Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Της σαηεντολογίας το κάγκελο! Μετά την Σοφία Παπανδρέου και ο Ανδρέας Λοβέρδος πιστεύει πως ο Παπακωνσταντίνου δεν πρέπει να μπει φυλακή!


Μόνο “μάρτυρα” δεν τον έχουν βαφτίσει ακόμα τα κοινόβια του σοσιαλισμού!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε πριν από λίγο ότι ο γίγας Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν πρέπει να μπει φυλακή αφού το αδίκημα του έχει παραγραφή. Ρε Αντρέα, ούτε σαηεντολόγος για κολλητό του δεν θα έλεγε τέτοιο πράγμα.

Ελεύθερος Τύπος: Παρούσα στην αλβανική Βουλή η ελληνική μειονότητα - εκφράζεται στη συντριπτική της πλειοψηφία μέσω του ΚΕΑΔ


ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΑΔ Β. ΝΤΟΥΛΕΣ
Τουλάχιστον δύο έδρες φαίνεται να εξασφαλίζει στις αλβανικές εκλογές το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) - Ομόνοια, μέσω του οποίου εκφράζεται στη συντριπτική της πλειοψηφία η ελληνική μειονότητα με καταμετρημένο μέχρι χθες το βράδυ το 90% των ψήφων.

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ


Γονεις της Αγάπης έξω απο Βιβλιοθήκη ΑλεξάνδρειαςΤζιχάντ κατά χριστιανοπαίδων της Αιγύπτου. Απαγωγές ανηλίκων με
Γονεις της Αγάπης έξω απο Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας
θρησκευτικά κριτήρια

Βρυξέλλες από Δ.Πορφύρη και Π.Σταφυλά

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ΜΚΟ Ένωση Θυμάτων Απαγωγής και Επιβεβλημένης Εξαφάνισης όταν η Αραβική Άνοιξη έφθασε στην Αίγυπτο οι απαγωγές ανηλίκων έγιναν καθημερινό φαινόμενο : « Από 25/01/11 έως και 26/01/13 περισσότερα από 500 κορίτσια χριστιανών  έχουν απαχθεί » .
Ο πρώην δικαστής κος  Ebram Louis είχε κατηγορήσει το Υπουργείο Εσωτερικών επί προεδρίας Μόρσι, ως συνυπεύθυνο για όλες τις εξαφανίσεις των ανήλικων κοριτσιών υποστηρίζοντας ότι συγκαλύπτει τους μουσουλμάνους δράστες.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Κατάχρηση δημοσίου χρήματος στο υπουργείο του Ξέρα - Εμπλέκεται και ο πρόεδρος της ΝΕΒ Θεοφάνης Καλυβιώτης


 
- Από τον Αύγουστο του 2011 "συμβούλευε" τον Ξέρα ο πρόεδρος της ΝΕΒ Θ. Καλυβιώτης.
- Ζούσε στην Ελλάδα αλλά πληρωνόταν από την Αλβανία, γράφει το Balkanweb.
- Είχε εισπράξει 10,613 ευρώ με εντολή του Υπουργού του Μπερίσα για εικονικές εργασίες ενώ οι εντολές πληρωμών δεν συνοδευόταν από τα απαραίτητα δικαιολογητικά!

Η Αποδόμηση της Ελλάδος από ξένους και ντόπιους


Του ακαδημαϊκού Βασίλειου Μαρκεζίνη*
Μετά την διάλυση του στρατεύματος, την επίθεση κατά της δημοτικής αστυνομίας, τις εκδιώξεις δασκάλων, ήλθε – φαίνεται – τώρα και η σειρά των θρησκευτικών διωγμών ώστε να συμβεί το κατά τας γραφάς προβλεφθέν ότι δηλαδή όση αποδόμηση του κράτους έχει ήδη γίνει δεν αρκεί αλλά πρέπει να διαλυθούν όλοι οι παραδοσιακοί πυλώνες του πολιτισμού μας γιατί το ζητεί ο κ. Τόμσον και, ως συνήθως, δεν βλέπει κανένα πρόβλημα ο Υπουργός μας Οικονομικών!
Γιατί όλα αυτά; μα γιατί λεφτά δεν υπάρχουν ή έτσι τουλάχιστο μας λένε. Πιο ακριβές θα ήταν να λεχθεί ότι δεν υπάρχουν λεφτά για μερικούς αλλά υπάρχουν για άλλους πιο… χρήσιμους στην χώρα μας.

Πολιτικά παιχνίδια με τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου: Προδοσία ή ηλιθιότητα;


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη για την Ελεύθερη Ζώνη
 Τ’ είχες Γιάννη, τ’ είχα πάντα. Η υπόθεση όσον αφορά στον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου καταντά κουραστική.
Χρόνια τώρα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να επαναλαμβάνουμε πως το τελευταίο που χρειαζόταν ήταν ένας ακόμη διχασμός – ο οποίος μάλιστα συνοδεύεται από εγκατάλειψη της «Ομόνοιας», την οποία όλοι γνωρίζαμε ως μοναδικό πολιτικό εκφραστή της ομογένειας.

Κάθονται και συζητούν με τους σφαγείς για την “επίλυση του Κυπριακού”. Με εθνοκάθαρση 200 χιλ. ανθρώπων…


Μέρος μιας περιεκτικής λύσης του Κυπριακού είναι τα Βαρώσια, ανέφερε η τ/κ «κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία» στον Ευρωπαίο Επίτροπο για τη Διεύρυνση, Στέφαν Φούλε με τον οποίο είχαν συνάντηση οι «βουλευτές» του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού κόμματος, Οζντίλ Ναμί και Τεμπερουκέν Ουλουτσάι.

«Έχω βιώσει ρατσισμό επειδή είμαι από την Βόρεια Ήπειρο», δηλώνει πρωταγωνίστρια από τα «Κλεμμένα Όνειρα»


«ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»


Για τον ρατσισμό που έχει βιώσει από τότε που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μίλησε η Βασιλική Αγγελή, γνωστή από την συμμετοχή της στο «Κλεμμένα Όνειρα».

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ! ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ


Για πάνω από ένα μήνα κάτοικοι, επαγγελματίες και περαστικοί της Πλατείας Βικτωρίας γινόμαστε θεατές της διακίνησης λαθρομεταναστών που λαμβάνει χώρα σχεδόν καθημερινά, μέρα μεσημέρι και εντελώς απροκάλυπτα στην περιοχή μας. Από 7:30 έως 10:00 το πρωί κυκλώματα διακινητών αφήνουν ομάδες λαθρομεταναστών, οικογένειες, παιδιά, αλλά κυρίως άντρες ηλικίας 18-35 χρονών, πάνω στην πλατεία, για να περιμένουν τους διακινητές, γνωστούς τοις πάσι, που θα τους μεταφέρουν σε κάποιο κοντινό διαμέρισμα-ξενοδοχείο λαθρομεταναστών.

Καταγγελία: Για το parapolitika.gr οι Βορειοηπειρώτες είναι Αλβανοί! Αίσχος και ντροπή!- Καλούμε τους ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ και όλους τους ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ να στείλουν μηνύματα διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη ανάρτηση που αποκαλεί Αλβανίδα μια υπερήφανη Βορειοηπειρώτισσα!

Τον γύρω του διαδικτύου έκανε πριν από λίγες μέρες η συνέντευξη της ηθοποιού Βασιλικής Αγγελή στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ενστάσεις συνταγματικότητας για το πολυνομοσχέδιο


Αντισυνταγματικές κρίνει το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής κρίσιμες διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, ενώ κάνει παρατηρήσεις σχεδόν σε όλα τα άρθρα του, και κυρίως αυτά που αφορούν τους Δήμους.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων:

το άρθρο 76 για την συγκρότηση Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ το Επιστημονικό Συμβούλιο επισημαίνει ότι «εγείρει προβληματισμό» αν κάμπτεται η διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ. Οι παρεμβάσεις που γίνονται «δεν φαίνεται να συνάδουν πλήρως» προς τις εγγυήσεις του Συντάγματος, καθώς και προς την προστασία της οικονομικής αυτοτέλειά τους, τονίζει το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής.

Η συμμετοχή της Yγειονομικής Oμάδας του Π.Ν. στην ειρηνευτική Δύναμη της ISAFΗ συμμετοχή της Yγειονομικής Oμάδας του Π.Ν. στην ειρηνευτική Δύναμη της ISAFNTERNATIONAL SECURITY ASSISTANCE FORCE) μέσω του 299 (KIXNE) Kινητού Xειρουργικού Nοσοκομείου Eκστρατείας και η συνδρομή τους στην παροχή ανθρωπιστικής και ιατρονοσηλευτικής φροντίδας στην εμπόλεμη περιοχή του Aφγανιστάν

Περί Αλός

Τόμσεν σε Μητσοτάκη: Μη δραματοποιείς τη συζήτηση! (Ε, ναι, κάτι κωλοέλληνες πεθαίνουν. Εκατομύρια έχουμε σφάξει, για κάποιες χιλιάδες κάνετε έτσι;)


Για δραματοποίηση της συζήτησης κατηγόρησε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ κ. Πολ Τόμσεν.
Την ατάκα «σε παρακαλώ μην δραματοποιείς τη συζήτηση», τη χρησιμοποιεί πολύ συχνά ο κ. Τόμσεν όταν συνομιλεί με Έλληνες υπουργούς.

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ο Θαδδαίος -.... Saint Apostole Judas........ Ο Θεάδελφος μαθητής του Κυρίου μας!


Άγιος που εορτάζει στις: 19 / 06


Καὶ συγγενείᾳ καὶ χορῷ αὐχεῖν ἔχεις.
Χριστοῦ μαθητῶν ὦ Ἰούδα, καὶ πάθει.
Ἐννεακαιδεκάτῃ βελέεσσιν Ἰούδας θνῄσκει.


Kλήσις τριπλή σοι και τριπλούν μάκαρ πάθος,
Άρσις δέσις τε και τρίτον τόξου τάσις.
Eννεακαιδεκάτη βελέεσσιν Iούδας θνήσκει.Βιογραφία

Τα βιογραφικά στοιχεία του Αγίου Ιούδα, είναι κάπως συγκεχυμένα, διότι συγχέονται μ' αυτά του Αποστόλου Θαδδαίου που η μνήμη του γιορτάζεται την 21η Αυγούστου. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 - ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ

Του Κωνσταντίνου Δημητριάδη
 
Διάβασα πολλά μπλογκς που αναφέρονται στο Πραξικόπημα κατά του Μακαρίου Γ' την 15η Ιουλίου 1974 στην Κύπρο. Πολλοί πλησιάζουν την πραγματικότητα, παραθέτωντας γεγονότα και στοιχεία....

Πολυνομοσχέδιο.Η ανταγωνιστικότητα άργησε τρία χρόνια…και θα αργήσει κι άλλο

1
Το ΧΩΝΙ κρατάει ο Αυγερινός Χατζηχρυσός: 
Σε λίγες ώρες θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή άλλο ένα πολυνομοσχέδιο με το πιστόλι στο κρόταφο, όπως συνηθίζουν να μας απειλούν κάθε λίγο τα γνωστά ΜΜΕ. Το ούτως ειπείν φορολογικό νομοσχέδιο, γι άλλη μια φορά μόνο φορολογικό δεν είναι, αφού ακολουθεί την ίδια υφεσιακή συνταγή των φόρων και των απολύσεων.
Καμία μεταρρύθμιση, κανένα κίνητρο ανάπτυξης, καμία προοπτική ανάκαμψ
ης της πραγματικής οικονομίας και της μείωσης της ανεργίας! Έστω και με το οξύμωρο της απόλυσης Δημοσίων Υπαλλήλων.

