Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Επιλεκτικές συλλήψεις με... προοπτική εκλογών


Η δημοκρατία σε κατάσταση ομηρίας από τους... διασώστες μας.Άνοιξε, τελικά, ένα σήριαλ το οποίο θα παιχθεί τους επόμενους μήνες στις τηλεοπτικές μας οθόνες, στο Κοινοβούλιο, αλλά και στους δρόμους (κυρίως) της Αθήνας.
Ένα «έργο» με σκηνοθεσία της κυβέρνησης, την επιμέλεια των ΜΜΕ και την ευγενική χορηγία της τρόικα, παρά τις άστοχες τελευταίες δηλώσεις του υπουργού κ. Δένδια, ο οποίος δήλωσε για τους δικαστικούς στους δημοσιογράφους: «Αν ζητούσαν στοιχεία θα τα είχαν» (δημιουργώντας τεράστια ερωτήματα σχετικά με την διαφανή καταχώρηση και διαχείριση πληροφοριών εκ μέρους της κυβέρνησης και την αψεγάδιαστη συνεργασία της εκτελεστικής εξουσίας με την Δικαιοσύνη)…
 
Όλα ξεκίνησαν με τις συλλήψεις και στη συνέχεια τις επιλεκτικές προφυλακίσεις στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής. Μέσα από ένα «σκωτσέζικο ντους» που πρόσφερε η Ελληνική Δικαιοσύνη τόσο προς τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής όσο και σε όλους όσους συγκαταλέγονται στους πολέμιους της ακροδεξιάς, αλλά και με «λογική Πόντιου Πιλάτου», η Χρυσή Αυγή απεμπλέκεται ως κόμμα από τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση» ενώ ο αρχηγός του κόμματος και κάποια στελέχη προφυλακίστηκαν…

Φέρνουν στη Βουλή όλες τις προτάσεις για το αντιρατσιστικό


Σε μία εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί εκ μέρους της κυβέρνησης νομοσχέδιο κατά της ρατσιστικής βίας, το οποίο θα αποτελεί συγκερασμό των τεσσάρων προτάσεων νόμου που έχουν κατατεθεί (από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και θα υλοποιεί την απόφαση – πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου.

Β. Καπερναρος: Να ποινικοποιηθεί το θράσος της κυβέρνησης


Δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασιλείου Καπερνάρου για την «Διαύγεια»

ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


Από την Σοφία
Τι δείχνει η εικόνα του πρωτοσέλιδου της ψυχαροεφημερίδας; Μία σκιά σ’ έναν τοίχο που απειλεί και τρομοκρατεί την δικαιοσύνη. Μια σκιά που μοιάζει με άγριο αρπακτικό αλλά στην πραγματικότητα είναι δύο χέρια δεμένα με χειροπέδες. Αυτό που αποκρύπτεται είναι ποιανού είναι αυτά τα χέρια!

Είναι αυτό ή όχι έσχατη προδοσία;


Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 134 ΠΚ (έσχατη προδοσία), «Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος,….. επιχειρεί …. με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους…. και με τρόπο πρόσφορο να…. αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή… από την ενάσκηση της εξουσίας που της παρέχει το Σύνταγμα ή να την εξαναγκάσει να εκτελέσει ή να παραλείψει πράξεις που απορρέουν από την εξουσία αυτή».

Άνοιξε ο δρόμος για διεκδικήσεις περιουσιών Ελλήνων που δήμευσε το τουρκικό κράτος


 
Άνοιξε ο δρόμος για διεκδικήσεις περιουσιών Ελλήνων που δήμευσε το τουρκικό κράτος facebook share
Τον δρόμο για τη διεκδίκηση ελληνικών περιουσιών που δήμευσε το τουρκικό κράτος φαίνεται πως ανοίγει πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).
Το ΕΔΑΔ, με ομόφωνη απόφαση (με τη συμμετοχή Τούρκου δικαστή) που εκδόθηκε, καταδικάζει την Τουρκία να αποζημιώσει τους αδελφούς Φωκά με το ποσό των 5.000.000 (πέντε εκατομμυρίων ευρώ) με τόκο υπερημερίας 3 ποσοστιαίες μονάδες προσαυξημένες στο οριακό επιτόκιο δανεισμού της Ευρωπαϊκής Κεντρική Τράπεζας και 15.000 ευρώ για έξοδα και δαπάνες.

