Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Με σημερινή του απόφαση το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υποχρεώνει την Τουρκία να καταβάλει αποζημίωση 5.000.000 ευρώ για υλική βλάβη, στους Έλληνες υπηκόους Ιωάννη και Ευάγγελο Φωκά που ζουν στην Κατερίνη, στους οποίους οι τουρκικές αρχές είχαν απαγορεύσει, λόγω της ιθαγένειάς τους και την αρχή της αμοιβαιότητας μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, να κληρονομήσουν την ακίνητη περιουσία της αδελφής τους στην Τουρκία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ NEW STATESMEN: ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΗΝ BLACKWATER!


Εάν ισχύουν αυτά που γράφει το περιοδικό, οι άνθρωποι είναι παράφρονες. Εάν δεν ισχύουν, κάποιος εισαγγελέας θα πρέπει να καλέσει τον πρέσβη για να δώσει εξηγήσεις. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση που “φοβάτει” τον Ελληνικό στρατό και στον αντίποδα προσλαμβάνει… μισθοφόρους!

New Statesman .Ελλάδα.Επαφές πολιτικών με Στρατό, για εγγυήσεις ότι δεν θα επέμβει σε πιθανή εξέγερση

Η. Κασιδιάρης - "Επιφυλάσσω έκπληξη στον Αντώνη Σαμαρά"


- Την Τετάρτη στις 15:00 θα πάει στην Ευελπίδων ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος
-
 Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη σειρά στον ανακριτή για να απολογηθεί παίρνει ο Ηλίας Παναγιώταρος
-
 Ο Η. Κασιδιάρης φέρεται να δήλωσε πως ο μάρτυρας κλειδί είναι πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων
-
 Αρνήθηκε την οποιαδήποτε μορφή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής από επιχειρηματίες

Αυτές είναι οι επαφές Σαμαρά…με όλα τα κοράκια, που στοιχημάτιζαν στην Ελληνική χρεοκοπία


Συνεχίζεται το κυνήγι των επενδύσεων στις ΗΠΑ, με τον

Τι σημαίνει η στάση πληρωμών στις ΗΠΑ


Σε πρώτη φάση, 800.000 υπάλληλοι (σε σύνολο
2 εκατομμυρίων) που περιλαμβάνονται στο μη απαραίτητο προσωπικό θα τεθούν σε υποχρεωτική αργία. Έχουν στη διάθεσή τους τέσσερις ώρες για να πάνε στις δουλειές τους, να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους, να ματαιώσουν τις συσκέψεις

IISCA-Blog: Απώλεια Εθνικής κυριαρχίας...και ίσως και εδαφών;;...


Πριν απο μερικές μέρες είχα πληροφορίες πως η Ελλάδα εν μέσω μια ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ καμπάνιας για ήδη κατηγορούμενους και

Η πιστωτική ασφυξία και η χιονοστιβάδα

ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΣΦΥΞΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΝΤ iMF

Πόσο μπορούν να αντέξουν ακόμη οι Έλληνες, προτού βγουν μαζικά στους δρόμους, επαναστατώντας και καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα τους;

«Εάν μία κυβέρνηση παίξει πολλές φορές το παιχνίδι της επιτυχίας (success story), χωρίς εμφανές αποτέλεσμα, τότε οι πολίτες της χώρας της παύουν να την εμπιστεύονται, ακόμη και όταν έχει πραγματικά αντιστραφεί η τάση – με αποτέλεσμα να εξεγείρονται ακριβώς εκείνη τη στιγμή, όπου δεν υπάρχει λόγος ή που κανένας δεν το περιμένει«.Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, το σημερινό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το δημόσιο χρέος, αλλά η ύφεση, ο αποπληθωρισμός και η ανεργία. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως δεν δίνουμε σημασία στο ύψος του χρέους – θα ήταν άλλωστε ανόητο εκ μέρους μας. Έχουμε την άποψη όμως ότι, ακόμη και αν διαγράφαμε το 50%, δεν θα μπορούσαμε να το εξυπηρετήσουμε – με αποτέλεσμα να συνεχίσει να αυξάνεται διαχρονικά

Γ.Δελαστίκ: Ο Σαμαράς θέλει να… πάρει τα σπίτια των Ελλήνων!

