Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. Άρθρο-σοκ από το Spiegel: "Πώς οι Αλβανοί ετοιμάστηκαν για αντάρτικο στην Β.Ελλάδα"

Ένα αποκαλυπτικό για την εποχή και προφητικό για αυτό που έμελλε να ακολουθήσει, άρθρο του Spiegel του 2003 για την πιθανότητα αλβανικής εξέγερσης στην Ελλάδα και την μεταφορά χιλιάδων ατομικών όπλων από πιστόλια Μακάροφ και Τοκάρεφ, μέχρι AK-47 και RPG-7, φέρνει στην δημοσιότητα για πρώτη φορά το defencenet.gr.

Ένοχος ο πρώην Υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας για την έκρηξη στο Μαρί


Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας κήρυξε ένοχο τον πρώην υπουργό Άμυνας της Κύπρου, Κώστα Παπακώστα, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου εξ’ αμελείας στην υπόθεση της φονικής έκρηξης στην Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί της 11ης Ιουλίου του 2011. Για την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου, λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και συμπεριφοράς, κρίθηκαν επίσης ένοχοι ο πρώην διευθυντής και ο πρώην βοηθός διευθυντής της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Νικολάου και Χαράλαμπος Χαραλάμπους αντίστοιχα, και ο τότε διοικητής της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), Ανδρέας Λοϊζίδης.
Και οι τέσσερις κρίθηκαν άμεσα προφυλακιστέοι, τουλάχιστον μέχρι τις 24 Ιουλίου, οπότε και θα παρουσιαστούν εκ νέου στο δικαστήριο για να ζητήσουν, εάν το επιθυμούν, μέσω των συνηγόρων τους, μετριασμό της ποινής τους. Το Κακουργιοδικείο κήρυξε αθώους τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Κυπριανού και τον πρώην Υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) Αντιστράτηγο ε.α. Σάββα Αργυρού. Σύμφωνα με την απόφαση, τον έλεγχο και την ευθύνη του φορτίου είχε ο Κ. Παπακώστας ενώ ο Μ. Κυπριανού δεν ενεργούσε αυτοβούλως αλλά ακολουθούσε την πολιτική του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας. Το Κακουργιοδικείο αναφέρει, επίσης, ότι δεν μπορούσε να ληφθεί απόφαση για καταστροφή του φορτίου χωρίς την έγκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος είχε διαβεβαιώσει προσωπικά τον πρόεδρο της Συρίας Bashar Al-Assad ότι τα 98 εμπορευματοκιβώτια οπλισμού και εκρηκτικών θα παρέμεναν σε κυπριακό έδαφος.
Από την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους οι:

Η ιταλική μαφία επενδύει στις… ΑΠΕ!

mafiaΠαλιότερα υπήρχαν οι κοινοτικοί κανονισμοί για τις επιδοτήσεις στο ελαιόλαδο,

Όταν η προδοσία γίνεται ο κανόνας: γιατί οι οραματιστές των πολυφυλετικών κοινωνιών και όχι το Ισλάμ, είναι ο πρωταρχικός μας εχθρός


The Fjordman Report / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ - Σχ. ΚΟ: Το παρακάτω άρθρο αναφέρεται στο πρόβλημα της πολυπολιτισμικότητας η οποία κατατρώει σαν γάγγραινα τις χώρες της Ευρώπης, αλλοιώνει την εικόνα της και την εθνολογική της σύνθεση, έχει κοστίσει εκατοντάδες θύματα «διαπολιτισμικής συνύπαρξης», έχει μετατρέψει περιοχές σε εμπόλεμες ζώνες και εγκυμονεί συνεχώς κινδύνους για ξεσπάσματα βίας έως και γενικευμένο «εμφύλιο» πόλεμο.
Το άρθρο είναι κάπως μεγάλο, αλλά αρκετά καλό, αν και δεν θίγει κάποια «ευαίσθητα» θέματα σχετικά με την προώθηση της μαζικής μετανάστευσης από γνωστά "μη δυτικά" λόμπι. Είναι του Νορβηγού blogger Peder Are Nøstvold Jensen*

Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ. Οι 45 μάρτυρες που ξεψύχησαν στη Νικόπολη Αρμενίας

Οι Ἅγιοι αὐτοὶ μαρτύρησαν στὶς ἀρχὲς τοῦ 4ου αἰῶνα, ὅταν αὐτοκράτορας ἦταν ὁ Λικίνιος. Κορυφαῖοι ἀπ’ αὐτοὺς ἦταν ὁ Λεόντιος, ὁ Μαυρίκιος, ὁ Δανιὴλ καὶ ὁ Ἀντώνιος. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από δικαστές που δεν φορούν ποδίτσες σε ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ > Η μασονική στοά υποδείκνυε ποιοι θα στελεχώσουν τα ΔΣ κρατικών οργανισμών και ΔΕΚΟ!


