για να μην πάθει σοκ, στήνει στο σπίτι της σκηνικό τέτοιο ώστε να νομίζει ότι η πάλαι ποτέ Ανατολική Γερμανία ζει και βασιλεύει; Μεταφέρετε λοιπόν με τη φαντασία σας  το «στόρι» της ταινίας στην Ελλάδα του 2009 και υποθέστε ότι κάποια συγγενής σας έπεσε σε κώμα το 1963 και ξύπνησε αίφνης το 2009. Μετά από λίγο ρώτησε ποιοι είναι οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων και της απαντήσατε ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής. Θα νόμιζε ότι κοιμήθηκε χθες.
Οι πολιτικές εξελίξεις των τριών τελευταίων χρόνων δίνουν την εντύπωση του τέλους εποχής για τις πολιτικές δυναστείες στην Ελλάδα. Τέλος οριστικό; Ή μήπως για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν;

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης: Έτσι πιάσαμε τους Ροζ Πάνθηρες

Ανακοίνωση αναφορικά με τη σύλληψη των δυο Σέρβων που ανήκουν στη θρυλική οργάνωση Ροζ Πάνθηρες που είχε ρημάξει κοσμηματοπωλεία στην Κρήτη αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη εξέδωσε... η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης. Οι δυο συλληφθέντες χτες βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις ενώ αύριο αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου προκειμένου να απολογηθούν.

Μας παρακολουθούν και ανάλογα καταστρώνουν και εφαρμόζουν τα ανθελληνικά σχέδια τουςΕίμαστε όλοι ύποπτοι τρομοκρατίας
Οπως αποκαλύπτει η έκθεση πεπραγμένων της ΑΔΑΕ και για το 2012, οι υποκλοπές και οι «νόμιμες» παρακολουθήσεις στην Ελλάδα εκτινάσσονται, και μάλιστα με αόριστα επιχειρήματα από τις αρχές ασφαλείας.
Η αποκάλυψη του πρώην πράκτορα της CIA και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) Εντουαρντ Σνόουντεν, ότι οι αμερικανικές αρχές παρακολουθούν μαζικά τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα (δηλαδή κλήσεις και πρόσβαση στο Ιντερνετ) εκατομμυρίων πολιτών που θεωρούν «υπόπτους» για τρομοκρατία, επαναφέρει στην επιφάνεια ένα παλαιό, υπαρκτό και άλυτο προς το παρόν ζήτημα:

Η Κύπρος επιτρέπει στη Ρωσία να χρησιμοποιήσει την αεροπορική βάση στην ΠάφοΗ Κύπρος θα επιτρέψει στη Ρωσία να χρησιμοποιήσει την αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti.

Δ. Παλλήνης: Αντιδήμαρχος παρκάρει σε θέση στάθμευσης ΑμΕΑ. Γιατί κυρία μου;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε και σίγουρα δεν είναι η τελευταία. Το φαινόμενο πολίτες να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στις θέσεις στάθμευσης για Ατομα με Ειδικες Αναγκές εχει σχολιαστεί αρνητικά πολλές φορές. Το θέμα, όμως, διαφοροποιείται, όταν ο πολίτης που το πράττει είναι ταυτόχρονα και αντιδήμαρχος και μάλιστα αρμόδια για θέματα ΑΜΕΑ.....

Ποιους ενοχλεί η ετοιμότητα των Ενόπλων μας Δυνάμεων; Του Γιώργου Κρικόπουλου

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις
1.-Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η Πατρίδα μας και ποια η πιθανότητα για μια πολεμική ανάφλεξη στην περιοχή που όλο και μεγαλώνει? (ως γρίπη της Αραβικής Άνοιξης)..

Δήμαρχος Μόσχας: “Ούτε ένα τζαμί δεν θα χτιστεί”


Κάθετα αντίθετος εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο δήμαρχος της Μόσχας, στην προοπτική κατασκευής τζαμιών στην πόλη.

ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΛΑΒΑΡΟ

ΑΘΗΝΑ 26-6-2013.

