Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Το Ιράκ χρωστά για πυρομαχικά 126 εκατ. στα ΕΑΣ - Η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα


Την ώρα που τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα «βουλιάζουν» στα χρέη και η κυβέρνηση σκέφτεται ακόμη και το κλείσιμο της επιχείρησης, αφήνοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς σφαίρες, 126 εκατομμύρια δολάρια παραμένουν στα αζήτητα. Αφορούν οφειλές του Ιράκ προς τα ΕΑΣ για προμήθειες όπλων και πυρομαχικών πριν αρκετά χρόνια.
Το ποσό αυτό έπρεπε να είχε εισπραχθεί τουλάχιστον 5 χρόνια πριν, όταν το 2008 υπεγράφη συμφωνία μεταξύ των υπουργών Οικονομικών της Ελλάδας και του Ιράκ για το διακανονισμό της οφειλής. 

Το μνημόνιο θα είναι εδώ μέχρι το 2060... !!!Δείτε απόσπασμα από το μνημόνιο του Φεβ.2012 .... 
«Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίαs και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας»

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: η άκρως απόρρητη αναφορά Ντενίση λίγες μέρες πριν το πραξικόπημα στην Κύπρο


Ένα άκρως απόρρητο έγγραφο, ένα ντοκουμέντο για τα όσα έγιναν στην Κύπρο με το πραξικόπημα κατά του Μακαριου αποκαλύπτει το Onalert. Είναι η έγγραφη αναφορά του Αρχηγού ΓΕΕΦ Γ.Ντενίση προς το Αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων ,με ημερομηνία 24 Ιουνίου 1974. Η αναφορά περιγράφει όλα όσα ειπώθηκαν σε συνάντησή του με τον Μακάριο.
Τα όσα περιγράφονται σ΄αυτή την αναφορά αποκαλύπτουν το κλίμα που επικρατούσε μ΄ έναν Μακάριο να είναι εκνευρισμένος και οξύθυμος όπως γράφει ο στρατηγός Ντενίσης και να υποστηριζει ότι αν η Εθνική Φρουρά δεν αλλάξει τότε θα αποτελεί στρατό κατοχής.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΧΘΡΟΙ

Εικόνα: Σάββας Καλεντερίδης
Του Σάββα Καλεντερίδη
Η πορεία του Ερντογάν και του Γκιουλέν από ένα σημείο και μετά είναι παράλληλη. Η προσωπικότητα και ο πολιτικός βίος του Ερντογάν είναι λίγο πολύ γνωστά στους αναγνώστες μας και λόγω των άρθρων που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στην παρούσα στήλη.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΤΡΩΜΕ"... > Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

ΜΑΖΙΚΗ ΣΦΑΓΗ 2.300 ΕΤΩΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ


Μία μεγάλη σφαγή, που χρονολογείται 2.300 χρόνια εντοπίσθηκε σε αρχαία πόλη της Κριμαίας, που υπήρξε ελληνική αποικία στη Μαύρη Θάλασσα.

Καταρρέει η μετοχή της Praktiker – Κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας !


ANANΕΩΜΕΝΟ

Κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας η Praktiker!

Με πτώση πάνω από 70% για τη μετοχή της Praktiker, καθώς η εταιρία είναι αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία, αφού απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις για την αναδιάρθρωσή της.

ΚΥΠΡΟΣ 1974 : ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΔΡΩΝ ΛΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Οι Τούρκοι εκτελούσαν εν ψυχρώ όσους άνδρες των ΛΟΚ έπιαναν αιχμαλώτους. Πολλοί από αυτούς τους άνδρες των ΜΚ (32 ΜΚ) στην Κερύνεια έμπαιναν σε σπίτια και φορούσαν πολιτικά ρούχα ώστε να συλληφθούν ως πολίτες και όχι σαν Λοκατζήδες.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ TOP SECRET ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ


top secret“Εκκλησιαστικοί παράγοντες στην Ανατολή μας έχουν ενημερώσει ότι τόσο τα Πατριαρχεία Μόσχας και Αντιοχείας, όσο και τα κράτη Ελλάδας και Ρωσίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι  επίσκοποι είναι νεκροί.”

