Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

newsIT.gr Συνάδελφος Χρυσαυγίτη (+playlist)

Ξυλοδαρμός αστυνομικών από αναρχικούς - Δραπέτευσαν 6 λαθρομετανάστες στο κέντρο της ΑθήναςΞυλοδαρμός αστυνομικών από αναρχικούς - Δραπέτευσαν 6 λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας
Επίθεση σε αστυνομικούς και απελευθέρωση λαθρομεταναστών σημειώθηκε πριν λίγο στην οδό Χέϋδεν στο κέντρο της Αθήνας. Oμάδα αναρχικών με λοστούς και αλυσίδες επιτέθηκε σε αστυνομικούς που μόλις είχε συλλάβει 6 λαθρομετανάστες.

Έλληνες πολιτικοί σταματήστε να φοβάστε τους Τούρκους


του Μιχάλη Ιγνατίου - Τις τελευταίες ημέρες, και εντελώς ξαφνικά θα έλεγα, οι Έλληνες ανακάλυψαν τη Στρογγύλη. Προσωπικά άκουσα για τη σημασία του συγκεκριμένου νησιού από τον μακαρίτη Τάσο Παπαδόπουλο το 2003, όταν ολοκλήρωνε τους σχεδιασμούς του για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου. Λίγα κατάλαβα τότε, αλλά αρκούσε ότι εκείνος ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε μελετήσει τη νομική πλευρά του θέματος και ήταν βέβαιος πως η Κύπρος «άγγιζε» τη Μητέρα Πατρίδα.

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Αντισυνταγματικό το κούρεμα… Να σας στείλουμε κανέναν παπανδρεικο καθηγητή βρε παιδιά, να το “λύσει” το “πρόβλημα”


20130919-110204.jpg

Κεντρική Τράπεζα – Παράνομο το Κούρεμα ! ! ! δείτε αυτούσια την επιστολή

Γερμανοί βουλευτές ζητούν να παραιτηθεί η Ελλάδα από την Προεδρία της ΕΕ!


Την παραίτηση της Ελλάδας από την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, την οποία θα αναλάβει την 1η Ιανουαρίου του 2014, ζητούν δύο Γερμανοί βουλευτές των κυβερνώντων κομμάτων, επικαλούμενοι το κόστος της διοργάνωσης.

MEΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ-1/ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΝ./19-9-2013


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ Η ΜΟΣΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
*Ο ΑΣΑΝΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.

Επιχείρηση ΨΕΠ (αποσταθεροποίηση Ελλάδος)


Δεκέμβριος 2008, δολοφονία Γρηγορόπουλου, εστάλησαν 56000sms. Οι αναφορές της ΕΥΠ έλεγαν ότι υπήρχαν δράσεις  ξένων στοιχείων  που ήθελαν αποσταθεροποίηση της χώρας από ξένες υπηρεσίες. Περιμέναν το έναυσμα που θα έδινε την έναρξη της κατάστασης.Όλοι  γνωρίζουμε  τη συνέχεια.

Προφυλακίστηκαν οι δύο νεαροί για τον φόνο του 77χρονου

Την προφυλάκιση των δύο κατηγορούμενων για την δολοφονία του 77χρονου στο χωριό Αμυγδάλοι της Νεάπολης Λασιθίου, αποφάσισαν οι εισαγγελέας και ανακριτής, μετά την απολογία τους σήμερα το πρωί.

Ο έλεγχος του νου...

Ο έλεγχος του νου...

Λεοντίου Μοναχού Διονυσιάτη

Μπορεί να ελέγξει κάποιος το νου των άλλων;
Κατ'  αρχήν πρέπει να εξηγήσομε ότι έλεγχος δεν σημαίνει πειθώ, αλλά δυναστευτική επίδραση σε ένα ή περισσότερα άτομα.
Σε αυτό αναφερόμεθα, και αυτό είναι μεμπτό, γιατί προσβάλλει την προσωπικότητα του ανθρώπου καταστρέφοντάς του την ελεύθερη βούληση, το μέγιστο δώρο του Θεού που κάνει τον άνθρωπο να ξεχωρίζει από τα ζώα.
    Ο έλεγχος του νου ή "mind control" αναπτύχθηκε σαν ένα "αμυντικό" εργαλείο από εργαστήρια που δούλευαν για το στρατό ή τις μυστικές υπηρεσίες κρατών, θίγοντας όμως την προσωπικότητα των ατόμων, που καταντούν πειραματόζωα χωρίς συνήθως να το γνωρίζουν. Πρώτα οι Ναζί είχαν ξεκινήσει τα πειράματα ελέγχου του νου σε ευρεία κλίμακα χρησιμοποιώντας συνήθως αιχμαλώτους γι'  αυτά. Μετά συνεχίσθηκαν στις χώρες που κατέλαβαν την Γερμανία (Αμερική, Σοβιετική Ένωση και Αγγλία), οι οποίες πήραν Γερμανούς επιστήμονες αυτής της "ειδικότητας". Η CIA δημιουργήθηκε το 1947. Ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA με ημερομηνία 7 Ιανουαρίου του 1953 περιγράφει την δημιουργία πολλαπλών προσωπικοτήτων σε 19 χρονών κορίτσια:
   «Τα υποκείμενα αυτά έχουν σαφώς αποδείξει ότι μπορούν να περάσουν από μια εντελώς ξύπνια κατάσταση σε μια ελεγχόμενη βαθιά H κατάσταση [ύπνωση]... μέσω τηλεφώνου, με τη λήψη έγγραφου υλικού, ή με τη χρήση κωδικού, ή σήματος, ή με λέξεις, ο δε έλεγχος εκείνων των υπνωτισμένων μπορεί να περάσει από ένα άτομο σε άλλο χωρίς μεγάλη δυσκολία. Έχει επίσης δειχθεί, μέσω πειραματισμού με αυτά τα κορίτσια, ότι μπορούν να δρουν αθέλητα ως ταχυδρόμοι για σκοπούς πληροφόρησης». (Από το βιβλίο Bluebird υπό Colin Ross, που περιέχει πολλά έγγραφα της CIA. σελ. 32) 

Ήπειρος: "Επανέλαβαν" τον ... γάμο λόγω ... κρίσης!

