Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2013

Τούρκος υπουργός προκαλεί ξανά στη Θράκη - "Εδώ είναι το κομμένο χέρι μας"


Ο Τούρκος υπουργός Υγείας Μουεζίνογλου ξαναχτυπά. Άφησε πίσω του τις πνιγμένες από δακρυγόνα Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη και τους χιλιάδες διαδηλωτές και ήρθε στη Θράκη να μιλήσει για το “κομμένο χέρι” της Τουρκίας !
Στο χωριό Ραγάδα της Ροδόπης μιλώντας στους κατοίκους είπε πολλά απίθανα ως συνήθως:

Έρχεται στη Λάρισα Τούρκος ταξίαρχος να διοικήσει


Ήρθε η σειρά  της Τουρκίας να αναλάβει τη διοίκηση στην «Ταξιαρχία  Νοτιανατολικής Ευρώπης» που την περίοδο αυτή εδρεύει στη Λάρισα. 
Η συγκεκριμένη δύναμη έχει ειρηνευτικό χαρακτήρα και συστάθηκε για την ενδυνάμωση της συνεργασίας των Βαλκανικών χωρών. Η διοίκησή της όσο και το που θα εδρεύει η εν λόγω δύναμη εναλλάσσονται  κάθε τέσσερα χρόνια.

Ξένοι «γύπες» πάνω από τα σπίτια!


«Γύπες» πετάνε πάνω από τα σπίτια και τις περιουσίες των Ελλήνων και διεκδικούν αντί πινακίου φακής τους κόπους μιας ζωής. Τα distress funds έρχονται στην Ελλάδα και ζητάνε από τις τράπεζες να αγοράσουν «κόκκινα» δάνεια (στεγαστικά και επιχειρηματικά κυρίως) έναντι 10 λεπτών το κάθε ευρώ δανείου.
Τα distress funds, όπως δείχνει και η ονομασία τους (distress = αγωνία, θλίψη), είναι ουσιαστικά επενδυτικά
κεφάλαια έκτακτης ανάγκης, που επενδύουν στην ανάγκη υπερχρεωμένων κρατών, επιχειρήσεων και νοικοκυριών, με την απειλή κατασχέσεων και πλειστηριασμών.

Λαμία: Τον έπιασαν την ώρα που πήγε να κλέψει φορτηγό και έβγαλαν "λαβράκι"

Εξαρθρώθηκε 5μελης συμμορία που έκλεβε φορτηγά από Φθιώτιδα και άλλες περιοχές...

Οι φωτιές της Ελλάδας με το φακό του Reuters!


Οι πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα μπήκαν στο γνωστό “slideshow” του Reuters, που δεσπόζει στην πρώτη σελίδα του δικτύου. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. 
3


Πακιστανοί απαιτούν 500 ευρώ μισθό για να κάθονται

Δεν φεύγουμε από δω .

Νέες συλλήψεις Τούρκων ηθοποιών για ναρκωτικά, ανάμεσά τους ο Εζέλ και η Ναζλί


Μετά τη σύλληψη της Γκιζέμ Καρατζά, της Μουαζέζ από το σίριαλ «Θανάσιμη Ομορφιά» και μερικών ακόμα ηθοποιών, η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε νέες συλλήψεις πασίγνωστων καλλιτεχνών.
Από τη μεγάλη επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών σε διάφορες πόλεις της χώρας, συνελήφθησαν 48 άτομα, εκ των οποίων οι 26 είναι ηθοποιοί.
Ανάμεσά τους ο δημοσφιλής Κενάν Ιμιρζαλίογλου (Εζέλ) που συνελήφθη κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Άγκυρα!

Τι θα γίνει με τους ανάπηρους μαϊμούδες που μπήκαν στο Δημόσιο

Τελικά μόνο οι επίορκοι και οι κοπανατζήδες φαίνεται ότι θα την πληρώσουν. Κανείς δεν ασχολείται με τους ανάπηρους μαϊμούδες...
που μπήκαν κατά χιλιάδες σε όλο το φάσμα του δημόσιου τομέα και είχε βουίξει το Πανελλήνιο.
Δεν φτάνει που έκλεψαν τις θέσεις αυτών που είχαν όλα τα κατάλληλα προσόντα, φρόντισαν στη συνέχεια οι άνθρωποί τους να τους αποχαρακτηρίσουν (!), για να παραμείνουν άσπιλοι και αμόλυντοι χωρίς τη ρετσινιά του ψευτο-ανάπηρου στις θέσεις που παράνομα κατέλαβαν.

