Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Παπακωνσταντίνου. Δεν πήγε ο ίδιος, αλλά τους έστειλε .. γράμμα. Δείτε το 9 σέλλιδο υπόμνημαΜε υπόμνημα εννέα σελίδων και όχι με αυτοπρόσωπη παρουσία επέλεξε να καταθέσει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει τις εις βάρος του κατηγορίες «διατεταγμένες», και «προς εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων».....

Με αντιαρματική ρουκέτα RPG-7 θα κτυπούσαν το γραφείο του Α.Σαμαρά!


Επιβεβαιώνεται ότι η τρομοκρατική ομάδα που επιτέθηκε στα γραφεία της ΝΔ στις 14 Ιανουαρίου επιχείρησε κτύπημα με εκτοξευτή RPG-7, αλλά απλά ο εκτοξευτής δεν λειτούργησε.
Η ομάδα που ανέλαβε την ευθύνη ήταν η αυτοαποκαλούμενη «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» με προκήρυξή της που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα και η οποία αναφέρει στη 19σέλιδη προκήρυξη, ότι στόχος ήταν το γραφείο του πρωθυπουργού, που λόγω αστοχίας υλικού δεν μετατράπηκε «σε μια τεράστια τρύπα». 

Παρά τις αντιδράσεις ακόμα και από τη ΝΔ. Η Βουλή ψήφισε «μαχαίρι» στο επίδομα χιλιάδων πολύτεκνων οικογενειώνΨηφίστηκε, παρά τις αντιδράσεις και από την πτέρυγα της ΝΔ, η διάταξη του νομοσχεδίου «ενσωμάτωση της οδηγίας 2011/16/ΕΕ, ρύθμιση θεμάτων ΕΛΤΕ, αναμόρφωση του οργανισμού ΝΣΚ και άλλες διατάξεις» που εξαιρεί χιλιάδες τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες από την καταβολή του σχετικού επιδόματος....

«Με μεγάλο πόλεμο προειδοποιεί η Ρωσία για υπεράσπιση του Άσαντ»


Σε ψυχολογικό πόλεμο έχει μεταβληθεί η επερχόμενη διάσκεψη για τη Συρία που έλαβε την ονομασία «Γενεύη-2».
Ξαφνική ήταν η δήλωση του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν:
«Η Ρωσία είναι έτοιμη να ξεκινήσει έναν μεγάλο πόλεμο, προκειμένου να αποφευχθεί η ανατροπή του συριακού καθεστώτος, μέσω της παρέμβασης των εξωτερικών δυνάμεων».

ΕΡΤ. Έγγραφο με αποστολέα το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο ωστόσο δεν φέρει καμία υπογραφή ή σφραγίδα, παραλαμβάνουν από το πρωί οι απολυμένοι


Ξεκίνησε η αποστολή μέσω ταχυδρομείου των απολύσεων των 2.656 εργαζομένων της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι παραλαμβάνουν από το πρωί ένα έγγραφο, με αποστολέα το υπουργείο Οικονομικών το οποίο, ωστόσο, δεν φέρει καμία υπογραφή ή σφραγίδα. Με το εν λόγω έγγραφο υπενθυμίζεται στους εργαζόμενους ότι η σύμβαση εργασίας τους έχει λυθεί από 11 Ιουνίου του 2013, ενώ έναντι...
της νόμιμης αποζημίωσης, που δικαιούνται, στο κείμενο αναφέρεται ότι θα  καταβληθούν στους εργαζόμενους αποδοχές δυο μηνών. 
Μάλιστα, το υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει τους εργαζόμενους ότι, «μέχρι την παράδοση των παντός είδους περιουσιακών στοιχείων της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της», τα οποία βρίσκονται στην κατοχή τους, εξακολουθούν να έχουν την ευθύνη για τη διαφύλαξή τους!
Σύμφωνα με το cretalive.gr, τον πρώτο «μαύρο» φάκελο έλαβε σήμερα ένας τεχνικός της ΕΡΑ Ηρακλείου.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ!


Ο άμεσος κίνδυνος είναι να ανακηρύξουν το «βασίλειο» του Μεγάλου Ισραήλ και να στέψουν τον «βασιλιά» τους στην Ιερουσαλήμ, μέσα στον ξαναχτισμένο ναό του Σολομώντα!!!Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, πιο συγκεκριμένα από το 1948 που έκαναν το κράτος τους πάνω στην γη των Παλαιστίνιων, οι Εβραίοι Σιωνιστές ακολουθούν μία «χειρουργική» πολιτική γενοκτονίας, βάσει σατανικού σχεδίου.

Ο παγκόσμιος εγκληματίας Σόρος έρχεται στην Ελλάδα!

Είναι η πιο αμφιλεγόμενη, ίσως, προσωπικότητα του πλανήτη. Μπορείς να τον πεις κερδοσκόπο, μεγιστάνα, φιλάνθρωπο, διάννοια, συνομωσιολόγο, σκοτεινή δύναμη, ανθέλληνα, φιλέλληνα...!

Συνθήκες εκτάκτου ανάγκης...


