Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ >ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!Διακήρυξη Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων της 28ης Σεπτεμβρίου 2013!!ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!!• ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του ΣΥντάγματος Απαιτούν:

Ψήφισαν σχέδιο έκτακτης ανάγκης εν όψει σοβαρών ταραχών!


Βενζίνη με δελτίο, απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων ή ιδιωτικών αεροσκαφών κλπ, ακύρωση δρομολογίων πλοίων, περιορισμός του χρόνου λειτουργίας καταστημάτων και των φωτεινών επιγραφών τους και σειρά άλλων απαγορεύσεων προβλέπει το Σχέδιο Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης (ΣΜΕΑ) που εγκρίθηκε με πράξη του υπουργικού συμβουλίου.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση, υλοποιούνται στην ουσία οι προβλέψεις νομοθετικής ρύθμισης που ψηφίστηκε το Φεβρουάριο, με την οποία ενσωματώνονται στο ελληνικό δίκαιο οι κοινοτικές οδηγίες για την ασφάλεια ανεφοδιασμού στην ενέργεια.

Προκαλεί η “μητέρα του φασισμού”: “Μέσα στα σχολεία στρατολογούνται παιδιά!”. Λογικό, αφού τους διδάσκετε ναζιστικές θεωρίες ως “ιστορία”…


Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις αυτών που οδήγησαν στον εκφασισμό της κοινωνίας έχοντας απόλυτη συνειδηση του τι κάνουν.

Πριν από λίγο, η κυρία Ρεπούση στο Μέγκα δήλωσε ότι “μέσα στα σχολεία στρατολογούνται παιδιά σ’ αυτή την ιδεολογία και σ’ αυτή την οργάνωση!”

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; Από πότε ο Αθανάσιος Διάκος θεωρείται “επιβαρυντικό στοιχείο’;


20130924-201505.jpg

ΠΡΟΒΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΛΑΣΤΗ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


σσΟ: Δεν πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ έρευνα από τις αρχές για να δούμε ποιά παρακρατικά κέντρα κυκλοφόρησαν αυτή την αφίσα; Δεν πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι και να λογοδοτήσουν; Καταλαβαίνετε πως λέγεται το αδίκημα που διέπραξαν ή νομίζετε ότι είναι “πλακίτσα”;

Οργή στην ΕΛΑΣ για την "Μαύρη Δευτέρα" - "Γιατί τόσο μίσος για την αστυνομία";


«Οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουν αναστατωθεί από τις τελευταίες σαρωτικές κινήσεις της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας. Φθάσαμε στο σημείο να βγάζουμε τις ελληνικές σημαίες από τις στολές για να μη θεωρηθούμε χρυσαυγίτες. Το αίσθημα της ανασφάλειας κυριαρχεί και ενδεχομένως να έχει αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα...», είναι τα λόγια έμπειρου αξιωματικού που γνωρίζει πολύ καλά τις ισορροπίες μέσα στο Σώμα και δείχνει έντονα προβληματισμένος από την αιφνίδιες απομακρύνσεις δύο στρατηγών και επτά αξιωματικών.
Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι στους αστυνομικούς κυκλοφορούν φήμες για το ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν την ηγεσία στις απομακρύνσεις που ξεκινούν από την ανάγκη να δείξει ένα "φιλο-αριστερό" εκλογικό προφίλ ως "διώκτης των ακροδεξιών" ο Ν.Δένδιας και να "τσιμπήσει" στις δημοσκοπήσεις και φτάνουν μέχρι στκοτεινές διεργασίας...

