Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


…(ή πώς η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να γίνει κράτος σύγχρονο).
Ο Κόμης Ιωάννης Καποδίστριας(10/02/1776-09/10/1831) από διπλωμάτης και πολιτικός επελέγη ως 1ος κυβερνήτης της Ελλάδας ενώ τελούσε υπό την προστασία των Μεγάλων Δυνάμεων και νωρίτερα υπουργός εξωτερικών της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Καταγόταν από αριστοκρατική οικογένεια με πολιτική παράδοση. Αναμείχθηκε νωρίς(1803) με την πολιτική ως γραμματέας της επικράτειας της Ιονίου Πολιτείας.

Με την κατάληψη των Επτανήσων από τους Γάλλους αποσύρθηκε και εντάχθηκε στη ρωσική διπλωματική υπηρεσία. Εκεί κατάφερε να αναδειχθεί σε υπουργό εξωτερικών της Ρωσικής Αυτοκρατορίας(1815-22), οπότε και υποχρεώθηκε σε παραίτηση λόγω της επανάστασης του 1821. Η Εθνική Συνέλευση της Τροιζήνας(14/04/1827) τον επέλεξε 1ο κυβερνήτη της Ελλάδας, θέση από την οποία ήρθε σε τριβή με τοπικούς αξιωματούχους με αποτέλεσμα την δολοφονία(το γιατί εδώ δείτε) του (09/10/1831) στο Ναύπλιο από τον αδελφό και τον γιο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, σε αντίποινα της φυλάκισης του τελευταίου. Ως κυβερνήτης προώθησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις για την ανόρθωση της κρατικής μηχανής και τη θέσπιση νομικού πλαισίου, απαραίτητου για την εγκαθίδρυση της τάξης. Αναδιοργάνωσε τις ένοπλες δυνάμεις υπό ενιαία διοίκηση. ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Γεννήθηκε στην Κέρκυρα(10/02/1776). Ήταν το 6ο παιδί του Αντωνίου – Μαρία Καποδίστρια, δικηγόρου και της Διαμαντίνας Γονέμη, κόρης αριστοκρατικής οικογένειας με καταγωγή από την Κύπρο. Καταγόταν από παλιά κερκυραϊκή οικογένεια, τους Καποδίστρια της συνοικίας των τειχών(de la contrada delle mura). Η καταγωγή των Καποδίστρια ήταν από το ακρωτήριο Ίστρια της Αδριατικής(Capo d’Istria) ή τη Βενετία.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ”;;;


Είναι τουλάχιστον χυδαίο να ακούμε δηλώσεις του τύπου “δεν πάμε σε εκλογές” όταν υπαρχουν συλλήψεις έν ενεργεία βουλευτών.Υπαρχει μείζον θεμα με την παρούσα βουλή, αφού η ΚΟ της Χρυσής Αυγής πρακτικά ακυρώνεται απο κάθε μορφής κοινοβουλευτική δραστηριότητα.

Πρόταση στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας να δηλώνουν οι Δικαστές εάν είναι Μασόνοι!


Ένας 69χρονος Σκωτσέζος, ο Tom Minogue από το Dunfermline, ζήτησε από το Κοινοβούλιο της Σκωτίας, η Σκωτία να ακολουθήσει το παράδειγμα της Νορβηγίας, που απαιτείται οι δικαστές να δηλώνουν αν είναι μέλη Μασονικών Στοών.


"Το ΝΑΤΟ θα ήταν εξαιρετικά ''απρόθυμο'' να συνεργαστεί για την ενσωμάτωση ενός συστήματος που έχει δημιουργηθεί με  κινεζική τεχνολογία με οποιοδήποτε σύστημα της αλυσίδας του  ΝΑΤΟ" δηλώθηκε από ακόλουθο άμυνας δυτικής πρεσβείας στην Άγκυρα αναφορικά με την απόφαση προμήθεις του HQ-9 για το πρόγραμμα T-LORAMIDS σύμφωνα με δημοσίευμα της Χουριέτ!

Γιατί χαίρεται το ΜΕΓΚΑ και χαμογελάει, πατέρα; @MEGAgegonota @MEGAmou

MEGA_GEGONOTA
Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη
Ποιος απέτυχε, άραγε; Η απεργία των καθηγητών ή τα καθεστωτικά ΜΜΕ, που έκαναν ό, τι περνούσε από το χέρι τους για να αποτύχει η απεργία; Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είναι σίγουρη, το έγραψε με μεγάλα γράμματα και στο πρωτοσέλιδό της, ότι «Απέτυχαν οι απεργίες της ΟΛΜΕ», το είπανε άλλωστε και τα μεγάλα, πλην χρεωκοπημένα, κανάλια, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Χαρήκανε, πατέρα, και χαμογελάσανε τα μεγάλα, πλην χρεωκοπημένα, κανάλια.