Από Δ.Πορφύρη και Π.Σταφυλά

Υπάρχουν διαρροές παρά τις εντολές

« Πρέπει να βασανισθούν και τα κεφάλια τους να φυτευτούν σε κανένα καμπαναριό (όπως του σείχη Saadeddine του Χαλεπίου που σφαγιάστηκε κι αποκεφαλίστηκε κι έπειτα το κεφάλι του εκτέθηκε σε δημόσια θέα πάνω στον μιναρέ του τζαμιού)  για να υπάρξουν κάποιες, χλιαρές έστω, καταδίκες ; »

Αυτό που προβάλει το επίμαχο βίντεο για την τύχη των επισκόπων σε ανύποπτο χρόνο έχει προαναγγείλει ως πολύ πιθανό κι αναμενόμενο, ο ειδικός αναλυτής Paul Khalifeh σε άρθρο του στο  λιβανέζικο hebdo    magazine ήδη από τις 03/05/13. Το πρόσφατο ιστορικό προηγούμενο που επικαλείται, αφορά τον αποκεφαλισμό του σουνίτη Ιμάμη Sheikh Hassan Seyfeddin,στις 29 Μάρτη επίσης στο  Χαλέπι, επειδή θεωρήθηκε υποστηρικτής του Άσσαντ (Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα , apic / Blagovist-info 02/04/13). Αυτή ήταν η κατηγορία που απαγγέλθηκε  και στους σφαγιασθέντες του βίντεο ότι διατηρούσαν επαφές με υψηλούς αξιωματούχους του Χαλεπίου.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ: μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα οι αλβανοί δραπέτεςΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ: μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα οι αλβανοί δραπέτες
Αποκαλυπτικές δηλώσεις σε αλβανικό μέσο ενημέρωσης, έκανε ο αδερφός ενός εκ των δύο αλβανών εγκληματιών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης με τους άνδρες των ελληνικών μονάδων ασφαλείας στην Αιτωλοακαρνανία. Οι δηλώσεις του Αμπντουλά Σινάν, επιβεβαιώνουν πως το Κράτος είναι ανύπαρκτο όχι μονάχα στο ζήτημα της προστασίας των Ελλήνων πολιτών αλλά και στο θέμα της αποτροπής της εισόδου κάθε είδους εγκληματιών στην ελληνική επικράτεια, όποτε εκείνοι το θελήσουν.

Ψευτομουφτήδες της Θράκης ενάντια στην ελληνική νομοθεσία…


20130711-1420Λάβροι εμφανίστηκαν για μία ακόμη φορά οι ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, κατηγορώντας την Ελλάδα για παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας της «τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης»!
Ενώ κατατέθηκαν οι αιτήσεις και επίκειται πλέον η υλοποίηση της πρώτης φάσης του διορισμού ιεροδιδασκάλων (σύμφωνα με τον περίφημο πλέον νόμο που έμεινε γνωστός ως «νόμος των 240 ιμάμηδων»), η αντίδραση των τουρκοψύχων συνεχίζει να είναι έντονη. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν είχαμε τις νέες δηλώσεις που κατέθεσαν στην προξενική τουρκοφυλλάδα της Κομοτηνής «Γκιουντέμ» οι δύο ψευτομουφτήδες Ιμπραήμ Σερήφ (Κομοτηνής) και Αχμέτ Μέτε (Ξάνθης). Και οι δύο εστιάζουν – για μια ακόμη φορά – στο θέμα της δήθεν παραβίασης της θρησκευτικής ελευθερίας της μειονότητας. Ρίξτε μια ματιά σε πολύ χαρακτηριστικά αποσπάσματα των όσων είπαν (μετάφραση tourkikanea.gr):
Ιμπραήμ Σερήφ: «Ακατανόητη η επιμονή του ελληνικού κράτους»
Ο Ιμπραήμ Σερήφ (που βέβαια εκτός από ψευτομουφτής Κομοτηνής, είναι και πρόεδρος της λεγόμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης») δήλωσε τα εξής:

Τραγέλαφος Κυριάκου Μητσοτάκη: «Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια»Τραγέλαφος Κυριάκου Μητσοτάκη: «Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια»
Το εγχώριο πολιτικό υπηρετικό προσωπικό των διεθνών τοκογλύφων διακατέχεται εξίσου τόσο από αναισθησία όσο και από υποκρισία. Έχουν παραχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία, έχουν ξεπουλήσει τη Δημόσια Περιουσία, έχουν ξεζουμίσει τον Ελληνικό Λαό και συν τοις άλλοις παίζουν με τον πόνο του. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και ο νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δίνοντας μία συνέντευξη στο διεθνές πρακτορείο Bloomberg είπε, μεταξύ άλλων, ότι έχει χάσει τον ύπνο(!) του τα βράδια λόγω των μέτρων που παίρνει. Για την ακρίβεια ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι "Δεν κοιμάμαι καλά την νύχτα όταν ξέρω ότι θα χάσουν τη δουλειά τους τόσοι. Δεν είναι εύκολο, ακόμη και από συναισθηματικής απόψεως. Αν πρέπει ωστόσο να υπογράψω απολύσεις, το καλύτερο που μπορώ τουλάχιστον είναι να κάνω την καλύτερη επιλογή ως προς το ποιος πρέπει να χάσει τη δουλειά του. Αν κάποιος δεν αποδίδει όσο πρέπει, τότε ναι, να χάσει τη δουλειά του". Ενημερώνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αν αυτός δεν κοιμάται καλά τα βράδια (το ενδεχόμενο να έφαγε πολύ για το βράδυ δεν το σκέφτεται;) τότε εκείνοι που απολύονται τι να πουν;

