Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

ΑΔΩΝΙ, "ΣΚΟΥΠΙΣΕ" ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ ΑΙΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...


Βεβαίως, δεν είδε ο νέος υπουργός υγείας και ούτε πρόκειται ποτέ να ενδιαφερθεί να μάθει, ποιοί είναι αυτοί που νοσηλεύονται στα δημόσια νοσοκομεία με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου, φυσικά.Βεβαίως, όπως δήλωνε: Είναι έτοιμος να κλείσει όσα νοσοκομεία του ζητήσουν οι δανειστές και δεν λέω βέβαια να γίνουμε κακοπληρωτές, λέω όμως πρώτα να βγάλουμε έξω από τα νοσοκομεία μας όλους αυτούς οι οποίοι επιβαρύνουν την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου και μετά βλέπουμε αν τα νοσοκομεία πρέπει να κλείσουν και για τον Έλληνα.

Νεκροί οι δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ...


Νεκροί σε ανταλλαγή πυρών με ανδρες των ΕΚΑΜ έπεσαν δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που εντοπίστηκαν στην περιοχή Κόνισκα της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι Αλβανοί δραπέτες εγκλωβίστηκαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα σε χαράδρα στην Κόνισκα του Θέρμου και τραυματίστηκαν θανάσιμα από τα πυρά των αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων της ΕΚΑΜ. Πρόκειται για τους δύο δράστες της δολοφονίας του αστυνομικού στο Δίστομο.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκηνυγητό για την σύλληψη ενός τρίτου δραπέτη, ενώ δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν στο επεισόδιο της ανταλλαγής των πυροβολισμών, συνεπλάκησαν και οι υπόλοιποι δραπέτες από τις φυλακές των Τρικάλων.
Ο εντοπισμός των Αλβανών φυγάδων κατέστη εφικτός με την χρήση θερμικών καμερών. Τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί είχαν εστιάσει τις έρευνες τους στη συγκεκριμένη περιοχή, αξιοποιώντας πληροφορίες από διαφορετικές πηγές.
http://www.to-gamato.com

Έτσι παίζονται τα παιχνίδια! «Ψήφος εμπιστοσύνης» στην Ελλάδα αγοράζοντας ομόλογα σε ..χαμηλότερες τιμές!


Ομόλογα έως και 4 δις ευρώ θέλει να αγοράσει το fund Japonica Partners. Αν και δεν ξέρουμε πολλά γι’ αυτό το fund, παρά μόνο ότι διαχειριστής του είναι το πρώην στέλεχος της Goldman Sachs P. Kazarian με έδρα τις ΗΠΑ, είναι η δεύτερη φορά που ακούμε αυτό το όνομα.

Αλλάζει ο Μανωλιός (Νέα Δημοκρατία) και βάζει τα ρούχα του αλλιώς (Νέα Ελλάδα)Όπως προκύπτει από την ομιλία Σαμαρά που έκλεισε την αυλαία του 9ου Συνεδρίου της ΝΔ, σύντομα θα γίνει αλλαγή του ονόματος του κακόφημου κόμματος (που μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τις… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις της αριστεράς κατέστρεψαν τη χώρα…)

Σάλος στην Ευρώπη για τις Αμερικανικές υποκλοπές > Εκτός από την Ελλάδα που η κυβέρνηση υμνεί και προστατεύει τον Παπανδρέου.


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ζήτησε την διεξαγωγή ελέγχων σχετικά με την ασφάλεια στην Επιτροπή…
μετά τις αποκαλύψεις για κατασκοπεία σε βάρος των θεσμών της ΕΕ από τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπός του.
“Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους ισχυρισμούς, ο πρόεδρος Μπαρόζο έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες της Επιτροπής να προχωρήσουν σε έναν πλήρη έλεγχο της ασφάλειας”, δήλωσε η Πία Αρενκίλντε-Χάνσεν.
Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel αποκάλυψε χθες ότι το Prism, το πρόγραμμα κατασκοπείας της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας (NSA) των ΗΠΑ, είχε στόχο θεσμούς της ΕΕ.
Σύμφωνα με το Ντερ Σπίγκελ, για το
πρόγραμμα αυτό είχαν τοποθετηθεί μικρόφωνα στο κτίριο της ΕΕ στην Ουάσινγκτον και υπήρχε μια διείσδυση στο δίκτυο πληροφορικής, η οποία επέτρεπε την ανάγνωση μηνυμάτων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εσωτερικών εγγράφων. Με τον ίδιο τρόπο φέρεται ότι παρακολουθείτο και η εκπροσώπηση της ΕΕ στον ΟΗΕ.

