Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί σφαγιάζονται οι Χριστιανοί στη Συρία...

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η «ΚΥΡΙΑ» ΡΕΠΟΥΣΗ ;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Είναι γνωστή η μέθοδος της ψυχολογικής προετοιμασίας ενός λαού για να μπορέσει να αποδεχτεί χωρίς μεγάλες αντιδράσεις κάποια μέτρα που σκοπό έχουν την πλήρη αποταύτιση του και την πολτοποίηση του, έτσι ώστε να παραδοθεί αμαχητί σε όλες τις καταστροφικές για το μέλλον του  επιλογές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εκσφενδονίζουμε μια προωθημένη πρόταση και καταγράφουμε τις αντιδράσεις. Στη συνέχεια επανερχόμαστε όλο και πιο συχνά και καλλιεργούμε το έδαφος για την «ομαλή» υλοποίηση της. Στην περίπτωση μας, η μέθοδος της σταδιακής ψυχολογικής προετοιμασίας αποταύτισης, κινείται  παράλληλα με  την μέθοδο του Σοκ και Δέος. Στο Σοκ και Δέος  εφαρμόζεται απότομα η καθετή και αμείλικτη εφαρμογή οικονομικών μέτρων εξουθένωσης και εξαθλίωσης του κόσμου, ο όποιος μένει εμβρόντητος  και καταντά να παρακολουθεί αμήχανος τις εξελίξεις.

Οι πραγματικοί χρήστες των χημικών όπλων και το θέατρο του παραλόγουΠριν λίγες ημέρες από αυτή την ιστοσελίδα, είχαμε αναφέρει τις αμφιβολίες και την διστακτικότητα μας κατά πόσο το καθεστώς Άσαντ είχε προβεί στην χρήση χημικών όπλων. Επίσης είχαμε αναφέρει ότι σύμφωνα με την απλή λογική θεωρούμε πολύ πιθανότερο τα χημικά όπλα να χρησιμοποιήθηκαν από τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις, ώστε θυσιάζοντας μερικές χιλιάδες άμαχους, να δώσουν την πολυπόθητη δικαιολογία στις ΗΠΑ και στις χώρες δορυφόρους, να προχωρήσουν σε στρατιωτική επέμβαση.

Από τον Πόντο στο Beslan το 2004. Ο μαύρος Σεπτέμβρης της ανθρωπότητας. Δεν ξεχνώ, δεν τους αφήνω


“Βίαζαν και βασάνιζαν παιδιά, μαχαίρωναν βρέφη, βασάνιζαν μέχρι θανάτου άνδρες και γυναίκες, τους ανάγκαζαν να πιούν τα ούρα τους… και γλεντούσαν με τον τρόμο στα πρόσωπα των θυμάτων τους. Βρέφος 18 μηνών βρέθηκε σφαγμένο με πολλαπλές μαχαιριές.”

“Τα ισλαμιστικά κτήνη πήραν τα παιδιά ως ομήρους και συνοψίζοντας τον ισλαμικό τρόπο πολέμου. Άμαχοι, παιδιά και βρέφη. Τα άφησαν να λιμοκτονήσουν, τα μαχαίρωναν, τα βασάνιζαν, τα βίαζαν. Υποχρέωναν – όπως οι ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης – τις μητέρες τους που παραληρούσαν και ικέτευαν, να επιλέξουν ανάμεσα στα παιδιά τους για το ποιό θα ζήσει και ποιό θα πεθάνει. Έντρομα παιδιά έφευγαν γυμνά και αιμόφυρτα από το κτίριο προσπαθώντας να ξεφύγουν. Τα πυροβολούσαν στην πλάτη”… (Ralph Peters, Mark Steyn, Debhorah Schurman)

55ος γύρος ραγιαδισμού, στο όνομα της κίβδηλης «ελληνοτουρκικής φιλίας»55ος γύρος ραγιαδισμού, στο όνομα της κίβδηλης «ελληνοτουρκικής φιλίας»
Νέα συνάντηση μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων, ο 55ος γύρος διερευνητικών επαφών, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη. Πρόκειται για τη συνέχιση των διερευνητικών επαφών μεταξύ των δύο χωρών, στα πλαίσια του κλίματος «συνεργασίας και συνεννόησης», οκτώ σχεδόν μήνες μετά την τελευταία επαφή, στην οποία συμμετείχαν και οι πρωθυπουργοί και υπουργοί εξωτερικών των δύο χωρών. Τότε, κύριο αίτημα της τουρκικής πλευράς, ήταν η διατυπωθείσα από τον ίδιο τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν θέση της Τουρκίας υπέρ της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Αίτημα το οποίο η θλιβερή κυβέρνηση των γενίτσαρων της Αθήνας αποδέχτηκε ασυζητητί, ανακοινώνοντας ευθύς μετά την συνάντηση πως θα προχωρήσει η κατασκευή του τζαμιού στον Βοτανικό.

