Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Μνήμη Μελιγαλά 2013 - Ομιλία Κασιδιάρη

Ο Πούτιν υπενθύμισε στον Ομπάμα τον Θεό!


Η αντίθεση του ρώσου προέδρου απέναντι στον ομόλογό του των ΗΠΑ είναι γνωστή. Ή μάλλον, οι… αντιθέσεις, που συνεχώς διευρύνονται. Έτσι, ο γνωστός για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις Πούτιν, έδωσε ένα ακόμη «χτύπημα» στον αγνώστου θρησκεύματος Μπάρακ Ομπάμα, όταν του σε επιστολή του που δημοσιεύθηκε στους New York Times αναφέρθηκε στις ευθύνες του αμερικανού προέδρου απέναντι στα κράτη και τα έθνη του κόσμου, τα οποία είναι ίσα μπροστά στον Θεό…!

ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ 121 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Το 1974 εν μέσω διαβουλεύσεων για το νέο σύνταγμα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το άρθρο 121, που σύμφωνα με ειδικούς θα μπορούσε να αλλάξει την μοίρα της χώρας.
Τι έλεγε λοιπόν το άρθρο αυτό?

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ > Με πλαστικό χρήμα οι πληρωμές στην εφορία


Όλα μέσω τραπεζών..

Με τη χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών θα πρέπει να πληρώνουμε από εδώ και στο εξής τις υποχρεώσεις μας στην εφορία, σύμφωνα με εντολή του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

Ζητήσαμε από τον Ατέφ να προσηλυτισθεί και αυτός δεν ήθελε. Ο Χριστός δεν ήρθε να τον σώσει. Τον κόψαμε κομμάτια, έλα να τον πάρεις με σακούλες σκουπιδιών.”


ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Τον Πατριάρχη Αντιοχείας Γιαζίζι επικαλείται  ως μάρτυρα υπεράσπισης η ένοπλη συριακή αντιπολίτευση για να καλύψει τις θηριωδίες στη Μααλούλα

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Ενώ ακόμα και τα πιο στρατευμένα στην επίσημη δυτική προπαγάνδα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν την ανθρωπιστική και πολιτισμική τραγωδία   στην κωμόπολη Μααλούλα στα βόρεια της Δαμασκού, δημοσιεύματα φέρουν τον Πατριάρχη της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας κ. Ιωάννη Γιαζίζι να δηλώνει ότι καμιά δολοφονία και καμιά καταστροφή δεν έχει σημειωθεί στην περιοχή !

          Συγκεκριμένα, το πρώτο δημοσίευμα που προξενεί έκπληξη ήταν αυτό του γαλλόφωνου λιβανέζικου τύπου LOrient le Jour (10/09/13). Σ΄ ένα άρθρο του πολιτικός του Λιβάνου επιχειρεί να πείσει ότι οι ειδήσεις για τις σφαγές και τις καταστροφές στη Μααλούλα, είναι ανεπιβεβαίωτες. Ο ίδιος δεν διστάζει να επικαλεσθεί ως απόλυτο τεκμήριο των λεγομένων του,την Pélagie Sayyah, ηγουμένη της ελληνορθόδοξης μονής της Αγίας Θέκλας (Mar Takla) στην Maaloula, αλλά και τον ελληνορθόδοξο Πατριάρχη Youhanna X Yazigi,οι οποίοι διέψευσαν την διάπραξη κάθε σφαγής στην περιοχή.

η συριακή σημαία και πάλι στη Μααλούλα

Αυτός ο πολιτικός ονόματι Geagea Samir ισχυρίζεται ότι δεν πρόκειται περί θρησκευτικού πολέμου και ότι οι διαδόσεις περί διώξεων των  χριστιανών είναι προπαγάνδα του Άσσαντ που θέλει να εμφανίζεται ως προστάτης τους.Επιπρόσθετα αναφέρει ότι αν τυχόν δόθηκαν κάποιες μάχες αυτές είναι μόνο  μεταξύ αντρών του συριακού και του ελεύθερου συριακού στρατού FSA.