Η οικονομική κρίση που βιώνει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία οδηγεί πολλές φορές σε αποφάσεις οι οποίες μπορεί να μην έχουν το αποτέλεσμα που πρέπει αλλά με λίγη καλή θέληση όμως όλα μπορούν να γίνουν...

Συγκρίνετε το περιστατικό της δολοφονίας στο Κερατσίνι με την πρακτική της ΝSA...

σχόλιο Αντίπατρος : Συγκρίνετε το περιστατικό της δολοφονίας στο Κερατσίνι με την πρακτική της ΝSA...

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας ο δράστης..
.

Δεν θα πιστέψετε τι προσφέρει ένα βαθύ παθιασμένο φιλί στο στόμα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι ακριβώς προσφέρει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, εκτός φυσικά από την ερωτική διάθεση που προκαλεί;
Πολλοί μάλιστα λένε ότι κάποιος που φιλάει καλά μπορεί να δημιουργήσει στη σύντροφο του πραγματικά ρίγη. Όμως ένα καλό φιλί στο στόμα έχει οφέλη που πολλοί από εμάς αγνοούμε. Για παράδειγμα χάνουμε θερμίδες. Διαβάστε να δείτε τι άλλο προσφέρει ένα βαθύ παθιασμένο φιλί στο στόμα...

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ 
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: 

1ον Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ),

2ον Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ (ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ)

3ον Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Aλουμίνιο: Ο κρυμμένος φονιάς

Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και σε μικρές ποσότητες...
Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας εγχύουν αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε. Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό....

Ανοίγουν κύκλο του αίματος - Ποιοι θέλουν εμφύλιο και αίμα στην χώρα;


Σε αιματηρή τροχιά μπήκε από σήμερα η πολιτική ζωή του τόπου με την προσπάθεια των κομμάτων του συνταγματικού τόξου να χρεώσουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή μια δολοφονία.
Μια δολοφονία που έχει όλα τα χαρακτηριστικά προσωπικής διαφοράς, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια: Και αίμα από σκοτωμένο κουνούπι να χυθεί, στην χώρα αυτή την στιγμή, όσο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο να κερδίζει ψήφους, θα του χρεώνουν ακόμα και τον θάνατο του κουνουπιού.
O στόχος είναι σαφής: Να μην επιτρέψουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο και να συμμετάσχει στις εκλογές και να διωχθούν τα κορυφαία στελέχη του.
Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται εμφυλιοπολεμικό κλίμα με ευθύνη 100% της κυβέρνησης, αφού οι αριστεροί ζητούν "εδώ και τώρα" να υπάρξει "απάντηση στο αίμα που έχυσε η Χρυσή Αυγή και να τους τσακίσουμε" όπως αναφέρουν χιλιάδες μηνύματα αριστερών πολιτών στα social media.
Ποιος θα σταματήσει τον όλεθρο αν σκοτωθεί ένα μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου από αριστερούς; Μέχρι τώρα οι αντιεξουσιαστικές ομάδες βάζουν βόμβες στα γραφεία τους. αν υπάρξει ένας φόνος, τι θα γίνει;
Πέρα από το γεγονός ότι εντυπωσιάζει η αντίληψης "συλλογικής ευθύνης" (κανονικά θα έπρεπε να χρεώνεται σε κάθε κόμμα κάθε δολοφονία που γίνεται όταν ο δράστης δηλώνει ότι "Είναι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ") γίνεται μια επικίνδυνη συνήθεια να εισβάλλει η αστυνομία στα γραφεία των πολιτικών κομμάτων για κάθε περιστατικό.
Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Παππάς μιλώντας για το θέμα στην Βουλή, αφού καταδίκασε (όπως όλοα τα στελέχη του κόμματος) την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα δήλωσε ότι δεν είναι μέλος του κόμματος. «Τι θα πει "Ομολόγησε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής"; Δεν το έχω ακούσει αυτό. Ο κάθε ημιπαράφρων μπορεί να λέει ότι είναι Χρυσή Αυγή και 'γω είμαι Αρειανός τι σημαίνει αυτό».
Το δολοφονικό επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 12.10 το βράδυ έξω από καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60. Σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα (μουσικός της ράπ) με τη παρέα του βρίσκονταν στην καφετέρια παρακολουθώντας τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού και είχε έντονο φραστικό επεισόδιο επί προσωπικού επιπέδου με τον δράστη ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε.
 
Λίγο μετά τα μεσάνυκτα ο 34χρονος με την παρέα του κινήθηκε προς την Π. Τσαλδάρη όπου είχε σταθμεύσει το δίκυκλο του, όπως αναφέρουν οι ίδιες μαρτυρίες. Εκεί του επιτέιηκε ο 45χρονος μαζί με άλλα άτομα και τότε του επιτέθηκαν.
 
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε από μαχαίρι στο στήθος ο 34χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
 
Από που προκύπτει ότι ήταν "πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής"; Ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί πειστικά από όσους υποστηρίζουν αυτό το ενδεχόμενο.
 
