Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Τραυματισμένος φέρεται να είναι ο άλλος αλβανός δολοφόνος δραπέτης Ιλίρ Κούπα. Σύντομα θα βρεί τον ψόφιο αρχηγό του


Γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της συμπλοκής των Αλβανών δραπετών με τους άνδρες των ΕΚΑΜ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του Ιλίρ Κούπα ο οποίος, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, πιθανόν να έχει τραυματιστεί.

Σαμαντάκας (39 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο)Στις 20 Ιουλίου του 1974, η είδηση της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο και της κηρύξεως της επιστράτευσης βρήκε τους χωριανούς να κατεβαίνουν απ’ την εκκλησιά μετά την πανηγυρική λειτουργία του Προφήτη Ηλία. Στα καφενεία τα όργανα είχαν ήδη αρχίσει να κάνουν πρόβες, τα σπίτια πού ‘χαν Λιάκους και γιόρταζαν, είχαν ετοιμαστεί για τις πατροπαράδοτες επισκέψεις, τα αρνιά είχαν σφαχτεί και ήταν έτοιμα για τις σούβλες, τα τσίπουρα και τα κρασιά είχαν ανοιχτεί, και οι πιο βιαστικοί είχαν κιόλας τραβήξει από κανένα.
Και έπεσε ο κεραυνός :

ΕΛΕΟΣ - ΜΠΟΓΚΟΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. Ληστές (Κυρίως αλλοδαποί) δολοφόνησαν 40 ηλικιωμένους σε ένα χρόνο!

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η «μάχη» της εγκληματικότητας στις γειτονιές, αφού οι δολοφονίες με κίνητρο τη ληστεία και οι «εισβολές» αδίστακτων κακοποιών σε σπίτια, αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
Σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα' μέσα σε ένα χρόνο έγιναν περισσότερες από 40 δολοφονίες ηλικιωμένων με στόχο τη ληστεία. Μόνο τις τελευταίες δέκα μέρες έγιναν δύο ληστείες μετά φόνου στην Ηλιούπολη και τα Κάτω Πατήσια.

Αποφθέγματα αρχαίων Ελλήνων για τον θάνατο

?

Ο θάνατος δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ο διαχωρισμός δύο πραγμάτων, του ενός απ' το άλλο,
δηλαδή της ψυχής απ' το σώμα.
ΠΛΑΤΩΝΑΣ (Γοργίας, 524Β)
'' Ο θάνατος τυγχάνει ων, ως εμοί δοκεί, ουδέν άλλο ή δυοίν πραγμάτοιν διάλυσις,
της ψυχής και του σώματος απ' αλλήλου. ''

`Οταν επέρχεται ο θάνατος στον άνθρωπο, το μεν θνητό μέρος αυτού, καθώς φαίνεται, πεθαίνει,
το δε αθάνατο, η ψυχή, σηκώνεται και φεύγει σώο και άφθαρτο.
ΠΛΑΤΩΝΑΣ (Φαίδων, 10Ε)

Η "Ανάπτυξη" προχωράει! Οι σύγχρονες ''φαβέλες'' της Ελλάδας, σε .. τροχόσπιτα ο λαός

Οι πρώτες φαβέλες, από οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας γεννιούνται στην Ελλάδα. Άνθρωποι που δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να καταβάλουν ούτε το ενοίκιο ενός μικρού διαμερίσματος ή το χαράτσι του σπιτιού τους, να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ αλλά και το πετρέλαιο εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και ζουν πια σε τροχόσπιτα ή σκηνές σε οργανωμένα κάμπινγκ της Αττικής και της περιφέρειας που λειτουργούν ολόκληρο τον χρόνο. 

