Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Απολύθηκε υπάλληλος της Βουλής, είχε να την "επισκεφθεί" έξι μήνες!

Την έξοδο έδειξε το πειθαρχικό συμβούλιο της Βουλής σε έναν υπάλληλό της ο οποίος είχε να εμφανιστεί στο κτίριο περίπου έξι μήνες. Οπως αναφέρει το «Εθνος της Κυριακής» ο εν λόγω υπάλληλος εργαζόταν στο κεντρικό κτίριο του...
Κοινοβουλίου, αλλά οι συνάδελφοί του είχαν ξεχάσει ακόμη και το πρόσωπό του καθώς είχε να φανεί περίπου ένα εξάμηνο.


Ιωάννη Τάτση, Θεολόγου - H Επιστολή του Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με την οποία ζητείται η λήψη μέτρων κατά όσων κληρικών και πιστών αντιδρούν σε όσα γίνονται στο πλαίσιο της λεγόμενης οικουμενικής κίνησης είναι έγγραφο που φανερώνει πολλά από όσα βασανίζουν το λογισμό των οικουμενιστών. Οι υγιείς αντιδράσεις κατά της παναίρεσης του Οικουμενισμού, των συμπροσευχών και της «μεταπατερικής θεολογίας» ενοχλούν το Φανάρι και τούτο γιατί δεν μπορεί να επιτευχθεί, όσο γρήγορα εκείνοι υπολόγιζαν, η πολυπόθητη ενότητα των Χριστιανών όλου του κόσμου, για την οποία εργάζονται πυρετωδώς μέσω των διαλόγων και της λεγόμενης οικουμενικής κίνησης και η οποία ενότητα είναι, σύμφωνα με την οικουμενιστική ερμηνευτική, επιταγή του Κυρίου.

Κουβέιτ: Ήττα κατά κράτος για τους σιίτες

Η σιιτική μειοψηφία στο Κουβέιτ απώλεσε περισσότερες από τις μισές έδρες στο Κοινοβούλιο, κάποιες από τις οποίες καρπώθηκαν οι φιλελεύθεροι μετά τις ...
δεύτερες βουλευτικές εκλογές στη χώρα σε μόλις οκτώ μήνες.

Μην απορείτε για τα κίνητρα των ελληνοφωνων τουρκόφιλων. Τα φράγκα της Κλίντον στους ισλαμοφασιστες μετέφερε ο Τούρκος πρέσβης. Κάτσε συζήτα για τους συνωστισμούς εσύ πολίτη


Η Αίγυπτος κατηγορεί τον Τούρκο πρέσβη ότι μεταφέρει τα χρήματα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Μεγαλώνει η ένταση στις σχέσεις Αιγύπτου-Τουρκίας, μετά τις κατηγορίες που διέρρευσαν στον αιγυπτιακό Τύπο για τον Τούρκο πρέσβη, Hüseyin Avni Botsalı, τον οποίον κατηγορούν ότι παραβιάζοντας τα διπλωματικά ειωθώτα, χρησιμοποιεί το διπλωματικό σάκο για να μεταφέρει στο εξωτερικό χρήματα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Σπείρα Ρομά «ρήμαζε» σπίτια

Εξαρθρώθηκε στην Κέρκυρα σπείρα Ρομά που είχε πραγματοποιήσει σωρεία κλοπών από την αρχή του έτους σε διάφορες περιοχές αποκομίζοντας οφέλη ύψους 140.000 ευρώ.

Σε οργανωμένη επιχείρηση σε καταυλισμό των ρομά στο Λιβάδι Ρόπα συνελήφθησαν δύο 15χρονοι, δύο 16χρονοι καθώς και ένας 45χρονος και μία 43χρονη.

To Reuters αποκαλύπτει αυτό που ο Στουρναρας γνωρίζει αλλά μας κρύβει…

Αξιωματούχος του Eurogroup: «Νομίζω ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους η διαφορά αυτή θα μπορούσε να κλείσει και θα πρέπει να συζητηθεί το φθινόπωρο».
Οι αξιωματούχοι της ευρωζώνης θα συζητήσουν τρόπους για να κλείσει το κενό μετά τις καλοκαιρινές διακοπές
στο τέλος του Αυγούστου.

Greece might get new loan, issue bond to close 2014 funding gap
Fri Jul 26, 2013
Reuters) – New loans for Greece or an early return to debt markets with a short-term bond are likely to be among options discussed by lenders to cover a 3.8 billion euro funding gap next year in the country’s bailout, a senior EU official said.


H Ελλάδα ενδέχεται να πάρει νέο δάνειο, να εκδώσει ομόλογα, ώστε να κλείσει το χρηματοδοτικό κενό του 2014.