Η αποκάλυψη από δικαστές που δεν φορούν ποδίτσες σε στοές…Οι δικαστές της Κατατζάρο (Καλαβρία) που διερευνούν τις σχέσεις μασονίας και μαφίας της Καλαβρίας ‘ndrangheta (Ντάγκετα… από το ελληνικότατο Άνδρας Αγαθός) έφεραν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία.

Εξιτήριο πήρε ο τέως βασιλιάς

 

Μια απλή λοίμωξη ήταν η αιτία που ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος αναγκάστηκε να εισαχθεί πριν δύο μέρες στη Βιοκλινική Αθηνών, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο.

Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΝΔ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! (Μόλις παραιτήθηκε)


Η αποκάλυψη: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!

Ε, τι να κάνει η κυρία; Που να φανταστεί ότι κάποιοι “ακραίοι” σαν και του λόγου μας θα θεωρούσαν τουλάχιστον ελεεινό η τομεάρχης των ακριτικών, άκρως τουριστικών δωδεκανήσων να διαφημίζει τους …ανταγωνιστές!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

   

Ο κάθε Βουλευτής έχει μέχρι και τρεις αστυνομικούς να τον φυλάνε νυχθημερόν.

ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


Βυθίσατε τη χώρα στο πένθος. Καταστρέψατε και συνεχίζετε να καταστρέφετε την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Συνάνθρωποί μας που η μοίρα της ζωής τους κτύπησε έρχεστε  εσείς να τους αποτελειώσετε.Δολοφόνοι!! 

Η. Παναγιώταρος | EXTRA 3 | Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

"ΡΟΥΣΦΕΤΙ" ΑΔΩΝΙ ΣΕ ΒΟΡΙΔΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ;
Σήμερα αύριο θα το ακούσουμε. Διοικητής νοσοκομείου τοποθετείται ο "κολλητός" του Μάκη Βορίδη , Μπάμπης Καραθάνος .

Η κινητοποίηση των πολιτών ακύρωσε τον διαγωνισμό για το τζαμί!


Σήμερα, 9 Ιουλίου 2013 και ώρα 08:30, συγκεντρωθήκαμε έξω από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) στην οποία επρόκειτο να διενεργηθεί η δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου για την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό, όπου και διαμαρτυρηθήκαμε για την επαίσχυντη απόφαση της ανέγερσης τεμένους, την κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης και την καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων που απορρέουν από το ίδιο το Σύνταγμα.

Ο MR “ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ” ΜΙΛΗΣΕ: “H EΡΤ ΚΟΜΜΟΥΝΙΖΖΖΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ”

aivwkurxtz4e6120a49868b
Νέα επίθεση κατά της ΕΡΤ εξαπέλυσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Χαρακτήρισε την ΕΡΤ «κομμουνιστικό όργανο», συγκρίνοντάς τον με τον “902″.

Ποιός είναι ο Ουτσεκάς δολοφόνος > “Bρωμοέλληνες θα σας εκδικηθούμε” είχε γράψει ο Αλβανός δραπέτης Μάριο Κόλα σε τοίχο με το αίμα του άτυχου 50χρονου ταξιτζή Νίκου Τσάκαλου


“Bρωμοέλληνες θα σας εκδικηθούμε” είχε γράψει ο Αλβανός δραπέτης Μάριο Κόλα σε τοίχο με το αίμα του άτυχου 50χρονου ταξιτζή Νίκου Τσάκαλου, που είχε δολοφονήσει με την συμμορία του τον Οκτώβριο του 1995 στη Μελίκη Ημαθίας.Ο Τσάκαλος βρέθηκε νεκρός σε ξεροπήγαδο και το κεφάλι του ήταν πολτοποιημένο από τα χτυπήματα!

Η πολύχρονη “καριέρα” του ανθέλληνα δολοφόνου Μάριο Κόλα ξεκίνησε την δεκαετία ’90 με επιθέσεις σε ζευγαράκια σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών και σε ηλικία μόλις 18ετών σκότωνε ακόμα και για…2.000 δραχμές!
Διαβάστε σχετικό άρθρο της εφημερίδας “Μακεδονία” που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου του 1995:

ΚΑΡΑΞΕΦΤΙΛΑ!!! ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!

MEIMAR-MARKOGIANNAKIS4

Σε έναν αποκλεισμό άνευ προηγουμένου, πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα της ψευτοδημοκρατίας τους προχώρησε πριν λίγο ο προεδρεύων της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Ο εν λόγω αντιπρόεδρος στέρησε για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά δρώμενα τον λόγο από τους συναγωνιστές Γεώργιο Γερμενή και Ευστάθιο Μπούκουρα, οι οποίοι ήθελαν να τοποθετηθούν επί του ζητήματος της άρσης ασυλίας.

