Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Σχέδιο άλωσης της χώρας - Λαθρομετανάστες αλωνίζουν αδέσποτοι με μίσος κατά των Ελλήνων > Ποιοί κρύβονται από πίσω!!!


E.Υ.Π: Εξτρεμιστικά Ισλαμιστικά στοιχεία στην χώρα μας.

'κάθε μήνα περνούσαν από τα σύνορά μας στον Έβρο 10.000 άτομα!'

- Έρχονται δασκαλεμένοι από Βόρεια Αφρική και Ασία
- Κρατούν στο χέρι ζελατίνα με φωτοτυπία οδηγίας της ΕΕ με τα... δικαιώματά τους
- Ποιος πληρώνει τα 10.000 ευρώ για τον καθένα για να έρθει εδώ;
- Η Ελλάδα ως έδαφος επέκτασης των ισλαμιστών
- Η Αλ Κάιντα είναι ήδη στην Ελλάδα, που θεωρείται χώρα απίστων και άρα στόχος για τους "λαθρομετανάστες" Τζιχανιστές Σχέδιο άλωσης της χώρας βρίσκεται πίσω από τη συνεχιζόμενη εισβολή λαθρομεταναστών απ' όλες τις άκρες της Αφρικής και της Ασίας, με κοινό παρονομαστή όλων το θρήσκευμα, τη μουσουλμανική ταυτότητα.

H X.A. τους πάει σε εκλογές με τον «τσαμπουκά» - Παραίτηση Κ.Ο «επί θύραις»


Με παραίτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  «επί θύραις» βρίσκεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος  σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr αντιδρώντας έτσι το κόμμα της Μεσογείων στον πρωτοφανή πολιτικό διωγμό που βιώνει το τελευταίο δεκαήμερο.
Πιο συγκεκριμένα το θέμα βρίσκεται υπό σκέψη όπως αναφέρουν οι ίδιες  πληροφορίες λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ναι η παραίτηση της Κ.Ο του Λαϊκού Συνδέσμου  είναι στο πολιτικό μας οπλοστάσιο και βρίσκεται υπό διαβούλευση» κάτι που αν συμβεί η χώρα θα οδηγηθεί ουσιαστικά σε νέα εκλογική αναμέτρηση.

ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΚΑΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ …ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


του  Βύρωνα Γ. Πολύδωρα σχετικά με το τελευταίο του βιβλίο

«ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ;»

(Εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ)

Αντιστέκομαι

Έγραψα (και γράφω) όχι σαν κάποιος αργόσχολος φιλολογών βουλευτής που κανένας από τους «αρμόδιους» δεν του ζητεί τη γνώμη του – όπως πράγματι συμβαίνει – δεδομένου ότι επικρατεί κατά κύριο λόγο ο «ξερολισμός της παρέας», αλλά σαν ένας επί δεκαετίες ακαταπόνητος και επίμονος μαχητής. Αυτό ορίζω σαν πράξη αντίστασης. Ναι, αντιστέκομαι προς την τρόϊκα και τους πειθήνιους προς αυτήν κυβερνώντες, επιλέγοντας στην κατάσταση ανάγκης που βρισκόμαστε να αγωνίζομαι για τη σωτηρία του λαού μας, παρά για τους τόκους των τοκογλύφων δανειστών μας. Αντιστέκομαι προς τους τραπεζίτες, εγχώριους και ξένους, που εισπράττουν το μεγαλύτερο μέρος των σταθεροποιητικών δανείων, που άλλωστε τα πληρώνει ο λαός, για να έχουν ρευστότητα και εγγυημένες καταθέσεις.

Σεραφείμ (Πειραιώς). Τον Κοντομηνά και τους λοιπούς χρηματοδότες, ως μη μασόνο τον τίμησες με τον Άδωνι??

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ -ΑΔΩΝΙΣ -ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ -ΒΡΑΒΕΥΣΗ 

— Συνηθίζει να κατακεραυνώνει τους πάντες, να ανασκευάζει, επανέρχεται και φτου από την αρχή να αναδιπλώνεται, ο μητροπολίτης Πειραιά της κρατικής εκκλησίας. Λίγο από Μπίλντερμπεργκ, λίγο από  μασονία, λίγο θάλασσα και τ……

Επικυρώθηκε η «Διακήρυξη κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας»Εάν σου προξενεί "φόβο" αυτή η φωτογραφία είσαι "ξενοφοβικός"
Τη Διακήρυξη κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, ως υποστήριξη στην Ιταλίδα υπουργό Ενσωμάτωσης, Σεσίλ Κιέντζ, υπέγραψαν οι εκπρόσωποι των 17 κρατών-μελών της ΕΕ που συμμετείχαν στη σύνοδο της Ρώμης. Εκ μέρους της Ελλάδας, τη διακήρυξη υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.
Στη διακήρυξη γίνεται αναφορά στα ιδεώδη του ευρωπαϊκού ανθρωπισμού που θα πρέπει να διαφυλαχθούν. Όπως αναφέρεται «είναι επείγουσα ανάγκη να κάνουμε πραγματικότητα όλες τις υποσχέσεις για Δημοκρατία και όλες τις αξίες του ευρωπαϊκού Ουμανισμού. Είναι σημαντικό να διαφυλάξουμε στη μνήμη τις σφαγές που προκλήθηκαν λόγω ρατσισμού ή ξενοφοβίας και σημειώθηκαν στην Ιστορία και να διατηρήσουμε τη μνήμη αυτή ζωντανή».