Ο Μάικλ Μαν, εκπρόσωπος της επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ Κάθριν Άστον, δήλωσε ότι “τα γραφεία της ΕΕ στην Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον έχουν και τα δύο μετακομίσει μετά την ημερομηνία στην οποία παραπέμπουν οι ισχυρισμοί” για κατασκοπεία.
“Έχουμε ένα εντελώς καινούργιο σύστημα ασφάλειας”, πρόσθεσε ο Μάικλ Μαν, σημειώνοντας ότι οι αποκαλύψεις αυτές “αναφέρονται προφανώς σε μια πρότερη κατάσταση”.
Οι αποκαλύψεις αυτές για κατασκοπεία δείχνουν να παραπέμπουν χρονικά στο 2010 και το 2007. Η διπλωματική αποστολή της ΕΕ στην Ουάσινγκτον άλλαξε κτίρια το 2010, ενώ αυτήν στην Νέα Υόρκη μετακόμισε το 2012, διευκρίνισε ο Μάικλ Μαν.
“Πραγματοποιούμε πάντα επιθεωρήσεις ασφάλειας όταν μετακομίζουμε σε νέα γραφεία και συνεχίζουμε να επιβλέπουμε διαρκώς την ασφάλεια”, πρόσθεσε.
Η Πία Αρενκίλντε-Χάνσεν επανέλαβε εξάλλου την θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία ζητεί “πλήρη διαλεύκανση”, “σαφήνεια” και “διαφάνεια” από τις αμερικανικές αρχές.
Εξάλλου ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ζήτησε σήμερα από τις ΗΠΑ να σταματήσουν “αμέσως” την κατασκοπεία της ΕΕ και υπογράμμισε ότι η Γαλλία δεν μπορεί “να αποδεχθεί αυτού του είδους την συμπεριφορά”.
“Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε αυτού του είδους την συμπεριφορά μεταξύ εταίρων και συμμάχων”, σημείωσε ο Ολάντ. “Ζητούμε αυτό να σταματήσει αμέσως”, πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι “υπάρχουν ήδη επαρκή στοιχεία για να ζητήσουμε εξηγήσεις”.
Ο Γάλλος πρόεδρος σημείωσε εξάλλου ότι “δεν μπορούν να γίνουν διαπραγματεύσεις ή συναλλαγές” με τις ΗΠΑ έως ότου “εξασφαλιστούν εγγυήσεις” ότι έχει τερματιστεί η κατασκοπεία της ΕΕ και της Γαλλίας.
Αυτό ισχύει “για την Γαλλία, αλλά ισχύει και για όλη την ΕΕ, όλους τους εταίρους των ΗΠΑ”, διευκρίνισε ο Γάλλος πρόεδρος.
Αυτόν τον μήνα αναμένεται να αρχίσουν κάποιες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΕ για την δημιουργία μιας διατλαντικής ζώνης ελεύθερου εμπορίου.
Από την πλευρά της η Ιταλία ζήτησε από τις ΗΠΑ “διευκρινίσεις” μετά τις αποκαλύψεις για το αμερικανικό πρόγραμμα παρακολούθησης, αλλά εξέφρασε την ίδια ώρα την εμπιστοσύνη της στις εξηγήσεις που θα δώσει η Ουάσινγκτον, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ιταλικού υπουργείου Εξωτερικών.
“Έχουμε ζητήσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις πάνω σε αυτό το πολύ ευαίσθητο ζήτημα” και οι ΗΠΑ “μας διαβεβαίωσαν ότι όλες οι διευκρινίσεις θα δοθούν όσον αφορά την ΕΕ και κράτη μέλη”, αναφέρει η υπουργός Έμμα Μπονίνο στην ανακοίνωση του υπουργείου. “Είμαστε σίγουροι για το γεγονός ότι όλες οι πληροφορίες και οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις θα δοθούν στο πνεύμα της συνεργασίας και της φιλίας που χαρακτηρίζει την σχέση μεταξύ των δύο χωρών μας”, καταλήγει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.
Directnews.gr

Απίστευτο Leak από το γραφείο του Εμίρη του Κατάρ που ζητά να μπλοκαριστούν sites με αποκαλύψεις!


Είναι η ιστοσελίδα του Συριακού Ηλεκτρονικού Στρατού που έχει βγάλει στην φόρα τα μειλς και φαξ των υψηλόβαθμων αξιωματούχων του Κατάρ. Δείτε την αλληλογραφία: http://www.sea.sy/uploaded_files/articles/1972.jpg

https://pbs.twimg.com/media/BN8lbJfCEAIcMg6.png:large

Σάλος στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία «Αυτή είναι η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»


Σάλος στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία «Αυτή είναι η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» Αυτή είναι η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και παρουσιάζει το χάρτη της Ελλάδας, γεωγραφικά μικρότερη.
Δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις γεωγραφικές διεκδικήσεις των γειτονικών μας χωρών και αφορμή προβολής του… την αδυναμία υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων ή από εσκεμμένες για κάποιους, κυβερνητικές σκοπιμότητες να γίνει η Ελλάδα μας γεωγραφικά μικρότερη.
«Αυτή είναι η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ «.
elinonenimerosi – hellas-now.com

ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ;


ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, Ή ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ Ή ΣΤΟ ΚΙΤΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΛΙΓΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΤΗΣ NSA ….ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ….ΤΑ WIKILEAKS ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΔΟΤΗ….

