Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά το βαπόρι από την Περσία, έχουμε… την..νταλίκα απ΄την Σητεία.

Στην Φώτο τα 1.428 δενδρύλλια που ξερίζωσαν αστυνομικοί της
Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) Κρήτης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης.

Νέα πρόκληση των Τούρκων: Ορθόδοξη Εκκλησία στο Αϊβαλί έγινε τζαμί με προσθήκη μιναρέ!


Από το Αγιορείτικο Βήμα:
Η μετατροπή της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας στο Αϊβαλί για πολλούς αποτέλεσε μία είδηση που πέρασε και χάθηκε στο πλήθος των καθημερινών γεγονότων προκλητικότητας της Τουρκίας προς την Ελλάδα. Για κάποιους άλλους δεν ήταν καν είδηση, επειδή επιθυμούσαν την απόλυτη συσκότιση του συγκεκριμένου γεγονότος. 

"Θα χυθεί αίμα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα» - Έκθεση TCS

Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές αρχές έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών.

Η ΣΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ!


Γράφει ο Κεραμιδόγατος
Τι πραγματικά κρύβετε πίσω από την πραγματοποιημένη επίθεση στην Συρία;
Ποιος είναι τελικά ο απώτερος σκοπός αυτού του πολέμου;
Γιατί τόσο μεγάλη λύσσα από τους δυτικούς για να κάνουν πόλεμο;
Αυτές και άλλες τόσες ερωτήσεις γυρνάμε στο μυαλό όλων μας τις τελευταίες μέρες βλέποντας τα γεγονότα να τρέχουν και να μην τα προλαβαίνουμε…

Διαβάσαμε και διαβάζουμε καθημερινά τα άρθρα αναλυτών που προσπαθούν να δώσουν την δίκιά τους εξήγηση για τον επικειμένων πόλεμο ο καθένας φυσικά με τον δικό του τρόπο . Τα πράγματα είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν ; τι κρύβετε πίσω από την κουρτίνα ;τι έχουν στο μυαλό τους που με πρώτη ματια ο απλός άνθρωπος δεν βλέπει; Πάμε λοιπόν να δούμε τα γεγονότα από την αρχή ένα ένα μπας και βγάλουμε μια άκρη

H Ελληνο-αρμενική απόκριση σε πιθανή στρατιωτική δράση των ΗΠΑ κατά της Συρίας.

Operation Antioch

Τις τελευταίες ημέρες, το Ελληνοαμερικανικό Ηγετικό Συμβούλιο, μαζί με την Αρμενική Εθνική Επιτροπή της Αμερικής, έχουν κυκλοφορήσει ειδοποιήσεις, για δράση, καλώντας τα μέλη τους, να επικοινωνήσουν με το Κογκρέσο των ΗΠΑ, σχετικά με πιθανές.στρατιωτικές επιθέσεις, εναντίον της Συρίας...
Σε ένα δείγμα επιστολής από το HALC, τα μέλη καλούνται να υπενθυμίσουν στο Κογκρέσο:  

Συντριπτικό ΟΧΙ στον γελοίο Ολάντ από τους Γάλλους: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!


3 ΣΤΟΥΣ 4 ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΡΠΑΖΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΓΑΛΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ποσοστό άνω του ενός στους δύο Γάλλους (68%) δηλώνει αντίθετο στην οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή της χώρας στη Συρία, στο ενδεχόμενο να υπάρξει μία διεθνής επέμβαση στη χώρα αυτή, προκύπτει από σφυγμομέτρηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Ifop, για λογαριασμό της εφημερίδας Φιγκαρό, και δημοσιεύεται σήμερα.

Στην ερώτηση “θα ήσασταν υπέρ, ή κατά μίας διεθνούς στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία;” το 64% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως είναι αντίθετοι σε μία τέτοια δράση, έναντι 45% στις 29 Αυγούστου. Αυτοί που τάσσονται υπέρ μίας επίθεσης στη Συρία αντιστοιχούν μόλις στο 36%, έναντι 55% στις 29 Αυγούστου.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ! ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ “ΕΛΛΗΝΙΚΑ”…

20130908-081728.jpgΠρέπει να σταματήσει επιτέλους ο διεθνής διασυρμός μας, από τις διάφορες ΞΕΝΕΣ εταιρείες πάσης φύσεως και κάθε καρυδιάς καρύδι, που φτιάχνουν ελεινά προϊόντα που τα ονομάζουν "Greek" χωρίς κανένα πρόβλημα. Ειδικά στις ΗΠΑ το φαινόμενο είναι εξωφρενικό.