Εκκλησία Κύπρου: «Μοιχεία» η χρήση ωαρίων και σπερματοζωαρίων από άλλα άτομα

Προθεσμία μέχρι τις 15 Νοεμβρίου έδωσε η Επιτροπή Υγείας της Βουλής στο αρμόδιο Υπουργείο, για να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για το θέμα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Πρωτιά για Ελλάδα σε ανεργία, μείωση μισθών και μετανάστευση

 
Πρωτιά για Ελλάδα σε ανεργία, μείωση μισθών και μετανάστευση facebook share
Οι δραματικές επιπτώσεις της κρίσης στη χώρα μας καταγράφονται στην τριμηνιαία έκθεση της Κομισιόν για την κοινωνική κατάσταση στην Ευρώπη.
Στη χώρα μας διαπιστώνεται η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας (+19,7% του ενεργού πληθυσμού από τα χαμηλά του Μαρτίου 2008), η μεγαλύτερη μείωση της ονομαστικής αμοιβής ανά εργαζόμενο το 2012 (-4,2%), η μεγαλύτερη μείωση του κόστους εργασίας την ίδια χρονιά (-6,2%), η μεγαλύτερη μείωση του κόστους παραγωγής ανά μονάδα εργασίας (-5,5%), η μεγαλύτερη αύξηση, σε σχέση με το 2008, του ποσοστού των νέων που δεν βρίσκονται ούτε σε προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης ούτε στην αγορά εργασίας (+8,6% του πληθυσμού στις ηλικίες 15 έως 24 ετών), η μεγαλύτερη μείωση της απασχόλησης (-11,6% από το 2008) και η μεγαλύτερη αύξηση της μετανάστευσης προς άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (+170%).

Συνελήφθησαν Τρικαλινοί για καλλιέργεια δενδρυλλίων χασίς στις αυλές των σπιτιών

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στα Τρίκαλα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας...
72 και 42 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή κάνναβης.

Ιδού! Τα ανταλλάγματα που ζητά η Τουρκία για να ανοίξει η Χάλκη


 
Ιδού! Τα ανταλλάγματα που ζητά η Τουρκία για να ανοίξει η Χάλκη facebook share
Θέματα όπως η εκλογή μουφτή στη Θράκη και η λειτουργία τεμένους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, έθεσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ως αντάλλαγμα γα την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη, λέγοντας ότι «η Ελλάδα πρέπει να μεταρρυθμίσει τον εαυτό της» - Η απάντηση του ΥΠΕΞ.

Προβλέψεις ΣΟΚ...για εκτόξευση της ανεργίας στο 34%Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις της έρευνας που εκπόνησε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ σχετικά με την ανεργία, σύμφωνα με την οποία το ποσοστό αναμένεται να φτάσει το 34%.

Στην ίδια έρευνα αναφέρεται, ότι από τον Οκτώβριο του 2008 έως σήμερα έχουν χαθεί περίπου 1.000.000 θέσεις απασχόλησης, ενώ το 27,4% που καταγράφηκε ως ποσοστό ανεργίας τον περασμένο Μάρτιο από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), είναι το υψηλότερο που έχει υπάρξει τα τελευταία 30χρόνια σε χώρα του δυτικού κόσμου.