Πάντως από την έφοδο της αστυνομίας στα γραφεία του κόμματος δεν φαίνεται να έχει προκύψει το οτιδήποτε. Βασικά αναζητούσαν στοιχεία που να συνέδεαν τον δολοφόνο με τον Λαϊκό Σύνδεσμο, αλλά δεν προέκυψε κάτι τέτοιο.
 
Ζητούμενο, η ηρεμία και η νηφάλια αντιμετώπιση της κατάστασης από όλους στο πλαίσιο αυστηρής εφαρμογής του νόμου προς όλους.
 
Οι μόνοι που έχουν να κερδίσουν κάτι από την εμφύλια αιματοχυσία είναι οι εχθροί της χώρας ή οι έχοντες συμφέροντα από μια χώρα που περιμένουν να την πνίξει ο κύκλος του αίματος.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μήνυμα αναγνώστη: Η κατάντια των καταστημάτων της Γλυφάδας

Σήμερα το απόγευμα γυρω στις 8 υπάλληλος μαγαζιου γυναικείων ενδυμάτων "χάλασε" λεφτά σε Αφρικανό παράνομο μικροπωλητή πειρατικών cd-dvd...

Η πολιτική των "δύο άκρων" ανθίζει: Ξεκίνησε η επίθεση του Συνταγματικού Τόξου


Άρθρο του Δ. Παπαγεωργίου - Ήταν αναμενόμενο. Όλα έδειχναν προς τα εκεί. Ένα έγκλημα χρησιμοποιείται σε αγαστή συνεργασία από τα μήντια, τους αντιεξουσιαστές, την αριστερά και φυσικά την κυβέρνηση και την αστυνομία, ως μοναδική ευκαιρία ποινικοποίησης του εθνικισμού. Στο στόχαστρο της αστυνομίας μπαίνει η Χρυσή Αυγή με ταυτόχρονες εφόδους στα γραφεία της. Στην πραγματικότητα όμως η επίθεση γίνεται σε όλους τους εθνικιστές.
Μια ποινικοποίηση δίχως προηγούμενο, με ταυτόχρονες απειλές από παντού κατά όποιου δηλώνει εθνικιστής. Δεν είναι πρωτοφανές. Είναι ένα ακόμη κυνήγι μαγισσών που ξεκινά.

Ο τρόπος απλός. Τα πάθη διεγείρονται, προκειμένου να επιτευχθεί ένας πολιτικός στόχος. Δακρύβρεχτες εκφράσεις στα μήντια, δίπλα σε γενικούς αφορισμούς, περί χρυσαυγιτών. Επικέντρωση σε μια ιδιότητα του δράστη, αυτή του φίλου ή οπαδού της Χρυσής Αυγής. Λές και όλοι οι χρυσαυγίτες μαζί κρατούσαν το μαχαίρι, ή λές και υπάρχει περίπτωση ο Ν. Μιχαλολιάκος να πήρε τηλέφωνο τον δράστη και να του είπε "πήγαινε να κάνεις αυτό". Τρόποι που δεν αντέχουν στην εξέταση της κοινής λογικής, αλλά πετυχαίνουν στην υπερφόρτωση ενός συναισθηματισμού. Ο οποίος συναισθηματισμός είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει σε περαιτέρω εμφυλιακό κλίμα, σε περαιτέρω βία. Έτσι παίρνουμε κάτι το οποίο ξεκίνησε από το ποδόσφαιρο, χύθηκε στα πολιτικά και το κάνουμε ένα κατ' εξοχήν πολιτικό ζήτημα.

 

Ανθίζει η πολιτική των δύο άκρων

Όλα αυτά δεν είναι μόνον αποδεκτά αλλά και τα ζητούμενα γι' αυτούς που καλλιεργούν αυτό το κλίμα. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία για το σύστημα να σπιλώσει/απαγορεύσει/γκρεμίσει/καταστήσει ταμπού όχι μόνον την Χρυσή Αυγή, αλλά και κάθε έναν που επιζητά να αμφισβητήσει τις δομές της μεταπολίτευσης, είτε αυτές εκφράζονται από τα αριστερά, είτε από τα δεξιά. Η πολιτική των "δύο άκρων" ανθίζει. Η επίθεση του "συνταγματικού τόξου" ξεκινά. Μετά από ένα έγκλημα. Για να προχωρήσει σε ένα άλλο έγκλημα. Οι αριστεροί που θεωρούν τον "αντιφασιστικό αγώνα" ως δίκαιο μέρος του αγώνα τους χαίρονται. Χαίρονται όμως και στα κυβερνητικά έδρανα. Γιατί έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να εγγυηθούν την ομαλότητα. Και όταν σε λίγο μανιασμένοι αντιφασίστες, συναισθηματικά ντοπαρισμένοι από πρωτοσέλιδα και δακρύβρεχτες δηλώσεις λυντσάρουν έναν χρυσαυγίτη, αυτοί θα κρυφοχαίρονται. Γιατί θα εξασφαλίζουν την πολιτική τους επιβίωση. Εδώ και καιρό το έγραφα. Το σύστημα περιμένει κάποιον νεκρό, από την μία ή την άλλη πλευρά για να ξεκινήσει τις διαδικασίες του.

Είναι δραματική η μέρα που ξημερώνει στην χώρα μας. Είναι δραματικό όταν ένα έγκλημα χρησιμοποιείται για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες. Η ανάδειξη κάποιου είδους συλλογικής ευθύνης για τις πράξεις ενός ατόμου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες θα γίνει πραγματικότητα. Όσοι συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο, όσοι υιοθετούν τις άναρθρες κραυγές κάποιων για εκδίκηση και αίμα, όσοι δεν διστάζουν για χάρη της τηλεθέασης ή της επισκεψιμότητας να κάνουν αυτού του είδους τους παράλογους συνειρμούς θα έχουν στα χέρια τους το όποιο αίμα χυθει.