Είναι προνόμιο να μιλάς ελληνικά

Είναι προνόμιο να μιλάς ελληνικά: Επειδή στην ελληνική γλώσσα το σημαίνον (λέξη) και...Είναι προνόμιο να μιλάς Ελληνικά:
Τα Ελληνικά είναι «νοηματική» γλώσσα. Δηλαδή το σημαίνον (λέξη) και το σημαινόμενο (έννοια) έχουν προωτογενή σχέση.  Ο φιλόσοφος και μαθηματικός Βένερ Χάιζενμπεργκ είχε παρατηρήσει αυτή την σημαντική ιδιότητα για την οποία είχε πει «Η θητεία μου στην αρχαία Ελληνική γλώσσα υπήρξε η σπουδαιότερη πνευματική μου άσκηση. Στην γλώσσα αυτή υπάρχει η πληρέστερη αντιστοιχία ανάμεσα στην λέξη και στο εννοιολογικό της  περιεχόμενο»

Μήπως .. κάτι δεν πάει καλά με την ελληνική εξωτερική πολιτική; Του Μιχαήλ Βασιλείου


Πολλά «γελάκια», χαριεντισμοί και ανούσιες - τετριμμένες δηλώσεις, με εστίαση στο σημαντικό, αλλά όχι μοναδικό για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα, ζήτημα του αγωγού TAP (Trans-Balkan Pipeline), προκαλούν αρνητικά συναισθήματα σε αναλυτές της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, που παρακολούθησαν την επίσκεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, στην Τουρκία.

Και βραδιά τσαγιού ο τουρκοσύλλογος…


Άλλη μία από τις εκατοντάδες μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά στην ελληνική Θράκη! Αλλά δεν βαριέσαι: λεφτά υπάρχουν!
Ο λόγος και πάλι για τον προξενοκίνητο τουρκοσύλλογο «Σέτσεκ» (Χίλια) του Βορείου Έβρου, για τις αρχαιρεσίες του οποίου είχαμε πρόσφατα ένα μικρό αφιέρωμα στο «Προξενείο-Στοπ» (βλ.  Μια τουρκοσυνέλευση στον Έβρο με πολλές…αποκαλύψεις!).

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ WIKILEAKS ΓΙΑ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. "Η ΤΗΚ είχε Phantom - Όπλα και πετρέλαιο έδινε η Λιβύη - Στρατό θα έδινε το Πακιστάν"

Συγκλονιστικά στοιχεία για την περίοδο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αλλά και το αμέσως προγενέστερο και το μεταγενέστερο χρονικό διάστημα για την Ελλάδα την Κύπρο και την Τουρκία, δημοσιεύει ο ιστότοπος WikiLeaks.

Ο νεοφασίστας Καμίνης ρημάζει την Αθήνα. Βουνά τα σκουπίδια μέσα στην τουριστική περίοδο


Τα προβλήματα της πόλης πολλά. Η κρίση φέρνει… κρίση στην ίδια χώρα σε πολλούς τομείς. Η Αθήνα που παρέμενε πάντα μια παράξενη πόλη με πολλές ομορφιές και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, είναι το σημείο αναφοράς αυτής της χώρας που βρίσκεται σε κρίση. Αν την περπατήσεις το τελευταίο διάστημα θα διαπιστώσεις πλέον και το πρόβλημα των σκουπιδιών. Η δυσοσμία, η αποκρουστική εικόνα και οι (μεγάλες) εστίες μόλυνσης συνθέτουν το σκηνικό μιας εγκαταλελειμμένης πόλης. Μια πόλη αφημένη στο έλεος της…

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ; Παραδοχή από ΝΑΤΟ για Συρία: "Η πρώτη αποτυχία μετά τον Ψυχρό Πόλεμο"

Την παραδοχή του ΝΑΤΟ ότι οι ισλαμιστές αντάρτες απέτυχαν στη Συρία και μέχρι το τέλος του 2013 θα κατέχουν μόνο ορισμένα εδάφη στο βόρειο τμήμα της χώρας λόγω της υποστήριξης από την Τουρκία κατέγραψε η αμερικανική World Tribune εκτιμώντας ότι η Δύση και ειδικά οι ΗΠΑ κατέγραψαν μια στρατηγική αποτυχία.
Πρόκειται για την πρώτη αποτυχημένη εμπλοκή των δυτικών από το τέλος του ψυχρού πολέμου.

