Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΤΑΝ Ο «ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ» ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Τον 36χρονο Αλβανό «Βαρόνο» ονόματι «Μάντη» που τροφοδοτούσε με ηρωίνη και τους διεφθαρμένους αστυνομικούς του Βόλου και του Αγρινίου, έχει στα χέρια η Δίωξη Ναρκωτικών... 

Τουρκία: Στο Προεδρικό η δεξίωση για τη "νίκη κατά των Ελλήνων" > Χορτάστε, μάτια Ελλήνων, "ελληνοτουρκική φιλία"...


Για πρώτη φορά φέτος στην Τουρκία η δεξίωση για τον εορτασμό της "ημέρας της «Νίκης»" -κατά της χώρας μας στην Μικρασιατική εκστρατεία- θα γίνει στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια δεν έγινε δεξίωση και παλαιότερα η δεξίωση αυτή γινόταν από το Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας.

Οι υπάλληλοι των τοκογλύφων ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας
Ανησυχητικές είναι οι ενδείξεις από την κινητικότητα η οποία εντοπίζεται στο ζήτημα της εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης για το θέμα του ονόματος του γειτονικού κρατιδίου. Ο ειδικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, αναμένεται να επισκεφτεί και να έχει επαφές σε Ελλάδα και Σκόπια κατά το χρονικό διάστημα 9-11 Σεπτεμβρίου.

Τουρίστες ΠΡΟΣΟΧΗ !

Η διάλυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας αποτελεί συνειδητή προδοσίαΗ διάλυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας αποτελεί συνειδητή προδοσία
Οι εντολοδόχοι της τρόικα κλείνουν την ελληνική αμυντική βιομηχανία και τα εθνικής σημασίας μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ. Στόχος των τοκογλύφων να διαλυθεί οικονομικά η χώρα, να μείνει χωρίς όπλα και πυρομαχικά και να μην δύναται να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Ας μην υποκρίνεται ότι αντιστέκεται ο υπάλληλος των τοκογλύφων Σαμαράς. Όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών οδήγησαν στην καταστροφή τις πιο νευραλγικές ελληνικές βιομηχανίες. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αντισταθεί και θα ματαιώσει τα σχέδια των ξένων τοκογλύφων και των εγχώριων υπαλλήλων τους για την αμυντική μας βιομηχανία, που αποτελεί δομικό στοιχείο της Εθνικής Άμυνας και πυλώνα της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δήλωση εκπροσώπου Τύπου Χρυσής Αυγής

Έλληνες….Ένας λαός που κυβερνάται με Mail


Η είδηση της ημέρας, σήμερα είναι η απαίτηση της τρόικας να κλείσουν άμεσα οι μονάδες της αμυντικής μας βιομηχανίας. Αυτό που πέρασα και εγώ στα ψιλά, ήταν “το απαιτεί η Τρόικα, μέσω e-mail”. Με ένα Mail, λοιπόν, η τρόικα ασκεί εκτελεστική εξουσία σε αυτόν τον τόπο, ζητώντας να κλείσει κλάδος της ελληνικής παραγωγικής δύναμης.(για να είναι σίγουροι, ότι και στο μέλλον θα αγοράζουμε όπλα, από τους εταίρους, και δεν θα κάνουμε καμιά μαλάκια να παράξουμε δικά μας).
Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά, που ένα mail ορίζει τι πρέπει να κάνει, η κυβέρνηση-
μαριονέτα που έχουμε εδώ. Απόσπασμα από άρθρο της “Ημερησίας”, τον Σεπτέμβρη του 2012, “Σε συνέχεια του σχετικού ρεπορτάζ της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ», το «ΒΗΜΑ» αποκαλύπτει το non paper της τρόικας για τις ρυθμίσεις στην αγορά εργασίας ενόψει των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση.”
Τον Οκτώβρη του 2011, πάλι με mail, ήρθε εντολή, όπως μας ενημέρωνε το “Βήμα”:Κατώτατο μισθό 569 ευρώ απαιτεί με e-mail η τρόικα”
Τον Απρίλη του 2013, πάλι με Mail, διατάζει, για τα ληξιπρόθεσμα χρέη στα Ταμεία, όπως μαθαίνουμε εδώ: “Την ώρα που η τρόικα με κείμενο που απέστειλε ηλεκτρονικά, προχθές βράδυ, επιμένει σε αυστηρό πλαίσιο για την εφαρμογή νέου διακανονισμού είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών στα Ταμεία”