Μπλόκο σε φορτίο με 203 κιλά χασίς στο Καλπάκι Ιωαννίνων!

192 δέματα με χασίς συνολικού βάρους 202 κιλών και 950 γραμμαρίων,μετέφερε με το αυτοκίνητο του, ένας 29χρονος από τα... Τρίκαλα,από ερημική τοποθεσία των Ελληνοαλβανικών συνόρων! Τον 29 χρονο,

ΑΧ,ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ

Ξεφεύγει η κατάσταση μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα! > ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Α.Τ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΣΠΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ


- Σοβαρά επεισόδια έξω από το αστυνομικό τμήμα στο Κερατσίνι
- Χημικά στην κεφαλή της πορείας, κρότου λάμψης και οδομαχίες
- Χτύπησαν τον Πάνο Καμμένο και επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους

Ο Γιάννης Καψής, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, εκθειάζει την... Μακρόνησο! Ένα άρθρο από το μακρινό 1949, για την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ. Τελικά τα γραπτά μένουν...!«Συντελεστής της νίκης του εθνικού στρατού στον Γράμμο και το Βίτσι το θαύμα της Μακρονήσου»
Το άρθρο του Ιωάννη Καψή που επαναδημοσιεύτηκε στην Εθνική εφημερίδα «Εμπρός», Φύλλο Νο. 12 που κυκλοφορεί
Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση για το τι ακριβώς συνέβαινε στη Μακρόνησο στα τέλη της δεκαετίας 1940. Μυθοποιήθηκε και κακοφημίσθηκε από την Αριστερά. Έγινε αντικείμενο μιας διαστρεβλωτικής προπαγάνδας που σέρνεται μέχρι τις μέρες μας. Εμφανίζεται ως «κολαστήριο», ενώ ήταν ένα κέντρο στρατιωτικής εκπαίδευσης και αναμόρφωσης των νεαρών που είχαν παρασυρθεί από τους κομμουνιστές. Την άποψή του για το θέμα κατέθεσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Καψής, ο οποίος ασχολήθηκε με την πολιτική και υπήρξε υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Στο κατωτέρω άρθρο, που έχει γραφεί αποκλειστικά για το «ΕΜΠΡΟΣ» (4 Οκτωβρίου 1949), ξεκαθαρίζει τα πράγματα:
Από την Μακρόνησον - Δύο χιλιάδες άνδρες πήραν προχθές τα όπλα
Οι ελληνικές νίκες στον Γράμμο, το Βίτσι και σε κάθε γωνιά της Ελληνικής γης υπεχρέωσαν ολόκληρον τον πολιτισμένον κόσμον να ομιλή, για μια φορά ακόμη, με θαυμασμό για τις ελληνικές αρετές. Του θαυμασμού αυτού δικαιούται ολόκληρος ο ελληνικός λαός και κάθε τμήμα του εθνικού στρατού, από τις εμπροσθοφυλακές μέχρι του τελευταίου βοηθητικού οπλίτου. Κανείς όμως ειλικρινής παρατηρητής δεν θα μπορούσε να μην αναφέρη και την Μακρόνησον ως έναν από τους συντελεστάς της νίκης. Είναι πιθανόν η υλική συμβολή της να μην είναι μεγάλη, η ηθική όμως ενίσχυσίς της προς το μαχόμενον έθνος τεραστία. Ήρωας έχουν να επιδείξουν πολλά έθνη, δημιούργημα όμως σαν την Μακρόνησο κανένα. Γιαυτό δεν προξενεί έκπληξι ο θαυμασμός όλων των ξένων παρατηρητών οι οποίοι επεσκέφθησαν την νήσον. Την παρελθούσα Κυριακήν άλλες δυο χιλιάδες Μακρονησιωτών έλαβαν τα όπλα, που τους έδωσεν αυτοπροσώπως ο αρχηγός του Γεν. Επιτελείου, για να πυκνώσουν τας τάξεις των μαχομένων συναδέλφων των.

Οι Γερμανοί κατάσκοποι προτιμούν την Ελλάδα


Τελικά, η Ελλάδα φαίνεται πως είναι πόλος έλξης για τους γερμανούς πράκτορες και δη τους... "συνταξιούχους". Η περίπτωση της πρόσφατης σύλληψης του γερμανού συνταξιούχου στην Χίο, δεν είναι η μοναδική και ίσως οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες θα πρέπει να ελέγξουν επισταμένως κάποιους γερμανούς (και όχι μόνο) συνταξιούχους που διαμένουν περιοδικά ή μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Ελληνικής καταγωγής η Αδριανούπολη στην Βόρειο Ήπειρο, τα ευρήματα αποστομώνουν Αλβανούς και Ιταλούς [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

 400 χρόνια προϊστορίας που δεν "γνωρίζαμε" ως σήμερα, λέει ο Αλβανός καθηγητής αρχαιολογίας, επικεφαλής των Αλβανών αρχαιολόγων στις ανασκαφές στην Αδριανούπολη, Βορείου Ηπείρου. 