Μεσαίωνας στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων > Γ.ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ: «ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΣΕ ΚΕΛΙ, O ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ»


Του Γιάννη Κανελλάκη - Μεσαίωνας στο Πατριαρχείο ΙεροσολύμωνΕκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, για τον Πατριάρχη Ειρηναίο, που βρίσκεται φυλακισμένος σε κελί, στο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, δέχθηκε από όλο τον κόσμο η στήλη μας, μετά την δημοσίευση  σχετικού άρθρου, πριν μία εβδομάδα. Φίλοι, πιστοί, γνωστοί, και άγνωστοι, μας τηλεφωνούσαν και μας τηλεφωνούν, για να συμπαρασταθούν, στον αγώνα που δίνει ο Πατριάρχης Ειρηναίος, πίσω από τα... κάγκελα της Ορθοδοξίας, στα Ιεροσόλυμα.
Παρακολουθούν από καιρό, όπως είπαν, την δοκιμασία του Πατριάρχη, και καταδικάζουν τις απάνθρωπες συνθήκες, κάτω από τις οποίες ζει, εδώ και έξι χρόνια, ο κύριος Ειρηναίος.

Απ' τις καλλιέργειες χασίς το 50% του ΑΕΠ της Αλβανίας

Ενώ το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Αλβανίας εκτιμάτε να είναι 10 δις. ευρώ ετησίως, τα 4.5 δις ευρώ είναι ετήσιος τζίρος...
από καλλιέργειες χασίς μόνο στην περιοχή Λαζαράτι, δηλαδή όσο το 50/% του ΑΕΠ της χώρας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ: Oμιλείται και γράφεται επί 4.000 χρόνια!"Η αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την ελληνική γλώσσα (βιβλίο Γκίνες). Η ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σε αυτήν δεν υπάρχουν όρια". (Μπιλ Γκέιτς).
 
"Η ελληνική και η κινέζικη είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από την μητέρα των γλωσσών, την ελληνική". (Francisco Adrados, γλωσσολόγος).
 
Tο πρώτο μεγάλο πλήγμα που δέχθηκε η Ελληνική γλώσσα ήταν η μεταρρύθμιση του 1976 με την κατάργηση των αρχαίων Ελληνικών και η δια νόμου καθιέρωση της Δημοτικής και του μονοτονικού, που σήμερα κατάντησε ατονικό.
 
Έτερο μεγάλο πλήγμα είναι ότι η οικογένεια και ο δάσκαλος αντικαταστάθηκαν από την τηλεόραση, που ασκεί ολέθρια επίδραση όχι μόνο στην γλώσσα, αλλά και στον χαρακτήρα και στο ήθος. (Αντώνης Κουνάδης, ακαδημαϊκός)
 
Το CNN σε συνεργασία με την εταιρεία υπολογιστών apple ετοίμασαν ένα εύκολο πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικών προς τους αγγλόφωνους και ισπανόφωνους των ΗΠΑ. Το σκεπτικό αυτής της πρωτοβουλίας ήταν ότι η ελληνική εντείνει το ορθολογικό πνεύμα, ξύνει το επιχειρηματικό πνεύμα και προτρέπει τους πολίτες προς την δημιουργικότητα.

Σύλληψη αλλοδαπής στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος για μεταφορά ηρωίνης

Περίπου πέντε κιλά ηρωινή μετέφερε μια 55χρονη αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής...
στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Παρακμή

Share

Στις προηγούμενές μου αναρτήσεις, εδώ κι εδώ προσπάθησα με μια μικρή δόση χιούμορ, να περιγράψω σημερινές καταστάσεις. Έγραφα για τον τύπο του νεοέλληνα ή αλλιώς ελληνάρα –χωρίς να εξαιρώ και τον εαυτό μου- και για τις συμπεριφορές του. Το αν η χώρα βουλιάζει άστο καλύτερα.
Αυτός  ο τύπος που κατηγορεί διαρκώς την κυβέρνηση για αδιαφορία και την επόμενη στιγμή δωροδοκεί την πολεοδομία, χτίζει αυθαίρετα, κλέβει την εφορία, μολύνει το περιβάλλον, δε σέβεται τις ουρές, περνάει με κόκκινο… και γράφει τους πάντες κανονικά.

Βρέθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 50χρονου

Ο δράστης που αφαίρεσε με βίαιο τρόπο τη ζωή του 50χρονου άνδρα στο Γρίμποβο Ναυπακτίας βρέθηκε και κρατείται στον Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου.

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΩΝ "ΕΖΕΛ"!

kenan-imirzalioglu-ezel
Kατά την διάρκεια επιχείρησης της τουρκικής αστυνομίας κατά των πωλητών ναρκωτικών του

Πρωταθλήτρια στα λαθραία αλκοολούχα η Ελλάδα..

.

Καταφέραμε άλλη μια πρωτιά στην Ευρώπη των 27... Είμαστε πρώτοι στην κατάταξη των χωρών προέλευσης λαθραίων αλκοολούχων ποτών!
Βάσει στοιχείων της ετήσιας έκθεσης της Κομισιόν για τα προϊόντα «μαϊμού», η Ελλάδα αποτελεί τη χώρα προέλευσης για το μεγαλύτερο ποσοστό λαθραίων αλκοολούχων ποτών, 61,55%, στοιχείο που συνδέεται και με τις διαδοχικές αυξήσεις του ειδικού φόρου κατανάλωσης που επιβάλλεται στα οινοπνευματώδη ποτά.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ !! Η ελληνική φυλή των Αϊνού στην Ιαπωνία!!Πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες, ανάμεσα τους και ο καθηγητής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του Phoenix o Dr. Thomas S. Anderson υποστηρίζουνε ότι οι Ίωνες κατέφτασαν στην Ιαπωνία το 7000 π.Χ. και χρησιμοποιήσανε το νησί Χοκάιντο για ορμητήριο του αποικισμού της Αμερικής, που πρέπει να έγινε γύρω στο 6500 π.Χ.

Kατάργηση 13ου και 14ου μισθού στους ιδιωτικούς υπαλλήλους!


Kατάργηση 13ου και 14ου μισθού στους ιδιωτικούς υπαλλήλους! facebook share
Με άγριες διαθέσεις και κρυφή ατζέντα για τον ιδιωτικό τομέα έρχεται η τρόικα στα τέλη του άλλου μήνα στην Αθήνα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα Real News, οι δανειστές θα ρίξουν στην ελληνική κοινωνία και οικονομία έξι “βόμβες”:

Σχολική φύλακας απειλούσε ότι θα πηδήξει από μπαλκόνι του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης!


Η απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στο αίτημα για εξαίρεση από το μέτρο της διαθεσιμότητας που κατέθεσαν...
89 σχολικοί φύλακες στάθηκε αφορμή για ένα δυσάρεστο συμβάν.

Φ. Κουβέλης: "Το πρόγραμμα δεν βγαίνει"

 
Φ. Κουβέλης: "Το πρόγραμμα δεν βγαίνει" facebook share
«Το πρόγραμμα δεν βγαίνει και δεν πρέπει να αποκλείονται και νέα μέτρα», δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, εκτιμώντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει αντιδράσεις ή και αρνήσεις βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Επενδυτής», ο κ. Κουβέλης υποστηρίζει ότι η προειδοποίηση της κυβέρνησης ότι, εάν κάποιο νομοσχέδιο «κρίσιμο» και«καίριο» δεν ψηφιστεί, την επόμενη ημέρα θα προκηρυχθούν εκλογές, είναι χαρακτηριστική και των εκτιμήσεων της ίδιας για εξελίξεις που είναι δυνατό να τη ρηγματώσουν και να αναιρέσουν την αναγκαία πλειοψηφία της στη Βουλή.


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν αποκλείει πάντως να προκύψουν εκλογές από «ατύχημα», λόγω αντιδράσεων στις κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, επαναλαμβάνει ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη εκλογών αλλά από πολιτική σταθερότητα, η οποία, όπως τονίζει, «δεν ταυτίζεται με την συντηρητική πολιτική.