ΔΕΙΤΕ το ημερολόγιο της Βίκυς Σταμάτη στον Κορυδαλλό!

Η σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, έδωσε στη δημοσιότητα σελίδες από...
το ημερολόγιό της, στο οποίο καταγράφει τα συναισθήματά της για την κατάσταση που βιώνει ως κρατούμενη εδώ και 14 μήνες στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Πακιστανοί δουλέμποροι – βασανιστές μεταναστών > Ο εγκέφαλος, με κατάστημα μαύρης εξαγωγής συναλλάγματος και υπέρμαχος των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”


Κάθε μέρα και άλλη μία ιστορία φρίκης με φονιάδες και βασανιστές μεταναστών, για τους οποίους όμως κανείς ευαίσθητος δεν ρίχνει ούτε ένα δάκρυ. Είναι τόσο πολύ το χρήμα από το εμπόριο της φρίκης που πληρώνει δικηγόρους, δημοσιογράφους, πολιτικούς κλπ.

Απειλεί με μηνύσεις ο Ερντογάν διάσημους ηθοποιούς

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του Reteurs, με μηνύσεις κατά της εφημερίδας Times του Λονδίνου απείλησε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, για τη δημοσίευση μιας ανοικτής επιστολής από διακεκριμένους...
ανθρώπους, οι οποίοι επέκριναν τον τρόπο με τον οποίο ο Ερντογάν διαχειρίστηκε τις πρόσφατες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Αυτά δεν είναι “ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ” ρε Προδότες ;


Πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα για το 2012 και Μεσοπρόθεσμη Δημοσιονομική Στρατηγική για 2013-16. Τα δημοσιονομικά μέτρα στη Μεσοπρόθεσμη Δημοσιονομική Στρατηγική (ΜΔΣ) ως το 2016 περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:1. Εξορθολογισμός του μισθολογικού κόστους κατά 1.110 εκατομμύρια Ευρώ το 2013, και επιπρόσθετα 259 εκατομμύρια Ευρώ το 2014, μέσω:
• περαιτέρω μείωση κατά 10 τοις εκατό των συμβάσεων ορισμένου χρόνου,
• του εξορθολογισμού της μισθολογικής δαπάνης της κεντρικής κυβέρνησης (συμπεριλαμβανομένων της μείωσης μισθολογικού κόστους των διευθυντών γιατρών καθώς και του παγώματος προσλήψεων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού),
• προοδευτικές μειώσεις στις μηνιαίες αμοιβές των υπαλλήλων των ειδικών μισθολογίων (δικαστές, διπλωμάτες, γιατροί διδακτικό προσωπικό ΑΕΙ και ΤΕΙ, ένοπλες δυνάμεις και αστυνομία, υπάλληλοι αεροδρομίων, και γενικοί γραμματείς) με εφαρμογή από 1η Αυγούστου 2012, ως ακολούθως: 2 τοις εκατό κάτω από 1000 Ευρώ, 10 τοις εκατό για 1000-1500 Ευρώ, 30 τοις εκατό για 2500-4000 Ευρώ και 35 τοις εκατό από 4000 Ευρώ.

Νεαρός από το Μπαγλαντές αυτοτραυματίστηκε για τα μάτια αλλοδάπής στην Πάφο

Υπόθεση αυτοτραυματισμού 23χρονου, από το Μπαγκλαντές, ο οποίος διέμενε παράνομα στην Κύπρο, για τα μάτια νεαρής από τη Σρι Λάνκα εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Αν ήταν ραββίνος, οι απαγωγείς τώρα θα έφτυναν αίμα > “Δυστυχώς” είναι Ελληνας Ορθόδοξος, από ένα κράτος πολύ πιο επικίνδυνο και από τους απαγωγείς


Ζουν ή δεν ζουν οι αρχιερείς που απήχθησαν στη Συρία; Επιτέλους ας μας πει η Ελληνική Κυβέρνηση. Από το γραφείο τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελάδος εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ενώ πληθαίνουν οι πληροφορίες για «κακό τέλος» των δυο Συρορθοδόξων μητροπολιτών, απαχθέντων στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας στις 22 Απριλίου, η σύναξη στη Μόσχα των Ορθοδόξων Προκαθημένων εξέδωσε ανακοινωθέν που ζητά τη μεσολάβηση του Προέδρου Βλ. Πούτιν για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ τους, ως εάν είναι εν ζωή!

"Άγριο" ξύλο στην πλατεία Ελευθερίας μεταξύ ομάδων νεαρών!