Σοβιετία και δάνεια


%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82
 Του Φώτη Σαραντόπουλου

H Σοβιετία (και οι πολίτες της) έχουν συγκεκριμένους τρόπους σκέψης.
Για παράδειγμα, γίνεται συζήτηση για τα στεγαστικά δάνεια και το πόσο δυσβάστακτα είναι, για το αν πρέπει να κουρευτούν (ή να γραφτούν στο χιόνι) κλπ.
Αλλά δεν άκουσα κανένα να στεναχωριέται για τα δάνεια των βιοτεχνών, των εμπόρων, των επιχειρηματιών.

Το μήνυμα του Προέδρου Ομπάμα για το Ραμαζάνι. Σας συνιστούμε να το διαβάσετε με προσοχή!


20130710-1522του Νέστορα Νικηφορίδη
Διάβασα το κείμενο που επισυνάπτεται στο τέλος του παρόντος. Πρόκειται για λίγα λόγια του Προέδρου των ΗΠΑ κ. Ομπάμα, με την ευκαιρία του εορτασμού του Ραμαζανίου από τους μουσουλμάνους των ΗΠΑ.
Τα λόγια του Προέδρου κ. Ομπάμα, έχουν  πάντα μία απροσδιοριστία, μοιάζουν τυχαία, χαλαρά, "μαλακά", αλλά:  Άλλο περιμένεις να ακούσεις και άλλο λέγεται. Διότι είναι λόγια που προέρχονται από άλλη κουλτούρα, όχι χριστιανική, όχι ευρωπαϊκή, όχι αμερικανική, μία κουλτούρα "αιχμής", μία επεξεργασία αναμορφωμένης σκέψεως του υπό κατασκευή "νέου ανθρώπου".

Τα ΜΑΤ έσωσαν τον Βενιζέλο από την οργή του κόσμου στην ΚρήτηΤα ΜΑΤ έσωσαν τον Βενιζέλο από την οργή του κόσμου στην Κρήτη
Ο  όρος «ξεφτίλα» είναι πολύ λίγος για να περιγράψει την τραγικότητα την οποία έζησε ο Βενιζέλος χθες στην Κρήτη. Ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ  έδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι τόσο αυτός όσο και το (από)κομμα, στο οποίο προσωρινά προεδρεύει, είναι ξοφλημένος. Εικόνες ντροπής ξετυλίχθηκαν στο Ηράκλειο, για ένα κόμμα που πριν 4 χρόνια έπαιρνε 44% των έγκυρων ψηφοδελτίων και σήμερα βρίσκεται κάτω από το 3%. Κρυφτό με τους διαδηλωτές που περίμεναν να τον  αποδοκιμάσουν, κλειστές συναντήσεις υπό τον φόβο διαμαρτυριών  και...  γιαουρτιών και «βαρυσήμαντη» κεντρική πολιτική ομιλία σε ιατρείο(!) στο Αρκαλοχώρι συνθέτουν την επίσκεψη του νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ στο πάλαι ποτέ πράσινο κάστρο.

«Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΩΝ» Δύο ελληνικά λάδια στο Top 10 του Independent


Δύο ελληνικά ελαιόλαδα εκθειάζει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Independent κατατάσσοντάς τα μέσα στα δέκα κορυφαία παγκοσμίως.

Δύο ελληνικά λάδια στο Top 10 του Independent
Στην δεύτερη θέση της λίστας της τοποθετεί η εφημερίδα το κρητικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο One.
«Αυτό το ελαιόλαδο από την Κρήτη είναι ακριβό, αλλά είναι η σαμπάνια των ελαιόλαδων. Είναι εκπληκτικά καλό με φρέσκο ψωμί, σε σαλάτα ή στη μαγειρική», αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ προσθέτει πως «παράγεται χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές που έχουν ως αποτέλεσμα ένα πλήρως ισορροπημένο ελαιόλαδο με έντονη γεύση Μεσογείου».