Συνταξιούχος
«Κυβέρνηση της Αριστεράς» και «ΣΥΡΙΖΑ ως προστάτης και εγγυητής της ατομικής ιδιοκτησίας» είναι δύο πράγματα εξ ορισμού ασυμβίβαστα και αλληλοαποκλειόμενα ακόμη και σε μεταβατικό στάδιο, γιατί «ατομική ιδιοκτησία» δεν είναι μόνο το σπιτάκι του απλού πολίτη, αλλά και τα εργοστάσια και οι τράπεζες και οι μεγάλες ακίνητες περιουσίες.
Γιώργος Δελαστίκ
.
Η κατάσταση στα στεγαστικά δάνεια είναι πολύ δύσκολη, αλλά ακόμη δεν είναι τόσο τραγική όσο φαντάζεται ο μέσος πολίτης που δεν είναι επαρκώς ενημερωμένος. Πολύ πιο ανησυχητική είναι η προϊούσα ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης, η οποία προοιωνίζεται τα χειρότερα για το άμεσο μέλλον.
Μοιάζει σίγουρα με την «εκδίκηση της γυφτιάς». Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 το κύριο σύνθημα της μετεμφυλιακής Δεξιάς ήταν ότι «αν έρθουν οι αριστεροί στην εξουσία, θα αρπάξουν τα σπίτια του κοσμάκη»! Με τον τρόπο αυτό προσπαθούσαν οι δεξιές κυβερνήσεις να τρομοκρατήσουν τα πολιτικά καθυστερημένα λαϊκά στρώματα που έφτυναν αίμα για να επιβιώσουν και να καλύψουν τις θεμελιωδέστερες των βιοτικών αναγκών τους.

Ενδείξεις ότι Ζούμε σε μια Ψεύτικη Οικονομία! Οι άνθρωποι αρχίζουν να ξυπνάνε... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/endeixeis-zoume-se-mia-pseftikh-oikonomia.html#ixzz2gSg88Kbf


Οι άνθρωποι αρχίζουν να ξυπνάνε από τον ύπνο και συνειδητοποιούν ότι το όνειρο της οικονομίας που τους πώλησαν, σχεδιάστηκε για να τους κάνει να αναζητήσουν λύσεις σε εντελώς λάθος κατεύθυνση.
Ενδείξεις ότι Ζούμε σε μια Ψεύτικη Οικονομία! Οι άνθρωποι αρχίζουν να ξυπνάνε από τον ύπνο και συνειδητοποιούν ότι το όνειρο της οικονομίας που τους πώλησαν, σχεδιάστηκε για να τους κάνει να αναζητήσουν λύσεις σε εντελώς λάθος κατεύθυνση.

Έχοντας αναφερθεί πολλάκις στα προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη διαφάνειας και η μη πρόσβαση όλων των ανθρώπων στα πραγματικά αγαθά και στο κλειστό μοντέλο διοίκησης που έχει επιβάλλει το καπιταλιστικό σύστημα, με σύμμαχο το σοσιαλιστικό, με τα διάφορα μέσα που χρησιμοποιεί, είναι φανερό πως όλος ο κόσμος μας σε βασικά του σημεία, βασίζεται σε ένα τίποτα, σε ένα ψέμα, σε μια φούσκα!Κάποιοι έχουν κάνει ειρωνικές αναρτήσεις, για το ότι μιλάμε για Ανοιχτό Κώδικα και το πως η λογική αυτού σε κάθε τομέα, μπορεί να αλλάξει την ζωή μας. Και όταν λέμε να αλλάξει να την κάνει καλύτερη.

Στη Συρία έγινε συγκέντρωση υποστήριξης του Μπασάρ Άσαντ και του Βλαντίμιρ Πούτιν


Στη συριακή πόλη της Λατάκιας, όπου βρίσκεται για φιλική
επίσκεψη το ρωσικό αποβατικό σκάφος «Νικολάι Φιλετσνκόφ», έγινε συγκέντρωση υποστήριξης του Μπασάρ Άσαντ και του Βλαντίμιρ Πούτιν.

http://greek.ruvr.ru/2013_09_27/244451582

Βουλή: Πυρετός διαβουλεύσεων για θεσμικό χειρισμό της Χρυσής Αυγής


Πυρετός διαβουλεύσεων επικρατεί στην Βουλή όσον αφορά τις
θεσμικά ζητήματα που εγείρονται μετά και τις συλλήψεις του αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκης έχει συνεχείς επαφές με κοινοβουλευτικούς παράγοντες αρμοδίους για συνταγματικά και νομικά θέματα,

Η Αίγυπτος έλαβε 7 δις από τα κράτη του Κόλπου


Ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Αιγύπτου, Χισάμ Ράμεζ, δήλωσε την Κυριακή ότι η Αίγυπτος έχει, ήδη, λάβει 7 δισεκατομμύρια δολάρια από το συνολικό ποσό των 12 δις ως ενίσχυση που έχουν υποσχεθεί τα αραβικά κράτη του Περσικού Κόλπου.