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΣΗΜΙΤΕΝΣΤΑΪΝ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Το τέρας του Σημίτη ετοιμάζεται να δώσει την αμυντική βιομηχανία (λες και η Ελλάδα δεν έχει ζήτηση για “αμυντικά συστήματα”…)

Tου “Αλιέως” 

Εγχώριας σχεδίασης τουρκικό τυφέκιο και υποπολυβόλο


Τα πρώτα εξ ολοκλήρου εγχώριας σχεδίασης τυφέκιο εφόδου και υποπολυβόλο παρουσίασε επίσημα η τουρκική εταιρία παραγωγής φορητού οπλισμού Sarsilmaz.
Η Sarsilmaz που σήμερα εξάγει τα προϊόντα της σε 72 χώρες σε όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα αποτελεί τη μοναδική ιδιωτική εταιρία στην Τουρκία που έχει άδεια παραγωγής φορητού οπλισμού, παρουσίασε επίσημα τα τουρκικής σχεδίασης και παραγωγής τυφέκιο εφόδου SAR 223 διαμετρήματος 5,56 χλστ. και το υποπολυβόλο SAR 109 / TE54 που ακολουθούν τα NATOϊκά πρότυπα.

Σπατάλες και υπερκοστολογήσεις ακόμα και στη “Βουλή των εφήβων”Σπατάλες και υπερκοστολογήσεις ακόμα και στη “Βουλή των εφήβων”
Το κράτος της εθνικής υποτέλειας και της κοινωνικής εξαθλίωσης, το υποταγμένο στις αδηφάγες ορέξεις του μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων, μπορεί να ξεζουμίζει τον Ελληνικό Λαό και να δημιουργεί καταστάσεις πείνας, ανεργίας και φτώχιας, φαίνεται όμως ότι μπορεί να σπαταλά χρήματα ακόμα και σε χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο θεσμούς. Ένας απ' αυτούς τους θεσμούς είναι και η «Βουλή των εφήβων».

Αυτούς τους Νεκρούς ποιούς θα τους πάρει ;


Αφού η Ελλάδα απουσιάζει επιδεικτικά, σπεύδουν άλλοι να οικειοποιηθούν την δόξα των μαρτύρων.
Βρυξέλλες, Δημήτρης Πορφύρης και Πηνελόπη Σταφυλά
Από που προκύπτει ότι ο ρασοφόρος σφαγιασθέντας είναι ο φραγκισκανός μοναχός Μουράντ ;

Πως ο χριστιανισμός της Δύσης σπεύδει να υιοθετήσει τη « δόξα » των χριστιανών μαρτύρων με επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Aνασύρουν απ΄τα αζήτητα τους αποκεφαλισθέντες χριστιανούς και σπεύδουν να τους αναγνωρίσουν οι καθολικοί δίνοντας ταυτότητα στις σωρούς , συνεπικουρούμενοι από κάποια αραβόφωνα μέσα που άλλα έλεγαν πριν τρεις ημέρες. Χρεώνουν τουλάχιστον τη σωρό του ενός ιερωμένου στον φραγκισκανό μοναχό , Φρανσουά Μουράντ. Πότε έλεγαν αλήθεια και πότε ψέματα ; Συμπαιγνία συγκάλυψης εκτέλεσης ορθόδοξου επισκόπου ; Ή
απλά την δόξαν των μαρτύρων πολλοί εζήλευσαν ;

Ένας από τους λόγους που γουστάρουμε Συρία…


…είναι ότι έχει ακόμα χώρο καπνιζόντων στο αεροδρόμιο. Όχι σαν την πολιτισμένη δύση που ξορκίζει υποκριτικά το κάπνισμα την ίδια στιγμή που μολύνει έθνη ολόκληρα με απεμπλουτισμένο ουράνιο και ισλαμοφασιστικές βόμβες.

ΥΓ. Το διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού λειτουργεί μία χαρά. Κύριοι δημοσιογράφοι που αναπαράγετε την προπαγάνδα αμάσητη.