Το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ υποστηρίζει ότι «η συνέχιση της ασκούμενης πολιτικής από την ελληνική κυβέρνηση και την τρόικα θα εξακολουθήσει να έχει οδυνηρές συνέπειες στο ΑΕΠ και στην απασχόληση τα επόμενα χρόνια. Αντίθετα εκτιμά ότι, η εφαρμογή ενός αναπτυξιακού σχεδίου, που το συγκρίνει με το “σχέδιο Μάρσαλ” που θα χρηματοδοτούνταν από οργανισμούς της ΕΕ, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, θα μπορούσε να οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε τροχιά ανάκαμψης».

Από την 1η Ιανουαρίου του 2014 αλλάζουν και τα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος ανεργίας. Συγκεκριμένα αναμένεται να μειωθούν από 450 σε 400 οι ημέρες επιδότησης σε διάστημα τετραετίας. Έτσι όσοι άνεργοι συμπληρώνουν την προηγούμενη τετραετία από την υποβολή αίτησης για χορήγηση επιδόματος ανεργίας, 400 ημέρες επιδότησης, θα χάνουν το δικαίωμα της χορήγησης του επιδόματος ανεργίας που φθάνει τα 360 ευρώ το μήνα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/profulakisteos-o-mixaloliakos.html#ixzz2geW2LUAD
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι διώκεται για πολιτικούς λόγους - Στο «μικροσκόπιο» οι τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν από τον Γ. Πατέλη μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Προφυλακιστέος κρίθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, έπειτα από την εξάωρη απολογία του στον ανακριτή.

Εξερχόμενος του κτηρίου 6 της Ευελπίδων, ο βουλευτής του κόμματος, Μιχάλης Αρβανίτης, αναστατωμένος, αναφώνησε: «Γελοία και επίορκα ανθρωπάκια αποφάσισαν την προφυλάκιση του αρχηγού».

Οργή των κατοίκων της Μοναστηρίου κατά του Μπουτάρη..Βαφτίζει με αλβανικό όνομα το πάρκο και θα τοποθετήσει Αλβανική σημαία.Οργή, θυμός και απορία. Αυτά είναι τα συναισθήματα των περιοίκων της οδού Μοναστηρίου απέναντι από το σταθμό του ΟΣΕ, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Θεσσαλονίκης, το πάρκο που βρίσκεται εκεί, θα ονομαστεί πλατεία Δυρραχίου.

Σε λίγο καιρό, εκεί όπου σήμερα κυματίζουν δύο σημαίες, μία γαλανόλευκη και μία με την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα βρίσκεται και μία τρίτη, αυτή της Αλβανίας.

«Θα πάρουμε στο κυνήγι τον Μπουτάρη με τα ρόπαλα, γελάει ο κόσμος», είναι η πρώτη αντίδραση των περισσότερων περιοίκων, οι οποίοι κάνουν λόγο για «πολιτικά παιχνίδια» του δημάρχου, ενώ λένε ότι δεν τους ενημέρωσε κανείς.

«ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ» Στήριξη από την δεξιά των ΗΠΑ: «Η Χρυσή Αυγή είναι το Tea Party της Ελλάδας». ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/peirama-tis-neas-taxis-pragmatwn-h-xrysh-avgh.html#ixzz2geVNQCP3
"Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι απλά μια δοκιμή αυτού που πρόκειται να γίνει στις ΗΠΑ αργότερα με την καταστολή μέσω του κράτους κάθε κινήματος που φέρει αντίθετη άποψη και θέση στη ΝΤΠ και στην Παγκοσμιοποίηση;".

Αυτό διερωτάται το αμερικανικό, συντηρητικών κατευθύνσεων, ιστολόγιο beforeitsnews.com, στο ...

οποίο αρθογραφούν πολλά επώνυμα στελέχη του ρεμπουπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, καθώς και του δεξιότερων κατευθύνσεων από το ρεμπουπλικανικό κόμμα, στελέχη του κινήματος του "Tea Party", όπως επίσης και φιλελεύθεροι (με την αμερικανική έννοια του όρου) που αντιτίθεντει στην αύξηση του εσωτερικού ελέγχου των ΗΠΑ από την κεντρική κυβέρνηση.