Δεν μάς τρομάζουν τα λυκόρνεα τής παγκοσμιοποίησης. Δεν θα μας σύρουν σε αδελφοκτόνο σύρραξη ούτε θα κομματιάσουν την Πατρίδα μας. Εκβιασμούς και εντολές μπορούν να δίδουν στους «αγανακτισμένους» κομματικούς φορείς τού καθεστώτος που αλλάζουν πολύ εύκολα το κοστούμι τής εξουσίας μ’ αυτό τής αντίστασης. Αλλά όχι στους Ελεύθερους Πατριώτες και Εθνικιστές που έχουν δώσει Όρκο Ιερό για Νίκη Ή Θάνατο!

Βγήκαν τα παπαγαλάκια και δώσανε στην επικαιρότητα τις δημοσκοπήσεις με τις συνήθεις παραποιήσεις στην απόφαση τού ελληνικού λαού για τα θέματα που τον αφορούν και τις λύσεις που θέλει. Αναγορεύσανε σε μέγα θέμα την αλλαγή που γίνεται στην κρατική ραδιοτηλεόραση όταν το μείζον ζήτημα είναι η φίμωση τού ελληνικού λαού και η επιδίωξη διαλύσεως τής Ελλάδος από τα νεοταξικά κοράκια. Αυτά διατάζουν για τα πάντα και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες υπακούν στα πάντα.

Διαλύουν οι ψευτοσύμμαχοι τις εθνικές οικονομίες φτιάχνοντας μια νέα οικονομική ένωση από κοινού ανάμεσα σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Χτίζουν την Παγκοσμιοποίηση μέσα από τον θάνατο των εθνών εκείνοι με τους οποίους συναγελάζονται και «επαναδιαπραγματεύονται» σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές. Είναι αυτοί που θα προχωρήσουν στον σχηματισμό διακομματικής κυβέρνησης απέναντι στον Ελληνικό Εθνικισμό ξεχνώντας τις «διαφορές». Είναι εκείνοι που φωνάζουν τα εμετικά συμμορίτικα συνθήματα για το ΕΑΜ ΕΛΑΣ στο μέγαρο της ραδιοτηλεόρασης και θα μπουν στο κοινό νεοταξικό μέγαρο της εξουσίας.

Εκβιάζονται τάχα οι εκφραστές τής αστικής κοινοβουλευτικής ξενοκρατίας από τα αφεντικά που τόσο πιστά υπηρετούν για το αν θα τα βρουν αναμεταξύ τους ή θα πάνε σε εκλογές. Όχι, ο εκβιασμός ασκείται στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό που τού λένε όλοι αυτοί οι συφοριασμένοι ανθέλληνες πως ή θα αποδεχτεί την παραχώρηση τής περιουσίας του και τον διαμελισμό τής εθνικής γης ή θα μας οδηγήσουν δια τού στημένου χάους με τις διαβόητες «ανοίξεις» στο βιολογικό χαμό πιο γρήγορα!

Χαμηλώστε τις Σημαίες ή πεθάνετε! Αυτή είναι η πολεμική πρόκληση που μας απευθύνουν. Σε έναν ακήρυχτο προς το παρόν μα και τον πιο βρώμικο πόλεμο στην υπερχιλιετή ιστορία μας. Και έτσι μεθοδεύουν το κλείσιμο των στρατοπέδων τού Ενδόξου Ελληνικού Στρατού. Θέλουν να κλείσουν το μοναδικό Τάγμα που υπάρχει στην Κόνιτσα! Θέλουν να παραδώσουν την Ελεύθερη Ήπειρο στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών και των αλβανοκατσαπλιάδων την ώρα που το αλβανικό ψευδοκράτος διακηρύσσει προς όλες τις κατευθύνσεις τις διεκδικήσεις του σε βάρος τής Ελλάδος μας και ζητάει αλβανικά σχολεία στην πατρίδα μας.

Διαλύουν τα εργοστάσια και τις πολεμικές μονάδες τού Στρατού μας γιατί θέλουν να ηττηθούμε εκ προοιμίου. Διχάζουν τον ελληνικό λαό και προσπαθούν να στρέψουν για μια φορά ακόμη αδερφό εναντίον αδερφού για να αποτρέψουν την απελευθέρωση τής Πατρίδος μας και τη θωράκισή της ενάντια στα γειτονικά μορφώματα.