Δεν ξεχνώ – Η λύση του Κυπριακού είναι η απελευθέρωση, η αναγνώριση της γενοκτονίας και η παραδειγματικη τιμωρία των κεμαλοναζί δολοφόνων


Δεν ξεχνώ - 39 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην ΚύπροΌλα τα αλλα, είναι βιασμός της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Με το αζημίωτο…

Σήμερα συμπληρώνονται τριανταεννέα χρόνια συμπληρώνονται από το μαύρο πρωινό της 20ης Ιουλίου του 1974, όταν οι ορδές του Αττίλα εισέβαλαν στην Κύπρο, σκορπώντας το θάνατο και την καταστροφή.

Προτεραιότητα στους Λαθρομετανάστες στην Υγεία ΚΑΙ στην Αγορά Εργασίας ! Οι Έλληνες στο ράντζο και στον .. πάγκο!

Οι λαθρομετανάστες , που όχι μόνο προστατεύονται από τα γνωστά σε όλους πλέον κυκλώματα που δρούν στην Ελλάδα,

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παρακολουθήσαμε στενά την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών κ. Βενιζέλου στην Τουρκία. Δυστυχώς πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας, καθώς τα αποτελέσματα ήταν ακόμη χειρότερα από αυτά που περιμέναμε.

Ν.Ζήγρας : Πως έβαλε στο παντελόνι ο Μπόμπολας τα 400.000 "μαύρα" του ΆκηΟ "μετανοημένος" Ν.Ζήγρας κατέθεσε πως ο πρώην υπουργός κατέβαλε στον μεγαλοεκδότη 400.000 ευρώ για την αγορά μεριδίου στο καφέ-μπαρ "Στοά". Που βρίσκεται η πορεία των ερευνών από τον Ανακριτή. Στο επίκεντρο της έρευνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη για τα εξοπλιστικά προγράμματα και το μαύρο χρήμα που σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη, διοχετεύτηκε προς πολιτικά πρόσωπα, αξιωματούχους αλλά και μεγαλοπαράγοντες των ΜΜΕ...

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ (φωτο)! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΜΕ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΟΪΜΠΛΕ!


Οι γερμανικές αρχές επέτρεψαν στους ναζι Τσαμηδες να παρελάσουν, κραυγάζοντας χιτλερικά συνθήματα του β’ ΠΠ! Και οι δήθεν “αντιναζιστές” Γερμανοί τους άφησαν ανενόχλητους, την ίδια στιγμή που ο Σόιμπλε βρισκόταν στην Ελλάδα!Ούτε λέξη διαμαρτυρίας από την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση.

ΒΕΛΓΙΟ. Ο Φίλιππος ορκίστηκε επίσημα νέος βασιλιάς της χώρας

Ο Φίλιππος του Βελγίου έγινε επίσημα σήμερα ο έβδομος βασιλιάς των Βέλγων έπειτα από την ορκωμοσία του ενώπιον του Κοινοβουλίου, μιάμιση ώρα μετά την παραίτηση του πατέρα του, του βασιλιά Αλβέρτου Β', από το θρόνο. "Ορκίζομαι να τηρώ το Σύνταγμα.....

ΟΡΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΧΛΙΔΑΤΕΣ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ – ΤΡΕΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


BILESXLIDI
Αυτό είναι που λέμε διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο!
Την ώρα που (ορθώς φυσικά) οι αρχές κυνηγούν τη φοροδιαφυγή στα καφέ και τις ταβέρνες, στα νησιά γίνεται ένα όργιο φοροδιαφυγής γύρω από τις πολυτελείς βίλες με τζίρο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ!
Το ΣΔΟΕ έκανε έλεγχους και διαπίστωσε ένα πάρτι φοροδιαφυγής από επιτήδειους που νοικιάζουν βίλες σε τουρίστες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια χωρίς καμία ενημέρωση των αρμοδίων φορολογικών αρχών για να μη χάνουν ούτε ευρώ από τη φορολογία!
Και σαν να μην έφθανε αυτό, πολλές από αυτές τις πολυτελείς εξοχικές κατοικίες έχουν πάρει ρεύμα ως μικρές αγροτικές κατοικίες για να γλιτώνουν τις υψηλές χρεώσεις!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χρεοκόπησε η πόλη του Ντιτρόιτ στις ΗΠΑ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/xrewkopise-h-polh-tou-ntitroit.html#ixzz2ZZrx569v


Σοκ προκαλεί η είδηση της χρεοκοπίας της μεγαλούπολης του Ντιτρόιτ, της μητρόπολης της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην πολιτεία του Μίσιγκαν, καθιστάμενη η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών που χρεοκοπεί… Το πράσινο φως για την υποβολή του σχετικού αιτήματος στην αμερικανική Δικαιοσύνη έδωσε ο έκτακτος μάνατζερ που είχε διοριστεί σε μια τελική προσπάθεια διαχείρισης της κατάστασης, καθώς επίσης και ο κυβερνήτης της, Ρικ Σνάιντερ.
Αν και δεν υπάρχει συμφωνία αναφορικά με το ύψος της οφειλής της πόλης του Ντιτρόιτ, οι εκτιμήσεις μιλούν για ένα ποσό της τάξεων των 18-20 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ των «The New York Times», πρόκειται για μια πόλη που δημιουργήθηκε εδώ και περισσότερο από τρεις αιώνες, η οποία επεκτάθηκε θεαματικά το πρώτο ήμισυ του 20ου αιώνα παράλληλα με την ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ATM χωρίς… κάρτα θα «διαβάζει» το πρόσωπο του χρήστη! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/atm-xwris-karta-diabazei-to-prosopo.html#ixzz2ZZjjHV8oΘα «διαβάζει» το πρόσωπο του χρήστη και θα χρησιμοποιεί κωδικούς ταχείας ανταπόκρισης για την ταυτοποίησή του.

Μια νέα γενιά μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης μετρητών οραματίστηκαν οι υπεύθυνοι της αμερικανικής εταιρείας Diebold. Το νέο ΑΤΜ, με οθόνη αφής παρόμοια με εκείνη μιας ταμπλέτας, καταργεί τις κάρτες και λειτουργεί σαρώνοντας το πρόσωπο του χρήστη με τη βοήθεια ενσωματωμένων καμερών ασφαλείας.

ΗΠΑ: Μαύρη θεολόγος: «Ο Θεός είναι λευκός ρατσιστής» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/blog-post_7918.html#ixzz2ZZjItzFYΗ Anthea Butler , είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Θρησκευτικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Την Δευτέρα, έκανε ένα ασυνήθιστο σχόλιο σε ένα blog post που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα ReligionDispatches.org, όπου είναι τακτική συνεργάτης.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ – Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/satanismos.html#ixzz2ZZix6oGC


 
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ
π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ
Δρ. Θεολογίας, Δρ. Φιλοσοφίας
Περιπλανήσεις σε δρόμους του Εωσφόρου
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ
      Ο Κώστας ήλθε σε μας να ζητήσει βοήθεια. Ταυτόχρονα ήθελε να μιλήσει, να προειδοποιήσει τους νέους για την απειλή του σατανισμού. Όμως βρισκόταν σε σύγχυση. Δεν μπορούσαμε ν’ αναλάβουμε την ευθύνη έπρεπε πρώτα ο ίδιος να βρει τον εαυτό του, να ενταχθεί στην κοινωνία αγάπης του Χριστού και ύστερα να το κάνει με τη χάρη του Θεού, όχι χωρίς αυτή. Γι’ αυτό προτιμήσαμε τη συνομιλία σε μαγνητόφωνο, την οποία παραθέτουμε στη συνέχεια. Έγινε σε δύο συναντήσεις μας, κατά τα τέλη του Ιανουαρίου 1994. Παραθέτουμε αυτή τη συνομιλία χωρίς να είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε την πραγματικότητα από τη φαντασία, το στοιχείο της οποίας δεν μπορούμε να αποκλείσουμε.