Οι καθηγητές έκαψαν τη… διαθεσιμότητα στην Αριστοτέλους

«Όπλο μας είναι η 1η Σεπτέμβρη, με την απεργία διαρκείας», λέει ο πρόεδρος της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Ζαγανίδης
«Όπλο μας είναι η 1η Σεπτέμβρη, με την απεργία διαρκείας», λέει ο πρόεδρος της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Ζαγανίδης Τα χαρτιά, τα έγγραφα, τις διαπιστωτικές πράξεις, όπως τις λένε επισήμως, που τους βγάζουν εκτός εκπαίδευσης, μετά από πολλά χρόνια που αφιέρωσαν στα σχολεία, έκαψαν το βράδυ της Δευτέρας καθηγητές από τη Θεσσαλονίκη.
Στο νομό σε διαθεσιμότητα τέθηκαν 287 καθηγητές τεχνικής εκπαίδευσης, πολλοί από τους οποίους βρέθηκαν στην Αριστοτέλους με Τσιμισκή για να δηλώσουν με αυτήν τους την πράξη ότι «είμαστε εκπαιδευτικοί και θα παραμείνουμε εκπαιδευτικοί, τα πτυχία μας τα πήραμε με σπουδές και δεν θα επιτρέψουμε να τα καταργήσει».

Υπερκαλύφθηκε η δημοπρασία εντόκων γραμματίων

Ποσό 812,5 εκατ. ευρώ άντλησε το δημόσιο από την προγραμματισμένη δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας...
που διενήργησε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Περιμένοντας τους Απ’ έξω #Alithines_Istories

waiting #Alithines_Istories
Violistis K

Όσα και αν γράψουμε ή και όσα και αν πούμε περί δικαιωμάτων, θεσμών, πολιτεύματος ή αγώνων, δεν θα αλλάξει τίποτε σε αυτόν τον Τόπο.

Ενώ στην Δύση, πριν ακόμα υπάρξουν πολιτικοί σχηματισμοί, αναπτύχθηκαν ιδεολογικά – φιλοσοφικά ρεύματα και ένας πολιτισμός συγκρούσεων που διαμόρφωσαν την συνείδηση, όποια συνείδηση, των κοινωνιών και των εκφραστών τους….
Στην Ελλάδα, ότι υπήρξε, ότι δημιουργήθηκε, από το Κράτος μέχρι τις τάξεις, την πάλη των τάξεων, τις ιδεολογικές αναφορές ή πολιτικές μαντρώσεις, ήρθε απ’ έξω. Ήρθε σε έναν αγράμματο, υπανάπτυκτο και χωρίς συνείδηση της ύπαρξής του λαό, ο οποίος έμαθε την ιστορία του, την καταγωγή του, γνώρισε τους προγόνους του, έμαθε την γλώσσα του, απ’ έξω και όπως επιθυμούσαν οι απ’ έξω.
Του φόρεσαν τον πολιτισμό τους, προπαγάνδισαν τους «καλούς τρόπους» , προπαγάνδισαν τις μουσικές τους, προπαγάνδισαν το οικονομικό τους σύστημα, του φόρεσαν την κυβέρνησή τους, του δίδαξαν την υποταγή στους σωτήρες του που ελάχιστοι απ’ αυτούς συμμετείχαν στον απελευθερωτικό τους αγώνα, τον έμαθα κατά πως τους συνέφερε.

Η Εθνοκτονία ξεκινά από την ουσιαστική ποινικοποίηση της γέννας @adonisgeorgiadi

Austerity,photo,British MPs to receive 10% pay rise irrespective of fresh austerity measures,What is #Austerity Meant to Achieve?, anti-austerity strike,In zombie economics, world central bank wants more austerity, and brains

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ
ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ.

​​Πέρυσι τέτοια εποχή και επί δύο σχεδόν μήνες, σε όλα τα ΜΜΕ γινόταν λόγος ότι η Κυβέρνηση θα προβεί σε περικοπή των πολυτεκνικών επιδομάτων, γιατί δήθεν επιέζετο από την «Τρόικα»…

Με αυτό το πρόσχημα, κατάργησε το επίδομα και την σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας, το επίδομα του
τρίτου τέκνου και την εφ΄ άπαξ παροχή των 2.000 ευρώ για όσες αποκτούσαν 3ο τέκνο και άνω, καταργώντας κάθε ίχνος δημογραφικής πολιτικής.
Προχώρησε δε στην θέσπιση του επιδόματος στήριξης τέκνων και του επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων και στο σχέδιο νόμου «Έγκριση μεσοπροθέσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2013-2016 κλπ.» αναφαίρετο στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου, ότι οι νέες ρυθμίσεις έγιναν με στόχο την εξοικονόμηση 86.000.000 ευρώ (σελ.45-46 της έκθεσης Γ.Λ.Κ που συνόδευε το εν λόγω σχέδιο νόμου, ήδη νόμος 4093/2012).

