Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Θα είναι το Ισραήλ το πρώτο κράτος που θα καταργήσει τα μετρητά;


Η είδηση από το Israel National News: Η ισραηλινή κυβέρνηση την Τρίτη άναψε το «πράσινο φως» για την σύσταση μιας επιτροπής που θα εξετάσει τους τρόπους για την εξάλειψη των μετρητών από την ισραηλινή οικονομία – μια λύση που θεωρείται ιδανική για να αποτρέψει τους πολίτες από το να φοροδιαφεύγουν. Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο Harel Locker, διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

‘Μνημόνιο ή εμφύλιος’: Όπως κάποτε… ‘Καραμανλής ή τανκς’


Στο τρομακτικό δίλλημα «μνημόνιο ή εμφύλιος» φαίνεται να προσπαθούν να οδηγήσουν κάποιοι τον ζαλισμένο από τα τεκταινόμενα Έλληνα πολίτη.
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
Δυστυχώς, τα γεγονότα έτσι όπως έχουν διαδραματιστεί και όπως παρουσιάζονται από το «σύστημα» (δηλαδή τα πολιτικά κόμματα του συνταγματικού, του ημι-συνταγματικού αλλά και του εξω-συνταγματικού τόξου, καθώς και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης), το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθήσουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο έτσι ώστε να «μαζευτεί στο μαντρί» διότι διαφορετικά θα έρθει τους «εκτελέσει» ο κουμουνιστής, ή θα τους «μαχαιρώσει» ο φασίστας.

Το «τυχαίο γεγονός» που έγινε για να μας χωρίσουν πάλι…


Ακόμη ένας νεκρός. Αυτή τη φορά ο θάνατος ήρθε μέσα από το αδιανόητο μίσος που τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη σπουδή έσπειραν οι «ταγοί». 
Ένας θάνατος που όλοι περιμέναμε και όλοι τον απευχόταν. 
Ένας θάνατος που από μερικούς είχε προαναγγελθεί πως θα συμβεί για να φέρει την πόλωση, την όξυνση, την διχόνοια και (οι σχεδιαστές του ελπίζουν) την εμφύλια σύγκρουση. 

Διευθυντής σούπερ μάρκετ έδενε σε στύλο και κακοποιούσε υπαλλήλους

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του περιοδικού Der Spiegel ότι διευθυντής γερμανικής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ έδενε σε έναν στύλο ...

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ > ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ! (ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Γερμανικές εκλογές: "Μαζέψτε ψήφους!" έδωσε εντολή η Μέρκελ

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ κάλεσε σήμερα τους χριστιανοδημοκράτες υποστηρικτές της να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους ...
για τις εκλογές, στις οποίες η σημερινή κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κινδυνεύει.


Το υπεύθυνο και την εξαθλίωση της χώρας, σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, παίζοντας το ρόλο χαμαιλέοντα, προσπαθεί να αλλάξει παραλλαγή ώστε να μείνει στο περιθώριο απαρατήρητο, μέσα στην καταστροφή που το ίδιο προκάλεσε.

Το Ισλάμ κατακτά αθόρυβα την Ευρώπη..
Του Μάνου Ηλιάδη
Στα προηγούμενα άρθρα για την διείσδυση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Δύση, είχαμε αναφερθεί στην αυξανόμενη με εντυπωσιακούς ρυθμούς επέκταση των Ισλαμιστών σε διάφορες περιοχές του κόσμου, με ειδική αναφορά στο προηγούμενο τεύχος στην σημαντική διείσδυσή τους στις ΗΠΑ (βλ. προώθηση μελών της Μ.Α. στον κυβερνητικό μηχανισμό επί διοικήσεως Ομπάμα).

Χίλιοι τσετσένοι ισλαμοφασίστες στη Συρία


Στο Χαλέπι της Συρίας οργανώθηκε ένα τμήμα εξτρεμιστών ισλαμιστών μισθοφόρων από την Τσετσενία, αλλά και από άλλες περιοχές του Καυκάσου. Το τμήμα αυτών των δολοφόνων έχει πολύ καλές σχέσεις με την Αλ Κάιντα και αποτελείται από χίλιους (1000) εμπειροπόλεμους φανατικούς ισλαμιστές.