Είμαι σίγουρος, ότι οι εμπνευστές της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, του Mail, όπως ανέφερε και ένας φίλος, δεν είχαν φανταστεί ότι το δημιούργημα τους θα κυβερνούσε χώρες. Απλά δημιούργησαν κάτι με σκοπό, την μεγαλύτερη ταχύτητα στην επικοινωνία. Σίγουρα δεν περίμεναν ότι κάποια “Δημοκρατία”, θα υποκαταστήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κομμάτων, τον αφουγκρασμό της λαϊκής απαίτησης, τον απευθείας διαλόγο της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας με πολίτες, κοινωνικούς φορείς, με το δημιούργημα τους, το Mail……
Εμείς, τραγικοί, μοιραίοι, ακόμα τουλάχιστον, περιμένουμε το επόμενο Mail της τρόικας……
Ως πότε;;
Άνεμος Αντίστασης

Προκαλεί με την χλιδή και τις ανέσεις του ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ
Κάθε ημέρα που περνά δείχνει, ολοένα και περισσότερο, τον ηθικό ξεπεσμό και την αναισθησία του αντιπροέδρου της συγκυβέρνησης και νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλου. Ο «Ντούτσε» του θνησιγενούς απομειναριού ενός άλλοτε κραταιού κόμματος φροντίζει, σχεδόν σε καθημερινή βάση, να δικαιολογεί τον τίτλο του λαομίσητου πολιτικάντη, Ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του μνημονίου, ο εμπνευστής του φοροληστρικού μέτρου των χαρατσίων, όχι μόνο δεν δίνει «το καλό παράδειγμα» σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αλλά φροντίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα επανειλημμένα με τις ενέργειες και τις πράξεις του. Μετά την τοποθέτηση του στην αντιπροεδρία της (συγ)κυβέρνησης διόρισε 20 υπαλλήλους στο ειδικό γραφείο που συστάθηκε για τον ίδιο. Συγκεκριμένα, 10 θέσεις μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων, 5 ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών, καθώς και 5 υπαλλήλων του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου Δημοσίου Τομέα που αποσπάστηκαν στην υπηρεσία του.

Κρονια Πολλά ΠΑΣΟΚ!

Έλληνες αστυνομικοί απέτρεψαν 523 αυτοκτονίες μέσα σε δύο χρόνια

Περισσότερες από 500 περιπτώσεις εκδήλωσης αυτοκτονίας κατάφεραν να αποτρέψουν... τα τελευταία δύο χρόνια οι αστυνομικοί της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Τεστάρουν οι Αμερικανοί το αμυντικό σύστημα της Συρίας;


Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι εκτοξεύτηκαν δύο βαλιστικά αντικείμενα στη Μεσόγειο με κατεύθυνση την Ανατολική Μεσόγειο. Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις 10:16 (ώρα Μόσχας) και εντοπίστηκε από τους σταθμούς ραντάρ στο Αρμαβίρ (νότια Ρωσία). Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Αγοράκι έπεσε στο κενό!

Ένα αγοράκι βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας πριν λίγα λεπτά στην περιοχή της Θερίσου.

AΣΣΑΝΤ ΓΙΑ OΜΠAMA : « IΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΝΕΙ ».


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΣΣΑΝΤ ΣΤΗ FIGARO (ΦΩΤΟ)
Bρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
 
Figaro :Είστε σε θέση να μας αποδείξετε ότι ο στρατός σας δεν ανέτρεξε στα χημικά όπλα την 21η Αυγούστου στο προάστιο της Δαμασκού ;