ΑΡΘΡΟ - ΣΟΚl: "Πώς οι Αλβανοί ετοιμάστηκαν για αντάρτικο στην Β.Ελλάδα"


Ένα αποκαλυπτικό για την εποχή και προφητικό για αυτό που έμελλε να ακολουθήσει, άρθρο του Spiegel του 2003 για την πιθανότητα αλβανικής εξέγερσης στην Ελλάδα και την μεταφορά χιλιάδων ατομικών όπλων από πιστόλια Μακάροφ και Τοκάρεφ, μέχρι AK-47 και RPG-7, φέρνει στην δημοσιότητα για πρώτη φορά το defencenet.gr.
To γερμανικό περιοδικό από τότε περιέγραφε με ντοκουμέντα μία την Ελλάδα ως μία χώρα όπου Αλβανοί αντάρτες κυκλοφορούν ελεύθερα προετοιμάζοντας ένοπλη εξέγερση στη βόρεια Ελλάδα.
Και όλα αυτά σε ένα δημοσίευμα στις 10 Νοεμβρίου του 2003. Τότε που κανείς δεν έδινε σημασία στις προειδοποιήσεις κάποιων τότε που όλοι στη χώρα της μόνιμης αφασίας  ζούσαν μέσα στη ζάλη της ευδαιμονίας. 
Το πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπιστεί μία τέτοια κατάσταση το καταδεικνύει ο αγώνας ολόκληρης της κρατικής μηχανής να συλλάβει τους Αλβανούς συμμορίτες που έχουν αιματοκυλίσει από την ημέρα που δραπέτευσαν από τις φυλακές των Τρικώλν την Ελλάδα και, δυστυχώς για εμάς, παραδίδουν μαθήματα ανταρτοπολέμου κιαι επιβίωσης σε εχθρικό περιβάλλον..

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ «Β΄ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ».

1978-04-xx-ceb2-cf80ceb1cebdceb5cebbcebbceb1ceb4ceb9cebaceae-cf80cf81cf8ecf84ceb7-cf83cf85cebdceadcebdcf84ceb5cf85cebeceb7-cf84cf8dcf80
Ένα απ’ τα πρόσωπα της εβδομάδος ήταν ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, «σύμβουλος του πρωθυπουργού», «τα μάτια και τα αφτιά του Σαμαρά», «αντ’ αυτού» κ.τ.λ. Και πολλοί ήσαν εκείνοι που θυμήθηκαν την προέλευση του εν λόγω από την άκρα αριστερά και πιο συγκεκριμένα

Ξεπέρασαν κάθε όριο: «Ανεξάρτητο κράτος από την 1η Αυγούστου η Κρήτη» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/xeperasan-kathe-orio-anexarthto-kratos-apo-1h-avgoustou-h-krhth.html#ixzz2YY8nL2Qz


Μια ανάρτηση σε blog που ούτε ως κακόγουστο αστείο δεν θα μπορούσε να εκληφθεί έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα ορισμένοι Κρήτες και μη να πιστεύουν (πάλι) τα σενάρια περί ανεξαρτησίας της Κρήτης!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το όλο θέμα που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή φαίνεται να παίρνει διαστάσεις με παρέμβαση πλέον και της Αστυνομίας. Μάλιστα επειδή εμπλέκονται και ονόματα πολιτικών έχουν θορυβηθεί τις τελευταίες ώρες και πολιτικά γραφεία, ενώ ενημερώθηκε στην Αθήνα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΕΛΛΗΝΑΣ… ΕΛΛΗΝΑΣ…

adedo-zaragosa
Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε (και μην διερωτάσθε ποιός χαίρεται σε τούτη τη χώρα).
Το άρθρο της ιστοσελίδας με τίτλο “Ο ΑΝΤΕΤΑ… ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ… ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΣΑΚ!” με παρακίνησε να σας θέσω κάποιους προβληματισμούς και παρατηρήσεις σε σχέση με το συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος αποτελεί ένα σπουδαίο πεδίο μελέτης, ειδικότερα κατά τα τελευταία 40 έτη (συνομήλικος με την αμαρτωλή και διαπλεκόμενη κομματοκρατία).

Η Γερμανία γνώριζε για το πρόγραμμα παρακολουθήσεων της NSA ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/nsa.html#ixzz2YY8Skh1m
hh
Οι εγκαταστάσεις της NSA στο Bad Aibling του Μονάχου που μέχρι τα μέσα της δεκαετίας ΄90 αποτελούσαν μέρος του περιβόητου προγράμματος Echelon.