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


 

Κωνσταντίνος Χολέβας- Πολιτικός Επιστήμων

Στη διάρκεια της Ελληνικής Επαναστάσεως ο Βορειοηπειρώτης οπλαρχηγός Χατζημιχάλης Νταλιάνης έφθασε μέχρι το Λίβανο και τη Συρία για να ξεσηκώσει την Ορθόδοξη Χριστιανική κοινότητα της περιοχής κατά των κατακτητών Οθωμανών. Ο Χατζημιχάλης, ο οποίος τελικά φονεύθηκε μαχόμενος στο Φραγκοκάστελλο της Κρήτης, εστάλη από τους επαναστατημένους Έλληνες για να εντάξει στη μεγάλη Ελληνική Επανάσταση φιλικούς πληθυσμούς, οι οποίοι δεν μιλούν ελληνικά, αλλά θεωρούν εαυτούς απογόνους της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, της Ρωμανίας. Οι Έλληνες του 19ου αιώνος είχαν πλήρη συνείδηση ότι η βυζαντινή κληρονομιά τούς συνέδεε με το ποίμνιο του Πατριαρχείου Αντιοχείας, τους Ρουμ Ορτοντόξ (Ρωμηούς Ορθοδόξους) της Συρίας και του Λιβάνου.

Ενοχλήθηκαν οι συριζαίοι προστάτες των λαθρομεταναστών από τις δράσεις της Χρυσής Αυγής


Ενοχλήθηκαν οι συριζαίοι προστάτες των λαθρομεταναστών από τις δράσεις της Χρυσής Αυγής
Στις 21 Ιουλίου πολυπληθείς ομάδες Συναγωνιστών πραγματοποίησαν δυναμικές παρεμβάσεις στα τελωνεία της Νίκης και των Ευζώνων από όπου διέρχονται τα οχήματα των γυφτοσκοπιανών, φέροντας τις γνωστές πινακίδες με την ένδειξη «ΜΚ». Οι Συναγωνιστές εκδήλωσαν την οργή ενός ολόκληρου Λαού απέναντι στους παραχαράκτες τις Ιστορίας του και απέναντι σε ένα κράτος ανύπαρκτο, που επιτρέπει σε αυτούς τους ανθέλληνες να εισέρχονται εντός της επικράτειάς του με τις συγκεκριμένες πινακίδες και να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα.

Ο ισοβίτης και η Θράκη…


Αναδημοσιεύουμε σήμερα από τον προηγούμενο «Αντιφωνητή» (16/8/2013) ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με τον πρόσφατα καταδικασθένα για την υπόθεση Εργκενέκον ταξίαρχο Βελί Κιουτσούκ και τη σχέση του με τη Θράκη…
Στις 5 Αυγούστου ανακοινώθηκαν οι ποινές για την υπόθεση Εργκενέκον. Ένας εξ αυτών με τις μεγαλύτερες ποινές είναι και ο απόστρατος ταξίαρχος Βελί Κιουτσούκ που εισέπραξε δις ισόβια.

Αδύνατη ακόμη και η αξιοπρεπής ταφή στην Ελλάδα του ΜνημονίουΕντείνονται το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τάφους για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.Σε πολλά κοιμητήρια, ειδικά στις οικονομικές ζώνες, η θέα των τάφων που αντί για μνήμα έχουν μόνο το καρτελάκι με τον αριθμό που παραπέμπει στα στοιχεία του νεκρού, γίνεται όλο και πιο συχνή. Η διευθύντρια του δημοτικού κοιμητηρίου της Ελευσίνας δήλωσε ότι: «Το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο αυτό έχει γίνει πολύ σύνηθες. Όσο τραγικό κι αν φαίνεται, η οικονομική κρίση έχει επιβαρύνει τόσο πολύ τους απλούς πολίτες, που μπροστά στον αγώνα της επιβίωσης η κατασκευή ενός ταφικού μνημείου θεωρείται πολυτέλεια!»

Ένα εκπληκτικό κείμενο που πρέπει να διαβάσετε...!!!