BasharalAssad: Eκείνος ο οποίος κατηγορεί, οφείλει και να προσκομίζει τις αποδείξεις.Προκαλέσαμε τις ΗΠΑ και την Γαλλία να παρουσιάσουν έστω και μια απόδειξη.Οι κ.κ. Obama και Hollande ήταν ανίκανοι να το πράξουν ακόμη κι ενώπιον των λαών τους.Δευτερευόντως ας μιλήσουμε για το αν ευσταθεί λογικά αυτή η κατηγορία.Ποιό το όφελος μιας επίθεσης με χημικά όπλα τη στιγμή που η κατάσταση επί του εδάφους είναι σήμερα πολύ καλύτερη από αυτήντου περασμένου έτους;Πώς θα μπορούσε ένας στρατός, σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου, να χρησιμοποιήσει όπλα μαζικής καταστροφής τη στιγμή που προελαύνει με τα συμβατικά όπλα;Με αυτό το επιχείρημα δεν αναφέρομαι καν στο αν ο συριακός στρατός κατέχει τέτοια όπλα. Αλλά, ας υποθέσουμε ότι ο στρατός μας επιθυμεί να χρησιμοποιήσει όπλα μαζικής καταστροφής.Είναι δυνατόν να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο  σε μια ζώνη που ο ίδιος επιχειρεί και μάλιστα όταν οι στρατιώτες του επλήγησαν απ’ αυτά τα όπλα , γεγονός που διαπίστωσαν και οι επιθεωρητές του ΟΗΕ όταν τους επισκέφθηκαν σε νοσοκομείο; Ποιά  η λογική; Επιπλέον, είναι δυνατόν να γίνει χρήση όπλων μαζικής καταστροφής σε προάστιο της Δαμασκού χωρίς να σκοτωθούν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων όταν αυτές οι ουσίες μεταφέρονται μέσα από τις αέριες μάζες;Όλες αυτές οι κατηγορίες βασίζονται στους ισχυρισμούς των τρομοκρατών και στις εικόνες από αυθαίρετα βίντεο που αναρτήθηκαν  στο διαδίκτυο.

Επιστροφή 12.094 παράνομων μεταναστών στις χώρες καταγωγής τους

Στο πλαίσιο της επιχείρησης για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, άλλοι 557 αλλοδαποί - διαφόρων υπηκοοτήτων - επέστρεψαν στις... χώρες καταγωγής τους, τον περασμένο μήνα, Αύγουστο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΡΣΙ! (ΚΑΙ) ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ…


8,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ” ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!

Το έγγραφο – ντοκουμέντο που αποκάλυψαν οι αρχές στην έφοδο που εκαναν στον στρατηγείο της μουσουλμανικής αδελφότητας, αποδεικνύει τον βρώμικο σύνδεσμο της συμμορίας Κλίντον με τους σφαγείς του Αιγυπτιακού (και όχι μόνο) λαού. Οι σχέσεις βέβαια ήταν δεδομένες από την ευθεία στήριξη της Κλίντον στον ισλαμοπαράφρονα αλλά και τις ευθείες απειλές της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Αίγυπτο προς τον στρατηγό Σισι, προκειμένου να αποτρεψει την σύλληψη του Μόρσι.

Διαφήμηση το Youtube, έβαλαν Γερμανοί που ζητούν να βγει η Ελλάδα από το Ευρώ!


Με διαφημιστικό τους κείμενο του οποίο είδαμε στο youtube, οι ιθύνοντες γερμανικού πολιτικού κόμματος ζητούν με ιταμό τρόπο την απομάκρυνση της Πατρίδας μας από τη ζώνη του ευρώ. Οι ίδιοι δεν λένε κουβέντα για τις γερμανικές αποζημιώσεις που μας χρωστούν ούτε για την μαφιόζικη συμπεριφορά των εταιρειών τους στην Πατρίδα μας και τον εκφυλισμό του δημοσίου βίου που εκείνες προωθούσαν (βλ. ziemens κλπ)

Αυτοκτονία 36χρονης στην Ξάνθη. Πήδηξε από το δεύτερο όροφο

Μια νέα γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της, στη 1:30 μ.μ. της Τετάρτης πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στην οδό Αχιλλέως, στο συνοικισμό της Κυψέλης.

Η περιβόητη Οθωμανική διπλωματία (σου χτυπάω την πλάτη, με βάζεις στο σπίτι σου και στο κλεινω)


20130831-092436.jpgΠλακα μας κανεις ρε συ Ταγιπ;;;;Και να εξυπηρετει την ατζεντα σου ολος ο -ταχα!- χριστιανικος κοσμος;
Και να υπαρχουν χοντρο κουτορνιθια να τρεχουν απο πισω σου;;;

Αύριο ανάβει η φλόγα του κυπριακού αερίου

Ιδιαιτέρως σημαντική κρίνεται για την Κύπρο η αυριανή ημέρα, οπότε και θα ανάψει... η φλόγα στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.