Ανάλυση Public Issue: Παντοδύναμη και σταθερά ανοδική η Χρυσή Αυγή σε όλα τα κοινωνικά στρώματαΑνάλυση Public Issue: Παντοδύναμη και σταθερά ανοδική η Χρυσή Αυγή σε όλα τα κοινωνικά στρώματα
«Ακτινογραφία» της ψήφου προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιχειρεί να κάνει στην σημερινή «Εφημερίδα των συντακτών» ο διευθύνων σύμβουλος της Public Issue, Γιάννης Μαυρής. Μέσα σ’ ένα δισέλιδο σκιαγραφείται η δομή της ψήφου και της υποστήριξης προς το Κίνημά μας, όπως φυσικά το αντιλαμβάνεται ο συγκεκριμένος εκλογικός αναλυτής. Εμείς, από τη δική μας πλευρά, θα επικεντρωθούμε σε κάποια σημεία της έρευνας, τα οποία θεωρούμε ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Γιατί οι πολιτικοί που δεν είναι Εβραίοι πρέπει να φοράνε κιπά; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/giati-oi-politikoi-pou-den-einai-ebraioi-forane-kipa.html#ixzz2XmqfvIzRΚΟ: Βλέποντας την παραπάνω χαριτωμένη φωτογραφία του υπουργού προ-πο, έκανα κάποιες σκέψεις. Έχω παρατηρήσει ότι ΟΛΟΙ οι μη Εβραίοι «επίσημοι» (πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές και λοιποί ‘celebrities’), που επισκέπτονται μια Συναγωγή, φοράνε το γνωστό χαρακτηριστικό μικρό εβραϊκό σκουφάκι, την «κιπά». Επίσης, την φοράνε όταν πηγαίνουν στο Τείχος των Δακρύων ή στο «Μνημείο του Ολοκαυτώματος» στην Ιερουσαλήμ, γνωστό ως «Yad Vashem», σε (μη θρησκευτικές) εκδηλώσεις που απλώς διοργανώνουν ή παρευρίσκονται Εβραίοι, ενώ κάποιοι σε εντελώς «άσχετα» μέρη. Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: πως είναι δυνατόν κάποιος που δεν πρεσβεύει την ιουδαϊκή θρησκεία, να αναγκάζεται να φοράει αυτό που φοράει ο πιστός Ιουδαίος; Που είναι η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης; Εάν είναι από απλή «ένδειξη σεβασμού», τότε θα έπρεπε, για λόφους «ισότητας» να γίνεται το αντίστοιχο σε έναν χριστιανικό ναό. Π.χ. εάν ένας Εβραίος «επίσημος» επισκεφτεί ένα ναό (τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχω δει πολλούς Εβραίους «επίσημους» να επισκέπτονται ναούς και εκκλησίες, τουλάχιστον με την συχνότητα που «εθνικοί»/μη Εβραίοι «επίσημοι» επισκέπτονται συναγωγές. Γιατί άραγε;;) – θα πρέπει λοιπόν για «λόγους σεβασμού» (ο Εβραίος) να κάνει τον σταυρό του, να ανάψει κανένα κερί και τα λοιπά. Όλα αυτά βέβαια είναι λατρευτικές πράξεις, λατρευτικά σύμβολα. Η κιπά δεν είναι ένα απλό «σκουφάκι», κάποιο ενδυματολογικό αξεσουάρ, είναι σύμβολο μιας θρησκείας. Κάτι ανάλογο με την ισλαμική μαντίλα που φοράνε οι μουσουλμάνες. Ή τα τουρμπάνια που φοράνε οι Σιχ. Ως «σεβασμός», νομίζω, νοείται να εισέλθεις και να εξέλθεις με ησυχία από έναν θρησκευτικό λατρευτικό χώρο (στον οποίον δεν ανήκεις) και γενικά να είσαι κόσμιος και ενδεδυμένος «σεμνά». Τα υπόλοιπα αφορούν τους θρησκευόμενους της συγκεκριμένης θρησκείας. Εφόσον δεν ανήκεις σε αυτήν την θρησκεία, δεν είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις το τυπικό της. Το να απαιτείς από έναν μη Εβραίο να συμπεριφέρεται στη Συναγωγή (που δεν ανήκει, ούτε πιστεύει) σαν Εβραίος, είναι κάτι παραπάνω από απαίτηση για «σεβασμό». Έχει έναν συμβολισμό. Φαίνεται σαν έμμεση (αναγκαστική) υποταγή σε μια συγκεκριμένη θρησκεία και σε ό,τι αυτή εκφράζει. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση εκφράζει το Ισραήλ. [Σύμφωνα με τον Richard Rabkin «Το να φοράει κάποιος το κιπά σημαίνει ότι διακηρύττει "Είμαι περήφανος που είμαι Εβραίος"»]. Καμία άλλη θρησκεία δεν είναι τόσο συνδεδεμένη με έναν λαό, όσο ο Ιουδαϊσμός. Όλοι δε οι «επίσημοι» δεν διανοούνται να αρνηθούν να φορέσουν την κιπά για λόγους συνείδησης ή θρησκείας, (αλλιώς κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για «αντισημιτισμό», κατηγορία ολέθρια για έναν σύγχρονο πολιτικό), αλλά απεναντίας, το φοράνε με μεγάλη άνεση και είτε χασκογελάνε με έκφραση γεμάτη ικανοποίηση (όπως ο προαναφερόμενος), είτε στέκονται «ευλαβικά», με έκφραση γεμάτη «σεβασμό».

Eurostat: Στο 26,8% η ανεργία στην Ελλάδα για τον Μάρτιο
Άνεργοι σχεδόν οι 6 στους 10 νέους κάτω των 25 ετών - Τραβάει ξανά την ανηφόρα η ανεργία

Είμαστε έτοιμοι για όσα πρόκειται να συμβούν;


Η οργή στις κοινωνίες όλων των πολιτών μεγαλώνει καθημερινά. Η απαξίωση των πολιτικών σε όλες τις χώρες είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Το οικονομικό πρόβλημα είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που επίσης διογκώνεται από τα σκοτεινά γραφεία των παγκιοσμιοποιητών.