Ο τ. Εισαγγελέας Ι. Σακκάς επιτίθεται στις τράπεζες και συγκεκριμένους δικαστές – φασόν!


Άθλιο κυνήγι δανειοληπτών με δικαστικές διαταγές πληρωμών υπέρ των τραπεζών
Ιωάννης Σακκάς, Πρώην Εισαγγελέας (upd)

Κυνήγι δανειοληπτών από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη με ικανοποίηση παράνομου Γενικού Όρου Συναλλαγών των Τραπεζών με παράνομες και άκυρες Διαταγές Πληρωμής. Απάτη τραπεζών ενώπιον Δικαστηρίων ή υπόθαλψη τραπεζικής παρανομίας από τη Δικαιοσύνη ή και τα δύο; Το μεγάλο ερώτημα. Η ώρα ευθύνης της Δικαιοσύνης εν μέσω κρίσης και μνημονιακών μέτρων στη Ελλάδα.
Είναι γνωστό ότι οι τράπεζες μεταξύ των άλλων γενικών όρων συναλλαγών στην κατάρτιση δανείων με τους πελάτες τους -καταναλωτές εδώ και χρόνια έχουν συμπεριλάβει μεταξύ

Μεγάλο τουρκοφεστιβάλ στην καρδιά της Κομοτηνής!

Και στην κεντρική πλατεία της πόλης πλέον οι εκδηλώσεις των οργάνων της Άγκυρας.
Η νεολαία του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας της Κομοτηνής (πολύ γνωστού για τις άκρως ανθελληνικές και προκλητικά αλυτρωτικές ενέργειές του στα διεθνή φόρα) οργάνωσε στις 23 Αυγούστου στην πλατεία της Κομοτηνής Φεστιβάλ Νεολαίας, με καλεσμένο από την Τουρκία τον τραγουδιστή Χαλούκ Λεβέντ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ: ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΑΛΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ :Kαταγγέλουν το διεθνές σχέδιο
εκτοπισμού των χριστιανών της Συρίας

Βρυξέλλες, Δ. Πορφύρης / Π. Σταφυλά

Ανοιχτή Επιστολή απευθύνουν οι κάτοικοι της Maaloula προς τα μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσσο στις 05/09/13,σε μια ύστατη προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσουν τις συνειδήσεις των αμερικανών. Το κείμενο δημοσιεύθηκε αρχικά στο αραβικό Al-tayyar και αλλά και σε γαλλόφωνα μέσα (mondialisation.ca ,κ.ά) :

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΑΛΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ :Kαταγγέλουν το διεθνές σχέδιο εκτοπισμού των χριστιανών της Συρίας

Ανοιχτή Επιστολή απευθύνουν οι κάτοικοι της Maaloula προς τα μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσσο στις 05/09/13,σε μια ύστατη προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσουν τις συνειδήσεις των αμερικανών. Το κείμενο δημοσιεύθηκε αρχικά στο αραβικό Al-tayyar και αλλά και σε γαλλόφωνα μέσα (mondialisation.ca ,κ.ά) :....
« Στις 04.00 το πρωί ώρα Δαμασκού 05/09/3, οι ένοπλες συμμορίες του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού,τρομοκράτες της Jabhat al-Nosra και οι εγκληματίες του Ισλαμικού Χαλιφάτου του Ιράκ και της Μ.Ανατολής επιτέθηκαν στην πόλη μας που κείτεται ειρηνικά στο όρος Qalamoun και άρχισαν να λεηλατούν τα μοναστήρια και εκκλησίες, υφαρπάζοντας εικόνες ιστορικής αξίας και απαίτησαν από τους κατοίκους να προσηλυτιστούν στο Ισλάμ.

MEΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ/ΣΥΡΙΑ/ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ/ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/6-9-2013


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.
*ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 72 ΩΡΩΝ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ.
*ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΣΤΟΧΩΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ/ΝΠΕΝΕΡ-ΜΑΚΑΙΗΝ-ΓΚΡΕΙΜ ΚΑ.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ..


Ο κ. Σαμαράς απορρίπτει την πιθανότητα «κοινοβουλευτικού ατυχήματος» αλλά δηλώνει πως «στην περίπτωση που βουλευτές της πλειοψηφίας αρνηθούν να στηρίξουν κυβερνητικό νομοσχέδιο, τότε αυτό δεν θα είναι ατύχημα αλλά δολιοφθορά».