Σύρος πρέσβης στη Λευκωσία: «Η Κύπρος δεν αποτελεί στόχο»Η Κύπρος δεν θα αποτελέσει στόχο των συριακών ενόπλων δυνάμεων σε ένα ενδεχόμενο πόλεμο Συρίας-ΗΠΑ και συμμάχων δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξή του στην κυπριακή ιστοσελίδα SigmaLive, ο πρέσβης της Συρίας στη Λευκωσία Zouheir Jabbour. Ο Σύρος πρέσβης έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Ουάσιγκτον, υποστηρίζοντας ότι η αντίδραση του συριακού στρατού θα είναι επώδυνη και θα προκαλέσει έκπληξη.

ΜΟΛΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ > Χρυσάφι εκλύει υποθαλάσσιο ηφαίστειο κοντά στη Σαντορίνη


Χρυσάφι και σπάνια μέταλλα στρατηγικής σημασίας όπως το αντιμόνιο, σε ποσότητες που προκαλούν έκπληξη, αποκαλύπτεται για πρώτη φορά ότι εκλύει το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο που βρίσκεται βορειοανατολικά της Σαντορίνης.
Ελληνες επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών που ερεύνησαν τον πυθμένα του ηφαιστείου σε βάθος 500 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, διαπίστωσαν πως στο γεωθερμικό πεδίο του Κολούμπο λαμβάνουν χώρα σπάνια φαινόμενα που όμοιά τους δεν έχουν παρατηρηθεί ξανά στον κόσμο.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ > Πολιτική αποσταθεροποίηση φοβάται ο Κώστας Καραμανλής


Γράφει ο Ιωάννης Μαρτέλλος - Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίζεται
το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Καραμανλής για το πολιτικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στη χώρα. Ο ίδιος είναι αρκετά ανήσυχος και εκτιμά ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις την επόμενη περίοδο, που μπορεί να ανατρέψουν τις υφιστάμενες δομές.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, παρά τα όσα διαρρέουν διάφοροι και δημοσιεύονται σε ορισμένες εφημερίδες, δεν έχει στρατηγική αποδόμησης και υπονόμευσης του Αντώνη Σαμαρά. Εξάλλου, όπως λένε όσοι πορεύονται μαζί του χρόνια, ο Κώστας Καραμανλής, ποτέ δεν θα έκανε κάτι που θα υπονόμευε την ίδια την χώρα και το μέλλον της.

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΑ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ: Ανατολικό Βερολίνο 1966: Δύο παιδιά 10 και 13 χρονών εκτελούνται γιατί ήθελαν να περάσουν το «Τείχος του Αίσχους»Τον Αύγουστο του 1961 ξεκίνησε να χτίζεται στο Βερολίνο το γνωστό «Τείχος του Αίσχους» ή «αντιφασιστικό προστατευτικό τείχος», όπως το ονόμασαν οι Ανατολικογερμανοί. Για το κτίσιμό του εργάστηκαν 50.000 Ανατολικογερμανοί υπό την επίβλεψη τριών σοβιετικών μεραρχιών. Το Τείχος - μήκους 130 χλμ - που έπεσε τελικά, στις 9 Νοεμβρίου 1989, χώριζε το Δυτικό Βερολίνο από το Ανατολικό και τη γύρω περιοχή της Ανατολικής Γερμανίας. Κατά την προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον «κομμουνιστικό παράδεισο» και να περάσουν στο Δυτικό Βερολίνο μέσα από τις καλά φρουρούμενες συνοριακές εγκαταστάσεις του Τείχους, θανατώθηκαν σύμφωνα με επίσημα στοιχεία 136 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και 2 Έλληνες, αν και άλλες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών σε πολλούς περισσότερους.

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ για όλους ! > ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" > "Δεν θα την παραλάβω ο ίδιος ποτέ και καλώ και τους πολίτες να μην το κάνουν."


σχόλιο ID-ont: Ο κος Άδωνις Γεωργιάδης ως βουλευτής του ΛΑΟΣ είχε δηλώσει κατηγορηματικά για την "ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ": "Δεν θα την παραλάβω ο ίδιος ποτέ και καλώ και τους πολίτες να μην το κάνουν."