Τουρκία: Πακέτο εκδημοκρατισμού ή διατήρησης της πολιτικής ηγεμονίας;


Κατώτερη των προσδοκιών είναι η περιβόητη δέσμη μέτρων εκδημοκρατισμού που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Άγκυρα. Ο Erdoğan υπογράμμισε ότι πρόκειται για μέτρα που θα διευρύνουν τις ελευθερίες, κάνοντας λόγο λόγο για μία «ιστορική στιγμή» και «πολύ σημαντική φάση στην ιστορία της Τουρκικής Δημοκρατίας» ενώ παράλληλα επέκρινε την αντιπολίτευση, λέγοντας πως «με μια αντιπολίτευση που στέκεται εμπόδιο στις λύσεις, δεν κατέστη δυνατόν να προχωρήσουμε σε ένα Σύνταγμα».

Πτώση αναγνωριστικού RF-4E/ΤΜ της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας (Φωτογραφίες)


Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, αναγνωριστικό αεροσκάφος RF-4E/ΤΜ της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας κατέπεσε και συνετρίβη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στις 15:22 σε ακατοίκητη περιοχή 5 χλμ από την κωμόπολη Kangal του νομού Σεβάστειας

Εισήγηση ''φωτιά'' στην Ιεραρχία του Οκτωβρίου


Του Αιμίλιου Πολυγένη - Με την ομοφυλοφιλία, ένα θέμα που πολύ δύσκολα και μόνο όταν οι περιστάσεις την υποχρέωσαν να το πράξει, θα ασχοληθεί η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας.

Απορρίφθηκε αίτημα του Πατριαρχείου για λειτουργία σε εκκλησία στο Αϊβαλ

ί

Σοφία Πολίτη - Ομάδα 400 Ελλήνων πραγματοποίησε μια θρησκευτική τελετή σε ένα ξενοδοχείο, μετά από την απαγόρευση της διεξαγωγής της στην εκκλησία του Αγίου Ταξιάρχη στο Αϊβαλί.

ΓΑΛΛΙΑ: Πρόταση να καταργηθούν δύο χριστιανικές γιορτές και στην θέση τους να μπει μία εβραϊκή και μία μουσουλμανική!


Αυτή η ξανθιά που βλέπετε στην φωτογραφία λέγεται Dounia Amina Bouzar, είναι Αλγερομαροκινής καταγωγής, γεννήθηκε στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας το 1964, μεγάλωσε ως μουσουλμάνα και σπούδασε σε γαλλικά κοσμικά σχολεία. Είναι διορισμένη από τον Γάλλο πρωθυπουργό στο

Γελάει ο κόσμος με τον τιμοκατάλογο του κυλικείου της Βουλής! Δείτε τον τιμοκατάλογο του κυλικείου της Βουλής και θα πάθετε ΣΟΚ ...!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/timokatalogos-boulis.html#ixzz2gSga3thaΜας κάνουν πλάκα τελικά οι “Ηγέτες” μας, αφού στο κυλικείο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο ελληνικός καφές κοστίζει μόλις…0,15 λεπτά του ευρώ (0,10 καφές + 0,05 ποτήρι)!

Στις 15 Οκτωβρίου η τέταρτη δημοπρασία για το τέμενος στο Βοτανικό ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/15-oktobriou-i-tetarti-dimoprasia-gia-to-temenos-sto-botaniko.html#ixzz2gSfd7rCm
το τέμενος στο Βοτανικό
Από το 1978 συζητείται η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα, όπου είχαν επιλεγεί οι θέσεις διαδοχικά σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές, Μαρούσι, Κορωπί, Παιανία, Μοναστηράκι, αλλά δεν κατασκευάστηκε σε καμία από αυτές, ποτέ, λόγω αντιδράσεων