"Θα χυθεί αίμα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα» - Εφιαλτική εκτίμηση του αμερικάνικου ινστιτούτου TCS σημαίνει συναγερμό στη ΕΥΠ

Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές αρχές έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών.
Η ίδια έκθεση προειδοποιεί για την υποκίνηση «εξέγερσης» των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος. Αυτό που κάνει την έκθεση ιδιαίτερα σημαντική είναι ότι έχει διαβαστεί και ληφθεί υπόψη με κάθε σοβαρότητα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Στο παρασκήνιο λέγεται ότι επειδή ο Ντόναλντ Ράμσφελντ είχε γνώση της συγκεκριμένης μελέτης πριν ακόμη ολοκληρωθεί, από το 2005, επέστησε ο ίδιος την προσοχή στη Χίλαρι Κλίντον, τονίζοντας ότι είναι ίσως το σημαντικότερο θέμα που θα πρέπει να διαχειριστεί στη διατήρηση ισορροπιών στον πλανήτη. Η έκθεση δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών.
Γράφει ότι στη χώρα μας δραστηριοποιούνται ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που χρηματοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις και ότι υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί πυρήνας από στρατευμένα μέλη της Αλ Κάιντα.
Άραβες και Πακιστανοί εξτρεμιστές
Η αμερικανική μελέτη σημειώνει ότι στην Ελλάδα το μεταναστευτικό ρεύμα έχει δημιουργήσει μια διευρυμένη μουσουλμανική κοινότητα. Στην Αθήνα υπάρχουν 120.000 μουσουλμάνοι, ενώ συνολικά στη χώρα είναι πάνω από μισό εκατομμύριο. Το πρόβλημα το εντοπίζει στο γεγονός ότι στην πλειονότητά τους προέρχονται από χώρες όπου τα ακραία ισλαμικά στοιχεία έχουν έντονη δραστηριότητα. Ανάμεσά τους αναφέρει το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράκ.
Το πιο επικίνδυνο είναι, σύμφωνα με το TCS, ότι υπάρχουν και άλλες μεταναστευτικές ομάδες που είναι ακόμη πιο δεκτικές στην προπαγάνδα της Αλ Κάιντα, κυρίως Άραβες και Πακιστανοί.
Σε αυτούς ποντάρουν περισσότερο οι ομοεθνείς τους εξτρεμιστές και αφού περνούν μαζί τα ελληνικά σύνορα, αρχίζουν τον προσηλυτισμό. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν πυρήνα της Αλ Κάιντα στην Αθήνα που μπορεί να προκαλέσει «εξέγερση».
Ως μεγαλύτερο κίνδυνο θεωρεί την εξάπλωση του Wahhabism και στην Ελλάδα, που χαρακτηρίζει ως βίαια, αποκλειστική και φανατική ισλαμική θρησκεία, που αποτελεί την επίσημη θρησκεία της Σαουδικής Αραβίας.
Πιστεύει ότι σπέρνει σε νέους και ηλικιωμένους το μίσος, την περιφρόνηση και δυσπιστία προς τους Εβραίους, τους χριστιανούς και στους μη Wahhabism μουσουλμάνους και ότι στα τζαμιά των Wahhabism μαζεύονται χρήματα για την τζιχάντ.
«Βλέπει» Αλ Κάιντα
Ήδη το ινστιτούτο έχει επιστήσει την προσοχή του στα αυτοσχέδια τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα, τα οποία θεωρεί χώρους εκκολαπτόμενων τρομοκρατών.
Σημειώνει ότι η Αθήνα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στην οποία δεν υπάρχει επίσημος χώρος προσευχής των μουσουλμάνων και αυτοί αναγκάζονται να προσεύχονται σε δωδεκάδες αυτοσχέδια τζαμιά, γκαράζ και ιδιωτικά σπίτια.
Σημειώνει ότι με αυτό τον τρόπο οι μουσουλμάνοι νιώθουν πως βρίσκονται στο περιθώριο και ότι δεν γίνεται σεβαστό το πιο ιερό τους δικαίωμα, της προσευχής.
Με αυτό τον τρόπο τα ιδιότυπα τζαμιά τροφοδοτούν τον φανατισμό και δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για τη διείσδυση στα μέλη της Αλ Κάιντα, που στρατολογεί νέα μέλη. Εκτιμά μάλιστα ότι βαθμιαία θα τεθούν όλα τους υπό τον έλεγχο της Αλ Κάιντα και εκεί η κατάσταση θα γίνει εκρηκτική.
Όμως, το TCS δεν θεωρεί λύση ούτε τη δημιουργία ενός μεγάλου τζαμιού στην Αθήνα.
Αν και καταγράφει ότι οι Έλληνες αναλυτές εκτιμούν πως θα μείωνε τη διεισδυτικότητα της Αλ Κάιντα, υπενθυμίζει ότι οι τρομοκράτες που χτύπησαν στη Βρετανία, την Ολλανδία και την Ισπανία προσεύχονταν στα επίσημα τεμένη και ότι η στρατολόγηση εκεί συνεχίζεται.
Ανήσυχο το Βερολίνο
Γνώση της έκθεσης του αμερικανικού ινστιτούτου TCS έχει και το Βερολίνο, το οποίο την επεκτείνει με νέα μελέτη επί του θέματος. Την τελευταία έκανε η γερμανική Υπηρεσία Προστασίας Συντάγματος, η οποία διαπιστώνει έντονη δραστηριοποίηση ισλαμικών οργανώσεων στις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας: το Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, την Κολονία, το Ντούισμπουργκ και το Μανχάιμ.