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΟΗΣΙΑ 'Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΝΩΝΕΙ, ΟΙ -ΙΣΜΟΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ -ΙΣΜΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΙΣΤΑΤΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; 

Κεμαλικοί: «Ερντογάν ξεκινάς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»


Στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο θα οδηγήσει ένα χτύπημα στη Συρία, υποστηρίζει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα της Τουρκίας. Το CHP ακολουθεί μία σταθερά κριτική στάση απέναντι στις επιλογές του ΑΚΡ αναφορικά με την εξωτερική πολιτική της χώρας και προειδοποιεί ότι η Τουρκία θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα εάν και εφόσον «ανοίξει ο ασκός του Αιόλου» στη Συρία.

ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ ΑΜΦΙΒΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ > Με το USS Nimitz σχηματίζεται μια τεράστια αμερικανική αρμάδα στις ακτές της Συρίας


Tο αεροπλανοφόρο USS Nimitz, κινείται προς την Ερυθρά Θάλασσα από τον Ινδικό Ωκεανό όπου βρισκόταν και φαίνεται ότι ο τελικός του προορισμός θα είναι η Α.Μεσόγειος και τα ανοικτά των συριακώ ακτών, πάντα εκτός ακτίνας δράσςη των επάκτιων πυροβολαρχιών των P-800 Yakhont.
Η ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου περιλαμβάνει τρία αντιτορπιλικά και

Αν και επίσημα οι Βρετανοί θα απέχουν απο τον πόλεμο, ετοιμάζονται για κάτι πολύ μεγάλο! Έπρεπε να ανησυχούν οι Έλληνες αξιωματικοί...


«Κατελήφθη το νησί Σάσων (Sazan στα αλβανικά). Το κάστρο του κομμουνιστικού καθεστώτος, όπου δημιουργήθηκε ένα οχυρωμένο καταφύγιο, καταλήφθηκε μέσα σε λίγες ώρες από τις βρετανικές δυνάμεις καταδρομών, ακολουθώντας το σενάριο της άσκησης «Albanian Leon», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Ιρανο-Ρωσικό σχέδιο για το θέμα της Συρίας ανακοινώθηκε στον Άσαντ!!!


Σύμφωνα με την Ισραηλινή DEBKA χθες ανακοινώθηκε στον Σύρο πρόεδρο Άσαντ η ύπαρξη Ιρανο-Ρωσικού σχεδίου σύμφωνα με το οποίο όσα χημικά όπλα υπάρχουν στην Συρία θα μεταφερθούν στην Τεχεράνη.

Ξυπνήστε! Οι Χριστιανοί... θυσιάζονται στη Συρία...


Του Γιώργου Θεοχάρη - Που είναι ο ΟΗΕ; Που είναι η προηγμένες  χώρες που ΄΄προασπίζουν΄΄ την ανθρωπότητα από επικίνδυνες ομάδες   και από τη λαίλαπα  φανατισμένων και άρρωστων εξτρεμιστών να απλώσει δίχτυ προστασίας, όπως κάνει εκεί που επιθυμεί; Οι πληρωμένοι σφαγιάδες  μέχρι πότε θα δρουν ανενόχλητη;

Εξοργισμένοι οι δήμαρχοι με τον Αλέξη Τσίπρα που τους αποκάλεσε "βλαχοδήμαρχους"

 
Εξοργισμένοι οι δήμαρχοι με τον Αλέξη Τσίπρα που τους αποκάλεσε "βλαχοδήμαρχους" facebook share
Η φράση "φθαρμένοι βλαχοδήμαρχοι" που βγήκε από τα χείλη του Αλέξη Τσίπρα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της  ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και μάλιστα υπήρξε απάντηση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Κώστα Ασκούνη.
"Δείχνει την αντίληψη και τη νοοτροπία του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον θεσμικό της ρόλο και τους ανθρώπους της", τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και προσθέτει:

Η Τρόικα απαιτεί ξαφνικό θάνατο για ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ, ΕΑΣ Σοκ από την απαίτηση των ευρωπαίων να τεθούν άμεσα οι τρεις εταιρείες σε εκκαθάριση και να απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι - Επιστολή στην Τρόικα στέλνει το υπουργείο Άμυνας όπως πληροφορείται το protothema.gr