Δημήτρης Νατσιός, Ό,τι ξεκίνησε στη Ρωσία, θα τελειώσει στη Δύση...
Ό,τι ξεκίνησε στη Ρωσία, θα τελειώσει στη Δύση...
Στα χρόνια του Σταλινισμού, ο οποίος είχε μετατρέψει την σοβιετική χώρα σε απέραντο εργοτάξιο κνουτοκρατούμενων μυρμηγκιών ή σε στρατόπεδα εξοντώσεως ανεπιθυμήτων, χιλιάδες φυλακισμένοι είχαν επισκεπτήριο μία φορά τον χρόνο, για 15 λεπτά. Οι γυναίκες τους – όπως μας το διηγείται ο Σολζενίτσιν στο «Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ - , που συχνά ζούσαν χιλιάδες μίλια μακριά, μάζευαν καπίκι-καπίκι τα ναύλα τους, όλο το χρόνο, για να ταξιδέψουν την ορισμένη ημερομηνία, που μπορούσαν να αντικρίσουν το πρόσωπο του συζύγου τους, μόλις για 15 λεπτά, και μάλιστα πίσω από μια χοντρή, προστατευτική σίτα. Κι ενώ «ζούσαν» γι’ αυτήν την στιγμή και ετοίμαζαν τα λόγια, που θα τους έλεγαν μες στα 15 αυτά λεπτά, τις πιο πολλές φορές δεν άνοιγαν καθόλου το στόμα, μόνο κοιτάζονταν με πόνο όλη την ώρα, ώσπου να τις απομακρύνουν οι δεσμοφύλακες. Κι αυτό γινόταν για 10, 15 και 25 χρόνια.

Η κυβέρνηση πάει για “φούντο” την ΕΑΒ κάτι που επιθυμούν διακαώς οι Γερμανοί


EABNEOΜπορεί όλα τα φώτα της δημοσιότητας σ΄ ότι αφορά στην αμυντική μας βιομηχανία να έχουν πέσει στα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ , όμως μεγάλη αγωνία και ανησυχία υπάρχει για την ΕΑΒ. Μια εταιρεία που θα μπορούσε να έχει μεγάλες προοπτικές αλλά βρισκεται στο χείλος του γκρεμού και πολλοί υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν δείχνει διάθεση να τη σώσει ,αλλά κάνει και ότι είναι δυνατό για να την σπρώξει στην άβυσσο! Και όπως όλα δείχνουν οδηγείται στον ίδιο δρόμο που ακολουθούν ΕΑΣ και ΕΛΒΟ.

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - ΠΑΠΑΡΟΚΑΔΕΣ

Η αλήθεια για τον Σάμπυ Μιωνή Πώς ένας διεθνούς φήμης και έντιμος διαχειριστής κεφαλαίων βρέθηκε μπλεγμένος στη λίστα Λαγκάρντ


Η αλήθεια για τον Σάμπυ Μιωνή
Ο κ. Μιωνής δεν έχει ποτέ εμπλακεί σε υπόθεση φοροδιαφυγής στις ΗΠΑ 
Ενα άγνωστο στο ευρύ κοινό πρόσωπο που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ είναι ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του «Βήματος», τα περισσότερα από αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τον επιχειρηματία απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο επιχειρηματίας βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιευμάτων εξαιτίας της ανάγκης της κοινωνίας να κατηγορήσει κάποιον, οποιονδήποτε, για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ.

Το γεγονός ότι ο κ. Μιωνής είναι Ελληνας, εβραίος και Ισραηλινός ίσως να τον έκανε ιδανικό στόχο για ΜΜΕ και πολιτικούς του ακροδεξιού χώρου με γνωστές αντισημιτικές θέσεις.

Αν εγκύψει κανείς στην πλευρά αυτή της υποθέσεως και ερευνήσει περισσότερο ορισμένες από τις πληροφορίες που διοχετεύθηκαν στη δημοσιότητα, μερικές από τις οποίες δημοσιεύθηκαν και στο «Βήμα», το οποίο έπεσε και αυτό θύμα των ανακριβών αυτών πληροφοριών, προκύπτουν ορισμένα πραγματικά δεδομένα τα οποία «Το Βήμα» αισθάνεται την υποχρέωση να καταγράψει.

