Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

«Έχασα το παιδί μου γιατί κάποιος αποφάσισε να το “παίξει καπετάνιος” για ένα ευρώ» - Τι λέει ο πατέρας του 19χρονου επιβάτη

«Έχασα το παιδί μου γιατί κάποιος αποφάσισε να το “παίξει καπετάνιος” για ένα ευρώ». 
Είναι η συγκλονιστική κραυγή του πατέρα του 19χρονου επιβάτη του τρόλεϊ που σκοτώθηκε το βράδυ της Τετάρτης...

O Σεπτέμβριος του τρόμου


Κρατήστε τέσσερις κρίσιμες ημερομηνίες. Στις 12 Σεπτεμβρίου φτάνουν στην Αθήνα τα χαμηλά κλιμάκια της τρόικας, στις 17 έρχονται τα μεσαία, στις 21 ο Πολ Τόμσεν και η παρέα του και στις 22 έχουμε γερμανικές εκλογές.
Τη στιγμή δηλαδή που θα ψηφίζουν οι Γερμανοί τη Μέρκελ ξανά, όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση θα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

ΠΕΑΛΣ: Προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή

Με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της απόφασης του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την κατάταξη ογδόντα (80) δοκίμων Σημαιοφόρων, υπογράφηκε...

Ο Μητροπολίτης Πρεβέζης κατά σχεδίου να στηθεί "περίπτερο" μαρτύρων του Ιεχωβά


Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου της Πρέβεζας τέθηκε και ένα θέμα το οποίο αποτελεί "πρωτοτυπία" για τα δεδομένα της Πρέβεζας αν όχι για όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, στη συνεδρίαση συζητήθηκε το αίτημα από μάρτυρες του Ιεχωβά να στήσουν πάγκο - περίπτερο στην παραλιακή στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα κοντά στην πλατεία Ανδρούτσου.

Νέο σαφάρι της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι Υπηρεσίες Τροχαίας, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας...
στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας, διενεργούν καθημερινά συστηματικούς ελέγχους για την αποτροπή των παράνομων σταθμεύσεων και τη βεβαίωση αντίστοιχων παραβάσεων.

Βεβηλωση σημαίας: Τα ναζιστικα γουρούνια δεν αλλάζουν ποτέ. Είναι θέμα γονιδιων…Σκυλιά αλυσοδεμένα και σκεπασμένα με την Ελληνική σημαία στο Φιερ (Απολλωνία) της Αλβανίας. Οι προπαππουδες με τους Οθωμανους, οι παππούδες με τους ναζί, τα εγγόνια θα ξεφευγαν;
olympia

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ blogger...ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ...Η google ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...


Είναι συνηθισμένο πλέον ανά εξάμηνο, να δέχονται κάποιοι server της google επίθεση, με αποτέλεσμα, πολλά blogs και υπηρεσίες της εταιρείας να βρίσκονται εκτός. Συνήθως αυτό κρατάει κάποιες ώρες. Το 2011, κράτησε για τρία 24ωρα. Ελπίζουμε σύντομα να λυθεί το θέμα. Θα επανέλθουμε...για νεότερα.http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Ο Όλι Ρεν δίνει στεγνά την κυβέρνηση…Η Ελλάδα θέλει να πουλήσει ΕΥΔΑΠ/ΕΥΔΑΘ


Αποκλειστικά της ελληνικής κυβέρνησης η απόφαση για την ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ/ΕΥΑΘ.
Η Κομισιόν δέχεται να εξαιρεθεί η ΕΥΔΑΠ/ΕΥΑΘ από την ιδιωτικοποίηση, εάν το ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση.
Απάντηση Επιτρόπου Ρέν στο Νίκο Χουντή….
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προφανώς υπό το βάρος των διεθνών πιέσεων που ασκούνται κατά της ιδιωτικοποίησης των εταιρειών ύδρευσης στην Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, δηλώνει απερίφραστα ότι είναι αποκλειστικά της ελληνικής κυβέρνησης η απόφαση να πουλήσει τις εταιρείες ύδρευσης ΕΥΔΑΠ/ΕΥΑΘ.

Δυό Ελλάδες τον Αύγουστο...

Ή καλύτερα: δύο λαοί στην Ελλάδα, τον Αύγουστο!
Ο ένας λαός συνειδητοποιημένος, προβληματισμένος, σκεπτικός, με σύνεση, με μέτρο, με ήθος, προσπαθεί να ''ξεκλέψει'' λίγες μέρες σωματικής και ψυχικής ξεκούρασης...