Μεγάλη σύρραξη στις 23:00 χθες το βράδυ στο κέντρο της πόλης, με δύο ομάδες πάνω από 20 ατόμων να συγκρούονται στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο «ΝΟΜΙΜΟΣ» ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


Πολλά είναι αυτά που γίνονται καθημερινά στη χώρα του ΠΟΤΕ και κάνουν έναν ολόκληρο λαό να στενάζει.
Παλιά, μιλούσαν για τη «μπότα του κατακτητή», η οποία και σήμερα, παταει στο λαιμό τον κοσμάκη.

Σόιμπλε: Οχι σε "κούρεμα", ναι σε νέα δάνεια και μετά το 2014

Απέκλεισε το ¨κούρεμα¨ του χρέους, αλλά υποσχέθηκε νέα δάνεια στην Ελλάδα και μετά το 2014 ο κ. Βόλφανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Bild am Sonntag, σύμφωνα με...
προδημοσίευση αποσπάσματος από το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Έχουν δεσμευθεί με υπογραφές…για την πώληση του “νερού”..


Το “The Second Economic Adjustment Programme for Greece Second Review – May 2013″, είναι η προηγούμενη, και σε κάθε περίπτωση σε ισχύ, αναθεώρηση της τρόικα για το πρόγραμμα της Ελλάδας.
Η έκθεση συντάχθηκε από το Directorate General Economic and Financial Affairs, υπό την κατεύθυνση του Matthias Mors (Δντή και επικεφαλή της αποστολής στην Ελλάδα).

Ο Γιώργος Παπασημάκης για την Τουρκία


 
 
 
 
 
 
2 Votes

tourkalades

Ο πρόεδρος του “ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ” Γεώργιος Παπασημάκης αναφέρει τα εγκλήματα των τούρκων στην περιοχή και εξηγεί γιατί είναι τραγική η εξωτερική μας πολιτική.

διαβάστε περισσότερα εδώ:

Πολυμορφία η παρτακισμός ; Ένα σύγχρονο κοινωνικό δίλλημα

mysociety_dup, Μαυροζαχαράκης Μανόλης,ΜΑΥΡΟΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ Γράφει ο Μαυροζαχαράκης Μανόλης,
Κοινωνιολόγος –Πολιτικός Επιστήμονας
Όταν η διαφορετικότητα δεν γίνεται αποδεκτή ως τέτοια και δεν ενσωματώνεται στις συλλογικότητες στα πλαίσια μιας εξελικτικής διαδικασίας τότε η ποικιλομορφία των σύγχρονων κοινωνιών θρυμματίζεται αργά ή γρήγορα σαν σάπιο ξύλο.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας έρευνας που διεξήγαγε το διάσημο γερμανικό Think Tank, Ίδρυμα Bertelsmann. για την Αυστρία. Το συμπέρασμα της έρευνας αυτής επεκτείνεται σε πολλές άλλες πλούσιες χώρες του Βορρά οι οποίες δεν φαίνονται πλέον σε θέση να ανεχτούν και να αντέξουν οικονομικά την κοινωνική συνοχή.
Η αμφισβητούμενη έννοια της «διαφ

Η διεθνής υποδούλωση στη Monsanto – Αποκαλυπτική συνέντευξη ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/h-diethnhs-ypodoulwsh-sth-monsanto-apokalyptikh-synentefxh.html#ixzz2aE5DBu6W


 
H Monsanto υπό τα πρόσφατα δεδομένα, δεν αναμένεται να συνεχίσει να επιζητά την έγκριση για νέες γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες στην Ευρώπη, αλλά αντιθέτως σκοπεύει να εστιάσει τις προσπάθειές της στις εισαγωγές των υφιστάμενων καλλιεργειών από τις Η.Π.Α και έτερες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.      

Σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και βραβευμένο συγγραφέα William Εngdahl, η κίνηση αυτή είναι μία κίνηση τακτικής δοθείσης της συγκυρίας. Η μεγαλύτερη εταιρία σπόρων στον κόσμο, η Monsanto, βρίσκεται «κολλημένη» στον τοίχο τόσο στην Ινδία και στις Φιλιππίνες όσο και σε Ευρωπαϊκές Χώρες και αγορές, με τα κοινωνικά κινήματα να επιχειρούν να επιτύχουν νίκες.. Είναι, έτσι ακριβώς τα πράγματα;

Κερατέα: «Aντιπρόταση» στη νίκη @ThePressProject #KERATEA #SKOURIES

EL DORADO, IERRISOS, ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΙΕΡΙΣΣΟΣ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΣΚΟΥΡΙΕΣ, keratea, SKOURIES

Παρά την αναβολή της επένδυσης στις Σκουριές οι κάτοικοι γνωρίζουν ότι δεν έχουν ξεμπερδέψει με τα λατομεία χρυσού. Στα χρόνια του μνημονίου υπήρξε μόνο μια αντιπαράθεση μεταξύ κράτους και πολιτών που κερδήθηκε σε δρόμο και δικαστήρια υπέρ των πολιτών: αυτή της κατασκευής ΧΥΤΑ στην περιοχή της Κερατέας…