Ένα ποντικάκι κάποτε, παρατηρούσε από την τρυπούλα του τον αγρότη και τη γυναίκα του που ξεδίπλωναν ένα πακέτο. Τι λιχουδιά άραγε έκρυβε εκείνο το πακέτο; αναρωτήθηκε...
Όταν οι δύο αγρότες άνοιξαν το πακέτο, δε φαντάζεστε πόσο μεγάλο ήταν το σοκ που έπαθε, όταν διαπίστωσε πως επρόκειτο για μια ποντικοπαγίδα! Τρέχει γρήγορα λοιπόν στον αχυρόνα να για να ανακοινώσει το φοβερό νέο!


-Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι! Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι!

Η κότα κακάρισε, έξυσε την πλάτη της και σηκώνοντας το λαιμό της είπε: Κυρ- Ποντικέ μου, καταλαβαίνω πως αυτό αποτελεί πρόβλημα για σας. Αλλά δε βλέπω να έχει καμιά επίπτωση σε μένα! Δε με ενοχλεί καθόλου εμένα η ποντικοπαγίδα στο σπίτι!
Το ποντικάκι γύρισε τότε στο γουρούνι και του φώναξε: Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι! Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι!

Οι αμερικανοσιωνιστές ανοίγουν την πόρτα του “φρενοκομείου”Οι αμερικανοσιωνιστές ανοίγουν την πόρτα του “φρενοκομείου”
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα στην πρόσφατη ομιλία του απευθυνόμενος προς τον αμερικανικό λαό ανέφερε ότι η επέμβαση στην Συρία θα είναι χρονικά περιορισμένη και το σχέδιο επίθεσης δεν  περιλαμβάνει χερσαίες αμερικανικές δυνάμεις στο έδαφος. Ψεύδεται όμως ασύστολα. Σύμφωνα με το ισραηλινό πρακτορείο Debkafile, που είναι παράρτημα των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, μερικές ημέρες πριν την προβοκατόρικη επίθεση με τα χημικά όπλα στην Δαμασκό εκατοντάδες βαριά οπλισμένοι ισλαμιστές μισθοφόροι με διοικητές αμερικανούς αξιωματικούς πέρασαν τα σύνορα προς την Συρία προερχόμενοι από την βάση εκπαίδευσης της CIA στην Ιορδανία. Πρόσφατα στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν εγκαινιάστηκε από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ Martin Dempsey  το νέο κέντρο επιχειρήσεων CENTCOM από όπου θα καθοδηγούνται μεταξύ άλλων και οι χερσαίες  επιχειρήσεις των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στην Συρία και Μέση Ανατολή γενικότερα.

Και άγαμες και ευνουχισμένες.Οι σχολιάστριες έχουν ωραία ονόματα: Λίλα, Πωλίνα, Λίνα, Ελβίρα. Υγρά, μοσχομυριστά και μοσχοαναθρεμένα. Τόσο που να δυσκολεύεσαι να τις φανταστείς έξαλλες. Όμως, είναι. 
- “Aφου ξεπερασα το εγκεφαλικο που δεν βρηκα TIΠOTA στο ATM! μπορει καμμια να με διαφωτισει γιατι μου εγινε αναστολη της συνταξης μου ενω δεν εχω KANENA αλλο εισοδημα 3 χρονια τωρα?” απορεί η Λίλα. 
- “παρακαλω μπορει καποια να με ειδοποιησει για το θεμα///που να αφησουμε τηλεφονα?” προσπαθεί να τις οργανώσει, κάπως ανορθόγραφα, η Πωλίνα.
- “Τόσες ημέρες πέρασαν,κι ακόμα δεν χόρτασαν σάρκα οι ανθρωποφάγοι!!” εξανίσταται η Λίλα.
(διατηρήθηκε η ορθογραφία και η στίξη των σχολίων:
http://www.protothema.gr/greece/article/306197/kataggelloun-aproeidopoiiti-diakopi-sudaxeon-se-agames-thugateres-stratiotikon/)

Αξιωματικός είπε όχι στο Τέμενος και τον απέταξαν απο το πολεμικό ναυτικό Σκάνδαλο αποτελεί η απόταξη του σημαιοφόρου Αθανάσιου Τσακάλη από τις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού!