           Το Observatoire de la Christianophobie σε άρθρο του ( 10/09/13) με  τίτλο « Παραπληροφόρηση -Ας μην μας περνάνε για μπούφους» ενημερώνει ότι έγινε αποδέκτης δελτίου τύπου της ψευδεπίγραφης και ανυπόστατης « Πρεσβείας » του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού » στο Παρίσι. Ο αυτοαποκαλούμενος « πρέσβης » της « συριακής μεταβατικής κυβέρνησης » Dr. Monzer Makhous που υπογράφει το δελτίο τύπου παραδέχεται ότι στις 04/09/13 πραγματοποιήθηκε επίθεση στο φυλάκιο της πόλης και κατάληψη αυτής από τις αντικυβερνητκές δυνάμεις.Υποστηρίζει ότι στην επιχείρηση αυτή δεν συμμετείχε καμία ένοπλη οργάνωση που να σχετίζεται με την Αλ Κάιντα και ότι η επέμβαση πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά από τους άνδρες του FSA .Υπογραμμίζει μάλιστα ότι καμιά ομάδα που να έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα δεν έχει παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Δαμασκού. Διαψεύδει « τις φήμες που φέρουν εκκλησίες και μοναστήρια να έχουν υποστεί φθορές χωρίς να υπάρχουν για όλα αυτά φωτογραφίες ή μαρτυρίες. Αντίθετα, τα γεγονότα και οι μαρτυρίες είναι τα εξής : Ο Πατριάρχης της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας της Αντιόχειας Ιωάννης Χ Γιαζίζι, επιβεβαίωσε ότι οι ιεροί τόποι δεν υπέστησαν καμιά φθορά και  η μητέρα Πελαγία Σαγιάχ, ηγουμένη της αγία Θέκλας δήλωσε ότι καμιά εκκλησία δεν υπέστη το παραμικρό και ότι δεν υπάρχουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές μεταξύ των κατοίκων και ότι κανένας δεν δυείσδυσε στο μοναστήρι ».

       
στρατιωτες μααλουλα

Κανένα ειδησεογραφικό πρακτορείο από ΒΒC , Reuters , AFP , Fides , Aleteia, AINA, RT ,RTL,LA STAMPA, ABC,National Post, Vancouver Sun, Telegraph δεν αμφισβήτησε τη σφαγή του χριστιανικού στοιχείου και τη βεβήλωση κάθε ιερού συμβόλου. Όσο για τα αραβικά μέσα σ΄ αυτά καταλογοποιούνται τόσο οι νεκροί όσο και οι φθορές στα ιστορικά μνημεία.

       Αναμενόμενη εξαίρεση αποτελεί το δελτίο τύπου της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης και ο πολιτικός του Λιβάνου που την εκπροσωπεί.Θλιβερές όμως εξαιρέσεις αποτελούν οι δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της ελληνορθόδοξης τοπικής εκκλησίας. Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των κατοίκων αλλά και υψηλόβαθμων εκκλησιαστικών παραγόντων άλλων ομολογιών όπως του Πατριάρχη των Μελκιτών της Συρίας Γρηγόριου ΙΙΙ Λαχάμ       που καταγγέλουν τις θηριωδίες και τους βίαιους εξισλαμισμούς των πολιτών τους εκθέτουν παραδειγματικά.

       Σύγχιση και κύμα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει στους ορθοδόξους της Συρίας οι δηλώσεις που έκανε η ηγουμένη σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις τις τελευταίες ημέρες ότι οι αντάρτες βοηθάνε το μοναστήρι παρέχοντας κρέας και πετρέλαιο. Υπάρχουν βίντεο όπου δυστυχώς φαίνεται να δίνει τη ραδιοφωνική συνέντευξη υπό το καθεστώς ομηρίας των ισλαμιστών οι οποίοι και βρίσκονται στην ίδια αίθουσα με την καλόγρια την ώρα που μιλάει στο τηλέφωνο και διακυρήτει ότι όλα βαίνουν κατ’ευχήν. Προφανώς οι δηλώσεις αυτές έγιναν καθ υπαγόρευση, υπό το καθεστώς του τρόμου και της ομηρίας και κατ’απαίτηση των ισλαμιστών  προς διασκέδαση των εντυπώσεων που είχαν προκαλέσει οι πολλαπλές επικοινωνίες ανώνυμης μοναχής από το ίδιο μοναστήρι σε μεγάλα ειδησεογραφικά  περιγράφοντας λεπτομερώς τις τραγικές εξελίξεις στη Μααλούλα.