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ – ΚΑΙ Ο Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ… ΜΑΝΤΡΙ

5043892264_a508eed665_z
Ένας ακόμη… φίλος από τα παλιά, ανταποκρίθηκε στο… προσκλητήριο του (φον) Αντωνάκη Σαμαρά για την «συσπείρωση της κεντροδεξιάς» στη (μελλοντική) «Νέα Ελλάδα». Πρόκειται για τον πρώην μαοϊκό του ΕΚΚΕ, εν συνεχεία βουλευτή της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης» της ΝΔ, υπουργό Πολιτισμού επί κυβέρνησης Καραμανλή και νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου (με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και του Καρατζαφέρη), Πέτρου Τατούλη.

Αλλάζει ο χάρτης στην αγορά ενέργειας: Η Ρωσία, η Κύπρος, το Ισραήλ και οι Ελληνες εφοπλιστές ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/allazei-o-xarths-sthn-agora-energeias.html#ixzz2YXg88drK


Του ΝΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗ - Πραγματική  έκρηξη στην παγκόσμια αγορά ενέργειας προκαλεί η σταδιακή μεταστροφή και της Ρωσίας στην εξαγωγή φυσικού αερίου στην πιο ευέλικτη και στρατηγικά και οικονομικά επωφελή μέθοδο του υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG.

Η Ρωσία μελετά την απελευθέρωση των εξαγωγών LNG  και σε άλλες εταιρίες σπάζοντας το μέχρι σήμερα μονοπώλιο της Gazprom, καθώς κινδυνεύει να αμφισβητηθεί ο κυρίαρχος ρόλος της στην παγκόσμια αγορά ενέργειας.

Σε αυτή την κούρσα που έχει ξεκινήσει η Gazprom στρέφεται ήδη στο LNG και φιλοδοξεί, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Αλ. Μιλερ, να κατακτήσει το 15% της παγκόσμιας αγοράς LNG από το 5% που κατέχει σήμερα. Και στο πλαίσιο αυτό δρομολογεί την κατασκευή σταθμού LNG στο Βλαδιβοστόκ με δυνατότητα 15 εκ. κυβικών τόνων  ετησίως και ενός ακόμη σταθμού LNG στην Επαρχία του Λένινγκραντ δυνατότητας 10 εκ.κυβικων τόνων  από το 2018. Ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός στρέφεται υποχρεωτικά στο LNG καθώς το 2012 είδε να μειώνεται στο 1/3 η εμπορική αξία της εταιρίας και πλέον η κατεύθυνση προς τις αγορές της Κίνας και της Ιαπωνίας φαίνεται να είναι μονόδρομος.

ΜΗΝΥΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΡΧΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

images
Με ένα πύρινο άρθρο του, το οποίο δημοσιεύει στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα τις Κυριακές και βάλλει κατά της παγκοσμιοποίησης, που θέλει να διαλύσει την Ορθόδοξη Ελλάδα μας.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΧΟΜΣ

Άνανδρη βομβιστική επίθεση εναντίον πολιτών στη συνοικία Ίκριμα της Χόμς σήμερα το απόγευμα. Τέσσερις πολίτες νεκροί και περίπου 40 τραυματίες. Είχαν τοποθετήσει εκρηκτικούς μηχανισμούς σε δυο αυτοκίνητα. Χάνουν τη μάχη στη Χομς και εκδικούνται άοπλους συριους πολίτες, μεταξύ αυτών , γυναίκες και παιδιά.

ΕΝΩ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ!

13275784_IST06_TURKEY_MOSQUES__1129_11.limghandler
Tελικά φαίνεται ότι η χώρα δεν χρειάστηκε καν να πολεμήσει για να ηττηθεί από την Τουρκία.

Η αλήθεια για το πασοκ σύμφωνα με Αμερικάνικα αρχεία


pasok25_400

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ.είναι όμως έτσι; για να δούμε…

Κατ. αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο:


Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση (πατήστε ΕΔΩ για το σχετικό άρθρο).


Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε υψηλόβαθμο μέλος των Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.

Ιουλ 08:54 Κοινή κάθοδο Σαμαρά-Βενιζέλου στις εκλογές βλέπει ο Καμμένος


Κοινή κάθοδο Σαμαρά-Βενιζέλου στις εκλογές βλέπει ο Καμμένος facebook share
Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα επιχειρήσουν «να κατέλθουν στις εκλογές με ένα ενιαίο κόμμα προκειμένου να διαγράψουν τα χρέη των κομμάτων τους και να παραγράψουν τις όποιες ποινικές ευθύνες», εξέφρασε με δήλωση του, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Ο κ.Καμμένος εκτίμησε ότι «δεν θα τους βγει το εγχείρημα» ενώ τόνισε ότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να δώσει μέχρι τέλους τη μάχη του, με όλους αυτούς που τον μάχονται, «εντός και εκτός πολιτικής».