Αλλά δεν είναι αδέρφια μας όλοι αυτοί που μισούν την Ελληνική Σημαία και την Ελληνική Πατρίδα. Δεν είναι αδέρφια μας αυτοί που καίνε την Γαλανόλευκη και θέλουν νέα εσωτερική γενοκτονία. Δεν είναι αδέρφια μας οι ελληνόφωνοι πραματευτάδες και οι στρατευμένοι λαθρομετανάστες. Είναι αδέρφια των παγκοσμιοποιητών και των βαρβάρων. 

Τα αδέρφια τα δικά μας είναι οι Έλληνες, οι Ελληνίδες και τα παιδιά μας που δακρύζουν όταν βρίσκονται μπροστά στην Ελληνική Σημαία και στέκονται σε στάση προσοχής τιμώντας τούς αγώνες των Πατέρων τής Φυλής Μας. Είναι οι Έλληνες που αναγνωρίζουν τον αδερφό και σύμμαχο ανάμεσα στον ελληνικό λαό και μόνον. Είμαστε εμείς οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα για λευτεριά αλλά πιάνουμε στα χέρια μας τα ιερά όπλα και προχωράμε μπροστά για να σηκώσουμε το Εθνικό μας Λάβαρο σε κάθε γειτονιά, πόλη και χωριό, σε κάθε γη ελληνική, «λεύτερη» και αλύτρωτη.

Τής Φυλής Μας το Αγιασμένο Λάβαρο έχει πάρει την Μεγάλη Ευλογία από τον Βασιλέα Χριστό και έχει ποτιστεί με το αγιασμένο αίμα των Ηρώων μας. Η Ελληνική Σημαία είναι ταγμένη να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή τής παρατάξεως των Ελλήνων. Και η δική μας Παράταξη, η Παράταξη τού Λαϊκού Εθνικισμού μας, είναι η ίδια σε όλα τα πεδία. Στο πεδίο τής Κοινωνίας, στο Πεδίο τής Πολιτικής, στο Πεδίο τής Στρατιωτικής Τιμής.

Είμαστε η Φάλαγγα των Ενωμένων Εργατών και Πολεμιστών τού Ελληνισμού που σμιλεύουν την αγάπη και την προσήλωση στην Ελληνική Σημαία ως το πρώτο και ιερό χρέος στα παιδιά μας. Είμαστε οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή που στη θέα τής Ελληνικής Σημαίας αντικρίζουμε μέσα σε μια στιγμή ολάκερη την Ένδοξη και Ηρωική Πορεία τής Ελληνικής Φυλής.

Είμαστε όλοι αυτοί που προκειμένου να μην μαγαριστεί το Εθνικό μας Σύμβολο από τα κτήνη τού «περιούσιου» νεοταξισμού και τα δουλικά τους, θα καταλάβουμε την Εξουσιαστική Αρχή τού Έθνους και θα σηκώσουμε τα Λάβαρα τού Γένους τόσο ψηλά όσο να μην τα φτάνουν οι αχαμνοί ανθέλληνες. Ερχόμαστε με Πάθος Ιερό να φέρουμε μια Νέα, Καθαρή και Μεγάλη Ελλάδα, την Πατρίδα που ταιριάζει στην Ψηλή Γενιά των Ελλήνων. Για μια Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα καμαρώνουν τα παιδιά μας και θα σκεπάσει ολάκερα τα αιματοβαμμένα ελληνικά χώματα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Άδωνι Γεωργιάδη. Αυτό είναι καλό τώρα; Ο Γιατρός τι λέει;"Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, υπήρξε μια έκπληξη για μένα και δε διστάζω να πω ότι είναι ο καλύτερος Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας που πέρασε από το υπουργείο αυτό, ίσως μαζί με τον αείμνηστο  Γιώργο Κατσιφάρα.

Το ΣτΕ τα βρίσκει όλα συνταγματικά > Επομένως τα κεφάλια μέσα


Οι πάντες, αντιπολίτευση, νομικοί και απλοί πολίτες λένε ότι όλα αυτά που κάνει η κυβέρνηση, μνημόνια, ΠΝΠ, υπερφορολόγηση, επιστρατεύσεις, χαράτσια, εκποίηση δημοσίου πλούτου, κλείσιμο ΕΡΤ, κούρεμα ομολόγων κ.λ.π. είναι αντισυνταγματικά. Είναι όμως πράγματι αντισυνταγματικά ή όχι; 
Αν είναι αντισυνταγματικά τότε θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση,