Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

ΠΥΡΓΟΣ: Κλείδωσαν δύο σκυλιά με τον καύσωνα σε αυτοκίνητο και τα άφησαν να πάθουν θερμοπληξία. H Αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα και μία γυναίκα


Συνελήφθησαν ο άνδρας και η γυναίκα που κλείδωσαν δύο σκυλιά σε αυτοκίνητο και τα άφησαν να πάθουν θερμοπληξία! Το περιστατικό συνέβη στον Πύργο και γι’ αυτό η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα αλλά ζήτησε παράλληλα από τους πολίτες να καταγγέλλουν περιστατικά κακοποίησης ζώων.

Ανίκανη η κυβέρνηση να προστατεύσει την περιουσία των Ελλήνων


Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός - Μπορεί πράγματι η κυβέρνηση να πετύχει την ανάπτυξη που υποσχέθηκε, όταν είναι παντελώς ανίκανη να προστατεύσει την περιουσία των Ελλήνων;
Θα αναφέρουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, για να βγάλουν οι πολίτες συμπεράσματα αλλά και για να προβληματιστούν ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, τα κυβερνητικά στελέχη, οι βουλευτές όλων των κομμάτων καθώς και οι εργαζόμενοι κάθε βαθμού στη Δημόσια Διοίκηση.
Κατά την διάρκεια κατασκευής του Ολυμπιακού Χωριού, κρίθηκε σκόπιμο, να κατασκευαστούν 5 – 6 αντλιοστάσια προκειμένου να ποτίζονται οι χώροι πρασίνου και το κολυμβητήριο

Αστείος ακόμα και στη ξεφτίλα: Έβαλε τη γκόμενα να παραιτηθεί αντί να ξεκουμπιστεί ο ίδιος!! ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ
Για λόγους ευθιξίας λέει... για λόγους"παραιτήσου τώρα και μόλις βρω ευκαιρία θα σε βολέψω αλλού" λέω εγώ, γιατί ένας τύπος που κάνει τέτοια ξεφτιλίκια δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική. Φυσικά οι αστειότητες ότι τη διόρισε πριν τον αγαπήσει για τα νιάτα του και την ομορφιά του δεν αξίζουν σχολιασμού όπως και το ότι... ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ>>>

Η Αγιορείτικη Μονή Εσφιγμένου και οι ιερόσυλοι.


http://vimeo.com/46846088
Αθήνα, 30  Ιουλίου, 2013.  
Η Αγιορείτικη Μονή Εσφιγμένου και οι ιερόσυλοι.
Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
- Τον Σωκράτη, δεν τον εκτέλεσαν όταν βγήκε η σχετική απόφαση, «γιατί δεν είχε επιστρέψει ακόμη το ιερό πλοίο από τη Δήλο».
- Στην αρχαία Ελλάδα, ο «Ικέτης», αυτός που κατέφευγε
σε Ναό, ακόμη κι’ αν ήταν ο αίσχιστος των εγκληματιών, προστατεύονταν.

Ευφ.Λαμπροπούλου:"Κύριε πρόεδρε έσφαλα και το... ξέρω αλλά με ξεγέλασε ο Ακης"


"Κύριε πρόεδρε έσφαλα και το...  ξέρω αλλά με ξεγέλασε"«Κύριε πρόεδρε έσφαλα και το…  ξέρω αλλά με ξεγέλασε ο Τσοχατζόπουλος».  Αυτό είναι το «ζουμί» θα λέγαμε της απολογίας της λογίστριας του πρώην υπουργού, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου στην υπόθεση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω offshore εταιριών . Το δράμα της λογίστριας, σύμφωνα με τα λεγόμενα της….  ξεκινά το 2004.

Ο Αλβανός σοσιαληστής μαντέψτε από ποιό “ίδρυμα” θα ζητήσει βοήθεια…


Τώρα θα ξεκινήσει να «βρει» το μέγεθος της μαύρης τρύπας από την διακυβέρνηση Μπερίσα, ο νέος πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα. Ο νέος πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, που αναλαμβάνει καθήκοντα τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, δήλωσε ότι η αλβανική
οικονομία θα «αναγεννηθεί», όμως θα πρέπει πρώτα «να μάθουμε πόσο βαθιά είναι η ‘μαύρη τρύπα’ που δημιουργήθηκε στον προϋπολογισμό από την απερχόμενη κυβέρνηση».

Ο κ. Ράμα ανέφερε ότι για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει τη βοήθεια ενός διεθνούς φήμης χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ! ΕΦΕΤ: Ανακλήθηκαν αλλαντικά με ύποπτη χρωστική ουσία


ΕΦΕΤ: Ανακλήθηκαν αλλαντικά με ύποπτη χρωστική ουσίαΤην ανάκληση μη ασφαλών αλλαντικών ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Έλεγχου Τροφίμων. 

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ...ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΣΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΩΡΙΟ...ΑΛΒΑΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΑ!!! "ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ" ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ!


Το Κερασοχώρι Θεσπρωτίας που βρέθηκε το νέο κρησφύγετο του Κούπα- Οι αστυνομικοί βρήκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του δραπέτη σε σπίτι στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας
- Ο Ιλίρ Κούπα βούτηξε κονσέρβες, ήπιε νερό και έφυγε, με τα Αλβανικά σύνορα να βρίσκονται στα 500 μέτρα
- Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν βέβαιο πως ο καταζητούμενος έχει συνεργούς που τον βοηθούν
- Τι λέει η αστυνομία της Αλβανίας και ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία για τον επιστήθιο φίλο του Μ.Κόλα

TURBO ΦΠΑ πολλών... ταχυτήτων - Το tweet του Θεοχάρη που μπλέκει πιο πολύ την κατάσταση


«Αλαλούμ» προέκυψε με τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13% από την Πέμπτη 1η Αυγούστου έως 31 Δεκεμβρίου 2013, καθώς η εγκύκλιος του γενικού γραμματέα Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη περισσότερο έμπλεξε παρά ξεκαθάρισε τα πράγματα. 
Το πρόβλημα εντοπίζεται στον διαχωρισμό που κάνει για το κάθε είδος προς κατανάλωση το υπουργείο Οικονομικών. Δηλαδή εάν εντάσσεται στην παράδοση αγαθού ή στην παροχή υπηρεσίας. Σε αυτό το σημείο εντοπίζονται διάφορα παράδοξα. 
Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την εγκύκλιο...

Το μνημόσυνο του τουρκοπράκτορα…


Με τη γνωστή πλέον συμμετοχή τουρκοφρόνων και επισκεπτών από την Τουρκία τιμήθηκε και φέτος στην Κομοτηνή η επέτειος από τον θάνατο του Αχμέτ Σαδήκ…
18 χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του διαβόητου κεμαλοφασίστα αρχιχαφιέ της Άγκυρας Αχμέτ Σαδήκ και βεβαίως όλο το λοιπό…χαφιεδολόι της ελληνικής Θράκης δεν έχασε την ευκαιρία να ξαναμαζευτεί και φέτος γύρω από τον τάφο του για να τον…τιμήσει (1η και 2η φωτογραφία). Η επιμνημόσυνη τελετή οργανώθηκε φυσικά από το τουρκο-κόμμα DEB (το κόμμα δηλαδή που είχε ιδρύσει ο λεγάμενος) και μετείχε όλος ο…καλός κόσμος (πλην των βουλευτών Αχμέτ Χατζηοσμάν, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσείν Ζεϊμπέκ, που έλειπαν λόγω εργασιών τους στη Βουλή),,,, ενώ πολλοί ήταν και οι παριστάμενοι από πλευράς επίσημης Τουρκίας, όπως ο πρώην υπουργός Εσωτερικών του ΑΚΡ και βουλευτής Κωνσταντινούπολης Ιντρίς Ναίμ Σαχίν, ο βουλευτής Προύσας του ΑΚΡ Χακάν Τσαβούσογλου, ο αντιπρόεδρος του CHP και βουλευτής Αϊδινίου Μπουλέντ Τεζτζάν, ο βουλευτής Αδριανούπολης Ρετζέπ Γκιουρκάν, ο βουλευτής Κιρκλαρελί Μεμέτ Κεσίμογλου, ο βουλευτής Τεκίρνταγ Εμρέ Κιοπρουλού, η αντιπρόεδρος της Bουλής και βουλευτής Κωνσταντινούπολης Μεράλ Ακσενέρ, η Σαϊμέ Τοπτάν (σύζυγος του πρώην προέδρου της βουλής Κιοκσάλ Τοπτάν), ο δήμαρχος του Γκιούρε Καμίλ Σακά, ο αντινομάρχης Αδριανούπολης Δρ. Αϊχάν Οζκάν, μέλη του Δ.Σ. του αλυτρωτικού “Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης” και πολλοί άλλοι.
Επίσης ακούστηκαν μηνύματα του προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ, του

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ! Δεν έχουν χαρτί να τυπώσουν τις άδειες κυκλοφορίας & τις τυπώνουν σε Α4


Άδειες κυκλοφορίας σε Α4Το υπουργείο Μεταφορών δεν έχει επαρκή ποσότητα χαρτιού για να τυπώσει νέες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, με αποτέλεσμα να δίνει φωτοαντίγραφα τύπου Α4. Το υπουργείο “έμεινε” από το γνωστό, ειδικών προδιαγραφών, πράσινο χαρτί που έχουν οι άδειες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα οι ποσότητες που έχουν απομείνει να χρησιμοποιούνται (κυρίως) για τα φορτηγά διεθνών μεταφορών.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ: Ληστές έδεσαν χειροπόδαρα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Αλιβέρι


Με την απειλή μαχαιριού έδεσαν με μονωτική ταινία στα χέρια και στα πόδια τον 77χρονο ιδιοκτήτη και την 83χρονη σύντροφό τουΤρόμο έχει προκαλέσει η μεταμεσονύκτια λήστεία σε σπίτι τα ξημερώματα της Τρίτης, στον Κάλαμο Αλιβερίου.

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ (ΦΩΤΟ) Toυ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΓΙΟΥΡΗ


 
Κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν σε αστυνομική επιχείρηση και ενήργησαν παράλληλες έρευνες στις περιοχές Αγίας Τριάδας, Νέας Κίου, Κρανιδίου, Πόρτο Χελίου και Άνω Φανουρίου Τροιζηνίας...... Οι έρευνες αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο συνεργασίας με τις ανακριτικές αρχές του Ναυπλίου και σε εκτέλεση Εισαγγελικής Παραγγελίας 
σχετικά με εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αργολίδας και της Τροιζηνίας.

ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ > ΟΣΜΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ


ΟΣΜΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

ΤΟΥΡΚΟΙ “ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ” ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ Τύπου Law ικανούς να τινάξουν ξενοδοχείο.

Που είναι η προβοκάτσια;

Το ότι στην Χϊο παραθερίζουν 2,000 τούρκοι αυτή την στιγμή. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή σύμφωνα με πηγές της αντιτρομοκρατικής να ετοίμαζαν χτύπημα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Οι νέοι στόχοι της International Life - Πότε θα "φουντώσει" η ζήτηση για συνταξιοδοτικά. Συνέντευξη στον Στέφανο Κοτζαμάνη


Οι νέοι στόχοι της International Life -Πότε θα
Ο διευθύνων σύμβουλος της International Life Γιάννης Μπράβος μιλά στο Euro2day.gr για το τριετές business plan του ομίλου και για τις μεγάλες αλλαγές που αναμένονται στον ασφαλιστικό κλάδο τα επόμενα χρόνια.
Αναφέρεται στα τρία στοιχήματα που πρέπει να κερδηθούν προκειμένου να φουντώσει η ζήτηση για συνταξιοδοτικά προγράμματα και υποστηρίζει πως είναι προς όφελος της εγχώριας οικονομίας να παραμείνουν στην αγορά και ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες.
ΕΡ.: Κύριε Μπράβο, είστε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα εξαμήνου της International Life για το πρώτο φετινό εξάμηνο;
ΑΠ.: Φυσικά. Είχαμε μείωση της παραγωγής σαφώς μικρότερη από τον μέσο όρο της αγοράς, γεγονός που σημαίνει ότι διευρύναμε το μερίδιό μας. Επιπλέον, κατά τη συγκεκριμένη περίοδο μειώσαμε δραστικά τον δείκτη των γενικών εξόδων, βελτιώσαμε το λειτουργικό μας αποτέλεσμα, αυξήσαμε τις εισπράξεις μας κατά 9% και σημειώσαμε προ φόρων κέρδη 3,34 εκατ. ευρώ. Και όλα αυτά σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης.
ΕΡ.: Στο προϊοντικό κομμάτι, πώς κινείται o όμιλος International στους κλάδους του αυτοκινήτου και της υγείας;.....

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ

«Χρυσά Έπη» του Πυθαγόρα ονομάζονται οι 71 στίχοι που απήγγειλαν κάθε μέρα οι «Πυθαγόρειοι σπουδασταί του Ομακοείου».

Οι στίχοι αυτοί ήσαν η βάση της ηθικής και θεολογικής διδασκαλίας του μεγάλου Μύστη, οι οποίοι διασώθηκαν και μας μεταδόθηκαν από τους μεταγενέστερους.

Δεν γνωρίζουμε εάν τα Χρυσά Έπη έχουν γραφεί από τον μεγαλόπνοο φιλόσοφο.

Είναι όμως συγκεντρωμένα στο έργο των Νεοπυθαγορείων φιλοσόφων Πορφύριου και   Ιάμβλιχου, του τέλους του +3ου αιώνα.
Από τα  Χρυσά Έπη, τα οποία καλούνται και «ακούσματα»  ή  «σύμβολα», θα παραθέσουμε και θα ερμηνεύσουμε έναν μικρό αριθμό από αυτά, από τα οποία εξάγεται η μεγάλη διαχρονική τους σπουδαιότητα:
* «Θεόν μεν δαιμόνων προτιμάν, ήρωας δε ανθρώπων, ανθρώπων δε μάλιστα τους γονείς.»
Να τιμάς τον Θεό περισσότερο από τις κατώτερες θεϊκές οντότητες (οσίους), τους ημίθεους περισσότερο από τους θνητούς και τους γονείς περισσότερο  από  τους άλλους ανθρώπους.

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ


Συγκλονισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που έβλεπαν τον 24χρονο να σωριάζεται αιμόφυρτος στην Χώρα της Μυκόνου
Σε μπαρ του νησιού δέχθηκε άγρια επίθεση ακόμα ένας Ιταλός τουρίστας.
Θύματα των άγριων επιθέσεων δύο τουρίστες από την Ιταλία, ηλικίας 19 και 24 ετών, που διασκέδαζαν σε διαφορετικά μπαρ. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας του νησιού, χτυπημένοι από σπασμένα μπουκάλια. 

Καταργούνται 118 νηπιαγωγεία και δημοτικά...για 304.000 ευρώΤην τελική απόφαση για την κατάργηση και συγχώνευση νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος. Βάσει της απόφασης καταργούνται 87 νηπιαγωγεία και 31 δημοτικά (συνολικά 118), ενώ συγχωνεύονται αντίστοιχα 12 νηπιαγωγεία και 17 δημοτικά (σύνολο 39).

ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ


E-mail Εκτύπωση PDF
1της Φούλης (Γκόλφω) Κούρταλη

Με αφορμή την πρόσφατη απαγόρευση Ελληνίδας να φωτογραφηθεί με την Ελληνική Σημαία στη Ακρόπολη και την ενημέρωσή μας ότι αυτό απαγορεύεται από σχετικό νόμο είπαμε να δούμε αν η απαγόρευση σταματά εκεί. Και όμως, μετα λύπης διαπιστώσαμε ότι υπάρχει απαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας και στις οικίες μας.

To Τόκιο απορρίπτει πρόταση της Μόσχας για συνεργασία στο θέμα των Κουρίλων Νήσων


Η Ιαπωνία απάντησε αρνητικά στη ρωσική πρόταση για συνεργασία και από κοινού ανάπτυξη των Κουρίλων Νήσων, βάσει της ρωσικής νομοθεσίας, προκειμένου να λυθούν τα ζητήματα ιδιοκτησίας  τεσσάρων νήσων του συμπλέγματος, που επισκιάζει τις σχέσεις των δύο χωρών.

Πείραμα με αποτελέσματα σοκ: Το πριν και το μετά του προσώπου μιας γυναίκας που δεν ξεβαφόταν τα βράδια επί ένα μήνα [φωτο]

Πάνω από το ένα τρίτο των γυναικών παραδέχθηκαν ευθαρσώς ότι αμελούν να βγάλουν το μακιγιάζ τους πριν πέσουν για ύπνο τουλάχιστον... δύο φορές την εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν...

ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ.ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ


x11
Έναν εφιάλτη επώδυνων μέτρων που θα επιβαρύνουν ώς το 2016 εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά περιγράφει το τελευταίο αναθεωρημένο Μνημόνιο, εκθέτοντας έτσι μια αναξιόπιστη κυβέρνηση, η οποία έως και σχετικά πρόσφατα προπαγάνδιζε τη μη λήψη νέων μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!


kedikoglou11
Αν αναλογιστεί κανείς πόσα έχουμε πληρώσει μέχρι τώρα για χάρη των πολιτικών...θα σαλτάρει! Ο "γαμώ το κεφάλι μου μαλάκα", όμως, ωρύεται για την αξιοκρατία!

EΠΕΙΓΟΝ! ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ #rbnews @ERTSOCIAL @ERT3SOCIAL #ERT

Διαβάστε παρακάτω τι έγινε στον Υμηττό νωρίτερα…
1. Η Σπίθα καλεί τους πολίτες να ανέβουν τώρα στον Υμηττό να περιφρουρήσουμε όλοι μαζί τον πομπό της ΕΡΤ! Την περιουσία του ελληνικού λαού! Στον Υμηττό αυτή τη στιγμή βρίσκονται περίπου 70 άτομα και όπως πληροφορούμαστε η Αστυνομία βρίσκεται καθ όδόν!
2. Δείτε στη συχνότητα του αναλογικού CNN , το πρόγραμμα της ΝΕΤ!! Ο πομπός του Υμηττού άνοιξε και αναμεταδίδει!

Οι θύμησες, το αμπέλι και τα καρύδια τον φέρνουν στο χωριό


Από ένα σπίτι της πλατείας των Γουλεδιανών του «Βρύσινα» στο Ρέθυμνο, βγήκαν και «σκόρπισαν» σε άλλους τόπους 12 ψυχές και στο χωριό έμεινε μόνο μία! Σε αυτή την κατοικία, που για χρόνια παραδόθηκε στις τύχες της και ρημάζει σήμερα, ζωντανά έμειναν μόνο η κληματαριά που σκέπασε την αυλή και οι μνήμες στους επιζώντες.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΡΕΣΤΗ > ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


Την αποκάλυψη του taxalia, πριν μια βδομάδα, "Ιδού ο πραγματικός λόγος για τον οποίο συνελήφθη ο Βίκτωρ Ρέστης", που αφορούσε στην καταγγελία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης των ΗΠΑ, UANI (United Against Nuclear Iran- Ενωμένοι Ενάντια στο Πυρηνικό Ιράν) "τσίμπησε" η δημοσιογράφος του Έθνους και ιδού το ρεπορτάζ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΡΕΣΤΗ. ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Στο στόχαστρο των ΗΠΑ για μπίζνες στο Ιράν.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, Ο Β.Πούτιν μπροστά στον "ελληνικό" σταυρό του Αγ.Ανδρέα: "Η ορθοδοξία μας ενώνει" > ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!


Σε μια βυζαντινής μεγαλοπρέπειας θρησκευτική τελετή ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν προσκύνησε (όπως πρώτο το defencenet.gr έγραψε από χθες εδώ) τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα ο οποίος μεταφέρθηκε από την Πάτρα σε μια μεγάλη περιοδεία σε όλα τα κράτη του ορθόδοξου τόξου που δεν ανήκουν στο ΝΑΤΟ (Ρωσία,

Το 2019 ο πρώτος πυρηνικός σταθμός στην Άγκυρα


Ακάθεκτη προχωρά η Άγκυρα στην κατασκευή τεσσάρων πυρηνικών εργοστασίων για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Στη Μόσχα έστειλε η Τουρκία και άλλους ογδόντα αριστεύσαντες φοιτητές από τα σημαντικότερα Πολυτεχνεία της χώρας προκειμένου να εκπαιδευτούν στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από πυρηνικά εργοστάσια.

Βάσει του δημοσιεύματος της τουρκικής εφημερίδας Zaman συνεχίζεται η αποστολή ανθρωπίνου δυναμικού στο πλαίσιο της διακυβερνητικής συμφωνίας Μόσχας -Άγκυρας ώστε να αποκτηθεί γνώσει και οι να αποκτήσουν γνώσεις προκειμένου όταν επιστρέψουν οι Τούρκοι φοιτητές να είναι ικανοί να στελεχώσουν το πρώτο πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Akkuyu της Μερσίνας που θα κατασκευαστεί από την ρωσική εταιρεία Rosatom.
Οι σπουδαστές που στάλθηκαν , υποβλήθηκαν σε γραπτές εξετάσεις και συνεντεύξεις και παράλληλα με τις σπουδές τους θα πραγματοποιούν πρακτική άσκηση σε ερευνητικά ιδρύματα και πυρηνικές εγκαταστάσεις της Ρωσίας.
Η διμερής συμφωνία προβλέπει την εκπαίδευση συνολικά 600 Τούρκων φοιτητών, εκ των οποίων οι πρώτοι 117 προπτυχιακοί φοιτητές μετέβησαν στη Ρωσία το 2011.
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας αναμένεται να καταστεί λειτουργικό μέχρι το 2019 και θα ακολουθήσει η κατασκευή άλλων τριών συνολικής ισχύος 4.800 MW .
Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι πυρηνικοί σταθμοί θα έχουν όψη που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της τουρκικής αρχιτεκτονικής και θα ομοιάζουν με οροφές …τεμένους.
Γ. Κοκ.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/258481/to-2019-tha-tethei-se-leitoyrgia-o-prwtos-pyrhnikos-stathmos#ixzz2aT4B2GWN

Καταργούνται 118 νηπιαγωγεία και δημοτικά...για 304.000 ευρώΤην τελική απόφαση για την κατάργηση και συγχώνευση νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος. Βάσει της απόφασης καταργούνται 87 νηπιαγωγεία και 31 δημοτικά (συνολικά 118), ενώ συγχωνεύονται αντίστοιχα 12 νηπιαγωγεία και 17 δημοτικά (σύνολο 39).

Ritschl: Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα! Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013


Description: http://4.bp.blogspot.com/-NmexL26n9lM/UfAlWT4NE2I/AAAAAAACjZ8/VnjBiic6Atg/s1600/Ritschl.jpg
Μα ακριβώς γι αυτό η Γερμανία κρατάει νε νύχια και με δόντια την κυβέρνηση των ξεβρακωμένων ΣαμαροΒενιζελοΣτουρνάρηδων.Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς... ΜΟΝΟ μια κυβέρνηση που θα προκύψει από πρόσωπα ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, που ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ 
ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝΤΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Πόπη Σουφλή 

Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία. Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρέος στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.

Spiegel : Κύριε Ritschl, η Γερμανική κυβέρνηση ενεργεί με ακαμψία στο θέμα της Ελλάδας, στη λογική «λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε ό,τι σας λέμε». Κρίνετε δίκαιη αυτή τη συμπεριφορά;

Ritschl : Όχι, είναι απολύτως αδικαιολόγητη. Η Γερμανία έζησε τις μεγαλύτερες χρεοκοπίες της νεότερης ιστορίας. Την σημερινή οικονομική ανεξαρτησία της και το ρόλο του «Δασκάλου της Ευρώπης» η Γερμανία τα χρωστάει… στις ΗΠΑ, οι οποίες μετά τον Α΄ αλλά και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο παραιτήθηκαν από το δικαίωμά τους για τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το ξεχνούν όλοι.

Η Μονή Εσφιγμένου για την επίθεση με μολότοφMolotov Esfigmenou
Η Αδελφότητα της κανονικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (αναγνωρισμένη από το Οικουμενικό Πατριαρχείο) εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση με μολότοφ και εκρηκτικό μηχανισμό στις Καρυές.
Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:...

Οι Καρυές του Αγίου Όρους σήμερα, 29.7.13, έζησαν επίθεση με εκρηκτικά και μολότωφ.
Εκατό μέτρα από τον πανίερο ναό του Πρωτάτου καί την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους οι καταληψίες των κτηρίων της Μονής μας αρνήθηκαν την παράδοση του κατειλημμένου τμήματος του Αντιπροσωπείου των Καρυών σε δικαστικό επιμελητή που ήλθε να εκτελέσει τελεσίδικη δικαστική απόφαση ασφαλιστικών μέτρων και του έριξαν τρείς μολότωφ και έναν εκρηκτικό μηχανισμό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ > Όχι μόνο οι αστυνομικοί δεν απέτρεψαν την προσπάθεια των Κατσουλιέρηδων που με αλλοδαπούς εργάτες προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα στο κονάκι μας
Μετά τους λοστούς και τις βαριές οι Κατσουλιέρηδες τώρα και με σκαπτικό τύπου CAT προσπάθησαν να μπουν στο κονάκι μας με την βοήθεια της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Όχι μόνο οι αστυνομικοί δεν απέτρεψαν την προσπάθεια των Κατσουλιέρηδων που με αλλοδαπούς εργάτες προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα στο κονάκι μας. Αλλά όπως βλέπετε στην φωτό τους έδιναν οδηγίες και τους συνόδευσαν ... αλλιώς δεν θα είχε φτάσει ποτέ το σκαπτικό στην πόρτα μας. Δείτε το video και πείτε μας γιατί ως αμυνόμενοι διαπράξαμε και έγκλημα κατά ζωής.

Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

 Το σχέδιο των διεθνών τραπεζιτών είναι να αγοράσουν όλα τα χρέη των κρατών, μέσω της μητρικής εταιρίας που δημιούργησαν....
Προηγουμένως τα κράτη θα έχουν απορροφήσει όλα τα ελλείμματα των εμπορικών τραπεζών σε σχέση με τα ιδιωτικά και επαγγελματικά δάνεια. Έτσι όλα τα κράτη και οι πολίτες θα ανήκουν σε αυτούς.
Το επενδυτικό τραστ του Τζέικομπ Ρότσιλντ RIT Capital Partners συμφώνησε να αγοράσει το 37% του ομίλου διαχείρισης κεφαλαίων και επενδύσεων πλούτου του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Rockefeller Financial Services.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣΑΘΗΝΑ 31-7-2013.

Τα ανθελληνικά ασπόνδυλα που μάς περιτριγυρίζουν επιδιώκουν τον θάνατο τού έθνους μας με την διάλυση τού κοινωνικού μας ιστού. Οδηγούν με τις πολιτικές τής απελπισίας τον ελληνικό λαό στην διαίρεση των ζωτικών του δυνάμεων και στην αυτοπαραίτηση από τα δικαιώματα που απορρέουν από τους λόγους ύπαρξης τού κράτους.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού ντόπιου νεοταξισμού υποβάλλουν το λαό σε θυσίες που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το μέλλον τού τόπου μας. Το ομολογούν οι ίδιοι με την αποτυχία τους να μειώσουν το περίφημο δημόσιο χρέος. Το κραυγάζουν οι χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων όταν αυτές συμβαίνουν από ανθρώπους που έδωσαν τα καλύτερα χρόνια τους μέσα σε ένα μαγαζάκι για να παραδώσουν το κορμί τους στις φλόγες μην μπορώντας να ανεχτούν μια εξαθλίωση που δεν την έφτιαξαν οι ίδιοι.

Ναι, ζήσαμε για να το ακούσουμε κι αυτό με την αυτοπυρπόληση ενός εξηντάχρονου που απώλεσε από τη στημένη κρίση το ψιλικατζίδικο που είχε και αυτοπυρπολήθηκε χρησιμοποιώντας γκαζάκια μέσα στην καρδιά τής Αθήνας. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία οι ελληνικές επιχειρήσεις που κλείνουν είναι πολύ περισσότερες από αυτές που ανοίγουν. Χιλιάδες θέσεις εργασίας αναμένεται να χαθούν στον ιδιωτικό τομέα ενώ το 60% της ελληνικής νεολαίας βυθίζεται στην απελπισία τής ανεργίας.

Κι όμως κάποιοι αιώνιοι συμμορίτες συνεχίζουν να εντοπίζουν το πρόβλημα τής ελληνικής κοινωνίας στην άνοδο των «κακών» εθνικιστών. Απειλούν πως θα σταματήσουν την άνοδο τού εθνικιστικού «ολοκληρωτισμού» μέσα στο ναό τής ψευτοδημοκρατίας τους και κάποιοι άλλοι σύντροφοί τους συμφωνούν λέγοντας πως οι δολοφονίες των Ελλήνων πατριωτών στον Μελιγαλά δεν ολοκληρώθηκαν!

Όλοι αυτοί οι αρνητές τού ελληνισμού ερωτοτροπούν με τους πρώην ιδεολογικούς αντιπάλους τους σοσιαλφιλελεύθερους και ξεπουλάνε από κοινού την Ελλάδα σε όποιον προσφέρει βρώμικο και αιματοβαμμένο χρήμα. Ακόμη και στους Τούρκους που μετά από λιμάνια και μαρίνες έχουν βάλει πλώρη να αγοράσουν ακόμη και ελληνικά νησάκια. Η επιστροφή των κατακτητών με τα «περιούσια» γρόσια κάθε άλλο παρά ενοχλούν τούς προστάτες τάχα τού λαού. Μια κοινωνία άλλωστε ηθικά και εργασιακά διαλυμένη είναι το καλύτερο θύμα στα νύχια τής παγκοσμιοποιητικής σύφιλης.

Για εμάς τούς Εθνικιστές το μέγα ζητούμενο είναι να ενώσουμε το λαό μας και να σχηματίσουμε έναν συμπαγή λαϊκό και φυλετικό κυματοθραύστη ενάντια σ’ αυτούς που έχουν βάλει σκοπό να μάς διαλύσουν. Να φτιάξουμε μια κοινωνία σφικτά δεμένη και αδελφωμένη αναμεταξύ της που θα αποτελέσει μια σιδερόφρακτη φάλαγγα μαχητών τού Γένους μας. Και η πρώτη δουλειά μας το δίχως άλλο είναι να συντρίψουμε τούς φορείς τής εσωτερικής γάγγραινας που αποτελούν από κοινού οι φοροεισπράκτορες τού «περιούσιου» νεοταξισμού μαζί με τους ψευτοαντιστασιακούς αρνητές τής εθνικής μας συνείδησης που στήνουν νέο διχασμό και νέο συμμοριτοπόλεμο.

Θέλουν άπαντες οι αποτελούντες το υποτιθέμενο συνταγματικό και δημοκρατικό τόξο να κάμουν ολάκερο το λαό μας ένα συνονθύλευμα από πειθήνια πρόβατα που θα οδηγηθούν στη σφαγή τους από τις ύαινες που βρίσκονται στις πολιτικές θέσεις ευθύνης τού κράτους. Ένα κράτος που δεν είναι διόλου εθνικό όταν έχει παραχωρήσει κυριαρχία και εξουσίες στους λύκους ανατολής και δύσης. Έχουν κάνει ήδη το λαό μας ενοικιαστή των σπιτιών του και υπηρέτη τού εμποράκου των εθνών που πρέπει να τον υπακούν τυφλά προκειμένου να φάνε τα ψίχουλα που θα αφήσει αυτός ξωπίσω από τη λεηλασία τής γης μας.

Αν τους αφήσουμε όλους τούτους τούς σατανάδες, τότε θα καταλύσουν τούς ναούς τής Πίστης μας και την Πατρίδα ολάκερη. Ήδη μάς ζητούν να συνυπάρξουμε με τούς αλλόφυλους και τούς αλλόθρησκους που μάς παίρνουν την εργασία, που μάς ζητούν ξένους ναούς ψεύτικων πίστεων, που ενοχλούνται από τα εθνικά και θρησκευτικά μας σύμβολα, που μάς σκοτώνουν. Αλλά αυτοί δεν είναι «κακοί» Έλληνες Εθνικιστές. Είναι γυρολόγοι φίλοι των εξουσιαστών τής συμφοράς και απεσταλμένοι τού εμποράκου των εθνών. Για την Παγκοσμιοποίηση τα πάντα επιτρέπονται, φτάνει να πάψουμε να είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Λαϊκή και Εθνική Συμπαράταξη είναι η πρόταση τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Κοινωνία Εθνικής Συνοχής που θα παρασύρει και θα κάψει στο διάβα της την σαπίλα και την προδοσία. Η αναγέννηση τού Ελληνικού Έθνους μπορεί να βασιστεί σε μια κοινωνία που δεν θα έχει διαχωριστικά καρκινώματα κομματικού και ταξικού περιεχόμενου αλλά πατριωτισμό, φυλετική αλληλεγγύη, αξιοσύνη και απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των μελών της και στα χαρίσματα τής γης της.

Ένα αληθινά εθνικό και λαϊκό κράτος δεν κάμει επιδείξεις πολυπολιτισμικού ανθρωπισμού αλλά ενισχύει οικονομικά και ηθικά τον δικό του λαό προκειμένου να αυξήσει με τα δικά του χέρια το Εθνικό Προϊόν. Δίδει εργασία στα δικά του γεννήματα και φέρνει πίσω τα παιδιά του που σκόρπισε η ψευτοδημοκρατική παραδουλεύτρα τού νεοταξισμού στα πέρατα τής γης.

Ένα αληθινά εθνικό και λαϊκό κράτος φροντίζει να ενισχύσει την αξιοπιστία του προς τους πολίτες και να εξασφαλίσει την πίστη τους σ’ αυτό. Γυρεύει περισσότερες γενιές Ελλήνων και περισσότερη Ελλάδα. Αυτό το Κράτος όμως πιστεύει στη Φυλή, στην Πατρίδα και στην Τιμή. Πιστεύει στο Θεό και στην Ελευθερία μιας Ισχυρής Ελλάδος. Πιστεύει στους Έλληνες. Είναι ολοκληρωτικά ελληνικό και εθνικιστικό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ    

Ο Νταβούτογλου αλωνίζει στη Θράκη και το ελληνικό ΥΠΕΞ... κοιμάται


Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης
Στο όριο του απίστευτου κινούνται τα όσα διαδραματίζονται στη Θράκη, με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών να είναι ανύπαρκτο σαν να μην συμβαίνει τίποτα απολύτως.
Ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου συναντήθηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα με τον πρόεδρο του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» Τανέρ

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Γυναίκα "πλάκωσε" στο ξύλο τον υπεύθυνο της ΔΕΗ!

 Η γυναίκα μπήκε γρήγορα στη ΔΕΗ και οι παρευρισκόμενοι την άκουσαν αρχικά να ρωτάει ''ποιος είναι ο υπεύθυνος εδώ'';...
Το επεισόδιο συνέβη το μεσημέρι στο γραφείο του υποδιευθυντή της ΔΕΗ. Μέσα όμως - σύμφωνα με το dete.gr -

"ΠΕΦΤΕΙ" ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΟΓΟ ΕΡΤ - ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ...ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!


Τεταμένη η κατάσταση στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό μετά την επέμβαση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης εργαζομένων της ΕΡΤ και αλληλέγγυων στον χώρο.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες υπάρχουν προσαγωγές από τους συγκεντρωμένους με τους προσαχθέντες να έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ.

Η Αδαμαντία ήταν “διαθέσιμη”, υπήρξε “κινητικότητα” και ο Σίμος τη…διόρισε

 Kedikoglou-Kollia
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι το στραβό βρήκε ο Κώστας Βαξεβάνης στο Κουτί της Πανδώρας με το διορισμό της οικονομολόγου Αδαμαντίας Κόλλια στο πολιτικό γραφείο του Σίμου Κεδίκογλου.
του Στρατή Μαζίδη....

ΣΟΚ: Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ‼! ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ;


Δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο τον χάρτη που υπάρχει στην ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας, όπου τα Σκόπια ονοματίζονται ως Μακεδονία.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΡ ΤΩΡΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 Χαλάνε φιλίες αιώνων για να συνεργαστούν με τους σφαγείς του πλανήτη. Ορίστε οι Αζέροι "συνεταίροι": To Αζερμπαϊτζάν κατηγορεί Ελλάδα και Κύπρο, για πώληση όπλων στην Αρμενία. (Photo: Πρακτορείο Ειδήσεων Αζερμπαϊτζάν ΑΡΑ) Ένα δημοσίευμα του δημοσιογραφικού οργανισμού EurasiaNet που επικαλείται το Αζέρικο Πρακτορείο ΕιδήσεωνAPA, αναφέρει ότι το Αζερμπαϊτζάν κατηγορεί την Ελλάδα και την Κύπρο για πώληση πυραύλων στην Αρμενία. Το δημοσίευμα, το οποίο μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αναφέρει οτη η Ελληνική πρεσβεία στο Μπακού έχει αρνηθεί οποιαδήποτε συμμετοχή.