Πιτσιρικάδες ανακάλυψαν θησαυρό σε χαλάσματα..που είχε κρύψει πριν 3 χρόνια μια γιαγιά..Ιωάννινα.
Ένα μικρό «θησαυρό», 43 χιλιάδες ευρώ, μέσα σε μία σακούλα κρυμμένη στα χαλάσματα ερειπωμένης κατοικίας, αποκάλυψε το παιχνίδι μια ομάδας πιτσιρικάδων, στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα, κοντά στο Λύκειο της Ζωσιμαίας.

ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας- Πολιτικός Επιστήμων - Με σχολικά βιβλία, με τετράτομες Ιστορίες των Βαλκανίων που χρηματοδοτούν διεθνείς χρηματιστές, με ψευδο-ιστορικά ντοκιμαντέρ ιδιωτικών σταθμών και με άλλους τρόπους βάλλεται κατά τα τελευταία χρόνια η διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού. Ο στόχος όλων των επιθέσεων κατά του μαθήματος της Ιστορίας, κατά των Ορθοδόξων Θρησκευτικών και κατά των Αρχαίων Ελληνικών δεν είναι απλώς η αλλαγή παιδαγωγικού προτύπου.
Είναι η αποκοπή των Ελλήνων και μάλιστα των νέων από τις ρίζες και από το παρελθόν τους. Να είναι δέντρα χωρίς ρίζα ώστε να λυγίζουν πιο εύκολα. Να μην γνωρίζουν την πραγματική τους καταγωγή, να μην μαθαίνουν για αρχαίους σοφούς, για βυζαντινά παλληκάρια, για κλεφτουριά και νεομάρτυρες, ώστε να
υποδουλώνονται ευκολότερα. Και οι υποδουλώσεις δεν είναι μόνον στρατιωτικού τύπου. Έχουν άλλοτε μορφή πολιτιστική, άλλοτε οικονομική, άλλοτε θρησκευτική.
Η συνέχεια του Ελληνισμού πρέπει να διατηρηθεί ως θησαυρός πολύτιμος ώστε να εξέλθουμε νικητές από τη σημερινή μάχη με την κρίση. Για να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία, για να σηκώσει κεφάλι ο λαός μας που υποφέρει οικονομικά, κοινωνικά, πνευματικά. Στερείται υλικών αγαθών, αλλά επιπλέον στερείται προτύπων, ιδανικών. Για να επικρατήσει η ανθρωπιά σ’ αυτόν τον τόπο χρειαζόμαστε το χριστιανικό μήνυμα της αλληλεγγύης, πρέπει να ξαναγίνουμε άνθρωποι κατά την αρχαιοελληνική έννοια. Οι άνω θρώσκοντες, αυτοί που ανεβαίνουν προς τα επάνω, που κοιτάζουν προς τον Θεό, που έχουν υψηλούς στόχους, ηθικούς και πνευματικούς. Η διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού, Αρχαιότητα, Βυζάντιο, Τουρκοκρατούμενος- Φραγοκρατούμενος και Νεώτερος Ελληνισμός πρέπει να διδάσκεται σωστά σε μικρούς και μεγάλους. Μακρυά από φανατισμούς και ιδεοληψίες. Ούτε θα γίνουμε ρατσιστές και εθνικώς αλαζόνες, ούτε όμως θα υποκύψουμε στην ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση, στην εθνική μειονεξία, στην ηττοπάθεια.
Η διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού κράτησε όρθιο το Έθνος μας σε δύσκολες στιγμές. Στη ζοφερή περίοδο της Τουρκοκρατίας η αναφορά στην Αρχαιότητα και στο Βυζάντιο (Ρωμανία) έδινε δύναμη και ελπίδα για εθνική ανάσταση. Με Αρχαία Ελληνικά, Ορθόδοξη Πίστη και ιστορική γνώση γαλουχήθηκε το Γένος στα κρυφά και φανερά σχολεία των υποδούλων. Ο Όμηρος, τα «μαθηματάρια» με επιλογή κειμένων του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, το Ψαλτήριο και η Οκτώηχος στο πρωτότυπο, αυτά και πολλά άλλα πνευματικά εφόδια στήριξαν τη Μεγάλη Ιδέα και οδήγησαν στη μεγάλη Ελληνική Επανάσταση.
Την Αρχαία Ελλάδα επικαλούνται οι επαναστατημένοι του 1821. Ο Αθανάσιος Διάκος σε προκήρυξή του θυμάται τον Λεωνίδα και τις Θερμοπύλες, οι Μανιάτες γράφουν «εκ του Σπαρτιατικού Στρατοπέδου». Αλλά και το Βυζάντιο τους εμπνέει. Τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο θεωρεί ως βασιλέα του ο Θ. Κολοκοτρώνης, τους νόμους των «Χριστιανών ημών αυτοκρατόρων» θέτουν ως πρώτη νομοθεσία του ελευθέρου κράτους οι Εθνοσυνελεύσεις του Αγώνος.
Μετά την πτώχευση του 1893, την ήττα του 1897 και την επιβολή του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου το 1898 η συνέχεια του Ελληνισμού αφυπνίζει συνειδήσεις και προετοιμάζει την μεγάλη εξόρμηση των Βαλκανικών Πολέμων του 1912-13. Ο Κωστής Παλαμάς γράφει τη «Φλογέρα του Βασιλιά» και την εκδίδει το 1910, για να παρουσιάσει αυτή την αδιάσπαστη ενότητα. Από την Αρχαιότητα και τον Μέγα Αλέξανδρο μέχρι τον Βυζαντινό Βασίλειο Βουλγαροκτόνο, τους κλέφτες και τους αρματολούς. Ο Κων. Παπαρρηγόπουλος και ο Σπ. Ζαμπέλιος είχαν προετοιμάσει το έδαφος.
Αυτή η Ελληνική Διάρκεια, η αδιάσπαστη πορεία του Έθνους, εμπνέει διαχρονικά και τον εκτός Ελλάδος Ελληνισμό, όπως σήμερα την αγωνιζόμενη Κύπρο μας. Αντιγράφω μία παράγραφο από τη σοφή Εγκύκλιο που εξέδωσε στις 15.9.2013 η Εκκλησία της Κύπρου: «Δεν αρκεί μόνο να δημιουργήσουμε μία κοινωνία ελεύθερων και δημοκρατικών πολιτών. Χρειαζόμαστε μία κοινωνία με ταυτότητα. Και αυτή η ταυτότητα δεν μπορεί να είναι άλλη από την ελληνική και ορθόδοξη». Γένοιτο!
Κ.Χ. 16.9.2013