Απειλεί να παραδώσει τα κλειδιά του Δήμου ο Μπουτάρης!

 
Απειλεί να παραδώσει τα κλειδιά του Δήμου ο Μπουτάρης! facebook share
“Δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφόρηση από το κράτος για το θέμα των δημοτικών αστυνομικών” δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή όσα δημοσιοποιούνται τις τελευταίες μέρες για το θέμα της διαθεσιμότητας των δημοτικών αστυνομικών και γενικότερα των δημοτικών υπαλλήλων.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι λαμβάνονται αποφάσεις ερήμην της τοπικής αυτοδιοίκησης χωρίς καμία διαβούλευση μαζί της, ζήτησε από τους αρμόδιους υπουργούς να δηλώσουν ξεκάθαρα τι θα συμβεί και σχολίασε ότι χωρίς τη δημοτική αστυνομία δεν μπορεί να γίνει αστυνόμευση στην πόλη. Για τους συνολικούς σχεδιασμούς περί διαθεσιμότητας και κινητικότητας, επισήμανε ότι αν αυτοί υλοποιηθούν ο Δήμος θα χάσει χίλια περίπου άτομα από τα 4.000 που εργάζονται στις υπηρεσίες του. “Αν συμβεί αυτό, ο Δήμος δεν θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του” πρόσθεσε.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΣΑΚΚΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ

aristera_tromokratia__article (1)
Άργησε κάπως το ΚΚΕ (είναι γεγονός πως έχει αργά αντανακλαστικά…), αλλά εξέφρασε τελικά τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» του στον κόκκινο τρομοκράτη (της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και του ΣΥΡΙΖΑ) και ψευτοαπεργό πείνας Σακκά. Ιδού, λοιπόν, η σχετική ανακοίνωση της μετωπικής του οργάνωσης (κάτι σαν το ΠΑΜΕ)

Ήρωας και μετά ζητιάνος! Νικηταράς ή Τουρκοφάγος.


 nikitaras1

Ο Νικήτας Σταματελόπουλος ή Νικηταράς ή Τουρκοφάγος (1784-1849) γεννήθηκε στη Νέδουσα (Μεγάλη Αναστάσοβα) ένα μικρό χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες του Ταϋγέτου, 25 χλμ από την πόλη της Καλαμάτας. Καταγόταν από το χωριό Τουρκολέκα, του δήμου Φαλαισίας της Μεγαλόπολης. Ήταν ανηψιός του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Υπόγραφε και με το όνομα Τουρκολέκας ή Τουρκολακιώτης και μ΄ αυτό αναφέρεται σε μερικά δημοτικά τραγούδια. Τελικά όμως
επικράτησε το επώνυμο Σταματελόπουλος από το βαπτιστικό όνομα του πατέρα του (Σταματέλος). Υπηρέτησε όπως και ο Κολοκοτρώνης στον αγγλικό στρατό, στα Επτάνησα. Ήταν ένας από τους σημαντικότερους αγωνιστές της Επανάστασης του 1821.

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ...Κρύπτες όπλων και πυρομαχικών, κρύπτες με εξοπλισμό επιβίωσης, άριστη γνώση του εδάφους στην περιοχή που κινούνται και πολλά άλλα που ξεκινούν από το πολεμικό σχέδιο δραπέτευσής του από τις φυλακέςΘα αντμετωπίσουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα ασφάλειας!!! Κάποιοι τα έβλεπαν τα έλεγαν αλλα κανένας δεν άκουγε!

'η χώρα αποδεικνύεται παντελώς ανέτοιμη¨...

Κρύπτες όπλων και πυρομαχικών, κρύπτες με εξοπλισμό επιβίωσης, άριστη γνώση του εδάφους στην περιοχή που κινούνται και πολλά άλλα που ξεκινούν από το πολεμικό σχέδιο δραπέτευσής του από τις φυλακές με παγιδευμένη με εκρηκτικά περίμετρο και βολές βαρέων πολυβόλων και φτάνουν μέχρι την παροχή βοήθειας από ομοεθνείς τους.
Όλα αυτά δεν αφορούν ούτε το Αφγανιστάν, ούτε τις κουρδικές περιοχές της Τουρκίας, ούτε την Συρία, αλλά την Ελλάδα του 2013 και την περιπέτεια ασφαλείας που βιώνει η χώρα από την ημέρα της δραπέτευσης του Μάριον Κόλα και της ομάδας του από τις φυλακές των Τρικάλων.