από την κηδεία πολίτη της Μααλούλα

από την κηδεία πολίτη της Μααλούλα

Ενώ οι σύριοι χριστιανοί περίμεναν τους βομβαρδισμούς με ψυχραιμία, ανησυχούσαν τόσες ημέρες για την ασφάλεια της μοναχών και των ορφανών που φιλοξενούνται στη Μονή και που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ταμπουρωμένοι στα υπόγεια. Μετά τις δηλώσεις της ηγουμένης, η κοινή γνώμη έχει διχαστεί. Πολλοί σύριοι χριστιανοί κατήγγειλλαν ως αντιπατριωτική και προδοτική τη στάση της ενώ άλλοι τη δικαιολογούσαν λόγω της ομηρίας των παιδιών που στεγάζονται εκεί και δήλωναν βέβαιοι για την ηθική της ακεραιότητα και την εθνική της συνείδηση. Η πολιτική θέση της ηγουμένης στο πλευρό της Προεδρίας της Συρίας ήταν γνωστή από την αρχή της εμφύλιας σύρραξης και  οπτικοακουστικό υλικό είχε μεταδοθεί σε γαλλικά κανάλια.

 Η δημόσια εικόνα της Μονής ταπεινώθηκε και στιγματίσθηκε καθώς αναρτώνται βίντεο τόσο στα ιστολόγια της Αλ Νούσρα όσο και του FSA (το υλικό μάλιστα φέρει και τη σφραγίδα της νέας σημαίας της Συρίας με τα 3 και όχι 2 αστέρια) στα οποία δίνεται η εικόνα ενός εναλλακτικού κοινοβίου όπου άντρες του FSA και των εξτρεμιστών συμμάχων τους κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στους ιερούς χώρους, καταλύοντας το άσυλο και τους κανόνες. Ο δε Πατριάρχης Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής, δεν καταδίκασε δημοσίως και απερίφραστα τους επικείμενους  βομβαρδισμούς ως όφειλε και όπως το έπραξαν εγγράφως οι ομόλογοί του, δεν έκανε ούτε μια αναφορά στην κοιλάδα των Χριστιανών που ακόμα υφίσταται την τρομοκρατία των ισλαμιστών ανταρτών που λυμαίνονται την περιοχή, αν και διετέλεσε επίσκοπός της επί σειρά ετών και τυγχάνει και ιδαίτερη παρίδα του. Εγκατέλειψε τη μαρτυρική έδρα  του Πατριαρχείου του στη Δαμασκό τις πιο κρισιμες ώρες για το απυρόβλητο του Μαλαμπάντ του Λιβάνου. Με την ίδια λογική που αποσωπεί τα τραγικά γεγονότα της κοιλάδας των χριστιανών, της Μααλούλα, αποσιωπεί και το μαρτυρικό θάνατο του κατά σάρκα αδερφού του, επισκόπου Χαλεπίου.


Ο Πατριάρχης δεν καταγγέλει σκοπίμως τους βίαιους εξισλαμισμούς στην Μααλούλα,  που ομολογεί και παραδέχεται  η αριστερή γαλλική εφημερίδα Liberation , ένθερμη υποστηρίκτρια της συριακής αντιπολίτευσης και των ενδεχόμενων γαλλοαμερικανικών βομβαρδισμών. Στις 11/09/13, σε άρθρο της για την τραγωδία  στη Μααλούλα αποκαλύπτει το ισλαμιστικό υπόβαθρο της επίθεσης, αποδίδοντάς το μάλιστα στο παρακλάδι της Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα. Παράθεση του άρθρου :

Η μικρή πόλη πλησίον της Δαμασκού στην οποία εδρεύει μια σημαντική χριστιανική κοινότητα που μιλάει τα αραμαικά , εδώ και μια εβδομάδα έγινε θέατρο συγκρούσεων     μεταξύ της al-Nosra και των κυβερνητικών στρατευμάτων.Κάτοικοι που διέφυγαν από την χριστιανική Maaloula κατηγόρησαν τους τζιχαιστές ότι τους άρπαξαν και τους σημάδευαν ως «σταυροφόρους» ενώ εξανάγκασαν έναν απ’αυτούς υπό την απειλή πιστολιού ν’ασπαστεί  το Iσλάμ.

«Αυτοί έφθασαν στην πόλη μας τα ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης κραυγάζοντας:

Είμαστε το Μέτωπο της Νίκης ( Τζαχμπάτ Αλ Νούσρα) , ήρθαμε για να δείτε τι θα πάθουν οι σταυροφόροι » , διηγείται μια γυναίκα αποκαλούμενη Μαρία η οποία παραβρέθηκε αυτή την Τρίτη στην κηδεία των τριών χριστιανών πολιτοφυλάκων που σκοτώθηκαν στις μάχες της Μααλούλα μεταξύ των ανταρτών και του τακτικού στρατού.

 «Αυτοί πυροβολούσαν ουρλιάζοντας Allah Akbar», προσθέτει καθώς ακολουθεί την μακρόσυρτη πομπή της κηδείας που στην κορυφή της προηγείται μια μπάντα που παιανίζει πένθιμα εμβατήρια. Η πομπή διασχίζει τα στενά της χριστιανικής συνοικίας της πρωτεύουσας. Οι συμμετέχοντες επαναλάμβαναν ρυθμικά το σύνθημα η Maaloula είναι η πληγή του Χριστού,αλλά οι φωνές τους καλύπτονταν από τους καταιγισμούς των πυρών στον αέρα που έριχναν τα αυτόματα  προς τιμή των μαρτύρων. »

 « Μένω ακριβώς απέναντι από την αψίδα της εισόδου της πόλης. Άκουσα μια φοβερή έκρηξη. Είδα κάποιους να φοράνε στο κεφάλι τους την μπαντάνα της Αλ Νούσρα και να πυροβολούν σε σταυρούς », διηγείται η 62χρονη Adnane Nasrallah. « Έβαλαν το  πιστόλι στον κρόταφο ενός γείτονα και τον εξανάγκασαν να εξισλαμισθεί προφέροντας την ομολογία πίστης Δεν υπάρχει άλλος θεός από το Θεό και μετά τον περιγελούσαν λέγοντας τώρα είναι ένας απ’ τους δικούς μας. Αυτός ο άνθρωπος έζησε για 42 χρόνια στην Ουάσιγκτον όπου είχε ένα restaurant με τη επωνυμία Μaaloula. Επέστρεψε στη Συρία λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος το Μάρτιο του 2011 και τώρα τα έχασε όλα.»

« Είχα ένα μεγάλο όνειρο. Επέστρεψα στη χώρα μου για να προωθήσω τον τουρισμό. Έχτισα μια πανσιόν και εγκατέστησα μια μονάδα αιολικής ενέργειας για να παρέχω ηλεκτρικό ρεύμα σε όλους τους κατοίκους. Το όνειρό μου εξανεμίστηκε. Σαράντα χρόνια δουλειάς για το τίποτα. » Αλλά γι’ αυτόν το πιο δραματικό ήταν η στάση κάποιων μουσουλμάνων γειτόνων. « Γυναίκες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και ούρλιαζαν από χαρά, το ίδιο έκαναν και τα παιδιά. Ανακάλυψα ότι η φιλία μας δεν ήταν παρά επίπλαστη. » H αδερφή του Αντωνία, αρνείται να κατηγορήσει όλη τη γειτονιά. « Αυτοί ήρθαν από τη Χαράστρα και τη Ντούμα, εμείς τους δεχθήκαμε στην πόλη μας και αυτοί εμπότισαν με το δηλητήριο του μίσους, κυρίως τη νέα γενιά ».

« Ο Ατέφ, αιχμαλωτίσθηκε από τους αντάρτες ενώ συμμετείχε στην πολιτοφυλακή εναντίον των εξεγερμένων », διηγείται η αραβιωνιαστικιά του Ράχα. « Τον πήρα στο κινητό του και κάποιος μου απάντησε : Καλημέρα Ραχούς, είμαστε από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό(FSA). Το ξέρεις , ο αρραβωνιαστικός σου είναι σαμπίχ (φιλοκυβερνητικός) που είχε όπλο και έτσι του κόψαμε το λαιμό » .