Μιχάλης Χαραλαμπίδης :”3η Σεπτέμβρη ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ;”

human rights social justice
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ;
Με αφορμή την 3η Σεπτεμβρίου (Μιλώντας σε Ρ/Σ)
1233505_417364108368290_1162386006_nΤο κείμενο της Διακήρυξης της 3ης Σεπτεμβρίου δεν διακρίνονταν για την διανοητική, μορφωτική, αναλυτική επεξεργασία του. Ήμουν 23 ετών όταν το γράψαμε στο Μόναχο. Ήταν όμως ως κείμενο πολύ καλύτερο από τα διακηρυκτικά κείμενα των τότε Κομμάτων. Να μου επιτραπεί μια παρένθεση. Τα σημερινά Κόμματα μη Κόμματα, συμπολιτευτικά και αντιπολιτευτικά είναι ανίκανα να διατυπώσουν μια σχετική έστω διακήρυξη. Παρ’ όλη την δημόσια χρηματοδότηση τους.
Το πώς από το ιδεατό έγινε το πέρασμα στο υπαρκτό ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στην τερατογονία, στο τέρας, στο ΚΚΚΑΣΟΡ το αναλύω στο βιβλίο μου.
Η δική μου διαδρομή ήταν σύγκρουση με το τέρας του ΚΚΚΑΣΟΡ αλλά και το μεταπολιτευτικό «ΔεξιοΑριστερό» τέρας. Γράφω στο «Ελληνική Πολιτική Παιδεία – Η Πολιτική ως Ανώτερη Τέχνη» για αυτό.

6 Σεπτεμβρίου 1955. Ο Ελληνισμός ξανασταυρώνεται!

6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Η Μεγάλη Εκκλησία της του Θεού Σοφίας
Κωνσταντινούπολη 6 Σεπτεμβρίου 1955. Η ωραιότερη εποχή για να βρίσκεται κανείς στην πάλαι ποτέ Βασιλεύουσα της Ελληνικής Αυτοκρατορίας, την Πόλη των Κομνηνών των Παλαιολόγων και των ένδοξων Μακεδόνων Αυτοκρατόρων. Το αεράκι έρχεται γλυκό εκείνη την εποχή, δροσίζοντας την Πόλη, το όμορφο Πέραν και τα Πριγκιπόννησα.

Κώστας Σημίτης: Εκεί που μας χρώσταγε μας πήρε και το βόδι… της @loukiach

ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ

“ Ποια σκάνδαλα ξέχασε να αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης στο συμπόσιο για τα 39 χρόνια από την ίδρυση του Κινήματος ”

Ο Κώστας Σημίτης μιλώντας στο συμπόσιο για τα 39 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ επέρριψε ευθύνες- για την καταστροφή της χώρας- στην κυβέρνηση Καραμανλή. Ο πρώην Πρωθυπουργός απέδωσε τη σημερινή δυσχερή θέση της Ελλάδας στους αλόγιστους διορισμούς της περιόδου 2004 – 2005 και στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

“Η Τουρκία δεν έχει άλλη επιλογή «εκτός της άμεσης επέμβασης» στη Συρία”


Ο Τούρκος πρωθυπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου,
σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη Συρία, δήλωσε ότι για την Τουρκία δεν έμεινε άλλη επιλογή ‘εκτός από την άμεση επέμβαση’.
«Εμείς δεν μπορούμε να σταθούμε με τα χέρια διπλωμένα και ήσυχα όταν παρατηρούμε τι συμβαίνει στη Συρία. Η παρέμβασή μας γίνεται αναπόφευκτη. Δεν είναι επιλογή, αλλά υποχρέωση», είπε ο Νταβούτογλου.
Πρόσθεσε ότι το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ Άσαντ έκανε ‘πολλά λάθη’ που αναγνωρίζονται ακόμη και από την Ρωσία, το Ιράν και την Κίνα.

Στην Κωνσταντινούπολη εγκαινιάστηκε σήμερα η δεύτερη συνάντηση της ομάδας των χωρών «Φίλων της Συρίας», οι οποίες θα εξετάσουν τις δυνατότητες να πιέσουν το καθεστώς της Συρίας. Συμμετείχαν αντιπρόσωποι από 70 χώρες.

Στη συνάντηση της Κωνσταντινούπολης συμμετείχε και η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, πολλοί υπουργοί εξωτερικών από την Ευρώπη και η ηγεσία του Εθνικού Συμβουλίου της Συρίας το οποίο αντιπολιτεύεται του καθεστώτος.


Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Ο ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο (1)


Καθημερινά στα νερά του Αιγαίου διεξάγεται ένας ακήρυχτος
ανάμεσα σε δουλεμπόρους, εμπόρους όπλων και ναρκωτικών και κάθε λογής ποινικούς. Στον ευπαθή αυτόν τομέα του Αιγαίου έχουν ταχθεί να αστυνομεύουν τα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ), η ελίτ του Λιμενικού Σώματος. Η αποστολή μας βρέθηκε ένα 24ωρο δίπλα στους άγρυπνους φρουρούς των συνόρων, εκεί που η υπάρχει μια άλλη Ελλάδα αποκομμένη από το αθηνοκεντρικό κράτος, που εργάζεται υπό αντίξοες συνθήκες και συχνά με κίνδυνο την ίδια τους την ζωή.
Γράφει ο Γιάννης Νικήτας
Φωτογραφίες (1 & 3): Γιάννης Νικήτας

Βλάντιμιρ Πούτιν: "O Τζον Κέρι είναι ψεύτης" > ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΕΞ


Ψεύτη αποκάλεσε τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Τζον Κέρι ο Β.Πούτιν, αυξάνοντας την ένταση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων, αφού ο Αμερικανός υπουργός ουσιαστικά αρνήθηκε την ύπαρξη της Αλ Κάιντα, στις τάξεις των υποτιθέμενων επαναστατών, αν και είναι ενήμερος για την Αλ Νούσρα το συριακό παρακλάδι της Αλ Καίντα.

Αυξάνουν την ένταση οι Τούρκοι - Έστειλαν πάλι F-16 πάνω από ελληνικό έδαφος


Δύο μαχητικά F-16  της τουρκικής Αεροπορίας πέταξαν επάνω αό το Αγαθονήσι σε ύψος 4,5 χλμ. Είναι η δεύτερη πτήση τουρκικών μαχητικών είκοσι ημέρες μετά την πτήση επάνω από τους Φούρνους.

Μπήκαν μαζί με τέσσερα F-4 Terminator στο 15.04 και στις 15.24 πέρασαν επάνω από ελληνικό έδαφος. αποχώρησαν ένα λεπτό αργότερα προς το αεροδρόμιό τους στο Μπαλίκεσιρ.

Άκης: Ζητώ συγγνώμη από το λαό - Οδηγήσαμε τη χώρα σε χρεοκοπία


Έλενα Σιάνου - Με συνεχείς αντεγκλίσεις, εντάσεις και... προσωπικούς απολογισμούς συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία του τριμελούς Εφετείου στην τελευταία ευκαιρία των κατηγορουμένων στη δίκη για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τα εξοπλιστικά προγράμματα. 
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη δευτερολογία του ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ανατρέποντας το ύφος της προγενέστερης κατάθεσής του. «Όλοι έχουν ευθύνη κι εγώ χρεώνομαι αυτό που μου αναλογεί», ανέφερε ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Αλβανοί μάχονται στη Συρία στο πλευρό των Ισλαμιστών Ριζοσπαστών


Στη Συρία υπάρχουν Αλβανοί, που μάχονται εναντίον του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, αλλά δεν αποτελούν μέρος των επαναστατών, αλλά των ριζοσπαστών φονταμενταλιστικών ομάδων που αγωνίζονται για την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ και τη δημιουργία ενός Ισλαμικού Κράτους, στο οποίο η Δαμασκός θα είναι το κέντρο του Χαλιφάτου, όπως ακριβώς ήταν πριν από χίλια χρόνια.

Πολεμικά πλοία στέλνει η Κίνα στiς ακτές της Συρίας - Συμμαχία «Αρκούδας» & «Δράκου»


Ναυτική συγκέντρωση δυνάμεων στην Ανατολική  Μεσόγειο πέρα από κάθε πρόβλεψη και εκτίμηση σημειώνεται το χρονικό διάστημα που διανύουμε.
Έτσι εκτός της αμερικανικής αρμάδας η οποία απαριθμεί τουλάχιστον 5 αντιτορπιλικά Arleigh Burke, δύο πλοία αμφίβιων επιχειρήσεων και ένα αεροπλανοφόρο το USS Nimitz το οποίο πλέει στην Ερυθρά Θάλασσα αλλά και του ρωσικού Στόλου με τουλάχιστον τέσσερα αποβατικά, ένα αντιτορπιλικό και μια φρεγάτα τώρα έρχεται να προστεθεί και η παρουσία κινεζικών σκαφών και μάλιστα κοντά στη Συρία.

Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΒΟΛΗ ΤΩΝ S-300 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ - Το ''πράσινο φως'' για την εκτέλεση της πρώτης βολής των Ελληνικών S-300 έδωσαν οι Ρώσοι τεχνικοί και εφόσον αγοραστεί έγκαιρα ο ιπτάμενος στόχος, η βολή θα πραγματοποιηθεί εντός του 2013 στην Κρήτη. Η πιστοποίηση των   S-300 PMU-1 ( Συστήματος και βλημάτων) μετά την πολυετή παραμονή τους στην Ελλάδα χωρίς δοκιμή - αν και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα - ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ενώ ο Αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς πήρε -κατά την επίσκεψή του  στην Μόσχα - την διαβεβαίωση της Ρωσικής πλευράς ότι θα παρασχεθεί ό,τι βοήθεια τυχόν χρειαστεί η Πολεμική Αεροπορία.