Η συνταγή που χρησιμοποιείται δείχνει τρία πράγματα:

Ο Στρατός ανέλαβε δράση στο κυνήγι των Αλβανών δολοφόνων..Σινούκ και Κομάντος στην ορεινή Ναυπακτία. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/o-stratos-anelabe-drash-sto-kunhgi-twn-albanwn-dolofonwn.html#ixzz2XmpmFyWy


Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφόρηση του Νafpaktianews.gr στις έρευνες που διεξάγονται σε ευρεία κλίμακα στην περιοχή της Δορβιτσάς

Βόμβα από τρόικα για τις συντάξεις του ΟΑΕΕ με νέες μειώσεις!
Οι δανειστές ζητούν από την συγκυβέρνηση μέτρα 1 δισ. ευρώ - Έρχεται μείωση συντάξεων του OAEE

Βόμβα ρίχνει στις συντάξεις το μανιφέστο με τις νέες απαιτήσεις που προβάλλει η τρόικα για να κλείσει η διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη με την κυβέρνηση ως προς τα μέτρα που είναι σε εκκρεμότητα και απορρέουν από τη μέχρι τώρα πορεία του Μνημονίου. Στο ντοκουμέντο με τις απαιτήσεις των δανειστών που παρουσιάζει ο «Τύπος της Κυριακής», αποκαλύπτεται ότι η τρόικα έχει θέσει ως προαπαιτούμενο μέτρο την επιβολή εισφοράς στους ελεύθερους επαγγελματίες για να καλυφθεί η τρύπα των 600 εκατομμυρίων ευρώ στον ΟΑΕΕ.

Συγκέντρωσε 19.566 μόρια χωρίς ούτε μια ημέρα φροντιστήριο!...Και οι δύο γονείς της είναι άνεργοι..
Η Ελένη Μαράτου-Πετινάτου από την Κεφαλονιά περνάει από τους πρώτους στη Νομική Αθηνών μόνο με την ατομική της προσπάθεια
Έβαλε στην άκρη τις όποιες οικονομικές οικογενειακές δυσκολίες (σ.σ. και οι δύο γονείς της είναι άνεργοι), επένδυσε πολύ από τον προσωπικό της χρόνο, διάβασε πολύ και πέτυχε να συγκεντρώσει μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες που της εξασφαλίζουν μια θέση στη Νομική Σχολή της Αθήνας.
Ο λόγος για την Ελένη Μαράτου-Πετινάτου από τις Κεραμιές Κεφαλονιάς, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει 19.566 μόρια στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΖΙΖΙ

APOKEFALISM
Από τις Βρυξέλλες: Δ.Πορφύρης και Π.Σταφυλά
Παγκόσμια κατακραυγή προκάλεσε το ανατριχιαστικό βίντεο με λεζάντα « το Μέτωπο της Νίκης αποκεφαλίζει επίσκοπο και έναν άλλο χριστιανό στο Χιντλίμπ ». Το βίντεο δημοσιοποιείται στις 25/06/13 , στο youtube από το χρήστη « Βaalbeck », όρος που παραπέμπει στην ελληνιστική πόλη του Λιβάνου, Ηλιούπολη. Το λογότυπο του χρήστη είναι κιονοστοιχία αρχαιοελληνικού ναού. Η πρωτογενής πηγή απ' όπου αντλήθηκε το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό θα είχε προφανώς τον ίδιο τίτλο. Η καταγραφή του υλικού και η αρχική διακίνησή του έγινε από τους παριστάμενους του δράματος που φίλμαραν κατά δεκάδες με τα κινητά τηλέφωνα. Προφανώς είναι οι ίδιοι που τιτλοφόρησαν το βίντεο ως αυτόπτες και αυτουργοί της στυγερής και ειδεχθούς δολοφονίας . Αραβικές εφημερίδες (gazire , Beirute Today) και ιστολόγια διακινούσαν το ίδιο βράδυ την είδηση περί αποκεφαλισμού ορθόδοξου επισκόπου μετά την απαγωγή του καθώς κι ενός άλλου χριστιανού ομήρου που προέρχεται από άλλη πόλη, την Ντέιρ ελ Ζορ.

Πολιτικό... καμάκι ΝΔ προς κόμμα ΚαμμένουΠολιτικό... καμάκι ΝΔ προς κόμμα Καμμένου
Δημόσιες επιθέσεις… φιλίας και συγκυβέρνησης δέχεται τις τελευταίες ημέρες το κόμμα Καμμένου, από συγκεκριμένο βουλευτή της ΝΔ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Πόσα από τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη νομίζετε ότι έχει παραβιάσει και καταλύσει η Δικτατορία που ζούμε σήμερα;


Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη ψηφίστηκε το 1789 κατά την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης από τη Συντακτική Συνέλευση. Βασισμένη στις ιδέες του Διαφωτισμού και επηρεασμένη από ανάλογο φιλελεύθερο κλίμα κατοχύρωνε για την αστική τάξη με τα άρθρα της κάποια θεμελιώδη δικαιώματα που ως τότε είχαν καταπατηθεί από την εξουσία του απολυταρχικού καθεστώτος… Αναγνωρίζονταν σε όλους το δικαίωμα της ελευθερίας, της ισότητας, της ανεξιθρησκίας και το απαραβίαστο της ιδιοκτησίας.