Ρεπορτάζ Δήμος Μπακιρτζάκης

Ήταν 7 Σεπτεμβρίου του 2011 όταν η Βουλή των Ελλήνων υπερψήφισε την τροπολογία που έδωσε οριστικά το «πράσινο φως» για την κατασκευή του ισλαμικού τεμένους Αθηνών στο Βοτανικό, θέλοντας έτσι να διασφαλίσει το δικαίωμα της προσευχής σε αλλόθρησκους πολίτες της πρωτεύουσας των Αθηνών και περιχώρων.
Πέρασαν δύο χρόνια με αντιδράσεις ακόμα και προσφυγές για να γίνει η πρώτη δημοπρασία ανάδειξης του αναδόχου κατασκευής εντός του περασμένου καλοκαιριού, η οποία δεν ευδοκίμησε. Διενεργήθηκαν τη συνέχεια άλλες δύο που κρίθηκαν επίσης άγονες. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε έναν εκ τους διαγωνισμούς περίπου 25 κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν λάβει τα τεύχη δημοπράτησης δεν κατέθεσαν προσφορές αφού όπως υποστηρίζουν κύκλοι προσκείμενοι σε αυτές, το κόστος που έχει προϋπολογίσει το κράτος δεν ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες του έργου.

Οι ίδιοι κύκλοι δηλώνουν πως η αρνητική δημοσιότητα γύρω από το θέμα, η ψυχολογική φόρτιση πολλών πολιτών και η άνοδος της ακροδεξιάς στην χώρα, είναι παράγοντες που δεν έχουν ληφθεί υπόψη και που κατά την δική τους άποψη τουλάχιστον, είναι ικανοί να δημιουργήσουν σειρά προβλημάτων στην κατασκευή. Κάποιοι μάλιστα δήλωναν τότε πως φοβούνται ακόμη και σαμποτάζ στο εργοτάξιο. Οι τρεις άγονες δημοπρασίες διενεργήθηκαν στις 9, 18 και 26 Ιουλίου.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στην τέταρτη δημοπρασία που επίκειται τον ερχόμενο Οκτώβριο οι όροι του διαγωνισμού είναι τροποποιημένοι, αφού το υπουργείο Υποδομών, αποφάσισε να τροποποιήσει εκ νέους τους όρους του διαγωνισμού, για να επιτρέψει σε μεγαλύτερες εταιρείες να το διεκδικήσουν. Με απόφαση του υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εγκρίθηκε η 4η δημοπράτηση του έργου, στην οποία κατά παρέκκλιση μπορούν να συμμετάσχουν και οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας (7ης τάξης).

ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 946.000 ΕΥΡΩ

Η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων – Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, προκήρυξε ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη Αναδόχου του έργου «Κατασκευή Τεμένους με Μετασκευή Υφισταμένου Κτιρίου στην περιοχή Βοτανικού», Προϋπολογισμού 946.000,00 Ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ) με ανοικτή δημοπρασία, που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3669/2008, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και με κατά παρέκκλιση συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής Αναδόχου, εργοληπτικών επιχειρήσεων, με πτυχίο έβδομης τάξης.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Αντικείμενο  του έργου  είναι η κατασκευή τεμένους με μεταλλική κατασκευή περιλαμβανομένων και των απαραίτητων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφισταμένων κτιρίων του Κεντρικού Συνεργείου Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ), στον Ελαιώνα Αττικής στην περιοχή Βοτανικού. Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων – Κτιριακών στην Αθήνα την Τρίτη 15 Οκτωβρίου. Η συνολική προθεσμία περαίωσης του έργου, ορίζεται σε  έξι (6) μήνες από την υπογραφή του συμφωνητικού.

Η ανέγερση τεμένους συζητείτο από το 1978, είχαν επιλεγεί οι θέσεις διαδοχικά σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές, Μαρούσι, Κορωπί, Παιανία, Μοναστηράκι, αλλά δεν κατασκευάστηκε σε καμία από αυτές, ποτέ, λόγω αντιδράσεων. 
xronos.gr

Ξηρός: "Ο πραγματικός κίνδυνος για τον λαό, είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία της χώρας".


"Ο πραγματικός κίνδυνος για τον λαό, είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία της χώρας". Αυτό αναφέρει με επιστολή του από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για την 17 Νοέμβρη ο Χριστόδουλος Ξηρός.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗΑΘΗΝΑ 2-10-2013.