ΣΔΟΕ: Οι «χρυσές» βίλες της φοροδιαφυγής. Όταν γράφαμε για την βίλα του Παπακωνσταντίνου στην Σέριφο, είμασταν “Λαϊκιστές”

bank wars τράπεζα τράπεζες ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ
olympia.gr
Έρευνα του ΣΔΟΕ αποκαλύπτει ένα τεράστιο κύκλωμα φοροδιαφυγής που έστησε ένα κόλπο, κυρίως σε κοσμοπολίτικα νησιά…
όπως η Μύκονος η Σαντορίνη και η Πάρος, για να βγάζει εκατομμύρια ευρώ αδήλωτου χρήματος, μέσω της ενοικίασης πολυτελών βιλών.
Τα εισοδήματα από τις ενοικιάσεις δεν δηλώνονται πουθενά και οι επιτήδειοι ζημιώνουν εδώ και χρόνια το ελληνικό δημόσιο φοροδιαφεύγοντας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη έρευνα του ΣΔΟΕ ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2002 και μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί περισσότερες  από 3.000 ενοικιάσεις πολυτελών εξοχικών κατοικιών και έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 500 περιπτώσεις παράνομων εκμισθώσεων.
Οι περισσότερες περιπτώσεις φοροδιαφυγής μέσω παράνομων ενοικιάσεων εντοπίστηκαν σε Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, Πάτμο και Κεφαλλονιά ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται για να αποκαλυφθεί το «μαύρο χρήμα» που διακινείται από το κύκλωμα των φοροφυγάδων με τις πολυτελείς βίλες.
Μέσω διαδικτύου το κόλπο με τις παράνομες ενοικιάσεις

Νέο Λύκειο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των φροντιστηρίων

του Χρήστου Κάτσικα

Οι αλλαγές που ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αντί να περιορίσουν ή και να εξαλείψουν την παραπαιδεία, θα οδηγήσουν τους μαθητές (όπως γίνεται σε όλες τις μεταρρυθμίσεις εδώ και δεκαετίες) με μαθηματική ακρίβεια στις αίθουσες των φροντιστηρίων


«Φεγγαράκι μου λαμπρό, φέγγε μου να περπατώ

να πηγαίνω φροντιστήριο μπας και πάρω απολυτήριο»

Πώς προφέρεται ο τύπος PV = n RT

(καταστατική εξίσωση των αερίων);

ΗΠΑ: Σεξουαλικά όργια και ναρκωτικά σε Μασονική στοά ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/blog-post_5503.html#ixzz2e6Oaqfv0


Αντιμέτωπος με ένα απίστευτο θέαμα ήρθε ο αστυνομικός που μπήκε μέσα


Σε χώρο τέλεσης σεξουαλικού οργίου μετατράπηκε ένας Μασονικός ναός, στην πόλη Battle Creek του Μίσιγκαν των ΗΠΑ!

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΙΝΤΕΡFAX. "Η Ελλάδα μόνη φίλη της Ρωσίας"

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το ρωσικό πρακτορείο Ιντερφάξ «φίλοι της Μόσχας έμειναν μόνο στην Ελλάδα και τη Ν. Κορέα». Aμερικανική έρευνα του  κέντρου Pew Research (καταλαβαίνουμε πόσο αντικειμενική είναι) δείχνει ότι την Ρωσία την αγαπάμε μόνο οι ομόδοξοι Έλληνες (ένας λόγος για τον οποίο οι Αμερικανοί επιθυμούν να αποορθοδοξοποιηθούμε, και να γίνουμε ένας άθρησκος πολτός) και οι γείτονες της Ν.Κορέας.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταΐπ Ερντογάν, διακατεχόμενος από έντονο φόβο επικείμενων μεγάλων ταραχών και επιχειρήσεων αποσταθεροποίησης της Τουρκίας ετοιμάζει ειδικά σώματα κομάντος για να κατέβουν στους δρόμους των τουρκικών πόλεων προς αντιμετώπιση αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, κάνει η γνωστή τουρκική εφημερίδα, Aydınlık.

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣΑΘΗΝΑ 7-9-2013.