Συνεχίζει να παλεύει από τον θάλαμο νοσηλείας της στο Spaulding Rehabilation Hospital της Βοστόνης η 17χρονη Μυρτώ που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Πακιστανό


Συνεχίζει να παλεύει από τον θάλαμο νοσηλείας της στο
Spaulding Rehabilation Hospital της Βοστόνης η 17χρονη Μυρτώ που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς τον Ιούλιο του 2012 στην Πάρο. 
Οι τελευταίοι τέσσερις μήνες έχουν κυλήσει βασανιστικά για την ίδια και τη μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου.


Το αρχικό διάστημα των ενενήντα ημερών που είχε προγραμματιστεί να παραμείνει στο κέντρο αποκατάστασης κύλησε με προβλήματα, καθώς οι αλλεπάλληλες λοιμώξεις από τις οποίες προσβάλλεται δεν επέτρεπαν την εξέλιξη της θεραπείας της.

Οι τουρκοπράκτορες της Θράκης φτύνουν την Ελλάδα και τους νεκρούς της !!!

Οι Γκρίζοι Λύκοι της Θράκης ευχαριστούν την Τουρκία για την

σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
Ὅλο καί χοντραίνουν οἱ ροχάλες…
Στίς 14 Σεπτεμβρίου ἡ χώρα μας τιμᾶ – πολύ …διακριτικά, εἶναι ἀλήθεια – τή μνήμη τῶν θυμάτων τῆς Μικρασιατικῆς Καταστροφῆς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! > ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΜΟΥ;


Για πολλές επιθέσεις, που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ούτε εκδικασθεί μέχρι σήμερα κάνει λόγο ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, μιλώντας στην "Ελευθεροτυπία".
"Αρκετές φορές μέχρι σήμερα, οι νεοναζί έπαιζαν μπάλα με τα κεφάλια μας", αναφέρει ο κ. Ασλάμ, ενώ κατηγορεί την Αστυνομία για κάλυψη της δράσης των νεοναζί, αφού ο ίδιος πήγαινε να καταγγείλει τα περιστατικά στα Αστυνομικά Τμήματα, αλλά οι επικεφαλής τους τον έδιωχναν χωρίς να κάνουν αποδεκτές τις καταγγελίες.

EKTAKTO: ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΧΘΗΚΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ


Αποκάλυψη σοκ έκανε πριν από λίγο στο κεντρικό δελτίο του Star η βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή. Όπως δήλωσε, με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ομάδα Χρυσαυγιτών της επιτέθηκαν. Η ίδια ενημερώθηκε για την επίθεση από τους γείτονες, διότι απουσίαζε την ώρα που της επιτέθηκαν οι φερόμενοι ως χρυσαυγίτες, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε ή ίδια ότι της δήλωσαν οι γείτονες.

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ UCK ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


- Δυσαρέσκεια στους κόλπους της αστυνομίας για το ξήλωμα ανώτατων αξιωματικών
- Η ΕΥΠ στις έρευνες για την πιθανή εμπλοκή στρατιωτικών στην Χρυσή Αυγή!
- Στοχοποιούνται όλοι σα να είναι όλη η αστυνομία Χρυσή Αυγή, λένε πηγές της αστυνομίας
- Δεν μένει διοικητής που να μην αντικαθίσταται μετά τις έρευνες για θύλακες της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία

ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - 2013 > ΘΑ ΜΑΣ Γ@Μ@ΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ


Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στον 35χρονο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής, κάτι το οποίο ο ίδιος αρνείται, που επιτέθηκε σε νεαρό Αλβανό στη Λαμία το βράδυ της Πέμπτης.

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...ΟΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;;; > ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΣΣτη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αναφέρεται με ανακοίνωσή του το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος. «Στις 8 Μαΐου 2012, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, ανακοίνωσε ότι «την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα» και κάλεσε τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης, τους ανθρώπους του πνεύματος και του Πολιτισμού, να συστρατευτούν ώστε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΣΕ και προσθέτει: «Τη 17η Σεπτεμβρίου 2013 έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας που δολοφονήθηκε ύπουλα από έναν ορκισμένο οπαδό του Ναζισμού.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: «Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΣΜΟΥ»


τε καταβς τς γλώσσας συνέχεε, διεμέριζεν θνη ψιστος·
Ψάλλομε την αγία ημέρα της Πεντηκοστής.Και  ήδη πάνω από 200 έθνη υπάρχουν πλέον στον κόσμο.Και μέσα από αυτήν την πολλαπλότητα ο Θεός κάνει την καλύτερη αρμονία.