Απίστευτη δήλωση Μπουτάρη: Με λένε Γιάννη και είμαι αλκοολικός – Είμαι καθαρός 22 χρόνια (βίντεο)Την προσωπική του εμπειρία από τον αλκοολισμό μοιράστηκε δημόσια ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. 

#Alithines_Istories Εμένα οι Φίλοι μου

5189614020_0916b74284_b

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΧΤΕΡΟΣ

Εμένα οι φίλοι μου…

…είναι διαφορετικοί μετά την κρίση. 

Τα γέλια, οι χειρονομίες, τα βλέμματα, οι αγκαλιές, όλα αλλάξανε, λιγοστέψανε, κρυφτήκανε σε ένα θλιβερό καβούκι ανασφάλειας. Εκείνο το χαρακτηριστικό χτύπημα στην πλάτη που έδειχνε μια εξ αρχής ανάγκη να αισθανθείς τον άλλο, χάθηκε κι αυτό. Στη θέση του μπήκε η ελεγχόμενη απόσταση, σαν την ελεγχόμενη χρεοκοπία. Λες και κουβαλάμε όλοι ένα νέο είδος αρρώστιας που μας αποτρέπει από το να πλησιάζουμε τους υπόλοιπους ανθρώπους, μήπως και κολλήσουμε κανένα μικρόβιο. Είναι σα να φοράμε εκείνες τις μάσκες με τις οποίες κυκλοφορούνε οι κάτοικοι περιοχής που έχει υποστεί πυρηνική καταστροφή. Μάσκες. Πολλές μάσκες. Η μάσκα του φόβου, η μάσκα της υποκρισίας, η μάσκα του πόνου, όλοι φορέσαμε κι από μια διαφορετική και βγήκαμε να ξεφαντώσουμε σε τούτο το καρναβάλι της τρέλας, ενώ κανείς δεν μπορεί να δει τα χαρακτηριστικά του άλλου καθαρά. Εμένα οι φίλοι μου……φύγανε για τα ξένα. 

Νεαρές Τυνήσιες «σκλάβες του σ€ξ» προσφέρουν υπηρεσίες στους "αντάρτες" στη Συρία«Σ€ΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ»
Σ€ξουαλικές υπηρεσίες στους Σύρους αντάρτες, προσφέρουν νεαρά κορίτσια από την Τυνησία που στέλνονται μέσω οργανωμένων δικτύων στην Συρία, για «σ€ξουαλική τζιχάντ» και συχνά επιστρέφουν έγκυες στην πατρίδα.