Έχουν ιδιαίτερη σημασία τα λεγόμενά του, γιατί, πριν την σημερινή συνέντευξη του Αλβανού αρχαιολόγου, την αναγνώριση και την ελληνικότητα της "Αδριανούπολης" στην Βόρειο Ήπειρο και τα ατράνταχτα στοιχεία για τον ανεπτυγμένο ελληνικό πολιτισμό, είχαν προηγηθεί τα τελευταία χρόνια, από την σύμπραξή του αλβανικού αρχαιολογικού Ινστιτούτου με το Ιταλικό πανεπιστήμιο Μαντσεράτα και εν συνεχεία και με το πανεπιστήμιο Αργυρόκαστρου, ανελέητοι ισχυρισμοί με σκοπό να θάψουν 400 χρόνια προγενέστερου αρχαιοελληνικού πολιτισμού στον κάμπο της Δερόπολης στην Βόρειο Ήπειρο και να επιδιώκουν να το βαφτίσουν και να" μιλάει μόνο ρωμαϊκά."
Οι Ιταλοί με την πλήρη στήριξη της Αλβανίας και αλλεπάλληλες συνεδριάσεις ''επιστημόνων" στο Αργυρόκαστρο, ήθελαν να αφαιρέσουν την περίοδο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, να φτιάξουν ένα αρχαιολογικό πάρκο ρωμαϊκού πολιτισμού στην Δερόπολη , με σκοπό να εδραιωθεί και να κατακυρωθεί η ευρύτερη περιοχή, "ρωμαϊκή". Ευτυχώς τότε προσέκρουσαν στην σθεναρή αντίδραση των δημοτικών αρχών της Κάτω Δερόπολης. 
Αυτό είναι που θέλουν και οι Αλβανοί για τους ευνόητους λόγος ,οι οποίοι παραδέχονται κάθε τι ρωμαϊκό, ενώ βαφτίζουν κάθε τι ελληνικό "ιλλυρικό", άρα, αλβανικό . Τότε οι ανασκαφές ανέδειξαν στο βορειοανατολικό τμήμα του αρχαίου θεάτρου ελληνικά μεγαλοπρεπή κτίσματα που άνηκαν στον VI - V π.Χ. αιώνα . 
Υπό τον φως αυτών των πραγμάτων, τότε το 2010 οι Ιταλοί επιστήμονες αναγκάστηκαν να παραδεχτούν για πρώτη φορά ότι στην περιοχή προϋπήρχε ελληνικός πολιτισμός αλλά ..., "ασήμαντος" ! 

Αποφυλακίσεις με βραχιολάκια;;; > ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ


Το κόστος θα επιβαρύνει τους έγκλειστους και υπολογίζεται στα 1.500 ευρώ

Τη δυνατότητα σε τουλάχιστον 2.500 κρατούμενους των φυλακών να αποφυλακιστούν τοποθετώντας το λεγόμενο «βραχιολάκι» επιτήρησης, ώστε οι Αρχές να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται, αλλά και να επιτευχθεί σε σημαντικό βαθμό η αποσυμφόρηση των φυλακών, προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου!

Ήταν αναμενόμενο. Όλα έδειχναν προς τα εκεί. Ένα έγκλημα χρησιμοποιείται σε αγαστή συνεργασία από τα μήντια, τους αντιεξουσιαστές, την αριστερά και φυσικά την κυβέρνηση και την αστυνομία, ως μοναδική ευκαιρία ποινικοποίησης του εθνικισμού.

Το «τυχαίο γεγονός» που έγινε για να μας χωρίσουν πάλι…

Ακόμη ένας νεκρός. Αυτή τη φορά ο θάνατος ήρθε μέσα από το αδιανόητο μίσος που τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη σπουδή έσπειραν οι «ταγοί». 
Ένας θάνατος που όλοι περιμέναμε και όλοι τον απευχόταν. 
Ένας θάνατος που από μερικούς είχε προαναγγελθεί πως θα συμβεί για να φέρει την πόλωση, την όξυνση, την διχόνοια και (οι σχεδιαστές του ελπίζουν) την εμφύλια σύγκρουση. 

Ένας θάνατος που συνέβη σε μία κρίσιμη χρονική καμπή, όπως έγινε και με τα θύματα της Marfin.

Αναμνήσεις...Καμμένος-Βορίδης-Πλεύρης σε στιγμές χαλάρωσης....δείχνουν τι σημαίνει για αυτούς το Πατρίς-Θρησκεία.
Ή εγώ τα έχω μάθει αλλιώς ή μάλλον το Πατρίς Θρησκεία για τους συγκεκριμένους θα είναι ο σατανισμός και η Γερμανία του Χίτλερ.

Τούρκοι αστυνομικοί μέσα στο περιπολικό βίασαν ανήλικο κορίτσι.....που ζήτησε βοήθεια μετά από σεξουαλική επίθεση!

Δύο Τούρκοι αστυνομικοί μέσα στο περιπολικό βίασαν ένα 16χρονο κορίτσι που ζήτησε βοήθεια μετά από σεξουαλική επίθεση!

ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ > ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


- Επίθεση με πέτρες και μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα στο Κερατσίνι
- Έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης
- Έσπασαν υποκαταστήματα τραπεζών στη Λεωφόρο Σαλαμίνος

- Προσήχθησαν 65 άτομα εκ των οποίων 23 συνελήφθησαν
- Χτύπησαν τον Πάνο Καμμένο και επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους

Πάτρα: Όπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν στα σπίτια που διέμενε ο 38χρονος Ιταλός που έβγαλε όπλο στην χθεσινή πορείαΌσο εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας..ίσως κάποιοι "γείτονες" να προσπαθούν να επωφεληθούν ακόμα και γεωπολιτικά..
Συνήθης τακτική των "γειτόνων μας" να πληρώνουν Ευρωπαίους συνταξιούχους για να τους κάνουν τις δουλειές..Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτόν τον "κύριο" δεν τον έβαλαν οι γείτονες "κουμπάροι" πολιτικών μας αρχηγών...να σκοτώσει έναν διαδηλωτή..και να ξεκινήσει από χτες νέος αιματηρός εμφύλιος.
Θυμηθείτε αυτό..με τον Γερμανό συνταξιούχο που έγινε κατάσκοπος των Τούρκων κι αυτό που είναι πολύ πρόσφατα γεγονότα.