Boiling Blood ~ Ψηλά στο Μέτωπο

Νεο κούρεμα βλέπουν οι Γερμανοί… Μαντέψτε ποιοι θα το πληρώσουν. Γιατι ούρλιαζε ο Στουρνάρας “φέρτε τα λεφτα πίσω στις τράπεζες!!”


Νέα δημοσιέυματα από Deutsche Welle και Frankfurter Allgemeine Zeitung Nέο «κούρεμα» στο ελληνικό χρέος, της τάξης του 60% – 63%, προβλέπουν μετά τις γερμανικές εκλογές Deutsche Welle και Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Zeitung, παρά τα θετικά στοιχεία, η συζήτηση για ένα ενδεχόμενο κούρεμα του ελληνικούς χρέους συνεχίζεται, με δεδομένο ότι το δημόσιο χρέος θα φθάσει στα τέλη του 2013 το 173% του ΑΕΠ.
Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, το ΔΝΤ τάσσεται υπέρ μιας νέας αναδιάρθρωσης για να μπορέσει να δικαιολογήσει στις χώρες-μέλη εκτός Ευρώπης τις πιστώσεις που χορηγεί στην Ελλάδα «γαρνιρισμένες» με πιο αισιόδοξα στατιστικά στοιχεία.

ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ 3.000 ΑΓΓΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

AΓΓΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ...

Δεν είναι μόνον εντελώς ασυνήθιστη ή είδηση, είναι και εντυπωσιακή. Δημιουργούνται ερωτηματικά και μάλιστα αρκετά. Δεν νομίζουμε πώς θα την "δεί" ιδιαιτέρως το φώς της δημοσιότητος. "Παράξενα πράγματα" πάντως... Άρχισε την Κυριακή 11η Αυγούστου, στα πλαίσια συνεργασίας στον τομέα αμύνης, η κοινή στρατιωτική άσκηση Αλβανίας - Αγγλίας, με το όνομα «Albanian Lion 2013», η οποία θα έχει διάρκεια έως τις 13 Σεπτεμβρίου.  Με βάση το γραφείο Τύπου του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, «σε αυτή την άσκηση θα συμμετάσχουν περίπου 3.000 Άγγλοι στρατιώτες..., κυρίως κομμάντος και ναυτικές δυνάμεις, καθώς και ένα τάγμα 35 ανδρών των Ολλανδικών Ενόπλων Δυνάμεων(!), που λειτουργούν σε
συνεργασία(;) με τα αγγλικά στρατεύματα». 

Τουρκικά φέσια, Εβραίους ραβίνους και Σλάβους κομιτατζήδες ονειρεύεται ο Μπουτάρης για την Θεσσαλονίκη


Την μετατροπή της Θεσσαλονίκης σε ένα πολυπολιτισμικό και πολυθρησκευτικό κέντρο αναπολώντας την.. εποχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, (για την εποχή αυτή φυσικά ο αξιότιμος κ δήμαρχος αγνοεί σημαντικά πράγματα και καλά θα κάνει να τα μάθει έστω και καθυστερημένα), ονειρεύεται ο αξιότιμος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, κ Μπουτάρης, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Zaman, (11/8).

ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ > Έκθεση της ΕΥΠ "προφητεύει" μεγάλες ταραχές στην Αθήνα το φθινόπωρο


Σε ένα "θερμό" από όλες τις απόψεις, φθινόπωρο, αναφέρεται έκθεση της ΕΥΠ σε ότι αφορά την πιθανότητα ξεσπάσματος κύματος βίας στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας λόγω της δημιουργίας εκρηκτικού κλίματος σε ότι αφορά το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών.

Αμερικανική αεροπορική βάση στην Καλαμάτα - Ορμητήριο για βομβαρδισμούς σε Συρία και Ιράν!Αμερικανική αεροπορική βάση στην Καλαμάτα - Ορμητήριο για βομβαρδισμούς σε Συρία και Ιράν!
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν και δεν διαψεύστηκαν, στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα εγκατασταθεί αμερικανική βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών! Η συμφωνία έγινε προ ημερών στις ΗΠΑ από τον αρμόδιο υπουργό Αμύνης, Αβραμόπουλο, και επισφραγίστηκε κατά τη συνάντηση Ομπάμα-(φον) Αντωνάκη. Άμεση ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας, που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

νώ μέσα στα κτίρια παιδιά πεινούν και κρυώνουν.. έδωσαν 15εκ.να γίνουν”πράσινες ταράτσες”σε σχολεία !!!