[VIDEO] Aυτοοργάνωση ανθρώπων γειτονιών συλλογικότητων…Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός …Να μην ζήσουμε σαν δούλοι

αποτέλεσμα στην Ελλάδα με αυτοοργάνωση ανθρώπων γειτονιών συλλογικότητων…Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός …Να μην ζήσουμε σαν δούλοι

Δυο ντοκυμαντέρ καταγραφής της τεράστιας προσπάθειας που φέρνει αποτέλεσμα στην Ελλάδα με αυτοοργάνωση ανθρώπων γειτονιών συλλογικότητων…Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός …Να μην ζήσουμε σαν δούλοι

Πάντα έλεγα και θα συνεχίζω να το λέω ότι η επανάσταση, η όποια επανάσταση ξεκινά πρώτα και κύρια από το μυαλό Για να αγωνιστείς πρέπει να ξέρεις τι θέλεις να πετύχεις… Δεν υπάρχει περίπτωση  να διεκδικήσεις ουσιαστικά και αυτό να έχει οποιαδήποτε προοπτική αν δεν υπάρχει το πιο σημαντικό υπόβαθρο Πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτό που μας καταστρέφει την ζωή και πρέπει να το καταστρέψουμε εμείς

Γιατί δεν απαγορεύουν τις πορείες των αναρχοαριστερών δολοφόνων, αφού δεν θέλουν επεισόδια;;; (Μάλλον το...ραπανάκι θεωρείται πιο επικίνδυνο από την μολότοφ...)ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ...

Μανίλα: Η ανατριχιαστική πόλη... άνθρωποι ζουν ανάμεσα στους τάφους!


Συγκλονιστικό!!!
Πενία τέχνας κατεργάζεται, ωστόσο η ανατριχιαστική λύση που βρήκαν οι φτωχές οικογένειες στις Φιλιππίνες για να στεγαστούν, αγγίζει τα όρια της εξαθλίωσης. Συγκεκριμένα περίπου 10.000 οικογένειες ζουν στο νεκροταφείο της Μανίλα, ανάμεσα σε μαυσωλεία και τάφους.

«Δημοκρατικό τόξο είναι όποιος μας γουστάρει» @epamnt

polytravmatias-sygkivernisi

Σταύρος Χριστακόπουλος


Επιτέλους, τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου» να αντισταθούν στον ναζισμό και να βάλουν στη θέση τους όσους απειλούν τη δημοκρατία. Αυτό είναι το «μότο» των ημερών, σε διάφορες παραλλαγές. Ποια αξία όμως έχει αν το «δημοκρατικό τόξο» είναι ιδιοκτησία του Χρύσανθου Λαζαρίδη;

Κατ’ αρχάς δεν είναι σαφές τι ακριβώς εννοούν όσοι έχουν λανσάρει και όσοι επικαλούνται το εν λόγω «τόξο». Λείπει ο ορισμός του, ο οποίος θα μας επέτρεπε να τοποθετηθούμε σαφώς έναντί του.
Αν με αυτόν εννοούν τα κόμματα που σέβονται το σύνταγμα σε επίπεδο αρχών, διακηρύξεων και πολιτικής πρακτικής, τότε γιατί ο συγκεκριμένος φίλος, σύμβουλος του πρωθυπουργού και επιλεγείς από τον ίδιο τον Σαμαρά ως βουλευτής επικρατείας εξαιρεί την αξιωματική αντιπολίτευση από το «δημοκρατικό τόξο»;

Κράτος και παρακράτος κατά αστυνομικού: Τον ξυλοκόπησαν ακροαριστεροί και πήγε... κατηγορούμενος!
Πλήρης είναι η ασυδοσία των παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών -και όχι μόνον τις τελευταίες ημέρες- που μπορεί να οδηγήσει σε αλλιώτικες καταστάσεις. Έτσι, χθες το βράδυ, σε «αντιφασιστική» συγκέντρωση που οργάνωσαν οι γνωστοί κύκλοι της ανωμαλίας στην Πλατεία Καλογήρων της Δάφνης, ομάδα 30 περίπου κομμουνιστών επιτέθηκε σε ειδικό φρουρό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και περνούσε από την περιοχή με μοτοσικλέτα. Οι κομμουνιστές κατέστρεψαν τη μοτοσικλέτα και καταδίωξαν τον ειδικό φρουρό και άρχισαν να τον χτυπούν μανιασμένα.