Κατέγραψε επίσης ότι στα 10 από τα 100 τζαμιά που λειτουργούν στο Βερολίνο γίνεται κήρυγμα υπέρ της βίας. Η έρευνα περιλαμβάνει και αριθμούς που ανησύχησαν τις γερμανικές αρχές. Μόνο στο Βερολίνο, 2.000 Τούρκοι και 550 Άραβες έχουν ασπαστεί ακραίες ισλαμικές πεποιθήσεις.
Αμερικανοί και Γερμανοί βλέπουν ότι η Αλ Κάιντα προσπαθεί να στήσει έναν πυρήνα στην Ελλάδα, για να τον χρησιμοποιήσει ως βάση και να εξαπλωθεί στην Ευρώπη.
Αυτό αποδεικνύεται από τις συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Αθήνα που αποδείχτηκε ότι ήταν μέλη της Αλ Κάιντα, όπως ένας Σύρος παλαιστινιακής καταγωγής, που μπήκε παράνομα από τα σύνορα με την Τουρκία ακολουθώντας τη ροή των λαθρομεταναστών και συνελήφθη. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και της διασταύρωσης στοιχείων προέκυψε ότι συνδεόταν με ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση.
Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την έκθεση του TCS έχουν θορυβήσει τη ΕΥΠ. Θεωρεί ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και έχει σημάνει γενικός συναγερμός.
Η ΕΥΠ πιστεύει ότι η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ στρατολογεί λαθρομετανάστες για κατασκοπεία στα ελληνικά νησιά και στις περιοχές του τελικού τους προορισμού. Επίσης, πράκτορές της δρουν στις περιοχές με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των λαθρομεταναστών, προσπαθώντας να εμφανιστεί ως προστάτιδά τους.
Οι ελληνικές αρχές έχουν μπει σε κατάσταση συναγερμού και για τον ρόλο της Τουρκίας. Πιστεύουν ότι υποδαυλίζει το μεταναστευτικό ρεύμα των μουσουλμάνων προς την Ελλάδα, ενώ και οι μυστικές της υπηρεσίες έχουν αναλάβει δράση εντός και εκτός της χώρας. Σκοπός της γείτονος είναι να δημιουργήσει στην Ελλάδα μια διευρυμένη μουσουλμανική μειονότητα η οποία θα είναι υπό τον έλεγχό της.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ


“10 λόγοι για να μην πληρώσω φόρους”

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
γράφει ο Μάριος Μπρούσκος
1) Οι φόροι είναι επαχθείς σε σχέση με το εισόδημα. 2) Τα χρήματα που πληρώνονται ως φορολογικές εισφορές δεν καταλήγουν στα δημόσια ταμεία, αλλά εξυπηρετούν ένα χρέος για το οποίο δεν φέρω την παραμικρή ευθύνη.
3) Τα χρήματα αυτά, ακόμη και αν καταλήξουν στα δημόσια ταμεία, δεν πρόκειται να διατεθούν για τη λειτουργία ενός κοινωνικού κράτους. Αντιθέτως, καταλήγουν στις τσέπες των λωποδυτών πολιτικών.