Η Ελλάδα έχει πιαστεί στον ιστό της αράχνης, κινδυνεύοντας σοβαρά να «κατασπαραχθεί» - με άλλα λόγια, έχει οδηγηθεί μέσα σε ένα βάλτο, όπου με την παραμικρή κίνηση της να απελευθερωθεί, βυθίζεται ακόμη περισσότερο στο βούρκο
"Η κατάσταση είναι σοβαρή. Ο χρόνος του παιχνιδιού έχει λήξει. Το βιοτικό μας επίπεδο θα μειωθεί πάρα πολύ, αλλά τα παιδιά μας θα ζήσουν καλύτερες ημέρες. Πρέπει να πολεμήσουμε. Όλοι μαζί, χωρίς καμία εξαίρεση. Θα υπάρξουν θύματα. Θα κάνουμε λάθη. Είναι όμως απαραίτητο" (W. Churchill).
"Το ψέμα αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα των ανεπαρκών και ανίκανων πολιτικών, ενώ ακούγεται συνήθως ευχάριστα μόνο από ανώριμους, μη συνειδητοποιημένους Πολίτες. Η αλήθεια βέβαια σπάνια είναι αρεστή - αποδεικνύεται όμως πάντοτε σωτήρια.
Στα πλαίσια αυτά, εάν υπάρχει κάτι χειρότερο από μία ανίκανη κυβέρνηση που λέει ψέματα και δεν τηρεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, είναι μία αντιπολίτευση, η οποία είναι δογματικά αντίθετη με τα πάντα, προτάσσοντας το κομματικό του εθνικού συμφέροντος  - αιθεροβατώντας επί πλέον και παραπλανώντας τους Πολίτες".
Ανάλυση

Το Πολεμικό μας Ναυτικό δίχως αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίαςΤα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας (ΑΦΝΣ) έχουν ως αποστολή την συλλογή πληροφοριών, επιτήρηση και αναγνώριση με στόχο την προστασία των Εθνικών Χωρικών Υδάτων και των θαλάσσιων ενεργειακών πόρων, ήτοι επιτήρηση και προστασία της ελληνικής  ΑΟΖ ( Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη).

Μήνυσαν τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρη για παράβαση καθήκοντος


Μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και παντός υπευθύνου αρμοδίου υπαλλήλου της αυτοδιοίκησης ή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για παράβαση καθήκοντος…(άρθρο 259 ΠΚ), κατέθεσαν δύο πολίτες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζητώντας την ποινική δίωξη των αυτοδιοικητικών αρχών για τη «συνεχή παράλειψη νομίμων ενεργειών».

Λεπτομέρειες εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2013/06/blog-post_8175.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Πούτιν: «Tο 80% των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν εβραίοι»Μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση έκανε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στις 13 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο «Εβραϊκό Μουσείο και Κέντρο Ανοχής» της ΜόσχαςΣύμφωνα μ’ αυτήν είπε τα εξής: «Σκέφτηκα κάτι μόλις τώρα:  Η απόφαση για την εθνικοποίηση αυτής της βιβλιοθήκης έγινε από την πρώτη σοβιετική κυβέρνηση, η σύνθεση της οποίας ήταν 80-85 % εβραϊκή». Ο Πούτιν αναφερόταν στη βιβλιοθήκη του ραβίνου Joseph I. Schneerson, του αποθανόντα ηγέτη του κινήματος Chabad-Lubavitch. Τα βιβλία αυτά, τα οποία διεκδικούνται από αντιπροσώπους της «Χαμπάντ» στις ΗΠΑ, άρχισαν να μεταφέρονται στο Μουσείο στη Μόσχα αυτό τον μήνα.

Ε – Ε – ΕΡΧΕΤΑΙ!


Στην Αθήνα αναμένεται ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής (σσΟ: Καταδικασμένος απατεώνας δηλαδή) Τζορτζ Σόρος, ο οποίος αναμένεται να συμμετάσχει στο 2ο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για την Κοινωφελή Δράση, στις 27 και 28 Ιουνίου.

Ένας στους τέσσερις Έλληνες ξενιτεύεται για να σωθεί από την Ελλάδα του μνημονίουΈνας στους τέσσερις Έλληνες ξενιτεύεται για να σωθεί από την Ελλάδα του μνημονίου
Η τραγική όσο και εφιαλτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Χώρα μας με την μνημονιακή κατοχή, αντικατοπτρίζεται σε πολλούς τομείς. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο δρόμος της εξόδου και της ξενιτιάς, τον οποίο επιλέγουν οι Έλληνες προς αναζήτηση εργασίας, σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Κομισιόν για την απασχόληση και την κοινωνική κατάσταση στην Ευρώπη. Η έκθεση αυτή που δόθηκε  στην δημοσιότητα την Τρίτη 25 Ιουνίου, εν όψει της Συνόδου Κορυφής την Πέμπτη 27 Ιουνίου, καταγράφει με μελανά χρώματα τη σημερινή δραματική κατάσταση σε πολλά κράτη μέλη, κυρίως του Νότου, που είναι προϊόν σκληρής δημοσιονομικής λιτότητας.

Αισιοδοξία στην κυβέρνηση, που θα γίνουμε ενεργειακά έρμαια των Τούρκων


Διαδοχικές συναντήσεις με αντιπροσωπεία της κοινοπραξίας “Σαχ Ντενίζ” (Shax Deniz) που μελετά το ενδεχόμενο να κατασκευάσει τον αγωγό TAP (Trans Adriatic Pipeline) αλλά και με τον πρόεδρο της Cosco, κάπτεν Γουει Τζια Φου έχει σήμερα ο πρωθυπουργός.Ο Κινέζος ισχυρός άνδρας της Cosco θα παραστεί στα εγκαίνια του προβλήτα 3 στο Λιμάνι του Πειραιά ενώ σύμφωνα
με εκτιμήσεις, αναμένεται να θέσει στον πρωθυπουργό το ενδιαφέρον του για επιπλέον επενδύσεις της κινεζικής εταιρείας στη χώρα μας.