ΝΑΙ, υπάρχει ρατσισμός! σε βάρος των Ελλήνων


20130710-1605του Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου*  
Τήν ὥρα πού τό πιό χυδαῖο, πιό διεφθαρμένο, πιό πατριδοκτόνο, πιό ἐθνο­κτόνο καί πιό ἀντιδημοκρατικό πολιτικό «σύστημα» -πολιτικές συμμορίες- βρί­σκεται σέ πλήρη καί πολύμορφη καί πολυεπίπεδη ἀποσύνθεση, κάνει τήν ἐμφα­νισή της μιά πλειάδα ἀνθρώπων τῶν γραμμάτων, τῆς ἐπιστήμης καί τῆς τέχνης γιά νά τοῦ δώσει «τό φιλί τῆς ζωῆς» στό ὄνομα ἑνός ἀνύπαρκτου ρατσισμοῦ, ὁ ὁποῖος ὑπάρχει μόνον ἐναντίον τῶν Ἑλλήνων. Πρόκειται γιά… ἐπωνύμους ἀρκετοί ἀπό τούς ὁποίους σιτίστηκαν καί σιτίζονται ἀπό τό φτωχό πρυτανεῖο καί τό ὁποῖο ποικιλοτρόπως ὑπηρέτησαν καί ὑπηρετοῦν παρά τίς δυσόδεις ὀσμές του. Πρόκειται γιά ἐπωνύμους, ἀρκετοί ἀπό τούς ὁποίους συμπορεύθηκαν, στήριξαν καί ἀναπαρήγαγαν τήν πιό διεφθαρμένη δημοκρατία τῆς Οἰκουμένης. Αὐτή τους καί μόνο ἡ στάση αὐτοαναιρεῖ τήν ἰδιότητα τοῦ πνευματικοῦ ταγοῦ, γιατί ἕνας ἀληθινός πνευματικός ταγός ὑψώνει φωνή διαμαρτυρίας ἐναντίον τῆς πολιτικῆς χυδαιότητας καί δέν σιωπᾶ, καί πολύ περισσότερο, δέν τή στηρίζει οὔτε μέ τήν ψῆφο του οὔτε μέ τό λόγο του.
Ὁ ἀληθινός πνευματικός ταγός καί νομπελίστας Α. Καμύ ἔγραψε: «Σωπαίνοντας ἀφήνεις νά πιστεύουν ὅτι δέν ἔχεις οὔτε κρίση, οὔτε ἐπιθυμία γιά τίποτα» (βλ. «Ὁ ἐπαναστατημένος ἄνθρωπος», Ἀθήνα 1971, σελ. 28).

Reuters: Ουτοπικό το ενδεχόμενο ανάκαμψης! Κανείς δεν πιστεύει τον Σαμαρά...Reuters: Ουτοπικό το ενδεχόμενο ανάκαμψης! Κανείς δεν πιστεύει τον Σαμαρά...
Δημοσίευμα του Reuters δίνει την πραγματική διάσταση στην βαθύτατη ελληνική οικονομική κρίση, εκθέτοντας τον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα, οι οποίοι επιμένουν να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό.

Το «Δόγμα του Σοκ» στους Έλληνες


Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος - Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του γράφει, «Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους, η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου να είναι απασχολημένοι και να μη τους μένει χρόνος για επιβουλές.

Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά». Αυτά εγένοντο στην αρχαιότητα.

Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία αντιγράφει τον Αριστοτέλη με το «Δόγμα του Σόκ», και το εφαρμόζει επάνω στους Λαούς του πλανήτη, για να μπορέσει να τους διοικήσει, να τους εκμεταλλευτεί, και να τους εξαθλιώσει με σκοπό να περάσουν τα προγράμματά της, που είναι αυτά της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), δηλαδή να μας καταστήσει όλους δούλους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, υπό κυβέρνηση δική τους.
Το πρώτο «Δόγμα του Σοκ», εφαρμόστηκε στη Χιλή του Πινοσέτ, και είναι όπως το περιγράφει η Ναόμι Κλέϊν στο ομώνυμο βιβλίο της.
Η Χιλή είχε και έχει πλούσια κοιτάσματα χαλκού, και τα ήθελαν οι εταιρίες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.

Για το λόγο αυτό, ανέτρεψαν με βίαιο τρόπο τη δημοκρατική λαοπρόβλητη κυβέρνηση του Σαλβαδόρ Αλιέντε, δολοφόνησαν τον εκλεγέντα πρόεδρο Αλιέντε, και εγκατέστησαν τον αιμοσταγή δικτάτορα Αγκούστο Πινοσέτ.

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟ 1995. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/andreas-papandreou-sxedio-katastrofis-tis-elladas.html#ixzz2YjvoMF5X


3:13 ...Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά!