 Αλλά η Ράχα, μη θέλοντας να πιστέψει το θάνατό του, πρότεινε στους αντάρτες 100.000.000 συριακές λίρες (450 .000£) για να τον απελευθερώσουν. Ο συνομιλητής της απάντησε περιπαιχτικά :  « Έλα καλύτερα με σακούλες αποριμμάτων, εμείς τον κόψαμε σε εκατό κομμάτια » . O άγνωστος της είπε ακόμα : « Ζητήσαμε από τον Ατέφ να προσηλυτισθεί και αυτός δεν ήθελε. Ο Χριστός δεν ήρθε να τον σώσει. », τη σάρκασε ο αντάρτης.

ΕΝΩ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΛΩΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Ενώ η μνημονιακή ελληνική κυβέρνηση με τον περίφημο και διάσημο υπουργό υγείας, αξιότιμο κ Άδωνη Γεωργιάδη, κλείνει νοσοκομεία, αφαιρει συνεχώς κρεβάτια από το εθνικό σύστημα υγείας και γενικά εξαρθρώνει κάθε υποδομή στον πολύ ευαίσθητο αυτό χώρο, από την άλλη πλευρά του Αιγαίου οι Τούρκοι ετοιμάζουν να εξαπολύσουν γενική επίθεση στον χώρο της υγείας προσδοκώντας πολλαπλά οφέλη από την διάλυση των υγειονομικών ελληνικών υπηρεσιών.

Φόρος Περιουσίας

 

Το κομμάτι αυτό , υπό μορφή ιστορικού αινίγματος, αφιερώνεται σε όσους μας κυβερνούν τα τελευταία 30 χρόνια, και σε όσους φιλοδοξούν να μας κυβερνήσουν προσεχώς, και ειδικά στους Μνημονιακούς. Το Κράτος Παροχών 1981-1991 έδωσε την θέση του στο Κράτος Αρπαχτών 1996-2004, και τώρα δίνει την θέση του στο Κράτος Απομυζήσεων. ΔΕΝ θα σας πω σήμερα από πού και πότε είναι, θα σας αφήσω να το διαβάσετε, να το σκεφτείτε, και αύριο θα σας πω…
“…Σύμφωνα με εκθέσεις του Υπουργείου Οικονομικών, την πρώτη εκείνη χρονιά, το 45% των εισπράξεων φόρων προήλθε από τους όχι πολυπληθείς ως προς το σύνολο, αλλά παντοδύναμους Λίγους. Έτσι με μια επιπρόσθετη φορολογία με αιτιολογικό την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας και με ανάγκη για συλλογή χρημάτων, οι Λίγοι ξεπούλησαν περιουσίες και κτήματα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κράτους.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!
Ποιοί χρωστούν και εξαιτίας τους εσύ πληρώνεις; (όλα τα ονόματα)!
 
AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει ... χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372. 700.000 Ευρώ.

ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, τo μεγάλο κανάλι, των τριών.. ισχυρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ναζί φωτογράφιζαν τη Βιάννο σαν τουρίστες λίγο πριν την κάψουν!

οι φωτογραφίες της εποχής, έχουν μοναδική αξία καθώς καταγράφουν την εικόνα του χωριού λίγο πριν την καταστροφή, δίνοντας στον μελετητή πολύτιμες πληροφορίες για την ζωή των Βιαννιτών την περίοδο της κατοχής και λίγο πριν το Ολοκαύτωμα. οι φωτογραφίες της εποχής, έχουν μοναδική αξία καθώς καταγράφουν την εικόνα του χωριού λίγο πριν την καταστροφή, δίνοντας στον μελετητή πολύτιμες πληροφορίες για την ζωή των Βιαννιτών την περίοδο της κατοχής και λίγο πριν το Ολοκαύτωμα.