International Renewable Energy Agency – ΙRΕΝΑ
Τη ΡΕΝΑ την αναγνωρίζουμε, δεν χρειάζονται συστάσεις.
Ποια είναι όμως η IRENA??
International Renewable Energy Agency – ΙRΕΝΑ, η επίσημη αγαπημένη των ¨πράσινων¨ αρμοδίων, που πασχίζουν για την …ανάπτυξή μας.
Η Έδρα του Οργανισμού είναι το Αμπού – Ντάμπι.
(Η δική μας ¨έδρα¨ δεν ξέρω πού είναι…)

Πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής κηρύσσει η ΝΔ
Εμπνευστής της στρατηγικής του κόμματος Σαμαρά ο πρώην μπολσεβίκος Λαζαρίδης
Στην εφημερίδα το «ΒΗΜΑ» της Κυριακής 11 Αυγούστου 2013, υπήρχε εκτενές ρεπορτάζ από τον δημοσιογράφο Άρη Ραβανό για την νέα τακτική της αστικής καπιταλιστικής κεντροδεξιάς κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Από το σχετικό άρθρο σας παραθέτουμε τα παρακάτω:

Αλλάζουν τα πράγματα στα νοσοκομεία. Πώς θα γίνεται πλέον η εισαγωγή και ποιό ο ρόλος των ιδιωτικών νοσοκομείων. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/08/nosokomeia.html#ixzz2bq0StfZkΝοσοκαμεία

Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους ασθενείς,οι οποίοι εκτός από την ατυχία τους να αρρωστήσουν θα πρέπει να υποστούν και την γραφειοκρατία.
Πλέον εκτός από τον θεράποντα ιατρό τους πολύ σύντομα οι ασθενείς θα πρέπει να εξετάζονται και από άλλον ιδιώτη γιατρό που θα έρχεται μέσω ιδιωτικών εταιρειών για να πραγματοποιήσει τον κλινικό έλεγχο στα νοσοκομεία.

Επιδεινώθηκαν οι σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας μετά το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑΕπιδεινώθηκαν οι σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας μετά το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ
Ο Ρώσσος υπουργός ματαίωσε την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον υπουργό εξωτερικών της Ελλάδος
Η επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ και οι συνομιλίες του με τον Μπάρακ Ομπάμα έφεραν ήδη τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να έλαβε τα πάντα από τον πρωθυπουργό της χώρας μας, αρκούμενος σε μια γενικόλογη δήλωση για την οποία θριαμβολογούν οι αιώνιοι εγχώριοι «yes men».

Πίσω από τη βιτρίνα των παιχνιδιών και των παιδικών προγραμμάτων ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/08/ti-krubete-piso-apo-thn-bitrina-ton-paihnidion-kai-ton-paidikon-programmaton.html#ixzz2bq026t6Z
κούκλες παιχνίδια παιδικά προγράμματα
Πίσω από τη βιτρίνα των παιχνιδιών
και των παιδικών προγραμμάτων


     Τα παιχνίδια της βίας, του ερωτισµού και του σεξ αποσκοπούν στην αποµάκρυνση των παιδιών από τις αξίες του Ευαγγελίου. Τα παιχνίδια που τονίζουν τους φανταστικούς ήρωες που διαθέτουν υπερφυσικές δυνάµεις αποβλέπουν στη διαστρέβλωση της ιδέας των παιδιών για τον Θεό και στην υποκατάστασή Του. Επίσης διδάσκουν την επιβεβληµένη αναζήτηση δύναµης που έρχεται σε αντίθεση µε τον χριστιανικό προσανατολισµό που είναι η επιδίωξη της ταπείνωσης εφόσον γαρ η δύναµις µου εν ασθενεία τελειούται Β' Προς Κορινθίους 12,7-9. Η Δύναµη σκόπιµα ταυτίζεται µε τη βία και ακολούθως µε τη µαγεία που θεωρείται η υπερδύναµη! Αυτή η τάση αρχίζει από τα παιδικά παιχνίδια και προγράµµατα (πχ ο lron Man είναι super δυνατός! Και στη συνέχεια ο ξεχωριστός Χάρι Πότερ!) και συνεχίζεται µε τις κινηµατογραφικές ταινίες και τη µουσική ροκ.