Η Τρόικα απαιτεί ξαφνικό θάνατο για ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ, ΕΑΣ
Η Τρόικα απαιτεί ξαφνικό θάνατο για ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ, ΕΑΣ
Με λουκέτο των τριών κρατικών βιομηχανιών ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ και απόλυση όλων των εργαζομένων ισοδυναμεί η απαίτηση της Τρόικας για εκκαθάριση των εταιρειών.
Την Τρίτη επιβεβαιώθηκε ότι η Τρόικα απέρριψε το κυβερνητικό σχέδιο για την εκκαθάριση εν λειτουργία των τριών βιομηχανιών, δηλαδή της ΛΑΡΚΟ, των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων. Οι δανειστές και εταίροι της χώρας είπαν «όχι» στις προτάσεις που κατατέθηκαν την τελευταία στιγμή από την ελληνική κυβέρνηση. Για παράδειγμα, όπως πληροφορείται το protothema.gr, στην περίπτωση των ΕΑΣ το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πρότεινε τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας με κόστος περίπου 30 εκατ.ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με το σχέδιο που παρουσιάστηκε στους δανειστές, τα 20 εκατ.ευρώ σε ετήσια βάση είναι οι ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων σε υλικό και άρα τα χρήματα θα μπορούσαν να προέλθουν από τον κρατικό προϋπολογισμό τουλάχιστον για διάστημα πέντε ετών, ενώ ακόμη 10 με 15 εκατ.ευρώ ετησίως θα μπορούσαν να εισρεύσουν στα ταμεία της ΕΑΣ από τη διεθνή αγορά με εξοπλιστικές συμβάσεις.

Άδωνις Γεωργιάδης : «Το 75% των σουηδών χρησιμοποιούν αντίγραφα φάρμακα», 15% είναι η αλήθεια! Δείτε τους επίσημους πίνακες!

propaganda,adonis,georgiadi,antigrafa,farmaka,φάρμακα,αντίγραφα,φαρμακεία,γενόσημα,ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΠΟΣΟΣΤΑ

Με παραμύθια ο Αδωνις …ακριβαίνει τα φάρμακα.

Ευφάνταστα σενάρια και… μαγειρεμένα στοιχεία ανακαλύπτει το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να επιβαρύνει τις τσέπες των ασθενών και να ελαφρύνει τα κυβερνητικά κονδύλια για το χατίρι της τρόικας!
Χαρακτηριστική η περίπτωση των φαρμάκων, όπου πλέον με βάση τις αποφάσεις του υπουργού Υγείας Αδ. Γεωργιάδη οι ασθενείς που θα θέλουν να συνεχίσουν τη θεραπεία τους με πρωτότυπα φάρμακα, θα πρέπει να πληρώνουν διπλή συμμετοχή, καθώς θα καλύπτουν εξ ολοκλήρου τη διαφορά από το ποσό που έχει ορισθεί ως ασφαλιστική τιμή.
Τα αντίγραφα
Στόχος, να προσανατολιστούν όλοι σε φθηνά γενόσημα, δηλαδή αντίγραφα φάρμακα, επειδή κατά τον Αδ. Γεωργιάδη όλες οι αναπτυγμένες χώρες της Ευρώπης έχουν υψηλά ποσοστά χρήσης τους, ενώ εμείς περιοριζόμαστε μόνο σε μικρές ποσότητες. Μάλιστα ο υπουργός Υγείας δεν δίστασε σε πρόσφατες δηλώσεις του να τονίσει εμφαντικά ότι η Σουηδία έχει ποσοστό 75% στη χρήση γενοσήμων, ενώ η Ελλάδα μόλις 18%. 

Πως να φτιάξεις εύκολα μόνος σου μια φορητή γεννήτρια ρεύματος!!!
Γεννητρια με ηλιακή ενέργεια - Χωρίς Καύσιμο και Αθόρυβη!

Το παρακάτω μικρό φωτοβολταικο συστημα χρησιμοποιείται σε ένα τροχόσπιτο, έναν απομακρυσμένο 
δεν υπάρχει δυνατότητα παροχής ρεύματος, στο σκάφος κλπ.

Από που πηγάζει το λυσσαλέο μίσος των Ισραηλινών εναντίον του Άσαντ της Συρίας αλλά και της Αιγύπτου:


Για προσέξτε από που πηγάζει το λυσσαλέο μίσος των Ισραηλινών εναντίον του Άσαντ της Συρίας αλλά και της Αιγύπτου:...

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΑΘΗΝΑ 4-9-2013.