ΜΑΖΙΚΗ ΣΦΑΓΗ 2.300 ΕΤΩΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗΜία μεγάλη σφαγή, που χρονολογείται 2.300 χρόνια εντοπίσθηκε σε αρχαία πόλη της Κριμαίας, που υπήρξε ελληνική αποικία στη Μαύρη Θάλασσα. 
 Χερσόνησος ονομάζεται σήμερα και επρόκειτο για μία από τις πόλεις που ίδρυσαν οι αρχαίοι Έλληνες σ΄αυτή την περιοχή με τις τεράστιες γεωργικές εκτάσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν σιτηρά για την επιβίωση των δικών τους πόλεων - κρατών.

Οι Γερμανοί ήθελαν να μας πουλήσουν παλιοσίδερα για μαχητικά ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/oi-germanoi-hthelan-na-mas-poulhsoun-paliosidera-gia-maxhtika.html#ixzz2YjvHYh7I


27 Ιουλίου 2007: Ένα Eurofighter (30+39) σε πτήση χαμηλής διέλευσης πάνω από την αεροπορική βάση Νόιμπουργκ στην Βαυαρία - ξαφνικά ο πιλότος αντικρίζει ένα σμήνος πτηνών και θέλει με έναν ελιγμό να τον αποφύγει. Το αεροσκάφος δεν υπακούει στις εντολές του, «σπάει» στην μια πλευρά κατά 90 μοίρες. Έτσι απλά. Στον πύργο ελέγχου κυριαρχεί πανικός- το Eurofighter βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης μαζί του. Στο τελευταίο κλάσμα δευτερολέπτου, το αεροσκάφος υπακούει στις εντολές του χειριστή, και η σύγκρουση αποφεύγεται. Οι μετέπειτα έρευνες κατέδειξαν ένα λάθος στο λογισμικό, και δεν ήταν το μοναδικό.
Έτσι περιγράφει το γερμανικό περιοδικό Spiegel την κατάσταση γύρω από το μαχητικό αεροσκάφος Eurofighter της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας - το οποίο, αποδεδειγμένα πλέον, τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο του 2011 δεν είχε λάβει πιστοποιητικό πτήσης από την Γερμανική Πολεμική Αεροπορία!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΡΓΑ" ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α.Ε. "ΓΕΡΜΑΝΙΑ" Αθάνατο Μνημείο του ελληνισμού,
που δέχεται ...επισκέπτες,
για να δακρύσουν από συγκίνηση, επειδή είναι ...άνθρωποι.


Αθάνατο Μνημείο του γερμανισμού,
που δέχεται ...επισκέπτες, για να κλάψουν από αγανάκτηση, επειδή είναι ....άνθρωποι.
 
 

Αθήνα...
...η πόλη όπου γεννήθηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά η Δημοκρατία.

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ: 5 Αποκαλύψεις αρκούν για να γίνει άμεσα η παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Παρακάτω παραθέτουμε τους λόγους-Στοιχεία-Ντοκουμέντα και ζητάμε άμεσα την απομάκρυνσή του από το ιερό αξίωμα του Αρχιεπισκόπου αφού το ξευτιλίζει, το εκμεταλλεύεται για σκοπούς που γνωρίζουν πολύ καλά τα αφεντικά του.


ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ....


Αποκάλυψη 1η  ( Δωρεές Συναλλαγές Συνομιλίες Ξέπλυμα με Μασώνους )


Τετάρτη 22/02/12 - ώρα 12:30.  45' λεπτά συνάντηση του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο με Μασώνους  για  Οικονομική Δωρεά 100.000$ για την αποκατάσταση ζημιών της Μητρόπολης Αθηνών που έχουν υποστεί από τους σεισμούς του 1999 . Ρωτάμε τον Αρχιεπίσκοπο:
Πώς δέχετε να συναντιέται και να δέχεται δωρεές από ανθρώπους που είναι ταγμένοι σε μια ομάδα που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των λαών και του χριστιανισμού ;  ( και δεν εννοούμε τον αφρό των Μασόνων που υπάρχει ώς παραπλάνηση) 

Όταν οι πολιτικοί πρόγονοι της ΝΔ απειλούσαν να κάψουν την ΒουλήΣτην πολύ ενδιαφέρουσα στήλη "Ο ΦΙΛΙΣΤΩΡ" της "Καθημερινής", όπου παρουσιάζονται τα σημαντικότερα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο, όπως καταγράφηκαν πριν από 49 χρόνια. Για την 9η Ιουλίου 1964 η στήλη γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής: « ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ: Συνεχίσθη χθες η δίκη των κατηγορουμένων δια τα επεισόδια της Βουλής [με επικεφαλής τον συγγραφέα Ρένον Η. Αποστολίδην]. Εξητάσθησαν ως μάρτυρες οι βουλευτές της ενώσεως Κέντρου κ. κ. Ν. Ζορμπάς, Φ. Βουνάτσος και Ι. Τσιριμώκος.