Τα μνημονιακά υποχείρια των ισλαμιστών προχωρούν στην ανέγερση τεμένους στην ΑθήναΤα μνημονιακά υποχείρια των ισλαμιστών προχωρούν στην ανέγερση τεμένους στην Αθήνα
Ενώ τα μέσα μαζικής εξαπάτησης βομβαρδίζουν τον Ελληνικό Λαό με τις υποτιθέμενες σκληρές διαπραγματεύσεις προκειμένου να λάβει η χώρα τη δόση των 8,1 δισ. από τους δανειστές, η κυβέρνηση της υποταγής και του ραγιαδισμού προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς την ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό! Σήμερα μάλιστα, η ΕΥΔΕΚ (Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών), προχωρά εσπευσμένα στη δημοπράτηση του έργου, παρότι εκκρεμεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή Ελλήνων πολιτών που αντιτίθενται στην κατασκευή του.

Τα σχέδια του UCK και του UCC για την Θεσπρωτία > Τι βρίσκει χαραγμένο στα καλάσνικοφ η Αντιτρομοκρατική;


Τι βρίσκει χαραγμένο στα καλάσνικοφ η Aντιτρομοκρατική; Στην γενική σιωπή που έχουν επιβάλλει οι μηχανισμοί του εγχώριου «συστήματος», ώστε να απονευρωθούν οι αντιστάσεις του ελληνικού λαού, έχει υποβαθμιστεί και ένα θέμα που θα όφειλε να παρακολουθείται στενά από τη χώρα μας.

Η συγκυβέρνηση των υποτακτικών ανακοίνωσε επιπλέον περικοπές στις αμυντικές δαπάνεςΗ συγκυβέρνηση των υποτακτικών ανακοίνωσε επιπλέον περικοπές στις αμυντικές δαπάνες
Η συγκυβέρνηση των υποτακτικών ανακοίνωσε επιπλέον περικοπές στις αμυντικές δαπάνες για το 2014. Πολύ πρόσφατα είχαμε αναφερθεί ότι η συγκυβέρνηση και η τρόικα υπονομεύουν την αμυντική ικανότητα της χώρας. Δεν πρόλαβε να «στεγνώσει το μελάνι» από την αναφορά μας και ήρθε η ανακοίνωση για επιπλέον περικοπές ύψους 120 εκατ. ευρώ για το έτος 2014, με την προσθήκη ότι δεν αφορούν μισθολογικές ή συνταξιοδοτικές δαπάνες.

Λίγο πριν το συνέδριο διάλυσης του ΣύριζαΛίγο πριν το συνέδριο διάλυσης του Σύριζα
Ξεκινά αύριο το πρώτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και από όσα βλέπουμε και διαπιστώνουμε σίγουρα δεν πρόκειται να πλήξουμε. Το πολυσυλλεκτικό και πολυτασικό αυτό συνονθύλευμα σπαράσσεται από εσωτερικές έριδες, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ένα ευκαιριακό μόρφωμα δίχως συγκροτημένη ιδεολογία, εσωκομματική συνοχή και συγκεκριμένη πολιτική πρόταση.
Ήδη, έχουμε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα με το ζήτημα της αυτοδιάλυσης της συνιστώσας "Στο Κόκκινο", η οποία είναι διάσπαση της ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά), που προήλθε από διάσπαση του ΣΕΚ (Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα), ενώ το ίδιο «Στο Κόκκινο» έχει τη δική του διάσπαση την «αντικαπιταλιστική ομάδα»! Η διάσπαση της διάσπασης ή αλλιώς της διάσπασης το κάγκελο… Για τέτοια πολιτική σοβαρότητα μιλάμε. Η συνιστώσα αυτή αρνείται να διαλυθεί, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν κάποια μέλη της(ναι, όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο, υπάρχουν και τέτοια).

Καθεστώς ανώμαλων: χαλαρώνουν τις ποινές για τους παιδόφιλους!Καθεστώς ανώμαλων: χαλαρώνουν τις ποινές για τους παιδόφιλους!
Μετά τις διαφημιστικές καμπάνιες και τις χρηματοδοτήσεις από τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, των πανηγυριών των κίναιδων και λοιπών εκδηλώσεων κιναιδισμού, το τυραννικό Καθεστώς που εξουσιάζει την Πατρίδα, προχωρά σε μία ενέργεια, η οποία φαντάζει μεν αδιανόητη για το μέσο νου, βρίσκεται όμως σε απόλυτη ταύτιση με όσα η σιωνιστική τάξη πραγμάτων επιβάλλει σε παγκόσμιο επίπεδο. Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να περάσει από τη Βουλή τροποποίηση άρθρων του Ποινικού Κώδικα, τα οποία σχετίζονται με αδικήματα παιδικής πορνογραφίας.

Πρόεδρος Σκοπίων: Στις διαδηλώσεις στην Τουρκία εμπλέκονται ξένες δυνάμεις


Ο πρόεδρος του νοτιοσλαβικού κράτους, μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής από τη διεθνή κοινότητα, αν επιβεβαιωθεί ή δεν διορθώσει τη δήλωσή του ότι «στις διαδηλώσεις στην Τουρκία εμπλέκονται ξένες χώρες».

ΕΓΕΡΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΑΘΗΝΑ 10-7-2013.

Προσπαθούν να επιβληθούν τα γιουσουφάκια τής παγκοσμιοποίησης και τού διχαστικού σπόρου. Παίρνουν νέα μέτρα για να μας συρρικνώσουνε. Υβρίζουν την Πίστη και την Ιστορία μας, το Χριστό μας και τους Προγόνους μας. Βάζουν μέσα στην Πατρίδα μας γυρολόγους που έχουν στις αποσκευές τους χολερικό μίσος για το Έθνος μας.

Θα μας βάλουν νέες εισφορές, νέους φόρους και την ίδια ώρα θα μειώσουν τις αποδοχές και θα ανοίξουν την κόλαση των κατασχέσεων υπέρ των τοκογλύφων τής παγκοσμιοποίησης. Χαρίζουν τους ελληνικούς ενεργειακούς πόρους στους δανειστές των εθνών και βάζουν την πατρίδα μας όμηρο στους εξ ανατολών αγωγούς που θα πρέπει να τους χρυσοπληρώσουμε κιόλας.

Από την άλλη πλευρά οι κερδοσκόποι σαν τον διαβόητο Σόρος μάς κάνουν μαθήματα «ανθρωπισμού» και «φιλανθρωπίας». Αλλά ποια είναι αυτή η «φιλανθρωπία»; Είναι η παράδοση τής ελληνικής κοινωνίας στους λαθρομετανάστες που δολοφονούν Έλληνες και η πλήρης αποδοχή τού λαθροεποικισμού από το λαό μας. Και όλα αυτά όταν στα εκπαιδευτήρια τού ανθελληνικού διεθνισμού που φτιάχνουν και στα επικοινωνιακά θεάματα που κατασκευάζουν, όπου φκιασιδώνουν άποψη, ακούμε πόσο κακό και ρατσιστικό πράμα είναι η Ορθοδοξία και ο Εθνικισμός και η Καθάρια Ελλάς.

Για κάποιους ελληνόφωνους το αίμα των Ελλήνων και οι χιλιάδες απολύσεις και το σκόρπισμα τής Φυλής μας στους ανέμους τού νεοταξισμού δεν είναι το μείζον ζήτημα. Δεν τους απασχολεί ο εκτοπισμός μας εν καιρώ υποτίθεται ειρήνης μήτε οι ενέργειες των προσωρινών μας γειτόνων που περιμένουν να γίνει ο κακός χαμός που θέλει ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Το ξεγύμνωμα τής Πατρίδος μας από τους τοκογλύφους και η φυγή με τα λάφυρα στα χέρια τους, η σημαδεμένη πτώχευση από το στημένο χρέος, οι «ανοίξεις» των ρέμπελων τού «προοδευτισμού» και των λαθροεποικιστών, η δίκαιη οργή των Αληθινών Ελλήνων.

Αυτοί οι ελληνόφωνοι βρίσκονται ανάμεσά μας γιατί αποτελούν αναπόσπαστο μέρος τού σχεδίου διαλύσεως τής Ελλάδος. Είναι οι γνωστές καθεστωτικές βδέλλες. Κάνουν συνέδρια και συμπτύσσουν τα διαλυμένα κομματικά μαγαζιά στο μεγάλο νεοταξικό στρατόπεδο των πολιτικάντηδων που τους χωράει όλους, από φιλελεύθερους και σοσιαλιστές έως μαρξιστές. Ανακαλύπτουν τον πατριωτισμό στις θέσεις των πολιτικών δεινόσαυρων τού νεοφιλελευθερισμού.

Οι αριστεροί συνοδοιπόροι τού Συστήματος κάνουν συγκεντρώσεις που μοιάζουν με οικογενειακές συναθροίσεις στις οποίες συμμετέχουν και διαπλεκόμενοι και λαθρεπιβάτες και πρώην ταξικοί τους αντίπαλοι. Ζητούμενο των ψευτοεπαναστατών είναι η δημιουργία μιας μικρής Ελλάδος δίχως Έλληνες. Μια χώρα που θα αποτελείται από ένα τύπο πολίτη χωρίς ταυτότητα και όνειρα, δίχως πίστη και σκοπό ύπαρξης.