Ενώ μένουν και ευχολόγια, όπως οι “Επενδυτές από τα Ξένα”. Ακόμη και οι 12.000 θέσεις εργασίας του Αζέρικου Αγωγού ΤΑP έμειναν στα πρωτοσέλιδα, καθώς τελικά θα είναι δύο ως τρεις χιλιάδες, που τελικά θα είναι 300 μόνιμες!

ΚΥΠΡΟΣ 1974 : ''Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ'' ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Δυο εκτενείς αναφορές με αφορμή την μαύρη  επετείου από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο ανέβασε το τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων  ΑΝΑΤΟΛΟΥ στην ηλεκτρονική του σελίδα.

"ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΘΑΨΑΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΚΙΟΛΙΑ"- 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ


giolias-sexta
- Τρία χρόνια μετά την δολοφονία του δεν εξέτασαν τον υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο- Σίγησε η "Σέχτα Επαναστατών" αλλά δεν βρέθηκαν τα όπλα με τα οποία πυροβολήθηκε- Γιατί εξόργισε τους συγγενείς η απάντηση του αρμόδιου δικαστικού λειτουργού
Προανάκρουσμα αποκαλύψεων για την υπόθεση troktiko το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το ντοκιμαντέρ «troktiko-η αληθινή ιστορία» του ανεξάρτητου κινηματογραφιστή-δημοσιογράφου Κώστα Λακαφώση περιλαμβάνονται σε μια σύντομη προαναγγελία που υπάρχει ήδη στο YouTube.
Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ μπορεί κανείς να δει αποσπάσματα από τις διηγήσεις ανθρώπων όπως ο Περικλής Γκιόλιας, αδελφός και συνεργάτης του δολοφονημένου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, καθώς και δημοσιογράφων που εργάστηκαν στο troktiko.
Όπως εξηγεί στο σχετικό σημείωμα ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ, Κώστας Λακαφώσης «το ντοκιμαντέρ ''troktiko-Η Αληθινή Ιστορία'' είναι ένα προσωπικό project που γυρίστηκε με ίδια μέσα (δηλαδή χωρίς κανένα κόστος πέραν της προσωπικής εργασίας), από το Φεβρουάριο έως τις αρχές Ιουλίου του 2013.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 1974

ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΛΑ. ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΒΕΝΤΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΓΡΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ

kola21
Δεν τολμά να επιστρέψει στην Αλβανία ο Μάριον Κόλα, καθώς και εκεί είναι επικηρυγμένος από τις οικογένειες δύο ανδρών τους οποίου είχε δολοφονήσει την δεκαετία του 1990, σύμφωνα με νέες λεπτομέρεις που έρχονται στο φως από τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενος.
Συγκεκριμένα, ο Κόλα, είχε διαπράξει τη δεκαετία του '90 δύο άγριες δολοφονίες συγχωριανών του, με τους οποίους είχε διαφορές με αποτέλεσμα να ανοίξει βεντέτα στην Αλβανία, η οποία ονομάζεται «Κανούν».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΦΕΝΕΟ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

)

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ: "Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!"


dendias-nikos-660 11
Θα μετεκπαιδευτούν και στη συνέχεια θα αναλάβουν τα καθήκοντα του αστυνομικού της γειτονιάς οι δημοτικοί αστυνομικοί που θα απορροφηθούν μετά από αξιολόγηση στην ΕΛ.ΑΣ.
Αυτό αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι. Μάλιστα η συγκεκριμένη αστυνομική υπηρεσία υπάρχει ήδη στο νέο οργανόγραμμα αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ.

ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ - ΚΥΠΡΟΣ 74 : ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ...

Η άγνωστη ιστορία του, από τότε που δημοσιεύτηκε κυρίως στο διαδίκτυο, κάνει τους Έλληνες που νοιάζονται να ριγούν από συγκίνηση, μα και να σφίγγουν τα δόντια από αγανάκτηση! Όμως ένα είναι βέβαιο.

ΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΗΜΕΡΑ...ΑΠΟΛΥΕΙ!mitsotakis-kyriakos
Η εφημερίδα Financial Times καταπιάνεται με τις απολύσεις που αναμένεται να γίνουν στη χώρα μας, επισημαίνοντας στο σχετικό δημοσίευμα πως για πρώτη φορά «μετά από έξι δεκαετίες θα γίνουν απολύσεις στο υπερπλήρες ελληνικό δημόσιο». Παράλληλα αναφέρει πως ο υπουργός που έχει αναλάβει το έργο να σπάσει το ταμπού των απολύσεων στο Δημόσιο είναι ο γιος του πρωθυπουργού που έχει κάνει τα περισσότερα ρουσφέτια!

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ > ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ "ΜΚ" ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥΣ;«Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία», σημειώνει η νοτιοσλαβική εφημερίδα ‘Βέτσερ’ για την αντιμετώπιση των οχημάτων με την ένδειξη «ΜΚ».
«Οι τουρίστες μας είναι οι περισσότεροι στην Ελλάδα και αποτελούν τη βασική κινητήρια δύναμη της ελληνικής οικονομίας. Επιστρέφουν, συχνά, στην πατρίδα με 
κατεστραμμένα τα οχήματά τους, όπως αυτό που λάβαμε με email από το γνωστό θέρετρο της Σάρτης (Χαλκιδική) που εστάλη από αναγνώστη μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ σε όλα τα σχολεία από το Σεπτέμβριο ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/hlektroniki-karta-sta-sxoleia.html#ixzz2ZCMmIu4A

Ηλεκτρονική κάρτα εγκαθιστά το υπουργείο Παιδείας σε όλα τα σχολεία από το Σεπτέμβριο για να ελέγχει την παρουσία των εκπαιδευτικών.

«Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια θα γνωρίζει το υπουργείο Παιδείας ποιός εργάζεται, που και πόσο» δηλώνει στο Έθνος της Κυριακής ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!


Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αδελφούς και αδελφές που μας συμπαραστέκονται σε αυτή τη δύσκολη, μα θεάρεστη προσπάθεια να διεξαχθεί επιτέλους Διάλογος και - γιατί όχι - να γίνει η πολυπόθητη Ένωση μεταξύ «παλαιοημερολογιτών» και «νεοημερολογιτών».

Κωνσταντινούπολη: Συγκέντρωση Τούρκων Ισλαμιστών υπέρ του πρώην Αιγύπτιου προέδρου


Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν την Κυριακή το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, ύστερα από πρόσκληση του τουρκικού ισλαμικού κόμματος, για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον ανατραπέντα πρόεδρο της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι.
«Μόρσι είμαστε μαζί σου»-

«Η Τουρκία δείχνει την κάννη των πολυβόλων στις απαιτήσεις της Αρμενίας»


Οι Στρατοί της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν διεξάγουν κοινές προγραμματισμένες στρατιωτικές ασκήσεις δύο εβδομάδων στο Μπακού και το Ναχιτσεβάν.

Δωρεάν λεωφορεία απο την Ομόνοια - ΚΕΑΔ για Βορειοηπειρώτες και Ελληνόβλαχους που διαμένουν στην ΘεσσαλονίκηΔωρεάν λεωφορεία για τους Βορειοηπειρώτες και τους Ελληνόβλαχους που διαμένουν στην Θεσσαλονίκη θα διαθέσει η Ομόνοια-ΚΕΑΔ εν όψει των βουλευτικών εκλογών στην Αλβανία.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΛΙΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ;Σάλος έχει ξεσπάσει από την διάταξη για το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου, το οποίο προτίθεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση, αδιαφορώντας για τις έντονες αντιδράσεις. Η Εκκλησία, ο πιστός λαός, οι καταστηματάρχες, ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν, αντιδρούν ορθά και δικαίως στην κατάργηση της Κυριακής αργίας, επισημαίνοντας τους κινδύνους από αυτήν (αποχριστιανοποίηση, οριστική διάλυση της οικογένειας, εργασία - δουλεία κλπ).