Πλήρη οικονομική ανικανότητα "βλέπει" η τρόικα

 
Πλήρη οικονομική ανικανότητα "βλέπει" η τρόικα facebook share
Καλά καλά δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του πολυνομοσχεδίου – τσουνάμι το οποίο κατατέθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή και η τρόικα – έκθεση τη οποίας επικαλείται το Reuters- έρχεται να βάλει φωτιά στα «τόπια» συνδέοντας την τμηματική καταβολή της δόσης με τις καθυστερήσεις στην συλλογή των φορολογικών εσόδων, ενώ κάνει λόγο και για το ενδεχόμενο νέου χρηματοδοτικού κενού του προγράμματος, δείχνοντας στον «ορίζοντα» και νέα μέτρα.

Τα εύσημα που έδιναν οι Ευρωπαίοι το τελευταίο διάστημα, έδωσαν και πάλι τη θέση τους στον εκνευρισμό και την καχυποψία. Ήδη από το Eurogproup φάνηκαν οι διαθέσεις των πιστωτών με το βαρύ κλίμα που επικράτησε στη συνεδρίαση της Δευτέρας να είναι απλά το αποκορύφωμα, της δυσαρέσκειας.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες απο την πορεία χιλιάδων Ρώσων σε λιτανεία 150 χιλιμέτρων!!

Συγκλονιστικές φωτογραφίες απο την πορεία χιλιάδων Ρώσων σε λιτανεία 150 χιλιoμέτρων!!!http://4.bp.blogspot.com/-ik0c1CULwyk/UbH7jNJl9fI/AAAAAAAAlZw/fhujZStjzgY/s640/014sye8y.jpg

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Την ώρα που κάποιοι αναίσχυντοι ανώμαλοι στην Ελλάδα «παρελαύνουν» σε αισχρές και ανήθικες «εκδηλώσεις υπερηφάνειας», οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΜΟΔΟΞΟΙ Ρώσοι αδελφοί κάνουν πορεία 150 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ (!!!) για να λιτανεύσουν την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου! Χιλιάδες νέοι, γέροι, παιδιά, ακόμα και ανάπηροι, φορτώνονται τα απαραίτητα και περπατούν, διατηρώντας ένα τάμα 600 και πλέον ετών που συγκλονίζει:

Βρέθηκε το σκάφος του Καμμένου! Τι δήλωσε ! pic.twitter.com/9tso97nZOg @panoskammenos

PANOS,KAMMENOS,@PANOSKAMMENOS,ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΚΑΜΕΝΟΣ,ΚΟΤΕΡΟ,κότερο,οφ σηορε,off shore

Πάνος Καμμένος
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013,  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
“….θέλω να είμαι ξεκάθαρος, είμαι υποχρεωμένος δημόσια, να απαντήσω και για την λάσπη την οποία δέχτηκα. Είμαι στην διάθεσή σας, δεν είχα απαντήσει μέχρι στιγμής με τα στοιχεία αυτά διότι ήθελα να τα δώσω πρώτα στη Δικαιοσύνη και παράλληλα να καταθέσω μηνύσεις και αγωγές οι οποίες ήδη κατατέθηκαν. Είναι στη διάθεσή σας όλα τα αποδειχτικά στοιχεία, ότι η «αποκάλυψη» της εφημερίδας «Τα Νέα» και του κ. Ψυχάρη προσωπικά σε σχέση με ένα σκάφος αναψυχής του πατέρα μου, ο οποίος είναι ηλικίας 84 χρονών και παρουσιάστηκε ως ο «μεγάλος φοροφυγάς» που έκρυβε offshore εταιρείες για ένα σκάφος αναψυχής του 1993.

Προσοχή δεν είναι αστείο: Φορέας του ανθελληνικού «Ιού» αποκαλεί την Χρυσή Αυγή «μισελληνική»Προσοχή δεν είναι αστείο: Φορέας του ανθελληνικού «Ιού» αποκαλεί την Χρυσή Αυγή «μισελληνική»
Γράφει ο Αντίοχος
Τα μύρια όσα έχουν ακουσθεί κατά της Χρυσής Αυγής, ιδιαιτέρως από τότε που εισήλθε δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Πως είναι «φασιστική», «ναζιστική», «χουντική», «ρατσιστική»,

Κατασκοπεία-Παρακολούθηση και Ψυχολογικές επιχειρήσεις (ΨΕΠ)Προσλήψεις από... την "πίσω πόρτα" στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας;;

Λάβαμε επιστολή μέσω email την οποία δημοσιεύουμε.
Καλούμε τους Διοικούντες την Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη να απαντήσουν σε όσα καταγγέλονται.