Ένας ολάκερος λαός έχει μπει στην προκρούστεια κλίνη των διεθνών τοκογλύφων χάνοντας κάθε μέρα δικαιώματα σε πατρίδα, εργασία και ζωή. Μια παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία έχει καταλάβει θέσεις εξουσίας και δικαίωμα λόγου μα και αποφάσεων για το εάν και κατά πόσο θα έχουμε ψωμί για τα παιδιά μας και κράτος ελληνικό.

Συνένοχοι και πειθήνιοι συνεργάτες, επομένως και μέλη τής διεθνούς νεοταξικής συμμορίας, είναι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού αστικού κατοχικού καθεστώτος. Επιδιώκουν τη συνέχιση τής οικονομικής και τής εθνικής εν γένει αιχμαλωσίας μας στα γεράκια τής παγκοσμιοποίησης. Έχουν συμφωνήσει μαζί τους να υφαρπάξουν πάσα εθνική υπεραξία και να ερημώσουν την εργασιακή διεργασία κλείνοντας χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις και οδηγώντας στην ανεργία χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους.

Αυτή την απαράδεκτη εικόνα καταγγέλλει το Εθνικιστικό Κίνημα όταν επισημαίνει πως μαζί με την παραγωγική ερήμωση και την συναφή καταστροφή των εργασιακών σχέσεων και τού εργατικού δικαίου έρχεται η περαιτέρω συρρίκνωση τής εθνικής μας κυριαρχίας. Μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες και άλλα οργανωμένα επιχειρηματικά και μισελληνικά συμφέροντα καλπάζουν για να πάρουν τον έλεγχο τής αγοράς εργασίας βαστώντας Έλληνες εργαζόμενους με πενιχρές αποδοχές και φέρνοντας μαζί τους ξένους εργαζόμενους και σχεδιασμούς.

Οι επαγγελματίες εργατοπατέρες των καθεστωτικών κομμάτων θα έπρεπε να αναδείξουν τα συγκεκριμένα θέματα που έχουν μεγάλο θύμα την Εθνική Εργατική Τάξη. Δεν το πράττουν όμως διότι είναι κομματικά φερέφωνα τής κατοχής και τής τυραννίας κι όχι εκπρόσωποι των Ελλήνων Εργαζόμενων. Δεν το κάνουν διότι ούτε οι ίδιοι ούτε τα πολιτικά αφεντικά τους, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, έχουν προσφέρει ποτέ τίποτα στις εργασιακές σχέσεις και τη δημιουργία εργασιακών μονάδων.

Ολάκερο το πολιτικό σύστημα ασχολείται μονάχα με τη στοχοποίηση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Την Ελλάδα όμως τη χτίσανε, την έκαμαν εργοτάξιο εθνικής δημιουργικότητας και θα τη χτίσουν εκ νέου ως Εθνικό Εργατικό Κράτος οι Έλληνες Εθνικιστές.

Η Παράταξη Όλων των Ελλήνων έδωσε οκτάωρη εργασία, εργατικό δίκαιο, εργασιακές συμβάσεις, υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας που σήμερα διαλύουν «δημοκράτες» και προστάτες των τυχοδιωκτών κι όχι τού λαού. Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα από τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά και εντεύθεν στήριξε την ανάπτυξη τής Ελλάδος στους παράγοντες Εθνική Παραγωγή, Εθνικά Εργατικά Χέρια και Εθνική Γη.

Οι ικανότητες των Ελλήνων και τα φυσικά χαρίσματα τής Πατρίδος δίδουν την ιδεατή συνεργασία Πολιτείας και Πολιτών για την Αυτάρκεια και την Ισχύ τού Ελληνικού Έθνους. Αυτήν την απλή και νομοτελειακή αλήθεια έθεσε σε εφαρμογή ο δήθεν κακός Εθνικισμός. Όμως σήμερα κόμματα και συνδικαλιστές έχουν προσκυνήσει τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση. Έχουν αντικαταστήσει τον Έλληνα Εργάτη και Επιχειρηματία με τούς πολίτες και τούς «επενδυτές» γυρολόγους που βλέπουν μονάχα κέρδος και αρπαγή πόρων, αδιαφορώντας για τον λαό και την ανθρώπινη ζωή.