Η Ελλάς βυθίστηκε σε μια ηθική και πολιτισμική κρίση που μάς έφερε το στημένο οικονομικό ναρκοπέδιο. Η κοινωνία μας έχει γίνει στόχος μετάλλαξης σε πολιτισμικό, πληθυσμιακό και θρησκευτικό επίπεδο για να καταπέσει με τις έως σήμερα επιδεικνυόμενες μηδενικές αντιδράσεις και αντιστάσεις. Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν στην ευρύτερη περιοχή μας έχει στηθεί ένα πολεμικό σκηνικό που λειτουργεί ως απειλητικός βραχίονας και επικείμενη σαρωτική δίνη.

Η μεγάλη δύναμη τής πατρίδος μας είναι ο πολιτισμός μας που γεννάει το ψυχικό σθένος και την πίστη μας σε Θεό και Πατρίδα. Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο έχουμε υποστεί ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Οι πνευματικοί παράγοντες και ταγοί έχουν αφομοιωθεί από το πολιτικό σύστημα τού αστικού κατοχικού καθεστώτος. Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών διαθέτουν ψεύτικη πνευματικότητα από χαριστικούς ακαδημαϊκούς τίτλους και σε πάσα περίπτωση ανύπαρκτη ελληνική συνείδηση.

Οι άνθρωποι τού πολιτισμού, από τούς ακαδημαϊκούς έως τούς καλλιτέχνες, θα έπρεπε να εμπνέουν στο λαό και τη νεολαία μας το αίσθημα τής λυτρώσεως και τής ισχύος μέσα από την επιστροφή στις ρίζες και την σύγχρονη αυθεντικά ελληνική δημιουργία. Θα περίμενε κανείς από δαύτους την αντίδραση στην αποτρόπαια επιχείρηση αντικατάστασης τού Λευκού Πύργου από ένα διεθνιστικό τοπόσημο και στην παράδοση τής Θεσσαλονίκης στις νεοταξικές, τουρκικές και σλαβικές ορέξεις. Να αντισταθούν στα κεμαλικά μνημεία και μουσεία. Να πουν όχι στην καταστροφή τού Ελληνισμού με την πείνα και την εθνική συρρίκνωση.

Οι αληθινοί άνθρωποι τού πολιτισμού στην δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που έρχεται είναι τα παιδιά τού Περικλή Γιαννόπουλου, τού Ίωνα Δραγούμη, τού Λορέντζου Μαβίλη, τού Κωστή Παλαμά, τού Άγγελου Σικελιανού. Διδάσκουν μέσα στα ελληνικά σχολειά ελληνικό λυρισμό και ηρωισμό συνάμα, βαθιά γνώση τής Φυλής, δεξιότητες και πολεμική αρετή μέσα σε μια στιγμή. Θέλουν τη ράτσα τους να σηκώνεται σε κάθε πρόκληση, τιθέμενοι στην πρώτη γραμμή τού Αγώνα. Συστήνουν Ιερούς Λόχους για τη Λευτεριά τής Ελλάδος. Μεταφέρουν το ανήσυχο Ελληνικό Πνεύμα σε Εκπαίδευση, Κοινωνία και Πεδίο τής Τιμής.

Οι πνευματικοί ταγοί τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος φέρνουν την Εθνική Αναγέννηση μέσα από την ασφαλέστερη οδό, την Ελληνική Πολιτισμική Αναγέννηση. Σηκώνουν, ραπίζουν σαν χρειαστεί ηθικά, στηρίζουν, νουθετούν το Γένος για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να πιάσει τον κάματο για τον καλλωπισμό τής Πατρίδος. Καλλωπισμός που ξεκινάει από την αγωγή τής ψυχής και εκτείνεται στην οπτική εικόνα τής κοινωνίας μας. Και από την Ελλάδα που είναι γεμάτη ελληνικές ψυχές κι όχι λαθρεπιβάτες τής συμφοράς έως τα κτήρια, την ποίηση, το θέατρο, τη ζωγραφική, τη γλυπτική. Τις τέχνες που υμνούν την ελληνική ωραιότητα και την ατσάλινη πυγμή.