Σε ότι αφορά τον ΤΑΡ, στη συνάντηση που θα έχει ο πρωθυπουργός με τους εκπροσώπους του αζέρικου αγωγού αναμένεται να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας με την ελληνική κυβέρνηση.

Ελληνική Παιδεία και νεοελληνική διαστροφήΕλληνική Παιδεία και νεοελληνική διαστροφή
Τη χρονιά που επρόκειτο να παρελάσει ως σημαιοφόρος ο αλβανοαρριβίστας Οδυσσέας Τσενάι, ανέκυψαν πολλές δικαιολογημένες αντιδράσεις από Έλληνες γονείς και μαθητές, αντιδράσεις οι οποίες δικαιώθηκαν ηθικά και εθνικά από την περαιτέρω πορεία του εν λόγω αλβανού. Όμως ο τότε πρόεδρος της δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, λαμβάνοντας υποστηρικτική θέση ως προς το «φυσικό» δικαίωμα του Τσενάι να φέρει την Ελληνική σημαία, χρησιμοποίησε το γνωστό «επιχείρημα»: «Έλληνες είναι όσοι μετέχουν της ελληνικής παιδείας όπως είπε ο Ισοκράτης»

Ακροαριστεροί παρακρατικοί τρομοκράτες απειλούν ξανά την Χρυσή ΑυγήΑκροαριστεροί παρακρατικοί τρομοκράτες απειλούν ξανά την Χρυσή Αυγή
Φωτογραφία από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Σωκράτους μετά την βομβιστική επίθεση της 19ης Μαρτίου 2010
Μια πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση υπό τον τίτλο “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών”, με πολυσέλιδη προκήρυξη ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού, στις 14 Ιανουαρίου. Στην προκήρυξή της η τρομοκρατική οργάνωση αναφέρεται και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για την οποία αναφέρει τα εξής:

Τιμώντας τους Τούρκους κατακτητές της Θράκης!


Άλλο ένα εθνικιστικό παραλήρημα τουρκισμού σε μια τεχνητή και εντελώς ψευδοϊστορική γιορτή του Προξενείου, που τιμά μέσα στην ελληνική Θράκη τους Οθωμανούς «μάρτυρες», οι οποίοι έπεσαν μαχόμενοι κατά την κατάκτησή της τον 14ο αιώνα!
Πραγματοποιήθηκε και φέτος για μια ακόμη φορά (16/6/2013) η εκδήλωση με το όνομα «Σαράντα Κουρμπάνια» στο ορεινό πομάκικο χωριό Χλόη του Νομού Ροδόπης. Μια εκδήλωση που μας φορέθηκε (όπως και τόσες άλλες) με πρωτοβουλία ουσιαστικά του προηγούμενου Τούρκου πρόξενου στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς. Με τη διαφορά όμως ότι αυτή δεν υποτίθεται πως αναβιώνει κάποιο απλό τουρκο-έθιμο (από αυτά δηλαδή που επινοούνται ή μεταφέρονται από την Τουρκία,

Νικολακόπουλος: «Η Χρυσή Αυγή στο 17%... Αντλεί ψηφοφόρους από παντού, δεν περιορίζεται με τίποτα»Νικολακόπουλος: «Η Χρυσή Αυγή στο 17%... Αντλεί ψηφοφόρους από παντού, δεν περιορίζεται με τίποτα»
Ο γνωστός κομμουνιστής δημοσκόπος Νικολακόπουλος - που άργησε πάρα πολύ να παραδεχθεί ότι η Χρυσή Αυγή μπαίνει στη βουλή - τώρα παραδέχεται πως το ποσοστό μας ξεπερνά το 17%. Αξίζει να παραθέσουμε κάποια σημεία από την τελευταία του συνέντευξη στην εφημερίδα των αριστεριστών «Εποχή». Διαπιστώσεις που έχουμε κάνει εδώ και μήνες επαληθεύονται από τον «πατέρα των συστημικών δημοσκόπων».
Τα βασικότερα συμπεράσματα του Νικολακόπουλου είναι τα εξής:
- Στην ερώτηση: «Θα μπορούσατε να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή;», οι θετικές απαντήσεις φτάνουν το 17%.

ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ; ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/ths-boulhs-to-kagkelo.html#ixzz2XJIiswUD


Η βουλή με κάγκελα... παντού!Κάτι ξέρουν αυτοί ή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, όπως λέει η παροιμία. Οποιο από τα δύο και αν συμβαίνει, οι ταξιδιώτες του τριημέρου επιστρέφοντας στην Αθήνα θα βρουν τη βουλή με κάγκελα... παντού. Και αυτή τη φορά όχι με τα γνωστά περιστασιακά κάγκελα, αλλά με μόνιμα, δυνατά, ισχυρά και - νομίζουν- ΑΤΡΩΤΑ !...