Πάγωσε και το Μαξίμου > Έξαλλος ο Σαμαράς με Αθανασίου-Δένδια


Σε αναστάτωση βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά την
απόφαση των ανακριτών να αφήσουν ελεύθερους, με περιοριστικούς όρους, τους τρεις βουλευτές της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο.

Αυτός είναι ο 43χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες στην Ορεστιάδα!
Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας...
Ο 43χρονος Έλληνας είχε συλληφθεί την 11-10-2012, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, μετά από σχετικό Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ορεστιάδας, για αποπλάνηση ανηλίκων.

Τουρκία: Βαριά καταδίκη από ευρωπαϊκό δικαστήριο


Αποζημίωση 5.000.000 ευρώ για υλική βλάβη υποχρεούται να καταβάλει η Τουρκία στους Έλληνες υπηκόους Ιωάννη και Ευάγγελο Φωκά, που ζουν στην Κατερίνη, όπως ορίζει με σημερινή του απόφαση το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

"Βόμβα" από πρώην υπουργό ΝΔ: "Τους συνέλαβαν για να αποπροσανατολίσουν"


Συνεχείς αντιδράσεις από το ευρύτερο χώρο της δεξιάς καταγράφονται από τον τόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση το θέμα των συλλήψεων των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Λυντσάρισαν Ευρωπαίους λαθρέμπορους οργάνων..είχαν σκοτώσει και αφαιρέσει όργανα 8χρονου παιδιού Δύο Ευρωπαίοι, οι οποίοι παρίσταναν τους χωροφύλακες και ο ένας εκ των οποίων αναγνωρίσθηκε ως Γάλλος, λυντσαρίστηκαν σήμερα το πρωί στην παραθεριστική νήσο Νόζι Μπι της Μαδαγασκάρης από ένα εξαγριωμένο πλήθος, που αργότερα απανθράκωσε και τις σορούς τους, καθώς θεωρήθηκαν ένοχοι για λαθρεμπόριο ανθρώπινων οργάνων, ανακοίνωσε η αστυνομία και το Παρίσι.

ΘΑ ΜΕ ΕΠΕΙΘΕ Η “ΕΞΑΘΡΩΣΗ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝ………


Γράφει ο Μενέλαος Αυτόλυκος - Θα είναι λίγο να πούμε ότι η πολιτική υποκρισία περισσεύει; Ή μήπως θα είναι πολύ να θυμηθούμε το γνωμικό από τον μύθο του παππού Αισώπου: όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια;

Το σήριαλ “Χρυσή Αυγή” που παίζεται τις τελευταίες ημέρες στα μεγαλοκάναλα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Σε λίγο θα ακούσουμε και ότι η ΧΑ ευθύνεται για την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο, την επιβολή της γερμανικής εποπτείας στις αποφάσεις της Βουλής και την οικονομία και την κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Ή μήπως δεν μας είχαν πεί ότι “ότι δεν τίθεται θέμα εποπτείας της χώρας από εξωτερικούς παράγοντες” ;

Κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού ούρλιαζαν και χτυπούσαν τα κάγκελα επειδή δεν επιθυμούν την παρουσία Λαγού και Μιχαλολιάκου.Ο κακός χαμός επικράτησε στις φυλακές Κορυδαλλού μόλις οι κρατούμενοι αντιλήφθηκαν από τις σειρήνες ότι καταφθάνουν οι 4 προφυλακιστέοι για τη χρυσή αυγή.

ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ" ΤΟΥ REUTERS ΠΕΡΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ! ;... ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ...

ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ" ΤΟΥ REUTERS ΠΕΡΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ! ;... ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ...

Γ. Κασιμάτης > Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν


Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες….
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν…
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.

Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα έκλεβαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.Η σύλληψη ενός 27χρονου Αλβανού χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα οδήγησε τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση δυο κλοπών που είχε διαπράξει μαζί με έναν 24χρονο ομοεθνή του. Όμως, το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχαν στην κατοχή τους, στρέφει τις έρευνες και σε διαρρήξεις σπιτιών.

Κουίκ: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται - Έτοιμοι για εκλογές


«Δεν υπάρχουν αδιέξοδα και ότι η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται, ούτε απειλείται» ανέφερε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, όταν κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Πρόταση να κλείσει επ' αόριστον η χωματερή στην ΑθήναΝα κλείσει επ' αόριστον ο ΧΥΤΑ Φυλής πρότεινε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, εάν δεν ληφθούν μέτρα από την Ελληνική Αστυνομία. Σε ανακοίνωσή του καταλογίζει σε συγκεκριμένα άτομα, που δεν κατονομάζει πρόθεση «να μετατρέψουν το λεκανοπέδιο της Αττικής σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο».
Υποστηρίζει ότι «κάποιοι που έχω κατονομάσει στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και παλαιότερα, έχουν αποφασίσει να κλείσουν τον ΧΥΤΑ Φυλής. Χρησιμοποιώντας σαν εκτελεστικό όργανο των σχεδίων τους περιθωριακές ομάδες αθιγγάνων και λαθρομεταναστών εντείνουν τις προσπάθειές τους να ποινικοποιήσουν τη διαχείριση στον ΧΥΤΑ Φυλής με μια ακόμη ανθρωποθυσία».

Η Τουρκία προτίθεται να αγοράσει όλο το πετρέλαιο του Ιράκ


Η Τουρκία είναι έτοιμη να αγοράσει το σύνολο του πετρελαίου του Ιράκ, το οποίο η χώρα παρέχει στις παγκόσμιες αγορές, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Τανέρ Γιλντίζ.
Στην πρόθεση αυτή της Τουρκίας αναφέρεται  το πόρταλ ‘Ντέι’ του Αζερμπαϊτζάν που επικαλείται δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ‘Σαμπάχ’.

Έδιωξαν το παιδί του Παναγιώταρου από τον παιδικό σταθμό..επικαλούμενοι άνωθεν εντολή..ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.?
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ...!...ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ stoxos.gr

Γερμανός επώνυμα αποκαλύπτει: «Δώσαμε 11 εκατομμύρια "δώρο" για τα υποβρύχια» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/germanos-eponuma-apokaluptei-dosame-11-ekatommuria-doro-gia-ta-upobrihia.html#ixzz2geWSui4wυποβρύχια
«Ορισμένοι άνθρωποι με συμβάσεις συμβούλων, που είχαν συναφθεί πριν από 10 

χρόνια, απαιτούσαν από μας 66 εκατομμύρια ευρώ. Οι δικηγόροι μας, μας 

διαβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτα παράνομο. Γι’ αυτό μας απέτρεψαν από το να 

εμπλακούμε σε νομική διαμάχη, επειδή οι απαιτήσεις αυτών των ανθρώπων με μεγάλη 

πιθανότητα θα επιβάλλονταν…Τότε διαπραγματευτήκαμε και από τα 66 φτάσαμε στα 

11 εκατομ. ευρώ. Μας φάνηκε καλή συμφωνία».

Αξιωματικός σε νεοσύλλεκτους:Φέρτε πιστοποιητικό ότι είστε όντως άθεοι..και φυσικά δεν θα πάρετε άδειες Χριστούγεννα και Πάσχα. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/axiomatikos-zitise-apo-neosulektous-pistopoiitika-oti-einai-atheoi.html#ixzz2geWox9cw


axiomatikos-zitise-apo-neosulektous-pistopoiitika-oti-einai-atheoi
"Κόκκαλο" έμειναν οι κατά δήλωση τους άθεοι νεοσύλλεκτοι στο ΚΕΝ Μεσολογγίου..αλλά ο αξιωματικός όπως το έθεσε δεν έχει καθόλου άδικο..Μπορεί όποιος θέλει να ισχυρίζεται ότι θέλει,αλλά όμως πρώτα πρέπει να το αποδεικνύει και να αποδέχεται και τις συνέπειες..(δλδ να μην παίρνει άδειες στις θρησκευτικές εορτές)..