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις του HOT DOC για την σύζυγο Μουρούτη

mourout ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ
Ερώτηση αλλά και κατάθεση εγγράφων ζητάει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή το δημοσίευμα του Hot Doc που κυκλοφορεί με τίτλοΜουρούτης για όλες τις δουλειές” στο οποίο αποκαλύπτεται, μεταξύ άλλων, ότι η σύζυγος του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, χωρίς να έχει διευκρινιστεί από τους αρμοδιους ο τρόπος που διορίστηκε -ενώ έχουν δεχτεί αλλεπάλληλα ερωτήματα από την δημοσιογραφικη ομάδα-, είχε εργαστεί στον ΗΛΠΑΠ στην Γενική Γραμματεία Ολυμπιακής Αξιοποίησης αλλά και στο ΥΠΕΚΑ ως σύμβουλος του σημερινού υφυπουργού.

Π.Χασάπης : Εξάλειψη της φοροδιαφυγής μπορεί να γίνει αλλά δεν θέλουν.

EL DORADO, IERRISOS, ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΙΕΡΙΣΣΟΣ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΣΚΟΥΡΙΕΣ, keratea, SKOURIES

Η εξουσία δεν ασκείται από το λαό αλλά από μια ντόπια πολιτικοοικονομική ολιγαρχία η οποία βρήκε σανίδα σωτηρίας στην αγκαλιά της τροϊκας.

Ντόπια ολιγαρχία και ξένοι δανειστές έχουν βάλει στο στόχαστρο τις περιουσίες των απλών πολιτών. Οι τελευταίοι, ασύνδετοι και ακέφαλοι, προδομένοι από τα συστημικά κόμματά τους και τις κομματικές συνδικαλιστικές ηγεσίες τους, έχουν περιέλθει σε κατάσταση αδυναμίας και ασυνεννοησίας.

ΓΔελαστικ : Στους δρόμους πάλι όλοι οι Ελληνες εναντίον ΝΔ – ΠΑΣΟΚ #Schaeuble #Σόιμπλε

mat George Bernard Shaw
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Δεν μπορεί μια χώρα να κυβερνάται επί πολύ με την κυβέρνηση να θεωρεί εχθρό της τον λαό και τους πολίτες να μισούν υπουργούς και βουλευτές

Γενική απεργία και πάλι σήμερα. Για απελπιστικά πολλοστή φορά ο κόσμος της εργασίας των εκατομμυρίων Ελλήνων χρησιμοποιεί τα έσχατα μέσα δημοκρατικής διαμαρτυρίας και άμυνας. Προσπαθεί απεγνωσμένα και ανεπιτυχώς να αποτρέψει την περαιτέρω καταβαράθρωση του βιοτικού του επιπέδου που οι πρόσφατες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη ρίξει στον κοινωνικό Καιάδα. Συλλαλητήριο το πρωί της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, των συνδικάτων

Γερμανική εφημερίδα: Ο Σαμαράς δεν έχει όραμα και είναι μπλεγμένος σε σύστημα πελατειακών σχέσεων ‪#‎gamw_to_kefali_mou_malaka‬