ΠΡΩΤΟΣ ο Σημίτης, απο το '96 οργάνωσε την προδοσία της Στρογγύλης ! Απαγόρευσε με νόμο να κατοικηθουν τα μικρά νησιά από Έλληνες! Σήμερα η Στρογγύλη ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Το παρόν κείμενο αποτελεί ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ  της ανάρτησης ΕΔΩ:  Δεν είναι μόνο ο Παναγιωτόπουλος, αυτός έρχεται Δεύτερος!  ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Μακράν ο Αρχιερέας  ΣΗΜΙΤΗΣ  στη σιωπηλή θυσία της Στρογγύλης. 

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ:”Ο ΗΘΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ”


Ο Ηθικός Ξεπεσμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Βρωμύλα Κόλπα συγκάλυψης της εγκληματικής διόγκωσης του ελλείμματος 2009 διά στόματος του θλιβερού κ. Σεμέτα
Της Ζωής Γεωργαντά
Αναφέρομαι σε μία από τις αξιέπαινες και γενναίες προσπάθειες του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αξιότιμου κου Νικολάου Χουντή να επιτύχει έστω και μία έντιμη απάντηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις εθνικά κρίσιμες ερωτήσεις του.

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΣΟΚ ΒΑΛΕΣΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ-ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! - ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ! - ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ Δ΄ ΡΑΪΧ!

Εβδομήντα τέσσερα χρονιά μετά την Γερμανική Εισβολή στην Πολωνία το 1939 και την Γενοκτονία εκατοντάδων χιλιάδων από τους Ναζί, ο παλαιός ηγέτης της "Αλληλεγγύης" και τέως Πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Βαλέσαπροχώρησε σε μια πρόταση- εφιάλτη, που ζωντανεύει τις φοβερές ώρες του Γ΄ Ράιχ!

ΠΑΡΑΜΙΛAEI O ΕΛΛΗΝΑΣ


Γράφει ο Βασίλης Παπαδόπουλος -  Κάποτε όταν κυκλοφορούσε ένας τρελλός, ήταν από όλους ο δαχτυλοδεικτούμενος και ο περίγελος του χωριού, σήμερα γιατί όλοι μας δείχνουν ρε παιδιά;

Παραμιλάει ο Έλληνας, περπατάει και παραμιλάει με σκυμμένο το κεφάλι και λέει σαράντα χρόνια τώρα, θύμα είμουνα. Την πάτησα επανηλλημένως την μπανανόφλουδα και μυαλό δεν έβαλα. Συνεργός σε σύσταση εγκληματικών

"Μη φεύγεις, μη" Κλαψουρίζει η κατοχική κυβέρνηση. Το βράδυ ψηφίζεται η τροπολογία για τη Βιοχάλκο

Το Υπουργείο Οικονομικών χαλαρώνει περαιτέρω την επίμαχη τροπολογία η οποία αφορά τη Βιοχάλκο μετά από διαβουλεύσεις με την αγορά...

Επίσκεψη ΥΕΘΑ στη Διοίκηση Υποβρυχίων ΚαταστροφώνΣτην έδρα της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) στο Σκαραμαγκά πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας όπου απένειμε τα πτυχία στους αποφοίτους του 178ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ). Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά την παρακολούθηση επίδειξης από στελέχη της ΔΥΚ δήλωσε τα εξής:

Ο τρίτος πόλος και οι δύο…. Κεντροαριστερές!

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Ο τρίτος πόλος και οι δύο…. Κεντροαριστερές!)
Αγώνα δρόμου κάνουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για το ποιος από τους δύο θα κόψει πρώτος και με επιτυχία το νήμα της Κεντροαριστεράς. 

Ν. Κωνσταντόπουλος: Υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας!


«Το 2008 έδρασαν σκοτεινοί μηχανισμοί»

Συναγερμός για σενάρια αποσταθεροποίησης μετά από ανακοίνωση Εφέδρων Λοκατζήδων. Του Σπύρου Ριζόπουλου

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Συναγερμός για σενάρια αποσταθεροποίησης μετά από ανακοίνωση Εφέδρων Λοκατζήδων)Συναγερμός για σενάρια αποσταθεροποίησης χτύπησε αργά χθες το βράδυ μετά την ανάρτηση κειμένου στο διαδίκτυο, που φέρεται να υπογράφει η «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» και στο οποίο ζητείται η άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και η σύμπραξη λαού – στρατού. 

Η κ. Μέρκελ «κότα» κάνει το ευρώ «αυγό» ή το αυγό «ευρώ» κάνει την κότα «Μέρκελ». ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/blog-post_5897.html#ixzz2fuD5O0X2
Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη κι άλλος στης Σύρας τα στενά αίμα και δάκρυα πίνει...
Αυτό το άσμα πάει γάντι για την σημερινή ευρωπαική πραγματικότητα με την μόνη διαφορά ότι το ακροστίχιο το εφάρμοσαν μόνο για την Ελλάδα.
Μήπως τα λέμε αυτά γιατί ζηλεύουμε  που οι Γερμανοί έχουν και την κότα και το αυγό? Και φυσικά τους ζηλεύουμε γιατί έχουν  έναν ηγέτη που ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα τους ενώ εμείς με τους δικούς μας τρώμε συνέχεια ομελέτες δανεικές με τσόφλια και κινδυνεύουμε να χάσουμε και το κοτέτσι που έμεινε δίχως κότες. Εδώ πρέπει να θυμηθούμε και την πρόρρηση του Ισαποστόλου και Εθνάρχη μας  Πατρο- Κοσμά ¨θα σας βάλλουν φόρο στις κότες και τα παράθυρα¨.

Μετοχικό Ταμείο Στρατού :Ακόμη μια μείωση στο Μέρισμα κατά 9% ... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/9.html#ixzz2fuCfyW00Aναδρομικά απο 1/1/ 2013 ! Να ζήσουμε να τους ξαναψηφίσουμε !