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ > Διαθεσιμότητα και κινητικότητα με δυο υπογραφέςΤη δυνατότητα κατάργησης θέσεων, κλάδων ή ειδικοτήτων σε υπουργεία, αυτοτελείς δημόσιες υπηρεσίες, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμού, Ν.Π.Δ.Δ.,

-Που θα πας φέτος διακοπές? -Στο μπαλκονονήσι !!

Παρότι διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου η εικόνα που υπάρχει για τον εσωτερικό τουρισμό είναι απογοητευτική και οι επιχειρηματίες θεωρούν ότι η οικονομική κρίση φέτος θα καταφέρει καίριο πλήγμα στα έσοδά τους από αυτό τον τομέα. 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙΑΘΗΝΑ 12-7-2013.

Στην κατοχική Ελλάδα των μνημονίων η βαρβαρότητα έχει πάρει πολλές και σύγχρονες μορφές. Έχουμε την βαρβαρότητα που έχει κατακλύσει την ελληνική κοινωνία και την βαρβαρότητα που έχει κατακλύσει την εθνική εργασία και οικονομία. Έχουμε απέναντί μας τους βάρβαρους τής λαθρομετανάστευσης και τούς βάρβαρους τής παγκόσμιας τοκογλυφίας που αποτελούν μαζί με τους γνωστούς διεκδικητές γης ελληνικής την αγαπημένη συντροφιά των ελληνόφωνων επιδρομέων.

Σε κάποια περασμένη προεκλογική εκστρατεία το σοσιαλιστικό κόμμα – πτώμα τού ΠΑΣΟΚ είχε χρησιμοποιήσει το σύνθημα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα». Το θυμίζουμε για να μην νομίζουν κάποιοι ότι ξεχνάμε, μα κυρίως για την τόσο τραγική επικαιρότητα τού πράγματος. Διότι τελικά και ο σοσιαλισμός τότε πέρασε και μάς έφερε όλες τις μορφές τής βαρβαρότητας μαζί του, δίνοντας σ’ αυτές εποικιστικές και θεσμικές μορφές τής πιο σιχαμερής κατοχής εν καιρώ «ειρήνης».

Αυτοί λοιπόν οι ελληνομάχοι και εθνικιστοφάγοι ήρθαν στη συνέχεια σε διατεταγμένη συνεννόηση με τους πρώην ιδεολογικούς τους «αντιπάλους» κατόπιν παροτρύνσεως τού κοινού τους πατέρα, τού σιωνιστικού νεοταξισμού, προκειμένου να ενώσουν την πολυκομματική τους οικογένεια και να πετύχουν την κοινή τους αποστολή. Να μεταλλάξουν την κοινωνία μας από κοινωνία ελεύθερων Ελλήνων σε κοινωνία εθνικά και φυλετικά απροσδιόριστων ραγιάδων.

Είναι οι «δεξιοί» και οι αριστεροί και οι «μεσαίοι» που μάς λένε πως πρέπει να είμαστε ανθρωπιστές, συνεργάσιμοι με τούς εχθρούς μας, κοσμοπολίτες δημοκράτες. Να συμβούν όλα τούτα με τους δικούς τους όρους για να περάσουμε καλά μέσα στη «στοργική» παγκοσμιοποίηση που θα διαδεχθεί την περιπέτεια τής φτωχοποίησης και τής Ευρωπαϊκής … Εκκενώσεως.

Αυτοί οι ίδιοι γραικύλοι πολιτικάντηδες και κάποιοι επίορκοι τής εκκλησίας μας θέλουν να ξεχάσουμε τα δεινά τής οθωμανικής τυραννίας, τούς δολοφονημένους Έλληνες, την ιστορία και την αποστολή μας. Λένε εμάς τούς Εθνικιστές «ναζιστές» που απειλούμε τη δημοκρατία τους, δηλαδή το προδοτικό καθεστώς τους, ενώ ξεχνούν τάχα πως στον δεύτερο μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο η Εθνικοσοσιαλιστική Ελλάς τού Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά αντιμετώπισε με απαράμιλλο θάρρος την Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία τού Χίτλερ.

Αντιθέτως, στις μέρες μας σοσιαλφιλελεύθεροι και αμερικανοκομμουνιστές παρέδωσαν την Ελλάδα στους απογόνους των Ούννων και λοιπών ψευτοσυμμάχων αμαχητί και προσυνεννοημένα μέσα από τα επαίσχυντα δάνεια συντηρήσεως τού πολιτικού τους συστήματος. Είναι μάλιστα απολύτως σίγουρο πως στα πλαίσια τής αναιμάκτου τάχα λύσεως και τής «σωτηρίας» τής μικρής πλην εντίμου Ελλάδος, αν οι σημερινοί ελληνόφωνοι ηγετίσκοι ευρίσκοντο τον καιρό τού πολέμου στο τιμόνι τής πατρίδος μας, θα την είχαν παραδώσει και θα την είχαν ήδη μικρύνει.