Τα ίδια παρακρατικά κέντρα που πρωταγωνίστησαν σε σκισμένα κοράνια, εμπρησμό Μαρφιν, επιθέσεις με κουκούλες στους αγανακτισμενους


Τα ίδια παρακρατικά κέντρα που πρωταγωνίστησαν σε σκισμένα κοράνια, εμπρησμό Μαρφιν, επιθέσεις με κουκούλες στους αγανακτισμενους, αγκαλιά συνεχίζουν το ταγκό της προβοκάτσιας –

Γιατί δεν τιμωρεί ο Θεός τους ασεβείς;Πολλοί συνάνθρωποι μας αναρωτιούνται σήμερα γιατί άνθρωποι αμαρτωλοί (εφόσον υπάρχει Θεός), άνθρωποι που εμπορεύονται τις ζωές άλλων ανθρώπων, δεν τιμωρούνται απ'τον Θεό, αλλά αντιθέτως ζουν και βασιλεύουν. Ζούν εις βάρος των φτωχών οικογενειών και όχι μόνο. Απαντήσεις δύσκολα θα δοθούν και γι'αυτό οι απόψεις και οι συμπεριφορές ποικίλλουν και συστηματικά διαφοροποιούνται. 

Σόιμπλε: «Έχουν καλό καιρό, αλλά δεν θα ήθελα να είμαι Έλληνας!» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/blog-post_8191.html#ixzz2fL8dx9Mw


Α/Φ:ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ.ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ?
                     

Toν προεκλογικό του αγώνα στη Γερμανία ενόψει των εκλογών της 22ης Σεπτεμβρίου συνεχίζει ο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Άγριο ξύλο από αναρχικούς σε εκπαιδευτικό που αντέδρασε στο κάψιμο Ελληνικής Σημαίας


Μούγκα από το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ
Οι χθεσινές εκδηλώσεις βίας από μέρους τραμπούκων και ταραξιών της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, απέδειξαν το πραγματικό πρόσωπο εκείνων που υπερασπίζονται τάχα τα δικαιώματα του απλού Ελληνικού Λαού. Στη Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτικός ο οποίος μάλιστα έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το μνημονιακό Καθεστώς, έπεσε θύμα ανηλεούς ξυλοδαρμού από εκείνους τους οποίους οι πολιτικοί τους πάτρωνες ονομάζουν «εξεγερμένη νεολαία» και οι δημοσιογραφικοί λακέδες τους απενεχοποιούν, χαρακτηρίζοντάς τους «νεαρούς» ή «γνωστούς-αγνώστους».

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι «περιώνυμοι» δημοσιογράφοι των μεγαλόσχημων τουρκοσηριαλικών  καναλιών, (στην εικοσιπενταετή δημοσιογραφική μου καριέρα και σε διάφορες αποστολές σε εχθρικό έδαφος είχα τη εμπειρία της προσωπικής γνωριμίας με  τους περισσότερους) και ίσως δεν θα μπορέσουν ποτέ να το καταλάβουν γιατί δεν τους συμφέρει να το καταβάλουν, είναι ότι όσο χτυπούν χωρίς κανένα αντίλογο την Χρυσή Αυγή τόσο περισσότερο… την στηρίζουν. Όσο ένα σάπιο καταστημένο, ένα προδοτικό κατεστημένο που έριξε την  χώρα στον γκρεμό, όσο ένα κατεστημένο που απομύζησε τον ελληνικό λαό βγαίνει στις οθόνες για να επιβάλλει στον κόσμο την ιδεολογία του «ήμερου πρόβατου προς σφαγή», η Χρυσή Αυγή θα εξακολουθεί να υπάρχει.

Ο Γιώργος Παπασημάκης για την Τουρκία (+playlist)

"Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή με νομοθεσία έκτακτης ανάγκης''

''Υπόνοιες άφησε η ελληνική κυβέρνηση ότι θα θέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του 34χρονου αντιφασίστα ράπερ Παύλου Φύσσα από οπαδό τους'' αναφέρει σήμερα η βρετανική εφημερίδα Guardian...

enikos.gr ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ KONTRA(1/2)

Κλίμα αποσταθεροποίησης: Δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού στη ΔάφνηΚλίμα αποσταθεροποίησης: Δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού στη Δάφνη
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι είναι απόλυτα υπεύθυνοι για τον εκτροχιασμό στον οποίο οδηγείται η χώρα. Ιδού που οδήγησε ο τριήμερος βομβαρδισμός συκοφαντιών από τα ΜΜΕ και η καλλιέργια κλίματος εθνικού διχασμού:

Πάνω απο Χίλιοι τσετσένοι ισλαμοφασίστες στη Συρία

Image

Στο Χαλέπι της Συρίας οργανώθηκε ένα τμήμα εξτρεμιστών ισλαμιστών μισθοφόρων από την Τσετσενία, αλλά και από άλλες περιοχές του Καυκάσου. Το τμήμα αυτών των δολοφόνων έχει πολύ καλές σχέσεις με την Αλ Κάιντα και αποτελείται από χίλιους (1000) εμπειροπόλεμους φανατικούς ισλαμιστές. Έχουν οργανωθεί σε στρατόπεδο...