Έχοντας υπόψη τις δεσμεύσεις του ΜΤΣ έναντι των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών για μη δημιουργία ελλειμμάτων,

O Venizelos diapsevdei ton...Venizelo, ston OHE

''Σκίζει'' στον ΟΗΕ ο... μεγάλος ''διπλωμάτης'', αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ.
Αυτοδιαψεύδεται ο Ε. Βενιζέλος προσπαθώντας να διαψεύσει τα περί ''λύσης'' στην Κύπρο. 'Αθελά του καρφώνει και τον πρόεδρο της, Ανα(ν)στασιάδη
 
''Καμία αναφορά δεν έγινε σε τετραμερή διάσκεψη ή οποιαδήποτε άλλη εμπλοκή της Ελλάδας σε συναντήσεις μεταξύ της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής κοινότητας'' κατά τη συνάντησή του με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε (24 Σεπ. '13) στη Νέα Υόρκη ο κ. Βενιζέλος.
ΑΛΛΑ, την προηγούμενη ημέρα -23 Σεπ.'13- απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, μετά την συνάντησή του με τον Νταβούτογλου, είπε ο κ. Βενιζέλος: «... η Κυπριακή κυβέρνηση μας έχει ζητήσει να συναντηθούμε με τον Τουρκοκύπριο διαπραγματευτή, εμείς είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε, εφόσον φυσικά και η τουρκική κυβέρνηση δεχθεί να συνομιλήσει με τον Ελληνοκύπριο διαπραγματευτή... ».
 
Η αλήθεια: Μεθοδεύουν ''τετραμερή'' και λύση με νέο σχέδιο -τύπου ''Ανάν''- γιά την Κύπρο, ΕΞΩ από τον ΟΗΕ
 
...........................................
 
Το επόμενο βήμα η αναγνώριση της... ''ανεξαρτησίας της Βόρειας Κύπρου'';;;
Η Ελλάδα αναγνώρισε -άτυπα- την... ανεξαρτησία του Κόσσοβου
«... συνάντηση Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου με τον Πρωθυπουργό του Κοσόβου κ. Hashim Thaçi και με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Εnver Hoxhaj» στο περιθώριο της 68ης Συνέλευσης ΟΗΕ (αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών).
(Η υπόθεση του Κόσσοβου είναι ίδια με τα κατεχόμενα στην Κύπρο. Φανταστείτε, ως παράδειγμα, Υπ.Εξ. ή αντιπρόεδρο κάποιας χώρας, να συναντάται με τον ''πρωθυπουργό της Βόρειας Κύπρου'')
 Σύμφωνα με καταγγελία του πρώην προέδρου του ΕΚΚ, Γιώργου Παπαλιού, δύο μέρες μετά τη μαντινάδα του στο Σαμαρά, ο Σμαραγδής ζήτησε και έλαβε 50.000 ευρώ, έπειτα και από παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού.
Στις 17 του περασμένου Αυγούστου, ο Α. Σαμαράς απένειμε τιμητική πλακέτα στο σκηνοθέτη, Γιάννη Σμαραγδή, για τη συνεισφορά του στην έβδομη τέχνη και ειδικότερα για την προβολή της περιοχής της Πύλου στην ταινία του, «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι». Αντάλαξαν φιλοφρονήσεις και ο Σμαραγδής έφτασε στο σημείο να απαγγείλει μέχρι και μία μαντινάδα, εξαιρετικά αφιερωμένη στον πρωθυπουργό:
«Σαν ήλιος βγήκες φωτεινός / στς Αμερικής τ' αλώνι / κι έλαμψες και ήρθες νικητής / και σ' αγαπάμε όλοι».

Η μαντινάδα προκάλεσε αν μη τι άλλο γέλιο.Στα ειρωνικά και επικριτικά σχόλια που ακολούθησαν τη μαντινάδα, ο Σμαραγδής μέσω του ραδιοφώνου του Σκάι, απάντησε ως εξής: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή, στην κατάλληλη θέση, και δεν έπαψα να στέλνω την θετική μου ενέργεια όσο πιστεύω ότι προσπαθεί».

Πέρα από την αμοιβαία, ωστόσο, εκτίμηση σκηνοθέτη - πρωθυπουργού, φαίνεται πως υπάρχουν και συγκεκριμένες δοσολήψιες.

Ο Γιώργος Παπαλιός, πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτύπια του Σαββάτου, τον τρόπο με τον οποίο ο Σμαραγδής ζήτησε και κατάφερε να λάβει 50.000 ευρώ από το ΕΚΚ, παρότι δεν προβλέπονται τέτοιου είδους εξυπηρετήσεις.

Παρατίθεται ακριβώς η απάντηση του Γ. Παπαλιού, στην ερώτηση της Σταυρούλας Παπασπύρου:

- Τι συνέβη ακριβώς με τον Σμαραγδή;