ΒΟΜΒΑ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΥΟΦΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ...!!!ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΠΟΥ 'ΡΘΕ ΚΑΛΕΙ Η "ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ" ΚΑΡΥΟΦΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ...! ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ...!! ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ;;;) ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ.....

Από τη βουλγαρική μαφία στην αγκαλιά της Καραμπέτη;

«Έλληνες» πολίτες παλεύουν για τουρκική εκπαίδευση…


Πάλι στην Τουρκία ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν παρέα με τον πρόεδρο της «Τούρκικης Νεολαίας Κομοτηνής» για να παζαρέψουν καλύτερους όρους εισαγωγής στα τουρκικά πανεπιστήμια!
Δεν είναι πρωτοφανές, καθώς το έχουν ξαναδιαπράξει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρήζει και νέας επισήμανσης.
Ο λόγος για τις βόλτες που κάνουν πότε-πότε κάποιοι πράκτορες τουρκικών συμφερόντων εκείθεν του ποταμού και για τις επαφές που έχουν με πανεπιστημιακές αρχές της «Μητέρας Πατρίδας», με στόχο την εξασφάλιση όσο γίνεται μεγαλύτερων διευκολύνσεων για τη φοίτηση των νέων μουσουλμάνων από τη Θράκη.

Ο φόβος της Χρυσής Αυγής κύριο θέμα στο συνέδριο των χαχόλωνΟ φόβος της Χρυσής Αυγής κύριο θέμα στο συνέδριο των χαχόλων
Σε όλα τα πηγαδάκια υπουργών, βουλευτών, στελεχών και μελών του αποκόμματος Σαμαρά κυριαρχούσε ένα ερώτημα: "Τι θα κάνουμε με την Χρυσή Αυγή;"...

Ο μεγάλος αδελφός είναι εδώ: 1 δις τηλεφωνικές κλήσεις κινητών την ημέρα παρακολουθεί η NSA!


Το νέο λογισμικό της NSA της επιτρέπει να παρακολουθεί εως και 1 δισεκατομύριο κλήσεις κινητών τηλεφώνων ημερησίως, να τις αποθηκεύει και να κρατά τα ανάλογα αρχεία.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΡΙΔΗ, ΝΕΑ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" τ. Ν.Δ.

«Βόμβα» Βύρωνα Πολύδωρα: Ζητά συνεργασία και με τη Χρυσή Αυγή Nέο «μπουρλότο» στο πολιτικό σκηνικό, λίγες μόνο ημέρες μετά τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη που άναψαν φωτιές στην κυβέρνηση, βάζει ο βουλευτής της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας ο οποίος τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος προς τη Χρυσή Αυγή....

Πλατεία Taksim: Πάλι χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του Ερντογάν


Το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 στην Τουρκία, ξεκίνησαν εκ νέου μεγάλης κλίμακας αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.
Στην πλατεία Taksim της Κωνσταντινούπολης συγκεντρώθηκαν χιλιάδες διαδηλωτές που ζητούν την παραίτηση  του πρωθυπουργού Ερντογάν.
Μεταξύ των δ

Οι ΗΠΑ παρακολουθούσαν τις ελληνικές πρεσβείες σε Ουάσιγκτον και ΟΗΕ - Σιωπή από το Καθεστώς!Μετά το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών επί κυβερνήσεως Καραμανλή, όπου απεδείχθη πόσο μικρή διεθνώς, έχουν καταντήσει την Ελλάδα οι πολιτικάντηδες της δεξιάς και της αριστεράς, μια νέα αποκάλυψη έρχεται να επιβεβαιώσει οτι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, παίρνουν οτιδήποτε θέλουν, όποτε το θελήσουν, υπό την ανοχή είτε τη βαθιά ύπνωση των ελληνικών κυβερνήσεων της υποταγής.
Αφορμή για την αποκάλυψη της είδησης υπήρξε το σκάνδαλο Σνόουντεν, ο οποίος και συνέβαλε στη διαρροή σημαντικότατων εγγράφων των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Η αναβάθμιση των ΤΟΜΠ Μ113 είναι άμεσης προτεραιότηταςΤο ΥΠΕΘΑ πρόσφατα αποφάσισε να δεχτεί την δωρεάν παραχώρηση 225 (ο ακριβής αριθμός δεν επαληθεύεται) Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μεταφοράς Προσωπικού (ΤΟΜΠ) Μ113Α3 από τα αποθέματα του Στρατού των ΗΠΑ και αναμένεται σύντομα να μεταφερθούν στην χώρα μας και να ενισχύσουν τον Ελληνικό Στρατό. Με την ίδια απόφαση το ΥΠΕΘΑ δυστυχώς απέρριψε την δωρεάν προσφορά 400 αρμάτων Μ1Α1 ΑBRAMS.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΜΑΔΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ > ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 83ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ 69ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...