Ποιός είναι ο κ. Ζαφειρίου που διόρισε ο Γ. Στουρνάρας στο ΤΧΣ;


Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας διόρισε δύο νέα μη εκτελεστικά μέλη του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου, η θητεία των οποίων ξεκινά από τις 9 Σεπτεμβρίου 2013 με λήξη στις 30 Ιουνίου 2017.

Για να δούμε όμως ποια είναι τα δυο νέα μέλη, γιατί έχουμε μια – δυο απορίες! Τα νέα μέλη λοιπόν, είναι οι Ιωάννης Ζαφειρίου και Stephan Wilcke.

Ο συριζαίος δολοφόνος του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο - Μίλησε κανείς;Ο συριζαίος δολοφόνος του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο - Μίλησε κανείς;
Φανατικός οπαδός του Τσίπρα και διαδικτυακός φίλος της Δούρου και του Στρατούλη.
Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ πιστά στον ρόλο της παραπληροφόρησης δίνουν ένα ρεσιτάλ λασπολογίας τις τελευταίες ημέρες, με το ένα ψέμα να διαδέχεται το άλλο. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τους ψεύδη είναι τα όσα λένε για τις φωτογραφίες που είχε στο Facebook ο δράστης του σκηνικού της Αμφιάλης και οι οποίες, υποτίθεται, αποδεικνύουν την σχέση του με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επειδή είχε δημοσιεύσει κάποτε μια φωτογραφία του με Βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

H Mεγάλη Ληστεία της Ελλάδας 1981-2011. Από τον Αθανάσιο Χ. Παπανδρόπουλο


Είναι μία βροχερή Τετάρτη του Φεβρουαρίου 1981. Το βράδυ, σε μια ψαροταβέρνα του Χαλανδρίου, στον δρόμο προς Χολαργό, κοντά στο σπίτι του Χαρίλαου Φλωράκη, Γενικού Γραμματέα τότε του ΚΚΕ, συνευρίσκονται οι Ανδρέας Παπανδρέου, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, Γεράσιμος Αρσένης, Κωστής Βαΐτσος, Βάσω Παπανδρέου, Μένιος Κουτσόγιωργας και ο μετέπειτα δήμαρχος Χαλανδρίου Νίκος Πέρκιζας.

ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑΑΘΗΝΑ 20-9-2013.

Σκέτο θανατικό θυμίζει το ανάπηρο κράτος τού ψευτορωμέϊκου. Ένας διαρκής εμβολιασμός με ανθελληνισμό και μικρότητες από ένα καθεστώς που διαλύει εθνικές υποδομές και κρατάει τα μέγαρα υποκουλτούρας των χρηματοδοτών του. Τι Εθνική Άμυνα, τι Στρατόπεδα και Ναυπηγεία! Τα μέγαρα τής μουσικής τους να είναι καλά! Και εκεί ενδιάμεσα έρχεται το ξεπούλημα τής Πατρίδος με τον διαφαινόμενο ακρωτηριασμό της.

Ψευτοσύμμαχοι και γραικύλοι πολιτικάντηδες ονειρεύονται το σβήσιμο τής Πατρίδος μας από τον χάρτη. Μα δεν θα προλάβουν. Ανοίγουν με βιασύνη περισσή όλα τα εθνικά μας θέματα προσχωρώντας στις εχθρικές διεκδικήσεις. Μάς ήρθε ο γνωστός «περιούσιος» διαμεσολαβητής Νίμιτς για να μάς θυμίσει την πρόταση – εντολή προς τα ελληνόφωνα δουλικά περί «Άνω Δημοκρατίας τής Μακεδονίας». Κοινά αποδεκτή λύση και εθνική υπόθεση και για τους δύο μάς είπε. Αλλά Έθνος υπάρχει μονάχα ένα. Και Μακεδονία μία. Η Ελλάς και η Ελληνική Μακεδονία και η Βόρειος Μακεδονία που κι αυτή θα γίνει εκ νέου Ελληνική.

Βιάζονται λένε οι ψευτοευρωπαίοι και ο λοιπός νεοταξικός συρφετός να «λύσει» και το ζήτημα τής Κύπρου Μας. Να πάνε στην γνωστή ομοσπονδιακή τουρκοποίηση με την υποκριτική παραχώρηση εδαφών στην κεντρική διοίκηση τής Κύπρου και την παραχώρηση εξουσιών στην Τουρκία.

Κάνανε τη Στρογγύλη αρχαιολογικό χώρο αφαιρώντας της ζωτικό εθνικό χώρο και ΑΟΖ υπέρ τής Τουρκίας. Σκαρφίζονται την γεωπολιτική ακύρωση τού Καστελόριζου και στη Λάρισα μάς φέρανε στη θέση τού Σκοπιανού Τούρκο διοικητή για την εκεί νοτιοανατολική ευρωπαϊκή στρατιωτική ταξιαρχία.

Περνάνε όλα τούτα τα μισερά και ολέθρια άνθρωποι που δεν έχουν ίχνος φιλότιμου και εθνικής συνείδησης. Άνθρωποι που έχουν μάθει να περπατούν πάντα σκυφτοί και δεν έχουν υπηρετήσει στον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό. Προδότες κι όχι Έλληνες. Γιατί ο προδότης και ο διεθνιστής δεν είναι σε καμία περίπτωση Έλληνας.

Εμείς όμως οι Έλληνες Εθνικιστές, αναπόσπαστο κομμάτι και σάρκα εκ τής σαρκός τού ελληνικού λαού, έχουμε γαλουχηθεί στα νάματα και την αποστολή τού Στρατού μας. Έχουμε υπηρετήσει σε κάποια παραμεθόριο περιοχή τής Πατρίδος μας και έχουμε γευτεί την ανείπωτη χαρά να ξημερωθούμε στην σκοπιά ατενίζοντας απέναντι την Ιωνία. Δεν πρόκειται ποτέ να βγάλω από το μυαλό μου την άγια εικόνα, τότε που υπηρέτησα την Ελλάδα μας στις μαύρες ημέρες των Ιμίων, όταν στην Λέσβο βρέθηκα στο σημείο εκείνο που αντικρίζεις πεντακάθαρα την καθ’ ημάς Ελληνίδα Ανατολή!