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΟ-ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

image
Ο Παντελής Καψής, κουμπάρος του Κώστα
Σπυρόπουλου που απέπεμψε η ΕΡΤ για
την περίφημη εκπομπή ΚΙΣΜΕΤ που
εξυμνούσε τα τούρκικα σήριαλ και πήγε
να το περάσει εκπρόθεσμα από το
παράθυρο, αυτόν τον Κώστα Σπυρόπουλο
έχει προσλάβει ως ειδικό σύμβουλο για
την νέα Δημόσια Τηλεόραση.

Νίκολα Γκρούεφσκι: Θέλουμε λύση ... αλλά δεν αλλάζουμε το όνομα της χώρας...


Ο πρωθυπουργός του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων,
Νίκολα Γκρούεφσκι, μιλώντας στη Βουλή, αναφέρθηκε στο ζήτημα της διαφοράς του ονόματος με την Ελλάδα και επεσήμανε ότι το κύριο πρόβλημα είναι να καθίσουν και να μιλήσουν ειλικρινά οι δύο πλευρές.

κε Παπούλια ΝΤΡΟΠΗ να “ξεχνιέται” η γιορτή της Δημοκρατίας στην Ελλάδα

Που να αφήσουν οι ενοχές του πολιτικού συστήματος, των

ΜΜ”Ε” και του προέδρου της Δημοκρατίας (λέμε τώρα), να εορταστεί η επέτειος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Ηρωϊκή δήλωση από τον Γιάννη Στουρνάρα: «Όποιος κλέβει φόρους και ο Πάπας ο ίδιος να είναι, θα πληρώνει»!


…και μην ακούσω κανένα γουρούνι να πει κουβέντα για την
Hoechtief… καταλάβατε ρε; Εχθρός μας είναι το Βατικανό, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!olympia

Τι κάνει ο ΓΑΠ με στελέχη του ΔΝΤ στις ΗΠΑ


Μυστικά δείπνα και ραντεβού με στελέχη του ΔΝΤ αλλά και της αμερικανικής κυβέρνησης έχει ο πρώην πρωθυπουργός
Του Ειδικού Συνεργάτη
Δεκαπέντε ημέρες πριν από το ταξίδι του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ και τα προμηνύματα είναι πολύ περίεργα.

Καταργούνται 118 νηπιαγωγεία και δημοτικά...για 304.000 ευρώ


Την τελική απόφαση για την κατάργηση και συγχώνευση νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος. Βάσει της απόφασης καταργούνται 87 νηπιαγωγεία και 31 δημοτικά (συνολικά 118), ενώ συγχωνεύονται αντίστοιχα 12 νηπιαγωγεία και 17 δημοτικά (σύνολο 39).


Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο MEGA τόνισε πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα όπου οι πολίτες τρέχουν στα νοσοκομεία χωρίς λόγο, όπως μετά το τσίμπημα μιας μέλισσας. Πρόσθεσε μάλιστα «θα ήταν καλό να πηγαίνουν στα νοσοκομεία μόνο όσοι έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα».

Αφορμή ψάχνουν για να “πέσουν”;


Ο πρωθυπουργός διεμήνυσε πως σε περίπτωση που σε μελλοντική

Άρτα: Στην Ελλάδα κλέφτες και στην Αλβανία έμποροι - Έβγαλαν πάνω από 220.000€

Άρτα: Στην Ελλάδα κλέφτες και στην Αλβανία έμποροι - Έβγαλαν πάνω από 220.000€Οι 4 Αλβανοί δράστες είχαν θησαυρίσει και ποτέ δεν επέλεγαν τυχαία το σπίτι που θα χτυπούσαν...
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων μελών της συμμορίας (Αλβανοί ηλικίας 25, 29, 34 και 33 ετών) ενώ διευκρινίστηκαν οι ρόλοι τους και τα μέλη που τοποθετούνται στον εκτελεστικό πυρήνα – βραχίονα της οργάνωσης. Παράλληλα, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω δύο από τα μέλη της σπείρας, τη στιγμή που μετέφεραν κλοπιμαία κρυμμένα σε αυτοκίνητο, με σκοπό να τα πουλήσουν στην Αλβανία.

Γερμανία: Σκάνδαλο κατασκοπείας φέρνει… τους πειρατές


Μετά από μια μετεωρική άνοδο στις δημοσκοπήσεις ή/και τις εκλογές κατέρρευσαν, ακολουθώντας την τύχη της πλειοψηφίας των κομμάτων που προσδιορίζονται ως «κόμματα διαμαρτυρίας»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...