Παγκόσμιο ρεκόρ αθλιότητας: 3 τσιγγάνες έκαναν 4 κλοπές σε λιγότερο από 10 λεπτά!Παγκόσμιο ρεκόρ αθλιότητας: 3 τσιγγάνες έκαναν 4 κλοπές σε λιγότερο από 10 λεπτά!
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ αθλιότητας για τη χώρα μας, που έχει καταντήσει κυριολεκτικά σκουπιδότοπος της Ευρώπης. Τρεις γυναίκες ρομά κατάφεραν να διαπράξουν τέσσερις (!!!) κλοπές μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Είναι δυνατό κάτι τέτοιο; Ασφαλώς και είναι αν τα εν λόγω εγκληματικά στοιχεία είναι καλά… εκπαιδευμένα και βέβαια αν διαθέτουν περίσσιο θράσος, λόγω του ότι έχουν εξασφαλίσει σίγουρη ατιμωρησία.

Ο τηλεοπτικός αγώνας του Άδωνη απέδωσε καρπούς...Ο Θεός να μας φυλάξει από τις ανοησίες του... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/o-thleoptikos-agwnas-tou-adwni-apedose-karpous.html#ixzz2XJIOjqXs
Ο Άδωνης έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Έτρεξε από κανάλι σε κανάλι. Μίλησε πολύ...Φώναξε πολύ.. Έπαιξε πολύ...Και τελικά ο κόπος του δικαιώθηκε. Από σήμερα δικαιωματικά θα είναι στο στάρ σύστεμ της Κυβέρνησης. Και αν οι πληροφορίες είναι σωστές, θα είναι εκείνος που θα πρέπει να κλείσει Νοσοκομεία που έχουν ήδη υποδειχθεί από την τρόϊκα στην Κυβέρνηση. 

Τι είχες Κεφαλο... γιάννη, τι είχα πάντα!Είναι γνωστό ότι η παραχάραξη της αλήθειας και η συστηματική λασπολογία αποτελούν κυρίαρχο χαρακτηριστικό των εκπροσώπων των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί σύνηθες “θύμα” αυτής της τακτικής. Εννοείται, ότι δεν τρέφουμε καμία απορία για το όλο σκηνικό. Οι εντολοδόχοι ξένων αποφάσεων που ξεπούλησαν την εθνική μας ανεξαρτησία, λεηλάτησαν τη δημόσια περιουσία και “κινητοποίησαν” τον Ελληνικό Λαό. Είναι φανερό ότι δεν θα είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό να πουν τα πιο αισχρά ψέματα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ!!!Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/oi-ebraioi-parousiazoun-to-stemma-tou-antixristou.html#ixzz2XJI1bbyy

Δέσποινα Μαυρομάτη-Abdelhadi
Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, πιο συγκεκριμένα από το 1948 που έκαναν το κράτος τους πάνω στην γη των Παλαιστίνιων, οι Εβραίοι Σιωνιστές ακολουθούν μία «χειρουργική» πολιτική γενοκτονίας, βάσει σατανικού σχεδίου. Ο στόχος τους είναι σαφέστατος και είναι η απόλυτή τους κυριαρχία στην περιοχή μας, την Ανατολική Μεσόγειο, που ονειρεύονται να την μετατρέψουν σε «εβραϊκή λίμνη». Μέσα στον ρατσισμό τους δεν χωρούν τα άλλα Έθνη της περιοχής αυτής, παρά μόνο οι αγαπημένοι τους Τούρκοι. Θέλουν επομένως μία Ανατολική Μεσόγειο ουσιαστικά εβραιοτουρκική, να μην ξεχνάμε άλλωστε πως και την σύγχρονη Τουρκία την ίδρυσαν Εβραίοι αλλαξοπιστήσαντες (Ντονμέδες). Είναι εκείνοι που παριστάνουν τους Μουσουλμάνους, αλλά στην πραγματικότητα είναι Κρυπτοεβραίοι.

Η Χρυσή Αυγή προασπίζει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολυτέκνωνΗ Χρυσή Αυγή προασπίζει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολυτέκνων
Για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή αντιδρά στις προθέσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης, στην πολιτική γενοκτονίας που έχουν εξαπολύσει σε βάρος των Ελλήνων. Αυτή τη φορά ο Υπουργός οικονομικών και οι συνεργάτες του, υλοποιώντας τις εντολές της τρόικα, με το νομοσχέδιο που έφεραν για ψήφιση στη βουλή, αντί να ασκήσουν πολιτική αύξησης των γεννήσεων, θεσπίζουν αυστηρότερα εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος τέκνων.
Συγκεκριμένα με το άρθρο 65 του νομοσχεδίου τροποποιούν το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, ώστε στο συνολικό ποσό του οικογενειακού εισοδήματος, που λαμβάνεται υπόψη για τη χορήγηση των νέων ειδικών επιδομάτων τριτέκνων και πολυτέκνων, να περιλαμβάνονται όλα τα εισοδήματα από οποιαδήποτε πηγή και ανεξαρτήτως τρόπου φορολόγησης, δηλαδή και τα αυτοτελώς φορολογούμενα ή φορολογούμενα με ειδικό τρόπο εισοδήματα και τα απαλλασσόμενα από τον φόρο εισοδήματα.
Οι συναγωνιστές και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής και Ηλίας Παναγιώταρος, υπερασπίστηκαν στη χθεσινή και σημερινή ολομέλεια τα δικαιώματα των πολυτέκνων εκφράζοντας την αντίθεση τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ‘’με  τη συγκεκριμένη διάταξη περιορίζεται το εύρος των δικαιούχων του επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων , με αποτέλεσμα οι  περισσότερες οικογένειες να μείνουν χωρίς την, ούτως ή άλλως ανεπαρκή, βοήθεια του κράτους για το μεγάλωμα των παιδιών τους’’. Και όλα αυτά αντικρούοντας τη φθηνή δικαιολογία του Υπουργού ότι η προσθήκη αυτή είναι αναγκαία, προκειμένου η δημοσιονομική δαπάνη να ανταποκριθεί στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό.