Σαμαράς,Βενιζέλος,Κουβέλης,χούντα,παραλλαγή,011112
Με τίτλο «ο Σαμαράς δεν έχει όραμα» κυκλοφόρησε εχθές σε άρθρο της η Frankfurter Allgemeine Zeitung.
«Δεν έχει την αξιοπιστία να ενσαρκώσει μια νέα αρχή, επειδή το κόμμα του και προφανώς και ο ίδιος ήταν στο παρελθόν μπλεγμένοι σε ένα σύστημα πελατειακών σχέσεων», τονίζει η εφημερίδα των “φίλων” παρά το νεύμα της Μέρκελ -λίγες ημέρες πριν- στον Έλληνα πρωθυπουργό.
Η εφημερίδα υπογραμμίζει, μάλιστα, πως παρά την πρόοδο (;) που συντελείται, η Ελλάδα δεν έχει μπει ακόμη στο δρόμο της ανάπτυξης.

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ... ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...!!!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ!


Σε δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Η Επιτροπή υποστηρίζει ότι ο αυξανόμενος ρατσισμός θα οδηγήσει σε άνοδο των ακραίων κομμάτων», ο ιστότοπος euobserver.com αναφέρει ότι η επίτροπος αρμόδια για Εσωτερικές Υποθέσεις Σεσίλια Μάλμστρομ δήλωσε χθες από το Βίλνιους, ότι η ΕΕ δεν είχε γνωρίσει ποτέ μέχρι σήμερα ένα τόσο μεγάλο κύμα ρατσισμού και ξενοφοβίας και ότι αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων στις ευρωεκλογές

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ........

Κι όμως ο Καραμανλής είναι απόλυτος και ξεκάθαρος. 
-Εγώ δεν ψηφίζω άλλα μέτρα…
Αυτό εξομολογήθηκε σε συνεργάτες του την τελευταία φορά που η κυβέρνηση μαχαίρωσε μισθούς και συντάξεις....

“Καταργούν” πενθήμερο και οκτάωρο με πονηρή διάταξη της τελευταίας στιγμής – “Δεν αλλάζει τίποτα” λέει ο Βρούτσης

SIMPLE MANDEH DEI XARATSI LOGARIASMOI FOROI FOROS AKINHTVN AKINHTON EPIDOMA ANERGIA IMF DNT KLEFTES χαράτσι ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Διαγράφεται η επεξήγηση «εργασία 25 ημερών μηνιαίως και ημερομίσθιο για εργασία 8 ωρών ημερησίως» από το άρθρο 103 για τον υπολογισμό του κατώτατου μισθού.

ΣΟΚ! Προσεχώς και στο δικό σας σπίτι η Αστυνομία... Μα, για 467 Ευρώ;

Όταν διάβασα αυτή την επιστολή πάγωσα. Μούδιασα....
Στην αρχή λίγο γέλασα, σκέφτηκα ότι ίσως να είναι λίγο τραβηγμένο...
Όμως συνειδητοποίησα γρήγορα, πως καθημερινά τέτοιες ιστορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, χωρίς όμως τόσες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, λόγια απελπισίας, πανικού, έντασης...

ΜΕΙΖΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣΑΘΗΝΑ 21-7-2013.

Η μειωμένη εθνική αυτογνωσία ακολουθείται πάντα από την στοχευμένη απώλεια τού στρατηγικού προσανατολισμού και τής αυτοεκτίμησης τής Εθνικής Κοινότητας.

Στέρησε από έναν λαό την εθνική του ταυτότητα. Βάλε δικούς σου ανθρώπους να κυβερνήσουν το κράτος, τα γράμματα και το χρήμα. Αποσύνδεσε την Πίστη από την Πατρίδα. Στείλε τούς λαθραίους εισβολείς να συνδράμουν τους παρακρατικούς σου και τότε έχεις δικό σου το κράτος. Αλλά ποτέ σου να μην εγκαταλείψεις την διάλυση τής εθνικής αυτογνωσίας των ραγιάδων.