Πέντε νεκροί από διαρροή αμμωνίας σε εργοστάσιο λιπασμάτων

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν σήμερα από διαρροή αμμωνίας σε εργοστάσιο ορυκτών λιπασμάτων...
στην ανατολική Ουκρανία, όπως έγινε γνωστό από την υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών της χώρας.

Προκλητικό θράσος των Τούρκων και των ντόπιων νταβατζήδων για την μαρίνα στην Σάμο.. . Αναμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι “αρμόδιοι”…


1.jpgΣε εμπλοκή η μεταβίβαση μετοχών από τον Στέγγο στους Τούρκους σε ότι αφορά την Μαρίνα Πυθαγορείου στη Σάμο.
Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που δημοσιεύουμε και φέρει την υπογραφή της αναπληρωτή Υπουργού Φωτεινής Γεννηματά ,το Υπουργείο εξετάζει την συγκεκριμένη υπόθεση όπως και κάθε άλλη που εμπίπτει στις διατάξεις των άρθρων 24 του νόμου 1892/90 που αφορά τις δικαιοπραξίες σε παραμεθόριες περιοχές.
Το Υπουργείο πριν λίγες ημέρες με άλλο έγγραφο του μας έκανε γνωστό ότι μέχρι και σήμερα δεν είχε υποβληθεί προς έγκριση αίτημα της εκποίησης της μαρίνας

Πυθαγορείου σε Τουρκική Εταιρεία

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ > Ο τούρκος υπουργός Υγείας αμφισβήτησε την ελληνική κυριαρχία στη Ροδόπη


Γιάννης Κοκκινίδης - Συνεχίζει να προβαίνει σε ανθελληνικές δηλώσεις που αμφισβητούν την κυριότητα της χώρας μας ο τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου.
Συγκεκριμένα στην τελευταία στάση στην Ροδόπη του «Καραβανιού της Αφθονίας» που επί 9 χρόνια τώρα οργανώνει ο δήμος Μπαϊράμπασά (περιοχή της Κωνσταντινούπολης), ο τούρκος υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια τους γεύματος ιφτάρ είπε προς τους παρευρισκόμενους  Έλληνες μουσουλμάνους «Αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε Τούρκοι και μουσουλμάνοι».

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σύλληψη 60χρονου για απόπειρα εμπρησμού στη Βαρυμπόμπη

Ένας 60χρονος Έλληνας συνελήφθη πριν από λίγη ώρα, σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Βαρυμπόμπης για απόπειρα εμπρησμού.

Υεμένη: Επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους κατά φερόμενων μελών της αλ Κάιντα

Τέσσερις άνθρωποι που θεωρείται ότι ανήκουν στο δίκτυο της αλ Κάιντα σκοτώθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή Μαρίμπ της ανατολικής Υεμένης σε επίθεση... μη επανδρωμένου αεροσκάφους κατά του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ!


Ο Γερμανός κατάσκοπος είχε εγκατασταθεί στη Σμύρνη όπου έμεινε για πάνω απο έξι χρόνια εκεί ! Στρατοτολογήθηκε απο Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ και στάλθηκε στη Χίο με συγκεκριμμένη αποστολή!
Σύμφωνα όμως με την κατάθεση του ανέφερε ότι:

Του «γυάλισε» ο χρυσός σταυρός και της επιτέθηκε!

Το Χάρο με τα μάτια της είδε μία 83χρονη, η οποία περπατούσε αμέριμνη χθες το απόγευμα στην οδό Υψηλάντου... στο Ηράκλειο.

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙΑΘΗΝΑ 7-8-2013.