Σήμερα το ψευτορωμέϊκο σαπίζει την Ελλάδα. Την αφελληνίζει. Έχουμε γεμίσει από απροσδιόριστες στο φύλο και το γένος «προσωπικότητες» που βρίζουν τη Φυλή και το Αίμα, προκρίνοντας την μηδενικότητά τους έναντι τού Τρανού Ηροδότου. Τα κτήρια είναι γκρίζες και απρόσωπες λίθινες μάζες που υπηρετούν το κερδοσκοπικό πνεύμα, τον νεοταξικό βαρβαρισμό. Οι Έλληνες δεν είναι πλέον οι τελειότερες εικόνες τού Ελληνικού Πολιτισμού αλλά θεωρούνται αναλώσιμοι και παραδομένοι στην αγκαλιά τού ψυχικού και έπειτα τού σωματικού θανάτου, όταν οι ξένοι, λαθρομετανάστες και «νόμιμοι» είναι ήδη το 20% περίπου τού πληθυσμού μας. Σιωνισμός και Ισλαμισμός εκτοπίζουν βαθμιαία τον Ελληνισμό.

Δεν ενοχλούνται οι ελληνόφωνοι βάρβαροι για τις καταστροφές που υφίστανται παντού στην ευρύτερη γειτονιά μας οι χριστιανικές κοινότητες σε ζωές και κοινωνία. Γι’ αυτό και σπεύδουν να σηκώσουν ισλαμικά τεμένη, ισλαμικά μουσεία και να δώσουν παράλληλα αποδείξεις και διαλέξεις σε νεοταξικές συνάξεις για την πολυπολιτισμικότητα τάχα τής Ελλάδος και την καταπολέμηση τού «κακού» Ελληνικού Εθνικισμού.

Δεν ενοχλούνται από τις τουρκικές γιορτές για την «τουρκική δημοκρατία τής Δ. Θράκης» που είχε ανακηρύξει ο σφαγέας Κεμάλ Ατατούρκ στα χώματα που γεννήθηκε και δόξασε ο Δημόκριτος. Δεν τούς νοιάζει αν στα ελληνοαλβανικά σύνορα οι Αλβανοί λυμαίνονται οικονομικά και εποφθαλμιούν εδαφικά κέρδη όταν η ηπειρωτική γη έχει δώσει τούς ευεργέτες αδερφούς Ζάππα και τον Ήρωα Σπυρομήλιο. Δεν τούς νοιάζει αν πουλήσουν την Ακρόπολη ούτε αν προσβάλλονται οι Έλληνες από τούς αιμοσταγείς δημιουργούς γενοκτονιών και τού απόλυτου τίποτα όταν τα πρότυπα που δίδουν σε κοινωνία, σχολεία και θέαμα είναι αυτά τής σήψης και τής αφομοίωσης.

Αυτή λοιπόν η ψεύτικη Ελλάδα, το ψευτορωμέϊκο και οι θεσμοί του με άλλα λόγια, θα γκρεμιστεί δίχως καμία τύψη και δίχως σεβασμό, κάτι που δεν τού ανήκει άλλωστε. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια Νέα Ελλάδα με έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Θέλουμε καθαρή ελληνική γνώση μα και καθαρά ελληνικά πρότυπα και δυναμικά ελληνικά έργα. Θέλουμε τον Έλληνα Διδάχο, Διανοούμενο, Καλλιτέχνη και Στιβαρό Πολεμιστή Καλαισθησίας και Ηρωισμού.

Θέλουμε τον Πνευματώδη και Δραστήριο Έλληνα να εμπνέεται από τούς αλλοτινούς και να εμπνέει τούς σύγχρονούς του Έλληνες και τα παιδιά του. Ο λυρισμός να κατατρέχει τα γραπτά του και η τεχνοτροπία η ελληνική να σηκώνεται σε ψυχαγωγία και γειτονιά επάνω από τούς βαρβαρικούς ψευτοπολιτισμούς τής ερήμου και τής Εσπερίας. Και την ίδια στιγμή να βρίσκεται στα χαρακώματα για τη Μεγάλη Ελλάδα. Αυτή είναι η Αναγεννημένη Εθνικιστική Ελλάδα που μάς αξίζει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΑυτά που μας κρύβουν. ΟΛΗ αλήθεια. H Βάση των ΗΠΑ στην Κρήτη - Ποιός ο ρόλος της - Πως λειτουργεί

soydaΤεράστια είναι η στρατηγική σημασία της Βάσης της Σούδας. Η βάση χρησιμοποιήθηκε εκτενώς από τους Αμερικανούς στις επιχειρήσεις τους εναντίον του Ιράκ τόσο το 1991 όσο και το 2003, αλλά και στον πόλεμο του Αφγανιστάν. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ, BLACKROCK, ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ EUROBANK, ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ “ANAPTYXI APC”;


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...