ΓΑΛΛΙΑ: Νεαροί μουσουλμάνοι έκλεβαν τους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος και πετούσαν πέτρες στα σωστικά συνεργεία


Την Παρασκευή συνέβη στη Γαλλία μεγάλη σιδηροδρομική τραγωδία, όπου τουλάχιστον έξι άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 30 τραυματίστηκαν όταν ταχεία επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Παρίσι-Λιμόζ εκτροχιάστηκε.

ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΟΙ “ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΙ”: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!


Η παιδική εργασία τείνει να βρεθεί εκτός ελέγχου, ενώ ΟΗΕ & UNICEF καλούν την Ελλάδα να υιοθετήσει ένα εθνικό σχέδιο δράσης.
Is Greece’s Child Labor Crisis Getting Out of Hand?
by Kristina Chew
Η κρίση παιδικής εργασίας στην Ελλάδα βρίσκεται εκτός ελέγχου;
Περίπου 100.000 παιδιά μπορεί να εργάζονται παράνομα στην Ελλάδα, σύμφωνα με μια εκτίμηση από οργανώσεις προστασίας του παιδιού και τον Έλληνα Συνήγορο. Αυτή είναι μία ακόμη ένδειξη του πόσο η οικονομική κρίση στην Ελλάδα (η Ελλάδα διανύει τον έκτο χρόνο της ύφεσης και σχεδόν 10% των παιδιών ζουν σε ένα νοικοκυριό που δεν έχει δουλειά, ούτε ένα μέλος της οικογένειας) συνεχίζει να έχει ένα τεράστιο τίμημα, σε όλους τους τομείς της Ελληνικής κοινωνίας.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ: ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΝΔΡΕΑ!


Η μοναχή Αγνή μας είπε: «Το 2007 είχε έρθει στο μοναστήρι ένα αγόρι μόλις δεκαπέντε ετών, το οποίο βρισκόταν ένα βήμα πριν από το τέλος.

Ήταν από την Κύπρο και πάλευε από τα πρώτα βήματά του στη ζωή με τον καρκίνο.

''Επικηρυγμένος'' και στην Αλβανία ο Κόλα για δολοφονίες απαγωγές Αλβανών στο χωριό του

Πεπεισμένοι ότι ο Μάριον Κόλα βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα είναι οι αστυνομικοί που συνεχίζουν την επιχείρηση για τον εντοπισμό του Αλβανού κακοποιού, αφού όπως λένε ο αδίστακτος Κόλα δεν μπορεί ούτε καν να πατήσει το πόδι του στην Αλβανία, αφού κινδυνεύει να τον δολοφονήσουν,

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ! ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΣΕ ΘΙΑΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΩΝ Ο “ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ” ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ


Είναι τρομερό αυτό που γίνεται στον δήμο Αθηναίων. Στην πόλη που είχε την ατυχία να πέσει στα νύχια του Καμίνη. Άλλη μία σκανδαλώδης υπόθεση έρχεται στην δημοσιότητα, ενώ ο δήμαρχος – συνεργάτης του απατεώνα Σόρος, έχει το θράσος να κατηγορεί την δικαιοσύνη, όταν αυτός άνοιξε την κερκόπορτα βάζοντας στον δήμο πεινασμένα πιράνχας. Διαβάστε τι αποκαλύπτει σήμερα η Δημοκρατία:

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ : ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ, ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !

419a410675d6dc0bd852661b0a2b5057
Στις 14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Αδριανούπολη το ιφτάρ που για Τρίτη φορά διοργανώνουν τα κεντρικά του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης. Εντύπωση προκάλεσαν οι φράσεις ¨ο βασιλιάς είναι γυμνός¨ και το ¨Στην Δυτική Θράκη είστε υποχρεωμένοι να διαχωρίσετε αυτούς που αγωνίζονται και αυτούς που δεν αγωνίζονται. Διαφορετικά η Δυτική Θράκη χάνεται¨...

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΑΘΗΝΑ 17-7-2013.