#Success_Story Έρχεται υγειονομική γενοκτονία! Σοκ από τα στοιχεία για τους ανασφάλιστους @AdonisGeorgiadi

Νοσοκομειακοί γιατροί: Έρχεται υγειονομική γενοκτονία! Σοκ από τα στοιχεία για τους ανασφάλιστους - See more at: http://www.toxwni.gr/ellada/item/5739-nosokomeiakoi-giatroi-erxetai-igeionomiki-genoktonia-sok-apo-ta-stoixeia-gia-tous-anasfalistous?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#sthash.P1YkkwDo.dpuf
Για υγειονομική γενοκτονία που είναι προ των πυλών εξαιτιάς των εκατομμυρίων ανασφάλιστων που υπάρχουν πλέον στη χώρα μας κάνει λόγο η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ)
Την πλήρη υγειονομική κάλυψη όλων των πολιτών της χώρας ζητούν οι νοσοκομειακοί γιατροί (ΟΕΝΓΕ) με αφορμή την αποκάλυψη του προέδρου του ΕΟΠΥΥ Δ.Κοντού ότι σήμερα πλέον υπάρχουν 3 εκατ. πολίτες χωρίς ασφάλιση αλλά και άλλα 3 εκατ. που εμφανίζονται να μην έχουν ασφαλιστικά δικαιώματα αλλά δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί

Έπεσε "σύρμα" και άρχισε η βία από κουκουλοφόρους σε όλη την Ελλάδα


Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ - Όποιος δεν μπορεί να δει την σύνδεση των γνωστών - αγνώστων κουκουλοφόρων με το παρακράτος, τότε φράζει την λογική του είτε για "ιδεολογικούς" λόγους ή επειδή φροντίζει να ενημερώνεται αποκλειστικά από τα τηλεοπτικά μέσα της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Χριστόδουλος, τον έφαγε η μασονία επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα σχέδια τους.


Αυτοί που έφαγαν τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!!! Το λέμε και το φωνάζουμε ευθέως, εδώ και χρόνια! 
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ «ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ» ΗΓΕΤΕΣ... 

Αυτή την είδηση δέν θα την δείτε στα ΜΜΕ, γιατί απλούστατα υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες!


Πρέβεζα: Το ξέσπασμα του γιου για τους Γεωργιανούς δολοφόνους της μητέρας του!
Οι δράστες παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι ενοικιαστές - Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, την σκότωσαν μετά από φρικτά βασανιστήρια...
Ξεκίνησε λίγο πριν τις 11.00 στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πρέβεζας, η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της Καίτης Δούβλη.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΑΡΚΗΣ – ΕΘΝΟΣ ΙΣΧΥΡΟΑΘΗΝΑ 25-9-2013.

Έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την πατρίδα μας οι κακοί τού τόπου και τής οικουμένης από γη τής αφθονίας σε νεκροταφείο ψυχών, συνειδήσεων και αγαθών. Θέλουν να θέσουν τον κόσμο εξανδραποδισμένο και εξαθλιωμένο, λίγους και εύκολα ελεγχόμενους πολίτες δίχως σκοπό και εθνική εστία, κάτω από την εξουσία τής παγκόσμιας νεοταξικής ελίτ και των υποκαταστημάτων της. Και σ’ αυτό το κάδρο τής αθλιότητας η απείθαρχη Ελλάς έχει πρωτεύουσα θέση.