Οι NY Times αποκαλύπτουν τον διαμελισμό της Μ. Ανατολής. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/diamelismos-mesis-anatolis.html#ixzz2geXAJYKOΤα σενάρια για Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Υεμένη και Σαουδική Αραβία, όπως τα περιγράφει ο αρθρογράφος Robin Wright σε προχθεσινό του άρθρο στους NY Times. 
Η Συρία
«Η στρατηγική θέση της Συρίας και της εξουσίας της την έχουν κάνει ένα στρατηγικό κέντρο της Μέσης Ανατολής. Αλλά αυτή- μια πλούσια χώρα σε θρησκευτική και πολιτική πολυμορφία είναι ασταθής. Από το 1940 έως το 1970 στη Συρία, υπήρξαν δεκάδες πραξικοπήματα, μέχρι που ο Άσαντ (πατέρας) πήρε τον έλεγχο της εξουσίας.

Στην Αθήνα τις επόμενες μέρες ο ΝταβούτογλουΤην Αθήνα θα επισκεφθεί τις προσεχείς ημέρες ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, για την προετοιμασία τις επόμενης συνεδρίασης του Ελληνοτουρκικού Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Λεβέντ Γκιουμρουκτσού, ο οποίος αναφέρθηκε και στη διαδικασία συνομιλιών στο Κυπριακό.

ΣτΕ : Όχι στην αφαίρεση των εικόνων


Δημοσιοποιούμε την υπ’ αριθμ. 2980/2013 Απόφασι του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποίαν απέρριψε την αίτηση των Δικηγόρων Χρήστου Ζουμπουλίδη, Ελεάνας Ιωαννίδου και Παναγιώτου Λογγινίδη κατοίκων Θεσσαλονίκης κατά της υπ’ αριθμ. 1/12.1.2010 Πράξεως της Επιτροπής Διοίκησης και Διαχείρισης των Καταστημάτων των Διοικητικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης διά της οποίας απερρίφθη η αίτησις των ανωτέρω για να αφαιρεθούν όλες οι θρησκευτικές εικόνες και τα σύμβολα από τους τοίχους των Δικαστικών Αιθουσών της αρμοδιότητός της.

"Βάλτε ισόβια την Σκορδέλη"..Είχε πειρατικά DVD και κροτίδες.Στην 52χρονη υποψήφια βουλευτή στις εκλογές του 2012 ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη κατοχή κροτίδων, παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και πλαστογραφίας.

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 4-10-2013.

Τα ψευδεπίγραφα σενάρια τής επιτυχίας μπλέκονται σωρό κουβάρι με τα αληθινά σενάρια τής σύγχρονης εθνικής μας τραγωδίας. Ο ορισμός τής νίκης από την πλευρά τού κατοχικού καθεστώτος επιχειρείται να δοθεί μέσα από καθαρά οικονομετρικούς όρους σ’ ένα άθλιο παζάρι για την εθνική μας κυριαρχία.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που διώκεται το Εθνικό Συναίσθημα και το Εθνικιστικό Κίνημα. Να δεχτούμε την απάλειψη τού Ελληνισμού ως έθνος απροσκύνητο και αυτόβουλο και να μετατραπούμε σε έναν δουλοπάροικο τής παγκοσμιοποίησης με φθίνουσα πορεία για τη Φυλή μας. Να μάς πάρουν γη και ελευθερίες με αντάλλαγμα λίγα ψίχουλα δήθεν βοήθειας έως ότου εξαλειφθούμε από προσώπου γης.