Αυτό το ψευτορωμέϊκο που μας περιβάλλει δεν έχει την ανοχή μας και καμία απολύτως νομιμοποίηση να προσβάλλει τα ιερά και τα όσια τής Φυλής μας. Κανείς υποτακτικός τής παγκοσμιοποίησης δεν μπορεί να παίζει με τα όνειρα τής ελληνικής οικογένειας και να τής επιτάσσει την στέγη που μάτωσε να αποκτήσει. Και βέβαια οι φυσικές οχυρωματικές θέσεις και  υποδομές τής χώρας μας όπως και τα κάστρα τής Φυλής μας δεν πέφτουν στα χέρια των εχθρών με τα γρόσια και με κανέναν άλλο τρόπο.

Κι όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και τα συμμαχικά αφεντικά τους υπερέβησαν τα εσκαμμένα, ενώ η επέλαση τού μισελληνισμού δεν δείχνει να έχει σταματημό. Πετάξτε κι άλλους εργαζόμενους στο δρόμο λένε οι γυρολόγοι τοκογλύφοι και κάμετε τούς Έλληνες ενοικιαστές στα ίδια τους τα σπίτια για να τα εγκαταλείψουν. Αμέσως καλέ μου εντολέα, λέγουν οι ελληνόφωνοι προσκυνημένοι, αρκεί να μού ανοίξεις το πουγκί να συντηρήσω τη σαπίλα μου, το καθεστώς, χρεώνοντάς το στους ραγιάδες.

Και έτσι όχι απλώς συντηρούνται οι κεφαλικοί κατοχικοί φόροι μα επιπλέον μονιμοποιούνται και γίνονται περισσότεροι. Όμως η προσβολή πρέπει να φτάσει μέχρι την αμφισβήτηση των αγώνων που έκαμαν οι Εθνικοί μας Ήρωες για την Λευτεριά μας. Να βεβηλωθεί για μια φορά ακόμη η Ιερή τους Μνήμη ώστε να σκύψουμε έντρομοι το κεφάλι στο σακάτεμα τής Πατρίδος μας που ακολουθεί στη συνέχεια τής νεοταξικής κατοχής.

Σε Τούρκους οδεύουν λοιπόν λιμενικές εγκαταστάσεις και υποδομές στην Ύδρα και στη Σάμο. Και στην Τρίπολη Τούρκοι ορειβάτες απάντησαν στη φιλοξενία τους σηκώνοντας τουρκική σημαία εκεί που γκρεμοτσάκισε τους πρόγονούς τους ο Στρατηγός Θοδωρής Κολοκοτρώνης!

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν Έλληνες αυτοκτονούν από την ανέχεια και άλλοι αφήνουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα προκειμένου να έχουν το ένα πιάτο φαγητό και το ρούχο που δεν μπορούν εκείνοι να δώσουν. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι δαπάνες για την υγεία μειώνονται και οι Έλληνες στερούνται τα φάρμακά τους. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν Έλληνες δολοφονούνται από τους στρατευμένους λαθρομετανάστες που μάς στέλνει η Τουρκία και οι λοιποί προσωρινοί μας γείτονες.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι αμερικανοκομμουνιστές τάζουν στο λαό λαγούς με πετραχήλια και στα μεγάλα «περιούσια» αφεντικά συντήρηση τού καθεστώτος και διωγμό τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν το μαρξιστικό παρακράτος επιτίθεται σε Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που διαθέτουν αναπτυγμένη εθνική συνείδηση και δράση. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν η Τουρκία και οι δορυφόροι της περιμένουν να μπούμε στην δίνη τής κοινωνικής ανάφλεξης, ενώ οι «περιούσιοι» τοκογλύφοι ζητούν και παίρνουν από τους δωσίλογους περαιτέρω μείωση αμυντικών εξοπλισμών.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμη θρασείς υπάρξεις που φρονούν πως η δημοκρατία τους βρίσκεται πάνω από την πατρίδα. Πιστεύουν πως η λαϊκή έκφραση είναι μια λευκή επιταγή που μπορούν να την παρερμηνεύουν σύμφωνα με τα συμφέροντά τους. Υπάρχουν πολιτικά κόμματα – πτώματα που συντηρούνται από τις στρατευμένες δημοσκοπήσεις και δίνουν όρκους πίστης ότι θα τεθεί στο περιθώριο ο Ελληνισμός που αντιδρά και αντιστέκεται. Γιατί είτε το θέλουν οι τοποτηρητές τής παγκοσμιοποίησης στην Πατρίδα μας είτε όχι, ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός δεν είναι μια ακόμη ιδεολογική φωνή, αλλά είναι η Φωνή και η Παράταξη Μάχης των Ενωμένων Ελλήνων για Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία.