Οικονομική κρίση, ηθική κρίση, λεηλασία πόρων. Τώρα Παγκόσμιος πόλεμος και αμέσως μετά η σιωνιστική τυραννία επάνω από έναν κόσμο που θα μετρά τις πληγές του και τελειωμό το μέτρημα δεν θα έχει. Για να αντισταθείς στη λαίλαπα πρέπει να είσαι αληθινά απείθαρχος, δηλαδή αδέσμευτος, αυτόβουλος και αυτάρκης ως λαός. Να έχεις υψηλούς στόχους που δεν θα μπορέσει να τούς κοντύνει η λαίλαπα. Η Ελλάς είναι απείθαρχη στους τυράννους ως κοινωνική βάση αλλά έχει τούτη τη στιγμή το ατύχημα να διοικείται από ετερόφωτους και ελληνόφωνους τυραννίσκους.

Διαθέτουμε μια γη αυτάρκη σε αγαθά και πρώτες ύλες, σε φυσικά χαρίσματα και χαρισματικούς Έλληνες, αλλά δεν διαθέτουμε κοινωνία αυτάρκη γιατί τα προσόντα μας είναι υποθηκευμένα και η γη σπαρμένη με προδότες. Έπρεπε να είμαστε Έθνος Ισχυρό που να εξαρτώνται από τη συμμαχία μας οι άλλοι και να έχουμε δίπλα μας πολλούς Έλληνες, αλλά δυστυχώς δεν διοικούμαστε από Έλληνες. Αφήνουν τον ανθό να οδεύει σε άλλες πατρίδες, αφήνουν το λαό να λιμοκτονεί και έχουν γεμίσει με ξένους δυνάστες και υποπροϊόντα ξένα την πιο εύφορη γωνιά τής γης.

Όλη η πολιτική τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας είναι στηριγμένη στην απαξίωση τού Ελληνισμού και τής γης του. Είναι βασισμένη επάνω σε μια σειρά από ατελείωτα ψέματα. Πως δεν μπορούμε να ζήσουμε μόνοι δίχως «συμμαχικές» πλάτες και εισαγωγές και ξένα νομίσματα και δάνεια. Πως πάσχουμε από λειψανδρία που εκείνοι προκάλεσαν και έχουμε ανάγκη τούς λαθρομετανάστες, όταν οι εισαγόμενοι παρίες ακόμη και από εχθρικές χώρες σαν την Αλβανία με το τόπι στα πόδια μάς διαφημίζουν τούς ουτσεκάδες. Και πως θα φτάσουμε σε πρωτογενές πλεόνασμα όταν θα έχουμε χάσει τη μισή Ελλάδα!

Μάς θέλουν μεταλλαγμένους στην ψυχή ελληνόφωνους. Δίχως θέληση για ζωή και δίχως αντιστάσεις. Ο διωγμός τής Πίστης μας από τα σχολεία και η κατάρρευση τής αμυντικής μας βιομηχανίας που μάς ζητούν οι μισέλληνες είναι η εικόνα τής κατάρρευσης που θέλουν να περάσουν σε έθνος και κοινωνία. Αυτό που βάλλεται είναι η ελληνικότητα σε ανθρώπους, πόρους και γη. Και εκεί επάνω, σ’ αυτήν την υπερεπαρκή ελληνικότητα βασίζεται ακριβώς η αναγεννημένη Ελλάς που φέρνει το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα.

Στο χτίσιμο, την εργατικότητα και την πάλη ενάντια στις αντιξοότητες με τις δικές μας δυνάμεις στηριζόμαστε κι όχι στο γκρέμισμα, τη μοιρολατρία και την υποχωρητικότητα που σέρνει μαζί του ο νεοταξισμός. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος που μάς περιβάλλει θα κακοποιηθεί περαιτέρω και θα καταρρεύσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς αυτόν τον κατήφορο ούτε πως δεν μπορούμε τάχα να τον αποφύγουμε.