Μέσα λοιπόν σ’ αυτήν την πνευματική και πολιτική βαβέλ που στήνουν όλοι αυτοί οι προστάτες τής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και τού ραγιαδισμού, η μέριμνα των εχθρών τού Γένους μας είναι να μείνουν διασπασμένοι και αδρανείς οι Έλληνες που αντιστέκονται. Να οδηγηθούμε στον μινώταυρο τής Παγκοσμιοποίησης κατηγορώντας ο ένας τον άλλο για την αδράνεια και την σιωπηρή αποδοχή των κανόνων τού πολιτικού παιχνιδιού. Να λέμε πως εσύ είσαι φασίστας, εσύ είσαι συστημικός, εσύ καπηλεύεσαι τις ιδέες σου και άλλα γνωστά και τεχνητά στεγανά.

Ο Εθνικοκοινωνισμός τού Έλληνα γεννήθηκε σε τούτα εδώ τα αιματοβαμμένα χώματα από πολύ μεγάλα αναστήματα τής διανόησης και τής πολεμικής αρετής. Από τον Ηρόδοτο που οριοθέτησε την ελληνικότητα στο Αίμα, την Ψυχή, τη Γλώσσα, τις Παραδόσεις και τη Θρησκεία. Από τον Σωκράτη που όρισε αγιωτέρα πάντων ημών την Πατρίδα. Από τον Ισοκράτη που όρισε πως ο Έλληνας πρέπει να υποδουλώνει όσους θέλουν την σκλαβιά του και να ασκεί ελληνική ηγεμονία δικαίου και δυνάμεως. Τον Λεωνίδα που μας έδειξε τον δρόμο τής εθνικής αντίστασης, τον Αριστοτέλη που δίδαξε την ανωτερότητα τού Ελληνικού Πνεύματος και τον Αλέξανδρο που έκανε μέσα από την Ελληνική Κοσμοκρατορία πραγματικότητα την Αποστολή τού Ελληνισμού.

Ο Εθνικοκοινωνισμός και ο Πατριωτισμός τού Έλληνα, η Πίστη του στο Θεό και την Ελλάδα ζυμώθηκε μέσα από το διάβα διαδοχικών κατοχών από τον Μέγα Στρατηγό τής Φυλής μας Θεόδωρο Κολοκοτρώνη που όρισε πως για τους ριψάσπιδες και τους προδότες το μόνο γιατρικό είναι η Φωτιά και το Τσεκούρι. Ο παντελής όλεθρός τους για να ζήσουν ως ελεύθεροι Έλληνες τα παιδιά μας και η Φυλή στο διηνεκές.

Να προχωρήσουμε αδερφωμένοι στην ανακαίνιση τού πολιτισμού και τού κράτους μας που τού πρέπει να φτάσει σε όλα τα σκλαβωμένα εδάφη μας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. Και έτσι ζυμώθηκε ο Ελληνισμός μας στους νεότερους χρόνους από διανοητές σαν τον Ίωνα Δραγούμη που γύρεψε να θεωρήσουμε χρέος τού καθενός μας την αναγέννηση τής Ελλάδος με ένα κράτος υπηρέτη τού Έθνους κι όχι δολοφόνο του.

Εκείνος που σηκώνει το βλέμμα του για να μας πάρει το σπίτι που γεννηθήκαμε, τον εργασιακό μας μόχθο, το ψωμί των παιδιών μας και την Πατρίδα πρέπει να ισοπεδωθεί. Είτε είναι ελληνόφωνος είτε είναι βάρβαρος, ψευτοσύμμαχος ή εισβολέας.

Προορισμός τού Έλληνα είναι να δημιουργεί, να διδάσκει, να εργάζεται, να πολεμά και να νικά, χτίζοντας Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα. Κάτω η αστική δημοκρατία των τυράννων μισητών μας και η παγκοσμιοποίηση των άνανδρων γυρολόγων. Έγερση των Ενωμένων Ελλήνων για Επαναστατική, Λαϊκή, Φυλετική και Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  

  

Οι Financial Times πήραν στο μεζέ το ΚΚΕ: Παραλίγο να ρίξουν τον Καπιταλισμό...Έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές είναι αλήθεια, στο γεγονός ότι τα κατεστημένα διεθνή ΜΜΕ σκυλοβρίζουν και συκοφαντούν τακτικότατα την Χρυσή Αυγή και ζητούν επιμόνως από τις κατοχικές αρχές των Αθηνών να κάνουν «κάτι» για να καταπνιγεί το φαινόμενο. Στα κείμενα αυτά αναρωτιόμαστε επίσης, γιατί δεν ανησυχούν και για τα αριστερά κόμματα, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ κ.λπ., που διαρκώς απειλούν με… προλεταριακή επανάσταση.

ΑΡΝΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ, κ. ΤΑΜΗΛΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


Δεν ψηφίζει το Νομοσχέδιο για τις απολύσεις στους Δήμους και αφήνει αιχμές για λάθη στις αποφάσεις των υπουργείων ο βουλευτής Τρικάλων, Μιχάλης Ταμήλος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...