Σοκ στην Α' Αθηνών: 0% (!!!) το ΠΑΣΟΚ στις ηλικίες 18-34! Ψυχραιμία σύντροφοι. Κάτω απ το μηδέν να δείτε .. παγωνιά.


Την απογοήτευση σκόρπισε στη Χαριλάου Τρικούπη η τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis, που δείχνει το ΠΑΣΟΚ να παραμένει καθηλωμένο στο 6,8%, εξανεμίζοντας τις ελπίδες ότι μετά τον ανασχηματισμό και την ανάληψη της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης από τον Ευ. Βενιζέλο θα ανέκαμπτε...

O ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΝ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ..


Το άρθρο αυτό θα είναι σύντομο αλλά σημαντικό. Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης η Στρογγύλη, ένα μικρό νησί δίπλα στο Καστελλόριζο κηρύχτηκε απο τη κυβέρνηση αρχαιολογικός χώρος. Αυτό σημαίνει ότι η νήσος Στρογγύλη με απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης έπαυσε να έχει
οικονομική ζωή και να θεωρείται κατοικήσιμη.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ Η΄ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ...


Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες ιερέων του Ηρακλείου για την
αρρωστημένη δράση αγνώστων, οι οποίοι όχι μόνο παραβιάζουν τους ναούς, αλλά αφού εισβάλλουν μέσα, τους βεβηλώνουν, χωρίς να διστάσουν να αφοδεύσουν, ακόμη και στην Αγία Τράπεζα!

Σεπτεβριανά 1955 > ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΞΥΠΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ


Νύχτα 6ης προς 7η Σεπτεμβρίου. Ένας εξαγριωμένος όχλος ξεχύνεται στους ρωμαίικους μαχαλάδες της Κωνσταντινούπολης και ρημάζει. Σπίτια, καταστήματα, εκκλησιές, σχολειά, περιουσίες, ζωές. Χτυπούν καταστηματάρχες και νοικοκυραίους, κατεβάζουν προθήκες, πετούν και τσαλαπατούν εμπορεύματα, πυρπολούν…

Τρία ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν τα Δαρδανέλια


Τρία ρωσικά πολεμικά πλοία – σύμφωνα με το σταθμό ελέγχου των τουρκικών Στενών-  διέσχισαν τα Στενά του Βοσπόρου,

Βηρυτός: Απομακρύνθηκε μέρος του προσωπικού της Αμερικανικής Πρεσβείας

Βηρυτός: Απομακρύνθηκε μέρος του προσωπικού της Αμερικανικής Πρεσβείας

Σύμφωνα με δήλωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Βηρυτό, την Παρασκευή, οι υπάλληλοί της  απομακρύνθηκαν  με τα μέλη των οικογενειών τους από το Λίβανο και η πρεσβεία υπολειτουργεί, λόγω «των απειλών για τα κτήρια της αμερικανικής αποστολής και του προσωπικού της».

ΣΟΥΞΕ ΣΤΟΡΥ: Νέα ρατσιστική δολοφονία ηλικιωμένου ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ από τα τάγματα εφόδου


Δημοκρατία; Τέλος. Ανθρωπιά; Τέλος. Χιλιάδες πλέον τα ρατσιστικά εγκλήματα κατά των ανυπεράσπιστων συνανθρώπων μας, χωρίς να υπάρχει καμμία, μα καμμία “ανθρωπιστική παρέμβαση”. Η προστασία των αδύναμων ομάδων που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του πολιτισμού, πέθανε στην χώρα που τον γέννησε

ΣΥΡΙΑ: ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ!


Οι τρομοκράτες που συνδέονται με την Αλ Κάιντα στη Συρία (και τους οποίους στηρίζει ο κάτοχος βραβείου «Νόμπελ Ειρήνης» Ομπάμα) αποκεφάλισαν και τους 24 Σύριους επιβάτες που ταξίδευαν από Tartus προς Ras al – Ain στα βορειοανατολικά της Συρίας, μεταξύ των οποίων μια μητέρα και ένα βρέφος 40ημερών!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΝΗΜΕΙΟ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!


-Μετά τα αρχαιοελληνικά αγάλματα, τώρα έστησαν και ένα άθλιο Μνημείο μίσους !