Δεν μιλάει λοιπόν πλέον κανένας από το διεφθαρμένο και προδοτικό καθεστώς για Έλληνες Εργαζόμενους και Ελληνικό Λαό αλλά για Έλληνες και Ξένους Εργάτες αδερφωμένους και για Πολίτες τής Ελλάδος. Δεν επιδοτείται η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας αλλά η ανεργία με επιδόματα ψαλιδισμένα πλέον κατόπιν μνημονιακών εντολών. Την ίδια στιγμή επιδοτείται η πρόσληψη αλλοδαπών εργαζομένων και μάλιστα λαθρομεταναστών με ποσά που γνωρίζουν μεγάλη αύξηση εν μέσω μνημονίων.

Οι αποδοχές των εργαζομένων καταβαραθρώνονται και η υγεία τους αποτελεί είδος εν ανεπαρκεία. Εκατομμύρια Έλληνες είναι ανασφάλιστοι και πρέπει να πληρώσουν για μια εξέταση ή μια νοσηλεία. Οι εργασιακές συμβάσεις έχουν αντικατασταθεί από τις προθέσεις συστημικών κεφαλαιοκρατών και μνημονιακών αρχών και τη θέση τού οκταώρου έχει πάρει η ελαστική απασχόληση, από την εκ περιτροπής εργασία έως την τετράωρη απασχόληση. Οι δε Έλληνες άνεργοι έχουν αντικατασταθεί από τα ξένα, φτηνά και παράνομα εργατικά χέρια.

Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα οι Εργάτες, ενάντια στη «δημοκρατική» κρατούσα αντίληψη, έχουν Πατρίδα. Η ανάπτυξη τής Πατρίδος μας στηρίζεται στην Πρωτογενή Παραγωγή, στην Βιοτεχνία και στη Βιομηχανία τής Ελλάδος κι όχι στα δάνεια και τις εισαγωγές δήθεν επενδυτών. Το Ιερό Δικαίωμα τής Εργασίας είναι ύψιστο αγαθό που ανήκει πρωτίστως στους Έλληνες και εξασφαλίζεται στον ανώτατο βαθμό, με την πλήρη εξάλειψη τής εγχώριας ανεργίας.

Η οικονομική δραστηριότητα στην Εθνικιστική Ελλάδα ενισχύεται και παραμένει σε ελληνικό έδαφος μονάχα εφόσον απασχολεί Έλληνες Εργαζόμενους και εφόσον αποδίδει συγκριτικό πλεονέκτημα και αύξηση εσόδων στην Ελληνική Οικονομία. Όποιος λειτουργεί για λογαριασμό άλλων χωρών και ιδιοτελών συμφερόντων αποχωρεί από την Ελλάδα άνευ επιστροφής.

Η απασχόληση τού Εργάτη στα πλαίσια ωραρίου ανθρωπίνων δυνατοτήτων με την επάρκεια ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος είναι στοιχείο τού Εργατικού Δικαίου που θα επιστρέψει και θα διασφαλιστεί. Η Εθνική Εργασία, η Ασφάλεια και η Ασφαλιστική Κάλυψη είναι ιερά δικαιώματα τού εργαζομένου και ισχυρές βάσεις για την άνοδο τής Εθνικής Οικονομίας και τής Ελληνικής Επιχειρηματικότητας και Παραγωγικότητας.

Ο εργοδότης είναι υπεύθυνος για την ακεραιότητα των εργαζομένων του και το παραγόμενο έργο. Η Πολιτεία παρέχει ικανό περιβάλλον δημιουργίας νέων εργασιακών χώρων και ενθάρρυνσης τού Έλληνα Επιχειρηματία. Η Εθνική Εργατική Τάξη επανδρώνει την παραγωγική αλυσίδα σε όλους τούς τομείς στο πλαίσιο τού δόγματος Κανείς Έλληνας Άνεργος, Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη. Από το χωράφι έως την βιομηχανία, ελληνικά χέρια χειρίζονται τούς εθνικούς μας πόρους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
    

 

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ > ''Πιάσανε τον Κασιδιάρη για να μην κατέβει δήμαρχος''


Αβάσιμο χαρακτήρισε το κατηγορητήριο για τον πελάτη του ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Παύλος Σαράκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Σαράκης, “πιάσανε τον Κασιδιάρη για να μην κατέβει δήμαρχός”, για να προσθέσει ότι “Δεν υπάρχει το ελάχιστο επιβαρυντικό στοιχείο για τον Ηλία Κασιδιάρη”.
 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Bookmark and Share