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΤΟΥΙΤΕΡ‼! Ο ΑΔΩΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ! ΕΛΕΟΣ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/adwnis-sto-twitter.html#ixzz2XJHQ3k1a


Ευχαριστώ και μέσω twitter είπε στον πρωθυπουργό για την υπουργοποίησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Διαβάστε τί έγραψε:

H.Kissinger: Μια πρόταση διάλυσης της Συρίας που μπορεί να εφαρμοστεί και για την ... Τουρκία! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/kissinger-dialush-ths-syrias-mporei-na-efarmostei-kai-sthn-tourkia.html#ixzz2XJH4W2I4

Την«γιουγκοσλαβοποίηση» της Συρίας και την διάλυσή της σε πολλά ημιαυτόνομα κρατίδια βλέπει ο Henry Kissinger σε ομιλία που έδωσε στο ίδρυμα Gerald Ford School of Public Policy στις 19 Ιουνίου.

Μια ομιλία που πρέπει να προσεχθεί πολύ, αφού αν αφαιρεθεί η λέξη "Συρία" και μπει στην θέση της
η λέξη "Τουρκία" δεν θα άλλαζε τίποτα, πέρα από το ότι στην Συρία διεξάγεται εδώ και δύο χρόνια ένας σκληρός εμφύλιος, ενώ στην Τουρκία, ακόμα βρισκόμαστε στην φάση των ταραχών και των διαδηλώσεων.

Με όλες τις αντιστοιχίες, φυσικά, ο Henry Kissinger ουσιαστικά οριοθετεί τον τρόπο που πρέπει η αμερικανική διπλωματία να αντιμετωπίζει τέτοιες περιπτώσεις πολυεθνοτικών χωρών, όπως η Συρία και η Τουρκία.
Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη ομιλία αξίζει να προσεχθεί ιδιαίτερα, καθώς ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και μια προσωπικότητα η οποία επηρέασε και εξακολουθεί να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αμερικανική διπλωματία προχώρησε σε μια ανάλυση εκ βαθεων της κατάστασης στη Συρία.
Όποια άποψη και αν έχει κάποιος για το πρόσωπο Kissinger οι ιδέες του και οι αναλύσεις του δεν παύουν να έχουν πάντα ενδιαφέρον.

Κυκλοφορούν ελεύθεροι οι αλβανοί δολοφόνοι! Στον κόσμο τους οι ΠΡΟ-ΠΟτζήδες...Εδώ και 10 μέρες περίπου, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ διαρρέει καθημερινά στα ΜΜΕ, πότε ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στη σύλληψη των Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων και δολοφόνων δύο –μέχρι τώρα- Ελλήνων (ενός αστυνομικού και μιας 25χρονης κοπέλας), πότε ότι βρίσκονται μια «ανάσα» από τον εντοπισμό τους, πότε ότι τους έχουν εγκλωβίσει και από ώρα σε ώρα τους πιάνουν, κ.τ.λ. Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης: Έτσι πιάσαμε τους Ροζ Πάνθηρες ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/anakoinwsi-astynomias-gia-silipsi-roz-panthires.html#ixzz2XJGg69RE
Ανακοίνωση αναφορικά με τη σύλληψη των δυο Σέρβων που ανήκουν στη θρυλική οργάνωση Ροζ Πάνθηρες που είχε ρημάξει κοσμηματοπωλεία στην Κρήτη αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη εξέδωσε... η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης. Οι δυο συλληφθέντες χτες βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις ενώ αύριο αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου προκειμένου να απολογηθούν.


Οι συλληφθέντες Σέρβοι 37 και 45 ετών, βρίσκονται στον εκτελεστικό πυρήνα της οργάνωσης ενώ εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, στους Ευζώνους Κιλκίς, ενώ επιχειρούσαν να εξέλθουν από τη χώρα. Για τη σύλληψή τους είχαν εκδοθεί αναζητήσεις και υπήρξε στενή συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου με το Αστυνομικό Τμήμα Ευζώνων. Για την συμμετοχή τους στην ίδια οργάνωση έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα οχτώ (8) άτομα, μεταξύ των οποίων επτά υπήκοοι Σερβίας και ένας υπήκοος Κροατίας


Η σύσταση και συγκρότηση της συγκεκριμένης ομάδας από τα μέλη της, εντοπίζεται τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2012. Από τις αστυνομικές έρευνες έχουν εξιχνιαστεί, μέχρι στιγμής, οχτώ (8) περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών – διαρρήξεων σε κοσμηματοπωλεία, που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Κρήτης και της Κω.

Η αξία των κοσμημάτων και τιμαλφών που έχουν αφαιρέσει συνολικά οι δράστες, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό του 1.300.000 ευρώ περίπου. Ο τρόπος με τον οποίο δρούσαν τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης, έχει χαρακτηριστικά της μεθοδολογίας του γνωστού διεθνούς κυκλώματος Ροζ Πάνθηρες.