Πρώτοι στις... business οι ΚΚΕδες! Tα βρήκαν με το μεγάλο κεφάλαιο και οικονόμησαν πουλώντας τον 902Πρώτοι στις... business οι ΚΚΕδες! Tα βρήκαν με το μεγάλο κεφάλαιο και οικονόμησαν πουλώντας τον 902
Επιτέλους, μετά από μία βδομάδα από την πώληση του 902, το ΚΚΕ ανακοίνωσε το όνομα του νέου ιδιοκτήτη της ραδιοτηλεοπτικής του συχνότητας: είναι ο… κανένας! Μάλιστα κύριοι! Δεν υπάρχει κανένα όνομα αγοραστού, αλλά μόνο το όνομα μιας  κυπριακής εταιρείας, το οποίο είναι το «A – Orizon Media LTD». Δηλαδή, «κάτσε βρες το κι έλα πες μου». Και βέβαια, πρόκειται για εταιρεία off shore. Η… συνταρακτική αποκάλυψη του νέου ιδιοκτήτη έγινε με ανυπόγραφο (!!!) άρθρο, με τίτλο «Τους πήρε ο πόνος για τον ”902”», στον κουκουέδικο διαδικτυακό βόθρο (ο οποίος είναι το μόνο πράγμα που δεν πουλάει το ΚΚΕ, γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται να τον αγοράσει). Δηλαδή εδώ μιλάμε καθαρά για μεθόδους Madison Avenue!
Το επίμαχο άρθρο –που δε βρήκε κανένας κουκουές το θάρρος να υπογράψει- καταλήγει ως εξής: «Κατά συνέπεια, στην περίπτωση του «902» ακολουθήθηκε όλη η διαδικασία που προβλέπει η νομοθεσία για τέτοιου είδους μεταβιβάσεις. Εξάλλου αγοραπωλησίες, αλλαγές σε μετοχικές συνθέσεις εταιριών έχουν γίνει και είναι αρκετές και σε άλλους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, πανελλαδικούς και περιφερειακούς. Ας ψάξουν αλλού λοιπόν, για τα περί «τήρησης των νόμων». Εξάλλου είναι οι ίδιοι που φτιάχνουν τους νόμους και οι πρώτοι, πολλάκις, που τους παραβιάζουν. Να κοιτάνε ορισμένοι καλύτερα τα του οίκου τους».

ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ > ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, 1600μμΤο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00μ.μ. η Πατρίδα καλεί όλα τα παιδιά της, την κρίσιμη ώρα.

Ακόμα μια αυτοκτονία Έλληνα οικογενειάρχη στην Ελλάδα του μνημονίουΑκόμα μια αυτοκτονία Έλληνα οικογενειάρχη στην Ελλάδα του μνημονίου
Ένας Αγρινιώτης εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρός στο πάρκινγκ super market στην εθνική οδό Αγρινίου - Θέρου. Ο 59χρονος χθες το πρωί, τηλεφώνησε στην σύζυγό του λέγοντας της πως πρόκειται να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα του πήρε αμέσως τηλέφωνο την Αστυνομία και άρχισαν αναζητήσεις κοντά στη συγκεκριμένη περιοχή.

Αλβανοί με τους Ισλαμιστές της ομάδας ‘Τζαμπχάτ αλ Νούσρα’


«Ένας άλλος Αλβανός από το νοτιοσλαβικό κράτος σκοτώθηκε στη Συρία πολεμώντας τις δυνάμεις του προέδρου Μπασάρ Άσαντ», σημειώνει το νοτιοσλαβικό δημοσίευμα του ‘Λοκάλνο’.
Ο Ισλαμιστής Αλβανός κατάγεται –

Μιχάλης Ιγνατίου: Κάτι δεν πάει καλά με την Αμερική…


Με ένα άρθρο γνώμης που σπάζει κόκαλα, παρότι είναι γραμμένο με τη μετριοπάθεια που τον χαρακτηρίζει, ο Μιχάλης Ιγνατίου αναφέρεται στην Αμερική που γνωρίζει όσο λίγοι.

Η μία μετά την άλλη ακυρώνονται οι συναυλίες στην Χαλκιδική λόγω ΣΔΟΕ


Το ένα μετά το άλλο τα live αναβάλλονται στην Χαλκιδική όπου φιρμάτοι καλλιτεχνες είχαν συμφωνήσει εμφανίσεις σε beach bars. Ο λόγος; Οι καθημερινές παρουσίες του ΣΔΟΕ σε καταστήματα στην περιοχή.