Ημέρες μαύρες τότε από την προδοσία των πολιτικάντηδων και την απώλεια των τριών παλικαριών και συμμαχητών μας. Ημέρες που μέλλει να τις λαμπρύνουμε εμείς, διαλύοντας τα σκοτάδια και τα ανθελληνικά σχέδια για να δικαιωθούν οι ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων και να σημάνει η λευτεριά έως την εσχατιά τού Γένους μας. Τις εικόνες εκείνες τις κρατάω πάντα κοντά μου ως πολυτίμητο φυλακτό και καθημερινό εγερτήριο ώστε να τις ζωντανέψω πλέον την ευλογημένη ώρα που θα μπουν οι Ιερές Ελληνικές Σημαίες και τα Καθαγιασμένα Ελληνικά Όπλα στην Αγία Ιωνία υπό τούς χαρμόσυνους ήχους από τις καμπάνες των εκκλησιών μας!

Στην θέση των διαμελισμών τής Βορείου Ελλάδος και τής αρπαγής των Νήσων μας, εμείς θα φέρουμε στην Εθνικοκοινωνική Ελλάδα την πάντα ζωντανή και νέα Μεγάλη Ιδέα τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού μας. Εκεί που οι «περιούσιοι» παγκοσμιοποιητές θέλουν να κλέψουν τη Θεσσαλονίκη Μας ως πρωτεύουσα τής νοσηρής τους εξουσίας και τού τυχοδιωκτισμού τους, εμείς θα σηκώσουμε Σημαία Ελληνική στο Μοναστήρι, στη Γευγελή, σε ολάκερη την ενιαία και ελληνική Μακεδονία. Η δε Θεσσαλονίκη θα γενεί και πάλι η Συμβασίλευσα τής Νέας Μεγάλης Ελλάδος, τής Νέας Ρωμανίας.

Θα στήσουμε λοιπόν την γέφυρα ώστε να σπάσουμε τα σύνορα και να μπούμε στην Τουρκία όπως λέγαμε στις στρατιωτικές μας ασκήσεις. Ένα, δύο, τρία, τα σύνορα θα σπάσουμε, θα μπούμε στην Τουρκία. Με τη διαφορά ότι θα είναι πλέον η δική μας Ιωνία, αυτή που ατενίζαμε πριν και τώρα θα τής βαστούμε το χέρι. Θα μάς δροσίζει ο λεύτερος αγέρας της και θα μάς χαριτώνει ο Θεός μέσα στις εκκλησίες της. Την Μεγάλη Αυτοκρατορική Εκκλησιά τής Αγίας Σοφίας στην Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη και έπειτα στην Τραπεζούντα τού Πόντου.

Τα Νησιά μας δεν θα γίνουν στρατώνας και αποθηκευτικός χώρος πλουτισμού των βαρβάρων αλλά οι βάσεις και τα αποβατικά από τα οποία θα εφορμήσουμε για να φτάσουμε στον Ιερό Σκοπό. Να πετάξουμε τούς εισβολείς από την Κύπρο, την Ίμβρο και την Τένεδο. Όλα για τον υπέρτατο σκοπό. Για το όνειρο που μάς στερήσανε οι πρόγονοι των σημερινών συνωστισμένων πολιτικάντηδων με τούς ίδιους ψευτοσυμμάχους. Στην Ήπειρο, την Κύπρο, την Σμύρνη και την Αγιά Σοφιά και ακόμη παραπέρα στην Κόκκινη Μηλιά!

Θέλουν δεν θέλουν, όλοι όσοι μάς γυροφέρνουν το Σχέδιο τού Θεού θα υπηρετήσουν. Σκοτεινιασμένοι νόες που θα παρασύρουν στη θάλασσα τής ανομίας τους εαυτούς και συμμάχους τους. Η Ελλάς η Μεγάλη θα αναστηθεί πιο δοξασμένη από πριν. Και η Χερσόνησος τού Αίμου έως την Ιωνία και τον Πόντο Γαλανόλευκο Ένδυμα θα φορέσουν. Θα βγάλουμε την ημισέληνο και κάθε άλλο σύμβολο κατοχής. Και στη θέση τους θα βάλουμε μια άλλη Σημαία, Γαλανόλευκη Μεγάλη με Σταυρό!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ     

Την ώρα που σφαζόμαστε, ο εμετικός ρατσιστής ανθέλληνας ξαναχτυπά: Η Ελλάδα είναι σαν την Μογγολία…


Οι Ούννοι βλέπετε, δεν ξεχνούν και συνεχίζουν μεθοδικά το έργο τους. Οι παρελθοντικές τους επενδύσεις, από τον Χίτλερ, τον Κεμάλ, τον Μουσολίνι και τον Λένιν, δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης του “φιλελληνισμού” τους.

Ασπονδος φίλος της Ελλάδας ο οικονομολόγος και πρόεδρος του Οικονομικού Ινστιτούτου Ifo του Μονάχου Χανς Βέρνερ Ζιν, που μέχρι πρότινος έβαζε στοιχήματα ότι η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ όντας θιασώτης της Grexit, χτύπησε και πάλι, αυτήν τη φορά συγκρίνοντας την Ελλάδα με τη Μογγολία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...