Έχει γεμίσει ευαίσθητους ανθρωπιστές και οικολόγους ο κόσμος μας. Όμως ελάχιστοι από αυτούς είναι αυθεντικοί και έχουν καθαρές προθέσεις. Χρησιμοποιούν τις επιλεκτικές και επίπλαστες ευαισθησίες τους ως κάλυμμα αποσυνδέσεως τού ανθρώπου από το κυριότερο φυσικό του καταφύγιο που είναι η πατρίδα του. Ενθυλακώνουν χρήματα, παγιδεύουν συνειδήσεις και κατηγορούν όσους διαθέτουν εθνική συνείδηση και καρδιά στην προστασία τής ελληνικής φύσης.

Αυτοί που λατρεύουν το φυσικό περιβάλλον δεν βρίσκονται ανάμεσα σε εκείνους που σκαρώνουν πολέμους, σκοτώνουν αθώες ψυχές και καταστρέφουν πατρίδες. Δεν βρίσκονται ανάμεσα σε εκείνους που εκτοπίζουν γηγενείς πληθυσμούς με τον πολιορκητικό κριό τής λαθρομετανάστευσης που βάζει φλόγες πολιτικές και κανονικές σε κοινωνίες και δάση. Δεν βρίσκονται ανάμεσα στους διεθνιστές κερδοσκόπους και τα πολιτικά και κοινωνικά τους συστήματα, σοσιαλφιλελεύθερους, μαρξιστές και άλλους παρόμοιους, που μετρούν τα πάντα και καταλύουν τα πάντα με το χρήμα.

Αυτοί που λατρεύουν το φυσικό περιβάλλον τής πατρίδος αγαπούν ολάκερη την ύπαρξη αυτής. Αγαπούν τούς ανθρώπους της, την καθαρότητα τής γειτονιάς, την ασφάλεια τής κοινωνίας, το δέντρο που μοιράζεται το ίδιο νερό με το λαό της, τη γη και τη θάλασσα που μάς θρέφουν και μάς δίδουν ενέργεια. Λατρεύουν την Ελληνική Φύση και την Ελληνική Φυλή αλληλέγγυα, γιατί είναι κοινά και αδιαίρετα στοιχεία τής γνήσιας Ελληνικής Πατριωτικής Οικολογικής Συνείδησης.

Αγαπάς την Πατρίδα σου μονάχα όταν είσαι αναπόσπαστο τμήμα αυτής, γνήσιο γέννημα και θρέμμα της. Αυτό σημαίνει πως αγαπάς όλα τα πλάσματα που περικλείει αυτή. Τον λαό της, το φυτικό και ζωικό της βασίλειο, το χώμα που πατάς, το νερό που σε δροσίζει. Πράμα που σημαίνει πως τα θέλεις ακλόνητα, αμόλυντα και ανόθευτα, θέλεις το φυσικό περιβάλλον τής Πατρίδος καθαρό και ελληνικό. Δεν τα εκποιείς στον ξένο παράγοντα και δεν τα κατερειπώνεις για να έρθει γρηγορότερα κοντά σου ο εισβολέας που τα εποφθαλμιά.

Η οικολογική συνείδηση δεν είναι ενασχόληση για λόγους πολιτικής εκμετάλλευσης. Θέλει ζωντανούς και ενεργητικούς λαούς που γυρεύουν τον κάματο και επιζητούν να αντλήσουν δύναμη και ζωτικότητα δίπλα στην φύση, να γίνουν ένα μαζί της. Η γη μας είναι το ιδανικότερο παρασκευαστήριο υγειών και φυσιολογικών πολιτών που μαθαίνουν να τη σέβονται και να συνεργάζονται μαζί της για την πρόοδο τού Έθνους και τής Κοινωνίας.

Σε μαθαίνει να ζεις λιτοδίαιτα, να λαμβάνεις αυτά ακριβώς που χρειάζεσαι και να τής δίδεις περισσότερη φροντίδα για να μπορείς να μείνεις αυτάρκης στον τόπο σου. Είναι το ιδανικό έδαφος που σού παρέχει ψυχαγωγία, αυτογνωσία, κατάλυμα, εργασία και αποτελεσματική φυσική οχύρωση από τούς εχθρούς σου. Όταν μαθαίνεις να αγαπάς το ένα λιθάρι που έχεις παραλάβει από τούς προηγούμενους και όταν καρπίζεις την γη με τα δικά σου χέρια, τότε μήτε θα πεινάσεις μήτε θα ξεπαγιάσεις μήτε που θα δεχτείς ποτέ σου να την ανταλλάξεις με άλλη γη ξένη.