To FBI μπορεί να ενεργοποιήσει το μικρόφωνο τηλεφώνων & laptops


Όπως αναφέρει δημοσίευμα του WSJ, το FBI έχει στην κατοχή του όλα τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρειάζεται για να ενεργοποιεί τα μικρόφωνα σε Android smartphones και laptops και να καταγράφει τις συνομιλίες μας.
Η παρακολούθήση γίνεται φυσικά εν αγνοία του χρήστη και χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη και σκοπό έχει τη διαλεύκανση υποθέσεων που αφορούν οργανωμένο έγκλημα, παιδική πορνογραφία και τρομοκρατία.

Ο Ερντογάν νιώθει την απειλή στην πλάτη του…


Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης - Όσο και αν αισθάνεται ισχυρός ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν δεν μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος  μετά τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μπουγιούκανιτ  για τις καταδικαστικές αποφάσεις πρώην ανώτατων στρατιωτικών ηγετών που εμπλέκονταν στην υπόθεση Εργκενεκόν. Το στρατιωτικό κατεστημένο της Άγκυρας «βράζει» από τις φυλακίσεις τόσων δικών του ανθρώπων  και  είναι σίγουρο ότι σκέφτεται να αντιδράσει.

Αυτά είναι τα σύμβολα που βάζουν οι διαρρήκτες για να κλέβουν σπίτια..Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ..

Ανεξέλεγκτη είναι και πάλι το τελευταίο χρονικό διάστημα η δράση των διαρρηκτών με τα περιστατικά να καταγράφονται, το ένα μετά το άλλο!

Σκοπιανοί επαγγελματίες οπλίτες ζητούν να υπηρετήσουν στο Βουλγαρικό ΣτρατόΣε κινητοποιήσεις προχώρησαν περίπου 120 επαγγελματίες οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων της ΠΓΔΜ (ARM), οι οποίοι έμειναν άνεργοι καθώς συμπλήρωσαν το 38ο έτος της ηλικίας τους και δεν μπορούν να ευεργετηθούν από δικαστική απόφαση που προβλέπει την επανακατάταξή τους μέχρι το 45ο έτος της ηλικίας τους, λόγω της δυσμενούς δημοσιονομικής κατάστασης στη γείτονα.

Ισαάκ, Σολωμέ δεν θα σας ξεχνώ ποτέ - Πορεία τιμής και μνήμης από το Ε.ΛΑ.Μ.Ισαάκ, Σολωμέ δεν θα σας ξεχνώ ποτέ - Πορεία τιμής και μνήμης από το Ε.ΛΑ.Μ.
Ισαάκ Σολωμέ δεν θα σας ξεχνώ ποτέ! Δεκαεπτά χρόνια έχουν παρέλθει και οι εθνικιστές δεν ξεχνούν πως οι Τούρκοι ξυλοκόπησαν άγρια και μέχρι θανάτου τον Ισαάκ, δεν ξεχνούν πως με μία σφαίρα σταμάτησαν τον ρου της ζωής του Σολωμού Σολωμού καθώς προσπαθούσε αναρριχώμενος στον ιστό να κατεβάσει την τουρκική σημαία. Δεν ξεχνούν και τιμούν. Συγκεκριμένα, 200 και πλέον μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) τίμησαν με την παρουσία τους, τους δύο σύγχρονους ηρωομάρτυρες του κυπριακού Ελληνισμού, τον Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού.

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων συνεχίζει να πουλά εκτάσεις και ακίνητα με ανεξέλεγκτο τρόπο!


 
Το Ελληνικό Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πώλησε σε μια αλλοδαπή εταιρεία για δεκάδες εκατομμύρια σέκελ, έκταση περίπου 10 στρεμμάτων που κείται στις οδούς Shay Agnon, Ha-Maapilim, και Mevo Ha-ole, στη γειτονιά Ράκσο-Ορανίμ Λόφου, στα Ιεροσόλυμα.

«Νιέτ» από Μόσχα σε Σαμαρά για την μείωση της τιμής του φυσικού αερίου

Την επαναδιαπραγμάτευση της τιμής διάθεση του ρωσικού φυσικού αερίου στην Ελλάδα έθεσε με επιστολή του στα τέλη Ιουλίου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά η απάντηση ακόμα δεν έχει δοθεί και σίγουρα κατ’αρχήν δεν είναι θετική.

Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Το καθεστώς και η παράνοια που βιώνει το Έθνος, φύτρωσε μέσα σε έναν οχετό, με καλό λίπασμα, μύθων,για την ακρίβεια παραμυθιών.
Αυτά τα παραμύθια δημιουργήσαν τις Ιερές Αγελάδες, οι οποίες  πρέπει να μένουν στο απυρόβλητο
Οι προδότες έγιναν Εθνάρχες και οι Ήρωες ξεχάστηκαν. Τα ντουβάρια έγιναν καθηγητές και οι Θερναδιέροι μεγαλοπολιτικοί.
Δεν μπορεί να χτιστεί και δεν θα χτιστεί τίποτα σε αυτόν τον τόπο, αν δεν ελέγξουμε με κριτικό πνεύμα τους μύθους που το καθεστώς της εθνικής καταστροφής μας επέβαλε.
“Οταν ο Γιωργάκης , που έδρασε ως νέος Εφιάλτης, πίνει νερό και πλέκει το εγκώμιο της Μελίνας, έχω όχι δικαίωμα, αλλά υποχρέωση να ελέγξω τι ακριβώς συμβαίνει και κανένας δεν μπορεί να το εμποδίσει.
Αν όλοι αυτοί που προβάλλονται ως έγκριτοι, ήταν αληθινά τόσο άξιοι όσο ισχυρίζονται, τότε δεν θα ήμασταν στο χείλος του γκρεμού.
Απολαύστε λοιπόν ένα πολύ καλά ιστορικά τεκμηριωμένο κείμενο.
Στο τέλος ακολουθεί οα αντίλογός του.
Του Χριστοφόρου Πετρίτη
mer
Η πιο μεγάλη ηρωίδα της Αντίστασης είναι η Μελίνα Μερκούρη! Αυτή την απάντηση θα πάρουμε, οποιοδήποτε νέο παιδί και αν ρωτήσουμε. Έχει επιβληθεί μέσα από ένα αδυσώπητο και δαιδαλώδες προπαγανδιστικό σύστημα η αντίληψη αυτή.
Και ίσως ίσως, δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια, αν έκανε κάτι και τι η Μελίνα. Υπάρχει μια γενικότερη φιλοσοφική άποψη, να μην πειράζουμε τους «μύθους» και να τους αφήνουμε να υπάρχουν για να ναρκώνονται οι λαοί. Αν αυτό θέλουν και οι αναγνώστες του «Λαβύρινθου», μπορούν να προσπεράσουν αυτές τις σελίδες. Να τις αγνοήσουν, διότι απλούστατα δεν θα ανταποκρίνονται σε μια τέτοια πρόθεση να μην θιγούν τα «είδωλα».

Αποζημιώσεις από τη Βρετανία διεκδικούν αγωνιστές της ΕΟΚΑ

Στο δρόμο που ξεκίνησε η Ελλάδα για το θέμα των κατοχικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία φαίνεται πως προχωρά και η Κύπρος

Νυχτερινή εκπαίδευση της 32ης ΤΑΞΠΝ στις αεροκίνητες επιχείρησεις


Τεχνική άσκηση με αντικείμενο την εκπαίδευση στις αεροκίνητες επιχειρήσεις πραγματοποίησε το 505 Τάγμα Πεζοναυτών (ΤΠ/Ν) της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών σε συνεργασία με την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στις 8 Αυγούστου στο αεροδρόμιο Μύρινας Καρδίτσας.

ΠΑΤΡΑ. Δεν κατάφερε να αυτοκοκτονήσει και την πήγαν με το ζόρι στον ψυχίατρο

Πάτρα: Με το ζόρι στον ψυχίατροΣε καταγγελία σχετικά με την προσαγωγή από την αστυνομία της Χρυσούλας Μέρμελα, της γυναίκας που είχε πριν μερικές μέρες προσπαθήσει να αυτοπυρποληθεί μέσα στην καντίνα της στα διόδια του Ρίου, στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου του Ρίου προκειμένου να εξετασθεί από τους γιατρούς, προχώρησε το Κίνημα "Δεν Πληρώνω". Αναλυτικά στην καταγγελία αναφέρουν: "Καταστάσεις που θύμισαν σταλινική περίοδο, όπου οι διαμαρτυρόμενοι και οι διαφωνούντες οδηγούνταν με συνοπτικές διαδικασίες στους ψυχιάτρους, βίωσε σήμερα η Χρυσούλα Μέρμελα, από την Πάτρα....

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

ΑΘΗΝΑ 14-8-2013.