Οι φίλοι μας οι τούρκοι... “Σκυλιά” οι Έλληνες και οι Αρμένιοι για μογγόλο αθλητή!Οι φίλοι μας οι τούρκοι... “Σκυλιά” οι Έλληνες και οι Αρμένιοι για μογγόλο αθλητή!
Το απύθμενο μίσος το οποίο τρέφουν ενάντια στην Ελλάδα και στους Έλληνες, αντίθετα με τις αηδίες με τις οποίες το Καθεστώς επιδιώκει να αποκοιμίσει τον Ελληνικό Λαό, έδειξε Τούρκος αθλητής των Μεσογειακών Αγώνων, οι οποίοι διεξάγονται στην Μερσίνα της Τουρκίας. Ο Τούρκος αθλητής της πάλης, Ριζά Καγιάλπ, δημοσιοποίησε μήνυμα στο Twitter, χαρακτηρίζοντας Έλληνες αλλά και Αρμένιους «ακτιβιστικά σκυλιά».
Το μήνυμα του Τούρκου αθλητή, αφορούσε τις διαδηλώσεις της πλατείας Ταξίμ, οι οποίες μαστίζουν την Τουρκία και στρέφονται ενάντια στην κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν. Μέσω Twitter, ο Ριζά Καγιάλπ, σημαιοφόρος της τουρκικής αποστολής των αθλητών, έδωσε τη δική του ερμηνεία των γεγονότων, απηχώντας βεβαίως την εκτίμηση για την ταυτότητα των πρωταιτίων των διαδηλώσεων, όπως αυτές εκφράστηκαν από τα πλέον επίσημα χείλη της τουρκικής κυβέρνησης: «Αυτοί οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά. Ντροπή σας που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά»!
Η ελληνική αποστολή προέβη στις απαραίτητες ενέργειες, καταδικάζοντας την πράξη του Τούρκου παλαιστή και ζητώντας την αποβολή του, δίχως όμως αντίκρισμα. Αξιωματούχοι της τουρκικής κυβέρνησης, παρεμβαίνοντας στο ζήτημα, θεωρούν πως δεν υφίσταται θέμα αποβολής του αθλητή, καθώς ο ίδιος έχει ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στους αγώνες και έχει αποχωρήσει από το χώρο στον οποίο φιλοξενούνται οι αθλητές. Η δε οργανωτική επιτροπή των αγώνων, καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να υποβαθμιστεί το θέμα, δίχως περαιτέρω συνέπειες.
Καθίσταται σαφές, ότι η ενέργεια του Τούρκου αθλητή, εντάσσεται στις προπαγανδιστικές πρακτικές της κυβέρνησης Ερντογάν, η οποία επιχειρεί να αποδώσει στον ξένο παράγοντα - κυρίως τους Έλληνες και δευτερευόντως τους Αρμένιους- το ξέσπασμα των διαδηλώσεων της πλατείας Ταξίμ. Ο ίδιος άλλωστε ο Τούρκος πρωθυπουργός, είχε υπαινιχθεί την εμπλοκή ξένων δυνάμεων στις ταραχές οι οποίες συγκλονίζουν την ανομοιογενή τουρκική κοινωνία.

ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΡΜΑΙΟ ΠΟΙΜΝΙΟΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ορθόδοξοι πολίτες που δεν θέλησαν να σφραγιστούν με το Άμκα, τους κόπηκε η σύνταξη. Ψηφίστηκε νομοσχέδιο που επιβάλει την δωρεά οργάνων σώματος αν δεν κάνεις υπεύθυνη δήλωση. Στα σχολικά βιβλία ο ευτελισμός της Oρθοδοξίας διδάσκεται πλέον με ανοιχτό τρόπο ώστε οι νέοι μαθητές να γίνονται αγνωστικιστές και αρνητές της πίστεως ενώ το μάθημα των θρησκευτικών γίνεται μάθημα συγκριτικής θρησκειολογίας. Οι Έλληνες βουλιάζουν στην ανέχεια, στην ανεργία, οικογένειες διαλύονται και πολλοί νέοι αναγκάζονται σαν καινούργιο παιδομάζωμα να φεύγουν στο εξωτερικό και έπονται πολύ χειρότερα για μια χώρα που υποτίθεται ότι  είναι ο φάρος της ελληνικής παράδοσης και της ορθοδοξίας.

ANTE KAI KAΛΑ .. ΣΑΡΑΝΤΑ


Διαρκές έγκλημα στο Σκαραμαγκά


Ορατός είναι ο κίνδυνος απαξίωσης της επένδυσης δισεκατομμυρίων ευρώ του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η καθυστέρηση στην παραλαβή των τριών υποβρυχίων Τύπου 214 που έχουν ήδη κατασκευαστεί, έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση φθορών και ζημιών.

Ιδρύθηκε κόμμα της...Βυζαντινής αυτοκρατορίας στη Μέση Ανατολή με σήμα τον Δικέφαλο!

Το Levant Party (Ελληνικά: Κόμμα της Εγγύς Ανατολής, Αράβικα: Mashreq Party) ξεκίνησε την δημιουργία του ως ένα γκρουπ νέων ανθρώπων με όραμα ένα καλύτερο αύριο.
Μόλις το 2012 αναγνωρίστηκε από την Κυβέρνηση του Λιβάνου και πλέον είναι και επίσημα καταχωρημένο κόμμα. Στο Λίβανο δια του συντάγματος οι Ελληνορθόδοξοι δικαιούνται 14 θέσεις στη Βουλή.