Οι διανοούμενοι της φυγής και της ξεφτίλας!

star_whores_by_deansdesigns-d5phly5

του Στέλιου Συρμόγλου

Το πρόβλημα σχετικά με την κοινωνική αποστολή των πνευματικών ανθρώπων εξακολουθεί να συγκεντρώνει αντίθετες απόψεις. Η μια είναι ότι ο διανοούμενος οφείλει να ανήκει αποκλειστικά στο χώρο του και η αλλη ότι οφείλει να είναι κοινωνικός οδηγός. Οι απόψεις σήμερα διαμορφώνονται έτσι που να φαίνονται διαμετρικά αντίθετες, χωρίς τούτο να σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να υπάρχουν και οι πρώτες “θεωρίες”, που σαλπίζουν την ανάγκη να παραμείνει ο διανοούμενος έξω από πολιτικές διαμάχες, για να μη χάνει το κύρος τους, να μη δεσμεύεται από κομματικές κατευθύνσεις, γιατί έτσι χάνει την αυτονομία του.

Βενιζέλος με Σαμαρά συμφώνησαν να... τελειώνουν με τη Χρυσή Αυγή. Απατώνται!Βενιζέλος με Σαμαρά συμφώνησαν να... τελειώνουν με τη Χρυσή Αυγή. Απατώνται!
Την πραγματική αιτία του χειμάρρου λάσπης και ψευδολογίας που κατευθύνεται τις τελευταίες μέρες από τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλος. Η όλη συντονισμένη επικοινωνιακή επίθεση με αφορμή ένα τραγικό συμβάν γίνεται για την πολιτική αποδυνάμωση της Χρυσής Αυγής και μόνο.

Ρινηλάτες του νέου κόσμου…

fountainofmilkspreadingitselfuselesslyonthreeshoes

ΓΙΩΡΓΟΣ Χ. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

Ακούω το λυγμό της μάνας που παρακαλάει για τα παιδιά της.
Βλέπω το πρόσωπο της δυστυχίας που ουρλιάζει σ’ όλους τους καιρούς, κοιτάζω την έκλειψη της ανθρωπιάς, διαβάζω για το ζευγάρι των αυτόχειρων ηλικιωμένων που δεν ήθελε να γίνει βάρος, βλέπω τους απελπισμένους, τους εξόριστους από την ίδια την ουσία της ζωής, όσους είναι ήδη νεκροί πριν πεθάνουν.
Ακόμη και ο πόνος έχει εξοριστεί.Κανείς δεν πονά, κανείς δεν συμπονά, κανείς δεν συμπάσχει πια. Όλοι ντρέπονται για τη φτώχεια που τους έχει επισυμβεί ή τους απειλεί. Ο φτωχός συνιστά αγχογόνο υποκείμενο και αποφεύγεται, απομονώνεται. Κι εκείνος βυθίζεται πιο βαθιά στη ντροπή, στην απελπισία και στον πόνο του. Κάποτε η φτώχεια αντέχονταν γιατί ήταν συνυφασμένη με την περηφάνια και την τιμιότητα, τώρα είναι συνδεδεμένη με την αποτυχία και γι’ αυτό γίνεται ντροπή και ενοχή.

Αναρχικοί λιντσάρισαν νεαρούς στην Πάτρα, γιατί ανάρτησαν την Ελληνική Σημαία στο facebook
Το μνημονιακό-κατοχικό ψευδοκράτος της «ευνομίας παντού» του (φον) Αντωνάκη, έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες τα κομμουνιστικά του μαντρόσκυλα για να κατατρομοκρατήσει τους εθνικιστές (τουλάχιστον έτσι νομίζει…). Έτσι, χθες το βράδυ, στην πολύπαθη πόλη των Πατρών –όπου δρα συστηματικά μια ομάδα εμμίσθων παρακρατικών υποκειμένων- και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Όλγας, κομμουνιστές συμμορίτες εντόπισαν νεαρό διερχόμενο με έναν φίλο του από την περιοχή, ο οποίος είχε διαπράξει το ανήκουστο «έγκλημα» αναρτώντας στο facebook μια Ελληνική σημαία και αμέσως του επιτέθηκαν με το γνωστό τους τρόπο.

Η ναυμαχία της Σαλαμίνας Μέρος 1

Π.Χατζηστεφάνου : “Καθείς εφ’ ω ετάχθη.”