Όμως για την καθάρια Ελληνική Κοσμοθεωρία είναι τελείως διαφορετικός ο ρόλος τού Εθνικού Κράτους. Η δε υποταγή στα ξένα κελεύσματα είναι παντελώς ξένη για την αυθεντική ελληνική αντίληψη για τη Νίκη. Η Νίκη λοιπόν για εμάς τούς Έλληνες οριοθετείται από την ελεύθερη ζωή και την ισχυρή προσωπικότητα τής Φυλής μας. Το δε σωστό ελληνικό κράτος είναι αυτό που φροντίζει για την βιωσιμότητα τής Ελληνικής Φυλής και την ανάπτυξη τού Ελληνικού Έθνους κι όχι για τη βιωσιμότητα των ξένων χρεών και την ανάπτυξη μιας παγκόσμιας κοινότητος δίχως έθνη.

Ο Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς, αυτός ο σπουδαίος Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης τής Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων, είχε πει πολύ σοφά βαδίζοντας στην λαμπρή λεωφόρο τού Έπους τού Σαράντα: «Για τούς Έλληνες, πάνω από τη νίκη βρίσκεται η δόξα»! Είχαν προηγηθεί ανάλογα φαυλοκρατικά καθεστώτα, δωσιλογισμοί, εικονικά χρέη τρίτων ως δήθεν ελληνικά και κινήσεις για την πρόκληση τού πολέμου, προκειμένου να φτιαχτεί ένας κόσμος ψευτοσυμμαχικών οργανισμών με περιορισμένες εθνικές εξουσίες. Ρήμαγμα τής κοινωνίας και διεθνιστικός σαματάς.

Τώρα τα πράματα είναι απείρως χειρότερα. Γραικύλοι πολιτικάντηδες, απάτριδες ψευτοαντιστασιακοί και νεοταξικά αφεντικά έχουν αποφασίσει να μην επιτρέψουν την άνοδο μιας καθαρής Ελληνικής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης στην εξουσία. Έχουν αποφασίσει να βαστήξουν την Ελλάδα προσηλωμένη στα δεσμά της με την αποπληρωμή των οικονομικών γραμματίων μέσα από τον ακρωτηριασμό τού Έθνους. Να μην κοπιάσουμε και να μην ματώσουμε για να γίνουμε αληθινά ανεξάρτητο κράτος αλλά να «νικήσουμε» αντικαθιστώντας τον Ηρωικό Πατριωτισμό με το σύνδρομο τού καλοπερασάκια και αδίστακτου Εφιάλτη.

Πολλές φορές όμως ένα Έθνος νικάει ακόμη κι όταν έχει γνωρίσει πρόσκαιρα στο Πεδίο τής Τιμής την ήττα. Και ο θάνατος τού Πολεμιστή για τα Ιδανικά τής Πατρίδας, τής Πίστης και τής Οικογένειας δίνει ζωή, χρόνο και ψυχολογικό πλεονέκτημα στο λαό ώστε να αναθαρρήσει, να πεισμώσει, να ενωθεί και στο τέλος να αντεπιτεθεί νικηφόρα. Υπάρχει το απαραίτητο υπόβαθρο και η υποδειγματική συμπεριφορά στους Έλληνες που ακολουθούν πίσω από τις γραμμές τού Αγώνα για να πάρουν πίσω τον κλεμμένο κόσμο τους.

Αν όμως ένας ολάκερος λαός συμβιβαστεί και κατεβάσει τα όπλα απέναντι στην επέλαση τής βαρβαρότητας, τότε οι επάλξεις θα μείνουν για πάντα έρημες από υπερασπιστές. Η ψυχολογία θα καταβαραθρωθεί και τα Ιδανικά θα νεκρώσουν για πάντα. Είναι εκείνη η στιγμή που έρχονται οι αχαμνοί τής εθνικής κοινότητος, εκείνοι που άνοιξαν τις Πύλες τού Έθνους στους εχθρούς του με αντάλλαγμα άνετη ζωή για κείνους και πλούτο και εξουσία για τούς βαρβάρους.