Κακώς χαρήκατε και χαμογελάσατε, αγαπητοί χρεωκοπημένοι

Τόση "Δημοκρατία" ... είχαμε να δούμε από τη Χούντα!

Το πιο σάπιο πολιτικό σύστημα,
αυτό που αλυσόδεσε με μνημόνια την πατρίδας μας, αυτό που εξαθλίωσε οικονομικά τους Έλληνες αλλά και τις επόμενες γενιές,
αυτό που προκάλεσε χιλιάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας,
 

οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εγκληματικές οργανώσεις,
με τους Υπουργούς, τους συνδικαλ(η)στές, τα κάθε είδους λαμόγια,
με τις λίστες, τις off-shore, τις τραπεζικές καταθέσεις στις Ελβετικές τράπεζες, τους μεγαλοεργολάβους και τις κρατικοδίαιτες ΜΚΟ,
όλοι αυτοί οι Ροταριανοί, Lions, Μασόνοι και τα πρόθυμα τσιράκια της Νέας Τάξης,

Ο δρόμος για την εξουσία περνά από την φυλακή...

Γιώργου Θαλάσση

Πριν ο χίτλερ κερδίσει τις εκλογές στην Γερμανία, φυλακίστηκε.
Η φυλάκιση τον έκανε γνωστό και αγαπητό!

Στην Ν. Αφρική ο Νέλσον Μαντέλα μετά από 27 ολόκληρα χρόνια φυλάκισης απελευθερώθηκε το 1990 για να κυβερνήσει ως εθνικός ήρωας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ,ΣΤΟ 19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

Σύμφωνα με δημοσίευση του Σαββάτου 20/4 στον ιστότοπο του 902.gr οι πολιτικές απόφάσεις του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ τον Απρίλιο που μας πέρασε, στο οποίο προβλέφθηκε πιθανή εμπλοκή της Ελλάδος σε “ιμπεριαλιστικό” πόλεμο, αναδεικνύουν τον ρόλο του ΚΚΕ ως οργανωτή της λαικής τάξης στον αγώνα κατά της αστικής τάξης, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ. Αυτό εδώ παραπέμπει ξεκάθαρα στην θέση υπέρ της διεξαγωγής εμφυλίου πολέμου, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Το πλήρες κείμενο:
“Σε περίπτωση πιο άμεσης ενεργητικής εμπλοκής σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τα πρώτα κατασταλτικά μέτρα που θα παρθούν θα είναι απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα και το ΚΚΕ. Το Κόμμα μας είναι αναγκαίο να αποκτήσει πλήρη ετοιμότητα, με βασική κατεύθυνση την ανάπτυξη πιο ουσιαστικών και ισχυρών δεσμών με όσο γίνεται μεγαλύτερο τμήμα της εργατικής τάξης, να αντιμετωπίσει αδυναμίες είτε προσανατολισμού είτε λήψης πρακτικών μέτρων, ώστε να ενισχυθεί η Λαϊκή Συμμαχία, να γίνει πίστη, πεποίθηση η αντιμονοπωλιακή – αντικαπιταλιστική κατεύθυνση πάλης, που θωρακίζει το λαό από κάθε μορφή επίθεσης.

Οι προδότες και οι πατριώτες των Σκοπίων


Η έκφραση «ποιοι είναι οι προδότες και ποιοι οι πατριώτες»
κυκλοφορεί ευρέως στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων.
Οι πατριώτες, είναι φυσικά οι οπαδοί και τα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης του κόμματος του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και οι προδότες είναι οι υποστηρικτές της αντιπολίτευσης του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

Στηρίζει την προκήρυξη των εφέδρων καταδρομέων η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών


Σύμφωνα με αυτήν οι απόστρατοι συντάσσονται με την προκήρυξη των έφεδρων καταδρομέων, ενώ η στήριξή τους δεν μένει μόνο στα λόγια, καθώς θα συμμετάσχουν στην αυριανή συγκέντρωση της ΚΕΕΔ στο Σύνταγμα. 
Η Α.Κί.Σ θεωρεί ότι η προκήρυξη των καταδρομέων εκφράζει όχι μόνο τα μέλη της Κίνησης, αλλά και όλους τους Έλληνες, αναφέροντας σε σημείο της ανακοίνωσης: 