Η εντολή των Ελλήνων προς τη δική τους Παράταξη είναι σαφής. Τσακίστε τούς προδότες και το κατοχικό καθεστώς τους δίχως οίκτο, χωρίς καμία ανοχή, δίχως τον παραμικρό διάλογο. Είναι καιρός για επανάσταση εθνικιστική, καιρός για χαλασμό τής ανηθικότητας και τού μισελληνισμού. Η Ελλάς δεν υποτάσσεται, δεν τρομοκρατείται, δεν γκρεμίζει τις μνήμες ηρωισμού και το μέλλον των παιδιών της. Η Ελλάς τσακίζει άπιστους και διεθνιστές. Ρίχνει από τα τείχη τής Πολιτείας τούς φοροεισπράκτορες τού «περιούσιου» νεοταξισμού. Και τιμωρεί τούς δυνάστες ελληνικών εδαφών με το να γκρεμίσει τα σύνορα φτιάχνοντας μεγαλύτερο κράτος ελληνικό.

Όρκος Ιερός προς το Θεό και τα ματωβαμμένα θυσιαστικά μονοπάτια τής Φυλής μας δίδεται πως ο κατήφορος τής Πατρίδος μας θα σταματήσει. Ο εχθρός είναι ήδη εδώ και δεν πρόκειται να φύγει με πολιτική ορθότητα αλλά με εθνική αποφασιστικότητα. Αν θελήσουμε να θέσουμε τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα σε ιδεολογικό επίπεδο, τότε από την μια πλευρά έχουμε τούς Πιστούς στο Ελληνικό Έθνος και από την άλλη πλευρά έχουμε τούς Αρνητές τού Ελληνικού Έθνους. Έλληνες Εθνικιστές εναντίον ριψάσπιδων. Και ο Μέγας Εντολέας, ο ελληνικός λαός απαιτεί την επαναφορά τής Πατρίδος μας σε χέρια καθαρά και ελληνικά.

Από τη στιγμή που το κατοχικό καθεστώς έχοντας στα χέρια του τούς μηχανισμούς ελέγχου τής εξουσίας δεν σέβεται τον ελληνικό λαό, η βούληση τού ελληνικού λαού παρέχει πλήρη τη νομιμοποίηση για την επιβολή τής αποφάσεως των Ελλήνων. Το Έθνος των Ελλήνων έχει προορισμό να άρχει και να εξαπλώνει την παρουσία και επιρροή του. Και η Ελλάς είναι πάνω από όλα Πατρίδα και Φυλή αναλλοίωτη και αδιαπραγμάτευτη.

Άμεσος και ανατρεπτικός εκτοπισμός των προσκυνημένων. Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση λαϊκής ευημερίας, εθνικής ισχύος και διεκδίκησης των δικαίων μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ 

Η εθνοκτονία συνεχίζεται: Φρικτό ρατσιστικό έγκλημα με θύμα γερόντισα μέσα στο σπίτι της. Ως “ληστεία” θα καταγραφεί, αφού οι υπάνθρωποι φονιάδες πήραν και 20 Ευρώ


Η Ελλάδα στα νύχια του χειρότερου φασισμού, μετά την κατοχή.

Το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε παρουσίαζε σημάδια έρευνας, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό το κίνητρο να ήταν η “ληστεία”. Ναι, όταν κομματιάζεις για πλάκα ανυπεράσπιστη γερόντισα αλλά κλέβεις και 20 Ευρώ, θεωρείται “ληστεία” και όχι ρατσιστικό έγκλημα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...