Τότε αυτοί οι μικρόψυχοι ελληνόφωνοι προχωρούν στο μόλεμα των αξιών και των ψυχών. Τσαλαπατούν τα λάβαρα τής Φυλής, ξεσχίζουν την ιστορία τού Έθνους, βρίζουν την Πίστη του και αμφισβητούν την ίδια την Ελλάδα, κυνηγώντας εκείνους που πασχίζουν για την Νίκη και τη Δόξα της. Γιατί Νίκη είναι το σπάσιμο των αλυσίδων τής σκλαβιάς. Και Δόξα είναι η Μεγαλοσύνη και η Ελληνική Κυριαρχία στην κοινωνία, στην αληθινή εθνική επικράτεια και στις διεθνείς συναναστροφές τής Ελλάδος. Κι αυτοί που πασχίζουν για τη Νίκη και τη Δόξα τής Ελλάδος είναι οι μαχητές τού Λαϊκού Εθνικισμού της.

Είδαμε το καθεστώς να εφορμά σε σπίτια καλών Ελλήνων και να κατάσχει ελληνικές και βυζαντινές σημαίες. Είδαμε τούς προσκυνημένους να αρπάζουν βιβλία που σχετίζονται με τις μεγαλειώδεις στιγμές ηρωισμού τής ΕΟΚΑ και τού ΕΔΕΣ, των τρανών Στρατηγών Γρίβα και Ζέρβα. Τα ζήσαμε διότι αυτοί που μάς διοικούν δεν είναι Έλληνες στην ψυχή κι όχι μόνο. Και είδαμε ακόμη να θεωρείται ύποπτο σημείο τελέσεως κακουργηματικών τάχα πράξεων το Ελληνικό Εθνόσημο στο ρούχο, στο σώμα, στην ψυχή.

Όλα αυτά, μαζί με τις μαζικές διώξεις τού Εθνικιστικού Κινήματος, γίνονται την ώρα που οι δολοφονίες Ελλήνων από τούς λαθρομετανάστες καλπάζουν. Γίνονται όταν οι τοκογλύφοι έρχονται και ζητούν μετά επιτάσεως την παράδοση και των τελευταίων εθνικών περιουσιακών στοιχείων σε ξένα χέρια. Γίνονται όταν αναγνωρίζεται από τούς ελληνόφωνους η «νομιμότητα» τής πολιτικής εξουσίας στο Κοσσυφοπέδιο που ανοίγει το δρόμο στη διεκδίκηση τής Θράκης από τούς Τούρκους. Γίνονται όταν το όνομα τής Μακεδονίας χαρίζεται στα Σκόπια και η Κύπρος βαδίζει σε μια νέα «λύση» τουρκοποίησης.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα καλπάζει προς την εξουσία για την Νίκη και τη Δόξα τής Φυλής μας. Ερχόμαστε για μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα που θα εξαλείψει διχαστές και βαρβάρους. Ζήτω το Ελληνικό Έθνος!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
         

Λέον Τρότσκι: «Illuminati, οι πρόδρομοι της επανάστασης»


Απόσπασμα την Αυτοβιογραφία του My Life: An Attempt at an Autobiography” (1930)- Πηγή
 
 
Κεφάλαιο 8 - Οι πρώτες μου φυλακές:
 
Αν και τριάντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που διάβασα τα δοκίμιά του, η γενική τάση της επιχειρηματολογίας του εξακολουθεί να είναι σταθερά εδραιωμένη στη μνήμη μου, σε συνδυασμό με το συνεχές ρεφρέν του "οι ιδέες δεν πέφτουν από τον ουρανό." Μετά τον Labriola, όλοι οι Ρώσοι υποστηρικτές της πολλαπλότητας των παραγόντων, ο Lavrov, ο Mikhaylovsky, ο Kareyev, και άλλοι, φαινόταν εντελώς αναποτελεσματικοί για μένα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...