ΕΝΩ "ΤΡΕΧΕΙ" ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ, ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... > 150.000 (!) λαθραίοι περιμένουν τη «στιγμή» για γενική ανάφλεξη


Από την περασμένη άνοιξη είχε διαρρεύσει στα μέσα
κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στον Τύπο μια σιβυλλική και «απόρρητη έκθεση» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), η οποία δεν διαψεύστηκε έως σήμερα, που τόνιζε ότι αυτός ο Σεπτέμβριος θα ήταν ο πιο «μαύρος» για την ελληνική κοινωνία, με σοβαρά γεγονότα που θα διασάλευαν τον κοινωνικό και πολιτικό ιστό μέχρι του σημείου επαπειλούμενης γενικής ανάφλεξης, η οποία θα διατάρασσε τις ισορροπίες της έννομης τάξης.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ > 25.000 μουτζαχεντίν με εμπειρία πολέμου στην Ελλάδα;


Ο αριθμός των παρανομα ευρισκομένων στην χώρα
μεταναστών, είναι αδιευκρίνιστος. Κάποιοι ανεβάζουν τον αριθμο σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες.
Αυτό όμως που φαίνεται να γνωρίζουν καλά ξένες πρεσβείες, είναι η ύπαρξη τεράστιου (για τα Ελληνικά δεδομένα) αριθμού “μπαρουτοκαπνισμένων”

Εκτός ΕΥΠ ο υπεύθυνος της έρευνας για τη ΧΑ γιατί διαφωνούσε με την παρακολούθηση νομίμου κόμματος


Αποπέμφθηκε το πρωί της Παρασκευής από την ΕΥΠ ο
υπεύθυνος αξιωματικός για την διερεύνηση της δράσης της «Χρυσής Αυγής» με την υποβοήθηση και του συστήματος παρακολούθησης τηλεφώνων.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο αποχωρείσας προϊστάμενος της Γ' Διεύθυνσης της ΕΥΠ, απαλλάχθηκε των καθηκόντων του αιφνιδίως. Πρόκειται για τη διεύθυνση που έχει την αρμοδιότητα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και φυσικά διαχειρίζεται το περίφημο «βαλιτσάκι» με τον «σούπερ κοριό».

Μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ από βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον Άρειο Πάγο καταγγέλλοντας ότι αποτελεί εγκληματική οργάνωση δεδομένης της οικονομικής διαχείρισης κρατικών επιχορηγήσεων και άλλων κονδυλίων  από το κόμμα, όπως προκύπτει από το πόρισμα πέντε ορκωτών λογιστών. 

Λαϊκός Σύνδεσμος: Προειδοποιούν με "Εκλογές κάθε μήνα σε μία περιφέρεια"


Με ένα πλάνο υψηλού πολιτικού σχεδιασμού απαντά ο Λαϊκός Σύνδεσμος σε αυτό που τα στελέχη του κόμματος περιγράφουν ως "Σχέδιο εξόντωσης του κόμματος από τα εγχώρια και ξένα συμφέροντα": Πριν δύο ημέρες τέθηκε σε διαβούλευση στα ανώτερα κλιμάκα του κόμματος σχέδιο τμηματικής και όχι συνολικής παραίτησης των βουλευτών του κόμματος και ο σχεδιασμός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εγκρίθηκε από την Πολιτική Επιτροπή!

Τουρκία: Άγνωστοι επιτέθηκαν στην ασφάλεια του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη


Πυρ άνοιξαν, νωρίς το πρωί,  στη ασφάλεια του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που είχε στηθεί κατά μήκος της διαδρομής του ταξιδιού του στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Ερντογάν αφίχθη στο αεροδρόμιο «Sabiha Gokcen» στην Κωνσταντινούπολη με ένα ειδικό  κυβερνητικό αεροπλάνο «AHA» στις 1:15 και οδηγήθηκε σε κομβόι που οδηγούσε στην γειτονιά του «Kιsιklι».

Ελλάδα: όταν η νεοφιλελεύθερη δικτατορία απειλεί με στρατιωτική δικτατορία!

neoliberalismo

του system failure

 

Όλα βαδίζουν σύμφωνα με το σχέδιο. Το συστημικό κατεστημένο εκμεταλλεύτηκε άριστα την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί στην Ελλάδα λίγο πριν από την επανεκλογή της Μέρκελ στη Γερμανία.