Ο αληθινός Έλληνας υπερασπίζεται την πατρίδα του, την οικογένειά του, τον ιδρώτα του και την πίστη του. Είναι απροσκύνητος και δεν τού αρέσει να τον διατάζουν απόβλητοι τής φύσης και τής οικουμένης. Ο Έλλην απαιτεί και δεν ζητιανεύει μήτε πωλεί τα ιερά του κειμήλια. Διατάζει και δεν διατάζεται. Χτίζει γερά θεμέλια για το κράτος και φτιάχνει το έδαφος έτσι ώστε να απλωθούν οι ρίζες τού Ελληνικού Έθνους.

Αυτόν τον Έλληνα φοβάται στον ίδιο βαθμό τόσο ο νεοταξίτης όσο και ο ελληνόφωνος πολιτικάντης. Τον φοβούνται διότι είναι Πιστός Ορθόδοξος και Εθνικιστής. Αυτό σημαίνει πως γνωρίζει άριστα το πραγματικό πρόβλημα τής Φυλής μας. Το  πραγματικό μας πρόβλημα είναι πως η Ελλάς δέχεται έναν σκληρό και αδυσώπητο πόλεμο δίχως αύριο. Δεν έχει καμία σημασία ότι δεν έχουν σηκωθεί ακόμα τα όπλα, γιατί αυτό σύντομα θα συμβεί.

Σημασία έχει πως το πολεμικό σκηνικό έχει ήδη στηθεί. Οι προετοιμασίες γίνονται και οι στρατοί είναι στη θέση τους. Ίσως δεν το καταλάβει αμέσως, στις πρώτες ώρες ο λαός μας. Έτσι άλλωστε συνέβη και στην περίπτωση των Ιμίων, όταν οι μεν Ένοπλες Δυνάμεις μας παρακολουθούσαν τις προκλήσεις και περίμεναν την επίθεση τής Άγκυρας, η δε προδοτική κυβέρνηση είχε ήδη γκριζάρει το Αιγαίο ετοιμάζοντας το σκηνικό για τις εμετικές συγκυριαρχίες και τις τοκογλυφικές προδοσίες.

Αυτός ο πόλεμος στον οποίο αναφέρομαι έχει γίνει γνωστός στα εθνοφυλετικά μας αδέρφια μέσα από τους κεφαλικούς φόρους, το ρήμαγμα τής ελληνικής επιχείρησης, την ανεργία, τα παιδάκια που δεν έχουν ψωμί να φάνε, τα νοσοκομεία και τα σχολεία που κλείνουν. Ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός έλεγε πριν ακόμη ξεκινήσει η Επανάσταση τού Εικοσιένα πως πρέπει να ανοίξουν ελληνικά σχολεία. Να μάθει ο ραγιάς ποιος είναι για να ελευθερωθεί και να ελευθερώσει. Και οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες που θάψανε την Μεγάλη Ιδέα κλείνουν τώρα τα σχολεία για να θάψουν και την έως τώρα ελεύθερη Ελλάδα.

Ξέρει ο λαός μας ότι δέχεται χτυπήματα από έναν δούρειο ίππο. Το κατοχικό καθεστώς. Πρέπει ωστόσο να συνειδητοποιήσει πως η νέα κερκόπορτα που ανοίγεται τούτη τη φορά μοιάζει πολύ με την παλιά, τότε στον καιρό τής πτώσης τής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Έχουμε και πάλι πολιτικούς και θρησκευτικούς επίορκους που χειραγωγούν το λαό για να δεχτεί τα δεσμά του ενάντια στους δήθεν κακούς προμάχους τού Γένους μας.

Επομένως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι αυτό που προτάσσει και κάμει το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Να σταματήσουμε να βλάπτουμε τους εαυτούς μας και να χαλούμε ανθρώπινες ζωές ως αυτόχειρες και να πάψουμε να παραχωρούμε χώρο στους ανθελληνικούς λύκους. Να γίνουμε εμείς λύκοι και να ξεσχίσουμε τις σάρκες των εχθρών μας. Να ισοπεδώσουμε την κατοχή και να το κάνουμε γρήγορα, γιατί την ίδια στιγμή έρχονται τα σιωνιστικά αφεντικά της και η Τουρκία και κάθε βάρβαρος να πατήσει τα αγιασμένα χώματά μας.