Ο παγκόσμιος έλεγχος των θρησκειών, των τροφών, των οικονομιών, των στρατών και των πατρίδων είναι μια τρέλα που δεν μάς αφορά και δεν θα μάς την επιβάλλουν. Το θέλουν. Έχουν τοποθετήσει ανάμεσά μας δικούς τους ανθρώπους. Τους ξέρουμε και νοιώθουμε καθημερινά τις δήθεν αλλοπρόσαλλες αλλά στοχευμένες με μίσος για την Ελλάδα επιλογές τους. Σημασία όμως δεν έχει τι θέλουν οι άλλοι αλλά τι θέλουμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες.

Σκοπός μας είναι να υπηρετήσουμε την Ελληνική Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό. Να επιβάλλουμε τα δικά μας θέλω που είναι ταυτόσημα με τις επιδιώξεις τού Ελληνικού Έθνους. Όσο θα υπάρχει Ελλάς, θα υπάρχουμε κι εμείς. Αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να κάνουμε την Πατρίδα μας αυτοδύναμη μέσα στην κοινωνία της.

Επιθυμία μας είναι να δούμε την Πατρίδα μας μεγάλη και δυνατή. Χρειαζόμαστε όμως κατεπειγόντως αυτοπεποίθηση και απελευθέρωση των αληθινών μας δυνατοτήτων. Επομένως ο μόνος τρόπος είναι να κατανείμουμε δίκαια τα αγαθά και τους ρόλους ανάμεσα στο λαό μας. Να παραγάγουμε εργασιακές θέσεις, προϊόντα, ενέργεια και εξοπλισμό. Τότε θα μπορέσουμε να παραγάγουμε ελληνική πολιτική, δηλαδή εθνοφυλετική συνοχή, κοινωνική ευημερία και εθνική στρατηγική. 

Έθνος απαιτήσεων είναι αυτό που μπορεί να σταθεί στα πόδια του ακόμη και μέσα στη φωτιά. Το Έθνος που σκέφτεται, εργάζεται και δρα δίχως εξαρτήσεις και δίχως υπολογισμό πρόσκαιρου κόστους. Και ακόμη εκείνος ο λαός που κάνει τη γη του σπίτι και εργαστήρι και οχυρό μαζί δίχως να υπολογίζει πόσους έχει απέναντί του. Να λέει κάθε ώρα και στιγμή πως η Ελλάδα είναι μονάχα δική μου. Και πως θα την απλώσω και θα βάλω μέσα στην αγκάλη της όλα τα αδέρφια μου.

Κοινωνία αυτάρκης στο πνεύμα και την ύλη είναι η Ελλάδα που έρχεται. Γεμάτη Πίστη στο Θεό της που την προίκισε και στους Αδάμαστους Έλληνες που την αγαπούν. Τροφός τού λαού της και ηγετική σκέπη τού κόσμου που τής κλέψανε. Βαλμένη στο Θρόνο τής Οικουμένης που φτιάχτηκε μονάχα για εκείνη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Όταν η Μέρκελ ήταν... "κομμουνίστρια". Ποια είναι πραγματικά η καγκελάριος;

Όταν η Μέρκελ ήταν... κομμουνίστρια
Ένα νέο βιβλίο των δημοσιογράφων Ραλφ Τζορτζ Ρέουτ και Γκίντερ Λάχμαν ασχολείται με τα χρόνια της Μέρκελ στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας, τα νιάτα και την καριέρα της. H Άγκελα Μέρκελ αποτέλεσε τμήμα της κομμουνιστικής γραφειοκρατίας της πρώην Ανατολικής Γερμανίας..

Ανακοίνωση καταπέλτης των ειδικών φρουρών...με "καρφιά" για Δένδια και καταγγέλλουν φασιστική δολοφονική επίθεση την ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Δολοφονική και φασιστική επίθεση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο συνάδελφο μας που πυροβόλησε για να σώσει τη ζωή του.
Η Ανακοίνωση..γράφει τα εξής.
"Αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός την 20/09/2013 στην περιοχή της Δάφνης από ομάδα ατόμων που συμμετείχαν σε αντιφασιστική διαμαρτυρία το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ανακοινώνει ότι:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...