«Εναν χρόνο αφ' ότου είχε ολοκληρώσει το "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" και δύο μόλις μέρες μετά τη μαντινάδα που αφιέρωσε στον Αντώνη Σαμαρά, ήρθε στο Κέντρο ζητώντας 50.000 από τα 280.000 ευρώ που είχε ξοδέψει, λέει, για να πουλήσει την ταινία του στο εξωτερικό. Στο ΕΚΚ, όμως, δεν προβλέπονται τέτοιου είδους εξυπηρετήσεις.
Εκείνο που κάνουμε είναι να βοηθάμε τους παραγωγούς ταινιών που έχουν προσκληθεί σε μεγάλα φεστιβάλ, καλύπτοντας κατά 30% το κόστος της κόπιας, του υποτιτλισμού, του διαφημιστικού υλικού κ.ο.κ. Ο Σμαραγδής φρόντισε να μας ενημερώσει ότι τυγχάνει και παιδικός φίλος του Πάνου Παναγιωτόπουλου. Οταν όμως μου τηλεφώνησαν από το υπουργείο ζητώντας να δω θετικά το θέμα, τους απάντησα: "Αν το αίτημα είναι νόμιμο, σίγουρα θα λάβω θετική εισήγηση από το διευθυντή του Κέντρου.
Αν δεν είναι, τι θέλετε να κάνω, να παρανομήσω;". Εκεί μείναμε. Δεν δόθηκε συνέχεια. Μ' αυτά και μ' αυτά, ο Σμαραγδής τα κατάφερε. Ποιος θα τολμήσει να μη χρηματοδοτήσει την επόμενη ταινία ενός... "ανεβασμένου" σκηνοθέτη, όπως τον αποκάλεσε ο Σαμαράς; Με τη στάση του, όμως, τον εξέθεσε τον πρωθυπουργό».
Για το τέλος, ένα ακόμη στοιχείο που έχει ενδιαφέρον είναι και τα πολύ υψηλά budget των ταινιών του Σμαραγδή. Παραδείγμα είναι η ταινία του, «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», η οποίακόστισε 8 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ο προϋπολογισμός όλου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου για το 2012 ήταν μόλις 5,9 εκατομμύρια, για τη λειτουργία του και τη χρηματοδότηση όλων των ελληνικών παραγωγών.
  - See more at: http://www.thepressproject.gr/article/47014/Meta-ti-mantinada-o-Smaragdis-perase-na-eispraksei#sthash.kw9QwnpE.dpufΣύμφωνα με καταγγελία του πρώην προέδρου του ΕΚΚ, Γιώργου Παπαλιού, δύο μέρες μετά τη μαντινάδα του στο Σαμαρά, ο Σμαραγδής ζήτησε και έλαβε 50.000 ευρώ, έπειτα και από παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού.
Στις 17 του περασμένου Αυγούστου, ο Α. Σαμαράς απένειμε τιμητική πλακέτα στο σκηνοθέτη, Γιάννη Σμαραγδή, για τη συνεισφορά του στην έβδομη τέχνη και ειδικότερα για την προβολή της περιοχής της Πύλου στην ταινία του, «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι». Αντάλαξαν φιλοφρονήσεις και ο Σμαραγδής έφτασε στο σημείο να απαγγείλει μέχρι και μία μαντινάδα, εξαιρετικά αφιερωμένη στον πρωθυπουργό:
«Σαν ήλιος βγήκες φωτεινός / στς Αμερικής τ' αλώνι / κι έλαμψες και ήρθες νικητής / και σ' αγαπάμε όλοι».

Η μαντινάδα προκάλεσε αν μη τι άλλο γέλιο.Στα ειρωνικά και επικριτικά σχόλια που ακολούθησαν τη μαντινάδα, ο Σμαραγδής μέσω του ραδιοφώνου του Σκάι, απάντησε ως εξής: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή, στην κατάλληλη θέση, και δεν έπαψα να στέλνω την θετική μου ενέργεια όσο πιστεύω ότι προσπαθεί».

Πέρα από την αμοιβαία, ωστόσο, εκτίμηση σκηνοθέτη - πρωθυπουργού, φαίνεται πως υπάρχουν και συγκεκριμένες δοσολήψιες.

Ο Γιώργος Παπαλιός, πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτύπια του Σαββάτου, τον τρόπο με τον οποίο ο Σμαραγδής ζήτησε και κατάφερε να λάβει 50.000 ευρώ από το ΕΚΚ, παρότι δεν προβλέπονται τέτοιου είδους εξυπηρετήσεις.

Παρατίθεται ακριβώς η απάντηση του Γ. Παπαλιού, στην ερώτηση της Σταυρούλας Παπασπύρου:

- Τι συνέβη ακριβώς με τον Σμαραγδή;

«Εναν χρόνο αφ' ότου είχε ολοκληρώσει το "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" και δύο μόλις μέρες μετά τη μαντινάδα που αφιέρωσε στον Αντώνη Σαμαρά, ήρθε στο Κέντρο ζητώντας 50.000 από τα 280.000 ευρώ που είχε ξοδέψει, λέει, για να πουλήσει την ταινία του στο εξωτερικό. Στο ΕΚΚ, όμως, δεν προβλέπονται τέτοιου είδους εξυπηρετήσεις.
Εκείνο που κάνουμε είναι να βοηθάμε τους παραγωγούς ταινιών που έχουν προσκληθεί σε μεγάλα φεστιβάλ, καλύπτοντας κατά 30% το κόστος της κόπιας, του υποτιτλισμού, του διαφημιστικού υλικού κ.ο.κ. Ο Σμαραγδής φρόντισε να μας ενημερώσει ότι τυγχάνει και παιδικός φίλος του Πάνου Παναγιωτόπουλου. Οταν όμως μου τηλεφώνησαν από το υπουργείο ζητώντας να δω θετικά το θέμα, τους απάντησα: "Αν το αίτημα είναι νόμιμο, σίγουρα θα λάβω θετική εισήγηση από το διευθυντή του Κέντρου.
Αν δεν είναι, τι θέλετε να κάνω, να παρανομήσω;". Εκεί μείναμε. Δεν δόθηκε συνέχεια. Μ' αυτά και μ' αυτά, ο Σμαραγδής τα κατάφερε. Ποιος θα τολμήσει να μη χρηματοδοτήσει την επόμενη ταινία ενός... "ανεβασμένου" σκηνοθέτη, όπως τον αποκάλεσε ο Σαμαράς; Με τη στάση του, όμως, τον εξέθεσε τον πρωθυπουργό».
Για το τέλος, ένα ακόμη στοιχείο που έχει ενδιαφέρον είναι και τα πολύ υψηλά budget των ταινιών του Σμαραγδή. Παραδείγμα είναι η ταινία του, «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», η οποίακόστισε 8 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ο προϋπολογισμός όλου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου για το 2012 ήταν μόλις 5,9 εκατομμύρια, για τη λειτουργία του και τη χρηματοδότηση όλων των ελληνικών παραγωγών.
  - See more at: http://www.thepressproject.gr/article/47014/Meta-ti-mantinada-o-Smaragdis-perase-na-eispraksei#sthash.kw9QwnpE.dpuf

ΜΑΪΜΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. @saintfevrier

sadpainting

Ζητείται ανθρωπιά στα Κ.Ε.Π.Α…

μέρος Α’
Σήμερα το πρωί πήγα την εγκεφαλικά ανάπηρη αδελφή μου για εξέταση από την επιτροπή του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, η οποία μετέβη για τις ανάγκες του νησιού στο ΙΚΑ Κεφαλληνίας.
(Ένα χρόνο και δυο μήνες περιμέναμε την ειδοποίηση για την επιτροπή, εμείς και πάμπολλοι ανάπηροι και οι συγγενείς τους από όλη τη Δυτική Ελλάδα. Αρχικώς γνωρίζαμε ότι η εξέταση θα γίνει στην Πάτρα, μάλιστα κάποιοι συντοπίτες μας είχαν ταλαιπωρηθεί ήδη με άκαρπη μετάβασή τους εκεί. Τηλεφωνική επικοινωνία αδύνατη: σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Πάτρα για αναζήτηση πληροφοριών και μόνο (!!!) συνάντησα έξω από τα αρμόδια γραφεία κάπου 50 άτομα από όλη τη Δυτική Ελλάδα που είχαν μεταβεί κι αυτοί όχι για εξέταση αλλά για… πληροφορίες. Έμαθα ότι η εντολή ερχόταν από Αθήνα, και ότι και εκεί η τηλεφωνική επικοινωνία ήταν αδύνατη).

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ" > Μουσουλμάνοι της Ξάνθης πανηγυρίζουν για τον αφανισμό των Ελλήνων - φωτόΤην ώρα που η Ελλάδα θρηνεί για τη Μικρασιατική καταστροφή και για τα εγκλήματα που έγιναν τότε, ο «Σύλλογος Τουρκική Ένωση Ξάνθης» γιόρτασε το γεγονός και πριν από λίγες μέρες ανέβασε στο Facebook πανηγυρικό μήνυμα.

Δεκέμβριος 2008, δολοφονία Γρηγορόπουλου, εστάλησαν 56000sms > Οι αναφορές της ΕΥΠ έλεγαν ότι υπήρχαν δράσεις ξένων στοιχείων που ήθελαν αποσταθεροποίηση της χώρας από ξένες υπηρεσίες


Δεκέμβριος 2008, δολοφονία Γρηγορόπουλου, εστάλησαν
56000sms. Οι αναφορές της ΕΥΠ έλεγαν ότι υπήρχαν δράσεις ξένων στοιχείων που ήθελαν αποσταθεροποίηση της χώρας από ξένες υπηρεσίες. Περιμέναν το έναυσμα που θα έδινε την έναρξη της κατάστασης. Όλοι γνωρίζουμε τη συνέχεια.
2013 αρχές του έτους. Αναφορές και πάλι από ΕΥΠ και Stratfor, μιλάνε για στοιχεία υπηρεσιών που αναζητούν επαφές με τοπικές οργανώσεις και πυρήνες.

Κατάθεση έντιμου αριστερού: “Η σιωνιστική ελίτ απαιτεί την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής”


Μέσα στον ωκεανό της αλήτικης δημοσιογραφίας, με τις
ανάλογες αήθεις «αναλύσεις» των διαφόρων φερέφωνων του καθεστώτος, υπήρξε και μια εξαίρεση. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Τάκη Φωτόπουλο, ο οποίος στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» κάτω από τον τίτλο «ο περισπασμός της Χρυσής Αυγής», έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο. Αν και ο Φωτόπουλος είναι αριστερός και παρότι σε κάποια σημεία δεν ξεφεύγει από την συστημική προπαγάνδα, σ' ότι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εν τούτοις δείχνει έντιμος και με αναλύσεις, οι οποίες διαθέτουν ένα υπόβαθρο σκέψης και μελέτης που δεν αποτελούν προϊόν υποβολής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ > Πού μας πάνε; Συλλαμβάνουν όσους έχουν εθνόσημα στο πέτο ή κοντό κούρεμα!


"Υπάρχουν σαφείς εντολές από το εξωτερικό να παταχθεί ο εθνικισμός στην Ελλάδα. Αυτά που βλέπετε είναι μόνο η αρχή".
Με αυτά τα λόγια απάντησε ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας στη δημοσιογραφική διερεύνηση καταγγελιών πολιτών ότι ελέγχονται αν έχουν καρφιτσωμένο στο πέτο τους το εθνόσημο ή φοράνε παντελόνια παραλλαγής ή έχουν τατουάζ με βυζαντινά εμβλήματα, την ελληνική σημαία κλπ.


Ήδη μία από τις μεγαλύτερες οργανώσεις εφέδρων στην χώρα (οι οποίοι έφεδροι - η μοναδική ελπίδα οργανωμένης αντίστασης ακόμα και αν καταληφθεί εθνικό έδαφος - βιώνουν και αυτοί ένα πρωτοφανές κυνήγι μαγισσών) οι ΜΕΚ (Μονάδες Εφέδρων Καταδρομών) εξέδωσαν δριμεία ανακοίνωση την οποία ανήρτησαν και στο ιστολόγιό τους που καταδικάζουν αυτή την πρακτική.

«ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» Ή ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Από τότε που «άνθησε» η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων άρχισαν να γίνονται όλο και πιο καθοριστικά στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης και των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος. Με τον καιρό, καθώς ωρίμαζαν όλο και περισσότερο, αναπτύχτηκε μια σχολή σκηνοθεσίας των δελτίων ειδήσεων έτσι ώστε να είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για να επηρεαστεί αποφασιστικά το κοινό, να αποπροσανατολιστεί από μια «ενοχλητική» επικαιρότητα και αποβλακωμένο να «καλουπωθεί» σύμφωνα με τα πρότυπα πού έχουν καθοριστεί από τους συντάκτες τους.

Γιατί ο Άδωνις «αγαπάει» τους διεφθαρμένους γιατρούς; @AdonisGeorgiadi #Success_Story

adonis-giakoumatos-660 Αδωνις Γεωργιάδης Γεράσιμος Γιακουμάτος
πρώην και νυν υπουργοί…”υγείας”
aienaristeyein.com

Πώς λειτουργεί η προπαγάνδα για τη «νομιμοποίηση» της πολιτικής του μνημονίου;

Τη Δευτέρα επισφραγίστηκε η αύξηση του εισιτηρίου στα εξωτερικά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων από 5 σε 25 ευρώ.
Πρόκειται για μία αύξηση της τάξεως του 500%, η οποία…επισημοποιήθηκε μετά τη συνάντηση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με το κλιμάκιο της τρόικας. Η δικαιολογία του υπουργού βασίστηκε στην κλασική πλέον σεκταριστική πολιτική του διχασμού. Δηλαδή θα πληρώνουν οι έχοντες περισσότερα για να μπορούν και οι μή έχοντες να απολαμβάνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Οι δυσθεώρητες αυξήσεις που ανακοινώθηκαν λοιπόν χθες έρχονται ως χαριστική βολή προς τους φορολογούμενους πολίτες, ενώ συγχρόνως τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν τεράστιες ελλείψεις σε στοιχειώδη υλικά και ιατρικό προσωπικό. Υπενθυμίζεται ότι παρά τις κραυγές απόγνωσης των ανά την Ελλάδα ιατρικών συλλόγων, που ουσιαστικά λένε ότι τα νοσοκομεία θα κλείσουν αν εφαρμοστούν τα μέτρα που έχει δρομολογήσει η ηγεσία του υπουργείου, ο κλάδος της Υγείας αποτελεί τη μεγαλύτερη δεξαμενή για την διαθεσιμότητα μαζί με αυτόν της Παιδείας.
Εντελώς συμπτωματικά λοιπόν χθες ο κ. Γεωργιάδης θυμήθηκε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ για το «πάρτι που συνεχίζεται ακάθεκτο στην Υγεία, καθώς 87 παθολόγοι, καρδιολόγοι και ορθοπαιδικοί του ΕΟΠΠΥ συνταγογραφούσαν μέχρι και σε… νεκρούς.
Για να γίνει ακόμα πιο πειστικός και να προκαλέσει το περί δικαίου αίσθημα και το μένος των πολιτών, ο υπουργός Υγείας έφερε ως παράδειγμα γιατρό που συνταγογράφησε σε έναν μήνα φάρμακα αξίας 400.000 ευρώ. Στόχος της συγκεκριμένης «διαρροής» του κ. Γεωργιάδη δεν ήταν άλλως προφανώς από το να περάσει στα ψιλά η αύξηση στο εισιτήριο στα 25 ευρώ και να «νομιμοποιηθεί» η απόφασή του από το πάρτι διασπάθισης του δημοσίου χρήματος που συντελείται από τους γιατρούς του ΕΟΠΠΥ.
Ουδείς αμφισβητεί ότι υπάρχουν ορισμένοι γιατροί, οι οποίοι έχοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με συγκεκριμένες φαρμακευτικές εταιρίες, συνταγογραφούν ανεξέλεγκτα και φεσώνουν τον έλληνα φορολογούμενο εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό όμως δεν θα έπρεπε κανονικά να αποτελεί και το στοίχημα του εκάστοτε υπουργού;
Να μπορέσει δηλαδή επιτέλους να αντιμετωπίσει τα νοσηρά αυτά φαινόμενα που γίνονται «πιπίλα» κάθε φορά που θέλουν να περάσουν νέα μέτρα, να εντοπίσει τους επίορκους γιατρούς, να τους εξοστρακίσει από τη δημόσια Υγεία και τέλος να τους κυνηγήσει δικαστικά; Για αυτό το λόγο άλλωστε υπάρχουν στο υπουργείο Υγείας και τα αρμόδια τμήματα, η διεύθυνση Προμηθειών και πολλές ακόμα ελεγκτικές υπηρεσίες.
Αντ” αυτών ο Άδωνις Γεωργιάδης με την κίνησή του αυτή αποδέχεται σχεδόν μοιρολατρικά και στη συνέχεια μάλιστα διατυμπανίζει ευθαρσώς ότι δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες που υπάγονται στις αρμοδιότητές του, ότι δεν μπορεί να ελέγξει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι που επιτρέπουν τέτοιου είδους δοσοληψίες που ζημιώνουν το Δημόσιο και τέλος, ότι όσο συνεχίζει ο μηχανισμός υπό τις οδηγίες του να αποτυγχάνει, τόσο θα περιορίζεται ο αριθμός των φορολογουμένων πολιτών που θα έχει πρόσβαση στην Υγεία.
Υ.Γ. Πώς θα νομιμοποιούσε άραγε την πολιτική του ο κ. Γεωργιάδης αν δεν υπήρχαν και αυτοί οι διεφθαρμένοι γιατροί;
Του trollstoi
http://aienaristeyein.com