Αυτά λέγουν οι εχθροί μας και αυτά ακριβώς εφαρμόζουν οι γραικύλοι και προδότες πολιτικάντηδες.

Δίδουν τα μνημεία των απελευθερωτικών μας αγώνων στους εχθρούς μας. Επιτρέπουν τουρκικές σημαίες και συμφέροντα να αλώνουν την Ύδρα, την Τριπολιτσά, κάθε ιερό τόπο που έχει συνδεθεί με τις στιγμές δόξης και αναγεννήσεως τού νεότερου ελληνισμού.

Στήνουν και αναστηλώνουν Τζαμιά στην πρωτεύουσα Αθήνα και τις άλλες πόλεις, αναγνωρίζοντας τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς και λαθροεποικιστές που μάς στέλνει η Τουρκία, όταν κανονίζουν μαζί της συγκυριαρχίες και τής έχουν αφήσει χώρο προπαγάνδας και τουρκοποίησης τής Ελεύθερης Θράκης μας.

Οι εκφραστές τού πολιτικού συστήματος τής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας αναγνωρίζουν τις περασμένες κατοχές που επαναφέρουν ως ειρηνευτική τάχα διευθέτηση των εθνικών μας ζητημάτων και υπογράφουν την αποδοχή παραδόσεως τής εθνικής κυριαρχίας και τής πολιτικής διοικήσεως στον σιωνιστικό νεοταξισμό.

Μάς λένε πως εάν ευρίσκοντο εκείνοι στο κουμάντο τής Ελλάδος πριν από το Εικοσιένα και πριν το Σαράντα, θα παραμέναμε στο ισλαμικό φακιόλιο και στους νεότερους χρόνους θα λέγανε για λογαριασμό μας το μεγάλο ναι στην είσοδο τής παγκοσμιοποίησης.

Παραδίδουν λοιπόν την Πατρίδα μας τώρα, στις μέρες τής μεγάλης θλίψης και τής απομειώσεως τού εθνικού μας πληθυσμού. Τώρα που Έλληνες χάνουν τη δουλειά τους, το ψωμί των παιδιών τους, τη ζωή τους από την εξαθλίωση των τοκογλυφικών μνημονίων και τούς λαθρομετανάστες.

Δεν θέλουν να γνωρίζει ο ελληνικός λαός πως τούτος εδώ ο τόπος έχει γεννήσει Ήρωες που πάλεψαν με πολυπληθείς άπιστους και βάρβαρους προκειμένου να ζήσουμε εμείς ως Έλληνες και Ελεύθεροι Άνθρωποι. Δεν θέλουν να ξέρουνε πως οι Έλληνες υπήρξαν αυτοκρατορία και γεννήτορες πολιτισμών επιστρατεύοντας σοφία, δίκαιο και ατσάλι απέναντι στους αλαζόνες των καιρών.

Οι αποστάτες και εχθροί τού Ελληνισμού βρίσκονται στις θέσεις κλειδιά τού ντόπιου νεοταξικού καθεστώτος. Οι εκφραστές τού πολιτικού συστήματος είναι τοποτηρητές τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Το ψευτορωμέϊκο που θα έρθει για λίγο και δεν πρέπει να το πιστέψουμε αφού θα φύγει γρήγορα πίσω.

Έτσι έλεγε ο Εθνομάρτυρας Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Θα φύγει λοιπόν πίσω γιατί θα το πολεμήσουμε και θα το διώξουμε. Αυτό εννοούσε ο Άγιος κι όχι βέβαια πως θα φύγει αυτοπροαιρέτως. Όταν κάποιος πάει να σε καταστρέψει, εσύ τον θέτεις έκπτωτο και τον εξοντώνεις. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ή αυτοί ή εμείς. Ή Ελλάς ή Τέφρα.