-Το μνημείο του μίσους βρίσκεται εκεί που αφήνουν οι Έλληνες τα λεφτά τους! Κοντά στα καζίνο !

Eφημερίδα παρουσιάζει τον Ομπάμα ως τον… διάβολο!

Αντιδράσεις προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, η επιλογή της δημοφιλούς εφημερίδας της Αιγύπτου "Al Wafd" να παρουσιάσει τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ως τον… διάβολο.

Νέα αποκάλυψη: Αποκρυπτογραφούν τα προσωπικά μας δεδομένα στο Διαδίκτυο. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/apokruptografoun-ta-prosopika-dedomena.html#ixzz2eC44g6Y2Οι αμερικανικές και βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα συστήματα κρυπτογράφησης στο Ιντερνετ που διασφαλίζουν τα ηλεκτρονικά μηνύματα, όπως οι ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης στηριζόμενα σε έγγραφα που παρέδωσε που ο Εντουαρντ Σνόουντεν.

MEΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ/ΣΥΡΙΑ/ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ/ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/6-9-2013


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.
*ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 72 ΩΡΩΝ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ.
*ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΣΤΟΧΩΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ/ΝΠΕΝΕΡ-ΜΑΚΑΙΗΝ-ΓΚΡΕΙΜ ΚΑ.

ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ – ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΦΕΤΑ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ!

damanakifetaΟύτε την Ελληνική φέτα, ή καλύτερα την πρώην «Ελληνική φέτα» δεν μπόρεσε να προστατέψει η αργόμισθη κυρία Δαμανάκη που τοποθετήθηκε στην θέση της επιτρόπου από το σαΐνι τον Τζέφρι για να ξεπουλήσει και αυτή ό,τι περνάει από το χέρι της! Ανίκανη να κρατήσει την φετούλα μας, στη διεθνή «μάχη της φέτας»!

Τι θα κάνει η Ρωσία; Μια σημαντική συνέντευξη του κορυφαίου Ρώσου γεωπολιτικού Αλεξάντερ Ντούγκιν- Ίσως βρισκόμαστε τώρα στη μεγάλη κρίση της σύγχρονης γεωπολιτικής ιστορίας .
- Αν η Συρία πέσει, θα αρχίσει αμέσως ο πόλεμος στη Ρωσία. 
- Ο Ομπάμα δεν είναι τίποτα, ο Πούτιν είναι το παν. 
- Ο Πούτιν έχει τον λαό μαζί του, αλλά δέχεται πιέσεις από την φιλοδυτική, φιλο-ισραηλινή πολιτική ελίτ. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ (ΓΕΩΡΓΙΑ) ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!


Οι εικόνες από το ολοκαύτωμα παιδιών στο Μπεσλάν που προκάλεσαν οι τσετσένοι φονιάδες, οι ψυχές που ζητούν δικαίωση, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη κάθε ελεύθερου ανθρώπου.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

"ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ" Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ OΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΑΣ! Η τρόικα απαιτεί ''λουκέτο'' στον ΟΣΕ για να μην πέσει στα χέρια των Ρώσων!


Τελεσίγραφο προς την ελληνική κυβέρνηση φέρεται να έχει αποστείλει η τρόικα για «λουκέτο» στον ΟΣΕ, κάτι που είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.  Οι εκπρόσωποι των δανειστών θέτουν ως προαπαιτούμενο για την έγκριση της επόμενης δόσης και τη συνέχιση των συζητήσεων για το επόμενο μνημόνιο, το κλείσιμο των ελληνικών σιδηροδρόμων....
Το γιατί είναι εύκολο να το καταλάβουμε: Οι μοναδικοί ενδιαφερόμενοι στο πρόγραμμα αποκρατικοποίησης του ΟΣΕ είναι οι Ρώσοι της Russian Railways. Αν δεν κλείσει ο ΟΣΕ καταλήγει στην ρωσική κρατική εταιρεία, αφού εδώ δεν υπάρχουν ... Αζέροι να προσφέρουν ψίχουλα και να τον αγοράσουν όπως έκαναν με την ΔΕΣΦΑ.

Πληροφορίες, Υποκλοπές, Κρυπτογράφηση.. πολεμικό πεδίο του 21ου αιώνα!


Ο πρόλογος εδώ μπορεί να δείξει σε κάποιον την σημασία και την σημαντικότητα που είχε και έχει η κρυπτογράφηση στις τηλεπικοινωνίες, καθώς τα μηνύματα που διακινούνταν

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...