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Χ. ΠΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» #Skouries

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ · Tagged with Eduardo Moura, EL PAIS, Eldorado Gold, Goldfields (EG), Hellas Gold, ΑΚΤΩΡ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΟΡΥΧΕΙΟ, ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΧΡΥΣΟΣ, MARIANGELA PAONE, TVX Hellas

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Χ. ΠΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος κατέθεσε σήμερα ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπης Κουτζαμάνη μηνυτήρια αναφορά (αριθμ. πρωτοκόλλου 6960/25.09.2013) κατά του Χρήστου Πάχτα, δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, των εκπροσώπων της «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» και κατά παντός άλλου υπευθύνου για τα εγκλήματα που έχουν τελεστεί εις βάρος των κατοίκων της Χαλκιδικής και γενικότερα των κατοίκων της Βορείου Ελλάδος, από τη μεγάλη συγκέντρωση απαγορευτικών ποσοτήτων του επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία, στοιχείου αρσενικό και την απόκρυψη για μεγάλο χρονικό διάστημα της συγκέντρωσής του στο πόσιμο νερό της Χαλκιδικής, καθώς και στο νερό που χρησιμοποιείται για άρδευση αγροτικών εκτάσεων και για το πότισμα των ζώων και των λαχανικών.

ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ > ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΜΑ ΝΑ ΚΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΑΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ!!! - ΒΙΝΤΕΟ


Το υποτιθέμενο στρατόπεδο ή στρατόπεδα (κανείς δεν έχει καταλάβει ακριβώς) της Χρυσής Αυγής φαίνεται κατέδωσαν οι πλέον αξιόπιστοι μάρτυρες, ως γνωστόν, της ελληνικής κοινωνίας, οι αθίγγανοι ή "Ρομά" (παλιά οι ρατσιστές τους αποκαλούσαν "γύφτους").

Τις ωφελείται από το έγκλημα στο Κερατσίνι; Άρθρο του Γ. Δελαστίκ


Όσο θα περνούν οι ημέρες τόσο θα περνάει η αρχική σύγχυση και θα ξεκαθαρίζει όπως πρέπει η κατάσταση γύρω από το τραγικό περιστατικό της Αμφιάλης. Πληθαίνουν, ήδη, οι φωνές εκείνες που αυτονομούνται από τα «παπαγαλάκια» των καθεστωτικών ΜΜΕ και - έστω και εμμέσως - ομολογούν ότι η Αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από τα απίστευτα ψέμματα που σερβίρουν οι άβουλοι υπηρέτες της μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣΑΘΗΝΑ 26-9-2013.

Η ανθρωπότητα ολάκερη έχει μπει στο πολεμικό καμίνι τής παγκοσμιοποιημένης τυραννίας. Γεωπολιτικά σχέδια ξεδιπλώνονται και διεθνείς στρατοί τα θέτουν σε εφαρμογή στην περιοχή μας. Και στη δική μας πατρίδα, την πλέον ευλογημένη γωνιά τής οικουμένης από όπου ξεκίνησε η ιστορία και ο πολιτισμός, στην Ελλάδα μας, πολιτικάντηδες και νεοταξίτες θέλουν να μείνουμε βυθισμένοι στην ανυπαρξία, δεμένοι πισθάγκωνα, περιμένοντας το τέλος που θα ακολουθήσει την ακινησία.

Η ανθρωπογεωγραφία δείχνει πως στη Γη των Μαρτύρων και των Ηρώων υπάρχει δραματική συρρίκνωση τού πληθυσμού και των οικογενειών. Το ομολογούν τα ίδια τα καθεστωτικά μέσα μαζικού επικοινωνιακού ευνουχισμού που ευλογούν τις επιλογές τού καθεστώτος και τής παγκοσμιοποίησης. Αυτοί που βλέπουν απαραίτητα τα μνημόνια, τούς «εκδημοκρατισμούς» ελεύθερων εθνών και παράλληλα κάνουν λόγο για την μαύρη όπως λένε εθνικιστική ψήφο που έρχεται.

Ομολογούνε λοιπόν τα παπαγαλάκια πως υπάρχει υπερσυγκέντρωση πληθυσμού στα μεγάλα αστικά κέντρα με ταυτόχρονη μείωση των Ελλήνων, αφού η υπεροχή των γεννήσεων επί των θανάτων οφείλεται στους λαθρομετανάστες. Παράλληλα η ανεργία έχει φτάσει στο 30% με πορεία διαρκώς αυξητική. Ένας στους τρεις Έλληνες δεν έχουν εργασία! Ο λαός μας δεν έχει λεφτά μήτε για ψωμί μήτε για να θάψει τούς νεκρούς του. Ακόμη και οι νεκρώσιμες ακολουθίες και οι ενταφιασμοί γίνονται με δόσεις!

Μάς οδηγούν στο θάνατο και ταυτόχρονα τα μισελληνικά κοράκια τρέμουν για την αλματώδη άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ήρθε και η μεγαλειώδης τελετή τιμής και μνήμης για το Βασιλιά Λεωνίδα και τούς Μεγάλους Νεκρούς των Θερμοπυλών για να απελευθερώσει και τα έσχατα αποθέματα μίσους για τον Όρθιο και Επαναστατημένο Έλληνα.