Το "κόκκινο χαλί" είναι πια ναρκοπέδιο - Η επιστροφή Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΘΑ της έντασης


Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ - “Δυσαρεστημένος” φέρεται να είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από την μετακίνησή του στοΥΠΕΘΑ από το ΥΠΕΞ. Πολλοί αποδίδουν την ενόχληση στο γεγονός ότι η “μετάθεση” δεν συνοδεύτηκε και από μια θέση αντιπροέδρου. Σίγουρα αυτό έχει παίξει το ρόλο του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ !! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !


Όταν μιλάνε για "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" εννοούν των ... φόρων! Τι θα ισχύσει για τα τεκμήρια φορολογίας των αυτοκινήτων

Τι θα ισχύσει για τα τεκμήρια φορολογίας των αυτοκινήτων  Τουλάχιστον 2.000 ευρώ είναι το τεκμήριο με το οποίο θα χρεώνεται φέτος κάθε φορολογούμενος με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μέχρι 1.200 κ.εκ. Επειδή τα τεκμήρια αθροίζονται πολλοί φορολογούμενοι φέτος θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερο φόρο επειδή το τεκμαρτό εισόδημα θα ξεπερνάει το δηλούμενο.

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΕΛ ΚΑΤΑ Α.ΣΑΜΑΡΑ > "Στόχος της τοποθέτησης Βενιζέλου στο ΥΠΕΞ η αναθεώρηση της Συνθήκης της Λοζάνης"


Σε ολομέτωπη επίθεση κατά του Α.Σαμαρά προχωρούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφορικά με τα εθνικά θέματα και θεωρούν ότι η κίνησή του να εκχωρήσει το υπουργείο Εξωτερικών στον Ε.Βενιζέλο σηματοδοτεί αρνητικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα.
«Γιατί η Νέα Δημοκρατία παρέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών στα χέρια του ΠΑΣΟΚ και του Ε.Βενιζέλου», ερωτά τον Α.Σαμαρά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέροντας μάλιστα ότι αυτό "σηματοδοτεί αρνητικές εξελίξεις στα μείζονα εθνικά θέματα".

Royal Bank of Scotland: Αιτία η άρνηση των Ευρωπαίων να μετακυλήσουν λήξεις ομολόγων. «Σε αδιέξοδο οδηγείται η Ελλάδα»

«Σε αδιέξοδο οδηγείται η Ελλάδα»Τέσσερις, επίπονες, επιλογές δίνει η Royal Bank of Scotland για την Ελλάδα, δεδομένης της άρνησης των Ευρωπαίων να μετακυλήσουν τις λήξεις των ελληνικών ομολόγων, επισπεύδοντας τις πληρωμές έως τον Σεπτέμβριο.

ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣΑΘΗΝΑ 27-6-2013.

Σ’ ένα κράτος διαλυμένο και παραδομένο στις φλόγες τής νεοταξικής κατοχής δεν μπορείς να αναζητάς σε καμία περίπτωση πολιτικές συμπεριφορές κοινωνικής προστασίας. Βλέπεις μονάχα κοινωνικά ερείπια, πόνο, αίμα και δάκρυα που αποτελούν το οδυνηρό έργο των κατακτητών.

Στους άθλιους κατακτητές ανήκουν οι συμβιβασμένοι πολιτικάντηδες και η διεθνιστική παρέα τους. Είναι οι εισβολείς τού δούρειου ίππου τής παγκοσμιοποίησης που άνοιξαν διάπλατα τις πύλες τού Έθνους μας στα «περιούσια» αφεντικά τους. Δικό τους έργο είναι η συρρίκνωση τής ελληνικής επιχειρηματικότητας, η φτωχοποίηση των Ελλήνων, η καταστροφή τού συστήματος υγείας, ο όλεθρος από το ξένο έγκλημα μα και από την απελπισία.

Όλα τα δεινά είναι ένα προμελετημένο σχέδιο για την ερημοποίηση τής ελληνικής κοινωνίας με εκτελεστικά όργανα τούς σοσιαλφιλελεύθερους και τούς μαρξιστές ολετήρες τού καταρρέοντος πολιτικού συστήματος. Αυτοί λοιπόν που στέλνουν στην ανεργία Έλληνες για να οδηγήσουν έναν ολάκερο λαό στην αποδοχή τού αφελληνισμού τής Πατρίδος μας και οι συνεργοί τους που ονειρεύονται νέους αιματηρούς συμμοριτοπόλεμους είναι φύσιν αδύνατον να δημιουργήσουν και να προασπίσουν κράτος πρόνοιας.

Το καθεστώς έχει επιδοθεί στην κατεδάφιση πάσης υποδομής λαϊκής προστασίας. Άλλωστε δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί καθώς ράβει και ξηλώνει διαρκώς κυβερνητικά δωσιλογικά σχήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση τού μισελληνικού νεοταξισμού. Κανακεύει τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που ρημάζουν τις πόλεις και την περιφέρεια σκοτώνοντας Έλληνες οικογενειάρχες, πολίτες και αστυνομικούς. Πως θα μείνουν άλλωστε τα κεφάλια των ραγιάδων σκυμμένα; Και φυσικά προχωράει στις «μεταρρυθμίσεις» που θέλουν οι παγκοσμιοποιητές και στις οποίες η μόνη «μέριμνα» για τους αδύναμους συμπολίτες μας είναι ο αφανισμός.