Τα δολοφονικά ασκέρια των Πακιστανών, τα γουρούνια και τα εισαγόμενα κτήνη από το Πακιστάν, ευθύνονται σύμφωνα με πληροφορίες για τη νέα φρίκη στην Εύβοια.
Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του eviazoom Μιχάλη Τσοκάνη ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα στο χωριό Σέπα, κοντά στην Αμάρυνθο, μάλλον δύο ή τρείς Πακιστανοί εισέβαλαν σε σπίτι 83χρονου για να τον ληστέψουν.
Τον μαχαίρωσαν πολλές φορές σε όλο του το σώμα και στη συνέχεια για να "απολαύσουν" Ελληνικό κρέας, σαν απάνθρωπα κτήνη, βίασαν την 69χρονη σύζυγό του.

Συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ: Η αρχή του τέλους ενός καθεστώτος - Άρθρο του Ν.Γ. ΜιχαλολιάκουΓια όσους δεν το γνωρίζουν, στην απέναντί μας στο Αιγαίο ακτή, εκεί όπου σήμερα ανεμίζουν οι κόκκινες σημαίες με το μισοφέγγαρο, υπήρχε κάποτε ένας κόσμος Ελληνικός Μέγας, ο θαυμαστός κόσμος της Ιωνίας, όπου το πρώτον εγεννήθη η φιλοσοφία, καθώς και η επιστήμη! Σε μία από αυτές τις πολιτείες, λοιπόν, οι οποίες για εμάς, πέστε μας εάν θέλετε φανατικούς, ρομαντικούς, φασίστες ή ό,τι άλλο θέλετε, παραμένουνε για πάντα ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, σε μία από αυτές τις πολιτείες, την Έφεσο, ζούσε ένας μεγάλος φιλόσοφος, ο Ηράκλειτος.

ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΣΑΘΗΝΑ 2-7-2013.

Λέγουν πολλοί και διάφοροι καθεστωτικοί πως θέλουν να φτιάξουν την οικονομία τής πατρίδος μας. Και το λέγουν τούτο αυτοί που την ισοπέδωσαν αφαιρώντας της τον εθνικό χαρακτήρα. Ισχυρίζονται όλοι τούτοι που μάς προκάλεσαν την ασφυξία πως θα μας δώσουν ανάσα με την χρήση ξένου αναπνευστήρα. Με τη συνδρομή εκείνων που θέλουν το θάνατο τής Φυλής μας.

Μα πως γίνεται να βγάλεις από τα αδιέξοδα έναν τόπο που δεν τον θέλεις ελληνικό; Πως γίνεται να έχεις μέσα σου αγάπη για τον ελληνικό λαό και πατριωτισμό όταν ξεπουλάς την πατρίδα σου στους αιώνιους μισητές της; Δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να γίνει ο Εφιάλτης Λεωνίδας!

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού κατοχικού καθεστώτος είναι αυτοί που νέκρωσαν την εθνική μας παραγωγή αντί τής παροχής εφήμερων επιδοτήσεων και καταστρεπτικών δανείων. Είναι αυτοί που ξεχέρσωσαν το χωράφι για να το αντικαταστήσουν με την εικονική οικονομία, ώστε αφενός μεν να εξαλείψουν την επάρκεια τής χώρας σε αγαθά και αφετέρου να την ρίξουν στις δαγκάνες των μνημονίων.

Είναι εκείνοι οι αχαμνοί ελληνόφωνοι που εκχωρούν καθημερινά την Ελλάδα και παραδίδουν τα κλειδιά της στους δανειστές των εθνών που τώρα ζητούν για να «μας» δώσουν δηλητηριασμένο οικονομικό αέρα, να τους δώσουμε τη διαχείριση τής εθνικής μας περιουσίας. Ναι, αφού έδωσαν στα πολιτικά τους τσιράκια ένα κάρο χρήματα για να γεμίσουν την πατρίδα μας λαθρομετανάστες που κλέβουν και σκοτώνουν, αφού φτιάξανε μηχανισμούς «διευκόλυνσης» τής πληρωμής των χρεών «μας», τώρα θέλουν να μας πάρουν γη και πατρίδα με τα χέρια τους. Γιατί αυτός είναι ο λόγος που μας κουβαλήθηκαν και αυτήν τη «διαπραγμάτευση» κάνανε οι δωσίλογοι.

Εθνική οικονομία δεν φτιάχνεται από πολιτικάντηδες που καλλιεργούν την δημόσια ανασφάλεια και τον διάλογο με τους απαιτητές ελληνικής γης. Δεν γίνεται να νοικοκυρέψουν το δημόσιο ταμείο εκείνοι που δανείζονται για να συντηρούνται και να πληρώνουν τους παγκόσμιους νταβατζήδες τού Συστήματος την ίδια ώρα που προβάλλουν τους προεκλογικούς αγώνες και τη συγκυριαρχία με τα γειτονικά μορφώματα τού νεοταξισμού που γυρεύουν μερτικό. Δεν μπορείς με δύο λόγια να φτιάξεις ισχυρή οικονομία όταν δεν είσαι ανεξάρτητος αλλά παζαρεύεις με το όπλο στο κρόταφο.