Στην Ιερή Γη τής Ελλάδος γεννήθηκε η ανθρώπινη λαλιά που τροφοδότησε τις άλλες γλώσσες. Εδώ γεννήθηκε η Φιλοσοφία και η Πολεμική Αρετή. Σε τούτα εδώ τα καθαγιασμένα χώματα ο Βασιλιάς τής Σπάρτης Λεωνίδας έδωσε νόημα στη Θυσία και ξεκαθάρισε πως η ελευθερία τού Έλληνα δεν συναλλάσσεται με κανέναν παρά μονάχα με τον θάνατο που γεννάει εκείνον που θα εκδικηθεί τον εισβολέα.

Ο Αριστοτέλης δίδαξε τον Μεγαλέξανδρο πως οι Έλληνες δημιουργούν πατρίδα δυνατή με τη διανόηση και τη σάρισα. Λατρεύουν την Θεία Δύναμη, υπηρετούν τη Φυλή κάνοντάς την ξακουστή στον κόσμο και σταματούν την έλευση των βαρβάρων υποτάσσοντας αυτούς. Και ο Αλέξανδρος έκανε πράξη με τη σειρά του τη Θεία Αποστολή των Ελλήνων εξαλείφοντας πρωτίστως τη διχόνοια και τα ξένα ελληνόφωνα σώματα, κατακτώντας εδάφη και αναγνώριση τής ελληνικής ηγεμονίας.

Ο αιώνιος μακελάρης και έμπορος των εθνών όμως δεν απομακρύνθηκε γιατί δεν τον εξοντώσαμε. Δεν μας άφησε ήσυχους γιατί δείξαμε έλεος για τους μισάνθρωπους που δολοφόνησαν όλους τους μεγάλους τής Φυλής μας. Και φυσικά γιατί επιτρέψαμε στις ελαστικές και φιλήδονες συνειδήσεις να πάρουν θέσεις εξουσίας και πνευματικής καθοδήγησης σε παράδεισους ξένους και δανεικούς.

Γίναμε πολλές φορές Εθνική Δύναμη στο διάβα τής Ιστορίας μας. Επιβληθήκαμε στους δυνατούς Ρωμαίους φτιάχνοντας ελληνική αυτοκρατορία, τη Ρωμανία μας, με τον Νου, με το Όπλο και πάνω από όλα με τη θέληση να δημιουργήσουμε ναούς, κάστρα, σχολεία, στρατόπεδα, οικονομία, όλα με τα δικά μας χέρια σε μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα. Για να προδοθεί ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, να μπει φυλακή ο δικός μας Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και να μας γυρέψει ο σιχαμερός πολιτικός εσμός να αγαπήσουμε Τουρκία και Εσπερία.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν είναι μια απλή ιδεολογία ούτε μια κοινότυπη παράταξη. Είναι ο Ιερός Δεσμός των Ενωμένων Ελλήνων που δίδουν τον Όρκο για την Νέα Επανάσταση και την Νέα Ελληνική Γέννα.

Είμαστε το Αύριο τού Ελληνισμού ενάντια στο ξενοκίνητο χθες. Οι Γενναίοι Πολεμιστές τής Φυλής που θα φέρουμε Κοινωνική Δικαιοσύνη και Καθάρια Ελληνική Διοίκηση. Υπηρέτες τού λαού και μπροστάρηδες τής Φυλής που θα εξαλείψουμε τους εισβολείς και τα δουλικά τους. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας θα μετουσιώσει την Εθνική Αυτογνωσία στην δική μας Ισχυρή Ελλάδα που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Κούρεμα 42% των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ #CYPRUS #BAIL_IN #HAIRCUT

banksters_robbing_sheeple,capital.gr,100.000,BAIL IN,BAIL OUT,κούρεμα καταθέσεων,KOYREMA KATAUESECN,ΚΟΥΡΕΜΑ.ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΑ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ,
Την αξιολόγηση της εφαρμογής του κυπριακού μνημονίου συνεχίζει σήμερα η τρόικα επικεντρώνοντας στον τραπεζικό τομέα.