Αυτοί λοιπόν που είναι ξενοκίνητοι και μάλιστα γνήσια τέκνα τού «περιούσιου» νεοταξισμού είναι οι θεμελιωτές τής πολιτικής βαρβαρότητας που ονομάζεται αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Χρησιμοποιούν τις ίδιες πάντα πεπαλαιωμένες και δοκιμασμένες μεθόδους με τα δάνεια τού αγώνος που έχουμε διδαχθεί από το Εικοσιένα αλλά και πιο πριν όταν συναλλάσσονταν με τον Ξέρξη, όταν άνοιγαν τα τείχη τής διαπραγμάτευσης τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης. Και αργότερα, όταν διχάζανε τον ελληνικό λαό από τα κόμματα με τα ξενικά ονόματα έως την μικρασιατική τραγωδία και όλες τις άλλες προδοσίες μέχρι τις μέρες μας.

Κάντε διάλογο κι όχι πόλεμο μ’ αυτούς που θέλουν να σας κλέψουν τη ζωή, μάς λένε. Αφομοιωθείτε για να μην αφανιστείτε, συνεχίζουν τα ασπόνδυλα. Οι βάρβαροι είναι φίλοι μας. Χαμηλώστε τη σημαία σας για να χωρέσουν οι γυρολόγοι και οι εμποράκοι από κάτω. Κρύψτε την και έπειτα ξεχάστε μαζί με την Γαλανόλευκη και την Ορθόδοξη Πίστη σας, γιατί οι βάρβαροι ενοχλούνται και δεν μπορούν να σάς κατακτήσουν και να σάς διοικήσουν με την ησυχία τους.

Δεν υπάρχουν φυλές και πολιτισμός για τους βαρβάρους τού καιρού μας. Όλοι οι άνθρωποι είναι «ίδιοι». Το παγκοσμιοποιημένο «δίκαιο» μοιράζει υπηκοότητες και δέχεται τις ασχήμιες. Οι καμπάνες των εκκλησιών πρέπει να χτυπούνε διακριτικά για να μην ενοχλούνται οι άπιστοι και οι νενέκοι. Οι παραστρατιωτικοί και οι λαθρεπιβάτες τής γης μας έχουν γίνει ο πολιορκητικός κριός των εχθρικών διεκδικήσεων. Οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί τού νεοταξισμού εισβάλλουν στα σπίτια μας όπως συνέβαινε άλλοτε με τις λόγχες.

Οι δυνάστες τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας μάς δίνουν διορίες για να πούμε το ναι στην Πατρίδα των άλλοτε ηρωικών όχι προς τους βάρβαρους. Οι μαρξιστές παρακρατικοί στηρίζουν τούς λαθρομετανάστες και επιτίθενται σε Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες, γιατί δεν πρέπει να γυρέψουμε πίσω την ελληνική και δυνατή Ελλάδα. Οι Τούρκοι στις απέναντι κατεχόμενες ελληνικές ακτές και την Κύπρο μας ενισχύουν τις δυνάμεις τους για να εκμεταλλευτούν έναν «εμφύλιο» και οι «περιούσιοι» κερδοσκόποι μάς κάνουν μαθήματα «ανθρωπισμού».

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τα πολιτικά στρατόπεδα είναι ξεκάθαρα και η σύγκρουση έχει ξεκινήσει. Έλληνες εναντίον Βαρβάρων. Πιστοί εναντίον Απίστων. Ελεύθεροι Έλληνες ενάντια στους εθελόδουλους και τους εισβολείς. Πολιτισμική καλαισθησία ενάντια στην πολυπολιτισμική ασχήμια. Κοινωνική συνοχή και ομαλότητα ενάντια στην διεθνιστική διαίρεση και ανωμαλία. Έθνος και Φυλή Ελληνική, Πανελληνισμός και Πολεμική Αντάρα ενάντια στην Νεοταξική Αλαζονεία.

Θα νικήσουμε, αλλά για εμάς τους Έλληνες πάνω απ’ όλα είναι η δόξα και η αξιοπρέπειά μας, έλεγε ο Εθνάρχης Μεταξάς. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να συντρίψουμε τα φαντάσματα και να ξαναγίνουμε Ελεύθερο και Ηγεμονικό Έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΙΠΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΕΣΒΗ (ΦΩΤΟ)


Χτες τα ξημερώματα διαπιστώθηκε ότι ότι το περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Πλωμαρίου, βρισκόταν έξω από ξενοδοχείου του Αγίου Ισιδώρου για την φύλαξη κάποιοι υψηλά ιστάμενου Τούρκου.