Η πολιτική ζωή τής χώρας μας λειτουργεί χρόνια τώρα ως το καλύτερο εκκολαπτήριο ντόπιων ανθελλήνων. Πιστοί ραγιάδες και τοποτηρητές τού «περιούσιου» νεοταξισμού και κάθε είδους διεθνισμού. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες με τα μνημόνια απλώς φέρανε στην πατρίδα μας την επίσημη δικαιολογία τού θανάτου της που έχουν αποδεχτεί να συνεισφέρουν με τον αιώνιο μισέλληνα εμποράκο των εθνών.

Οσμή σαπίλας αναδύεται όπου γυρίσει το βλέμμα του ο Έλληνας. Απαλλοτρίωση των δικαιωμάτων μας στην εργασία, στην υγεία, στην πίστη, στην υπεράσπιση τής πατρίδος μας, στη συντριβή των εχθρών μας, στην ισχύ τού Ελληνικού Έθνους. Νέα μέτρα επάνω σ’ αυτά που ξέραμε έως χθες έρχονται έως το φθινόπωρο. Ένα ψευτορωμέϊκο σκέτο κτήνος τρώει τις σάρκες ακόμη και οικογενειών με άρρωστα παιδάκια που τούς κόβει ρεύμα και στέγη.

Δίπλα σ’ όλα αυτά έρχονται δηλώσεις πολιτικάντηδων των αποκομμάτων που το παίζανε αντιστασιακοί, μετά μεταλλάχθηκαν σε κυβερνητικούς και έπειτα πάλι τάχα αντιστασιακοί για να σού ανακατέψουν το στομάχι. Παλιάτσοι τής παγκοσμιοποίησης, μαρξιστές τελειωμένοι και επομένως τύποι ανύπαρκτης ελληνικότητας, μάς λένε πως στην Ελεύθερη Θράκη μας πρέπει να αναγνωρίσουμε τις τουρκικές ενώσεις που φτιάχνουν οι πράκτορες τής Άγκυρας και τού τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Και ακόμη να αναγνωρίσουμε τους ψευτομουφτήδες, να μπάσουμε στην Πατρίδα εκείνους που απελάθηκαν λόγω τουρκικών εξυπηρετήσεων, να φέρουμε Τούρκους δασκάλους και άλλες τινές προδοτικές συμπεριφορές.

Αυτά και άλλα λοιπόν λέγονται από το κόμμα τής πρώην και νυν ουσιαστικά κυβερνητικής αριστεράς, τής ΔΗΜΑΡ που περικλείει τη γνωστή Ρεπούση που δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά ολοκαυτώματα σε Ζάλογγο, σε Ιωνία, σε Πόντο, σε κάθε τόπο ελληνικού μαρτυρίου, σε κάθε ελληνική γη, λεύτερη και σκλαβωμένη. Όμως όλα τούτα τα έχουμε ακούσει από ολάκερο τον κομματικό θίασο τής αστικής δημοκρατίας και τού συνταγματικού τόξου και των τοποτηρητών τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης μαζί με τα αφεντικά της.

Τα έχουμε δει γραμμένα στις κίτρινες φυλλάδες τής νεοταξικής προπαγάνδας. Τα έχουμε διαβάσει σε βιβλία που αξίζουν μονάχα για προσάναμμα στις δύσκολες ώρες τού χειμώνα. Χαρακτηρίζουν τον ανελέητο πνευματικό και πολιτικό χειμώνα τής ειρηνικής σκλαβιάς μας για να μάς έρθει πιο ευκολοχώνευτη τάχα η σκλαβιά των τουρκικών όπλων και τού ηλεκτρονικού ελέγχου των ψευτοσυμμάχων και «πλανηταρχών».

Μάς μιλάνε για μικρότερη Ελλάδα που θα μάς εξασφαλίσει την ηρεμία και συντόμως την οικονομία στα έξοδα τα διαχειριστικά. Να κάνουμε ειρήνη με τον αγά για να μην μάς σφάξει και για να μοιραστούμε μαζί του πλούτο και ιστορία και συνύπαρξη. Τα έχουν συνομολογήσει όλα τούτα τα μισελληνικά σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές μέσα στις φιδοφωλιές των Τούρκων στη Θράκη, σε συνομιλίες προσκυνηματικές με τούς διαμεσολαβητές και τούς διεκδικητές για την απώλεια εθνικής γης και κυριαρχίας, στους νεοταξικούς υπαλλήλους, σε πρεσβείες και άλλες εστίες υποτέλειας και υποταγής.

Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές το πρώτο που πρέπει να συνειδητοποιήσει ο λαός είναι πως πρέπει να αφαιρεθούν άμεσα τα εξουσιαστικά και πολιτικά δικαιώματα από τους ηγετίσκους που μισούν ξεκάθαρα την πατρίδα μας. Να δικαστούν για εσχάτη προδοσία και να λάβουν την ανώτερη ποινή που τούς ταιριάζει. Να πεταχτούν εκτός συνόρων οι τύραννοι δανειστές, οι λαθρομετανάστες και οι πράκτορες Εσπερίας, Ψευτοευρώπης και Τουρκίας και κάθε άλλου απαιτητή γης ελληνικής.

Να αντιστραφούν οι όροι με την επίσημη διακήρυξη τού χάρτη των ελληνικών διεκδικήσεων τής Μεγάλης Ελλάδος από Βόρειο Ήπειρο έως Πόντο. Να σχεδιαστούν οικονομική, στρατιωτική και συμμαχική πολιτική με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να γίνει η Ελλάς Μεγάλη Δύναμη. Να ανασχεδιαστεί η πολιτική ζωή τού τόπου με την επαναφορά των εξουσιών στα χέρια τού ελληνικού έθνους και λαού. Κοινοβούλιο, εστία διαρκούς ενημερώσεως, κέντρο λήψεως αποφάσεων να καταστούν η Επαναστατική Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση, ο Ελληνικός Στρατός και ο Ελληνικός λαός.

Κανείς ενδιάμεσος παράγοντας δεν θα πρέπει να παρεμβαίνει ανάμεσα στην Εθνική μας Κοινότητα. Γκρέμισμα τού παλιού και τού σάπιου. Και ταυτόχρονα χτίσιμο τού καινούργιου και τού υγιούς επάνω στην Παράδοση και τις Σύγχρονες Ανάγκες τής Ελληνικής Φυλής. Ο δικαιολογημένος θυμός τού ελληνικού λαού θα γίνει εθνικό δικαστήριο, βάση τής νέας εθνικής εξόρμησης και νίκη ενός γένους ολάκερου. Φωνή λαού οργή Θεού όπως λέγει ο Ελληνισμός μας, όπως διδάσκει η ιστορία μας και όπως έχει τραγουδηθεί πολλάκις από χείλη ελληνικά.

Τώρα πια, μέσα από την εθνική, πολιτική, ηθική και οικονομική κρίση, ξέρουμε όλοι μας πως τα εθνικά και τα κοινωνικά ζητήματα δεν είναι ξέχωρα αλλά αλληλένδετα μεταξύ τους. Και ακόμη ξέρουμε πολύ καλά πως οι πολιτικές ορθότητες είναι η γέφυρα προς την προδοσία και πως οι διαρκείς υποχωρήσεις φέρνουν και άλλες καινούργιες έως ότου χαθεί το Έθνος μας μέσα στον παγκοσμιοποιημένο κοσμοπολιτισμό και τον βιολογικό θάνατο.

Η ζωή τού Ελληνικού Έθνους είναι ένας διαρκής πόλεμος απέναντι στην κακία και στην απιστία για την υπεροχή τής ελληνικής ωραιότητας και πίστης. Το μόνο ασφαλές περιβάλλον για τον Έλληνα είναι το Έθνος, η Φυλή και ο δικός του λαός. Κι αυτή την ασφάλεια την κατακτούμε με την παλινόρθωση τής Μεγάλης Ελλάδος που επιτάσσει η Φωνή των Ελλήνων ως έκφραση τής δίκαιης Οργής τού Θεού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  
ΛΗΣΤΕΙΑ! > Ζητάνε λεφτά από απόστρατους αναδρομικά από το 2005 - Δείτε έγγραφο


Οι περικοπές, η κρίση και η αδικία δεν πάνε διακοπές στην Ελλάδα. Οι απόστρατοι στρατιωτικοί πρώτοι “γεύονται” την νέα “επιδρομή” στην τσέπη τους. Αυτή τη φορά το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς καμία δυνατότητα αντίδρασης όσων θίγονται “αρπάζει” κανονικά από την τσέπη στρατιωτικών που αποστρατεύθηκαν ως “ευδοκίμως τερματίσαντες της σταδιοδρομία τους”, μεγάλα ποσά από την σύνταξή τους ,αναδρομικά από το 2005!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...