Ο DAVID ROCKEFELLER ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ 11/9/01 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/DAVID-ROCKEFELLER.html#ixzz2erFDB29N
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση

11 Σεπτεμβρίου 2013

Να προστατευτούν τα ιερά κειμήλια του Αγίου Ορους ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/na-prostateutoun-ta-iera-keimilia-tou-agiou-orous.html#ixzz2erBZOXwu


Δένδιας Υπουργείο Προ.πο

Εντολές και οδηγίες για τη βελτίωση της αστυνόμευσης στο Άγιο Όρος έχει λάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.  Εξάλλου, όπως γνωστοποιείται σε έγγραφο του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, από τον περασμένο Νοέμβριο από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής έχει αποσταλεί έγγραφο προς την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς τις μονές, ώστε να προστατευθούν τα ιερά κειμήλια που βρίσκονται στο Άγιο Όρος.

Ακης: Να λέτε στον υπουργό, όταν αναφέρεστε σε μένα. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/akis-isovia-dikastirio.html#ixzz2erBABTVm


Το είπε στον συνήγορο πολιτικής αγωγής, επισημαίνοντας: «Δεν είμαστε φιλαράκια»

Μετά τις αγορεύσεις - καταπέλτη των δυο εισαγγελέων της έδρας, της κυρίας Γεωργίας Αδειλίνη και του κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου...

(αναπληρωτής εισαγγελέας), οι οποίοι πρότειναν την ενοχή των 17 από τους 19 συνολικά κατηγορουμένους για το σκάνδαλο των "χρυσών μιζών", το λόγο έλαβαν σήμερα στο δικαστήριο οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, δηλαδή του ελληνικού δημοσίου.

Με την έναρξη πάντως της διαδικασίας το λόγο έλαβαν οι συνήγοροι του Α. Τσοχατζόπουλου, οι οποίοι έστρεψαν τα πυρά τους στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο με αφορμή τα όσα εκείνος ανέφερε χθες περί Λαμπράκη και δια βίου εγκλεισμό του πρώην υπουργού.

"Να μη γίνει εδώ λαοδικείο" είπε ο κ. Λεωνίδας Κοτσαλής.

Ο εκ των συνηγόρων πολιτικής αγωγής πάντως κ. Δ. Κολοβός στην αγόρευσή του μίλησε μεταξύ άλλων, για μεθοδεύσεις που έγιναν στη διαδικασία αγοράς των γερμανικών υποβρυχίων με αποτέλεσμα να "χαθεί κάθε δυνατότητα διαπραγμάτευσης και οι Γερμανοί να παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο χωρίς ανταγωνιστές". Πρόκειται για τη γερμανική εταιρεία Ferrostaal κατασκευάστρια των γερμανικών υποβρυχίων. Βέβαια οι μίζες ήταν ιδιαίτερα προσοδοφόρες" συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά την προμήθεια των Tor M1, ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, επισήμανε ότι τα αντισταθμιστικών ωφελήματα χρησιμοποιήθηκαν με πρόσχημα "για να βγουν οι μίζες από την Antey".

Όπως είπε "χρησιμοποιήθηκε το σύστημα της πιστωτικής προκαταβολής" . Ο κ. Κολοβός χαρακτήρισε διεφθαρμένο το περιβάλλον στο υπουργείο Αμυνας επί θητείας Τσοχατζόπουλου, ο οποίος "απέφυγε να μιλήσει για την ταμπακιέρα". Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις στη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του συνηγόρου. Μάλιστα, κάποια στιγμή ενώ ο συνήγορος αναφέρονταν σε επιστολή "με αποδέκτη τον Ακη Τσοχατζόπουλο", ο Α. Τσοχατζόπουλος παρενέβη υποδεικνύοντας στον κ. Κολοβό: "Να λέτε στον υπουργό παρακαλώ, καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είμαστε φιλαράκια".

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Λαυρεντιάδης: Να θεωρηθούν ως «συνεργοί» ο Προβόπουλος και ο Σάλλας !

sallas_provopoylos1_09-09-2013 ΣΑΛΛΑΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ
Εννέα μήνες μετά την κράτησή του στις φυλακές, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του ενώπιον των ανακριτικών αρχών για το «σκάνδαλο της Proton Bank», ζητώντας να θεωρηθούν ως «συνεργοί» του τόσο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος όσο και ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας.
Συγκεκριμένα, με πολυσέλιδο συμπληρωματικό υπόμνημα, το οποίο κατέθεσε την Παρασκευή 6-9-2013, ενώπιον της 2ης ειδικής ανακρίτριας Ιωάννας Χατζάκη, υποστηρίζει ότι η έρευνα διεξάγεται μεροληπτικά σε βάρος του, ενώ από τη στιγμή που ο ίδιος κατηγορείται για παράνομα δάνεια ύψους περίπου 700 εκατομμυρίων ευρώ, θα έπρεπε να είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απιστία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και εναντίον των Γ. Προβόπουλου και Μ. Σάλλα.
Ο Λ. Λαυρεντιάδης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του directnews.gr, επικαλείται στο

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ; ! Εκτοξεύτηκε το χρέος της Ισπανίας ; Οι τεμπέληδες Ελληνες θα φταίνε !