Καιρός είναι λοιπόν πλέον να απελευθερωθούν τα ανεξάντλητα και καταπιεσμένα έως τις μέρες μας αποθέματα τού Παγκόσμιου Έλληνα, εκείνου τού Έλληνα που όταν βρίσκεται εκτός συνόρων θριαμβεύει και όταν βρίσκεται στο ψευτορωμέϊκο μαραζώνει. Όταν ο Αληθινός Έλληνας κοιτάζει μέσα στα κατάβαθα τής ψυχής του και παίρνει εντολές από τούς Προγόνους, τα Ιερά Σύμβολα και την δική του Αθάνατη Ψυχή, δημιουργεί έναν Κόσμο Δικαίου και Ηθικής, έναν Κόσμο βαθιά Ελληνικό. Φτάνει να ισοπεδώσει τούς υποταγμένους και ανήθικους που τον παραδίδουν μονάχο μπροστά στον θρασύ σιωνιστικό νεοταξισμό.

Δεν υπάρχει τίποτα γύρω μας, στην καθημερινότητα και τον πολιτισμό που να μην ξεκίνησε από τον ευλογημένο τόπο μας και να μην στηρίχθηκε στην ελληνική έμπνευση. Από την πολιτική που δημιουργήθηκε για να εκφράζει το λαό και το έθνος μέχρι τα γράμματα και τις τέχνες. Από την ανθρώπινη λαλιά και το αλφάβητο μέχρι την καλαισθησία και την αρμονία. Από το Αθλητικό Ιδεώδες που προετοιμάζει τούς Εργάτες και τούς Πολεμιστές τής Φυλής μέχρι την Πολεμική Αρετή που ορθώνει Όπλα Ιερά για Πίστη, Πατρίδα και Οικογένεια, για την Δόξα και την Ισχύ τού Οικουμενικού Ελληνισμού κι όχι για να επιβάλλει ξένα ήθη και εξουσίες.

Ακόμη και η ίδια η παγκόσμια ανθρωπογεωγραφία αναδεικνύει την παγκοσμιότητα τού Ελληνισμού. Αρχαιολογικά ευρήματα, ελληνικά γλωσσολογικά στοιχεία με ελάχιστες παραλλαγές, εορτές και συνήθειες καθάρια ελληνικές σε θρησκευτικές και λαογραφικές εκδηλώσεις αναδεικνύουν το αληθινό μέγεθος τής Φυλής μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής γης. Από τον γαλλικό και τον ιταλικό νότο μέχρι τα βάθη τής Ασίας και την Αμερική που την έχει καταλάβει πολιτικά η οικονομική μειοψηφία τής νεοταξικής δυστυχίας. Οι δε ελληνικές κοινότητες που μαζί με τους ελληνόριζους τού κόσμου είναι μια ασύλληπτη δύναμη για τον Ελληνισμό διαπρέπουν στα εργαστήρια, στην ιατρική, στην επιχειρηματικότητα και με ό,τι καταπιάνονται.

Κράτη υπάρχουν πολλά, αλλά έθνη απείρως λιγότερα των κρατών. Αναβλύζουν από την ευγένεια τής ψυχής, την περιπετειώδη φύση, το ερευνητικό βλέμμα, την ευφυΐα, τον γενετικό κώδικα και την επιβλητικότητα τού δικού τους πολιτικού και αξιακού συστήματος. Στην κορυφή των εθνών αυτών βρίσκεται η Ελλάς από απόψεως φυσικής παρουσίας, όχι όμως και από απόψεως πρακτικής αξίας.

Είμαστε μια αδρανής μάζα που ελαττωνόμαστε σε ανθρώπους και αξίες εντός τού κράτους και πρέπει να γίνουμε άμεσα Ενεργό Έθνος που θα σχηματίσουμε Ελληνικό Κράτος Εθνικής Ασφάλειας και Ισχυρής Επιρροής. Χρειαζόμαστε στο εσωτερικό μια αποφασιστική πολιτική διοίκηση με μια συμπαγή και εργώδη ελληνική κοινωνία που θα δώσει όραμα στο λαό και γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας με τον Οικουμενικό Ελληνισμό.

Δεν είμαστε φτωχή χώρα. Αυτό πλέον το ομολογούν οι πάντες, ακόμη και οι επαγγελματίες ψεύτες μαζί με τούς εξαγωγείς «δημοκρατίας». Έχουμε πλούτο πνευματικό και γεωφυσικό. Δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε τούς καλύτερους συμμάχους. Είναι κρυμμένοι μέσα μας. Είναι ο Λαός μας, η Φυλή μας η Ελληνική.

Είναι ακόμη οι Έλληνες που ζουν ατυχώς έξω από τα σύνορα, στις σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες που ανάβουν κρυφά το κερί και τραγουδούν τον εθνικό μας ύμνο κρυφά τα βράδια. Είναι η Ελλάδα τής Ομογένειας που θέλει να επενδύσει, να τρανώσει τις γονικές και προγονικές παρακαταθήκες, να μάς σφίξει το χέρι και να τούς αγκαλιάσουμε σχηματίζοντας μια τεράστια και ηγεμονική ελληνική γροθιά.

Έρχεται η Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που μάχεται για Ιδανικά. Η Ελλάδα που μοχθεί. Ο δικός μας Παγκόσμιος Έλληνας τής Φυσικής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ > Οι Έλληνες θα πληρώνουν 25 ευρώ εισιτήριο στα νοσοκομεία - Εξαιρούνται οι αλλοδαποί


Αυξάνουν το εισιτήριο νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία στα 25 ευρώ από τα 5 που είναι σήμερα. Θα εξαιρούνται άποροι και ανασφάλιστοι. Δηλαδή, θα πληρώνουν οι Έλληνες που επί χρόνια έχουν καταβάλει εισφορές την περίθαλψη των μεταναστών, οι οποίοι θα μπορούν να μπαινοβγαίνουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...