Στην Κύπρο τουρκικό πολεμικό σκάφος έστειλε τα χαμπέρια με απειλές και με τορπίλη επιφανείας όπως λέγεται που εξαπέλυσε κατά ιταλικού σκάφους που εκτελούσε εργασίες πόντισης καλωδίου. Οι Τούρκοι απαίτησαν από τον Ιταλό κυβερνήτη να αποχωρήσει από την υποτιθέμενη τουρκική υφαλοκρηπίδα. Και στο Πύθιο Διδυμοτείχου Έλληνες εργάτες που εκτελούσαν έργα ενισχύσεως τού αναχώματος στον ποταμό Έβρο για την αποφυγή πλημμυρών βρέθηκαν ενώπιον Τούρκων στρατιωτών που με προτεταμένα όπλα απαίτησαν να σταματήσουν και να φύγουν.

Στα νησιά μας, από Κρήτη έως Σάμο και Ρόδο, μπήκαν εξαιρετικά ύποπτες φωτιές που στρέφονται τόσο ενάντια στον τουρισμό όσο και ενάντια στις αμυντικές μας θέσεις και τις ανθρώπινες ζωές, ξυπνώντας εφιάλτες πολύ πρόσφατων ετών. Στην φωτιά τής Σάμου οι εισερχόμενοι εκ Τουρκίας δήθεν Σύριοι εμπρηστές δεν ήταν τελικά και τόσο Σύριοι.

Την ίδια περίοδο στο μεταξύ είχαμε την πλεύση τουρκικού αποβατικού γεμάτο με άρματα μάχης πλησίον τής Σάμου. Παράλληλα είχαμε πλησίον τής Χίου τη σύλληψη βάρκας με ημεδαπούς και Τούρκους κουρδικής καταγωγής γεμάτους με όπλα που πηγαίνανε στη Σμύρνη. Πίσω όμως στην Πατρίδα μας και σε διάφορα σημεία είχαν γιάφκες και σχέσεις με κάποιους ντόπιους προστάτες «προσφύγων».

Ολάκερη η αεράμυνα τής χώρας τέθηκε σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας. Από Κρήτη έως Θεσσαλονίκη τα αντιαεροπορικά συστήματα στραφήκανε στους αιθέρες και μαζί με τις μονάδες άμεσης αντίδρασης των πυραύλων Χωκ ευρίσκοντο σε θέση να προκαλέσουν τη ζημιά στον Τούρκο και κάθε εισβολέα.

Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στέλνουν αστυνομικές δυνάμεις για να εκβάλουν από την Μονή Εσφιγμένου τους απροσκύνητους μοναχούς που αντιστέκονται στον αντίχριστο οικουμενισμό. Ξεπουλάνε λιμάνια και φυσικό αέριο στους παγκοσμιοποιητές και τους «γείτονες». Ξεσπιτώνουν Έλληνες και παραδίδουν τα κλειδιά τής χώρας στον έμπορο των εθνών.

Καιρός λοιπόν να γίνουμε και πάλι ο λαός εκπολιτιστών και κατακτητών που είμαστε στην πραγματικότητα. Να στείλουμε στη φλόγα τής δικαιοσύνης τούς ντόπιους αρνητές τής ελληνικότητας και τής λευτεριάς μας. Να δώσουμε δουλειά και φως γνώσης στο λαό και τα παιδιά μας. Να φτιάξουμε συμμαχίες κατά τα συμφέροντά μας. Και στον ένδοξο Στρατό μας να δώσουμε την ιερή εντολή απελευθερώσεως γης ελληνικής ολόγυρα των συνόρων μας που τόσο πολύ ποθεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Πώς η απόφαση του 2011 άνοιξε την πόρτα στους Τούρκους πράκτορες στο Α.Αιγαίο


Κλιμάκιο της ΕΥΠ βρίσκεται από χθες στην Χίο και έχει αναλάβει την διαχείριση και αξιοποίηση των όσων έχουν προκύψει από την σύλληψη του 72χρονου Γερμανού κατσκόπου.
Ιδιαίτερο βάρος δίνουν στους στόχους που είχε επιλέξει, προφανώς κατόπιν οδηγιών ο Γερμανός κατάσκοπος και οι οποίοι δεν αφορούσαν μόνο στρατιωτικές μονάδες και τις κινήσεις των πλοίων του Ναυτικού, αλλά και κρατικά κτίρια, καθώς και κινήσεις κρατικών λειυοργών, ένδειξη ότι οι Τούρκοι προετοιμάζονται για κτύπημα σε όλο το εύρος της κρατικής μηχανής σε περίπτωση εισβολής.