SPAIN2_631_355

Στο 92,2% του ΑΕΠ εκτινάχθηκε το δημόσιο χρέος της Ισπανίας κατά το τρίμηνο Απριλίου – Ιουνίου, ξεπερνώντας τον στόχο της κυβέρνησης για χρέος 91,4% του ΑΕΠ στο τέλος της χρονιάς, σύμφωνα με την κεντρική τράπεζα της χώρας, σύμφωνα με το Reuters.

#Alithines_Istories Πώς θα κάνεις ηλίθια απεργία; Κάτσε στα αυγά σου!

elmexaniwn

Συνάδελφοι, Κατά καιρούς θυμώνω με πολλά πράγματα.

Ένα όμως με κάνει έξαλλη.

Όταν κάποιοι με θεωρούν ηλίθια.

Θεωρούν δηλαδή πως δε θα καταλάβω.
Θεωρούν πως για τις απολύσεις 2500 συναδέλφων μου με οργανικές θέσεις, την κατάργηση τομέων στην ΤΕΕ, την κατάργηση των ΕΠΑΣ, την προχειρότητα και πλήρη αδιαφάνεια των μετατάξεων, για τις 15.000 απολύσεις που ακολουθούν…. (ο κατάλογος δεν έχει τέλος), εγώ πρέπει να καταλάβω πως ο στόχος είναι η πάταξη του ανορθολογισμού του δημόσιου σχολείου, η άριστη ποιότητα του εκπαιδευτικού προϊόντος, η καλύτερη απόδοση των εκπαιδευτικών, το τέλος των παθογενειών του σχολείου.

#Success_Story Ρεπορτάζ του CNN για τους “καταθλιπτικούς Έλληνες”

Παπανδρέου Σαμαράς Προδότες
Σε δημοσίευμα του, το αμερικανικό δίκτυο CNN επιτίθεται στην πολιτική λιτότητας που επιβάλλει η tρόικα και έχει άμεση επίδραση στην Υγεία και υποστηρίζει πως η βαθιά ύφεση δεν αποτελεί πλέον λύση αλλά μέρος του προβλήματος με ανυπολόγιστο κόστος για τους ανθρώπους.
Ειδικότερα, το CNN αναφέρεται στο ελληνικό σύστημα Υγείας και στις περικοπές που έχει απαιτήσει η Τρόικα σημειώνοντας: «Η Ελλάδα για παράδειγμα, βρίσκεται στο μέσο μιας δημόσιας καταστροφής της Υγείας. Προκειμένου να πιάσει τους στόχους που έχει θέσει η Τρόικα, η Ελλάδα έχει ”κόψει” το μπάτζετ στην Υγεία πάνω από 40%», υποστηρίζει το δημοσίευμα.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ «ΤΡΑΠΕΖΙ» Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ > «Παράθυρο» για διπλωματική λύση στη Συρία από τον Μπαράκ Ομπάμα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την πρόταση της Ρωσίας να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το χημικό οπλοστάσιο της Δαμασκού, με μία διπλωματική λύση να κερδίζει συνεχώς έδαφος, γεγονός που έκανε σαφές και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με το διάγγελμά του τα ξημερώματα της Τετάρτης.«Είναι πάρα πολύ νωρίς να γνωρίζουμε εάν αυτή η πρόταση θα πετύχει», είπε ο Ομπάμα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφερόμενος στην πρόταση της Ρωσίας, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι την έλαβε σοβαρά:

«Κάθε συμφωνία πρέπει να εξασφαλίζει ότι το καθεστώς Άσαντ θα εμμείνει στις δεσμεύσεις του. Αλλά αυτή η πρωτοβουλία παρέχει τη δυνατότητα απομάκρυνσης των χημικών όπλων χωρίς τη χρήση βίας», είπε ο αμερικανός πρόεδρος.

Έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών ενοχοποιεί την Γερμανία για στρατολόγηση Ισλαμιστών


«Τα Βαλκάνια τροφοδοτούν με αντάρτες την αντιπολίτευση στη
Συρία».
Η αποστολή ατόμων, δηλαδή Αλβανών από τα Σκόπια, και η ένταξή τους στην Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα ή σε άλλες αντικυβερνητικές ομάδες στη Συρία, η σε οποιαδήποτε άλλο μέτωπο σύγκρουσης, δεν αποτελεί επίσημη θέση της Δημοκρατίας των Σκοπίων και σε κανένα μέρος του εδάφους της δεν εκπαιδεύονται αντάρτες για να σταλούν στην εν λόγω χώρα.

«Μετρητά τέλος» για την καταβολή των υποχρεώσεων στις Εφορίες ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/metrita-telos-stis-efories.html#ixzz2erG5qhzD


Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο;Γνωρίζατε ότι στο Ισραήλ έχουν πεθάνει μόνο 150 άτομα ανά έτος από καρκίνο σε έναν πληθυσμό 7 εκατομμυρίων. ενώ στην Ισπανία 1500 και 2400 Γερμανία;

Ο Σιωνισμός ελέγχει τα φάρμακα στο μη εβραϊκό πληθυσμό, η χημειοθεραπεία ελέγχετε από την μεγάλη επιχείρηση της ιατρικής, από την επιστήμη, από τα Πανεπιστήμια γιατρούς για να σας στείλουν νωρίτερα

ΕΛΛΗΝ – Ο ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΣΗΣΑΘΗΝΑ 15-9-2013.

ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΝΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΜΕ ΜΙΑΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΚΑΜΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΙΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΤΟΛΗ. ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!! ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Το ΙΚΑ παίρνει δάνειο -απο το ... πλεόνασμα;- για να δώσει τις συντάξεις Οκτωβρίου!

«Δάνειο» διάρκειας πέντε ημερών θα πάρει το ΙΚΑ από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προκειμένου να καταβάλει τις συντάξεις του Οκτωβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή».

"ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΑΣΗ" > Μόνιμη παρουσία στο Αιγαίο αποκτά το ρωσικό Ναυτικό με αποστολή νέων μονάδων


Σε ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση των ναυτικών δυνάμεων Ανατολικής Μεσογείου προχωρά το ρωσικό Ναυτικό ανεβάζοντας τον αριθμό των πολεμικών πλοίων στα δέκα στην επιχειρησιακή ζώνη ευθύνης του που περιλαμβάνει και το Αιγαίο.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ. "Παρέχοντας οπλισμό στους ισλαμιστές βοηθούμε την Αλ Κάιντα και την φέρνουμε στις ΗΠΑ"

Και ενώ οι ΗΠΑ "προσεύχονται" για μια νέα αφορμή για να επιτεθούν στην Συρία, αμερικανική "δεξαμενή" σκέψης το Bipartisan Policy Center, επισημαίνει τον κίνδυνο εξάπλωσης της Αλ Κάιντα στην Μέση Ανατολή, αλλά και την εισχώρησή της στις ΗΠΑ, μέσω των υποστηριζόμενων από την Δύση αντικαθεστωτικών ομάδων όπου θα μπορούσαν να χτυπήσουν μια "Αμερικανική πόλη". 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απαγορεύτηκε ο δημόσιος εορτασμός των Χριστουγέννων σε περιοχή του Βερολίνου


Πρόσφατα, απαγορεύτηκαν τα χριστιανικά σύμβολα κατά τον δημόσιο εορτασμό των Χριστουγέννων στη γερμανική πόλη του Solingen. Τώρα, ο ιός εξαπλώθηκε και στο Βερολίνο.
Παρακολουθείστε πως εξελίχτηκε η ιστορία και δείτε πως δουλεύει η αριστερά. Η πολυπολιτισμικότητα είναι το φυτώριο κάθε αντιχριστιανικής αριστερής κίνησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...