Τι πέτυχε η Ευρωπαϊκή νεοφιλελεύθερη δικτατορία:
1ον: αποπροσανατόλισε για άλλη μια φορά τους πολίτες, Έλληνες και Ευρωπαίους, από τα νέα μέτρα στα οποία επιμένει η Μέρκελ, πίσω από την οποία βρίσκονται οι μεγαλοτραπεζίτες και το μεγάλο κεφάλαιο, και τα οποία έχουν σαν στόχο, όχι μόνο να ολοκληρώσουν το νεοφιλελεύθερο πείραμα στην Ελλάδα, αλλά και να το επεκτείνουν σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και στην ίδια τη Γερμανία.

Ανακαλύφθηκε το πρώτο Ελληνικό Πανεπιστήμιο (εικόνες)


Ένα σπουδαίο κέντρο γραμμάτων και παιδείας των βυζαντινών χρόνων, που θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως πρώτο ελληνικό πανεπιστήμιο, ανέσκαψε ο καθηγητής Αθ. Παλιούρας στην τοποθεσία Λουσούδι των Αστερουσίων, σε υψόμετρο 880 μ., κάτω από την κορυφή του Κόφινα!
Πρόκειται για το μοναστήρι των Τριών Ιεραρχών που ίδρυσε στα μέσα του 14ου αιώνα ο λόγιος μοναχός Ιωσήφ Φιλάγρης, ένας από τους πιο σημαντικούς σχολιαστές του Αριστοτέλη. Τον σημαντικό ρόλο του Φιλάγρη είχε αναδείξει το 1979 ο καθ. Γ. Παπάζογλου, στη διδακτορική διατριβή του με επιβλέποντα τον αείμνηστο καθηγητή Νίκο Παναγιωτάκη.
Το ερειπωμένο μοναστήρι, που συνέχιζε να παραμένει άγνωστο, εντόπισε το 1992 ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Νίκος Ψιλάκης και το περιέλαβε στο έργο του "Μοναστήρια και Ερημητήρια της Κρήτης".

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ (ΑΔΩΝΙΣ)


Ποιά ήταν η 1η ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ΤΑΙΠΕΔ;; Η ΚΑΣΣΙΟΠΗ!

Για ΠΟΙΟΝ δουλεύουν Δένδιας, Σαμαράς, ΤΑΙΠΕΔ; Για τον Ρότσιλντ, ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ Κασσιόπης.. Για να ηγεμονεύει στα Βαλκάνια και να προωθεί τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ του Σχέδια.

Προκύπτει ότι  ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έχει ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο ΤΑΙΠΕΔ και τις Αποκρατικοποιήσεις.

Έτσι, η ΠΡΩΤΗ Αποκρατικοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε φέτος το Φεβρουάριο,  ήταν η ΚΑΣΣΙΟΠΗ:

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ:"Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η πρώτη άμεση διεθνής επένδυση σε δημόσια γη με το ΤΑΙΠΕΔ να αποδέχεται τη δεσμευτική οικονομική προσφορά του ομίλου NCH Capital για την παραχώρηση της Κασσιόπης στην Κέρκυρα για τα επόμενα 99 χρόνια.

Η εταιρεία παίρνει για τα επόμενα 99 χρόνια την έκταση της Κασσιόπης με το συνολικό όφελος για το ελληνικό Δημόσιο να είναι περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. 

Πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη ώστε τα δεκάδες δημοσιεύματα των "νταβατζήδων", να διερευνηθούν ένα προς ένα ως προς την σκοπιμότητα τους!

Με ξεκάθαρη ανακοίνωση πριν από λίγο, διαψεύδει καθε φήμη, δημοσίευμα, διαρροή που εμπλέκει στρατιωτικούς σε “εκπαίδευση μελών της Χρυσης Αυγής”.Τωρα πρεπει να παρέμβει η δικαιοσύνη ωστε τα δεκάδες δημοσιεύματα των νταβατζήδων – τέως υμνητων της χούντας, να διερευνηθούν ένα προς ένα ως προς την σκοπιμότητα τους.
Και οι ένοχοι βεβαίως να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

olympia

AKOY ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ

Ιούλιος 1983: Όταν ο Σαμαράς έσπαγε τα τζάμια στο κτίριο διοίκησης Χωροφυλακής Μεσσηνίας


Ιούλιος 1983: Όταν ο Σαμαράς έσπαγε τα τζάμια στο κτίριο διοίκησης Χωροφυλακής Μεσσηνίας

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/giasamara-2.jpg
Αναμνήσεις από την εποχή που ο Αντώνης μας πάλευε ως απλός οργισμένος

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...