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ

του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου

Με ρωτάς γιατί δεν είμαι στους δρόμους.
Δεν είμαι εγώ 25χρονος νταβραντισμένος να τρέχω με δοκάρια και πέτρες. Πολύ θα γούσταρα, αλλά μάλλον πρόβλημα θα σου δημιουργήσω.
Σου υπόσχομαι όμως ότι από το δικό μου μετερίζι – εκείνο των λέξεων και της πρόσβασης σε διαδρόμους που εσύ δεν γνωρίζεις – θα κυνηγήσω εξίσου ανελέητα τον Ναζισμό όπου και όπως και εάν εκδηλώνεται.

Έρχεται η τρόικα την Δευτέρα, αλλά μην περιμένετε να πούνε τίποτα τα κανάλιαΈρχεται η τρόικα την Δευτέρα, αλλά μην περιμένετε να πούνε τίποτα τα κανάλια
Και να που έρχεται η τρόικα. Μόνο 2 μέρες έχουν απομείνει για την άφιξή της, και οι εκπρόσωποι των δανειστών καταφθάνουν με άγριες διαθέσεις.

Τι συμβαίνει στη Νομική Αθηνών; 70 αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν έρθει από κράτη της Βόρειας Αφρικής, τα οποία πρόσφατα είχαν αιματηρότατες ισλαμικές επαναστάσεις…


Κάποιο πουλάκι μας μετέφερε μία πληροφορία που εμείς ευχόμαστε να μην είναι αληθινή κι αυτό επειδή αν είναι σωστή, τότε κάτι πολύ άσχημο ετοιμάζεται από εκείνους που ξέρουν να στήνουν “επαναστάσεις”.

Για τους χιλιάδες νεκρούς του Μνημονίου δεν μίλησε ποτέ κανείςΓια τους χιλιάδες νεκρούς του Μνημονίου δεν μίλησε ποτέ κανείς
Οι ηθικοί αυτουργοί του θανάτου χιλιάδων Ελλήνων καταστρώνουν τα σχέδια τους, προκειμένου να θέσουν εκτός νόμου το μόνο εμπόδιο στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελλάδος, την Χρυσή Αυγή. Από την στιγμή που η Ελλάδα τέθηκε υπό την «προστασία» του ΔΝΤ και των εγχώριων εντολοδόχων τους, χιλιάδες Ελλήνων έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία, εξαιτίας της φοροαρπακτικής πολιτικής του Μνημονίου.

Γι' αυτούς τους νεκρούς της μνημονιακής πολιτικής ουδείς μίλησε. Ουδείς διαδήλωσε τον αποτροπιασμό του. Σήμερα, μόλις, διαβάζουμε ότι «έκλεισε» η λίστα με τους 12.500 συμπολίτες μας που θα τεθούν υπό καθεστώς «διαθεσιμότητας», θα γίνουν δηλαδή τα επόμενα «υποψήφια» θύματα του Μνημονίου και της συμμορίας του Μεγάρου Μαξίμου.

Γι' αυτούς τους νεκρούς, όμως, ισχύει αυτό που ισχύει και για τους νεκρούς της κόκκινης τρομοκρατίας. Δεν θα γίνουν ούτε πρωτοσέλιδα, ούτε «σημαίες» των πολιτικών του «συνταγματικού τόξου», που εκμεταλλεύονται στο έπακρο το θάνατο ενός νέου ανθρώπου για να κάνουν πολιτική, η ποιότητα της οποίας αρμόζει μόνο σε ανθρώπους του υποκόσμου.

Γαλλικό Κανάλι: Πρώτη η Αλβανία στην Ευρώπη ...στην παραγωγή κάνναβης


Σε 4,5 δις ευρώ εκτιμάται η αξία της ποσότητας της ινδικής
κάνναβης, που διακινείται από χωριό Λαζαράτι της Αλβανίας, που αντιστοιχεί με το 50 τοις εκατό του ΑΕΠ της χώρας, αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα επικαλούμενο το γαλλικό κανάλι ‘Μ6’.
«Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης δίνουν πάλι προσοχή στην καλλιέργεια της παπαρούνας στο χωριό Λαζαράτι και την αδυναμία του αλβανικού κράτους να παρέμβει», σημειώνεται.