Αλλά και όταν θελήσουν να σε ξεσπιτώσουν οι φυσικές και οι τεχνητές φλόγες τού νεοταξικού πολέμου πάσης μορφής, τότε εσύ θα γενείς θηρίο έτοιμο από καιρό που θα χιμήξεις στον εχθρό και θα τού βγάλεις τα μάτια, γιατί θέλησε να σού αφαιρέσει μια ψυχή και ένα δέντρο ελληνικό. Δεν θα αφήσεις ποτέ μοναχό ούτε ένα στρέμμα γης σε ολάκερη την ελληνική επικράτεια, ούτε έναν γέροντα και μια γερόντισσα δίχως νεανικά ελληνικά χέρια που θα δώσουν ζωή στο χώμα και όπλο για την προστασία τής Ελληνικής Πατρίδας και Φύσης.

Η αυθεντική Οικολογία τού Έθνους και τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος λέγει πως η Γη μας είναι η Ζωή και η Φυλή μας. Η Ελληνική Φυλή έχει Ζωή μονάχα μέσα στην Ελληνική Φύση και η Ελληνική Φύση ξεμακραίνει και ομορφαίνει την πλάση στα χέρια τής δημιουργικής Ελληνικής Φυλής. Αυτή τη δημιουργικότητα και την συντροφικότητα θα αποκαταστήσουμε.

Να φανούμε και πάλι ευγνώμονες προς τη φύση που τόσο απλόχερα μάς χάρισε ο Θεός μας. Στο οξυγόνο τού πνεύματος και τού σώματος όταν παντού γύρω μας επικρατεί το νεοταξικό δηλητήριο. Στο σιτοβολώνα τού Γένους μας όταν η πείνα θερίζει. Στον αστείρευτο ενεργειακό μας ορίζοντα που μάς δροσίζει και μάς θερμαίνει όταν τριγύρω μας μένουν άνυνδρες και ξεπαγιάζουν ψυχές και συνειδήσεις. Στην εργασία και την διερεύνηση νέων δυνατοτήτων τής γης μας όταν μάς κλέβουν ξένοι τυμβωρύχοι ψωμί και Πατρίδα. Στα απροσπέλαστα Φυσικά Κάστρα τής Φυλής μας που δίδουν στην Εθνική μας Άμυνα οι ορεινοί όγκοι και τα δάση τής Ελλάδος μας.

Η διεθνοποίηση τού οικολογικού κινήματος και η καταστροφή τού φυσικού περιβάλλοντος μαζί με τα γεωπολιτικά παιχνίδια τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας έχουν κοινή μήτρα και κοινούς σκοπούς. Την απογύμνωση και την παράδοση των εθνών και των πολιτών τους στα νύχια τού «περιούσιου» νεοταξισμού. Το ξεθεμελίωμα τής φύσης που μάς περιβάλλει και την στέρηση όλων των ευεργετημάτων της.

Ο αληθινός οικολόγος είναι Πατριώτης, Φυλετιστής και Κοινωνιστής. Είναι το δίχως άλλο Εθνικοκοινωνιστής. Ζει για την Ελληνική Φύση και δεν ζει εκμεταλλευόμενος αυτήν. Την θέλει ζωντανή, ακέραια και μεγάλη σαν την Πατρίδα του και τη διαφυλάσσει ως το ιερότερο δώρο ζωής μονάχα για τα παιδιά του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  

Η ΞΕΥΤΙΛΑ ! Έκαναν την κηδεία 86χρονου στο δημοτικό σχολείο γιατί δεν έχουν .. εκκλησία 5 χρόνια τώρα! Τζαμί όμως θάχουν σε λίγο!Ο χρόνος σταμάτησε στις 8 Ιουνίου του 2008 για τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Βάλμη Πηνείας, όταν δέχτηκε τη χαριστική βολή από τον εγκέλαδο, και πέντε χρόνια μετά στον χώρο όπου βρισκόταν κάποτε η εκκλησία σήμερα δεν υπάρχει τίποτα, ενώ η αναλγησία των αρμοδίων φορέων είχε σαν αποτέλεσμα να τελεστεί την Πέμπτη η κηδεία ενός 86χρονου στο παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού!....

«Πρόθυμο» e-mail για…«πρόθυμους» ηλιθίους


Ως «λαγός» για την διαρροή (!) του e-mail της Τρόϊκα περί απόλυσης χωρίς αποζημίωση των εργαζομένων σε μονάδες της αμυντικής μας βιομηχανίας, επελέγη η Φώφη Γεννηματά, η οποία το διέρρευσε στο παρασκήνιο του εορτασμού των γενεθλίων του ΠαΣοΚ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...