Την αληθινή εθνική οικονομία την κρατάς στα χέρια σου. Είναι η γη που την λευτερώσαμε με το αίμα μας και την ποτίσαμε με το δάκρυ τού μόχθου. Για να πάρουμε το ταμείο στα χέρια μας, πρέπει να πάρουμε πρωτίστως την πατρίδα μας στα χέρια. Να βγάλουμε απόφαση πως θα ζήσουμε με τα δικά μας αγαθά και θα κάνουμε την Ελλάδα αυτάρκη και δυνατή.

Εθνική οικονομία σημαίνει πως έχουμε τη δυνατότητα να συντηρηθούμε μονάχοι μας, ακόμη και υπό τις πλέον δύσκολες διεθνείς συνθήκες δίχως να παραχωρήσουμε τίποτα. Και ακόμη σημαίνει πως θέλουμε να κάνουμε την Πατρίδα μας Δύναμη διεθνούς παρέμβασης και παρουσίας. Σημαίνει ακόμη κοινωνική δικαιοσύνη και σχέση εμπιστοσύνης πολίτη και κράτους με την ορθή νομή πόρων και ανταποδοτικότητας. Και ακόμη αυτοχρηματοδότηση όλων των εθνικών δραστηριοτήτων και σκοπών.

Εθνική οικονομία λοιπόν έχεις όταν παράγεις την τροφή σου, το μέσον που σε θερμαίνει, το ρούχο που σε ντύνει, το σπίτι που σε περιβάλλει, το εργαλείο και το όπλο που βαστάς. Είσαι οικονομικά ελεύθερος και εθνικά ανεξάρτητος όταν παράγεις εθνικό προϊόν και βγάζεις τους ενεργειακούς σου πόρους με τα χέρια σου, αποδίδοντας τους φόρους σου στο κράτος ώστε να χτίσει υποδομές κι όχι να τις κατεδαφίσει και να πουλήσει στον εχθρό τα ασημικά τής χώρας.

Το κέρδος που δημιουργείται από την οικονομική δραστηριότητα διανύει την απόσταση από την εργασία στο δημόσιο ταμείο και από το δημόσιο ταμείο στην εγχώρια αγορά. Η Ελλάς δεν χρειάζεται μήτε δάνεια μήτε ξένες παρεμβάσεις και χέρια που πληγώνουν το Έθνος μας. Για εμάς τους Εθνικιστές αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παράγουμε αυτά ακριβώς που χρειαζόμαστε. Είναι σίγουρο πως έτσι θα φτάσουμε στην καταγραφή πλεονάσματος προϊόντων και εσόδων που θα μας δώσει τη δυνατότητα να φτιάξουμε οικονομία δίχως το παραμικρό χρέος, ικανή να μας δώσει εξαγωγές και διεισδύσεις στην ξένη αγορά.

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα Εθνική Οικονομία σημαίνει Ελληνικά Χέρια, Ελληνική Γη, Ελληνική Εργασία. Αξιοποιούμε εμείς οι ίδιοι τον εδαφικό παράγοντα, δίδουμε εργασία στα εθνοφυλετικά μας αδέρφια και στηρίζουμε την δημιουργία εθνικών παραγωγικών μονάδων. Ο δε χρηματοπιστωτικός τομέας ελέγχεται αποκλειστικά από το Εθνικό Κράτος, δίδοντας αξία στο χρήμα και στήριξη στην οικονομική διεργασία, στην ελληνική οικογένεια, στην ελληνική επιχείρηση, στο Ελληνικό Έθνος.

Οι δε οικονομικές διεισδύσεις σε εθνικό, τραπεζικό και επιχειρηματικό επίπεδο εκτός συνόρων γίνονται για την αύξηση τής γεωπολιτικής ισχύος κι όχι για την ενίσχυση τής θέσης των εχθρών μας. Δεν επενδύουμε στους κατακτητές ελληνικής γης αλλά στηρίζουμε οικονομικά και με κάθε μέσο τους αλύτρωτους Έλληνες. Δεν ενισχύουμε τους «περιούσιους» εμπόρους των εθνών αλλά τα αδέλφια μας της διασποράς. Όποιος δρα ανθελληνικά, χάνει την περιουσία του υπέρ τού Έθνους μας.

Δυνατοί Έλληνες δίδουν ισχυρή οικονομία. Και ισχυρή οικονομία σημαίνει Αδέσμευτη και Μεγάλη Ελλάδα. Αυτός είναι ο προορισμός τής Εθνικής Οικονομίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΟ -δυνάμει- επικίνδυνος Έντι Ράμα


Ο νέος ηγέτης της Αλβανίας, ο «αντισυμβατικός» Έντι Ράμα, αναρρίπισε κύματα ελπίδας στη χώρα του, ότι θα πάρει τέλος το διεφθαρμένο καθεστώς Μπερίσα. Το αν θα δικαιώσει τις προσδοκίες των εκλογέων του, το πώς θα συμπεριφερθεί στο εσωτερικό της χώρας, το αν θα αποδειχθεί άξιος της εμπιστοσύνης όσων προσέβλεψαν σε αυτόν, αφορά τον ίδιο.