Οι «δημοκράτες» των ΜΜΕ και η επιλεκτική «ενημέρωση»Ωραία αντίληψη περί πλουραλισμού και δημοκρατίας έχουν τα ΜΜΕ. Με αφορμή το τραγικό συμβάν στην Αμφιάλη τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του καθεστώτος έχουν «ξεσαλώσει», μην κρατώντας το παραμικρό πρόσχημα. Οποιοσδήποτε ψίθυρος ή φήμη βαφτίζεται ως είδηση και πληροφορία, ενώ η άποψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποσιωπάται πλήρως στα πολυσέλιδα αφιερώματα των φυλλάδων. Το τι λένε και γράφουν, πραγματικά, είναι υπεράνω οποιασδήποτε περιγραφής.

Από πότε "εγκρίνει" ο τούρκος πρόξενος αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης

Από πότε χρειαζόμαστε “πράσινο φως” για να τηρήσουμε

αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης από τον τούρκο πρόξενο; Η απορία προέκυψε από την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για την επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου της Τουρκίας στον Αρχηγό Λ.Σ.

Το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ και η υποκρισία των αμερικανοσιωνιστώνΤο πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ και η υποκρισία των αμερικανοσιωνιστών
Το έγκυρο επιστημονικό περιοδικό «Bulletin of the Atomic Scientists» παρουσιάζει επικαιροποιημένα στοιχεία για το παγκόσμιο πυρηνικό οπλοστάσιο από το 1945 έως σήμερα. Σύμφωνα με τους έγκριτους εμπειρογνώμονες του περιοδικού στο διάστημα 1945-2013 έχουν κατασκευαστεί συνολικά 125.000 πυρηνικές κεφαλές εκ των οποίων το 97% κατασκευάστηκε από τις ΗΠΑ και πρώην ΕΣΣΔ και Ρωσία.

Ούτε κουβέντα για το κατοχικό ο Αλ. Τσίπρας στη Γερμανία! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/oute-koubenta-gia-to-katohiko-o-tsipras-sti-germania.html#ixzz2fW728b4r


Ούτε κουβέντα για το κατοχικό ο Αλ. Τσίπρας στη Γερμανία!
Φαίνεται ότι οι μεγαλοστομίες περί διεκδίκησης του κατοχικού δανείου από τη Γερμανία είναι ρητορικά σχήματα για εσωτερική κατανάλωση, αφού ο Αλέξης βρέθηκε στη Γερμανία και δεν τόλμησε να θέσει το θέμα στην ομιλία του, μετά την αρνητική θέση που έλαβε το αριστερό κόμμα «Die Linke».

Η πιο σοβαρή ασθένεια του αιώνα


Μια μέρα ζητήθηκε από έναν στοχαστή της Ιατρικής ποιά είναι η πιο σοβαρή ασθένεια του αιώνα.

Aπo εδώ και πέρα έκλεψες; Βίασες; Σκότωσες; Πρώτα θα αναφέρεται η πολιτική σου τοποθέτηση (αλλά μόνο αν είσαι Εθνικιστής)


Εφόσον τα ΜΜΕ δεν είναι πλήρως ελεγχόμενα από τον ZOG (zionistic organised government), από εδώ και πέρα δεν θα λέμε σε περίπτωση εγκληματικής δραστηριότητας, πχ: <<43>> σκότωσε, βίασε ή λήστεψε, αλλά θα λέμε Πασόκος, Νεοδημοκράτης, Συριζαίος, Κουκουές κλπ κλπ δράστης. Εκτός και αν αυτό αφορά μόνον εκείνους που εγκληματούν και τυγχάνει να είναι ψηφοφόροι ή και μέλη της Χρυσής Αυγής...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑΑΘΗΝΑ 22-9-2013.

Επειδή το ανίερο καθεστώς τόλμησε να βάλει στο στόχαστρο μαζί με το Εθνικό Συναίσθημα και την Ιερή Ελληνική Σημαία ως σημείο αναγνωρίσεως των «κακών» Εθνικιστών, ας αφιερώσω ένα υπέροχο τραγούδι που δείχνει τις δικές μας «κακές» προθέσεις. Πως η Ελληνική Σημαία είναι ταγμένη να στέκει πάντα ψηλά στις καρδιές μας και τις επάλξεις του Αγώνα για Λευτεριά, Αξιοπρέπεια και Ισχύ της Φυλής μας. Και πως δική μας αποστολή είναι να βαστιέται αμόλυντη από βαρβάρων χέρια και να δίδεται ως Άγιο Κληροδότημα μονάχα στα Ελληνόπουλα. Για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Ποιοι είναι οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» > Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ


Οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» είναι μια αιρετική ομάδα, μια
εταιρεία που προσπαθεί να πλανέψει και να αποσπάσει τους πιστούς από την «Μια, Αγία και Καθολική Εκκλησία»
Αυτή η αιρετική ομάδα ιδρύθηκε στης Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το 1884 από τον Κάρολο Ρώσελ. Ξεκίνησε να διαδίδεται η αιρετική διδασκαλία με τα περιοδικά Σκοπιά και Ξύπνα κάτι που συνεχίζεται με αυτό τον τρόπο μέχρι σήμερα.