Ακατάπαυστα επί 39 χρόνια καιγόμαστε κάθε χρόνο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν το ήθελαν οι «νταβάδες»!!!


Kαι φέτος η Ελλάδα καίγεται από τα εμπρηστικά φλογοβόλα της πλανητικής Βαρβαρότητας: Τις διεθνείς μαφίες του χρήματος (Νέα Τάξη) και τους μακάβριους μηχανισμούς της (διεθνείς μυστικές υπηρεσίες)…
Δεν υπάρχει περιοχή της Ελλάδας που να μην έγινε και εφέτος στόχος των σχεδιασμένων εμπρησμών.
Στο ίδιο έργο θεατές επί 39 χρόνια, περίπου, από τη μεταπολίτευση και μετά.

Οι εχθροί του Ελληνισμού

 
Οι εχθροί του Ελληνισμού πάντα έκαναν ένα τραγικό στρατηγικό λάθος μαζί μας και γι’ αυτό το λόγο δεν μπόρεσαν να μας εξοντώσουν όσο και να προσπάθησαν.

Παρέμβαση Βασίλη Καπερνάρου για τα γεγονότα στην μονή Εσφιγμένου


Ουδέποτε σε εκτέλεση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων ιδιωτικής διαφοράς δεν παραστάθηκαν τα ΜΑΤ, μπουλντόζες και εισαγγελείς. Αυτά συμβαίνουν σήμερα, μόνον εναντίον της Μονής Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος.

Ιδρύεται το «Ιερό ΤΑΙΠΕΔ» Eκκλησίας - ΚράτουςΜε ένα «σμπάρο... τρία τρυγόνια» για την εκκλησία η οποία ιδρύει εταιρεία μαζί με το δημόσιο, «ξεμπλοκάρει» ακίνητα που ήταν δεσμευμένα από την πολιτεία και πιθανότατα γλιτώνει και το «χαράτσι» για όσα ακίνητα μπουν στην λίστα αξιοποίησης. Στόχος είναι να πουληθούν ακίνητα «φιλέτα» που βρίσκονται στην παραλιακή (από το Π. Φάληρο μέχρι την Βουλιαγμένη) αλλά και το 8οροφο κτίριο στην οδό Μητροπόλεως 15 εκεί που στεγάζονταν το υπουργείο Παιδείας τα οποία αναμένεται να φέρουν στα εκκλησιαστικά και κρατικά ταμεία περισσότερα από 1.5 δισ ευρώ. Η εταιρεία θα φέρει την επωνυμία «Εταιρεία Αξιοποίησης Εκκλησιαστικής Ακίνητης Περιουσίας Α.Ε. (ΕΑΕΑΠ)»......

Για ποιόν δουλεύει ο κ. Γιάννης Στουρνάρας;


ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ο άνθρωπος για τον οποίον ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι είναι «αδελφός» του και ο οποίος εμφανίζεται ως «ψυχρός εκτελεστής» των αποφάσεων της τρόικας λειτουργεί πλέον ξεκάθαρα για το «κλαμπ» των ξένων εντολέων δανειστών.

ΩΧ ! Εύσημα σε Γεωργιάδη από το γερμανικό υπουργείο Υγείας

 Εύσημα σε Γεωργιάδη από το γερμανικό υπουργείο Υγείας Τη διαπίστωση ότι το υπουργείο Υγείας στην Ελλάδα είναι περισσότερο αποφασισμένο, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Υγείας, διατυπώνει σε δελτίο Τύπου το γερμανικό υπουργείο Υγείας.

Αν υπάρχει δήμαρχος που έκανε τέτοια δήλωση, πρέπει να κρεμαστεί!


…αποκαλύπτει Διαταγή της Κεντρικής Διοίκησης του Ε.Σ.Ε.Π.Α., που κλείνει τον Εθελοντικό του Πυροσβεστικό Σταθμό στην Τσαγκαράδα.

Χάος ανάμεσα σε τιμές και εισοδήματα. Του Σπύρου Ριζόπουλου

 dasdsadasdΜε την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών να επιδεινώνεται συνεχώς και τα διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής αγοράς να παραμένουν χωρίς δρομολογούμενες λύσεις επί της ουσίας, δε μπορεί να μη ξανασταθεί κανείς στην απελπιστικά αργή αποκλιμάκωση των τιμών. Ειδικά, όταν δίνονται στη δημοσιότητα επίσημα στοιχεία που μαρτυρούν με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την αδυναμία , όχι παρέμβασης στην αγορά φυσικά, αλλά ανάληψης ουσιαστικών μέτρων έτσι ώστε να αρχίσει σιγά σιγά να κλείνει η τεράστια ψαλίδα που χωρίζει εισοδήματα – τιμές. Αν κι εδώ που τα λέμε δεν είναι τεράστια ψαλίδα, στην πραγματικότητα είναι χάος…