Κράτος πρόνοιας και αρωγής στον πολίτη μπορεί να φτιάξει μονάχα μια ηγεσία που ενδιαφέρεται να κρατήσει όρθιο το κράτος και ζωντανή τη Φυλή. Είναι μια υπόθεση που συνδέεται αποκλειστικά και μόνον με μια Εθνική και Λαϊκή Ηγεσία που συμπεριφέρεται ως γονέας και συλλειτουργός τού λαού κι όχι ως εκδιδόμενη κοσμοπολίτισσα και αστική παραδουλεύτρα τού «παγκόσμιου χωριού».

Αυτή η υπεύθυνη πολιτική ηγεσία λαμβάνει μέτρα κοινωνικής προστασίας αποδίδοντας το μέρισμα τής προσφοράς του στον πολίτη, δίδοντάς του απλόχερα και ανιδιοτελώς τα αγαθά τής ζωής. Το οικογενειακό επίδομα, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η στήριξη τής εργασίας, η χορήγηση τής εκπαιδευτικής υποδομής, η ευρεία και διαρκής κρατική μέριμνα είναι ενέργειες που διασφαλίζουν την ισότιμη προσφορά και κοινωνική συμμετοχή των Ελλήνων.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βρίσκεται και σ’ αυτό το θέμα σε πλήρη αντιδιαστολή με το καθεστώς των μνημονίων που γκρεμίζει τις λαϊκές παροχές προκειμένου να οδηγήσει το λαό και το Έθνος μας στον εκμηδενισμό. Η λειτουργία των εχθρών τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού, μια πράξη μιμητισμού και εκτελέσεως ξένων εντολών, στηρίζεται στην πρόκληση τού προβλήματος ώστε να επιβάλλουν τις στημένες «λύσεις».

H πρώτη μας ενέργεια θα είναι η απομάκρυνση των προβληματικών ανθελλήνων και των εστιών μόλυνσης τής Φυλής μας. Η δική μας Ελλάδα δρα και αναπνέει μονάχα για τους Έλληνες.

Το δημόσιο ταμείο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κράτους υπάρχει για να εξασφαλίσει στην ελληνική οικογένεια το φως, το νερό, την επικοινωνία, το φάρμακο, την εργασιακή κάλυψη, το σχολικό βιβλίο, το καθημερινό φαγητό μέσα από την εθνική προσφορά και εργασία που επιστρέφει στο λαό κι όχι στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Ο Έλληνας Εθνικιστής αφουγκράζεται το πρόβλημα και δίδει την κατάλληλη λύση διότι είναι ένα ακόμη γέννημα της Φυλής του που το ζει και το γνωρίζει κι όχι επαγγελματίας πολιτικός που ζει ως βδέλλα σε βάρος τού λαού.

Εμείς θέλουμε να βλέπουμε χαρούμενα ελληνικά πρόσωπα σε μια Πατρίδα που ευημερεί και μεγαλώνει. Είναι ένα «ελάττωμα» που δεν μπορούν να μας συγχωρήσουν οι μισητές τής εθνικής ταυτότητας και αυθυπαρξίας των Ελλήνων. Δεν μπορείς όμως σε καμία περίπτωση να προσφέρεις στο λαό σου όταν τον αντιμετωπίζεις ως λογιστική μονάδα ή όταν προσπαθείς να τον κάνεις να αρνηθεί τη φύση του με την ένταξη σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον. Δεν μπορείς να σώσεις τον ελληνικό λαό όταν θες να τον κάνεις ξένο στην πατρίδα του και να τον σκοτώσεις.

Η κοινωνική πολιτική δεν είναι μια στείρα συνταγματική επιταγή ούτε μια επίδειξη ανθρωπισμού. Είναι το νοιάξιμο τού εθνοφυλετικού σου αδερφού ως κυρίαρχη πολιτική συμπεριφορά τής Πολιτείας. Η φυλετική συλλογικότητα που υπερβαίνει το στενό ατομικό συμφέρον προκειμένου να προοδεύσει ολόκληρη η Εθνική Κοινότητα ως ένα Σώμα με τα κύτταρά της γεμάτο υγεία. Αυτό το Σώμα είναι το Ελληνικό Έθνος, τα κύτταρα είναι οι Έλληνες και η υγιής λειτουργία τους είναι το  Εθνικιστικό Κράτος Πρόνοιας.

Δεν νοείται η ύπαρξη ούτε ενός Έλληνα που στερείται το γιατρό και το παιδί του το σχολείο. Τα νοσοκομεία και τα σχολεία μεταβάλλονται μονάχα με το γίνουν καλύτερα και περισσότερα. Οι παροχές τους δίδονται δίχως κόστος και μονάχα για Έλληνες. Η πρώτη κατοικία των Ελλήνων είναι εθνική μας υποχρέωση και η επιδότηση τού Εθνικιστικού Κράτους δίδεται για την εθνική εργασία και το σχηματισμό μεγάλων ελληνικών οικογενειών. Οι δε παροχές των δημοσίων οργανισμών στηρίζουν το ελληνικό νοικοκυριό και δεν κόβονται ούτε ενισχύουν τον οποιονδήποτε τοκογλύφο. Ισχυρή Ελλάς σημαίνει Δυνατοί Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  

ΕΙΔΗΣΗ – ΣΟΚ!


Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! Το αποκάλυψε ο ίδιος. Μάλλον ακούσια αναπαρήγαγε την άθλια προπαγάνδα ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται απο “δημοκράτες” Σαουδάραβες…
Ρουπακιώτης: Μου δημιούργησαν συνειδησιακό πρόβλημα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...