Χρησιμοποίησαν διάφορα ονόματα ανά τις δεκαετίες για να πλανούν τον κόσμο όπως «Μάρτυρες του Ιεχωβά», «Σπουδαστές των Γραφών», «Χιλιαστές», κ.α. Συνεχώς τροποποιούν το προσωπείο τους για να μπορούν εύκολα να παραπλανούν τους πιστούς όπως για παράδειγμα, τώρα τελευταία αυτοαποκαλούνται και Χριστιανοί! Κάθε άλλο παρά Χριστιανοί είναι.

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ > Γ.Άσμουσεν: "Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να μαγειρευτούν τα στοιχεία του ελλείμματος"


Η γερμανική «Die Zeit» δίνει "στεγνά" τον Ε.Βενιζέλο, και φυσικά όλη την συγκυβέρνηση, ότι ζητήθηκε από τον Γιέργκ Άσμουσεν κατά την πρόσφατη επόσκεψή του στην Αθήνα, να αλλαχτούν οι αριθμοί των ελλειμμάτων ώστε η διαφορά με τους στόχους να είναι μικρότερη ή να μηδενιστεί!
Μετά την αποκάλυψη αυτή τα περί πρωτογενούς πλεονάσματος που λέει η κυβέρνηση εδώ και δύο μήνες όχι μόνο καταντούν φαιδρά, αλλά και αποκαλύπτεται με ποιές πραγματικά διαθέσεις 'ερχεται η τρόικα τη Δευτέρα, και τι θα ζητήσει.

Το μαζικό έγκλημα της ηγεσίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Αμάσεια στις 21 Σεπτεμβρίου 1921.


pontiaki_omada_pontos_414608558.jpg
Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr
Η γενοκτονία των Ελλήνων που ζούσαν σε χώρους με μακραίωνη και σημαντική παρουσία,
στην Μικρά Ασία, στον Πόντο, στη Θράκη, φτάνοντας μέχρι τις ημέρες μας στην
Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο και στην Κύπρο, παρέμεινε στο περιθώριο της πολιτικής και 
επιστημονικής ανάλυσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολλά χρόνια, και ιδιαίτερα σε 
περιόδους που υλοποιούνταν ένα ακόμη έγκλημα εναντίον τους στην πρώην Σοβιετική Ένωση
 αλλά και εναντίον των ελληνόφωνων που παρέμειναν στον Πόντο.

Καταδίκη 20 ετών σε 49χρονο Χανιώτη για ληστεία-Είναι ήδη φυλακή για άλλη ληστεία και έπεται συνέχεια...

Σε κάθειρξη 20 ετών καταδικάστηκε χθες απο το Κακουργιοδικείο Χανίων, ένας 49χρονος Χανιώτης, για την ένοπλη και αιματηρή ληστεία σε υποκατάστημα... της τράπεζας Πειραιώς στα Χανιά, στις 10 Απριλίου 2008.

Έκθεση του Stratfor > "Η πίεση προς τους εθνικιστές μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις και ενθάρρυνση ισλαμιστικών ομάδων"


Ανοικτά διατυπώνει πλέον η Ουάσιγκτον την ανησυχία της για επερχόμενο "τσουνάμι" ανωμαλίας στην Ελλάδα με αφορμή την μεθόδευση που βρίσκεται σε εξέλιξη για να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος - ή μάλλον το "άγαρμπο" της μεθόδευσης αφού η Ουάσιγκτον δεν έχει κανένα πρόβλημα να τεθεί εκτός νόμου το συγκεκριμένο κόμμα.
Θεωρούν όμως ότι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει με διαφορετικό τρόπο και όχι όπως μεθοδεύεται.
Έκθεση του Stratfor (το think tank που στελεχώνεται από πρώην στελέχη της CIA κια του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ), η οποία θα δει τις επόμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι "Η πίεση προς τους εθνικιστές μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις και ενθάρρυνση ισλαμιστικών ομάδων".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...